AMIT A NYEREMÉNYEKRŐL TUDNI ÉRDEMES

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AMIT A NYEREMÉNYEKRŐL TUDNI ÉRDEMES"

Átírás

1 AMIT A NYEREMÉNYEKRŐL TUDNI ÉRDEMES Érvényes augusztus 9-től.

2

3 1 HONNAN TÁJÉKOZÓDHATOK A NYERŐSZÁMOKRÓL, A NYEREMÉNY ÖSSZEGÉRŐL? MIT TEGYEK, HA NYERTEM? 2 3 MENNYI IDŐM VAN ARRA, HOGY FELVEGYEM A NYEREMÉNYT? TANÁCSOK NYERTESEKNEK 4 A nyereményigényléssel kapcsolatos részletes információkat a játékokhoz kapcsolódó Részvételi Szabályzatokban talál.

4 HONNAN TÁJÉKOZÓDHATOK A NYEROSZÁMOKRÓL, A NYEREMÉNY 1

5 a sorsolási műsorokat nézve a lottózókból a Szerencsejáték Zrt. honlapjáról a teletextből a Nemzeti Sport napilap Sportfogadás mellékletéből a SzerencseMix c. ingyenes újságból (elérhető a lottózókban)

6 MIT TEGYEK, HA NYERTEM? hogyan JUTHATOK 2 Milyen nyereményt értem el? Definiáljuk!

7 KISNYEREMÉNY Ft alatti nyeremény. NAGYNYEREMÉNY Nagy összegű nyeremény: 200 ezer és 5 millió forint közötti nyeremény. Lottózói nyeremény: átvételi igazolással elért 200 ezer és 400 ezer forint közötti nyeremény. Jelentős összegű nyeremény: 5 millió forint feletti, de 40 millió forintot meg nem haladó nyeremény. Kiemelten nagy összegű nyeremény: 40 millió forint feletti nyeremény. Minden nyeremény nettó nyeremény, azaz nem kell utánuk külön adózni. Ugyanakkor fontos tudni, hogy a Szerencsejáték Zrt. az Eurojackpot első két nyerőosztályának nyereményét bruttó összegben teszi közzé. A bruttó nyeremény után a Szerencsejáték Zrt. az SZJA-t befizeti, és így a megmaradt nettó nyereményösszeg kerül átutalásra a nyertes játékos részére.

8 A kisnyereményeket készpénzben, függetlenül a vásárlás helyétől, minden terminállal rendelkező értékesítőhely kifizeti. A 200 ezer forintot meghaladó nyereményeket - a lottózói nyeremények kivételével - kizárólag átutalás útján, magyarországi forint alapú bankszámlára kaphatják meg a nyertesek. A kifizetés egyeztetésére 5 millió forintig a Szerencsejáték Zrt. saját üzemeltetésű lottózóiban, 5 millió forint felett minden esetben személyesen, a Szerencsejáték Zrt. székházában kerül sor.

9 A nagynyereményekre nyereményigénylést kell benyújtani: - Nagy összegű nyereményt a Szerencsejáték Zrt. saját üzemeltetésű lottózóiban benyújtott nyereményigénylés útján, a jogosultság ellenőrzése után, Magyarországon is működő bank bankfiókjában nyitott, forint alapú bankszámlára, átutalással fizet ki - a lottózói nyeremény kivételével - a Szerencsejáték Zrt. A nyereményigény benyújtásával egy időben a nyertes átvételi igazolást bevonjuk. Az átvételi igazolással elért 200 ezer és 400 ezer forint közötti nyeremény kifizetése készpénzben is lehetséges a játékos kérésének megfelelően a Szerencsejáték Zrt. saját üzemeltetésű lottózóiban. A nyeremény készpénzben való kifizetése a terminálkezelővel egyeztetett időpontban, de legkésőbb az átvételi igazolás beolvasását követő 3 munkanapon belül lehetséges.

10 Jelentős összegű nyereményért a 0630/ es telefonszámot kell a nyertesnek felhívnia (minden lottózóban megtalálható a telefonszám kifüggesztve); ezen a vonalon lehet a nyeremény biztonságos felvételét egyeztetni. (A telefonszám hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra, pénteken 8 és 13 óra között hívható.) - 40M 0630/ A nyereményre jogosultságot követően a kifizetés ebben az esetben is banki átutalás útján történik, a nyertes szelvényt a nyereményigényléssel egy időben bevonjuk.

11 Kiemelten nagy összegű nyeremény igénylését egy másik telefonszámon lehet jelezni, ez a Bizalom Vonala: 0620/ a telefonszám szintén megtalálható kifüggesztve minden lottózóban. A számon hétfőtől péntekig 8-18 óra között lehet a biztonságos nyereményfelvételt egyeztetni. 40M BIZALOM VONALA 0620/ A nyereményre jogosultságot követően a kifizetés ebben az esetben is banki átutalás útján történik, a nyertes szelvényt bevonjuk.

12 MENNYI A IDOM V N ARRA, HOGY FELVEGYEm A NYEREMÉNYT /JELENTKEZZEK ÉRTE? 3

13 Hogy mikor lehet felvenni a nyereményt, az a nyeremény összegétől függ. AZ ELÉRT KISNYEREMÉNYEK KÉSZPÉNZBEN TÖRTÉNŐ KIFIZETÉS ESETÉN, A SORSOLÁS NAPJÁTÓL SZÁMÍTOTT 90 NAPIG IGÉNYELHETŐK. 90

14 30 A nagynyereményekre vonatkozó nyereményigény a sorsolás napjától számított 90 napon belül nyújtható be, és a nyeremény a nyereményigénylést követő 30 napon belül kerül átutalásra.

15 90

16 AZ INTERNETEN, SMS-BEN ELÉRT, A BELSŐ EGYENLEGEN JÓVÁÍRT KISNYEREMÉNYEK KIFIZETETTNEK MINŐSÜLNEK. További információk az egyes játékok Részvételi Szabályzataiban olvashatók.

17 FIGYELEM CSAK A HATÁRIDŐN BELÜL ÉRKEZETT IGÉNYLÉST TUDJUK FIGYELEMBE VENNI, A KÉSŐBBIEKET NEM. MÉLTÁNYOSSÁGOT SEM TUDUNK GYAKOROLNI.!!!

18 4 TANÁCSOK NYERTESEKNEK!!!

19 ŐRIZZE MEG AZ ÁTVÉTELI IGAZOLÁST, mert csakis ennek ellenében juthat a nyereményhez.

20 KEZELJE GONDOSAN!

21 Ne mossa ki, ne dobja ki, ne rejtse olyan bombabiztos helyre, amire később nem emlékszik pl. legyen egy kijelölt helye a szelvényeknek. Ne akarjon biztonsági másolatot készíteni a szelvényről, mert csak az eredetivel lehet felvenni a nyereményt.

22 NE ADJA A SZELVÉNYT ILLETÉKTELEN SZEMÉLY KEZÉBE ÉS A VILÁGHÁLÓN SE OSSZA MEG SENKIVEL A SZELVÉNY MÁSOLATÁT, mert ezzel beazonosíthatóvá válik, és lehetőséget ad a visszaélésekre. Pl. illetéktelenek megtudhatják a szelvény számát, és megpróbálhatnak nyereményt felvenni vele. Minél előbb tájékozódjon a nyereményfelvétel határidejéről és módjáról.

23 GONDOLJA VÉGIG, SZERETNÉ-E, HA MÁSOK IS ÉRTESÜLNÉNEK A NYEREMÉNYÉRŐL, és ennek tudatában ossza meg a hírt másokkal.

24 MIT TEGYEK, HA SZERETNÉM MEGŐRIZNI AZ ANONIMITÁSOM? Ebben a Szerencsejáték Zrt. abszolút partner. Az anonimitást szolgálja a nyereményigénylés folyamata, és az egyszemélyes kapcsolattartás. A Szerencsejáték Zrt. kijelölt munkatársával ennek az egy személynek is titok a kiléte. A Szerencsejáték Zrt. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011.évi CXII. törvény alapján kezeli a személyes adatokat, és a Társaság belső szabályozásai még szigorúbb hozzáférési szabályokat állapítanak meg. Nem hozzuk nyilvánosságra a nyertes személyes adatait (amennyiben nem járul hozzá ennek ellenkezőjéhez). A Szerencsejáték Zrt.-n belül is szigorúan bizalmasan kezeljük az adatait. A nyereményfelvétel tényét is csak késleltetve hozzuk nyilvánosságra.

