- 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "- 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat"

Átírás

1 - 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Erdőbirtokosság megalakítása előkészítéséhez elsősorban postaköltséghez 120 E Ft támogatást biztosít a évi pénzmaradvány terhére. Határidő: /2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a tahitótfalui 1598 hrsz-ú ingatlanhoz földkábellel az elektromos energia vezeték kiépítéséhez, közterület igénybevételéhez tulajdonosi és közútkezelői hozzájárulást biztosít. A Képviselő-testület egyúttal a kivitelezőt, illetve a kérelmezőt az eredeti állapot helyreállítására kötelezi. Határidő: /2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Schell üzletház beruházás kapcsán hozzájárul a telefonvezeték áthelyezéséhez, kiépítéséhez a Tahi parkoló környezetében a meglévő villanyoszlopokra. A Képviselő-testület tulajdonosi és közútkezelői hozzájárulást biztosít. Határidő:

2 - 2-4/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete, a Képviselőtestület alakuló ülésével összefüggésben érkezett törvényességi észrevételt tudomásul veszi, és jóváhagyja a Polgármester és a Jegyző által előterjesztett előkészítő anyagban szereplő válaszokat. és az előterjesztés megküldésére a Pest Megyei Kormányhivatal részére. Határidő: /2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Gazdasági Bizottság ajánlásával egyezően, az Önkormányzat évi költségvetésére vonatkozó előkészítő javaslatokat elfogadja. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert és a Jegyzőt a költségvetés előkészítésére, az iránymutatásnak megfelelően. Határidő: /2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Általános Iskola igazgatói állására pályázatot hirdet: A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a pályázati eljárás lefolytatására. Határidő:

3 - 3-7/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata az egészségügyi ellátásokra kötött megbízási szerződésekből a jogszabályi hivatkozásokat törli, tekintettel a folyamatos és nagyfokú jogszabályváltozásokra. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, az előzőek alapján történő megbízási szerződésmódosításokra a felnőtt háziorvosokkal, a fogorvossal, a gyermekorvossal, illetve az orvosi ügyelet működtetőjével. Határidő: /2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a HPV elleni védőoltáshoz 1998-ban születettek részére maximum 2 M Ft támogatást biztosít, oly módon, hogy a három oltás költségeiből a második illetve a harmadik oltás költségét fedezi. Határidő: /2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Tahitótfalu Pataksor 896/10 hrsz-ú ingatlan, Házas-patakba történt túlépítéséhez elvi tulajdonosi hozzájárulást biztosít. A Képviselő-testület az Önkormányzati terület további sorsáról az engedélyező vízügyi hatóság döntésétől függően dönt. Határidő:

4 - 4-11/2011. (01.24.)Képviselő-testületi határozat Szentendre Város Önkormányzata, Leányfalu Nagyközség Önkormányzata, Pócsmegyer Község Önkormányzata, Szigetmonostor Község Önkormányzata és Tahitótfalu Község Önkormányzata pályázatot kíván benyújtani az Új Magyarország Fejlesztési Terv, Környezet és Energia Operatív Program (KEOP /B), Egészséges, tiszta települések prioritási tengely, szennyvízelvezetés és tisztítás pályázati konstrukciójára. A pályázat keretében a Szentendrei szennyvíz-agglomerációhoz tartozó települések csatornahálózatának bővítése tárgyú projekt megvalósítására kívánnak támogatást igényelni az önkormányzatok. A pályázat benyújtására és a projekt megvalósítására az érintett önkormányzatok Dunakanyari Csatornázási Társulás néven jogi személyiségű önkormányzati társulást alapítottak, mely Társulás a pályázat kedvezményezettje lesz. A pályázatban szereplő megvalósítási munkákhoz szükséges saját forrást Tahitótfalu Község Önkormányzata lakossági forrásból származó ( ,-Ft/új rákötés) fejlesztési hozzájárulással kívánja finanszírozni. A projekt várható elszámolható költsége 75-85%-os finanszírozási hiány mellett nettó: ,- Ft, melyhez a létrejövő Víziközmű Társulat finanszírozási hozzájárulása (saját forrás) a CBA alapján kerül meghatározásra. A Képviselő-testület felhatalmazza a mindenkori polgármestert, hogy a Környezet és Energia Operatív Program egyfordulós konstrukciójához (KEOP-1.2.0/B) kapcsolódó pályázat benyújtásához és projekt megvalósításához létrehozott Dunakanyari Csatornázás Társulásban képviselje az önkormányzatot és a pályázat benyújtásához kapcsolódó nyilatkozatokat megtegye. Határidő:

