KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013.október 31-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013.október 31-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből"

Átírás

1 KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013.október 31-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 309/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Önkormányzat évi költségvetési koncepcióját megtárgyalta, és a költségvetése készítésénél az alábbi szempontokat határozza meg: 1. A költségvetési terv összeállításánál alapvető szempont a pénzügyi egyensúly megteremtése. 2. Az önkormányzati feladatoknál a konkrét feladatokat felülvizsgálva, azzal összhangban a költségvetési egyensúly biztosításával kell kialakulni a tényleges előirányzatoknak, figyelemmel a kötelező és önként vállalt feladatokra. 3. Az intézményeknél a feladatokat felülvizsgálva, azzal összhangban kell meghatározni kiadási és bevételi előirányzatokat. 4. A fejlesztési kiadások tervezése során: Elsőséget élvez a fejlesztési célú hitel és kamatainak visszafizetése, a korábbi képvelő-testületi elkötelezettségek, a folyamatban lévő beruházások évi üteme, valamint a pályázati támogatással megvalósuló fejlesztések. 5. Az újabb kötelezettségek vállalása előtt figyelembe kell venni a meglévő, többéves kihatással járó kötelezettségeket, továbbá a fedezetül szolgáló bevételek realizálását január 310/2013. (X.31.) h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Önkormányzat gazdálkodásának háromnegyed éves alakulásáról szóló beszámolót elfogadja. 311/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Városi Művelődési Központ mérlegét, pénzmaradvány kimutatását, pénzforgalmi jelentését valamint a vagyonátadás-átvételéről készített jegyzőkönyvet a mellékletek szerint jóváhagyja. 312/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Kiserdei Óvoda mérlegét, pénzmaradvány kimutatását, pénzforgalmi jelentését valamint a vagyonátadásátvételéről készített jegyzőkönyvet a mellékletek szerint jóváhagyja. 313/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Óvárosi Óvoda mérlegét, pénzmaradvány kimutatását, pénzforgalmi jelentését valamint a vagyonátadásátvételéről készített jegyzőkönyvet a mellékletek szerint jóváhagyja.

2 314/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tündérkert Óvoda mérlegét, pénzmaradvány kimutatását, pénzforgalmi jelentését valamint a vagyonátadásátvételéről készített jegyzőkönyvet a mellékletek szerint jóváhagyja. 315/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Balatonfüredi Szociális Alapszolgáltatási Központ mérlegét, pénzmaradvány kimutatását, pénzforgalmi jelentését valamint a vagyonátadás-átvételéről készített jegyzőkönyvet a mellékletek szerint jóváhagyja. 316/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja a Városi Rendelőintézet részére a sebészeti ellátás közreműködői formában történő működtetését augusztus 8. napjától. Az OEP finanszírozáson felül szükséges költségvetési fedezetet az éves költségvetésében biztosítja. Felelős: dr. Bóka István Dr. Ács Károly igazgató 317/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Humán Erőforrás Bizottsága az egészségügyi ágazatban felhasználható gép-, műszer beszerzéshez a pályázók részére az alábbi vissza nem térítendő támogatást javasolja. PÁLYÁZÓ TÁMOGATÁS 1. SK-MED KFT Müllerné Dr. Síró Edit Városi Rendelőintézet Városi Rendelőintézet ÖSSZESEN: A képviselő-testület a Humán Erőforrás Bizottság által javasolt támogatási összegeket jóváhagyja. Felhatalmazza a Polgármestert, hogy a támogatási szerződéseket megkösse. 318/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 27/2013. (IX.19.) költségvetési rendelet 5.b. mellékletében foglaltak alapján a Balatonfüredi Futball Club Tömegsport Szakosztályában működő Balatonfüredi Futó Cimborák Ultrafutó

