PPG TRILAK - KREATÍV MŰHELY KURZUSOK Általános Szerződési Feltételek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PPG TRILAK - KREATÍV MŰHELY KURZUSOK Általános Szerződési Feltételek"

Átírás

1 PPG TRILAK - KREATÍV MŰHELY KURZUSOK Általános Szerződési Feltételek 2016, Budapest

2 Tartalom Bevezető rendelkezések... 3 Jelentkezés menete... 4 Részvételi díj... 4 Fizetési mód... 5 A Jelentkezők sorrendje... 5 Oktatók... 5 Esetleges baleset a képzés alatt... 5 A képzés törlése... 6 Lemondás és átjelentkezés... 6 Szerzői jogok... 6 Észrevételek és kapcsolattartás, információkérés... 6 Adatvédelem... 6 Adatvédelmi nyilatkozat A nyilatkozat célja Adatkezelő megnevezése A kezelt személyes adatok köre: Az adatkezelés jogalapja, módja és célja Az adatkezelés időtartama Adatfeldolgozó Felhasználói jogok és jogérvényesítési lehetőségek Hírlevelek Záró rendelkezések... 9

3 Bevezető rendelkezések A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a PPG Trilak Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező ) által üzemeltetett domain néven elérhető weboldalon (a továbbiakban: Weboldal ) keresztül a meghirdetett Kreatív Műhely képzés(ek)re (a továbbiakban együtt: Képzés ) történő jelentkezésekre és a Képzéseken történő részvételre vonatkozóan létrejött szerződésekre irányadó általános szerződési feltételeket, és ennek keretében a Képzésre jelentkező 18 éven felüli személyek (a továbbiakban: Jelentkező ) jogait és kötelezettségeit tartalmazza (a Szervező és Jelentkező a továbbiakban együttesen: Felek ). Kreatív Műhely képzés/kurzus: A PPG Trilak által szervezett kreatív, barkács DIY ( Do it Yourself Csináld magad!) oktatás-sorozat. Egy képzés egy napos, mely 9:00-16:00-ig tart (1 óra ebédszünet), elméleti oktatásból, felületkezelési alapokból és gyakorlati órákból tevődik össze. Egy jelentkező jelentkezhet egy, két, három, vagy akár mind a négy alkalomra, a képzések nem egymásra épülnek. A résztvevők a képzés teljesítésével oklevelet kapnak, mely festői végzettséget nem ad, vizsga nincs az egyes képzési napok végén. Egy képzés bizonyos tematikával kapcsolatban az adott szombati napon 9-16 óráig tart, a Képzések helyszíne a Werk Akadémia (Budapest, VIII. Kerület Salétrom u. 4.). További részletek az egyes képzésekről minden esetben a weboldalon feltüntetve. A Képzésre történő jelentkezéssel a Jelentkező kijelenti, hogy a jelen szerződés rendelkezéseit megértette, a benne foglaltakat elfogadja és magára nézve kötelezőként elismeri. Amennyiben a Jelentkező a jelen ÁSZF-et nem fogadja el, a Képzésre nem jelentkezhet, és azon nem vehet részt. Minden Jelentkező, aki elfogadja a jelentkezés feltételeit, beleegyezik abba, hogy a képzés elvégzése után semmilyen követeléssel nem élhet a Szervező felé, illetve abba, hogy pénz visszafizetésre nincs lehetőség esetleges reklamáció esetén. A Képzés jelentkezésével és lebonyolításával összefüggő, annak végrehajtásával kapcsolatos egyes feladatokat a Szervező által megbízott ügynökség, a 2Republic BTL Reklámügynökség Kft. (székhely: 1051 Budapest, Vigyázó Ferenc utca 4., cégjegyzékszám: ) ( Ügynökség ) látja el. Általános tudnivalók, a szerződés létrejötte: PPG Trilak Kft. adatai: székhely: 1238 Budapest, Grassalkovich út 4. cégjegyzékszám: nyilvántartó hatóság: adószám: webcíme: levelezési cím: 1734 Budapest, Pf. 34.

4 bankszámlaszám: NAIH nyilvántartási szám: Jelentkezés menete A Képzésekre való jelentkezés a Szervező weboldalán ( keresztül, a Kreatív Műhely menüpont alatt található aloldalon lehetséges. A részvételi díj az Adatfeldolgozó és Adatkezelő részére történő megfizetéssel válik a jelentkezés véglegessé. A jelentkező automatikus kap a jelentkezés és a részvételi díj beérkezését követően, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolást küld a Jelentkező által megadott címre, amely tartalmazza a jelentkezése adatait, valamint a számlázási adatokat is. A Jelentkezők a jelen Képzés(ek)en való részvételükkel hozzájárulnak, hogy: a. a Szervező, illetve az Adatfeldolgozó és Adatkezelő díjmentesen kezelje a Jelentkezők jelentkezése alatt megadott személyes adatait (keresztnév, vezetéknév, cím, cím, telefonszám) a jelen Képzés lebonyolítása és dokumentálása céljára szükséges és arányos mértékben; Szervező, illetve Adatfeldolgozó és Adatkezelő vállalják, hogy illetéktelen harmadik fél számára azokat nem adják ki, illetve az Info tv. rendelkezéseinek megfelelően kezelik és őrzik meg azokat. b. a Képzés megvásárlásával egyidejűleg a Jelentkező elfogadja, hogy a Képzésekről hang- és képfelvétel készülhet, mely a PPG Trilak weboldalán, facebook oldalán, online felületein illetve nyomtatott anyagaiban, valamint egyéb promóciós és reklám felületeken is megjelenhet. A Jelentkezők kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Képzésen készült hang- illetve képfelvételeket a Szervező díjmentesen és korlátozás nélkül felhasználja reklámozási, promóciós célokra. Azonban bármely résztvevő, aki ezeken a felvételeken megjelenik, csak külön beleegyezésével nevesíthető.. Részvételi díj A részvételi díj (bruttó Ft) tartalmazza az adott képzésen való részvételt, szakember által vezetett elméleti képzést, a délutáni program keretein belül kreatív bloggerek és lakberendezők által vezetett DIY (Do it Yourself Csináld magad) órát, a szükséges alapanyagokat, a barkácsoláshoz szükséges eszközöket, elkészített DIY-termékek nyersanyagait. A Jelentkező a részvételi díjat egy összegben, előre köteles megfizetni a Fizetési mód bekezdésben meghatározottak szerint a fizetés lebonyolítását végző Adatkezelő és Adatfeldolgozó részére. A jelentkezés visszaigazolása fizetés után, a szabad helyek függvényében történik.

5 A Jelentkező a Képzés napján a részvételi díj egy részét (bruttó Ft) PPG Trilak levásárolható ajándékutalvány formájában visszakapja, amennyiben a jelentkezéskor a jelentkezés díjon felül plusz Ft értékben ezt a lehetőséget kiválasztotta. Az ajándékutalvány teljes egészében levásárolható a meghatározott Trilak studiókban. Fizetési mód A részvételi díj egésze a Képzések lebonyolítását végző 2Republic BTL Reklámügynökség részére kerül kifizetésre, melyet a Szervező a jelentkezést követően megkap. A jelentkező csak a következő módon fizetheti meg a képzési díjat: online kártyás fizetéssel: ennél a fizetési módnál a Jelentkező átkerül a Barion Payment Zrt. biztonságos fizetést garantáló oldalára (Magyar Nemzeti Bank engedélyszáma: H-N-I- 1064/2013), ahol meg kell adnia kártyája adatait (kártyaszám, kártyán szereplő név, lejárat (hónap/év), CVC2 kód - amennyiben van ilyen a kártyán) Áfás számla igényét kérjük előre, -ben jelezze (kreativmuhely@hellorepublic.com) címre! A Jelentkezők sorrendje A Képzések limitált létszám-keretére való tekintettel a Jelentkezők a választott Képzésen való részvételre a részvételi díj megfizetésének sorrendjében lesznek jogosultak. Amennyiben nem marad szabad hely a kiválasztott képzésre, lehetőség van más időpontban induló Képzést választani a szabad helyek függvényében, illetve előregisztrálni a következő Képzéseke, amennyiben ezt a rendszer felajánlja. Oktatók Az egyes képzéseken az elméleti és felületkezelési alapokat egy PPG Trilak szakembertől sajátíthatják el a résztvevők, a délutáni DIY órán pedig minden héten más-más kreatív bloggerek, lakberendezők segítik a résztvevők munkáját. A DIY gyakorlati órák oktatói megtalálhatók a weboldalon ( Amennyiben egy oktató rajta kívül álló okból (pl. betegség) nem tud megjelenni az adott napon, a résztvevők semmilyen követeléssel nem élhetnek a Szervező felé, pénzvisszafizetésre nincs lehetőség, azonban a délutáni órára helyettesítő oktatót biztosít a Szervező. Esetleges baleset a képzés alatt Az egyes képzéseken különböző barkács-eszközöket (pl. kalapács, csavarhúzó, fűrész stb) fognak használni a jelentkezők. Ezek nem rendeltetésszerű használatából adódó balesetekért a Szervező nem vállal felelősséget. A személyi sérüléssel járó balesetről valamennyi esetben a helyszínen jegyzőkönyvet veszünk fel, amelyet a jelenlévő oktató, valamint szükség esetén más, a Képzésen részt vevő, jelenlevő személy az aláírásával hitelesít.

6 A képzés törlése A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a meghirdetett Képzést bármikor törölje. A Képzés törlése esetén a Szervező haladéktalanul, de legkésőbb 3 munkanapon belül értesíti a Jelentkezőket. A Képzés törlése esetén a Jelentkezők jogosultak a Szervező által felajánlott másik Képzésen részt venni a szabad kapacitás függvényében. Ha a jelentkező nem kíván másik Képzésen részt venni, akkor a Szervező az értesítés megküldését követő 14 munkanapon belül gondoskodik a megfizetett képzési díj(ak) teljes visszatérítéséről. Lemondás és átjelentkezés A képzés indulását megelőző 7 naptári napon belül lemondott Képzés részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni. Betegség esetén a képzésen való részvétel átruházható. Amennyiben a jelentkező ezzel nem kíván élni, úgy előregisztráció keretében előregisztráljuk a következő 4 kurzus egyikére a szabad helyek függvényében. A képzés indulása előtt legalább 7 nappal a Jelentkező másik Képzésre jelentkezhet át a szabad helyek függvényében. Ha a Jelentkező ezzel nem kíván élni vagy már nincs szabad hely más Képzésre, a Képzésdíj összegét visszatérítjük azzal, hogy a képzési díj 10%-nak megfelelő adminisztrációs díjat számolunk fel. Szerzői jogok A Képzések keretében átadott anyagok szerzői jogi védelem alá esnek, amelynek jogosultja a Szervező. Észrevételek és kapcsolattartás, információkérés Amennyiben bármi kérdése lenne képzéseinkkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot e- mail-ben (kreativmuhely@hellorepublic.com) vagy telefonon (+36-20/ )! A jelentkező a weboldallal, a weboldalon meghirdetett kurzusokkal és a meghirdetett kurzusokra elküldött jelentkezésével kapcsolatos kérdése, észrevétele esetén szintén a következő címre írhat: kreativmuhely@hellorepublic.com. Adatvédelem A Szervező, illetve az Adatkezelő és Adatfeldolgozó az adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően kezeli a jelentkezési folyamat során birtokukba került személyes adatokat. A Szervező adatvédelmi nyilatkozata, melyet Adatkezelő és Adatfeldolgozó is használ folyamatosan megismerhető, elmenthető és kinyomtatható a honlapról. A szerződés hatálya, teljességi záradék, az alkalmazandó jog, jogviták

7 rendezése A jelen ÁSZF határozatlan időre szól, hatálybalépést követően módosításig, illetve visszavonásig hatályos. A Szervező bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A Jelentkező kötelezettsége, hogy jelen szerződés változásait figyelemmel kísérje. A jelen szerződés a benne szabályozott jogviszonyok tekintetében a Felek teljes megállapodását tartalmazza, és bármely esetleges korábbi szóbeli vagy írásbeli megállapodást hatálytalanít. Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény, és más hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései az irányadóak. A Felek jelen szerződésből fakadó esetleges vitáikat megkísérlik békés úton rendezni. Jogviták esetén a felek kötelesek elsősorban peren kívüli egyeztetést folytatni. Adatvédelmi nyilatkozat (forrás: A Szervező a jelen szerződéssel összefüggésben személyes adatokat kezel. A PPG Trilak Kft. célja, hogy lehető legteljesebb mértékben biztosítsa az Ön személyes adatainak védelmét. 1. A nyilatkozat célja Jelen adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy a PPG Trilak Kft. (székhelye: 1238 Budapest, Grassalkovich út 4.; cégjegyzékszáma: , adószáma: ) által a internetes oldalon alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket rögzítse. 2. Adatkezelő és adatfeldolgozó megnevezése Név: 2Republic BTL Reklámügynökség Kft. Székhely: 1051 Budapest, Vigyázó Ferenc u. 4. cím: kreativmuhely@hellorepublic.com telefonszám: / A kezelt személyes adatok köre: 3.1 A jelentkezéshez a felhasználó a következő személyes adatait köteles megadni: Név Lakcím Telefonszám cím

8 4. Az adatkezelés jogalapja, módja és célja 4.1 Az adatkezelés jogalapja a felhasználó önkéntes hozzájárulása saját személyes adatainak kezeléséhez az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény. (Infotv.) 5. (1) bek. a) pontja alapján. 4.2 A személyes adatok kezelésére kizárólag célhoz kötötten kerül sor a internetes oldalon meghirdetett képzések szervezése céljából. 4.3 Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a felhasználók jogainak védelme. 4.4 Az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban leírt céloktól eltérő célokra nem használja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása jogszabály eltérő rendelkezése hiányában kizárólag a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges. 5. Az adatkezelés időtartama 5.1 A jelentkezés után a személyes adatok kezelése folyamatosan tart. Az adatkezelő a Képzés befejezését követő 2 hónapon belül törli a képzést elvégző jelentkező személyes adatait, ezzel az adatkezelés megszűnik. Ez alól kivételt képez az az esetkör, amikor az adatkezelőnek más jogcímen jogosultsága keletkezik az adatkezelésre, ebben az esetben ezen új jogcím alapján folytatódik az adatkezelés e jogcím szerinti célokhoz kötötten. 5.2 Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését, valamint az internetes oldalon történő regisztráció során vagy egyéb módon adott további hozzájárulások alapján történő adatkezeléseket. 6. Adatfeldolgozó 6.1 Az internetes oldal alapjául szolgáló informatikai rendszer üzemeltetéséhez, a szolgáltatás működtetéséhez és az elszámolás rendezéséhez az adatkezelő adatfeldolgozót vehet igénybe. Az adatkezelő az ilyen külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős. 6.2 A fentieken túl a felhasználóra vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve a Felhasználó hozzájárulása alapján kerülhet sor.

9 7. Felhasználói jogok és jogérvényesítési lehetőségek 7.1 Az érintett kérelmére a Szervező, illetve az Adatkezelő és Adatfeldolgozó tájékoztatást ad az érintett általa kezelt adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Szolgáltató a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást. 7.2 A felhasználó jogosult a helytelenül rögzített személyes adatainak helyesbítését kérni. 7.3 A felhasználó jogosult személyes adatainak törlését kérni. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi. 7.4 Az érintett a jelen nyilatkozatban ismertetett jogait az alábbi elérhetőségen keresztül gyakorolhatja: Levelezési cím: 1051 Budapest, Vigyázó Ferenc u em A felhasználó az Infotv., valamint a Polgári Törvénykönyv alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) fordulhat az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén. 8. Hírlevelek 8.1 A jelentkezés során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket a Szervező, illetve az adatkezelő csak a felhasználó kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld. A felhasználó bármikor leiratkozhat a hírlevélről. 9. Záró rendelkezések 9.1 Az adatkezelő kötelezi magát, hogy gondoskodik az általa kezelt személyes adatok biztonságáról, megteszi azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. 9.2 A Szervező, illetve az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen nyilatkozatot a felhasználók értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a felhasználó a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított nyilatkozatban foglaltakat.

10 Jelen Adatvédelmi nyilatkozat folyamatosan megismerhető, elmenthető és kinyomtatható a honlapon.

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Krecons Művészeti és Kulturális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező )

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat 1. Az adatkezelő megnevezése Név: Dudás Zoltánné EV. Székhely és levelezési cím: 5931. Nagyszénás, Fenyő köz 9. Nyilvántartási szám: 50215601 Bejegyző hatóság megnevezése: Orosházi

Részletesebben

ADATKEZELÉSI Szabályzat

ADATKEZELÉSI Szabályzat ADATKEZELÉSI Szabályzat CHEMPLEX Kft. 1. Általános rendelkezések A jelen Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat célja, hogy rögzítse a CHEMPLEX Kft. (székhely: 1194 Budapest, Vas Gereben u. 114., Cégjegyzékszám:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT www.intuitashop.com A Paleandra Kft. (székhely: 1102 Budapest, Liget u 12/B. 1. em. 1.; cégjegyzékszám: 01-09- 707729; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; adószám:

Részletesebben

ADATVÉDELEM 1. Az adatkezelő megnevezése: 2. A kezelt személyes adatok köre:

ADATVÉDELEM 1. Az adatkezelő megnevezése: 2. A kezelt személyes adatok köre: ADATVÉDELEM A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Baranya Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság (BMFKB), tiszteletben tartja az internetes oldalt felkereső személyek személyes

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az SMB Management Kft. (székhely: 5000 Szolnok, Hild Viktor utca 5., fióktelep: 1096 Budapest, Sobieski

Részletesebben

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az Pannora Kft (székhely: 4034 Debrecen, Vágóhíd u. 2 4/14, cégjegyzékszám: 09 09 016831, nyilvántartó hatóság: Debreceni Járásbíróság mint

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A CSEPREGI ÉS TÁRSA Kft, tiszteletben tartja az internetes oldalt felkereső személyek személyes adatokhoz fűződő jogait. A hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései alapján

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Tartalom 1. A nyilatkozat célja... 2 2. Adatkezelő megnevezése... 2 3. A kezelt személyes adatok köre:... 2 4. Az adatkezelés jogalapja, módja és célja... 2 5. Az adatkezelés időtartama...

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Név: Pákh Tamás egyéni vállalkozó Székhely és levelezési cím: 4090 Polgár, Csokonai utca 43. Telefonszáma: +36 (20)

Részletesebben

A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az AUTÓFÉNYEZÉSI SZAKMŰHELY 2000 Bt., (székhely: 9400 Sopron, Győri út 42., cégjegyzékszám: 08 06 009847

Részletesebben

PONT KAZÁN ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT. 1. A Szabályzat célja. 2. Az adatkezelő megnevezése

PONT KAZÁN ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT. 1. A Szabályzat célja. 2. Az adatkezelő megnevezése KAZÁN PONT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Webgépész Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Daru u. 22., cégjegyzékszám: 03-09-123975, nyilvántartó

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Webcut Media Kft. (Cégjegyzék szám: 01-09-993164; Székhely: 1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 11; nyilvántartó

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A jelen szabályzat célja, hogy rögzítse a HÖOK Közhasznú Nonprofit Kft. által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a Társaság adatvédelmi

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506,

Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506, Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506, adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-76063/2014) (a

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Henelit International Kft. (székhely: 8000 Székesfehérvár, Zsurló u. 2., cégjegyzékszám: 07-09-003863,

Részletesebben

Adatvédelmi feltételek

Adatvédelmi feltételek Adatvédelmi feltételek 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse Kereskedelmi Marketing Trendek Kft., 1054 Budapest, Szemere u. 19. (a továbbiakban: Szolgáltató) által alkalmazott adatvédelmi

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1 ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A kertimag.hu üzemeltetője ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A nyilatkozat célja Jelen adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy drshine Kft. (levelezési címe: 4030 Debrecen, Búzavirág utca 1.; Cégjegyzékszáma: 09 09 014014; adószáma: 14079043-2-09)

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési Szabályzat - továbbiakban Szabályzat. 1. A Szabályzat célja

Adatvédelmi és adatkezelési Szabályzat - továbbiakban Szabályzat. 1. A Szabályzat célja Adatvédelmi és adatkezelési Szabályzat - továbbiakban Szabályzat. 1. A Szabályzat célja A Szabályzat célja, hogy rögzítse a Cofopex Kft. továbbiakban Szolgáltató (székhely: 1022 Budapest, Bimbó út 92.),

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató www.yamuna.hu A Yamuna Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) a www.yamuna.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) webáruházat üzemeltet, amelynek során a Honlapra látogatók és a Honlapon

Részletesebben

Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata

Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata 1. A szabályzat célja Jelen szabályzat célja a Galvanofém Kft. (Székhely: 6000 Kecskemét, Méntelek 252. Telefonszám: +36 76 506 263, Adószám: 11375230-2-03)

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató 1. Adatkezelő Adatkezelő megnevezése: Bauer és Bauer Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Rövidített elnevezés: Bauer és Bauer Kft. Székhely: 7741 Nagykozár,

Részletesebben

MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat

MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat A KBOSS.hu Kft. (székhely: 2000 Szentendre, Táltos u. 22/b.; cégjegyzékszám: 13-09- 101824; nyilvántartó hatóság: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság; adószám:

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat 1. A nyilatkozat célja 1.1 Jelen adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy a MONEO System Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1016 Budapest, Naphegy u. 9.; cégjegyzékszám: 01-09-189688;

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat Adatvédelmi Nyilatkozat A Szattex Kereskedőház Zrt. székhely. HU-4033 Debrecen, Kard u. 36. - cégjegyzékszám. 09-10-000480; adószám. 23461695-2-09; bejegyző hatóság. Debreceni Törvényszék Cégbírósága(a

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A szabályzat célja Jelen szabályzat célja Alberszki Anett egyéni vállalkozó (székhelye: 6100 Kiskunfélegyháza, Gerle utca 10, adószáma: 68818560-1-23., nyilvántartási

Részletesebben

Power Belt Kft. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Hatályos: május 25. napjától

Power Belt Kft. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Hatályos: május 25. napjától Power Belt Kft. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. május 25. napjától Általános rendelkezések A Power Belt Kft. (székhelye: 1194 Budapest, Hofherr Albert utca 38/b. Adószáma:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ A VOLT Fesztivál Official Facebook oldalon (https://www.facebook.com/pg/voltfesztival/) (a továbbiakban: Honlap) a Játékra

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat 1. A nyilatkozat célja 1.1. A jelen Nyilatkozat célja, hogy tájékoztatást adjon a Johanis Bt. (székhely: 7300 Komló, Városház tér 4., cégjegyzékszám: 02-06-074387, nyilvántartó

Részletesebben

Hatályos: május 25. napjától. Cégszerű aláírás:

Hatályos: május 25. napjától. Cégszerű aláírás: Magyar Fajtatiszta Sertést Tenyésztők Egyesületének Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata ------------------------------------------------------------------------ Hatályos: 2018. május 25. napjától Cégszerű

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat Magyar Állami Eötvös ösztöndíj és Collegium Hungaricum programhoz kapcsolódó adatkezeléshez

Adatvédelmi nyilatkozat Magyar Állami Eötvös ösztöndíj és Collegium Hungaricum programhoz kapcsolódó adatkezeléshez Adatvédelmi nyilatkozat Magyar Állami Eötvös ösztöndíj és Collegium Hungaricum programhoz kapcsolódó adatkezeléshez 1. A NYILATKOZAT CÉLJA A jelen nyilatkozat célja, hogy tájékoztatást nyújtson a Tempus

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1 A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Fresenius Kabi Hungary Kft. (székhelye: 1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. III. emelet, cégjegyzékszám:

Részletesebben

3.1. Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

3.1. Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az 111 Etail. Kft. (székhely: 6720 Szeged, Fekete Sas 22,- cégjegyzékszám: 06-09-019153, Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Szeged Megyei

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója

Adatkezelési tájékoztató. A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója Adatkezelési tájékoztató A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója A Stúdió Liszt Kft. a személyes adatok védelmét kiemelten fontos feladatának tekinti, ezért mindent megteszünk annak

Részletesebben

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a D2-KER Kft. (székhely: 6723 Szeged, Kemes utca 18/A 4. emelet 12., cégjegyzékszám: 06-09-011955, nyilvántartó

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az ALFA-KLÍMA Kft. (székhely: 6728 Szeged, Dorozsmai út 17-19., cégjegyzékszám: 01-10-041585, nyilvántartó

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT www.szbh-trilogia.hu

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT www.szbh-trilogia.hu ADATVÉDELMI NYILATKOZAT www.szbh-trilogia.hu A Kurrens Print Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Kurrens Print Kft., mint Szolgáltató) a www.szbh-trilogia.hu honlapon lehetővé teszi

Részletesebben

Adatvédelmi Tájékoztató

Adatvédelmi Tájékoztató Adatvédelmi Tájékoztató 1. Az Új Nemzedék Központ Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű társaság, mint adatkezelő (a továbbiakban: Adatkezelő) az http://efop.unp.hu oldal felhasználóinak, látogatóinak,

Részletesebben

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató Jelen Adatkezelési Tájékoztatót az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány (székhely: 1077 Budapest, Wesselényi u. 16., a továbbiakban: "UNICEF Magyarország", vagy

Részletesebben

NAIH-71997/ hírlevél küldés, direkt marketing, Az adatkezelő adatai, elérhetősége:

NAIH-71997/ hírlevél küldés, direkt marketing, Az adatkezelő adatai, elérhetősége: 1.1. Az adatkezelő az S-Process Kft. (székhely: 5700 Gyula, Erdélyi Sándor u. 12/A.; cégjegyzékszám: Cg. 04-09-012972; statisztikai számjel: 24806680-7022- 113-04; adószám: 24806680-1-04) (a továbbiakban:

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Dvorszky Éva egyéni vállalkozó, reflexológus és masszőr egyéni vállalkozó (a továbbiakban Dvorszky Éva), mint adatkezelő az üzleti tevékenysége során vele kapcsolatba kerülő természetes

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató A Pannonsport Szervező és Marketing Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: (székhely: 9700 Szombathely, Welther Károly u. 17. adószáma: 13132439-2-18, cégjegyzékszáma: 18 09

Részletesebben

MakiMaki.hu. Adatkezelési nyilatkozat

MakiMaki.hu. Adatkezelési nyilatkozat MakiMaki.hu Adatkezelési nyilatkozat 1. Az adatkezelő neve Cégnév: MakiMaki Kft. Adószám: 24707787-2-13 Bankszámlaszám: 10700581-68270966-51100005 (CiB Bank) Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-71297/2013

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. /Hatályos: szeptember 12. napjától/

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. /Hatályos: szeptember 12. napjától/ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ /Hatályos: 2017. szeptember 12. napjától/ A) Bevezető Az Avanzamento Oktatási Szolgáltató Betéti Társaság (1112 Budapest, Brassó út 17., adószám: 25954449-1-43, bankszámlaszám:

Részletesebben

A honlap használatával Ön mint felhasználó elfogadja jelen Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseit.

A honlap használatával Ön mint felhasználó elfogadja jelen Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseit. 1. A Szolgáltató www.northelektro.hu domain néven elérhető honlapjának (a továbbiakban: Honlap) célja a Szolgáltató kiskereskedelmi tevékenysége keretében a vezető klímaberendezés-gyártó cégek termékskálájához

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság ADATVÉDELMI NYILATKOZATA

Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság ADATVÉDELMI NYILATKOZATA I. A nyilatkozat célja Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság ADATVÉDELMI NYILATKOZATA A jelen Nyilatkozat célja, hogy rögzítse a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által működetett honlap (ok)

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató (hírlevélre feliratkozás esetén)

Adatkezelési tájékoztató (hírlevélre feliratkozás esetén) Adatkezelési tájékoztató (hírlevélre feliratkozás esetén) Adatkezelő: Adatkezelő megnevezése: DSS Consulting Informatikai és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: DSS Consulting Kft.

Részletesebben

3.1. Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

3.1. Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az Extreme Digital Zrt. (székhely: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. X. ép., cégjegyzékszám: 01-10-045869,

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁ JÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁ JÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁ JÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Tájékoztató célja, hogy a http://speechtech.hu/ weboldal felhasználói által, az oldal használata során megadott és a weboldal üzemeltetői (Kovács László e.v.)

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A jelen Adatvédelmi Szabályzat irányadó a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. (székhely: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 104.; cégjegyzékszám: 13-09-067506; adószám: 10886861-2-44) által

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1.1. Az adatkezelő az S-Process Kft. (székhely: 5700 Gyula, Erdélyi Sándor u. 12/A.; cégjegyzékszám: Cg. 04-09-012972; statisztikai számjel: 24806680-7022- 113-04; adószám: 24806680-1-04)

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Jelen dokumentum tartalmazza a ERŐS Kft. mint szolgáltató (a továbbiakban: "Adatkezelő") tájékoztatását a www.eros.hu internetes oldalon (a továbbiakban: Holnap) elérhető webáruház

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: MÁJUS 25.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: MÁJUS 25. ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: 2018. MÁJUS 25. A jelen Adatkezelési Szabályzat a VARGA+SONS Korlátolt Felelősségű Társasággal

Részletesebben

1. Adatkezelés célja. 2. Adatkezelés jogalapja. Adatkezelési Tájékoztató

1. Adatkezelés célja. 2. Adatkezelés jogalapja. Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató A Lipócia Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Adatkezelő megnevezése: Korda Filmstúdió Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 2091 Etyek, Korda út 1572. hrsz. Postacím: 2091 Etyek, Korda út 1572. hrsz. email cím:

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018.05.25. napjától Általános rendelkezések Bogár Iván Balazs EV. (székhelye: Budapest 1173 Pesti út. 153., Adószáma: 60873314-1-42 Nyilvántartási

Részletesebben

ADATKEZELSÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELSÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az Energiaklub adatkezelési tájékoztatója weboldalak felhasználói számára Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ; (1056 Budapest, Szerb utca 17-19.; adószám: 18076592-2-41; Adatvédelmi

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató A Perfect Nails Kft. (a továbbiakban: Perfect Nails) a nailbeautysalon.net weboldal (a továbbiakban: Honlap) működtetése során a Honlapra látogatók és a Honlapon regisztrálók (a

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ május 25-étől hatályos az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR).

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ május 25-étől hatályos az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR). ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2018. május 25-étől hatályos az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR). Jelen Adatkezelési Tájékoztató célja, hogy az adatok forrásai: hirdetésünk vagy ismerős

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Rurális térségek a 21. században tudományos konferencia rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Rurális térségek a 21. században tudományos konferencia rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Rurális térségek a 21. században tudományos konferencia rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez 1. Adatkezelő megnevezése megnevezés: Doktoranduszok

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat A Tengerjáró Kft. csak azokat a személyes adatokat gyűjti össze és dolgozza fel, amelyeket Ön kifejezetten, önként szabad akaratából bocsát rendelkezésére. Tengerjáró kiemelten

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az :[Európalánta Közhasznú Egyesület] (továbbiak az Adatkezelő ) a céljai elérésének elősegítése érdekében kapott adományok nyújtói (továbbiakban az Adományozók ) adományozással

Részletesebben

Capri Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szolgáltató)

Capri Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szolgáltató) Felhasználási és adatvédelmi szabályzat A Capri Consulting Kft. számára kiemelten fontos a felhasználók és pályázók adatainak bizalmas és jogszabályi feltételekkel összhangban álló kezelése. Társaságunk

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat Adatvédelmi Nyilatkozat www.grandacswebshop.hu 1. Preambulum A Grand-Ács Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) www.grandacswebshop.hu domain néven elérhető honlapjának (a továbbiakban: Honlap) célja építőipari

Részletesebben

Adatvédelem. ERODIUM ORVOSI BETEGIRÁNYÍTÓ RENDSZER Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelem. ERODIUM ORVOSI BETEGIRÁNYÍTÓ RENDSZER Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelem ERODIUM ORVOSI BETEGIRÁNYÍTÓ RENDSZER Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A SZABÁLYZAT CÉLJA A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a CSERNI MED BT. (székhely: 2621 Verőce Losonczi u.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Tájékoztató a Balogh Tamás EV (Székhely: HU- 1124 Budapest, Hertelendy u. 4/a, Adószám: 68894726-1-43) és Temesvári Zsuzsanna EV (Székhely: HU- 1121 Budapest,

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Nyári Tábor rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Nyári Tábor rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Nyári Tábor rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez 1. Adatkezelő megnevezése megnevezés: Doktoranduszok Országos Szövetsége adatkezelő képviselője:

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Húsvéti Kvíz nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat Adatkezelési Szabályzat A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. a www.terranteto.hu weboldal üzemeltetőjének adatkezelési szabályzata A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Terrán Tetőcserép

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Vezetőképző rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Vezetőképző rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Vezetőképző rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez 1. Adatkezelő megnevezése megnevezés: Doktoranduszok Országos Szövetsége adatkezelő képviselője:

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A szabályzat célja Jelen szabályzat célja a (székhelye: 2942 Nagyigmánd, Szent István utca 8, adószáma: 24772864, cégjegyzékszáma: 11-09-022273) adatvédelmi és adatkezelési

Részletesebben

Doktoranduszok Országos Szövetsége adatkezelő képviselője: Szabó Péter. kapcsolatfelvétel, tájékoztatás

Doktoranduszok Országos Szövetsége adatkezelő képviselője: Szabó Péter. kapcsolatfelvétel, tájékoztatás ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Rendészet- Tudomány- Aktualitások A rendészettudomány a fiatal kutatók szemével című rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez 1. Adatkezelő megnevezése

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Jelen Adatvédelmi tájékoztatást a PontVelem Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített név: PontVelem Nonprofit Kft., cégjegyzékszám: 13-09-145720, székhely:

Részletesebben

Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek

Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Netchilli, képviselője Jóljárt Dávid EV (a továbbiakban:

Részletesebben

Pecze Bence e.v. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018.

Pecze Bence e.v. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. május 25. napjától 1/6 A szabályzat célja Jelen szabályzat célja Pecze Bence e.v. (székhelye: 9200 Mosonmagyaróvár, Károly út 86/b 2. em. 9.

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A szabályzat célja Jelen szabályzat célja az Egzatik Szakkiadó Kft., (székhelye: 1146 Budapest, Abonyi utca 6. fszt. 3., adószáma: 12526972-2-42., cégjegyzékszáma:

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT. AB REX Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT. Hatályos: 2018. május 25. napjától Általános rendelkezések Az AB REX Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (székhelye:

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

Céginformációk. A szolgáltató neve: Budapest Party Service Kft. A szolgáltató székhelye: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 7. Adószám:

Céginformációk. A szolgáltató neve: Budapest Party Service Kft. A szolgáltató székhelye: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 7. Adószám: Céginformációk A szolgáltató neve: Budapest Party Service Kft. A szolgáltató székhelye: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 7. Adószám: 13068002-2-42 Telefon: +36 1 799 5550 Adatkezelési nyilvántartási szám:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Adatkezelő neve, elérhetőségei Az adatkezelő megnevezése: Hudson Szandra Judit egyéni vállalkozó (a továbbiakban: Adatkezelő) Az adatkezelő levelezési címe: 7624 Pécs, Báthory

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A szabályzat célja Jelen szabályzat célja a www.jogitanacsok.com weboldal továbbiakban weboldal - adatvédelmi és adatkezelési politikájának rögzítése a törvényben

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A Ecodisin.com mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés

Részletesebben

A Penny Market Kft. Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzata

A Penny Market Kft. Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzata A Penny Market Kft. Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzata A Penny Market Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület 5. számú főút 21.km., Cégjegyzékszám: 13-09-072999, honlap: www.penny.hu,

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Tavaszi Szél 2019 Konferencia rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Tavaszi Szél 2019 Konferencia rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Tavaszi Szél 2019 Konferencia rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez 1. Adatkezelő megnevezése megnevezés: Doktoranduszok Országos Szövetsége adatkezelő

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1 / 7 ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Ügyfelünk! A természetes személyeknek a kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat. 1. A szabályzat célja

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat. 1. A szabályzat célja Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A szabályzat célja Jelen szabályzat célja a PILSNER Kereskedelmi Betéti Társaság, (székhelye: 8640 Fonyód, Vágóhíd utca 17., adószáma: 25237342-2-14 cégjegyzékszáma:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. rövidített megnevezés: Hunnia Kuvasz Egyesület

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. rövidített megnevezés: Hunnia Kuvasz Egyesület ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a rendes tagok és a felvételt kérők személyes adatainak kezeléséhez 1. Adatkezelő megnevezése megnevezés: Hunnia Kuvasz Tenyésztői és Kulturális Egyesület rövidített megnevezés:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse a metzdaniel.hu ( weboldal) és a weboldal üzemeltetője, Metz Dániel e. v. által alkalmazott adatvédelmi és - kezelési elveket és a Szolgáltató

Részletesebben

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra A Nagy sérülés-kvíz Játékleírás Játékszervező: UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító, Szervező) 1082 Budapest, Baross u. 1. cégjegyzékszám: 01 10 041566 www.union.hu Játék

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1. AZ ADATKEZELŐ A szolgáltató neve: Piroska Gyula Tréning Kft. A szolgáltató székhelye: 1139 Budapest, Lomb u. 31/B. A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Kérjük figyelmesen olvassa el a Tájékoztatót, annak érdekében, hogy megértse, hogy hogyan kezeljük a személyes adatait és megismerje az adatkezeléssel kapcsolatos jogait! A Tájékoztató

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1. A SZABÁLYZAT CÉLJA A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az Safe and Sound Mentoring Nonprofit Kft. (székhely: 1131 Budapest, Madarász Viktor u. 1/A.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat.

Adatvédelmi Nyilatkozat. Adatvédelmi Nyilatkozat www.tondach-shop.hu 1. Preambulum Az Etyeki Tüzép Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) www.tondach-shop.hu domain néven elérhető honlapjának (a továbbiakban: Honlap) célja Tondach

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A felhasználó (a továbbiakban: Felhasználó ) a Szomatodrama.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal ) felületén történő regisztrációjával és adatainak megadásával, illetve a Weboldal

Részletesebben

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat 1. A játék szervezője A jelen nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték vagy Játék ) szervezője a CO-OP Hungary Zrt. (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11/C.,

Részletesebben