A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai 2011.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai 2011."

Átírás

1 A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai / Ügyvezetőségi határozat: A Sümegi RE azzal a kéréssel fordult az Ügyvezetőséghez, hogy a Versenybizottság által a Versenykiírás alapján a jegyzőkönyvnek Megjegyzés rovatába írt játékvezetői észrevétel (a jegyzőkönyvvezetőnek nincs licence), illetve eredményközlő lap nincs alapján kiszabott Ft büntetéstől tekintsen el. A büntetés megfizetésétől eltekinteni nem tud az MRSZ, az összeg nagysága pedig nem indokolja a részletfizetést. 2./ Ügyvezetőségi határozat: A Röpisuli Sportegyesület azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy az elnökség január 21-i döntését vizsgálja felül és a lehetőségekhez mérten korrigálásra adjon esélyt, Magvas Istvánné edzői licencével kapcsolatban. Az MRSZ Ügyvezetősége a kérelemben leírtakat megvizsgálta, és nem tartja indokoltnak a döntés megváltoztatását. 3./ Ügyvezetőségi határozat: A versenynaptár módosítását az Ügyvezetőség jóváhagyja a Szakmai Kollégium beterjesztése alapján. 4./ Ügyvezetőségi határozat: A Jászberényi Röplabda Klub azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy az elnökség január 21-i edzői licencek visszavonására vonatkozó döntését vizsgálja felül Makai Péter esetében. Az MRSZ Ügyvezetősége a kérelemben leírtakat megvizsgálta, elfogadta az Edzői továbbképzésen való részvételt és Makai Péter edzői licencét a mai naptól újra érvénybe helyezi. 5./ Ügyvezetőségi határozat:

2 A Vasi Sport Akadémia azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy a Versenykiírást módosítsa a javaslatuk alapján. Az MRSZ Ügyvezetősége a módosító javaslatokat megvizsgálta, és nem tartja indokoltnak a versenykiírás megváltoztatását. 6./ Ügyvezetőségi határozat: A Szolnoki Főiskola RKSI azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy a Versenykiírást módosítsa a javaslatuk alapján. Az MRSZ Ügyvezetősége a módosító javaslatokat megvizsgálta, és nem tartja indokoltnak a versenykiírás megváltoztatását. 7./ Ügyvezetőségi határozat: Az Újbuda Torna Club azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy a Versenybizottság által a Versenykiírás alapján a jegyzőkönyvnek Megjegyzés rovatába írt játékvezetői észrevétel (nincs labdaszedő, nincs gyorstörlő) alapján kiszabott Ft büntetés befizetési határidejét hosszabbítsa meg. Az MRSZ Ügyvezetősége megvizsgálta a kérelemben leírtakat és a befizetési határidőt április 15-re módosítja. 8./ Ügyvezetőségi határozat: A Company Nyelviskola Veszprémi RC azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy a Versenybizottság által a Versenykiírás alapján a jegyzőkönyvnek "Megjegyzés" rovatába írt játékvezetői észrevétel a középvonal a pálya vonalazásától eltérő színű, nem volt hangosítás, 3 fő labdaszedő volt, nem volt gyorstörlő alapján kiszabott Ft büntetés befizetési határidejét módosítsa ra. Az MRSZ Ügyvezetősége megvizsgálta a kérelemben leírtakat és a befizetési határidőt április 8-ra módosítja. 9./ Ügyvezetőségi határozat: A versenynaptár módosítását az Ügyvezetőség jóváhagyja a Szakmai Kollégium beterjesztése alapján. 10./ Ügyvezetőségi határozat:

3 A évi versenynaptárt az Ügyvezetőség jóváhagyja a Szakmai Kollégium beterjesztése alapján. 11./ Ügyvezetőségi határozat: Az Újpesti Torna Egylet Női Röplabda Szakosztálya azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy a bajnoki alapszakaszban, azon mérkőzéseik időpontjára vonatkozóan, amelyek a MEL-ben és a Challenge Kupában lejátszásra kerülő mérkőzéseik időpontjához képest 72 órán belül vannak, a nemzetközi mérkőzések időpontjához képest 72 órás halasztási lehetőséggel módosítási díj fizetése nélkül élhessenek, az adott ellenfél kötelező megegyezésével. Az MRSZ Ügyvezetősége megvizsgálta a kérelemben leírtakat és elfogadta azt, azzal a kitétellel, hogy a változtatáshoz minden esetben a vendég csapat beleegyező nyilatkozata szükséges. 12./ Ügyvezetőségi határozat: Az NRK-Nyíregyháza azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy az NBII bajnokságba benyújtott nevezésükkel kapcsolatos késedelmes nevezés büntetésének megfizetésétől tekintsen el. Az MRSZ Ügyvezetősége megvizsgálta a kérelemben leírtakat és a büntetés elengedése mellett döntött. 13./ Ügyvezetőségi határozat: A Békéscsabai RSE azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy a Szent István Egyetem sportcsarnokában megrendezésre kerülő mérkőzésein, a téves pályavonalazás miatti büntetések kiszabásától tekintsen el a Versenybizottság. Az MRSZ Ügyvezetősége megvizsgálta a kérelemben leírtakat és a büntetés kiszabásától eltekint a es szezonban, abban az esetben, ha a kifutó színével azonos leragasztásra a helyes pályavonalazás minden mérkőzésen felkerül, valamint a következő szezonban a pályafestés a szabályoknak megfelelően kerül javításra. 14./ Ügyvezetőségi határozat: Az MRSZ Ügyvezetősége jóváhagyja a Szakmai Kollégium javaslatát a es edzőtovábbképzésekkel és az ehhez tartozó adminisztrációval kapcsolatban. Akik nem vettek részt, de előzetesen igazolták távollétüket: Ft befizetése mellett megkaphatják a licencet ideiglenesen. A végleges licencet a novemberi továbbképzésen