3 Országos Bajnokságon való részvételéhez az ali keret terhére ,- Ft támogatást biztosít.. Felhatalmazza a t a támogatási szerződés aláírására. Utasítja a jegyzőt, hogy készítse elő a költségvetés módosítás rendelet tervezetét. Dr. Tárnoki Richárd jegyző 319/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Önkormányzatának Képviselő-testülete a Társulási Megállapodás módosítására tett javaslatot megismerte, megtárgyalta és azzal egyetért. Balatonfüred Önkormányzatának Képviselő-testülete a Társulási Megállapodás alábbiakban részletezett módosításához hozzájárul: A 9. pont 2. alpont helyébe az alábbi rendelkezés lép: 9.2. A Társulás feladatellátásához szükséges vagyont az alapító önkormányzatok biztosítják. A Társulás részére térítésmentesen használatba átadott ingatlan és ingó vagyontárgyak Balatonfüred Város Önkormányzata tulajdonát képezik, kivéve a Mogyoró Tagóvoda és a Kökörcsin Tagóvoda. A Kökörcsin Tagóvoda a 8245 Pécsely Iskola utca 183. szám alatt található, annak tulajdonosai továbbra is az eddigi arányban Balatonszőlős, Pécsely, Vászoly és Dörgicse Községek, az ingatlanban található ingóságok a társulás vagyonát képezik. A Mogyoró Tagóvoda Balatonfüred, Mogyoró utca 1. szám 2020/2 hrsz alatt található, az ingatlan a Balatonfüredi Református Egyházközség tulajdona, amelyet Balatonfüred Város Önkormányzata bérleti szerződés alapján használ. A 9. pont 6. alpont helyébe az alábbi rendelkezés lép: 9.6. A társulás fennállása alatt a társulás által szerzett vagyonszaporulat a társulás tulajdonát képezi. A 11. pont 2. alpont hatályát veszti. A 11. pont 9. alpont helyébe az alábbi rendelkezés lép: Minősített többség szükséges a Társulás éves költségvetésének elfogadásához. A minősített többséghez a Tanács tagjai kétharmadának igen szavazata szükséges és feltétel, hogy az általuk képviselt lakosság elérje a Társulás lakosságszáma felét. Balatonfüred Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a t, hogy a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Társulási Megállapodást aláírja, továbbá felhatalmazza a szükséges intézkedések megtételére.

4 320/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Észak-Balatoni Regionális Konferencia Központ Kft. (Székhely: 8230 Balatonfüred, Horváth M. u. 08/2 hrsz., Cégjegyzékszám: , képviselő: Majer Tamás ügyvezető) részére összesen ,- Ft, azaz Kétmillió Forint összegű, vissza nem térítendő támogatást biztosít a veszteségek fedezetére, melyből ,- Ft összeg működési célú, további ,- Ft összeg fejlesztési célú támogatás. A fenti támogatás fedezetét ,- Ft összegben az Egészségügyi Gazdasági Vezetők Egyesülete részére nyújtott támogatás terhére átcsoportosítással, további ,-Ft összeget az általános tartalék terhére biztosít. Felhatalmazza a t a Támogatási szerződés aláírására. Felelős: dr. Bóka István 321/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nem vásárolja meg a Balatoni Hajózási Zrt. Révfülöp Nagyközség Önkormányzatának tulajdonában lévő, megvásárlásra felkínált részvényeit. A Képviselő-testület felkéri dr. Bóka István t, hogy a döntésről értesítse Révfülöp ét. Felelős: dr. Bóka István azonnal 322/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselőtestülete az önkormányzati beszerzésekre vonatkozó évi közbeszerzési tervét az alábbiakkal kiegészíti: 1, Balatonfüred Széchenyi sétány II. ütem felújítása címmel, építési beruházás lefolytatására vonatkozó, nemzeti eljárásrendben hirdetmény közzététele nélküli közbeszerzési eljárás. 2, KEOP-5.5.0/ A /12/ azonosító számú, Balatonfüred Város közvilágításának korszerűsítése címmel, építési beruházás lefolytatására vonatkozó, nemzeti eljárásrendben lefolytatásra kerülő nyílt közbeszerzési eljárás.