5 - 5-12/2011.(01.24.). Kt határozat Tahitótfalu Község Képviselő-testülete a Magyar Közút Nonprofit Zrt. által lefolytatott közbeszerzési eljárás kapcsán - a Megyeri híd beruházáshoz kapcsolódó forgalombiztonsági beavatkozások - a beérkezett ajánlatok figyelembevételével az alábbi kivitelezők megbízásával ért egyet. Az érvényes ajánlatok az Önkormányzat számára valamennyi esetben elfogadható, hiszen az ajánlati árak nem haladják meg a becsült költségeket. A Képviselő-testület a beruházások megvalósítását (gyalogátkelőhely középszigettel, sárga villogóval, 2 db autóbuszöböl felújítása, közvilágítás 375 m + településkapu km. sz.-ben) az előzőek ismeretében biztosítottnak látja. A Képviselő-testület elfogadásra az érvényes ajánlatok közül a legkedvezőbb ajánlatot támogatja. megküldésére és annak Határidő: azonnal 13/2011. (01.24.)Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a gát beruházással érintett területen a tulajdonviszonyok rendezése érdekében előszerződést köt a 074/18 hrsz-ú ( Ft) és a 074/16 hrsz-ú ( Ft) ingatlanokra a tulajdonosok felajánlása alapján, vétel jogcímen. Határidő: /2011. (01.24.)Képviselő-testületi határozat Ökumenikus imahét záró rendezvényéhez és a Puzder János emléktorna (teremfoci) megrendezéséhez a tornaterem használatát ingyenesen biztosítja. Határidő: Felelős: azonnal Dr. Sajtos Sándor polgármester

6 - 6-15/2011. (02.10.)Képviselő-testületi határozat Önkormányzat évi költségvetése végleges módosításának előkészítését elrendeli, és felkéri a Jegyzőt a rendelet előterjesztésére az állami egyeztető megérkezését követően. 16/2011. (02.10.)Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Pataksor Bercsényi utca közötti partfal és pinceomlás szakértői vizsgálatával megbízza Dura Lászlót (1213 Budapest, Csókás utca 4/b). A megbízási díj bruttó Ft. Határidő: /2011. (02.10.)Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete éves közterület karbantartási terv készítését határozza el, melynek előkészítésével és annak végrehajtásával, felügyeletével az Alpolgármestert bízza meg. Határidő: Felelős: Csörgő Mihály alpolgármester 18/2011. (02.10.)Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a háziorvosok (felnőtt, gyerek és fogorvos) részére 300 E Ft támogatást állapít meg a es téli szezon fűtési költségeihez a költségvetési tartalék terhére. A Képviselő-testület a támogatás kifizetését, levonását abban az esetben engedélyezi, ha a háziorvosnak nincs tartozása bármilyen jogcímen az Önkormányzat felé. Határidő:

7 - 7-19/2011. (02.10.)Képviselő-testületi határozat Eperfesztivál lebonyolításáról szóló megállapodást az elhangzott módosításokkal, az Önkormányzat és a Tahitótfalui Lovas Sport Egylet között jóváhagyja. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a megállapodás aláírására. Határidő: /2011. (02.10.)Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Képviselő-testülete a Dunakanyari Tűzvédelmi Társulás (DTT) alapításában részt vesz alapító tagként és a Tűzoltóőrs beruházás gesztoraként. A társulás tagjai Dunabogdány, Leányfalu, Kisoroszi, Pócsmegyer, Szigetmonostor, Tahitótfalu, Visegrád települések önkormányzatai. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert az Alapító Okirat és a Társulási Szerződés előkészítésére, aláírására. A Képviselő-testület elfogadja a beruházás pénzügyi számítását az 1 sz. melléklet szerint biztosítja a pénzügyi fedezetet. Az Önkormányzatok közösen a DTT koordinálásával a hitel felvételére közbeszerzési eljárást folytatnak le. A társulás illetve az Önkormányzatok a beruházás költségvetéséből a -hitelen túli- szükséges önrészt a költségvetésük terhére biztosítják. Tahitótfalu Község Képviselő-testülete a beruházáshoz biztosítja az Önkormányzat tulajdonát képező tahitótfalui 769, 770, 771 hrsz-ú területet térítésmentesen azzal, hogy a megépítendő épület önálló helyrajzi számon kiemeléssel szerepel és a hozzátartozó (építmény alatti) földterületre ingyenes, határozatlan időre szóló földhasználati jog kerül bejegyzésre a társulás illetve jogutódja javára, a Földhivatali nyilvántartásban. A földterület tulajdonosa továbbra is Tahitótfalu Község Önkormányzata. Határidő:

8 - 8-21/2011. (02.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a konténeres szemétszállítással a KVG Zrt.-t bízza meg, melynek keretében a konténert és a szállítást a KVG Zrt. biztosítja, a közterületen lévő szemét összegyűjtése az Önkormányzat feladata. Határidő: /2011. (02.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a én megrendezésre kerülő Kerékpáros Vándor-Kupa starthelyéül és parkolásra a 084 hrsz-ú utat biztosítja. Határidő: /2011. (02.10.)Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Dunakanyari és Pilisi Önkormányzatok Többcélú Kistérségi Társulásával együttműködési megállapodást köt a közoktatási intézményi, és közoktatási szakszolgálati feladatok (logopédiai, gyógytestnevelési) ellátására, a évi költségvetésről szóló CLXIX tv. 8. sz. melléklet III. fejezetében foglaltaknak megfelelően. végrehajtására, az együttműködési megállapodás aláírására. Határidő:

9 - 9-24/2011. (02.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a VSZ Zrt-vel (Szentendre) a gyepmesteri szolgáltatásra évre a szerződést meghosszabbítja, az ajánlott szolgáltatási árakat elfogadja. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a szerződés aláírására. Határidő: /2011. (02.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Bajcsy Zsilinszky és Felsőhegyi utcákban tervezett gázelosztó vezeték építéséhez elvi hozzájárulást biztosít azzal, hogy a megépítés során a tömörítés időpontját illetve az úgynevezett ablakos feltárását az útnak (mettől-meddig), be kell jelenteni előre. Határidő: /2011. (02.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a kapubejárók létesítésének egységesítését tervezi, melynek szabályozására a H.É.SZ-ben kerül sor. A rendelet módosításáig a Képviselő-testület egyedi döntéseket hoz a kapubejárókról a H.É.SZ. figyelembevételével. Határidő: Felelős: folyamatos Dr. Sajtos Sándor polgármester

10 /2011. (02.10.) Képviselő-testületi határozat Önkormányzat gépjárműparkjának fejlesztése és közterületek rendjének biztosítása céljából, a beérkezett ajánlatok alapján traktor pótkocsit (Ravenna RP Ft), ágzúzót (BIO Ft), és utánfutót ( Ft) vásárol, a költségvetés tervének megfelelően. Határidő: /2011. (02.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete án 18 órától a Népházban, Falugyűlést tart, melynek témája az Önkormányzat évi költségvetése. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a falugyűlés előkészítésére, és lebonyolítására. Határidő:

11 /2011. (02.28.) Képviselő-testületi határozat Önkormányzat Közbeszerzési Tervét elfogadta azzal, hogy szükség szerint év közben a tervet módosíthatja. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat Határidő: /2011. (02.28.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a belterületi csapadékvíz - elvezetési beruházás pályázat kapcsán az alábbi feladatokra egyszerűsített meghívásos pályázatot hirdet: Kiviteli tervek készítése Közbeszerzési tanácsadó Projektmenedzsment, Műszaki ellenőr Kommunikációs feladatok Könyvvizsgálat végrehajtására úgy, hogy a pályázatok beérkezési határideje március óra. Határidő: Felelős: azonnal Dr. Sajtos Sándor polgármester

12 /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Dunakanyari Csatornázási Társulás központjának Pócsmegyerre történő áthelyezésével től egyetért. Határidő: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Dunakanyari Csatornázási Társulat működési költségeinek biztosítására Ft/hó támogatást biztosít április 30-ig. Határidő: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 3601 hrsz-ú ingatlan belterületbe vonását a módosított rendezési terv szerint jóváhagyja, és az eljárás lefolytatására a Szentendrei Körzeti Földhivatalt felkéri. A belterületbe vonás költségei az ingatlantulajdonost terhelik. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat

13 /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat úgynevezett Ereszvények - Szállások községi belterületi településrészek övezeti besorolásának módosítását támogatja, tekintettel arra, hogy az Erdőfelügyelőség, illetve a Duna-Ipoly Nemzeti Park a korábbi üdülőterületek erdőövezetbe sorolását írta elő, az erdősültség miatt. Határidő: Felelős: (a kezdeményezésre) Dr. Sajtos Sándor polgármester 35/2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Danubia Televízió Műsorszolgáltató Nonprofit Kft-vel (székhely: 2022 Tahitótfalu, Mátyás király út 3.) támogatási szerződést köt évre és Ft támogatást biztosít a költségvetés terhére, havi egyenlő részletekben, utólagos átutalással. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat 36/2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Leányfalun, általános iskolások részvételével megtartott prózamondó versenyen elért helyezéseik elismeréséül, Podlovics Laurát és Rátkai Amandát E Ft értékű könyvjutalomban részesíti, melynek átadására a március 15-i ünnepségen kerül sor. Határidő:

14 /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Vasárnapi Vásárnapok megrendezéséhez E Ft támogatást biztosít a költségvetés kulturális kerete terhére. Határidő: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzatát elfogadja. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat Határidő: Felelős: azonnal Dr. Sajtos Sándor polgármester 39/2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Eperfesztivál megrendezésének végleges szerződésváltozatát jóváhagyja. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat 40/2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a sportcsarnokot ingyenesen biztosítja az Országos Harcművészeti és Küzdősport Találkozó rendezvényhez, melynek időpontja (8-16 óráig).

15 /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 2980 hrsz-ú ingatlan közös értékesítésével egyetért. Az ingatlan 2/8 része Önkormányzati tulajdon, a további tulajdonosok magánszemélyek. Határidő: a határozat kiadására: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Tahitótfalu, Pataksor 896/10 hrsz-ú ingatlan tulajdonosának kérelmére, a Házaspatakba történt túlépítés (támfal), fennmaradási, építési engedélyezési eljáráshoz tulajdonosi és kezelői hozzájárulást biztosít. A Képviselő-testület az önkormányzati ingatlanrész további sorsáról az engedélyező vízügyi hatóság által lefolytatott, jogerős eljárás (döntés) birtokában hoz határozatot. 43/2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Vox Insulae Egyesület részére a Népház nagytermét heti egy alkalommal (vasárnap óráig), ingyenesen biztosítja a kóruspróbákhoz, amennyiben más rendezvénnyel nem ütközik az időpont.

16 /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 201. hrsz-ú ingatlan villamos energia ellátásához (földkábellel) elvi hozzájárulást biztosít (tulajdonosi és közútkezelői), az eredeti állapot visszaállítása mellett. 45/2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Villányi György (Tahitótfalu, Móricz Zs. u. 24.) kérelmére engedélyezi közterületen a kapubejáró megépítését, maximum 1 kapubejáró szélességben. Az Önkormányzat kártérítést nem vállal, amennyiben a szilárd burkolat felszedésére kerül sor önkormányzati beruházás során, illetve annak érdekében. 46/2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Baptista Gyülekezet részére rendezvényeikhez (március 26-27, október 29, november 19-20) ingyenesen biztosítja a Népház nagytermét.

17 /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Nefelejcs utca vízjogi létesítési engedély tervének elkészítésével a legkedvezőbb ajánlatot tevő SOLIDUS Kft-t bízza meg, az ajánlat szerinti 390 E Ft+ Áfa összegért. 48/2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Dunakanyari Csatornázási Társulás a évi költségvetését Ft bevétellel, Ft kiadással, 0 Ft hiánnyal fogadja el: 49/2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a tahitótfalui 2371/5 hrsz-ú ingatlan gázellátását az Alsószérűk utca, Bajcsy- Zsilinszky utca vezeték megépítéssel engedélyezi, közútkezelői és tulajdonosi hozzájárulást ad. Az engedélyezett területen a kivitelezést követően az eredeti állapot helyreállítását a kivitelező, illetve a tulajdonos köteles elvégezni.

18 /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Önkormányzat évi költségvetése zárszámadásának könyvvizsgálatával a H.O.M. Audit Kft-t bízza meg, a évben kötött szerződés meghosszabbításával, az ott szereplő költségek figyelembevételével. Határidő: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat előrehozott öregségi nyugdíjba vonuló önkormányzati dolgozók részére a költségvetés terhére jutalmat biztosít. Jutalom mértéke 10 évnél rövidebb alkalmazotti viszony esetén 1 havi alapbér; 10 évnél hosszabb alkalmazotti viszony esetén 2 havi alapbér. 52/2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Rózsa utcai sárrázók (+Tamási Áron utca) megépítéséhez 250 E Ft költséget biztosít, a beérkezett ajánlat figyelembevételével. Határidő:

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 24- én (hétfő) órakor tartott rendkívüli üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 24- én (hétfő) órakor tartott rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 2/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. január 24- én (hétfő) 18 00 órakor tartott

Részletesebben

- 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat

- 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat - 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Erdőbirtokosság megalakítása előkészítéséhez elsősorban postaköltséghez 120 E Ft támogatást biztosít

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 10-én (csütörtök) 18 órakor tartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 10-én (csütörtök) 18 órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 5/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. március 10-én (csütörtök) 18 órakor tartott

Részletesebben

- 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat

- 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat - 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Erdőbirtokosság megalakítása előkészítéséhez elsősorban postaköltséghez 120 E Ft támogatást biztosít

Részletesebben

1/2013. (01.17.) Képviselő-testületi határozat

1/2013. (01.17.) Képviselő-testületi határozat 1/2013. (01.17.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete felkéri az Általános Iskola igazgatóját, hogy az állami és önkormányzati ünnepségeken, valamint rendezvényeken

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből: 205/2008.(X.31.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta a A Hajdúhadházi Bocskai István Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tetőtér beépítésének befejezési üteme

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

15/2016. (02.16.) Kt. határozat

15/2016. (02.16.) Kt. határozat 15/2016. (02.16.) Kt. határozat Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Gazdaságfejlesztési tervről, valamint a Forrástérképről szóló beszámolót elfogadja. 16/2016. (02.16.) Kt. határozat

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. október 1-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. október 1-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 143/2014.(X.01.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja el a 2014. október 1-ei rendkívüli ülésének napirendjét: Nyílt ülés: 1. Javaslat a Gyál Közvilágítás

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 10-én (hétfő) órakor tartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 10-én (hétfő) órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 3/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 10-én (hétfő) 18 30 órakor tartott

Részletesebben

Előterjesztés Parkoló kialakításhoz támogatási kérelem. Tisztelet Képviselőtestület

Előterjesztés Parkoló kialakításhoz támogatási kérelem. Tisztelet Képviselőtestület Előterjesztés Parkoló kialakításhoz támogatási kérelem Tisztelet Képviselőtestület Kecskés Szabina Répcelak, Petőfi S. utca 19. szám alatti lakos, mint egyéni vállalkozó azzal a kéréssel fordult az Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 9-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 9-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 9-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 122/2013. (X.09.) Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2016. szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Napirend 1. pontja: Beszámoló a 2016. évi költségvetés I. félévi

Részletesebben

Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (01.15.) HATÁROZATA

Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (01.15.) HATÁROZATA 1/2015. (01.15.) Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a meghívóban meghirdetett napirendet kiegészíti, az Egyebek napirendi ponttal. Dr. Sajtos Sándor polgármester 2/2015. (01.15.) Tahitótfalu

Részletesebben

A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.)

A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.) A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.) Szám Tárgy 2010 1/2010. (I. 29.) Jegyzőkönyv hitelesítő 2/2010. (I. 29.) Gyepmesteri Társuláshoz való csatlakozás-

Részletesebben

Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének 152/2008.(XII.16.) számú határozata:

Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének 152/2008.(XII.16.) számú határozata: KIVONAT amely készült 2008. december 16. napján megtartott ülésének jegyzőkönyve alapján: 152/2008.(XII.16.) számú határozata: a 2009. évre víz-és szennyvíz támogatási igényt nyújt be. A Képviselő-testület

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 15/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. augusztus 10-én (szerda) 7,30 órakor tartott

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből 239/2013. (VII.25.) számú h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Határozati javaslat. Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő- testületének /2014.( ) határozata

Határozati javaslat. Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő- testületének /2014.( ) határozata Határozati javaslat Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő- testületének /2014.( ) határozata A Funkcióbővítő rehabilitáció KMOP-2009-5.2.2/B kódszámú Pest megyei településközpontok fejlesztése integrált

Részletesebben

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI 2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013.

Részletesebben

Előterjesztés Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 21-i ülésére

Előterjesztés Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 21-i ülésére Előterjesztés Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. november 21-i ülésére 2. Tárgy: Hozzájárulás adása a Külterületi helyi közutak fejlesztése című pályázati kiírás vonatkozásában

Részletesebben

K I V O N A T. A káresemény megnevezése: Dunaföldvár, Baross u. 64. szám előtti közterületen történt (3742/1 hrsz) pinceleszakadás

K I V O N A T. A káresemény megnevezése: Dunaföldvár, Baross u. 64. szám előtti közterületen történt (3742/1 hrsz) pinceleszakadás 67/2011.(III.29.) KT. Dunaföldvár Város Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a vis maior tartalék címen támogatási igényt nyújt be a Belügyminisztériumhoz. A káresemény megnevezése: Dunaföldvár, Baross

Részletesebben

Litér Község Önkormányzata 8196 Litér, Álmos u. 37. Tel./Fax: 88/598-010 Honlap: www.liter.hu E-mail: referens@liter.hu

Litér Község Önkormányzata 8196 Litér, Álmos u. 37. Tel./Fax: 88/598-010 Honlap: www.liter.hu E-mail: referens@liter.hu E L Ő T E R J E S Z T É S, 2014. április hó 08 napján tartott együttes Képviselő-testületi ülésére Tisztelt Képviselő-testületek! Litér Község Önkormányzata Balatonfűzfő Város és Szentkirályszabadja Község

Részletesebben

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata:

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: A Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére Tárgy: Döntési javaslatok az Enying város önkormányzati épületeinek

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 23-án megtartott nyílt, rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 23-án megtartott nyílt, rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 9/2015 Határozatok száma: 80-83/2015.(03.23.) Rendeletek száma: - Tárgyalt napirendi pontok: JEGYZŐKÖNYV 2015. március 23-án megtartott nyílt,

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1.

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési osztály Az előterjesztést véleményezi: Valamennyi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 38-4/2010. Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v Készült: Felsőpáhok Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010. február

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 77/2013.(V.16.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. könyvéből: 78/2013.(V.16.) sz. képviselőtestületi határozat:

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Napirendi javaslat

MEGHÍVÓ. Napirendi javaslat Cserkeszőlő Község Polgármesterétől 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. telefon: (56) 568-451 fax: (56) 568-462 MEGHÍVÓ Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete rendkívüli ülést tart 2014.

Részletesebben

- Képviselő-testülethez

- Képviselő-testülethez DOMBRÁD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL -------------------------------------------------------------4492 Dombrád, Rákóczi út 36. Tel/fax: (45) 465-001, 565-002 Száma:../2015. ELŐTERJESZTÉS - Képviselő-testülethez

Részletesebben

3. SZ. JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Tiszagyendai Képviselő-testület 2011. január 28-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

3. SZ. JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Tiszagyendai Képviselő-testület 2011. január 28-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 3. SZ. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Tiszagyendai Képviselő-testület 2011. január 28-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. Jelen vannak: A mellékelt jelenléti ív alapján. Hajnal Istvánné alpolgármester:

Részletesebben

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 226/2011. (X. 26.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. október 26-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296 Monostorapáti, Petőfi u.123. Tel: 87/435-055. Száma: 1092-5/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 2/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. január 18- án (szerda) 7,30 órakor tartott

Részletesebben

Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2014.(V.22.) képviselő-testületi határozata

Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2014.(V.22.) képviselő-testületi határozata 61-22/2014.Apát 17/2014.(V.22.) képviselő-testületi határozata Apátistvánfalva Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Helyi Választási Bizottság póttagjaivá választja Domján László Apátistvánfalva,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba Ügyszám: 11/1-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Halimba község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. június 13-án 16.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Önkormányzat hivatali

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által december 13-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által december 13-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. december 13-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 218/2018. (XII. 13.) önkormányzati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 7-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 7-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 21/2015 Határozatok száma: 198-200/2015.(09.07.) Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 1/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. január 13- án (csütörtök) 18 00 órakor tartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről

Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: Falugazdász tájékoztatója az agrár gazdaság helyzetéről és a támogatási lehetőségekről Írásos előterjesztés a

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata - ZÁRT ülésen hozott. Lakáscélú támogatási kérelem

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata - ZÁRT ülésen hozott. Lakáscélú támogatási kérelem 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata Lakáscélú támogatási kérelem Mezőkövesd város Képviselő-testülete a lakáscélú támogatások iránt benyújtott kérelmeket megtárgyalta, és az alábbi döntést hozza:

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 29/2013.(III.06.) sz. képviselőtestületi határozat: A képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 30/2013.(III.06.)

Részletesebben

18. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: július 03. napján 17 óra 20 perces kezdettel megtartott rendkívüli Képviselőtestületi

18. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: július 03. napján 17 óra 20 perces kezdettel megtartott rendkívüli Képviselőtestületi 18. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. július 03. napján 17 óra 20 perces kezdettel megtartott rendkívüli Képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak:mezőfi Zoltán polgármester Dr. Szájbely Ernő képviselő Girasek

Részletesebben

KIVONAT. 31/2016. (III.22.) PJÜT bizottsági határozat

KIVONAT. 31/2016. (III.22.) PJÜT bizottsági határozat Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. KIVONAT Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi, Jogi, Ügyrendi és Tájékoztató Bizottságának 2016. március 22-én megtartott

Részletesebben

Pomáz Város Önkormányzat Képviselı-testülete által án tartott ülésén hozott határozatairól.

Pomáz Város Önkormányzat Képviselı-testülete által án tartott ülésén hozott határozatairól. Pomáz Város Önkormányzata 14/2011. ÖTÜ. Határozati Összesítı Pomáz Város Önkormányzat Képviselı-testülete által 2011. 10. 18-án tartott ülésén hozott határozatairól. 163/2011. (X.18.)sz.Ök.határozat Pomáz

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 4/2013. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 28/2013. (IV.15.) számú határozatot a Vasivíz Zrt-vel kötendő bérleti-üzemeltetési szerződés

Részletesebben

Zebegény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2627 Zebegény, Árpád u. 5. Telefon: 27/571510, 27/571511, Fax: 27/370279

Zebegény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2627 Zebegény, Árpád u. 5. Telefon: 27/571510, 27/571511, Fax: 27/370279 Tárgy: Hulladékszállítási szerződés módosítása 44/2015.(IV.30.) Kt. határozat Zebegény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2015.évre vonatkozó hulladékszállítási szerződés II.sz.módosítására

Részletesebben

Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 24-i ülésére

Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 24-i ülésére Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. november 24-i ülésére 9. Tárgy: Hozzájárulás adása a Külterületi helyi közutak fejlesztése című pályázati kiírás vonatkozásában

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2015. május 28. napján 19.00 órakor tartott ülésének könyvéből. Tárgy: Napirendek elfogadása 86/2015. (05.28.) számú határozat 1) Az Önkormányzat 2014. évi költségvetési rendeletének módosítása Előterjesztő:

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. augusztus 1. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. augusztus 1.-én 16.00 órakor

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 1572-6/2017. Javaslat a Salgótarján, észak déli irányú kerékpárút III. ütemével érintett 3064/1 hrsz.-ú ingatlanból kialakuló 3064/5-6 hrsz.-ú ingatlanok

Részletesebben

66/2011. (VI. 30.) önkormányzati testületi határozat hozzájárul és támogatja, hogy az E.ON Hungária csoport tagvállalatai és szerződéses partnerei Püspökladány település közvilágítási hálózatán a jövőbeni

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Babina Éva alpolgármester, Gáspár Imréné Koseluk Zsuzsanna képviselő, Veres Zsolt PGB elnök

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Babina Éva alpolgármester, Gáspár Imréné Koseluk Zsuzsanna képviselő, Veres Zsolt PGB elnök JEGYZŐKÖNYV Készült Balatonföldvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2014. június 5. napján tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Balatonföldvár - Városháza Jelen vannak: Holovits Huba polgármester,

Részletesebben

Községi Önkormányzat Polgármestere

Községi Önkormányzat Polgármestere Községi Önkormányzat Polgármestere 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/507-030 E-mail:onkurkut@vnet.hu... MEGHÍVÓ Úrkút Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. május 29-én (szerdán) 13, 00 órai kezdettel

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2014. június 18.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2014. június 18. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2014. június 18. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 18. napján 9 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének könyvébol 246/2010. (IV. 12.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselo-testülete a 2010. április 12. napján megtartott rendkívüli Képviselo-testületi

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére 359/2011.(XI.10.)Kt.sz. 2012. évi költségvetési koncepció Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. február 23-i ülésére Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

95/2007.(XI.27.) számú önkormányzati határozat:

95/2007.(XI.27.) számú önkormányzati határozat: 95/2007.(XI.27.) számú önkormányzati határozat: többször módosított 1990. évi LXV. törvény 8. (4) bekezdésére, az egészségügyi szolgáltatókról és az egészségügyi közszolgáltatások szervezéséről szóló 2003.

Részletesebben

Készült november 26.-án Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének. Juhász Zoltán Zsolt képviselő,

Készült november 26.-án Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének. Juhász Zoltán Zsolt képviselő, J E G Y Z Õ K Ö N Y V a Kardos Község Önkormányzat Képviselõ-testületének 2013. november 26.-án megtartott ülésérõl. JEGYZÕKÖNYV Készült 2013. november 26.-án Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 105/2009. (VI. 25.) Kt. határozat elfogadja a 2009. június 25.-ei rendkívüli ülés alábbi napirendi pontjait: 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.1.2. Kistérségi

Részletesebben

Módosított határozati javaslatok a 2012. július 24-i bizottsági ülésen elhangzott javaslatok alapján

Módosított határozati javaslatok a 2012. július 24-i bizottsági ülésen elhangzott javaslatok alapján Módosított határozati javaslatok a 2012. július 24-i bizottsági ülésen elhangzott javaslatok alapján 1) ÉMOP 3.1.2/A-09-2f-2011-0003 jelű Rétság város központi településrészének funkcióbővítő település

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 26-ai üléséről. 177/2016. (02.26.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 26-ai üléséről. 177/2016. (02.26.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 177/2016. (02.26.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 06/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, az alábbi módosítással: FELVESZI NYÍLT ÜLÉSRE: - V. Dorottya

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2015. május 6-án 9.00 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében

Részletesebben

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 13. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2014. SZEPTEMBER 30.) Határozatok: 102/ /2014. Kt. hat.

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 13. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2014. SZEPTEMBER 30.) Határozatok: 102/ /2014. Kt. hat. NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 13. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2014. SZEPTEMBER 30.) Határozatok: 102/2014. 106/2014. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 10/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 17-én 08.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft 237/2018. (IX.13.) KT határozat: Tárgy: Az Önkormányzat 2018. évi költségvetésének első féléves gazdálkodásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló elfogadása megtárgyalta az Önkormányzat

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2004. év április 26.-i ülésére Tárgy: Veszprém és térsége szennyvízelvezetési és kezelési projekt, kohéziós alap pályázat Előadó:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Előszállás Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2015. augusztus 11-én 17,00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli,

Részletesebben

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat 136/2016. (IX.29.) Kt. határozat Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. szeptember 29-i testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Közösen érted Nagyszentjános

Részletesebben

DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY. 2013. január 3. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok...2. oldal. Rendeletek...5. oldal

DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY. 2013. január 3. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok...2. oldal. Rendeletek...5. oldal DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY 2013. január 3. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM Határozatok...2. oldal Rendeletek...5. oldal 1/2013. (I. 3.) önkormányzati rendelet Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének szervezeti

Részletesebben

2011. november 28. ülés

2011. november 28. ülés 2011. november 28. ülés 118/2011. (XI. 28.) sz. Kt. határozat Dunaharaszti Önkormányzat Képviselő-testülete, 2012. évre költségvetésben biztosított támogatásán kívül, a közösségi közlekedés lebonyolításában

Részletesebben

2012. szeptember 24. ülés

2012. szeptember 24. ülés 2012. szeptember 24. ülés 94/2012. (IX. 24.) sz. Kt. határozat Dunaharaszti Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja Dunaharaszti Önkormányzat 2012. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló I. féléves

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 13-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 13-i ülésének jegyzőkönyvéből 10/2017.(II.13.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 29/A. -ában foglaltakra figyelemmel a község saját

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-4/2017 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Svábyné Tóth Rita köztisztviselő Soós Buzás Erzsébet az Anyácsatavi Horgászegyesület képviselője

JEGYZŐKÖNYV. Svábyné Tóth Rita köztisztviselő Soós Buzás Erzsébet az Anyácsatavi Horgászegyesület képviselője JEGYZŐKÖNYV Zsámbék Város Képviselő-testületének 2010. május 17-én (hétfőn) 17 órakor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Lovas Lajos polgármester Horváth

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 20-án megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 20-án megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről JEGYZŐKÖNV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2014. június 17-i rendkívüli üléséről Az ülés helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti díszterme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 22-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 22-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 185/2010. (XII. 22.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2010. december 22-ei ülés napirendi pontjait elfogadja. Felelős: Dr. Kukorelli László ülésének könyvéből.

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. március 27-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. március 27-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 23/2014. (III. 27.) önkormányzati testületi határozat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. V. törvény 3:109. (2) bekezdésében foglaltak alapján a Püspökladányi Városüzemeltető és Gyógyfürdő Kft.

Részletesebben

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének jegyzőkönyvéből:

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének jegyzőkönyvéből: 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének könyvéből: 191/2012. (IX.25.) Kt. 2012. évi költségvetésének I. féléves gazdálkodásáról szóló beszámoló elfogadásáról Képviselő-testülete az önkormányzat

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 22- én (csütörtök) órakor tartott üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 22- én (csütörtök) órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 14/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. július 22- én (csütörtök) 18 00 órakor tartott

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Előterjesztő: Ózdi Vízmű Kft ügyvezetője. Ó z d, 2012. január 26.

Előterjesztő: Ózdi Vízmű Kft ügyvezetője. Ó z d, 2012. január 26. J a v a s l a t az Ózdi Vízmű Kft. 2012. évi víziközmű fejlesztésének keretén belül az ivóvíztisztító telep megvalósításával kapcsolatos tulajdonosi döntések meghozatalára Előterjesztő: Ózdi Vízmű Kft

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 14/2015. K-t. Jegyzőkönyv

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 14/2015. K-t. Jegyzőkönyv Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 14/2015. K-t. Jegyzőkönyv A 2015. augusztus 19-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. (113-117/2015.) sz. önkormányzati határozat) (-/2015. sz. önkormányzati

Részletesebben

78/2016. (II. 25.) Kt. határozat Az önkormányzat tulajdonát képező szennyvíztelephez történő csatlakozásról

78/2016. (II. 25.) Kt. határozat Az önkormányzat tulajdonát képező szennyvíztelephez történő csatlakozásról rendkívüli ülésének könyvéből: 78/2016. (II. 25.) Kt. határozat Az önkormányzat tulajdonát képező szennyvíztelephez történő csatlakozásról 1. Dombóvár Város Önkormányzatának előzetesen és feltételesen

Részletesebben

3. A költségvetés bevételei és kiadásai Ft bevétellel Ft kiadással

3. A költségvetés bevételei és kiadásai Ft bevétellel Ft kiadással 14/2018 (XI.23.) Újhartyán Város Önkormányzat rendelete az Újhartyán Város Önkormányzat 2018. évi költségvetéséről szóló 16/2017. (XII.15.) számú önkormányzati rendeletének módosításáról 1.. A rendelet

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 23/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. december 3-án (hétfő) 18,00 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 25-én tartott nyílt üléséről. 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat:

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 25-én tartott nyílt üléséről. 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat: JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2005. január 25-én tartott nyílt üléséről 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete a nyílt

Részletesebben

2012. április 2. testületi ülés

2012. április 2. testületi ülés 2012. április 2. testületi ülés 27/2012. (IV. 2.) sz. Kt. határozat A Dunaharaszti Önkormányzat Képviselő-testülete az Egry József utcában építendő 6 csoportos óvoda telkének bővítésére Witzing Józseftől

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 31-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 31-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 9/2017. Határozatok száma: 154/2017. (07.31.) - 162/2017. (07.31.) Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV 2017. július 31-én megtartott nyílt, rendkívüli

Részletesebben

327/2013. (VIII. 06.) számú Képviselő-testületi Határozat

327/2013. (VIII. 06.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 327/2013. (VIII. 06.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határoz, hogy a Városi Rendelőintézetnél (4080 Hajdúnánás, Kossuth u.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. rendszerek kialakítása című pályázat benyújtása. házszámozás szabályairól

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. rendszerek kialakítása című pályázat benyújtása. házszámozás szabályairól Községi Önkormányzat Lövő 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V H A T Á R O Z A T N A P I R E N D 57/2014.(VIII.11.) Az ülés napirendi pontjainak elfogadása 58/2014.(VIII.11.) KEOP-2014-4.10.0/N fotovoltaikus

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. december 18-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. december 18-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. december 18-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/36/6/2016. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. április 20-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2012. július 17-én 17,30 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2012. július 17-én 17,30 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 12/2012. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. július 17-én 17,30 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne: Eplény Közösségi Ház Jelen vannak: Fiskál János

Részletesebben