A PEOPLE TEAM saját tervezésű, tematikus játékai:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A PEOPLE TEAM saját tervezésű, tematikus játékai:"

Átírás

1 Gyerekprogram-ajánlatunk A PEOPLE TEAM saját tervezésű, tematikus játékai: 1. KRÉTA-szerencsekerék (műveltségi vetélkedő, 10 éves kortól) A kretamagazin.hu internetes diákportálhoz kapcsolódó műveltségi vetélkedő. A kerék megforgatása után kiderül, milyen témakörből kap (életkorának megfelelő) kérdést a játékos. 2. Szerencsekerék Kids (műveltségi vetélkedő, 4 10 éveseknek) A kerék megforgatása után kiderül, milyen témakörből kap (életkorának megfelelő) kérdést a játékos. 3. A Gyűrűk Ura-kerék (vetélkedő A Gyűrűk Ura-trilógiáról, 10 éves kortól) A népszerű regény és film alapján készült játék. A kerék megforgatása után kiderül, milyen témakörből kap (életkorának megfelelő) kérdést a játékos. 4. Harry Potter-kerék (vetélkedő a Harry Potter-sorozatról, 9 éves kortól) A népszerű könyvsorozat és film alapján készült játék. A kerék megforgatásával kap kérdéseket a játékos. 5. Rulett-kerék (társasjáték 2 8 játékosnak, 7 éves kortól) A játékosok elhelyezik tétjeiket a táblán (a zsetonokat speciális PEOPLE TEAM-játékpénzek helyettesítik). A kerék megforgatása után a mutató jelzi, melyik szám a nyertes. 6. Activity-kerék (társasjáték 8 16 játékosnak, 7 éves kortól) A játékot a klasszikus Activity szabályai alapján játsszák. 7. Ki nevet a végén? (társasjáték 4 játékosnak, 4 14 éveseknek) A játékot a klasszikus Ki nevet a végén? szabályai alapján játsszák. 8. Labirintus-kerék (társasjáték 2 4 játékosnak, 2 éves kortól) A versenyzőknek a színkerék pörgetésével kell átjutniuk a labirintuson. 9. Malom-kerék (társasjáték 2 4 játékosnak, 6 14 éveseknek)

2 A klasszikus malomjáték, egy kicsit másképp. 10. Pongrác-kerék (társasjáték 4 játékosnak, 4 éves kortól) A kerék megforgatása után a mutató jelzi, milyen feladatot kell a játékosnak teljesítenie ahhoz, hogy egy élő Pongrác-képregény szereplője lehessen. Pongrác maga is életre kel egy 5,3 méteres, felfújható figura képében. Miközben zajlik a játék, a vállalkozó szellemű gyerekek saját képregényszöveget ötölhetnek ki a szöveg nélküli Pongrác-rajzokhoz. A legjobbakat ajándékokkal jutalmazzuk. Kívánságra hírességek Pongrác-szövegeit is kiállítjuk saját állványokkal, plakátokkal. Érdekes színfolt lehet kicsinek, nagynak egy-egy rendezvény alkalmával. Saját szerencsekerék Előzetes egyeztetés alapján megrendelőinknek saját szerencsekereket készítünk. 11. Horgászat (játék, 1 éves kortól) Színes halakat kell mágneses horgászbot segítségével a szákba juttatni. 12. Óriásmarokkó (játék 4 éves kortól) 1 méter hosszú színes pálcákból álló játék. 13. Majomkenyérfa (játék 2 14 éveseknek) Fáról lógó majmokat kell 3 méter hosszú bambuszrudak segítségével lehalászni. 14. Jancsi és Juliska (játék 2 14 éveseknek) 3 játékos együttes ügyességére van szükség a ketrecbe zárt gyerekek kiszabadításához. 15. Óriás kirakós (játék 2 14 éveseknek) 60 darabból álló puzzle, a kirakott kép mérete 1,2 x 2 méter. 16. Csúszókorong (játék 6 14 éveseknek) Különböző színű korongokat kell célba juttatni, vagy az ellenfél korongját kiütni. 17. Trambulin (játék 8 14 éveseknek) Közepes méretű trambulinon ugrálva kell különböző színű korongokat leakasztani. Minden szín más-más pontértéket jelent. 19. Lovacskaverseny (játék 2 éves kortól) Babzsákon lovagló katonát kell egy zsinór és egy orsó segítségével célba juttatni. 20. Fuss és célozz! (játék 6 14 éveseknek) Kötelekből, rudakból és kosarakból, hálókból megépített pályán végigfutva labdákat kell célba juttatni, időre.

3 21. Pétanque (játék 8 éves kortól) Régi francia eredetű játék. Fémgolyókkal kell a másik csapat játékszereit a pályáról kiütni. 22. Ördöglakatok és más furfangok (játékok 6 éves kortól) Logikai és ügyességi játékok minden korosztálynak. 23. Torpedó (játék 6 éves kortól) Tengeri csata a mágneses táblán, speciális állvánnyal. Ára: 1 játék megrendelése esetén Ft 2-7 játék megrendelése esetén Ft játékonként 8-13 játék megrendelése esetén Ft játékonként játék megrendelése esetén Ft játékonként játék megrendelése esetén Ft játékonként Az árak tartalmazzák a szállítást, a játékokat, a kellékeket és játékonként 1 animátort. (Kivételt képeznek a Pongrác-kiállítás kellékei.) Az árak az áfát nem tartalmazzák.

4 Állomásos, indiános, és társas Saját állomásos játék a rendezvényhez igazítva A program állomásait valamilyen előre meghatározott téma szerint alkotjuk és szervezzük meg. A játék 5 állomásból áll, a gyerekek menetlevél alapján teljesítik a pályát. A feladatokat teljesítők között ajándékokat sorsolunk ki. Ára: Ft. Az ár tartalmazza a játékokat, a kellékeket, a menetlevelet, a nyereményeket és 5 animátort. Az ár az áfát nem tartalmazza. Indiánok Nyomolvasás, állatfelismerés, bölényvadászat, íjak, nyilak. Egy igazi indiánnak mindezekhez érteni kell. Mindez sokkal izgalmasabb tipikben és indiánruhában. Ára: Ft. Az ár tartalmaz 5 indiánsátrat (tipi), kellékeket és 23 jelmezt, menetlevelet, nyereményeket és 6 animátort. Az ár az áfát nem tartalmazza. Tekeredik a társas... A játékban részt vevő gyerekek óriás társasjátékot állítanak össze egymáshoz illeszthető elemekből, rengeteg variációs lehetőséggel. A játék összeállítása közben a gyerekek kreatív döntéseket hoznak, maguk alakítják a folyamatot, az együttes munka eredménye pedig egy kígyó-, illetve labirintusszerű, látványos, hatalmas játékfelület lesz. A számtalan illesztési lehetőség miatt kétszer nem születhet ugyanaz a játék. Ára: Ft. Az ár tartalmazza a kellékeket és 3 animátort. Az ár az áfát nem tartalmazza. Társasjáték-készítés Kicsiknek és nagyoknak A4-es vagy A3-as méretben előre elkészített társasjáték-alapot kell megtölteniük tartalommal, a rendezvény témájához illeszkedve vagy egyéni elképzelések alapján. A társasjáték elkészítésének része a rajzolás, a színezés, a szabályok kitalálása, természetesen animátorok segítségével. Kisebbeknél előre elkészített matricák beragasztása, dobókocka és bábuk színezése, nagyobbaknál mindezek mellett a szabálykönyv megalkotása a cél. Az elkészült játék természetesen hazavihető. Ára: Ft. Az ár tartalmazza a kellékeket és 2 animátort. Az ár az áfát nem tartalmazza.