5 A Képviselő-testület a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt közbeszerzési tervet a melléklet szerint - jóváhagyja. Felhatalmazza a t a közbeszerzési eljárások lefolytatására. Felelős: dr Bóka István 323/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete támogatja a Probio Zrt. kérelmét, hogy az MFH 5000 típusú útseprőgéphez hasonló minőségű és típusú útseprőgépet beszerezzen és hozzájárul, hogy a beszerzés érdekében a cég hitelt vegyen fel vagy lízinget vegyen igénybe annak függvényében, amelyre kedvezőbb kondíciójú ajánlatot kap. Felelős: azonnal dr. Bóka István 324/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az RVM Shops Kft. 1/1 arányú tulajdonában lévő balatonfüredi 82/3/A/54 hrsz-ú 51 m2 alapterületű, üzlet tekintetében elővásárlási jogával nem kíván élni. Felhatalmazza a t, hogy az előterjesztéshez mellékelt nyilatkozatot (eladó: RVM Shops Ingatlanhasznosító, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhelye: 8230 Balatonfüred, Zákonyi F. u. 4., Cg ), vevő: Inter-Invest Shop Kft. (székhelye: 9700 Szombathely, Fő tér 17., Cg.: ), vételár: ,-Ft + áfa) aláírja. Felelős: azonnal dr. Bóka István 325/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Balatonfüred, Kagyló köz sétánnyá alakításának tervezésére, bruttó ,- Ft-ot, az egyéb járulékos kiadásokra további ,- Ft-ot biztosít a évi költségvetésben a évi pénzmaradvány terhére. - fedezet biztosítására: azonnal - Tervezési Szerződés aláírására: azonnal 326/2013. (X.31.) h a t á r o z a t :

6 Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a KEOP-1.1.1/C/13 pályázat megvalósítását támogatja. A KEOP-1.1.1/C/ pályázathoz ezúton igazolja, hogy az általa ill. kijelölt közszolgáltatója által az üzemeltetési koncepció alátámasztásához nyújtott, és az MT-ben feltüntetett adatok, információk a valóságnak megfelelnek továbbá az MTben bemutatott üzemeltetési koncepciót ismeri és elfogadja. Felelős: dr. Bóka István 327/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a következő képviselőket delegálja a balatonfüredi iskolák intézményi tanácsaiba: Iskola Református Általános Iskola Balatonfüredi Eötvös Loránd Általános Iskola Balatonfüredi Radnóti Miklós Általános Iskola Fekete István Speciális Általános Iskola Lóczy Lajos Gimnázium és Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi Szakközépiskola Ferencsik János Alapfokú Művészeti Iskola Képviselő Pálfy Sándor Hári Lenke Pálffy Károlyné dr. Szalai Gábor Dr. Kiszely Pál Pálffy Károlyné Felelős: dr. Bóka István 328/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Balatonfüredi Kézilabda Sport Egyesület részére, az általános tartalék terhére 5 M Ft visszatérítendő támogatást biztosít március 31-i visszafizetési határidővel. Egyúttal felhatalmazza a t az ezzel kapcsolatos szerződés aláírására. Felelős: Dr. Bóka István

7 329/2013. (X.31.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a Magyar Labdarúgó Szövetség országos labdarúgó pályaépítési programjához 1 db élőfüves nagypálya és 1 db műfüves gyakorlópálya megvalósítására. Vállalja, hogy a pályázat benyújtásához szükséges 40 Mft önrészt évi költségvetése terhére biztosítja, valamint a pályázat benyújtásakor fizetendő Ft-ot a évi költségvetés sport szakfeladatáról biztosítja. Egyúttal felhatalmazza a Polgármestert a pályázat benyújtására. Felelős: Dr. Bóka István K.m.f. Dr. Bóka István s.k. Dr. Tárnoki Richárd s.k. jegyző A kivonat hiteléül:

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből 239/2013. (VII.25.) számú h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

K I V O N A T. a Képviselő-testület március 1-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. a Képviselő-testület március 1-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T a Képviselő-testület 2007. március 1-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 40/2007. (III.01.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a fűtési és használati

Részletesebben

K I V O N A T. Felhatalmazza továbbá a polgármestert, hogy amennyiben a leadási határidőig nem érkezik ajánlat, az ajánlatkérést újra közzétegye.

K I V O N A T. Felhatalmazza továbbá a polgármestert, hogy amennyiben a leadási határidőig nem érkezik ajánlat, az ajánlatkérést újra közzétegye. K I V O N A T a Képviselő-testület 2009. szeptember 10-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 284/2009. (IX. 10.) számú h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a lejárt határidejű

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

K I V O N A T. a Képviselő-testület december 13-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. a Képviselő-testület december 13-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T a Képviselő-testület 2007. december 13-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 331/2007. (XII.13.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a lejárt határidejű

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 11-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 11-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből 264/2013. (IX.11.) h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A Képviselő-testület teljes ülését hangfelvétel rögzíti, ezért e jegyzőkönyv szerkesztett jegyzőkönyv.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A Képviselő-testület teljes ülését hangfelvétel rögzíti, ezért e jegyzőkönyv szerkesztett jegyzőkönyv. Balatonfüred Város Önkormányzata B a l a t o n f ü r e d Szám: 205-144/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. április 29-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről. A Képviselő-testület

