IX. BALZER SHIRASU - MACONKA PERGETİ KUPA Maconkai kvalifikációs fordulók Versenykiírás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "IX. BALZER SHIRASU - MACONKA PERGETİ KUPA Maconkai kvalifikációs fordulók Versenykiírás"

Átírás

1 IX. BALZER SHIRASU - MACONKA PERGETİ KUPA Maconkai kvalifikációs fordulók Versenykiírás Verseny jellege: Nyílt, csónakos, kétfıs csapatverseny Verseny idıpontja: Szombat Vasárnap Helyszín: Maconkai - víztározó (Bátonyterenye) Rendezı: Balzer Hungária Kft.- Bátonyterenye-Maconkai Szabadidı- és Sporthorgász Egyesület Információ: Balzer Mintabolt, Budapest, Soroksári út 92. Telefon: 1/ Nevezési díj ,- Ft/csapat, mely magában foglalja a napijegyet és az ebéd árát is. A rendezıség csónakot biztosít. Verseny lebonyolítása: Regisztráció a Halırháznál Megnyitó, sorsolás Kihajózás Verseny Mérlegelés vége Ebéd Eredményhirdetés Versenyszabályok: 1. Horgászni csak a tó erre kijelölt belsı területein, a másik csapattól és a parttól is legalább 25 m távolságban, rögzített csónakból, más versenyzık zavarása nélkül, egyetlen kézben tartott bottal szabad. A horgászhely a kijelölt pályán belül a verseny ideje alatt tetszılegesen változtatható. A csónakban bármennyi felszerelt bot lehet. 2. A versenyen halradart használni tilos. 3. A csónakban a versenyzıkön kívül más személy nem tartózkodhat. 4. A saját csónakkal induló versenyzıknél alapfeltétel a csónak menetbiztonsága és elıírás szerinti felszereltsége. 5. A versenyzık a versenyen saját felelısségükre vesznek részt. A rendezıség a versenyen esetlegesen történı balesetekért és keletkezett károkért felelısséget nem vállal. 6. A víztározón mindennemő csónakmotor használata tiltott. Csónakok hajtására csak evezı használható. 7. Bármilyen pergetı módszer és mőcsali megengedett, de csak egyetlen csalival szerelt készség használható. (pl. a twister fölé nem köthetı mőlégy). Csak a szabályosan fogott (nem kívülrıl akadt!) ragadozó halakat számítanak bele az eredménybe. Ezeket kíméletesen pontyzsákba téve kell élve tartani a mérlegelésig (a rendezıség biztosítja). Az elpusztult halakat nem mérik le, azok a versenybe nem számítanak! 8. A versenybe beszámít a csuka, a süllı, a balin, a sügér, a kısüllı, a domolykó, valamint a fekete sügér fogása. A kifogott egyéb halakat megfogás után haladéktalanul vissza kell helyezni a vízbe. 9. A halak kiemeléséhez minden esetben merítıszákot kell használni! 10. A fogás tényét a rendezıség fele azonnal jelezni kell. A le nem jelentett fogás nem kerül mérlegelésre.

2 11. Mérlegelés a verseny ideje alatt folyamatosan, illetve a verseny végén a kikötı elıtt felállított mérlegelı csónaknál lesz. 12. Értékelés: Minden kifogott hal 10 pontot, illetve minden cm 1 pontot ér. (Pl.: 1 db 62cm-es hal pont = 72 pont). A forduló sorrendje az így szerzett pontok alapján dıl el. Pontegyenlıség esetén a több halat fogott csapat a kedvezményezett. Azonos darabszám esetén a legnagyobb hal dönt. 13. Jogorvoslat: A verseny folyamán észlelt, vélelmezett szabálytalanságokat a Rendezıség 20/ telefonszámán haladéktalanul jelezni kell. Amennyiben a megtett intézkedés a jelzéssel élı, vagy az érintett versenyzınek, csapatnak nem megfelelı, akkor jogában áll ezt óvásként, írásos formában ig benyújtani. Óvási díj 3.000,- Ft 14. Az óvás tárgyalásának idıpontját, az óvó, az óvott és a tanúként megidézett csapatok rajtszámát a elbírálását követıen a további jogi út kizárt, errıl a versenyzık jelen versenyszabályzat elfogadása keretében a helyszíni nevezéskor egyidejőleg írásban is nyilatkoznak. 15. A verseny Rendezısége Nagyfokú helytelen magatartás -ként értékeli, és a versenybıl kizárja azt a versenyzıt, illetve csapatot, mely a környezetét, a vizet szennyezi, gondatlan magatartásával kárt okoz, vagy a többi versenyzıt veszélyezteti, illetve, nem tesz meg minden tıle elvárhatót a halak védelme, megóvása érdekében. 16. A verseny ideje alatt a csapatvezetı a ruházata fölött köteles viselni a rajtszámot. Bármely reklámhordozó viselése, elhelyezése csak a rendezıség elızetes engedélyével megengedett. Ilyen jellegő kérést legkésıbb a nevezéskor kell közölni. 17. Továbbjutás: Az elsı 5 csapat jut a döntıbe. Nullás fogási eredményő csapat nem kvalifikálja magát a döntıbe. *** IX. BALZER SHIRASU - MACONKA PERGETİ KUPA Döntı Versenykiírás Maconka, november Verseny jellege: Nyílt, kétfıs csapatverseny (Elızetes kvalifikáció alapján) Helyszín: Maconkai - víztározó (Bátonyterenye) Rendezı: Balzer Hungária Kft. Bátonyterenye Maconkai Szabadidı- és Sporthorgász Egyesület Program: November 19. Péntek 16:00 18:00 Érkezés, szállásfoglalás a Szélkakas Fogadóba 18:30 19:30 Megnyitó, szabályismertetés, technikai értekezlet, sorsolás 19:30 Vacsora

