P&O Cruises P&O HASZNOS INFORMÁCIÓK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "P&O Cruises P&O HASZNOS INFORMÁCIÓK"

Átírás

1 P&O HASZNOS INFORMÁCIÓK A HAJÓÚT ELŐTT Fedélzeti nyelv és elszámolás A P&O hajótársaság hajóin a használt fedélzeti nyelv az angol. Mivel a P&O egy angol hajótársaság, a fedélzeten az elszámolás és fizetés angol fontban történik. Utazási dokumentumok, vízumok A hajótársaság az utazáshoz kötelezően hazaérkezéstől számítva 6 hónapig érvényes biometrikus, de legalább chippel ellátott útlevelet ír elő. Az Európai Unión belüli utaknál is útlevél kötelező! Személyi igazolványt nem fogad el a hajótársaság az utazáshoz! Az adott hajóút útvonalát érintő országokba történő beutazási és vízum szabályokról érdeklődjön munkatársainknál vagy a Külügyminisztérium honlapján ( A beutazáshoz szükséges vízumok beszerzése az utazás előtt az utas feladata. Egyes vízumok beszerzése több időt igényel (2-3 hét akár), így azt tanácsoljuk, hogy a vízumügyintézést időben kezdje el. Az USA-ba való utazáshoz előzetesen kiváltott, érvényes ESTA engedélyre, speciális esetben vízumra van szükség. Az ESTA engedély kérvényezésének hivatalos oldala: Minimum életkor, szülői igazolás, kismamák A legtöbb útvonalon azok a csecsemők vehetnek részt, akik a hajó indulásakor betöltik a 6. hónapot. A transzatlanti, világ körüli utakon, valamint az egzotikus területeken a minimum életkor 12 hónap. 18 éven aluli személy legalább egy 18 éven felüli utassal utazhat együtt. Amennyiben a kiskorú személy nem a szülőkkel/gondviselővel vagy csak egyik szülővel utazik, írásbeli szülői/gondviselői meghatalmazással kell rendelkeznie. Alkoholt 18 éven felüli utasoknak szolgálnak fel csak (az amerikai területeken 21 éven felülieknek!). 16, 17 éves utasok a főétkezésnél a szülők engedélyével sört vagy bort fogyaszthatnak. A P&O Cruises hajóutakon nem vehetnek részt azok a kismamák, akik a hajóút megkezdéséig betöltik terhességük 23. hetét. A kismamáktól a hajótársaság angol nyelvű orvosi igazolást kér be, ami igazolja, hogy nem veszélyeztetett terhes, valamint a kismama és a magzat egészséges. Ennek az igazolásnak tartalmaznia kell a várható születési dátumot. Hajójegy A hajóra való beszállás csakis a hajótársaság által kiállított hajójeggyel lehetséges. A hajójegyet postán küldi meg a P&O általában 2-3 héttel indulás előtt, de csak akkor, ha az utas elkészíti az online check-int. A hajójegy elektonikus formában is kérhető. Cruise Personaliser A hajótársaság honlapján személyre szabhatók a foglalások. A hajójegy kiállításához kötelező a Cruise Personaliser-ben feltölteni a személyes adatokat, az útlevél adatokat, itthon maradó kontakt személy nevét és telefonszámát, valamint a biztosító cég nevét és telefonszámát. Ennek hiányában a hajótársaság nem ad ki hajójegyet!

2 A szükséges adatok feltöltésén kívül itt lehet plusz szolgáltatásokat (spa foglalások, fakultatív kirándulások, éttermek, programok) előre foglalni. Utazás a kikötőbe A kikötőbe való kijutás egyénileg történik. Kérjük, körültekintően válassza ki a repülőjegyét, elegendő időt hagyva a repülőtérről a kikötőbe való érkezésre. A hazaúti járat kiválasztásánál se felejtsen elegendő időt hagyni a hajóról történő lejutás és a repülőjáratra való becsekkolás ideje között. Európán kívüli indulásnál javasoljuk, hogy 1 nappal korábban érkezzenek az adott kikötővárosba. Szükség esetén a szállásfoglalásban kérje munkatársaink segítségét. Amennyiben Ön repülőjegyet is tartalmazó csomagot vásárolt meg, akkor Önnek a repülőtérre való kijutásról kell gondoskodnia. A kikötő pontos címe a hajójegyen megtalálható, vagy a Cruise Personalizer-ben a saját foglalásban megtekinthető. Beszállás a hajóra, bőröndök és kaució A beszállás a hajóra általában a legkorábban 12:00 órakor kezdődhet és 15:30-ig lehetséges. De a pontos check-in időpontot a hajójegye minden esetben tartalmazza, kérjük, azt az időpontot tartsa be. Amennyiben a hajó indulása előtt legkésőbb 2 órával, vagy a check-in idő lezárta után nem érkezik meg, a hajótársaságnak jogában áll feltételezni, hogy mégsem utazik és törli a foglalását. A bőröndre méret és darabszám korlátozás nincs, csupán annyit ír elő a hajótársaság, hogy a 23 kg-ot nem haladhatja meg. A bőröndöket becsekkolás után a személyzet közvetlenül a kabinjához viszi majd. Hajójegyével és útlevelével jelentkezzen ezután a recepción, ahol megkapja a hajókártyáját. A továbbiakban ez a kártya lesz egyrészt a személyazonosítója (minden ki- és beszálláskor ezzel azonosítják Önt), másrészt ez lesz a kabinkulcsa és a hajón használatos hitelkártyája. A hajón készpénzes fizetés a kaszinó kivételével nincs, így minden fogyasztását ezen a kártyán regisztrálják, melyet a hajóút végén kell kiegyenlítenie. A hajóút elején ezért kabinonként kauciót kell letenni vagy készpénzben, vagy hitelkártyán zároltatni. A kaució legalább 150 GBP / fő, amely hosszabb utaknál jelentősen magasabb lehet. Valamint a recepción is emelhetik ezt az összeget, ha a hajóút alatt a költés meghaladja a kaució mértékét. Hitelkártya vagy bankkártya adatot akkor is le kell adni a hajótársaság felé, ha a kauciót és a költést készpénzben kívánják rendezni! A P&O Cruises által elfogadott kártyatípusok: Visa, Masercard, American Express. A hajótársaságnak nem áll módjában elfogadni csekket, valamint 100, 200 és 500 Euros címletet. Kötelező biztonsági gyakorlat A felszállást követően indulás előtt egy mentőgyakorlatra kerül sor, amelyen mindenkinek KÖTELEZŐ a részvétel. A gyakorlatra vigye magával a hajókártyáját, hogy regisztrálni tudják a gyakorlaton való részvételét. A gyakorlatról való távolmaradást pénzbírsággal szankcionálja a hajótársaság!

