Nem csak a ruháinak van szüksége felfrissülésre, hanem Önnek is!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nem csak a ruháinak van szüksége felfrissülésre, hanem Önnek is!"

Átírás

1 Nem csak a ruháinak van szüksége felfrissülésre, hanem Önnek is! Önnek is jól esne egy kis kényeztetés? A ruhái is hasonlóra vágynak! Frissítse fel kényes ruhadarabjait a Bosch ActiveOxygen mosógépével, mi pedig wellness élményt adunk ajándékba!* Promóciós időszak: január 2. március *A tájékoztatás nem teljeskörű, vásárlás előtt kérjük tájékozódjon a részletekről a oldalon.

2 Vásároljon Bosch ActiveOxygen mosógépet vagy válasszon mellé még egy Bosch szárítógépet és kényeztesse magát wellness programokkal!* Amennyiben most vásárol Bosch Serie 8 ActiveOxygen mosógépet, megajándékozzuk Önt egy 1 napos wellness utalvánnyal az Oxygen Wellnessbe. Azonban, ha választ mellé még egy a promócióban szereplő szárítógépet is, egy 2 éjszakára szóló wellness utalványt adunk ajándékba, mellyel az Oxigén Hotel wellness részlegén pihenheti ki a hétköznapi fáradalmakat. Az ajándékutalványok nem összevonhatóak. 2 éjszaka 2 fő részére az Oxigén Hotelba*** 1 nap 2 fő részére az Oxygen Wellness-be****

3 A vásárlást követően regisztráljon névre szóló számlájával és személyes adataival a weboldalon. Sikeres regisztrációját** követően ben küldjük Önnek a megfelelő wellness vouchert, melyek beválthatóak május 1-től július 31-ig. A promóció január 2. és március 31. közötti vásárlásokra érvényes. A regisztráció kizárólag névre szóló számlával lehetséges és a vásárolt készülékeknek ugyanazon számlán kell szerepelniük. A regisztrációt megteheti január 2. és április 14. között, amelynek sikerességéről minden esetben értesítő t küldünk a regisztrációkor megadott címre. Amennyiben ezt nem kapta meg, vagy egyéb kérdése lenne, kérjük, jelezze a os telefonszámon vagy a boschactiveox@popgroup.hu címen. A promócióban a szórólapon és a promóciós szabályzatban szereplő termékek vesznek részt. A promócióban résztvevő készülékek: Active Oxygen mosógép: WAW28740EU, WAW32760ME***** Szárítógép: WTW85560BY, WTW85561BY, WTW85530BY További részletek és promóciós szabályzat: * A tájékoztatás nem teljeskörű, vásárlás előtt kérjük tájékozódjon a részletekről a oldalon. ** A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, garancialevelet nem áll módunkban elfogadni. *** Oxigén Hotel Noszvaj **** Oxygen Wellness Budapest, Naphegy ***** Beérkezéstől függően.

4 ActiveOxygen program Higiénikusan tiszta egy gombnyomásra. Mindenféle kémiai adalékanyag nélkül. A ruháink nem csak öltöztetnek, szép emlékeket idéznek, de rendszeres részesei az életünknek. Ezért is nagyon fontos, hogy megfelelően tisztítsuk és ápoljuk őket. Ez az, amiben a Bosch ActiveOxygen technológia segítségére lesz. A funkció egy gombnyomásra aktiválódik és 99,99%* -ig sikeresen eltávolítja a baktériumokat az érzékeny ruhákból még alacsony hőfokon is, bármiféle kémiai adalék anyag nélkül. ActiveOxygen ActiveOxygen gomb ActiveOxygen generátor VarioDob Kedvenc ruhadarabjaink gyakran a legkényesebbek. Használata egyszerű: 1. Válassza ki a kívánt mosási programot és nyomja meg az ActiveOxygen gombot. 2. A mosási ciklus elején az aktív oxigén jól látható ködként jelentkezik, amit a rendszer maga bocsát ki a dobba. Nincs szükség más adalékanyagra. 3. A végső centrifugálás előtt az aktív oxigén még egyszer kezelésbe veszi a ruhát, hogy eltávolítsa a baktériumokat. 4. A folyamat körülbelül 30 percbe telik, nem többe. Az eredmény: higiénikusan tiszta ruhadarabok. Az E. coli, C. albicans*, S. enterica, A. brasiliensis, S. aureus, Bakteriophage MS2 akár 99,99%-os csökkentése a Gyors/vegyes hideg programban ajánlott mennyiségű normál folyékony mosószerrel és 4 kg mosnivalóval teszt: MB 7623/15, július 29-én, a wfk Institut für Angewandte Forschung GmbH által a BSH Hausgeräte GmbH számára.

5 ActiveOxygen Felfrissítő program Néha a ruhái is csak egy kis felfrissülésre vágynak! Ha csak egy rövid mosásra van szüksége, az ActiveOxygen Felfrissítő programja ebben is segítségére lesz, hiszen 45 perc alatt még a legkényesebb ruháiból is eltávolítja a kellemetlen szagokat, miközben maximálisan védi ruhái anyagát. 1. Válassza ki az ActiveOxygen Refresh programot. 2. Az aktív oxigén jól látható ködként jelentkezik a dobban, eltávolítva a kellemetlen szagokat a textíliából, ráadásul mindenféle adalékanyag nélkül. 3. A folyamat körülbelül 45 percet vesz igénybe és az eredmény: frissen illatozó ruhadarabok.