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám: 101/20-65/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 14-én, 13:00 órai

Részletesebben

K I V O N A T. A Képviselő-testület november 24-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. 316/2005. (XI.24.) számú h a t á r o z a t :

K I V O N A T. A Képviselő-testület november 24-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. 316/2005. (XI.24.) számú h a t á r o z a t : K I V O N A T A Képviselő-testület 2005. november 24-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 316/2005. (XI.24.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Önkormányzat gazdálkodásának

Részletesebben

1/2010. (I. 07.) Képviselő-testületi Határozat

1/2010. (I. 07.) Képviselő-testületi Határozat K i v o n a t a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. január 7-én csütörtökön de. 7,30 órai kezdettel megtartott r e n d k í v ü l i üléséről készült jegyzőkönyvéből: 1/2010. (I.

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. október 5-i ülésére! Készítette: Balya András önkormányzati referens JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Készült: A Képviselő-testület október 24-én megtartott rendes üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k

Készült: A Képviselő-testület október 24-én megtartott rendes üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/39-39/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. október 24-én megtartott rendes üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós polgármester

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 58/2013. (IV. 30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2013. április 30-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Lejárt határidejű határozatokról tájékoztató.

Részletesebben

K I V O N A T. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.július 24-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.július 24-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.július 24-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 190/2014. (VII.24.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből 2014. március 26-án megtartott ülése könyvéből 40/2014. (III. 26.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. március 26-án megtartott képviselő-testületi ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Önkormányzati támogatás változása eft Változások összesen: eft

ELŐTERJESZTÉS. Önkormányzati támogatás változása eft Változások összesen: eft BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám:./2010 Előkészítő: Répásy Ildikó ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2010. december 15-i ülésére Tárgy: Az Önkormányzat

Részletesebben

35/2013.(III.13.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása

35/2013.(III.13.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása 35/2013.(III.13.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása H A T Á R O Z A T Tiszasziget Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 2011.évi CLXXXIX. törvény

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének könyvébol 246/2010. (IV. 12.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselo-testülete a 2010. április 12. napján megtartott rendkívüli Képviselo-testületi

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére 359/2011.(XI.10.)Kt.sz. 2012. évi költségvetési koncepció Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. február 23-i ülésére Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

K I V O N A T. 1 Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a évi költségvetés benyújtását tudomásul veszi.

K I V O N A T. 1 Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a évi költségvetés benyújtását tudomásul veszi. könyvéből 5/2009. (II. 5.) számú h a t á r o z a t: 1 Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2009. évi költségvetés benyújtását tudomásul veszi. Utasítja a Jegyzőt, hogy a módosításokat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület május 25-i ülésére. Tárgy: Az Önkormányzat évi költségvetésének módosítása I.

ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület május 25-i ülésére. Tárgy: Az Önkormányzat évi költségvetésének módosítása I. BALATONFÜRED VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám:./2006 Előkészítő: Répásy Ildikó ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2006. május 25-i ülésére Tárgy: Az

Részletesebben

96/2013. (IX. 12.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása

96/2013. (IX. 12.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása 96/2013. (IX. 12.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása H A T Á R O Z A T Tiszasziget Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

Előterjesztés. a bicskei 1276 hrsz-ú ingatlan állami tulajdonba adásáról

Előterjesztés. a bicskei 1276 hrsz-ú ingatlan állami tulajdonba adásáról Előterjesztés a bicskei 1276 hrsz-ú ingatlan állami tulajdonba adásáról 1. előterjesztés száma: 245/2016 2. Előterjesztést készítő személy neve: Soós Attila 3. előterjesztés készítésében közreműködő személy

Részletesebben

148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat

148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat 148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a város 2016. évi költségvetési koncepcióját elfogadja. Hozzájárul ahhoz, hogy a 2016. évi költségvetés

Részletesebben

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat 34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul a Hajdúnánási Református Egyházközség (4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 2. szám) Épületenergetikai

Részletesebben

K I V O N A T. a Képviselő-testület december 15-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. 293/2010. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t o t :

K I V O N A T. a Képviselő-testület december 15-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. 293/2010. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t o t : K I V O N A T a Képviselő-testület 2010. december 15-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 293/2010. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t o t : A Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Önkormányzat