3 A FEDÉLZETEN Kabinok Valamennyi kabin légkondicionált, a légkondicionálás egyénileg szabályozható. Kávé- és teakészítő szett, hajszárító, TV, telefon (a hajón belül a kabinok, szolgáltató szintek hívása díjtalan; minden más hajón kívüli hívás díjköteles, melyet a kabinszámlájára terhelnek), széf minden kabinban van. Biztonsági okokból vasaló nincs a kabinokban és nem is vihető fel a hajóra. Felhívjuk figyelmüket, hogy ablakos kabinok esetén az ablak nem nyitható. A kabinokban 2 ágy található, amit franciaággyá alakítható. Amennyiben 3. és 4. fő is tartózkodik a kabinban a falról lenyitható pótágyakon, az alsó főágyakat biztonsági okokból nem ágyazzák össze, 2 külön ágyként vehető igénybe. A kabinba készítik be Önöknek minden este / éjszaka a fedélzeti magazint Horizont -, ami tartalmazza a napi programokat, éttermek, bárok nyitvatartási idejét, az előírt viseletet. Elektromos áram Az elektromos készülékek 220V-os feszültségen működtethetők, a konnektorok azonban a britt szabványnak megfelelőek. Így javasoljuk, hogy átalakítót vigyenek magukkal a hajóútra! Dohányzás Dohányozni kizárólag a dohányzásra kijelölt területeken lehetséges. Tilos a dohányzás a kabinban, a kabin erkélyén, közösségi terülteteken, étteremben. Az elektromos cigaretta - aminek nincs füstje - szintén nem használható a közösségi területeken, viszont a kabinban vagy annak erkélyén igen. Borravaló A P&O hajókon a kötelező borravaló 5,5 GBP / fő / nap, amit a fedélzeti számlára terhelnek minden nap. Étkezések, italfogyasztás A P&O hajótársaság részvételi díja Teljes Ellátás szolgáltatást tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy tartalmazza a reggelit, ebédet és vacsorát, délutáni snack ételeket és éjszakai büfét. Étkezési lehetőségek: - club dining: ültetett vacsora (1. ültetés: 18:30, 2. öltetés: 20:30) - freedom dining: rugalmas vacsorázási lehetőség 18:00 21:30 között - select dining: kisebb a la carte éttermek, ahová előzetes foglalás szükséges és felár ellenében vehetők igénybe. A P&O hajókon az alábbi speciális étkezési igényeket, diétákat tudják kielégíteni (foglaláskor, de legkésőbb 6 héttel a hajóút előtt jelezni kell): vegetáriánus, vegán, zsírszegény, zsírmentes, sószegény, sómentes, laktóz-, liszt-, búzamentes ételek, csökkentett koleszterintartalmú ételek, diabetikus étrend, kóser étrend. Az italfogyasztást a részvételi díj nem tartalmazza. Néhány italcsomagot lehet vásárolni (pl. 20 db 330 ml-es üdítős csomag 35 GBP; Costa Coffe csomag 10 speciális kávéval 22 GBP; borcsomag 75 GBP), de all inclusive csomag a P&O hajókon nincs.

4 Öltözködés A P&O hajótársaságnak nagyon fontos, hogy otthon érezze magát, de úgy, hogy mindenki más is jól érzi magát a hajón. Így kérik, az előírt öltözködési formákat tartsák be a hajóút során. Napközben a lezser, kényelmes ruhák viselése ajánlott, mint bármely más nyaralás alatt. A fedélzetre a hűvös estékre érdemes még nyáron is könnyű kabátot vagy pulóvert vinni. A fürdőruha viselete nem megengedett a szalonban, belső bárokban, étteremben vagy a recepciónál, rövidnadrág viselete pedig az éttermekben nem megengedett. Az éttermekben és bárokban 18 év felett 18:00 óra után a Dress Code -ot alkalmazza a hajótársaság. (A nyilvános helységekben 18:00 óra után nem engedélyezett a kék vagy kopott farmer, szandál, újatlan férfi felső, rövidnadrág vagy ¾-es szárú nadrág) Esténként 3 esti viselet előírt a P&O hajókon: - Evening Casual: hölgyeknek kényelmes szoknya, nadrág és felső vagy ruha; uraknak kényelmes nadrág, kényelmes ing. Tréningnadrág, trikó, rövidnadrág és sportcipő nem megengedett. - Smart & Jacket: hölgyek esetében a szoknya, nadrág és felső vagy ruha elegáns kombinációja; urak esetében elegáns nadrág, ing zakóval, dzsekivel. - Black Tie: hölgyeknek koktélruha, báli ruha vagy elegáns kosztüm; uraknak szmoking vagy sötét öltöny csokornyakkendővel. (A hajón a férfiaknak csokornyakkendő bérlés lehetséges.) Az adott estére előírt viseletet megtalálja az úti okmányában vagy a Horizont fedélzeti újságban. Egy 7 éjszakás úton általában 2 Black Tie este van. Ezen kívül esténként bizonyos téma estékkel készül a hajótársaság, ezeket a saját foglalásán belül megtekintheti. Gyermek dress code: Napközben a gyermekek viselhetnek bármi, amiben kényelmesen érzik magukat. A hajótársaság kérése, hogy este 6 óra után, ha az öltözködési kód evening casual, akkor ne a kedvelt rövidnadrágot és focimezt viseljék ők sem. Valamint a Black Tie esték öltözködés szempontjából nekik is kiemeltek legyenek (mindenképp kerüljék a farmert). Parti fakultatív kirándulások A hajótársaság minden kikötés alkalmával szervez fakultatív kirándulásokat. Ezek listáját saját foglalásán belül a Cruise Personaliser-ben megtalálja és ott tudja befoglalni legkésőbb indulás előtt 3 napig. Néhány program létszámkorlátos, így azoknál amennyiben szeretne részt venni rajta javasoljuk, hogy előre foglalja. Az előre foglalt kirándulásokat bankkártyás fizetéssel tudja rendezni a hajóút előtt. A kirándulások kizárólag angol nyelven elérhetők. SPA és fitnesz A hajókon található fitnesz és port berendezések nagy része ingyenesen használható. Ezen kívül különböző sportpályák (tenisz, foci, krikett, golf) nyújtanak sportolási és kikapcsolódási lehetőséget. A Spa nagy részének használata ingyenes, de a kezelések térítés ellenében vehetők igénybe.