6 VarioDob és EcoSilence Drive A mosógép, amit alig lehet észrevenni. Mosási eredmények, amiket észrevesz. A VarioDob-nak és az EcoSilence Drive rendszernek köszönhetően a Bosch mosógépei hosszú energiatakarékos működésük alatt gyengéden és hatékonyan kezelik ruhadarabjait. Csendben dolgoznak, ezáltal nem zavarhatják az Ön és családja nyugalmát, így, akár késő este is nyugodt szívvel elindíthat egy mosást. Ráadásul az egyedi dobkialakításnak köszönhetően a mosógép úgy centrifugál, hogy védje a textíliák anyagát, így Ön még sokáig hordhatja azokat.

7 Azoknak, akik különösen gazdaságosan szeretnék szárítani ruháikat. SelfCleaning Condenser A Bosch szárítógépekben megtalálható kondenzátor megkíméli Önt a tisztítás fáradalmaitól. A szabadalmaztatott SelfCleaning kondenzátor ugyanis szárítási ciklusonként maximálisan akár négyszer is megtisztítja magát automatikusan a kondenzvíz felhasználásával. Az ActiveSteam felfrissítő funkciónak köszönhetően a kiadott gőz gyorsan eltünteti a ráncokat és a kellemetlen szagokat a keveset hordott ruhákból, legyen szó hétköznapi vagy akár egy elegánsabb, kényesebb ruhadarabról. Energia Hőszivattyús A++ energiahatékonysági osztályú szárítóink a hagyományos szárítóktól eltérően nem fűtőcsövekkel melegítik fel a levegőt, hanem hőszivattyúval. A hőszivattyú a maradékhőt hasznosítja a következő szárítási ciklusban, mint legfőbb energiaforrás. Így ruháit, a készülék egész élettartama alatt, mindig energiatakarékosan száríthatja meg.

8 A szolgáltatás, melyben 100%-ig megbízhat! Az Ön rugalmas és naprakész szakértője a Bosch Ügyfélszolgálat. Nyitva tartás: A nyitvatartásról kérjük tájékozódjon a honlapunkon. Hibabejelentés Hibabejelentés nyitva tartási időben: hibabejelentes@bsh.hu Alkatrészrendelés Tel.: alkatreszrendeles@bsh.hu Bosch Info-vonal: Bosch Ügyfélszolgálat Szervizszolgáltatás a készülék teljes élettartama alatt Az egész országot lefedő szervizhálózat Eredeti alkatrészek és kiegészítők Keressen minket a Facebook-on: Bosch Készült a BSH Kft. megbízásából. Az adatok tájékoztató jellegűek! A típusmódosítás és mindennemű műszaki változtatás joga fenntartva! A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.

2 + 3 érv a Bosch mosógépek mellett év díjmentes garancia.

2 + 3 érv a Bosch mosógépek mellett év díjmentes garancia. 2 + 3 érv a Bosch mosógépek mellett. 2 + 3 év díjmentes garancia. Bosch mosógépek, szárítógépek, mosó-szárítógépek most 2+3 év gyártói garanciával.* Promóciós időszak: 2017. szeptember 1. - december 31.

Részletesebben

Adagolás és mosás: automatikusan tökéletes.

Adagolás és mosás: automatikusan tökéletes. Automatikus mosószer adagolás a Bosch i-dos rendszerrel. i-dos Adagolja mosószerét mostantól automatikusan! Mi pedig megtérítjük készüléke vételárának 10%-át! Promóciós időszak: 2018. január 1 - február

Részletesebben

A tökéletes páros. Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és MUM 5 konyhai robotgépet adunk ajándékba!*

A tökéletes páros. Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és MUM 5 konyhai robotgépet adunk ajándékba!* A tökéletes páros. Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és MUM 5 konyhai robotgépet adunk ajándékba!* Promóciós időszak: 2018. január 1. - február 28. www.bosch-home.com/hu ajándék robotgép * A tájékoztatás

Részletesebben

Mi nem csak beszélünk a minőségről.

Mi nem csak beszélünk a minőségről. Mi nem csak beszélünk a minőségről. Bosch mosó- és szárítógépek 30 napos pénzvisszafizetési garanciával. 30 napos z Ön maradéktalan elégedettségéért! Pénzvisszafizetési garancia 2011.01.01-03.31. Elöltöltős

Részletesebben

Receptek gombnyomásra. Új Bosch sütőjén vagy ajándék tabletjén!

Receptek gombnyomásra. Új Bosch sütőjén vagy ajándék tabletjén! Receptek gombnyomásra. Új Bosch sütőjén vagy ajándék tabletjén! Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és a tökéletes receptek elkészítéséhez most egy elegáns tabletet is adunk ajándékba!* Promóciós időszak:

Részletesebben

A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. Bosch ActiveOxygen promóció

A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. Bosch ActiveOxygen promóció A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. Bosch ActiveOxygen promóció ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA A BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft. (székhely: 1126 Budapest, Királyhágó tér 8-9.) (továbbiakban:

Részletesebben

Kiskészülékeink legjobbjai most pénzvisszatérítéssel!

Kiskészülékeink legjobbjai most pénzvisszatérítéssel! Kiskészülékeink legjobbjai most pénzvisszatérítéssel! Válasszon a Bosch PerfectSelection válogatás készülékei közül, és igényelje a 10%-os visszatérítést a készülék árából! Az akció időtartama: 2018. október

Részletesebben

50% A tökéletes konyha titka? Bosch indukciós főzőlap most féláron, beépíthető szett vásárlása esetén!

50% A tökéletes konyha titka? Bosch indukciós főzőlap most féláron, beépíthető szett vásárlása esetén! A tökéletes konyha titka? Bosch indukciós főzőlap most féláron, beépíthető szett vásárlása esetén! Bosch indukciós főzőlapok most 50% pénzvisszatérítéssel!* Promóciós időszak: 2016. szeptember 15. november

Részletesebben

0% vezeték. 100% kényelem.

0% vezeték. 100% kényelem. 0% vezeték. 100% kényelem. Élvezze a vezeték nélküli porszívózás kényelmét, és igényelje a 10%-os visszatérítést a porszívó árából! * www.bosch-home.com/hu MOST 10 VISSZAJÁR *A promóció időtartama: 2018.

Részletesebben

Részletek:

Részletek: Kóstoljon bele a siker ízébe! Válasszon NEFF Slide & Hide vagy NEFF Hide sütőt a különleges konyhai élményekhez, és legyen partnerével a NEFF vendége egy exkluzív gourmet esten Giannival! Részletek: www.neff-home.com/hu

Részletesebben

Prémium minőség garanciával!

Prémium minőség garanciával! Prémium minőség garanciával! Mi bízunk termékeink minőségében, ezért most a Bosch PerfectSelection prémium háztartási kiskészülékekre 2 + 1 év gyártói garanciát adunk*! Akció időtartama: 2018. január 1.

Részletesebben

Beépíthető sütő újdonságok

Beépíthető sütő újdonságok Beépíthető sütő újdonságok 2012 2 Beépíthető sütők Az első fogás már főzés közben is élvezhető: a Bosch beépíthető sütők szépsége és tudása. HotAir Eco hőlégbefúvás: energiatakarékos sütési mód a Bosch-tól.

Részletesebben

0% vezeték. 100% kényelem.

0% vezeték. 100% kényelem. 0% vezeték. 100% kényelem. Próbálja ki a vezeték nélküli porszívózás kényelmét most 100% elégedettségi garanciával! * www.bosch-home.com/hu *A promóció időtartama: 2018. február 1 március 31. Végre! Nincs

Részletesebben

A karácsonyi receptet Önre bízzuk. Az ajándékot mi adjuk!

A karácsonyi receptet Önre bízzuk. Az ajándékot mi adjuk! A karácsonyi receptet Önre bízzuk. Az ajándékot mi adjuk! Használja ki Magyarország kedvenc konyhai robotgépének sokoldalúságát! * AJÁNDÉK TARTOZÉK! * Piaci részesedés, GfK, 2015 Válasszon kedve szerint!

Részletesebben

0% vezeték. 100% kényelem.

0% vezeték. 100% kényelem. 0% vezeték. 100% kényelem. Próbálja ki a vezeték nélküli porszívózás kényelmét most 100% elégedettségi garanciával! * www.bosch-home.com/hu *A promóció időtartama: 2018. február 1 március 31. Most 100%

Részletesebben

Ajándékkal készülünk az ünnepekre!

Ajándékkal készülünk az ünnepekre! Ajándékkal készülünk az ünnepekre! Vásároljon Bosch konyhai robotgépet az ünnepi sütés-főzés megkönnyítésére, és igényelje az ajándék tartozékot!* Az akció időtartama: 2019.10.01.-12.31. www.bosch-home.com/hu

Részletesebben

Ajándékkal készülünk az eperszezonra!

Ajándékkal készülünk az eperszezonra! Ajándékkal készülünk az eperszezonra! Csodálatos süteményeket és édességeket tervez az idei friss eperből? Szerezze be idejében a munkálatokat megkönnyítő Bosch robotgépét, és igényelje az ajándék tartozékot!*

Részletesebben

Mosni sokféle módon lehet. A Bosch csak tökéletesen tud. Bosch mosó- és szárítógépek széles választéka 2012-ben is.

Mosni sokféle módon lehet. A Bosch csak tökéletesen tud. Bosch mosó- és szárítógépek széles választéka 2012-ben is. Mosni sokféle módon lehet. A Bosch csak tökéletesen tud. Bosch mosó- és szárítógépek széles választéka 2012-ben is. 3 Mosógépek Vario dob* VarioTrommel A hullámos mintázatú dobkialakításnak köszönhetően

Részletesebben

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat.

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Mosógép Beszerelés és használat Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Tartalomjegyzék Üzembehelyezés...5 A készülék leírása...7 Indítás

Részletesebben

A karácsonyi receptet Önre bízzuk. Az ajándékot mi adjuk.

A karácsonyi receptet Önre bízzuk. Az ajándékot mi adjuk. A karácsonyi receptet Önre bízzuk. Az ajándékot mi adjuk. Vásároljon Bosch konyhai robotgépet az ünnepi sütés-főzés megkönnyítésére, és igényelje az ajándék tartozékot! Az akció időtartama: 2018.10.15-12.31.

Részletesebben

Frissesség és takarékosság garantálva!

Frissesség és takarékosság garantálva! Frissesség és takarékosság garantálva! Bosch hűtő- és fagyasztókészülékek 2+3 év gyártói garanciával 2016. május 9. és december 31. között! 2+3 Év Garancia *Háztartási nagykészülékek Forrás: Euromonitor,

Részletesebben

Háztartási nagykészülékek

Háztartási nagykészülékek s Háztartási nagykészülékek Újdonságok 2005 Siemens. Megérint a jövô. Hûtô-fagyasztó kombinációk Tele ötletes megoldásokkal de az Ön élelmiszerei számára mindig van hely. Kétkompresszoros kivitel lsó fagyasztós

Részletesebben

Beépíthető készülékek beépítési rajzai

Beépíthető készülékek beépítési rajzai Beépíthető készülékek beépítési rajzai 2010 2 Beépítési rajzok Beépítési rajzok. HBA785750, HBA73R450 HBA63B250 HBA38B750 HBA36B650, HBA36B660, HBA36B620 HBX53R50 HBB43C350 HBA43T350/320/360 HBA42S350E

Részletesebben

Az egyetlen szárítógép, mely öntisztító kondenzátorának köszönhetően teljes élettartama alatt alacsony energiafogyasztásra képes.

Az egyetlen szárítógép, mely öntisztító kondenzátorának köszönhetően teljes élettartama alatt alacsony energiafogyasztásra képes. Az egyetlen szárítógép, mely öntisztító kondenzátorának köszönhetően teljes élettartama alatt alacsony energiafogyasztásra képes. Világbajnok Siemens iq 800 Master Class kondenzációs szárító, a legalacsonyabb

Részletesebben

Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel.

Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel. Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel. Most ajándék tisztítószer csomaggal! A promóció időtartama: 2017. november 1. - december 31. + Most ajándék tisztítószer csomaggal! Használjon eredeti

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

Mosás és szárítás igazi szakértőként: HomeProfessional. Élvezze az új prémium készülékeket a Boschtól!

Mosás és szárítás igazi szakértőként: HomeProfessional. Élvezze az új prémium készülékeket a Boschtól! Mosás és szárítás igazi szakértőként: HomeProfessional Élvezze az új prémium készülékeket a Boschtól! 2 HomeProfessional HomeProfessional 3 Még ha ez régimódian is hangzik, mi a Boschnál a készülékeinket

Részletesebben

Megkíméljük a magas számláktól! Bosch Eco Collection. Energiatakarékos háztartási készülékek a Bosch-tól. Érvényes: 2010. április 1-től június 30-ig.

Megkíméljük a magas számláktól! Bosch Eco Collection. Energiatakarékos háztartási készülékek a Bosch-tól. Érvényes: 2010. április 1-től június 30-ig. Megkíméljük a magas számláktól! Bosch Eco Collection. takarékos háztartási készülékek a Bosch-tól. Érvényes: 2010. április 1-től június 30-ig. 2 Bosch Technológiák, amelyek nem csak a mindennapjainkat

Részletesebben

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat.

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. Bosch NoFrost készülékek VitaFresh funkcióval tökéletesítve. www.bosch-home.com/hu *Háztartási nagykészülékek Forrás:

Részletesebben

Szabadonálló mosogatógépek 2013/2014

Szabadonálló mosogatógépek 2013/2014 Szabadonálló mosogatógépek 2013/2014 2 Kiváló mosogatási eredmény, jelentős energiamegtakarítás. Bosch mosogatógépek kíváló energiafelhasználása A Bosch mosogatógépei az elmúlt évek számos innovatív technológiájának

Részletesebben

Elöltöltős mosógépek VarioPerfect

Elöltöltős mosógépek VarioPerfect Elöltöltős mosógépek te 0% 10 te 0% 10 WE28463BY Maxx** te 0% 10 WE2449KBY(Maxx for Kids) Maxx** WE20464BY Maxx** 1400f/p 1,05 kwh / 4 liter 5 db / db Nagy piktogrammos LCD kijelző quaspar mosás Gyermekzár

Részletesebben

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere FÕMOSÓK D-Color színes ruhák mosószere Különbözõ mosási célokra, színes és fehér, szintetikus, pamut és kevertszálas textíliák kézi és gépi mosására egyarát alkalmas mosópor. Alkalmazás: 10-20 g/kg, 10-20

Részletesebben

Ideális hőmérséklet. és kiemelkedő kényelem. Egy lélegzetvételnyi friss levegő. 6. Érzék funkció. Precíz beállíthatóság a nagyobb kényelemért

Ideális hőmérséklet. és kiemelkedő kényelem. Egy lélegzetvételnyi friss levegő. 6. Érzék funkció. Precíz beállíthatóság a nagyobb kényelemért INNOVÁCIÓ Ideális hőmérséklet és kiemelkedő kényelem 6. Érzék funkció z intelligens 6. Érzék funkció érzékeli a szoba hőmérsékletét, és automatikusan kiválasztja a hűtés, a fűtés, a páramentesítés vagy

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

Mosó- és szárítógépek 2013/2014

Mosó- és szárítógépek 2013/2014 Mosó- és szárítógépek 2013/2014 2 Egy háztartási gép, melyet az ember első pillantásra ért Home Professional mosógép. Igazi mosási szakértő, mert: Meggyőz az egyedülálló kezelőpanel révén A legjobb mosási

Részletesebben

Kiemelkedő teljesítmény alacsony energiafogyasztással.

Kiemelkedő teljesítmény alacsony energiafogyasztással. Kiemelkedő teljesítmény alacsony energiafogyasztással. Bosch energiatakarékos hűtőkészülékek. 2011 Az A+++ energiaosztályos készülék akár 60%-kal hatékonyabb mint az A energiaosztállyal rendelkező. 2 Hatékonyság

Részletesebben

Mosni és mosószert adagolni mindenki tud. Tökéletesen csak a Miele.