5 Játékvariációk kínai nádgömbökre Nádgömb és evőpálcika Mit tudsz kezdeni egy nádgömbbel és két evőpálcikával? És ha ketten vagytok? Próbáld ki az adogatást, gyűjts pontokat, nádgömböket, vagy álljatok össze többen, és győzzetek le egy egész csapatnyi hasonló ügyességű gyereket! Nádgömb és kötelek A botokra kifeszített kötéllabirintuson kell végigvezetni a nádgömböt. 2 játékos versenyez egymással. Kínai nádlabda 2, egyenként 3 fős csapat feláll egymással szemben. Minden játékosnál 2 kínai evőpálcika van, csak a pálcikával érhetnek a nádlabdához. A játéktér két oldalán 1-1 fonott kosár. Ezekbe kell bejuttatni a pálcikákkal irányított nádlabdát. 1-1 találat 1 pontot ér. Az a csapat nyer, aki hamarabb eléri az 5 kosárpontot. Nádgömbhorgászat Nádpálca és zsinór segítségével kell kiemelni a nádgömböket a kosarakból. Óvodásoknak, kisiskolásoknak ajánlott játék. Átszúró A nádgömb résein kell átszúrni a botot úgy, hogy a bot végén lévő zsebkendő benne maradjon a gömbben, de a túloldalán lógjon ki. Ez (is) lehet egy sorverseny része is, vagy időre teljesítendő feladat. Ismerkedő játék Körbeadjuk a nádlabdát. Akinek a kezében van a labda, az bemutatkozik, majd elmondja, mi jut eszébe a nádgömbről. Elő lehet állni a legelvetemültebb gondolatokkal is! Azt, ami eszébe jutott a nádlabdáról, leírja egy papírra (név nélkül). Bemutatkozása végén ezt a papírt beleteszi a nádgömbbe, majd a gömböt továbbpasszolja tetszés szerint valakinek. Amikor már mindenkire sor került, a gömb újabb kört kezd. Ezúttal mindenki kihúz egy cetlit belőle, felolvassa a rajta lévő szót és megmondja, hogy kinek a fejéből pattant ki a képzettársítás. Annak, aki nem tudja kitalálni a cetli írójának nevét, teljesítenie kell egy próbatételt. Nálam a nádgömb A játék 12 évnél idősebbeknek és főként bátran szereplő kamaszoknak való. Akinél a nádlabda van, eljátszik egy jelenetet, bármit, ami eszébe jut róla. Pl: egyik kezébe veszi és elkezdi a monológot: Lenni vagy nem lenni.... A közönség amint rájön, mit játszik bekiabálhatja: Hamlet! A közönségből bárki, akinek új ötlete van, megállíthatja a jelenetet egy Állj! felkiáltással és kézfeltétellel. Ekkor az épp előadó megmerevedik abban a mozdulatban, amiben volt. A jelentkező átveszi a nádgömböt és a saját ötletével folytatja. A Hamletből így lehet karalábépucolás, ahol a nádgömb a karalábé, vagy éppen tekegolyó... Ára: Ft. Az ár tartalmazza a kellékeket és 2 animátort. Kérésre bármilyen tárggyal, eszközökkel megszervezünk hasonló játékokat a megfelelő instrukciók vagy javaslatok birtokában. Az ár az áfát nem tartalmazza.

6 Még több játék még többnek Fedezd fel a világoot! Játékos ismerkedés a Föld bolygóval (és naprendszerünkkel) kicsiknek és nagyoknak, amely keretében megismerhetik a rovarok világát, részesei lehetnek egy vulkánkitörésnek, és bolygóközi utazáson vehetnek részt. Okos sütik, pizzaszeletek, óriáskockák segítenek eligazodni a számok és a betűk világában magyarul és angolul. Ára: Ft. Az ár tartalmazza a kellékeket és 2 animátort. Az ár az áfát nem tartalmazza. Kubb Régi skandináv játék. A 2-12 játékosnak dobófáikkal kell ledönteniük az ellenség kubbjait. A végső cél a király kidobása, persze csak az ellenfél teljes megsemmisítése után. Sík felületen, vastag szőnyegen, fűben vagy homokban javasolt játszani. Ára: Ft. Az ár tartalmazza a kellékeket és 2 animátort. Az ár az áfát nem tartalmazza. Lovagjáték Ebben a játékban a Fekete Rend Lovagjai mérkőznek meg a Vörös Rend Lovagjaival. A 2-12 játékos speciális golyókkal és bábukkal küzd egymás ellen. Sík felületen, vastag szőnyegen, fűben vagy homokban javasolt játszani. Ára: Ft. Az ár tartalmazza a kellékeket és 2 animátort. Az ár az áfát nem tartalmazza. Színpad Zenés előadás Disney-slágerekkel (kb. 45 perc). A legismertebb Disney-rajzfilmek slágereiből válogatott előadás. Ára: Ft. Az ár két fellépő díját tartalmazza. Az ár az áfát nem tartalmazza.

7 Játszóház babáknak Az önfeledt játékhoz elengedhetetlen a megfelelő játéktér. Játszóházunkban a gyerekek nagyméretű, színes szőnyegen próbálhatják ki a legkülönfélébb játékokat. Néhány példa játéktárunkból: 1. Játszótér Nagyméretű csúszda, mászóka, melyek kielégítik az 1-3 évesek mozgásigényét, miközben fejlődik egyensúlyérzékük és mozgáskoordinációs képességük. 2. Fejlesztő játékok A legkisebbek figyelmét is lekötik azok a játékok, melyek segítségével a gyermekek megismerkedhetnek a formák és színek világával. 3. Összerakó játékok Nagyméretű puzzle kevés darabból, öltöztetők, kirakók, szín-, formaegyeztető játékok. Ezek a játéktípusok a kisgyermekek logikai képességét, térlátását fejlesztik. 4. Szerepjátékok A lányoknak gyermekméretű bútorok, konyha, fürdőszoba, babák, vasalódeszka, mosógép, babaruhák. A fiúknak autók, szerszámok, teherautó, mentőautó, tűzoltóautó stb. 5. Bábozás Gyerekméretű bábszínház, ahol a kicsik életre kelthetik Jancsit és Juliskát, Hófehérkét, Csipkerózsikát és az erdő állatait. Ára: Ft. Az ár tartalmazza az összes játékot, kelléket és 2 fő jól kommunikáló, képzett animátort. Az ár az áfát nem tartalmazza. Kézműves programok Speciális, a mindenkori rendezvényhez igazítható egyedi kézműves ajánlatunk: a megrendelő logójának, reklámalakjának megformázása kifesthető figurává a Csodacsomag segítségével. A rendezvény témájához illő, legalább 5-féle kézműves foglalkozás: Például: arcfestés drótékszerkészítés gyöngyfűzés origami pólófestés üvegfestés csodacsomag (speciális habszivacsból készült, összerakható képeket festenek ki a gyerekek akrilfestékkel) A pólófestés és az üvegfestés alapjául szolgáló minták alapja lehet a megrendelő logója, reklámfigurája. Kérésre különböző változatokat készítünk. Ára: Ft. A program tartalmazza az összes a kézműves foglalkozásokkal kapcsolatos anyagköltséget és 5 animátort. Az ár az áfát nem tartalmazza.

8 Ünnepek, játékok, jelmezek Ünnepi figurák ünnepi jelmezben Képzett animátor szórakoztatja a gyerekeket nyúl-jelmezben vagy Mikulásként. Ára: Ft. A kiegészítő szereplők (pl. krampuszok) ára Ft / fő. Az ár az áfát nem tartalmazza. Komplex programok, ünnepi rendezvények Fő témakörök: Farsang (jelmezesekkel) Húsvét (húsvéti nyúllal) Gyermeknap Halloween (álarcos jelmezesekkel) Mikulás-ünnepség (Mikulással) A felsoroltak közül bármely téma választható, külön megegyezés szerint. Ára: Ft. A program tartalmaz az alkalomnak megfelelő, 6-féle kézműves foglalkozást, 1 db, 5 állomásból álló állomásos játékot és 5 db, a felsoroltakból szabadon választható játékot, minden kelléket, játékot, 1 játékmestert, 1 szervezőt és 17 animátort. Az ár az áfát nem tartalmazza. A programokhoz a hangosítást, megfelelő számú asztalt és széket a megrendelő biztosítja. Egy alkalom 6 óra időtartamot jelent.

Weöres Sándor kiállítás Megtekinthető: 2013. július 1-15.

Weöres Sándor kiállítás Megtekinthető: 2013. július 1-15. Weöres Sándor kiállítás Megtekinthető: 2013. július 1-15. Tervezett gyermekprogramok: Időpont: 2013. július 6. 10-16 óráig, valamint 2013.július 13. 10-16 óráig gyermekprogramok, kézműves foglalkozások,

Részletesebben

Játéktár. Farm dominó. Dominó fa elemekből. 24 darabos játék, amelyet 4 éves kortól ajánlunk, akár több. résztvevőnek is.

Játéktár. Farm dominó. Dominó fa elemekből. 24 darabos játék, amelyet 4 éves kortól ajánlunk, akár több. résztvevőnek is. Játéktár Ha játszani szeretnél ezekkel a játékokkal, keresd meg a Fogadóportán dolgozó munkatársunkat és kérd el tőle! 2.000 Ft letét ellenében megkapod őket! Farm dominó Dominó, fa elemekből. 24 darabos

Részletesebben

FALI JÁTÉKPANELEK 2017

FALI JÁTÉKPANELEK 2017 Almás pite készítése KF130 A gyerekek az almás pite hozzávalóit tologatással juttathatják el a megfelelő helyre. A híd segítségével változtathatják meg a hozzávalók sorrendjét. A játék által játékos formában

Részletesebben

Fejlesztők lapja www.fejlesztoklapja.hu Telefon: 70-4569841 E-mail: fejlesztoklapja01@gmail.com

Fejlesztők lapja www.fejlesztoklapja.hu Telefon: 70-4569841 E-mail: fejlesztoklapja01@gmail.com Fejlesztők lapja www.fejlesztoklapja.hu Telefon: 70-4569841 E-mail: fejlesztoklapja01@gmail.com Fesztiválokra, falu- és családi napokra, iskolai programokra, szállodai gyermekfoglalkozásokra, egyéb rendezvényekre

Részletesebben

MIKULÁS PROGRAMOK 2017.

MIKULÁS PROGRAMOK 2017. MIKULÁS PROGRAMOK 2017. M I K U L Á S P A R T I S Z E R V E Z É S TARTALOM M i k u l á s m ű s o r o k I n t e r a k t í v p r o g r a m o k, j á t s z ó h á z a k, f o g l a l k o z t a t ó k S z o l

Részletesebben

Hírlevél. A múlt hónapban történt

Hírlevél. A múlt hónapban történt Hírlevél A múlt hónapban történt 2015.02.11 FARSANGRA készülődtünk: A jelmezek kiegészítőit a gyerekházban a szülőkkel együtt készítettük el február 11-én 11 anyuka társaságában. Alkottunk hercegnő fejdíszt,

Részletesebben

Programajánló KidsOasis minősített családbarát szállodák gyerekprogramjainak bővítéséhez

Programajánló KidsOasis minősített családbarát szállodák gyerekprogramjainak bővítéséhez Programajánló KidsOasis minősített családbarát szállodák gyerekprogramjainak bővítéséhez 1. Bemutatás Partnerünk, A Gipszkorszak alkotó játszóház két alkotó játszóházat üzemeltet Budapesten a patinás és

Részletesebben

Fejlesztő játékok. MB 306029 Tapintós sétány. MB 118 210 Bűvös zsákok. MB 358023 Nagymosás. NA 337 224 Mágneses virágok 2+ ÉV 3+ ÉV 4+ ÉV 5+ ÉV

Fejlesztő játékok. MB 306029 Tapintós sétány. MB 118 210 Bűvös zsákok. MB 358023 Nagymosás. NA 337 224 Mágneses virágok 2+ ÉV 3+ ÉV 4+ ÉV 5+ ÉV MB 306029 Tapintós sétány 3 különböző mintával 6 négyzetet lehet összerakni, akár egymás után, akár egymás mellé. A gyerekek séta közben a talpukkal érzékelik a különböző mintázatot. Ezzel serkentik a

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ Tengerecki Alapítvány www.tengereckialapitvany.hu Óriás Társas Játsszunk egy nagyot! Pályázat 2015.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ Tengerecki Alapítvány www.tengereckialapitvany.hu Óriás Társas Játsszunk egy nagyot! Pályázat 2015. FELHÍVÁS A pályázatot hirdet magyarországi és európai pályázók számára Óriás Társas játékpark használatára. A által meghirdetett pályázat célja: - a játékkultúra fejlesztése - élő társasjátékok használata

Részletesebben

ÖKO-Pack Játszóház. a szelektív hulladékgyűjtésről, a tudatos vásárlásról és a komposztálásról!

ÖKO-Pack Játszóház. a szelektív hulladékgyűjtésről, a tudatos vásárlásról és a komposztálásról! ÖKO-Pack Játszóház a szelektív hulladékgyűjtésről, a tudatos vásárlásról és a komposztálásról! Egyetlen gramm tapasztalat többet ér egy tonna teóriánál (John Dewey, 1912) Az ÖKO-Pack Játszóház egy környezeti

Részletesebben

Kültéri játékok. Kültéri játékok. Homokozók, dömperek. IT 048 Kisöntözőkanna. IT 045 Vödör. IT 052 16 darabos homokozó készlet.

Kültéri játékok. Kültéri játékok. Homokozók, dömperek. IT 048 Kisöntözőkanna. IT 045 Vödör. IT 052 16 darabos homokozó készlet. Homokozók, dömperek Gyerekek számára készült fém kerti szerszám: ásó, gereblye, lapát, amelyek valós környezetben is jól használhatók. Piros és kék színben kapható. A szerszámok négy méretben vásárolhatók

Részletesebben

Játékok. Fa puzzle-ok. JM 13801 Közlekedési eszközök puzzle. JM 12804 Óriás puzzle ZOO. JM 13803 Story puzzle Tom új házat épít 2-3 ÉV 3-4 ÉV

Játékok. Fa puzzle-ok. JM 13801 Közlekedési eszközök puzzle. JM 12804 Óriás puzzle ZOO. JM 13803 Story puzzle Tom új házat épít 2-3 ÉV 3-4 ÉV JM 13801 Közlekedési eszközök puzzle A doboz négy darab puzzlet tartalmaz, melyek 2, 3, 4 illetve 5 darabból állnak. Ez a játék lehet az első puzzle, melyen felfedezik a gyerekek a kirakók világát. Fa

Részletesebben

TORNASZOBA. 1 MK_TO-37 Kis billenő rácshinta. 1 DR_ Tornazsámoly. 1 DR_ Tornapad. 1 DR_ Bordásfal

TORNASZOBA. 1 MK_TO-37 Kis billenő rácshinta. 1 DR_ Tornazsámoly. 1 DR_ Tornapad. 1 DR_ Bordásfal 9 2 8 6 4 1 www.bdovi.hu 1 mennyiség cikkszám termék 1 DR_100010000019 Dobbantó 6 mennyiség cikkszám termék 1 MK_TO- Kis billenő rácshinta 2 1 MA_1001 Tornaszekrény 1 DR_10001000001 Tornazsámoly 1 DR_10001000009

Részletesebben

Október 23-hoz kapcsolódó, délutáni szabadidős foglalkozás

Október 23-hoz kapcsolódó, délutáni szabadidős foglalkozás Október 23-hoz kapcsolódó, délutáni szabadidős foglalkozás Ideje: október 22-én délután Kezdés: 13.30 Zárás: 15.30 Az ünnepi műsor a zárást követően lesz. (Felelősök a 8. osztályosok) Felső tagozatosoknak

Részletesebben

Számcirkusz matek a cirkuszban

Számcirkusz matek a cirkuszban Számcirkusz matek a cirkuszban Lóczi Tünde Óvodai foglalkozás tervezet Számcirkusz matek a cirkuszban című drámajátékra épülő foglalkozás, amelyben cél az elemi számolási készség fejlesztése komplex mozgásos

Részletesebben

kocsmasportok.hu Bérleti árlista rendezvényekre 06-20-20-40-131 06-30-73-77-182 06-30-415-75-54 kocsmasportok@kocsmasportok.hu

kocsmasportok.hu Bérleti árlista rendezvényekre 06-20-20-40-131 06-30-73-77-182 06-30-415-75-54 kocsmasportok@kocsmasportok.hu Bérleti árlista rendezvényekre Általános feltételek: Az alábbi ajánlatban szereplő árak 1 termék 1 napi bérleti díjára vonatkoznak és a szállítási költséget nem tartalmazzák. A szállítási költség az egyidejűleg

Részletesebben

egy fogalom Gyártja: Malte Haaning Plastic A/S, Dánia

egy fogalom Gyártja: Malte Haaning Plastic A/S, Dánia egy fogalom Gyártja: Malte Haaning Plastic A/S, Dánia Mi a HAMA? A HAMA egy olyan kreációs játékcsalád, amellyel színes alaplapok és gyöngyök segítségével egyszer u vagy egészen bonyolult minták, képek,

Részletesebben

Kedves Első Osztályos! Rajzold be az óvodai jeledet!

Kedves Első Osztályos! Rajzold be az óvodai jeledet! Kedves Első Osztályos! Rajzold be az óvodai jeledet! Ez a szép, színes feladatgyűjtemény segíti munkádat a matematika tanulásában. Érdekes, játékos feladatokon keresztül ismerkedhetsz meg a 20-as számkörrel.

Részletesebben

Mi az a Táblajáték? Játék vagy sport? Még ha Táblajátékról is beszélünk, ez egy sport, mert vannak szövetségek,nemzeti és nemzetközi versenyek.

Mi az a Táblajáték? Játék vagy sport? Még ha Táblajátékról is beszélünk, ez egy sport, mert vannak szövetségek,nemzeti és nemzetközi versenyek. Mi az a Táblajáték? Játék vagy sport? Még ha Táblajátékról is beszélünk, ez egy sport, mert vannak szövetségek,nemzeti és nemzetközi versenyek. Dobd a korongokat a táblára, és közelítsd a mesterhez (a

Részletesebben

FEJLESZTÉSI TERÜLETEK KOMPLEX KÉPESSÉGFEJLESZTÉS VILÁGHÍRŰ. logikai játékokkal KUDARCTŰRÉS ÖNBIZALOM TÁRSAS KAPCSOLATOK + =

FEJLESZTÉSI TERÜLETEK KOMPLEX KÉPESSÉGFEJLESZTÉS VILÁGHÍRŰ. logikai játékokkal KUDARCTŰRÉS ÖNBIZALOM TÁRSAS KAPCSOLATOK + = FEJLESZTÉSI TERÜLETEK KOMPLEX KÉPESSÉGFEJLESZTÉS IQ VILÁGHÍRŰ logikai játékokkal ÉRZELMI INTELLIGENCIA MATEMATIKA STRATÉGIAI GONDOLKODÁS LOGIKA KUDARCTŰRÉS ÖNBIZALOM TÁRSAS KAPCSOLATOK + = SIKER LOGIKA

Részletesebben

Tematikus terv - Tantárgyi koncentráció november Lila kiscsoport. Környezeti nevelés Vizuális nevelés Irodalmi nevelés

Tematikus terv - Tantárgyi koncentráció november Lila kiscsoport. Környezeti nevelés Vizuális nevelés Irodalmi nevelés 2017. november 6-10. Lila kiscsoport Környezeti nevelés Vizuális nevelés Irodalmi nevelés Anyag: Testünk projekt 1. hét. Cél: Testséma fejlesztése, tájékozódás testen, testrészek ismerete, az emberi test

Részletesebben

Múzeumpedagógiai szolgáltatások. MEGTEKINTHETŐ KIÁLLÍTÁSOK Időszaki kiállítás. címe, rövid összefoglaló (max. 500 karakter)

Múzeumpedagógiai szolgáltatások. MEGTEKINTHETŐ KIÁLLÍTÁSOK Időszaki kiállítás. címe, rövid összefoglaló (max. 500 karakter) MÚZEUM ADATAI Múzeumpedagógiai szolgáltatások Múzeum neve Megye Település Pontos cím Honlapcím Általános információ Megrendelés Név Telefon E-mail Név Telefon E-mail Blaskovich Múzeum Pest Tápiószele 2766

Részletesebben

BABY KOCKÁK. Minden Baby kockák játékunkhoz tartozik egy szülőknek szóló, játékötleteket tartalmazó inspirációs füzet.

BABY KOCKÁK. Minden Baby kockák játékunkhoz tartozik egy szülőknek szóló, játékötleteket tartalmazó inspirációs füzet. BABY KOCKÁK Fejlődjünk a Baby kockákkal! A Baby kockákat a kisgyerekek motorikus képességeinek fejlesztésére tervezték. A kockák egymásra helyezésével fejlődik a kézügyesség, a kezek koordinációja és egyben

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2015. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig PROGRAMAJÁNLÓ 2012. április hónapra a GYERMEKEK HÁZÁBA www.gyhgyor.hu ZENEBÖLCSI ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig 6 hónapos kortól 3 éves korig várjuk az apróságokat és szüleiket.

Részletesebben

Játékok 4-5 éveseknek

Játékok 4-5 éveseknek Játékok 4-5 éveseknek 1. oldal alma mátrix Vágd ki az oldal alján található kis képeket, majd keressétek meg, hogy a mátrix tábla mely négyzetébe illenek. Ehhez az almák színét és nagyságát is meg kell

Részletesebben

1, Hulladék memória: A játék célja: Játék menet:

1, Hulladék memória: A játék célja: Játék menet: 1, Hulladék memória: Megismertetni a 10-20 éves korcsoportot a hulladék csoportokkal és a szelektív hulladékgyűjtéssel. Ezen kívül a játék segít a memória fejlesztésében, a kreativitásban és a gyors helyzet

Részletesebben

Hírlevél. Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház. 2014. január-június

Hírlevél. Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház. 2014. január-június Hírlevél Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház 2014. január-június Gyerekházunk napi szinten 9-13. h áll a családok rendelkezésére. A napi foglalkozásokon túl folyamatos programokkal a jeles napok megünneplésével

Részletesebben

szka102_27 É N É S A V I L Á G Készítette: Özvegy Judit SZOCIÁLIS, ÉLETVITELI ÉS KÖRNYEZETI KOMPETENCIÁK A 2. ÉVFOLYAM

szka102_27 É N É S A V I L Á G Készítette: Özvegy Judit SZOCIÁLIS, ÉLETVITELI ÉS KÖRNYEZETI KOMPETENCIÁK A 2. ÉVFOLYAM szka102_27 É N É S A V I L Á G Séta a vízparton Készítette: Özvegy Judit SZOCIÁLIS, ÉLETVITELI ÉS KÖRNYEZETI KOMPETENCIÁK A 2. ÉVFOLYAM 300 Szociális, életviteli és környezeti kompetenciák Tanári MODULVÁZLAT

Részletesebben

Jeti vadászat - koncepció

Jeti vadászat - koncepció Jeti vadászat Jeti vadászat - koncepció Egy hatalmas vállalkozásnak indulnak neki a résztvevők, hiszen eddig még senkinek sem sikerült elfogni a hegyekben élő jetiket. A vadászat előtt csapatokba szervezve

Részletesebben

A kis hernyó története

A kis hernyó története A kis hernyó története A kishernyó alszik a petében. Gyakorlat: A gyermek sarokülésben összegömbölyödik. Homlokával térde előtt érinti a padlót, popsija a sarkán, kezei lazán a lábfejek mellett. Kiszabadul

Részletesebben

INFORMÁCIÓK STRANDRÖPLABDA PÁLYA ÉPÍTÉSÉHEZ

INFORMÁCIÓK STRANDRÖPLABDA PÁLYA ÉPÍTÉSÉHEZ Strandröplabda bizottság INFORMÁCIÓK STRANDRÖPLABDA PÁLYA ÉPÍTÉSÉHEZ 1. Játékterület: A játékpálya 16 X 8 méteres négyszög alakú terület, melyet legalább 3 méteres kifutó vesz körül és légtere legalább

Részletesebben

A játékosok választanak különböző színű bábukat, mindenki 3 fél színből. Kettő a tényezőké, egy a szorzat bábu színe. Ezeket megjegyzik.

A játékosok választanak különböző színű bábukat, mindenki 3 fél színből. Kettő a tényezőké, egy a szorzat bábu színe. Ezeket megjegyzik. SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ FEJLESZTŐ ESZKÖZÖK 1 2 3 3 4 5 6 7 4 Szerző: Szabó Ottilia 1. SZORZÁS MÁTRIX TÁBLA Eszközök: - szorzatokat tartalmazó tábla, a tényezők fent és bal oldalon - 20-30 bábu - 1-1 vagy 2-2 db

Részletesebben

A LEGO LABIRINTUS. [ A lehetőségek száma szinte végtelen. ]

A LEGO LABIRINTUS. [ A lehetőségek száma szinte végtelen. ] 21305 A LEGO LABIRINTUS A LEGO Labirintus a klasszikus golyó és labirintus játék újabb, változata, amely még élvezetesebbé teszi a kreatív LEGO építést. A teljes egészében LEGO elemekből készült LEGO Labirintus

Részletesebben

Tartalomjegyzék 1. A KÖNYV FELÉPÍTÉSE ÉS A JÁTÉKOK JELLEMZŐI

Tartalomjegyzék 1. A KÖNYV FELÉPÍTÉSE ÉS A JÁTÉKOK JELLEMZŐI 08 11 11 12 15 01 Tartalomjegyzék 1. A KÖNYV FELÉPÍTÉSE ÉS A JÁTÉKOK JELLEMZŐI 1.1. Bevezetés 1.2. Játékok az értelmi (kognitív) fejlesztés érdekében 1.3. Játékok az érzelmi és szociális (affektív) fejlesztés

Részletesebben

Kris Burm játéka. Tartozékok

Kris Burm játéka. Tartozékok Kris Burm játéka Én legyek erősebb, vagy az ellenfelemet gyengítsem? Ezt a húzós kérdést kell feltenni magadnak minden egyes körödben. Tartozékok - 1 játéktábla - 30 fehér korong: 6 Tzaar, 9 Tzarnő és

Részletesebben

Szakképzési Centrum megnevezése (amennyiben nem tagintézmény a program gazdája)

Szakképzési Centrum megnevezése (amennyiben nem tagintézmény a program gazdája) Szakképzési Centrum megnevezése (amennyiben nem tagintézmény a program gazdája) ssz. Tagintézmény megnevezése amennyiben a program helyszíne nem a tagintézmény; intézmény megnevezése Program rövid megnevezése

Részletesebben

Gyerekesély Program Hírlevél

Gyerekesély Program Hírlevél Hírlevél Patapoklosi Biztos Kezdet Gyerekház 2014. III. Hírlevél Gyerekházunk napi szinten nyitva áll a családok számára, valamint folyamatosan próbálja programokkal, jeles napok megünneplésével színesíteni

Részletesebben

KÖRNYEZETÜNK ÉRTÉKEI PROJEKT. TÁRSASJÁTÉK KÉSZÍTÉSE ÓVODÁBA MEGYÜNK címmel

KÖRNYEZETÜNK ÉRTÉKEI PROJEKT. TÁRSASJÁTÉK KÉSZÍTÉSE ÓVODÁBA MEGYÜNK címmel KÖRNYEZETÜNK ÉRTÉKEI PROJEKT TÁRSASJÁTÉK KÉSZÍTÉSE ÓVODÁBA MEGYÜNK címmel Hallgató neve: Szabóné Förhécz Krisztina Projekt téma: TÁRSASJÁTÉK KÉSZÍTÉS (Rajzolás, mintázás, kézimunka technikákkal) KIDOLGOZÁS

Részletesebben

Megdöbbentő állatvilág

Megdöbbentő állatvilág négyrészes könyvsorozat összesen 256 oldalon több száz látványos fotóval Megdöbbentő állatvilág négyré szes kö nyvsor matric ingyen e interne s tes versen y ozat ás albu m A kép illusztráció közönko!zz!

Részletesebben

29 900 Ft. 27 990 Ft. 6 990 Ft. 41 990 Ft

29 900 Ft. 27 990 Ft. 6 990 Ft. 41 990 Ft Sakkszőnyeg Kiváló képességfejlesztő eszköz az óvodában és iskolában a csoportos, mozgásos játékokhoz. A sakkszőnyegen való játékhoz a babzsák figurák használatát ajánljuk. Könnyen tisztítható, erős vászonból

Részletesebben

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére Program és árajánlat Egy napos kirándulások Iskolás vagy óvodás csoportok részére Érkezés Lehetőség van rá, hogy jó idő esetén a csoport lovas kocsival érkezzen a vasútállomástól a park területére. Azonban

Részletesebben

Rendhagyó tanórák. és csoportos foglalkozások

Rendhagyó tanórák. és csoportos foglalkozások Rendhagyó tanórák és csoportos foglalkozások 2014. öszétöl a Gyermekek Házában gyerekeknek, középiskolásoknak, közösségeknek A közművelődés eszközeivel, az oktatás fejlesztéséért kompetenciafejlesztő programok

Részletesebben

Versenyeinkre a nevezéseket 2013. április 25-ig legyetek szívesek elküldeni!

Versenyeinkre a nevezéseket 2013. április 25-ig legyetek szívesek elküldeni! Általános Iskolák Igazgatóinak Munkaközösségeinek L A N D O R N A P 2013. május 22. (szerda) Tárgy: versenykiírások Kedves Kollégák! A Landorhegyi Általános Iskola, Sportiskola az idei tanévben a következő

Részletesebben

Szia Kedves Elsős! Remélem, jól megtanulsz írni év végéig! Jutalmad ez az érme lesz. Színezd ki, vágd ki, és viseld büszkén! Megérdemled! Jó munkát!

Szia Kedves Elsős! Remélem, jól megtanulsz írni év végéig! Jutalmad ez az érme lesz. Színezd ki, vágd ki, és viseld büszkén! Megérdemled! Jó munkát! Szia Kedves Elsős! Ugye ismersz? Én vagyok BÖLCS BAGOLY! Remélem, jól megtanulsz írni év végéig! Jutalmad ez az érme lesz. Színezd ki, vágd ki, és viseld büszkén! Megérdemled! Jó munkát! 3 4. Játsszunk

Részletesebben

Óvodai Tájékoztató. 2009 /2010. 1. szám. Zalabéri Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Óvoda

Óvodai Tájékoztató. 2009 /2010. 1. szám. Zalabéri Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Óvoda Óvodai Tájékoztató 2009 /2010. 1. szám Zalabéri Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Óvoda Tanévindítás: Óvodánk létszáma 2009 / 2010 es tanévben : 34 fő gyermek Csoport szám: 2 Óvodapedagógusok:

Részletesebben

Labdarúgó. foglalkozás

Labdarúgó. foglalkozás 5 7 éves korosztály A foglalkozás értékelése A foglalkozás célja Résztvevők száma A résztvevők értékelése Labdarúgó foglalkozás Résztvevők szintje Foglalkozás Játékok és gyakorlatok Pálya elrendezése A

Részletesebben

A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15

A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15 Rajzverseny óvodásoknak 2011-ben is A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15 Ilyen volt ilyen lett... Egy spontán rajz, aztán mese a környezettudatos házról, és jöhet a világmegváltó alkotás.

Részletesebben

KRESZ-SULI - közlekedés oktatás gyerekeknek

KRESZ-SULI - közlekedés oktatás gyerekeknek KRESZ-SULI - közlekedés oktatás gyerekeknek Játssz! Tapasztalj! Közlekedj! KRESZ-SULI játékos közlekedés oktatás (alap program) A program tartalmazza a mobil KRESZ-park kialakításához szükséges felszereléseket:

Részletesebben

A GYORS REFLEXEK JÁTÉKA 2 5 JÁTÉKOS RÉSZÉRE 4 ÉVES KORTÓL

A GYORS REFLEXEK JÁTÉKA 2 5 JÁTÉKOS RÉSZÉRE 4 ÉVES KORTÓL A GYORS REFLEXEK JÁTÉKA 2 5 JÁTÉKOS RÉSZÉRE 4 ÉVES KORTÓL Játékszabály Milyen játék a Dobble Kids? A Dobble Kids egy 30 lapos kártyapakli, amelynek minden lapján 6 állat látható. A lapokon összesen 30

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2017. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

Óriás Társas Civil szervezeteknek

Óriás Társas Civil szervezeteknek FELHÍVÁS A pályázatot hirdet magyarországi és európai pályázók számára Óriás Társas játékpark használatára. A által meghirdetett pályázat célja: - a játékkultúra fejlesztése - élő társasjátékok használata

Részletesebben

Kollár Zsolt. Játékok könyve. Játékok vidám összejövetelekre

Kollár Zsolt. Játékok könyve. Játékok vidám összejövetelekre Kollár Zsolt Játékok könyve Játékok vidám összejövetelekre Egy ilyen játékgyûjteményt egyedül nem lehet jól megírni. Hálás köszönettel tartozom mindazoknak, akik véleményükkel, ötleteikkel segítették,

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2014. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

ÁRLISTA. Érvényes: január 1-től november 30-ig.

ÁRLISTA. Érvényes: január 1-től november 30-ig. ÁRLISTA. Érvényes: január 1-től november 30-ig. Mesejátékok 50-60 perces, jelmezes, díszletes, zenés, élős szereplős, igazi színházi előadások. Az ár tartalmazza: jelmezeket, díszleteket, kellékeket, szereplőket,

Részletesebben

Gyermekszervezeti munkaterv Szakmár 2013-2014 A gyermekszervezet és az iskola közös célkitűzései és feladatai

Gyermekszervezeti munkaterv Szakmár 2013-2014 A gyermekszervezet és az iskola közös célkitűzései és feladatai Gyermekszervezeti munkaterv Szakmár 2013-2014 A gyermekszervezet és az iskola közös célkitűzései és feladatai Ebben a tanévben gyermekszervezetünk feladatait nagyrészt az Kultúra és művészetek köré tervezi.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ Tengerecki Alapítvány Hétköznapi Óriás Társas Pályázat 2017.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ Tengerecki Alapítvány  Hétköznapi Óriás Társas Pályázat 2017. FELHÍVÁS A pályázatot hirdet magyarországi és európai pályázók számára Óriás Társas játékpark használatára. A által meghirdetett pályázat célja: - a játékkultúra fejlesztése - élő társasjátékok használata

Részletesebben

2011-ben is. kinézni?

2011-ben is. kinézni? Rajzverseny 2011-ben is óvodásoknak A Te környezettudatos kinézni? házad hogy fog 2010-12-15 Ilyen volt ilyen lett... Egy spontán rajz, aztán mese a környezettudatos házról, és jöhet a világmegváltó alkotás.

Részletesebben

Állatkerti foglalkozások. Óvodásoknak

Állatkerti foglalkozások. Óvodásoknak Állatkerti foglalkozások Óvodásoknak Az állatkert az élmények kertje Élménygyűjtő séták az állatkertben Vannak, akik már megtapasztalták, milyen izgalmas úgy érkezni egy állatkerti látogatásra, hogy ott

Részletesebben

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak.

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak. KORFBALL 2013/2014-es tanévre vonakozó Diákolimpia Versenykiírása 1. A verseny célja: a korfball népszerűsítése, verseny- és játéklehetőség biztosítása, az egészséges életmódra nevelés, a tehetséges fiatalok

Részletesebben

Beachtennis szabálykönyv ( )

Beachtennis szabálykönyv ( ) Beachtennis szabálykönyv (2010.06.17.) Tartalom 1: A pálya 2: A pálya borítása 3: A labdák 4: Az ütők 5: A számolás 6: Az adogató és a fogadó 7: A meccs előtti sorsolás 8: A térfélcsere 9: A poén kezdete

Részletesebben

Halloween Összefoglaló: Gyülekező. Kézműves foglalkozás Bázisos játék A bázisok nevei és feladatok röviden: 1. bázis Halász Hat Alma (Halász Alma)

Halloween Összefoglaló: Gyülekező. Kézműves foglalkozás Bázisos játék A bázisok nevei és feladatok röviden: 1. bázis Halász Hat Alma (Halász Alma) Halloween Összefoglaló: A program a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskolában került megrendezésre 2012. október 27-én 14:00 órai kezdettel. Rendezvényünkön 60 jelmezbe öltözött gyermek jelent meg. Nagyon

Részletesebben

A diabo Game Rules lically clever game!

A diabo Game Rules lically clever game! A diabolically clever game! Game Rules A játék célja Kis ördögök vagytok a Pokolból, és épp a jól megérdemelt pihenőt töltitek az elkárhozott lelkek gyötrése után. Nagyon meleg van (természetesen!), úgyhogy

Részletesebben

Szabály játékok. Szerep játékok. 5:5 (kapussal) 5:5 3:3 5:3 3:3. 5:5 (kapussal) 3:3 Ügyességi 5:5. 3 m 3 m. feladatok, játékok

Szabály játékok. Szerep játékok. 5:5 (kapussal) 5:5 3:3 5:3 3:3. 5:5 (kapussal) 3:3 Ügyességi 5:5. 3 m 3 m. feladatok, játékok U9 3 m 3 m U7 5:5 (kapussal) 5:5 3:3 Szabály játékok 5:3 x x x x Labda nélküli koordináció célbarúgással Szerep játékok 3:3 x x x x 5:5 x x x x 5:5 (kapussal) 3:3 Ügyességi feladatok, játékok U7: 5-6 évesek

Részletesebben

1. hét 06.20-24. "TERMÉSZETI KÖRNYEZETÜNK ÉLETTELEN VILÁGA

1. hét 06.20-24. TERMÉSZETI KÖRNYEZETÜNK ÉLETTELEN VILÁGA 1. hét 06.20-24. "TERMÉSZETI KÖRNYEZETÜNK ÉLETTELEN VILÁGA A víz, a fémek, a kövek, a homok, a só és maga a föld az alapanyaga és témája a hetnek. A közvetlen tapasztalatszerzés, anyagismeret mellett a

Részletesebben

Lezajlott a Gyermeknap az Igali Gyógyfürdőben

Lezajlott a Gyermeknap az Igali Gyógyfürdőben Lezajlott a Gyermeknap az Igali Gyógyfürdőben 2011-ben is bekerült az Igali Gyógyfürdő nyári rendezvénysorozatába a már évek óta hagyományosan megrendezésre kerülő és töretlen sikernek örvendő gyermeknap,

Részletesebben

UDVARI JÁTÉKOK. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: 06 22 33 44 55

UDVARI JÁTÉKOK. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: 06 22 33 44 55 UDVARI JÁTÉKOK 1 2 HOMOKOZÓLAPÁTOK Ezek a homokozó eszközök erős műanyagból készültek. Könnyen tisztíthatóak, esztétikusak és rendkívül tartósak. A homokozóban a gyerekek kedvükre alkothatnak, szerepjátékokat

Részletesebben

ISMERED HIDD EL, JELENKEZZ MÉG MA, SCINDIKÁTORA ÉS LEGYÉL TE AZ ÉV

ISMERED HIDD EL, JELENKEZZ MÉG MA, SCINDIKÁTORA ÉS LEGYÉL TE AZ ÉV ISMERED azt az érzést, amikor elmész egy társaságban, és SENKI NEM ÉRTI, mit tanulsz, és mivel foglalkozol www.scindikator.hu HIDD EL, át tudjuk érezni! Éppen ezért folytatja idén is a Nők a Tudományban

Részletesebben

54 761 02 0010 54 02 Kisgyermekgondozó, -nevelő Gyermekgondozó-nevelő

54 761 02 0010 54 02 Kisgyermekgondozó, -nevelő Gyermekgondozó-nevelő A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Cím: Nyári táborok Forrás:

Cím: Nyári táborok Forrás: Cím: Nyári táborok Forrás: http://tabor.bmknet.hu Szöveg típusa: dokumentum Szöveg olvashatósága: könnyű Kérdések nehézsége: könnyű, közepesen nehéz Javasolt felhasználás: 3 6. évfolyam. Nyári táborok

Részletesebben

Integrált tevékenységterv

Integrált tevékenységterv Integrált tevékenységterv Óvónők: Vincze Erika, Sava Silvia. Csoport: középcsoport/nagycsoport Integrált témakör: Ki vagyok? Kik vagyunk? A hét témája: Megismerem magam Tapasztalati területek: Tudományok/

Részletesebben

Alkossunk, játsszunk együtt!

Alkossunk, játsszunk együtt! SZKB_101_03 Gombamese II. lkossunk, játsszunk együtt! Én és a MÁSIK modul szerzõje: Iván Márta SZOCIÁLIS, ÉLETVITELI ÉS KÖRNYEZETI KOMPETENCIÁK 1. ÉVFOLYM 30 Szociális, életviteli és környezeti kompetenciák

Részletesebben

Családi vetélkedő. JÁTÉKVÁR Óvoda 1062 Budapest, Lendvay utca 24.

Családi vetélkedő. JÁTÉKVÁR Óvoda 1062 Budapest, Lendvay utca 24. Családi vetélkedő JÁTÉKVÁR Óvoda 1062 Budapest, Lendvay utca 24. A projekt feladatterve Projekt témája: Családi vetélkedő Időkeret: 3 óra Projektfelelős: 1 pedagógus sorszám feladat felelős Teljesítés

Részletesebben

HOL LEGYEN AZ ELSŐ SZÁLLODAI GIPSZKORSZAK JÁTSZÓHÁZ? FRANCHISE AJÁNLAT

HOL LEGYEN AZ ELSŐ SZÁLLODAI GIPSZKORSZAK JÁTSZÓHÁZ? FRANCHISE AJÁNLAT HOL LEGYEN AZ ELSŐ SZÁLLODAI GIPSZKORSZAK JÁTSZÓHÁZ? FRANCHISE AJÁNLAT 1. Bemutatás Partnerünk, A Gipszkorszak alkotó játszóház két alkotó játszóházat üzemeltet Budapesten a patinás és felkapott Gozsdu

Részletesebben

Nem lehet elég korán kezdeni! Ahhoz, hogy megtanuljunk játszani, gyakorolnunk kell!

Nem lehet elég korán kezdeni! Ahhoz, hogy megtanuljunk játszani, gyakorolnunk kell! Nem lehet elég korán kezdeni! Ahhoz, hogy megtanuljunk játszani, gyakorolnunk kell! Az edzéseken fontos a fegyelem. Ha végrehajtjuk az edző kérését, akkor lehetünk egyre ügyesebbek. Pista bácsi megtanít

Részletesebben

Játékok könyve III. Új játékok

Játékok könyve III. Új játékok Játékok könyve III. Új játékok 1. Diókovács Kellékek: L alakú kályhacső, dió, kalapács, üllő. A játékosok száma: Minimum 3. Előkészületek: A játékvezető úgy helyezi az L alakú kályhavasat, hogy annak alsó

Részletesebben

2.A osztályban szükséges eszközök

2.A osztályban szükséges eszközök 2.A osztályban szükséges eszközök 3db 16-32 vonalas füzet 2db 27-32 négyzetrácsos füzet 1db sima füzet 1db hangjegyfüzet+ 1db szolfézsra(aki jár) 1cs írólap 2db dobókocka 1db mérőszalag 1db rövid vonalzó

Részletesebben

Egyéb Jó gyakorlat megnevezése: Óvoda család újszerű gyakorlata bevontság, együttműködés

Egyéb Jó gyakorlat megnevezése: Óvoda család újszerű gyakorlata bevontság, együttműködés Szolnok Városi Óvodák Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Pedagógiai Szakmai Szolgáltató Intézmény Százszorszép Óvoda referenciahely: A kompetencia alapú nevelési, oktatási programot átfogóan, mintaadóan

Részletesebben

A J Á N D É K KÁRTYA

A J Á N D É K KÁRTYA A J Á N D É K KÁRTYA Információk A Lockarium Escape Rooms-ban négyféle ajándékkártya közül választhatsz. A három különböző témájú pályáinkhoz egyedi utalványokat készítettünk és van egy általános, úgynevezett

Részletesebben

Monopoly Gamer A Monopoly időtálló klasszikusa számtalan változatban látott már napvilágot. Egyik kedvencünk a Monopoly Junior

Monopoly Gamer A Monopoly időtálló klasszikusa számtalan változatban látott már napvilágot. Egyik kedvencünk a Monopoly Junior A Monopoly időtálló klasszikusa számtalan változatban látott már napvilágot. Egyik kedvencünk a Monopoly Junior, mellyel a család legkisebb tagjai is remekül elboldogulnak, és a Monopoly Empire, melyben

Részletesebben

A GYORS REFLEXEK VÍZHATLAN JÁTÉKA JÁTÉKOS SZÁMÁRA - 4 ÉVES KORTÓL

A GYORS REFLEXEK VÍZHATLAN JÁTÉKA JÁTÉKOS SZÁMÁRA - 4 ÉVES KORTÓL A GYORS REFLEXEK VÍZHATLAN JÁTÉKA - 2 5 JÁTÉKOS SZÁMÁRA - 4 ÉVES KORTÓL Játékszabály Mi a Dobble Beach? Akárhová is vezessenek kalandos utazásaitok, ugorjatok fejest a népszerű családi játék új, tartós

Részletesebben

Nemzetiségi Nap 2013. november 15. péntek

Nemzetiségi Nap 2013. november 15. péntek Nemzetiségi Nap 2013. november 15. péntek 8.00: az osztályok levonulása a tornaterembe (alsó tag. 1-3.: szőnyeg+padok; 4.a + 4.b + felső tag. székekkel). 8.15: Nemzetiségi műsor 1. Magyarországi Németek

Részletesebben

Szegedi Tudományegyetem

Szegedi Tudományegyetem Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula pedagógusképző kar Tanító- és Óvóképző Intézet Óvóképző Szakcsoport Játékpedagógia Készítette: Szikora Andrea (SZAVAIF.SZE) 2014.12.01. Oktató: Dr. Sztanáné dr. Babics

Részletesebben

28 800 Ft 19 990 Ft. 29 350 Ft 20 490 Ft. 39 490 Ft 36 990 Ft

28 800 Ft 19 990 Ft. 29 350 Ft 20 490 Ft. 39 490 Ft 36 990 Ft NS1841 Nagy, keskeny tároló Seria+tartozéka - csak két Seria+szekrény közé tehető 28 8 Ft 19 99 Ft NS_1841 NS184 Kicsi duplapolcos tároló, Seria+tartozéka - csak két Seria+szekrény közé tehető 29 35 Ft

Részletesebben

Napközis mini projektek a Herman 4. évfolyamán

Napközis mini projektek a Herman 4. évfolyamán Napközis mini projektek a Herman 4. évfolyamán Itt mindennap történik valami érdekes, izgalmas, kreatív, játékos...dolog. Itt érdemes napközisnek lenni! Általunk az idei tanévben a napköziben próba jelleggel

Részletesebben

NYEREMÉNY JÁTÉK. Kedves Pedagógus, Partnerünk és Játszótársunk!

NYEREMÉNY JÁTÉK. Kedves Pedagógus, Partnerünk és Játszótársunk! Fő fejezet A termék kódja és neve A termék leírása A termék összetevői Alfejezet A termék Kedves Pedagógus, Partnerünk és Játszótársunk! Cégünk 20 éve szolgálja az Önök igényeit és elképzeléseit. Most

Részletesebben

T Ö B B M I N T J Á T É K!

T Ö B B M I N T J Á T É K! Újdonság! játék elalváshoz Szörnyszekrény Kooperációs játék a legfiatalabb szörnyűzőknek. A játékosok közösen igyekeznek az ágy alól előbújó szörnyeket elkergetni. Kiváló szórakozás az egész családnak.

Részletesebben

Motherson. Proud to be part of the most exciting industries. 1. II. sz. melléklet Az SMR etikai magatartása az alkalmazottak felé

Motherson. Proud to be part of the most exciting industries. 1. II. sz. melléklet Az SMR etikai magatartása az alkalmazottak felé Motherson. Proud to be part of the most exciting industries 1. II. sz. melléklet Az SMR etikai magatartása az alkalmazottak felé 1. Saját rendezvények cél a vállalati kötődés erősítése Rendszeres rendezvények,

Részletesebben

3 220 Ft. 8 990 Ft. 4 115 Ft. 4 600 Ft. 7 200 Ft. 6 930 Ft. 9 510 Ft. 5 070 Ft. 5 130 Ft. 5 560 Ft. www.taneszkoz.hu. Csak a készlet erejéig

3 220 Ft. 8 990 Ft. 4 115 Ft. 4 600 Ft. 7 200 Ft. 6 930 Ft. 9 510 Ft. 5 070 Ft. 5 130 Ft. 5 560 Ft. www.taneszkoz.hu. Csak a készlet erejéig Minden, ami a színvonalas oktatáshoz kell! Balázs-Diák Kft. 1043 Budapest, Csányi László u. 34. email: info@taneszkoz.hu Telefon: +36 1/266-5140 Fax: +36 1/266-4644 Társas- és szerepjátékok Teremhet-e

Részletesebben

A feladatok közötti eligazodásban segítenek a következő jelek: A feladat megoldása több gondolkodást kíván. Törd egy kicsit a fejed

A feladatok közötti eligazodásban segítenek a következő jelek: A feladat megoldása több gondolkodást kíván. Törd egy kicsit a fejed Kedves Első Osztályos Rajzold be az óvodai jeledet Az első matematikakönyved tartod a kezedben. Lapozz bele, nézegesd meg Sok érdekes feladat vár rád a számok birodalmában. Amíg nem tudsz olvasni, tanítód,

Részletesebben

Nyári napközi programterv 2011. 07. 18. - 2011. 08. 12. 1. hét 2011. 07. 18-07. 22.

Nyári napközi programterv 2011. 07. 18. - 2011. 08. 12. 1. hét 2011. 07. 18-07. 22. Nyári napközi programterv 2011. 07. 18. - 2011. 08. 12. 1. hét 2011. 07. 18-07. 22. Hétfő 07. 18. 9.15-10.00 Bemutatkozás-ismerkedés. 10.00-12.00 Zeneiskola - Fúvószenekar bemutatója, hangszerek kipróbálása

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ AZ ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK ÉS EGYÉB RENDEZVÉNYEK MEGVALÓSULÁSA SOMOGY MEGYÉBEN

SZAKMAI BESZÁMOLÓ AZ ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK ÉS EGYÉB RENDEZVÉNYEK MEGVALÓSULÁSA SOMOGY MEGYÉBEN Pályázati azonosító:204108/01529 SZAKMAI BESZÁMOLÓ AZ ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK ÉS EGYÉB RENDEZVÉNYEK MEGVALÓSULÁSA SOMOGY MEGYÉBEN (a beszámoló megtalálható a www.mvkkvar.hu honlapon) A Takáts Gyula Megyei

Részletesebben

SZKb_102_01. Bizalomjáték. Készítette: Lissai Katalin É N É S A M Á S I K SZOCIÁLIS, ÉLETVITELI ÉS KÖRNYEZETI KOMPETENCIÁK 2.

SZKb_102_01. Bizalomjáték. Készítette: Lissai Katalin É N É S A M Á S I K SZOCIÁLIS, ÉLETVITELI ÉS KÖRNYEZETI KOMPETENCIÁK 2. SZKb_102_01 segítség, amit adhatok Bizalomjáték É N É S M Á S I K Készítette: Lissai Katalin SZOCIÁLIS, ÉLETVITELI ÉS KÖRNYEZETI KOMPETENCIÁK 2. ÉVFOLYM tanári SEGÍTSÉG, MIT DHTOK MODULVÁZLT tevékenység

Részletesebben

Eszközlista 1-8. osztály 1. osztály

Eszközlista 1-8. osztály 1. osztály Eszközlista 1-8. osztály 1. osztály grafit ceruza - HB 5 db postairon - vastag 3 db, vékony 2 db színesceruza 12 színű vonalas füzet 14-16 5 db négyzetrácsos füzet 3 db sima füzet 1 db írólap 3 csomag

Részletesebben

Paks Város Önkormányzata, a Csengey Dénes Kulturális Központ és az MVM Paksi Atomeromu Zrt. közös szervezésében

Paks Város Önkormányzata, a Csengey Dénes Kulturális Központ és az MVM Paksi Atomeromu Zrt. közös szervezésében Gyermekek és Családok Napja 2016. május 28. Paks Város Önkormányzata, a Csengey Dénes Kulturális Központ és az MVM Paksi Atomeromu Zrt. közös szervezésében Csengey Dénes Kulturális Központ és környéke

Részletesebben

KMOP-4.6.1-11-2012-0016

KMOP-4.6.1-11-2012-0016 (TAER)Különféle eszközök beszerzése Nagykovácsi Kispatak Óvoda Dózsa György utcai tagóvoda részére a KMOP-4.6.1-11-2012-0016 azonosító számú projekt keretében. Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/85 Beszerzés

Részletesebben

eft Intézményszolgálat által központosított karbantartási keret terhére SZVÓ költségvetési forrásból Alapítványi forrásból Tagintézmény

eft Intézményszolgálat által központosított karbantartási keret terhére SZVÓ költségvetési forrásból Alapítványi forrásból Tagintézmény Csicsergő Festés 32 Szerszám, vasaló 12 Összesen: 44 Csepegtető asztal 79 Eszterlánc Festés, pvc padló 78 Csepegtető asztal 163 36 kiságy vásárlása 220 Gézengúz Szerszám 13 Vezetői iroda parkettázás, folyosó

Részletesebben

Eseménynaptár 2017/2018 nevelési év

Eseménynaptár 2017/2018 nevelési év PESTERZSÉBETI NYITNIKÉK ÓVODA 1203 Budapest, Kossuth L. u. 3. Tel: 284-5755 Email: pesterzsebeti.nyitnikekovoda@mail.h1telekom.hu OM:034710 Eseménynaptár 2017/2018 nevelési év Szeptember 04-15. Szülői

Részletesebben

cím: KÖZÖSSÉGI TÁRSASJÁTÉKOK Táborban, szabadban, teremben

cím: KÖZÖSSÉGI TÁRSASJÁTÉKOK Táborban, szabadban, teremben cím: KÖZÖSSÉGI TÁRSASJÁTÉKOK Táborban, szabadban, teremben Gyűjtötte, összeállította és szerkesztette: Tamáska Zoltán Publio Kiadó 2013 Minden jog fenntartva! BEVEZETŐ Minél pörgősebb, minél egyszerűbben

Részletesebben