25 MIT TEGYEK, HA VILÁGGÁ SZERETNÉM KÜRTÖLNI A HÍRT? Amennyiben a nyertes úgy dönt, szeretné megosztani a hírt a közvéleménnyel, biztosítjuk ehhez a sajtónyilvánosságot.

26 ELÉRHETŐSÉGEINK Ügyfélszolgálat: 06-1/ Az ügyfélszolgálat elérhető: Hétfő-Vasárnap 7:00-23:00 cím: facebook.com/szerencsejatek.zrt

27 NYEREMÉNYINFORMÁCIÓ Automata nyereményinformációért hívja a Telinfot a 06-1/ as számon. Nagynyertes vonal: forint közötti nyeremény esetén 06-30/ (H-Cs: 8:00 16:00, P: 8:00 13:00) 40 millió forint fölötti nyeremény esetén 06-20/ (H-P: 8:00 18:00)

28

Érvényes: 2015. augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

Érvényes: 2015. augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Érvényes: 2015. augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Tartalomjegyzék I. ÁLTALÁNOS RÉSZ...3 1. Általános rendelkezések...3 2. Értelmező rendelkezések...3 3. A Hatoslottó játék lényege...7 4. Részvételi

Részletesebben

Üveggolyó SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2008.

Üveggolyó SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2008. Az Üveggolyó SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2008. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban bárki részt vehet, aki a Részvételi

Részletesebben

Boldog karácsonyt! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2011.

Boldog karácsonyt! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2011. A Boldog karácsonyt! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2011. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli

Részletesebben

Érvényes: 2015. augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

Érvényes: 2015. augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Érvényes: 2015. augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Tartalomjegyzék I. ÁLTALÁNOS RÉSZ 3 1. Általános rendelkezések... 3 2. Értelmező rendelkezések... 3 3. A Luxor játék lényege... 8 4. Részvételi

Részletesebben

A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték. Részvételi- és Játékszabályzata

A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték. Részvételi- és Játékszabályzata A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A Nyereményjáték szervezője a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. SZERVEZÉS ÉS LEBONYOLÍTÁS A Nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. ÉRVÉNYES: november 6-TÓL

JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. ÉRVÉNYES: november 6-TÓL JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: 2016. november 6-TÓL Tartalomjegyzék I. ÁLTALÁNOS RÉSZ...3 1. Általános rendelkezések...3 2. Értelmező rendelkezések...3 3. Az Ötöslottó játék lényege...7 4. Részvételi

Részletesebben

Boldog karácsonyt! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2014.

Boldog karácsonyt! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2014. A Boldog karácsonyt! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2014. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli

Részletesebben

Sok szeretettel! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2015.

Sok szeretettel! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2015. A Sok szeretettel! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2015. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

Rubik kocka SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2014.

Rubik kocka SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2014. A Rubik kocka SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2014. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: 2016. JANUÁR 1-TŐL

JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: 2016. JANUÁR 1-TŐL JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: 2016. JANUÁR 1-TŐL Tartalomjegyzék I. ÁLTALÁNOS RÉSZ... 3 1. Általános rendelkezések...3 2. Értelmező rendelkezések...3 3. A Skandináv lottó lényege...6 4. Részvételi

Részletesebben

JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: NOVEMBER 13-TÓL

JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: NOVEMBER 13-TÓL JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: 2017. NOVEMBER 13-TÓL Tartalomjegyzék I. ÁLTALÁNOS RÉSZ 3 1. Általános rendelkezések... 3 2. Értelmező rendelkezések... 3 3. A Luxor játék lényege... 7 4. Részvételi

Részletesebben

JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: NOVEMBER 10-TŐL

JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: NOVEMBER 10-TŐL JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: 2016. NOVEMBER 10-TŐL Tartalomjegyzék I. ÁLTALÁNOS RÉSZ... 3 1. Általános rendelkezések...3 2. Értelmező rendelkezések...3 3. A Skandináv lottó lényege...6 4. Részvételi

Részletesebben

Érvényes: augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

Érvényes: augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Érvényes: 2015. augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Tartalomjegyzék I. ÁLTALÁNOS RÉSZ...3 1. Általános rendelkezések...3 2. Értelmező rendelkezések...3 3. Az Ötöslottó játék lényege...7 4. Részvételi

Részletesebben

A tippmix fogadás lényege Tippeljen a fogadási ajánlatban található sportesemények felkínált kimeneteleire.

A tippmix fogadás lényege Tippeljen a fogadási ajánlatban található sportesemények felkínált kimeneteleire. ogyan_jatszunk_tippmix_2015_08.indd 1 2015.08.19. 10:23:16 A tippmix fogadás lényege Tippeljen a fogadási ajánlatban található sportesemények felkínált kimeneteleire. Fogadhat csak egy vagy akár több sportesemény

Részletesebben

Monopoly SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2013.

Monopoly SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2013. A Monopoly SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2013. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos részt

Részletesebben

Szerencsepart SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2015.

Szerencsepart SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2015. A Szerencsepart SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2015. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

Házi kedvenc SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2015.

Házi kedvenc SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2015. A Házi kedvenc SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2015. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

A PUTTÓ játék. Részvételi Szabályzata

A PUTTÓ játék. Részvételi Szabályzata A PUTTÓ játék Részvételi Szabályzata KIADJA: SZERENCSEJÁTÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG BUDAPEST, 2012. TARTALOMJEGYZÉK I. ÁLTALÁNOS RÉSZ... 4 1. Általános rendelkezések... 4 2. Értelmező rendelkezések...

Részletesebben

JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: NOVEMBER 6-TÓL

JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: NOVEMBER 6-TÓL JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: 2016. NOVEMBER 6-TÓL Tartalomjegyzék I. ÁLTALÁNOS RÉSZ... 3 1. Általános rendelkezések... 3 2. Értelmező rendelkezések... 3 3. A Joker játék lényege... 7 4. Részvételi

Részletesebben

Részvételi Szabályzata

Részvételi Szabályzata Az ÖTÖSLOTTÓ játék Részvételi Szabályzata KIADJA: SZERENCSEJÁTÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG BUDAPEST, 2011. Tartalomjegyzék I. ÁLTALÁNOS RÉSZ... 4 1. Általános rendelkezések... 4 2. Értelmező rendelkezések...

Részletesebben

Érvényes: 2015. augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

Érvényes: 2015. augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Érvényes: 2015. augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA TARTALOMJEGYZÉK I. ÁLTALÁNOS RÉSZ... 3 1. Általános rendelkezések... 3 2. Értelmező rendelkezések... 3 3. A Puttó játék lényege... 7 4. Részvételi

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland

Részletesebben

JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: JANUÁR 2-TŐL

JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: JANUÁR 2-TŐL JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: 2017. JANUÁR 2-TŐL TARTALOMJEGYZÉK I. Általános rész... 3 1. Általános rendelkezések... 3 2. Értelmező rendelkezések... 3 3. A Kenó játék lényege... 6 4. Részvételi

Részletesebben

Érvényes: 2015. augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

Érvényes: 2015. augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Érvényes: 2015. augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Tartalomjegyzék I. ÁLTALÁNOS RÉSZ... 3 1. Általános rendelkezések... 3 2. Értelmező rendelkezések... 3 3. A Joker játék lényege... 6 4. Részvételi

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit a jelen

Részletesebben

JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: NOVEMBER 7-TŐL

JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: NOVEMBER 7-TŐL JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ÉRVÉNYES: 2016. NOVEMBER 7-TŐL TARTALOMJEGYZÉK I. ÁLTALÁNOS RÉSZ... 3 1. Általános rendelkezések... 3 2. Értelmező rendelkezések... 3 3. A Puttó játék lényege... 7 4. Részvételi

Részletesebben

Az ÖTÖSLOTTÓ játék. Részvételi Szabályzata

Az ÖTÖSLOTTÓ játék. Részvételi Szabályzata Az ÖTÖSLOTTÓ játék Részvételi Szabályzata KIADJA: SZERENCSEJÁTÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG BUDAPEST, 2014. Tartalomjegyzék I. ÁLTALÁNOS RÉSZ... 3 1. Általános rendelkezések... 3 2. Értelmező rendelkezések...