4 történő megjelenésüket követően kapják meg. Amennyiben ezen nem jelennek meg, visszavonásra kerül a licencük a es bajnoki szezonra. Akik nem vettek részt, nem igazolták előzetesen távollétüket: Ft befizetése mellett megkaphatják a licencet ideiglenesen. A végleges licencet a novemberi továbbképzésen történő megjelenésüket követően kapják meg. Amennyiben ezen nem jelennek meg, visszavonásra kerül a licencük a es bajnoki szezonra. Akik nem vettek részt egyik továbbképzésen sem, nem kaphatnak licencet a es bajnoki szezonra később sem. Előzetesen igazoltnak tekintendő a augusztus 26-ig elektronikusan beérkezett igazolás, vagy ugyanilyen dátummal feladott levél. 15./ Ügyvezetőségi határozat: A Kaposvári RSE azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy a Versenykiírást megváltoztatni szíveskedjen a férfi junior korosztály meghatározását illetően, a kettős játékengedélyre vonatkozóan, valamint kérte, hogy a lényeges kérdésekben a csapatok véleményét kérje ki az MRSZ. A Kaposvári RSE kérelmét az Ügyvezetőség megvizsgálta és a Szakmai Kollégium javaslatát is figyelembe véve elutasította azt. Egyben felhívja a klub figyelmét, hogy a versenykiírás elkészítését megelőzően a csapatok véleményének kikérése megtörtént. 16./ Ügyvezetőségi határozat: A Sümegi RSE azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy a Versenybizottság által késedelmes nevezés miatt kiszabott büntetést engedje el. Az MRSZ Ügyvezetősége megvizsgálta a kérelemben leírtakat és a késedelmes nevezés miatt kiszabott büntetést 50%-kal mérsékli, amennyiben a Sümegi RSE az első mérkőzését megelőzően pótolja a hiányosságait. 17./ Ügyvezetőségi határozat: Vécsei László edzőkolléga végzettsége alapján D kategóriájú edzői minősítést kapott. Azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, az általa több évtizede a röplabdasportban végzett tevékenységére hivatkozva C minősítésű licenc kiadását tegye lehetővé. figyelembe véve elutasította azt, mivel felmentést kizárólag képesítés megszerzésének kötelezettsége alól adhatna. Felhívja azonban a kérelmező figyelmét, hogy a kapott minősítés lehetőséget biztosít számára, hogy utánpótlás (OIK, OSB, OGYB) edzőként tevékenykedjen.

5 18./ Ügyvezetőségi határozat: Farnady Ernő edzőkolléga végzettsége alapján C kategóriájú edzői minősítést kapott. Azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy az általa több évtizede a röplabdasportban végzett tevékenységére hivatkozva A minősítésű licenc (ill. az tevékenységre jogosultságot) kiadását tegye lehetővé. figyelembe véve elutasította azt, mivel felmentést kizárólag képesítés megszerzésének kötelezettsége alól adhatna. Felhívja azonban a kérelmező figyelmét, hogy a kapott minősítés lehetőséget biztosít számára, hogy NBII-es (NBII felnőtt, NBII junior, MK) vagy utánpótlás (OIK, OSB, OGYB) csapat edzőjeként tevékenykedjen. 19./ Ügyvezetőségi határozat: Kecskeméti Sportiskola azzal fordult az MRSZ-hez, a Versenybizottság 7/2011/ számú határozatát melyben a KESI Magyar Kupába történő nevezését elutasítja helyezze hatályon kívül és nevezésüket fogadja el, valamint részvételükkel a női Magyar Kupa sorsolását újra készítse el. Az MRSZ Ügyvezetősége megvizsgálta a levélben leírtakat és a Versenybizottság 7/2011/ számú határozatát hatályon kívül helyezi a KESI Magyar Kupába történő nevezését elfogadja, valamint elrendeli a női Magyar Kupa újrasorsolását, oly módon, hogy a szeptember 6-i sorsolást kiegészítve a Versenybizottság a selejtező csoportot sorsolja csak ki úgy, hogy a sorsolásra kerülő csapatok között csak az előző szezonban a Magyar Kupában nem indult csapatok szerepeljenek. 20./ Ügyvezetőségi határozat: Mucsi Péter edzőkolléga végzettsége alapján C kategóriájú edzői minősítést kapott. Azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy az általa több éve a röplabdasportban végzett tevékenységére hivatkozva B minősítésű licenc kiadását tegye lehetővé. figyelembe véve elutasította azt, mivel felmentést kizárólag képesítés megszerzésének kötelezettsége alól adhatna. Felhívja azonban a kérelmező figyelmét, hogy a kapott minősítés lehetőséget biztosít számára, hogy NBII-es (NBII felnőtt, NBII junior, MK) vagy utánpótlás (OIK, OSB, OGYB) csapat edzőjeként tevékenykedjen. 21./ Ügyvezetőségi határozat:

6 Az MRSZ Ügyvezetősége jóváhagyja a felnőtt férfi és felnőtt női válogatott benevezését a évi Európa bajnokságba, illetve a junior férfi és junior női válogatott benevezését a évi Európa bajnokságba. 22./ Ügyvezetőségi határozat: Fésüs Erzsébet edzőkolléga végzettsége alapján C kategóriájú edzői minősítést kapott. Kormos Mihály a Békéscsabai RSE MRSZ kapcsolattartó, azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy edzőjük számára B minősítésű licenc kiadását tegye lehetővé. figyelembe véve úgy határozott, hogy Fésüs Erzsébet abban az esetben ideiglenesen B kategóriájú edzői licencet kaphat, amennyiben december 31-ig középfokú edzői tanfolyamra beiratkozik és ezt a Nyilvántartási és Átigazolási Bizottság felé hitelt érdemlően igazolja. Amennyiben a tanfolyamot és vizsgát nem teljesíti, annak meghatározott rendje szerint, ideiglenes licence visszavonásra kerül. 23./ Ügyvezetőségi határozat: Kolozsi János edzőkolléga nem kapott licencet megfelelő végzettség hiányában. Azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy az általa több éve a röplabdasportban végzett tevékenységére hivatkozva C minősítésű licenc kiadását tegye lehetővé. figyelembe véve úgy határozott, hogy Kolozsi János abban az esetben ideiglenesen C kategóriájú edzői licencet kaphat, amennyiben december 31-ig alapfokú (sportoktatói) vagy középfokú (sportedzői) edzői tanfolyamra beiratkozik és ezt a Nyilvántartási és Átigazolási Bizottság felé hitelt érdemlően igazolja. Amennyiben a tanfolyamot és vizsgát nem teljesíti, annak meghatározott rendje szerint, ideiglenes licence visszavonásra kerül. 24./ Ügyvezetőségi határozat: A Kecskeméti KSE azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy a Versenybizottság által a Versenykiírás alapján a jegyzőkönyvnek Megjegyzés rovatába írt játékvezetői észrevétel mérkőzések jegyzőkönyvei nem felelnek meg a Versenykiírás pontjának alapján kiszabott Ft büntetés befizetésétől tekintsen el. Az MRSZ Ügyvezetősége megvizsgálta a kérelemben leírtakat és mivel a nevezett hiányosság nem befolyásolta a mérkőzések eredményét és lebonyolítását, a büntetés befizetésétől eltekint. Egyben felhívja a sportszervezet figyelmét a hiányosság pótlására. 25./ Ügyvezetőségi határozat:

7 A Budai XI. SE azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy a Versenybizottság által a Versenykiírás alapján a jegyzőkönyvnek Megjegyzés rovatába írt játékvezetői észrevétel (a mérkőzésen nem volt orvos, a büntető és bemelegítő terület nem volt kijelölve) alapján kiszabott Ft büntetés befizetésétől tekintsen el. Az MRSZ Ügyvezetősége a kérelemben leírtakat megvizsgálta, és nem tartja indokoltnak a döntés megváltoztatását. 26./ Ügyvezetőségi határozat: Kovács Mária edzőkolléga licence visszavonásra került, mivel nem jelent meg egyik meghirdetett edzőtovábbképzésen sem. Azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy licencét újra érvényesítse, mivel önhibáján kívül nem tudott a továbbképzéseken részt venni. figyelembe véve úgy határozott, hogy Kovács Mária licencét újra érvényesíti. Nevezettnek a Szakmai Kollégium vezetője által később meghatározásra kerülő időpontban edzőtovábbképzésen kell megjelennie. 27./ Ügyvezetőségi határozat: A Digi TV azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy a közvetítésre kijelölt Férfi és Női Magyar Kupa döntő mérkőzéseinek időpontját (2012. február 18.) módosítani szíveskedjen. Az MRSZ Ügyvezetősége a versenynaptár módosítását a Digi TV kérésére az alábbiak szerint fogadja el: Férfi és Női Magyar Kupa döntő: február / Ügyvezetőségi határozat: A Budapest Sport Egyesület azzal a kéréssel fordult az MRSZ-hez, hogy a Versenybizottság által a Versenykiírás alapján az N-SB-037, N-SB-038, N-SB-039 jegyzőkönyveknek Megjegyzés rovatába írt játékvezetői észrevétel (A jegyzőkönyvvezetőnek nincs licence) alapján kiszabott Ft büntetés befizetésétől tekintsen el. Az MRSZ Ügyvezetősége megvizsgálta a kérelemben leírtakat és a kiszabott büntetést 50%-kal mérsékli.

8

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG) VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól)

A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól) A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól) 1./2010.07.30. Ügyvezetőségi határozat: Az MRSZ jóváhagyja a GALA labdákra vonatkozó szerződés megkötését a TACTIC Sport

Részletesebben

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016 NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. TELEFON: 06-1/460-6825

Részletesebben

nemzeti egyetemi kosárlabda bajnokság (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015

nemzeti egyetemi kosárlabda bajnokság (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015 nemzeti egyetemi kosárlabda bajnokság (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146

Részletesebben

Kitöltési útmutató a Nevezési lap (Teremröplabda) VB-01 (2015.06.18) formanyomtatványhoz

Kitöltési útmutató a Nevezési lap (Teremröplabda) VB-01 (2015.06.18) formanyomtatványhoz Kitöltési útmutató a Nevezési lap (Teremröplabda) VB-01 (2015.06.18) formanyomtatványhoz Kérjük, olvassa el figyelmesen! Szezon: Azt a bajnoki szezont kell beírni, amelybe a sportszervezet nevezni kíván.

Részletesebben

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai 20. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2009. szeptember 10. Iktatószám: /2009 Az MLSZ Elnökségének 2009. augusztus 27-i határozatai 149/2009. számú határozat Az MLSZ Elnöksége úgy határozott, hogy a Fegyelmi

Részletesebben

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái Versenyszabályzat 1. Hatálya 1.1. Jelen versenyszabályzat (továbbiakban: VSZ) vonatkozik valamennyi Magyarországon, a Magyar Tamburello Szövetség (továbbiakban: MATAMSZ) szervezésében vagy jóváhagyásában

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség I LICENCEK Edzői Licencek 2007-2008. ÉV Az MLSZ elnöksége 122/2007. (2007.05.17.) számú határozataival fogadta el. 1. Általános rendelkezések 2007. július 1-től az MLSZ versenyrendszerében

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség a tanfolyami és vizsga rendszert az alábbiak szerint valósítja meg:

A Magyar Röplabda Szövetség a tanfolyami és vizsga rendszert az alábbiak szerint valósítja meg: Tájékoztatjuk az érdeklődőket és a sportszervezeteket, hogy a Magyar Röplabda Szövetség Click&Scout (alapfokú statisztikusi) tanfolyamot és vizsgát hirdet. A Magyar Röplabda Szövetség a tanfolyami és vizsga

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 13/2019 (08.28.) számú Hivatalos Értesítő 2019.08.28. Tartalom Elnökségi határozat ELN-66/2019 (08.27.) A Balmazújváros Sport Kft. NB II-es klublicencének bajnoki év közben történő

Részletesebben

01/02-05/2012. számú határozat: Az elnökség egyhangúlag elfogadja jegyzőkönyv-vezetőnek Szűcs Helgát, jegyzőkönyv hitelesítőnek Balog Ferencet.

01/02-05/2012. számú határozat: Az elnökség egyhangúlag elfogadja jegyzőkönyv-vezetőnek Szűcs Helgát, jegyzőkönyv hitelesítőnek Balog Ferencet. Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28. 2012. ÉVI ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 01/02-05/2012. számú határozat: Az elnökség egyhangúlag elfogadja jegyzőkönyv-vezetőnek

Részletesebben

Kitöltési útmutató a Nevezési lap (Teremröplabda) VB-01 ( ) formanyomtatványhoz

Kitöltési útmutató a Nevezési lap (Teremröplabda) VB-01 ( ) formanyomtatványhoz Kitöltési útmutató a Nevezési lap (Teremröplabda) VB-01 (2017.07.21) formanyomtatványhoz Kérjük, olvassa el figyelmesen! Szezon: Azt a bajnoki szezont kell beírni, amelybe a sportszervezet nevezni kíván.

Részletesebben

Magyar Röplabda Szövetség Strandröplabda versenyek besorolása és feltételrendszere

Magyar Röplabda Szövetség Strandröplabda versenyek besorolása és feltételrendszere Magyar Röplabda Szövetség Strandröplabda versenyek besorolása és feltételrendszere Kategória Magyar Bajnokság Kategória Magyar Bajnoki Döntő Mesterverseny Rendező Az MRSZ, vagy az általa felhatalmazott

Részletesebben

KÉZILABDA EDZŐI MŰKÖDÉSI ENGEDÉLYEK

KÉZILABDA EDZŐI MŰKÖDÉSI ENGEDÉLYEK 3./A számú melléklet KÉZILABDA EDZŐI MŰKÖDÉSI ENGEDÉLYEK I. Fogalmi meghatározások 1. Szakirányú végzettség: Magyarországon vagy külföldön szerzett szakirányú végzettség, melyet az adott intézmény által

Részletesebben

2017. évi MRSZ Központi Edzőtovábbképzés

2017. évi MRSZ Központi Edzőtovábbképzés 2017. évi MRSZ Központi Edzőtovábbképzés 1. Dátum: 2. Helyszín: 3. Program 2017. szeptember 02-03. (szombat, vasárnap) 2017. szeptember 02. (szombat) Testnevelési Egyetem (TF) Cím: Budapest, Alkotás u.

Részletesebben

NyrREGYHÁlA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE. Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága. 33/2013.{1I. 25.) számú. határozata

NyrREGYHÁlA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE. Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága. 33/2013.{1I. 25.) számú. határozata NyrREGYHÁlA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága 33/2013.{1I. 25.) számú határozata a 2013. évi Kiemeit csapatsportágak keretre beérkezett kérelmekkel kapcsolatos döntésről

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

Tájékoztatjuk az érdeklődőket és a sportszervezeteket, hogy a Magyar Röplabda Szövetség Click&Scout (alapfokú statisztikusi) tanfolyamokat hirdet.

Tájékoztatjuk az érdeklődőket és a sportszervezeteket, hogy a Magyar Röplabda Szövetség Click&Scout (alapfokú statisztikusi) tanfolyamokat hirdet. Tájékoztatjuk az érdeklődőket és a sportszervezeteket, hogy a Magyar Röplabda Szövetség Click&Scout (alapfokú statisztikusi) tanfolyamokat hirdet. A Magyar Röplabda Szövetség a tanfolyami rendszert az

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019.

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYARORSZÁG AKROBATIKUS KOSÁRLABDA CSAPAT BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT

Részletesebben

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017.

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146

Részletesebben

MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018

MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 A BAJNOKSÁG CÉLJA a. A kerekesszékes kosárlabda meghonosítása és fejlesztése, sportszakmai feladatok megvalósítása.

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól)

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól) A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól) 1./2010.07.14. Elnökségi határozat Az MRSZ Elnöksége újra hatályba helyezi az Ügyvivő Testület által 16/05.25. ÜT határozatban

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség 2014-2015. évi Teremröplabda Versenyszabályzata Versenykiírás. Tartalomjegyzék

A Magyar Röplabda Szövetség 2014-2015. évi Teremröplabda Versenyszabályzata Versenykiírás. Tartalomjegyzék A Magyar Röplabda Szövetség 2014-2015. évi Teremröplabda Versenyszabályzata Versenykiírás Tartalomjegyzék Általános rész I. Nemzeti Bajnokság I. osztály, Nemzeti Bajnokság II. osztály, Magyar Kupa... 3

Részletesebben

KENGURU ÉS S GYERMEK KUPA VERSENYKIÍRÁS 2012/2013

KENGURU ÉS S GYERMEK KUPA VERSENYKIÍRÁS 2012/2013 KENGURU ÉS GYERMEK KUPA VERSENYKIÍRÁS 2012/2013 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 17/2011 (08.23.) számú Hivatalos Értesítő 2011.08.23. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 Hirdetmény... 12 2 Versenybizottsági határozatok 286/2011. (08.03) számú határozat

Részletesebben

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2007-2008. BAJNOKI ÉVAD - 1 1. A BAJNOKSÁG Az MVLSZ korosztályos országos utánpótlás bajnokságai 2. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK

Részletesebben

N E VE ZÉS I LAP a 2017/2018. bajnoki idényre

N E VE ZÉS I LAP a 2017/2018. bajnoki idényre Budapesti Röplabda Szövetség érkezett: 1053 Budapest, Curia utca 3. nevezesek@brsz.hu befizetés: N E VE ZÉS I LAP a 2017/2018. bajnoki idényre jogokat gyakorló szervezet: A csapat neve a bajnokságban:

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

Magyar Röplabda Szövetség Teremröplabda Edzői Szabályzat

Magyar Röplabda Szövetség Teremröplabda Edzői Szabályzat Magyar Röplabda Szövetség Teremröplabda Edzői Szabályzat A Magyar Röplabda Szövetség (továbbiakban MRSZ) Edzői Szabályzatát (a továbbiakban: Szabályzat) - az alábbiak szerint állapítja meg: 1. A Szabályzat

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 3/2016 (02.15.) számú Hivatalos Értesítő 2016.02.15. Tartalom Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok 3. oldal 5. oldal 2 Versenybizottsági határozatok

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION Férfi Dr. Heppp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2012/2013. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 19/2015 (07.02.) számú Hivatalos Értesítő 2015.07.02. Tartalom Elnökségi határozatok 3. oldal 90/2015 (06.01.) Edzőképzést érintő kérdések 91/2015 (06.01.) Szuper Kupa versenykiírás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 24/2011 (10.21.) számú Hivatalos Értesítő 2011.10.21. Tartalom Elnökségi határozatok... 3 Versenybizottsági határozatok... 8 2 Elnökségi határozatok 310/2011 (10.18.) számú határozat

Részletesebben

U /2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA KORHATÁR MINIMÁLIS LÉTSZÁM A RAJTLISTÁN 10+1

U /2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA KORHATÁR MINIMÁLIS LÉTSZÁM A RAJTLISTÁN 10+1 U18 2018/2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA CSÜTÖRTÖK (szombat) hétköznapokon: 15:30 19:00 óra között szombaton: 12:00 20:00 óra között vasárnap: 12:00 19:00 óra között KORHATÁR

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2016.

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2016. A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2016. 1./2016.02.11. Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége jóváhagyja a szövetség Ügyvezetőségének határozatait. 2./2016.02.11.

Részletesebben

LABDARÚGÓ EDZŐ KÉPESÍTÉSI KÖVETELMÉNYEK

LABDARÚGÓ EDZŐ KÉPESÍTÉSI KÖVETELMÉNYEK 242/2008. számú határozat Az Elnöksége az 2008. évi tanfolyamairól szóló beszámolót a tanfolyami díjak kivételével - elfogadta, az versenyrendszerében szereplő sportszervezetek edzőinek licenc feltételeiről

Részletesebben

III. KESI Kupa Kézilabda Nemzetközi Utánpótlás Torna

III. KESI Kupa Kézilabda Nemzetközi Utánpótlás Torna III. KESI Kupa Kézilabda Nemzetközi Utánpótlás Torna a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának rendezésében Kecskemét, 2019. június 21-23. 1 VERSENYKIÍRÁS

Részletesebben

NŐI Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2011/2012.

NŐI Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2011/2012. NŐI Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2011/2012. Megtárgyalta és elfogadta az MKOSZ ELNÖKSÉGE 2011. június 10. Kiadva: 2011. június 22. 1. A VERSENY 1.1. A Női Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöksége 2014.

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT, A KÖRNYEI SPORT EGYESÜLET KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYÁNAK FELÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDÉSE

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT, A KÖRNYEI SPORT EGYESÜLET KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYÁNAK FELÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDÉSE SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT, A KÖRNYEI SPORT EGYESÜLET KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYÁNAK FELÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDÉSE 2006 Kelt, Környe, 2006.04.21. - 1 - A KÖRNYEI KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY (KKSZO) a KÖRNYEI SPORT

Részletesebben

Férfi Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2010/2011.

Férfi Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2010/2011. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Férfi Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2010/2011. MEGTÁRGYALTA ÉS ELFOGADTA AZ MKOSZ ELNÖKSÉGE 2010. JÚNIUS 11. 1. A verseny 1.1 A Férfi Dr.

