Általános Működési Szabályzat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Általános Működési Szabályzat"

Átírás

1 Általános Működési Szabályzat Fogalomtár Az alábbiakban összefoglaljuk a szabályzatban szereplő alapfogalmakat. Ez a fogalomtár a szabályzat elválaszthatatlan részét képezi. Cég: Natural Immune Control System Zrt. Tag: Vevő, Tanácsadó vagy Fogyasztó Tanácsadó: azon természetes személy, társaság vagy szervezet, aki független termékforgalmazóként regisztráltatta magát a Natural Immune Control System Zrt-nél, annak érdekében, hogy a hálózat termékeit forgalmazhassa. A Natural Immune Control System Zrt. szabályzata a Tanácsadó megnevezést használja a természetes magánszemélyek esetében. A Tanácsadó meghatározás használata nem jelenti azt, hogy ezen Tanácsadó a Cég alkalmazásában áll. A tagsági jogviszonyon kívül semmilyen más jogviszony nem fűzi őket a Céghez, a Tartós Közvetítői Szerződés részletesen tartalmazza a jogokat és kötelezettségeket. Kizárólag független magánvállalkozóként a Cég termékeit forgalmazza. Fogyasztó: azon természetes személy, aki ajánlja és értékesíti más Vevő számára a Natural Immune Control System Zrt. termékeit, ebben az esetben a Fogyasztó vásárlási kedvezményre jogosult. Vevő: azon természetes személy, társaság vagy szervezet, aki Tanácsadón keresztül a Cég valamely termékét megvásárolta. Hálózat: a Natural Immune Control System Zrt. hálózata magába foglalja az összes Tagot, akiken keresztül a termékeket forgalmazza. A Hálózat egységes módon és alapelveken működik. Szabályzat: a Natural Immune Control System Zrt. szabályzatainak gyűjteménye, melyek a hálózat termékeinek forgalmazásával kapcsolatos valamennyi tevékenységére vonatkoznak, a szabályzat elnevezés nem korlátozódik kizárólag erre a dokumentumra. Tanácsadói ID: a Tanácsadók egyéni, 24 karakterből álló kódszáma, amely a Tanácsadó azonosítására szolgál, a Cég bocsátja a Tanácsadó rendelkezésére. A Cég a Tanácsadói ID segítségével tudja jóváírni a Tanácsadónak a kreditpontokat és az ebből eredő jutalékot, illetve ezzel a Tanácsadói kóddal tud belépni a Tanácsadó a Tanácsadói felületre. Mentor: az a Tag, aki hozzásegít másokat ahhoz, hogy szabályosan csatlakozzanak a csoportjában épülő Hálózathoz. A Mentortól a Cég elvárja a kellő aktivitást, toborzást, csoportjának támogatását, segítését.

2 Csoport: Tanácsadók láncolata. Egy magánszemély, társaság vagy szervezet csak egy hálózati Tanácsadó segítségével válhat maga is Tanácsadóvá, ezáltal egy kapcsolatrendszer alakul ki a beléptető Tanácsadó és az általa beléptetett új Tanácsadók között. A vonal nem szakad meg abban az esetben sem, ha valamely Tanácsadó kilép, felfüggesztett státuszba kerül, vagy kizárásra kerül. A Csoport az inaktív Tanácsadó kihagyásával működik tovább. Aktív státusz: az a Tanácsadó, aki mindent megtesz a termékek sikeres értékesítése és csoportjának építése érdekében. Saját fogyasztása folyamatos és kifizetett, legalább 1 termék esetében, és minden hónapban teljesíti a karriertervben meghatározottakat, pozíciójának megfelelően. Felfüggesztett státusz: az a Tanácsadó kerül felfüggesztésre, aki a Tartós Közvetítői Szerződés szerint, az általa kötött szerződésekből több mint 5% végrehajtási eljárásra kerül átadásra. Tárgyhavi teljesítmény összesítő: a Tanácsadó az adott tárgyhóban keletkezett értékesítéseinek összesítése, a megrendelések vonatkozásában és a termék vételárának a Cég számlájára való jóváírásának figyelembe vételével. Ezen összesítőt a Cég a tárgyhót követő 5. napig elektronikus formában megküldi a Tanácsadóknak, mely a számla kiállításának alapja. Kreditpont: a hálózaton keresztül forgalmazott termékekhez hozzárendelt pontérték, melyet a Tanácsadó a termékek értékesítésével kap. Kreditet kizárólag a Cég számlájára történt befizetések után írunk jóvá, Tanácsadónak nem jár kredit a felvett, de ki nem fizetett megrendelés után. Személyes kreditpontok: azok a kreditek, melyeket a Tag a saját értékesítéséből kap. Csoportkredit: azoknak a kreditpontoknak az összessége, melyeket a Tag, illetve a közvetlen csoportja és annak Tagjai kapnak a saját értékesítéseiből. Karrierterv: a Szerződés részét képező karrierterv, melyben meghatározásra került az egyes pozíciók elérésének feltételei, az aktív státusz követelményei, illetve az egyes szinteken elérhető jutalék mértéke, mely 18%-tól 50%-ig terjed. Bevezetés A Natural Immune Control System Zrt. hálózatában független termékforgalmazók értékesítik a Cég által forgalmazott étrend-kiegészítőket. Tilos a termékek kereskedelmi forgalomban, illetve internetes áruházban történő értékesítése, a Tanácsadók a termékeket kizárólag közvetlen értékesítés útján forgalmazhatják közvetlenül a végfogyasztónak. A Tanácsadóknak lehetőségük nyílik újabb Tagokat toborozni, vagy Mentorrá válni és a Hálózat felépítésében részt venni. Minden Tanácsadónak kötelessége, hogy megismerje és tudomásul vegye a Cég Általános Működési Szabályzatát. Az Általános Működési Szabályzat módosításának jogát a Natural Immune Control System Zrt. fenntartja, a módosítás a honlapon történő közzététel napjától hatályos. A módosításról, változásról a Tanácsadók a Tanácsadói felületen elektronikus levél formájában értesülnek.

3 Tagságra jogosult A HA LO ZAT TAGJÁVÁ VA LA S FELTÉTELEI, JOGOSULTSÁGOK A Fogyasztó olyan természetes személy, aki nem rendelkezik vállalkozói engedéllyel, és az együttműködési Megállapodást kitölti és saját kezűleg aláírja. A Fogyasztó jogosult a Cég termékeit ajánlani és értékesíteni másik Vevőnek, ebben az esetben a Vevő által kifizetett vételár arányában a Fogyasztó a Cég termékeire vásárlási kedvezményre jogosult. A vásárlási kedvezmények összevonhatóak. A vásárlási kedvezmények a Megállapodás hatálya alatt használhatóak fel. Amennyiben a Fogyasztó Tartós Közvetítői Szerződést köt, az addig összegyűjtött vásárlási kedvezményeit egy éven belül érvényesítheti. Tanácsadó lehet minden 18. évét betöltött személy, aki a hatályos magyar jogszabályok szerint a termékforgalmazói munka elvégzéséhez szükséges vállalkozói engedéllyel rendelkezik. A Független Tanácsadónak a Tartós Közvetítői Szerződés kitöltésével, aláírásával és a szerződésben meghatározott termék(ek) megvásárlásával lehet regisztrálni. A tagság érvényességének kezdete, a megvásárolt termékek ellenértékének a Cég számlájára történő jóváírását követő 3. munkanap, melyről a Cég írásban értesíti a Tanácsadót, és ezzel egy időben a Cég kiadja a Független Tanácsadó kódját. Egyéni vállalkozó belépése esetén: - Tartós Közvetítői Szerződés megkötése - Vállalkozói igazolvány Gazdasági társaság belépése: - Tartós Közvetítői Szerződés megkötése - Hatályos cégkivonat - Aláírási címpéldány A Tartós Közvetítői Szerződés aláírásával a Független Tanácsadó illetve a Megállapodás aláírásával a Fogyasztó hozzájárul ahhoz, hogy a Cég számára megadott valamennyi személyes adatait tárolja és kezelje az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően. A Tanácsadó a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a tagsági jogviszonya alatt elért rangjait, teljesítéseit, toborzási folyamatban való részvételét, valamint egyéb a tagsága során elért teljesítményét a Cég interneten, hírlevélben, saját marketing anyagaiban közzé tegye, nyilvánosságra hozza. A Tanácsadó hozzájárul, hogy a Cég rendezvényein készült fényképeket, videó felvételeket, melyeken a Tanácsadó is szerepel, a Cég saját honlapján, hírlevelében, marketing anyagaiban megjelenítse, nyilvánosságra hozza.

