PAUL MITCHELL SHINES XG, COLOR XG és VILÁGOSÍTÓK 2016

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PAUL MITCHELL SHINES XG, COLOR XG és VILÁGOSÍTÓK 2016"

Átírás

1 PAUL MITCHELL SHINES XG, COLOR XG és VILÁGOSÍTÓK 2016 TM

2 ELSŐ FEJEZET A hajfestés kémiája MÁSODIK FEJEZET Az árnyalati rendszer TARTALOMJEGYZÉK HARMADIK FEJEZET A világosítás kémiája NEGYEDIK FEJEZET Paul Mitchell Shines XG ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the Color XG HATODIK FEJEZET Paul Mitchell Blonde világosítók - szőkítés HETEDIK FEJEZET Kislexikon

3 ELSŐ FEJEZET A hajfestés kémiája

4 ELSŐ FEJEZET A hajfestés kémiája A haj szerkezete Hajszál Felhám Cortex Rostok/ Kéregsejtek Makro-rost köteg Makro-rost Spirális köteg Polypeptid lánc Aminosavak Atomok Az emberi haj bonyolult szerkezetű és számos összetevőt tartalmaz. Minden összetevő további sokféle kémiai alkotórészből áll. A haj kémiai és fizikai viselkedését illetően csakúgy, mint a szerkezetét tekintve, integrált rendszert képez. A hajszálat három egymástól elkülönülő rétegre oszthatjuk: felhám (cuticula), vagy kéreghártya, kéregállomány (cortex) és a velő (medulla) állomány.

5 ELSŐ FEJEZET A hajfestés kémiája A haj szerkezete Hajszál Felhám Cortex Rostok/ Kéregsejtek Makro-rost köteg Makro-rost Spirális köteg Polypeptid lánc Aminosavak Atomok Kéreghártya - Cuticula Áttetsző, egymást fedő rétegekből áll. Jó vízfelszívó képességű. Tartós színváltoztatáshoz meg kell nyitni, majd le kell zárni.

6 ELSŐ FEJEZET A hajfestés kémiája A haj szerkezete Hajszál Felhám Cortex Rostok/ Kéregsejtek Makro-rost köteg Makro-rost Spirális köteg Polypeptid lánc Aminosavak Atomok Kéregállomány - Cortex A haj tömegének mintegy 85%-a. Keratin proteint tartalmazó rostnyalábból áll Itt találhatók a melanin szemcsék. A vegyszeres munkák, valamint a hővel történő formázás a cortexben történnek.

7 ELSŐ FEJEZET A hajfestés kémiája A haj szerkezete Hajszál Felhám Cortex Rostok/ Kéregsejtek Makro-rost köteg Makro-rost Spirális köteg Polypeptid lánc Aminosavak Atomok Velőállomány Medulla Lágy keratinból áll, amely szivacsos szerkezetű. Emellett, rostot és levegőrészecskéket tartalmaz.

8 ELSŐ FEJEZET A hajfestés kémiája A ph Egy oldat savasságát vagy lúgosságát jelölő számskála. Egy semleges ph értékű oldat, a skálán a 7-es értékkel jelölhető. (pl. tiszta víz) A hidrogén ionok koncentrációját adja meg Egységnyi irányú mozgás a ph skálán tízszeres növekedést eredményez SAVAS SEMLEGES LÚGOS Gyomorsav 2 Sör 3 The Detangler 3 Hidrogén peroxid Super Skinny Daily Shampoo 6 Paradicsom 4 Sculpting Foam 6 Kávé 5 MITCH Hardwired - 6 Tej Egészséges haj Citrusfélék 2 Coca Cola 3 Tiszta víz 7 Baby Don t Cry Shampoo - 7 Straight Works - 7 XTG - 7 Awapuhi Wild Ginger Shampoo - 7 HydroMist Blow-Out Spray 7 Shines XG - 7 Vér 7.5 Tengervíz 8 Tojás 8 Shampoo Three 9 The Super Strengthener - 9 Paul Mitchell the color XG 9-10 Szappan- 10 Mosószer- 10 Tisztítószer - 11 Paul Mitchell the color XG Highlifts 11.5 Sütőtisztító 14 PM the color XG 10 A HAJ SZEKEZETÉNEK MEGNYÍLÁSA A LÚGOS KÉMHATÁS FELÉ HALADVA 0 14 SAVAS LÚGOS

9 ELSŐ FEJEZET A hajfestés kémiája A HAJFESTÉKEK HAT ALAPTÍPUSA 1. Ideiglenes (pl. vízben oldódó organikus festékek) 2. Fizikai színezők direkt v. oxidatív, nem helyettesítik a melanint 3. Féltartós oxidatív festékek, de nem helyettesítik a melanint 4. Tartós, oxidatív festékek világosítanak és helyettesítik a melanint. 5. Progresszív és fémtartalmú festékek. 6. Természetes henna és egyéb növényi eredetű festékek.

10 ELSŐ FEJEZET A hajfestés kémiája AZ OXIDATÍV FESTÉKEK ÁLTALÁBAN LÚGOS KÉMHATÁSÚAK EZÁLTAL MEGDUZZASZTJÁK A HAJSZÁLAKAT MEGNYITJA A FELHÁM RÉTEGET ÍGY MEGINDUL AZ OXIDÁCIÓ A HIDROGÉN PEROXID ÁLTAL

11 ELSŐ FEJEZET A hajfestés kémiája FONTOSABB FOGALMAK A leggyakrabban az alábbi festékfajtákat alkalmazzák: OXIDÁLÓ HATÁSÚ FESTÉK Kis mennyiségű színtelen színanyagot tartalmaz, ELŐOXIDÁLT FESTÉK Ezek olyan festék közvetítők, amelyek részben (elő)oxidáltak. DIREKT FESTÉK Nagyméretű, előszínezett molekulák, amelyek fizikailag megtapadnak a hajszálban, itt nem szükséges oxidáció.

12 ELSŐ FEJEZET A hajfestés kémiája FONTOSABB FOGALMAK AMMÓNIA Szervetlen lúg. Gyorsan párolog és erős illata van. Megduzzasztja a hajat és elválasztja a kéreg sejtjeit egymástól. MONOETHANOLAMINE vagy MEA SHINES XG és pl. MAAD, O&M v. LOREAL INOA Szerves vegyület (amino és hidroxil-csoportot is tartalmaz). Gyakran helyettesítik vele az ammóniát. A nagy molekula mérete miatt nem képes nagyon megnyitni a kutikulát, mint az ammónia. Ezért nem olyan jó őszhaj fedő termékekben, de ideális színezőkhöz.

13 ELSŐ FEJEZET A hajfestés kémiája A HIDROGÉN PEROXID Oxidáló hatóanyag, mennyisége befolyásolja a világosítás mértékét. Közvetlenül a felhasználás előtt kell a festékkel összekeverni. Oxidálja a melanin molekulákat, elhalványítja a színüket Aktiválja a mesterséges festőmolekulákat (polimerizáció).

14 ELSŐ FEJEZET A hajfestés kémiája A HIDROGÉN PEROXID A LEGGYAKRABBAN ALKALMAZOTT ARÁNYOK: :5 Volume (1.5%) 10 Volume (3%) 20 Volume ( 6%) 30 Volume (9%) 40 Volume (12%) Féltartó színezéshez + újrapigmentáláshoz Színbevitelhez + minimális világosításhoz 1-2 árnyalat világosításhoz 2-3 árnyalat világosításhoz 3-4 árnyalat világosításhoz APM colorxg - világosítóerejét, - a festékbeépülés mértékét - és tartósságát 1.a hatóidő, 2.a haj nedvességtartalma 3. a kiválasztott oxidáns erőssége határozza meg. Az oxidáns erősségét %-ban vagy volumenben is megadhatjuk.

15 ELSŐ FEJEZET A hajfestés kémiája A KRÉMOXIDÁNSOK Gazdag krémes állag, tökéletes textúra Az illat hasonló a festék és a színező illatához 5-40vol, vagyis 1,5-tól 12% erősségben kapható VOL és % jelölés és a tubuson A Shines és color XG keverési aránya: 1:1,5 (festék : oxidáns) A color XG HL sorozat: 1:2 vagy 1:2,5. (festék : oxidáns) FONTOS: A 12% (40 VOL) OXIDÁNS KÖVETLENÜL NE ÉRINTKEZZEN A HAJJAL VAGY A FEJBŐRREL.

16 ELSŐ FEJEZET A hajfestés kémiája A HAJSZÁL ÁLLAPOTA, SZERKEZETE ÉS POROZITÁSA A haj jellemzői, mint pl. az átmérő, a porozítás gyakran egy fejen belül többféle értékkel is megtalálhatók. VÉKONYSZÁLÚ KÖZEPES VASTAGSZÁLÚ A fenti jellemzőket - a felhám réteg vastagsága és - a melanin sűrűsége befolyásolja.

17 ELSŐ FEJEZET A hajfestés kémiája A HAJSZÁL ÁLLAPOTA, SZERKEZETE ÉS POROZITÁSA AZ ÁLTALÁNOSAN KÖVETHETŐ SZABÁLY: Vékonyszálú haj: ½ vagy 1 egész árnyalattal világosabbat használjunk a kívánt színmélységnél. A vastagszálú haj: ½ vagy 1 egész fokozattal sötétebbet az elérni kívánt színmélységnél. Normál haj: nem kíván különlegesebb eljárást. VÉKONYSZÁLÚ KÖZEPES VASTAGSZÁLÚ A POROZITÁS: lyukacsosság, ha nagymértékű akkor a haj beszürkülhet, illetve élénkebb színt kaphatunk.

18 ELSŐ FEJEZET A hajfestés kémiája ELŐ- ÉSUTÓKEZELÉS Fontos: a gondos konzultáció a tincsteszt a haj elemzése ELŐKEZELÉS UTÓKEZELÉS Normál és száraz haj Minden hajtípus Shampoo Two, Shampoo Three és Super Charged Moisturizer Normál és száraz haj Minden hajtípus Color Protect Post Color Shampoo Awapuhi és Keratin Intensive Treatment, Color Protect Daily Conditioner Vegyszeresen Kezelt / Károsodott Shampoo Three, Awapuhi és Gyömbér Keratin Treatment, Hair Repair Treatment Super Strong Treatment Vegyszeresen Kezelt / Károsodott Color Protect Post Color Shampoo Awapuhi és Keratin Intensive Treatment, Color Protect Daily Conditioner Super Strong Treatment

19 MÁSODIK FEJEZET Az árnyalati rendszer

20 MÁSODIK SECTIONFEJEZET TWO Az árnyalati rendszer A SZINÁRNYALATOK és az URALKODÓ PIGMENT AZ ÁRNYALAT A SZÍN MÉLYSÉGÉT, AZAZ A VILÁGOSSÁGÁT, ILLETVE A SÖTÉTSÉGÉT JELÖLI. EZ A RENDSZER MEGEGYEZIK A TERMÉSZETES ÉS A MESTERSÉGES SZÍNEKNÉL IS. (tábl.2.oszlop) AZ URALKODÓ PIGMENT Domináns pigmentnek azt a melanint nevezzük, ami a festés után vsszamarad a hajban. Ez a pigment része lesz a végső színnek. (következő oldal, tábl. 3. oszlop) Ha pl. az a cél, hogy a 9-es színmélységen uralkodó domináns sárga pigmentet semlegesítsük, a színkör ellentétes oldalán lévő ibolyát kell alkalmazni, ami a vörös és a kék alapszínekből keverhető ki.

21 MÁSODIK SECTIONFEJEZET TWO Az árnyalati rendszer A SZINÁRNYALATOK és az URALKODÓ PIGMENT A SZÍNTÖRVÉNYEK Egy hajszín megvalósítása a színelméleten alapszik. Amikor egy egyedi színjavaslatot teszünk a vendégnek, meg kell értenünk a szín kívánatos egyensúlyát a frizura stílusával, hogy igazán szép végeredményt kapjunk.

22 MÁSODIK SECTIONFEJEZET TWO Az árnyalati rendszer A SZINÁRNYALATOK és az URALKODÓ PIGMENT ELSŐDLEGES SZÍNEK: Az elsődleges színek olyan színek, amelyek nem állíthatók elő más színek keverésével. Az elsődleges színek kombinációi adják az összes többi színt. MÁSODLAGOS SZÍNEK Két elsődleges szín egyenlő arányban történő keverésével jön létre. HARMADLAGOS SZÍNEK Akkor jönnek létre, amikor egy elsődleges és egy másodlagos színt egyenlő arányban keverünk. Amikor az összes elsődleges színt egyenlőarányban keverjük, semleges színt kapunk. Egyenlő arányban keverve: Vörös + Sárga + Kék = Semleges (v. barna)

23 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG A PIGMENT TÁBLÁZAT Az alábbi táblázat mutatja, hogy melyik domináns pigment van jelen az egyes színárnyalatokban és felsorolja, hogy milyen korrekciós bázis szükséges a semlegesítésükhöz. A /1 38

24 MÁSODIK FEJEZET Az Level árnyalati System rendszer AZ ÁRNYALATI BÁZIS TÁBLÁZAT A SZINMÉLYSÉG ÉS TÓNUSOK SZÁMOZÁSI RENDSZERE HOGYAN AZONOSÍTHATÓK A SZÍNMÉLYSÉGEK ÉS AZ ÁRNYALATOK Az első szám a színmélységet jelöli. Például a 6RG 6/47 esetében a 6 a / jel előtt a 6-os színmélységet jelöli. A szám ill. a / jel mögötti számok, illetve a betűk a tónust jelölik. Az első szám, vagy betű az elsődleges tónust, a második szám ill. betű a másodlagos tónust jelöli. ASH MATT GOLD RED MAHOGANY VIOLET BROWN PEARL /1 /2 /3 /4 /5 /6 /7 /8 Árnyalat v. színmélység 6/47 vagy 6RB Elsődleges tónus (RED) 6RB 6/47 Másodlagos tónus (BROWN) SERIES NATURAL NATURAL NATURAL NATURAL BROWN GOLd WARM BEIGE COPPER REd ORANGE REd REd BROWN REd VIOLET VIOLET LETTER designation N NN NB G WB C RO R RB RV V NUMBER designation /0 /00 /07 /3 /03 /34 /43 /4 /47 /46 /6 Elsődleges tónus (RED) Másodlagos tónus (BROWN) PLATINUM PEARL NATURAL ASH P PN A /86 /80 /1 DUPLA HAMVAS

25 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG A SZÍNKÖR A SZÍNKÖR OLVASÁSA: 1. A színmélységeket a színkör külső sávjai mutatják. Ezek segítenek az egyes színmélységeken lévő domináns pigmentek meghatározásában. (a színmélység 1-től 10-ig értelmezhető) 2. A külső háromszögek a domináns pigmentek színét mutatják az egyes szinteken. Pl.: A domináns pigment a 7. szinten a narancssárga. 3. A színkör belső cikkelyei azt mutatják, hogy a the color XG tónusai hol helyezkednek el a színkör (külső háromszög színei) szerint. Ez nagy segítséget jelenet az egyes árnyalatok kiválasztásában, attól függően, hogy az adott színmélységen jelenlevő domináns pigment erősítésére vagy elnyomására van szükség a hajban. VR / 64 A /1 AA / 11 38

26 HARMADIK FEJEZET A világosítás kémiája

27 HARMADIK FEJEZET A világosítás kémiája A VILÁGOSÍTÁS KÉMIÁJA A HAJFESTÉS SORÁN CSAK KORLÁTOZOTT MÉRTÉKŰ VILÁGOSÍTÁS ÉRHETŐ EL. A LEGTÖBB TECHNIKA ÉS CÉL SZÍNMÉLYSÉG ESETÉBEN VILÁGOSÍTÓ TECHNIKA ALKALMAZÁSA SZÜK-SÉGES. A leghatékonyabb világosító vegyi anyag a hidrogén peroxid. Lassan hat és gyorsan párolog, ezért más anyagokra is szükség van (szőkítőpor - perszulfátok). A világosítás során a melanin részecskéket el kell színteleníteni A haj minimálisan károsodhat (De pl. Bondplex!)

28 HARMADIK FEJEZET A világosítás kémiája A VILÁGOSÍTÁS KÉMIÁJA A SZŐKÍTŐK: Két összetevő: Egy oxidáló hatóanyag: rendszerint hidrogén peroxid. Egy lúgos hatóanyag (ammonium hidroxid), amely katalizátorként szerepel a hidrogén peroxid bomlásához és a hajszálat is duzzasztja. A SZŐKÍTŐK KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSAI: POR ALAKÚ SZŐKÍTŐK KRÉMES SZŐKÍTŐK OLAJOS SZŐKÍTŐK A keverék általában egy sűrű állapotú anyag, többnyire krém vagy olajos zselé. Hidrogén peroxid >> víz + naszcensz oxigén

29 HARMADIK FEJEZET A világosítás kémiája A VILÁGOSÍTÁS KÉMIÁJA A SZŐKÍTŐK KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSAI: POR ALAKÚ SZŐKÍTŐK: Perszulfátok, a semleges alap pedig régen talkum volt, manapság szilikátfajta. Gyors és hatásos, óvatosan kell használni. Száraz környezetben kell tartani. Hidrogén peroxid hozzáadása. KRÉMES SZŐKÍTŐK: Lúgos krém + elkülönítő hatóanyagok (mint pld. polifoszfát), oxidánssal kell keverni Eltávolítják a réz és vas sókat. Puffer anyagok, hogy a ph érték 9 és 10 között maradjon. OLAJOS SZŐKÍTŐK: Egy lúg (ammónium hidroxid). Egy nedvesítő anyag (kationos detergens). És egy zselé képző. Hidrogén peroxid hozzáadása.

30 HARMADIK FEJEZET A világosítás kémiája A VILÁGOSÍTÁS KÉMIÁJA ÉS A VILÁGOSÍTÁS SZÍNÁRNYALATAI A szőkítő porral v. krémmel és a peroxiddal színtelen összetevővé oxidáljuk a kéregben lévő melanint. 1-es színmélységű fekete haj esetében a világosítás árnyalatai a fentiek. HALVÁNY SÁRGA SÁRGA NARANCS VÖRÖSES SÁRGA VÖRÖS VÖRÖSES BARNA BARNA

31 HARMADIK FEJEZET A világosítás kémiája AMIRE FIGYELNI KELL A VILÁGOSÍTÁS SORÁN A nagymértékű világosítás roncsolhatja a hajat (a diszulfid kötések károsodhatnak), Mindig elemezzük a hajat és a fejbőrt a világosítás megkezdése előtt. Tartsuk be hatóidőt. A károsodás megelőzésére megoldás lehet a BONDPLEX alkalmazása. (lsd. külön okt. anyag)

32 HARMADIK FEJEZET A világosítás kémiája AMIRE FIGYELNI KELL A VILÁGOSÍTÁS SORÁN BEFEJEZÉS ÉS ÁPOLÁS Fontos, a bő, alapos, langyos vízzel történő öblítés. Utókezelés: Forever Blonde termékcsalád Amennyiben sárgul a világosított haj: -erősen lúgos samponok és szappanok. - a rezorcint tartalmazó formázó hajápolókban. -az erős napfény uv sugarai. - a dohányzás, különösen a haj elülső részén. A JÓ TERMÉKVÁLASZTÁS Alapvető fontosságú a jó termékismeret (pl. Pltinum Blonde Hamvasító Sampon)

33 NEGYEDIK FEJEZET Paul Mitchell Shines XG

34 NEGYEDIK FEJEZET A Paul Mitchell Shines XG AZ AMMÓNIA MENTES, TARTÓS, HAJÁPOLÓ SZÍNEZŐK ÚJ GENERÁCIÓJA Az XG DYESMART rendszer újdonsága és a szép fedés együtt van jelen az ammónia mentes (MEA), féltartós, nem áttetsző színezők új generációjában. Élvezd a Shine XG sokoldalú alkalmazhatóságát; az XG 5vol / 1,5%-os Krém Oxidánssal a csak színpigmentek bevitele esetén, a briliáns színt-a-színen festés esetén. (számozása megegyezik a festékével) Vagy alkalmazd a 3%-os XG Krém Oxidánssal az egy árnyalatnyi világosítás érdekében. (keverési arány 1:1,5) Minden elképzelés valóra válik ezzel az új, gazdag kondicionáló, krémes formulával, ha briliáns, soha nem látott szín-a-színen, illetve egy árnyalatnyi színemelés elérése a cél. 90ml-es, azonos árban de a 60ml helyett 90ml-es tubusban, ami kb. 32%-al olcsóbb a korábbihoz képest, az 1+1,5 keverési aránnyal. RÉGI LISTAÁRON 50ml shine 50ml oxidáns 100ml keverék 1.916,- Ft 121,- Ft 2.037,- Ft ÚJ LISTAÁRON (90ml-es tubus, 2.700,-Ft áron) 40ml shine 60ml oxidáns 100ml keverék 1.200,- Ft 192,- Ft 1.392,- Ft A keveréket g mérlegen is lehet mérni. A színkód megegyezik a festékkel.

35 NEGYEDIK FEJEZET A Paul Mitchell Shines XG DYESMART RENDSZER Maximális bejutást enged a molekuláknak és könnyű előrejelezni a színt. 4-6 hétig tart és a szín szerint halványul. A keverési arány: 1+1,5 (festék + krém oxidáns)

36 NEGYEDIK FEJEZET A Paul Mitchell Shines XG 51 CSODÁLATOS SZÍNEZŐ ÁRNYALAT +1 CSAK FÉNY A színek széles palettája, amely tökéletesen megegyezik a festékkel, ezért könnyű a vendégnek a ShinesXG alkalmazása után tartós hajfestést is ajánlani

37 NEGYEDIK FEJEZET A Paul Mitchell Shines XG SOKOLDALÚAN ALKALMAZHATÓ Őszhaj árnyalás és fedés, a hajhossz és végek felfrissítése, a szőkített tincsek tónusainak kiemelése. Gazdag, szín-a-színen festés vagy egy árnyalatnyi világosítás. A fakó, száraz és sérült haj színfelfrissítése. Kitűnő lehetőség a festés üzletág bevételének bővítésére

38 NEGYEDIK FEJEZET A Paul Mitchell Shines XG MÉHVIASZ ALAP, HATÉKONY KRÉMKONDICIONÁLÓ A krémemulzió méhviasz alapú, gyapotmag, rizs és ricinus olajat, rizskeményítőt és rizstejet, valamint C vitamint tartalmaz, amelyek a hajat fényesen és egészségesen hagyják. Kíméletes, ammóniamentes (MEA monoethanolamine ua., mint pl. az INOA-ban) összetétel. Könnyű keverni és felvinni, nagyon jól terül, a PM ecsettel is tökéletesen elosztható

39 NEGYEDIK FEJEZET A Paul Mitchell Shines XG AZ ALAPSZÍNEK ÉS A SZÍNÁRNYALATOK A RECEPTÚRA Keverj össze 1 rész Shines XG-t 1.5 rész XG Krém Oxidánssal (1+1.5 arány). A /1 RV /46 VR /64 1:1.5 DUPLA HAMVAS VIOLET VÖRÖS.. VR /64 DUPLA HAMVAS

40 NEGYEDIK FEJEZET A Paul Mitchell Shines XG A SHINES XG SZÍNKÖR RV /46

41 NEGYEDIK FEJEZET A Paul Mitchell Shines XG A FOLYAMATOK A RECEPTÚRA ÖSSZEÁLLÍTÁSÁNAK LÉPÉSEI 1. A természetes színmélység és őszhaj százalék meghatározása. 2. Az elérni kívánt cél színmélység meghatározása. 3. A domináns pigmentek meghatározása a cél színmélységnél, a színkör alapján. A megfelelő árnyalat kiválasztása,figyelembe véve, hogy a cél színmélységben jelen levő domináns szín erősítésére vagy elnyomására van szükség. CÉL XG KRÉM OXIDÁNS HATÓIDŐ Őszhaj fedés Csak színpigment bevitel Szín-a-színen eredmény Az extra ragyogás érdekében Színtelen árnyalat hozzáadása. 5vol (1.5%) XG Krém Oxidáns Keverési arány: 1+1,5 A RECEPTÚRA ÖSSZEÁLLÍTÁSÁNAK LÉPÉSEI 25 PERC A hatóidő mindkét XG Krém 1 színmélységnyi világosítás elérése 10vol (3.0%) XG Krém Oxidáns Oxidáns esetében 25 perc. Még jobb őszhaj fedés CÉL További 5-10 perc fokozza XG KRÉM a OXIDÁNS A Keverési arány: 1+1,5 Extra vibráló színek /1 elérése fedést. A keveréket száraz hajra kell felvinni. *Nedves hajon történő alkalmazás féltartós eredménnyel jár. HATÓIDŐ RV /46 A CSAK FÉNY SZÍNTELEN SHINES XG HIGÍTÁSI CÉLÚ ALKALMAZÁSA A meglévő színező max. egy színmélységnyi világosításához a választott színhez 1+1 arányban Színtelen Shines XG-t kell keverni. Például: 30ml 8G (8/3) + 30ml Clear Shine az eredmény 9G (9/3) lesz. ŐSZFEDÉS A Paul Mitchell Shines XG a féltartós színező rendszerének megfelelően képes fedni az ősz hajat. Az általános szabály: az 50%-nál kevesebb őszhaj esetén egy árnyalattal sötétebb és/vagy 10vol (3%)-os oxidáns alkalmazása szükséges. Az 50%-nál nagyobb őszhaj arány esetében áttetszőbb lesz az eredmény.

42 NEGYEDIK SECTION FEJEZET FIVE Paul Mitchell shines XG A Paul Mitchell Shines XG SHINES XG ALKALMAZÁSA A VISSZAPIGMENTÁLÁS LÉPÉSEI 5

43 NEGYEDIK FEJEZET A Paul Mitchell Shines XG A SHINES XG SZÍNTÁBLÁZAT N NN G NB TERMÉSZETES TERMÉSZETES TERMÉSZETES TERMÉSZETES BARNA ARANY WB C RO R MELEG BÉZS RÉZ NARANCSSÁRGA VÖRÖS /34 /43 /4 RB RV VÖRÖSBARNA VÖRÖS VIOLET V PN A VIOLET GYÖNGY TERMÉSZTES HAMVAS ÁRNYLAT /0 /00 /07 /3 /03 /47 /46 /6 /80 /1 9 9NB 9/07 VERY LIGHT NATURAL BROWN BLONDE 9N 9/0 VERY LIGHT NATURAL BLONDE 8N 8/0 LIGHT NATURAL BLONDE 7N 7/0 MEDIUM NATURAL BLONDE 7NN 7/00 MEDIUM NATURAL NATURAL BLONDE 7NB 7/07 MEDIUM NATURAL BROWN BLONDE 6N 6/0 DARK NATURAL BLONDE 6NN 6/00 DARK NATURAL NATURAL BLONDE 6NB 6/07 DARK NATURAL BROWN BLONDE 5N 5/0 LIGHT NATURAL BROWN 5NN 5/00 LIGHT NATURAL NATURAL BROWN 5NB 5/07 LIGHT NATURAL BROWN 4N 4/0 MEDIUM NATURAL BROWN 3N 3/0 DARK NATURAL BROWN 9V 9/6 VERY LIGHT VIOLET BLONDE 9PN VERY LIGHT PEARL 9/80 NATURAL BLONDE 9A 9/1 8PN 8/80 LIGHT PEARL NATURAL BLONDE 8A 8/1 7PN 7/80 MEDIUM PEARL NATURAL BLONDE 8 8G 8/3 LIGHT GOLD BLONDE 8WB 8/03 LIGHT WARM BEIGE BLONDE 8C 8/34 LIGHT COPPER BLONDE 7 7RO 7/43 MEDIUM RED ORANGE BLONDE 7R 7/4 MEDIUM RED BLONDE 7RB 7/47 MEDIUM RED BROWN BLONDE 7RV 7/46 MEDIUM RED VIOLET BLONDE 6 6G 6/3 DARK GOLD BLONDE 6WB 6/03 DARK WARM BEIGE BLONDE 6C 6/34 6R 6/4 DARK COPPER BLONDE DARK RED BLONDE 6V 6/6 DARK VIOLET BLONDE 4V 4/6 MEDIUM VIOLET BROWN 6A 6/1 DARK ASH BLONDE 5 5RO 5/43 LIGHT RED ORANGE BROWN 5R 5/4 LIGHT RED BROWN 5RB 5/47 LIGHT RED BROWN BROWN 4 RED BROWN 4RB MEDIUMBROWN 4/47 4RV 4/46 MEDIUM RED VIOLET BROWN 3 2 CSAK FÉNY 1 1N 1/0... CSAK FÉNY *Minden árnyalti mintának fehér haj volt a kiindulása.

44 NEGYEDIK SECTION FEJEZET FIVEÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ hq01 601é Paul Mitchell shines XG A Paul Mitchell Shines XG AZ ŐSZHAJ FEDÉS VISSZAPIGMENTÁLÁS LÉPÉSEI A shines XG a receptúra és az alkalmazás módosítása nélkül enyhén áttetszően fedi az ősz hajat. Amennyiben további fedésre van szükség: Egy árnyalattal sötétebb színt használj. Növeld meg a hatóidőt 5-10 perccel. 10vol 3%-os Krém Oxidánst használj. CÉL SZÍNMÉLYSÉG FORMULA 9 8

45 NEGYEDIK SECTION FEJEZET FIVEÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ hq01 601é Paul Mitchell shines XG A Paul Mitchell Shines XG A DIVATSZÍNEK ALKALMAZÁSA A VISSZAPIGMENTÁLÁS LÉPÉSEI CÉL SZÍNMÉLYSÉG 9 8 FORMULA A divatszínek nagyon élénkek. Amennyiben tompább árnyalatokra van szükség, a festék mennyiség max. 50%-a N, NB vagy RB-t tartalmazzon. A legjobb eredmény érdekében 2 árnyalaton belül alkalmazd csak. A haj kondíciója és porozitása nagyban befolyásolja a színezés tartósságát.

46 NEGYEDIK SECTION FEJEZET FIVEÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ hq01 601é Paul Mitchell shines XG A Paul Mitchell Shines XG KEVERÉS NÉLKÜL Adj fényt és csillogást a korábban festett hajnak. Elkészítés: Keverj A VISSZAPIGMENTÁLÁS össze egy rész LÉPÉSEI Clear Shine-t és másfél rész 5vol 3%-os Krém Oxidánst. SZŰZ HAJ ÁRNYALÁSA Adj fényt és csillogást a szűz hajnak árnyalatváltoztatás nélkül. Elkészítés: Keverj össze max 25-50%-ban Clear Shine-t és a természetes hajszínnel azonos vagy egy árnyalattal világosabb árnyalatú Sines XG színt és másfél rész 5 vol 3%-os Krém Oxidánst EGY ÁRNYALATTAL VILÁGOSABB FESTÉK KÉZÍTÉSÉHEZ Add hozzá max. 50%-ban a Clear Shine-t a választott színezőhöz. Példa: 30ml Clear Shine + 30ml 8G (8/3) + 90ml 5vol 3%-os Krém Oxidáns. AZ ÁTTETSZŐBB EREDMÉNY ÉRDEKÉBEN Adj 25-75% Clear Shine-t a kíválasztott színezőhöz. CÉL 1-6 SZÍNMÉLYSÉG színmélység: keverj össze FORMULA 50-75% arányban Clear Shine-t és 50%-25% arányban A CLEAR SHINE ALKALMAZÁSA a kiválasztott árnyalatot színmélység: 8 keverj össze 25-50% arányban Clear Shine-t és 75%-50% arányban a kiválasztott árnyalatot. A SZŐKÍTETT HAJON TÖRTÉNŐ ALKALMAZÁS Mindig végezz tincstesztet. Mindig 5vol 3%-os Krém Oxidánst használj. Max. 75% Clear Shine-t adj a választott festékhez,attól függően milyen mértékű tonizálás a cél. 8-9-es színmélységen a hamvast használd pl. 9A (9/1), a 10-es és a feletti szinteken a PN sorozatot pl. 9PN (9/80) válaszd. Felvitel: 1. A vendég a fejmosó tálnál üljön, a haj törölköző száraz legyen percig legyen a keverék a haján, de gyakran ellenőrizd az eredményt. 3. A hatóidő letelte után, samponozd és kondicionáld.

47 NEGYEDIK SECTION FEJEZET FIVE Paul Mitchell shines XG A Paul Mitchell Shines XG A VISSZAPIGMENTÁLÁS LÉPÉSEI Amikor az előzetesen világosított hajat 2 (két) színmélységnél nagyobb mértékben akarjuk sötétebbre festeni, visszapigmentálásra van szükség. Mielőtt hozzákezdenél, nézd át az ELŐKEZELÉS táblázatot, hogy meghatározd a hajtípus szerinti regenerálásához szükséges legmegfelelőbb termékeket. 1. Határozd meg a kívánt végeredményhez tartozó cél színmélységet. 2. Válaszd ki a Visszapigmentálási Formulák táblázatban a cél színmélységnek megfelelő formulát. 3. A festék keveréket csak a világosított részre vidd fel, a természetes lenövésre ne. 4. A hatóidő 15 perc. 5. Távolítsd el a fölösleges színezőanyagot nedves papírtörlővel, vagy öblítsd le meleg vízzel NE SAMPONOZD! 6. Töröld meg alaposan a hajat. 7. A végleges szín eléréséhez keverd össze a kiválasztott színt az N, NB vagy a WB-vel és 5vol (1,5%) XG Krém Oxidánssal. 8. Vidd fel a hajra. 59. A hatóidő perc, de az eredményt ez idő alatt gyakran ellenőrizd. CÉL SZÍNMÉLYSÉG

48 NEGYEDIK SECTION FEJEZET FIVE Paul Mitchell shines XG A Paul Mitchell Shines XG VISSZAPIGMENTÁLÁSI FORMULÁK Keverj össze 1+1,5 arányban, 30ml/g-t a visszapigmentálási formulából és 45ml/g-t az 5vol 1,5% XG Krém Oxidánst. CÉL SZÍNMÉLYSÉG FORMULA 9 & 8 20ml 8G (8/3) + 10ml 8C (8/34) + 45ml 5vol (1,5%) XG Krém Oxidáns 7 & 6 20ml 6G (6/3) + 10ml 6C (6/34) + 45ml 5vol (1,5%) XG Krém Oxidáns 5 Től ml 5vol (1,5%) XG Krém Oxidáns 30ml 6C (6/34)

49 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG

50 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG A TARTÓS HAJFESTÉKEK LEGÚJABB GENERÁCIÓJA A Paul Mitchell the color XG a legújabb igényeknek megfelelően került kifejlesztésre. Az eredmény és a megbízhatóság egy könnyen alkalmazható rendszerben egyesült, amely minden esetben az elvárt eredményt adja. TM 32 A Paul Mitchell the color XG 86 féle, egymással szabadon keverhető szín különlegesen összeállított kollekciója. Egy gazdag, tartós, az őszhajat jól fedő krémhajfesték, olyan eredménnyel, amely megbízható, és amely mindig az elvárt eredményt adja. Nincs szükség próbálgatásra, a megtervezett szín lesz az eredmény. Mindig előre látható és mindig gyönyörű.

51 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG TELJESÍTMÉNY. TISZTÁN ÉS EGYSZERŰEN. KIZÁRÓLAG MIKROBIOLÓGIAI TECHNOLÓGIA A szuperkicsi mikromolekulák mélyen behatolnak a hajszálakba, az őszhajfedés kitűnő, színük hosszan tartó. (alacsony ammónia tartalom) 34

52 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG TELJESÍTMÉNY. TISZTÁN ÉS EGYSZERŰEN. KIZÁRÓLAG KIEGYENSÚLYOZOTT SZÍNPIGMENT PÁROK A DYESMART rendszer a tökéletes színegyensúly érdekében a sztöchiomet-rikus (a kémiai reakciók során tapasztalható tömeg- és térfogatviszonyok törvényszerűségein alapuló) összefüggéseket alkalmazza a pigment molekulák között. Ezek az összefüggések molekuláris szinten állnak fent, így a színeredmény megbízható és előre becsülhető. 34

53 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG TELJESÍTMÉNY. TISZTÁN ÉS EGYSZERŰEN. KIZÁRÓLAGOS XG VÉDELMI RENDSZER Természetes hatóanyagok keveréke, amelyek segítenek megvédeni a hajat a festési eljárás során és későbbiekben is. A gyapotmag olaj gazdag a haj szerkezetét erősítő proteinekben, a rizstej pedig az oxidációt megakadályozó hatásáról ismert. 34

54 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG TELJESÍTMÉNY. TISZTÁN ÉS EGYSZERŰEN. KIZÁRÓLAG GYÓGYSZERGYÁRI ELJÁRÁSOK SZERINT KÉSZÜL Az XG color termékek a legszigorúbb gyógyszergyári szabványok szerint készülnek, amelyek biztosítják, hogy festék alkotók nem oxidálódnak a gyártás során. A teljesen automatizált rendszer steril körülmények között, vákuum alatt és ellenőrzött hőmérsékleten működik, amely garantálja a termékek tökéletességét. 34

55 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG TELJESÍTMÉNY. TISZTÁN ÉS EGYSZERŰEN. EGYSZERŰEN TÖKÉLETES A KÉT SZÍNRENDSZER AZONOSSÁGA A Shines XG színezők árnyalatai teljesen megegyeznek a the color XG tartós festékek árnyalataival, ezért könnyű a színezőt is alkalmazó vendégeknek a hajfestést ajánlani és fordítva, a festett hajat a Shine XG színezővel felfrissíteni. 34

56 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG TELJESÍTMÉNY. TISZTÁN ÉS EGYSZERŰEN. EGYSZERŰ ÉS TÖKÉLETESEN ELŐREJELEZHETŐ RECEPTÚRÁK Mind a színező, mind a festék ugyanazt a 12 féle festékmolekula párt alkalmazza, amelyből a teljes színskála előállítható. (Ez a DYSMART rendszer) Ebből a 12-ből kerül kiválasztásra maximum hat féle szín az egyes festékekben. Az eredmény: egyszerűbb színek, amelyek izgalmas eredménnyel keverhetők össze egymással. 34

57 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG TELJESÍTMÉNY. TISZTÁN ÉS EGYSZERŰEN. EGYSZERŰ KEVERÉS ÉS FELVITEL A gazdag, kondicionáló krém alapot (méhviasz) egyszerű összekeverni és felvinni (nem szükséges a habverő keverő, de lehet azt is alkalmazni). A szupergazdag XG Krém Oxidánssal összekeverve (1+1,5 arányban) kitűnő textúrát ad, amellyel precízen lehet kivitelezni a felvitelt. Tökéletes a legkreatívabb divatfestések előállítására is. Gramm mérlegen is keverhető. 34