Részletesebben

MINDEN, A BAJNOKSÁGRA NEVEZNI KÍVÁNÓ SPORTSZERVEZET RÉSZÉRE KÖTELEZŐ A KITÖLTÉS ÉS ADATSZOLGÁLTATÁS. MINDEN PONTOT KÖTELEZŐ KITÖLTENI!

MINDEN, A BAJNOKSÁGRA NEVEZNI KÍVÁNÓ SPORTSZERVEZET RÉSZÉRE KÖTELEZŐ A KITÖLTÉS ÉS ADATSZOLGÁLTATÁS. MINDEN PONTOT KÖTELEZŐ KITÖLTENI! Kitöltési útmutató Sz-Sz-B. Megyei Igazgatóság Bajnokságaira való nevezés feltételeinek teljesítéséhez (Hivatkozási szám a versenykiírásban szereplővel azonos) MINDEN, A BAJNOKSÁGRA NEVEZNI KÍVÁNÓ SPORTSZERVEZET

Részletesebben

A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG

A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZATA 2011. A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZATA 1. A sportról szóló 2004. évi I. törvény 77. p) pontjának, valamint a sport területén képesítéshez

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöke 2015.

Részletesebben

Sportszervezet neve:, bajnoki osztálya:

Sportszervezet neve:, bajnoki osztálya: Sportszervezet neve:, bajnoki osztálya: Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság által szervezett férfi felnőtt és fiú utánpótlás-bajnokságokba való digitálisan kitöltött nevezési nyomtatvány mellékletei (2014/2015.)

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

KÉZILABDA EDZŐI MŰKÖDÉSI ENGEDÉLYEK

KÉZILABDA EDZŐI MŰKÖDÉSI ENGEDÉLYEK 5. számú melléklet KÉZILABDA EDZŐI MŰKÖDÉSI ENGEDÉLYEK I. Fogalmi meghatározások 1. Szakirányú végzettség: Magyarországon vagy külföldön szerzett szakirányú végzettség, melyet az adott intézmény által

Részletesebben

Előterjesztés. A kéreimeket a nagy mennyiségre való tekintettel nem töltöttük fel, a bizottsági ülésen megtekinthetők.

Előterjesztés. A kéreimeket a nagy mennyiségre való tekintettel nem töltöttük fel, a bizottsági ülésen megtekinthetők. NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET 4401 N\ ifll GYHA7A KOSSUTH UR 1. Pf.: ll,. TELEFON:.,642S 4!i44;FAX'+3642311 041 EMAIL POL(.!RMESTERIKABINE@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám:

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Dátum: 2014. május 10. 10 óra Helyszín: Dunaújváros, Campus Aréna Jegyzőkönyvvezető: Jaczkó Róbert Gyula Az Elnökségi ülés napirendi pontjai: 1. Női U19-es

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 04/2014 (02.04.) számú Hivatalos Értesítő 2014.02.04. Tartalom Elnökségi határozatok 3. oldal 1/2014. (01.21.) Sportigazgató felmentése 2/2014. (01.21.) U21 Utánpótlás kapitány

Részletesebben

Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018

Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 2016/2017. Pest Megye Versenykiírás PEST MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG SZÉKHELY: 1146 Budapest, Istvánmezei u. 1-3 POSTACÍM:

Részletesebben

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai Budapest, 2008. szeptember 30. Iktatószám: 5733/2008 17. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Az MLSZ Elnökségének 2008. szeptember 25.-i határozatai 202/2008. számú határozat Az Elnökség Várhidi Péter olimpiai válogatott

Részletesebben

Kenguru és Gyermek Kupa. Versenykiírás 2010/2011.

Kenguru és Gyermek Kupa. Versenykiírás 2010/2011. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Kenguru és Gyermek Kupa Versenykiírás 2010/2011. MEGTÁRGYALTA ÉS ELFOGADTA AZ MKOSZ ELNÖKSÉGE 2010. szeptember 20. 2010/2011. KENGURU ÉS GYERMEK KUPA 2. 1. A verseny

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG KOSÁRPALÁNTA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

NEVEZÉSI LAP A ÉVI ZALA MEGYEI SERDÜLŐ FUTSAL BAJNOKSÁGOK RÉSZTVEVŐINEK

NEVEZÉSI LAP A ÉVI ZALA MEGYEI SERDÜLŐ FUTSAL BAJNOKSÁGOK RÉSZTVEVŐINEK NEVEZÉSI LAP A 2017-2018. ÉVI ZALA MEGYEI SERDÜLŐ FUTSAL BAJNOKSÁGOK RÉSZTVEVŐINEK A SPORTSZERVEZET A 2017-2018. BAJNOKI ÉVBEN AZ U-15, U-13 ÉS AZ U-11 FUTSAL BAJNOKSÁGBAN KÍVÁN INDULNI. (A MEGFELELŐ NÉGYZETET

Részletesebben

évi Teremröplabda Nemzeti Bajnokság I. osztály és Magyar Kupa versenysorozat. 2. számú Hivatalos Kommunikáció

évi Teremröplabda Nemzeti Bajnokság I. osztály és Magyar Kupa versenysorozat. 2. számú Hivatalos Kommunikáció 2017-2018. évi Teremröplabda Nemzeti Bajnokság I. osztály és Magyar Kupa versenysorozat 2. számú Hivatalos Kommunikáció Mérkőzések videofelvétele, feltöltése, letöltése NBI és Magyar Kupa (legjobb nyolc

