PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. munkahelyi étterem-konyha és büfé üzemeltetésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. munkahelyi étterem-konyha és büfé üzemeltetésére"

Átírás

1 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS munkahelyi étterem-konyha és büfé üzemeltetésére A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat pályázatot hirdet a Szolnok, Verseghy park (hrsz. 801) alatti, a Megyeháza II. sz. épületében található étterem-konyha és büfé üzemeltetésére. Az étterem 159 m 2 alapterületű, 140 férőhelyes; a büfé 37,7 m ,9 m 2 alapterületű. A pályázat nyertese január 1-jétől 4 évre jogot szerez az üzemeltetésre. A pályázat részletes feltételeit tartalmazó kiírás és tájékoztató átvehető: november 23-tól a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal (Szolnok, Kossuth L. út 2.) I. emelet 139. sz. szobájában. A létesítmény megtekinthető: előzetes egyeztetés szerint Dr. Denke Gergely 30/ telefonszámon. A pályázat benyújtása: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat részére (Szolnok, Kossuth L. út 2. szám) a pályázati feltételekben foglaltaknak megfelelően. A pályázat beérkezésének határideje: december 8-án óráig. A pályázat beadásának helye: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal I. emelet 139. sz. szobája. A pályázatbontás időpontja és helyszíne: december 8-án órakor a Jász- Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal I. emelet 139. sz. szobájában. A pályázat kiírója fenntartja a jogot arra, hogy a pályázat beadását követően tárgyaljon a pályázókkal melyről, ha sor kerül rá, írásban küld értesítést. A pályázat eredményéről a pályázók január 8-ig írásban értesítést kapnak. A kiíró fenntartja a jogát, hogy a pályázatot annak bármelyik szakaszában eredménytelennek nyilvánítsa.

2 2 TÁJÉKOZTATÓ a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat tulajdonában lévő Szolnok, Verseghy park (hrsz. 801) alatt található munkahelyi étterem-konyha és büfé létesítményekről A munkahelyi étterem-konyha és a büfé a Megyeháza II. számú épületében található, a létesítmények megközelíthetők a Megyeháza főépülete felől függőfolyosón, valamint közvetlenül a Technika Háza és a Verseghy park felől. 1. Igényelt minimális szolgáltatások: A munkahelyi étterem valamennyi munkanapon biztosítja az ebéd étkeztetést legalább óra között menürendszerben. A menü leves és legalább 1 féle második fogás. Az étterem ACCOR melegétel utalvány elfogadóhely. Az étterem-konyha lehetőséget biztosít kisebb munkahelyi rendezvények (pl. nyugdíjasbúcsúztatás), valamint a Megyeházán rendezett állófogadások lebonyolítására. A büfében reggeli, kávé, üdítő, ásványvíz, édesség megvásárlásának lehetősége. 2. Étterem-konyha adatai helyiségek (mellékelt alaprajz) eszközök (melléklet szerint tárgyi eszközök és készletek) Az étterem-konyha az elmúlt években jelentős felújítás és rekonstrukció után pályázati és saját forrásból megújult. 3. Büfé adatai helyiségek (mellékelt alaprajz) eszközök (melléklet szerint) 4. Műszaki feltételek A villamosenergia-, a víz- és a gázellátás mérése részben közös, részben elkülönített mérőórákkal lehetséges. A főzéshez használt gáz külön órával mért, a fűtés továbbszámlázása megosztással történik az alapdíj és a légköbméter figyelembevételével. A villamosnergia-fogyasztás 3 db almérőn külön mérhető, amelyek továbbszámlázásra kerülnek. A vízfogyasztás külön órán mérhető. A szemétszállításra az üzemeltető részéről külön szerződés megkötése szükséges a Remondis Szolnok Rt-vel. 5. Helyszíni bejárás: előzetes egyeztetés szerint Dr. Denke Gergely 30/ telefonszámon. 6. Pályázat benyújtása: december óráig - beérkezőleg cím: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal 5001 Szolnok, Kossuth L. út sz. szoba vagy személyesen: fenti címen

3 3 7. Pályázatok bontása: december óra, Megyei Önkormányzati Hivatal 139. sz. szoba 8. Értékelési szempontok: bérleti és eszközhasználati díj összege, ajánlott szolgáltatások, gazdálkodás biztonsága, referenciák (minimum 1 éves, legalább 100 adagos konyha üzemeltetése, vagy abban való közreműködés). 11. Az értékelést bizottság végzi, tagjai: Megyei Közgyűlés Alelnöke MÖH Pénzügyi és Beruházási Iroda vezetője MÖH vagyonjogi referense 12. A pályázat eredményéről írásban január 8-ig értesülnek a pályázók.

4 4 PÁLYÁZATI FELTÉTELEK a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat tulajdonában lévő, Szolnok, Verseghy park (hrsz. 801) alatt található munkahelyi étterem-konyha és büfé üzemeltetésére 1.) Pályázó adatai, benyújtandó iratok, nyilatkozatok név telefon, fax, kapcsolattartó személy neve, telefonszáma cégkivonat (nem hiteles másolat) vagy vállalkozói igazolvány és aláírási címpéldány másolata adószáma bankszámlaszáma referencianyilatkozat 2.) Pályázó évi, valamint évi beszámolójának, egyéni vállalkozó esetén adóbevallásának másolata (hitelesítés a pályázó által szükséges) 3.) Pályázó referenciái 4.) A pályázó részéről a működtetés szakszerűségét, biztonságát bemutató személyi és pénzügyi háttér 5.) Ajánlott szolgáltatás 6.) Díjak bérleti díj eszközhasználati díj A pályázat nyertesének a bérleti és eszközhasználati díjon felül meg kell fizetnie a közüzemi költségtérítést mérés alapján, valamint a fűtési szezonban a fűtéshez szükséges, földgázon kívüli költségeket: bruttó Ft/hónap 7.) Pályázati óvadék: 3 havi bérleti díjnak (az eszközhasználati díjjal együtt értendő) megfelelő összeg, amelyet szerződéskötéskor a megyei önkormányzat letéti számlájára kell utalni. Az óvadék az eszközök állagmegóvását és a tartós nemfizetés esetét biztosítja. 8.) Üzemeltetési idő: február 1-jétől 4 év. 9.) Az eszközök, helyiségek az üzemeltető használatába kerülnek, amelyek folyamatos karbantartásáról az üzemeltető köteles gondoskodni. Az eszközök és berendezések a tulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulása esetén vihetők ki a bérelt helyiségekből, az ettől eltérő magatartás a szerződés azonnali felmondását és esetleges kár megtérítését vonja maga után. Az ekre az üzemeltető köteles működési engedélyeket kérni.

5 5 BÉRLETI ÉS ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat (5001 Szolnok, Kossuth Lajos út 2.; statisztikai számjel: , adószám: ; bankszámlaszám: ) továbbiakban BÉRBEADÓ, képviseletében Fejér Andor elnök, másrészről a (székhely:...; Cg..; adószám:..; bankszámlaszám:..) továbbiakban mint BÉRLŐ, képviseletében ügyvezető, között az alább részletezett tárgyban és feltételekkel. 1. A szerződő felek megállapodnak abban, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat tulajdonát képező, Szolnok, Verseghy park (hrsz. 801) alatt található munkahelyi étterem-konyha és büfé ingatlanrészt berendezési eszközeivel együtt étkeztetési tevékenység céljára BÉRBEADÓ BÉRLŐ részére bérbe adja és BÉRLŐ azt e tevékenységi kör folytatására bérbe veszi. 2. A BÉRBEADÓ kizárólagos használatra a megtekintett állapotban a földszinten levő büfé és hozzá tartozó raktárhelyiségeket, a szintén a földszinten levő konyha és a hozzá tartozó raktár- és egyéb kiszolgáló helyiségeket, valamint az első emeleten levő étterem és a hozzá tartozó tálaló és egyéb kiszolgáló helyiségeket adja át BÉRLŐ részére a szerződés 1. sz. mellékletét képező szintenkénti alaprajz szerint. 3. A BÉRBEADÓ kizárólagos használatra a megtekintett állapotban a 2. számú mellékletben részletezett Nagy értékű tárgyi eszközök -et és a 3. számú mellékletben részletezett Kis értékű tárgyi eszközök -et átadja a BÉRLŐ részére. 4. A szerződő felek az alábbi bérleti díjban állapodnak meg: Bérleti díj: konyha.,- Ft/hónap büfé,- Ft/hónap Eszközhasználati díj:,- Ft/hónap, amely az ÁFA-t tartalmazza Fűtési szezonban a fűtéshez szükséges, földgázon kívüli költségek: bruttó ,-Ft/hónap 5. A díjak havonta, a minden hónap 20-i határnappal, számla alapján esedékesek. A 4. pont szerinti díjak és költségek évente január 1-jétől, először januárjától a KSH által közölt hivatalos fogyasztói árindex mértékével növekszik. A szerződéskötés időpontjában hatályos ÁFA törvény szerint a bérleti díj tárgyi adómentes kategória. 6. A szerződő felek a szerződést január 8-tól december 31-ig terjedő időre kötik, amely kölcsönös megfelelés esetén meghosszabbítható. A BÉRLŐ legkésőbb március 16-án köteles a szerződés szerinti büfé és étkeztetési szolgáltatást megkezdeni.

6 6 7. A szerződés teljesítésének biztosítására a BÉRBEADÓ 3 havi bérleti és eszközhasználati díjnak megfelelő opciós díjat (kauciót) határoz meg, amelyet a szerződéskötéskor a Jász- Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat letéti számlájára kell utalni. A kaució az eszközök állagmegóvását és a tartós nemfizetés esetét biztosítja. 8. BÉRLŐ a főzőkonyhához kapcsolódó éttermet a munkahelyi étkeztetésen kívüli célra alkalmanként jogosult igénybe venni. A használatot köteles előzetesen egyeztetni és írásban jóváhagyatni BÉRBEADÓ képviseletében eljáró tisztségviselőjével. 9. A BÉRLŐ jogosult a főzőkonyhához tartozó gazdasági bejárót, valamint az áruellátáshoz szükséges utat és udvarrészt használni a hivatal működésének zavarása nélkül. 10. A BÉRLŐ viseli a kizárólagos használatába adott helyiségek üzemeltetésével kapcsolatos közüzemi díjakat, melyeket az alábbiak szerint fizeti meg: - A gyári számú vízmérő fogyasztását levonva belőle a havi 10m 3 bérbeadói fogyasztást a bérbeadó havonta továbbszámlázza a bérlő részére; - Az elektromos energia vételezése 3 db almérőn ( ; és gyári számúak) keresztül, azokon kizárólagosan bérlői felhasználással történik, amelyek díjait a bérbeadó havonta továbbszámlázza a bérlő részére; - A kizárólag a bérlő földgázfelhasználását ellátó gyári számú gázmérő fogyasztását a bérbeadó havonta továbbszámlázza a bérlő részére; - A szemét elszállítására a bérlő külön szerződést köt a REMONDIS Szolnok ZRt-vel; - A fűtést a bérlő által használt épületrészre, a konyha esetén 50%-kal korrigálva légm 3 a fűtés állandó üzemeltetési költségeit (a fűtési szezonban), illetve a teljes fűtött légm 3 arányt figyelembe véve, a tényleges földgázfelhasználás alapul vételével, annak 3%-át a bérbeadó havonta leszámlázza a bérlő részére; A szerződés megkötésekor a felek által közösen leolvasott induló mérő-, illetve almérő állásokat a szerződés 4. melléklete tartalmazza. 11. Az étterem-konyha és a büfé üzemeltetéséhez szükséges hatósági engedélyek beszerzése a BÉRLŐ feladata, amelyben a BÉRBEADÓ együttműködik vele. 12. Jelen szerződés aláírásától kezdődően terhelik a BÉRLŐT a közterhek, valamint a 4. pont szerinti díjak fizetési kötelezettsége. Amennyiben BÉRLŐ fizetési kötelezettségének határidőre nem tesz eleget, BÉRBEADÓ jogosult a szerződést azonnali hatállyal felmondani, valamint BÉRLŐ fennálló tartozását a Ptk. 301/A szerinti késedelmi kamattal növelten felszámítani. 13. BÉRBEADÓ kötelezettsége az ingatlanrész állagmegóvása, az ingatlan központi berendezéseinek megóvása, illetve olyan munkák elvégzése, melyek hatósági, vagy egyéb ok folytán szükségessé válnak és a beruházás, felújítás fogalomkörébe tartoznak. BÉRLŐ a bérleményt a jó gazda gondosságával kezeli, az általa okozott kárt köteles BÉRBEADÓ részére megtéríteni. A rendelkezésére bocsátott ingatlanrész területén átalakítást BÉRBEADÓ előzetes írásos hozzájárulása nélkül nem végezhet. 14. Az üzemeltetést biztosító kis javítások, karbantartások és fogyóeszközök pótlása a BÉRLŐ kötelezettségi körébe tartoznak.

7 7 15. A karbantartási és felújítási munkák tervezett végrehajtásáról BÉRBEADÓ és BÉRLŐ kellő időben kölcsönösen tájékoztatják egymást. 16. BÉRLŐ köteles a vonatkozó tűzvédelmi és vagyonbiztonsági jogszabályi előírásokat betartani és betartását ellenőrizni. 17. BÉRLŐ jelen szerződés alapján bérelt helyiségek gazdaságosabb működtetése érdekében kívülállók étkezési igényeit is biztosíthatja a munkahelyi étkeztetési tevékenység ellátása mellett. 18. A BÉRLŐ valamennyi munkanapon biztosítja az ebéd étkeztetést legalább óra között menürendszerben. A menü leves és legalább 1 féle második fogás. Az étterem étkezési utalvány elfogadóhely. Az étterem-konyha lehetőséget biztosít kisebb munkahelyi rendezvények (pl. nyugdíjasbúcsúztatás), valamint a Megyeházán rendezett állófogadások lebonyolítására. 19. A BÉRLŐ valamennyi munkanapon a reggeli-délelőtti órákban legalább 4 óra időtartamban biztosítja a büfé üzemelését. 20. BÉRLŐ az ingatlanrészt további bérletbe nem adhatja ki, gazdasági társaságba apportként nem viheti be, nem terhelheti meg, tilos jelen szerződésben nem foglalt további célú hasznosítása is. 21. Jelen szerződést bármelyik fél a másikhoz címzett írásbeli rendkívüli, azonnali hatályú felmondással jogosult felmondani súlyos szerződésszegés esetén. Súlyos szerződésszegésnek minősül, ha a bérlő pl. nem rendelkezik a konyhára működési engedéllyel vagy HACCP tanúsítvánnyal; egy havi díjnál (4. pont szerinti díjak) nagyobb késedelembe esik; huzamosabb ideig nem tartja be a minimális nyitvatartási időt; a szerződési opciót nem biztosítja; tartós minőségi kifogások az étellel kapcsolatban; karbantartási kötelezettségét elmulasztja. 22. BÉRLŐ a bérleti jogviszony megszűnése, vagy megszüntetése után az ingatlanrészt tisztán, rendeltetésszerű, használatra alkalmas állapotban bocsátja BÉRBEADÓ rendelkezésére. 23. BÉRLŐ a bérleti jogviszony megszűnése, vagy megszüntetése esetére elhelyezésre nem tart igényt. 24. Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a hatályos jogszabályok rendelkezései az irányadóak. 25. Jelen szerződés időtartama alatt a bérleti jogviszony során felmerült jogviták esetén a felek elsődlegesen közös megegyezésre törekednek, eredménytelen tárgyalásuk esetére a Szolnoki Városi Bíróság illetékességét kötik ki. A szerződő felek kijelentik, hogy ezen szerződés a felek akaratának kölcsönös és egybehangzó nyilatkozatával, a szerződés lényeges kérdéseiben történt megegyezéssel jött

8 8 létre, s azt átolvasást és értelmezést követően az aláírásra teljes jogkörrel rendelkező képviselők által írták alá. Mellékletek: 1. sz. melléklet: Szintenkénti alaprajz 2. sz. melléklet: Készletek 3. sz. melléklet: Tárgyi eszközök 4. sz. melléklet: Közműmérők/almérők állásai Szolnok, Bérbeadó. Bérlő

9 9 1. sz. melléklet

10 10 Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 2. sz. melléklet MUNKAHELYI ÉTTEREM-KONYHA KÉSZLETEK Étterem i Tűzoltókészülék darab 1 Mosogató 1-2 részes darab 1 Hulladéktároló edény rm. 75 literes darab 1 Adagoló kanál 0,5 literes darab 2 Kanál rozsdamentes darab 240 Kávéskanál rozsdamentes darab 133 Kés rozsdamentes darab 642 Villa rozsdamentes darab 635 Műanyag tálca fehér darab 155 Szalvétatartó rm. darab 28 Ételszállító kocsi darab 1 Evőeszköztálca kocsi darab 1 Gázzsámoly földgáz darab 1 Falióra darab 1 Virágállvány, -láda, dézsa (hagyományos) darab 4 Éttermi szék Bükk darab 140 Éttermi asztal 4 szem. 80x80 darab 27 Éttermi asztal 6 szem. 80x120 darab 6 Rézkarc darab 1 Nylon függöny darab 2 Dekor drapéria fényelzáró függöny darab 13 Tálaló i Csésze 0,2 Sissy darab 2 Csészealj Sissy darab 5 Levesmerőkanál rozsdamentes darab 29 Tortakanál, -villa rozsdamentes darab 2 Fűszertartó rozsdamentes darab 15 Ecet-, olajtartó darab 14 Cukorszóró darab 6 Tisztítószertartó polc darab 1 Hűtőszekrény darab 1 Telefonkészülék darab 1 Dohányzó, tv-telefon asztal darab 2 Elosztó-rendező, konyhaasztal darab 4 Ülőke, hokedli, zsámoly, fapad darab 1 Falipolcok, szekrény 1-4 ajtós darab 2 Mosogatószekrény darab 1

11 11 Konyha i Tűzoltókészülék darab 1 Gázpalack 22, 23 kg-os darab 2 Hulladéktároló edény rm. 75 literes darab 2 Adagoló kanál 0,5 literes darab 2 Fazék 70 literes darab 4 Fedőtartó darab 2 Nokedli szaggató üzemi darab 1 Szűrőkanál üzemi darab 1 Tepsi lemez darab 10 Húsvágó bárd darab 2 Húsdaráló darab 1 Tálca rm. darab 6 Tálca üvegszálas szürke darab 3 Spicc kanál rm. darab 3 Ételadag. meleg. edény pultba darab 4 Rm. tálaló darab 3 Lapátkanál darab 4 Spicc szűrő 26 cm-es darab 1 Bécsi sütő öntöttvas darab 2 Fedő rm. acél 22 cm átmérőjű csőfülű darab 3 Fedő rm. acél 24 cm átmérőjű csőfülű darab 1 Fedő rm. acél 28 cm átmérőjű csőfülű darab 9 Fedő rm. acél 32 cm átmérőjű csőfülű darab 7 Fedő rm. acél 40 cm átmérőjű csőfülű darab 8 Fedő rm. acél 45 cm átmérőjű csőfülű darab 1 Fedő rm. acél 50 cm átmérőjű csőfülű darab 5 Fazék rm. acél 28 cm 17 literes darab 4 Magas lábas rm. acél 32 cm 15,4 darab 5 Magas lábas rm. acél 40 cm 30,1 darab 8 Teaszűrő rm. 18 cm-es darab 1 Rozsdamentes tál darab 10 Húskloffoló darab 3 Leveses tál rozsdamentes darab 16 Nagyüzemi konzervnyitó darab 1 Vágólap darab 1 Talpasszűrő 50 cm rm. darab 2 Tisztítószertartó polc darab 3 Szemetes kuka darab 1 Sütőkesztyű pár 1 Maghőmérő digitális darab 1 Ételszállító kocsi darab 2 Gázzsámoly földgáz darab 2 Kávéörlő darab 1 Philips turmix darab 1 Telefonkészülék darab 1 Falióra darab 1 Gyorsmérleg darab 2 Súlykészlet darab 1

12 12 i Gumitömlő ½ méter 10 Műanyag hordó 60 literes darab 1 Fregoli darab 2 Kisszekrény (ételkiadónál) darab 1 Dohányzó, tv-telefon asztal darab 1 Elosztó-rendező, konyhaasztal darab 13 Ülőke, hokedli, zsámoly, fapad darab 3 Falipolcok, szekrény 1-4 ajtós darab 2 Ételmintás üvegszekrény darab 1 Állvány, polcok Ft felett (edénytartó) darab 3 Nylon függöny darab 2 Folyosó i Tűzoltókészülék darab 1 Villanyvasaló darab 1 Vasalódeszka darab 1 Álló, fali fogas (fa, fém), kalaptartó darab 2 Vattakabát darab 2 Munkaköpeny ÁNTSZ darab 3 Törölköző darab 16 Asztalterítő zöld, mályva 3x1,5 m darab 16 Terítő szoknyával garnitúra darab 4 Asztalterítő sárga, fehér darab 4 Asztalterítő piros 1,5x1,5 darab 10 Asztalterítő 140x185 cm darab 16 Asztalterítő 140x140 cm darab 51 Húsos i Hűtőszekrény L-ig darab 1 Rakott hústőke lábbal darab 1 Lánckesztyű 5 ujjas darab 1 Zöldséges i Mélyhűtő láda 300 L, italhűtő darab 1

13 13 Öltöző i Hosszabbító darab 1 Ventillátor Ft felett darab 2 Dohányzó, tv-telefon asztal darab 1 Álló, fali fogas (fa, fém), kalaptartó darab 1 Falipolcok, szekrény 1-4 ajtós darab 3 Fotelágy darab 1 Iroda i Szemetes kuka darab 1 Telefonkészülék darab 1 Sharp EL-2607R asztali számológép darab 1 Falitábla darab 1 Dohányzó, tv-telefon asztal darab 1 Íróasztal, írógépasztal (hagyományos) darab 1 Falipolcok, szekrény 1-4 ajtós darab 1 Panther irodai forgószék darab 1 Raktárak i Csésze 0,2 Sissy darab 36 Csészealj Sissy darab 43 Tejszínkiöntő Sissy 0,03 darab 11 Tejszínkiöntő Sissy 0,10 darab 11 Létra fémből 2 ágú darab 2 Talpas gázégőfej darab 1 Cseving darab 3 Szállító kocsi darab 2 Mélyhűtő láda 300 L, italhűtő darab 2 Kávéfőző darab 1 Tolósúlyos mérleg darab 2 Salgóláb méter 194 Raklap + tartozék darab 77 Büfé i Kétrészes mosogató darab 1 Tűzoltókészülék darab literes hűtőszekrény darab 1 Komplett hűtőpult darab 1 Telefonkészülék darab 1 Íróasztal, írógépasztal (hagyományos) darab 1 Álló, fali fogas (fa, fém), kalaptartó darab 1 Sarokpult darab 1 Falipolc- és világítórendszer darab 1 Nylon függöny darab 3

14 14 Társalgó i Hollóházi étkészlet Erika 26 részes készlet 4 Hollóházi mokkáskészlet 15 részes készlet 4 Kristályváza darab 5 Kristálypohár vizes darab 12 Kristálypohár likőrös darab 19 Kristálypohár konyakos darab 23 Szalvétatartó rm. darab 2 Ecet-, olajtartó darab 2 Kenyérkosár rm. darab 1 Szervízvilla darab 11 Szervízkanál darab 10 Jégvödör szájjégtartóval 9 cm darab 4 Menage (fűszertartó) készlet 6 részes készlet 1 Tálalókocsi darab 2 Csillár Ft felett darab 1 Falikar darab 9 Hűtőszekrény darab 1 Telefonkészülék darab 1 Asztal különféle, egyedi darab 4 Szék egyedi darab 20 Fényelzáró függöny darab 8

15 15 Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 3. sz. melléklet MUNKAHELYI ÉTTEREM-KONYHA TÁRGYI ESZKÖZÖK Leltári Menynyiség érték érték Bruttó Nettó ÉCS szám 2851 Klímaberendezés Klímaberendezés Klímaberendezés Klímaberendezés Elektromos olajsütő KG 501 Burgonyakoptató Fagyasztószekrény Zanussi GLF-200 gáz főzőüst + páraelszívó GLF-200 gáz főzőüst + páraelszívó Légtechnikai berendezés LG LV-B 1860 tip. parapet split klíma Egyetemes konyhagép + tartozékok Statikus elektromos sütő Hűtőszekrény 700 L-es rm Teherszállító kocsi Dexion mosogatógép Hőtárolós ételszállító Tálcatartó szekrény Ruhatári akasztós szekrény Vízfürdős melegentartó kocsi rm. acél Kétszintes átadó polc rm. acél Rm. acél tálcacsúszda Hűtőszekrény 1200 L-es Szeletelőgép Sirmon Vesta tűzhely Chaving Whirlpool mikrosütő KO-RM 1300 L-es hűtőszekrény Fazék rm. acél 45 cm 63,5 L-es Fazék rm. acél 50 cm 98 L-es Magas lábas rm. acél 50 cm 58 L-es Gázüst MG-915 BM tip. + páraelszívó

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 3. sz. melléklet MUNKAHELYI ÉTTEREM-KONYHA KIS ÉRTÉKŰ TÁRGYI ESZKÖZÖK

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 3. sz. melléklet MUNKAHELYI ÉTTEREM-KONYHA KIS ÉRTÉKŰ TÁRGYI ESZKÖZÖK Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 3. sz. melléklet MUNKAHELYI ÉTTEREM-KONYHA KIS ÉRTÉKŰ TÁRGYI ESZKÖZÖK Helyiség Megnevezés Mennyiség Étterem Tűzoltókészülék (db) 1 Kanál rozsdamentes (db) 366 Kávéskanál

Részletesebben

95 íjdáh. Tárgy: Hozzájárulás a XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata által kötendő bérleti szerződéshez

95 íjdáh. Tárgy: Hozzájárulás a XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata által kötendő bérleti szerződéshez 95 íjdáh BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a 2014. május 14. napján tartandó képviselő-testületi ülésre Készítette: dr. Köles Zsuzsanna vagyonhasznosítási és jogi referens

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. HM CURRUS Gödöllői Harcjárműtechnikai ZRt területén lévő büfé üzemeltetésének elnyerésére

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. HM CURRUS Gödöllői Harcjárműtechnikai ZRt területén lévő büfé üzemeltetésének elnyerésére PÁLYÁZATI FELHÍVÁS HM CURRUS Gödöllői Harcjárműtechnikai ZRt területén lévő büfé üzemeltetésének elnyerésére Felhívás A HM CURRUS Gödöllői Harcjárműtechnikai ZRt (továbbiakban: CURRUS ZRt.) (2100 Gödöllő,

Részletesebben

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet az előterjesztés megtárgyalására és a határozati javaslat támogatására.

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet az előterjesztés megtárgyalására és a határozati javaslat támogatására. BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT ALPOLGÁRMESTERE Készült a 2014. november 19. napján tartandó képviselő-testületi ülésre Készítette: dr. Köles Zsuzsanna vagyonhasznosítási és jogi referens Tisztelt

Részletesebben

BÉRBE ADHATÓ INGATLANOK. Ajánlattételi feltételek

BÉRBE ADHATÓ INGATLANOK. Ajánlattételi feltételek BÉRBE ADHATÓ INGATLANOK Ajánlattételhez szükséges letölthető dokumentumok - Ajánlattételi feltételek - Ajánlattételi adatlap - Szerződés-tervezet Ajánlattételi feltételek Tisztelt Érdeklődő! A Jász-Nagykun-Szolnok

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. üdülő bérbeadására

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. üdülő bérbeadására PÁLYÁZATI FELHÍVÁS üdülő bérbeadására A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat megbízásából a Megyei Közgyűlés Elnöke pályázatot hirdet az Ábrahámhegy, Béke u. 2. (hrsz. 732) alatti üdülő bérbeadására.

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT ALPOLGÁRMESTERE Készült a 2015. június 24. napján tartandó képviselő-testületi ülésre Készítette: dr. Köles Zsuzsanna vagyonhasznosítási és jogi referens Tárgy:

Részletesebben

Új Szöveges dokumentum

Új Szöveges dokumentum BÉRLETI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Miskolci Egyetem (székhelye: 3515 Miskolc, Egyetemváros; képviseli: Dr. Patkó Gyula rektor) - mint bérbeadó, a továbbiakban bérbeadó, másrészről a Bartók

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S ZIRC VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2010. február 22-i ülésére Tárgy: A MSZP Zirc és Térsége Szervezeteinek Szövetsége kérelme Előadó: dr. Árpásy Tamás jegyző Előterjesztés

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 5. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez önkormányzati tulajdonú

Részletesebben

POLGÁRMESTERE. b) öt év feletti, illetve határozatlan időtartamú bérbeadás joga a Képviselő-testület hatáskörébe tartozik.

POLGÁRMESTERE. b) öt év feletti, illetve határozatlan időtartamú bérbeadás joga a Képviselő-testület hatáskörébe tartozik. BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI POLGÁRMESTERE ÖNKORMÁNYZAT Tárgy: Javaslat az Arany János Általános Iskola és a Scheiling Kft. közötti, határozatlan idejű bérleti szerződés jóváhagyására Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Makó Város Önkormányzata EGYFORDULÓS, NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET. a tulajdonát képező

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Makó Város Önkormányzata EGYFORDULÓS, NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET. a tulajdonát képező PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Makó Város Önkormányzata EGYFORDULÓS, NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET a tulajdonát képező MAKÓ, SZÉCHENYI TÉR 10. SZÁM ALATTI KORONA ÜZLETI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT I. EMELET, 201-208-AS 51 m 2 ALAPTERÜLETŰ

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjesztő: Vargáné

Részletesebben

BÉRLETI ÉS ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS

BÉRLETI ÉS ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS BÉRLETI ÉS ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről a Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt. ( 5600. Békéscsaba, Irányi u. 4-6. sz. ), mint Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata által megbízott bérbeadó

Részletesebben

Javaslat a Salgótarján, Játszó út 2. 4/1 szám alatti lakás műterem céljára történő bérbeadására

Javaslat a Salgótarján, Játszó út 2. 4/1 szám alatti lakás műterem céljára történő bérbeadására 14253058 S algó Vagyon Kft. Salgótarján SV/2.411-2/2015 Javaslat a Salgótarján, Játszó út 2. 4/1 szám alatti lakás műterem céljára történő bérbeadására Tisztelt Közgyűlés! Salgótarján Megyei Jogú Város

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK PIACFELÜGYELETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK PIACFELÜGYELETE BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK PIACFELÜGYELETE PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzat Piacfelügyelete (a továbbiakban: Piacfelügyelet ) az

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 27-i ülésére Tárgy: A Zirc, Kossuth u. 18. szám alatti 996/3/C helyrajzi számú garázs ingatlan bérleti úton történő

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/1000-1/2014/I Üi.: dr. Kurunczi Péter Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Tárgy: Csongrád Megyei Levéltár használati

Részletesebben

Pályázati felhívás. 2, Az üzemeltetés időtartama július 1-től június 30-ig tartó határozott idejű szerződés, 3 hónapos felmondási idővel.

Pályázati felhívás. 2, Az üzemeltetés időtartama július 1-től június 30-ig tartó határozott idejű szerződés, 3 hónapos felmondási idővel. Pályázati felhívás Nemesszalók Község Önkormányzat Képviselő-testülete nyílt pályázatot ír ki a Nemesszalók Rákóczi u. 13. szám alatt lévő 300 adagos főzőkonyha határozott idejű üzemeltetésére. 1, Az étkeztetés

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A Tiszavasvári, Ady E. u. 8. sz. alatti irodák Vasvári Pál Múzeum által

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ. a Békéscsaba, Petőfi u. 2. szám alatti ingatlan bérbeadásához

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ. a Békéscsaba, Petőfi u. 2. szám alatti ingatlan bérbeadásához Ref. szám: NÜ-012/1/2010 AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ a Békéscsaba, Petőfi u. 2. szám alatti ingatlan bérbeadásához I. Ajánlati felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszáma: Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt.

Részletesebben

a Békéscsaba, Szabadság tér 1-3. szám alatti ingatlan bérbeadásához

a Békéscsaba, Szabadság tér 1-3. szám alatti ingatlan bérbeadásához Ref. szám: NÜ-004/3/2010. AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ a Békéscsaba, Szabadság tér 1-3. szám alatti ingatlan bérbeadásához I. Ajánlati felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszáma: Békéscsaba Vagyonkezelő

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete március 31-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete március 31-i ülésére Tárgy: Szent Lázár Alapítvány kérelme a Békés, Petőfi u. 35. szám alatti ingatlan hasznosítására vonatkozóan Előkészítette: Holopné dr. Sztrein Beáta osztályvezető-helyettes Gazdasági Osztály Véleményező

Részletesebben

a Békéscsaba, Wlassics sétány 15. szám alatti ingatlan bérbeadásához

a Békéscsaba, Wlassics sétány 15. szám alatti ingatlan bérbeadásához Ref. szám:nü-006/3/2010. AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ a Békéscsaba, Wlassics sétány 15. szám alatti ingatlan bérbeadásához I. Ajánlati felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszáma: Békéscsaba Vagyonkezelő

Részletesebben

LAKÁSBÉRLETI SZERZŐDÉS

LAKÁSBÉRLETI SZERZŐDÉS LAKÁSBÉRLETI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az 1. pontban nevezett bérbeadó (a továbbiakban: Bérbeadó), másrészről pedig a 2. pontban nevezett bérlő (a továbbiakban: Bérlő) együttesen a továbbiakban:

Részletesebben

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ügyiratszám: B/499-2/2018. Sorszám: 13. ELŐTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. március 29. napján tartandó ülésére

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. február 14. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Neumann János Egyetem Kancellári Hivatal

Neumann János Egyetem Kancellári Hivatal PÁLYÁZATI KIÍRÁS a vagyonkezelésében lévő Kecskemét 6124/8 hrsz. alatt nyilvántartott, természetben a 6000 Kecskemét, Ceglédi út 2. szám alatti épületekben lévő üzlethelyiségek bérlet útján történő hasznosítására

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. június 25. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 139/2015. (XI.05.) számú határozata

Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 139/2015. (XI.05.) számú határozata Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 139/2015. (XI.05.) számú határozata Döntés az Önkormányzat tulajdonában lévő 2434 Hantos, Nagylóki út 7. szám alatti lakás bérbeadásáról Hantos Község

Részletesebben

Lakókocsi bérleti szerződés

Lakókocsi bérleti szerződés Lakókocsi bérleti szerződés Szerződés száma : / Amely létrejött egyrészről: Név: Fazekas Zoltán Születési hely, idő: Mezőtúr, 1971 04 16 Anyja neve: Nagy Jolán Zsuzsanna szig.szám : 522623LA Lakhely: 5400

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1.

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Az előterjesztést megtárgyalja: Gazdasági Bizottság Pénzügyi Bizottság

Részletesebben

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Tájékoztatás, felvilágosítás kérhető a Váci Városfejlesztő Kft. Vác, Köztársaság út 34. szám alatti irodájában, ügyfélfogadási időben vagy telefonon

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat DEMECSER VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 33/2014.(III.13.) HATÁROZATA. A városi sportpálya bérbeadásáról

Jegyzőkönyvi kivonat DEMECSER VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 33/2014.(III.13.) HATÁROZATA. A városi sportpálya bérbeadásáról Jegyzőkönyvi kivonat Készült Demecser Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 13. napján a Demecseri Polgármesteri Hivatal A épülete (4516. Demecser, Kétezer-egy tér 1.) Polgármester Irodájában

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. február 23-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. február 23-i ülésére Tárgy: A Békés Városi Önkéntes Tűzoltó Egyesület kérelme Előkészítette: Holopné dr. Sztrein Beáta Gazdálkodási Osztály Véleményező Pénzügyi Bizottság bizottság: Sorszám: IV/6 Döntéshozatal módja: Egyszerű

Részletesebben

Jelentkezési lap magánszemélyek (egyéni vállalkozók) számára

Jelentkezési lap magánszemélyek (egyéni vállalkozók) számára 1. számú melléklet Jelentkezési lap magánszemélyek (egyéni vállalkozók) számára A pályázó neve: Postacíme: Telefonszáma: Fax száma: E-mail címe: Honlap címe: Számlavezető bankjának neve: Bankszámla-száma:

Részletesebben

Makó Város Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi, és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22.

Makó Város Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi, és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Makó Város Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi, és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Ikt.sz.: 1/578-1/2012/I. Tárgy: Makó, Széchenyi tér 7.

Részletesebben

Gödöllő Város Polgármestere

Gödöllő Város Polgármestere Gödöllő Város Polgármestere E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2008. december 11-i ülésére Tárgy: vagyontárgyak átadása a KALÓRIA Gödöllői Kht.-nak Előterjesztő: dr. Gémesi György polgármester

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere. J A VA S L A T az önkormányzat tulajdonában lévő Csalános úti sporttelep használatba adására

Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere. J A VA S L A T az önkormányzat tulajdonában lévő Csalános úti sporttelep használatba adására Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere Iktatószám: 2025/2014. J A VA S L A T az önkormányzat tulajdonában lévő Csalános úti sporttelep használatba adására Tisztelt Közgyűlés! Salgótarján Megyei

Részletesebben

Dorogi József Attila Művelődési Ház közösségi rendezvények infrastruktúra- és eszközhasználatának feltételeiről szóló szabályzat

Dorogi József Attila Művelődési Ház közösségi rendezvények infrastruktúra- és eszközhasználatának feltételeiről szóló szabályzat Dorogi József Attila Művelődési Ház közösségi rendezvények infrastruktúra- és eszközhasználatának feltételeiről szóló szabályzat. 1. A szabályzat hatálya A szabályzat a Dorogi József Attila Művelődési

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS

ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről Nagykálló Város Önkormányzata (4320 Nagykálló, Somogyi B. út 5-7, adószám: 15404503-2-15, képviseletében: Juhász Zoltán polgármester), mint Tulajdonos

Részletesebben

Pályázati felhívás. Megjegyzés: Az ingatlan üzemeltetője a BFVK Zrt

Pályázati felhívás. Megjegyzés: Az ingatlan üzemeltetője a BFVK Zrt Pályázati felhívás Kiíró: Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. (BFVK Zrt.), (székhelye: 1013 Budapest, Attila út 13/a), Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából. Pályázat célja: A Fővárosi Önkormányzat

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház (röviden: SZSZBMK)

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház (röviden: SZSZBMK) PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az SZSZBMK Pólus Tömbkórház C épületében lévő büfé üzemeltetési jogának megszerzése A Kiíró neve, címe: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház (röviden: SZSZBMK)

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete január 28-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete január 28-i ülésére Tárgy: Küldetés Alapítvány kérelme Sorszám: IV/5 Előkészítette: Holopné dr. Sztrein Beáta Gazdasági Osztály Döntéshozatal módja: Egyszerű szótöbbség Véleményező bizottság: Pénzügyi Bizottság Egyéb előterjesztés

Részletesebben

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Tájékoztatás, felvilágosítás kérhető a Váci Városfejlesztő Kft. Vác, Köztársaság út 34. szám alatti irodájában, ügyfélfogadási időben vagy telefonon

Részletesebben

BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S

BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S amely létrejött egyfelől - képviselője: - székhely: - számlaszám: - adószám: - cégjegyzékszám: mint Bérlő, másfelől a M6 L.O.G Járműkereskedelmi és Szolgáltató Kft. - képviselője:.

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Iktatószám: 1/716-1/2011/I. Előadó: Dr. Sánta Edina/Kovács Gábor Tárgy: Melléklet: ELŐTERJESZTÉS Sporttelepek hasznosítása Helyiségbérleti szerződés Makó

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS 2. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS 2. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA 1 a 69/2016. (IV. 29.) határozat 1. melléklete ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS 2. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA melyet megkötöttek egyrészről: Kazincbarcika Város Önkormányzata (székhely: 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4., adószám:

Részletesebben

pdfmachine trial version

pdfmachine trial version SZOGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS Mely létrejött egyrészrõl a Tolcsva Község Önkormányzata (3934 Tolcsva, Szabadság tér 16. adószám: 15349648-2-05 Bankszámlaszám: 11734169 15349648), továbbiakban Szolgáltatást igénybevevõ,

Részletesebben

Ajánlattételi feltételek

Ajánlattételi feltételek Ajánlattételi feltételek Tisztelt Érdeklődő! A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat megvételre ajánlja az Alsóörs, Füredi u. 62. 846 hrsz. alatti értékesítésre kijelölt ingatlant. Ajánlattétel: a pályázati

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Megrendelő, Megrendelő: Cégjegyzékszám: Bankszámlaszám Képviseli: a továbbiakban mint Megrendelő, másrészről Vállalkozó: Nyilvántartási szám: Statisztikai számjel: Bankszámlaszám:

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. április 29-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. április 29-i ülésére Tárgy: Baptista Szeretetszolgálat kérelme Sorszám: IV/15 Előkészítette: Holopné dr. Sztrein Beáta Gazdasági Osztály Döntéshozatal módja: Egyszerű szótöbbség Véleményező bizottság: Pénzügyi Bizottság Egyéb

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 22-én tartandó rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 22-én tartandó rendes ülésére ELŐTERJESZTÉS Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. december 22-én tartandó rendes ülésére Az előterjesztés tárgya: Tiszavasvári, Ady E. u. 8. sz. alatti épület egyes helyiségeinek

Részletesebben

Terembérleti szerződés egyéb használatra (sport, klub, egyéb tevékenység) (bérleti díj fizetési kötelezettséggel)

Terembérleti szerződés egyéb használatra (sport, klub, egyéb tevékenység) (bérleti díj fizetési kötelezettséggel) Terembérleti szerződés egyéb használatra (sport, klub, egyéb tevékenység) (bérleti díj fizetési kötelezettséggel) 5.számú függelék amely létrejött egyrészről a Tápióság Község Önkormányzata (képviseletében

Részletesebben

MEGÁLLAPODÁS. (a továbbiakban együtt: Felek) között alulírott helyen és napon a következő feltételekkel:

MEGÁLLAPODÁS. (a továbbiakban együtt: Felek) között alulírott helyen és napon a következő feltételekkel: MEGÁLLAPODÁS köznevelési intézmény gyermekétkeztetéssel és óvodai feladatellátással összefüggő helyiségei költségeinek továbbszámlázására, műfüves pálya használatára Kunszentmárton Város a székhelye: 5440

Részletesebben

Budapest I. Kerület Budavári Önkormányzat Víziváros Vár Krisztinaváros Tabán - Gellérthegy. Pályázati felhívás

Budapest I. Kerület Budavári Önkormányzat Víziváros Vár Krisztinaváros Tabán - Gellérthegy. Pályázati felhívás Budapest I. Kerület Budavári Önkormányzat Víziváros Vár Krisztinaváros Tabán - Gellérthegy Pályázati felhívás A Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat nyilvános pályázatot hirdet a tulajdonában lévő

Részletesebben

a Békéscsaba, Andrássy út 55-57. szám alatti ingatlan bérbeadásához

a Békéscsaba, Andrássy út 55-57. szám alatti ingatlan bérbeadásához Ref. szám: NÜ-008/3/2010 AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ a Békéscsaba, Andrássy út 55-57. szám alatti ingatlan bérbeadásához I. Ajánlati felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszáma: Békéscsaba Vagyonkezelő

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Közgyűléshez

ELŐTERJESZTÉS. a Közgyűléshez Ügyiratszám: 53.591/2011.v111. Ügyintéző: File János NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE 4401 Nyíregyháza, Kossuth tér 1. Pf.: Telefon: (42) 524-510 Fax: (42) 524-501 E-maii: humanalpolg@nyiregvhaza.hu

Részletesebben

Előterjesztés a Berettyóújfalui Tankerületi Központtal kötendő megállapodásról

Előterjesztés a Berettyóújfalui Tankerületi Központtal kötendő megállapodásról Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. Készítette: Pandur Erika Előterjesztés a Berettyóújfalui Tankerületi Központtal kötendő megállapodásról 2013. január 1-jétől a közoktatási

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Balatonfűzfő, 2015. május 11. Marton Béla polgármester

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Balatonfűzfő, 2015. május 11. Marton Béla polgármester PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Balatonfűzfő Város Önkormányzata nyílt pályázati felhívást tesz közzé a Balatonfűzfői Fövenystrandon a Fövenyfürdő felújítása című projekt keretében megépítendő 39,69 m2 térmértékű kereskedelmi-vendéglátóipari

Részletesebben

1. számú nyilatkozat

1. számú nyilatkozat 1. számú nyilatkozat cégjegyzékszám:.) a... (a továbbiakban: ) 1. Büntetőjogi felelősségem tudatában akként nyilatkozom, hogy: (a) nek Budapest Főváros Önkormányzatával szemben nincs három hónapnál régebben

Részletesebben

Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22.

Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Ikt.sz.: 1/344-1/2013./I. Tárgy: Makó, Széchenyi tér 7. I.

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Ikt. szám: 1811/2011. Javaslat a Salgótarjáni Önkéntes Tűzoltó Egyesület részére térítésmentes helyiséghasználat biztosítására Tisztelt Közgyűlés! A Salgótarjáni

Részletesebben

Beosztása: 2.) Igénybevétel ideje: 2013. év hó.. napjától 2013. év hó napjáig. .. órától..óráig

Beosztása: 2.) Igénybevétel ideje: 2013. év hó.. napjától 2013. év hó napjáig. .. órától..óráig EGYEDI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS A NEMZETI SPORTKÖZPONTOK VAGYONKEZELÉSÉBEN, ÜZEMELTETÉSÉBEN VAGY EGYÉB JOGCÍMEN HASZNÁLATÁBAN LÉVŐ NEMZETI KAJAK-KENU ÉS EVEZŐS OLIMPIAI KÖZPONT MATY-ÉR LÉTESÍTMÉNY RENDEZVÉNY

Részletesebben

anyja neve:... születési hely, idő:... adóazonosító jel/adószám: állandó lakóhely:.

anyja neve:... születési hely, idő:... adóazonosító jel/adószám: állandó lakóhely:. az azonosítószámú című projekt keretében elnyerhető lakhatási támogatáshoz amely létrejött egyrészről név: Fertőd Város Önkormányzata (képviseli: Bognár Zoltán polgármester) cím: 9431 Fertőd, Madách sétány

Részletesebben

Javaslat a Salgótarján, Rákóczi út 18. (hrsz: 3750/A/2) szám alatti üzlethelyiség bérbeadására

Javaslat a Salgótarján, Rákóczi út 18. (hrsz: 3750/A/2) szám alatti üzlethelyiség bérbeadására 14049385 r Salgó Vagyon Kft. Salgótarján SV/.i.'fc ;../2 0 1 4. Javaslat a Salgótarján, Rákóczi út 18. (hrsz: 3750/A/2) szám alatti üzlethelyiség bérbeadására Tisztelt Közgyűlés! Társaságunk bérleti szerződést

Részletesebben

Diósjenő Községi Önkormányzat Képviselő - testülete a következő határozatot hozta:

Diósjenő Községi Önkormányzat Képviselő - testülete a következő határozatot hozta: 2./ Egyebek Előterjesztő: Tóth János polgármester - Strandfürdő üzemeltetése Diósjenő község Önkormányzatának tulajdonában lévő 2643. Diósjenő, Petőfi úton található Strandfürdő ingatlan immár évek óta

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete március 31-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete március 31-i ülésére Tárgy: Békési Motoros Baráti Kör kérelme a Békés, Széchenyi tér 4. szám alatti ingatlan ingyenes használatára Előkészítette: Holopné dr. Sztrein Beáta Gazdasági Osztály Sorszám: IV/12. Döntéshozatal módja:

Részletesebben

BÉRLETI SZERZŐDÉS. A bérleti díj, rezsi költségek mértéke, és azok viselésének módja

BÉRLETI SZERZŐDÉS. A bérleti díj, rezsi költségek mértéke, és azok viselésének módja BÉRLETI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet(1121 Budapest, Szanatórium u. 19. képviseli: Dr. Cserháti PéterPhD főigazgató, adószám: 15309790-2-43), mint Bérbeadó,

Részletesebben

1) A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1) A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjeszti:végh József igazgató MEGÁLLAPODÁS

Részletesebben

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Bérbeadó adatai: Név / cégnév: Kapcsolattartó: Cím/ telephely: Adószám: Cégjegyzékszám: Telefon/fax: továbbiakban Bérbeadó

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Bérbeadó adatai: Név / cégnév: Kapcsolattartó: Cím/ telephely: Adószám: Cégjegyzékszám: Telefon/fax:   továbbiakban Bérbeadó BÉRLETI SZERZŐDÉS Bérbeadó adatai: Név / cégnév: Kapcsolattartó: Cím/ telephely: Adószám: Cégjegyzékszám: Telefon/fax: E-mail: továbbiakban Bérbeadó Bérlő adatai: Név: Lakcím/Székhely: Személyi ig. szám/adószám:

Részletesebben

A Piactér üzemeltetésének megszüntetésére irányuló kérelem megvitatása

A Piactér üzemeltetésének megszüntetésére irányuló kérelem megvitatása Az előterjesztés száma: 151/2014. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs Nagyközség képviselő-testületének 2014. december 3-án, 18-órakor megtartandó ülésére A Piactér üzemeltetésének

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. március 30-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. március 30-i ülésére Tárgy: Hulladékszállító jármű ingyenes használatba adása Előkészítette: Gál András osztályvezető Műszaki Osztály Véleményező Pénzügyi Bizottság bizottság: Sorszám: IV/14. Döntéshozatal módja: egyszerű

Részletesebben

Bérleti díj: Ft + áfa/hó, azaz forint + áfa/hó A hasznosítás időtartama: év.

Bérleti díj: Ft + áfa/hó, azaz forint + áfa/hó A hasznosítás időtartama: év. 1. sz. nyilatkozat A bérleti díjról, bérlet időtartamáról, a bérleményben folytatni kívánt tevékenységről pályázati eljárásban az ingatlan bérleti díjára az alábbi ajánlatot teszem: Bérleti díj: Ft + áfa/hó,

Részletesebben

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete május 4-i rendkívüli ülésének 2. napirendi pontja

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete május 4-i rendkívüli ülésének 2. napirendi pontja Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. május 4-i rendkívüli ülésének 2. napirendi pontja Tár&v: A paksi 0331 hrsz.-ú ingatlanon 2 önálló, 0,5 MW-os napelem park kialakítása Előadó: Süli János

Részletesebben

KIVONAT. 1. a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Ellátó Szervezete Alapító Okiratát május 1-től az alábbiak szerint állapítja meg:

KIVONAT. 1. a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Ellátó Szervezete Alapító Okiratát május 1-től az alábbiak szerint állapítja meg: KIVONAT a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés 2009. április 29-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

A Rendelet 2. (2) és (3) bekezdései az alábbiak szerint módosulnak: 2. (2)

A Rendelet 2. (2) és (3) bekezdései az alábbiak szerint módosulnak: 2. (2) 1 Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 8/2015. (IV. 02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában lévő nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásáról szóló 15/2000. (III.31.)

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 154/2011.(VIII.25.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 154/2011.(VIII.25.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYE JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 154/2011.(V.25.) számú határozata a Huszár tér 5. sz. alatti 8089 hrsz-ú ingatlan egyes részeinek - a Hajdúdorogi Egyházmegye részére történő - átadásáról A Közgyűlés

Részletesebben

KÖZTERÜLET-HASZNÁLATI SZERZŐDÉS

KÖZTERÜLET-HASZNÁLATI SZERZŐDÉS Mely létrejött egyrészről KÖZTERÜLET-HASZNÁLATI SZERZŐDÉS Pilis Város Önkormányzata székhely: 2721 Pilis, Kossuth Lajos út 47. adószám: 15730655-2-13 statisztikai számjel: 15730655-8411-321-13 képviseli:

Részletesebben

Tárgy: Javaslat a Don Bosco Szalézi Társaságával megkötött adásvételi szerződés módosítására, valamint megkötött bérleti szerződés módosítására

Tárgy: Javaslat a Don Bosco Szalézi Társaságával megkötött adásvételi szerződés módosítására, valamint megkötött bérleti szerződés módosítására 1 Előterjesztő: Készítette: Szitka Péter polgármester Dr. Juhász Hajnalka jogi szakreferens Tárgy: Javaslat a Don Bosco Szalézi Társaságával megkötött adásvételi szerződés módosítására, valamint megkötött

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 15-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 15-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 15-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Belső Tűz Egyesület helyiség használatba adási kérelme Iktatószám:

Részletesebben

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Eszköz neve, típusa Mennyiség Gyártási szám

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Eszköz neve, típusa Mennyiség Gyártási szám Szerződés száma: BÉRLETI SZERZŐDÉS A szerződő Felek: Bérbe adó: Cím: Adószám: Cégbejegyzés száma: Telefon/fax: a továbbiakban Bérbe adó valamint, valamint Bérlő: Cím: Posta cím: Számlavezető

Részletesebben

LAKÁSBÉRLETI SZERZŐDÉS,

LAKÁSBÉRLETI SZERZŐDÉS, amely létrejött egyrészről név: született: anyja neve: szem. ig. szám: lakcím: mint Bérbeadó (a továbbikban: Bérbeadó) és LAKÁSBÉRLETI SZERZŐDÉS, név:... született:... anyja neve:... szem. ig. szám:...

Részletesebben

Ikt.szám:36.597/2011.

Ikt.szám:36.597/2011. Ikt.szám:36.597/2011. Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Népjóléti Iroda J a v a s l a t a Pillangó Szárnyán Kft-vel együttműködési megállapodás megkötésére és kedvezményes bérleti díj

Részletesebben

2339 Majosháza, Kossuth u. 34. Tel: , Fax:

2339 Majosháza, Kossuth u. 34. Tel: , Fax: Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34. Tel: 06 24 511-830, Fax: 06 24 511-831 E-mail: polgarmester@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. szeptember 10. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Bérleti szerződés., mint bérlő között határozott bérlet tárgyában az alábbiak szerint. I. ELŐZMÉNYEK

Bérleti szerződés., mint bérlő között határozott bérlet tárgyában az alábbiak szerint. I. ELŐZMÉNYEK Bérleti szerződés amely létrejött egyrészről a Pető András Főiskola (székhelye: 1125 Budapest, Kútvölgyi út 6., intézményi azonosító: FI 81465; adószáma: 15826910-2-43; statisztikai számjele: 15826910-8542-312-01;

Részletesebben

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. 18/2015. (VI.19.) önkormányzati rendelete

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. 18/2015. (VI.19.) önkormányzati rendelete Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 18/2015. (VI.19.) önkormányzati rendelete a helyiségek bérletéről szóló 19/2011.(V. 18.) önkormányzati rendelet módosításáról Miskolc Megyei Jogú Város

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Ikt.sz.: 1/792-1/2014/I. Tárgy: IP-1 és az IP-2 jelzésű kutak hasznosítása Üi.: dr. Vass Zoltán Melléklet: 1. számú melléklet, Bérleti szerződés

Részletesebben

s v/. ~:?7.K.. h.. r2:.. /2015.

s v/. ~:?7.K.. h.. r2:.. /2015. 14253065 Salgó Vagyon Kft. Salgótarján s v/. ~:?7.K.. h.. r2:.. /2015. Javaslat a 3681 hrsz.-ú ingatlan ingyenes használatba adására Tisztelt Közgyűlés! A Salgótarján Foglalkoztatási Nonprofit Kft. szerves

Részletesebben

SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére

SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére 1023 Budapest, Bécsi út 4. T: 06-1-224-6278, F: 06-1-214-2224 honlap: www.vitaminep.hu e-mail: vitaminep@vitaminep.hu SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére mely létrejött egyrészről a VITAMIN Egészségpénztár

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS STÚDIÓVEZETŐI FELADATOK ELLÁTÁSÁRA

VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS STÚDIÓVEZETŐI FELADATOK ELLÁTÁSÁRA VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS STÚDIÓVEZETŐI FELADATOK ELLÁTÁSÁRA amely létrejött KŐRÖSHEGY Község Önkormányzata Székhely: 8617 Kőröshegy, Petőfi S. u. 71. Adószám: 15731735-2-14 Képviseli: Marczali Tamás polgármester

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA Tisztelt Ajánlattevő! A ajánlat kiírója ezúton kéri fel ajánlat benyújtására a Tisztelt Ajánlattevőt (a továbbiakban: ajánlattevő) a jelen ajánlati

Részletesebben

MEGÁLLAPODÁS ELEKTROMOS FÖLDKÁBEL VEZETÉSI TELKI SZOLGALMI JOG ALAPÍTÁSÁRA

MEGÁLLAPODÁS ELEKTROMOS FÖLDKÁBEL VEZETÉSI TELKI SZOLGALMI JOG ALAPÍTÁSÁRA MEGÁLLAPODÁS ELEKTROMOS FÖLDKÁBEL VEZETÉSI TELKI SZOLGALMI JOG ALAPÍTÁSÁRA amely létrejött egyrészről: Majosháza Község Önkormányzata (székhelye: 9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3., adószáma: 15421137-2-18,

Részletesebben

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE 2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv. jogosult: Székhely: Adószám:

Részletesebben

SZABOLCS SZATMÁR BEREG MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ESZKÖZ BÉRBEADÁSI SZABÁLYZAT

SZABOLCS SZATMÁR BEREG MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ESZKÖZ BÉRBEADÁSI SZABÁLYZAT SZABOLCS SZATMÁR BEREG MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ESZKÖZ BÉRBEADÁSI SZABÁLYZAT 2015. október 1 Az Eszköz Bérbeadási Szabályzat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Mérnöki Kamara (székhely: 4400 Nyíregyháza, Kálvin

Részletesebben

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Tájékoztatás, felvilágosítás kérhető a Váci Városfejlesztő Kft. Vác, Köztársaság út 34. szám alatti irodájában, ügyfélfogadási időben vagy telefonon

Részletesebben

Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2015.(II.25.) önkormányzati határozata

Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2015.(II.25.) önkormányzati határozata Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2015.(II.25.) önkormányzati határozata a Nyírbátori Football Clubbal kötött használati szerződés felülvizsgálatáról A KÉPVISELŐ-TESTÜLET - a Nyírbátori

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése 12. sz. napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése 12. sz. napirendi pontja Egyszerű többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése 12. sz. napirendi pontja Javaslat Szekszárd Megyei Jogú Várossal a Mészöly hagyaték kezeléséről kötendő együttműködési

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 11-i rendkívüli zárt üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 11-i rendkívüli zárt üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 15-12/2011/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. augusztus 11-i rendkívüli zárt

Részletesebben