5 Orvosi ellátás A P&O hajótársaság hajói felszerelt kórházzal rendelkeznek, amelyet orvosi és ápoló személyzet felügyel. Az orvosi ellátás a helyszínen térítés ellenében történik, a díjat az utas fedélzeti kártyájára terhelik. Mosoda, ruhatisztítás Térítés ellenében mosoda áll az utasok rendelkezésére. Az aktuális árakról a hajón tud tájékozódni (ruha és a tisztítás típusának függvényében változik). Ezen kívül szintén térítés ellenében önkiszolgáló mosoda (mosó-, szárító géppel, vasalóval) is működik a hajókon. Internet Hajóútjain a P&O hajótársaság térítés ellenében internet csomagot biztosít. Mivel a vétel műholdon keresztül történi, a sebesség az otthon megszokottól eltér, lassabb lehet. A mobiltelefonoknál ne felejtsék el az automatikus roaming szolgáltatást kikapcsolni, mivel a hálózat, amire a hajón rákapcsolódhat a telefon szintén műholdas és nagyon drága percdíjakkal üzemel. Internet tekintetében 3 csomag közül választhatnak: - Connect csomag: 7,75 GBP / 24 óra Egyszerű módja, hogy a családdal és a barátokkal tartsa a kapcsolatot a közösségi hálókon. A csomag üzenetküldő szolgáltatások és közösségi hálók használatát engedélyezi csak. - Browse csomag: 12,50 GBP / 24 óra Tartalmazza a közösségi hálók használatán felül szolgáltatók használatát és webes böngészést. - Works csomag: 24,95 GBP / 24 óra Ez a csomag már tartalmazza a YouTube, a Spotify és az Apple zene streaming szolgáltatások használatát, videó hívást, web böngészést, internetes üzenetküldést, t és a közösségi hálók használatát. KIJELENTKEZÉS A HAJÓRÓL Utolsó este Az utolsó nap hírlevele tartalmazza a kiszállásra vonatkozó összes információt. Az este folyamán a személyzet bekészíti a bőröndcímkéket, amelyeket Önöknek kell majd értelemszerűen kitölteni és az összecsomagolt nagy bőröndökre felragasztani. A hírlevélben megadott időpontig ki kell helyezni a kabin elé. A személyzet a csomagokat az éjszaka folyamán elszállítja. Utolsó reggel Azoknak az utasoknak, akik a hajóút végén bank-/hitelkártyával fizetnek, a bekészített számlát aláírva a recepción elhelyezett dobozokba kell bedobni a meghatározott időpontig.

6 Akik készpénzben fizetnek, azoknak az utasoknak az utolsó reggel (általában ig) a hírlevélben megadott helyen kell rendezni a számlájukat. A kicsekkolás általában 08:45-10:15 között történik. Amennyiben hamarabb szeretné a hajót elhagyni (legkorábban kb. 07:30 körül), legkésőbb előző este jelezze a recepción. Ez esetben a bőröndjét ne helyezze az ajtó elé, reggel saját magának kell majd a hajóról levinnie. A reggeli és a számla rendezése után a hírlevélben megjelölt helyen és időpontban meg kell jelenni a gyülekező helyen, ahol a hajó személyzete segít a hajóról való kiszállásban. A kiszállás sorrendjének kialakításakor a hajótársaság igyekszik figyelembe venni a hazautazás módját és a repülőgépek indulási időpontját is. A csomagokat a kikötő épületében, az érkezési hallban fogják megkapni. A szolgáltatások és feltételek hajónként eltérőek lehetnek. Kellemes és élményekben gazdag utazást kívánunk!

AIDA Cruises AIDA HASZNOS INFORMÁCIÓK

AIDA Cruises AIDA HASZNOS INFORMÁCIÓK AIDA HASZNOS INFORMÁCIÓK A HAJÓÚT ELŐTT Fedélzeti nyelv Az AIDA hajóin használt fedélzeti nyelv a német. Ezen a nyelven adják ki az információs anyagokat, kiadványokat, étlapokat. Utazási dokumentumok,

Részletesebben

TUI Cruises TUI HASZNOS INFORMÁCIÓK

TUI Cruises TUI HASZNOS INFORMÁCIÓK TUI HASZNOS INFORMÁCIÓK A HAJÓÚT ELŐTT Fedélzeti nyelv és elszámolás A TUI hajóin a fedélzeti nyelv a német, ezen a nyelven adják ki az információs anyagokat, kiadványokat, étlapokat, valamint a tájékoztatás

Részletesebben

Oceania Cruises OCEANIA CRUISES HASZNOS INFORMÁCIÓ

Oceania Cruises OCEANIA CRUISES HASZNOS INFORMÁCIÓ A HAJÓÚT ELŐTT OCEANIA CRUISES HASZNOS INFORMÁCIÓ Fedélzeti nyelv, alkalmazott valuta Az Oceania Cruises hajóin használt nyelv az angol, a fedélzeti elszámolás USD-ben történik. Utazási dokumentumok, vízumok

Részletesebben

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK UTAZÁSI DOKUMENTUMOK A hajóúton való részvételhez a hazautazás dátumától számított fél évig érvényes útlevél szükséges. Bár számos hajóút esetében a hajók csak az Európai Unió területén

Részletesebben

CARNIVAL HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

CARNIVAL HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK CARNIVAL HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Utazási dokumentumok A hajóúton való részvételhez a hazautazás dátumától számított fél évig érvényes útlevél szükséges. Bár a hajótársaság Földközi-tengeri hajóútjai

Részletesebben

PULLMANTUR HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

PULLMANTUR HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK PULLMANTUR HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Utazási dokumentumok A hajóúton való részvételhez a hazautazás dátumától számított fél évig érvényes útlevél szükséges. Bár a hajótársaság Földközi-tengeri hajóútjai

Részletesebben

HASZNOS TUDNIVALÓK HAJÓÚTAKHOZ

HASZNOS TUDNIVALÓK HAJÓÚTAKHOZ HASZNOS TUDNIVALÓK HAJÓÚTAKHOZ Kérjük a következő oldalakon leírtakat figyelmesen olvassa el. Ezen információk ismerete elengedhetetlen egy hajóút lefoglalása és a hajóra történő beszállás előtt. ÚTIOKMÁNYOK

Részletesebben

HASZNOS TUDNIVALÓK HAJÓRASZÁLLÁS ELŐTT

HASZNOS TUDNIVALÓK HAJÓRASZÁLLÁS ELŐTT HASZNOS TUDNIVALÓK HAJÓRASZÁLLÁS ELŐTT Kérjük a következő oldalakon leírtakat figyelmesen olvassa el. Ezen információk ismerete elengedhetetlen egy hajóút lefoglalása és a hajóra történő beszállás előtt.

Részletesebben

CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó

CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó Egy csodálatos vitorlás tengerjáró hajó, harmonikus modern designnal Felújított 5 szigonyos hajó, mely tökéletes kényelmet biztosít az utazás során. Sokféle,

Részletesebben

Útvonalak: Az útvonalváltoztatás jogát a hajótársaságok fenntartják. Időpontok: Időtartam: Utazás: Nyelvhasználat, nyelvtudás: Útiokmányok:

Útvonalak: Az útvonalváltoztatás jogát a hajótársaságok fenntartják. Időpontok: Időtartam: Utazás: Nyelvhasználat, nyelvtudás: Útiokmányok: Útvonalak: Földközi-tenger nyugati medence (főként genovai, livornoi, barcelonai indulások/érkezések); Földközi-tenger keleti medence (főként velencei, trieszti, pireuszi indulások); Észak-Európa (leggyakrabban

Részletesebben

Norwegian Cruise Line NORWEGIAN CRUISE LINE INFORMÁCIÓGYŰJTEMÉNY

Norwegian Cruise Line NORWEGIAN CRUISE LINE INFORMÁCIÓGYŰJTEMÉNY NORWEGIAN CRUISE LINE INFORMÁCIÓGYŰJTEMÉNY A HAJÓÚT ELŐTT Hajójegy/eDocs, csomagcímke A hajójegyet indulás előtt legkésőbb 7 nappal küldi le a hajótársaság, pdf formátumban továbbítjuk utasaink részére.