58 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG TELJESÍTMÉNY. TISZTÁN ÉS EGYSZERŰEN. EGYSZERŰ, LUXUS ILLAT A teljes XG sorozat a tökéletes festés élmény érdekében gyümölcsös-rózsa illatú. 34

59 SECTION FOUR ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG MIKRO-MOLEKULÁRIS TECHNOLÓGIA A rendkívül kisméretű festékmolekuláknak köszönhetően, alacsonyabb az ammónia tartalom, mivel nem kell annyira megnyitni a kutikulát a molekulák behatolásához

60 SECTION FOUR ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG DYESMART RENDSZER A 12 színpárból maximum hat van jelen egy-egy festékben, könnyű előre jelezni a színt, 4-6 hétig tart és a szín szerint halványul. A keverési arány 1+1,5-hez, így kb. 14%-kal olcsóbb a korábbi változathoz képest. A keveréket g mérlegen is lehet mérni

61 SECTION FOUR ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG 86 BRILIÁNS SZÍN Tökéletes őszhaj fedés, gazdag vörös árnyalatok, kivételes highlift sorozat Az ammónia tartalom változik: alacsony Színárnyalatokban 1,75%, a HL-ben 2,5%. 70%-ban lehet fedni az őszt bármely árnyalattal, a felett N, NN, NB, WB-t kell keverni..i ntenzifier: csak a festék sorozathoz, a shine-hoz nem. Önmagában is 36 alkalmazható. 37

62 SECTION FOUR ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG MÉHVIASZ ALAP TISZTA XG VÉDELMI RENDSZERREL Könnyű összekeverni és felvinni, jól terül. A méhviasz, a gyapotmag olaj és a rizstej a hajat fényesen és egészségesen hagyja

63 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG AZ ALAPSZÍNEK ÉS A SZÍNÁRNYALATOK A /1 38

64 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG A PIGMENT TÁBLÁZAT Az alábbi táblázat mutatja, hogy melyik domináns pigment van jelen az egyes színárnyalatokban és felsorolja, hogy milyen korrekciós bázis szükséges a semlegesítésükhöz. A /1 38

65 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG A THE COLOR XG SZÍNKÖR A SZÍNKÖR OLVASÁSA: 1. A színmélységeket a színkör külső sávjai mutatják. Ezek segítenek az egyes színmélységeken lévő domináns pigmentek meghatározásában. (a színmélység 1-től 10-ig értelmezhető) 2. A külső háromszögek a domináns pigmentek színét mutatják az egyes szinteken. Pl.: A domináns pigment a 7. szinten a narancssárga. 3. A színkör belső cikkelyei azt mutatják, hogy a the color XG tónusai hol helyezkednek el a színkör (külső háromszög színei) szerint. A /1 AA / 11 Ez nagy segítséget jelenet az egyes árnyalatok kiválasztásában, attól függően, hogy az adott színmélységen jelenlevő domináns pigment erősítésére vagy elnyomására van szükség a hajban. VR / 64 38

66 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG A RECEPTÚRA ÖSSZEÁLLÍTÁSA A színkör szerint kiválasztott festékárnyalat alkalmazásával megakadályozható, hogy a domináns pigment a cél színárnyalaton megváltoztassa a kívánt színt, és megfelelő mértékű színtelitettséget, ill. fedettséget kapjunk minden színmélységben. A receptúra összeállításakor a cél színmélységben jelenlévö domináns pigmentet kell figyelembe venni. Ez a pigment fokozható vagy elnyomható, a cél színárnyalatnak megfelelően. FONTOS: Amennyiben egy köztes szín keverésére van A szükség, mert pl. nincs készleten, (pl. a 7WB) mindig 2/3 rész /1 világosabb és 1/3 rész sötétebb árnyalatra van szükség. (8/03)-hez 30ml/g 6WB (6/03)-t kell adni.

67 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG A RECEPTÚRA ÖSSZEÁLLÍTÁSÁNAK LÉPÉSEI 1. A természetes színmélység és őszhaj százalékának meghatározása. 2. Az elérni kívánt cél színmélység meghatározása. 3. A domináns pigmentek meghatározása a cél színmélységnél a színkör alapján. 4. A színkör alapján, a megfelelő árnyalat kiválasztása, figyelembe véve, hogy a cél színmélységben jelenlevő domináns szín erősítésére vagy elnyomására van szükség. A /1 AA / 11

68 SECTION FOUR ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the the colorxg A KEVERÉS LEVELS 1-10 HIGHLIFTS ULTRA TONERS 1:1.5 1:2 1:1.5 TM Mix 1 part of the color XG to 1.5 parts of volume xg Processing Cream (1:1.5 ratio). TM Mix 1 part of the color XG to 2 parts of 40 volume xg Processing Cream (1:2 ratio). For resistant hair, mix 1:2.5 ratio. TM Mix 1 part of the color XG to 1.5 parts of 10 volume xg Processing Cream (1:1.5 ratio). A Paul Mitchell the color XG-t az 1-10 árnyalatok esetében mindig 1:1.5 arányban (festék:oxidáns) kell keverni. Például, amennyiben összesen 75ml/g keverékre van szükség, 30ml/g kell a választott árnyalatból, amihez 45ml 1:1,5 ARÁNY 1:2 ARÁNY FESTÉK Krém Oxidáns hozzáadására van szükség. A keverőtálba ki kell mérni a szükséges ml v. g festéket, majd 1,5-szer annyi, megfelelő erősségű Krém Oxidánst hozzáadni. A keverés végezhető festő ecsettel de Festék Keverővel is. 1:2,5 ARÁNY A végső keverék könnyen kenhető, krémes állagú lesz. A maximális világosításhoz használt Highlift (HL) sorozat esetében a keverési arány 1:2-2,5 40vol (12%) Krém Oxidáns hozzáadásával. Például, amennyiben összesen 90ml/g keverékre van szükség, 30ml/g kell a választott árnyalatból, amihez 60ml Krém Oxidáns hozzáadására van szükség. Az ellenálló és/vagy durva texturált haj esetében a keverési arány lehet 1:2,5 is.

69 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG ALKALMAZÁS Section the hair into 4 quadrants. On dry hair, apply colour 1/2 inch or approximately 1.5 cm from the scalp to the point where the ends show damage or porosity. Process for 10 minutes. HIGH LIFT Apply colour to the root area and through the ends. Process for an additional minutes depending on the selected XG Processing Cream. RETOUCH On dry hair, apply the chosen formula to new growth and process depending on the selected processing cream. If desired, refresh the mid-shaft and ends for the last minutes with the same formula or select a corresponding shines XG formula and process accordingly. LENÖVÉS KIEGÉSZÍTŐ MEGJEGYZÉSEK: A megadott hatóidők tájékoztató jellegűek, hosszabbak is lehetnek különösen, ha extra világosítás, fedés vagy vibráló színhatás elérése szükséges. A kiszámítható színeredmény érdekében a szobahőmérsékleten végzett hajfestés javasolt.hőhatás alkalmazása a folyamat idejét kb. 50%-kal rövidíti le. A nedves hajon történő alkalmazás többnyire féltartós eredménnyel jár.

70 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG OXIDÁNSOK ÉS HATÓIDŐK Az XG Krém Oxidánsok 5, 10, 20, 30, és 40 volumen kivitelben kaphatók (1,5-től 12%-ig). Mindegyik erősség használható a the color XG festékekkel. A 10-40vol alkalmazásait az alábbi táblázat tartalmazza. Az 5vol-t elsősorban a re-pigmentációs eljáráskor használjuk. Amennyiben csak a színpigment bevitele a cél, a shines XG színezők alkalmazása javasolt. UTV /6

71 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG AZ ŐSZHAJ FEDÉS 1. Paul Mitchell the color XG rendszere úgy lett megalkotva, hogy kivételes fedést biztosítson akár 100%-os őszhaj esetén is. 2. A jó fedés elérésére több, mint 70%-os ősz hajnál a) Adj max. 50% N, NB, NN vagy WB t a kiválasztott árnyalathoz. b) Vagy alkalmazz fél v. egy színmélységgel sötétebbet, mint a kívánt végeredmény. c) Vagy módosítsd a keverési arányt 1+1-re, d) Vagy növeld meg a hatóidőt 10-15percel. A /1

72 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG A CLEAR BOOSTER 1-10 színmélységig egy további színmélységnyi világosítás úgy érhető el, ha 50% Clear Booster-t adsz a kiválasztott színhez. Például: 30ml Clear Booster + 30ml 8G (8/3) + 90ml XG Krém Oxidáns (=9G 9/3) A Clear Booster alkalmazása esetén az őszhaj fedés áttetszőbb eredményt adhat. A Clear Boostert ne alkalmazd 10-nél világosabb színek esetében. A /1

73 SECTION FOUR ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG ELŐ ÉS UTÓKEZELÉS LEVELS 1-10 HIGHLIFTS..ELŐKEZELÉS UTÓKEZELÉS Intenzív tisztítás Shampoo Two vagy Shampoo Three és Super- Charged Moisturizer Normál haj Color Protect, Ultimate Color Repair, Forever Blonde sorozatok Shampoo Three és Color Protect Post Awapuhi és Keratin Color Shampoo Porózus haj Hajújraépítő Kezelés vagy Hair Repair Porózus haj vagy Awapuhi és Keratin Hajújraépítő Treatment vagy Super Strong Treatment Kezelés vagy Super Strong Treatment *.

74 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Paul Mitchell the the color colorxg XG AZ ULTRA TONER-EK AZ ULTRA TONER TERMÉKEK 4 EGYMÁSSAL KEVERHETŐ ÁRNYALATBAN KAPHATÓAK. V, N, PN ÉS A.. Ultra Toner Violet (UTV/6) Ultra Toner Természetes (UTN/0) Ultra Toner Gyöngy Természetes (PN) Ultra Toner Hamvas (UTA/1) ULTRA UTV /6 UTN UTN/0 UTPN /80 UTA UTA/1 VIOLET NATURAL PEARL NATURAL ASH 1:1,5 arányú keveréssel, 10vol-3%-os XG Krém Oxidánssal kell alkalmazni, nedves vagy száraz hajon, 5-15 perc hatóidővel. Öt perc után folyamatosan ellenőrizni kell a kialakuló színt.

75 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Paul Mitchell the the color colorxg XG A VÖRÖS ÁRNYALATOK A vörös árnyalatok rendkívül élénkek. Amennyiben tompább vörös színre van szükség a festékmennyiség 50%-a N, NB vagy RB árnyalatot tartalmazzon. Amenyiben több,,mint két árnyalat sötétítés a cél, Újrapigmentálásra van szükség a hosszantartó szín érdekében.

76 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Paul Mitchell the the color colorxg XG A VISSZAPIGMENTÁLÁS Minden olyan esetben, amikor a hajat 2 színmélységgel sötétebbre akarjuk színezni az aktuálisnál, az újrapigmentálás valamilyen formája válik szükségessé. ELÉRNI KÍVÁNT ÁRNYALAT Túlságosan kivilágosított vagy porózus, sérült haj esetében kettőnél több színmélység eléréséhez is a visszapigmentálás 9 a kulcs. A haj visszapigmentálásához meg kell határozni a megcélzott színmélységet a Paul Mitchell the color XG Színkör segítségével. 8 A következő lépésben vissza kell vinni a hajba az összes olyan tónust, ami a világosítás során kikerült belőle. 7 Nem lehetséges egy lépésben a 10-es színmélységnél világosabb hajat vibráló, élénk színre festeni (különösen a vörösök esetében) 6 visszapigmentálás nélkül. Az összes hiányzó tónust a világossárgától a vörösig vissza kell juttatni, hogy valódi vöröset kapjunk. 5 & A legjobb eredmény eléréséhez az újrapigmentálási formula legyen két színmélységgel világosabb a megcélzott színmélységnél. & Segítségként pontos újrapigmentálási formulát adunk minden cél színmélységhez. A könnyű tájékozódás érdekében lehetséges cél formulákat is közlünk. 3

77 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Paul Mitchell the the color colorxg XG A VISSZAPIGMENTÁLÁS LÉPÉSEI Amikor az előzetesen világosított hajat két színmélységnél nagyobb mértékben akarjuk sötétebbre festeni, visszapigmentálásra van szükség. Mielőtt hozzákezdenél, nézd át az ELŐKEZELÉS táblázatot, hogy meghatározd a hajtípus szerinti regenerálásához szükséges legmegfelelőbb termékeket. 1. Határozd meg a kívánt végeredményhez tartozó 9 cél színmélységet. 2. Válaszd ki a Visszapigmentálási Formulák táblázatban a cél színmélységnek megfelelő formulát, illetve a meleg és hideg árnyalatok 8 esetében a táblázatnak megfelelő további anyagokat. 3. A festék keveréket csak a világosított részre vidd 7 fel, a természetes lenövésre ne. 4. A hatóidő 15 perc. 5. Távolítsd el a fölösleges színezőt nedves papírtörlővel, 6 vagy öblítsd le meleg vízzel NE SAMPONOZD! 6. Töröld meg alaposan a hajat A végleges szín eléréséhez keverd össze a kiválasztott színt az N, NB vagy a WBvel és 5vol (1,5%) XG Krém Oxidánssal Vidd fel a hajra és hajtőre és rögtön húzd össze a hajhosszal és a végekkel. 9. A hatóidő perc, de az eredményt ezidő alatt gyakran ellenőrizd.

78 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Paul Mitchell the the color colorxg XG VISSZAPIGMENTÁLÁSI FORMULÁK TÁBLÁZAT KEVERÉS: 1:1,5 arányban 30ml a szükséges színekből + 45ml 5vol (1.5%) XG Krém Oxidáns ELÉRNI KÍVÁNT ÁRNYALAT ml 9G (9/3) VISSZAPIGMENTÁLÁSI FORMULA 25ml/g 9G (9/3) + 5ml/g 8C (8/34) + 45ml/g 5vol 1,5% XG Krém 45ml 5vol (1,5%) + + XG Krém Oxidáns Oxidáns 5ml Orange (0/34) Intensifier 25ml/g 8G (8/3) + 5ml/g + 8C (8/34) + 45ml/g + 5vol 1,5% XG Krém 45ml 5vol (1,5%) XG Krém Oxidáns Oxidáns 25ml 8G (8/3) 25ml 7G (7/3) XG Krém Oxidáns 5ml Orange (0/34) Intensifier 25ml/g 7G (7/3) + 5ml/g 7C (7/34) + 45ml/g 5vol 1,5% XG Krém Oxidáns Meleg cél árnyalatok esetében + még hozzáadandó: 5ml/g + Narancs Intensifier + 8ml/g 5vol 1,5% 5ml Orange (0/34) Intensifier 45ml 5vol (1,5%) XG Krém Oxidáns 25ml/g 6G (6/3) + 5ml/g 6C (6/34) + 45ml/g 5vol 1,5% XG Krém Oxidáns 45ml 5vol (1,5%) Meleg cél árnyalatok esetében még hozzáadandó: 5ml/g Narancs Intensifier + 8ml/g 5vol 1,5% + + XG Krém Oxidáns XG Krém Oxidáns Hideg cél árnyalatok esetében még hozzáadandó: 25ml/g 6N + 5ml/g 6C + 25ml 6G (6/3) 5ml Orange (0/34) Intensifier 45g/ml 5vol 1,5% XG Krém Oxidáns 3 5 & 45ml 5vol (1,5%) 4 25ml/g 6C (6/34) + 5ml/g + 5R (5/4) + 45ml/g 5vol 1,5% + XG Krém Oxidáns XG Krém Oxidáns Meleg cél 25ml árnyalatok 6C (6/34) esetében még 5ml hozzáadandó: Orange 5ml/g Narancs Intensifier + 8ml/g 5vol 1,5% (0/34) Intensifier & 2 XG Krém Oxidáns. Hideg cél árnyalatok esetében még hozzáadandó: 25ml/g 6N + 5ml/g 5R + 45g/ml + 5vol 1,5% XG Krém + Oxidáns 25ml 4C (4/34) 5ml Orange (0/34) Intensifier 45ml 5vol (1,5%) XG Krém Oxidáns

79 COLOR BALANCING ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG A SZÍNKIEGYENLÍTÉS - A túlságosan sok festékpigment egy részének eltávolítására van szükség - Drasztikus színváltoztatáskor ALKALMAZÁSI JAVASLAT: - Keverj össze azonos részt a A Shampoo One, a 10vol Krém Oxidáns és a Kettős Alkalmazhatóságú Szőkítőpor (DPL) v. a SynchroLift termékekből. - Vidd fel a nedves hajra, és addig emulgáld, amíg egy kis változást már látsz a haj színében. - Hagyd hatni kb percig. Ezután öblítsd le a Hajfestés Utáni Samponnal (Color Protect Post Color).

80 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG A COLOR XG INTENSIFIERS (SZÍNERŐSÍTŐK) AZ INTENSIFIER-EK (SZÍNERŐSÍTŐK) A PAUL MITCHELL THE COLOR SZÍNERŐSÍTŐK TISZTA SZÍNEK, AMELYEK VÉGTELEN LEHETŐSÉGET ADNAK A FODRÁSZOKNAK, ÁRNYALATOK KEVERÉSÉRE. ÁRNYALAT + INTENSIFIER SZÍNMÉLYSÉG ELSŐSORBAN A DOMINÁNS PIGMENTEK KIEMELÉSÉRE VAGY ELNYOMÁSÁRA ALKALMAZHATÓK. ÁRNYALAT + INTENSIFIER HAT ÉLÉNK ÁRNYALATBAN KAPHATÓK: SÁRGA/ARANY, NARANCS, VÖRÖS, MATT ZÖLD, KÉK ÉS VIOLET. A krémes konzisztenciának köszönhetően könnyen keverhetők a Paul Mitchell INTENZIFIEREK the color XG festékekkel és csak oxidatív festék pigmenteket tartalmaznak.

81 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG A COLOR XG INTENSIFIERS (SZÍNERŐSÍTŐK) JELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK Krémes állag. AZ INTENSIFIER-EK (SZÍNERŐSÍTŐK) Könnyen keverhető a Paul Mitchell the color XG minden árnyalatával. 100% oxidatív mikro-molekuláris pigmentek Élénk elsődleges és másodlagos színek, amelyek tökéletesen használhatók kreatív és korrekciós színek előállítására Hosszantartó, színhű és tartós eredményt adnak ÁRNYALAT + INTENSIFIER SZÍNMÉLYSÉG ÁRNYALAT + INTENSIFIER Kitűnően keverhetők a the color XG minden árnyalatával az Ultra Tonereket is beleértve. MIÉRT HÍVJUK INTENSIFIER-EKNEK? A DYESMART rendszer ugyan az, ami a Paul Mitchell the color XG más festékeiben is alkalmazásra került. Általában a színerősítők olyan direkt színekből állnak, amelyek kevés vagy egyáltalán nem tartalmaznak oxidatív molekulákat. A színkiegészítők ezért a legtöbbször másként fakulnak, mint az a szín, amelyhez hozzáadásra kerültek. INTENZIFIEREK Így a legtöbbször az idő haladtával nemkívánatos árnyalatok jönnek létre. Ezzel ellentétben a the color XG Intensifierek valóban a kevert szín részei lesznek, kiemelve, vagy elnyomva a domináns pigmenteket. AZ INTENSIFIER-EK KÉMHATÁSA A the color XG Intensifier-ek ph-ja az összekeverés után 9-es lesz.

82 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG A COLOR XG INTENSIFIERS (SZÍNERŐSÍTŐK) Az XG Krém Oxidáns hozzáadása előtt: Általános szabályként minden 30ml/30g festékhez a mellékelt táblázatban meghatározott mennyiségű Intensifier adható. Minél világosabb a színmélység, annál kevesebb Intensifier szükséges. Nagyon erős vagy vibráló eredmény érdekében akár 30% is adható a formulához, hogy a túl erős tónusok semlegesítésre kerüljenek. Az intenzív, vibráló szín érdekében 50% is adható. A 9-12-es színmélységben alkalmazva nagyon élénk árnyalatot eredményeznek. A Paul Mitchell the color XG Intensifier nem módosítja a hatóidőt. INTENZIFIEREK Az Intensifier önmagában is használható.

83 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG A COLOR XG INTENSIFIERS (SZÍNERŐSÍTŐK) INTENZIFIEREK FONTOS: A color XG Intensifier-eket ne használjuk a shines XG, a Paul Mitchell világosítók vagy az INKWORKS termékkel együtt

84 COLOR XG TM INTENSIFIEREK - SZÍNERŐSÍTŐK A SZÍNERŐSÍTŐK TULAJDONSÁGAI ÉS ELŐNYEI Krémes állag. Könnyen keverhetők a Paul Mitchell the color XG festékeivel. 100% oxidatíve mikro-molekuláris színpigmentek. Élénk elsődleges és másodlagos színek, amelyekkel a festési feladatok számtalan variációja valósítható meg. Hosszantartó színek. Színhűek, vibráló színű végeredmény. Szabadon keverhetőek az összes color XG árnyalattal, valamit az Ultra Tonerekkel is (a Shines XG színezőkkel ne keverjük).

85 ÖTÖDIK FEJEZET Paul Mitchell the color XG A COLOR XG TÁBLÁZAT A COLOR XG TÁBLÁZAT LEVEL ULTRA TONERS N NN /0 /00 NB NATURAL NATURAL NATURAL G NATURAL BROWN /07 UTN UTN/0 ULTRA TONER NATURAL HLN 12/0 HIGHLIFT NATURAL BLONDE 10N 10/0 LIGHTEST NATURAL BLONDE 9N 9/0 VERY LIGHT NATURAL BLONDE 9NN 9/00 VERY LIGHT NATURAL NATURAL BLONDE 9NB 9/07 8N 8/0 LIGHT NATURAL BLONDE 8NN 8/00 LIGHT NATURAL NATURAL BLONDE 8NB 8/07 7N 7/0 MEDIUM NATURAL BLONDE 7NN 7/00 MEDIUM NATURAL NATURAL BLONDE 6N 6/0 DARK NATURAL BLONDE 6NN 6/00 5N 5/0 LIGHT NATURAL BROWN 4N 4/0 MEDIUM NATURAL BROWN 3N 3/0 DARK NATURAL BROWN 1N 1/0 NATURAL BLACK WB GOLD C WARM BEIGE /3 COPPER /03 RO R /43 /4 RED ORANGE /34 RB RED RV RED BROWN V RED VIOLET /47 /46 /86 ULTRA TONER VIOLET A PEARL NATURAL PLATINUM /6 UTV /6 PN P VIOLET ASH /1 /80 UTPN /80 ULTRA TONER PEARL NATURAL UTA UTA/1 ULTRA TONER ASH HIGHLIFTS HLP /86 HIGHLIFT PLATINUM BLONDE HLPN /80 HIGHLIFT PEARL NATURAL BLONDE HLA 12/1 HIGHLIFT ASH BLONDE 10P /86 LIGHTEST PLATINUM BLONDE 10PN 10/8 LIGHTEST PEARL BLONDE 10A 10/1 LIGHTEST ASH BLONDE 10 10NB 10/07 LIGHTEST NATURAL BROWN BLONDE 10G 10/3 LIGHTEST GOLD BLONDE 9 9G VERY LIGHT NATURAL BROWN BLONDE 9/3 VERY LIGHT GOLD BLONDE LIGHT NATURAL BROWN BLONDE 8G 8/3 LIGHT GOLD BLONDE 7NB 7/07 MEDIUM NATURAL BROWN BLONDE 7G 7/3 DARK NATURAL NATURAL BLONDE 6NB 6/07 DARK NATURAL BROWN BLONDE 6G 6/3 DARK GOLD BLONDE 5NN 5/00 LIGHT NATURAL NATURAL BROWN 5NB 5/07 LIGHT NATURAL BROWN 5G 5/3 LIGHT GOLD BROWN 4NN 4/00 MEDIUM NATURAL NATURAL BROWN 4G 4/3 MEDIUM GOLD BROWN 9PN 9/80 9A VERY LIGHT PEARL NATURAL BLONDE 9/1 VERY LIGHT ASH BLONDE 8PN 8/80 8A LIGHT PEARL NATURAL BLONDE 8/1 LIGHT ASH BLONDE 7PN 7/80 7A MEDIUM PEARL NATURAL BLONDE 7/1 MEDIUM ASH BLONDE 6PN 6/80 6A DARK PEARL NATURAL BLONDE 6/1 DARK ASH BLONDE 5A 5/1 LIGHT ASH BROWN 4A 4/1 MEDIUM ASH BROWN 8 8WB 8/03 LIGHT WARM BEIGE BLONDE 8C 8/34 LIGHT COPPER BLONDE 7C 7/34 MEDIUM COPPER BLONDE 7RO 7/43 MEDIUM RED ORANGE BLONDE 7R 7/4 MEDIUM RED BLONDE 7RB 7/47 MEDIUM RED BROWN BLONDE 7RV 7/46 MEDIUM RED VIOLET BLONDE 6C 6/34 DARK COPPER BLONDE 6RO 6/43 DARK RED ORANGE BLONDE 6R 6/4 DARK RED BLONDE 6RB 6/47 DARK RED BROWN BLONDE 6RV 6/46 DARK RED VIOLET BLONDE 5RO 5/43 LIGHT RED ORANGE BROWN 5R 5/4 LIGHT RED BROWN 5RB 5/47 LIGHT RED BROWN BROWN 4RB 4/47 MEDIUM RED BROWN BROWN 7 MEDIUM GOLD BLONDE 6 6WB 6/03 DARK WARM BEIGE BLONDE 6V 6/6 DARK VIOLET BLONDE 5 5RV 5/46 LIGHT RED VIOLET BROWN C 4/34 MEDIUM COPPER BROWN 4RV 4/46 MEDIUM RED VIOLET BROWN 4V 4/6 MEDIUM VIOLET BROWN

86 HATODIK FEJEZET Paul Mitchell BLONDE világosítók - szőkítés

87 HATODIK SECTIONFEJEZET SIX Paul Mitchell Blonde világosítók, szőkítés PAUL MITCHELL BLONDE PAUL MITCHELL BLONDE TERMÉKCSALÁD EGY TELJESKÖRŰ HAJSZŐKÍTŐ PROGRAM LIGHTEN UP: GYENGE, VÉKONYSZÁLÚ HAJRA TÖKÉLETES A HAJTŐN VAGY AHAJHOSSZON KIMÉLETES SYNCHROLIFT: NAGY TELJESÍTÉNYŰ, ULTRAGYORS KÉK SZÍNŰ DUAL-PURPOSE LIGHTENER: KETTŐS ALKALMAZHATÓSÁGÚ (HAJHOSSZ ÉS HAJVÉG) IDEÁLIS SZÍNKIEGYENLÍTÉSRE (RADÍR)

88

89 HATODIK FEJEZET Paul Mitchell Blonde - szőkítés MILYEN TERMÉK A LIGHTEN UP? Méhviasz alapú szőkítő krém, elsősorban vékonyszálú hajra, aloe juice kivonattal, természetes és kíméletes szőkítést biztosít. Különleges amino savakból álló kondicionáló összetevőket tartalmaz. Krémes állagú, olajmentes, nem szárad ki, könnyű összekeverni és felvinni. Könnyen kontrollálható és sokféleképpen alkalmazható, megbízható, kitűnő eredményt ad.

90 HATODIK FEJEZET Paul Mitchell Blonde - szőkítés A LIGHTEN UP SZŐKÍTŐ KRÉM ELŐNYEI: Max. 5 árnyalat, kíméletes világosítás Hajtőn és a hajhosszon egyaránt alkalmazható, kifejezetten vékonyszálú, töredezett hajon. Kondicionáló összetevői minimalizálják a haj károsodását, ápolják, segítik megőrizni a haj nedvességtartalmát, fényt kölcsönöznek a kész frizurának. Könnyű, lágy textúra, mely nem szárad ki és megkönnyíti a felvitelt.

91 HATODIK FEJEZET Paul Mitchell Blonde - szőkítés HASZNÁLATA A hajtőn és a hajhosszon egyaránt, kettős eljárású szőkítéshez is. A hajhosszon, fóliás melírhoz. Szín korrekciós eljáráshoz. Blokk festési technikákhoz.

92 HATODIK FEJEZET Paul Mitchell Blonde - szőkítés A LIGHTEN UP KEVERÉSE Végezz tincstesztet a felvitel előtt. A hatóidő változhat a kívánt világosítási szint vagy a haj állapota szerint. A Szőkítő Krémet és a Krém Oxidánst műanyag tálban keverd össze. A keverési arány: 30cm 3 Szőkítő Krém és 30-50cm 3 Krém Oxidáns. (5,10, 20vol), krémesre keverve. A hajtő szőkítés esetében mosatlan hajon kell alkalmazni. Max. 20vol - 6%-os Krém Oxidánssal. Hőhatás ne érje. A hajhosszon 5, 10, 20, 30 vagy 40vol Krém Oxidánssal alkalmazható, hőhatás itt se érje. A Krém Oxidáns aránya max. 1:1,5-ig növelhető. A hatóidő a haj állapotától és a kívánt eredménytől függ. Alkalmazás közben 5 percenként ellenőrizd a hajat. A maximális hatóidő ne haladja meg az 50 percet. A szőkítési eljárás végén, langyos vízzel alaposan öblítsd le a hajat. A megfelelő Paul Mitchell samponnal mosd, illetve a megfelelő kondicionálóval ápold a hajat. Pl. Platinum Blonde v. Forever Blonde termékek.

93 HATODIK FEJEZET Paul Mitchell Blonde - szőkítés ALKALMAZÁSA Fejbőrön való alkalmazás szűz hajnál: 1. Válaszd a hajat négy egyenlő részre. 2. A hátsó részen alulról felfelé haladva, 0,5cm nyi részeket leválasztva vidd fel a bekevert krémet 1,5cm távolságra a fejbőrtől a hajhosszon végig, a hajvégeket kihagyva. 3. Hagyd addig hatni, amíg a szín kívánt világosítás kétharmadát eléri. 4. Alkalmazz friss keveréket a fejbőrhöz közel, a hajtőre és a hajvégeken, 0,5cm-nyi részeket leválasztva. 5. Hagyd hatni a keveréket, amíg eléri a kívánt világosítási színt 6. Öblítsd le alaposan a hajat. Samponozás előtt használd a The Super Strengthener-t (Hajerősítő Spray). Ezután alkalmazd a megfelelő Paul Mitchell sampont és kondicionálót.

94 HATODIK FEJEZET Paul Mitchell Blonde - szőkítés ALKALMAZÁSA Fejbőrön való lenövés világosítása: 1. Válaszd a hajat négy egyenlő részre. 2. A hátsó részen alulról felfelé haladva, 0,5cm nyi részeket leválasztva vidd fel a bekevert krémet a lenövésre. A már előzőleg világosított hajrészre ne kerüljön a szőkítő krém. 3. Hagyd hatni addig, amíg a szín a kívánt világosítást eléri 4. Öblítsd le alaposan a hajat. Samponozás előtt használd a The Super Strengthener-t (Hajerősítő Spray). Ezután alkalmazd a megfelelő Paul Mitchell sampont és kondicionálót..

95 HATODIK FEJEZET Paul Mitchell Blonde - szőkítés ALKALMAZÁSA. Fejbőrtől távolabb történő alkalmazás: 1. Végezd a saját magad által választott kreatív technikát: fóliás melír, block color technika, stb. 2. Hagyd hatni, amíg eléri a kívánt világosítást. 3. Öblítsd le gondosan a hajat. Samponozás előtt használd a The Super Strengthener-t. Ezután alkalmazd a megfelelő Paul Mitchell sampont és kondicionálót.

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR SynchroLift Ultra-Gyors Kék Pigmenteket Tartalmazó Szőkítőpor Új Exkluzív Technológia SynchroLift Ultragyors Kék Pigmenteket Tartalmazó Szőkítőpor SYNCRO LIFT GYORS SZŐKÍTŐPOR,

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS RÓZSASZÍN KÉK BORDÓ TÜRKÍZ SÁRGA NARANCS ZÖLD ÁTTETSZŐ ACÉLSZÜRKE ÉJFEKETE VILÁGOSÍTÓ

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS ROZSASZÍN KÉK BORDÓ 18 VIBRÁLÓ ÁRNYALAT Egymással jól keverhető színek Oxidánsra

Részletesebben

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER Bemutatjuk a The Demi tartós gélszínezőket (keverés 1+1). Tökéletes fény, kondicionálás és fedés a Paul Mitchell-től. Kiemelkedő ragyogás A Demi a színezés mellett

Részletesebben

PAUL MITCHELL SHINES és COLOR XG 2013

PAUL MITCHELL SHINES és COLOR XG 2013 PAUL MITCHELL SHINES és COLOR XG 2013 TM ELSő FEJEZET 03-09 A hajfestés kémiája MÁSODIK FEJEZET 10-12 Az árnyalati rendszer TARTALOMJEGYZÉK HARMADIK FEJEZET 13-16 A világosítás kémiája NEGYEDIK FEJEZET

Részletesebben

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás TECHNIKAI FÜZET Cramer Color. Bevezetés a Cramer Color világába. Technológia. Színpaletta. Színkör. Cramer Color fókusz színek. Használati utasítás. Világosító hatás és hatóidô. Korrektorok használata.

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉD SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉD KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3. TÖKÉLETES

Részletesebben

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

ABC Art, Business, Culture

ABC Art, Business, Culture ABC Art, Business, Culture Paul Mitchell Művészet Üzlet (Vállalati) Kultúra J.P. DeJoria Angus Mitchell - 30 éve egy skót származású fodrász és egy kaliforniai marketing szakember 600USD-ből alapította,

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

TARTALOM CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK SZÍNKÖR A TERMÉK FAQ. Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4

TARTALOM CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK SZÍNKÖR A TERMÉK FAQ. Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4 TARTALOM 4 12 CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4 14 6 SZÍNKÖR A TERMÉK Mi ez 6 Legfontosabb összetevő: Kókusz olaj 8 Hatás 8 Keverés 9 Aktivátor 9 Keverés és hatóidő

Részletesebben

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK,

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK, BONDPLEX Kötéserősítő, hajújraépítő adalékanyag festéshez, szőkítéshez. CSAK 3 LÉPÉS a vegyszeres munkák teljes szabadságához. Nioszómákba zárt aminosav komplex. 1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK - CREATOR,

Részletesebben

MILYEN FESTÉKEKET HASZNÁLUNK VILÁGSZERTE?

MILYEN FESTÉKEKET HASZNÁLUNK VILÁGSZERTE? MILYEN FESTÉKEKET HASZNÁLUNK VILÁGSZERTE? DIRECT/KÉSZ PIGMENTEK Használható pigmentek, amelyek gélben, porban, folyadékban vagy krémben jönnek FÉLTARTÓS Az alacsony hidrogénperoxiddal kevert termékek,

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3.

Részletesebben

Üdvözöljük a PAUL MITCHELL Technikai Termékek Bemutatóján!

Üdvözöljük a PAUL MITCHELL Technikai Termékek Bemutatóján! 2012 Üdvözöljük a PAUL MITCHELL Technikai Termékek Bemutatóján! Minden együtt van ahhoz, hogy egy kellemes napot töltsünk el együtt: Az Ön(ök) Paul Mitchell Oktatója Kávészünetek Ebédszünet Tűzriadó esetén

Részletesebben

ICOLOR ALAPISMERETEK

ICOLOR ALAPISMERETEK ICOLOR ALAPISMERETEK i.color Simply COLORFUL Az i.color tehnológiája TRI-ACTIVE TECHNOLÓGIA TRIPLEX-C KALIBRÁLT AMMÓNIA RENDSZER KETT S HATÁS TRI-ACTIVE TECHNOLÓGIA Kimagasló gondoskodás: Hidratálók kondicionál

Részletesebben

1. BEVEZETÉS A NaYo VILÁGÁBA 2. TERMÉSZETES CSÚCSTECHNOLÓGIA

1. BEVEZETÉS A NaYo VILÁGÁBA 2. TERMÉSZETES CSÚCSTECHNOLÓGIA Technikai FÜZET TÉMAKÖRÖK NaYo 1. BEVEZETÉS A NaYo VILÁGÁBA 2. TERMÉSZETES CSÚCSTECHNOLÓGIA 3. NaYo AMMÓNIAMENTES HAJFESTÉK 4. SZÍNSKÁLA 5. NaYo KRÉMAKTIVÁTOR 6. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 7. A SZÍNKÖR SZABÁLYAI

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952 Szőkítés A festékképzés folyamata A festékképzés a bőrben lejátszódó biokémiai folyamat. A festékképzés a melanocytákban megy végbe. A bőr esetében a bazális réteg sejtközötti állományában találhatók elszórtan,

Részletesebben

a festék színmélységét jelöli a festék másodlagos színárnyalatát jelenti:

a festék színmélységét jelöli a festék másodlagos színárnyalatát jelenti: EVOLUTION1 Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952 www.corvinkoz.hu Minden jog fenntartva. EVOLUTION színskála értelmezése Az Európában forgalomban lévő festékek 90%-ának

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

ŐSZHAJ FEDÉS. BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012

ŐSZHAJ FEDÉS. BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012 ŐSZHAJ FEDÉS BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012 LEGYEN AZ ŐSZ HAJ ISMÉT RAGYOGÓAN FIATAL N+ sorozat őszhaj fedésre A SZALON VENDÉGEK 60%-A FESTETI A HAJÁT, HOGY ELFEDJE

Részletesebben

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj EGY EXKLUZÍV MEGOLDÁS A SZÉPSÉGÁPOLÁS SZAKEMBEREINEK CUBE COLOR SERVICE Úttörô teljesítmény a professzionális hajfestés szolgáltatásában: Tökéletes 3D hatás hajszín és

Részletesebben

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ N E W S E X T R A 2 0 1 6 O K T Ó B E R LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ Gyors hatású, hajban maradó kozmetikai világosító termék, amelynek használatával lehetőség nyílik száraz hajat melírozni vagy

Részletesebben

A DEMI KOLLEKCIÓ Az Erin Vágás Technika A FELHASZNÁLT TERMÉKEK Awapuhi Moisture Mist Spray LEVÁLASZTÁSOK 1. Készíts egy patkó alakú leválasztást, a hajnövés legbelső pontjától, a kalapvonalon keresztül,

Részletesebben

SZÍNEK KÖNYVE. Kézikönyv az Oyster Professional hajfestékek megfelelő használatához

SZÍNEK KÖNYVE. Kézikönyv az Oyster Professional hajfestékek megfelelő használatához SZÍNEK KÖNYVE Kézikönyv az Oyster Professional hajfestékek megfelelő használatához 1. Rész Színek Hogyan jutunk el az elsődleges színekből a másodlagos színekig és miért érinti ez a fodrászokat? Minden

Részletesebben

33 815 01 1000 00 00 Fodrász Fodrász

33 815 01 1000 00 00 Fodrász Fodrász fodrászatban alkalmazott vegyszeres műveletek komplex ismerete z Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/10. (IV. 22.) Korm.

Részletesebben

Eredeti Fejlesztések. Az O&M Egy Festékmárka. CØR.colorT Eredeti Gondolkodásmód. Az O&M az Original&Mineral kezdőbetűiből alkotott mozaikszó.

Eredeti Fejlesztések. Az O&M Egy Festékmárka. CØR.colorT Eredeti Gondolkodásmód. Az O&M az Original&Mineral kezdőbetűiből alkotott mozaikszó. A Szín Kódex Tartalomjegyzék Eredeti Gondolkodásmód Eredeti Fejlesztések A Kezdetektől Kizárt Összetevők Eredeti Technológia Eredeti Összetevők Az Eredeti Aktivátorok - Oxidánsok A Hajszerkezet A Porozitás

Részletesebben

használati útmutató 1

használati útmutató 1 használati útmutató 1 i.nnováció, i.hlet az tartalomjegyzék i.color-ral A HAJFESTÉS - ELMÉLETEI ALAPOK 4 Mi a haj? 4» A hajszerkezet 4» A hajszál jellemzôi 5 A 4 féle mesterséges hajszínváltoztatás 5 A

Részletesebben

OKTATÁSI ANYAG SZÍN ABC

OKTATÁSI ANYAG SZÍN ABC OKTATÁSI ANYAG SZÍN ABC Színelmélet Melyek a kiegészítô színek? Milyen fontosabb hatóanyagok találhatók meg egy hajszínben? Oxidáló hatású festékanyagok Közvetlen felszívódású színezôanyagok Oxidációs

Részletesebben

ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A ÉVES KOROSZTÁLYNAK! OKTÓBER

ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A ÉVES KOROSZTÁLYNAK! OKTÓBER ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A 15-25 ÉVES KOROSZTÁLYNAK! 2017. OKTÓBER Az Új NEON. Hajápolók a 15 25 Éves Korosztálynak. VIDÁM, FIATALOS, CUKORTARTALMÚ ÉS ILLATÚ TERMÉKEK Felejtsd el,

Részletesebben

Amennyiben a tétel kidolgozásához segédeszköz szükséges, saját professzionális színskála használata megengedett.

Amennyiben a tétel kidolgozásához segédeszköz szükséges, saját professzionális színskála használata megengedett. A vizsgafeladat ismertetése: A szóbeli vizsgatevékenység központilag összeállított vizsgakérdései a 4. Szakmai követelmények fejezetben szereplő 11484-12 Fodrász manuális alapműveletek és a 11485-12 Fodrász

Részletesebben

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj 2 Evolution of the Color CUBE egy megújult festék, egy új festék A CUBE-bal egy új idôszámítás kezdôdik az Evolution of the Color történetében. A kutatásoknak és fejlesztéseknek

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek Film- és optikai eszköz védõ termékek FILMTISZTÍTÓ SPRAY Minden felületre, ph semleges. Freonmentes. Ujjnyomok és más szennyezõdések eltávolítására. ANTISZTATIKUS SPRAY Film, üveg és mûanyag felületek

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

Tartalom. Yellow Color Éld színesen az életed! A kozmetikai színezés elmélete A Yellow Color számozási szisztémája A Yellow Color széria

Tartalom. Yellow Color Éld színesen az életed! A kozmetikai színezés elmélete A Yellow Color számozási szisztémája A Yellow Color széria Tartalom 7 8 10 11 15 16 16 17 17 18 18 19 19 20 21 22 23 24 Yellow Color Éld színesen az életed! A kozmetikai színezés elmélete A Yellow Color számozási szisztémája A Yellow Color széria Hidrogén peroxid:

Részletesebben

A professzionális hajápolás új dimenziója

A professzionális hajápolás új dimenziója A professzionális hajápolás új dimenziója HAJÁPOLÁS, mely tovább tart, mint eddig bármikor. Minden fő hajprobléma - mint az elvékonyodott és töredezett hajvégek, a fakó szín, a durva tapintású és fénytelen

Részletesebben

Obsah: Tartalomjegyzék:

Obsah: Tartalomjegyzék: Termékkatalógus Obsah: Tartalomjegyzék: Hajfestékek 4-25 Szőkítő termékek 26-28 Technikai samponok 29 Tartós hajformázás 30-31 Série expert 32-50 Série nature 32-50 Pro-Fiber 51 Mythic oil 52-62 Tecni.art

Részletesebben

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ BOTÉA - hajápoló család Botéa System 1. NORMÁL HAJ 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 3. ZSÍROS HAJ 4. KORPÁS HAJ 5. HAJHULLÁS ELLEN 7. SZÁRAZ HAJ 9. HULLÁMOS ÉS TERM. GÖNDÖR HAJ.0 Sampon.1 Balzsam.2 Krém 6. HAJNÖVEKEDÉST

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS

BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS 2014 BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS Ismerje meg az első kimondottan organikus termesztési körülményekkel nevelt növényi kivonatokkal készített,

Részletesebben

FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT

FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT VÁLTOZATOSSÁG = KULCS A VENDÉGEK ÉS KREATIVI- TÁS kielégítéséhez A VENDÉGEK... A Sebastian termékekkel elcsábíthatja a legnagyobb követelményeket támasztó

Részletesebben

YO COLOR SYSTEM NAYO

YO COLOR SYSTEM NAYO 4 18 ÖSSZEFOGLALÁS 8 YO COLOR SYSTEM Egy kíméletes és biztonságos szisztéma 4 3 termék összhangja 4 NAYO A termék 8 Legfontosabb összetevők 9 Hatás 9 Aktivátor 10 Mi ez 10 26 Keverés és hatóidő 11 Volumen

Részletesebben

Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata ---

Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata --- Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata --- A NIRVEL új kiegyenesítő termékcsaládja, a Keratin Liss NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET. Visszavásárlási garanciát adunk! A használati utasítások

Részletesebben

A kezelés csak három, egyszerűen alkalmazható lépésből áll! a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezet egészséges, selymes, fényes lesz.

A kezelés csak három, egyszerűen alkalmazható lépésből áll! a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezet egészséges, selymes, fényes lesz. BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS 2013 BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS Ismerje meg az első kimondottan organikus termesztési körülményekkel nevelt növényi kivonatokkal készített,

Részletesebben

1. Az akció fizetendő értéke 9 000 Ft

1. Az akció fizetendő értéke 9 000 Ft 1. Az akció fizetendő értéke 9 000 Ft Az akció a készlet erejéig 2015. február 2-tól legkésőbb március 31-ig igényelhető. KezD színesen Az Évet... Egyszeri alkalommal vásárolj 5 tubus ammónia-mentes mildcolor

Részletesebben

Tisztítás. Kérdezze meg vendégét, hogy milyen eredményt szeretne elérni.

Tisztítás. Kérdezze meg vendégét, hogy milyen eredményt szeretne elérni. Mitikus olajrituálé A legkiválóbb természetes hatóanyagok és egyedülálló összetevők összeolvadásából született meg a termékcsalád. Gazdag választékának köszönhetően személyre szabott hajápolási programot

Részletesebben

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára!

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! PPD, Paraben, Ammónia, vegyszer és alkohol mentes fodrász, kozmetikai termék, fodrászkelllék a forgalmazótól, lakossági

Részletesebben

2015-2016. árjegyzék. ST Beauty Kft. Th.: 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5. Tel.: +36 1 429 4298 +36 60 429 4299 www.st-beauty.

2015-2016. árjegyzék. ST Beauty Kft. Th.: 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5. Tel.: +36 1 429 4298 +36 60 429 4299 www.st-beauty. 2015-2016 árjegyzék ST Beauty Kft. Th.: 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5. Tel.: +36 1 429 4298 +36 60 429 4299 www.st-beauty.co cégtörténet 1936 1970 1971 1976 1980 1987 1989 1990 2001 1936 1936 január

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Természetes vizek, keverékek mindig tartalmaznak oldott anyagokat! Írd le milyen természetes vizeket ismersz!

Természetes vizek, keverékek mindig tartalmaznak oldott anyagokat! Írd le milyen természetes vizeket ismersz! Összefoglalás Víz Természetes víz. Melyik anyagcsoportba tartozik? Sorolj fel természetes vizeket. Mitől kemény, mitől lágy a víz? Milyen okokból kell a vizet tisztítani? Kémiailag tiszta víz a... Sorold

Részletesebben

A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI. Created with novapdf Printer (www.novapdf.com). Please register to remove this message.

A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI. Created with novapdf Printer (www.novapdf.com). Please register to remove this message. A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI TEA TREE SOROZAT TEA TREE BODY BAR TEAFAOLAJOS SZAPPAN, 150g Tisztálkodáshoz és borotválkozáshoz. A legjobb ébresztés a fáradt bőr számára, minden bőrtípusra. Kényeztesd

Részletesebben

kubista mûvészet Száz évvel Picasso után, a luxus divat márkák, a legfontosabb építészek és a leghíresebb designerek munkájuk során a

kubista mûvészet Száz évvel Picasso után, a luxus divat márkák, a legfontosabb építészek és a leghíresebb designerek munkájuk során a Száz évvel Picasso után, a luxus divat márkák, a legfontosabb építészek és a leghíresebb designerek munkájuk során a kubista mûvészet inspirációjából merítenek. Tárgyaik megmutatásakor tisztán geometriai

Részletesebben

EQuIpMENt. A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes. és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi.

EQuIpMENt. A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes. és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi. EQuIpMENt A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi. Abban az esetben használjuk, amikor egy vagy több árnyalatot szeretnénk világosítani

Részletesebben

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 áprilisi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓ YE LISS A legerősebb növényi olajok (avokádó, kókusz, napraforgó, makadámdió, argán, lenmagolaj

Részletesebben

Rétegrendek és anyagok jellemzői

Rétegrendek és anyagok jellemzői Rétegrendek és anyagok jellemzői Essential line Essential Violet: közép sűrű építő zselé, nem éget, nem sárgul, hajlítható, rugalmas, és könnyen reszelhető. Kötési Fontos!!! csak Uv lámpában köt 2. Essential

Részletesebben

SZINEZZÜNK. MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze)

SZINEZZÜNK. MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze) SZINEZZÜNK MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze) A melírozás célja a haj élénkítése, a frizura vonalának kiemelése. A világosításnak ehhez a különösen kedvelt formájához számos módszer

Részletesebben

A VOLUMENNÖVELÉS ÚJ DIMENZIÓJA

A VOLUMENNÖVELÉS ÚJ DIMENZIÓJA UNAMY A VOLUMENNÖVELÉS ÚJ DIMENZIÓJA A hullámok még inkább kifejezik a romantikus nôiességet. Természetesen ehhez hozzájárul a divat idôszakos hullámzása. A milánói divatbemutatókat idôszakosan lágy vonalakkal,

Részletesebben

Speciális festékek, oldószerek

Speciális festékek, oldószerek A teljes választék áttekintéséhez kérjen BÉLYEGZŐFESTÉK KATALÓGUST! N 110 S Normál vizes bázisú irodai bélyegzõfesték. Bélyegzőpárnák és önfestékezõ bélyegzõk blanco cserepárnáinak festékezéséhez. Jó fényálló

Részletesebben

A színérzetünk három összetevőre bontható:

A színérzetünk három összetevőre bontható: Színelméleti alapok Fény A fény nem más, mint egy elektromágneses sugárzás. Ennek a sugárzásnak egy meghatározott spektrumát képes a szemünk érzékelni, ezt nevezzük látható fénynek. Ez az intervallum személyenként

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Színharmóniák és színkontrasztok

Színharmóniák és színkontrasztok Színharmóniák és színkontrasztok Bizonyos színösszeállításokat harmonikusnak, másokat össze nem illőnek érzünk. A kontrasztjelenségekkel már Goethe (1810) és Hoelzel (1910) is foglalkozott. Végül Hoelzel

Részletesebben

Az ELSÕ és EGYEDÜLI ammóniamentes hajfesték, mely fény elixírt tartalmaz. Miquel García Nemzetközi Mûvészeti és Oktatási Vezetõ

Az ELSÕ és EGYEDÜLI ammóniamentes hajfesték, mely fény elixírt tartalmaz. Miquel García Nemzetközi Mûvészeti és Oktatási Vezetõ Az elsõ színmegváltoztató kezelés, melynek segítségével vibráló, fénylõ színeket festhetünk tökéletes színeredménnyel. Invitálja meg vendégeit egy színutazásra, hogy személyesen tapasztalhassák meg az

Részletesebben

A XVII. VegyÉSZtorna II. fordulójának feladatai, október 22.

A XVII. VegyÉSZtorna II. fordulójának feladatai, október 22. Az eredményeket 2014. november 17-ig kérjük e-mailben (kkfv@chem.u-szeged.hu). A később elküldött megoldásokat nem fogadhatjuk el. A verseny részletes szabályai, a számításokhoz alkalmazandó állandók és

Részletesebben

TIPPEK ÉS TANÁCSOK, HOGY AZ OTTHONI HAJFESTÉS JÓL SIKERÜLJÖN!

TIPPEK ÉS TANÁCSOK, HOGY AZ OTTHONI HAJFESTÉS JÓL SIKERÜLJÖN! TIPPEK ÉS TANÁCSOK, HOGY AZ OTTHONI HAJFESTÉS JÓL SIKERÜLJÖN! Divat a hajfestés. Akár fodrásznál, akár otthon készül, egyre több nő és férfi él a hajfestés adta lehetőségekkel: élénkíti saját hajszínét,

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR CURL SOROZAT - GÖNDÖR HAJRA 1. KÍMÉLŐ SAMPON, GÖNDÖR HAJRA, 250ml és 1000ml 2. HAJKIBONTÓ KONDICIONÁLÓ, GÖNDÖR HAJRA, 200ml és 1000ml 3. HAJMEGÚJÍTÓ, RAJTAHAGYHATÓ PAKOLÁS,

Részletesebben

T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66.

T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66. T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66. BBCOS Hidrolizált KERATINOS Tartós Hajkiegyenesítés és Hajfeltöltés ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI TANFOLYAM Kezelhető, dús

Részletesebben

The Collection A Kollekció

The Collection A Kollekció The Collection A Kollekció A Kollekció - 2012 Tavasz / Nyár THE BEST OF PAUL MITCHELL PROFESSIONAL A PAUL MITCHELL LEGJOBB MODELLJEI A Paul Mitchell legjobb vágásainak és festéseinek gyűjteménye, leírásokkal

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Gyakorló fodrász szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 52 15 01 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai

Részletesebben

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo samponok Power Cleanser Style Remover Erősen tisztító sampon napi használatra, minden hajtípusra Mentol és rozmaring Daily Moisturizing Hidratáló sampon normáltól száraz hajtípusra Panthenol provitamin

Részletesebben

DIKSO PLEX. DEFENSIVE

DIKSO PLEX. DEFENSIVE DIKSO PLEX. DEFENSIVE Egy új VÉDELMI TECHNOLÓGIA az ÉP és EGÉSZSÉGES hajért. HÁROM TERMÉK HÁROM FÁZIS EGYSÉGES EREDMÉNY. Haja véde a technikai kezelések ala és azt követően o hon is a hétköznapokban. DIKSO

Részletesebben

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax RAGE A RAGE termékeket a rendkívül sokféleség jellemzi. Fényfokozó és rögzítõ hatás szerint vannak csoportosítva, így adva a fodrászok kezébe korlátlan felhasználási lehetõséget. Trilling Wax Különösen

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE A FÉNYVÉDŐK TOVÁBBFEJLESZTÉSE. Sejtszintü CENTRE DE FORMATION

NUCLEIC DEFENSE A FÉNYVÉDŐK TOVÁBBFEJLESZTÉSE. Sejtszintü CENTRE DE FORMATION NUCLEIC DEFENSE Sejtszintü DNS VédelemV A FÉNYVÉDŐK TOVÁBBFEJLESZTÉSE A GUINOT Nucleic Defense fényvédő termékekben 2004 január óta találhatók meg a DNS összetevők A Boston University 2004 márciusában

Részletesebben

HIDEG TARTÓS HULLÁMOSÍTÁS

HIDEG TARTÓS HULLÁMOSÍTÁS Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952 www.corvinkoz.hu Minden jog fenntartva. HIDEG TARTÓS HULLÁMOSÍTÁS A haj anyaga keratin, polipeptid láncból álló fehérje, A hajat

Részletesebben

OXIDÁCIÓS HAJFESTÉKEK

OXIDÁCIÓS HAJFESTÉKEK OXIDÁCIÓS HAJFESTÉKEK A JÖVŐ HAJFESTÉKE ammóniamentes, illatmentes optimális kényelem a fejbőrnek, védelem a hajszálaknak ragyogó, határtalan színlehetőségek felvilágosítás 3 tónusig 100%-os őszhaj fedés

Részletesebben

LEGYÉL HAJFESTÉSI KALAUZ. .1 SZÍNVÁLASZTÓ KÁRTYÁK.2 TINCSES SZÍNSKÁLA.3 SZÍNVÁLASZTÓ KORONG.4 TRÉNINGEK.5 www.advancetechniques.

LEGYÉL HAJFESTÉSI KALAUZ. .1 SZÍNVÁLASZTÓ KÁRTYÁK.2 TINCSES SZÍNSKÁLA.3 SZÍNVÁLASZTÓ KORONG.4 TRÉNINGEK.5 www.advancetechniques. LEGYÉL Használd az alábbi eladási segédeszközöket, hogy minél több információt tudj meg az Advance Techniques tartós krémhajfestékről..1 SZÍNVÁLASZTÓ KÁRTYÁK.2 TINCSES SZÍNSKÁLA.3 SZÍNVÁLASZTÓ KORONG.4

Részletesebben

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak 2015 Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak köszönhető, mely a magyar és európai műköröm piacon széles termékpalettával rendelkezik. Fő profilja a műköröm-alapanyagok

Részletesebben

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában!

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában! A Dear Barber élen jár a fejlesztésben a modern férfi haj és szakállápolás területén. A termékeink hagyományos értékeket képviselnek a legmodernebb technológiával ötvözve! A termékeink professzionális

Részletesebben

ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2015. augusztus 1-től BMS-Wellness.com Kft. 1147. Budapest Ilosvai Selymes u. 5.

ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2015. augusztus 1-től BMS-Wellness.com Kft. 1147. Budapest Ilosvai Selymes u. 5. ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2015. augusztus 1-től BMS-Wellness.com Kft. 1147. Budapest Ilosvai Selymes u. 5. A pesti üzlet nyitvatartása: H - P: 9-17-ig 1147. Bp. Ilosvai Selymes u. 5. Tel. / Fax: (1) 329-4298,

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! LÉGY BÜSZKE MAGADRA! Revalid SWISS HAIR REPAIR SYSTEM A Revalid készítményeket kifejezetten komplex hajápolásra

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

ÉRVÉNYES AUGUSZTUS 6-TÓL SZEPTEMBER 9-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES AUGUSZTUS 6-TÓL SZEPTEMBER 9-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! AUGUSZTUSI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. AUGUSZTUS 6-TÓL 2018. SZEPTEMBER 9-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! THE N O 1 ITALIAN COMPANY

Részletesebben

Curie Kémia Emlékverseny 2018/2019. Országos Döntő 7. évfolyam

Curie Kémia Emlékverseny 2018/2019. Országos Döntő 7. évfolyam A feladatokat írta: Kódszám: Harkai Jánosné, Szeged... Lektorálta: Kovács Lászlóné, Szolnok 2019. május 11. Curie Kémia Emlékverseny 2018/2019. Országos Döntő 7. évfolyam A feladatok megoldásához csak

Részletesebben

33 sorozat ÚJ! alacsony égetési hőfokú festékek üvegre

33 sorozat ÚJ! alacsony égetési hőfokú festékek üvegre 1. Általános ismertető Ebben a műszaki információs leírásban a Ferro cég az Új 33-as széria üveg festék sorozatot mutatja be. A sorozat 17, díszüvegek dekorálására alkalmas ólom tartalmú üvegfestékből

Részletesebben

akciók ÚJ DCM AMMÓNIAMENTES HAJFESTÉK HOTLINE: 06/ ÚJ MOSER "GENIO PRO. Korlátlan teljesítmény

akciók ÚJ DCM AMMÓNIAMENTES HAJFESTÉK HOTLINE: 06/ ÚJ MOSER GENIO PRO. Korlátlan teljesítmény Az akciós ajánlatok és árak egyéni vásárlókra NEM vonatkoznak! 2018. IX. évf. 3. érvényes június 30-ig akciók ÚJ MOSER "GENIO PRO. Korlátlan teljesítmény ÚJ DCM AMMÓNIAMENTES HAJFESTÉK HOTLINE: 06/20-801-1111

Részletesebben

Az O&M márkát egy angol-ausztrál házaspár, Jose Bryce Smith és fodrász férje, Alan alapította a kétezres évek elején.

Az O&M márkát egy angol-ausztrál házaspár, Jose Bryce Smith és fodrász férje, Alan alapította a kétezres évek elején. Az O&M márkát egy angol-ausztrál házaspár, Jose Bryce Smith és fodrász férje, Alan alapította a kétezres évek elején. TÖRTÉNETÜNK Alan-nél allergiás reakciót váltott ki az ammónia, amelyet általánosan

Részletesebben

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban* FORMALDEHID MENTES MADE IN ITALY A piacon egyedülálló szolgáltatás

Részletesebben

NATURA KERATIN BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS PAUL MITCHELL AWAPUHI ÉS KERATIN NAGYHATÁSÚ HAJÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS

NATURA KERATIN BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS PAUL MITCHELL AWAPUHI ÉS KERATIN NAGYHATÁSÚ HAJÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS BEAUTY 2015 NATURA KERATIN BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS PAUL MITCHELL AWAPUHI ÉS KERATIN NAGYHATÁSÚ HAJÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS BONDPLEX KÖTÉSÚJRAÉPÍTŐ ADALÉKANYAG VEGYSZERES MUNKÁKHOZ PAUL

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

NAGY KRISZTIÁN - KINVA UNIVERZÁLIS OSZTOTT PALETTA JEGYZET

NAGY KRISZTIÁN - KINVA UNIVERZÁLIS OSZTOTT PALETTA JEGYZET NAGY KRISZTIÁN - KINVA UNIVERZÁLIS OSZTOTT PALETTA JEGYZET Ennek a kiadványnak az a célja, hogy segítséget nyújtson a színkeverés gyakorlati alkalmazásában egy egyszerű paletta segítségével. Az Univerzális

Részletesebben

Fodrász mester Fodrász mester vegyszeres munkafeladatai (Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése)

Fodrász mester Fodrász mester vegyszeres munkafeladatai (Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése) Fodrász mester (Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése) 066-09/3 Színváltoztatás, Tartós formaváltoztatás, Technológiák ismertetése, Alkalmazott termékek (Vizsgarészhez rendelt

Részletesebben

Az O&M márkát egy angol-ausztrál házaspár, Jose Bryce Smith és fodrász férje, Alan alapította a kétezres évek elején.

Az O&M márkát egy angol-ausztrál házaspár, Jose Bryce Smith és fodrász férje, Alan alapította a kétezres évek elején. Az O&M márkát egy angol-ausztrál házaspár, Jose Bryce Smith és fodrász férje, Alan alapította a kétezres évek elején. TÖRTÉNETÜNK Alan-nél allergiás reakciót váltott ki az ammónia, amelyet általánosan

Részletesebben

A GOLD PRÉMIUM HAJFESTÉK

A GOLD PRÉMIUM HAJFESTÉK A GOLD PRÉMIUM HAJFESTÉK Tápláló ammóniamentes hajfesték olyan természetes tiszta organikus olajokkal feltöltve, mint az argán olaj vagy a fehér tajtékvirág olaj, melyek egyedülálló antioxidáns és hidratáló

Részletesebben

Termékek mágnesezhető poros repedésvizsgálathoz. Hordozóanyagok, adalékanyagok, egyéb szerek

Termékek mágnesezhető poros repedésvizsgálathoz. Hordozóanyagok, adalékanyagok, egyéb szerek TERMÉK ÁTTEKINTÉS ek penetrációs vizsgálathoz ek mágnesezhető poros repedésvizsgálathoz Hordozóanyagok, adalékanyagok, egyéb szerek Berendezések (vizsgálószettek, referencia etalonok, lámpák, mérőberendezések)

Részletesebben

A fejbőr és a haj specifikus kezelése

A fejbőr és a haj specifikus kezelése 30 CUTINOL A fejbőr és a haj specifikus kezelése 1. KOMPLEX NATURAL_TECH MINDEN PROGRAMBAN 2. KETTŐS HIDRATÁLÁS Közvetlen Közvetett 3. nem tartalmaz: SLS és SLES Parabének EDTA Színezék Formaldehid felszabadítók

Részletesebben

A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN 1938-ÓTA. A Multi Complex Color egy eszköz: a MŰVÉSZ TE VAGY!

A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN 1938-ÓTA. A Multi Complex Color egy eszköz: a MŰVÉSZ TE VAGY! A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN 1938-ÓTA A Tocco Magicó már majd egy évszázada követi nyomon a SZÉPSÉG alakulását, változásait: a NŐ sokszor változozott ez idő alatt, de egy állandó volt az évszázadok során -

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben