HRG Study Klub Oázis hét Béres Alexandrával Dátum:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HRG Study Klub Oázis hét Béres Alexandrával Dátum:"

Átírás

1 HRG Study Klub Oázis hét Béres Alexandrával Dátum:

2 Program: (kedd) Érkezés Hurghadára a TVL 644-es járattal kor. Transzfer a Hotel Sinbad Aquapark-ba, check-in, vacsora a szálloda éttermében (szerda) Információs koktél a Sunrise Mamlouk Palace-ban 130 Szállodalátogatás: Sunrise Mamlouk Palace, Garden Beach / ebéd Hastánc a Mamlouk Palace strandján Zenés, medencés játékok Horváth Gábor olimpikonnal Súlykontroll óra Béres Alexandrával Transzfer a Sinbad Aquapark-ba, vacsora (csütörtök) A három Sinbad hotel megtekintése 100 Transzfer a Sunrise Select Makadiba, szállodalátogatás / ebéd Szabadidő a hotelben, strandolási lehetőség, törölköző használat, frissítők Transzfer a Sinbad Aquapark-ba Este szabadprogram, Pub túra (péntek) Transzfer / szállodalátogatás Festival Le Jardin és Festival Riviéra 100 Transzfer / szállodalátogatás Sunrise Holidays Resort / ebéd Szabadidő, vásárlási lehetőség, Sekalla-ban Transzfer a Sinbad Aquaparkba / vacsora Transzfer El Gounába, utcai fesztivál (szombat) Szabadprogram a Sinbad Aquapark-ban (vasárnap) Transzfer a Mamlouk Palace-ba, részvétel a Klub Oázis programokon nyújtás a medencénél 100 vízi gimnasztika ebéd Transzfer a Titanic Resort-ba, szállodalátogatás, szabadidő az Aquaparkban frissítőkkel és törölközőkkel Transzfer a Sinbad Aquapark-ba / vacsora (hétfő) Transzfer a Mamlouk Palace-ba, részvétel a Klub Oázis programok-on Közös torna a tengerparton, Alexandrával és az animátorokkal. Utána: Klubtánc oktatás 100 Party a vízben! Ebéd és szabadprogram a Mamlouk Palace-ban, törölközővel és frissítőkkel Transzfer a Sinbad Aquapark-ba, vacsora (kedd) Szabadprogram, csomagolás, check out kor transzfer a reptérre, repülőút a TVL 645-ös járattal Budapestre 235-kor.

3 SUNRISE Mamlouk Palace * * * * * 1 - nagyon szép keleties hangulatú szálloda - nagy területen fekszik, közvetlenül mellette található a SUNRISE Select Garden - Klub programok mellett a szállodának van saját animációja - egyaránt ideális családosoknak és fiatal pároknak - éttermében hatalmas választék van, mindenki megtalálja a számára megfelelőt - Victoria pub az egyetlen fedett hely ahol lehet dohányozni, éjfél után diszkóként működik - standard szobában elhelyezhető 2 felnőtt + 1 gyermek + 1 baby - személyzet rendkívül kedves és segítőkész - szobák nagyon szépek, tágasak 2. Besorolásának maximálisan megfelel. Valamennyi szobatípusban lehetséges + 1 bébi elhelyzése. 4 a la carte étterme van, részei az all inclusivenak, de a mexikói és ázsiai étterembe be kell jelentkezni (olasz és orientális étterembe nem). Nincs mozgássérülteknek alkalmas szobájuk, de már fontolóra vették ennek kialakítását. Taxival be lehet jutni Hurghadába, ami kb. 20 km, az ár oda-vissza 25. A szállodával szemben van egy hatalmas bevásárló központ. A mellette fekvő Sunrise Select Garden szolgáltatásai is igénybevehetők. 3. Hatalmas területen fekszik, jól elosztott kiszolgálóegységekkel, kategóriájának teljesen megfelelő. Nagy medencékkel, ápolt gondozott területekkel rendelkezik. A szobák nagyvonalúan, ízlésesen berendezettek, nagy alapterületűek. A családi szobák két külön hálórésszel vannak, 2 felnőtt, 2 gyerek és 1 bab bevihető. A két szobához egy fürdő tartozik. 2 animátor áll a vendégek rendelkezésére ( 1 felnőtt, 1 gyermek). 4 tematikus étterem van a szállodán belül. Az orientális és olasz étterembe nem szükséges az előzetes bejelentkezés. Az ázsiai étterembe előzetes foglalás szükséges. Lehetőség van a késői vacsorára: 23:00. 01:00-ig A szálloda saját háziorvossal rendelkezik. 4. Hurghada-tól távolabb helyezkedik el. A környékén nincsen semmi. A szálloda nagyon szép modern, hatalmas kerttel. Szobái nagyon szépek es szobába is mehet be bébi. Mozgássérült szobája még nincsen. Ingyenes fitness centrum. Azoknak lehet ajánlani ezt a szállodát, akik inkább pihenni szeretnének és nem igazán szeretnének kimozdulni a szállodából. Aktív Klub oázis élet és hangulat.

4 SUNRISE Select Garden * * * * * - hatalmas területen helyezkedik el a szálloda - szép gondozott kertje van - szobái nagyon szépek, tágasak - wellness részlegét, illetve edzőtermét egy wellness szálloda is megirigyelhetné - Victoria pub az egyetlen fedett hely ahol lehet dohányozni, éjfél után diszkóként működik 2. Nagyon szép szálloda, nekem személy szerint jobban tetszett, mint a Mamlouk, nyugodtabb. Fittness részlege ingyenes, hetente egyszer gratis lehet a fodrászt is igénybe venni. A szálloda egész területén (zárt terekben) tilos a dohányzás (ez a mellette lévőre is igaz), a Victoria pub az egyetlen, ahol ez engedélyezett, itt van a biliárd is (előre le kell foglalni), este pedig ez a disco. 3. Közvetlenül a Mamlouk mellett található. Nagyon kellemes, nagyon szép, ízléses. Kategóriájának maximálisan megfelelő szálloda. Hatalmas területen fekszik, a közösségi és kiszolgáló egységek kifogástalanok. A hotel wellness része a Mamlouk-éval együtt közösen használható. A 2A típusú szobába bemehet egy baby is. 68 db connecting szobájuk van: 2 db kétágyas szoba, az egyik szoba fürdője káddal, míg a másik szoba zuhannyal van ellátva. fürdője A szobákhoz saját kis kertrészek tartoznak. Télen a családi szobák miatt a fűtött medence is elérhető a vendégek számára. Csakúgy mint a Mamlouk, ez a szálloda is tökéletes, a kategóriájának minden szempontból eleget tesz. 4. A szálloda nagyon szép. Átjárható a Mamlouk szállodával. Victoria Pub egyetlen hely, ahol dohányozni lehet. Mivel a Mamlouk Palace mellett van, ezért innét is taxival lehet bejutni Hurghada központjába. Igényesen berendezett szálloda.

5 Sindbad Beach Resort * * * * - Sindbad szállodalánc 3 szállodából áll, átjárás van a szállodák között, de mindenki ott reggelizik, ahol alszik - közvetlen a tengerparton helyezkedik, van saját strandja - három tematikus étterme van: görög, olasz, libanoni + BBQ - a la carte étteremben előzetes foglalás szükséges, de elég aznap jelezni - lekérésre elhelyezhető egy szobában 2 felnőtt + 1 gyermek + baby - a családi szobája tágas 2. Közvetlen tengerparti, kellemes, kategóriájának megfelelő szálloda. Nagy zöld területekkel, bungaló jellegű házakkal. A medencék környéke rendezett. Az étteremben a választék kicsivel jobb, mint a másik kettőben. Az olasz étterem nagyon jó. A három szálloda átjárható, a szolgáltatások egymás között igénybe vehetőek az utasok részére. 3. A három Sindbad szálloda közül az egyik legnyüzsgősebb szálloda. Egész napos animációval. A másik két Sindbad szálloda is ennek a szállodának használja a tengerparti strandját. Szép hosszú tengerpartja van. Gyorsan mélyülő, homokos kavicsos strand. A szállodák átjárhatóak. Éjszaka programok a szállodában. Regina disco. 4. A Sindbad Beach Hotel étterme ezzel szemben nagyon jó, a strandbárban az étkezési lehetőség délben szintén korrekt. Dine a round lehetséges, ezért inkább ez az étterem ajánlatos. A strandja kellemes, ragyogóan tiszta.

6 Sindbad Aquapark Hotel & Resort * * * * - szobái egyszerű berendezésűek - a szálloda, nyüzsgő bevásárló utcára nyílik (vásárlási lehetőség, bárok) - tengerpart kb. 300 m-re fekszik, a Sindbad Beach Resortból megközelíthető - Sindbad Club szállodáiban megszálló vendégek Regina diszkóba ingyenesen bemehetnek és éjfélig inclusive fogyaszthatnak a bárban (csekély a kínálat) - a la carte étteremben előzetes foglalás szükséges, de elég aznap jelezni 2.Az Aqua Hotelben találhatók a standard szobák. A fürdőszobák tisztasága hagy némi kívánnivalót maga után, de véleményem szerint összességében sem felel meg egy négycsillagos kategóriának. Mindenesetre nyugodt, pihenésre alkalmas, az animáció a Sindbad Beach Hotelben van, ez a nyüzsgősebb része a három hotelból álló egységnek. Az Aqua Resort családi szobái nagyon jók, gyerekes családoknak ideális. A kertben lévő medencék, csúzdák stb. nagyszerűek. A két hotelhez tartozó főétterem kritikán aluli. Piszkos, a kinti asztalokon nincs terítő, letörölni a személyzet nem nagyon szokta. Az edények (csészéket tüzetesen is figyelni kellett) nincsenek rendesen elmosogatva. 3. A Sinbad Club Hotel és az Aquapark közvetlen egymás mellett található, Hurghada központi sétányáról nyílik. A két szállodának saját tengerpartja nincsen, a Sinbad Beach Resort-on keresztül közelíthető meg. A Club Hotel nem rendelkezik igazán zöld területtel, egy hatalmas nagy medence található az udvarában, ezt öleli körbe a napozórész, napágyakkal, napernyőkkel, pool-bárral. Az Aquapark sokkal több zölddel rendelkezik, kifejezetten gyerekeseknek ajánlható, számtalan csúszdával. A hotel inkább egy erős ***+ minősítést érdemelne. A recepció tágas, impozáns. A közösségi helyiségek kicsit kopottak. A szobák méretüket tekintve tágasak, világosak, de kissé lelakottak. (bútorzat, piszkos fal) A családi szobák 2 db kétágyas szoba, középen fürdővel (12 éves korig a gyerek ingyenes). A balkon nagyméretű, medencére, illetve oldalról a tengerre néző kilátással. A fürdőszoba zuhanyzótálcás, a mosdókagyló és wc található benne, állapotát tekintve közepes minőségű. AI karszalag (10 /fő ha elveszne) - fekete csíkos kártya Napozótörölközőre is adnak kártyát, ha elveszne 50 fontot kell fizetni. Az Aquaparkban hullámmedence óránként 20 percenként. Inkább családoknak ajánlható szállás. Az ételválaszték nem túl bőséges. 4. Aquapark Resort 95 szoba található benne. Családi szobák. Nagyon nyugodt, csak családosoknak ajánlott. Vízi csúszdák felnőtteknek és a nagyobb gyerekeknek, de van kisebb gyerekek részére is kialakított medence különböző vízi játékokkal. Nagyon hangulatos szálloda. A kertje gyönyörű. Aquapark Hotel: Hatalmas szálloda. Szobáik egyszerűek, de tiszták. 5 emeletes a szálloda. A Sindbad hotelek nagyon nagy előnye, hogy egy szép sétányon fekszenek, ahol este nagyon jó kis sétákat lehet tenni számos vásárlási lehetőségekkel. Élelmiszer bolt van a közelben. Az ellátás egyszerű, de a szálloda kategóriájának megfelelő. A reggeli kivételével a főétkezések a Sindbad Clubhoz tartozó mindhárom szállodában elfogyasztható.

7 SUNRISE Select Royal Makadi * * * * * - az impozáns szálloda hatalmas területen helyezkedik el - kertje nagyon szép, gondozott - családi részek (gyermek klub, gyermek medence, családi szobák) egymáshoz közel helyezkednek el - fitness terem 16 éves kortól használható - 7 medencéje van, ebből 3 temperált - tematikus étterem: a tartózkodás alatt egyszer inclusive igénybe lehet venni, csak előző nap előfoglalás szükséges - 24 órás orvosi ügyelet van a szállodában (térítés ellenében) - saját diszkóval rendelkezik (víz alatti világba csöppenünk) 2. Fantasztikus szálloda m2 területének 65 %-a parkositott, gondozott. 7 medencéje közül néhány télen fűtött. Szobák tágasak, a családi szobák mindkét szobája nagy. Van fittness és aquacentere is. Hosszú, homokos strandja van, a parttól 7 m-re már láthatók korallok, halak stb, érdemes hozzá felszerelést vinni. Esetleg a strandon lévő búvárközpontnál is lehet 5 ellenében bérelni, de ezért könyörögni kell, mivel a hajós programokat részesítik előnyben. A konyhája nagyon jó, a tematikus éttermek különlegesek. 3. Kicsit távol helyezkedik el a parttól, de a látvány kárpótolja ezt a tényt. Nem dohányzó szálloda. Kiváló szálloda, impozáns belső építészeti megoldások, csodálatos belső elrendezés. A szálloda strandjának partja szuper homokos, 7 db medence (3 fűtött télen). A medencék környéke tiszta, szépen kiépített. A szobák igényesen berendezettek, tágasak. A fürdőszoba kifogástalan, a szobához tartozó balkon kertibútorral berendezett. A közösségi terek, kiszolgáló helyiségek rendezettek, tiszták. Az ételválaszték változatos, kitűnő. A szálloda saját háziorvossal rendelkezik.(fizetni kell érte) A szálloda rendelkezik animátorokkal, az animáció 10:00-24:00-ig tart. A fitness részt 16 éven aluliak nem használhatják. 4. Számomra az egyik legjobban tetsző szálloda. Vannak előnyei és hátrányai. Hátrányai között megjegyzem, hogy nagyon messze van Hurghada központjából. A semmi közepén van. A szállodából be lehet jutni taxival. 25 Eur oda-vissza a taxi. Külön kis asztalnál lehet a recepciónál megrendelni a szolgáltatást. Előnye: Hatalmas a szálloda, nagyon igényes, és gyönyörű a kert és a tengerpartja. 7 úszómedencéje van, egy részük télen fűthető. 4 tematikus étterme van. Előzetesen kell bejelentkezni. Szobái tágasak és szépek. Családi szobák: Szintén tágasak és szépen berendezettek. Tengerpart: Nagyon szép. Alig 7 méter után vannak már korallok. Aqua-center van. Ellátás: Kitűnő ételek.

8 Festival Le Jardin * * * * ban nyílt a szálloda - tematikus éttermek: olasz, halételek, mediterrán, ázsiai - olasz étterem 65 fős, egy héten négyszer üzemel, előzetesen be kell jelentkezni - gyermekanimáció 5 nyelven folyik (angol, német, cseh, francia, orosz) - közös helységekben 11-től van légkondi - a szállodának 2 konferenciaterme van - U alakú a szálloda, 4 családi szobája van (egy légterűek) - 2 felnőtt + 1 gyermek + 1 baby elhelyezése a standard szobában nem lehetséges - télen fűtött úszómedence - szép kert, nincs topless - WIFI kártyás rendszerben megoldható - átjárhatóság van a Festival szállodák között, főéttermet nem lehet használni - hotelbusz 2 oda-vissza/fő, priváttranszfer 12 /retúr, ahányan beférnek - kertben 2 édesvizű és egy tengervizes medence található 2. A tavaly átadott szálloda nagyon szép, a kertje és a strandja különösen. Szobák tágasak, minden balkonról látni a tengert. Bébi a standard szbákba és a 4 db családi szobába sem vihető pluszban. Van két konferenciaterem is, 60 ill. 100 fős. A közös részek még nagyon ridegek, némi szín zöld elkelne, a légkondi ezekben a részekben csak 11-től van. A homokos parton/ban tengervizes medence is van. Aktív animációs élet folyik. A topless tilos (ez mindkét Festival szállodára igaz). A wellness részlegben mindenért fizetni kell. Shuttle busszal 2 /fő, autóval 12 /autó egy út Hurghadára. A főétkezések kivételével a két szálloda szolgáltatásai átjárhatók. 3. A kategóriájának megfelelő szálloda, Hurghada központjától kb. 30 percre található. Közvetlen tengerpart mellett fekszik, hatalmas területen, gondozott parkrésszel. Nagy medencével rendelkezik. A medence környéke gondozott, tiszta. Mivel újonnan nyílt a szálloda, ezért a szobák állapota és minősége teljesen megfelel a **** -nak. 4. A Festival szállodák azok a szállodák, amik jó helyen helyezkednek el és a kategóriájának megfelelő igényes 4 csillagos szállodák. Nagyon tágas hall, recepció. Tengervizes medencéje van a strandon. 11 órától van légkondi a közös helységekben. Ez néha kellemetlen a 40 fokban. Az épületen látszik, hogy nemrég épült, nagyon szép, de teljesen még nincsen belakva. Hiányzik a virág a közös helységekből. 100 és 60 fős konferencia terme van, 4 családi szobája van összesen. 2 felnőtt + 1 gyerek bébit nem lehet vinni a szobába, mert eléggé kicsik a standard szobái. Ápolt, gondozott kert. Tilos a top-less. De ezt nem hangsúlyozzák eléggé.aktív volt az animációs élet. Átjárható a Festivál Riviéra-ba, A Wellness részlegben mindenért fizetni kell.

9 Festival Riviera * * * * - Festival Le Jardin illetve a Festival Riviera közvetlenül egymás mellett helyezkednek el - 2 épületből áll a szálloda a Rivierábó illetve a Riviera Clubból - 25 illetve 8 családi szobája van - télen fűtött medence - 2 felnőtt + 1 gyermek + 1 baby standard szobában megoldható - WIFI kártyás rendszerben megoldható 2.A szálloda közös részei kicsit barátságosabbak. 25 összekötő ajtós, tágas családi szoba van, bébi ide sem vihető plusz-ban. A kertje nem túl nagy, de mivel egy egységet képez a Le Jardin-nal, így ez sem gond. 3. Kategóriájának megfelelő szálloda, Hurghada központjától nagyjából 30 percre. A szobák rendezettek, tiszták, bútorzatuk a kategóriájuknak megfelelő. A medence jó állapotú, környezete tiszta, ápolt, a partján napágyakkal, napernyőkkel. 4. A Festival szállodák azok a szállodák, amik jó helyen helyezkednek el és a kategóriájának megfelelő igényes 4 csillagos szállodák. Nagyon tágas hall, recepció. 11 órától van légkondi a közös helységekben. 25 db családi szobája van. Egylégterű, emeletes ággyal. Belső terei hangulatosabbak, mint a másik szállodának.

10 SUNRISE Holidays Resort * * * * ben épült a szálloda és 2005-ben felújították - szállodán belül van bank (2. emelet), 2 konferenciaterem - közvetlen tengerparton fekszik - szobái 96%-a tengerre néz - 2 felnőtt + 1 gyermek +1 baby működik, superior 3 főtől foglalható, 4. lehet baby - 2 felnőtt + 2 gyermek + 1 baby működik a családi szobában, gyermekek a nappaliban vannak, nem tengerre nézők, hanem az utcára - Spar-tipp szobát kivéve mindenhol kád van a fürdőszobában - Spar-tipp szoba belső udvarra néz, kicsi a fürdőszobája - Suitekben található kis konyhasarok, ami egy mosogatóból áll - kis tengerparti résszel rendelkezik a szálloda, kicsi a medence is - vízimentője is van a szállodának - idősebb korosztálynak ajánlanám 2. Igazi városi szálloda. Kertje, ahol mindössze egy medence van és strandja nagyon kicsi, a mesterséges szigeten kívül már csak jó úszóknak ajánlott a tenger. Topless itt sem engedélyezett. A szobák nagyon szépek, tágasak, 95 %-uk a tengerre néz vagy közvetlenül vagy oldalról. A suitekben van kis konyhasarok is. 4 a la carte éttermébe be kell jelentkezni. 3. Kategóriájának megfelelő, központhoz közeli helyen fekvő szálloda. Saját tengerparti résszel rendelkezik. A szobák szépek, ízlésesek, kategóriájuknak megfelelőek. A kilátás a szobákból gyönyörű. Az étterem választéka jó. 4. Előnye, hogy városi szálloda. Szobák 95 %-a tengerre néz, ami nem spar tipp szoba. A Spar tipp szoba, kissé lelakott, és belső udvarra néz. Kicsi ablakkal és nincsen balkonja. Cikk-cakk alakú épület. Csúcspontokon vannak a superior szobák, a családi szoba és a suite. Nagyon kicsi a tengerpart és a medencéje. Mesterségesen kialakított sziget. Kevés napernyővel. Top-less itt sem megengedett. 4 tematikus étterme van. Annak a vendégnek lehet ajánlani ezt a szállodát, aki éjszakánként ki akar menni a nyüzsgős Hurghadaba, hiszen ez a szálloda a központban van.

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

EGYIPTOM 30.000 Ft/fő ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNNYEL 2015. MÁJUS Március 31-ig történő foglalás esetén az árak tartalmaznak egy Blue Trip hajótúrát is!

EGYIPTOM 30.000 Ft/fő ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNNYEL 2015. MÁJUS Március 31-ig történő foglalás esetén az árak tartalmaznak egy Blue Trip hajótúrát is! EGYIPTOM 30.000 Ft/fő ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNNYEL 2015. MÁJUS Március 31-ig történő foglalás esetén az árak tartalmaznak egy Blue Trip hajótúrát is! Részvételi díjak kétágyas szobában Ft/fő: Hotel 3* Festival

Részletesebben

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure*****

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Falcon Hills*** FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** AI 143.000,- Ft/fő standard kétágyas szoba Hotel

Részletesebben

KORFU MELLÉKLET. Sidari

KORFU MELLÉKLET. Sidari KORFU MELLÉKLET Sidari Kód: FAX 54118 Link: http://www.neckermann.hu/szallas/smartline-mimosa/54118 A szálloda nyüzsgő hangulatú, központi helyen fekszik, csak egy kis utca választja el a gyönyörű homokos

Részletesebben

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Üdülés Szicília szigetén Utazás: egyénileg Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Catania környéke ( repülőtéri transzfer: Catania repülőtere) Santa Lucia α Le Sabbie d Oro

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 COCOON MALDIVES 4-5 csillagos sziget Lhaviyani atoll, 30 perc hidroplán transzfer Maléról, 700 m hosszú, 100 m széles sziget, 145 lakrésszel. Új építésű DESIGN modern stílusú resort, meghagyva az eredeti

Részletesebben

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől,

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, Ez a méltán népszerű sziget az egyik legrégebben átadott üdülőhely. Eredetileg

Részletesebben

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS 2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS A gyönyörű sziget észak-keleti részén található a török ciprióták ún. Észak-Ciprusi Török Köztársasága. Szép és érintetlen strandjai, homokos partjai,

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 AMARI HAVODDA 4,5 csillagos, Gaafu-Dhaalu atoll, Malétól, 60 perc belső repülőjárattal, majd hajóval + 15 perc. A sziget mérete: 280 m x 800 m, housereef:150-200 m. A szigeten 2 étterem, főétteremben

Részletesebben

Karpathos a szenvedély szigete

Karpathos a szenvedély szigete Karpathos a szenvedély szigete Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, amelynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4.

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Siófok, Honvéd u. 73. Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj,

Részletesebben

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében.

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében. KARPATHOS Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, melynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb fővárossal, a napsugár

Részletesebben

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND 3 csillagos, 700m x 140m, zátony: 350-400 m, 35 perc belső járattal Malé reptértől+ 5 perc hajóval: PADI búvárközponttal rendelkezik! Talán a legkedvezőbb áru sziget! A

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

HURGHADA 8 NAP / 7 ÉJSZAKA - CSALÁDI CSOMAG 2013. november 10., 17., 24. Ell. nov. 10. nov. 17. nov. 24.

HURGHADA 8 NAP / 7 ÉJSZAKA - CSALÁDI CSOMAG 2013. november 10., 17., 24. Ell. nov. 10. nov. 17. nov. 24. TTC TRITON EMPIRE HOTEL 3* (Gyermek korhatár: 14 év) 2 felnőtt + 1 gyermek 2 felnőtt + 2 gyermek HURGHADA 8 NAP / 7 ÉJSZAKA - CSALÁDI CSOMAG 2013. november 10., 17., 24. Ell. nov. 10. nov. 17. nov. 24.

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 140 Szicília a tûz szigete PALERMO MESSINA SAN ALESSIO TAORMINA GIARDINI-NAXOS CATANIA SIRACUSA NOTO Utazási le he tô sé gek: A 25.000 négyzetkilométeres háromszög alakú szigetet a helyiek a Nap szigetének

Részletesebben

MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON

MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON Utazás: Budapest Larnaca Budapest útvonalon Malév menetrendszerinti járataival, egyénileg. Időpont: választott időpontban és időtartamra. Idegenvezetés: helyi magyar nyelvű

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

Kihaad Maldives Éttermek:

Kihaad Maldives Éttermek: Kihaad Maldives 4,5 csillagos, 600 m x 350 m -s sziget, zátony 50 m 200 m Csak ALL INCLUSIVE ellátással lehet igénybe venni. Szobai minibár (sör+üdítők) és 1kirándulás is az árban Kiváló minőségű, szép

Részletesebben

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE POREC Egyike a leglátogatottabb isztriai fürdőhelyeknek. A tengerpart legrégibb városai közé tartozik. Művészettörténeti ritkasága a VI. századból származó, bizánci stílusban épített, mozaikokkal díszített

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 HERITANCE AARAH ISLAND 5 csillagos resort sziget. RAA atoll. Malétól 40 perc hidroplán transzferrel. 2018 ban nyílt. A sziget mérete kb. 500 m hosszú és 300 m széles, egyik oldalán elkeskenyedő. Housereff

Részletesebben

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL HH RÉPCE***+ BÜKFÜRDŐ Érvényes: 2012.08.17-ig / 2 3 éjszaka foglalással Ár: 11.970 Ft / fő / éjszaka Ár: 10.440 Ft / fő / éjszaka 4 éj foglalással Szállás 2ágyas szobában

Részletesebben

KLEOPATRA MELISSA HOTEL

KLEOPATRA MELISSA HOTEL Szálloda / Ellátás / Üdülőrész Árak: Ft / fő-től: KLEOPATRA MELISSA HOTEL 3*, Al, Alanya A Kleoptára strandtól csak egy út választja el. 94.185 ARTEMIS PRINCESS HOTEL 4*, All, Alanya Tengerpart közeli,

Részletesebben

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában,

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, MEDULIN KIEMELT 15 Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, szépen gondozott kertben, a központtól kb. 200 m-re. Strand: homokos, kavicsos kb. 600 m-re;

Részletesebben

MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK

MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK The Barefoot Eco Hotel 4* Fekvése: Hanimadhoo szigetén található kedves szálloda, Male repülőteréről kb. 1 órás belső repülő járattal érhető el. A sziget kb. 7 km hosszú

Részletesebben

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már.

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már. 2009 NYÁR ÁRPARÁDÉ Mediterrán Nyaralások októberig Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. Törökország Antalya Belek HOTEL KaYa BELEk ***** AI Közvetlenül a tengerpartnál, Antalya repülőtere kb. 27 km távolságra

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat 51 Zakinthosz Levante rózsája Zante néven is ismert a Jón-tenger harmadik legnagyobb szigete. Az elmúlt években méltán vált az egyik leglátogatottabb görög területté. Miért is? És miért ajánlanám én is

Részletesebben

Belek. Antalya. Side. Alanya

Belek. Antalya. Side. Alanya TÖRÖK RIVIÉRA A Török Riviérán, a Földközi-tenger festői déli partvidékén lépten-nyomon tapintható közelségben van a történelem és a mitológia, ugyanakkor a természeti szépségek valódi kincsestára. A balzsamosan

Részletesebben

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű Sarti Napjainkban Sarti a Sithonia-félsziget egyik legkedveltebb települése, ahol a tenger kékje egyesül a kristálytiszta vizű, homokos tengerparttal. Ez a kép teszi feledhetetlenné az itt eltöltött vakációt.

Részletesebben

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport:

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport: Jetwing Blue Hotel Negombo közkedvelt szállodasorán található, a repülôtértôl 15 km-re. A vízparton, modern stílusban megépített, vadonatúj hotel. Nyitott étterme egybeépült a szálloda látványkonyhájával.

Részletesebben

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással A szobákról PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással Alapterület: 42 m 2 A felső emeleten található szobát kortárs trópusi dekoráció borítja, amely tetőtéri

Részletesebben

DOMINIKAi. köztársaság

DOMINIKAi. köztársaság DOMINIKAi köztársaság A Dominikai Köztársaság az Antillák szigetvilágában, Hispaniola szigetén található, melynek kétharmadát foglalja el. 1492-ben fedezte fel Kolombusz Kristóf az Indiába vezető tengeri

Részletesebben

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20.

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20. Hévíz HOTEL EURÓPA FIT Gyógyulás, wellness, családbarát környezet, három generáció számára ideális környezet. Az elmúlt évben látványosan megújult szálloda Hévíz központjában, a világhírű gyógytótól 400

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 CLUB MED FINOLHU VILLAS 5 csillagos luxus minőség. Észak Male atoll, 40 perces privát gyorshajó transzfer a reptértől a szállodáig. A sziget déli része kizárólag az ott nyaralóknak van fenntartva. Ezen

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: Kihaa Maldives 4 csillagos, 600 m x 350 m -s sziget, zátony 50 m 200 m Csak ALL INCLUSIVE ellátással lehet igénybe venni. Az egyik legszebb partú sziget, főleg a SUNSET oldalon. 1 A 2012-ben nyitott Kihaa

Részletesebben

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés az IBUSZ asszisztenciánál való helyszíni fizetés ellenében lehetséges.

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés az IBUSZ asszisztenciánál való helyszíni fizetés ellenében lehetséges. TÖRÖK RIVIÉRA a misztikus kelet És az európai kultúra ÖtvÖzete, imádom a bazárok hangulatát, a keleti fűszerek illatát, És a törökök vendégszeretetét. www.ibusz.hu 250 FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés

Részletesebben

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató 1. Bejelentkezés, csomagszoba A Thermal Hotel Visegrád****superior szobáit az érkezés napján 10.00-13.00 óra között lehet átvenni, távozás napján 10.00

Részletesebben

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu Odüsszeusz szigete 32 Moraitika Agios Ioannis városától 20 km-re délre, a keleti parton található kiépült nyaralóhely. A Messonghy folyó bal partján elterülő szállodák, nyaralók és apartmanházak között

Részletesebben

TENERIFE. 2* Tropical Park

TENERIFE. 2* Tropical Park TENERIFE 2008. június 6., 13. 2* Tropical Park Fekvés: A szálloda Callao Salvajén található, a repülőtér kb. 25 km távolságra van. A tengerparttól mindössze 150 méterre található apartmanokból csodálatos

Részletesebben

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere A Kefallinia.hu Partnere a Personal Tours A 24. sikeres szezonja elé néző Personal Tours az elmúlt évtizedekben több, mint százezer pihenni vágyó, jelentős részben visszatérő vendéget utaztatott nyaralásukra.

Részletesebben

PLAN&GO AJÁNLAT. Hanson Szilvia részére. Elzász, Franciaország fő részére

PLAN&GO AJÁNLAT. Hanson Szilvia részére. Elzász, Franciaország fő részére PLAN&GO AJÁNLAT Hanson Szilvia részére Elzász, Franciaország 2019.08.18. 2019.08.21. 6 fő részére ÚTITERV VÁZLAT 2019.08.18. vasárnap: elutazás Elzászba Németországból. Strasbourg városnézés. 2019.08.19.

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info 1 COCO PALM DHUNI KOLHU 5 csillagos, nagyon szép sziget. BAA atoll. Malétól észak-nyugati irányban. Alap árban belső repülőjárat 35 perc + kishajójárat 15 perc. Felárért lehet kérni 30 perces közvetlen

Részletesebben

MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl.

MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl. MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl./ 110 km / 1 A sziget mérete 600m x 110 m. A housereef a parttól kb 15-30 m

Részletesebben

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/ http:///hotel-helikon/hu/ Bemutatkozás Üdvözlet Napfény, víz, levegő... Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között. Szobák A háromcsillagos

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben található.

Részletesebben

SZICÍLIA A TŰZ SZIGETE UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: MESSINA PALERMO TAORMINA GIARDINI-NAXOS BUDAPEST-CATANIA-BUDAPEST ÚTVONALON WIZZ AIR JÁRATTAL CATANIA

SZICÍLIA A TŰZ SZIGETE UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: MESSINA PALERMO TAORMINA GIARDINI-NAXOS BUDAPEST-CATANIA-BUDAPEST ÚTVONALON WIZZ AIR JÁRATTAL CATANIA SZICÍLIA A TŰZ SZIGETE UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: BUDAPEST-CATANIA-BUDAPEST ÚTVONALON WIZZ AIR JÁRATTAL június július augusztus szeptember 13., 20., 27. 4., 11., 18., 25. 1., 8., 15., 22., 29. 5., 12., 19. A

Részletesebben

ahol a színes korallzátonyok élôvilágában gyönyörködhetnek kedvükre. Szállodáink a Bavaro Playa 20 kilóméteren belüli partszakaszán találhatóak meg.

ahol a színes korallzátonyok élôvilágában gyönyörködhetnek kedvükre. Szállodáink a Bavaro Playa 20 kilóméteren belüli partszakaszán találhatóak meg. 52 Dominika a karib tenger gyöngyszeme A Dominikai Köztársaság az Antillák szigetvilágában, Hispaniola szigetén található, melynek kétharmadát foglalja el. 1492-ben fedezte fel Kolombusz Kristóf az Indiába

Részletesebben

Egyéni síutak Ausztria

Egyéni síutak Ausztria Gasthof Meyer Egyéni síutak Ausztria Annabergben található, kitűnő elhelyezkedésű, barátságos, kétcsillagos panzió, amely csoportok részére is ideális választás. Sílift: 2 üléses felvonótól 50 méterre.

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, email: info@admiraltravel.hu

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, email: info@admiraltravel.hu 1 KANUHURA 5 csillagos luxus sziget. Lhaviyani atoll észak keleti részén található ez a 1.000 m x 200 m s csodálatos hófehér homok partú sziget. Korall zátony 100-150 m - re. A legtökéletesebb partú hibátlan

Részletesebben

LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon!

LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon! 1 LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon! Ari atoll déli részén található, transzfer: 35 perc belső repülővel + 15 perc hajóval, lehet kérni közvetlen hidroplánnal

Részletesebben

1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj Ft/fő/éj-től* Leírás:

1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj Ft/fő/éj-től* Leírás: 1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj 8.167 Ft/fő/éj-től* Mit szólna, ha egy varázsütésre mindenhol akár 2010-es árakon vásárolhatna. Nálunk 09.19 és 12.23 között kedvező csomagajánlatainkkal

Részletesebben

OLASZORSZÁG. 48 otptravel.hu

OLASZORSZÁG. 48 otptravel.hu OLASZORSZÁG Kedvező adottságai miatt az ország klasszikus úti célja a világ szinte valamennyi pontjáról érkező turistának. Napfény, homokos tengerpart, olasz vendégszeretet, műemlékekben gazdag városok

Részletesebben

PALM BEACH RESORT 4 csillagos. Gyönyörű parttal!

PALM BEACH RESORT 4 csillagos. Gyönyörű parttal! 1 PALM BEACH RESORT 4 csillagos. Gyönyörű parttal! Lhaviyani atoll. Malétól északra, mérete: 2.000 m x 400 m, housereef: 50-500 m hidroplántranszfer 40 perc. Itt az idő +1 órával még előbbre van mint MALÉBAN,

Részletesebben

2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS

2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS 2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS PIROSKA HOTEL*** BÜK Érvényes: 2012.06. 01 30.között, a hét bármely napján! Ár: 8.126 Ft / fő / éj 2 éjszaka foglalással Ár: 7.460 Ft / fő / éj 3 éjszaka foglalással Szállás kétágyas

Részletesebben

Konferencia szállás ajánlataink*

Konferencia szállás ajánlataink* Corso Hotel**** Pécs, Koller u. 8, 7626 (Térkép) Konferencia szállás ajánlataink* Egyike azon belvárosi hoteleknek melyek magukénak tudhatják Pécsett a legtöbb, azaz 4 csillagot. A 2010-ben épült Corso

Részletesebben

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb.

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb. Mexikó CanCún A Karib-tengerbe nyúló mexikói félsziget legkeletibb csücskén fekszik Cancún varázslatos üdülővárosa. A türkiz számtalan árnyalatában szikrázó tenger szinte körbefonja a 7-es számot formázó

Részletesebben

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN Bali az indonéz szigetvilág gyönyörű szigete, egyedi, színes, spirituális kultúrájáról ismert. Számos szertartása és szokása, ami több

Részletesebben

Ho t e l Pl aya Go l f ««««

Ho t e l Pl aya Go l f «««« MALLORCA NYÁR NYÁR Mallorca Spanyolország északi része elõtt húzódik a különbözõ földrajzi adottságokkal, kultúrával, valamint konyhával rendelkezõ öt szigetbõl álló Baleár-szigetvilág. Legnagyobb és egyben

Részletesebben

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo LIDO DI JESOLO az Adriai tengerpart egyik legfőbb üdülőhelye, mindössze 21 km-re található az egyedülálló várostól, a nemzetközi kulturális események színházától, Velencétől.

Részletesebben

Istria Tours 94 saját magánapartman. exkluzív ajánlat! Istria Tours 94 tipp. típusapartman. nászutas. gyerekbarát. légkondícionált

Istria Tours 94 saját magánapartman. exkluzív ajánlat! Istria Tours 94 tipp. típusapartman. nászutas. gyerekbarát. légkondícionált Tartalom Utazási feltételek 2. Apartman információk 2. Isztriai-félsziget 3. Umag, Porecs 3. Rovinj, Pula 4. Rabac 6. Opatija, Lovran 7. Kvarner-öböl 7. Kraljevica 7. Crikvenica, Selce 8. Omisalj, Malinska

Részletesebben

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu ROGLa 1050-1517 m, 18 km sífutópálya 2 9 2 km 9 km 10 km BUDAPESTTÔL KB. 400 KM TÁVOLSÁGRA TALÁLHATÓ. Szlovénia egyik kedvelt síterülete, mely késő ősztől kora tavaszig nyújt síelési lehetőséget az idelátogatóknak.

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 A festői szépségű kék tenger minden természetkedvelő embert elvarázsol Zakynthos szigetén. Aki egyszer a Navagio-öblöt megpillantja, az biztosan rabja lesz és szeretne visszatérni

Részletesebben

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY LUX* Hotel Gran Gaube (Legends)***** Mauritius / Grand Gaube Sokféle szolgáltatással rendelkező szálloda, az aktív pihenést keresők számára ideális. Fekvése A LUX* Island Resorts szállodalánc tagja Grand

Részletesebben

Érkezések: szombatonként (Június, július, augusztusban 17:00 20:00 óráig, májusban és szeptemberben 16:00-19:00-ig.) Elutazás: 09:00 óráig

Érkezések: szombatonként (Június, július, augusztusban 17:00 20:00 óráig, májusban és szeptemberben 16:00-19:00-ig.) Elutazás: 09:00 óráig lignano Lignano az észak-adriai tengerpart legszebb része. Igazi nyüzsgő, modern tengerparti üdülőhely, aranyszínű homokos tengerparttal, hatalmas zöld területekkel, természetesen meghagyott fenyőerdőkkel,

Részletesebben

BULGÁRIA. Napospart FLORA - ZVETE - RODOPI HOTELKOMPLEXUM **** HOTEL DIAMOND**** - Félpanzió

BULGÁRIA. Napospart FLORA - ZVETE - RODOPI HOTELKOMPLEXUM **** HOTEL DIAMOND**** - Félpanzió BULGÁRIA Napospart NAPOSPART Minden bolgár foglalásnál 12 éves kor fölött 3 600 Ft/fő, 12 éves kor alatt 1 800 Ft/fő üdülőhelyi díj fizetendő irodánkban. A díj egyszeri, és a teljes tartózkodásra értendő.

Részletesebben

KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK

KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK Melléklet az MKIK üzleti delegáció meghirdetése kapcsán Beutazással kapcsolatos információk KATAR Katarba turista céllal beutazni kívánó

Részletesebben

Ha valaki Görögországban szeretné a szabadságát eltölteni, aligha kerülheti ki, hogy léptennyomon ne találkozzon az antik görög történelemmel.

Ha valaki Görögországban szeretné a szabadságát eltölteni, aligha kerülheti ki, hogy léptennyomon ne találkozzon az antik görög történelemmel. Engedje el magát Ha valaki Görögországban szeretné a szabadságát eltölteni, aligha kerülheti ki, hogy léptennyomon ne találkozzon az antik görög történelemmel. Ha Ön kizárólag a teljes kikapcsolódásra

Részletesebben

Üdülési ajánlatok 2016. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Üdülési ajánlatok 2016. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Üdülési ajánlatok 2016 A resort of: www.aquaworldresort.hu Rólunk Az Aquaworld Resort Budapest **** superior wellness- és konferencia szálloda Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfője

Részletesebben

PALM BEACH RESORT, 4 csillagos. Gyönyörű parttal!

PALM BEACH RESORT, 4 csillagos. Gyönyörű parttal! 1 PALM BEACH RESORT, 4 csillagos. Gyönyörű parttal! Lhaviyani atoll. Malétól északra, mérete:2.000 m x 400 m, housereef: 50-500 m hidroplántranszfer 40 perc. Itt az idő +1 órával még előbbre van mint MALÉBAN,

Részletesebben

Málta beszámoló ( )

Málta beszámoló ( ) Málta beszámoló (2010.06.04-08.) Általános tudnivalók: Időjárás: az időjárás egész évben kellemes, télen sem süllyed 14-16 C fok alá a hőmérséklet, azonban a nyári hónapokban nem ritka, hogy 36 C fok fölé

Részletesebben

All inclusive - valóban minden benne van???

All inclusive - valóban minden benne van??? All inclusive - valóban minden benne van??? Manapság a szállodák előszeretettel használják leírásukban, szóróanyagaikban ezt a kifejezést: ALL INCLUSIVE. Mit is jelent valójában az all inclusive? Annak

Részletesebben

FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.)

FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) A panzióban tíz teljes komforttal rendelkező vendégszoba áll rendelkezésre. A szobák elosztása: 4 db nagyobb alapterületű kétágyas, 3 db kisebb alapterületű

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

KURAMATHI ISLAND RESORT 4 csillagos, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, Déli-Rasdhooatoll, sziget mérete:900 m x 200 m, zátony. 30-50 m hidroplántranszfer 30 perc,

KURAMATHI ISLAND RESORT 4 csillagos, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, Déli-Rasdhooatoll, sziget mérete:900 m x 200 m, zátony. 30-50 m hidroplántranszfer 30 perc, 1 KURAMATHI ISLAND RESORT 4 csillagos, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, Déli-Rasdhooatoll, sziget mérete:900 m x 200 m, zátony. 30-50 m hidroplántranszfer 30 perc, Dús trópusi növényzetű, kiváló merülési lehetőségeket

Részletesebben

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK. Indulási időpontok egyénileg, autóval (szombat): Ind. időpontok autóbusszal (indulás pénteken, érkezés szombaton): 16., 23.

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK. Indulási időpontok egyénileg, autóval (szombat): Ind. időpontok autóbusszal (indulás pénteken, érkezés szombaton): 16., 23. HALKIDIKI Görögország északi partvidékén, Thesszalonikitől kb. 1 óra autóútra található a 3 nyúlványból álló félsziget. A mítosz szerint e terület volt egykor az óriások és az olymposzi istenek csatározásának

Részletesebben

HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK

HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK Strandhoz közel fekvő, kényelmes, pénztárcabarát apartmanok. Fekvése: a barátságos apartmanház Medulinban található. Tengerpart: aprókavicsos, lassan mélyülő

Részletesebben

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat.

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat. Bali A Jáva és Lombok között fekvő Bali az indonéz szigetvilág legszebb és legkedveltebb úti célja. A vulkanikus hegyek, a zöldellő teraszos rizsföldek, az egzotikus, buja növényzet, a inomhomokos strandok,

Részletesebben

Wolf Hotel *** Magyarország - Vas megye - Sárvár http://www.reise.info.hu/wolf-hotel/hu/

Wolf Hotel *** Magyarország - Vas megye - Sárvár http://www.reise.info.hu/wolf-hotel/hu/ http:///wolf-hotel/hu/ Bemutatkozás Üdvözöljük! Családias környezetben várja vendégeit a három csillagos Wolf Hotel, mely mindössze 300 m-re fekszik a Gyógy- és Wellnessfürdôtôl. Szobák, leírás A hotel

Részletesebben

HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva!

HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva! 1 HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva! Lhaviyani atoll külső északi zátonyánál lévő kis sziget 400 m x 165 m. Hidroplán transzfer

Részletesebben

franciaország franciaország CÔTE D AZUR TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 www.autoclubtravel.hu

franciaország franciaország CÔTE D AZUR TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 www.autoclubtravel.hu TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK CÔTE D AZUR MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 Leírás: Menton sajátos szubtrópusi mikroklímájáról és páratlan kertjeiről nevezetes. A felújított 4 szintes apartmanház Menton

Részletesebben

Klubtravel előfoglalási kedvezmény 10 % (foglalás 04.30-ig, teljes összeg befizetése 05.15-ig)

Klubtravel előfoglalási kedvezmény 10 % (foglalás 04.30-ig, teljes összeg befizetése 05.15-ig) TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK NAPOSPART Minden bolgár foglalásnál 12 éves kor fölött 4 400 Ft/fő, 12 éves kor alatt 2 200 Ft/fő üdülőhelyi díj fizetendő irodánkban. A díj egyszeri, és a teljes tartózkodásra értendő.

Részletesebben

HÚSVÉT. ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK Érvényes: 2012.április 06 09. ERZSÉBET PARK HOTEL*** PARÁDFÜRDŐ PIROSKA HOTEL*** BÜK

HÚSVÉT. ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK Érvényes: 2012.április 06 09. ERZSÉBET PARK HOTEL*** PARÁDFÜRDŐ PIROSKA HOTEL*** BÜK HÚSVÉT Messze földön jártam, szép harmatos reggel Aranytündér kútvizéből vizet merítettem. Aranytündér kútvizével öntözgetni járok, olyan szagos, mint a rózsa, gyertek ti is, lányok! ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK

Részletesebben

Szállást már csak a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást már csak a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezıiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelmően jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : 1 SONEVA FUSHI Igazi 6 csillagos szuper luxus ECO-FRIENDLY sziget, azoknak akik igénylik a magas szolgáltatásokat, de mégis szeretnének Robinsoni luxus körülmények között pihenni-kikapcsolódni. 1,4 km

Részletesebben

Akadálymentesített bükfürdői szálláshelyek

Akadálymentesített bükfürdői szálláshelyek Akadálymentesített bükfürdői szálláshelyek Apartmanok Anna Apartman Házba és az apartmanokba be lehet jutni kerekes székkel A teraszra rámpa van kialakítva A fürdőszobában a kádba be kell lépni, de ott

Részletesebben

Gerlitzen (1000-1911 m)

Gerlitzen (1000-1911 m) Gerlitzen Gerlitzen (1000-1911 m) A gerlitzeni sícentrumot a legjobb családi síterületként tartják számon. Karintiában ez az egyetlen olyan síközpont, amely bizonyítvánnyal rendelkezik arról, hogy kifejezetten

Részletesebben

CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO

CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO IT0205 Leírás: a kemping a Marco Polo reptér közelében fekszik 15 km-re Velencétől. Szolgáltatás: étterem, élelmiszerüzlet, bár, parkoló, internet lehetőség.elhelyezés:

Részletesebben

ZAKYNTHOS BUSSZAL FT/FŐ/HÉT

ZAKYNTHOS BUSSZAL FT/FŐ/HÉT ZAKYNTHOS A smaragdzöld színű vizéről elhíresült Zakynthos 0 km-ével a harmadik legnagyobb és a legdélebbi sziget a Jón-tengeren, mely varázslatos látnivalókkal fogadja a turistákat. Állandó lakosainak

Részletesebben

ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK AZ ELTE SZB SZERVEZÉSÉBEN 2014

ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK AZ ELTE SZB SZERVEZÉSÉBEN 2014 ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK AZ ELTE SZB SZERVEZÉSÉBEN HÉVÍZ HOTEL PANORÁMA*** (8380 Hévíz, Petőfi u. 9.) ELHELYEZÉS: 2 ágyas classic típusú erkélyes, fürdőszobás szállodai szobában, televízióval, telefonnal, minibárra,

Részletesebben

Korfu. Odüsszeusz szigete. Fakultatív programok. Sidari. Korfu. Moraitika. Messonghy

Korfu. Odüsszeusz szigete. Fakultatív programok. Sidari. Korfu. Moraitika. Messonghy Odüsszeusz szigete Sidari A Jón szigetvilág egyik legelbűvölőbb szigete csodás búja növényzetével, látnivalói gazdagságával, kellemes klímájával páratlan élmény nyújt az idelátogatóknak. A szigetet kis

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0955 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Livorno Livornói luxushotel eladó LEIRÁS Livornoban,

Részletesebben

Villa Weber Romantic Resort (bezárt) Magyarország - Tolna megye - Bonyhád http://www.reise.info.hu/weber/hu/

Villa Weber Romantic Resort (bezárt) Magyarország - Tolna megye - Bonyhád http://www.reise.info.hu/weber/hu/ Bemutatkozás Hotel: Villa Weber Romantic Resort (bezárt) A Völgységi dombság szíében, páratlan nyugodt környezetben álló majorság és a kastély épülete a bonyhádi Perczel család tulajdonában állt, és az

Részletesebben