Részletesebben

Kedvezményes Costa hajóutak hónapról hónapra a szélrózsa minden irányában

Kedvezményes Costa hajóutak hónapról hónapra a szélrózsa minden irányában Kedvezményes Costa hajóutak hónapról hónapra a szélrózsa minden irányában Hajóút neve Éj Hajó Indulási kikötő(k) Minimum ár 2012. február Az Ezeregyéjszaka meséi megelevenednek Korallok és ősi kincsek

Részletesebben

PRINCESS CRUISES HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

PRINCESS CRUISES HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK PRINCESS CRUISES HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Utazási dokumentumok A hajóúton való részvételhez a hazautazás dátumától számított fél évig érvényes útlevél szükséges. Bár a hajótársaság Földközi-tengeri

Részletesebben

CUNARD HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

CUNARD HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK CUNARD HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Utazási dokumentumok A hajóúton való részvételhez a hazautazás dátumától számított fél évig érvényes útlevél szükséges. Bár a hajótársaság Földközi-tengeri hajóútjai

Részletesebben

HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva!

HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva! 1 HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva! Lhaviyani atoll külső északi zátonyánál lévő kis sziget 400 m x 165 m. Hidroplán transzfer

Részletesebben

ROBINSON TOURS CHARTER MENETREND - 2014 NYÁR

ROBINSON TOURS CHARTER MENETREND - 2014 NYÁR JÁRAT TURNUS HOSSZA ELSŐ INDULÁS UTOLSÓ INDULÓ TURNUS INDULÁSI NAP LÉGITÁRSASÁG BULGÁRIA Budapest-Burgasz 7 éjszaka június 14. szeptember 6.* SZOMBAT 14 éjszaka június 14. augusztus 23. SZOMBAT TVL Debrecen-Burgasz

Részletesebben

PlanetHungary Travel Agency

PlanetHungary Travel Agency PlanetHungary Travel Agency H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary; Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com U-000520 Foci VB csomagok 2014 Brazília Utazzon velünk a 2014-es brazíliai labdarúgó világbajnokságra,

Részletesebben

COSTA CRUISES COSTA HASZNOS INFORMÁCIÓK

COSTA CRUISES COSTA HASZNOS INFORMÁCIÓK COSTA HASZNOS INFORMÁCIÓK HAJÓÚT ELŐTT Útlevél: A hajóutakon való részvétel elengedhetetlen feltétele az útlevelek megléte. A hajótársaság megköveteli, hogy az útlevél a hazaérkezéstől számított minimum

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

FONTOS! Egyes országok, pl. USA, kötelezővé teszik az országba való belépéshez az érvényes betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítás meglétét!

FONTOS! Egyes országok, pl. USA, kötelezővé teszik az országba való belépéshez az érvényes betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítás meglétét! Üdvözöljük Önt a fedélzeten! A következő oldalakon olyan hasznos tanácsok és információk sorakoznak, amelyeket annak érdekében állítottunk össze, hogy Ön megfelelően készüljön fel az utazásra, és a lehető

Részletesebben

Norwegian Cruise Line NORWEGIAN CRUISE LINE INFORMÁCIÓGYŰJTEMÉNY

Norwegian Cruise Line NORWEGIAN CRUISE LINE INFORMÁCIÓGYŰJTEMÉNY NORWEGIAN CRUISE LINE INFORMÁCIÓGYŰJTEMÉNY A HAJÓÚT ELŐTT Hajójegy/eDocs, csomagcímke A hajójegyet indulás előtt legkésőbb 7 nappal küldi le a hajótársaság, pdf formátumban továbbítjuk utasaink részére.

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 HERITANCE AARAH ISLAND 5 csillagos resort sziget. RAA atoll. Malétól 40 perc hidroplán transzferrel. 2018 ban nyílt. A sziget mérete kb. 500 m hosszú és 300 m széles, egyik oldalán elkeskenyedő. Housereff

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, email: info@admiraltravel.hu

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, email: info@admiraltravel.hu 1 KANUHURA 5 csillagos luxus sziget. Lhaviyani atoll észak keleti részén található ez a 1.000 m x 200 m s csodálatos hófehér homok partú sziget. Korall zátony 100-150 m - re. A legtökéletesebb partú hibátlan

Részletesebben

Holland America Line

Holland America Line HOLLAND AMERICA LINE HASZNOS INFORMÁCIÓK HAJÓÚT ELŐTT Hajójegy Felhívjuk figyelmét, hogy beszállókártyáját / hajójegyét az online check-int követően tudja kinyomtatni, www.hollandamerica.com weboldalról.

Részletesebben

MSC Cruises A-Z. Animáció. Áram, csatlakozók. Beszállás. Biztonság. Biztonsági gyakorlat. Borravaló. Casino. CSomagok

MSC Cruises A-Z. Animáció. Áram, csatlakozók. Beszállás. Biztonság. Biztonsági gyakorlat. Borravaló. Casino. CSomagok MSC Cruises A-Z Animáció Az MSC hajók fedélzetén képzett animátor csapat gondoskodik az utasok szórakoztatásáról. Minden korosztály számára izgalmas programokat nyújtanak: vetélkedők, táncoktatás, sportversenyek,

Részletesebben

HOLLAND AMERICA LINE INFORMÁCIÓGYŰJTEMÉNY

HOLLAND AMERICA LINE INFORMÁCIÓGYŰJTEMÉNY Üdvözöljük Önt a fedélzeten! A következő oldalakon hasznos tanácsok és információk sorakoznak, amelyeket annak érdekében állítottunk össze, hogy Ön megfelelően fel tudjon készülni az utazásra, és még kellemesebben

Részletesebben

ALL INCLUSIVE italcsomagok

ALL INCLUSIVE italcsomagok ALL INCLUSIVE italcsomagok 534 CLASSIC FELNŐTT 43 /fő/nap Korlátlan italfogyasztás a bárokban, büfé- és főétteremben. A koktélok 8 USD-ig/pohár, borok pohárban szervírozva 7,5 USD-ig/pohár, kevésbé márkás

Részletesebben

KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK

KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK Melléklet az MKIK üzleti delegáció meghirdetése kapcsán Beutazással kapcsolatos információk KATAR Katarba turista céllal beutazni kívánó

Részletesebben

Áraink Ft / Fő / éj Elő és Utószezon : és Főszezon :

Áraink Ft / Fő / éj Elő és Utószezon : és Főszezon : Áraink Ft / Fő / éj Elő és Utószezon : 01.03.. -06.30. és 09.01.-12.22 Főszezon : 07.01. - 08.3 4 éjszakától 2 és 3 éjszaka 1 éjszaka 4 éjtől 2 és 3 éjszaka 1 éjszaka 3800.- 4600.- 5200.- 4800.- 5300.-

Részletesebben

MSC Cruises A-Z. Animáció. Áram, csatlakozók. Beszállás. Biztonság. Biztonsági gyakorlat. Borravaló. Casino. CSomagok

MSC Cruises A-Z. Animáció. Áram, csatlakozók. Beszállás. Biztonság. Biztonsági gyakorlat. Borravaló. Casino. CSomagok MSC Cruises A-Z Animáció Az MSC hajók fedélzetén képzett animátor csapat gondoskodik az utasok szórakoztatásáról. Minden korosztály számára izgalmas programokat nyújtanak: vetélkedők, táncoktatás, sportversenyek,

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. facebook.com/ambróziaétterem és Panzió***

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41.  facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AKTUÁLIS SZÁLLÁS ALAPÁRAK érvényes 2017. január 01-től (július és

Részletesebben

Hotel Sandals Royal Hicacos***** superior

Hotel Sandals Royal Hicacos***** superior Hotel Sandals Royal Hicacos***** superior VARADERO Fekvés A 2002-ben épült hotel Varadero legszebb tengerparti részén található a központtól 10 percnyire. A 404 szobával rendelkező szálloda a párokra specializálódott,

Részletesebben

96 órás MSC CRUISES akció a 2014-15 téli szezonban

96 órás MSC CRUISES akció a 2014-15 téli szezonban 96 órás MSC CRUISES akció a 2014-15 téli szezonban Foglalási időszak: 2014. szeptember 29 október 2. (hétfő-csütörtök) MSC Preziosa 99 / fő ártól 2014.11.08. / Velence-Barcelona / 4 éjszaka MSC Splendida

Részletesebben

Üdvözöljük Önt a fedélzeten!

Üdvözöljük Önt a fedélzeten! Üdvözöljük Önt a fedélzeten! A következő oldalakon olyan hasznos tanácsok és információk sorakoznak, amelyeket annak érdekében állítottunk össze, hogy Ön megfelelően készüljön fel az utazásra, és a lehető

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út facebook.com/ambróziaétterem és Panzió***

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AKTUÁLIS SZÁLLÁS ALAPÁRAK érvényes 2018. szeptembertől (július és

Részletesebben

HASZNOS INFORMÁCIÓK UTAZÁSI DOKUMENTUMOK

HASZNOS INFORMÁCIÓK UTAZÁSI DOKUMENTUMOK HASZNOS INFORMÁCIÓK UTAZÁSI DOKUMENTUMOK A Royal Caribbean International Európai Unión kívüli hajóútjain a részvétel elengedhetetlen feltétele az érvényes útlevél, és az érintett országoktól függően a

Részletesebben

MAHART TOURS HAJÓZÁSI KATALÓGUS. A tengeri hajóutak és nemzetközi kompjáratok specialistája

MAHART TOURS HAJÓZÁSI KATALÓGUS. A tengeri hajóutak és nemzetközi kompjáratok specialistája MAHART TOURS HAJÓZÁSI KATALÓGUS A tengeri hajóutak és nemzetközi kompjáratok specialistája 2014 Az alábbi kedvezményekkel szeretnénk kedveskedni A legtöbb hajótársaság a fapados légitársaságoknál - hajóútját,

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

Az OTP Travel Kft. szolgáltatási díja a jegykiállítást követően nem visszatéríthető.

Az OTP Travel Kft. szolgáltatási díja a jegykiállítást követően nem visszatéríthető. Általános Szerződési Feltételek Az OTP Travel Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 21., telefonszám: 354-7300 faxszám: 999-7968, adószám: 10174902-2-41, bankszámlaszám: 11794008-20500612, BFKH bejegyzési

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 AMARI HAVODDA 4,5 csillagos, Gaafu-Dhaalu atoll, Malétól, 60 perc belső repülőjárattal, majd hajóval + 15 perc. A sziget mérete: 280 m x 800 m, housereef:150-200 m. A szigeten 2 étterem, főétteremben

Részletesebben

Pohárbérlet italcsomag (X1 és X1CHD)

Pohárbérlet italcsomag (X1 és X1CHD) A Costa hajótársaság különféle, előre, ill. a fedélzeten megrendelhető italcsomagokat kínál utasai számára. Összeállításunk az italcsomagokkal kapcsolatos legfontosabb információkat tartalmazza. Pohárbérlet

Részletesebben

MSC LUXUS HAJÓUTAK transzferrel és magyar kísérővel

MSC LUXUS HAJÓUTAK transzferrel és magyar kísérővel MSC LUXUS HAJÓUTAK transzferrel és magyar kísérővel 03.11., MSC Musica, 1 éj Dubai + 7 éj hajó, Dubai REPÜLŐVEL! AKCIÓ! Fényűző városok és sivatagi dűnék 2 ágyas bella belső, 1049 EUR/fő helyett 949 EUR

Részletesebben

Princess Cruises hasznos tudnivalók A-tól Z-ig

Princess Cruises hasznos tudnivalók A-tól Z-ig Princess Cruises hasznos tudnivalók A-tól Z-ig Animáció Az Princess hajók fedélzetén képzett animátor csapat gondoskodik az utasok szórakoztatásáról. Minden korosztály számára izgalmas programokat nyújtanak:

Részletesebben

Princess hajótársaság Hasznos információ

Princess hajótársaság Hasznos információ Princess hajótársaság Hasznos információ UTAZÁSI DOKUMENTUMOK Útlevél A Princess hajóútjain való részvétel elengedhetetlen feltétele a hazaérkezés napjától számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél

Részletesebben

Pohárbérlet (X1 és X1 Child) Pohárbérlet italcsomag felnőtteknek (X1)

Pohárbérlet (X1 és X1 Child) Pohárbérlet italcsomag felnőtteknek (X1) Italcsomagok A Costa hajótársaság különféle, előre, ill. a fedélzeten megrendelhető italcsomagokat kínál utasai számára. Összeállításunk az italcsomagokkal kapcsolatos legfontosabb információkat tartalmazza.

Részletesebben

ÚJ, POHÁRBÉRLET TÍPUSÚ ITALCSOMAGOK

ÚJ, POHÁRBÉRLET TÍPUSÚ ITALCSOMAGOK A Costa hajótársaság különféle, előre, ill. a fedélzeten megrendelhető italcsomagokat kínál utasai számára. Összeállításunk az italcsomagokkal kapcsolatos legfontosabb információkat tartalmazza. ÚJ, POHÁRBÉRLETTÍPUSÚ

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

POHÁRBÉRLET TÍPUSÚ ITALCSOMAGOK

POHÁRBÉRLET TÍPUSÚ ITALCSOMAGOK A Costa hajótársaság különféle, előre, ill. a fedélzeten megrendelhető italcsomagokat kínál utasai számára. Összeállításunk az italcsomagokkal kapcsolatos legfontosabb információkat tartalmazza. POHÁRBÉRLETTÍPUSÚ

Részletesebben

ROYAL CARIBBEAN CRUISE LINE

ROYAL CARIBBEAN CRUISE LINE Gyermekek ingyen Utazni jó, pláne, ha együtt a család! Hogy semmi jóról ne kelljen lemondani, a Royal Caribbean International és idén már a Celebrity Cruises is kifejezetten a gyermekes családoknak szóló

Részletesebben

Tanulj Utazva. Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak. Broadstairs - Anglia

Tanulj Utazva. Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak. Broadstairs - Anglia Tanulj Utazva Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak Broadstairs - Anglia 1-4 hetes programok egész évben Intenzív nyelvkurzus délelőttönként Városnéző és szabadidős programok Kirándulások Szállás

Részletesebben

Családias hangulat, magas színvonalon

Családias hangulat, magas színvonalon 20 Namibia ÉV TAPASZTALATÁVAL Családias hangulat, magas színvonalon AFRIKAI KÖRNYEZET KÉNYELEM ÉS KOMFORT FELSŐ SZNTEKEN Vendégeink kényelmét 4 szoba teszi lehetővé, mindegyik szoba saját fürdőszobával,

Részletesebben

Háttér információ a március 2-án induló MSC Armonia/Miami hajóúthoz

Háttér információ a március 2-án induló MSC Armonia/Miami hajóúthoz Háttér információ a 2019. március 2-án induló MSC Armonia/Miami hajóúthoz Hajó: Az MSC Armonia még útra sem kel, a fedélzetére lépve már a felfedezés útján hajózhatunk. Az impresszív, új berendezéseket

Részletesebben

MSC Cruises MSC HASZNOS INFORMÁCIÓK

MSC Cruises MSC HASZNOS INFORMÁCIÓK MSC HASZNOS INFORMÁCIÓK HAJÓÚT ELŐTT Útlevél: A hajóutakon való részvétel elengedhetetlen feltétele az útlevelek megléte. A hajótársaság megköveteli, hogy az útlevél a hazaérkezéstől számított 6 hónapig

Részletesebben

TENSI HOLIDAY PRINCESS INFÓGYŰJTEMÉNY

TENSI HOLIDAY PRINCESS INFÓGYŰJTEMÉNY Tisztelt Utasunk! Örömmel üdvözöljük Önt hajós utasaink sorában! Szeretnénk minden tőlünk telhetőt megtenni annak érdekében, hogy gondtalan legyen a vakációja, ezért a következő oldalakon egybegyűjtöttük

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, január

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, január JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, 2018. január 24-27. www.mptpszichiatria.hu/mpt2018 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: Tensi Kft.

Részletesebben

POHÁRBÉRLET-TÍPUSÚ ITALCSOMAGOK ÉSZAKI ÉS KARIBI HAJÓUTAK ESETÉN

POHÁRBÉRLET-TÍPUSÚ ITALCSOMAGOK ÉSZAKI ÉS KARIBI HAJÓUTAK ESETÉN A Costa hajótársaság különféle, előre, ill. a fedélzeten megrendelhető italcsomagokat kínál utasai számára. Összeállításunk az italcsomagokkal kapcsolatos legfontosabb információkat tartalmazza. POHÁRBÉRLETTÍPUSÚ

Részletesebben

FOGLALÁSI IDŐSZAK:

FOGLALÁSI IDŐSZAK: 1) MEDITERRÁN ÚTVONALAK MSC ARMONIA 7 éjszaka Mediterrán partok és szigetek I. MARSEILLE BELSŐ ABLAKOS 2016. szept. 4 599 699 2016. szept. 11., 18. 499 599 BELSŐ ABLAKOS 2016. szept. 3 599 699 2016. szept.

Részletesebben

Háttérinformáció a február 22-én induló Costa Luminosa/Karib hajóúthoz

Háttérinformáció a február 22-én induló Costa Luminosa/Karib hajóúthoz Háttérinformáció a 2020. február 22-én induló Costa Luminosa/Karib hajóúthoz Hajó: Costa Luminosa, A fény hajója 2009-ben megkeresztelt hajó max. kapacitása 2826 utas, 1130 db túlnyomórészt (68%-ban) balkonos

Részletesebben

Costa Cruises A-Z. Animáció. Áram, csatlakozók. Beszállás. Biztonság. Biztonsági gyakorlat. Biztosítás. Borravaló. Casino

Costa Cruises A-Z. Animáció. Áram, csatlakozók. Beszállás. Biztonság. Biztonsági gyakorlat. Biztosítás. Borravaló. Casino Costa Cruises A-Z Animáció A Costa hajók fedélzetén képzett animátor csapat gondoskodik az utasok szórakoztatásáról. Minden korosztály számára izgalmas programokat nyújtanak: vetélkedők, táncoktatás, sportversenyek,

Részletesebben

Párom féláron MSC CRUISES akció a 2. utas 50% kedvezményt kap! Foglalási időszak: április 16 - július 15.

Párom féláron MSC CRUISES akció a 2. utas 50% kedvezményt kap! Foglalási időszak: április 16 - július 15. MSC Divina - 1. utas 1159 -tól 2018.10.06 22 Genova-> Miami 1 159 1 549 1 949 MSC Divina - 1. utas 1159 -tól 2018.10.07 21 Civitavecchia-> Miami 1 159 1 549 1 949 MSC Divina - 1. utas 849 -tól 2018.10.09

Részletesebben

Elhelyezés. Gyerekár. Ellátás. HUN FLO kód alatt foglalható 1A EN 1 55 900 58 900 57 900 60 900 58 900 61 900 60 900 63 900 2701.

Elhelyezés. Gyerekár. Ellátás. HUN FLO kód alatt foglalható 1A EN 1 55 900 58 900 57 900 60 900 58 900 61 900 60 900 63 900 2701. Indulási repül terek, repülési napok, szezonid k - LARNACA KEDD - MENETREND Május Június Július Augusztus Szeptember Október Felár: +5.000,-Ft/f 1 8 15 22 29 5 12 19 26 3 10 17 24 31 7 14 21 28 4 11 18

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 CLUB MED FINOLHU VILLAS 5 csillagos luxus minőség. Észak Male atoll, 40 perces privát gyorshajó transzfer a reptértől a szállodáig. A sziget déli része kizárólag az ott nyaralóknak van fenntartva. Ezen

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info 1 COCO PALM DHUNI KOLHU 5 csillagos, nagyon szép sziget. BAA atoll. Malétól észak-nyugati irányban. Alap árban belső repülőjárat 35 perc + kishajójárat 15 perc. Felárért lehet kérni 30 perces közvetlen

Részletesebben

'ÚTITÁRSA INGYEN!' AKCIÓ. Hajóút neve Éj Hajó Indulási kikötő Minimum ár. 11 Costa Pacifica Civitavecchia 1. fő: 319 eurótól/fő 2.

'ÚTITÁRSA INGYEN!' AKCIÓ. Hajóút neve Éj Hajó Indulási kikötő Minimum ár. 11 Costa Pacifica Civitavecchia 1. fő: 319 eurótól/fő 2. Izgalmas ősz-kezdés a Costával: ÚTITÁRSA INGYEN! Hat izgalmas mediterrán Costa-útvonalon a kétágyas kabinok most különleges, dupla kedvezménnyel foglalhatók: az első fő kedvezményes részvételi díja mellett

Részletesebben

Szállás részletes adatai

Szállás részletes adatai Szállás részletes adatai Szálláshely adatai Szálláshely neve: Franci Vendégház Megye: Hajdú-Bihar Szállás típusa: apartmanok Város: Hajdúszoboszló Cím: Földvár u 45. Nyitva tartás: Nincs adat Kutyabarát:

Részletesebben

96 órás MSC CRUISES akció 2015. december 2016. április indulások KARÁCSONYI-SZILVESZTERI AJÁNLATOK

96 órás MSC CRUISES akció 2015. december 2016. április indulások KARÁCSONYI-SZILVESZTERI AJÁNLATOK KARÁCSONYI-SZILVESZTERI AJÁNLATOK MSC Preziosa KARÁCSONY 229 / fő ártól 2015.12.18. / Barcelona / 7 éj 229 /fő ártól 269 /fő ártól 329 /fő ártól MSC Preziosa SZILVESZTER 519 / fő ártól 2015.12.27. / Genova

Részletesebben

KVGY Kft tanműhelyének házirendje

KVGY Kft tanműhelyének házirendje KVGY Kft tanműhelyének házirendje Készítette: dr. Sebestyén Mónika HR vezető 2017. május 2 KVGY Kft. tanműhelyének házirendje A házirend célja: Biztosítani a tanműhely működésének kereteit az oktató nevelő

Részletesebben

Figyelem! A Costa Diadema, a Földközi-tenger királynője vízre száll!! Ismerkedjen meg a hajótársaság új zászlóshajójával!

Figyelem! A Costa Diadema, a Földközi-tenger királynője vízre száll!! Ismerkedjen meg a hajótársaság új zászlóshajójával! Mediterrán illatok - savonai indulással 7 éj Figyelem! A Costa Diadema, a Földközi-tenger királynője vízre száll!! Ismerkedjen meg a hajótársaság új zászlóshajójával! időpontok Costa Diadema - a flotta

Részletesebben

96 órás MSC CRUISES akció 2015. október 2016. január indulások KARÁCSONYI AJÁNLATOK

96 órás MSC CRUISES akció 2015. október 2016. január indulások KARÁCSONYI AJÁNLATOK MSC Preziosa 249 / fő ártól KARÁCSONYI AJÁNLATOK 2015.12.18. / Barcelona / 7 éj 339 /fő ártól 469 /fő ártól MSC Divina 349 / fő ártól 2015.12.19. / Miami / 7 éj 349 /fő ártól 439 /fő ártól 569 /fő ártól

Részletesebben

Használati útmutató a nemzetközi ajánlatkérő oldalhoz

Használati útmutató a  nemzetközi ajánlatkérő oldalhoz Használati útmutató a www.globairgroup.com/hertz nemzetközi ajánlatkérő oldalhoz Az alábbi kis segédlettel, szeretnénk tájékoztatást és egyben segítséget adni a Hertz új magyar nyelvű ajánlatkérő oldalához,

Részletesebben

2015. július 11., 18., 25., augusztus 1., 8., 15., 22., 29., szeptember 5., 12. 19., 26., október 3., 10., 17., 24., 31., november 7., 14., 21.

2015. július 11., 18., 25., augusztus 1., 8., 15., 22., 29., szeptember 5., 12. 19., 26., október 3., 10., 17., 24., 31., november 7., 14., 21. Costa Diadema - a flotta új gyöngyszeme! 2015. július 11., 18., 25., augusztus 1., 8., 15., 22., 29., szeptember 5., 12. 19., 26., október 3., 10., 17., 24., 31., november 7., 14., 21. Útvonal Savona (Olaszország)

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXII. Vándorgyűlése Győr, január

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXII. Vándorgyűlése Győr, január JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXII. Vándorgyűlése Győr, 2019. január 23-26. www.mptpszichiatria.hu/mpt2019 Kérjük a jelentkezési lapok minden oldalát kinyomtatni, kitölteni, aláírni

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal regisztrációs szám: U-000846

Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal regisztrációs szám: U-000846 Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató: Weco-Online Kft. Cím: 1055 Budapest, Honvéd u. 38 Adószám: 13960203-2-41 Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal regisztrációs szám: U-000846 Email: info@repjegy.hu

Részletesebben

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND 3 csillagos, 700m x 140m, zátony: 350-400 m, 35 perc belső járattal Malé reptértől+ 5 perc hajóval: PADI búvárközponttal rendelkezik! Talán a legkedvezőbb áru sziget! A

Részletesebben

Az utazás és a kint tartózkodás költségei a kiutazót terhelik. Az üzleti delegációban való részvétel előrelátható költségei a következők:

Az utazás és a kint tartózkodás költségei a kiutazót terhelik. Az üzleti delegációban való részvétel előrelátható költségei a következők: Tisztelt Partnerünk! A Nemzeti Külgazdasági Hivatal 2012. szeptember 24-27. között üzleti delegációt szervez Volgográdba (Oroszország), amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk Önt. A delegációban résztvevők

Részletesebben

HÁZIREND. Pihenésük zavartalansága érdekében figyelmükbe ajánljuk házirendünket, melynek szíves elfogadását és betartását kérjük!

HÁZIREND. Pihenésük zavartalansága érdekében figyelmükbe ajánljuk házirendünket, melynek szíves elfogadását és betartását kérjük! HÁZIREND Tisztelt Vendégeink! Pihenésük zavartalansága érdekében figyelmükbe ajánljuk házirendünket, melynek szíves elfogadását és betartását kérjük! Check in- Check out (bejelentkezés és kijelentkezés)

Részletesebben

MaTáSzSz Nemzetközi Tanulmányút programja Franciaország, Párizs és környéke

MaTáSzSz Nemzetközi Tanulmányút programja Franciaország, Párizs és környéke MaTáSzSz Nemzetközi Tanulmányút programja Franciaország, Párizs és környéke Az utazás időpontja: 2019. október 15-18. (kedd-péntek) Utazás repülővel a MaTáSzSz szervezésében A részvételi díj magában foglalja

Részletesebben

A foglalási folyamatban a hibásan megadott adatokat úgy tudja javítani, hogy a böngésző Vissza gombjával belép az adatok megadása oldalra.

A foglalási folyamatban a hibásan megadott adatokat úgy tudja javítani, hogy a böngésző Vissza gombjával belép az adatok megadása oldalra. Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató: Weco-Online Kft. Cím: 1053 Budapest, Kossuth L. u. 7-9. Adószám: 13960203-2-41 Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal regisztrációs szám: U-000846 Email:

Részletesebben

Üdvözöljük Önt a fedélzeten!

Üdvözöljük Önt a fedélzeten! Üdvözöljük Önt a fedélzeten! A következő oldalakon olyan hasznos tanácsok és információk sorakoznak, amelyeket annak érdekében állítottunk össze, hogy Ön az utazásra megfelelően fel tudjon készülni, és

Részletesebben

Itt tartózkodása alatt bármilyen kérése, észrevétele van, forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

Itt tartózkodása alatt bármilyen kérése, észrevétele van, forduljon bizalommal kollégáinkhoz. Kedves Vendégünk Hotelünk vendégkörét elsődlegesen a csendre, nyugalomra vágyó párok, nyugdíjasok, családok alkotják, de az aktív pihenésre vágyók is megtalálják számításukat. Őszintén reméljük, hogy az

Részletesebben

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek Felhasználási feltételek Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató: Weco-Online Kft. Cím: 1055 Budapest, Honvéd u. 38 Adószám: 13960203-2-41 Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal regisztrációs

Részletesebben

Celebrity Karib-tenger

Celebrity Karib-tenger Celebrity Karib-tenger Karibi álmok. Trópusi naplementék és fehérhomokos partok. A horizonton szigetek és a végtelen tenger. Világszínvonalú búvárterepek, évszázados erődítmények, siklóernyőzés és papagájok.

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 COCOON MALDIVES 4-5 csillagos sziget Lhaviyani atoll, 30 perc hidroplán transzfer Maléról, 700 m hosszú, 100 m széles sziget, 145 lakrésszel. Új építésű DESIGN modern stílusú resort, meghagyva az eredeti

Részletesebben

MSC Cruises MSC HASZNOS INFORMÁCIÓK

MSC Cruises MSC HASZNOS INFORMÁCIÓK MSC HASZNOS INFORMÁCIÓK HAJÓÚT ELŐTT Útlevél: A hajóutakon való részvétel elengedhetetlen feltétele az útlevelek megléte. A hajótársaság megköveteli, hogy az útlevél a hazaérkezéstől számított 6 hónapig

Részletesebben

Tájékoztató a 2 napos futózarándoklatról

Tájékoztató a 2 napos futózarándoklatról Tájékoztató a 2 napos futózarándoklatról Mi a Mária Maraton szakasz futózarándoklat? Európa egyedülálló eseménye kerül megrendezésre a Mária Úton: ultramaraton-futók és kerékpárosok teljesítik a Mariazelltől

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXI. Vándorgyűlése Siófok, január

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXI. Vándorgyűlése Siófok, január JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXI. Vándorgyűlése Siófok, 2017. január 26-28. www.mptpszichiatria.hu/mpt2017 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: Tensi Kft. 1023

Részletesebben

Üdvözöljük Önt a fedélzeten!

Üdvözöljük Önt a fedélzeten! Üdvözöljük Önt a fedélzeten! A következő oldalakon olyan hasznos tanácsok és információk sorakoznak, amelyeket annak érdekében állítottunk össze, hogy Ön az utazásra megfelelően fel tudjon készülni, és

Részletesebben

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON SPECIALTY COFFEE EXPO 2019 - BOSTON A KÁVÉ KIÁLLÍTÁSA 2019.04.11-04.17. (7 NAP / 5 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (április 11.): Indulás Budapestről. Érkezés után transzfer a szállodába, a szállodai szobák

Részletesebben

Üdvözöljük Önt a fedélzeten!

Üdvözöljük Önt a fedélzeten! Üdvözöljük Önt a fedélzeten! A következő oldalakon olyan hasznos tanácsok és információk sorakoznak, amelyeket annak érdekében állítottunk össze, hogy Ön megfelelően készüljön fel az utazásra, és a lehető

Részletesebben

Háttér információ a január 18-án induló MSC Divina/Miami hajóúthoz

Háttér információ a január 18-án induló MSC Divina/Miami hajóúthoz Háttér információ a 2019. január 18-án induló MSC Divina/Miami hajóúthoz Hajó: MSC Divina, a legnagyobb méretű Fantasia hajóosztály harmadikként elkészült tagja, a 2012. május 19-én Sophia Loren által

Részletesebben

CSALÁDI UTAZÁSI MINDEN MEGVAN? LISTA

CSALÁDI UTAZÁSI MINDEN MEGVAN? LISTA CSALÁDI UTAZÁSI MINDEN MEGVAN? LISTA Ruhaneműk Anya... öltözet nyári cucc Apa... öltözet nyári cucc... kardigán / hosszúujjú... kardigán / hosszúujjú 1 alkalmibb öltözet 1 alkalmibb öltözet... pizsama/hálóing...

Részletesebben

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek Részletek Időpont: 2015. szeptember 9 12. (szerda-szombat) Helyszín: Horvátország, indulás Primostenből Útvonal: Primošten Šolta Palmižana Primošten Utazás: Egyénileg (Budapesttől kb. 7-7,5 óra) Szállás:

Részletesebben

Spanyolország árlista

Spanyolország árlista 2015 Tavasz, Nyár és Ősz /spanyolorszag Spanyolország árlista érvényes: 2015. június 30-ig. t l a n t i - ó c e á n Spanyolország Madrid Valencia MLLOR n g e r enidorm licante osta lanca ordoba Murcia

Részletesebben

Sárkányhajó Roadshow és SUP Kupa Orfű június 2.

Sárkányhajó Roadshow és SUP Kupa Orfű június 2. SZERVEZŐ MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG H-1138 Budapest, Latorca u. 2. Kapcsolattartó: Balázs Réka +36 30 560 6921 reka.balazs@mkksz.hu HELYSZÍN 7677, Széchenyi tér 5-6. IDŐPONT ELŐZETES PROGRAM 08.00 08.30

Részletesebben

Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal regisztrációs szám: R-00095

Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal regisztrációs szám: R-00095 Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató: Weco-Travel Kft. Cím: 1053 Budapest, Szép u. 2. Adószám: 10331615-2-41 Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal regisztrációs szám: R-00095 Email: info@repjegy.hu

Részletesebben

Üdvözöljük Önt a fedélzeten!

Üdvözöljük Önt a fedélzeten! Üdvözöljük Önt a fedélzeten! A következő oldalakon olyan hasznos tanácsok és információk sorakoznak, amelyeket annak érdekében állítottunk össze, hogy Ön az utazásra megfelelően fel tudjon készülni, és

Részletesebben