Üdülési ajánlatok Check in, chill out. A resort of:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Üdülési ajánlatok 2016. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:"

Átírás

1 Üdülési ajánlatok 2016 A resort of:

2 Rólunk Az Aquaworld Resort Budapest **** superior wellness- és konferencia szálloda Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfője mellett fekszik, zöld környezetben, de mégis közel a város központjához. Kiváló fekvése és sokrétű, családbarát szolgáltatásai miatt kedvelt üdülőhely gyermekes családok számára is. Adottságait tekintve egyedülálló Magyarországon: 309 szoba, lakosztály, családi szobák és apartmanok internet-csatlakozással. Közel 1000 fős konferenciaközpont, 3 étterem, bár, keleties hangulatú wellness és fitneszrészleg, szórakoztatóközpont, több, mint 1000 parkolóhely, kalandpark, beltéri és kültéri játszóterek, 200 m 2 -es gyermek játszóház, a Bongo Kids Club, valamint közvetlen átjárás Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkjába, az Aquaworld-be. Az Élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat. A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom, a 17 bel- és kültéri élmény-, valamint úszómedence, a szörf, a búvárkodás, a vízen járó labda, valamint 11 különleges csúszda garantálja a szórakozást minden korosztálynak. A pici babák és szüleik kényelmét speciális babaszobákon túl, babaúszás, Kerekítő baba program, pelenkázó, babakocsi, etetőszék, gyermekmosdó, járóka, valamint vízi és szárazföldi játékok is szolgálják. Kellemes pihenést kívánunk! Check Check in, chill in, chill out out

3 Chill out - rövid pihenés 2 éjszaka, több napnyi élmény! Ha többre vágyna egy átlagos pihenésnél......nálunk egyszerre átélheti akár egy kényeztető wellness hétvége minden jótékony hatását vagy részt vehet egy trópusi tengerparti nyaraláson. Pihenés és szórakozás egy helyen! 2 éjszaka szállás gazdag büféreggelivel, bőséges büfévacsora a szállodában 2 alkalommal, korlátlan Aquaworld belépés a tartózkodás teljes időtartamára szaunavilág használattal, az Oriental Spa korlátlan használata (termálvizes relaxációs medence kerti kiúszó résszel, mandala-medence, szaunavilág és fitnessterem), ajándék üdvözlőital a ház ajánlatából (1 pohár/fő), Bongo Kids Club játszóház korlátlan használata, korlátlan vezeték nélküli internet-hozzáférés a szálloda egész területén (Wi-Fi), ingyenes buszjárat az Aquaworld és a Hősök tere között, Foglaljon már Ft/fő/éjtől! Érvényes: között. Kivéve: Húsvét és Forma 1 Magyar Nagydíj. szállásár 4%-a). Az árak a foglaltság függvényében változhatnak!

4 Fedezd fel Budapestet három keréken Tuk - Tuk városnéző ajánlatunk Itt az alkalom, hogy felfedezze velünk Budapest páratlan látnivalóit három keréken! 60 percen keresztül arra térülünkfordulunk, amerre kedve tartja. A rengeteg látnivaló után pedig pihentesse fáradt végtagjait egyedülálló élményfürdőnkben! 2 éjszaka szállás gazdag büféreggelivel és büfévacsorával, korlátlan Aquaworld belépés a tartózkodás teljes időtartamára szaunavilág használattal, az Oriental Spa korlátlan használata (termálvizes relaxációs medence kerti kiúszó résszel, mandala-medence, szaunavilág és fitness-terem), ajándék üdvözlőital a ház ajánlatából (1 pohár/fő), Bongo Kids Club játszóház korlátlan használata, 40 perces TukTuk városnéző túra, belépőjegy Budapest óriási terepasztalához a Miniversum-ba, korlátlan vezeték nélküli internet-hozzáférés a szálloda egész területén (Wi-Fi), ingyenes buszjárat az Aquaworld és a Hősök tere között, Foglaljon már Ft/fő/éjtől! Érvényes: és között. szállásár 4%-a). Az árak a foglaltság függvényében változhatnak!

5 Family wellness - Együtt a család! 14 éves kor alatt ingyenes Nálunk a nyár soha nem ér véget! Négy élménydús nap azokkal, akiket a legjobban szeret. Mi a gyerekek garantált szórakozása mellett a szülőkre is gondolunk. Míg a felnőttek végre a jól megérdemelt pihenésüket tölthetik az Oriental Spa-ban, addig a kicsik a Bongo Kids Club játszóházában mulathatnak. Mikor újra együtt a család, akkor irány a Vízibirodalom! 3 éjszaka szállás gazdag büféreggelivel és büfévacsorával, korlátlan Aquaworld belépés a tartózkodás teljes időtartamára szaunavilág használattal, az Oriental Spa korlátlan használata (termálvizes relaxációs medence kerti kiúszó résszel, mandala-medence, szaunavilág és fitness-terem), ajándék üdvözlőital a ház ajánlatából (1 pohár/fő), Bongo Kids Club játszóház korlátlan használata, minden nap egy ingyenes, választható mozifilm a szobai video rend szeren keresztül, 1 db ingyenes családi belépőjegy a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, korlátlan vezeték nélküli internet-hozzáférés a szálloda egész területén (Wi-Fi), ingyenes buszjárat az Aquaworld és a Hősök tere között Foglaljon már Ft/fő/éjtől! Érvényes: és között. Kivéve: Húsvét és Őszi szünet szállásár 4%-a). Az árak a foglaltság függvényében változhatnak!

6 Baby wellness csomag Öröm a babának, pihenés a mamának Az otthon kényelmét és melegségét sugárzó babaszobáink mellett, babaúszással és zenés, ölbéli foglalkozással, Kerekítővel biztosítjuk a babák számára a testi, lelki felüdülést! Az anyukákat pedig egy kényeztető masszázzsal és egy Mini Spa arckezeléssel varázsoljuk újra frissé és üdévé! és ha boldog a baba és anya, akkor apa is az! 3 éjszaka szállás gazdag büféreggelivel és büfévacsorával, korlátlan Aquaworld belépés szaunavilág használattal, az Oriental Spa korlátlan használata (termálvizes medence kerti kiúszó résszel, mandala-medence, szaunavilág és fitness-terem), ajándék üdvözlőital a ház ajánlatából (1 pohár/fő), választható 30 perces Mini spa arckezelés, 20 perces relaxáló vagy frissítő masszázs, ajándék baba csomag, részvétel a Stoller Babaúszó Akadémia babaúszó foglalkozásain a tartózkodás ideje alatt, részvétel a Kerekítő, zenés, játékos babafoglalkozásokon (hétfő délelőtt és szerda délután), Bongo Kids Club játszóház korlátlan használata, korlátlan vezeték nélküli internet-hozzáférés (Wi-Fi), ingyenes buszjárat az Aquaworld és a Hősök tere között, Foglaljon már Ft/fő/éjtől! Érvényes: között vasárnap, hétfő, kedd érkezéssel! Kivéve: szállásár 4%-a). Az árak a foglaltság függvényében változhatnak!

7 Páros SPA napok Minden évszak új varázslat! A természet körforgása örök. Testének szépségét és lelkének nyugalmát az évszakoknak megfelelően ápoljuk. Kényeztető fürdőnk és relaxáló kezeléseink után lazuljon el medencéinkben. Két éjszaka után teljesen megfiatalodva, feltöltődve tér majd haza! 2 éjszaka szállás gazdag büféreggelivel és büfévacsorával, korlátlan Aquaworld belépés a tartózkodás teljes időtartamára szaunavilág használattal, az Oriental Spa korlátlan használata (termálvizes relaxációs medence kerti kiúszó résszel, mandala-medence, szaunavilág és fitness-terem), ajándék üdvözlőital a ház ajánlatából (1 pohár/fő), Hölgyeknek: Rózsaolajos fürdő 20, Spa deluxe arckezelés 60, Uraknak: Spa world aroma terápiás masszázs 50, relaxációs levendula fürdő 20, korlátlan vezeték nélküli internet-hozzáférés a szálloda egész területén (Wi-Fi), ingyenes buszjárat az Aquaworld és a Hősök tere között, Foglaljon már Ft/fő/éjtől! Érvényes: között. Kivéve: Húsvét és Forma 1 Magyar Nagydíj. szállásár 4%-a). Az árak a foglaltság függvényében változhatnak!.

8 Romantikus napok 3 felejthetetlen éjszaka a nagy nap után! A legfontosabb nap után tegye fel az I -re a pontot! Töltse a mézesheteket az élmények birodalmában! Evés-ivás és a hajnalig tartó mulatozás után most kipihenheti magát kedvesével édes-kettes -ben, a szerelem jegyében. 3 éjszaka szállás lakosztályban, budai panorámával, gazdag büféreggelivel és bőséges büfévacsorával, 1 alkalommal 3 fogásos gyertyafényes vacsora Colorado éttermünkben, gyümölcskosár, házi bonbon, pezsgő és fürdőszobai bekészítés a szobába érkezéskor, korlátlan Aquaworld belépés a tartózkodás teljes időtartamára szaunavilág használattal, az Oriental Spa korlátlan használata (termálvizes relaxációs medence kerti kiúszó résszel, mandala-medence, szaunavilág és fitness-terem), ajándék üdvözlőital a ház ajánlatából (1 pohár/fő), páros kényeztető kezelés az Oriental Spa-ban: luxury fürdő pezsgővel 20 vagy, kényeztető páros masszázs 50, korlátlan vezeték nélküli internet-hozzáférés a szálloda egész területén (Wi-Fi), ingyenes buszjárat az Aquaworld és a Hősök tere között, Foglaljon már Ft/fő/éjtől! Érvényes: között. Kivéve: Húsvét és Forma 1 Magyar Nagydíj. szállásár 4%-a). Az árak a foglaltság függvényében változhatnak!.

9 Szilveszteri Aqua Party Ha már elege van az unalmas Szilveszterekből......cserélje báli ruháját fürdőruhára és köszöntse az Újévet Magyarországon egyedülálló, fürdős szilveszteri esténken. szállás gazdag büféreggelivel és bőséges büfévacsorával, Szilveszter esti ünnepi büfévacsora a szállodában, éjféli büfé falatok az Aquaworld élményfürdőben AJÁNDÉK pohár pezsgővel december 31-én, részvételt az Szilveszter esti Aqua Party-n, korlátlan Aquaworld belépés a tartózkodás teljes időtartamára szaunavilág használattal, az Oriental Spa korlátlan használata (termálvizes relaxációs medence kerti kiúszó résszel, mandala-medence, szaunavilág és fitness-terem), korlátlan vezeték nélküli internet-hozzáférés a szálloda egész területén (Wi-Fi), ingyenes buszjárat az Aquaworld és a Hősök tere között, Aqua Party programok (21:00-03:00): tűz és lézer show vízi és légi akrobatika élő koncert óévbúcsúztató szaunaszeánszok trópusi fürdő party táncosokkal* Foglaljon már Ft/fő/éjtől! Érvényes: között min. 2 éjszaka foglalása esetén.* A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! szállásár 4%-a). Az árak a foglaltság függvényében változhatnak!.

10 Chill out 4=3 akció Töltsön nálunk 4 éjszakát 3 áráért! Az ajándék éjszaka mellé korlátlan Aquaworld belépést és Spa használatot is biztosítunk, hogy felfedezhesse egyedülálló vízibirodalunkat. Szóljon ez a pár nap csakis Önről! Az ajánlat a Chill out -rövid pehenés tartalmával megegyezik. Foglaljon már Ft/fő/éjtől! Érvényes: és között Kivéve: Húsvét, Pünkösd, Őszi szünet szállásár 4%-a). Az árak a foglaltság függvényében változhatnak! Chill out 4+1 nyári vakáció 2 nap nálunk sosem elég, főleg nem nyáron! Európa egyik legnagyobb vízibirodalmában pár napos önfeledt szórakozás várja; pálmafák, szörf és -hullámmedence, óriáscsúszdák, bel- és kültéri élménymedencék, strand, kerti játszóterek és homokos sportpályák. Mindemellé ingyenes animációs programokkal, naponta változó különleges büfévacsorával, éjszakai Lounge Bárral és zenés esti programokkal várjuk kedves Vendégeinket egész nyáron! Az ajánlat a Chill out - rövid pihenés csomag tartalmával megegyezik. Foglaljon már Ft/fő/éjtől! Érvényes: között Kivéve: Forma 1 Magyar Nagydíj. szállásár 4%-a). Az árak a foglaltság függvényében változhatnak!

11 AJÁNDÉKUTALVÁNY ONLINE IS KAPHATÓ Az élmény a legjobb ajándék! Tökéletes meglepetést szeretne szeretteinek? Válassza az Aquaworld ajándékutalványokat és a siker garantált. Vízibirodalmunk teljessé teszi a feltöltődés pillanatait, tengernyi lehetőséget kínálva a wellness pihenéstől a fitneszen át az élményfürdőzésig. Készüljenek fel minden jóra, és csobbanjanak a nyár közepébe - akár télen is!

