MIRŐL OLVASHAT A KÖVETKEZŐ PERCEKBEN?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MIRŐL OLVASHAT A KÖVETKEZŐ PERCEKBEN?"

Átírás

1 A padlóválasztás 6 szabálya amit a legtöbben nem vesznek figyelembe, és emiatt pár hónap után csalódottan néznek padlójukra MIRŐL OLVASHAT A KÖVETKEZŐ PERCEKBEN? HOGYAN VÁLASSZUNK? HA EGYEDÜL RAKNÁD LE A PADLÓT! MITŐL ÓVJUK A LAMINÁLT PADLÓT? NEM MINDEGY, MI VAN A PADLÓ ALATT! HOVÁ KERÜLJÖN A PADLÓ? MIT TARTALMAZ AZ ÁRAJÁNLAT?

2 A padlóválasztás 6 szabálya amit a legtöbben nem vesznek figyelembe, és emiatt pár hónap után csalódottan néznek padlójukra MIRŐL OLVASHAT A KÖVETKEZŐ PERCEKBEN? HOGYAN VÁLASSZUNK? HA EGYEDÜL RAKNÁD LE A PADLÓT! MITŐL ÓVJUK A LAMINÁLT PADLÓT? NEM MINDEGY, MI VAN A PADLÓ ALATT! HOVÁ KERÜLJÖN A PADLÓ? MIT TARTALMAZ AZ ÁRAJÁNLAT?

3 1 HOGYAN VÁLASSZUNK? 1. Padló vastagság: Figyeljük a padló vastagságát! A vastagság 6-12 milliméter lehet. Manapság a 6 mmes verziót alig gyártják, a szakértők nem is ajánlják, legyen bármilyen szép is. A 7 és a 8 mm-es laminált padló közötti 1 milliméter különbség nem számíthat sokat vagy mégis? Ha kap egy kis terhelést felülről, alulról pedig nincs teljesen alátámasztva (gödör van az aljzatban) a 7 mm-es csapja nagyobb valószínűséggel hamarabb törhet le, így már csak idő kérdése, hogy elmozduljon és a használat során kitöredezzen a padlólap széle. Nem sok különbség, de nem mindegy hol van az az egy 1 mm. Ebben az esetben pont jó helyen, hiszen a csap 1 mm-el vastagabb. Ott már nem mindegy, hogy 2 vagy 3 milliméter tart. A 8 mm-es padló jobban tűri az aljzat esetleges egyenetlenségeit.

4 2. Kopásállóság Figyeljük a kopásállóságát! A laminált kopásállósága nem a felső fólia keménységét jelzi, azaz, hogy egy tűsarkú cipő mennyire hagy benne nyomot, hiszen egyáltalán nem mélyed bele, hanem hogy a lépések okozta súrlódások mennyire, hány év után koptatják el. Rendeltetésszerű használat és megfelelő ápolás mellett évig is szép marad. A kopásállóságot betűvel vagy számmal jelölik, illetve legtöbbször piktogrammal is megjelenítik. Az AC3 (31) / AC4 (32) / AC5 (33) egyre erősebb kopásállóságot jelölnek. A 31-es ajánlott lakossági felhasználásra, hálószobába tökéletes. A 32-es akár nagyobb forgalmú irodákba, üzlethelyiségekbe is megfelelő. A 33-as szám már igazán magas kopásállóságot jelent, komolyabb igénybevételű helyiségekbe ajánljuk. 3. Jól nézzen ki A fózolás elsősorban esztétikai előnyt jelent, de emellett minőségben is többet nyújt. A fózolt padló értékállóbb. Egyrészről mert az illesztéseknél keletkező mikro rések nem látszanak, másrészről, ha esetleg valamiért mozognának a lapok (nedvesség hatására megdagadnak), a keletkező szintkülönbség szinte nem is látszik, hiszen nem érintkeznek szorosan a padlólapok felső rétegének szélei. Sokan, úgy gondolják, hogy nem lehet jól tisztítani a kis réseket, mert megül benne a por, a szennyeződés. Igazából ez nem jelent problémát, hiszen a fóz pici V alakokat képez, így egyszerűen porszívózással, vagy akár söpréssel is könnyen takarítható. Válasszunk bátran fózolt laminált padlót, igazán eredeti designt kölcsönöz a helyiségnek.

5 2 HA EGYEDÜL RAKNÁD LE A PADLÓT! Ha már megvan az a bizonyos laminált padló, amire vágytunk, két lehetőségünk van. Vagy keresünk egy szakembert, aki Ft/nm áron lefekteti a padlót, vagy neki állunk mi magunk, mely utóbbi sem akkora munka, két ember könnyedén végez egy nap alatt egy szobával. 1. Vásároljunk körülbelül 10%-al több padlót, mint a szoba négyzetmétere napra tegyük a laminált padlót pihenni abba a helyiségbe, ahová letesszük, hogy akklimatizálódni tudjon. 3. Szedjük össze a szükséges kellékeket: padlóalátét párazáró fólia sarokelemek szegélyléchez burkolatváltó profil szegélyléc kézi vagy gépi fűrész ék- távtartó szerszám ragasztószalag ceruza mérőszalag 4. Ha az aljzat már tökéletesen száraz és egyenletes, és a laminált padló lapok akklimatizálódtak, elkezdhetjük a fektetést. 5. Első a párazáró fólia, melyeket 20 cm-es átfedéssel kell egymásra fektetni, hogy lerakás közben ne csúszkáljanak szét. 6. Erre jön a padlóalátét (2-5 mm), mely vagy lapokból, vagy tekercsekből áll. Ezeket átfedés nélkül kell egymás mellé elhelyezni. Érdemes egyszerre csak annyit letenni, amennyi padlót épp lefektetünk. Amennyiben padlófűtéses a lakás, XPS Thermo alátétet kell alkalmazni.

6 7. Apró részlet, de érdemes odafigyelni rá, hogy a domináns fényforrás beesési szögével párhuzamosan fektessük a lapokat, akkor lesz szép a minta. 8. A faltól megfelelő dilatációs rést hagyva melyben segítséget nyújt a távtartó használata kell a lapokat egymáshoz illeszteni. 9. A legtöbb laminált padló click-es rendszerben működik, azaz elég csak összepattintani a lapokat, és már kész is. 10. Figyeljük a csövek, a kiszögelések, és az ajtók, melyeknél akár előfordulhat az is, hogy az aljukból le kell vágni, különben soha többet nem lehet kinyitni őket. Ehhez szintén jól jön a körfűrész (és esetleg egy ügyes kezű ismerős).

7 3 MITŐL ÓVJUK A LAMINÁLT PADLÓT? CSAK SEMMI VÍZ A laminált padló nem igazán szereti a vizet. Azt biztosan nem, ha bőségesen meglocsoljuk vele. Még felmosni is csak erősen kicsavart felmosóval érdemes. A legjobb, ha erre a célra kifejlesztett Classen gyári laminált padló tisztítót és ápolót használunk, hiszen a megfelelő ápolás megtöbbszörözheti a padló élettartamát. Ha a kényelmes és gyors takarítás híve vagy, válaszd a Bona Spray Mop-ot, mely a speciális ápoló felvitelében és egyenletes elosztásában nyújt nagy segítséget. VÍZÁLLÓ PADLÓ A víz ellen a legbiztosabb megoldás a vízálló laminált padló, amit kifejezetten vizes helyiségek burkolására fejlesztettek ki. (6790 Ft/nm Classen NEO) VÉDJÜK A SÉRÜLÉSEKTŐL Másik nagy ellensége a laminált padlónak az apró, cipőből kipotyogott kavics. Célszerű tehát ezeket rendszeresen feltakarítani főleg a téli hónapokban hiszen súrlódás alkalmával az apró kövek megkarcolhatják a padlót. A görgős székek is csúnyán le tudják amortizálni a laminált padlót. Persze ez nem azt jelenti, hogy innentől kezdve el kell felejteni a görgős székeket, csak ki kell cserélni a görgőt puha változatra. Másik megoldás pedig a görgős szék alátét. Sok esetben a gyártók is kikötik, hogy ha görgős szék vagy egyéb, állandó jelleggel mozgó tárgy van a padlón, úgy alátét lemezt kell a tárgy és a padló közt alkalmazni. Ez megvédi a padlót a folyamatos súrlódástól, karcolódástól, amit a padló és a kerekek közé kerülő porszemek okoznak.

8 4 NEM MINDEGY, MI VAN A PADLÓ ALATT A legtöbben ezt megoldják úgy, hogy nem szedik fel a meglévő szőnyeget, és erre teszik a padlót. A semminél ez is jobb, azonban a legtöbb esetben nem jó megoldás. A padlószőnyeg vastagsága nem megfelelő alátétként, így hamar tönkremegy a laminált, illetve egészségügyi szempontokat figyelembe véve se ez a megfelelő döntés. Tehát legjobb, ha az erre a célra készült alátétet használjuk! Ilyenkor jöhet a habfólia. Az aljzat minősége határozza meg, hogy milyen alátét fóliát érdemes választanunk padlónk alá. Normál, egyenes aljzatra elegendő a 2 mmes habfólia (Polifoam), melyet ajándékba adunk laminált padló vásárlása esetén. Ha az alap magasságát szeretnénk emelni, vagy jobb szigetelést szeretnénk elérni, lehetőség van 3 illetve 5 mm-es lépésálló XPS alátét használatára, illetve, a legjobb zaj- és hőszigetelő, a 4mm-es STEICO alátétlemez. Ha nem kifogástalan a beton felülete, azaz apró kavicsok vagy kisebb gödrök okozzák az egyenlőtlenséget, ezekkel az anyagokkal jelentős korrekciót tudunk elérni. Hullámos betonon azonban nem tud segíteni a vastagabb alátét sem, ebben az esetben elkerülhetetlen az önterülő-aljzatkiegyenlítő használata. Padlófűtéses helyiségeknél 2 mm-es XPS extrudált polisztirol alátét lemez és PE fólia lerakását javasoljuk. Az XPS lemezt hangszigetelés céljából használják, a nem kívánatos zaj (hangok) terjedésének megakadályozására az alsó helységekben, illetve a padlón történő járással összefüggő zaj csökkentésére. A padlóalátét lefektetését megelőzően PE fóliát kell lefektetni az alátétlemez alá, megvédve a laminált padlót a nedvességtől.

9 5 HOVA KERÜLJÖN A PADLÓ? Az aljzat minősége döntően befolyásolja padlónk élettartamát. Az alap lehet beton de csak alaposan kiszáradt. A beton száradási idejét nem szabad összetéveszteni a kötési idejével. Tehát 3 cm-ig centinként egy hét, 3 cm felett centinként 2 hét. A száradási idő függ a helyiség hőmérsékletétől és a páratartalomtól. Szellőztetéssel ezek korrigálhatók. akkor semmiképp ne álljunk neki a munkának, mert hamar felpúposodik, megduzzad és felpereg, azaz tönkremegy a padló. Természetesen az aljzat nem csak beton lehet, hanem már lerakott parketta, régi fapadló vagy akár PVC padló is. Minden esetben a legfontosabb, hogy stabil és egyenes legyen. A beton nedvességtartalma nem lehet több, mint 2%. Hogy ezt honnan lehet tudni? A legegyszerűbb, ha fogunk pár darab es fóliát, ragasztószalaggal a földre rögzítjük, és várunk három napot. Ha a fólia száraz marad, akkor örülünk, hiszen a felület elég száraz ahhoz, hogy lefektessük a padlólapokat. Ha nem száraz a fólia,

10 6 A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA egy minden előírásnak megfelelő árajánlat A PADLÓ MŰSZAKI LEÍRÁSÁT A KIEGÉSZÍTŐK FELSOROLÁSÁT A JÁRULÉKOS MUNKÁKAT A GARANCIÁT JÓTÁLLÁST SZAVATOSSÁGOT A KISZÁLLÍTÁS DÍJÁT A FIZETÉSI FELTÉTELEKET A HATÁRIDŐKET Még lenne kérdésed a padlóválasztás előtt? Keresd szakértő kollégáinkat: Telefon: 88/ veszprem@hubertparketta.hu Veszprém, Házgyári út 24. Tel: 88/ Fax: 88/ Nyitva tartás:h-p: 8-18, Szo: 8-14 Sopron, Határdomb út 2., Alpha Park Tel: 99/ Nyitva tartás: H-P: 8-18, Szo: 8-14 Siófok, Vak Bottyán u. 32. Tel: 84/ Nyitva tartás: H-P: 9-17, Szo: 9-14 Érd, Budafoki út 14. Tel: 23/ Nyitva tartás:h-p: 8-18, Szo: 8-14

Classen Neo 2.0 és SONO vízálló laminált padló

Classen Neo 2.0 és SONO vízálló laminált padló Classen Neo 2.0 és SONO vízálló laminált padló Normál panelformátumú vízálló burkolat, nem szinkronnyomott felülettel, körbefózolva, AC5-ös kopásállósággal Cikkszám Név Panelméret Fóz m2/köteg köteg/raklap

Részletesebben

Burkolat cseréje bontás nélkül Magic Floor modul PVC lapok alkalmazásával

Burkolat cseréje bontás nélkül Magic Floor modul PVC lapok alkalmazásával Burkolat cseréje bontás nélkül Magic Floor modul PVC lapok alkalmazásával +36309663268 Ha már nem szeretik a lakásban a járólapot, ha a járólap felülete megkopott, sokszor gyors és hatékony megoldást jelent

Részletesebben

Parkett. arketta a és laminált padló lerakása. Előkészületek

Parkett. arketta a és laminált padló lerakása. Előkészületek Parkett arketta a és laminált padló lerakása Képek Leírás Előkészületek A parketta és a laminált padlólapok legalább 48 órát igényelnek ahhoz, hogy akklimatizálódni tudjanak, mielőtt burkolná velük a padlót.

Részletesebben

HASZNÁLAT. FEKTETÉSI HİMÉRSÉKLET Az ideális fektetési hımérséklet 20 C. A hımérséklet soha ne legyen 15 C fok alatt vagy 28 C fok fölött.

HASZNÁLAT. FEKTETÉSI HİMÉRSÉKLET Az ideális fektetési hımérséklet 20 C. A hımérséklet soha ne legyen 15 C fok alatt vagy 28 C fok fölött. Fektetési utasítások HASZNÁLAT FELHASZNÁLÁS A Starfloor Click kizárólag lakossági, beltéri felhasználásra készült. * *kövesse a konkrét fektetési utasításokat AKKLIMATIZÁLÓDÁS Tárolja a dobozokat a fektetés

Részletesebben

Szavatossági jegy (Az IBD Magyarország Kft. által kereskedelmi forgalomba hozott laminált padlókhoz.)

Szavatossági jegy (Az IBD Magyarország Kft. által kereskedelmi forgalomba hozott laminált padlókhoz.) Szavatossági jegy (Az IBD Magyarország Kft. által kereskedelmi forgalomba hozott laminált padlókhoz.) IBD Magyarország Kft. 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. Tel.: 06-1/445-4397, Fax: 06-24/998-641

Részletesebben

FEKTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ

FEKTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ PVC Elasztikus padlóburkolatok otthonok számára FEKTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ FONTOS! Mindig gondosan kövesse a leírásokat és az utasításokat. A padlóburkolat kizárólag az otthonok belső terében

Részletesebben

Bazaltgyapot. Dűbel. Nobasil PTE

Bazaltgyapot. Dűbel. Nobasil PTE 1, Bazaltgyapot Nobasil PTE Terhelhető hő- és hangszigetelő tábla, elsősorban úsztatott padlószerkezetek lépéshang-szigetelésére, közbenső födémek akusztikai és tűzvédelmi szigeteléseként. 2, Dűbel 1 /

Részletesebben

Minden, amit tudni illik

Minden, amit tudni illik Minden, amit tudni illik a HDF laminált padlóról Lépésről lépésre A laminált padlóról általában A laminált padló szerkezete Kérdések és válaszok lerakás előtt Lerakási segédlet Tisztítás és ápolás Felületi

Részletesebben

CTAE-100. Kerámiaburkolat konyhában Kerámiaburkolat konyhában, folyosón, nappaliban, hálószobában CTAE-160

CTAE-100. Kerámiaburkolat konyhában Kerámiaburkolat konyhában, folyosón, nappaliban, hálószobában CTAE-160 www.comfortheat.hu Elektromos fűtőszőnyeg telepítési útmutató CTAE-100, CTAE-160 A CTAE-100 és CTAE-160 elektromos fűtőszőnyegeket betonrétegbe, vagy csemperagasztóba történő lefektetésre tervezték. A

Részletesebben

nem vinil és nem is szônyeg, ez

nem vinil és nem is szônyeg, ez nem vinil és nem is szônyeg, ez A tartós, praktikus és vonzó padlóburkolat. Ha szônyegpadló, linóleum, vagy PVC alkalmazásán gondolkodik, van egy új, több elônyt nyújtó lehetôség. Ahol a hosszú élettartam,

Részletesebben

Egy dolgot nem szabad figyelmen kívül hagyni. Azt, hogy a parkettázás is olyan munka, amit az ember hosszú távra készíttet el, és jó munkát, csak

Egy dolgot nem szabad figyelmen kívül hagyni. Azt, hogy a parkettázás is olyan munka, amit az ember hosszú távra készíttet el, és jó munkát, csak Parkettás,Győri parkettázó, parkettázás, parketta csiszolás, Tornaterem felújítás, parketta lerakás, tornate Aktuális árak. Bevezető az árakhoz, ezt mindenképpen olvassa el! Tudom gazdasági válság van,

Részletesebben

Padlóburkolatok fektetése

Padlóburkolatok fektetése Padlóburkolatok fektetése Hajópadló: Rögzítés: (rejtett) szögezés A falak mentén 10-15 mm hézag - szegélyléc vagy lábazati deszka Hossztoldás: tompa illesztéssel a párnafákon vagy gerendákon (A szomszédos

Részletesebben

TELEPÍTÉS ELŐTTI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ

TELEPÍTÉS ELŐTTI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ 1. TELEPÍTÉS ELŐTTI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ Kérjük válassza ki az Önnél kivitelezésre kerülő fűtésrendszer(ek) típusát és figyelmesen olvassa el az arra vonatkozó részt

Részletesebben

REG Közvetlen burkolat alá telepíthet padlóf tési rendszer

REG Közvetlen burkolat alá telepíthet padlóf tési rendszer CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETF TÉSű RENDSZEREK 1. KÉRJÜK, VÁLASSZA KI AZ ÖNNÉL KIVITELEZÉSRE KERÜL F TÉSRENDSZER(EK) TÍPUSÁT ÉS FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ARRA VONATKOZÓ RÉSZT! EFFICIENT Ű tároló padlóf

Részletesebben

ETHAFOAM. Lépéshangszigetelés. Lépéshangszigetelés.

ETHAFOAM. Lépéshangszigetelés. Lépéshangszigetelés. ETHAFOAM Lépéshangszigetelés Lépéshangszigetelés www.styrofoam.hu ETHAFOAM Az ETHAFOAM 222 kék színű, rugalmas, tekercselhető, zártcellás extrudált polietilénhab (XPE) lemez a Dow Chemicals lépéshangszigetelés

Részletesebben

Vízálló padlóburkolat LVT AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA. 100% vízálló. Klick illesztés. m2 -től. Élethosszig tartó gyári garancia

Vízálló padlóburkolat LVT AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA. 100% vízálló. Klick illesztés. m2 -től. Élethosszig tartó gyári garancia AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA! t y n o s c a r a K g o d l Bo PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA Blackout függöny 280 cm szélességben 9999, 6999 Vízálló padlóburkolat LVT 10 999, m2 -től 7999 100% vízálló Klick illesztés Élethosszig

Részletesebben

Lépéshang-szigetelõ lemezek a legigényesebbeknek

Lépéshang-szigetelõ lemezek a legigényesebbeknek Lépéshang-szigetelõ lemezek a legigényesebbeknek A halk padlókért optisound - a halk padlókért Gyakran zavarónak és kellemetlennek találjuk a kemény padlóburkolatú helyiségek bejárásakor fellépõ hangot.

Részletesebben

Egy dolgot nem szabad figyelmen kívül hagyni. Azt, hogy a parkettázás is olyan munka, amit az ember hosszú távra készíttet el, és jó munkát, csak

Egy dolgot nem szabad figyelmen kívül hagyni. Azt, hogy a parkettázás is olyan munka, amit az ember hosszú távra készíttet el, és jó munkát, csak Parkettás, parkettázó, parkettázás, parketta csiszolás, Tornaterem felújítás, parketta lerakás, tornaterem p Aktuális árak. Bevezető az árakhoz, ezt mindenképpen olvassa el! Tudom gazdasági válság van,

Részletesebben

KNAUF tolóajtó-rendszer

KNAUF tolóajtó-rendszer KNAUF tolóajtó-rendszer Tartalom Oldal 1. Változatos ajtószélesség és -magasság 3 2. Gyors és egyszerû szerelés 3 3. A szerelés lépései 4 4. A Knauf tolóajtó-rendszer elônyei 6 5. Tartozékok és kiegészítõk

Részletesebben

Polimedence telepítési útmutató

Polimedence telepítési útmutató Polimedence telepítési útmutató Telepítse elkészült medencéjét házilag! Medencéink telepítése nem csak egyszerű, de gyors is! Jelen leírás útmutatóként szolgál a Polimedence polipropilén műanyag medencéinek

Részletesebben

BMS-Consulting Bt. - MF-604-Hangos shopping jegyzet - verzió: 2.0 / 2007.07.08.

BMS-Consulting Bt. - MF-604-Hangos shopping jegyzet - verzió: 2.0 / 2007.07.08. A Termék I. 2007.11. Ajka köszönés 0.56 1.05 0.56 be. Részletesen kikérdezi. Nappali, régi padlószőnyeg felszedik. Elmondja milyen parketták vannak. Kávé. Bemutató panelt nézik. Ingyenes fólia és szegélyléc.

Részletesebben

Polimedence telepítési útmutató

Polimedence telepítési útmutató Polimedence telepítési útmutató Telepítse elkészült medencéjét házilag! Medencéink telepítése nem csak egyszerű, de gyors is! Jelen leírás útmutatóként szolgál a Polimedence polipropilén műanyag medencéinek

Részletesebben

TEGOSOLAR ALKALMAZÁSTECHNIKAI ÚTMUTATÓ

TEGOSOLAR ALKALMAZÁSTECHNIKAI ÚTMUTATÓ TEGOSOLAR ALKALMAZÁSTECHNIKAI ÚTMUTATÓ Alap-tudnivalók A Tegosolar zsindelyek hatékonysága akkor maximális, ha déli tájolásúak. Vagyis válasszuk ki azt, vagy azokat a tetősíkokat, amelyek megfelelnek ennek

Részletesebben

Milyen padlóalátét típusok léteznek?

Milyen padlóalátét típusok léteznek? PADLÓALÁTÉT KISOKOS Ma már a fejlett országokban új építésű vagy felújítandó lakásokhoz kizárólag speciális alátéteket építenek be a melegburkolatok alá, a habfólia használata teljesen megszűnt. Egy korszerű

Részletesebben

Firestone TPO tetőszigetelési rendszerek

Firestone TPO tetőszigetelési rendszerek 1 Annak érdekében, hogy tartós és megbízható tetőszigetelés készülhessen, nem elegendő csak egy jó szigetelőlemezt gyártani. A tapasztalat azt bizonyítja, hogy a szigetelőlemeznek más termékekkel összeférhetőnek

Részletesebben

TOP ASTRAL COSMOS SOUNDTEX 5.0 HETEROGÉN FÉL-OBJEKT PABLÓBURKOLATOK GRABO KÖZÜLET

TOP ASTRAL COSMOS SOUNDTEX 5.0 HETEROGÉN FÉL-OBJEKT PABLÓBURKOLATOK GRABO KÖZÜLET TOP ASTRAL COSMOS SOUNDTEX 5.0 HETEROGÉN FÉL-OBJEKT PABLÓBURKOLATOK 58 59 GRABO KÖZÜLET TOP FÉL-OBJEKT PADLÓBURKOLAT TOP CLOUD 4261-252 2 3 4 m 4546-259 2 3 4 m 4546-263 2 3 4 m A TOP termékcsalád kiváló

Részletesebben

Burkolási útmutató. Ez a burkolási útmutató az alábbi tulajdonságokkal rendelkező padlóburkolatokra érvényes: Profiltípus Fold Down (hajtsd le)

Burkolási útmutató. Ez a burkolási útmutató az alábbi tulajdonságokkal rendelkező padlóburkolatokra érvényes: Profiltípus Fold Down (hajtsd le) Burkolási útmutató Ez a burkolási útmutató az alábbi tulajdonságokkal rendelkező padlóburkolatokra érvényes: Termékcsoport Termék Panelméret Vastagság Profiltípus Megjegyzés NATURAL TOUCH Standarddiele

Részletesebben

Gothik zsindely felhelyezési útmutató: A Gothik zsindely fogadószerkezete: A kítűzéses általános ismertetése (lásd az A ábrát és a következő képet)

Gothik zsindely felhelyezési útmutató: A Gothik zsindely fogadószerkezete: A kítűzéses általános ismertetése (lásd az A ábrát és a következő képet) Gothik zsindely felhelyezési útmutató: A Gothik zsindely felhelyezési útmutató csak a Tegola Canadese bitumenes zsindely Alkalmazástechnikai Előírásaival együtt érvényes A Gothik zsindely fogadószerkezete:

Részletesebben

A fent említett teljesítmények csak padlóérzékelôs termosztáttal érvényesek ( max.: 27ºC ).

A fent említett teljesítmények csak padlóérzékelôs termosztáttal érvényesek ( max.: 27ºC ). Szerelési utasítások HU EFSM/EFTM - elektromos fûtôszônyeg vékony padlókhoz és padló felújításokhoz EFSM/EFTM EFSM/EFTM fûtôszônyeg DSVF/DTVF kábelekkel, elsôsorban padló felújításoknál ( vékony padlóknál

Részletesebben

Tradíció és elegancia. Szalagparketta

Tradíció és elegancia. Szalagparketta Tradíció és elegancia Szalagparketta hétrétegű Rangifer lakkozás kemény fa fedőréteg fenyő középréteg fenyő furnér aljréteg Miért válasszon Jive parkettát? ss ss ss ss ss Mert a valódi fát egyedi megjelenésűvé

Részletesebben

Polimedence telepítési útmutató

Polimedence telepítési útmutató Polimedence telepítési útmutató Telepítse elkészült medencéjét házilag! Medencéink telepítése nem csak egyszerű, de gyors is! Jelen leírás útmutatóként szolgál a Polimedence polipropilén műanyag medencéinek

Részletesebben

Szerelési utasítások. devimat - elektromos fûtôszônyeg vékony padlókhoz és padló felújításokhoz. www.devi.com

Szerelési utasítások. devimat - elektromos fûtôszônyeg vékony padlókhoz és padló felújításokhoz. www.devi.com HU Szerelési utasítások devimat - elektromos fûtôszônyeg vékony padlókhoz és padló felújításokhoz www.devi.com devimat devimat fûtôszônyeg DSVF/DTVF kábelekkel, elsôsorban padló felújításoknál ( vékony

Részletesebben

Név : Köröstarcsa Község Önkormányzata

Név : Köröstarcsa Község Önkormányzata Név : Köröstarcsa Község Önkormányzata Cím : Köröstarcsa, Kossuth tér 7. Kelt: 2017. 07. 11. Szám :... KSH besorolás:... Teljesítés:20.. év...hó...nap A munka leírása: Készítette :... Köröstarcsa, Dübögő

Részletesebben

SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! OKTÓBER

SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! OKTÓBER FÜGGÖNYVARRÁS INGYEN! Október 1-31-ig! Ezt ne hagyja % ki! 4699,- 3499 Elegáns dekor függöny Keresztcsíkkal 140 cm szélességben 1999 -től Egyszínű fényáteresztő függöny Több színben 180 cm magastól www.ttl.hu

Részletesebben

Használati- és kezelési útmutató

Használati- és kezelési útmutató Használati- és kezelési útmutató HU Használati- és kezelési útmutató Tisztelt Vásárló! Örülünk, hogy a Telmex-Nowy Styl Zrt. székeinek vásárlása által megtisztelte cégünket bizalmával. A szakértelem, a

Részletesebben

NEDVES RENDSZERŰ PADLÓFŰTÉSEK A VarioRast. A VarioFix. A VarioRoll. A VarioNop.

NEDVES RENDSZERŰ PADLÓFŰTÉSEK A VarioRast. A VarioFix. A VarioRoll. A VarioNop. www.variotherm.hu NEDVES RENDSZERŰ PADLÓFŰTÉSEK A VarioRast. A VarioFix. A VarioRoll. A VarioNop. FŰTÉS. HŰTÉS. KOMFORT. Hideg lábak? Viszlát! Élvezze az életét olyan kellemes, komfortos melegben, melyet

Részletesebben

Általános igényeket kielégítő hajlaterősítő vízszigetelő szalag. {tab=termékleírás} Tulajdonságok:

Általános igényeket kielégítő hajlaterősítő vízszigetelő szalag. {tab=termékleírás} Tulajdonságok: Általános igényeket kielégítő hajlaterősítő vízszigetelő szalag {tab=termékleírás} Tulajdonságok: Az ASO-Dichtband-2000 egy új típusú kompozit anyag, amely tartós, nyújtható, vízszigetelő, de a páraván

Részletesebben

CSOGUMI.EU

CSOGUMI.EU KȮ. ZVETLENU.. L A GYÁRTÓTÓL CSOGUMI.EU sales@csogumi.eu GUMI BURKOLÓLAPOK közvetlenül a gyártótól Cégünk, a C.S.O Kereskedelmi és Gumifeldolgozó Kft újrahasznosított gumiburkolatok gyártásával foglalkozik.

Részletesebben

szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH KRAIBUR G

szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH KRAIBUR G szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH K KRAIBUR G K KRAIBUR G SZIGETEL & VÉD tartalom 4 6 8 10 12 14 16 szigetelés comfort whisper color standard rubber estra szigetel & véd CSENDET ÉS NYUGALMAT

Részletesebben

Burkolási útmutató. Termékcsoport Termék Panelméret Vastagság Profiltípus Megjegyzés

Burkolási útmutató. Termékcsoport Termék Panelméret Vastagság Profiltípus Megjegyzés Burkolási útmutató Ez a burkolási útmutató az alábbi tulajdonságokkal rendelkező padlóburkolatokra érvényes: Termékcsoport Termék Panelméret Vastagság Profiltípus Megjegyzés NATURAL TOUCH Breitdiele 1383

Részletesebben

BESZERELÉSI ÚTMUTATÓ QUICK-STEP LAMINÁLT PADLÓHOZ.

BESZERELÉSI ÚTMUTATÓ QUICK-STEP LAMINÁLT PADLÓHOZ. . ELŐKÉSZÍTÉS. BESZERELÉS. BEFEJEZÉS. KARBANTARTÁS BESZERELÉSI ÚTMUTATÓ QUICK-STEP LAMINÁLT PADLÓHOZ. A MEGFELELŐ EREDMÉNYEK ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN JAVASOLT PONTOSAN KÖVETNI AZ ALÁBBI UTASÍTÁSOKAT. - 0-% RH

Részletesebben

EXTRUDÁLT POLISZTIROL

EXTRUDÁLT POLISZTIROL EXTRUDÁLT POLISZTIROL A Fibrotermica SpA társaság extrudált polisztirol lemezt gyárt, melynek neve FIBROSTIR. A FIBROSTIR egyrétegû, kiváló hõszigetelõ képességû sárga színû lemez, alkalmazható mind egyéni

Részletesebben

Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft.

Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft. Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft. Cím : 7100 Szekszárd, Tartsay V. u. 6. Kelt: 2015. április 14. Szám : KSH besorolás: Teljesítés:20.. év...hó...nap

Részletesebben

2499 Ft/ Ingyen % 1599 Ft/ függönyvarrás. 25 éves SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! MÁJUS SZÜLETÉSNAPI AKCIÓS ÁRAK CSAK MÁJUS 1-31.

2499 Ft/ Ingyen % 1599 Ft/ függönyvarrás. 25 éves SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! MÁJUS SZÜLETÉSNAPI AKCIÓS ÁRAK CSAK MÁJUS 1-31. 5 éves SZÜLETÉSNAPI AKCIÓS ÁRAK CSAK 07. MÁJUS - 3. 999,- 499,- 999 Ft/ Tapéta valósághű kőmintával 0,53x0,05 m, 98,905 Ft/ % % Ingyen % www.ttl.hu 499 Ft/ Fényzáró dekorfüggöny virágmintával, két színben

Részletesebben

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban.

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban. TISZTÍTÁS ÉS ÁPOLÁS Nem csak a helyes használatról, hanem a megfelelő tisztításról és karbantartásról tájékozathatjuk önt, a lehető leghosszabb élettartam eléréséhez. Az egész FITNICE kollekcióra garanciát

Részletesebben

33 582 03 1000 00 00 Burkoló Burkoló 33 582 03 0100 31 03 Parkettás Burkoló

33 582 03 1000 00 00 Burkoló Burkoló 33 582 03 0100 31 03 Parkettás Burkoló A 10/007 (II. 7.) SzMM rendelettel módosított 1/006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

8. Szerelési megoldások FABETON szigetelôlapokkal

8. Szerelési megoldások FABETON szigetelôlapokkal 8. Szerelési megoldások FABETON szigetelôlapokkal 8.1. Szigetelôlapok felszerelése falazatra, födémre A FABETON szigetelôlemezeket mechanikai rögzítéssel, dûbelezéssel erôsítjük a szigetelendô felületre.

Részletesebben

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 Kiválóan alkalmas aszfalt és beton felületek megmunkálására. A felületmarók a SIMEX által szabadalmaztatott önszintező mechanizmussal vannak

Részletesebben

Talajon fekvő padló szigetelése (földszintes épület)

Talajon fekvő padló szigetelése (földszintes épület) Talajon fekvő padló szigetelése (földszintes épület) A mai hőtechnikai és felhasználói igényeket tekintve elkerülhetetlen az épületeink földszinti padlószerkezetének megfelelő hőszigetelése a vízszigetelés

Részletesebben

Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft.

Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft. Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft. Cím : 7100 Szekszárd, Tartsay V. u. 6. Kelt: 2015. március 19. Szám : KSH besorolás: Teljesítés:20.. év...hó...nap

Részletesebben

ÁR! % % LEGJOBB. Február? 999 Ft/ 1599 Ft/ TOP. Nagy laminált leárazás! AJÁNLAT SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! FEBRUÁR. 7 mm

ÁR! % % LEGJOBB. Február? 999 Ft/ 1599 Ft/ TOP. Nagy laminált leárazás! AJÁNLAT SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! FEBRUÁR. 7 mm AKCIÓS ÁRAK A TTL-BEN 2018 FEBRUÁR 1-28-IG! Február? ÁR! LEGJOBB TOP AJÁNLAT 2999 Ft/ Ringlis függöny 140 x 245 cm modern, színes mintával 50 999 Ft/ Indamintás tapéta 0,53x10,05 m 80 Nagy laminált leárazás!

Részletesebben

Tondach Thermo PIR szarufa feletti hőszigetelések

Tondach Thermo PIR szarufa feletti hőszigetelések Tondach Thermo PIR szarufa feletti hőszigetelések Fókuszban az energiahatékonyság Érezze magát egy életen át komfortosan korszerűen hőszigetelt otthonában! www.wienerberger.hu Az energiahatékonyság kötelező

Részletesebben

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE matrac 04-2009 CSLH PP FSBE Komfort és megbízhatóság az istállóban! 2 A DeLaval M45S matrac egy kényelmes, megszakításmentes megoldás, erős 4 mm vastag szintetikus kétrétegű burkolattal és egy puha 40

Részletesebben

tem S a s z ta l l á B a k 1 2 4 siegmund

tem S a s z ta l l á B a k 1 2 4 siegmund Asztallábak 124 Lap Alap láb / Alaplemez öntöttvas asztalhoz 126 Alap láb 128 Láb görgővel / Nagy teherbírású görgők 130 Beállítható láb / Beállítható láb görgővel 132 Láb beállítóval 134 Alap láb Basi

Részletesebben

Padlófûtés- és hûtésrendszerek

Padlófûtés- és hûtésrendszerek Padlófûtés- és hûtésrendszerek 72 7 Blanke PERMATOP padlófűtés- és hűtésrendszerek Elônyök 1. Nagyon gyorsan reagáló rendszer (már 5 perc elteltével érezhető a melegedés) 2. Lehetôvé teszi parketta, laminált

Részletesebben

Akciós úszókapu vasalat szett!

Akciós úszókapu vasalat szett! Bemutatóterem és raktár: 1183 Budapest, Akadály u. 15 Bejárat a Nefelejcs u. felől! Telefon: +36 1 297 33 96 info@polswat.hu Nyitva: H-Cs: 8-17:00 Magyarország Kft. Mobil:+36 30 633 21 60 www.polswatbolt.hu

Részletesebben

Alkalmazástechnikai Útmutató. Lapostetõ

Alkalmazástechnikai Útmutató. Lapostetõ Alkalmazástechnikai Útmutató Lapostetõ 2006 Alkalmazástechnikai Útmutató Lapostetõ 2006 ÚJ EGYENES RÉTEGRENDÛ MELEGTETÕ CSOMÓPONTI RÉSZLETEI Attika kialakítása beton aljzat esetén 5% 3 4 4 5 5 6 7 8 min.

Részletesebben

BURKOLATI PROFILOK. Műanyag hidegburkolati profilok, kiegészítők. Fém hidegburkolati profilok. Csempeajtók, szerelőnyílások

BURKOLATI PROFILOK. Műanyag hidegburkolati profilok, kiegészítők. Fém hidegburkolati profilok. Csempeajtók, szerelőnyílások BURKOLATI PROFILOK űanyag hidegburkolati profilok, kiegészítők Fém hidegburkolati profilok Csempeajtók, szerelőnyílások ŰANYAG HIDEGBURKOLATI PROFILOK CSEPEÉLVÉDŐK Tökéletes élvédelem- esztétikusan csempézett

Részletesebben

UTASÍTÁSOK AZ UNICLIC BURKOLÓANYAG LERAKÁSÁHOZ

UTASÍTÁSOK AZ UNICLIC BURKOLÓANYAG LERAKÁSÁHOZ UTASÍTÁSOK AZ UNICLIC BURKOLÓANYAG LERAKÁSÁHOZ 1) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Az UNICLIC olyan forradalmian új rendszer, amellyel ragasztó nélkül végezhető a laminált padlóburkolók lerakása. A padlólapok összeillesztéséhez

Részletesebben

Grabo Smart-Fit sportparketta rendszer

Grabo Smart-Fit sportparketta rendszer Grabo Smart-Fit sportparketta rendszer alkalmazástechnikai leírás A Grabo Smart-Fit felület elasztikus, 5G klikkes záródású kész sportparketta rendszer. Úsztatott eljárással, ragasztás mentesen kell beépíteni.

Részletesebben

Versenyző kódja: 23 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. Szakma Kiváló Tanulója Verseny.

Versenyző kódja: 23 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. Szakma Kiváló Tanulója Verseny. 34 582 10-2016 MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA Szakma Kiváló Tanulója Verseny Elődöntő ÍRÁSBELI FELADAT Szakképesítés: 34 582 10 SZVK rendelet száma: 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet Komplex szakmai

Részletesebben

2011 Árlista www.homlokzati-szigeteles.hu

2011 Árlista www.homlokzati-szigeteles.hu 2011 Árlista www.homlokzati-szigeteles.hu Tel: +36-309-484-707 Szikora Ferenc www.clingonkft.hu TERRA Hőszigetelő alaprendszer homlokzatra KINGSTONE EPS-H80 alaprendszer : 1m2 pol.lap, 5kg/m2 terra rag,

Részletesebben

BESZERELÉSI ÚTMUTATÓ A HYDROSEAL TECHNOLÓGIÁJÚ QUICK-STEP LAMINÁLT PADLÓHOZ.

BESZERELÉSI ÚTMUTATÓ A HYDROSEAL TECHNOLÓGIÁJÚ QUICK-STEP LAMINÁLT PADLÓHOZ. . ELŐKÉSZÍTÉS. BESZERELÉS. BEFEJEZÉS. KARBANTARTÁS BESZERELÉSI ÚTMUTATÓ A HYDROSEAL TECHNOLÓGIÁJÚ QUICK-STEP LAMINÁLT PADLÓHOZ. A MEGFELELŐ EREDMÉNYEK ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN JAVASOLT PONTOSAN KÖVETNI AZ ALÁBBI

Részletesebben

Költségvetési Összesítő

Költségvetési Összesítő 50 m2 lakás 2013. március 4. Költségvetési Összesítő Megrendelő: neve: 50 m2 lakás címe: Budapest KÖLTSÉGVETÉS - ELŐKALKULÁCIÓ - ÉPÍTŐMESTERI ÉS SZAKIPARI MUNKÁK MUNKANEMI FŐÖSSZESITŐ (az ajánlatunk egy

Részletesebben

Ultratop System. Cementkötésű padlórendszerek

Ultratop System. Cementkötésű padlórendszerek Ultratop System Cementkötésű padlórendszerek Természetes hatású Ultratop System Alkalmas ipari és lakossági decor padlók készítésére Különösen alkalmas a következő beltéri helyiségek padlójaként: Ipari

Részletesebben

ALKALMAZOTT RÉTEGRENDEK

ALKALMAZOTT RÉTEGRENDEK ALKALMAZOTT RÉTEGRENDEK CALEO padló-, fal- és mennyezetfűtési rendszerekhez INFORMÁCIÓK i A kiemelt rétegek minden esetben elválaszthatatlan részei a technológiai felépítésnek és ezzel együtt árajánlatunknak

Részletesebben

KP-FECSKEHÁZ 90 TIPUSTERVEK WWW.KP.HU. 90 m2 alapterület. Ezt az otthont 60 nap alatt kulcsrakészen elkészítjük Önnek!

KP-FECSKEHÁZ 90 TIPUSTERVEK WWW.KP.HU. 90 m2 alapterület. Ezt az otthont 60 nap alatt kulcsrakészen elkészítjük Önnek! 90 m2 alapterület Épület adatok: Bruttó alapterület: 61,55 m2. + 27,73 m2-es terasz. Nettó alapterület: 55,12 m2. + 23,85 m2-es terasz. Tetőforma: nyeregtető Tető hajlásszög: 25o Helyiséglista: 1 amerikai

Részletesebben

Különböző burkolóanyagok biztonságos és deformálódás mentes fektetése 1.6. Csempék és lapok burkolása homlokzatokra

Különböző burkolóanyagok biztonságos és deformálódás mentes fektetése 1.6. Csempék és lapok burkolása homlokzatokra .6 Külső homlokzatok burkolatai. rész Mindig felmerül az építtetők és tervezők arra vonatkozó kívánsága, hogy a legújabb építészeti elképzeléseik homlokzatát kerámia csempével burkolják. Az előnyök kézenfekvők:

Részletesebben

Bt. . Top. Protect. Step. Környezetbarát gumiôrleménybôl gyártott elválasztó és szigetelésvédô lemezek SZIGETELÉSVÉDELEM

Bt. . Top. Protect. Step. Környezetbarát gumiôrleménybôl gyártott elválasztó és szigetelésvédô lemezek SZIGETELÉSVÉDELEM Bt. SZIGETELÉSVÉDELEM. Top. Protect. Step Környezetbarát gumiôrleménybôl gyártott elválasztó és szigetelésvédô lemezek A termék anyaga Ipari melléktermékekbôl visszanyert, újrafelhasznált gumiból készült

Részletesebben

2599 Ft / 2999 Ft / Ingyen függönyvarrás! AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA. Voile függöny 290 cm magasságban

2599 Ft / 2999 Ft / Ingyen függönyvarrás! AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA. Voile függöny 290 cm magasságban AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA 2599 Voile függöny 290 cm magasságban Keresztcsíkos fényáteresztő függöny 140 cm szélességben Ingyen függönyvarrás! A TTL-ben október 1-31. között vásárolt függönyét

Részletesebben

Az ablakválasztás 7 szabálya, amit a lakosság 90%-a megszeg, ezért nyílászáróik pénznyelőként működnek

Az ablakválasztás 7 szabálya, amit a lakosság 90%-a megszeg, ezért nyílászáróik pénznyelőként működnek Az ablakválasztás 7 szabálya, amit a lakosság 90%-a megszeg, ezért nyílászáróik pénznyelőként működnek Ön is azt a felfogást vallja, hogy egy ablakot megveszünk, és ezzel le is tudtuk az ablakproblémát?

Részletesebben

2011 Árlista www.homlokzati-szigeteles.hu

2011 Árlista www.homlokzati-szigeteles.hu 2011 Árlista www.homlokzati-szigeteles.hu Tel: +36-309-484-707 Szikora Ferenc www.clingonkft.hu TERRA Hőszigetelő alaprendszer homlokzatra KINGSTONE EPS-H80 alaprendszer : 1m2 pol.lap, 5kg/m2 terra rag,

Részletesebben

Fut.hu. Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt.

Fut.hu. Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt. Fut.hu Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt. Fürdőszobai padlófűtés rendszerek A Comfort Heat elektromos

Részletesebben

Harmadik generációs infra fűtőfilm. forradalmian új fűtési rendszer

Harmadik generációs infra fűtőfilm. forradalmian új fűtési rendszer Harmadik generációs infra fűtőfilm forradalmian új fűtési rendszer Figyelmébe ajánljuk a Toma Family Mobil kft. által a magyar piacra bevezetett, forradalmian új technológiájú, kiváló minőségű elektromos

Részletesebben

Mire van szükség? Kés Mini fûrész Mérôszalag TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK. www.praktiker.hu

Mire van szükség? Kés Mini fûrész Mérôszalag TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK. www.praktiker.hu Mire van szükség? Kés Mini fûrész Mérôszalag TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK www.praktiker.hu Tipp_fuzet_insulation_2_insulation_2 2010.10.06. 11:57 Page 1 TIPPEK ÉS

Részletesebben

% % TOP. 999 Ft/ 3999 Ft/ 1599 Ft/ SZUPER. Nyári SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! JÚNIUS AJÁNLAT ÁRAK AKCIÓS ÁRAK A TTL-BEN 2017 JÚNIUS 1-30.

% % TOP. 999 Ft/ 3999 Ft/ 1599 Ft/ SZUPER. Nyári SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! JÚNIUS AJÁNLAT ÁRAK AKCIÓS ÁRAK A TTL-BEN 2017 JÚNIUS 1-30. AKCIÓS ÁRAK A TTL-BEN 07 JÚNIUS -30. Nyári AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA - PADLÓRA, FALRA, ABLAKRA TOP AJÁNLAT SZUPER ÁRAK 999 Ft/ db Párnahuzat hasított bőrhatású, zipzárral 6 féle színben, 40 x 40 cm. 50 x 50 cm:

Részletesebben

Talajba kerülő szerkezetek szigetelése - Pincefalak

Talajba kerülő szerkezetek szigetelése - Pincefalak Talajba kerülő szerkezetek szigetelése - ak Egyre gyakoribb felhasználói igény, az épületeink terepszint alatti tereinek (pincehelységeinek) a teljes értékű lakásként való kialakítása. Ebből kifolyólag

Részletesebben

Kiváló energetikai minőség okostéglával! OKOSTÉGLA A+++

Kiváló energetikai minőség okostéglával! OKOSTÉGLA A+++ Kiváló energetikai minőség okostéglával! A+++ Megoldás falazatra Miért fontos a megfelelő téglaválasztás? Amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell

Részletesebben

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás}

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás} {loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=13 imageid=68} {phocagallery view=category categoryid=25 imageid=136} {phocagallery view=category categoryid=28 image {phocagallery Vékonybevonat

Részletesebben

Egy munkafelület felhordása után, a kötés ütemétől függően (hogy húz az anyag) kerülhet sor a betömörítésre és struktúraképzésre. Az eldolgozás szerszáma műanyagsimító. Kemény PVC, vagy plexi. Helytelen

Részletesebben

Minőségi lépcsők mindössze néhány lépésben Egger PRO lépcsőburkoló rendszer

Minőségi lépcsők mindössze néhány lépésben Egger PRO lépcsőburkoló rendszer Minőségi lépcsők mindössze néhány lépésben Egger PRO lépcsőburkoló rendszer Felújítás A lakás két szintjét összekötő lépcsőfeljáró nagy terhelésnek és gyakori használatnak van kitéve. A megkopott régi

Részletesebben

Tipp_fuzet_csapszereles_csapszereles 2010.10.07. 11:58 Page 1 TIPPEK ÉS ÖTLETEK. Vízvezeték szerelés Csap javítása

Tipp_fuzet_csapszereles_csapszereles 2010.10.07. 11:58 Page 1 TIPPEK ÉS ÖTLETEK. Vízvezeték szerelés Csap javítása Tipp_fuzet_csapszereles_csapszereles 2010.10.07. 11:58 Page 1 TIPPEK ÉS ÖTLETEK Vízvezeték szerelés Csap javítása Régi csap leszerelése Új csap felszerelése Tömítés cseréje a mosdókagyló és a csap között

Részletesebben

KIÁRUSÍTÁS % % 2499 Ft/ 2999 Ft/ 899 Ft/ db TOP TÉLI SZUPER SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! JANUÁR AJÁNLAT ÁRAK 50% 70% 41% 4999,- 5999,- 2999,-

KIÁRUSÍTÁS % % 2499 Ft/ 2999 Ft/ 899 Ft/ db TOP TÉLI SZUPER SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! JANUÁR AJÁNLAT ÁRAK 50% 70% 41% 4999,- 5999,- 2999,- AKCIÓS ÁRAK A TTL-BEN 2017 JANUÁR 9-31. TÉLI KIÁRUSÍTÁS AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA - PADLÓRA, FALRA, ABLAKRA TOP AJÁNLAT SZUPER ÁRAK 2499 Ft/ Dekor füles függöny nyomott virág mintával 140 x 245 cm Párna nagy dekorpárna,

Részletesebben

Szárazépítészeti profilok. Szárazépítészeti Economic profilok. UA profilok és kiegészítői. NORGIPS Gipszkartonok. NORGIPS Egyéb termékek

Szárazépítészeti profilok. Szárazépítészeti Economic profilok. UA profilok és kiegészítői. NORGIPS Gipszkartonok. NORGIPS Egyéb termékek Szárazépítészeti profilok termék méret Vastagság CW 50 2,75m/3m/3,5m/4m 0,60 mm m 226 Ft 287 Ft CW 75 2,75m/3m/3,5m/4m/5m 0,60 mm m 261 Ft 331 Ft CW 100 3m/4m/5m 0,60 mm m 298 Ft 379 Ft UW 50 4m 0,60 mm

Részletesebben

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA:

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: lakk Elkészítés időpontja: 2012.02.05. 1 / 4. oldal TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: 1.1. Termék azonosító: Termékszám: JK 246 221 00 PN 112 474 06 Korrózió

Részletesebben

4999 Ft/ Ingyen függönyvarrás A TTL-ben október 1-31. között vásárolt függönyét ingyen megvarrjuk! AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON!

4999 Ft/ Ingyen függönyvarrás A TTL-ben október 1-31. között vásárolt függönyét ingyen megvarrjuk! AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA Ingyen függönyvarrás A TTL-ben október -3. között vásárolt függönyét ingyen megvarrjuk! 4999 Ft/ 47% 9499,- 7499,- 3999 Ft/ 47% Ringlis függöny 40x50 cm, nyomott

Részletesebben

FKM XL MultiFlexKleber rendszer

FKM XL MultiFlexKleber rendszer FKM XL MultiFlexKleber rendszer Univerzális felhasználás (vékony, folyékony, közepes ágyazat és kiegyenlítés) régi csempeburkolat formatartó fa aljzat előkészítés HaftPrimer S HPS 673 vékony ágyazat folyékony

Részletesebben

Tarkett laminált padlók Fektetési útmutató 2-Lock

Tarkett laminált padlók Fektetési útmutató 2-Lock Tarkett laminált padlók Fektetési útmutató 2-Lock April 2013 A termék használata A Tarkett laminált padlót nem javasolt magas páratartalmú területeken használni, ahol rendszerint nedves a padló (gőzkamra,

Részletesebben

Faház M2412/16mm Építési útmutató

Faház M2412/16mm Építési útmutató Faház M212/16mm Építési útmutató 200 1200 HP076-0 16 15 5 10A 12 10B 6 13 7 19 11A 1 20 17 11B 22 2 3 23 8 2 21 1 9 2 1 ÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 23 1 CSAVARCSOMAG 22 13 TAKARÓLÉC 15x38x00 21 1 AJTÓLAP 900x1787

Részletesebben

POLYLACK K és KR HŐRE HABOSODÓ TŰZGÁTLÓ FESTÉK

POLYLACK K és KR HŐRE HABOSODÓ TŰZGÁTLÓ FESTÉK POLYLACK F POLYLACK K és KR HŐRE HAOSODÓ TŰZGÁTLÓ FESTÉK HŐRE HAOSODÓ TŰZGÁTLÓ KITT NMÉ 282 30037 001 NMÉ 282 30037 001 RENDELTETÉS: Hézagok és építési dilatációk tűzgátló lezárása. Átvezetések tűzgátló

Részletesebben

Teljesen eltávolítható rendszer kerámia és kő burkolólapok fektetéséhez. Repedésképződést akadályozó rétegként is alkalmazható

Teljesen eltávolítható rendszer kerámia és kő burkolólapok fektetéséhez. Repedésképződést akadályozó rétegként is alkalmazható Mapetex System Teljesen eltávolítható rendszer kerámia és kő burkolólapok fektetéséhez. Repedésképződést akadályozó rétegként is alkalmazható ALKALMAZÁSI TERÜLET A Mapetex olyan speciális nem-szőtt geotextília,

Részletesebben

Monolit VB elem zsaluzása

Monolit VB elem zsaluzása Monolit VB elem zsaluzása Monolit vb. elemek zsaluzása előtt a zsaluelemekre belülről pl.oldószermentes, felhasználásra kész, hígfolyós ásványi olaj alapú zsaluleválasztó anyagot kell felhordani. Takarékos

Részletesebben

SZENDVICSPANELEK. Szendvicspanelek

SZENDVICSPANELEK. Szendvicspanelek Szendvicspanelek SZENDVISPNELEK PUR-habos szendvicspanelek PUR-habos falszendvicspanel látszódó rögzítéssel PUR-habos falszendvicspanel rejtett rögzítéssel Eco tetőszendvicspanel PUR-habos tetőszendvicspanel

Részletesebben

DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA

DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA 2014 DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA DISANO BY HARO - A FORMATERVEZETT PADLÓ SAJÁTOSSÁGA A formatervezett padlók teljesen a trendbe illeszkednek, és ennek jó oka van. Egyesítik magukban a többi

Részletesebben

Vizes bázisú alapozó és nedvesség szabályozó, problémás alapfelületekre, SikaBond anyagokkal ragasztott melegburkolatokhoz

Vizes bázisú alapozó és nedvesség szabályozó, problémás alapfelületekre, SikaBond anyagokkal ragasztott melegburkolatokhoz Termék Adatlap Kiadás dátuma: 2011/09/28 Termékazonosító szám: 02 08 01 02 007 0 000016 Sika Primer MR Fast Sika Primer MR Fast Vizes bázisú alapozó és nedvesség szabályozó, problémás alapfelületekre,

Részletesebben

SVENDBORG FAHÁZ ÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

SVENDBORG FAHÁZ ÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ SVENDBORG FAHÁZ ÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ HP0580/0 14 15 16 SVENDBORG FAHÁZ DARABLISTA 12 7 6 10 18 17 3 19 4 11 13 23 24 22 21 20 8 25 5 1 2 9 25 1 CSAVARCSOMAG 24 4 RÖGZÍTÕLÉC 24x34x480 23 1 ÜVEG 435x435x2 22

Részletesebben

TEGOLA CANADESE GOTHIK TÍPUSÚ ZSINDELY FELHELYEZÉSI ÚTMUTATÓJA

TEGOLA CANADESE GOTHIK TÍPUSÚ ZSINDELY FELHELYEZÉSI ÚTMUTATÓJA TEGOLA CANADESE GOTHIK TÍPUSÚ ZSINDELY FELHELYEZÉSI ÚTMUTATÓJA Kibocsátotta a TEGOLA UNGARESE KFT. 1037 Budapest, Bécsi út 77-79. Felrakási utasítás Gothik típusú zsindelyhez: A Gothik zsindely fogadószerkezete:

Részletesebben

Mire van szükség? Védôkesztyû TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK. www.praktiker.hu

Mire van szükség? Védôkesztyû TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK. www.praktiker.hu Mire van szükség? Habszóró Tömítôpisztoly Kés Védôkesztyû TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK www.praktiker.hu TIPPEK ÉS ÖTLETEK Tömítés Lyukak és repedések tömítése Hézagok

Részletesebben

H2O PROJECTA zuhanykabin szerelési útmutató

H2O PROJECTA zuhanykabin szerelési útmutató H2O PROJECTA zuhanykabin szerelési útmutató Köszönjük vásárlását és bizalmát termékünk iránt. Reméljük, sok éven át nagy megelégedettséggel tudja majd használni termékünket! Beépítési tudnivalók: Beépítéshez

Részletesebben

nora tartozékok A nora választékot egy átfogó, a burkolatokkal összhangban álló tartozékrenszer egésziti ki.

nora tartozékok A nora választékot egy átfogó, a burkolatokkal összhangban álló tartozékrenszer egésziti ki. tartozékok A választékot egy átfogó, a burkolatokkal összhangban álló tartozékrenszer egésziti ki. 92 93 tartozékok tartozékok tartozékok norament és noraplan burkolatokkal mind optikailag mind funkcióban

Részletesebben