4 Minden regisztrált Tanácsadó jogosult - a Natural Immune Control System Zrt. által forgalmazott termékeit értékesíteni - új Tagokat csatlakoztatni a Hálózathoz - a karrierterv szerinti jutalékra, illetve juttatásokra - részt venni a Cég által szervezett rendezvényeken, oktatásokon, előadásokon - havonta hírlevélre - a Cég marketing anyagainak megvásárlására A Cég biztosítja az értékesítéshez szükséges nyomtatványokat, Ajánlattételi Nyilatkozatot, Megrendelő Lapot. Tanácsadó tudomásul veszi, hogy a tagsági viszony fennállása alatt a megadott adataiban bekövetkezett változásról - beleértve az adó- és bankszámlaszám változást is - a Céget legkésőbb 14 napon belül köteles írásban értesíteni. A Tanácsadó a vállalkozásának bármi okból történő megszűnését, vagy szüneteltetését köteles írásban bejelenteni a Cég felé. A Natural Immune Control System Zrt. saját Marketing Szabályzattal, Általános Működési Szabályzattal, valamint Etikai Kódexszel rendelkezik. A Tanácsadó elfogadja a Cég szabályzatait, melyek a Cég honlapján közzé vannak téve, egyúttal kötelezettséget vállal arra, hogy a benne foglaltakat a tevékenysége során maradéktalanul betartja. A regisztrációval a Tanácsadó elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy a naprakész és bővebb tájékoztatás érdekében a Cég különböző marketing és reklám anyagokat, hírleveleket küldjön részére. Tanácsadói kód A Tanácsadói ID a Natural Immune Control System Zrt. tulajdona. A Tanácsadók részére kibocsátott kódokat eladni, átadni, átíratni szigorúan tilos, az csak a Cég előzetes írásos engedélyével lehetséges. Egy Tanácsadó csak egy tagsággal rendelkezhet, másik tagkóddal nem tevékenykedhet a hálózatban. Minden Tanácsadó érvényesen csak egy pozícióban szerepelhet a Cégnél. Tagsági jogviszony, megszűnés A tagság a belépés dátumától határozatlan időre szól. A felmondási idő a szerződés első évében egy hónap, a szerződés második évében két hónap, a harmadik és azt követő években három hónap. A felmondás a naptári hónap utolsó napjára szól. Tanácsadó tevékenységi köre, jogosultsága, kötelezettségei A Cég termékei kizárólag hálózati értékesítési rendszeren keresztül, a Tanácsadókon keresztül vásárolható meg. A Tanácsadó a Natural Immune Control System Zrt. által forgalmazott termékeket közvetíti, megrendeléseket vesz fel, illetve Ajánlattételi Nyilatkozat Megrendelést köthet a Vevővel. A Tanácsadó független személyként (vállalkozóként) értékesíti a termékeket, jogilag és pénzügyileg független, akit a Céghez semmilyen munkaviszony nem fűzi, a Cég nevében nem vállalhat kötelezettséget.

5 A Tanácsadó jogosult harmadik féllel Ajánlattételi Nyilatkozat Megrendelést kötni, de a vételár átvételére nem jogosult. A Tanácsadó a termékeket kizárólag a Cég által meghatározott, hivatalos formában közzétett árlista alapján értékesítheti. A Cég fenntartja a jogot arra, hogy bármikor megváltoztathatja a termékek eladási árát, az új ár a hivatalos közzététel után azonnal érvényes. Tanácsadó az értékesítés során a Cég által forgalmazott termékeivel kapcsolatban nem állíthat olyat, ami félrevezető vagy valótlan. A Vevőknek a termék tulajdonságaival, hatásaival kapcsolatos tájékoztatása során kiemelt figyelmet köteles fordítani arra, hogy a termékre vonatkozó tájékoztatás pontos legyen, tartózkodjon minden olyan információ közlésétől, amely a termék tekintetében félrevezető, túlzó. Abban az esetben, ha a Vevő a terméket részletfizetési konstrukció keretén belül kívánja megvásárolni, a Tanácsadó köteles Ajánlattételi Nyilatkozat Megrendelést kötni a Vevővel. A megrendelés megkötésekor a Vevő által megadott személyes adatokat köteles a személyazonosságot igazoló okirattal összevetni, annak érdekében, hogy a Vevő adatai a valóságnak megfeleljenek. A Vevőkkel megkötött Ajánlattételi Nyilatkozat Megrendelést a Tanácsadók kötelesek a megkötés napját követő 3 munkanapon belül postai úton vagy személyesen eljuttatni a Natural Immune Control System Zrt. budapesti irodájába (Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 7). Amennyiben a Tanácsadó postai úton juttatja el a Megrendelést, abban az esetben a Cég a postaköltséget átvállalja, ha a Tanácsadó az erre a célra rendszeresített előre megcímzett válaszküldemény borítékban adja fel. Az egyösszegű, készpénzes megrendelések rögzítésére a Cég által erre rendszeresített Megrendelő Lapon kerül sor. A Tanácsadó köteles a tevékenységére vonatkozó minden törvényt betartani, a Cég szabályzatai, utasításai által előírt, elvárt módon viselkedni és abban megfogalmazott irányelvek mentén végezni a munkáját. A Tanácsadó nem folytathat semmiféle olyan tevékenységet, mely a Cég megítélése szerint rontja a Cégnek, Hálózatnak, Hálózat tagjainak vagy a Cég termékeinek a jóhírét. A Cég nem garantál konkrét jövedelmet, nagy hasznot, a Tanácsadó nem kifogásolhatja ha számára a termék forgalmazás nem jár sikerrel, nagy jövedelemmel. Az értékesítés során a teljesítménnyel arányos jövedelem várható. A Tanácsadó a munkája során jogosult a Natural Immune Control System Zrt. által kiadott írásos, audio- és videoanyagok felhasználására. A Tanácsadó saját maga által előállított egyéb kiadványokat csak a Cég előzetes írásos hozzájárulásával, engedélyével használhatja. Amennyiben a Tanácsadó a Cég előzetes hozzájárulása nélkül készít és használ bármilyen reklám anyagot vagy kiadványt, az ő felelőssége, hogy ezen anyagok megfeleljenek az erre vonatkozó törvényi előírásoknak. Amennyiben ezen anyagok használatából bármilyen törvényi szankció, polgári, anyagi, jogi felelősség terheli, vagy kárt okoz, a Cég ezekért nem vállal felelősséget, kötelezettséget, ezekért önállóan a Tanácsadó felelős.

6 Amennyiben a Tanácsadó saját weboldalt kíván készíteni, és ezen fel kívánja tüntetni a Natural Immune Control System Zrt. logóját, jelzését, termékeit, vagy bármilyen a cég tulajdonában és szerzői jog védelme alatt álló anyagát, előzetes, írásos engedélyre van szükség. A Tanácsadó jogosult arra, hogy újabb Tanácsadókat léptessen be a Hálózatba. A Tanácsadó a beléptetett Tagokkal együtt egy csoportot alkot, és azoknak a Mentora. A Tanácsadó tájékoztatja az általa beléptetett személyeket a Hálózat működéséről, üzleti lehetőségről, és a forgalmazott termékekről. A Tanácsadó térítésmentesen betanítja, segíti, ösztönzi az új belépőket, annak reményében, hogy a beléptetett Tanácsadó munkája után a karriertervnek megfelelő jutalékhoz jusson. A Tanácsadó nem kezdeményezheti, hogy a csoportján kívül eső Tanácsadó a meglévő Mentort lecserélje, és így lépjen be az ő vonalába. A Natural Immune Contol System Zrt. nagy hangsúlyt fektet a csoportok, vonalak védelmére. Egy Tanácsadó kilépése esetén a Cég törekszik a Hálózattal történő egyeztetés után elvégezni a szükséges változtatásokat. A tagsági jogviszony alatt a Tanácsadó csak a Cég előzetes tájékoztatását követően köthet más megbízóval hasonló tárgyú közvetítői szerződést. E kötelezettség teljesítésének elmulasztása súlyos szerződésszegésnek minősül. A Tanácsadó a kötelezettségeinek teljesítéséhez más személyt igénybe vehet, azonban az így igénybe vett teljesítési segéd magatartásáért a Tanácsadó felel. A Cég által kiküldött levél - akár postai küldeményként, akár elektronikus formában - kizárólag a címzett Tanácsadónak szól, a benne foglaltak bizalmas információnak minősülnek. A címzett köteles tudomásul venni annak tartalmát, jogosulatlan személynek nem adhatja tovább. Etikai, fegyelmi vétség A Cég a Tartós Közvetítői Szerződésben, illetve a Szabályzatokban pontosan megfogalmazza, mi számít súlyos szerződésszegésnek. Amennyiben a Natural Immune Control System Zrt. súlyos szerződésszegést tapasztal, a Cég Vezérigazgatója a szerződésszegés tényének kivizsgálását követően dönt a további szankciókról. Amennyiben a szankció a tagságból történő kizárást is tartalmazza, úgy a Tanácsadó elveszíti a tagsággal kapcsolatos jogát, az ezzel járó kedvezményeket, valamint a tagkód használatának jogát. Kizárás: A Cég a Tartós Közvetítői Szerződést, szerződésszegés esetén azonnali hatállyal felmondhatja, írásbeli kizárással. Azonnali kizárást von maga után a Tartós Közvetítői Szerződés, a Általános Működési Szabályzatban foglaltak súlyos megszegése, így különösen, ha a Tanácsadó feladatát nem látja el, a Céggel nem tartja a kapcsolatot, nem működik együtt.

7 Termék megrendelése Vevő részéről A cég termékeit harmadik személy Tanácsadón keresztül vásárolhatja meg. A Tanácsadó a termék megrendelése érdekében egy összegben való fizetés esetén Megrendelő lapot tölt ki, részletfizetési konstrukció esetén Ajánlattételi Nyilatkozat Megrendelést köt a Vevővel. A Tanácsadó minden esetben ellenőrzi a személyes adatok valódiságát. A Vevőnek a termékek megvásárlására két lehetősége nyílik: -A termék vételárának egy összegben való kiegyenlítése esetén a Tanácsadó a termék megrendelése érdekében Megrendelő lapot tölt ki. A Vevő a postai utánvétkor a termék kézhezvételekor egyösszegben fizeti ki a vételárat. - A vitaminok és étrend-kiegészítők piacán egyedülálló módon, a Cég az éves adagot tartalmazó étrend-kiegészítők megvásárlására kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosít. A konstrukció feltétele az Ajánlattételi Nyilatkozat Megrendelő lap kitöltése a Vevő és a Cég között a Tanácsadó közvetítésével. A szerződés beérkezése egyben megrendelésnek is számít. A termék első részletét a Vevő a postai átvételkor fizeti meg készpénzben, az első részlet mértéke a teljes vételár 25%-a. A Vevő a fennmaradó összeget a termék átvételét követő 2. hónaptól havonta 10 egyenlő részletben egyenlíti ki átutalás formájában a Cég számlájára. A aktuális havi részletek beérkezésének határideje minden hónap 10-e. Részletfizetés esetén, amennyiben a Vevő az egyhavi törlesztőrészlettel 45 napot meghaladó fizetési késedelembe esik, a teljes vételár egyösszegben esedékessé válik, amit a Vevő köteles azonnali hatállyal megfizetni. A Vevő köteles a nem fizetésből eredendő, minden, a vételár behajtásával felmerülő költséget a Cég számára megtéríteni. A termék vételárának meg nem fizetése esetén, az összeg beszedésére a Cég külső követeléskezelő céget bíz meg, vagy saját hatáskörben Fizetési Meghagyás kibocsátásával jogi úton érvényesíti a követelését. A Cég a vételár beszedése érdekében az Ajánlattételi Nyilatkozat Megrendelőben szereplő személyes adatokat a külső követeléskezelő cégnek átadja, melyről a Vevőt írásban tájékoztatja. Termék szállítása, annak díja A termék házhoz szállításának díja Magyarország területén belül bruttó 1500 Ft. A Cég a terméket a megrendeléstől vagy az adásvételi szerződés aláírásától számított 15 munkanapon belül postázza a Vevő részére. A Cég a termék postacsomagjában visszaküldi a Vevőnek a Cég által is aláírt szerződés egy példányát, illetve tájékoztató levelet, melyen szerepel a havi részlet összege, és a fizetéssel kapcsolatos tudnivalók.

8 Kreditek Az értékesítés és jutalék számítás alapja a termékekhez rendelt kredit értékek. A Tanácsadó kreditpontokat kap a Cég termékeinek értékesítése után. A Tanácsadók kifizetésének egy részét a kreditek összege határozza meg. A jutalék számítása a karriertervben feltüntett pozícióhoz rendelt nettó Ft/kredit értékkel történik. A Cég saját megítélése szerint alkalmanként megváltoztathatja egy termék után járó kreditpontok mértékét. A meghatározásra kerülő kreditek minden esetben arányban állnak a termék vételárával. A Cég által kiadott hivatalos árlista alapján minden Tanácsadó tájékozódhat az adott termék után járó kreditpontokról. Elérhető szintek A Natural Immune Control System Zrt. tíz különböző elérhető szintet határoz meg. Az első három szint a Tanácsadói szint (Tanácsadó 1, Tanácsadó 2, Tanácsadó 3). A következő 3 szint a Manageri szint (Tanácsadó Manager, Fiók Manager, Területi Manager). A manageri státusz feltételeit és az azzal járó jutalékokat a karrierterv tartalmazza. Azt követő 2 szint a Vezetői szint (Területi Vezető, Regionális Vezető). A vezetői státusz feltételeit és az azzal járó jutalékokat a karrierterv tartalmazza. Ezt követi a Regionális Igazgatói és az Országos Igazgatói szint. A karriertervben meghatározott saját teljesítmény a Tanácsadó által személyesen kötött ügyletek, azon megrendelések, ahol Tanácsadóként ő maga szerepel. A csoportteljesítmény a Tanácsadó és az ő csapatába tartozó, hozzá regisztrált Tanácsadók együttes értékesítései. A Cég Hálózatban lévő tagsági státusz személyhez kötött. Azt átruházni kizárólag a Cég írásbeli jóváhagyásával lehet, melyet írásban kell kérvényezni. Jutalék A tagsági jogviszony alatt a Tanácsadó a karriertervben szereplő kiírás alapján az értékesítés után jutalékra jogosult. A jutalék alapja: a Tanácsadó vagy a hálózatában alatta dolgozó (csoport vagy szponzori vonal) Tanácsadó által harmadik fél számára értékesített és a Cég számára kifizetett áru értéke. A mindenkori jutalék mértékét a karrierterv rögzíti. Amennyiben az értékesítés készpénzes megrendelés, a ténylegesen a Cég számlájára beérkezett teljes összeg után járó jutalék egyszerre, egy összegben kerül kifizetésre. Részletfizetésre történő értékesítés esetén a Tanácsadót megillető jutalék kifizetése a következőképpen történik: a Vevő a ténylegesen átvett csomaggal egyidejűleg megfizeti a teljes vételár 25%-át, mely után a karrierterv szerint járó jutalék a Tanácsadó számára, az első 5 részlet befizetése után járó jutalék mellett egyenlő részletben kerül kifizetésre.

9 A Tanácsadó csak abban az esetben jogosult a jutalékra, ha a Vevő a terméket átvette, és egyösszegű fizetés esetén az átvételkor a teljes vételárat kiegyenlítette. Részletfizetési konstrukció esetén akkor jogosult jutalék kifizetésre a Tanácsadó amennyiben a terméket a Vevő átvette, és a vételár 25%-t megfizette, illetve a 2. hónaptól megkezdte a részletek megfizetését. Abban az esetben, ha a Vásárló a terméket nem veszi át vagy él az elállási jogával, úgy a Tanácsadó vállalja, hogy a termék igazolt kiszállítási költségét a Cégnek megfizeti. A Cég jogosult a meghiúsult kiszállítási költséget a jutalék kifizetésébe beszámítani. A Tanácsadó a jutalékon felül készkiadásainak, illetve általános üzleti kiadásainak megtérítését nem követelheti. Abban az esetben, ha a Vevő a termék árát nem fizeti meg, a Tanácsadó vállalja, hogy közreműködik az áru ellenértékének megfizetésének ösztönzésében. Amennyiben a Vevő legalább 45 napos fizetési késedelembe esik, a Tanácsadó vagy: -megvásárolhatja a Vevő tartozását a Tanácsadónak járó jutalékkal csökkentett vételáron, és maga gondoskodik a követelés behajtásáról, -írásban lemond egy másik Tanácsadó javára a vételár után járó jutalékról, ha az vállalja, hogy az ügyféllel felveszi a kapcsolatot, és közreműködik a vételár megfizetésének rendezésében. Jutalék esedékessége és kifizetésének szabályai A Cég csak olyan termék értékesítése után fizet jutalékot, melyet a Vevő ténylegesen kifizetett, és a Cég számlájára jóváírásra került. A Tanácsadó a Vevő általi teljesítés hiányában jutalék kifizetésre nem jogosult. A Cég az adott naptári hónap forgalmi adatai alapján jutalék elszámolást készít teljesítmény összesítő lap formájában minden jutalékra jogosult Tanácsadó részére. A teljesítmény összesítőt a Cég az azon feltüntetett tagkód használatára jogosult Tanácsadónak, minden hónap 5. naptári napon belül küldi ki elektronikus formában, mely a Tanácsadó adott hónapban elért teljesítményét összesíti. Amennyiben a Tanácsadó a teljesítmény összesítővel nem ért egyet, vagy az Ő elszámolása mást mutat, annak kézhezvételét követő 15 napon belül van lehetősége jelezni az észrevételét. A jutalék kifizetése az ezt követően beérkező jutalékszámla ellenében történik, a számla kézhezvételét követő 15 naptári napon belül. A számla kibocsátójának minden esetben azonosnak kell lennie a teljesítményösszegző címzettjével. A számlán kötelezően fel kell tüntetni az adó- és bankszámlaszámot, a tagkódot, az értesítőn szereplő pénzügyi kódot, illetve a számlát kiállító aláírását. A kifizetés minden esetben a Tanácsadó által a Tartós Közvetítői Szerződében megadott illetve későbbiekben írásban módosított bankszámlára való utalással történik. A teljesítmény összesítőn szereplő kifizetés nem éri el az 1000 Ft összeget, úgy az összeget abban a hónapban számolják el, amikor a kifizetés meghaladja ezt az összeghatárt.

10 A teljesítmény összesítő kiküldését követően a bejelentett adatváltozás (pl: bankszámlaszám) figyelembevételére legkorábban a következő hónap jutalékának elszámolása során van lehetőség. Amennyiben a Tanácsadó az adatváltozás időben történő bejelentését elmulasztja, vagy a számlát későn juttatja el Céghez, a Céget vagy a számla címzettjét érintő pénzügyi és jogi következmények a Tanácsadót terhelik. Amennyiben a Tanácsadó bármely okból tartozik a Cég felé, a Cég a Tanácsadó előzetes értesítése nélkül jogosult a tartozás levonására a Tanácsadó esedékes kifizetéséből. A Natural Immune Control System Zrt. üzleti évének (adott év január 1 - december 31) lezárása után jutalékfizetésre visszamenőleg nincs mód. A Tanácsadó a jutalékot a tárgyévben veheti fel. Egyéb rendelkezések Szavatosság, kellékszavatosság A Natural Immune Control System Zrt. garantálja, hogy az általa forgalmazott termékek mindenben megfelelnek a hivatalos minőségi követelményeknek, előírásoknak. Amennyiben a megvásárolt termékkel kapcsolatban minőségi kifogás merül fel a szavatossági időn belül, és a Cég a reklamációt jogosnak véli (jegyzőkönyv és az eredeti számla bemutatásával) úgy a vásárolt terméket a Natural Immune Control System Zrt. a minőségi hibás termék ellenében díjmentesen kicseréli. Ha a Vevő a minőségi kifogását a termék szavatossági idejének lejárta után nyújtja be, abban az esetben a terméket nem áll módunkban kicserélni. Cégadatok: Cégnév: Natural Immune Control System Zrt. Cégjegyzékszám: Adószám: Nyitvatartás: Hétfő - péntek: 8-16:30 óráig Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 7. Mobil telefonszám: / Központi cím: info@nics.hu Bankszámlaszám: Weboldal: Facebook:

Gépjármű távfelügyeleti szolgáltatási szerződés

Gépjármű távfelügyeleti szolgáltatási szerződés Az (Székhely H-2251 Tápiószecső, Deák Ferenc utca 32. Adószám: 11680235-2-13, bankszámla szám: Unicredit bank 10918001-00000107-91020006, bejegyezte: Fővárosi bíróság mint Cégbíróság: Cg.: 13-09-133542)

Részletesebben

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK (továbbiakban Előfizetési Feltételek ) a Silver Kiadó Kft által kiadott La Femme magazin (továbbiakban Kiadvány ) előfizetésére I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA

Részletesebben

Szállítási és forgalmazási szerződés

Szállítási és forgalmazási szerződés 1/5 Szállítási és forgalmazási szerződés mely létrejött egyfelől a Zimmer Hungária Kft. ( adószám: 10832037 2 13; Cg: 13 09 069532, bankszámla szám: Sopron Bank Zrt. 17600011 00203863 00200004 2011 Budakalász,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK az Edenred utalványok megrendelésére, szállítására és elszámolására (továbbiakban: ÁSZF ) Hatályos: 2019.07.15. I. Fogalommeghatározások 1. Szolgáltató: az Edenred Magyarország

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek I. Általános tudnivalók I.1. Az N.D.- KER Kft. által üzemeltetett webáruházban és honlapon történő rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy megértette és elfogadja jelen szerződési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. oldal / 6 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános tudnivalók: A Brooklyn Divat Webáruházban (továbbiakban: webáruház), kizárólag a www.brooklyndivat.hu webcímen keresztül lehet vásárolni. Ezen címen

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Ön a www.tenisztanacsadas.hu internetes áruházában leadott megrendelésével a TENISZ TANÁCSADÓ Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat. Az Általános

Részletesebben

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei 1.. Általános szabályok Az INTER-TRADE KFT minden magyarországi értékesítésére jelen feltételek alkalmazandók, függetlenül az értékesítendő árutól, illetve

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Eszköz neve, típusa Mennyiség Gyártási szám

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Eszköz neve, típusa Mennyiség Gyártási szám Szerződés száma: BÉRLETI SZERZŐDÉS A szerződő Felek: Bérbe adó: Cím: Adószám: Cégbejegyzés száma: Telefon/fax: a továbbiakban Bérbe adó valamint, valamint Bérlő: Cím: Posta cím: Számlavezető

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) kifejezett eltérő írásos megállapodás hiányában a Gali Renáta egyéni vállalkozó 7570 Barcs,

Részletesebben

Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat

Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat 1. számú melléklet Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár 1135 Budapest Aba utca 4. Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat Tartalomjegyzék 1. BEVEZETÉS...27 2. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK...3 3. A TAGI KÖLCSÖN

Részletesebben

.. (továbbiakban: Üzemeltető) (továbbiakban együttesen Felek) között az alulírott helyen és napon az alábbi feltételekkel:

.. (továbbiakban: Üzemeltető) (továbbiakban együttesen Felek) között az alulírott helyen és napon az alábbi feltételekkel: Kávézói együttműködési tervezet 1 Mely létrejött egyrészről a Másrészről a EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. (továbbiakban: Kastély) Cím: 2100 Gödöllő, Grassalkovich-kastély

Részletesebben

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Sorszám: TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Közbeszerzési tanácsadás szolgáltatáscsomag Tanácsadás telefonon, írásban, személyesen, valamint előadások és kiadványok formájában. Vevőszolgálati Iroda: Közbeszerzési

Részletesebben

1. Fizetési feltételek

1. Fizetési feltételek Fizetés, szállítás, garancia 1. Fizetési feltételek 1.1. Általános tudnivalók A Fejlesztő Játékok Webáruházban a minimális rendelési érték: 5000 Ft. Amennyiben a kosárba tett termék(ek) ára eléri vagy

Részletesebben

REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról

REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról Amely létrejött egyrészről (Cégnév),..(Cím), (Adószám), (Telefon) Képviselő neve: Másrészről Sági Zoltán

Részletesebben

Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. Panaszkezelési szabályzat

Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. Panaszkezelési szabályzat Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. Panaszkezelési szabályzat Hatályos: 2013. 05. 21. napjától 1. ÁLTALÁNOS RÉSZ 1.1. Az utasítás célja Jelen utasítás a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt-vel (a továbbiakban:

Részletesebben

Bizományi szerződésminta

Bizományi szerződésminta Bizományi szerződésminta Amely létrejött Megbízó : Bizományos: Név: Név: Capmaci Kft. Cím: Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 181. E-mail cím: E-mail cím: capmaci@capmaci.hu Tel.: Tel.: 06 30 401 77 81 Adószám:

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Amely létrejött egyrészről ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Név Székhely Képviseli Adószám Cégjegyzékszám Bankszámlaszám Szolgáltató nevében eljáró

Részletesebben

Vásárlási Feltételek. Vásárlási információk Általános vevő tájékoztató

Vásárlási Feltételek. Vásárlási információk Általános vevő tájékoztató Vásárlási információk Általános vevő tájékoztató Vásárlási Feltételek Az Univerzál Zrt üzleteiben folytat értékesítést fogyasztók és felhasználók részére. A fogyasztók felé történő értékesítés kizárólag

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A Phantasy Bt. (székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 1., adószám: 20179063-2-42, EU-adószám: HU20179063) mint "Szolgáltató", a felhasználói (továbbiakban: "Felhasználó")

Részletesebben

Szolgáltatási szerződés

Szolgáltatási szerződés Szolgáltatási szerződés amely létrejött egyrészről, Név: Smart Track Kft Székhely: Kecel, József Attila u. 2/1 Cégjegyzéket vezető bíróság: Bács-Kiskun Megyei Bíróság Cégbírósága Cégjegyzékszám: 03-09-117427

Részletesebben

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Általános tudnivalók: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Rendelését várjuk: web áruházunkban, személyesen telephelyünkön (2092 Budakeszi, Budaörsi út 11.), e- mailen (ertekesites@ballun.hu), faxon

Részletesebben

Befektetési célú aranyszámla szerződés

Befektetési célú aranyszámla szerződés Szerződés száma: MAKASZ-00000 Befektetési célú aranyszámla szerződés Szerződő felek Mak Zrt.: Magyar Aranykereskedő Zrt. továbbiakban: Mak Zrt. Székhelye: 1137 Budapest, Vígszínház utca 5. Cégjegyzékszáma:

Részletesebben

Szolgáltatási Megállapodás

Szolgáltatási Megállapodás Szolgáltatási Megállapodás Jelen szolgáltatási megállapodás ( Megállapodás ) az alábbi felek között jött létre: SunMoney Solar FZ LLE (License No: 4350/2014, cím: P.O. Box: 4422, Creative Tower, Fujairah,

Részletesebben

A Football Mania Online Webshop Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) (hatályos: 2014.02.24.-től)

A Football Mania Online Webshop Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) (hatályos: 2014.02.24.-től) A Football Mania Online Webshop Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) (hatályos: 2014.02.24.-től) 1. A Webshop szerződés alanyai 1.1 Szolgáltató: A Football Mania Online Webshop (továbbiakban Webshop)

Részletesebben

A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget.

A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget. Általános Szerződési Feltételek A cég adatai: Cég neve: Major Légfék Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-724623 Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság Adószám:13227724-2-43 Székhely és telephely: 1214 Budapest, II.

Részletesebben

AVON COSMETICS HUNGARY Kft. Hitelezési Szabályzata. Érvényes: július 1-jétől visszavonásig

AVON COSMETICS HUNGARY Kft. Hitelezési Szabályzata. Érvényes: július 1-jétől visszavonásig Avon Cosmetics Hungary Kft Levélcím: 2101 Gödöllő 1., Pf. 907 AVON COSMETICS HUNGARY Kft. Hitelezési Szabályzata Érvényes: 2018. július 1-jétől visszavonásig Tartalomjegyzék 1. Fizetések általános szabálya...

Részletesebben

Pályázati felhívás m ,- Ft ,- Ft. A pályázatokat 15465/9 hrsz jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani.

Pályázati felhívás m ,- Ft ,- Ft. A pályázatokat 15465/9 hrsz jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani. Pályázati felhívás 1. melléklet Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános pályáztatás útján építési telekként kívánja értékesíteni az alábbi ingatlant: Megnevezés a zalaegerszegi 15465/9 hrsz-ú,

Részletesebben

Kereskedelmi ügynöki szerzõdés

Kereskedelmi ügynöki szerzõdés Kereskedelmi ügynöki szerzõdés Amely létrejött egyrészrõl a POINTERNET-DB Elektronikus Kereskedelmi Kft. (székhely: 1029 Budapest, Ördögárok u. 142., cégjegyzékszám: Cg. 01-09-685342, adószám: 11961143-2-41,

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek I. Általános tudnivalók I.1. Az Olimpia Szolgáltató Betéti Társaság befektetési aranytermékek forgalmazásával foglalkozó gazdasági társaság. I.2. A jelen Általános Szerződési

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2015.05.18-tól

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2015.05.18-tól Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény Jogosultak köre: az akció hatálya alatt Prémium Hitel módozatú lakás-takarékpénztári szerződést kötő magánszemély ügyfelek Akció tárgya: ERSTE

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

Szolgáltatási Szabályzat 1. számú módosítással egységes szerkezetben 2014.01.01. Elfogadva: az 5/2014. számú igazgatótanácsi határozattal

Szolgáltatási Szabályzat 1. számú módosítással egységes szerkezetben 2014.01.01. Elfogadva: az 5/2014. számú igazgatótanácsi határozattal Vasutas Önkéntes Nyugdíjpénztár 1145 Budapest, Columbus u. 35. Levélcím: 1580 Budapest, Pf. 133. Szolgáltatási Szabályzat 1. számú módosítással egységes szerkezetben 2014.01.01. Elfogadva: az 5/2014. számú

Részletesebben

ÁSZF, Jogi Nyilatkozat

ÁSZF, Jogi Nyilatkozat ÁSZF, Jogi Nyilatkozat ÁSZF Az adásvételi szerződés a www.almachips.hu weboldalon felkínált árut megrendelő vevő és az internetes áruház üzemeltetője a NASI-PACK Kft., 6440 Jánoshalma, Deák Ferenc u. 45.,

Részletesebben

ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság

ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság Hatályos: 2013. május 29. ArteusCredit Zrt. 1134 Budapest, Róbert K. krt. 59., Telefon: 06/1 814 2179 1 Az ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) 1. A CÉG FONTOSABB ADATAI, ELÉRHETŐSÉGEI Cégnév: Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3. E-mail cím: somogyi@somogyi.hu Telefonszám:

Részletesebben

16/2000. (III. 30.) Szentgotthárd Város Önkormányzata Képvisel - testületének rendelete

16/2000. (III. 30.) Szentgotthárd Város Önkormányzata Képvisel - testületének rendelete 16/2000. (III. 30.) Szentgotthárd Város Önkormányzata Képvisel - testületének rendelete Szentgotthárd Város Önkormányzatának tulajdonában lév lakások elidegenítésének szabályairól Módosítva: a 4/2002.

Részletesebben

Általános Szolgáltatási Feltételek

Általános Szolgáltatási Feltételek Általános Szolgáltatási Feltételek Általános Szerződési Feltételek Eladó: Üzemeltető: OnLine-Egészség Kft. Üzemeltető címe: 5516 Körösladány, Batthyány utca 36. Ügyvezető: Petneházi Szilvia Email cím:

Részletesebben

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Belépési sorszám: TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Vállalkozás részére FÓRUM csomag Tanácsadás telefonon, írásban, személyesen, valamint ankétok formájában. Vevőszolgálati Iroda: Társasági Tanácsadó Igazgatóság

Részletesebben

Szolgáltatási szerződés

Szolgáltatási szerződés Szolgáltatási szerződés Amely létrejött egyrészről: a Balaton Média és Információs Központ kapcsolattartó: telefonszáma: e-mail címe: székhely: Veszprém, Virág Benedek u.4. telefon: +36 88-326-619 tel/fax:

Részletesebben

Black Friday Akció Szabályzat

Black Friday Akció Szabályzat Black Friday Akció Szabályzat I. Szervező neve: Vác Városi Kábeltelevízió Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT. a Willis Magyarország Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft. Ügyfelei részére

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT. a Willis Magyarország Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft. Ügyfelei részére PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT a Willis Magyarország Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft. Ügyfelei részére Melléklet: Panaszbejelentõ lap Budapest, 2013. április 10. Hatályos: 2013. április 10. Jóváhagyta:

Részletesebben

Az értékesítés a Vevõ igénye alapján, postai úton, és személyes átvétellel is lehetséges.

Az értékesítés a Vevõ igénye alapján, postai úton, és személyes átvétellel is lehetséges. ÁSZF Fiz-Szállítási feltétel ÁSZF Üzletszabályzat ÁSZF (Általános Szerzõdési Feltételek) A megrendelés elküldésével és annak visszaigazolásával szerzõdés jön létre Barát László e.v. (naturforrás.superwebaruhaz.hu),

Részletesebben

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést szíveskedjen megvitatni és az alábbi határozatot meghozni: Határozat

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést szíveskedjen megvitatni és az alábbi határozatot meghozni: Határozat Ásotthalom Község Önkormányzata Polgármesterétő l 21/2008 Témafelelős: Dr. Csúcs Áron Ikt. szám: 32- /2008. Véleményező bizottság: PTB, TVMB Tárgy: Az ÁSOTT-TELSZO Nonprofit Kft. értékesítésére pályázat

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. a ügyfelei részére. Általános Szerződési Feltételek oldal 1

Általános Szerződési Feltételek. a   ügyfelei részére. Általános Szerződési Feltételek oldal 1 Általános Szerződési Feltételek a www.ryckposter.hu ügyfelei részére Általános Szerződési Feltételek oldal 1 Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben igénybe veszi szoláltatásunkat, figyelmesen

Részletesebben

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar.

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tartalom 1. A működési szabályzat érvényessége... 2 2. Általános feltételek, belépés... 3 3. A Regisztráció igénylése, adattartalma... 3 4. A Törzsvásárló

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen általános szerződési feltételek a továbbiakban: ÁSZF a Taylorsoft Magyarország Kft. (székhely: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/B.; cégjegyzékszám: 01-09-192965;

Részletesebben

Dive Hard Tours Utazási Iroda ajándék utazási utalvány kibocsátásáról szóló szabályzata

Dive Hard Tours Utazási Iroda ajándék utazási utalvány kibocsátásáról szóló szabályzata Dive Hard Tours Utazási Iroda ajándék utazási utalvány kibocsátásáról szóló szabályzata I. Fogalmi meghatározások - ajándék utazási utalvány: a jelen szabályzatnak megfelelő módokon előállított és a jelen

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. SZERVEZÉS ÉS LEBONYOLÍTÁS A Nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata

A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata (Melléklet a Partner Szerződéshez) Metalubs KFT (továbbiakban Adminisztrátor) koordinálja az MTH és annak tagjainak tevékenységét, továbbá a Metalubs termékek

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI TÁRSAS VÁLALKOZÁSOK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE)

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI TÁRSAS VÁLALKOZÁSOK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE) M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI TÁRSAS VÁLALKOZÁSOK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE) mely létrejött egyrészről DHANVANTARI Kereskedelmi és

Részletesebben

Ügyféltájékoztató a CIB Malacpersely Számláról

Ügyféltájékoztató a CIB Malacpersely Számláról Információk a Bankról: Ügyféltájékoztató a CIB Malacpersely Számláról CIB Bank Zrt. H-1027 Budapest, Medve utca 4 14. H-1995 Budapest Telefon: (06 1) 423 1000 Fax: (06 1) 489 6500 CIB Malacpersely Számla

Részletesebben

Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat

Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat 1. számú melléklet Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár 1135 Budapest Aba utca 4. Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat Tartalomjegyzék 1. BEVEZETÉS... 27 2. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK... 27 3. A TAGI

Részletesebben

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére Hatályos: 2014. január 1-től A kedvezménycsomag igénybevételére azon magánszemélyek jogosultak, akik munkajogviszonyuk vagy egyéb (pl. tagsági) - az Együttműködési megállapodásban megjelölt - jogviszonyuk

Részletesebben

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Belépési sorszám: TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Vállalkozások részére FÓRUM csomag Tanácsadás telefonon, írásban, személyesen, valamint ankétok formájában. 2011 ÉV VÉGI AKCIÓS Szerződés-nyilvántartó

Részletesebben

INTERCASH ZRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA

INTERCASH ZRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA INTERCASH ZRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA I. PREAMBULUM Az INTERCASH Zrt. (székhelye: 1053 Budapest, Károlyi utca 12., a továbbiakban: INTERCASH Zrt. vagy Társaság) a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek a Novreczky Tanácsadó és Kereskedelmi Kft. (székhely: 7632 Pécs, Móra Ferenc u. 50. fsz 1., cg: 02-09-068815; adószám: 13075675-2-02),

Részletesebben

Ügyféltájékoztató a CIB Malacpersely Számláról

Ügyféltájékoztató a CIB Malacpersely Számláról Információk a Bankról: Ügyféltájékoztató a CIB Malacpersely Számláról CIB Bank Zrt. H-1027 Budapest, Medve utca 4 14. H-1995 Budapest Telefon: (06 1) 423 1000 Fax: (06 1) 489 6500 CIB Malacpersely Számla

Részletesebben

2.2 Az ügyfél vagy a meghatalmazott helyett a nevükben érvényes meghatalmazás alapján eljáró képviselőjük is jogosult panasz benyújtására.

2.2 Az ügyfél vagy a meghatalmazott helyett a nevükben érvényes meghatalmazás alapján eljáró képviselőjük is jogosult panasz benyújtására. HATÁLYOS: 2010. július 1-től PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Jelen panaszkezelési szabályzat (a továbbiakban Szabályzat ) a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk

Részletesebben

HIRDETMÉNY A CIB UNO Ingatlanfedezetes Kölcsönökre vonatkozó kondíciós lista június 1. napjától hatályos módosításáról

HIRDETMÉNY A CIB UNO Ingatlanfedezetes Kölcsönökre vonatkozó kondíciós lista június 1. napjától hatályos módosításáról HIRDETMÉNY A CIB UNO Ingatlanfedezetes Kölcsönökre vonatkozó kondíciós lista 2016. június 1. napjától hatályos módosításáról A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cgj.sz.: 01-10-041004) ezúton

Részletesebben

GAZDAFI-ELECTRONIC KFT. WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

GAZDAFI-ELECTRONIC KFT. WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK GAZDAFI-ELECTRONIC KFT. WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. BEVEZETÉS 1. A gazdafielectronic.hu domain név alatt elérhető internetes webáruház a Gazdafi-Electronic Kft. (3508 Miskolc, Futó út

Részletesebben

Bizományosi Szerződés

Bizományosi Szerződés Bizományosi Szerződés Amely létrejött egyrészről TrendVision Kft. 1151 Budapest, Bem utca 42/B Cg.: 01-09-888731 Adószám: 14096914-2-42 Képv.: Makó László Megbízó, a továbbiakban, mint Megbízó Másrészről

Részletesebben

Webáruház nyitás és üzemeltetés törvényi előírások és szabályozások

Webáruház nyitás és üzemeltetés törvényi előírások és szabályozások törvényi előírások és szabályozások 2011 Ez a kiadvány szabadon másolható és terjeszthető a forrás () megjelölésével. Bevezető helyett... rögtön tisztázzunk egy tévhitet: Az e-kereskedelemben történő értékesítés

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Kvantál Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-364827, székhely: 1122 Budapest, Városmajor utca 74.., levelezési cím: 1122 Budapest, Városmajor utca 74..), mint a(z) OKNOPLUSZ Kft f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata Érvényes 2016. június 14-től. 1. A játék szervezője A játék szervezője

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától -

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - A T&G Health Kft. (azonosító adatok: székhely: 1015 Budapest, Ostrom u 16. fszt. 1., cégjegyzékszám: 01-09-879970, adószám: 13280484-2-41,

Részletesebben

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Belépési sorszám: TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Vállalkozás részére KAPCSOLAT csomag Tanácsadás telefonon, írásban, személyesen. Szerződés-nyilvántartó Csoport: Tanácsadó Igazgatóság: (szerződés, átalánydíj)

Részletesebben

Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár

Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár szerződés száma :./... MUNKÁLTATÓI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Budapest Országos Önkéntes Kölcsönös Nyugdíjpénztár (1138 Budapest, Váci út 193.) továbbiakban a Pénztár, valamint Név:... Cím:...

Részletesebben

Megbízási Szerződés Lakás kezelésre

Megbízási Szerződés Lakás kezelésre Megbízási Szerződés Lakás kezelésre amely létrejött egyrészről,....sz alatti lakos, anyja neve... ig.sz..mint Megbízó és Tulajdonos a továbbiakban: Megbízó, vagy Tulajdonos-, másrészről.... szélhely:...adószám:...,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen ÁSZF tartalmazza a Weboldal megrendelési felülete használatának feltételeit az alábbiak szerint: 1. A Weboldal címe http://www.hajnalpirkiado.hu 2. A weboldal üzemeltetőjének

Részletesebben

Közlemény. 2. Az Előfizető Szerződés Előfizető általi felmondásával kapcsolatos pont az alábbiak szerint változik

Közlemény. 2. Az Előfizető Szerződés Előfizető általi felmondásával kapcsolatos pont az alábbiak szerint változik Közlemény I. A Vodafone Magyarország zrt. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2010. március 12-i hatállyal a Vodafone Általános Szerződési Feltételek az alábbiak szerint nak: 1. A törzsrész 2.2.2. pontja

Részletesebben

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft.

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: a "ÁSZF") határozzák meg a Gabriano Pizzéria Kft. (Adósz:23823981-2-17 Cg.:17-09-009177) kizárólagos tulajdonában álló és a Gabriano Pizzéria Kft.

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat Bankunk minden munkatársa arra törekszik, hogy ügyfeleinket maradéktalanul, teljes megelégedésükre szolgáljuk ki. Ha ennek ellenére bármely banki tevékenységgel kapcsolatban kifogás

Részletesebben

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Belépési sorszám: TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Vállalkozás részére KOMPLEX csomag Tanácsadás telefonon, írásban, személyesen, valamint ankétok és kiadványok formájában. Vevőszolgálati Iroda: Társasági

Részletesebben

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 12/1998. (V. 7.) 1 RENDELETE 2 A TULAJDONÁBAN LÉVŐ LAKÁSOK ELIDEGENÍTÉSÉNEK EGYES FELTÉTELEIRŐL

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 12/1998. (V. 7.) 1 RENDELETE 2 A TULAJDONÁBAN LÉVŐ LAKÁSOK ELIDEGENÍTÉSÉNEK EGYES FELTÉTELEIRŐL ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 12/1998. (V. 7.) 1 RENDELETE 2 A TULAJDONÁBAN LÉVŐ LAKÁSOK ELIDEGENÍTÉSÉNEK EGYES FELTÉTELEIRŐL A 17/1999. (V. 13.) 3, A 33/2000. (X. 24.) 4, A 42/2000.

Részletesebben

Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok

Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok Hatálybalépés napja 2015. április 1., érvényes a következő Kondíciós Lista hatálybalépéséig. Sorszám: 5/2015. Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok Számlacsomag

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: Kábelfix Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2612 Kosd, Kossuth utca 41. cégjegyzékszáma: Cg: 13-09-066609 adószám: 10825529-3-13

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat 22/2014. számú közvetlen hatályú szabályzat Panaszkezelési Szabályzat KM 3. számú melléklet Tompa és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztató Hatályos: 2014. december 18. A Tompa és Vidéke

Részletesebben

ÖSSZEVONT NYILATKOZAT TÁRSAS VÁLLALKOZÁS RÉSZÉRE

ÖSSZEVONT NYILATKOZAT TÁRSAS VÁLLALKOZÁS RÉSZÉRE ÖSSZEVONT NYILATKOZAT TÁRSAS VÁLLALKOZÁS RÉSZÉRE HITELÜGYLETBEN BETÖLTÖTT SZEREPKÖR Társas vállalkozás kezesi nyilatkozat Társas vállalkozás zálogkötelezetti nyilatkozat VÁLLALKOZÁS ALAPADATAI Vállalkozás

Részletesebben

VEVŐPARTNERI SZERZŐDÉS

VEVŐPARTNERI SZERZŐDÉS Vevőpartneri szerződés a Hudi Hudi és partnerei termékeire oldal 6 / 1 VEVŐPARTNERI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a HUDI HUDI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (székhely: 2315 Szigethalom, Máv Őrház

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe által nyújtott Áruhitel igénylésének feltételei a(z) Happiness Secret Clinic Kft üzleteiben,

HIRDETMÉNY. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe által nyújtott Áruhitel igénylésének feltételei a(z) Happiness Secret Clinic Kft üzleteiben, HIRDETMÉNY A Cofidis Magyarországi Fióktelepe által nyújtott Áruhitel igénylésének feltételei a(z) Happiness Secret Clinic Kft üzleteiben, Hitel célja: Konstrukció kód: Konstrukció neve: Érvényes: Tartós

Részletesebben

MUNKASZERZŐDÉS. 1. Általános előírások. (Ez a kikötés csak a munkaviszony létesítésekor érvényes.)

MUNKASZERZŐDÉS. 1. Általános előírások. (Ez a kikötés csak a munkaviszony létesítésekor érvényes.) MUNKASZERZŐDÉS amely létrejött a... (cím:..., székhely:., cégjegyzékszám:, adószám:..) mint munkáltató és... (cím:..., szül. hely és idő:., anyja neve:., adóazonosító jele: tb. azonosító jele:..) mint

Részletesebben

KELLÉKSZAVATOSSÁGI / TERMÉKSZAVATOSSÁGI IGÉNY BEJELENTÉSE (Kérjük nyomtatott betűvel kitölteni!)

KELLÉKSZAVATOSSÁGI / TERMÉKSZAVATOSSÁGI IGÉNY BEJELENTÉSE (Kérjük nyomtatott betűvel kitölteni!) Forgalmazó: LUK-CLOR Kft. Székhely: 1138. Budapest Turóc utca 3. 6. em. 5. Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-271934 Adószám: 25382387-2-41 Playsport webshop Postacím: 3200. Gyöngyös, Köztársaság tér 11. 1.emelet

Részletesebben

Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat

Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat 1. számú melléklet Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár 1135 Budapest Aba utca 4. Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat 1 Tartalomjegyzék 1. BEVEZETÉS... 3 2. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK... 3 3. A TAGI

Részletesebben

1. oldal. együttes elnevezésük szerint: Szerződő Felek között, alulírott helyen és időben az alábbiak szerint:

1. oldal. együttes elnevezésük szerint: Szerződő Felek között, alulírott helyen és időben az alábbiak szerint: 1. oldal Szerződésszám: 2016-DS/ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Fokozott biztonságú elektronikus aláíráshoz és bélyegzőhöz kapcsolódó bizalmi szolgáltatásokhoz és nem minősített időbélyegzés szolgáltatáshoz igénybevételéhez

Részletesebben

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek Vásárlói szerződés Érvényes: 2013. március 17-től A Vásárlói szerződés a vevő e-mailen, telefonon vagy a webáruház rendszerén keresztül leadott megrendelése

Részletesebben

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése 30/38 7. sz. melléklet S ZÁLLÍTÁSI SZERZŐ DÉS ( MINTA) mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGRENDELŐ ADATAI Megrendelő neve: Székhelye:

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2015.07.01-től

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2015.07.01-től 2015.07.01-től a Klasszik Hitel és Prémium Hitel módozatokhoz kapcsolódó kedvezmények a módozatok kivezetése miatt nem vehetőek igénybe. Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény EgyOtthon

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Devizaszámla-vezetés és valutaváltás

HIRDETMÉNY. Devizaszámla-vezetés és valutaváltás HIRDETMÉNY számla-vezetés és valutaváltás Általános feltételek 1. A Takarékszövetkezet csak tartalmi, nyelvi és alaki szempontból pontos, a Takarékszövetkezetnél bejelentett módon aláírt deviza átutalási

Részletesebben

INTERCASH ZRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA

INTERCASH ZRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA INTERCASH ZRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA I. PREAMBULUM Az INTERCASH Zrt. (székhelye: 1053 Budapest, Károlyi utca 12., a továbbiakban: INTERCASH Zrt. vagy Társaság) a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról

Részletesebben

1. Bevezető FEJEZETEK. 1. Bevezető. 2. Fogalmak. 3. A szabályzat hatálya. 4. A tagság feltétele. 5. A tagsággal járó jogok és kötelezettségek

1. Bevezető FEJEZETEK. 1. Bevezető. 2. Fogalmak. 3. A szabályzat hatálya. 4. A tagság feltétele. 5. A tagsággal járó jogok és kötelezettségek FEJEZETEK 1. Bevezető 2. Fogalmak 3. A szabályzat hatálya 4. A tagság feltétele 5. A tagsággal járó jogok és kötelezettségek 1. Bevezető A FitoMed Elit Club (továbbiakban FEC) egy közvetlen értékesítés

Részletesebben

Minősített Rozsdamentes Kéményajtó

Minősített Rozsdamentes Kéményajtó Magyarországon Gyártott Rozsdamenetes Kéményajtó FORGALMAZÁS és BEÉPÍTÉS Keressük Viszonteladó partnereinket! HANS PÉTER Kéményajtó TEAM Tel: 06.70.200.5757 Web: www.kemenyajto.eu E-Mail: info@kemenyajto.eu

Részletesebben

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ 2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv.jogosult:

Részletesebben