12 10 11 M0 2 M2 M3 M3 M0 M1 M0 M1 M7 M5 M7 M0 M0 M0 M5 Autópálya Liszt Ferenc repülőtér Hungaroring Ingyenes Buszjárat a belvárosba További információk: Aquaworld Resort Budapest cím H-1044 Budapest, Íves út 16. tel reservation@aquaworldresort.hu web A resort of:

Üdülési ajánlatok 2015. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Üdülési ajánlatok 2015. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Üdülési ajánlatok 2015 Check in, chill out A resort of: www.aquaworldresort.hu Rólunk Az Aquaworld Resort Budapest**** superior konferencia- és wellness szálloda Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri

Részletesebben

Az élmények világa. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Az élmények világa. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Az élmények világa A resort of: www.aquaworldresort.hu B_tematikus_HU_2014_11.indd 1 2015.01.07. 15:08:40 A vízibirodalom Az Aquaworld Resort Budapest komplexum fürdője Közép-Európa legnagyobb fedett vízi

Részletesebben

csomagok vár fehér Székes szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra vendégváró

csomagok vár fehér Székes szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra vendégváró Székes fehér vár 2016 vendégváró csomagok szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra Belvárosi hétvége a Hotel Magyar Királyban Székesfehérvár szívében, a megszépült történelmi belvárosban, a színház

Részletesebben

Á rak, csom agajánlatok

Á rak, csom agajánlatok Á rak, csom agajánlatok Napi árak büféreggelivel Érvényes: 2012. január 2. december 31. (ünnepi időszakok kivételével) Ft/fő/éj 7.900 Ft 12.600 Ft 9.150 Ft 14.900 Ft 25.300 Ft/család/éj 6.600 Ft Pótágy

Részletesebben

Hotel Korona Eger **** Magyarország - Heves megye - Eger http://www.reise.info.hu/korona-hotel-eger/hu/

Hotel Korona Eger **** Magyarország - Heves megye - Eger http://www.reise.info.hu/korona-hotel-eger/hu/ http:///korona-hotel-eger/hu/ Bemutatkozás Tegyen velünk egy túrát Eger egyik legkedveltebb szállodájában! Eger első magán és wellness szállodája - Hotel Korona****/*** Eger történelmi belvárosának legcsendesebb

Részletesebben

Business and fun. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Business and fun. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Busness and fun Check n, chll out A resort of: www.aquaworldresort.hu Rólunk Elhelyezkedés Az Aquaworld Resort Budapest a főváros észak részén, az -ás Megyer híd pest hídfője mellett fekszk, zöld környezetben,

Részletesebben

86. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK. Magyar Dermatológiai Társulat Nagygyűlése. Ramada Resort Aquaworld Budapest. 2013. december 12-14.

86. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK. Magyar Dermatológiai Társulat Nagygyűlése. Ramada Resort Aquaworld Budapest. 2013. december 12-14. 86. Magyar Dermatológiai Társulat Nagygyűlése Dermatológiai Továbbképző Tanfolyam és XII. Dermato-Pharma Szakkiállítás ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Ramada Resort Aquaworld Budapest 2013. december 12-14. www.convention.hu

Részletesebben

HOTEL SOPRON TORNÁCOS HÁZ - HEGYKŐ. Sopron. Hegykő

HOTEL SOPRON TORNÁCOS HÁZ - HEGYKŐ. Sopron. Hegykő Sopron HOTEL SOPRON A szálloda az osztrák-magyar határ közelében és csupán néhány lépésre a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron óvárosára, és annak jelképére, a Tűztoronyra. Wellness helyett

Részletesebben

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/ http:///hotel-helikon/hu/ Bemutatkozás Üdvözlet Napfény, víz, levegő... Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között. Szobák A háromcsillagos

Részletesebben

remisens family excelsior**** AI smart selection hotel bristol*** AI FREE FREE FREE

remisens family excelsior**** AI smart selection hotel bristol*** AI FREE FREE FREE LOVRAN horvátország, KVARNER ÉS SZIGETEI Opatijától kb. 6 km-re dél-nyugatra található fürdőhely. A két települést tengerparti sétány köti össze. A nyugalmat árasztó, hangulatos kisvárosból számos kirándulási

Részletesebben

Baranya Hotel *** Magyarország - Baranya megye - Harkány http://www.reise.info.hu/hotel-baranya/hu/

Baranya Hotel *** Magyarország - Baranya megye - Harkány http://www.reise.info.hu/hotel-baranya/hu/ http:///hotel-baranya/hu/ Bemutatkozás Harkány Magyarország déli szegletében, Pécstől 25 km távolságra, a Villányi borvidéken, a Siklósi Vár szomszédságában található, a kénes gyógyvízéről híres, mediterrán

Részletesebben

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában,

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, MEDULIN KIEMELT 15 Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, szépen gondozott kertben, a központtól kb. 200 m-re. Strand: homokos, kavicsos kb. 600 m-re;

Részletesebben

Hotel Erzsébet-Hévíz *** Magyarország - Zala megye - Hévíz http://www.reise.info.hu/hotel-erzsebet-heviz/hu/

Hotel Erzsébet-Hévíz *** Magyarország - Zala megye - Hévíz http://www.reise.info.hu/hotel-erzsebet-heviz/hu/ http:///hotel-erzsebet-heviz/hu/ Bemutatkozás A világhírű természetes gyógyhatású hévízi tófürdő közvetlen közelében helyezkedik el az elegáns Hotel Erzsébet. A 47 db reprezentatívan berendezett, színes

Részletesebben

ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS. a Danubius szállodákban. 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu

ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS. a Danubius szállodákban. 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS a Danubius szállodákban 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu Online foglalóknak 5 000 Ft-os kedvezménykupon a Danubius szállodákban! Indián nyár a Balatonnál

Részletesebben

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5.

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5. MÁJUSI ÁR-ESŐ HOTEL PIROSKA-BÜK Érvényesség: 2014. 05. 05.- 06.01. között, min. 2 éj foglalással Ár: 8.460 Ft / fő/ éj / Hétköznapokon 10.155 Ft/fő/ 2 éj / Hétvégéken Superior szoba felár: 1000 Ft/fő/éj

Részletesebben

A KONGRESSZUS HELYSZÍNE Hotel Ramada Resort Budapest 1044 Budapest, Íves u. 16. www.ramadaresortbudapest.hu. GPS koordináták: 47.60061 ÉSZ 19.

A KONGRESSZUS HELYSZÍNE Hotel Ramada Resort Budapest 1044 Budapest, Íves u. 16. www.ramadaresortbudapest.hu. GPS koordináták: 47.60061 ÉSZ 19. KEDVES KOLLEGANÕK, ÉS KOLLEGÁK! A mindennapi betegellátásunk során számtalanszor találkozhatunk az élet minõséget rontó visszatérõ hólyaghuruttal ill. férfiaknál bakteriális prosztatitisszel vagy kismedencei

Részletesebben

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ Érvényes: 2016.04.01-06.10. (kivéve kiemelt és ünnepi napokon) 3 + 1 Lendület Hévizen csomag /Vasárnaptól csütörtökig történő foglalás esetén! min. 4 éjszakától

Részletesebben

Vízben jók vagyunk! A vizek éve. Ajándékozzon pihenést Budapesten és környékén! Decemberben. www.vizekeve.hu

Vízben jók vagyunk! A vizek éve. Ajándékozzon pihenést Budapesten és környékén! Decemberben. www.vizekeve.hu Vízben jók vagyunk! A vizek éve 2008 Decemberben Ajándékozzon pihenést Budapesten és környékén! Ajándékozzon pihenést Kedves Vendégünk! Hamarosan elérkezik a karácsony, az utcákon kigyúlnak az adventi

Részletesebben

COSTA BRAVA ÉS KÖRNYÉKE ÜDÜLŐHELYEK

COSTA BRAVA ÉS KÖRNYÉKE ÜDÜLŐHELYEK COSTA BRAVA ÉS KÖRNYÉKE Barcelona Spanyolország és a világ leglátogatottabb és legsokoldalúbb városa, Katalónia fővárosa, ahol a középkori emlékek, a modernizmus és az építészeti remekek mellett igazi

Részletesebben

Hotel Írottkő *** Magyarország - Vas megye - Kőszeg http://www.reise.info.hu/hotel-irottko/hu/

Hotel Írottkő *** Magyarország - Vas megye - Kőszeg http://www.reise.info.hu/hotel-irottko/hu/ http:///hotel-irottko/hu/ Bemutatkozás Magyarország100 csodájának egyike az Alpokalján elhelyezkedő történelmében és műemlékeiben gazdag kisváros, Kőszeg. Az idelátogatót megérinti a középkor varázslatos

Részletesebben

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó.

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó. VAKÁCIÓ Hegyvidéki ajánlatok HOTEL KITTY***+ MISKOLC-TAPOLCA Érvényes: 2016. június 20- augusztus 28. közötti időszakban, min.2éj foglalással Ár: 11.050 Ft / fő / éj, min. 3 éj foglalással 8.910 Ft / fő

Részletesebben

GYÓGYSZERÉSZET, GYÓGYSZERELLÁTÁS KULCSKÉRDÉSEI

GYÓGYSZERÉSZET, GYÓGYSZERELLÁTÁS KULCSKÉRDÉSEI GYÓGYSZERÉSZET, GYÓGYSZERELLÁTÁS KULCSKÉRDÉSEI A GYAKORLÓ GYÓGYSZERÉSZET AKTUALITÁSAI: AZ ELMÉLETTŐL A GYAKORLATIG Továbbképző tanfolyam gyakorló gyógyszerészek és gyógyszerellátásban dolgozó szakemberek

Részletesebben

Rendezvény Szolgáltatási Feltételek Érvényes: 2014. december 8-tól

Rendezvény Szolgáltatási Feltételek Érvényes: 2014. december 8-tól Rendezvény Szolgáltatási Feltételek Érvényes: 2014. december 8-tól A jelen Rendezvény Szolgáltatási Feltételek (a továbbiakban: RSZF) célja, hogy szabályozza a Szolgáltató által lebonyolításra kerülő rendezvényekhez

Részletesebben

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu ROGLa 1050-1517 m, 18 km sífutópálya 2 9 2 km 9 km 10 km BUDAPESTTÔL KB. 400 KM TÁVOLSÁGRA TALÁLHATÓ. Szlovénia egyik kedvelt síterülete, mely késő ősztől kora tavaszig nyújt síelési lehetőséget az idelátogatóknak.

Részletesebben

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior Galyatető HUNGUEST HOTEL GALYA A Mátra legmagasabb csúcsán 957 méter magasan, 5 hektáros park közepén, gyönyörű panorámával várja Vendégeit a patinás, 1939- ben épített szálloda. Akkor is és ma is a családok,

Részletesebben

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport:

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport: Jetwing Blue Hotel Negombo közkedvelt szállodasorán található, a repülôtértôl 15 km-re. A vízparton, modern stílusban megépített, vadonatúj hotel. Nyitott étterme egybeépült a szálloda látványkonyhájával.

Részletesebben

Hotel Divinus Magyarország - Hajdú-Bihar megye - Debrecen http://www.reise.info.hu/hotel-divinus/hu/

Hotel Divinus Magyarország - Hajdú-Bihar megye - Debrecen http://www.reise.info.hu/hotel-divinus/hu/ http:///hotel-divinus/hu/ Bemutatkozás Az ötcsillagos Hotel Divinus megnyitásával korona került a debreceni szállodahálózatra. A belvárostól sétatávolságra található, a mediterrán világ színeit viselő,

Részletesebben

Villa Weber Romantic Resort (bezárt) Magyarország - Tolna megye - Bonyhád http://www.reise.info.hu/weber/hu/

Villa Weber Romantic Resort (bezárt) Magyarország - Tolna megye - Bonyhád http://www.reise.info.hu/weber/hu/ Bemutatkozás Hotel: Villa Weber Romantic Resort (bezárt) A Völgységi dombság szíében, páratlan nyugodt környezetben álló majorság és a kastély épülete a bonyhádi Perczel család tulajdonában állt, és az

Részletesebben

Tisztelt Kollégák! Prof. Dr. Kiss Róbert Gábor a Magyar Kardiológusok Társaságának leköszönő elnöke, a konferencia felelőse

Tisztelt Kollégák! Prof. Dr. Kiss Róbert Gábor a Magyar Kardiológusok Társaságának leköszönő elnöke, a konferencia felelőse Tisztelt Kollégák! Engedjék meg, hogy tisztelettel meghívjam Önöket IV. Budapesti Kardiológiai Napok - ra, mely 2016. november 18-án és 19-én Budapesten, az Aquaworld Resort Budapest konferenciatermeiben

Részletesebben

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat 51 Zakinthosz Levante rózsája Zante néven is ismert a Jón-tenger harmadik legnagyobb szigete. Az elmúlt években méltán vált az egyik leglátogatottabb görög területté. Miért is? És miért ajánlanám én is

Részletesebben

RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010

RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010 RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010 RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010 Nyaralás a Görög Tengerparton Nyaralás a tengerparton az Olimposzi Riviéra kedvelt fürdőhelyén fürd helyén az Olimposz hegy lábánál lévő lév Paralián.

Részletesebben

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat.

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat. Bali A Jáva és Lombok között fekvő Bali az indonéz szigetvilág legszebb és legkedveltebb úti célja. A vulkanikus hegyek, a zöldellő teraszos rizsföldek, az egzotikus, buja növényzet, a inomhomokos strandok,

Részletesebben

DOMINIKAi. köztársaság

DOMINIKAi. köztársaság DOMINIKAi köztársaság A Dominikai Köztársaság az Antillák szigetvilágában, Hispaniola szigetén található, melynek kétharmadát foglalja el. 1492-ben fedezte fel Kolombusz Kristóf az Indiába vezető tengeri

Részletesebben

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ TAVASZVÁRÓ ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ Érvényes: 2016. február 01. június 15. között (kivéve: kiemelt-és ünnepi időszakok) Ár hétköznap: Ár hétvégén: 7.435 Ft / fő / éj 8.715 Ft / fő / éj Tartalom:

Részletesebben

Heti garantált programfüzet 2016

Heti garantált programfüzet 2016 Heti garantált programfüzet 2016 HÉTFŐ május 1 - október 1. Vízisí és wakeboard oktatás, fánkozás hajóvontatással a tiszta és kellemes vizű Pilismarótiöbölben Az oktatás a hajóforgalomtól elkülönítve egy

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2016. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Esküvői ajánlat 2016. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Esküvői ajánlat 2016 Check in, chill out A resort of: www.aquaworldresort.hu Kedves Jegyespár! Köszönjük érdeklődésüket az Aquaworld Resort Budapest, mint esküvőjük leendő helyszíne iránt. Valamennyi ember

Részletesebben

Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel!

Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel! Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel! 5 éjszaka, 2 főnek, franciaágyas szobában, félpanzióval + ajándékként 1 egész napos termálfürdőzéssel, + további 1 élményelemmel, melyet a lap alján ajánlott

Részletesebben

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS 2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS A gyönyörű sziget észak-keleti részén található a török ciprióták ún. Észak-Ciprusi Török Köztársasága. Szép és érintetlen strandjai, homokos partjai,

Részletesebben

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR A Magyarkúti gyermektábor A Magyarkúti gyermektábor Magyarkúton található Verőcétől 5 km-re körülvéve tölgyes és bükkös erdőkkel. Budapesttől 58 km, Váctól 15 km-re, közúton és vasúton

Részletesebben

Nyári vízi tábor a NAV dolgozók gyermekei számára

Nyári vízi tábor a NAV dolgozók gyermekei számára Nyári vízi tábor a NAV dolgozók gyermekei számára A Pénzügyőr Sport Egyesület Vitorlás és Vízi Sport Szakosztálya és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyári tábort szervez a NAV dolgozók gyermekeinek. A tábor

Részletesebben

TURISZTIKAI HÍRLEVÉL. www.videkjaro.hu. 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN

TURISZTIKAI HÍRLEVÉL. www.videkjaro.hu. 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN TURISZTIKAI HÍRLEVÉL www.videkjaro.hu 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN A rendezvény célja, hogy minél szélesebb körben megismertessük a magyar kézm ves sajtokat

Részletesebben

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20.

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20. Hévíz HOTEL EURÓPA FIT Gyógyulás, wellness, családbarát környezet, három generáció számára ideális környezet. Az elmúlt évben látványosan megújult szálloda Hévíz központjában, a világhírű gyógytótól 400

Részletesebben

Kiváló Európai Desztináció European Destinations of Excellence Könnyű elérni nehéz elhagyni! Fókuszban az akadálymentes turizmus 1 A pályázati anyag tartalma a 2012 évben, Kaposváron, a ténylegesen megvalósult

Részletesebben

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb.

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb. Mexikó CanCún A Karib-tengerbe nyúló mexikói félsziget legkeletibb csücskén fekszik Cancún varázslatos üdülővárosa. A türkiz számtalan árnyalatában szikrázó tenger szinte körbefonja a 7-es számot formázó

Részletesebben

PORTAI ÁRAK 2016. Érvényes: 2016. 01. 01-06. 30. 2016. 07. 01-08. 20 2016. 08. 21-12. 28. Ft/szoba/éj. Egyágyas szoba: 10790.- 14780.- 10790.

PORTAI ÁRAK 2016. Érvényes: 2016. 01. 01-06. 30. 2016. 07. 01-08. 20 2016. 08. 21-12. 28. Ft/szoba/éj. Egyágyas szoba: 10790.- 14780.- 10790. AMETISZT HOTEL HARKÁNY 7815 Harkány, Szent István u. 26-28. Tel: 72/279-339 Fax: 72/580 077 info@ametiszthotel.hu www.ametiszthotel.hu Ügyintéző: Bédáné Metz Mária PORTAI ÁRAK 2016 Érvényes: 2016. 01.

Részletesebben

bankkártyával, és mindhárom kibocsátó vendégeink részére minden szolgáltatásunk és belépőjegyünk ára VÁLTOZATLAN maradt!!!

bankkártyával, és mindhárom kibocsátó vendégeink részére minden szolgáltatásunk és belépőjegyünk ára VÁLTOZATLAN maradt!!! Fürdő Árlista 2013 február 01-től Fürdőnk szolgáltatásait fizetheti készpénzzel, bankkártyával, és mindhárom kibocsátó SZÉP kártyáinak szabadidő (rekreáció) zsebével is!!! A belépőjegy árak változása 2013.05.01-től

Részletesebben

ÁGYNEMŰ: Kell e magunkkal hozni ágyneműt, töröközőt? ÁRAZÁS MOBILHÁZ: Miből tevődik össze a mobilház ára?

ÁGYNEMŰ: Kell e magunkkal hozni ágyneműt, töröközőt? ÁRAZÁS MOBILHÁZ: Miből tevődik össze a mobilház ára? ÁGYNEMŰ: Kell e magunkkal hozni ágyneműt, töröközőt? A szálláshelyek edényekkel, tányérokkal, takarókkal, párnákkal felszereltek. A Vendégnek kell biztosítania saját ágyneműt, párnahuzatot és törölközőt,

Részletesebben

Egerszalók Erdőbénye Galyatető Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány Hajmás Herceghalom Hernádvécse Hévíz Kardosfa

Egerszalók Erdőbénye Galyatető Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány Hajmás Herceghalom Hernádvécse Hévíz Kardosfa Balatonkenese Balatonfüred Bánk Bükfürdő Cegléd Demjén Döbrönte Eger Egerszalók Erdőbénye Galyatető Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány Hajmás Herceghalom Hernádvécse Hévíz Kardosfa Lenti-Gosztola

Részletesebben

ahol a színes korallzátonyok élôvilágában gyönyörködhetnek kedvükre. Szállodáink a Bavaro Playa 20 kilóméteren belüli partszakaszán találhatóak meg.

ahol a színes korallzátonyok élôvilágában gyönyörködhetnek kedvükre. Szállodáink a Bavaro Playa 20 kilóméteren belüli partszakaszán találhatóak meg. 52 Dominika a karib tenger gyöngyszeme A Dominikai Köztársaság az Antillák szigetvilágában, Hispaniola szigetén található, melynek kétharmadát foglalja el. 1492-ben fedezte fel Kolombusz Kristóf az Indiába

Részletesebben

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE POREC Egyike a leglátogatottabb isztriai fürdőhelyeknek. A tengerpart legrégibb városai közé tartozik. Művészettörténeti ritkasága a VI. századból származó, bizánci stílusban épített, mozaikokkal díszített

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 140 Szicília a tûz szigete PALERMO MESSINA SAN ALESSIO TAORMINA GIARDINI-NAXOS CATANIA SIRACUSA NOTO Utazási le he tô sé gek: A 25.000 négyzetkilométeres háromszög alakú szigetet a helyiek a Nap szigetének

Részletesebben

A 125 ÉVES MAGYAR BALNEOLOGIAI EGYESÜLET JUBILEUMI NAGYGYŰLÉSE

A 125 ÉVES MAGYAR BALNEOLOGIAI EGYESÜLET JUBILEUMI NAGYGYŰLÉSE Tisztelt Kolléganők! Tisztelt Kollégák! Tisztelettel meghívom Önöket és Önökön keresztül valamennyi érdeklődőt egyesületünk 2016. évi Nagygyűlésére. Ahogy azt a meghívó megszokottól eltérő formáján és

Részletesebben

Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15.

Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15. Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15. Badacsony Balatonfüred Balatonkenese Cegléd Bükfürdő Debrecen Demjén Döbrönte Eger Egerszalók Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány

Részletesebben

OKTÓBER. Találkozó: 7.45 -kor a Batthyányi-téri HÉV.végénél. HÉV. indul: 7.58-kor. Jegy:Pomázig!

OKTÓBER. Találkozó: 7.45 -kor a Batthyányi-téri HÉV.végénél. HÉV. indul: 7.58-kor. Jegy:Pomázig! 1. OKTÓBER 13/105. - 13/112. -13/121. Október 2.-16.-30: (szerdai napok): Budai - hegység: 13/106. Október 5. (szombat): Pilis-hegység: PIKNIK: Szalonnasütés a Rókahegyi Kőfejtőben. A szalonnát és a sütéshez

Részletesebben

Vakáció, Vízpart, Wellness 2016 nyár itthon!

Vakáció, Vízpart, Wellness 2016 nyár itthon! Vakáció, Vízpart, Wellness 2016 nyár itthon! Balatonon Badacsony Balatonalmádi Balatonfüred Balatonkenese Balatonlelle - Csopak Siófok Zamárdi Velencei tó partján Gárdony Velence Tisza tónál Tiszafüred

Részletesebben

Colosseum Hotel **** Superior Magyarország - Csongrád megye - Mórahalom http://www.reise.info.hu/colosseumhotel/hu/

Colosseum Hotel **** Superior Magyarország - Csongrád megye - Mórahalom http://www.reise.info.hu/colosseumhotel/hu/ http:///colosseumhotel/hu/ Bemutatkozás 2011 áprilisától várja vendégeit a Colosseum Hotel****, mely Mórahalom központjában, közvetlenül a Szent Erzsébet Gyógyfürdő mellett található, Szegedtől 20 km távolságra.

Részletesebben

KURAMATHI ISLAND RESORT 4 csillagos, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, Déli-Rasdhooatoll, sziget mérete:900 m x 200 m, zátony. 30-50 m hidroplántranszfer 30 perc,

KURAMATHI ISLAND RESORT 4 csillagos, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, Déli-Rasdhooatoll, sziget mérete:900 m x 200 m, zátony. 30-50 m hidroplántranszfer 30 perc, 1 KURAMATHI ISLAND RESORT 4 csillagos, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, Déli-Rasdhooatoll, sziget mérete:900 m x 200 m, zátony. 30-50 m hidroplántranszfer 30 perc, Dús trópusi növényzetű, kiváló merülési lehetőségeket

Részletesebben

Törzsvásárlói Kedvezményfüzet

Törzsvásárlói Kedvezményfüzet Törzsvásárlói Kedvezményfüzet 2016. I. negyedév CASADA TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYFÜZET Ügyfél neve: Megrendel száma: Kiadás dátuma: Érvényes: 2016. január 1-2016. március 31. Törzsvásárlói Kedvezményfüzet

Részletesebben

A Faludi Ferenc Könyvtár Könyvtárhasználati és Szolgáltatási Szabályzata

A Faludi Ferenc Könyvtár Könyvtárhasználati és Szolgáltatási Szabályzata A Faludi Ferenc Könyvtár Könyvtárhasználati és Szolgáltatási Szabályzata A körmendi Faludi Ferenc Könyvtár nyilvános közkönyvtár. A könyvtár nyilvános szolgáltatásait igénybe veheti bárki, aki a könyvtárhasználati

Részletesebben

Hirdetés leadás módja

Hirdetés leadás módja KÉPÚJSÁG EGERSZALÓK Hirdetés leadás módja Hirdetések leadási határideje hétfő és csütörtök. Ahatáridő után leadott hirdetések garantáltan csak a soron következő frissítéskor kerülnek feldolgozásra. Technikai

Részletesebben

I. Fejezet Üzletek és egyéb zenefelhasználók által fizetendő jogdíjak

I. Fejezet Üzletek és egyéb zenefelhasználók által fizetendő jogdíjak H I V A T A L O S É R T E S Í T Ő 7443 III. Fejezet A jogdíjközlemény időbeli hatálya A fenti jogdíjközlemény 2016. január 1-jétől 2016. december 31-ig hatályos. ARTISJUS Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület

Részletesebben

Székelyudvarhely - Küküllő Szálloda

Székelyudvarhely - Küküllő Szálloda Székelyudvarhely - Küküllő Szálloda A Küküllő Szálloda*** a város központjában az Emlékezés Parkja mellett fekszik, ahonnan 15-20 perces sétával bejárható és megtekinthető a régies hangulatú városközpont.

Részletesebben

A Kongresszus elnöke. Részvételi díj (az árak az ÁFA-t tartalmazzák) ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK. A Kongresszus szervezője:

A Kongresszus elnöke. Részvételi díj (az árak az ÁFA-t tartalmazzák) ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK. A Kongresszus szervezője: Kedves Kollégák! 2016. június 2-4. között 16. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Dermatológiai Társulat Kozmetológiai Kongresszusa, melynek ezúttal Pécs városa, azon belül is a Zsolnay Negyed ad otthont.

Részletesebben

Víz Világnapja 2015. 03. 22. Csatlakozott fürdők és programjaik

Víz Világnapja 2015. 03. 22. Csatlakozott fürdők és programjaik Víz Világnapja 2015. 03. 22. Csatlakozott fürdők és programjaik 1. 2. 3. 4. 5. Csatlakozó cég, fürdőlétesítmény neve Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő - Szeged Eleven Kft. Budapest Gyopárosfürdői Gyógypark

Részletesebben

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés az IBUSZ asszisztenciánál való helyszíni fizetés ellenében lehetséges.

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés az IBUSZ asszisztenciánál való helyszíni fizetés ellenében lehetséges. TÖRÖK RIVIÉRA a misztikus kelet És az európai kultúra ÖtvÖzete, imádom a bazárok hangulatát, a keleti fűszerek illatát, És a törökök vendégszeretetét. www.ibusz.hu 250 FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés

Részletesebben

Belek. Antalya. Side. Alanya

Belek. Antalya. Side. Alanya TÖRÖK RIVIÉRA A Török Riviérán, a Földközi-tenger festői déli partvidékén lépten-nyomon tapintható közelségben van a történelem és a mitológia, ugyanakkor a természeti szépségek valódi kincsestára. A balzsamosan

Részletesebben

FELHÍVÁS. a Miskolc-Tapolca, Garas Sámuel sétányon épülő négycsillagos szálloda értékesítésére, befektető partner keresésére

FELHÍVÁS. a Miskolc-Tapolca, Garas Sámuel sétányon épülő négycsillagos szálloda értékesítésére, befektető partner keresésére FELHÍVÁS a Miskolc-Tapolca, Garas Sámuel sétányon épülő négycsillagos szálloda értékesítésére, befektető partner keresésére Befektetési lehetőség a Miskolc- Tapolcai Barlang- és Gyógyfürdő vonzásában!

Részletesebben

DANUBIUS ÔSZTÔL TAVASZIG

DANUBIUS ÔSZTÔL TAVASZIG DANUBIUS ÔSZTÔL TAVASZIG SZÁLLODÁINK oldal VIDÉK Hévíz, Danubius Health Spa Resort Hévíz**** superior 10 11 Hévíz, Danubius Health Spa Resort Aqua**** 12 13 Bükfürdô, Danubius Health Spa Resort Bük****

Részletesebben

46. VILLAMOSENERGIA IPARI SAKKTALÁLKOZÓ

46. VILLAMOSENERGIA IPARI SAKKTALÁLKOZÓ Tiszántúli 46. VILLAMOSENERGIA IPARI SAKKTALÁLKOZÓ PROGRAMFÜZET Kedves Sporttárs! Tiszántúli Az E.ON Hungária a magyar energiagazdaság fontos résztvevője és egyben Magyarország egyik legnagyobb vállalata.

Részletesebben

Gyógyhelyfejlesztési Stratégia Hajdúszoboszló

Gyógyhelyfejlesztési Stratégia Hajdúszoboszló Gyógyhelyfejlesztési Stratégia Hajdúszoboszló 2015. szeptember Tartalomjegyzék 1. Vezetői összefoglaló... 3 2. Helyzetelemzés... 5 Kereslet-kínálat elemzése... 5 Célcsoport elemzés... 6 Fő attrakció (fürdő),

Részletesebben

Birdland Golf & SPA Resort*****

Birdland Golf & SPA Resort***** Birdland Golf & SPA Resort***** Csomagajánlatok 2010 Birdland Romantik A csomagajánlat érvényes 2010. december 23-ig 2 éjszaka szállás Comfort View típusú kétágyas szobában 1 Félpanziós büfévacsora az

Részletesebben

86 Spanyolország - costa dorada Ariadne Travel - Nyaralások

86 Spanyolország - costa dorada Ariadne Travel - Nyaralások Costa Dorada Ha Spanyolország és nyaralás, akkor nekünk, magyaroknak elsősorban a Costa Brava turistáktól nyüzsgő tengerpartja jut eszünkbe. Kevesen tudják azonban, hogy kicsit délebbre, a Costa Dorada,

Részletesebben

MINDEN ÉLMÉNNYEL TÖBB LESZEL

MINDEN ÉLMÉNNYEL TÖBB LESZEL MINDEN ÉLMÉNNYEL TÖBB LESZEL családbarát fürdőajánlatok Makói Hagymatikum Gyógyfürdő Gyermekvilágunk a családoknak, közülük is a legkisebbeknek nyújt felhőtlen szórakozást. A gyerekeket csúszdával, tocsogó

Részletesebben

EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM

EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM Cím: 6500 Baja, Bajcsy-Zsilinszky út 16. Telefon: 36-30-349-5157 Honlap: http://www.ejf.hu/kollegiumok.php?http://www.ejf.hu/kollegium/kollegiumi_informaciok.php

Részletesebben

BÁSTYA FOGADÓ, ZALAEGERSZEG

BÁSTYA FOGADÓ, ZALAEGERSZEG BÁSTYA FOGADÓ, ZALAEGERSZEG Bemutatkozás: Csodálatos természeti környezetben, a zalai dombok között helyezkedik el Zalaegerszeg városa. Fogadónk könnyen megtalálható a város északdéli főútja mentén. Kellemesen

Részletesebben

DANUBIUS HOTELS GROUP

DANUBIUS HOTELS GROUP KREATÍV KONFERENCIÁK KIHAGYHATATLAN PROGRAMOK SOPRONBAN ÉS KÖRNYÉKÉN Vegyen egy mély levegőt és élvezze az Alpoknak és a meseszép erdős vidéknek köszönhető üdítően tiszta, friss levegőt. KONFERENCIA ÉS

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

XXIII. Magyarországi Egészségügyi Napok

XXIII. Magyarországi Egészségügyi Napok XXIII. Magyarországi Egészségügyi Napok Debrecen, Kölcsey Központ 2016. október 5-7. Innováció a magyar egészségügyben fények és árnyak!? Kísérő rendezvény: Fókuszban a sürgősségi betegellátás www.egve.hu

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 34 Tolo a Peloponnészosz gyöngyszeme ATHEN Mindigisvágytamazéletemsoránazújra, azismeretlenre.hosszú,többszázkilométerenkeresztülkanyarogtamgörögországhegyeinésvölgyeinát,mígmegérkeztem életembenelôszörtolóba.fáradtéséhes

Részletesebben

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már.

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már. 2009 NYÁR ÁRPARÁDÉ Mediterrán Nyaralások októberig Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. Törökország Antalya Belek HOTEL KaYa BELEk ***** AI Közvetlenül a tengerpartnál, Antalya repülőtere kb. 27 km távolságra

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

Cukimami én idős motiváció:

Cukimami én idős motiváció: Cukimami s én idő ió: c motivá Énidó Kezdjük ott, hogy miért is fontos, az Énidő; Magad miatt, mert kell, hogy érezd; az anyasággal nem veszítetted el a nőiességedet, azt, hogy egy önálló és utánozhatatlanul

Részletesebben

JonaThermál Gyógy és Élmény fürdő, Motel, Kemping

JonaThermál Gyógy és Élmény fürdő, Motel, Kemping JonaThermál Gyógy és Élmény fürdő, Motel, Kemping Kiskunmajsa, Kőkút 26. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket Kishunmajsán. Fedezze fel a majsai fürdőt, és pihenjen ki nálunk egész éves fáradalmait.

Részletesebben

Állandó programok Zalakaroson és környékén

Állandó programok Zalakaroson és környékén A programok május 1-től szeptember 30-ig kerülnek megrendezésre. A programokra a jelentkezés a programot megelőző napig lehetséges. Állandó programok Zalakaroson és környékén Nap Időpont Hét Kedd Szerda

Részletesebben

Csapatépítõ programok 2016. november 2-tõl

Csapatépítõ programok 2016. november 2-tõl Csapatépítõ programok 2016. november 2-tõl (Minimum 10 fõ esetén) Azonnali ajánlatkérés csapatépítésre, céges rendezvényre itt! Az Oxygen Adrenalin Park kitûnõ választás szabadtéri céges rendezvényeinek

Részletesebben

á ú é é ő é ő á ő ő á á ú ű é é ö ő á ő ú ő ő á é Ü Ü á é á é á é á é á ö ö á é ő á ú ű é é á é é ő á ö ö á á é é ú é é ú á á ő é é é ö ö á á é ű ő á é ű ő ú ő á á é á ú é é á é ö á á ö Ü á á é é ú á á

Részletesebben

É Ő É É Á É Á Ü Ú ű Á ü Á ú ü ú ü Á Á Ú Ü ü ű ú ü ú Ü ű Ü ü ü ű ü ü ű ű ü ü ü ü ü ü ú ü ü ú ű ü ü ü ü ü ü ú Ü ü ü Á Ü ú ü ú ü ü ü ü ü ü ú ü Ú ú ü ü ü ü ú ú ű ú ü ü ú ű ü ü É ú ü ü ü ü ú Á ü ü É Á ü ü ü

Részletesebben

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ 2003. FEBRUÁR TISZTELT PUSZTAFÖLDVÁRI LAKOSOK! Ezúton szeretnék tájékoztatást adni ebrendeletünkről, mivel településünk belterületén az utóbbi időben elszaporodtak a kóbor ebek.

Részletesebben

Szülje meg, mi üdvözítjük! VAK Baba-Mama Klub

Szülje meg, mi üdvözítjük! VAK Baba-Mama Klub Szülje meg, mi üdvözítjük! VAK Baba-Mama Klub Önnek a gyereke a fontos, nekünk az ő üdvössége! Üdvösségre nevelő Baba-Mama Klubok a VAK szervezésében, szerte az országban! Az Ön gyereke is végigüvölti

Részletesebben

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ ÁRJEGYZÉK ÉRVÉNYES: 2015. SZEPTEMBER 01. NAPJÁTÓL 2016. JANUÁR 31. NAPJÁIG A Bókay (Park) Uszoda árjegyzéke Szolgáltatás megnevezése: Időszak:***** Bruttó egységár: Felnőtt

Részletesebben

MENDAN MAGIC SPA & WELLNESS HOTEL HHHHsuperior, ZALAKAROS

MENDAN MAGIC SPA & WELLNESS HOTEL HHHHsuperior, ZALAKAROS KONFERENCIA BEMUTATKOZÓ MENDAN MAGIC SPA & WELLNESS HOTEL HHHHsuperior, ZALAKAROS Amennyiben Ön is egy tökéletesen szervezett, gördülékeny és sikeres rendezvény megszervezésén fáradozik, megtalálta a megfelelô

Részletesebben

SZICÍLIA A TŰZ SZIGETE UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: MESSINA PALERMO TAORMINA GIARDINI-NAXOS BUDAPEST-CATANIA-BUDAPEST ÚTVONALON WIZZ AIR JÁRATTAL CATANIA

SZICÍLIA A TŰZ SZIGETE UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: MESSINA PALERMO TAORMINA GIARDINI-NAXOS BUDAPEST-CATANIA-BUDAPEST ÚTVONALON WIZZ AIR JÁRATTAL CATANIA SZICÍLIA A TŰZ SZIGETE UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: BUDAPEST-CATANIA-BUDAPEST ÚTVONALON WIZZ AIR JÁRATTAL június július augusztus szeptember 13., 20., 27. 4., 11., 18., 25. 1., 8., 15., 22., 29. 5., 12., 19. A

Részletesebben

A megszépült Lukács fürdő

A megszépült Lukács fürdő A megszépült Lukács fürdő (2009. 07. 31. - Ongrádi Melinda) Egyik legrégebbi fürdőnk, a Szent Lukács gyógyfürdő is kezdi visszanyerni régi fényét: a termálrészleg felújítása után újabb épületszárny szépült

Részletesebben

Juttatás típusa Értékhatára Felhasználhatóság. 50 000 Ft / év. korlátlan értékben

Juttatás típusa Értékhatára Felhasználhatóság. 50 000 Ft / év. korlátlan értékben C A F E T E R I A 2 0 1 6 1. A D Ó M E N T E S J U T T A T Á S O K Juttatás típusa Értékhatára Felhasználhatóság KULTÚRA utalvány / Kulturális eseményre szóló belépőjegy / bérlet Sport utalvány / Sportrendezvényre

Részletesebben

Csodák Palotája 2016. május 12-től - 2 helyszínen, 2 féleképpen

Csodák Palotája 2016. május 12-től - 2 helyszínen, 2 féleképpen Csodák Palotája 2016. május 12-től - 2 helyszínen, 2 féleképpen A 20 éve működő, - Magyar Brands díjjal kitűntetett - Csodák Palotája és a Playbar brand összefogásának eredményeként született meg Budapest

Részletesebben

ő ü ő ü ő ü ő Ő ü ő ú ő ű ü ú ő ű ű ű ú ű ő ő ő ő ő Ó Á Á ő ő ő ő ő ő ő ő Ó Ó ü ő ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ü ü ü ü ü ő Á ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ü ő ü ü ő ű ő ü ő ő ü ő ő ő ü ű ű ű ű ű ú ű ú ű ú ü É ü ő É ű ő ű

Részletesebben

Debreceni Sportuszoda pályabeosztása. 2015 november 16, hétfő

Debreceni Sportuszoda pályabeosztása. 2015 november 16, hétfő 50m-es medence november, hétfő 0. pálya 1. pálya 2. pálya 3. pálya 4. pálya 5. pálya. pálya. pálya. pálya. pálya nov.. nov.. nov.. nov.. nov.. nov.. nov.. nov.. nov.. nov.. Tratlon Tratlon HUN YAD I HUN

Részletesebben