Részletesebben

KIVONAT. a Képviselő-testület december 15-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. 347/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t :

KIVONAT. a Képviselő-testület december 15-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. 347/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : KIVONAT a Képviselő-testület 2005. december 15-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 347/2005. (XII. 15.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Képviselő-testülete a lejárt határidejű határozatokra adott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2012. december 12-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal Tárgyaló Termében Jelen vannak: Csányi László alpolgármester,

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14. 270/2017. (IX.14.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Szt. István utca, 3613/3 3613/4 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra érkezett vételi ajánlat megtárgyalta a 3613/3, 3613/4, 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8477 TÜSKEVÁR Szám: 125-36/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tüskevár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 15-én (kedden) 9,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-4/2017 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A Képviselő-testület teljes ülését hangfelvétel rögzíti, ezért e jegyzőkönyv szerkesztett jegyzőkönyv.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A Képviselő-testület teljes ülését hangfelvétel rögzíti, ezért e jegyzőkönyv szerkesztett jegyzőkönyv. Balatonfüred Város Önkormányzata B a l a t o n f ü r e d Szám: 1/205-272/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. szeptember 16-án megtartott rendkívüli, nyílt üléséről. A Képviselő-testület

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. április 28-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Ingatlanvásárlásokhoz fedezet biztosítása Iktatószám: 4199/2017.

Részletesebben

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület február 7--i ülésére

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület február 7--i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1 Szám: 1/205- /2013. Pékné dr. Csefkó Judit E L Ő T E R J E SZ T É S A Képviselő-testület 2013. február 7--i ülésére Tárgy:

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám: 20/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Az előterjesztést készítette: Németh Tünde jegyző megbízásából Tabi Tímea igazgatási ügyintéző

Az előterjesztést készítette: Németh Tünde jegyző megbízásából Tabi Tímea igazgatási ügyintéző Iktatószám: 3/ 22-22/2015. Tárgy: Társulási közoktatási megállapodás ELŐTERJESZTÉS Aszófő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 4 -i rendes nyílt ülésére Előterjesztő: Keller Vendel

Részletesebben

1. napirend. Előterjesztés

1. napirend. Előterjesztés 1. napirend Tárgy: A beszámolója Kulcs Községi Önkormányzat Képviselőtestületének a szociális ellátásokról szóló, 4/2015. (II. 27.) Önkormányzati rendelete 4. (3) bekezdése alapján a részére átruházott

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület május 24-i ülésére. Tárgy: Az Önkormányzat évi költségvetésének módosítása I.

ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület május 24-i ülésére. Tárgy: Az Önkormányzat évi költségvetésének módosítása I. BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám:./2007 Előkészítő: Répásy Ildikó ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2007. május 24-i ülésére Tárgy: Az Önkormányzat

Részletesebben

P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 7.

P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 7. BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. bfuredph@t-online.hu Szám: Előkészítő: dr. Sindler Veronika ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2013. február

Részletesebben

amely készült Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 7. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyve alapján:

amely készült Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 7. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyve alapján: KIVONAT amely készült 2011. június 7. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyve alapján: 113 /2011.(VI.07.) számú határozata: a Duna-Vértes Köze Regionális Hulladékgazdálkodási Program című pályázat

Részletesebben

K I V O N A T. A Képviselő-testület február 7-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. A Képviselő-testület február 7-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T A Képviselő-testület 2013. február 7-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 22/2013. (II.07.) számú h a t á r o z a t: 1. Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2013. évi költségvetés

Részletesebben

XI. ÉVFOLYAM 8. SZÁM MÁJUS SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK:

XI. ÉVFOLYAM 8. SZÁM MÁJUS SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK: 1 SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK: 111/2014. (V. 29.) Beszámoló Szentgotthárd Város Egészségügyi 3. Koncepcióban foglaltak megvalósulásáról.

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft 237/2018. (IX.13.) KT határozat: Tárgy: Az Önkormányzat 2018. évi költségvetésének első féléves gazdálkodásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló elfogadása megtárgyalta az Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Hosszúné Deli Hajnal alpolgármester Kovács Géza Győzőné képviselő Németh Zsolt képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Hosszúné Deli Hajnal alpolgármester Kovács Géza Győzőné képviselő Németh Zsolt képviselő JEGYZŐKÖNYV Készült Jákó Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2015. április 29-én az önkormányzat tanácskozó termében megtartott üléséről. Jelen vannak: Kovács János polgármester Hosszúné Deli Hajnal

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Képviselő-testületének 2008. május 8-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Képviselő-testületének 2008. május 8-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Polgármesteri Hivatal 4201 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-301. Email: polgmhiv@hajduszob.hu K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Képviselő-testületének 2008. május 8-án tartott

Részletesebben

A Képviselő-testület június 15-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület június 15-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2015. június 15-i ülésének határozatai 149/2015.(VI.15.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE XIV. évfolyam 2. szám _ ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE HIVATALOS LAP 2013. FEBRUÁR 12. TARTALOM A KÖZGYŰLÉS RENDELETE ZMJVK 6/2013. (II.12.) ÖR. a 2012. évi költségvetésről szóló 7/2012.(II.10.)

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 82/2017. (XII. 14.) határozata

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 82/2017. (XII. 14.) határozata Kivonat Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. december 14-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének 82/2017. (XII. 14.) határozata

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 23-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 23-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300 Fax: 52/557-302 E-mail: polgmhiv@hajduszob.hu Ikt. sz.: 6728-1/2017. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. április 27-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésén meghozott

Részletesebben

129/2017. (VII.12.) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapítására

129/2017. (VII.12.) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapítására 129/2017. (VII.12.) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapítására Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság a 2017. július 12-i Pénzügyi-Ellenőrző-

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének május 30-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének május 30-i rendkívüli ülésére ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. május 30-i rendkívüli ülésére Egyszerű többség Tárgy: Margaréta Református Óvoda részére juttatott önkormányzati támogatás visszafizetése

Részletesebben

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 19 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 19 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 129-7/2015. BAKONYKOPPÁNY Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 19 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 101/2018. (IX.20.) számú ÖKT határozata

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/189-3/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: BEJELENTÉSSEL TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: Paloznak Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

K I V O N A T. a Képviselő-testület október 28-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. a Képviselő-testület október 28-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T a Képviselő-testület 2004. október 28-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 347/2004.(X.28.) Kh. számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Képviselő-testülete a Polgármesteri Hivatal beszámolóját

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015.április 30-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015.április 30-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015.április 30-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 84/2015. (IV.30.) számú határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (I.27) határozata - ZÁRT ülésen hozott -

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (I.27) határozata - ZÁRT ülésen hozott - 18/2016. (I.27) határozata A mezőkövesdi egészségügyi alapellátást érintő támogatási kérelem elbírálása 1. A Képviselő-testület Dr. Fehér Edit háziorvos kérelmét megtárgyalta, és a praxis működési költségeinek

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület december 15-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület december 15-i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám: 1/217- /2016. Előkészítő: Cserép László ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. december 15-i ülésére

Részletesebben

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület november 12-i nyílt üléséről 1. 119/ (XI. 12.) Kt. határozat Csörötnek

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 25-én megtartott nyilvános rendkívüli

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 16-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 16-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 16-án tartott 148/2016. (XI. 16.) Kth. számú határozat Tárgy: 2016. november havi jelentés elfogadása Felsőzsolca Város Önkormányzat

Részletesebben

BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1.

BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám:./2011 Előkészítő: Répásy Ildikó ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2011. december 16-i ülésére Tárgy: Az Önkormányzat

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Napirendi javaslat

MEGHÍVÓ. Napirendi javaslat Cserkeszőlő Község Polgármesterétől 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. telefon: (56) 568-451 fax: (56) 568-462 MEGHÍVÓ Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete rendkivüli ülést tart 2012.július

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület december 18-i ülésére. Tárgy: Az Önkormányzat évi költségvetésének módosítása V.

ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület december 18-i ülésére. Tárgy: Az Önkormányzat évi költségvetésének módosítása V. BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám:./2008 Előkészítő: Répásy Ildikó/ ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2008. december 18-i ülésére Tárgy: Az Önkormányzat

Részletesebben

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 55/2017.(IX.05.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot nyújt be kistelepülési önkormányzatok alacsony összegű fejlesztéseinek támogatására az alábbi

Részletesebben

Társult Önkormányzatok e megállapodást, közös akarattal, június 29-én, június 2-án, módosították.

Társult Önkormányzatok e megállapodást, közös akarattal, június 29-én, június 2-án, módosították. TÁRSULÁSI MEGÁLLAPODÁS (E megállapodás az eredeti szerződést a módosításokkal egységes szerkezetben tartalmazza.) A Balatonfüredi kistérség hét önkormányzata a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV.

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2017. (I.25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. január 25-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

8/2013. Kishartyán Községi Önkormányzat május 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyve

8/2013. Kishartyán Községi Önkormányzat május 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyve 8/2013. Kishartyán Községi Önkormányzat 2013. május 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyve 1 Jegyzőkönyv Készült: Kishartyán Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 31-én 16.30 órakor megtartott

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. január 22-ei rendkívüli képviselő-testületi ülésének határozatai:

Részletesebben

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével.

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével. 63/2012. /VI. 20./ számú határozat: Megismerte és megtárgyalta Zalaapáti község településrendezési tervei módosításának programját, melyet az előterjesztés 1,2,3,4,5 pontjában foglaltak szerint jóváhagy.

Részletesebben

K I V O N A T. Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2018. képviselő-testületi határozata

K I V O N A T. Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2018. képviselő-testületi határozata Ap/43-20/2018 Az Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. május 23-án 15:00 Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2018. képviselő-testületi határozata Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület április 30-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület április 30-i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám:1/367-./2015. Előkészítő: Kosler Zoltán/Mészáros Zoltán ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 30-i ülésére

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.május 22-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.május 22-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.május 22-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 116/2014. (V.22.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. szeptember 18. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i rendes testületi ülésről:

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i rendes testületi ülésről: Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a 2015.01.21 i rendes testületi ülésről: 1/2015. (I.21.) számú határozat Báta Község Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja napirendre tett

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.)

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.) J e g y z ő k ö n y v Készült: Ligetfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 27- án 18 óra kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva,

Részletesebben

Tárgy: Cződör Krisztián r.főhadnagy őrsparancsnok kinevezésének véleményezése 111/2016. (X.24.) H A T Á R O Z A T

Tárgy: Cződör Krisztián r.főhadnagy őrsparancsnok kinevezésének véleményezése 111/2016. (X.24.) H A T Á R O Z A T B E S Z Á M O L Ó Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2016. december 15. napján tartandó együttes testületi ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Tárgy: Cződör Krisztián

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptembert 26-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptembert 26-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 118/2013. (IX. 26.) önkormányzati testületi határozat 1. a Püspökladány Város Gazdasági Ellátó Szervezete 2012. évi munkájáról készült beszámolót elfogadja; 2. kötelezi továbbá az intézményvezetőt, hogy

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

K I V O N A T. KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 130/2014. (XI.17.) sz. határozata

K I V O N A T. KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 130/2014. (XI.17.) sz. határozata K I V O N A T a képviselő-testület 2014. november 17-i ülésének jegyzőkönyvéből KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 130/2014. (XI.17.) sz. határozata Szennyvíz beruházási pályázat benyújtása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 18-i rendkívüli

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület november 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület november 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2014. november 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Napirend 1. pontja: A helyi önkormányzati képviselők vagyonnyilatkozat-tételi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 16-án 16 órakor a Szálka Petőfi u. 2. szám alatt, a Községháza tárgyalótermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen

Részletesebben

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata:

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: A Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 1/2014. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 1/2014. (II.10.) önkormányzati rendeletet az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: április 20-án Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: április 20-án Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén. Iktatószám: 139-20/2018. Jegyzőkönyv Készült: 2018. április 20-án nyilvános ülésén. Jelen vannak: Kálozi Sándor polgármester Varga Attila alpolgármester Sipos Gyula Lajosné Milon László Nagy Sándor Sipeki

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 9-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 9-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 9-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 122/2013. (X.09.) Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. Tét Város Önkormányzat Képviselő testülete 150/2013. (IX. 25.) határozata: a 2013. szeptember 25-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: - Lejárt határidejű

Részletesebben

A Képviselő-testület szeptember 4-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület szeptember 4-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2018. szeptember 4-i ülésének határozatai 217/2018.(IX.04.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Önkormányzat 2012. szeptember 14.-én tartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Önkormányzat 2012. szeptember 14.-én tartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 303/2012. (IX. 14.) Kt. határozat Tárgy: 2012. szeptember 14.-i rendkívüli testületi ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselőtestülete elfogadja Herczeg József napirendjavaslatát az alábbiak

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-i nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-i nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 28-i nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 19/2012.

Részletesebben