HATÁROZAT KIVONAT. Készült: szeptember 8-án a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HATÁROZAT KIVONAT. Készült: szeptember 8-án a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén."

Átírás

1 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 84/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy az elhangzott 18 napirendi pont megtárgyalásra kerüljön. 85/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. 8 igen szavazattal a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy a meghívóban a 8. napirendi pontként szereplő Döntés a Bástya utca sz. üres telek hasznosítására kiírt pályázat elbírálásáról című előterjesztés a 7. napirendi pontként szerepeljen, a 7. napirendi pontként szereplő Szándéknyilatkozat az URBACT II. program pályázati részvételéről című előterjesztés pedig a 8. napirendi pontként kerüljön megvitatásra. A szavazáson jelen volt: 8 fő

2 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: V. ker. Szabadság tér Perczel Mór utca Kis Ernő utca Amerikai Egyesült Államok Budapesti Nagykövetség biztonsági zóna átépítése. 86/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. 6 igen szavazattal 1 tartózkodás mellett a Környezetvédelmi Bizottság városképi szempontból nem emel kifogást az V. ker. Szabadság tér Perczel Mór utca Kiss Ernő utca az Amerikai Egyesült Államok Budapesti Nagykövetsége által a közterületi biztonsági zóna átépítésére vonatkozó tervdokumentáció (tervező: STÚDIÓ' 100 Kft.) vonatkozásában.

3 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: V. ker. Szabadság tér Perczel Mór utca Kis Ernő utca Amerikai Egyesült Államok Budapesti Nagykövetség körüli biztonsági övezet közlekedéstervezése (útépítés, forgalomtechnika, környezet átépítés, favédelem) 87/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. 6 igen szavazattal 1 tartózkodás mellett a Környezetvédelmi Bizottság városképi szempontból nem emel kifogást az V. ker. Szabadság tér Perczel Mór utca Kiss Ernő utca az Amerikai Egyesült Államok Budapesti Nagykövetsége körüli utcák burkolati átépítésének útépítési és forgalomtechnikai engedélyezési tervdokumentációjának (tervező: Közlekedés Fővárosi Tervező Iroda Kft., tervszám: 3937) vonatkozásában.

4 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: Javaslat kérése Reitter Ferenc-díj adományozására. 88/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság felkéri a Hivatalt, hogy a Mai Belváros újságban, a City Tv-ben, az Önkormányzat honlapján és az interneten elérhető mértékadó építészeti orgánumokban tegye közzé a felhívást, melyben javaslatot kér a lakosságtól és a szakmai szervezetektől a évben Reitter Ferencdíjjal kitüntetendő személyekre és közösségekre. A közzététel a lapszámok megjelenési határidejét is figyelembe véve haladéktalanul történjék meg.

5 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: Döntés Melocco János emlékére elhelyezésre tervezett emléktábla ügyében. /T-227/2009. sz. / 89/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság egyetért azzal és javasolja a képviselő-testületnek, hogy Melocco János emlékére a Bp. V. kerület Ferenciek tere 9. sz. alatti Ferences templom Kossuth Lajos utcai homlokzatán emléktábla kerüljön elhelyezésre és javasolja, hogy a MTA Nyelvtudományi Intézet és a MTA Történettudományi Intézet véleménye alapján valósuljon meg a tábla szövegezése. 90/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság az MTA Történettudományi Intézet véleményének figyelembevételével, szöveg módosítást javasol: az ítélet szövegéből helyett az ítélet szövege indoklásaként kerüljön megfogalmazásra, a tényszerűség érdekében. A bizottság a határozatot 3 igen szavazattal, 4 nem szavazattal nem fogadta el.

6 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: A Környezetvédelmi Alapról szóló önkormányzati rendelet megalkotása. /T-241/2009. sz. / 91/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság javasolja a képviselő-testületnek megtárgyalásra és elfogadásra, hogy alkossa meg a Környezetvédelmi Alapról szóló önkormányzati rendeletet ig a mellékelt tartalommal.

7 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: A fás szárú növények védelméről szóló önkormányzati rendelet megalkotása. /T-219/2009. sz. / 92/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. 8 igen szavazattal a Környezetvédelmi Bizottság javasolja a képviselő-testületnek, hogy tárgyalja meg és fogadja el a fás szárú növények védelméről szóló önkormányzati rendeletet ig a mellékelt tartalommal az alábbi módosításokkal. A rendelet a 3. (1) bekezdésében a városfejlesztési bizottság javaslatára helyett egyetértésével. A 3. (2) bekezdésében lévő A telepítési kötelezettség helyett az Amennyiben a megállapodásban foglalt kötelezettségét mondat rész szerepeljen. Az 1. számú függelék 2. pontban az arányosan szó elé kerüljön, hogy keresztmetszet. Az 1. számú mellékletben védett zöldfelületeken belül az első pontban területi védelem alá sorolt védett zöldfelületek egészüljenek ki a Semmelweis utcával, a Hold utcával, és a Nádor utcának a Széchenyi utcáig terjedő területéivel. A szavazáson jelen volt: 8 fő

8 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: Döntés a Bástya utca sz. üres telek hasznosítására kiírt pályázat elbírálásáról. /T-234/2009. sz. / 93/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. 6 igen szavazattal a Környezetvédelmi Bizottság javasolja a képviselő-testületnek megtárgyalásra a T-234/2009. sz. Döntés a Bástya utca sz. üres telek hasznosítására kiírt pályázat elbírálásáról című előterjesztést és az abban foglalt 1 és 2 határozati javaslatokat. A szavazáson jelen volt: 6 fő

9 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: Szándéknyilatkozat az URBACT II. program pályázati részvételéről. /T-226/2009. sz. / 94/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság javasolja a képviselő-testületnek tárgyalja meg a Szándéknyilatkozat az URBACT II. program pályázati részvételéről című előterjesztést, és támogassa a pályázati részvételt.

10 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: Tájékoztató a Képviselő-testületben működő bizottságok tevékenységéről. /T-228/2009. sz. / 95/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság javasolja a képviselő-testületnek, hogy fogadja el a bizottság beszámolóját.

11 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: V. ker. Hold u. 21. Pályázati határidő hosszabbítás. 96/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság a 11/2007. (III. 12.) helyi önkormányzati rendelet 14. (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján javasolja a polgármester úrnak, hogy a Bp. V. ker. Hold u. 21. sz. alatti társasház részére a évi társasházi pályázaton az elektromos hálózat felújítási munkára megítélt ,-Ft vissza nem térítendő támogatás felhasználási határidejét november 15-ig hosszabbítsa meg.

12 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: V. ker. Váci u. 17. Pályázati határidő hosszabbítás. 97/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság a 11/2007. (III. 12.) helyi önkormányzati rendelet 14. (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján javasolja a polgármester úrnak, hogy a Bp. V. ker. Váci u. 17. sz. alatti társasház részére a évi társasházi pályázaton az elektromos hálózat felújítási munkára megítélt ,-Ft vissza nem térítendő támogatás felhasználási határidejét november 15-ig hosszabbítsa meg.

13 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: V. ker. Fehérhajó u. 5. Pályázati határidő hosszabbítás. 98/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság a 11/2007. (III. 12.) helyi önkormányzati rendelet 14. (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján javasolja a polgármester úrnak, hogy a Bp. V. ker. Fehérhajó u. 5. sz. alatti társasház részére a évi társasházi pályázaton az utcai homlokzat felújítási munkára megítélt ,-Ft vissza nem térítendő támogatás felhasználási határidejét november 15-ig hosszabbítsa meg.

14 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: V. ker. Bajcsy Zs. út 40. Pályázati határidő hosszabbítás. 99/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság a 11/2007. (III. 12.) helyi önkormányzati rendelet 14. (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján javasolja a polgármester úrnak, hogy a Bp. V. ker. Bajcsy Zs. út. 40. sz. alatti társasház részére a évi társasházi pályázaton a kazán felújítási munkára megítélt ,- Ft vissza nem térítendő támogatás felhasználási határidejét november 15-ig hosszabbítsa meg.

15 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: V. ker. Bécsi utca 1-3. Pályázati határidő hosszabbítás. 100/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság a 11/2007. (III. 12.) helyi önkormányzati rendelet 14. (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján javasolja a polgármester úrnak, hogy a Bp. V. ker. Bécsi utca 1-3. sz. alatti társasház részére a évi társasházi pályázaton a homlokzat felújítási I. ütem munkára megítélt ,-Ft vissza nem térítendő támogatás felhasználási határidejét november 15-ig hosszabbítsa meg.

16 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: V. ker. Kálmán Imre u. 21. Pályázati határidő hosszabbítás. 101/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság a 11/2007. (III. 12.) helyi önkormányzati rendelet 14. (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján javasolja a polgármester úrnak, hogy a Bp. V. ker. Kálmán Imre u. 21. sz. alatti társasház részére a évi társasházi pályázaton az utcai homlokzat felújítási munkára megítélt ,-Ft vissza nem térítendő támogatás felhasználási határidejét november 15-ig hosszabbítsa meg.