Részletesebben

Női Kosárlabda MEFOB - lebonyolítási rend

Női Kosárlabda MEFOB - lebonyolítási rend Női Kosárlabda MEFOB - lebonyolítási rend Nevezett csapatok: Csoportbeosztás: 1. Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club (MEAFC) Keleti csoport: 1. MEAFC 2. Nyíregyházi Főiskola SE (NYF SE) 2. NYF

Részletesebben

Az MLSZ Elnökségének június 2-i határozatai

Az MLSZ Elnökségének június 2-i határozatai 10. szám Budapest, 2010. június 17. Iktatószám: 1939 /2010 HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Az MLSZ Elnökségének 2010. június 2-i határozatai 112/2010. (06.02.) számú határozata Az MLSZ Elnöksége elfogadta az alapszabály

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 01/2012 (01.17.) számú Hivatalos Értesítő 2012.01.17. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok MK-039/2011-2012. (12.08.) számú határozat 2011-2012.

Részletesebben

2016. ÉVI TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

2016. ÉVI TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H 7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 30 405 4511 Fax: +36 72 521 006 E mail: info@petanque.hu 2016.

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 2014. évi válogató versenysorozat

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE. Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága. 35/2013.(11.25.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE. Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága. 35/2013.(11.25.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága 35/2013.(11.25.) számú határozata a 2013. évi Egyéb csapat és egyéni sportágak keretre beérkezett kérelmekkel kapcsolatos

Részletesebben

2015. évi elnökségi ülések határozat-tára

2015. évi elnökségi ülések határozat-tára 2015. évi elnökségi ülések határozat-tára 1./2015. (02.12) számú Elnökségi határozat: Az Elnökség egybehangzóan 9 igen szavazattal elfogadta a TAO bizottság javaslatát miszerint több pályázatnál a sorok

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 27/2011 (11.30.) számú Hivatalos Értesítő 2011.11.30. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 Közlemény: megválasztott küldöttközgyűlési küldött... 6 2 Versenybizottsági

Részletesebben

Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.

Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28. Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28. 2010. ÉVI ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 01/02-06/2010. számú határozat: 02/02-06/2010. számú határozat: 1. Belépés a Magyar Siketek

Részletesebben

AMATŐR REGIONÁLIS NB II. NŐI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2008/2009

AMATŐR REGIONÁLIS NB II. NŐI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2008/2009 AMATŐR REGIONÁLIS NB II. NŐI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2008/2009 2008/09 NB.II. nevezési lap Cím: 7621 Pécs, Tímár u. 21. Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség (BMKSZ) Szövetségi nap: hétfő 16:00

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség SZUPER KUPA Férfi felnőtt nagypályás labdarúgó Szuper Kupa versenykiírása 2015. Tartalom 1. A Szuper Kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 2 2. A Kupa célja... 2 3.

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933-0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2019.

Részletesebben

Magyar Röplabda Szövetség Szakmai eredmények beszámoló. május 23.

Magyar Röplabda Szövetség Szakmai eredmények beszámoló. május 23. Magyar Röplabda Szövetség Szakmai eredmények beszámoló 2017 május 23. 1. Válogatottak eredményei Felnőtt női válogatott: A nemzeti válogatott három fronton volt érdekelt 2017 nyarán, a Világbajnoki selejtezőkben,

Részletesebben

2017. ÉVI DUPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI DUPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933-0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

Sport XXI. Országos Mini Kupa. 2014. május 1-4. és 10-11.

Sport XXI. Országos Mini Kupa. 2014. május 1-4. és 10-11. Sport XXI. Országos Mini Kupa 2014. május 1-4. és 10-11. A Magyar Röplabda Szövetség 2014. évi Országos Mini Kupa (OMK) versenye ismét hatalmas siker volt. A 2013-as rekord létszámot is felülmúlta a rendezvény.

Részletesebben

U23 Egyetemi-Főiskolai 3x3 Kosárlabda Bajnokság. Versenykiírása

U23 Egyetemi-Főiskolai 3x3 Kosárlabda Bajnokság. Versenykiírása MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. U23 Egyetemi-Főiskolai 3x3 Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2012. március 30. 2012 1 EF3x3 Kosárlabda Bajnokság MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. Magyar

Részletesebben

NYILATKOZAT a szabályzatok elfogadásáról. NYILATKOZAT felszámolási eljárás nemlétéről

NYILATKOZAT a szabályzatok elfogadásáról. NYILATKOZAT felszámolási eljárás nemlétéről 2. számú melléklet NYILATKOZAT a szabályzatok elfogadásáról A(z) _ (sportszervezet neve) hivatalos képviselőjeként nyilatkozom arról, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége és Versenybizottsága által

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének évi határozatai:

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének évi határozatai: A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének 2017. évi határozatai: 1/2017. II. 01. határozat Elnökség határozatban az alábbiak szerint döntött a 2017. évi Országos Bajnokság helyszínének kijelölésével

Részletesebben

KREDITRENDSZER AZ MKOSZ 2019/2020 ÉVI KOSÁRLABDA VERSENYRENDSZERÉNEK EDZŐTOVÁBBKÉPZÉSÉBEN

KREDITRENDSZER AZ MKOSZ 2019/2020 ÉVI KOSÁRLABDA VERSENYRENDSZERÉNEK EDZŐTOVÁBBKÉPZÉSÉBEN MAGYA R KOSÁ RLA BDÁ ZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION H-114 6 Budape st, Ist vánm ezei út 1-3. I E-mail: m kosz@hunbasket.hu Telefon/ Phone: +36 1 460 6825 I Fax: +36 1 252 3296

Részletesebben

Kőbányai Kenguru Kupa. Versenykiírás 2016/2017.

Kőbányai Kenguru Kupa. Versenykiírás 2016/2017. ZSÍROS TIBOR KOSÁRLABDA AKADÉMIA KŐBÁNYAI DIÁKOK SPORTEGYESÜLETE Kőbányai Kenguru Kupa Versenykiírás 2016/2017. 2016/2017. KŐBÁNYAI KENGURU KUPA 2. 1. A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

NYILATKOZAT a szabályzatok elfogadásáról

NYILATKOZAT a szabályzatok elfogadásáról 2. számú melléklet NYILATKOZAT a szabályzatok elfogadásáról A(z) _ (sportszervezet neve) hivatalos képviselőjeként nyilatkozom arról, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége és Versenybizottsága által

Részletesebben

KREDITRENDSZER AZ MKOSZ. 2017/2018 ÉVI KOSÁRLABDA VERSENYRENDSZERÉNEK EDZŐTOVÁBBKÉPZÉSÉBEN

KREDITRENDSZER AZ MKOSZ. 2017/2018 ÉVI KOSÁRLABDA VERSENYRENDSZERÉNEK EDZŐTOVÁBBKÉPZÉSÉBEN MAGYA R KOSÁ RLA BDÁ ZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBA LL FEDERATION H-114 6 Budape st, Ist vánm ezei út 1-3. I E-mail: m kosz@hunbasket.hu Telefon/ Phone: +36 1 460 6825 I Fax: +36 1 252 3296

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2015/2016. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2015/2016. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Verseny rendezője: TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2015/2016. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Verseny célja: A MEFS által 2015/16. tanévben meghirdetett egyetemi

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 45. szám FEGYELMI

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 27/2012 (12.06.) számú Hivatalos Értesítő 2012.12.06. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 KÖZLEMÉNY... 6 2 Versenybizottsági határozatok 422/2012 (11.28.) számú határozat

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG KOSÁRPALÁNTA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

XXIII. FERENCZY-BUDAPEST KUPA VERSENYKIÍRÁSA

XXIII. FERENCZY-BUDAPEST KUPA VERSENYKIÍRÁSA XXIII. FERENCZY-BUDAPEST KUPA VERSENYKIÍRÁSA I. Az Angyalföldi Sportiskola és DSE, valamint a Budapesti Kézilabda Szövetség által a kézilabda sportág népszerűsítése és az utánpótlás korosztályok felkészülési

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2015/2016. ÉVI NŐI OB I/B OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG V E R S E N Y K I Í R Á S A I. A BAJNOKSÁG 1. A Magyar Köztársaság 2015/2016. évi Országos I/B Osztályú Női

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2013.

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2013. A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2013. 1./2013.01.16. Elnökségi határozat Az MRSZ Elnöksége úgy döntött, hogy nem ad be rendezési pályázatot a CEV által kiírt Master és/vagy Satellites

Részletesebben

KREDITRENDSZER AZ MKOSZ. 2018/2019 ÉVI KOSÁRLABDA VERSENYRENDSZERÉNEK EDZŐTOVÁBBKÉPZÉSÉBEN

KREDITRENDSZER AZ MKOSZ. 2018/2019 ÉVI KOSÁRLABDA VERSENYRENDSZERÉNEK EDZŐTOVÁBBKÉPZÉSÉBEN MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. I E-mail: mkosz@hunbasket.hu Telefon/Phone: +36 1 460 6825 I Fax: +36 1 252 3296 KREDITRENDSZER

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága. 21-2/2012.(11.29.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága. 21-2/2012.(11.29.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYE JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 21-2/2012.(11.29.) számú határozata a 2012. évi sportcélú működési támogatási kérelmekkel kapcsolatos döntésről A Bizottság

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2015. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

1. Szankciók. 2. Karjelek. 3. Játékmegszakítások:

1. Szankciók. 2. Karjelek. 3. Játékmegszakítások: A 2014/2015. évi bajnokságban alkalmazandó szabályok egységes értelmezésére vonatkozó és a játékvezetőket érintő lényeges versenykiírási előírások összefoglalása A. Szabályok Az elmúlt évi bajnokság tapasztalatai

Részletesebben

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG 53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szeged 2015. 09. 17-20. 53. EJTŐERNYŐS

Részletesebben

2017/2018. évi megyei utánpótlás leány - fiú kézilabda kupa versenykiírása

2017/2018. évi megyei utánpótlás leány - fiú kézilabda kupa versenykiírása Hajdú-Bihar Megyei Kézilabda Szövetség 4024 Debrecen, Piac utca 71. Telefon, FAX : (52) 532-263 e-mail: hbmkeziszov@freemail.hu OTP Bankszámlaszám: 11738008-20065946 2017/2018. évi megyei utánpótlás leány

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 7/2019 (05.23.) számú Hivatalos Értesítő 2019.05.23. Tartalom Küldöttközgyűlési határozatok KGY-1/2019 (05.10.) 2018. évi szakmai beszámoló elfogadása KGY-2/2019 (05.10.) Könyvvizsgálói

Részletesebben

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2015. JÚLIUS 16-17. 1. A verseny célja: a 2014/2015. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

Tisztelt Sporttársak!

Tisztelt Sporttársak! Tisztelt Sporttársak! Szeretettel köszöntünk Benneteket az Angyalföldi Sportiskola és DSE és a Budapesti Kézilabda Szövetség által szervezett kézilabda utánpótlás tornán. Időpont: 2015. december 19-20-21.

Részletesebben