Mosni és mosószert adagolni mindenki tud. Tökéletesen csak a Miele. Mosni és mosószert adagolni mindenki tud. Tökéletesen csak a Miele. Miele W1 mosógépek egyedülálló TwinDos, kétfázisú mosószeradagolással * Minden TwinDos adagolórendszerrel rendelkező W1 Miele mosógéphez

Részletesebben

Beépíthető készülékek akciós ajánlata. Érvényes: 2010. II. negyedév

Beépíthető készülékek akciós ajánlata. Érvényes: 2010. II. negyedév Beépíthető készülékek akciós ajánlata Érvényes: 2010. II. negyedév mindennapok nélkülözhetetlen segítőtársai: Bosch beépíthető készülékek. 60 cm 60 cm Keret nélküli kivitel SuperQuattro SQ SuperQuattro

Részletesebben

AZ ÉLET BONYOLULT. LEGALÁBB A MOSÁS LEGYEN EGYSZERŰ! ÚJ WaveActive MOSÓGÉPEK ÉS SZÁRÍTÓGÉPEK. gorenje.hu

AZ ÉLET BONYOLULT. LEGALÁBB A MOSÁS LEGYEN EGYSZERŰ! ÚJ WaveActive MOSÓGÉPEK ÉS SZÁRÍTÓGÉPEK. gorenje.hu Elfogadjam az állásajánlatot vagy megtartsam a régit? Legyen több időm vagy több pénz a zsebemben? AZ ÉLET BONYOLULT. LEGALÁBB A MOSÁS LEGYEN EGYSZERŰ! ÚJ WaveActive MOSÓGÉPEK ÉS SZÁRÍTÓGÉPEK gorenje.hu

Részletesebben

E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k

E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k Fekete ngyal Fehér Ördög 2008 E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k FL 80 E FLS 80 E Centrifuga fordulatszám 800 rpm Programok száma 15 85 x 59,5 x 53 cm 85 x 59,5 x 39 39 cm cm FL 105 S FLS 105 S Centrifuga

Részletesebben

Takarékoskodjon az energiával az új évben! A Bosch ebben is segít.

Takarékoskodjon az energiával az új évben! A Bosch ebben is segít. Takarékoskodjon az energiával az új évben! A Bosch ebben is segít. Évnyitó Bosch kiskészülék válogatás Energiatakarékosságban díjnyertes! Bosch BSGL32030 2 Új Bosch ErgoMixx kézi mixer család: kézreálló

Részletesebben

DANUBE INTERNATIONAL. Használati útmutató PROCESS CONTROL XBTR. (VERSION XBTR du 01/02/08) -0-

DANUBE INTERNATIONAL. Használati útmutató PROCESS CONTROL XBTR. (VERSION XBTR du 01/02/08) -0- DANUBE INTERNATIONAL Használati útmutató PROCESS CONTROL XBTR (VERSION XBTR du 01/02/08) -0- XBTR mikroprocesszoros mosógépek használata Első lépések A mikroprocesszor 5 előre rögzített a felhasználók

Részletesebben

Plazma elektron spray ionizáló rendszer

Plazma elektron spray ionizáló rendszer Plazma elektron spray ionizáló rendszer tartalom Ismertetés 2... Fő funkciók 5... Jellemzők 7... Üzemmódok és alkalmazás 9... Tesztek és tanúsítványok 10... Technikai adatok 12... Csomagolás 13... 1. Ismertetés

Részletesebben

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Telefonos ügyfélszolgálat Internetes ügyfélszolgálat E-számla, e-fizetés Csoportos beszedési megbízás Tartalom 01 Telefonos ügyfélszolgálat

Részletesebben

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Miért érdemes a Syen-t választania? Többszörös szűrőrendszer: Intelligens leolvasztás:

Részletesebben

Mini mosógép

Mini mosógép Mini mosógép 10030788 10030789 10030790 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY 2014 nyár Magyarország Március 15 május 15 Stratégia Márka erősítése + Végfelhasználói promóciók Tudatosság a választás során, a végfelhasználói kampány terjesztése + A

Részletesebben

Textildíszítő készlet

Textildíszítő készlet Textildíszítő készlet Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91522AB4X4VII 2017-02 Felvasalás előtt ügyeljen a következőkre: A szegecseket olyan, lehetőség szerint sima felületekre lehet felvasalni,

Részletesebben

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő 2 MAGYAR EM8690-R1 - Vezeték nélküli füst érzékelő Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 2.0 LED indikátor... 3 3.0 Beállítások... 3 3.1 Első használat... 3 3.2 Teszt Mód...

Részletesebben

Júliusi promóciónkban több új terméket is kínálunk, amelyeket érdemes kipróbálni!

Júliusi promóciónkban több új terméket is kínálunk, amelyeket érdemes kipróbálni! Kedves Tanácsadóink! Júliusi promóciónkban több új terméket is kínálunk, amelyeket érdemes kipróbálni! Bízunk abban, hogy az új Kardi junior és a megújult DiCHO termékcsalád is hozzájárulnak a TIENS termékimádók

Részletesebben

AZ ADVENTI NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. Az Adventi Nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték) Szervezője, az Avanzo-Trade

AZ ADVENTI NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. Az Adventi Nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték) Szervezője, az Avanzo-Trade 1. A Nyereményjáték szervezője AZ ADVENTI NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA Az Adventi Nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték) Szervezője, az Avanzo-Trade Kft. (székhely: 1162 Budapest, Istráng

Részletesebben

Beépíthető sütők katalógusa. Partner Program 2012

Beépíthető sütők katalógusa. Partner Program 2012 Beépíthető sütők katalógusa Partner Program 2012 Bosch sütők számtalan extrával hogy Önnek csak a vendégeivel kelljen foglalkozni. Sütőautomatika AutoPilot beépített automata programok Súlyautomatikával

Részletesebben

Bosch szabadonálló készülékek 2017/2018

Bosch szabadonálló készülékek 2017/2018 Bosch szabadonálló készülékek 2017/2018 2 www.bosch-home.com/hu Készülékek minden igényre. Hogy megkönnyítsük döntését a vásárlásnál, készülékeinket négy kategóriába osztottuk, melyek a következők: Serie8,

Részletesebben

T80 ventilátor használati útmutató

T80 ventilátor használati útmutató T80 ventilátor használati útmutató 1. Tápkábel és 2. Motor állvány 3. Kondenzátor 4. Motor dugvilla 5. Hátsó borítás 6. Légbefúvó 7. Csapágy 8. Áramköri lap 9. Kapcsolódoboz 10. Kapcsoló fedél 11. Kapcsológomb

Részletesebben

KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A KLÍMABERENDEZÉS NEM CSAK KÉNYELME, HANEM BIZTONSÁGA SZEMPONTJÁBÓL IS ALAPVETŐEN FONTOS Autójának

Részletesebben

ÜZEMBE HELYEZÉSI ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS 3 SF 6 CB SZÁRÍTÓGÉP

ÜZEMBE HELYEZÉSI ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS 3 SF 6 CB SZÁRÍTÓGÉP H ÜZEMBE HELYEZÉSI ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS 3 SF 6 CB SZÁRÍTÓGÉP 1 H TARTALOMJEGYZÉK Oldal A KÖRNYEZETVÉDELEMMEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK...3 BESZERELÉS...3 ELEKTROMOS CSATLAKOZTATÁS...5 A RUHA ELŐKÉSZÍTÉSE...5

Részletesebben

A baba- és környezetbarát mosószer. A megoldás: MOSÓDIÓ! 1 / 6

A baba- és környezetbarát mosószer. A megoldás: MOSÓDIÓ! 1 / 6 Ugye Ön sem akarja tovább mérgezni a környezetét, és szeretné, ha gyermeke nem szenvedne ek A megoldás: MOSÓDIÓ! Napjainkban a tisztaságra való törekvés ördögi körré alakult. A mosás célja, hogy eltávolítsuk

Részletesebben

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő.

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő. Winners Group Kft. FILOZÓFIA A Fortador Lamborghini filozófia, hogy kompromisszumok nélkül, hatékonyan, ultramodern formában tisztítson, fertőtlenítsen. A bika erejével. Magyarországon kizárólag nálunk

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Ruhái jó formában lesznek minden nap. Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárítógépek

Ruhái jó formában lesznek minden nap. Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárítógépek Ruhái jó formában lesznek minden nap Electrolux ek, ek és mosó-ek Viselje örömmel kedvenc ruháit minden nap A hangulatát, sőt az egész napját meghatározhatja, hogy érzi magát ruhájában. Ha jó formában

Részletesebben

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 120 60 30 KETTŐS KIJELZŐ & VISIOLIGHT TM Az Aeroguard 4S kettős kijelzője révén minden érték látható. Az aktuális üzemmód

Részletesebben

Ajándék tartozékok a még tökéletesebb konyhai eredményért.

Ajándék tartozékok a még tökéletesebb konyhai eredményért. A BSH csoport a Siemens AG védjegyjogosultja. Ajándék tartozékok a még tökéletesebb konyhai eredményért. Vásároljon most Siemens iq700 és iq500 beépíthető készülékeket és egészítse ki a főzési élményt

Részletesebben

Super Silent (Szupercsendes) MultiSystem

Super Silent (Szupercsendes) MultiSystem Super Silent (Szupercsendes) Hogy az otthoni pihenés tényleg teljes legyen az Ariston szupercsendes. Egy új hidraulikus rendszernek és a speciális hangelnyelő lapokkal szigetelt kádnak köszönhetően az

Részletesebben

FORGÓFEJES FEJMOSÓ DUO

FORGÓFEJES FEJMOSÓ DUO FORGÓFEJES FEJMOSÓ DUO Használati útmutató HU Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Reméljük, hogy termékünkkel Ön is elégedett lesz és hosszú ideig szolgálja majd Önt. Az útmutató

Részletesebben

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU KÖSZÖNJÜK, HOGY A WHIRLPOOL TERMÉKÉT VÁLASZTOTTA! A teljes körű támogatás és szolgáltatás érdekében regisztrálja készülékét a www.whirlpool.eu/register oldalon! WWW A

Részletesebben

Fél töltet a felső vagy az alsó kosárban A féltöltet tökéletes megoldás az

Fél töltet a felső vagy az alsó kosárban A féltöltet tökéletes megoldás az Mosogatógépek Az Ariston mosogatógépek különlegességei Az Ariston összes mosogatógépe A energiaosztályú és A mosogatási minőségű. Egyes mosogatógépek digitális kijelzővel (LCD) rendelkeznek, melyen a mosogatás

Részletesebben

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU KÖSZÖNJÜK, HOGY A WHIRLPOOL TERMÉKÉT VÁLASZTOTTA! A teljes körű támogatás és szolgáltatás érdekében regisztrálja készülékét a www. whirlpool. eu / register oldalon! WWW

Részletesebben

Megújult a Váci utcai üzletünk Nyereményjáték

Megújult a Váci utcai üzletünk Nyereményjáték Megújult a Váci utcai üzletünk Nyereményjáték Szabályzat és Adatvédelmi tájékoztató Kérjük, olvassa el figyelmesen a L'OCCITANE Central Europe s.r.o. Magyarországi Fióktelepe szervezésében megrendezett

Részletesebben

AJÁNDÉK GYAPJÚTAKARÓ AEG MOSÓGÉPEKHEZ, SZÁRÍTÓGÉPEKHEZ ÉS MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEKHEZ

AJÁNDÉK GYAPJÚTAKARÓ AEG MOSÓGÉPEKHEZ, SZÁRÍTÓGÉPEKHEZ ÉS MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEKHEZ AJÁNDÉK GYAPJÚTAKARÓ AEG MOSÓGÉPEKHEZ, SZÁRÍTÓGÉPEKHEZ ÉS MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEKHEZ 2019. JANUÁR 21. - 2019. ÁPRILIS 30. 1. A promóció elnevezése, rövid leírása, szervezője 1.1 A promóció elnevezése: AEG mosógép,

Részletesebben

ORIFLAME AJÁNLÓ PROGRAM ES KATALÓGUS-IDŐSZAKBAN

ORIFLAME AJÁNLÓ PROGRAM ES KATALÓGUS-IDŐSZAKBAN ORIFLAME AJÁNLÓ PROGRAM 16-17-ES KATALÓGUS-IDŐSZAKBAN Ha szereted az Oriflame termékeket ajánld azokat barátaidnak, ismerőseidnek! Regisztrálj új törzsvásárlót a 16-os és 17-es katalógus-időszakban, hogy

Részletesebben

Tegye még sokoldalúbbá konyhai robotgépét! Válogasson ízlése szerint a tartozékok széles választékából!

Tegye még sokoldalúbbá konyhai robotgépét! Válogasson ízlése szerint a tartozékok széles választékából! Tegye még sokoldalúbbá konyhai robotgépét! Válogasson ízlése szerint a tartozékok széles választékából! Kiegészítő tartozékok MUMX és MUM8 Kiegészítő tartozékok MUMX és MUM8 Kiegészítő tárcsák zöldségszeletelőhöz

Részletesebben

Különleges ajánlat különleges készülékekre. Partner Program Érvényes: szeptember 1-től év végéig.

Különleges ajánlat különleges készülékekre. Partner Program Érvényes: szeptember 1-től év végéig. Különleges ajánlat különleges készülékekre Partner Program Érvényes:. szeptember 1-től év végéig. 2 Mosógépek Forradalom a mosásban: automatikus mosószeradagolás Takarékossággal a környezetért A Bosch

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

(b) ezzel egyúttal elfogadja a jelen leírásban ( Leírás ) foglalt valamennyi rendelkezést. (továbbiakban együtt: Pályázat ).

(b) ezzel egyúttal elfogadja a jelen leírásban ( Leírás ) foglalt valamennyi rendelkezést. (továbbiakban együtt: Pályázat ). A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. VARIÁCIÓK LEVESTŐL A DESSZERTIG! ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA A BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft. (székhely: 1126 Budapest, Királyhágó tér 8-9.) (továbbiakban:

Részletesebben

Évszázados újdonság. Az Indiai mosódióhéj

Évszázados újdonság. Az Indiai mosódióhéj Évszázados újdonság Az Indiai mosódióhéj Mi fán terem az ilyesmi??? A mosódiófa(szappanfa) szappanfafélék családjába tartozik. Hazánkban élő rokonai pl.: juharfa és a vadgesztenyefa. Mint ezek is, a mosódiófa

Részletesebben

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN CleanJar MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS A berendezést üveg, fém és műanyagkannák, üveg és más tartályok tisztítására és sterilizálására tervezték

Részletesebben

NYISS A VILÁGRA NYISS AZ ÚJRA NYISS ÖNMAGADRA

NYISS A VILÁGRA NYISS AZ ÚJRA NYISS ÖNMAGADRA NYISS A VILÁGRA NYISS AZ ÚJRA NYISS ÖNMAGADRA ÚJ REGISZTRÁLT TAGOKNAK SZÓLÓ TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM 2019/C6-8 katalógus-időszak Érvényes: 2019. április 9-től 2019. június 10-ig. 1Regisztrálj törzsvásárlóként

Részletesebben

Aroma diffúzor

Aroma diffúzor Aroma diffúzor 10029718 10029719 Kedves Vásárlónk! Gratulálunk a választásához. Kérjük, olvassa el ezt a tájékoztatót, az esetleges károk elkerülése érdekében. Az utasítások figyelmen kívül hagyása miatt

Részletesebben

től ig

től ig 2018. 05.27-től 2018.06.26-ig JÚNIUS FONTOSABB ESEMÉNYEI: BALLAGÁS VIZSGA- IDŐSZAK PÓTLÁS Június 27. Cukorbetegek Világnapja BALLAGÁS, VIZSGAIDŐSZAK Ha Június, akkor vizsgaidőszak! Ilyenkor a fiatalok

Részletesebben

mosólabda Bio MAUNAWAI mosólabda Használati útmutató hu 1

mosólabda Bio MAUNAWAI mosólabda Használati útmutató hu 1 MAUNAWAI mosólabda Bio mosólabda Használati útmutató hu 1 Maunawai Bio-mosólabda Mosószer nélküli, vagy jelentősen csökkentett mennyiségű mosószerrel használható előnyei: használatával akár 100 %-ban mellőzhetjük

Részletesebben

A Nyerj nyaralást a Bubbles-szel - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata

A Nyerj nyaralást a Bubbles-szel - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata A Nyerj nyaralást a Bubbles-szel - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata A Nyerj nyaralást a Bubbles-zel promóciót (a továbbiakban: Játék vagy Promóció) Szervezőként a Bubbles International

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

TŐL IG

TŐL IG 2019.04.27-TŐL 2019.05.26-IG Májusi ajánlataink Új Tanácsadóknak! Ingyenes regisztárció: Csatlakozzon hozzánk bármely Tiens termék megvásárlásával +1db szórólap ajándékba! 100 BV (Bronz) Csatlakozási csomag:

Részletesebben

Vertikális gőzölős vasaló

Vertikális gőzölős vasaló Vertikális gőzölős vasaló Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Használatba vétel előtt, kérjük, olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. A vasaló

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat 1. A Játék leírása 1.1. Az Aqua Danubius 2000 Kft (1126 Budapest, Böszörményi út 3/A., továbbiakban: Szervező) a jelen szabályzatban részletezett nyereményjátékot szervezi bármely megjelölt és résztvevő

Részletesebben

Megoldások a tiszta környezetért

Megoldások a tiszta környezetért Megoldások a tiszta környezetért HU 07/18 CID LINES a tisztító, ápoló és fertőtlenítő termékek teljes választékának gyártója a vendéglátás, a közlekedési, élelmiszeripari és mezőgazdasági ágazatok számára.

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

Vidítsa fel ügyfeleit. Climalife Új Frionett termékskála- www.climalife.dehon.com 1

Vidítsa fel ügyfeleit. Climalife Új Frionett termékskála- www.climalife.dehon.com 1 Vidítsa fel ügyfeleit Climalife Új Frionett termékskála- www.climalife.dehon.com 1 és ápolja berendezésüket! A rendszeres tisztítás és fertőtlenítés: javítja a hatékonyságot, (különösen a hőátadást); megelőzi

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VEZETÉKES TELEFON. Voxtel C100

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VEZETÉKES TELEFON. Voxtel C100 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU VEZETÉKES TELEFON Voxtel C100 2 P1 [.!. I. lḷ.] -[M3J... - [M4) P2 P3 3 1 MERT MI TÖRŐDÜNK! Köszönjük, hogy termékünket választotta! Ezt a terméket úgy terveztünk és gyártottuk,

Részletesebben

Legyen Ön a mesterszakács konyhájában!

Legyen Ön a mesterszakács konyhájában! Legyen Ön a mesterszakács konyhájában! A professzionális sütés élménye. A Siemens sütők a professzionális sütés élményét nyújtják. Legyen Ön szenvedélyes hobbiszakács vagy olyan valaki, aki nem szívesen

Részletesebben

Elöltöltős mosógépek varioperfect opcióval.

Elöltöltős mosógépek varioperfect opcióval. Elöltöltős mosógépek varioperfect opcióval. WM 14E443BY WM 12E362BY WM 12E36SBY (sport/fitness ) 20% 20% 10% 20%-kal alacsonyabb 20%-kal alacsonyabb 10%-kal alacsonyabb töltősúly super15 Outdoor/ impregnált

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15/b.; Ügyfélfogadási Idő: Hétfő: 10-18, Kedd: 8-18, Szerda: 10-20, Csütörtök: 10-18, Péntek:

Részletesebben

Meggyőző érvek. A Siemens háztartási készülékek legfontosabb termékjellemzői. Megérint a jövő.

Meggyőző érvek. A Siemens háztartási készülékek legfontosabb termékjellemzői. Megérint a jövő. Meggyőző érvek. A Siemens háztartási készülékek legfontosabb termékjellemzői Megérint a jövő. Minden nap keményen dolgozunk azért, hogy Önnek alacsonyabb legyen az energiaszámlája. Kiemelkedő teljesítmény,

Részletesebben

Fisher oldalfali splitklíma-berendezések inverteres és fi x sebességû kivitelben. Swarovski. Bevált minôség a legtöbb extrával!

Fisher oldalfali splitklíma-berendezések inverteres és fi x sebességû kivitelben. Swarovski. Bevált minôség a legtöbb extrával! Fisher oldalfali splitklíma-berendezések inverteres és fi x sebességû kivitelben Bevált minôség a legtöbb extrával! Most Swarovski fülbevalót adunk ajándékba Fisher klímaberendezés vásárlása esetén! Költséghatékony

Részletesebben

NESTLÉ Húsvéti promóció 2019

NESTLÉ Húsvéti promóció 2019 NESTLÉ Húsvéti promóció 2019 Promóció hivatalos szabályzata. 1. A Promóció szervezője A "Nestlé Húsvét 2019 Auchan promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője a Nestlé Hungária Kft. (székhely: 1095

Részletesebben

MÁRCIUS FONTOSABB től ig

MÁRCIUS FONTOSABB től ig HELLO MÁRCIUS MÁRCIUS FONTOSABB DÁTUMAI: Március 8. Nemzetközi Nőnap Március 20. A boldogság világnapja Március 22. A víz világnapja Március 24. A TBC elleni küzdelem világnapja MIT IS AJÁNLHATUNK VÁSÁRLÓINKNAK?

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító DD122FW-MK4

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító DD122FW-MK4 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Háztartási Párátlanító DD122FW-MK4 BIZTONSÁGI ELŐIRÁSOK Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót FIGYELEM- A párátlanító kizárólag háztartási célokra alkalmazható.

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15.; Telefonszám: (36) 1 885-2015; E-mail Cím: ugyfelszolgalat@greengo.hu; Weboldal: www.greengo.hu)

Részletesebben

MASSZÁZSRENDSZEREK. Ami jár, az jár! 10 ÉV GARANCIA 2+1. Akció időtartama: 2015.10.05-12.18. Válasszon kedvére ajándék kádjaink közül!

MASSZÁZSRENDSZEREK. Ami jár, az jár! 10 ÉV GARANCIA 2+1. Akció időtartama: 2015.10.05-12.18. Válasszon kedvére ajándék kádjaink közül! KÁDAK EK Ami jár, az jár! ajándék kád jár! 10 ÉV 10 ÉV GARANCIA A FÜRDŐKÁDRA GARANCIA 2+1 ÉV GARANCIA A RE 2+1 ÉV a Akció időtartama: 2015.10.05-12.18. Válasszon kedvére ajándék kádjaink közül! Válasszon

Részletesebben

Q30 ventilátor használati útmutató

Q30 ventilátor használati útmutató Q30 ventilátor használati útmutató Fontos! Későbbi használat céljából őrizzük meg az útmutatót. Összeszerelés előtt mindenképp tanulmányozzuk át az útmutatót. utasítások Motor Tápkábel Biztosító anya Hátsó

Részletesebben