3 November 20. Szombat 07:00 08:00 Meleg reggeli a tóparton, horgászhelyek elfoglalása 08:30 11:30 Parti verseny 12:00 Ebéd a Szélkakas Fogadóban, délutáni szauna, szabadidı 16:30 17:00 Gyülekezı, csónakok elfoglalása, elıkészítés 17:00 20:00 Csónakos forduló sötétedés után 21:00 Vacsora a vendéglıben November 21. Vasárnap 07:00 08:00 Reggeli a tóparton, csónakok elfoglalása, elıkészítés 08:30 12:30 Csónakos verseny 12:30 13:00 Mérlegelés 13:30 15:00 Ebéd, eredményhirdetés Általános szabályok: 1. A versenyzık a versenyen saját felelısségükre vesznek részt. A rendezıség a versenyen esetlegesen történı balesetekért és keletkezett károkért felelısséget nem vállal. 2. Bármilyen pergetı módszer és mőcsali megengedett, de csak egyetlen csalival szerelt készség használható. (pl. a twister fölé nem köthetı mőlégy). Csak a szabályosan fogott (nem kívülrıl akadt!) ragadozó halakat számítanak bele az eredménybe. Ezeket kíméletesen pontyzsákba téve kell élve tartani a mérlegelésig (a rendezıség biztosítja). Az elpusztult halakat nem mérik le, azok a versenybe nem számítanak! 3. A versenybe beszámít a csuka, a süllı, a balin, a sügér, a kısüllı, a domolykó, valamint a fekete sügér. A kifogott egyéb halakat megfogás után haladéktalanul vissza kell helyezni a vízbe. 4. A halak kiemeléséhez minden esetben merítıszákot kell használni! 5. Jogorvoslat: A verseny folyamán észlelt, vélelmezett szabálytalanságokat a Rendezıség 20/ telefonszámán haladéktalanul jelezni kell. Amennyiben a megtett intézkedés a jelzéssel élı, vagy az érintett versenyzınek, csapatnak nem megfelelı, akkor jogában áll ezt óvásként, írásos formában a mérlegelés befejezése után 15 percen belül benyújtani. Óvási díj 3.000,- Ft. Elfogadott óvás esetén az óvási díj visszajár. 6. Az óvás tárgyalásának idıpontját, az óvó, az óvott és a tanúként megidézett csapatok rajtszámát a elbírálását követıen a további jogi út kizárt. 7. A verseny Rendezısége Nagyfokú helytelen magatartás -ként értékeli, és a versenybıl kizárja azt a versenyzıt, illetve csapatot, mely a környezetét, a vizet szennyezi, gondatlan magatartásával kárt okoz, vagy a többi versenyzıt veszélyezteti, illetve, nem tesz meg minden tıle elvárhatót a halak védelme, megóvása érdekében. 8. A verseny ideje alatt a csapatvezetı a ruházata fölött köteles viselni a rajtszámot. Bármely reklámhordozó viselése, elhelyezése csak a rendezıség elızetes engedélyével megengedett. Ilyen jellegő kérést legkésıbb a nevezéskor kell közölni. Értékelés 1. A csapatok a kvalifikációs versenyekrıl nem hozzák magukkal eredményeiket.

4 2. A csapatok értékelése a fordulónkénti helyezési számok összege alapján történik. A csapatok pontszámát a csapat helyezési számainak összege adja. Azonos pontszám esetén a csapat által elért legjobb helyezési szám dönt, ha ez is egyenlı, akkor az utolsó forduló eredménye dönt. 3. Helyezési számok megállapításánál minden kifogott hal 10 pontot, illetve minden cm 1 pontot ér. (Pl.: 1 db 62cm-es hal pont = 72 pont). A hal hosszát farokkal mérik, minden megkezdett cm számít. A forduló sorrendje az így szerzett pontok alapján dıl el. Pontegyenlıség esetén a több halat fogott csapat a kedvezményezett. Azonos darabszám esetén a legnagyobb hal dönt. Versenyszabályok csónakos fordulók: 1. Horgászni csak a tó erre kijelölt belsı területein, a másik csapattól és a parttól is legalább 25 m távolságban, rögzített csónakból és más versenyzık zavarása nélkül, egyetlen kézben tartott bottal szabad. A horgászhely a kijelölt pályán belül a verseny ideje alatt tetszılegesen változtatható. A csónakban bármennyi felszerelt bot lehet. 2. A versenyen halradart használni tilos. 3. A csónakban a versenyzıkön kívül más személy nem tartózkodhat. 4. A versenyzı köteles a használt csónak biztonságáról, felszereltségérıl meggyızıdni. 5. A víztározón mindennemő csónakmotor használata tiltott. Csónakok hajtására csak evezı használható 6. A fogás tényét a rendezıség fele azonnal jelezni kell. A le nem jelentett fogás nem kerül mérlegelésre. 7. Az éjszakai fordulóban a versenyzık a csónakot kötelesek jelzıfénnyel ellátni. 8. Mérlegelés a verseny ideje alatt folyamatosan, illetve a verseny végén a kikötı elıtt felállított mérlegelı csónaknál lesz. Versenyszabályok parti forduló: 1. A csapat tagjai egymás mellet, egymástól nem eltávolodva horgásznak (5méternél nem távolabb). 2. Horgászni csak a tó erre kijelölt szakaszán, más csapatok zavarása nélkül szabad. A horgászhelyet a kijelölt pályán belül a verseny ideje alatt a csapatok szabadon változtathatják. 3. Mérlegelés a verseny ideje alatt folyamatosan. 4. Jogorvoslat: A verseny folyamán észlelt, vélelmezett szabálytalanságokat a Rendezıség 20/ telefonszámán haladéktalanul jelezni kell. Amennyiben a megtett intézkedés a jelzéssel élı, vagy az érintett versenyzınek, csapatnak nem megfelelı, akkor jogában áll ezt óvásként, írásos formában a mérlegelés befejezése után 15 percen belül lehet benyújtani. Óvási díj 3.000,- Ft 5. Az óvás tárgyalásának idıpontját, az óvó, az óvott és a tanúként megidézett csapatok rajtszámát a elbírálását követıen a további jogi út kizárt, errıl a versenyzık jelen versenyszabályzat elfogadása keretében a helyszíni nevezéskor egyidejőleg írásban is nyilatkoznak.

5 6. A verseny Rendezısége Nagyfokú helytelen magatartás -ként értékeli, és a versenybıl kizárja azt a versenyzıt, illetve csapatot, mely a környezetét, a vizet szennyezi, gondatlan magatartásával kárt okoz, vagy a többi versenyzıt veszélyezteti, illetve, nem tesz meg minden tıle elvárhatót a halak védelme, megóvása érdekében. 7. A verseny ideje alatt a csapatvezetı a ruházata fölött köteles viselni a rajtszámot. Bármely reklámhordozó viselése, elhelyezése csak a rendezıség elızetes engedélyével megengedett. Ilyen jellegő kérést legkésıbb a nevezéskor kell közölni. Balatonalmádi Bátonyterenye, 2010 november ***

2010.október 17. MERENYE

2010.október 17. MERENYE A verseny idıpontja: 2010. október 17. 08,00-13,00 óráig Helye: Merenyei Víztározó Elsı ízben kerül megrendezésre az I. ABSF - Merenye Süllıpergetı Kupa 2010. október 30-án. Bízunk a verseny sikerességében,

Részletesebben

XV. ORSZÁGOS RENDŐR ÉS IX. RENDÉSZETI MEGHÍVÁSOS HORGÁSZVERSENY

XV. ORSZÁGOS RENDŐR ÉS IX. RENDÉSZETI MEGHÍVÁSOS HORGÁSZVERSENY XV. ORSZÁGOS RENDŐR ÉS IX. RENDÉSZETI MEGHÍVÁSOS HORGÁSZVERSENY BÁTONYTERENYE - MACONKA, 2016. július 8. VERSENYKIÍRÁS XV. Országos Rendőr és IX. Rendészeti Meghívásos Horgászverseny (Nógrád megyei társszervek

Részletesebben

I. Harsányi horgászkupa az autósport rajongóinak

I. Harsányi horgászkupa az autósport rajongóinak I. Harsányi horgászkupa az autósport rajongóinak A versenypályán már bizonyítottak, most a horgászaton a sor! Elsı ízben kerül megrendezésre az egyéni horgászverseny autóversenyzıknek és az autósport rajongóinak

Részletesebben

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET 2007 1 ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Helyszín: Vaskeresztesi Pinka holtág és a horvátlövői Pinka

Részletesebben

(Ji.: Takács Gergely by. tőrm..ru.: 0630/612-9722

(Ji.: Takács Gergely by. tőrm..ru.: 0630/612-9722 .FTATALKORÚAK BÜNT'E'rÉS-V(~GREHAJTASI JNT1~ZE'rE 2316 Tököl, Ráckevei út 6. Tel: 06/24/503-100 Fax: 06-24/479-394 EKG: 111-1000 c-maii: tokol.uk@bv.gov.hu (Ji.: Takács Gergely by. tőrm..ru.: 0630/612-9722

Részletesebben

EGYESÜLETI HORGÁSZVERSENY

EGYESÜLETI HORGÁSZVERSENY Vásárhelyi Pál Horgászegyesület EGYESÜLETI HORGÁSZVERSENY 2017 évi versenykiírás VERSENYKIÍRÁS 2017 1. A 2017. évi Egyesületi Horgászverseny megrendezési ideje: 2017.május 20. Helye : Domonyvölgy, Vásárhelyi

Részletesebben

Horgászegyesület Elnöke

Horgászegyesület Elnöke HORGÁSZEGYESÜLETEK VELENCEI-TAVI és DUNAMENTI SZÖVETSÉGE Pákozd, Budai út 72. Nyt. Szám: /2016 Horgászegyesület Elnöke SZÉKHELYÉN Tárgy: Versenykiírás Tisztelt Sporttársunk! A Horgászegyesületek Velencei-tavi

Részletesebben

XXXIII. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁSA. Paks, Füzes - tavak

XXXIII. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁSA. Paks, Füzes - tavak XXXIII. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁSA Paks, Füzes - tavak VERSENYKIÍRÁSA A villamosenergia-iparág munkavállalóinak körében az egészséges életmód, az aktív pihenés, a horgászsport,

Részletesebben

XXXIII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny

XXXIII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny XXXIII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny SOPRON 2011. november 19-20. 33. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny Sopron Kupa 2011. november 19-20. A verseny célja Dr. Csik Ferenc Olimpiai Bajnok tiszteletére olyan úszóverseny

Részletesebben

Iktató szám: 88 / 2013. Tárgy: KHESZ Versenykiírás 2013.

Iktató szám: 88 / 2013. Tárgy: KHESZ Versenykiírás 2013. Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége 5 6 0 0 B é k é s c s a b a, B a j z a u t c a 1 1. T e l. : 6 6 / 3 2 8-9 4 5 ; f a x : 6 6 / 3 2 3-5 1 2 M a i l : k h e s z @ m a i l. g l o b o n e t. h u

Részletesebben

Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon SE Kecskemét

Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon SE Kecskemét Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon SE Kecskemét IV. Hírös Kupa Ejtőernyős Célbaugró Verseny Kecskemét, Matkópuszta reptér 2012. május 18-20. Versenykiírás - 2-1. A verseny rendezője: Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. IX. Nyílt Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnıtt Súlycsoportos Egyéni WKF Karate Magyar Bajnokság

VERSENYKIÍRÁS. IX. Nyílt Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnıtt Súlycsoportos Egyéni WKF Karate Magyar Bajnokság VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: A verseny célja: Idıpont: IX. Nyílt Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnıtt Súlycsoportos Egyéni WKF Karate Magyar Bajnokság A 2009. évi WKF egyéni Kata és

Részletesebben

MVM 2012. évi Európa Kupa és Magyar Bajnokság Asso 99 osztályban Balatonfüred 2012 augusztus 21.-26. VERSENYKIÍRÁS. Hegedős Tibor.

MVM 2012. évi Európa Kupa és Magyar Bajnokság Asso 99 osztályban Balatonfüred 2012 augusztus 21.-26. VERSENYKIÍRÁS. Hegedős Tibor. MVM 2012. évi Európa Kupa és Magyar Bajnokság Asso 99 osztályban Balatonfüred 2012 augusztus 21.-26. VERSENYKIÍRÁS 1. RENDEZİ SZERVEZET Magyar Villamos Mővek Sportegyesület Versenyvezetı: A versenybíróság

Részletesebben

Horgászegyesület Elnöke

Horgászegyesület Elnöke Horgászegyesületek Velencei-tavi és Dunamenti Szövetsége H V D SZ 8 0 0 0 S z é k e s f e h é r v á r S z é c h e n y i u. 4. Nyt. Szám: 15/2014 Horgászegyesület Elnöke SZÉKHELYÉN Tárgy: Versenykiírás

Részletesebben

A MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG ORSZÁGOS CSÓNAKOS PERGETŐ VERSENYSZABÁLYZATA (érvényes február 04-től)

A MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG ORSZÁGOS CSÓNAKOS PERGETŐ VERSENYSZABÁLYZATA (érvényes február 04-től) A MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG ORSZÁGOS CSÓNAKOS PERGETŐ VERSENYSZABÁLYZATA (érvényes 2014. február 04-től) I. RENDEZÉS, SZERVEZÉS, RÉSZTVEVŐK 1. A nemzeti (országos) horgász bajnokságokat a Magyar

Részletesebben

Versenykiírás. Futónaptár.hu. Idıpontja: szeptember 17. szombat, 10 óra. A verseny rendezıje:

Versenykiírás. Futónaptár.hu. Idıpontja: szeptember 17. szombat, 10 óra. A verseny rendezıje: Versenykiírás Futónaptár.hu Idıpontja: 2016. szeptember 17. szombat, 10 óra A verseny rendezıje: Vergo Kft. 7100 Szekszárd, Napfény u. 20. Borvidék Futóegyesület 7100, Szekszárd, Mátyás király u. 66. Táv:

Részletesebben

Az egyesület kezelésében levő bányató vízterületén az Országos Horgászrendben foglaltak, valamint az alábbi kiegészítések betartása kötelező:

Az egyesület kezelésében levő bányató vízterületén az Országos Horgászrendben foglaltak, valamint az alábbi kiegészítések betartása kötelező: HOMOKBÁNYA-TÓ HORGÁSZRENDJE Érvényes: 2017.03. 01-től Az egyesület kezelésében levő bányató vízterületén az Országos Horgászrendben foglaltak, valamint az alábbi kiegészítések betartása kötelező: A bányatavon

Részletesebben

0620 Nullahathúsz Futókapcsolatok

0620 Nullahathúsz Futókapcsolatok 0620 Nullahathúsz Futókapcsolatok Versenykiírás futónaptár.hu Idıpontja: 2017. június 25. vasárnap Verseny helyszíne: Törökbálint ( Rajt/ cél: Sportközpont 2045 Törökbálint, Óvoda u.6.) Rendezvény célja:

Részletesebben

A találkozó programja:

A találkozó programja: Tisztelt Sporttársak! 2016. 10. 10-től 2016.10. 14-ig megrendezésre kerül az I. Markazi Ponty és Amur fogó csapatverseny (96 órás), ami a horgászatot kedvelő sporttársak kikapcsolódását szolgálja. Szervezők:

Részletesebben

23.KIDS KUPA mezei futóverseny Balassagyarmat (péntek) I-VI. korcsoport Versenykiírás

23.KIDS KUPA mezei futóverseny Balassagyarmat (péntek) I-VI. korcsoport Versenykiírás 23.KIDS KUPA mezei futóverseny Balassagyarmat 2017. 03. 24. (péntek) I-VI. korcsoport Versenykiírás 1. A VERSENY RENDEZŐJE: A Katolikus Iskolák Diák Sportszövetsége megbízásából a Balassagyarmati Szent

Részletesebben

Veresi Futófeszt 2016

Veresi Futófeszt 2016 Versenykiírás Veresi Futófeszt 2016 www.futofeszt.hu https://www.facebook.com/futofeszt Rendezvény idıpont: 2016. április 10. 8:00-tól A rendezvény fıvédnöke: Pásztor Béla Veresegyház polgármestere Rajt

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Jóváhagyom! Budapest, 2013. augusztus 14. Bittmann Tibor tű. ezredes sk. BM OKF Humán Szolgálat szolgálatvezető VERSENYKIÍRÁS Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Felterjesztem! Pécs, 2013. augusztus 13-án Mácsai

Részletesebben

HIVATALOS ORSZÁGOS VERSENYSZABÁLYZAT (érvényes 2009. február 1-jétől)

HIVATALOS ORSZÁGOS VERSENYSZABÁLYZAT (érvényes 2009. február 1-jétől) MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG ORSZÁGOS VERSENYHORGÁSZ BIZOTTSÁG 1124 Budapest Korompai u. 17. +36 1 248 25 90 www.mahor.hu/verseny ovhb@mahor.hu HIVATALOS ORSZÁGOS VERSENYSZABÁLYZAT (érvényes 2009.

Részletesebben

DIÁKOLIMPIAI 2013/2014

DIÁKOLIMPIAI 2013/2014 DIÁKOLIMPIAI 2013/2014 www.fodisz.hu KAPKODD a LÁBAD! JÁTÉKOS SOR- és VÁLTÓVERSENY ZALAEGERSZEG, 2014. ÁPRILIS 11-12. Általános Tudnivalók Csapatok érkezése: 2014. április.11. /péntek/ 14.00-ig Cím: Zalaegerszeg

Részletesebben

DECATHLON NAGYERDEI MARATON

DECATHLON NAGYERDEI MARATON DECATHLON NAGYERDEI MARATON 2016. szeptember 25. Helyszín Debrecen, Nagyerdı. futónaptár.hu Rajt 500 m-re a temetı sarkától (Köztemetı 3-as számú kapunál a Benczúr Gyula utcai, körforgalomnál) befelé az

Részletesebben

Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság

Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság Nyílt torna női, férfi és vegyes párosok részére Amatőr versenyzők és szállóvendégek is jelentkezhetnek 2010. július 31.-augusztus 1. (szombat-vasárnap) Versenykiírás

Részletesebben

A VERSENYEZTETÉS ÁLTALÁNOS SZABÁLYOZÁSA 2008.

A VERSENYEZTETÉS ÁLTALÁNOS SZABÁLYOZÁSA 2008. Magyar Öttusa Szövetség A VERSENYEZTETÉS ÁLTALÁNOS SZABÁLYOZÁSA 2008. 1./ Hivatalos versenyt valamennyi versenyszámban és korosztályban csak a MÖSZ által jóváhagyott versenykiírás szerint lehet rendezni.a

Részletesebben

Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, június 23.

Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, június 23. Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, 2018. június 23. A Vásárosnaményi Roadshow állomás Időpont: 2018. június 23. Helyszín: Vásárosnamény Gergelyiugornya Tisza - part Kapcsolattartó: Lévai Csaba Elérhetőség:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Nevezési határidő: 2012. 05. 15.

VERSENYKIÍRÁS. Nevezési határidő: 2012. 05. 15. VERSENYKIÍRÁS A versenykiírás célja: A fogatsport tömegbázisának megteremtése, egységes versenyrend és versenyszabályok kialakítása a nagy hagyományokkal rendelkező, rendszeresen megrendezett fogathajtó

Részletesebben

Versenykiírás. BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gazdasági Ellátó Központ Sportnapok. Országos Strandfoci Bajnokság 2014.

Versenykiírás. BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gazdasági Ellátó Központ Sportnapok. Országos Strandfoci Bajnokság 2014. Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Humán Szolgálat H-1149 Budapest, Mogyoródi út 43. : 1903 Budapest, Pf.: 314 Tel: (36-1) 469-4150 Fax: (36-1) 469-4150 e-mail: okf.human@katved.gov.hu

Részletesebben

HOMOKHÁTI KISTÉRSÉG TÖBBCÉLÚ TÁRSULÁSA KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA

HOMOKHÁTI KISTÉRSÉG TÖBBCÉLÚ TÁRSULÁSA KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA HOMOKHÁTI KISTÉRSÉG TÖBBCÉLÚ TÁRSULÁSA KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA A Társulási Tanácsa a közbeszerzésekrıl szóló 2003. évi CXXIX. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 6. (1) bekezdése alapján közbeszerzési szabályzatát

Részletesebben

Magyarország évi 6 órás Ultrafutó Bajnoksága

Magyarország évi 6 órás Ultrafutó Bajnoksága VERSENYKIÍRÁS Magyarország 2016. évi 6 órás Ultrafutó Bajnoksága Idıpont: 2016. június 26. 10.00 óra Helyszín: Debreceni Nagyerdei Stadion Északi kapuja A pálya hossza: 1700 méter Versenyszámok: 1 órás

Részletesebben

1. NYÍLT SÁRGA-TENGER KUPA

1. NYÍLT SÁRGA-TENGER KUPA 1. NYÍLT SÁRGA-TENGER KUPA 2019. ÉVI WT TAEKWONDO ORSZÁGOS FORMAGYAKORLAT BAJNOKSÁG 2019. ÁPRILIS 14. BUDAPEST, HUNGARY 1 ST YELLOW SEA CUP HUNGARIAN NATIONAL POOMSAE CHAMPIONSHIP A verseny Dátum Helyszín

Részletesebben

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest 2017. évi WTF Taekwondo Bajnokság 2017. május 13. Budapest A verseny Dátum Helyszín Kiíró Rendező Versenyigazgató Szabályok 2017. május 13. (szombat) Soroksári Sportcsarnok (1237 Budapest, Szentlőrinci

Részletesebben

2011. évi FTC Curling Kupa, nyílt ranglista verseny. FTC Curling Szakosztály rendezésében

2011. évi FTC Curling Kupa, nyílt ranglista verseny. FTC Curling Szakosztály rendezésében 2011. évi FTC Curling Kupa, nyílt ranglista verseny FTC Curling Szakosztály rendezésében 1 A VERSENY CÉLJA : versenyzési lehetıség biztosítása az MCSZ tagegyesületeinek csapatai számára, külföldi csapatok

Részletesebben

A Fehérvárcsurgói víztározó 2013. évi horgászrendje

A Fehérvárcsurgói víztározó 2013. évi horgászrendje A Fehérvárcsurgói víztározó 2013. évi horgászrendje A víztározón csak oda érvényes Teljes áru /csak állami jeggyel rendelkező/, valamint Kedvezményes/szövetségi tagságilap-bélyeggel/, napijegy, éjszakai

Részletesebben

HEBOSZ METHOD FEEDER BAJNOKSÁG

HEBOSZ METHOD FEEDER BAJNOKSÁG 2017 HEBOSZ METHOD FEEDER BAJNOKSÁG HEBOSZ Ifjúsági és Versenysport Bizottság 2017.03.20. HORGÁSZ EGYESÜLETEK BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI SZÖVETSÉGE Ifjúsági - és Versenysport Bizottság Ikt. sz.: Melléklet:

Részletesebben

Oxigén kupa versenykiírás 2016/2017

Oxigén kupa versenykiírás 2016/2017 Oxigén kupa versenykiírás 2016/2017 A verseny fıvédnöke: BALCZÓ ANDRÁS a Nemzet Sportolója. Futónaptár.hu A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve más sportágak mővelıi

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK 27/2007.(IX.25.) KGY. r e n d e l e t e

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK 27/2007.(IX.25.) KGY. r e n d e l e t e NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK 27/2007.(IX.25.) KGY r e n d e l e t e a temetıkrıl és a temetkezési tevékenységrıl (egységes szerkezetben a 11/2008.(III.4.) KGY és a 50/2008.(XI.25.) KGY rendelettel)

Részletesebben

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ I. FORDULÓ

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ I. FORDULÓ VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ I. FORDULÓ CSAPAT NÉV: CSAPATKAPITÁNY NEVE: CSAPATKAPITÁNY ELÉRHETŐSÉGE: VASKERESZTES, 2013-02-05 FELADATOK I. Feladat: Találjatok ki egy ötletes csapat logót (szimbólumot),

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Pályakerékpár Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA Debrecen, 2016. július 24. vasárnap 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Polony István, MKSZ elnök Dr. Papp László, Debrecen polgármestere 2. A verseny

Részletesebben

Kedves Tarokk Barátok! III. Országos Paskievics Vándorkupa 1. forduló 2015.03.28. (szombat) VIII. Gibás Imre Tarokk kupa 2015. 03.29.

Kedves Tarokk Barátok! III. Országos Paskievics Vándorkupa 1. forduló 2015.03.28. (szombat) VIII. Gibás Imre Tarokk kupa 2015. 03.29. Kedves Tarokk Barátok! Örömmel tudatom Veletek, hogy idén immáron 8. alkalommal rendezzük meg Szilvásváradon a hagyományos Gibás Imre tarokkkupát, illetve természetesen csatlakozunk az Országos tarokkverseny

Részletesebben

A MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG HIVATALOS ORSZÁGOS KUTTYOGATÓ VERSENYSZABÁLYZATA ÉRVÉNYES FEBRUÁR 04.-TŐL

A MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG HIVATALOS ORSZÁGOS KUTTYOGATÓ VERSENYSZABÁLYZATA ÉRVÉNYES FEBRUÁR 04.-TŐL A MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG HIVATALOS ORSZÁGOS KUTTYOGATÓ VERSENYSZABÁLYZATA ÉRVÉNYES 2014. FEBRUÁR 04.-TŐL I. RENDEZÉS, SZERVEZÉS, RÉSZTVEVŐK 1. Országos Kuttyogató Csapatbajnokság 2. Az Országos

Részletesebben

46. Villamosenergia-ipari Sakktalálkozó

46. Villamosenergia-ipari Sakktalálkozó 46. Villamosenergia-ipari Sakktalálkozó VERSENYKIÍRÁS Berekfürdő, 2015. május 8-10. 46. Villamosenergia-ipari Sakktalálkozó Berekfürdő, 2015. május 8-10. A verseny célja: Villamosenergia-ipar hagyományainak

Részletesebben

Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2015 Sukoró Július. 18.

Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2015 Sukoró Július. 18. Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2015 Sukoró 2015. Július. 18. Szervező Magyar Kajak - Kenu Szövetség H-1138 Budapest, Latorca u. 2. www.kajakkenusport.hu Helyszín Velencei tó - Sukoró Evezős és Kajak-Kenu

Részletesebben

HEBOSZ MEGYEI HORGÁSZ CSAPAT BAJNOKSÁG

HEBOSZ MEGYEI HORGÁSZ CSAPAT BAJNOKSÁG 2017 HEBOSZ MEGYEI HORGÁSZ CSAPAT BAJNOKSÁG HEBOSZ Ifjúsági és Versenysport Bizottság 2017.03.16. HORGÁSZ EGYESÜLETEK BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI SZÖVETSÉGE Ikt. sz.: Melléklet: Tárgy: EHB-KIIR/2017 nevz.

Részletesebben

K örö svid é ki Ho rgá s z E gye sü letek S zövet ség e. Iktató szám: 125 / 2014. Tárgy: KHESZ Versenykiírás 2014.

K örö svid é ki Ho rgá s z E gye sü letek S zövet ség e. Iktató szám: 125 / 2014. Tárgy: KHESZ Versenykiírás 2014. K örö svid é ki Ho rgá s z E gye sü letek S zövet ség e 5 6 0 0 B é k é s c s a ba, Ba j z a u t c a 1 1. T e l. : 6 6 / 3 2 8-9 4 5 ; fa x : 6 6 / 3 2 3-5 1 2 M a i l : k h e s z @ m a i l. g l o b o

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 5. Villamosenergia-ipari. Futó Találkozó. Mórahalom, 2015. 10. 03-04.

VERSENYKIÍRÁS. 5. Villamosenergia-ipari. Futó Találkozó. Mórahalom, 2015. 10. 03-04. VERSENYKIÍRÁS 5. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó A találkozó időpontja: 2015. Aoktóberoktóber 03-04. A találkozó helye: Mórahalom A találkozó rendezője: EDF DÉMÁSZ Társaságcsoport A találkozó védnökei:

Részletesebben

Versenykiírás 8. Borvidék Félmaraton Szekszárd

Versenykiírás 8. Borvidék Félmaraton Szekszárd Versenykiírás 8. Borvidék Félmaraton Szekszárd Futónaptár.hu Idıpontja 2017. május 6. szombat A verseny rendezıje Borvidék Futóegyesület Szekszárd, Mátyás király u. 66. Vergo Kft., Szekszárd Napfény u.

Részletesebben

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG Magyar Repülő Szövetség MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Nyíregyháza, 2011. 07. 28 07.

Részletesebben

7. Tolle Borvidék Félmaraton utcai futóverseny Szekszárd

7. Tolle Borvidék Félmaraton utcai futóverseny Szekszárd Versenykiírás Futónaptár.hu 7. Tolle Borvidék Félmaraton utcai futóverseny Szekszárd Idıpontja 2016. május 7. szombat A verseny rendezıje Borvidék Futóegyesület Szekszárd, Mátyás király u. 66. Vergo Kft.,

Részletesebben

III. Sárkányhajó Magyar Nagydíj 2015 Sukoró szeptember Velencei tó - Sukoró Evezős és Kajak-Kenu pálya (VVSI Sporttelep)

III. Sárkányhajó Magyar Nagydíj 2015 Sukoró szeptember Velencei tó - Sukoró Evezős és Kajak-Kenu pálya (VVSI Sporttelep) III. Sárkányhajó Magyar Nagydíj 2015 Sukoró 2015. szeptember. 26-27. Szervező Magyar Kajak - Kenu Szövetség H-1138 Budapest, Latorca u. 2. www.kajakkenusport.hu Helyszín Velencei tó - Sukoró Evezős és

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKI FUTAM NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2009. JÚLIUS 18-19. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT)

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKI FUTAM NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2009. JÚLIUS 18-19. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKI FUTAM NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2009. JÚLIUS 18-19. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) Ez a Rövidített Változat a jelenleg érvényes MNASZ Rallycross Országos

Részletesebben

BM TANINTÉZETEK ÉVI ORSZÁGOS JUDO BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA

BM TANINTÉZETEK ÉVI ORSZÁGOS JUDO BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA BM TANINTÉZETEK 2016. ÉVI ORSZÁGOS JUDO BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA Miskolc, 2016. február 25. Szám: 23023/201/../2016. MISKOLCI RENDÉSZETI SZAKKÖZÉPISKOLA 1. A bajnokság célja 2. A bajnokság ideje és

Részletesebben

IV. Tüker M. SC Kupa

IV. Tüker M. SC Kupa IV. Tüker M. SC Kupa versenykiírása 2018. 08. 08-22-23-24-25-26. 2018.06.02. Rendező: Az 1952-ben alapított Tüker M. SC Tekeszakosztálya A Tüker M. SC Tekeszakosztálya hagyományőrző céllal a 2018-es naptári

Részletesebben

Nyúlcipıbolt Börzsöny Trail

Nyúlcipıbolt Börzsöny Trail Nyúlcipıbolt Börzsöny Trail Futónaptár.hu A verseny idıpontja: 2016. június 12. vasárnap A verseny rajt és cél helyszíne: Diósjenı Általános Iskola RAJTIDİPONTOK: Nyúlcipıbolt Börzsöny Trail S: 11:00 Nyúlcipıbolt

Részletesebben

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014.

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. : + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. XIV. MATASZ Kupa Nemzetközi Ejtőernyős Célbaugró Verseny Szeged, 2013. augusztus 30. szeptember

Részletesebben

III. KESI Kupa Kézilabda Nemzetközi Utánpótlás Torna

III. KESI Kupa Kézilabda Nemzetközi Utánpótlás Torna III. KESI Kupa Kézilabda Nemzetközi Utánpótlás Torna a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának rendezésében Kecskemét, 2019. június 21-23. 1 VERSENYKIÍRÁS

Részletesebben

XIII. WTF Taekwondo. Bajnokság május 31. Nagykáta

XIII. WTF Taekwondo. Bajnokság május 31. Nagykáta XIII. WTF Taekwondo Országos Formagyakorlat Bajnokság 2014. május 31. Nagykáta Dátum: Helyszín Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: Szabályok: Nevezési díj: Nevezési határidő: Nevezések beküldése,

Részletesebben

Ultrakék Trail. futónaptár.hu. A fáradhatatlanok ösvénye. Menj el a tőréshatárig! augusztus Táv: 148 km, 4765 m D+ Szintidı: 27 óra

Ultrakék Trail. futónaptár.hu. A fáradhatatlanok ösvénye. Menj el a tőréshatárig! augusztus Táv: 148 km, 4765 m D+ Szintidı: 27 óra Ultrakék Trail futónaptár.hu A fáradhatatlanok ösvénye. Menj el a tőréshatárig! 2016. augusztus 27-28. Táv: 148 km, 4765 m D+ Szintidı: 27 óra Rajt: Kékestetı, sípálya, 00:00 Cél: Vác, Március 15. tér

Részletesebben

Tavaszi Regatta/Kenesei Szezonnyitó. a One Design Trophy I. fordulója. Balatonkenese, 2015. április 25-26. VERSENYKIÍRÁS

Tavaszi Regatta/Kenesei Szezonnyitó. a One Design Trophy I. fordulója. Balatonkenese, 2015. április 25-26. VERSENYKIÍRÁS Tavaszi Regatta/Kenesei Szezonnyitó a One Design Trophy I. fordulója Balatonkenese, 2015. április 25-26. VERSENYKIÍRÁS Rendező szervezet: Versenyvezető: VB elnök: Versenyorvos: Kenese Marina-Port Vízisport

Részletesebben

Nyílt Kempo Világkupa

Nyílt Kempo Világkupa E M L É K V E R S E N Y Nyílt Kempo Világkupa Ideje: 2017 március 3-5. INFO: A Világkupán 8 éves kortól vehetnek részt a nevezők. A FULL A és a Kevert Küzdelem szabályrendszerben csak a már 18. életévüket

Részletesebben

Versenykiírás (Tervezet)

Versenykiírás (Tervezet) - 1 - XIII. MEBSZ- MATASZ Bajtársi Találkozó, Versenykiírás (Tervezet) I. Általános rész A Magyar Ejtőernyősök Bajtársi Szövetsége a Magyar Tartalékosok Szövetségének Csongrád megye szervezete, valamint

Részletesebben

V. Diapolo Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny

V. Diapolo Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny V. Diapolo Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny 2015. július 03-05. Érd Aréna Versenykiírás 1. A verseny kiírója: Magyar Szinkronúszó Szövetség (MSZÚSZ) 2. A verseny célja: A válogatott keretek

Részletesebben

Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása

Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása 1. A verseny jellege: tömegrajtos országúti kerékpárverseny 2. A verseny célja: Magyarország Kerékpáros Szövetség (MKSZ)- versenyrendszerén

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI FLOORBALL - NAGYPÁLYÁS DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI FLOORBALL - NAGYPÁLYÁS DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI FLOORBALL - NAGYPÁLYÁS DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS A Floorball - nagypályás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

1. Engedélyezett eszközök: 1.1 STEEL szakág:

1. Engedélyezett eszközök: 1.1 STEEL szakág: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2008-2009. évi, Budapest

Részletesebben

Nyílt Kempo Világkupa

Nyílt Kempo Világkupa E M L É K V E R S E N Y Nyílt Kempo Világkupa Ideje: 2019 március 15-17. INFO: Az idei évben is helyet adunk a fogyatékkal élő küzdősportoló fiataloknak. Immár indulhatnak formagyakorlat, önvédelem és

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Résztvevő versenyzők: Felső-Dunántúli Fogathajtó Régió versenyzői

VERSENYKIÍRÁS. Résztvevő versenyzők: Felső-Dunántúli Fogathajtó Régió versenyzői VERSENYKIÍRÁS A versenykiírás célja: A fogatsport tömegbázisának megteremtése, egységes versenyrend és versenyszabályok kialakítása a nagy hagyományokkal rendelkező, rendszeresen megrendezett fogathajtó

Részletesebben

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna VERSENYKIÍRÁS I. JFC Kupa utánpótlás labdarúgótorna A TORNA CÉLJA A bajnokságok megkezdése előtt felkészülési lehetőséget biztosítani a meghívott csapatok számára. Célunk az, hogy ezt a tornát évről-évre

Részletesebben

REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2018.

REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2018. REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2018. A verseny rendezője: KISKUNHALASI REFORMÁTUS KOLLÉGIUM SZILÁDY ÁRON GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM 6400 Kiskunhalas, Kossuth

Részletesebben

V. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2012. június 30.

V. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2012. június 30. Tisztelt Csapatvezető! Örömmel fogadtuk csapata nevezését a VI. Kerettye Termál Kupa kispályás labdarúgó tornára. Levelünkben összefoglaljuk a lebonyolítással kapcsolatos fontosabb tudnivalókat. Kérjük

Részletesebben

Magyar Sárkányhajó Bajnokság IV. forduló Újpesti-öböl augusztus 4.

Magyar Sárkányhajó Bajnokság IV. forduló Újpesti-öböl augusztus 4. Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2018. IV. forduló Újpesti-öböl 2018. augusztus 4. Szervező Magyar Kajak - Kenu Szövetség H-1138 Budapest, Latorca u. 2. www.kajakkenusport.hu Helyszín Újpesti-öböl (Budapest,

Részletesebben

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny fővédnöke:balczó ANDRÁSa Nemzet Sportolója A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve

Részletesebben

XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny. 2015. április 25. Budapest

XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny. 2015. április 25. Budapest XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny 2015. április 25. Budapest Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség GoldStarS Sportegyesület

Részletesebben

XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR

XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR Versenykiírás 1. A verseny célja: A villamosenergia-ipar hagyományainak és a dolgozók egészségének megrzése, az emberi kapcsolatok

Részletesebben

PLASTIK REGATTA OPEN és MATCH RACE Versenykiírás

PLASTIK REGATTA OPEN és MATCH RACE Versenykiírás PLASTIK REGATTA OPEN és MATCH RACE Versenykiírás A verseny helye: Balatonfűzfői öböl, Fűzfő Marina A verseny ideje: 2017. szeptember 09. 09:00-tól -10. 19:00 A verseny rendezője: Második Hullám Hajózási

Részletesebben

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2019

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2019 SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2019 XIX. Kapkodd a lábad! JÁTÉKOS SOR- ÉS VÁLTÓVERSENY ORSZÁGOS DIÁKOLIMPIAI DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS Verseny rendezője és szakmai lebonyolítója Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny-

Részletesebben

4. sz. ZÁHONY-PORT HÍRMONDÓ

4. sz. ZÁHONY-PORT HÍRMONDÓ 4. sz. ZÁHONY-PORT HÍRMONDÓ Kiadja: Záhony-Port Zrt. Marketing és kommunikáció Záhony, 2010. június 7. Újra vasutasnap Záhonyban A Záhony-Port aktív közremőködésével újra Záhony lesz a vasutas élet központja

Részletesebben

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS 6. Villamosenergia-ipari Futó 6. Villamosenergia-ipari Futó A találkozó A találkozó időpontja: 2016. október 1-2. A találkozó helye: Paks A találkozó rendezője: MVM KONTÓ ZRt. A

Részletesebben

2008. Március 22-23. ÉCS, RÁBARING VERSENYKIÍRÁS

2008. Március 22-23. ÉCS, RÁBARING VERSENYKIÍRÁS Dunántúli Rally Trophy I. FUTAM /MNASZ által regisztrált/ 2008. Március 22-23. ÉCS, RÁBARING VERSENYKIÍRÁS IDİBEOSZTÁS 2008. március 17. Hétfı 24:00 Nevezési zárlat 2008. március 19. Szerda 20:00 Nevezések

Részletesebben

XXXI. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: 2014. február 13-16. Rendező: Mátrai Erőmű Zrt.

XXXI. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: 2014. február 13-16. Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXI. VILLAMOSENERGIA-IPARI SÍTALÁLKOZÓ 1 XXXI. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása Helyszín: Tále, Szlovákia Időpontja: 2014. február 13-16 Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXI. VILLAMOSENERGIA-IPARI

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FELNŐTT VÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG GEREVICH ALADÁR NEMZETI SPORTCSARNOK (1146. Budapest, Istvánmezei u. 3-5.)

VERSENYKIÍRÁS FELNŐTT VÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG GEREVICH ALADÁR NEMZETI SPORTCSARNOK (1146. Budapest, Istvánmezei u. 3-5.) VERSENYKIÍRÁS FELNŐTT VÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG 2018. IDŐPONT: 2018. DECEMBER 20-21-22. HELYSZÍN: GEREVICH ALADÁR NEMZETI SPORTCSARNOK (1146. Budapest, Istvánmezei u. 3-5.) IDŐREND: Fegyvernem, idő, terembeosztás.

Részletesebben

MAGYAR TOLLASLABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR TOLLASLABDA SZÖVETSÉG MAGYAR TOLLASLABDA SZÖVETSÉG ORSZÁGOS DÖNTŐ GYŐR 2014. március 28-30. 1 2013/2014. TANÉVI TOLLASLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA Győr, 2014. március 28-30. Fővédnök Áder János, Magyarország

Részletesebben

SZOLNOK VÁROSI FELNİTT AMATİR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

SZOLNOK VÁROSI FELNİTT AMATİR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA SZOLNOK VÁROSI FELNİTT AMATİR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Tartalomjegyzék 1. Bajnokság célja 2. Bajnokság rendezıje 3. Társadalmi versenybizottság 4. A Bajnokság rendszere, ideje, helyszíne 5.

Részletesebben

A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta

A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta VERSENYKIÍRÁS A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta A verseny célja: Versenyzés biztosítása mindenek előtt a gyerekek, továbbá az erdei futást szerető amatőr és igazolt sportolók részére,

Részletesebben

A évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása

A évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása MAGYAR TERMÉSZETBARÁT SZÖVETSÉG Gyalogtúra Bizottság, Verseny Albizottság A 2011. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása Az MTSz Gyalogtúra Bizottságának Verseny Albizottsága

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2018/2019. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

XVI. TÓPARTI RANDEVÚ - ST. HUBERTUS NEMZETKÖZI KUPA Maconka Barátai 14 Szuperkupa 3. forduló Versenykiírás

XVI. TÓPARTI RANDEVÚ - ST. HUBERTUS NEMZETKÖZI KUPA Maconka Barátai 14 Szuperkupa 3. forduló Versenykiírás XVI. TÓPARTI RANDEVÚ - ST. HUBERTUS NEMZETKÖZI KUPA Maconka Barátai 14 Szuperkupa 3. forduló Versenykiírás Egyéni verseny, feeder/fenekező és úszós szakág Maconka, 1. sz., gáti nemzetközi versenypálya

Részletesebben

Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság. Floorball. Szeged, május 8-9.

Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság. Floorball. Szeged, május 8-9. Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság Floorball Szeged, 2015. május 8-9. A bajnokság célja: VERSENYKIÍRÁS 2014-2015. tanévi floorball MEFOB Bajnokság A 2014/2015 tanév Magyar Egyetemi - Főiskolai Floorball

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. - helyszíne: Sóskúti Lovas-és Élménypark

VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. - helyszíne: Sóskúti Lovas-és Élménypark VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. Sóskúti Lovas-és Élménypark 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban:

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Floorball Szakszövetséggel (MFSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Floorball Szakszövetséggel (MFSZ) együttműködésben hirdeti meg. Floorball kispályás A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Floorball Szakszövetséggel (MFSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A floorball sportág utánpótlásbázisának szélesítése,

Részletesebben

V. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2011. június 25.

V. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2011. június 25. Tisztelt Csapatvezető! Örömmel fogadtuk csapata nevezését a V. Kerettye Termál Kupa kispályás labdarúgó tornára. Levelünkben összefoglaljuk a lebonyolítással kapcsolatos fontosabb tudnivalókat. Kérjük

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 37. Villamosenergia-ipari. Kajak-kenu találkozó. Szeged, 2015. 08. 14-16.

VERSENYKIÍRÁS. 37. Villamosenergia-ipari. Kajak-kenu találkozó. Szeged, 2015. 08. 14-16. VERSENYKIÍRÁS 37. Villamosenergia-ipari Kajak-kenu találkozó Szeged, 2015. 08. 14-16. A találkozó időpontja: 2015. Aaugusztus 14-16. A találkozó helye: Szeged, Maty-éri Evezős és Kajak-Kenu Pálya A találkozó

Részletesebben

A verseny rendezője: Magyar Atlétikai Szövetség és a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum

A verseny rendezője: Magyar Atlétikai Szövetség és a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum A Magyar Köztársaság 2011. évi Mezei Futóbajnoksága, az Európai Atlétikai Szövetség nyílt, Mezei Permit versenysorozat része MIKULÁS futás és Duci gyaloglás A verseny rendezője: Magyar Atlétikai Szövetség

Részletesebben

IV. Ongai Páros Pontyfogó Horgászverseny!

IV. Ongai Páros Pontyfogó Horgászverseny! IV. Ongai Páros Pontyfogó Horgászverseny! Az idén IV. alkalommal került megrendezésre a páros pontyfogó versenyünk, a közel 12 hektáros, VII. számú tavunkon. Ebben az évben is 37 párost tudtunk egymás

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019.

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYARORSZÁG AKROBATIKUS KOSÁRLABDA CSAPAT BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Magyarország évi Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő Keleti Csoport

Magyarország évi Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő Keleti Csoport Magyarország 2017. évi Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő Keleti Csoport A verseny célja: Az atlétika népszerűsítése. A spotszervezetek munkájának egymással történő csapatszintű összehasonlítása. A bajnokság

Részletesebben