Részletesebben

Indexfüzet. ÉRVÉNYES: február 1.-től

Indexfüzet. ÉRVÉNYES: február 1.-től Indexfüzet ÉRVÉNYES: 2016. február 1.-től A táblázatok a megjátszható kombinációs Kenó játékok indexszámait, az egyes kombinációk által tartalmazott alapjátékok darabszámát és a találatoktól függően a

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Kincses láda 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Kincses láda 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Kincses láda 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit a jelen

Részletesebben

A PUTTÓ JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA KIADJA: SZERENCSEJÁTÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG BUDAPEST, 2014.

A PUTTÓ JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA KIADJA: SZERENCSEJÁTÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG BUDAPEST, 2014. A PUTTÓ JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA KIADJA: SZERENCSEJÁTÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG BUDAPEST, 2014. TARTALOMJEGYZÉK I. ÁLTALÁNOS RÉSZ... 3 1. Általános rendelkezések... 3 2. Értelmező rendelkezések...

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 1. tavaszi nagykatalógus (LED értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

Lottóláz SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2017.

Lottóláz SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2017. Lottóláz SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2017. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos részt

Részletesebben

Az Okoslottó nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Az Okoslottó nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1 Az Okoslottó nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A Nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

A LUXOR JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA KIADJA: SZERENCSEJÁTÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG BUDAPEST 2014.

A LUXOR JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA KIADJA: SZERENCSEJÁTÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG BUDAPEST 2014. A LUXOR JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA KIADJA: SZERENCSEJÁTÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG BUDAPEST 2014. TARTALOMJEGYZÉK I. ÁLTALÁNOS RÉSZ... 3 1. Általános rendelkezések... 3 2. Értelmező rendelkezések...

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tartalmas csomag (gyűjtőből való részesedés) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tartalmas csomag (gyűjtőből való részesedés) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tartalmas csomag (gyűjtőből való részesedés) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft.

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2018.04.01. 2018.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort júliusi katalógus (kerámia bevonatos késkészlet) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2017.02.01. 2017.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT SAMSUNG értékcsomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT SAMSUNG értékcsomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT SAMSUNG értékcsomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal)

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal) BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 3. őszi nagykatalógus (10, 20, 50 vagy akár 100 részes LED értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a

Részletesebben

Érvényes: 2015. augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

Érvényes: 2015. augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Érvényes: 2015. augusztus 9-től JÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA TARTALOMJEGYZÉK I. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. II. 1. 2. 3. III. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. IV. 1. 2. 3. 4. 5. Általános

Részletesebben

A KENÓ játék. Részvételi Szabályzata

A KENÓ játék. Részvételi Szabályzata A KENÓ játék Részvételi Szabályzata KIADJA: SZERENCSEJÁTÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG BUDAPEST, 2013. TARTALOMJEGYZÉK I. ÁLTALÁNOS RÉSZ... 4 1. Általános rendelkezések... 4 2. Értelmező rendelkezések...

Részletesebben

Szerencsepatkó SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2011.

Szerencsepatkó SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2011. A Szerencsepatkó SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2011. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggı jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt, (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Kiskarácsony SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2017.

Kiskarácsony SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2017. A Kiskarácsony SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2017. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M3 katalógus (Csúcs-értékcsomag LED-elektronika kategóriában) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M3 katalógus (Csúcs-értékcsomag LED-elektronika kategóriában) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M3 katalógus (Csúcs-értékcsomag LED-elektronika kategóriában) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V.

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

Az Árkád Győr 10.születésnap ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata

Az Árkád Győr 10.születésnap ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata Az Árkád Győr 10.születésnap ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata I. A Játék szervezője Az ÁRKÁD Győr 10. születésnap elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék") szervezője a ECE Projektmanagement

Részletesebben

Astro+TV SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2013.

Astro+TV SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2013. Az Astro+TV SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2013. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! I. Törzsszöveg

Tisztelt Ügyfelünk! I. Törzsszöveg Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2014. november 6-ai hatállyal módosult, új szolgáltatások kerültek bevezetésre. I. Törzsszöveg 1. 3.

Részletesebben

1/2017. (I.19.) SZÁMÚ POLGÁRMESTERI ÉS JEGYZŐI EGYÜTTES UTASÍTÁS SZOMBATHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS

1/2017. (I.19.) SZÁMÚ POLGÁRMESTERI ÉS JEGYZŐI EGYÜTTES UTASÍTÁS SZOMBATHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS SZOMBATHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE SZOMBATHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS JEGYZŐJE 1/2017. (I.19.) SZÁMÚ POLGÁRMESTERI ÉS JEGYZŐI EGYÜTTES UTASÍTÁS SZOMBATHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNÁL ÉS POLGÁRMESTERI

Részletesebben

Astro+TV SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2012.

Astro+TV SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2012. Az Astro+TV SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2012. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

1. Cél A közérdekű adatok megismerésére irányuló igények teljesítésének szabályozása.

1. Cél A közérdekű adatok megismerésére irányuló igények teljesítésének szabályozása. Oldal: 2/5 1. Cél A közérdekű adatok megismerésére irányuló igények teljesítésének szabályozása. 2. Érvényességi terület Az utasítás szabályai a (a továbbiakban: MSZT) közérdekű adatai rögzítésével, nyilvántartásával

Részletesebben

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék (2015. május 1-től 2015. június 30-ig) 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője az www.yves-rocher.hu-t

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

FHB NetB@nkkal, játszva nyerhet!

FHB NetB@nkkal, játszva nyerhet! FHB NetB@nkkal, játszva nyerhet! 1. A Játék időtartama 2015. március 02. napjának 00.00 órájától 2015. április 30. napja 24.00 óráig. 2. A Játék Szervezője FHB Bank Zrt. 1082 Budapest, Üllői út 48. 3.

Részletesebben

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT NYUGTALOTTO Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 Tartalom I. Általános rész... 3 1. Általános rendelkezések... 3 II. A NYUGTALOTTO KÜLÖNDÍJAS nyereményjáték lényege, rövid leírása... 3 III. Részvételi

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 3. tavaszi nagykatalógus (kiegyenlítő csomag LCD ajándékkal) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V.

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Új ügyfelek katalógusa (100 részes szerszámkészlet) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

1. A J Á N L ATTÉTELI FELHÍVÁS

1. A J Á N L ATTÉTELI FELHÍVÁS 1. A J Á N L ATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe: LAKATOS ÚTI 2. SZ. LAKÁSFENNTARTÓ SZÖVETKEZET 1184 Budapest, Lakatos u. 32. Képviseletében eljáró szervezet neve, címe: ARCHIPARK MMX Kft. 2.

Részletesebben

Táblázataink a megjátszható kombinációs Kenó játék indexszámait, a benne foglalt alapjátékok darabszámát és - a találatoktól függően - a különböző

Táblázataink a megjátszható kombinációs Kenó játék indexszámait, a benne foglalt alapjátékok darabszámát és - a találatoktól függően - a különböző INDEX Táblázataink a megjátszható kombinációs Kenó játék indexit, a benne foglalt alapjátékok darabszámát és - a találatoktól függően - a különböző nyerőosztályokban elérthető nyeremények számát mutatják

Részletesebben

Gyémánt SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2010.

Gyémánt SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2010. A Gyémánt SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2010. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggı jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos részt

Részletesebben

Tájékoztató elektronikus együttműködésre kötelezett szervek részére

Tájékoztató elektronikus együttműködésre kötelezett szervek részére Tájékoztató elektronikus együttműködésre kötelezett szervek részére Tartalom 1. A kapcsolattartás módjai elektronikus ügyintézés során... 3 2. lnformációátadási szabályzat... 3 3. Tájékoztatás az üzemszünetekről...

Részletesebben

3/2014. számú SZABÁLYZATA

3/2014. számú SZABÁLYZATA Tárnok Nagyközség Önkormányzatának a közérdekű adatok megismerésére irányuló igények teljesítésének rendjét rögzítő 3/2014. számú SZABÁLYZATA Tárnok Nagyközség Önkormányzata (továbbiakban együtt: közfeladatot

Részletesebben

Astro+TV SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2015.

Astro+TV SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2015. Az Astro+TV SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2015. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M1 katalógus (Panasonic értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M1 katalógus (Panasonic értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M1 katalógus (Panasonic értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Szolár szélmalom 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Szolár szélmalom 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Szolár szélmalom 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat Kft.

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Fup2 katalógus (Koronás VIP-értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Fup2 katalógus (Koronás VIP-értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Fup2 katalógus (Koronás VIP-értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Velencéért Közalapítvány pályázatot hirdet civil szervezetek támogatására

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Velencéért Közalapítvány pályázatot hirdet civil szervezetek támogatására PÁLYÁZATI KIÍRÁS Velencéért Közalapítvány pályázatot hirdet civil szervezetek támogatására Jelen pályázati kiírás részét képezi a Pályázati Adatlap, amely letölthető www.velence.hu oldalon, vagy átvehető

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Tájékoztató a pénzforgalmi megbízások és betétlekötések benyújtási és teljesítési rendjéről Hatályos: 2018.

HIRDETMÉNY. Tájékoztató a pénzforgalmi megbízások és betétlekötések benyújtási és teljesítési rendjéről Hatályos: 2018. betétlekötések benyújtási és teljesítési rendjéről Hatályos: 2018. április 18-tól A DUNA TAKARÉK BANK Zrt. (továbbiakban: Bank) a fizetési számlával rendelkező ügyfelek pénzforgalmi megbízásait a jelen

Részletesebben

Kódfejtő SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2018.

Kódfejtő SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2018. A Kódfejtő SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2018. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos részt

Részletesebben

Módosult a Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása című felhívás

Módosult a Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása című felhívás Módosult a Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása című felhívás A Széchenyi 2020 keretében megjelent Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása című (GINOP-2.1.1-15 kódszámú) felhívás módosult az

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Comfort katalógus, június (Reykjavik Cool Freeze szett)

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Comfort katalógus, június (Reykjavik Cool Freeze szett) BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Comfort katalógus, június (Reykjavik Cool Freeze szett) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat 1. A játék szervezője A jelen nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték vagy Játék ) szervezője a CO-OP Hungary Zrt. (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11/C.,

Részletesebben

Édes Élet SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2009.

Édes Élet SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2009. Az Édes Élet SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2009. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggı jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban bárki részt vehet, aki a Részvételi

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Follow up 5 katalógus (Eszpresszó szett) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

KIA Motors Hungary Tavaszi szerviz akció nyereményjátékának szabályzata

KIA Motors Hungary Tavaszi szerviz akció nyereményjátékának szabályzata KIA Motors Hungary Tavaszi szerviz akció nyereményjátékának szabályzata A Kia Motors Hungary Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-714708, székhely:1117 Budapest Budafoki út 56, adószám: 12045503-2-44 a továbbiakban

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez Alulírott,.....(gondviselő neve)... (szül. hely és idő),..... (lakcím)... (gondviselő telefonszáma) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat és Bankkártya üzletszabályzat(ok) 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat és Bankkártya üzletszabályzat(ok) 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi Üzletszabályzat és Bankkártya üzletszabályzat(ok) 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C) A bankkártyákra vonatkozóan Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető chip kártyákra

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat. Medicover Egészségközpont Zrt.

Panaszkezelési Szabályzat. Medicover Egészségközpont Zrt. Panaszkezelési Szabályzat Medicover Egészségközpont Zrt. Tartalom 1. A szabályzat célja... 3 2. Fogalom-meghatározás... 3 3. A panasz bejelentésének módjai... 3 3.1. Szóbeli panasz esetén:... 3 3.2. Írásbeli

Részletesebben

A Campona Családi Élményközpont májusi promóciójának hivatalos játékszabályzata:

A Campona Családi Élményközpont májusi promóciójának hivatalos játékszabályzata: A Campona Családi Élményközpont májusi promóciójának hivatalos játékszabályzata: Nyerd vissza napi vásárlásod értékét 1. A promóció szervezője A Campona Shopping Center Kft. (H-1222 Budapest, Nagytétényi

Részletesebben

SuperShop Kft január országos promóció január január 31. HIVATALOS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SuperShop Kft január országos promóció január január 31. HIVATALOS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SuperShop Kft. 2016. január országos promóció 2016. január 1. 2016. január 31. HIVATALOS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK A SuperShop Kft. (székhelye: 1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10., nyilvántartási

Részletesebben

Áll az alku SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2011.

Áll az alku SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2011. Az Áll az alku SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2011. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggı jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben