VÁLTOZIK A HELYI JÁRATOK KÖZLEKEDÉSE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VÁLTOZIK A HELYI JÁRATOK KÖZLEKEDÉSE"

Átírás

1 VÁLTOZIK A HELYI JÁRATOK Kedves Utasaink! KÖZLEKEDÉSE Tájékoztatjuk önöket, hogy a VOLÁNBUSZ vonalhálózatának módosítása miatt, augusztus 13-ától megváltozik a helyi járatok közlekedési rendje is. A változtatásokra azért van szükség, hogy az átszállási kapcsolatok a jövőben is megmaradjanak a 88-as, 172-es, 173-as és 755-ös buszok és az Annahegy felé közlekedő 1-es buszok között. A menetrendi struktúrában, az egyes időszakokban a járatok követési ideje jellemzően nem változik a korábbi menetrendhez képest. Fontos változás, hogy az Annahegy felé közlekedő autóbuszok a korábbiakhoz képest ellentétes irányban járják körbe a Város központi részét, amire azért volt szükség, hogy a 755- ös busszal megmaradjon a kétirányú átszállási kapcsolat, továbbá javuljon az átszállási kapcsolat Budaörs felől a 88-as buszról, valamint Budapest felé a 172-es buszra. Reggeli csúcsidőben maximum 4 perces várakozással továbbra is biztosított az utazás Annahegy felől a Harangláb és a Munkácsy Mihály utca felé! Fontos, hogy a változtatások hatására megszűnik a kényszerből létesített CBA gazdasági bejárat nevű, balesetveszélyes megálló is. Egy-egy útirányba, a korábbiaknál kevesebb járatot kell utasainknak megjegyezniük. Így például Annahegy felé, a korábbi három szám (1, 12, 21) helyett, kettő (1, 2B) jelzéssel utazhatnak, míg Pistály felé a korábbi három szám (2, 12, 21) helyett, egy szám (2) jelzéssel közlekedő busszal tudnak utazni. Törökbálint, augusztus 3. Elek Sándor polgármester

2 ÖSSZEFOGLALÓ A VÁLTOZÁSOKRÓL Útirányok\Utazási idők Tanítási napokon Tanítási szünetben Hétvégén és ünnepnapokon Rudák-telep és Annahegy felé 1, 1B, 12, 21 (reggel 20 percenként, délután 30 percenként, 1, 1B*, 12, 21 (reggel 30 percenként, 1, 1B*, 2B, 12 Annahegy belső felé (Napfény utca, Kertész utca) 1 (reggel 40 percenként, 1 1 (reggel 120 percenként, Pistály felé (Zengő utca, Pistály dűlő, Budaörsi temető) 2, 2A, 12, 21 2A, 12, 21 2B, 12 (reggel 120 percenként, Pistály belső területei és Felső-Pistály felé (Tenkes utca, Tátika köz, Rozmaring utca, Fecske utca, Aranyeső utca, Gerbera utca) 2 Telenor és Laktanya felé (Telenor, Laktanya, Nyárfasor utca***) 1**, 2, 3 egyébként 60 percenként; 1 járat délben kimarad!) 1**, 2, 3 egyébként 60 percenként; 1 járat délben kimarad!) 2B, 12 (reggel 120 percenként, Tükörhegy felé 2, 12, 21, 4 2A, 12, *: Tanítási szünetben és hétvégén csak Annahegy felé közlekedik 1B jelzéssel! Az 1B jelzéssel közlekedő buszok nem érintik Napfény utca és Kertész utca megállókat. **: A 3-as busz üzemzárását követően a kora esti órákban az Annahegy felől közlekedő 1-es jelzésű buszok a Nyár utca felé Telenor és igény esetén Laktanya érintésével közlekednek. ***: Nyárfasor utca megállót csak tanítási napokon üzemkezdettől 18 óráig érintik a buszok!

3 RUDÁK-TELEP ÉS ANNAHEGY FELÉ (1-ES BUSZOK) AZ AUTÓBUSZOK JÁRATSŰRŰSÉGE A KORÁBBIAKHOZ KÉPEST NEM VÁLTOZIK. A LEGNAGYOBB VÁLTOZÁS, HOGY A BUSZOK A VÁROS KÖZPONTI RÉSZÉT NEM ANNAHEGY FELŐL, HANEM ANNEHEGY FELÉ JÁRJÁK KÖRBE. KISEBB VÁLTOZÁS, HOGY AZ ALAPÜTEM JELLEMZŐEN 30 PERCCEL KERÜLT ELTOLÁSRA, HOGY A CSATLAKOZÁSOK A JÖVŐBEN IS BIZTOSÍTOTTAK LEGYENEK. 1-es busz: Útvonala a városközponton belül változik, azt az óra járásával ellentétes irányban járja körbe. A változtatás hatására megszűnik a balesetveszélyes CBA gazdasági bejárat elnevezésű szükségmegállóhely, és javulnak az átszállási kapcsolatok is. 1B busz: Útvonala csak kis mértékben változik. Dióskert felől a Baross Gábor utca helyett, a Munkácsy Mihály utcán át közlekedik a Nyár utca felé. 2B busz: A 12-es viszonylat új jelzése, amely csak hétvégi napokon közlekedik, biztosítva Annahegy felé hétvégén is a 60 perces járatkövetést. Az új jelzés egyértelműen jelzi, hogy ez eredendően pistályi járat, így igény esetén Liliom utcától Pistály érintésével közlekedhet! 12-es busz: Megszűnik. Munkanapokon Annahegy felé jellemzően 1B jelzéssel, a Nyár utca felé a Margaréta utcától 1-es jelzéssel közlekednek helyette autóbuszok. Hétvégén az új, 2B jelzésű autóbuszok közlekednek helyette. 21-es busz: A vonalhálózat egyszerűsítése érdekében megszűnik, helyette jellemzően Annahegy felé 1B jelzéssel, a Nyár utca felé a Margaréta utcától 1-es jelzéssel közlekednek autóbuszok B 1B 12 (megszűnik) 2B (12 helyett) 12G (megszűnik) 2G (12G helyett) JAVULÓ ÉS VÁLTOZÓ ÁTSZÁLLÁSI KAPCSOLATOK 88-as autóbusz: A korábbi jellemzően 2 perces átszállási idő 5 perce nő a 88-as buszokról az Annahegy felé közlekedő buszokra. Fontos, hogy a jövőben a Harangláb, Munkácsy Mihály utca (hősi emlékmű) vagy a Bartók Béla utca megállókban szálljanak le a 88-as buszokról! 140-es autóbusz: Az új menetrend lehetőséget biztosít arra, hogy a Nyár utcánál leszállva, kényelmesen elérhető a 140-es busz a Bartók Béla utcai megállóban, mindkét irányba. 172-es autóbusz: Annahegy felől a korábbi 1 perces átszállási idő 4 percre nő a 172-es buszokra Budapest felé, így lecsökken annak esélye, hogy a busz a csatlakozást lekésse. Tanítási napokon a délutáni csúcsidőben pedig a Budapest felől érkező 172-es buszokról is biztosítottá válik az átszállás az 1-es buszokra, a Munkácsy Mihály utca (hősi emlékmű) megállóhelyen. 173-as és 272-es autóbuszok: A korábbiaknak megfelelő átszállás biztosított Annahegy felé és felől. 755-ös autóbusz: Továbbra is biztosított az átszállás az 1-es és 1B buszok, illetve a 755-ös buszok között, azonban Annahegy felé a Munkácsy Mihály utca (hősi emlékmű) megállóhelyen lehetséges az átszállás. Auchan-busz: A Harangláb megállónál, a mainál biztosabb átszállás biztosított, de további tárgyalásokat kezdeményeztünk.

4 PISTÁLY FELÉ (2-ES BUSZOK) AZ AUTÓBUSZOK JÁRATSŰRŰSÉGE A KORÁBBIAKHOZ KÉPEST CSAK KIS MÉRTÉKBEN VÁLTOZIK. A LEGNAGYOBB VÁLTOZÁS, HOGY A BUSZOK TÖRÖKBÁLINT KÖZPONTJÁBAN CSAK NYÁR UTCA VÉGÁLLOMÁS MEGÁLLÓHELYET ÉRINTIK, VALAMINT NYÁR UTCA ÉS PISTÁLY KÖZÖTT A LEGRÖVIDEBB ÚTON, MINDKÉT IRÁNYBAN A RAKTÁRVÁROSI ÚTON ÁT KÖZLEKEDNEK, JELENTŐSEN RÖVIDÍTVE AZ UTAZÁSI IDŐT. FONTOS VÁLTOZÁS, HOGY AZ ALACSONY KIHASZNÁLTSÁGRA VALÓ TEKINTETTEL AUGUSZTUS 13-ÁTÓL A SZABADHÁZI-HEGYI ZENGŐ UTCA MEGÁLLÓHELY IS TELJES ÜZEMIDŐBEN IGÉNY VEZÉRELT MEGÁLLÓKÉNT ÜZEMEL! FELSŐ-PISTÁLY FELÉ A JÖVŐBEN TANÍTÁSI IDŐSZAKBAN NAPKÖZBEN EGÉSZ NAP BIZTOSÍTOTTÁ VÁLIK AZ UTAZÁS LEHETŐSÉGE. 2-es busz: A viszonylat útvonala jelentős mértékben egyszerűsödik. Pistály felé Telenor és Laktanya érintése nélkül, a Raktárvárosi úton át közvetlenül Pistály felé közlekedik. Szintén rövidül az útvonala Nyár utca felé is, tekintve ezentúl nem tér be Tükörhegyre sem, helyette Tükörhegy megállót követően egyenesen Nyár utca végállomás felé közlekedik. 2A busz: Útvonala a 2-es buszhoz hasonlóan változik. Továbbra sem érinti a belső pistályi és felső-pistályi megállókat. 2B busz: A 12-es viszonylat új jelzése, amely csak hétvégi napokon közlekedik, továbbra is 120 perces járatkövetéssel. 12-es busz: Megszűnik. Munkanapokon 2-es és 2A míg hétvégén 2B jelzéssel közlekednek helyette autóbuszok. 21-es busz: A vonalhálózat egyszerűsítése érdekében megszűnik, helyette Pistály felé 2-es vagy 2A jelzéssel közlekednek autóbuszok A 2A 12 (megszűnik) 2B (12 helyett) 12G (megszűnik) 2G (12G helyett) VÁLTOZÓ ÁTSZÁLLÁSI KAPCSOLATOK 1B autóbusz: A reggeli csúcsidőben fontos átszállási kapcsolat, hogy a Pistály felől érkező diákok átszállással tovább tudjanak utazni az iskolák felé. Az átalakításoknak köszönhetően csökken az átszálláshoz szükséges idő, és a Nyár utca végállomásnál az úttesten sem kell átmenni, tekintve azonos oldalra érkezik a 2-es busz, mint ahonnan tovább közlekedik az 1B jelzésű autóbusz. Az 1B buszról Pistály felé a korábbi átszállási kapcsolat természetesen biztosított marad.

5 TELENOR ÉS LAKTANYA FELÉ (3-AS BUSZ) A TELENOR, LAKTANYA ÉS NYÁRFASOR UTCA MEGÁLLÓHELYEK KISZOLGÁLÁSA AZ IGÉNYEKNEK MEGFELELŐEN JELENTŐSEN VÁLTOZIK. AZ ÜZEMIDŐ KIS MÉRTÉKBEN CSÖKKEN, UGYANAKKOR A JÁRATKÖVETÉS JELENTŐSEN NŐ, ÉS A DÉLI JÁRAT KIVÉTELÉVEL EGÉSZ NAPOS ÓRÁNKÉNTI ELJUTÁS VÁLIK BIZTOSÍTOTTÁ A NYÁR UTCÁTÓL. FONTOS VÁLTOZÁS AZ ÚTVONAL TEKINTETÉBEN, HOGY AZ ELTERLT 758-AS BUSZT PÓTOLVA, TELENOR FELŐL A NYÁR UTCA FELÉ IS KÖZVETLENÜL, PISTÁLY ÉS TÜKÖRHEGY ÉRINTÉSE NÉLKÜL KÖZLEKEDNEK A BUSZOK, JELENTŐSEN NÖVELVE AZ UTAZÁSI SZÍNVONALAT. AZ ÚJ 3-AS JELZÉSŰ AUTÓBUSZOK A 2-ES ÉS 2A BUSZOKNÁL SŰRŰBBEN KÖZLEKEDNEK! 1-es busz: Továbbra is az esti órákban érinti napi egy-két 1-es jelzésű autóbusz a Telenor megállóhelyet, de immár ez az autóbusz Annahegy érintését követően közlekedik Telenor felé. 2-es busz: A 2-es jelzésű autóbuszok a jövőben nem érintik ezt a szakaszt! Helyette a 3-as busszal utazhatnak. 2A busz: A 2A jelzésű autóbuszok a jövőben nem érintik ezt a szakaszt! Helyette a 3-as busszal utazhatnak. 2B busz: A 12-es viszonylat új jelzése, amely csak hétvégi napokon közlekedik, a korábbi 12-es busszal megegyező rend szerit, 120 percenként. 12-es busz: Megszűnik. Munkanapokon Telenor felé a 3-as jelzésű, este 1-es jelzésű, míg hétvégén az új, 2B jelzésű autóbuszok közlekednek helyette. 21-es busz: A vonalhálózat egyszerűsítése érdekében megszűnik, helyette a 3-as jelzésű autóbusszal utazhatnak (nem érinti) 2A (nem érinti) 3 (új) 12 (megszűnik) 2B (12 helyett) 12G (megszűnik, nem érinti) Munkanapokon napközben a 3-as jelzésű, az esti órákban az 1-es jelzésű buszokkal utazhatnak. Hétvégi napokon a korábbi 12-es busz szerepét átvevő 2B jelzésű buszok közlekednek Telenor felé. JAVULÓ ÉRKEZÉSI ÉS INDULÁSI IDŐPONTOK A Nyár utcai indulási időpontokat a lehetőségekhez képest úgy alakítottuk ki, hogy a buszok a reggeli 7:00, 8:00, 9:00 és 10:00 órási munkakezdéshez igazodjanak. Tanítási szünetben ez kisebb kompromisszumot jelentett, de tanítási napokon az elv maximálisan teljesül.

6 TÜKÖRHEGY FELÉ (4-ES BUSZ) TÜKÖRHEGY FELÉ A JÖVŐBEN ÖNÁLLÓ VISZONYLAT KÖZLEKEDIK 4-ES JELZÉSSEL, A TELJES VONALÁN TELEBUSZ JELLEGGEL. A KORÁBBI ALACSONY KIHASZNÁLTÁS MIATT, A 4-ES BUSZOK CSAK TANÍTÁSI NAPOKON KÖZLEKEDNEK, DE EBBEN AZ IDŐSZAKBAN A MAINÁL LÉNYEGESEN JOBB SZOLGÁLTATÁST NYÚJTVA, A NYÁR UTCÁTÓL KÖZVETLENÜL TÜKÖRHEGY FELÉ KÖZLEKEDNEK. 2-es busz: A 2-es jelzésű autóbuszok a jövőben nem érintik ezt a szakaszt! 2A busz: A 2A jelzésű autóbuszok a jövőben nem érintik ezt a szakaszt! 4-es busz: Új viszonylat, kizárólag Tükörhegy kiszolgálására. Csak tanítási napokon közlekedik, a 2-es buszok járatkövetésével megegyező járatkövetéssel. Tükörhegyet az óra járásával megegyező irányban járja körbe, és biztosít gyors, közvetlen kapcsolatot a Nyár utca végállomás és Tükörhegy között. 12-es busz: Megszűnik. 21-es busz: Megszűnik, helyette Tükörhegy felé a 4-es jelzésű autóbusszal utazhatnak. 2 (nem érinti) 2A (nem érinti) 12 (megszűnik) 12G (megszűnik, nem érinti) 4 (új)

1/1A/1+: Tanítási napokon

1/1A/1+: Tanítási napokon 1/1A/1+: Tanítási napokon Megállóhelyek H-CS P H K-P Dióskert 6:23 7:08 7:48 8:08 8:35 9:28 10:28 11:28 12:28 12:43 12:58 13:43 14:43 15:43 16:43 17:43 17:58 18:14 Dózsa György utca 6:24 7:09 7:49 8:09

Részletesebben

Tájékoztató Új, utasbarát menetrend Dunaharaszti helyi közlekedésében

Tájékoztató Új, utasbarát menetrend Dunaharaszti helyi közlekedésében Tájékoztató Új, utasbarát menetrend Dunaharaszti helyi közlekedésében Tisztelt Utasaink! Örömmel értesítjük Önöket, hogy társaságunk 0. szeptember -től új menetrendet vezet be a dunaharaszti helyi autóbuszjáratokon.

Részletesebben

A budai Vár közlekedési rendszerének módosítása

A budai Vár közlekedési rendszerének módosítása A budai Vár közlekedési rendszerének módosítása 1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslatok A BKK kikérte a lakosság véleményét a budai Vár közlekedési rendszerének módosításával kapcsolatban.

Részletesebben

Tervezett hálózati és menetrendi változások

Tervezett hálózati és menetrendi változások Tervezett hálózati és menetrendi változások Bevezetés Pécs tömegközlekedése az elmúlt időszakban számos átalakításon ment keresztül. A fonódó hálózatként elnevezett új tömegközlekedési rendszer mintegy

Részletesebben

135-ös és 135A jelzésű új viszonylatok indítása a XXIII. kerületben

135-ös és 135A jelzésű új viszonylatok indítása a XXIII. kerületben 135-ös és 135A jelzésű új viszonylatok indítása a XXIII. kerületben 1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslat A BKK kikérte az utazóközönség véleményét a 135-ös és 135A új viszonylatok üzembe

Részletesebben

buszok közösen a mai 2-esnél sűrűbben indulnak. Reggeli csúcsidőben 6 helyett 5-6, késő este 30 2

buszok közösen a mai 2-esnél sűrűbben indulnak. Reggeli csúcsidőben 6 helyett 5-6, késő este 30 2 Vonal 2014.01.31-ig Vonal 2014.02.01-től Változás 1 1 Jelentősen sűrűbben közlekednek. Hétköznap reggel 8 helyett 6-7 percenként, este 40 helyett 20-30 percenként, szombaton délelőtt 20 helyett 15 percenként,

Részletesebben

Megújul Szigetszentmiklós közösségi közlekedése

Megújul Szigetszentmiklós közösségi közlekedése 38 38A 238 278 279 280 938 Megújul Szigetszentmiklós közösségi közlekedése Új, korszerű, égszínkék, alacsonypadlós buszok Új, közvetlen járatok Sűrűbb közlekedés éjjel-nappal 2014. augusztus 23-ától átalakul

Részletesebben

A Budaörsöt és Törökbálintot érintő autóbuszjáratok módosítása

A Budaörsöt és Törökbálintot érintő autóbuszjáratok módosítása A Budaörsöt és Törökbálintot érintő autóbuszjáratok módosítása 1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslat A BKK a Budaörsöt és Törökbálintot érintő járatok tervezett módosításával kapcsolatban

Részletesebben

A 65-ös autóbusz útvonalának meghosszabbítása

A 65-ös autóbusz útvonalának meghosszabbítása A 65-ös autóbusz útvonalának meghosszabbítása 1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslat A BKK kikérte az utazóközönség véleményét a II. kerületet érintő tömegközlekedési fejlesztések tervével

Részletesebben

A 15-ös viszonylat közlekedési rendjének módosítása

A 15-ös viszonylat közlekedési rendjének módosítása A 15-ös viszonylat közlekedési rendjének módosítása 1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslat A BKK kikérte az utazóközönség véleményét a 15-ös viszonylat közlekedési rendjének módosításával kapcsolatban.

Részletesebben

A 251-es járat útvonal-hosszabbítása és a 150-es járat gyorsítása

A 251-es járat útvonal-hosszabbítása és a 150-es járat gyorsítása A 251-es járat útvonal-hosszabbítása és a 150-es járat gyorsítása 1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslatok A BKK Zrt. kikérte utasai véleményét a 150-es és 251-es viszonylatok közlekedési rendjének

Részletesebben

Szeged város helyi közlekedésében 2013. karácsonyi, és szilveszteri, valamint a 2014. újévi ünnepek 2013. december

Szeged város helyi közlekedésében 2013. karácsonyi, és szilveszteri, valamint a 2014. újévi ünnepek 2013. december TÁJÉKOZTATÓ Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy Szeged város helyi közlekedésében a 2013. karácsonyi, és szilveszteri, valamint a 2014. újévi ünnepek körüli napokban az autóbuszok, trolibuszok

Részletesebben

Igényvezérelt közlekedés indítása Csúcshegy térségében

Igényvezérelt közlekedés indítása Csúcshegy térségében Igényvezérelt közlekedés indítása Csúcshegy térségében 1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslatok A BKK kikérte a lakosság véleményét a Csúcshegy térségében az igényvezérelt közösségi közlekedés

Részletesebben

A 79-es trolibusz útvonalának meghosszabbítása, és hétvégi üzemének kiváltása a 20E viszonylat átalakításával

A 79-es trolibusz útvonalának meghosszabbítása, és hétvégi üzemének kiváltása a 20E viszonylat átalakításával A 79-es trolibusz útvonalának meghosszabbítása, és hétvégi üzemének kiváltása a 20E viszonylat átalakításával 1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslatok Terveink szerint 2013. június 3-tól munkanapokon

Részletesebben

A 15-ös, 115-ös és 133-as autóbuszjáratok átalakítása

A 15-ös, 115-ös és 133-as autóbuszjáratok átalakítása A 15-ös, 115-ös és 133-as autóbuszjáratok átalakítása 1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslatok A BKK Zrt. kikérte utasai véleményét a 15-ös, 115-ös és 133-as viszonylatok közlekedési rendjének

Részletesebben

Nyári menetrendi módosítások

Nyári menetrendi módosítások Nyári menetrendi módosítások Változások Budapest elővárosában 80 sz. Budapest Miskolc vasútvonal Kínálatbővítésként az 5108-as gyorsvonat megáll Pécel, Isaszeg és Tura állomásokon. Ezáltal az esti órákban

Részletesebben

Szeged város helyi közlekedésében 2015. karácsonyi, és szilveszteri, valamint a 2016. újévi ünnepek 2015. december

Szeged város helyi közlekedésében 2015. karácsonyi, és szilveszteri, valamint a 2016. újévi ünnepek 2015. december TÁJÉKOZTATÓ Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy Szeged város helyi közlekedésében a 2015. karácsonyi, és szilveszteri, valamint a 2016. újévi ünnepek körüli napokban az autóbuszok, trolibuszok

Részletesebben

MÓDOSUL A REPTÉRI KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉS, ELINDUL AZ ÉJSZAKAI VILLAMOS-KÖZLEKEDÉS

MÓDOSUL A REPTÉRI KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉS, ELINDUL AZ ÉJSZAKAI VILLAMOS-KÖZLEKEDÉS MÓDOSUL A REPTÉRI KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉS, ELINDUL AZ ÉJSZAKAI VILLAMOS-KÖZLEKEDÉS A Debrecen Airport folyamatos utasforgalmának növekedéséhez, valamint a repülőtérhez kapcsolható vállalkozások kiszolgálására,

Részletesebben

Igényvezérelt közlekedés a BKK hálózatán. Dr. Denke Zsolt kiemelt munkatárs Budapesti Közlekedési Központ

Igényvezérelt közlekedés a BKK hálózatán. Dr. Denke Zsolt kiemelt munkatárs Budapesti Közlekedési Központ Igényvezérelt közlekedés a BKK hálózatán Dr. Denke Zsolt kiemelt munkatárs Budapesti Közlekedési Központ gyalog kerékpár mkp szgk taxi autóbusz trolibusz közúti vasút hév nagyvasút metró Különleges vasutak

Részletesebben

Szeged d vár á os hely h l i kközlek l edésében k dé éb 201 20 1. 11 kará csonyi, és szilveszteri, valamint a 2012. újévi ünnepek 2011.

Szeged d vár á os hely h l i kközlek l edésében k dé éb 201 20 1. 11 kará csonyi, és szilveszteri, valamint a 2012. újévi ünnepek 2011. TÁJÉKOZTATÓ Tájékoztatjuk tj k a Tisztelt ltutazóközönséget, ö t hogy Szeged város helyi l közlekedésében k éb a 2011. karácsonyi, és szilveszteri, valamint a 2012. újévi ünnepek körüli napokban az autóbuszok,

Részletesebben

A 35-ös autóbusz útvonalának módosítása a Corvin út térségében

A 35-ös autóbusz útvonalának módosítása a Corvin út térségében A 35-ös autóbusz útvonalának módosítása a Corvin út térségében 1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslatok A BKK kikérte az utazóközönség véleményét a 35-ös viszonylat Corvin út térségi útvonal-módosításával

Részletesebben

SAJTÓANYAG KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI VÁLTOZÁSOK A 2-ES VILLAMOS KÖZLEKEDÉSÉNEK ELINDULÁSÁVAL

SAJTÓANYAG KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI VÁLTOZÁSOK A 2-ES VILLAMOS KÖZLEKEDÉSÉNEK ELINDULÁSÁVAL SAJTÓANYAG KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI VÁLTOZÁSOK A 2-ES VILLAMOS KÖZLEKEDÉSÉNEK ELINDULÁSÁVAL A 2-es villamos február 26-án kezdi meg az utasok szállítását a teljes vonalon, utasforgalmi próbaüzem keretében.

Részletesebben

MENETRENDI ÉRTESÍTŐ. 7C Noszlopy Gáspár park Mindszenti krt. (Szilády Nyomda) Noszlopy G. park autóbuszvonalon

MENETRENDI ÉRTESÍTŐ. 7C Noszlopy Gáspár park Mindszenti krt. (Szilády Nyomda) Noszlopy G. park autóbuszvonalon DAKK-1/KECSKEMÉT/2017 MENETRENDI ÉRTESÍTŐ Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy Kecskemét Megyei Jogú Város helyi közforgalmú autóbusz-közlekedésében 2017. január 1-től (vasárnaptól) a 1, 3, 4,

Részletesebben

A 194-es autóbusz útvonalának módosítása a Gloriett lakótelep térségében

A 194-es autóbusz útvonalának módosítása a Gloriett lakótelep térségében A 194-es autóbusz útvonalának módosítása a Gloriett lakótelep térségében 1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslatok A BKK Zrt. kikérte utasai véleményét a 194-es és a 198-as viszonylatok közlekedési

Részletesebben

Az első ütem tervezett menetrend módosításai vonalanként (A Tisza Lajos krt. rekonstrukciója megkezdésétől)

Az első ütem tervezett menetrend módosításai vonalanként (A Tisza Lajos krt. rekonstrukciója megkezdésétől) Az első ütem tervezett menetrend módosításai vonalanként (A Tisza Lajos krt. rekonstrukciója megkezdésétől) 1. sz. melléklet 2 Makkosház Erdélyi tér változatlan. 2A Mars tér Erdélyi tér változatlan. 10

Részletesebben

FORGALMI VÁLTOZÁS. 24-es jelzésű autóbuszvonalon Holt-Tisza felé közlekedő járatok:

FORGALMI VÁLTOZÁS. 24-es jelzésű autóbuszvonalon Holt-Tisza felé közlekedő járatok: FORGALMI VÁLTOZÁS Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy Szeged Megyei Jogú Város helyi közforgalmú autóbusz közlekedésében útburkolatfelújítási munkálatok miatt 2018. december 1. (szombat) üzemkezdettől

Részletesebben

Tömegközlekedési változások a budai hegyvidék, illetve Gazdagrét térségében

Tömegközlekedési változások a budai hegyvidék, illetve Gazdagrét térségében Tömegközlekedési változások a budai hegyvidék, illetve Gazdagrét térségében 1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslat A BKK kikérte az utazóközönség véleményét a budai hegyvidéki lakóterületeket

Részletesebben

Tájékoztató a helyi autóbusz-menetrend változásáról

Tájékoztató a helyi autóbusz-menetrend változásáról 1 Tájékoztató a helyi autóbusz-menetrend változásáról Nyíregyháza város helyi autóbusz-közlekedésében, bár a vonalhálózatot bővítettük és a járműpark is megújult, folyamatosan csökken az utasok száma.

Részletesebben

Az 1-es villamos Rákóczi hídon való meghosszabbításához kapcsolódó változásokról

Az 1-es villamos Rákóczi hídon való meghosszabbításához kapcsolódó változásokról Az 1-es villamos Rákóczi hídon való meghosszabbításához kapcsolódó változásokról 1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslat A BKK 2014 nyarán megkezdte az 1-es villamosvonal Rákóczi hídon át, az

Részletesebben

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS (Hódmezővásárhely helyi autóbusz-közlekedése)

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS (Hódmezővásárhely helyi autóbusz-közlekedése) MENETRENDI ÉRTESÍTÉS (Hódmezővásárhely helyi autóbusz-közlekedése) A DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. a Szeged Hódmezővásárhely tram-train beruházás kivitelezési munkálatai miatt érvényben lévő

Részletesebben

Pécs város közforgalmú közlekedésének szabályozása december 24-étől január 2-áig

Pécs város közforgalmú közlekedésének szabályozása december 24-étől január 2-áig . Közlekedési rend Pécs város közforgalmú közlekedésének szabályozása 208. december 24-étől 209. január 2-áig A téli szünet 208. december 24-étől 209. január 2-ig tart. A szünet előtti utolsó tanítási

Részletesebben

Tömegközlekedési Divízió Közlekedésszervezés

Tömegközlekedési Divízió Közlekedésszervezés Tömegközlekedési forgalom lebonyolításának terve a Nagysándor József utcai és Jókai Mór utcai villamosvágányok felújításának ideje alatt Május 2-án üzemkezdettől június 2-án üzemzárásig (kivéve a május

Részletesebben

Az áruházak vasárnapi zárva tartásával kapcsolatos közlekedési változások

Az áruházak vasárnapi zárva tartásával kapcsolatos közlekedési változások Az áruházak vasárnapi zárva tartásával kapcsolatos közlekedési változások 1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslat A BKK kikérte az utazóközönség véleményét az áruházak vasárnapi zárva tartásával

Részletesebben

Elkezdődött a 3-as villamos pályájának felújítása

Elkezdődött a 3-as villamos pályájának felújítása Ahogy tapasztalták, november 4-én hétfőn megkezdődött a 3-as villamos vonalának újjáépítése. A rekonstrukció érinti a 28-as, 28A, 37-es, 37A, a 62-es és a 62A villamosok közlekedését is. Az építés első

Részletesebben

FORGALMI VÁLTOZÁS. 24-es jelzésű autóbuszvonalon Holt-Tisza felé közlekedő járatok:

FORGALMI VÁLTOZÁS. 24-es jelzésű autóbuszvonalon Holt-Tisza felé közlekedő járatok: FORGALMI VÁLTOZÁS Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy Szeged Megyei Jogú Város helyi közforgalmú autóbusz közlekedésében útburkolatfelújítási munkálatok miatt 2018. november 19. (hétfő) üzemkezdettől

Részletesebben

Vonali menetrend. Budapest Pilisvörösvár Piliscsaba Esztergom S72 G72 Z május 20-tól december 8-ig

Vonali menetrend. Budapest Pilisvörösvár Piliscsaba Esztergom S72 G72 Z május 20-tól december 8-ig Vonali menetrend 2018. május 20-tól 2018. december 8-ig Budapest Pilisvörösvár Piliscsaba Esztergom S72 G72 Z72 Kedves Utasunk! Kiadványunk a Budapest Pilisvörösvár Piliscsaba Esztergom vasútvonalon 2018.

Részletesebben

MENETRENDI HIRDETMÉNY

MENETRENDI HIRDETMÉNY MENETRENDI HIRDETMÉNY Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy átépítés miatt 2019. március 27.-től tervezetten 2019. május 14.-ig a Kiskörei közúti-vasúti Tisza-híd teljes szélességében lezárásra

Részletesebben

1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslat

1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslat A Balatoni úton közlekedő járatok útvonal-változása, a 153- as járatok menetrendi módosítása, valamint a Szent Imre Kórház és a Kelenföldi pályaudvar közvetlen összekötésének megvalósítása 1) A társadalmi

Részletesebben

KÖZLEKEDÉSI ÉS SZOLGÁLTATÓ ZRT. KIEGÉSZÍTŐ FÜZET

KÖZLEKEDÉSI ÉS SZOLGÁLTATÓ ZRT. KIEGÉSZÍTŐ FÜZET KÖZLEKEDÉSI ÉS SZOLGÁLTATÓ ZRT. SZEGED VÁROS HELYI KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSÉNEK ÜNNEPI MENETRENDJE KIEGÉSZÍTŐ FÜZET 2013 Menetrendi naptár 2014. évre A téli időszámítás 2013. október 27. - 2014. március 30-ig

Részletesebben

Autóbusz-, villamos- és trolibusz-közlekedés a Virágkarneváli napon (2012. augusztus 20.)

Autóbusz-, villamos- és trolibusz-közlekedés a Virágkarneváli napon (2012. augusztus 20.) Autóbusz-, villamos- és trolibusz-közlekedés a Virágkarneváli napon (2012. augusztus 20.) TISZTELT UTASAINK, VÁROSUNKBA ÉRKEZŐ KEDVES VENDÉGEK! A 43. Debreceni Virágkarnevál és kísérő rendezvényei miatt

Részletesebben

Az 5-ös viszonylat férőhelykínálatának bővítésével összefüggő forgalmi változások

Az 5-ös viszonylat férőhelykínálatának bővítésével összefüggő forgalmi változások Az 5-ös viszonylat férőhelykínálatának bővítésével összefüggő forgalmi változások A BKK Zrt. társadalmi egyeztetésre bocsátotta az 5-ös autóbuszjárat férőhelykínálatának bővítésével kapcsolatos forgalmi

Részletesebben

Hívom a buszt Igényvezérelt közösségi buszközlekedés bevezetése Debrecenben

Hívom a buszt Igényvezérelt közösségi buszközlekedés bevezetése Debrecenben Hívom a buszt Igényvezérelt közösségi buszközlekedés bevezetése Debrecenben XV. Városi Közlekedés Aktuális Kérdései KTE konferencia Balatonfenyves 2015.09. 10. Előadó: Nagy Attila vezérigazgató 1 Tartalom

Részletesebben

A Budafok-Felsővárost és Kelenvölgyet érintő autóbuszjáratok

A Budafok-Felsővárost és Kelenvölgyet érintő autóbuszjáratok A Budafok-Felsővárost és Kelenvölgyet érintő autóbuszjáratok módosítása 1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslat A BKK kikérte az utazóközönség véleményét a Budafok-Felsőváros és Kelenvölgy térségében

Részletesebben

Szeged város helyi közlekedésében karácsonyi, és szilveszteri, valamint a újévi ünnepek december

Szeged város helyi közlekedésében karácsonyi, és szilveszteri, valamint a újévi ünnepek december TÁJÉKOZTATÓ Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy Szeged város helyi közlekedésében a 2016. karácsonyi, és szilveszteri, valamint a 2017. újévi ünnepek körüli napokban az autóbuszok, trolibuszok

Részletesebben

Vonali menetrend. Budapest Tatabánya Győr Tatabánya Oroszlány. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig

Vonali menetrend. Budapest Tatabánya Győr Tatabánya Oroszlány. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig Vonali menetrend Budapest Tatabánya Győr Tatabánya Oroszlány S10 S12 Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig MÁVDIREKT: 06 (40) 49 49 49 (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám)

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2012. szeptember 26-án (szerda) 18.00 órakor. 2. Javaslat a járási hivatal kialakításához szükséges megállapodás aláírására

M E G H Í V Ó. 2012. szeptember 26-án (szerda) 18.00 órakor. 2. Javaslat a járási hivatal kialakításához szükséges megállapodás aláírására Szám: 19497/2012. M E G H Í V Ó Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete rendkívüli ülést tart, melyre tisztelettel meghívom. 2012. szeptember 26-án (szerda) 18.00 órakor Ülés helye: Arany János

Részletesebben

JAVASLAT AZ M3-AS METRÓ ÉSZAKI

JAVASLAT AZ M3-AS METRÓ ÉSZAKI JAVASLAT AZ 3-AS ETRÓ ÉSZAKI SZAKASZÁNAK PÓTLÁSÁRA A Rákospalotát és Újpestet érintő változások részletes leírása 2 2E 22E 124 12 17 Kossuth Kossuth Csömöri-patak Pasaréti Bosnyák Bosnyák Változás Hálózati

Részletesebben

Koncepcionális javaslat Kamaraerdő buszvégállomás problémáinak realizálására

Koncepcionális javaslat Kamaraerdő buszvégállomás problémáinak realizálására AlterBMV Közlekedési Egyesület Koncepcionális javaslat Kamaraerdő buszvégállomás problémáinak realizálására Készítette: Mezei Gyula Ellenőrizte: Hoós Bence Welker Zsombor Törökbálint, 2010. augusztus 22.

Részletesebben

Értesítjük tisztelt Utasainkat, hogy szeptember 1-jétől (szombattól) Újhartyán térségében az alábbi menetrendi változások lépnek életbe:

Értesítjük tisztelt Utasainkat, hogy szeptember 1-jétől (szombattól) Újhartyán térségében az alábbi menetrendi változások lépnek életbe: MENETRENDI VÁLTOZÁS Érvényes: 2018. szeptember 1-jétől Érintett vonal: 591 595 610 642 Értesítjük tisztelt Utasainkat, hogy 2018. szeptember 1-jétől (szombattól) Újhartyán térségében az alábbi menetrendi

Részletesebben

Vonali menetrend. Budapest Cegléd Szolnok. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig

Vonali menetrend. Budapest Cegléd Szolnok. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig Vonali menetrend Budapest Cegléd Szolnok S50 Z50 Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig MÁVDIREKT: 06 (40) 49 49 49 (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám) küldföldről: +36 (1)

Részletesebben

Budaörs és Törökbálint Közösségi Közlekedésének átalakítása

Budaörs és Törökbálint Közösségi Közlekedésének átalakítása Budaörs és Törökbálint Közösségi Közlekedésének átalakítása 1. oldal Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 5 2. Helyzetelemzés... 7 2.1. Utazási szokások és irányok... 7 2.2. Kapacitás eloszlás... 8 2.3. Szolgáltatók...

Részletesebben

J A V A S L A T. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ózd, február 21.

J A V A S L A T. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ózd, február 21. J A V A S L A T az Ózd Város Önkormányzata és a BORSOD VOLÁN Zrt. között 2013. január 1-től 2013. június 30-ig érvényben lévő közszolgáltatási szerződés módosítására Ózd, 2013. február 21. Előterjesztő:

Részletesebben

III. Cím TÁJÉKOZTATÁS

III. Cím TÁJÉKOZTATÁS 21 III. Cím TÁJÉKOZTATÁS Az utastájékoztatási feladatokat a Szolgáltató látja el, továbbá gondoskodik arról, hogy az utasokat jogaikról, kötelezettségeikről, az igénybe vehető szolgáltatásokról tájékoztassa,

Részletesebben

Hívom a buszt. Igényvezérelt közösségi buszközlekedés bevezetése Debrecenben. Előadó: Nagy Attila

Hívom a buszt. Igényvezérelt közösségi buszközlekedés bevezetése Debrecenben. Előadó: Nagy Attila Hívom a buszt Igényvezérelt közösségi buszközlekedés bevezetése Debrecenben. Előadó: Nagy Attila 2014.09.30. vezérigazgató 1 Bevezetés Az ÉAOP-3.1.4/A-09-2009-0001 azonosítószámú, Debreceni közösségi közlekedés

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ! Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny miatti forgalomkorlátozás!

TÁJÉKOZTATÓ! Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny miatti forgalomkorlátozás! TÁJÉKOZTATÓ! Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny miatti forgalomkorlátozás! Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Székesfehérvárott a Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny miatt 2018.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület február havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület február havi ülésére SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. február 20. Dr. Pavlek Tünde jegyző E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2013.

Részletesebben

MENETRENDI TÁJÉKOZTATÓ

MENETRENDI TÁJÉKOZTATÓ MENETRENDI TÁJÉKOZTATÓ Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. által közlekedtetett menetrend szerinti helyi, elővárosi, regionális, országos és nemzetközi

Részletesebben

Aidinger János út. Sztárai Mihály út Csontváry utca. Nagy Imre út Vásártér. Sarolta utca Lahti utca. Sarolta utca. Krisztina tér. Uránvárosból indul

Aidinger János út. Sztárai Mihály út Csontváry utca. Nagy Imre út Vásártér. Sarolta utca Lahti utca. Sarolta utca. Krisztina tér. Uránvárosból indul 1 Uránváros Olympia Üzletház Mecsek Áruház Kulturális Központ PÉTÁV Megyeri kishíd Expo Center Vásártér Nagy Imre út Sarolta utca Lahti utca Krisztina tér Aidinger János út Sztárai Mihály út Csontváry

Részletesebben

2013/2014. Veszprém vasúti szolgáltatásfejlesztés. Értékesítési szervezet MÁV-START Zrt

2013/2014. Veszprém vasúti szolgáltatásfejlesztés. Értékesítési szervezet MÁV-START Zrt MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ Zrt. 1087 Budapest, Könyves K. krt. 54-60. Postacím: 1940 Budapest Telefon (1) 511-5032 Mobil: 30 / 87 03 519 Fax: (1) 511-1001 Webcím: www.mav-start.hu Veszprém vasúti

Részletesebben

Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület A European Passengers Federation magyar tagszervezete

Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület A European Passengers Federation magyar tagszervezete Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület A European Passengers Federation magyar tagszervezete Székhely: 1074 Budapest, Dohány utca 54. I/2 Postacím: 1255 Budapest, Pf. 161. Web: www.veke.hu E-mail: veke@veke.hu

Részletesebben

J A V A S L A T. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ózd, március 26.

J A V A S L A T. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ózd, március 26. J A V A S L A T az Ózd Város Önkormányzata és a BORSOD VOLÁN Zrt. (jelenleg: Északmagyarországi Közlekedési Központ Zrt.) között 2013. július 1-től 2016. december 31-ig érvényben lévő közszolgáltatási

Részletesebben

A 7-es és 33-as viszonylatcsaládok fejlesztésével és átalakításával összefüggő forgalmi változások

A 7-es és 33-as viszonylatcsaládok fejlesztésével és átalakításával összefüggő forgalmi változások A 7-es és 33-as viszonylatcsaládok fejlesztésével és átalakításával összefüggő forgalmi változások 1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslatok A BKK Zrt. társadalmi egyeztetésre bocsátotta az

Részletesebben

1 GYIRMÓT MÉNFŐCSANAK MARCALVÁROS KÁLVÁRIA UTCA BELVÁROS ÚJVÁROS, NÉP UTCA

1 GYIRMÓT MÉNFŐCSANAK MARCALVÁROS KÁLVÁRIA UTCA BELVÁROS ÚJVÁROS, NÉP UTCA 1 GYIRMÓT MÉNFŐCSANAK MARCALVÁROS KÁLVÁRIA UTCA BELVÁROS ÚJVÁROS, NÉP UTCA ( 1 A MARCALVÁROS KÁLVÁRIA UTCA BELVÁROS ÚJVÁROS, NÉP U.) Megállóhelyek 1A* 1A 1* 1 1 1* 1A 1A* 0 0 i Gyirmót, Papréti út é 39

Részletesebben

Vonali menetrend S25 S250. Budapest Kunszentmiklós-Tass Kiskunhalas Kelebia. Érvényes: december 14-től december 12-ig

Vonali menetrend S25 S250. Budapest Kunszentmiklós-Tass Kiskunhalas Kelebia. Érvényes: december 14-től december 12-ig Vonali menetrend Budapest Kunszentmiklós-Tass Kiskunhalas Kelebia S25 S250 Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig Kedves Utasunk! A Budapest délnyugati agglomerációjában bevezetett viszonylatjelölési

Részletesebben

J A V A S L A T. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ózd, november 25.

J A V A S L A T. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ózd, november 25. J A V A S L A T az Ózd Város Önkormányzata és a BORSOD VOLÁN Zrt. (jelenleg: Északmagyarországi Közlekedési Központ Zrt.) között 2013. július 1-től 2016. december 31-ig érvényben lévő közszolgáltatási

Részletesebben

TÁRSVÁLLALATOK ZALA MEGYÉT ÉRINTŐ MENETREND MÓDOSÍTÁSAI 2012. DECEMBER 9-TŐL

TÁRSVÁLLALATOK ZALA MEGYÉT ÉRINTŐ MENETREND MÓDOSÍTÁSAI 2012. DECEMBER 9-TŐL TÁRSVÁLLALATOK ZALA MEGYÉT ÉRINTŐ MENETREND MÓDOSÍTÁSAI 2012. DECEMBER 9-TŐL Székhely, levélcím: 8500 Pápa, Celli u. 69. MENETRENDI ÉRTESÍTÉS 1626 Hévíz Balatonfüred Várpalota autóbuszvonalon - 223 sz.

Részletesebben

Lackner Kristóf utca, autóbusz-állomás megállóhelyről indul:

Lackner Kristóf utca, autóbusz-állomás megállóhelyről indul: 3 LACKNER KRISTÓF UTCA BÁNFALVI ÚT KERTVÁROS BRENNBERGBÁNYA 0 Lackner Kristóf utca, autóbusz-állomás... O 21 1 Táncsics utca, templom... 20 2 Kossuth Lajos utca, Vadász utca... 19 4 Bánfalvi út, Falco

Részletesebben

Balaton VOLÁN Személyszállítási Zártkörűen működő részvénytársaság

Balaton VOLÁN Személyszállítási Zártkörűen működő részvénytársaság 8200 Veszprém, Pápai u. 30. Postacím: 8201 Veszprém, Pf. 77. Tel.: *(06 )88/590-686, Fax: (06) 88/590-652 E-mail: balatonvolan@balatonvolan.hu Internetcím: www.balatonvolan.hu Balaton VOLÁN Személyszállítási

Részletesebben

2017. július 24-től (hétfőtől) július 29-ig (szombatig)

2017. július 24-től (hétfőtől) július 29-ig (szombatig) MENETRENDI ÉRTESÍTÉS GYŐR ÉNYKK ÉSZAKNYUGAT-MAGYARORSZÁGI KÖZLEKEDÉSI KÖZPONT ZRT. 9700 Szombathely, Körmendi út 92. Tel.: 94/517-601 Fax: 94/517-625 E-mail: enykk@enykk.hu www.enykk.hu Helyi Forgalmi

Részletesebben

Törökbálinti Önkormányzat 22/2003.(VI.6.) rendelete az orvosi (gyermek, felnőtt és fogorvosi) körzetekről

Törökbálinti Önkormányzat 22/2003.(VI.6.) rendelete az orvosi (gyermek, felnőtt és fogorvosi) körzetekről Törökbálinti Önkormányzat 22/2003.(VI.6.) rendelete az orvosi (gyermek, felnőtt és fogorvosi) körzetekről Törökbálint Önkormányzata az egészségügyi közszolgáltatás nyújtásáról, valamint az orvosi tevékenység

Részletesebben

Bács Volán Zrt. Baja, Nagy I. u. 39. Bacs -10-2011/2012.

Bács Volán Zrt. Baja, Nagy I. u. 39. Bacs -10-2011/2012. , Nagy I. u. 39. Bacs -10-2011/2012. M e n e t r e n d i é r t e s í t ı Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2012. június 16-tól (szombat) a Hivatalos Volán Autóbusz Menetrend Bács-Kiskun megyei

Részletesebben

21-én (kedd) munkanap

21-én (kedd) munkanap TÁJÉKOZTATÓ Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy Szeged város helyi közlekedésében a 2010. karácsonyi, és szilveszteri, valamint a 2011. újévi ünnepek körüli napokban az autóbuszok, trolibuszok

Részletesebben

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS 1/6 Vasi Volán Zrt. Szombathely, Körmendi út 92. MENETRENDI ÉRTESÍTÉS Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2011. december 11-től kezdődően az alábbi menetrendmódosítások kerülnek bevezetésre: 1662

Részletesebben

P-Air Magyarország Kft.

P-Air Magyarország Kft. P-Air Magyarország Kft. A WizzAir európai transzferszolgáltatója Utazzon velünk az alábbi városokban: Barcelona Bukarest Budapest Kolozsvár Gdansk London Milánó Párizs Prága Róma Szófia Stockholm Velence

Részletesebben

Aidinger János út. Sztárai Mihály út Csontváry utca. Nagy Imre út Vásártér. Sarolta utca Lahti utca. Sarolta utca. Krisztina tér. Uránvárosból indul

Aidinger János út. Sztárai Mihály út Csontváry utca. Nagy Imre út Vásártér. Sarolta utca Lahti utca. Sarolta utca. Krisztina tér. Uránvárosból indul 1 Uránváros Olympia Üzletház Mecsek Áruház Kulturális Központ PÉTÁV Megyeri kishíd Expo Center Vásártér Nagy Imre út Sarolta utca Lahti utca Krisztina tér Aidinger János út Sztárai Mihály út Csontváry

Részletesebben

Menetrend és vonalhálózat a Velencei-tó térségében. Timetables and line network in the Lake Velence area

Menetrend és vonalhálózat a Velencei-tó térségében. Timetables and line network in the Lake Velence area Menetrend és vonalhálózat a Velencei-tó térségében Timetables and line network in the Lake Velence area 2019. július 1-jétől (hétfőtől) új menetrend és vonalhálózat szerint közlekednek a Velencei-tó környéki

Részletesebben

Megálló Hasznos átszállás Menetrend

Megálló Hasznos átszállás Menetrend 7 73 7Y 73Y 0 0 Főpályaudvar 3 0 2 Zsolnay-szobor (Rákóczi út) 2,2A,25,26,26Y,27,28,28A,28Y,29,29Y,102,102Y 5 2 3 Árkád (Kossuth tér) 8 5 5 Autóbusz-állomás 10 7 Bőrgyár 60,60A,60Y,130,130A 04 05 06 07

Részletesebben

ZV.-08/2012. Érvényes: 2012. december 9-től

ZV.-08/2012. Érvényes: 2012. december 9-től ZV.-08/2012. Érvényes: 2012. december 9-től ZALA VOLÁN KÖZLEKEDÉSI ZÁRTKÖRÜEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 16., Tel.: 92/503-620, Fax.: 92/503-628, E-mail: menetrend@zalavolan.hu

Részletesebben

ÉRTESÍTÉS. Kecskemét, Csáktornyai u. 4-6.

ÉRTESÍTÉS. Kecskemét, Csáktornyai u. 4-6. KUNSÁG VOLÁN Zrt. Kecskemét, Csáktornyai u. 4-6. KVZrt-4/2011-2012. ÉRTESÍTÉS Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2012. április 1-től (vasárnaptól) a Hivatalos Volán Autóbusz Menetrend Bács-Kiskun

Részletesebben

A HÁLÓZATI HÁNYADOS ÉS ELÉRHETŐSÉG VÁLTOZÁSA DEBRECEN EGYES KÜLSŐ VÁROSRÉSZEIBEN 1990-TŐL NAPJAINKIG

A HÁLÓZATI HÁNYADOS ÉS ELÉRHETŐSÉG VÁLTOZÁSA DEBRECEN EGYES KÜLSŐ VÁROSRÉSZEIBEN 1990-TŐL NAPJAINKIG A HÁLÓZATI HÁNYADOS ÉS ELÉRHETŐSÉG VÁLTOZÁSA DEBRECEN EGYES KÜLSŐ VÁROSRÉSZEIBEN 1990-TŐL NAPJAINKIG HEGEDŰS LÁSZLÓ DÁVID DEBRECENI EGYETEM TÁRSADALOMFÖLDRAJZI ÉS TERÜLETFEJLESZTÉSI TANSZÉK MRTT VÁNDORGYŰLÉS

Részletesebben

Autóbusz előnyben részesítésének lehetőségei

Autóbusz előnyben részesítésének lehetőségei Autóbusz előnyben részesítésének lehetőségei 1 Pécsett Pásztor Petronella Konzulensek: Dr. Bede Zsuzsanna, Dr. Tettamanti Tamás Külső konzulens: Kiss Géza 2 Bevezetés Pécs: utazások ~40%-a tömegközlekedéssel

Részletesebben

KÖZIGAZGATÁSI TERÜLETÉRE

KÖZIGAZGATÁSI TERÜLETÉRE AUTÓBUSZ-MENETREND SOPRON KÖZIGAZGATÁSI TERÜLETÉRE Érvényes: 2010. április 12-t l Menetrendi naptár a 2010. évre 2010 Január Február Március hétf 4 11 18 25 1 8 15 22 1 8 15 22 29 kedd 5 12 19 26 2 9 16

Részletesebben

ÉRTESÍTÉS. Kecskemét, Csáktornyai u. 4-6.

ÉRTESÍTÉS. Kecskemét, Csáktornyai u. 4-6. KUNSÁG VOLÁN Zrt. Kecskemét, Csáktornyai u. 4-6. KVZrt-1/2013-2014. ÉRTESÍTÉS Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2014. február 1-től (szombattól) a Hivatalos Volán Autóbusz Menetrend Bács-Kiskun

Részletesebben

MENETRENDI HIRDETMÉNY

MENETRENDI HIRDETMÉNY MENETRENDI HIRDETMÉNY Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2018. december 18-tól a Kiskörei híd ideiglenes megnyitásával összefüggésben az alábbi rendkívüli menetrend módosításokat vezetjük be:

Részletesebben

MOSONMAGYARÓVÁR AUTÓBUSZVONALAI (9725)

MOSONMAGYARÓVÁR AUTÓBUSZVONALAI (9725) MOSONMAGYARÓVÁR AUTÓBUSZVONALAI (9725) www.enykk.hu Érvényes: 2017. március 1-től Műszaki telep: Királyhidai u. 44. Tel: 216-866 Forgalmi iroda: Királyhidai u. 44. Tel: 215-497 Elővételi pénztár nyitva

Részletesebben

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS

MENETRENDI ÉRTESÍTÉS MENETRENDI ÉRTESÍTÉS KVZrt-10/2013-2014. Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2014. december 14-től (vasárnaptól) a 2014-2015 évi Hivatalos Volán Autóbusz Menetrend életbelépésétől a Bács-Kiskun

Részletesebben

A VASÚTI ÉS AZ AUTÓBUSZ-KÖZLEKEDÉS ÖSSZEHANGOLÁSI

A VASÚTI ÉS AZ AUTÓBUSZ-KÖZLEKEDÉS ÖSSZEHANGOLÁSI A VASÚTI ÉS AZ AUTÓBUSZ-KÖZLEKEDÉS ÖSSZEHANGOLÁSI LEHETŐSÉGEI SOPRON MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZIGAZGATÁSI TERÜLETÉN ÉS VONZÁSKÖRZETÉBEN A címben megfogalmazott vizsgálat előzménye 2011 januárjában Sopron Megyei

Részletesebben

MOSONMAGYARÓVÁR AUTÓBUSZVONALAI (9725)

MOSONMAGYARÓVÁR AUTÓBUSZVONALAI (9725) MOSONMAGYARÓVÁR AUTÓBUSZVONALAI (9725) www.enykk.hu Érvényes: 2017. december 10-től Műszaki telep: Királyhidai u. 44. Tel: 216-866 Forgalmi iroda: Királyhidai u. 44. Tel: 215-497 Elővételi pénztár nyitva

Részletesebben

Városi Tömegközlekedés. Tervezési útmutató és feladat

Városi Tömegközlekedés. Tervezési útmutató és feladat Városi Tömegközlekedés Tervezési útmutató és feladat Tervezési útmutató és feladat (Városi tömegközlekedés) 005. A melléklet egy városi tömegközlekedési rendszer kialakításáról tartalmaz egy kidolgozott

Részletesebben

8-as és 33-as Fagyöngy utcából indul:

8-as és 33-as Fagyöngy utcából indul: 6 Kertváros - Csontváry utca - Krisztina tér - Temetõ - Fõpályaudvar - Árkád - Autóbusz-állomás - Temetõ - Krisztina tér - Csontváry utca - Kertváros 6E 33 Fagyöngy utca - Krisztina tér - Vásárcsarnok

Részletesebben

Kózel Miklós, BME KUKG Soltész Tamás, BME KUKG

Kózel Miklós, BME KUKG Soltész Tamás, BME KUKG Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésüzemi és Közlekedésgazdasági Tanszék Nemzeti Közlekedési Napok 2013 Fiatal mérnökök szekció A menetidő törvényszerűségei eloszlásminták alapján

Részletesebben

Közforgalmú közlekedés szervezése 1.

Közforgalmú közlekedés szervezése 1. Közforgalmú közlekedés szervezése 1. Felosztás Helyi önkormányzati felelősség Helyközi állami felelősség Elővárosi-városkörnyéki Megyei-regionális Távolsági Nemzetközi (nem közszolgáltatás Közszolgáltatási

Részletesebben

KÖZLEKEDÉSFEJLESZTÉS MUNKACSOPORT 2006. NOVEMBER 2007. JANUÁR WINKLER ÁGOSTON DOBRONYI TAMÁS DORNER LAJOS NAGY GÁBOR PÁLINKÁS PETRA VITÉZY DÁVID

KÖZLEKEDÉSFEJLESZTÉS MUNKACSOPORT 2006. NOVEMBER 2007. JANUÁR WINKLER ÁGOSTON DOBRONYI TAMÁS DORNER LAJOS NAGY GÁBOR PÁLINKÁS PETRA VITÉZY DÁVID Győr helyi autóbuszközlekedésének, vonal- és járatszerkezetének felülvizsgálata Rövid összefoglaló Készült: Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület Közlekedésfejlesztés

Részletesebben

Új menetrend és járatok Törökbálinton és Budaörsön

Új menetrend és járatok Törökbálinton és Budaörsön Új menetrend és járatok Törökbálinton és udaörsön E 1 1A 1 97 1E E A 3 A KK számára kiemelten fontos ügyfelei visszajelzése, ezért udaörs és Törökbálint közösségi közlekedésének hatékonyabbá és gyorsabbá

Részletesebben

2. számú trolibusz menetrendje - Debrecen

2. számú trolibusz menetrendje - Debrecen DEBRECENI trolibusz MENETREND - Debrecen részletes troli menetrendje - Debreceni trolibusz menetrend [Térképnet.hu] Trolibusz útvonalak Debrecenben 2 Köztemető főkapu - Segner tér 3 Köztemető főkapu -

Részletesebben

72-es jelzéső autóbuszok

72-es jelzéső autóbuszok FORGALMI VÁLTOZÁS Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a XIV. Szegedi Hídivásár miatt 2013. május 25-én (szombaton) üzemkezdettıl 2013. május 26-án (vasárnap) üzemzárásig a Belvárosi hídon forgalomkorlátozás

Részletesebben

Megjegyzés: a terelés ideje alatt a járatok a Szt. István tér és a Liszt F. tér megállóhelyet nem érintik!

Megjegyzés: a terelés ideje alatt a járatok a Szt. István tér és a Liszt F. tér megállóhelyet nem érintik! 1 Autóbusz-állomás Hosszú-völgy Útvonal (oda-vissza irányban): Autóbusz-állomás Hunyadi u. Holub utca Wesselényi u. Széchenyi utca Szt. László u. Béla Király tér Bartina utca Remete u. Kápolna tér Hosszúvölgy.

Részletesebben

2016. december 19. (hétfő) december 20. (kedd) december 21. (szerda) december 22. (csütörtök) december 23.

2016. december 19. (hétfő) december 20. (kedd) december 21. (szerda) december 22. (csütörtök) december 23. M E N E T R E N D I T Á J É K O Z T A T Ó Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. által közlekedtetett menetrend szerinti helyi, elővárosi, regionális,

Részletesebben

Vonali menetrend. Wien Budapest Debrecen/Beograd. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig

Vonali menetrend. Wien Budapest Debrecen/Beograd. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig Vonali menetrend Wien Budapest Debrecen/Beograd Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig Válasszon Ön is START Klub kártyát! Akár féláron vagy díjmentesen is utazhat vonatainkon a START Klub

Részletesebben

A rendelet 2. -a helyébe a következő rendelkezés lép:

A rendelet 2. -a helyébe a következő rendelkezés lép: Törökbálint Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2006. (I. 23.) rendelete az orvosi (gyermek, felnőtt, és fogorvosi, valamint védőnői) körzetekről szóló 22/2003. (VI. 6.) rendelet módosításáról.

Részletesebben