17 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: V. ker. Nagy Ignác utca 14. Pályázati határidő hosszabbítás. 102/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság a 11/2007. (III. 12.) helyi önkormányzati rendelet 14. (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján javasolja a polgármester úrnak, hogy a Bp. V. ker. Nagy Ignác utca 14. sz. alatti társasház részére a évi társasházi pályázaton elektromos hálózat felújítási munkáira megítélt ,-Ft vissza nem térítendő támogatás felhasználási határidejét november 15-ig hosszabbítsa meg.

18 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: V. ker. Molnár utca 16. Pályázati határidő hosszabbítás. 103/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság a 11/2007. (III. 12.) helyi önkormányzati rendelet 14. (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján javasolja a polgármester úrnak, hogy a Bp. V. ker. Molnár utca 16. sz. alatti társasház részére a évi társasházi pályázaton elektromos hálózat felújítási munkáira megítélt ,-Ft vissza nem térítendő támogatás felhasználási határidejét november 15- ig hosszabbítsa meg.

19 Készült: szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: Közterületekkel kapcsolatos fellebbezések elbírálása. /T-229/2009. sz. / 104/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság javasolja a képviselő-testületnek, hogy a T-229/2009. sz. előterjesztés 1. pontjában szereplő PSU2 Kft. Petőfi Sándor u. 1. sz. által benyújtott fellebbezésére írt P-4/8/B/2009. számú polgármesteri határozati javaslatával értsen egyet. A bizottság szavazása -a 3 igen szavazattal, 2 nem szavazattal, 1 tartózkodás melletteredménytelen volt. A szavazáson jelen volt: 6 fő 105/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. 6 igen szavazattal a Környezetvédelmi Bizottság javasolja a képviselő-testületnek, hogy a T-229/2009. sz. előterjesztés 2. pontjában szereplő MOL Nyrt. Balassi Bálint u sz. által benyújtott fellebbezésére írt P-21/27/2009. számú polgármesteri határozati javaslattal értsen egyet. A szavazáson jelen volt: 6 fő

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: 2008. szeptember 9-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén.

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: 2008. szeptember 9-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Készült: 2008. szeptember 9-én a Környezetvédelmi Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 73/2008.( IX. 09. ) VMKB. hat. 6 igen szavazattal a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy az

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: 2009. március 10-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén.

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: 2009. március 10-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Készült: 2009. március 10-én a Környezetvédelmi Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 10/2009.( III. 10. ) VMKB. hat. 5 igen szavazattal a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy az elhangzott

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: június 8-án Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén.

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: június 8-án Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Készült: 2010. június 8-án Környezetvédelmi Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 58/2010.( VI. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy a meghívóban szereplő 7 napirendi

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: február 9-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén.

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: február 9-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 6/2010.( II. 09. ) VMKB. hat. 8 igen szavazattal a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy 1. napirendi pontként kerüljön fel megtárgyalásra a Döntés

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága A napirend elfogadása 026/2015.(V.12.) V.M.K.B. hat. úgy dönt, hogy a napirendi pontokat az alábbiak szerint tárgyalja: 1. Beszámoló a Fővárosi Közterület-hasznosítási Társulás tevékenységéről (T-101/2015.

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. 28/2010.( IV. 13. ) VMKB. hat.

HATÁROZAT KIVONAT. 28/2010.( IV. 13. ) VMKB. hat. 2010. április 13-án a Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 28/2010.( IV. 13. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy a meghívóban

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága A Városfejlesztési, Műemlékvédelmi é s Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: A napirend elfogadása 032/2016.(06.21.) V.M.K.B.hat. A Környezetvédelmi Bizottság úgy dönt, hogy a napirendi pontokat az alábbiak

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: december 7-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén.

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: december 7-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. HATÁROZAT KIVONAT Készült: 2010. december 7-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 22/2010.( XII. 07. ) VMKB. hat. A Városfejlesztési,

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: március 11-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén.

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: március 11-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Készült: 2008. március 11-én a Környezetvédelmi Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 32/2008.( III. 11. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy az elhangzott 4 napirendi

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. 42/2010.( V. 11. ) VMKB. hat.

HATÁROZAT KIVONAT. 42/2010.( V. 11. ) VMKB. hat. Készült: 2010. május 11-én a Környezetvédelmi Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 42/2010.( V. 11. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy 4. napirendi pontként a Budapest

Részletesebben

űbelváros-lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

űbelváros-lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága ű A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: Napirend elfogadása 050/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság úgy dönt, hogy a napirendi pontokat az alábbiak szerint tárgyalja: Zárt ülésre javasolt

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: Napirend elfogadása 018/2018.(05.22.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság úgy dönt, hogy a napirendet az alábbiak szerint elfogadja: Zárt ülésre javasolt napirendi

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága Tárgy: Napirend elfogadása 069/2017.(11.07.) V.M.K.B. hat. úgy dönt, hogy a napirendet az alábbiak szerint elfogadja: Zárt ülésre javasolt napirendi pontok: 1. Településfejlesztési szerződés megkötése

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből

HATÁROZAT KIVONAT október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-243/2011. 14/2011. I. a HATÁROZAT KIVONAT 2011. október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 374/2011. (X.13.) B-L.Ö.h. 1 igen szavazattal, 12 nem szavazattal és tartózkodás

Részletesebben

5. Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Képviselőtestületének

5. Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Képviselőtestületének Tárgy: Napirend elfogadása 078/2017.(12.12.) V.M.K.B. hat. úgy dönt, hogy a napirendet az alábbiak szerint elfogadja: Zárt ülésre javasolt napirendi pontok 1. Településfejlesztési szerződés megkötése a

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága KIVONAT a 2010. november 10-ei ülésről 16/2010. (11.10.) JÜK határozat elfogadja a bizottsági ülés meghívó

Részletesebben

A B-LVSZ MELLÉKLETEI ÉS FÜGGELÉKEI MELLÉKLETEK

A B-LVSZ MELLÉKLETEI ÉS FÜGGELÉKEI MELLÉKLETEK A B-LVSZ MELLÉKLETEI ÉS FÜGGELÉKEI MELLÉKLETEK 1.-4. TÉRKÉPEK ÉS JEGYZÉKEK 1. számú melléklet ÖVEZETI TERVLAP 2. számú melléklet AZ ÉPÍTMÉNYMAGASSÁG MEGENGEDETT LEGNAGYOBB ÉRTÉKE AZ EGYES UTCÁKBAN TERVLAP

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: 2007. szeptember 11-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén.

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: 2007. szeptember 11-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Készült: 2007. szeptember 11-én a Környezetvédelmi Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 105/2007.( IX. 11. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy az elhangzott 8 napirendi

Részletesebben

1. A rendelet hatálya Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának közigazgatási területére terjed ki.

1. A rendelet hatálya Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának közigazgatási területére terjed ki. Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Képviselőtestületének 35/2009. (IX.16.) önkormányzati rendelete a fás szárú növények védelméről egységes szerkezetben a módosításáról szóló

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT május 10 ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből

HATÁROZAT KIVONAT május 10 ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-128/2007. 06/2007. I. a HATÁROZAT KIVONAT 2007. május 10 ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 256/2007. (V.10.) B-L.Ö.h. 22 igen szavazattal, egyhangúlag tárgyalásra elfogadta

Részletesebben

16. napirendi pont Előterjesztés a 3611/2 hrsz-ú (Rábasömjén, Ölbői utca) ingatlanra vonatkozó eladási ajánlatról. Mellékletek:

16. napirendi pont Előterjesztés a 3611/2 hrsz-ú (Rábasömjén, Ölbői utca) ingatlanra vonatkozó eladási ajánlatról. Mellékletek: 16. napirendi pont Előterjesztés a 3611/2 hrsz-ú (Rábasömjén, Ölbői utca) ingatlanra vonatkozó eladási ajánlatról Mellékletek: 20. napirendi pont A helyi építészeti értékek támogatására vonatkozó pályázatok

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága _ 65/2016. (05.11.) JÜK határozat 2 igen, 5 nem szavazattal nem fogadta el, hogy felveszi napirendre a T-109/2016. számú testületi előterjesztést és egyben felkéri a Hivatalt, hogy a holnapi testületi

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága 001/2016. (01.20.) JÜK határozat 6 igen szavazattal egyhangúlag elfogadta a 2016. január 20-ai rendes ülés napirendjét azzal, hogy az eredeti meghívó szerinti 7. napirendi pontot a nyílt ülés első napirendi

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. március 10-ei üléséről. 034/2015. (III. 10.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. március 10-ei üléséről. 034/2015. (III. 10.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 034/2015. (III. 10.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága Tárgy: A napirend elfogadása 048/2015.(VI.25.) V.M.K.B.hat. úgy dönt, hogy a napirendi pontokat az alábbiak szerint tárgyalja: 0. Belváros új főutcájának kiépítése II. ütem Ferenciek tere és környéke rehabilitációja

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság március 11-ei üléséről. elfogadta a március 11-i ülés meghívó szerinti napirendi pontjait.

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság március 11-ei üléséről. elfogadta a március 11-i ülés meghívó szerinti napirendi pontjait. Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi és Ügyrendi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2009. március 11-ei üléséről 24/2009. (03.11.) JÜB határozat 5 igen szavazattal,

Részletesebben

1052 Deák Ferenc utca Fehér Hajó utca Fehér Hajó utca Fehér Hajó utca

1052 Deák Ferenc utca Fehér Hajó utca Fehér Hajó utca Fehér Hajó utca Irányítószám Közterület neve Közterület jellege Házszám Tervezett időpont 1051 Október 6 utca 6 2017.01.04 1051 Október 6 utca 8 2017.07.10 1051 Október 6 utca 11 2017.01.06 1051 Október 6 utca 19 2017.01.09

Részletesebben

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-32/2015. I. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2015. március 12-ei rendes nyílt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 24/2015.

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere 5). :?,. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a védett építészeti értékek megőrzésének támogatásáról szóló pályázat

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság március 7-ei üléséről. 15/2017. (III. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság március 7-ei üléséről. 15/2017. (III. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 15/2017. (III. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének november 13 án 9 órakor

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének november 13 án 9 órakor Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Polgármester T-274/2008. M E G H Í V Ó Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. november 13 án 9

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének. 2008. április 17 én 9 órakor

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének. 2008. április 17 én 9 órakor Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Polgármester T-103/2008. M E G H Í V Ó Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. április 17 én 9 órakor

Részletesebben

Határozati kivonat mely készült a december 11-i ülésről

Határozati kivonat mely készült a december 11-i ülésről 1 Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság Határozati kivonat mely készült a 2007. december 11-i ülésről Helyszín: Bp., V. ker. Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

I. HATÁROZAT KIVONAT

I. HATÁROZAT KIVONAT Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-332/2013. 14/2013. I. HATÁROZAT KIVONAT a 2013. december 05-ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 371/2013.

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 19.-ei üléséről. 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 19.-ei üléséről. 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 02/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja az alábbi módosítással: Leveszi a zárt ülésre megjelölt: 5. Bp.,

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság szeptember 8-i üléséről. 115/2015. (IX. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság szeptember 8-i üléséről. 115/2015. (IX. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 115/2015. (IX. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok

Részletesebben

Társasházak felújítási pályázata 2009. - támogatásban részesült társasházak

Társasházak felújítási pályázata 2009. - támogatásban részesült társasházak Társasházak felújítási pályázata 2009. - támogatásban részesült társasházak Ssz: Cím: 1 Akadémia u. 7. 19 404 000 Ft 5 821 200 Ft kazáncsere 2 Alkotmány u. 4. 6 400 000 Ft 1 920 000 Ft tetőfelújítás I.

Részletesebben

II. HATÁROZAT KIVONAT június 25 ei rendkívüli képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből

II. HATÁROZAT KIVONAT június 25 ei rendkívüli képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-191/2009. 09/2009. II. a HATÁROZAT KIVONAT 2009. június 25 ei rendkívüli képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből 353/2009. (VI.25.) B-L.Ö.h. úgy dönt, hogy a Bp. V. ker. Bástya utca

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 21/2016. (05. 10.) PB határozat 4 igen, 1 nem szavazattal elfogadta és a meghívóban szereplő 15. napirendi pont javaslatot, melynek tárgya a Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerületének Önkormányzata

Részletesebben

KIVONAT. az Oktatási Bizottság 2015. szeptember 7-i üléséről. 42/2015 (IX. 7.) OB. hat.

KIVONAT. az Oktatási Bizottság 2015. szeptember 7-i üléséről. 42/2015 (IX. 7.) OB. hat. Tárgy:Napirendi pontok elfogadása 42/2015 (IX. 7.) OB. hat. úgy dönt, hogy a meghívóban feltüntetett napirendi pontok megtárgyalásra kerüljenek, a 4. napirendi pontot nyílt ülésen tárgyalja a bizottság,

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 100/2015. (12.09.) PB határozat 5igen szavazattal egyhangúlag elfogadta a december 9-ei ülés meghívó szerinti napirendi pontjait, azzal a módosítással, hogy a 10. napirendi pontot nyílt ülésen tárgyalja.

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság december 12-i üléséről. 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz.

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság december 12-i üléséről. 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. az Bizottság 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Napirend Az Bizottság úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontokat azok sorrendjében elfogadja. A Bizottság a határozatot

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal II. emeleti ülésterme Budapest IX. ker., Bakáts tér 14.

Polgármesteri Hivatal II. emeleti ülésterme Budapest IX. ker., Bakáts tér 14. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság Jegyzőkönyv készült a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság április 08-i üléséről. 086/2014. (IV. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz.

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság április 08-i üléséről. 086/2014. (IV. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. 086/2014. (IV. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Napirend Az Bizottság úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontokat egy helyszínen felvett: o - 1055 Bp. Bajcsy-Zs. u... gázdíj és

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének. 2008. május 15 én 9 órakor

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének. 2008. május 15 én 9 órakor Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Polgármester T-130/2008. M E G H Í V Ó Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. május 15 én 9 órakor

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat +Belváros-Lipótváros V. ker. Önkormányzat a A Tárgy:napirend 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a kiküldött 27/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással,

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S. BELVÁROS-LIPÓTVÁROS BUDAPEST FŐVÁROS V. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATA ÁLTAL társasházak részére adható támogatás elnyerésére

P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S. BELVÁROS-LIPÓTVÁROS BUDAPEST FŐVÁROS V. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATA ÁLTAL társasházak részére adható támogatás elnyerésére P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S BELVÁROS-LIPÓTVÁROS BUDAPEST FŐVÁROS V. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATA ÁLTAL társasházak részére adható támogatás elnyerésére 2008. Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 13-ai üléséről. 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 13-ai üléséről. 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 11/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja és az alábbi előterjesztéseket felveszi: NYÍLT ülésre - Döntés a Játékkal

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. április 9-ei üléséről. 56/2015. (IV. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. április 9-ei üléséről. 56/2015. (IV. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 56/2015. (IV. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok megtárgyalásra

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága Tárgy: Napirend elfogadása 001/2017. (01.18.) JÜK határozat A Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy a napirendi pontokat az alábbiak szerint tárgyalja: ZÁRT ÜLÉSRE JAVASOLT NAPIRENDI

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság március 8-ai üléséről. 20/2016. (III. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság március 8-ai üléséről. 20/2016. (III. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirendi pontok elfogadása 20/2016. (III. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 16. ai üléséről. 01/2018. (01.16.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 16. ai üléséről. 01/2018. (01.16.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 01/2018. (01.16.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 01/2018 számú bizottsági ülésén az alábbi napirendi pontokat tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Az Önkormányzat 2018.

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének december 18 án 9 órakor

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének december 18 án 9 órakor Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Polgármester T-301/2008. M E G H Í V Ó Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. december 18 án 9

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT Tárgy: Napirend elfogadása 069/2018.(05.22.) Eü. és Szoc. Biz. határozat úgy dönt, hogy a napirendet az alábbiak szerint tárgyalja: Zárt ülésre javasolt napirendi pont: 1. A Segítő Kezek az Aktív Évekért

Részletesebben

451. számú előterjesztés

451. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere 451. számú előterjesztés Előterjeszt és a Kerületfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság részére a védett építészeti értékek megőrzésének

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS MŰSZAKI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS MŰSZAKI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS MŰSZAKI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Műszaki

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2010. április 14-ei üléséről

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2010. április 14-ei üléséről Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi és Ügyrendi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2010. április 14-ei üléséről 63/2010. (04.14.) JÜB határozat 5 igen szavazattal,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Csutor Ferenc tanácsnok köszöntötte az ülésen megjelenteket és megállapította, hogy

JEGYZŐKÖNYV. Csutor Ferenc tanácsnok köszöntötte az ülésen megjelenteket és megállapította, hogy KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS MŰSZAKI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Műszaki

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság október 10-ei üléséről. 120/2017. (X. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság október 10-ei üléséről. 120/2017. (X. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 120/2017. (X. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a 9/2017. meghívóban

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 13.-ai üléséről. 01/2016. (01.13.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 13.-ai üléséről. 01/2016. (01.13.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 01/2016. (01.13.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 01/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással, hogy leveszi a Zárt ülésre megjelölt: 3. Bp.,

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság szeptember 12-i üléséről

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság szeptember 12-i üléséről 195/2007. (09.12) JÜB határozat 3 igen szavazattal 5 tartózkodással nem fogadta el, hogy napirendre vegye a Biczi és Tuzson Ügyvédi Irodával kötött letéti szerződés napirendre vételét. 196/2007. (09.12)

Részletesebben

MEGHívó. 22. Terézváros Kerületi Városrendezési és Építési Szabályzatának módosítása 291/2015 (XI. 9.) Előterjesztő: Simonffy Márta alpolgármester

MEGHívó. 22. Terézváros Kerületi Városrendezési és Építési Szabályzatának módosítása 291/2015 (XI. 9.) Előterjesztő: Simonffy Márta alpolgármester Budapest Főváros VI. Kerület Terézváros Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság MEGHívó Értesítem, hogyavárosgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság következő

Részletesebben

A Környezetvédelmi, Köztisztasági és Közrendi Bizottság évi határozatai

A Környezetvédelmi, Köztisztasági és Közrendi Bizottság évi határozatai A Környezetvédelmi, Köztisztasági és Közrendi Bizottság 2014. évi határozatai 1/2014. (I.15.) határozata Köztisztasági és 1. A 2014. évi gyepmesteri díjszabás meghatározása 2. A Bizottság 2014. évi munkatervének

Részletesebben

FŐKÉTÜSZ Kft évi kéményellenőrzés sormunka ütemezése V. kerület

FŐKÉTÜSZ Kft évi kéményellenőrzés sormunka ütemezése V. kerület Közterület neve Közterület Dátum Házszám 1 Házszámtörés 1 Házszám 2 Házszámtörés 2 jellege (tervezett) Akadémia utca 1 3 2016.01.11 Akadémia utca 7 2016.04.01 Akadémia utca 7 2016.04.01 Akadémia utca 7

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság január 19-ei üléséről. 1/2016. (I. 19) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság január 19-ei üléséről. 1/2016. (I. 19) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirendi pontok elfogadása 1/2016. (I. 19) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 26-ai üléséről. 177/2016. (02.26.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 26-ai üléséről. 177/2016. (02.26.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 177/2016. (02.26.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 06/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, az alábbi módosítással: FELVESZI NYÍLT ÜLÉSRE: - V. Dorottya

Részletesebben

H A T Á R O Z A T K I V O N A T

H A T Á R O Z A T K I V O N A T Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-30/2016. I. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2016. március 10-ei rendes nyílt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 32/2016.

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. január 27-ei üléséről. 016/2015. (I. 27.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. január 27-ei üléséről. 016/2015. (I. 27.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy: Napirend 016/2015. (I. 27.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi megtárgyalásra

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: 1) Tanyagondnoki rendelet felülvizsgálata 142/2016. (12.01.) számú

Részletesebben

BELVÁROS-LIPÓTVÁROS V. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT INGATLANVAGYONA FORGALOMKÉPESSÉG SZERINTI BONTÁSBAN ( DECEMBER 31.)

BELVÁROS-LIPÓTVÁROS V. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT INGATLANVAGYONA FORGALOMKÉPESSÉG SZERINTI BONTÁSBAN ( DECEMBER 31.) 16/a sz. melléklet BELVÁROS-LIPÓTVÁROS V. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT INGATLANVAGYONA FORGALOMKÉPESSÉG SZERINTI BONTÁSBAN ( 21. DECEMBER 31.) Törzs-ingatlanvagyon: I. Forgalomképtelen ingatlanvagyon 1. Helyi

Részletesebben

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/ Fax: 89/

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/ Fax: 89/ PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 88. 8500 PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/515-000 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2014. július 3-i ülésére Tárgy: Pápa Város Önkormányzata

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 18.-ai üléséről. 218/2016. (03.18.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 18.-ai üléséről. 218/2016. (03.18.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 218/2016. (03.18.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 09/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja. A tárgyalási sorrendet a Bizottság úgy határozza meg, hogy előre

Részletesebben

Határozati kivonat. a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság 2009. szeptember 08-i üléséről. Napirendi pontok:

Határozati kivonat. a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság 2009. szeptember 08-i üléséről. Napirendi pontok: Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság Határozati kivonat a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság 2009. szeptember 08-i üléséről Helyszín: Bp., V.

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/12/2011.

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/12/2011. Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/12/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2009. június 29-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2009. június 29-i ülésére VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda 8200 Veszprém, Óváros tér 9. ELŐTERJESZTÉS a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2009. június 29-i

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. december 10 én 9 órakor

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. december 10 én 9 órakor Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Polgármester T-302/2009. M E G H Í V Ó Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. december 10 én 9

Részletesebben

II. HATÁROZAT KIVONAT

II. HATÁROZAT KIVONAT Iktatószám: T-196/2010. 10/2010. II. HATÁROZAT KIVONAT a 2010. július 08-ai rendkívüli képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből 358/2010. (VII.08.) B-L.Ö.h. úgy dönt az önkormányzat tulajdonában lévő

Részletesebben

JEGYZ Ő KÖNYVI KIVONAT

JEGYZ Ő KÖNYVI KIVONAT Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testület Humánszolgáltatási Bizottság JEGYZ Ő KÖNYVI KIVONAT Készült: A Humánszolgáltatási Bizottság 2012. április 04-én (szerdán) 15,00 órakor a Józsefvárosi Önkormányzat

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Emberi jogi, Nemzetiségi és Egyházügyi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Emberi jogi, Nemzetiségi és Egyházügyi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 76/2016. (IX.6.) ENEB. hat. az Emberi jogi, Nemzetiségi és Egyházügyi Bizottság úgy dönt, hogy a meghívóban feltüntetett napirendi pontok megtárgyalásra kerüljenek: 1.

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság november 7-ei üléséről. 141/2017. (XI. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság november 7-ei üléséről. 141/2017. (XI. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 141/2017. (XI. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a 10/2017. meghívóban

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17- /1/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17- /1/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17- /1/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Bizottság az ülés napirendjét 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta, az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. A Bizottság az ülés napirendjét 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta, az alábbi határozatot hozta: KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS MŰSZAKI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Műszaki

Részletesebben

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ Helyi Építési Szabályzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. szeptember 28. napján 7 30 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba elnök, Krausz Csaba bizottsági

Részletesebben

Felelős: Polgármester Jegyző

Felelős: Polgármester Jegyző H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselőtestületének Városfejlesztési és Környezetvédelmi

Részletesebben

Előterjeszt és a Kerületfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság részére a Kerületfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2013.

Előterjeszt és a Kerületfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság részére a Kerületfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2013. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testületének tagja J.J;J. számú előterjesztés Előterjeszt és a Kerületfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság részére a Kerületfejlesztési

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Bizottsága 2015. április 14-i ülésén az alábbi határozatokat hozta: Tárgy:

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Ikt.sz.: 1/73-1/2014/I. Tárgy: LEADER pályázatok támogatása Üi.: Kovács Tünde Melléklet: Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete MAKÓ

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága 172/2013.(09.11.) JÜK határozat elfogadta a szeptember 11-ei bizottsági ülés meghívó szerinti napirendi

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 24. ei üléséről. 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 24. ei üléséről. 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 12/2017 sorszámú ülésén az alábbi előterjesztéseket tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Bp., V., Szabadság

Részletesebben

ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T

ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T a Budapest XXI. Kerület Kossuth Lajos utca 109. sz. Társasház vonatkozásában hozott 328/2009. (VII.13.) SZLEB számú határozat módosítására

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal II. emeleti ülésterme Budapest IX. ker., Bakáts tér 14.

Polgármesteri Hivatal II. emeleti ülésterme Budapest IX. ker., Bakáts tér 14. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság Jegyzőkönyv készült a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság

Részletesebben

Határozati kivonat. a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság június 09-i üléséről ( együttes ülés a Jogi és a Tulajdonosi Bizottságokkal!

Határozati kivonat. a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság június 09-i üléséről ( együttes ülés a Jogi és a Tulajdonosi Bizottságokkal! Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság Határozati kivonat a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság 2009. június 09-i üléséről ( együttes ülés a Jogi

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság június 24-ei üléséről. 398/2015. (06.24.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság június 24-ei üléséről. 398/2015. (06.24.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 398/2015. (06.24.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 16/2015 sorszámon kiküldött meghívóban szereplő napirendi pontok közül leveszi a zárt ülésen szereplő 10... méltányossági kérelme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kiss Lajos polgármester, Schumacher Mária képviselő b./ Tanácskozási joggal résztvevő:

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kiss Lajos polgármester, Schumacher Mária képviselő b./ Tanácskozási joggal résztvevő: Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 40-3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2016. május 19-én 9,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. szeptember 20. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Palsics János bizottsági tag, Távolmaradt: Farkas Ernő polgármester,

Részletesebben

6. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

6. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 1 Ikt. szám: 511-6/2013. MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS ÜZEMELTETÉSI BIZOTTSÁGA 2013. június 4-én megtartott ülésének 6. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült:

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság május 10-ei üléséről. 65/2016. (V. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság május 10-ei üléséről. 65/2016. (V. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 65/2016. (V. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben