FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS"

Átírás

1 Ügyiratszám: ÖNK/.-./2014. FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött Nagyatád Város Önkormányzata (székhely: 7500 Nagyatád, Baross G. u. 9., adószám: ), képviseletében: Ormai István polgármester, Ötvöskónyi Község Önkormányzata (székhely: 7511 Ötvöskónyi, Fő u. 51., adószám: ), képviseletében Pusztai László polgármester), mint megbízók (a továbbiakban: Megbízók) és a Dr. Cakó Házi Gyermekorvosi Betéti Társaság (rövidített név: Dr. Cakó Bt., Cg.: , székhely: 7500 Nagyatád, Csalogány sor 20., adószám: ), képviseletében: Dr. Cakó Judit ügyvezető, mint megbízott (a továbbiakban: Megbízott), (együttes említésük esetén Felek vagy Szerződő Felek) között az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek szerint. 1. Szerződő felek rögzítik, hogy közöttük az alábbiakban felsorolt érvényes, határozatlan időre szóló megállapodások szabályozzák a Nagyatád Város Önkormányzata Képviselő-testületének a háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi, védőnői, iskolaegészségügyi ellátás körzeteinek meghatározásáról szóló 21/2005. (VII. 5.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: önk. rendelet) 2. sz. mellékletében meghatározott 2. számú házi gyermekorvosi körzet háziorvosi alapellátás feladatinak ellátását: a) Nagyatád Város Önkormányzata és a Dr. Cakó Bt. között december 16. napjától hatályban lévő feladat-ellátási szerződés, b) Ötvöskónyi Község Önkormányzata és a Dr. Cakó Bt. között megkötött, január 1. napjától hatályos, határozatlan időre szóló szerződés, c) Nagyatád Város Képviselő-testülete és Ötvöskónyi Község Képviselő-testülete között december 21. napján kelt megállapodás. 2. Az évi CLIV. törvény 152. (2) bekezdése, az önálló orvosi tevékenységről szóló évi II. törvény 2. (2) bekezdése, 2/B (1)-(6) bekezdései és a 3. (8) bekezdése értelmében Felek megállapodnak abban, hogy az 1. pontban körülírt megállapodások jelen Feladat-ellátási szerződés hatályba lépésével egyidejűleg hatályukat vesztik. 3. Megbízók megbízzák a Megbízottat a 2. számú házi gyermekorvosi körzet lakosságának az egészségügyi és az önkormányzati törvényből adódó kötelezettségeinek ellátásával az önk. rendeletben rögzített ellátási területen területi ellátási kötelezettséggel, Dr. Cakó Judit ügyvezető (háziorvos) személyes közreműködésével.

2 4. Szerződő felek megállapítják, hogy Dr. Cakó Judit (orvosi diploma száma: 69-17/1984., kelte: , szakorvosi diploma száma: 544/1989., kelte: ) a Somogy Megyei Cégbíróságon a Dr. Cakó Bt. ügyvezetőjeként a számú cégjegyzékbe bejegyzésre került. 5. A Dr. Cakó Bt. telephelyei az Önk. rendeletben meghatározott 2. számú házi gyermekorvosi körzet szolgálati helyei: 7500 Nagyatád, Tallián A. u. 2/A 7511 Ötvöskónyi, Fő u Megbízott a 3. pont szerinti egészségügyi tevékenységet a Somogy Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve által kiállított érvényes működési engedély birtokában végzi. 7. Felek rögzítik, hogy Megbízott az OEP Dél-Dunántúli Területi Hivatalával megkötött érvényes finanszírozási szerződéssel rendelkezik. Nagyatád Város Önkormányzata ezen felül a Megbízottnak önkormányzati támogatást nem biztosít. Ötvöskónyi Község Önkormányzata a 16. és 21. pontban foglaltak szerinti támogatást nyújtja. 8. Megbízók a szerződés érvényességi feltételeként határozzák meg a szakmai felelősségbiztosítási szerződés folyamatos meglétét. 9. Felek rögzítik, hogy a szerződés 1. pontjában rögzített feladat ellátása Nagyatádon a Nagyatád, Tallián A. utca 2/A szám alatti Egészségügyi Központban történik, amelynek tulajdonosa a Magyar Állam, a tulajdonosi jogok és kötelezettségek összességének gyakorlója a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség-és Szervezetfejlesztési Intézet (továbbiakban: GYEMSZI). Nagyatád Város Önkormányzata és a GYEMSZI között augusztus 6-án, a Nagyatád, Tallián A. utca 2/A szám alatti ingatlan vagyonkezelési joga tárgyában létrejött megállapodás alapján Nagyatád Város Önkormányzata térítésmentesen biztosítja a Megbízott részére az átvállalt feladat-ellátáshoz szükséges orvosi rendelőt a Tallián A. u. 2/A szám alatt elhelyezkedő Egészségügyi Központban. A megkötött vagyonkezelési szerződés előírásai alapján: a ) Megbízott a rendelő helyiségeit Nagyatád Város Önkormányzata hozzájárulása nélkül más célra nem használhatja. b ) Nagyatád Város Önkormányzata a rábízott vagyonért kárfelelősséggel tartozik. c ) Nagyatád Város Önkormányzata nyilatkozik, hogy a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvény b) pontja alapján átlátható szervezetnek minősül. d ) Megbízott vállalja, hogy az átengedett nemzeti vagyont a szerződési előírásoknak és a tulajdonosi rendelkezéseknek, valamint a meghatározott hasznosítási célnak megfelelően használja, e ) Nagyatád Város Önkormányzata a szerződést kártalanítás nélkül és azonnali hatállyal felmondhatja a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvény 11. (12) bekezdésében foglalt esetekben. Ötvöskónyi Község Önkormányzata térítésmentesen biztosítja a Megbízott részére az átvállalt feladat-ellátáshoz szükséges Ötvöskónyi Község Önkormányzata kizárólagos tulajdonát képező orvosi rendelőt a Megbízott Ötvöskónyi, Fő u. 47. telephelyén, mely rendelőt Megbízott más célra nem használhatja.

3 10. Szerződő felek a rendelési időt az alábbiak szerint határozzák meg: Nagyatád, Tallián A. u. 2/A Hétfő: 08: Kedd: 08: Szerda: Csütörtök: Péntek: Csecsemőtanácsadás: Kedd: Ötvöskónyi, Fő u. 47. Hétfő: Kedd: Szerda: Csütörtök: Péntek: Megbízott köteles a rendelési időről a 10. pontnak megfelelően és körzet bontásáról tájékoztatót kifüggeszteni a telephelyein a szakmai szabályainak megfelelően, jól látható módon. 12. Megbízott vállalja az ágazati jogszabályokban előírt rendelési idő betartását. Vállalja továbbá, hogy a rendelési idő változtatását előzetesen egyezteti a Megbízókkal. 13. A Megbízott vállalja, hogy a 2. számú gyermek háziorvosi körzethez tartozó ellátottak részére a mindenkor érvényes jogszabályok szerint, a szakma szabályainak megfelelő orvosi ellátást nyújt a 10. pontban rögzített időben. Köteles ellátni továbbá a rendelési idejében hozzá forduló személyeket, ha heveny megbetegedésük vagy krónikus betegségük miatt ellátatlanságuk az egészséget károsító vagy a gyógyulásukat lassító állapotromláshoz vezethet. Nagyatád Város Önkormányzata és a Megbízott külön szerződés keretében állapodnak meg a Központi Háziorvosi Ügyeleti ellátásban történő részvételről. 14. Megbízott köteles a Megbízókkal, azok illetékes bizottságaival, köztisztviselőivel, a Somogy Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervével együttműködni. Megbízott együttműködik a Megbízóknak az általános egészségügyi információs, igazgatási feladatai (statisztikai adatszolgáltatás, egyéb jelentések, felmérések) ellátásában. 15. Szerződő felek rögzítik, hogy a Nagyatádon, illetve az Ötvöskónyiban biztosított orvosi rendelő jelenlegi Nagyatád Város Önkormányzata, illetve Ötvöskónyi Község Önkormányzata tulajdonát képező, a jelen feladat-ellátási szerződés melléklete szerinti berendezéseit, felszerelési tárgyait, eszközeit a Megbízott bérleti díj felszámítása nélkül használja azzal, hogy azokat köteles rendeltetésszerűen használni és a szerződés megszűnésekor rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban hiánytalanul visszaszolgáltatni Nagyatád Város Önkormányzata, illetve Ötvöskónyi Község Önkormányzata részére.

4 16. Ötvöskónyi Község Önkormányzata az ötvöskónyi telephelyen a hívószámú telefonkészülék használati jogát biztosítja a Megbízott részére. Tekintettel arra, hogy a telefonvonalat a felnőtt háziorvosi és a védőnői szolgálat is használja, a telefonbeszélgetések díját Ötvöskónyi Község Önkormányzata támogatásként biztosítja. 17. Felek rögzítik, hogy a hatályos jogszabályokban előírt háziorvosi alapellátás minimum feltételeinek (személyi, tárgyi) biztosításáról a Megbízott saját felelősségi körében gondoskodik, azok Megbízott tulajdonát képezik. 18. Felek rögzítik, hogy a feladat-ellátáshoz a hatályos jogszabályokban előírt szakmai minimumfeltétel a Megbízott telephelyein külön-külön biztosított. 19. A Megbízott gondoskodik a rendelőkben az elhasználódott berendezések és felszerelések javításáról, cseréjéről, pótlásáról, anyag és eszköz ellátásáról, szolgáltatások igénybevételéről, viseli annak költségeit. Megbízott gondoskodik a külön jogszabályban meghatározott szakmai minimumfeltételek közé tartozó gépek, műszerek, kézi-műszer készlet, berendezés, a távoli hálózati hozzáférésre alkalmas személyi számítógépek (továbbiakban: eszközök), a rendelők egyéb berendezési tárgyainak javításáról, cseréjéről, pótlásáról, valamint a kulturált betegfogadást szolgáló berendezési tárgyak javításáról, pótlásáról, viseli annak költségeit. A Megbízott saját felelősségi körében gondoskodik az eszközök működőképességének folyamatos biztosításáról. 20. Felek rögzítik, hogy a nagyatádi telephelyen a rendelő karbantartása a Megbízott kötelessége. A karbantartás körén kívül eső, az épület szerkezetével összefüggő és szerkezettől eltérő külső behatások miatti felújításra Nagyatád Város Önkormányzata intézkedik. Az Ötvöskónyiban lévő rendelő karbantartása Ötvöskónyi Község Önkormányzata kötelessége csakúgy, mint a karbantartás körén kívül eső, az épület szerkezetével összefüggő és a szerkezettől eltérő külső behatások miatti felújítás, állagmegóvás. 21. A nagyatádi szolgálati helyen a rendelőre vonatkozó közüzemi és egyéb szolgáltatások igénybevételére a Megbízott külön szerződést köteles kötni a szolgáltatókkal. A szolgáltatások igénybevételének költségeit a Megbízott viseli. A rendelő, a váróhelyiség és a mellékhelyiségek takarításáról a Megbízott gondoskodik. Az ötvöskónyi telephelyen a rendelő közüzemi szolgáltatásainak (víz, villany, gáz) igénybevételére Ötvöskónyi Község Önkormányzata köt szerződést a szolgáltatókkal. A szolgáltatások igénybevételének költségeit a gázfűtés kivételével Ötvöskónyi Község Önkormányzata viseli. A gázfűtés igazolt költségének 1/3 részét Ötvöskónyi Község Önkormányzata a Megbízott felé továbbszámlázza. A számla ellenértékét Megbízott a kézhezvételtől számított 8 napon belül köteles átutalni Ötvöskónyi Község Önkormányzata költségvetési számlájára. Az egyéb szolgáltatások igénybevételére a Megbízott köt szerződést, ő viseli azok költségeit. A rendelő, a váróhelyiség és a mellékhelyiségek takarításáról Ötvöskónyi Község Önkormányzata gondoskodik.

5 22. Nagyatád Város Önkormányzata a nagyatádi szolgálati helyen, illetve Ötvöskónyi Község Önkormányzati az ötvöskónyi telephelyen lévő orvosi rendelőre épületére érvényes vagyonbiztosítással rendelkezik. A rendelőkben az egészségügyi vállalkozás tulajdonát képező eszközökre és berendezésekre a Megbízott vagyonbiztosítást köthet saját felelősségére. 23. Felek rögzítik, hogy a Megbízott teljes körűen felel az egészségügyi és a személyazonosító adatok hatályos jogszabályokban foglaltak szerinti nyilvántartásáért, kezeléséért, őrzéséért. 24. Megbízott késedelem nélkül köteles Megbízóknak bejelenteni, ha a 2. számú házi gyermekorvosi körzet fenntartása, működtetése bármi okból veszélybe kerülne. A Megbízott esetleges veszteségét a Megbízók nem vállalják át. 25. Megbízók joga, hogy szakmai hiányosság esetén a Somogy Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervéhez forduljanak, illetve etikai ügyben az illetékes orvosi kamara állásfoglalását kérjék. 26. Felek megállapodnak abban, hogy a Megbízott szabadsága, betegsége, szakmai továbbképzése, illetve egyéb jellegű távolléte idején a helyettesítésről Megbízott saját maga gondoskodik és fedezi az azzal kapcsolatos külön költségeket. A helyettes kiválasztásáért felelősséggel tartozik. Megbízott működési engedélye tartalmazza a helyettesítő személy(ek) nevét és orvosi bélyegzője számát vagy működési nyilvántartási számát. 27. Megbízott a háziorvosi tevékenységét gyermekápoló vagy asszisztens közreműködésével végzi. A gyermekápolónak vagy asszisztensnek a hatályos jogszabályok szerinti szakképesítési, továbbképzési, foglalkozás-egészségügyi alkalmazási feltételeknek való megfelelése Megbízott felelősségi körébe tartozik. 28. Jelen feladat-ellátási szerződés a) Megszűnik: a praxisengedély visszavonásával a működési engedély visszavonásával a finanszírozási szerződés megszűnésével b) Megszüntethető: közös megegyezéssel Szerződő felek részéről közölt felmondással 6 hónapos felmondási idővel 29. Megbízók a feladat-ellátási szerződést indoklással felmondják, ha: a) a Megbízott a feladat-ellátási szerződésben vállalt kötelezettségeit írásbeli felszólítás ellenére sem teljesíti, vagy folytatólagosan megszegi a jogszabályban foglalt működésre vonatkozó előírásokat, b) A Megbízott önálló egészségügyi tevékenység végzésére való jogosultságát bármely okból elveszti. 30. A körzetmódosítás miatt bekövetkezett, a Megbízottat ért kár esetén a Megbízók kártalanítási kötelezettséggel tartoznak, amelynek megállapításánál az ellátotti létszám arányában figyelembe kell venni a Megbízott által a finanszírozása keretében kapott egy éves összeget.

6 31. Jelen feladat-ellátási szerződés december 1-jén lép hatályba és határozatlan időre szól. 32. Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben az Egészségügyi és Társadalombiztosítási jogszabályok, valamint a Polgári Törvénykönyv rendelkezései az irányadók. A szerződő felek jelen szerződéssel kapcsolatos jogvitáik esetén a Nagyatádi Városi Bíróság kizárólagos illetékességét kötik ki. N a g y a t á d, november 28. Nagyatád Város Önkormányzata Ormai István polgármester megbízó Ötvöskónyi Község Önkormányzata Pusztai László polgármester megbízó Dr. Cakó Bt. Dr. Cakó Judit ügyvezető megbízott Záradék: A feladat-ellátási szerződést Nagyatád Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a./2014. (XI. 27.) számú határozatával; Ötvöskónyi Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a./2014. (XI. 27.) számú határozatával hagyta jóvá.

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Segesd Község Önkormányzata (székhely: 7562 Segesd, Szabadság tér 1., adószám: 15398587-2-14) képviseletében Péntek László polgármester, Ötvöskónyi

Részletesebben

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS Ügyiratszám: ÖNK/379-2/2014. FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött Nagyatád Város Önkormányzata (székhely: 7500 Nagyatád, Baross G. u. 9., adószám: 15731663-2-14), képviseletében Ormai István polgármester,

Részletesebben

Feladat-ellátási szerződés a 6. számú házi gyermekorvosi körzet ellátásáról

Feladat-ellátási szerződés a 6. számú házi gyermekorvosi körzet ellátásáról Ügyszám: 07-7/1530-2/2015. Feladat-ellátási szerződés a 6. számú házi gyermekorvosi körzet ellátásáról amely létrejött egyrészről Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata (7621 Pécs, Széchenyi tér 1.) képviseletében

Részletesebben

16. NAPIREND Ügyiratszám: 2/2449/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. november 23-i nyilvános ülésére

16. NAPIREND Ügyiratszám: 2/2449/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. november 23-i nyilvános ülésére 16. NAPIREND Ügyiratszám: 2/2449/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. november 23-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívott: A háziorvosokkal

Részletesebben

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Tiszacsege Város Önkormányzata K I V O N A T Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 43/2015.(III. 31.) KT. számú HATÁROZAT: Tiszacsege

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. december 12-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. december 12-i ülésére Tárgy: Előkészítette: Előkészítésben részt vesz: Egészségügyi feladat-ellátási szerződések felülvizsgálata Tárnok Lászlóné jegyző dr. Farkas László aljegyző, dr. Bimbó Mária osztályvezető, Igazgatási Osztály

Részletesebben

Megbízási szerződés 1. számú vegyes háziorvosi körzet helyettesítéssel történő ellátására

Megbízási szerződés 1. számú vegyes háziorvosi körzet helyettesítéssel történő ellátására Ügyiratszám:. Megbízási szerződés 1. számú vegyes háziorvosi körzet helyettesítéssel történő ellátására amely létrejött egyrészről Kutas Község Önkormányzata (székhely: 7541 Kutas, Petőfi u. 75. képviseletében:

Részletesebben

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megvitatni és a határozati javaslatot elfogadni szíveskedjen!

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megvitatni és a határozati javaslatot elfogadni szíveskedjen! H ALIMB A K Ö ZS É G Ö N K O R MÁ N Y ZAT A P O L G Á R M E S T E R 8452 HALIMBA, Petőfi u. 16. (88) 503-420 fax:(88) 237-003 e-mail:halimba@vazsonykom.hu Ügyszám: 11/928/2014. Készítette: Bálint Attiláné

Részletesebben

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU E l ő t e r j e s z t é s Dorog Város Képviselő-testületének 2015. május 29-i ülésére

Részletesebben

Feladat-ellátási szerződés a 32. számú fogorvosi körzet ellátásáról

Feladat-ellátási szerződés a 32. számú fogorvosi körzet ellátásáról Ügyszám: 07-7/1460-2/2016. Feladat-ellátási szerződés a 32. számú fogorvosi körzet ellátásáról amely létrejött egyrészről Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata (7621 Pécs, Széchenyi tér 1.) képviseletében

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Tisztelt Társulási Tanács!

ELŐTERJESZTÉS. Tisztelt Társulási Tanács! Marcali Kistérségi Többcélú Társulás 8700 Marcali Rákóczi u. 11. 85/501-001 / 85/501-055 www.marcalikisterseg.hu Ügyiratszám: 1019/9/2016 3. számú előterjesztés ELŐTERJESZTÉS A Marcali Kistérségi Többcélú

Részletesebben

Feladat-ellátási szerződés a 48. számú háziorvosi körzet ellátásáról

Feladat-ellátási szerződés a 48. számú háziorvosi körzet ellátásáról Szám: 07-7/470-3/2012. Feladat-ellátási szerződés a 48. számú háziorvosi körzet ellátásáról amely létrejött egyrészről Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata (7621 Pécs, Széchenyi tér 1.) képviseletében

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület február 26-i ülésére. A II. számú háziorvosi körzet praxisjogának ingyenes átadásáról

ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület február 26-i ülésére. A II. számú háziorvosi körzet praxisjogának ingyenes átadásáról ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2019. február 26-i ülésére A II. számú háziorvosi körzet praxisjogának ingyenes átadásáról Tisztelt Képviselő-testület! Az önkormányzat 10/2019(II.19.) Kt határozatában

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Határozati javaslat

ELŐTERJESZTÉS. Határozati javaslat Marcali Kistérségi Többcélú Társulás 8700 Marcali Rákóczi u. 11. 85/501-001 / 85/501-055 www.marcalikisterseg.hu Ügyiratszám:./2018. 1.sz. előterjesztés ELŐTERJESZTÉS A Marcali Kistérségi Többcélú Társulás

Részletesebben

KIVONAT. H a t á r o z a t

KIVONAT. H a t á r o z a t KIVONAT A Képviselő-testület 2017. március 30-án megtartott üléséről készült jegyzőkönyvből 87/2017. Kth. Megbízási szerződés kötés a kiskunhalasi 6. számú gyermek háziorvosi körzet tartós helyettesítés

Részletesebben

Egészségügyi ellátási szerződés önálló orvosi tevékenység végzéséről

Egészségügyi ellátási szerződés önálló orvosi tevékenység végzéséről Szám: 07-7/426-3/2011. Egészségügyi ellátási szerződés önálló orvosi tevékenység végzéséről amely létrejött egyrészről Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata (7601 Pécs, Széchenyi tér 1.) képviseletében

Részletesebben

Erről értesül: 1. Nagy Szilárd polgármester 2. Dr Fekete Nóra jegyző 3. Csató Ferenc és Csató Ferencné Kengyel, Kossuth út Irattár. K.m.f.

Erről értesül: 1. Nagy Szilárd polgármester 2. Dr Fekete Nóra jegyző 3. Csató Ferenc és Csató Ferencné Kengyel, Kossuth út Irattár. K.m.f. rendkívüli ZÁRT ülés könyvéből. 72/2015.(VI.22.) Kt. Az önkormányzat 23/2015.(II.26.) határozatának módosításáról Kengyel Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a 23/2015.(II.26.) Kt határozatát az alábbiak

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 136/2018.

Az előterjesztés száma: 136/2018. Az előterjesztés száma: 136/2018. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges, az előterjesztés nyilvános ülésen tárgyalható.! Decs nagyközség képviselő-testületének 2018. október 31.

Részletesebben

EGÉSZSÉGÜGYI FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS

EGÉSZSÉGÜGYI FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS EGÉSZSÉGÜGYI FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS 6577-2/2012. mely létrejött egyrészről Kerekegyháza Város Önkormányzata (képviseli: dr. Kelemen Márk polgármester) székhelye: Kerekegyháza, Fő u. 47/a ( továbbiakban:

Részletesebben

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS Felnőtt-/Gyermek háziorvosi/fogorvosi körzet működtetésére

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS Felnőtt-/Gyermek háziorvosi/fogorvosi körzet működtetésére Szerződés száma:. FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS Felnőtt-/Gyermek háziorvosi/fogorvosi körzet működtetésére amely létrejött Nagymaros Város Önkormányzat Képviselő-testülete../2013. (X. 28.) határozata alapján

Részletesebben

PÁLYÁZAT VÁLLALKOZÓ FOGORVOS ÁLTAL NYÚJTOTT EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁS ELLÁTÁSÁRA KÖTENDŐ MEGÁLLAPODÁSRA

PÁLYÁZAT VÁLLALKOZÓ FOGORVOS ÁLTAL NYÚJTOTT EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁS ELLÁTÁSÁRA KÖTENDŐ MEGÁLLAPODÁSRA PÁLYÁZAT VÁLLALKOZÓ FOGORVOS ÁLTAL NYÚJTOTT EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁS ELLÁTÁSÁRA KÖTENDŐ MEGÁLLAPODÁSRA Községi Önkormányzat Egyházasrádóc (9783 Egyházasrádóc, Kossuth Lajos utca 91., törzs-szám: 421382000,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület 2008. április 30-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület 2008. április 30-án tartandó ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2008. április 30-án tartandó ülésére Tárgy: Hozzájárulás Dr. Balsainé Dr. Pap Zsuzsanna fogszakorvos által ellátott fogorvosi

Részletesebben

Megbízási szerződés minta (gazdasági társaság, önkormányzati tulajdonú rendelő) Megbízási szerződés önálló orvosi tevékenység végzéséről

Megbízási szerződés minta (gazdasági társaság, önkormányzati tulajdonú rendelő) Megbízási szerződés önálló orvosi tevékenység végzéséről Szám: 07-7/ /200_.. Megbízási szerződés minta (gazdasági társaság, önkormányzati tulajdonú rendelő) Megbízási szerződés önálló orvosi tevékenység végzéséről 1. számú melléklet amely létrejött egyrészről

Részletesebben

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 21/2013. (I. 30.) számú. h a t á r o z a t a

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 21/2013. (I. 30.) számú. h a t á r o z a t a ÚJFEHÉRTÓ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata

Részletesebben

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 0 K I V O N A T Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. január 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Ercsi Város Önkormányzat és

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. február 12.-i ülésére Tárgy: Háziorvosi szerződések felülvizsgálata Előterjesztés tartalma: határozati javaslat Előadó: Vörös

Részletesebben

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 32/2015. (V.28.) KT. sz.

Részletesebben

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről: Hosszúpályi Nagyközség Önkormányzata (4274 Hosszúpályi, Szabadság tér 6. sz.) Berényi András polgármester, (a továbbiakban: Önkormányzat) másrészről:

Részletesebben

Egészségügyi feladat-ellátási szerződés

Egészségügyi feladat-ellátási szerződés Egészségügyi feladat-ellátási szerződés mely létrejött egyrészről Hajdúhadház Városi Önkormányzat (4242 Hajdúhadház, Bocskai tér l. sz.) képviseletében Csáfordi Dénes polgármester, mint megbízó, másrészről

Részletesebben

HATÁROZATI JAVASLAT. Felelős: polgármester Határidő: azonnal

HATÁROZATI JAVASLAT. Felelős: polgármester Határidő: azonnal HATÁROZATI JAVASLAT.. Önkormányzat Képviselő-testületének../2012. (XII. 13.) határozat Önkormányzat Képviselő-testülete a Közoktatási Intézmény Közös Fenntartására a Gersei Pethő Általános Művelődési Központ

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 10-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 10-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület november 27-i ülésére

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület november 27-i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám: 1/205- /2013. E L Ő T E R J E SZ T É S A Képviselő-testület 2013. november 27-i ülésére Tárgy: A gyermek háziorvosi

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Képviselő-testület 2006. november 23-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Képviselő-testület 2006. november 23-i ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE E L Ő T E R J E S Z T É S Képviselő-testület 2006. november 23-i ülésére Tárgy: Javaslat a PEDALL Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társasággal kötendő szerződés

Részletesebben

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről Dunavarsány Város Önkormányzata, mint Megbízó (továbbiakban: Megbízó) - képviselője: Bóna Zoltán polgármester; székhelye: 2336 Dunavarsány,

Részletesebben

FELADATELLÁTÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS

FELADATELLÁTÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS FELADATELLÁTÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről: Marcali Város Önkormányzata (8700 Marcali, Rákóczi u. 11., képviselő Dr. Sütő László polgármester, a továbbiakban: önkormányzat), mint Megbízó,

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/1077-1/2012/I. Tárgy: Háziorvosok, házi gyermekorvosok, Üi.: Csomor Ágnes fogorvosok feladatellátási szerződéseinek módosítása Melléklet: szerződés-tervezetek

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 69/2017.

Az előterjesztés száma: 69/2017. Az előterjesztés száma: 69/2017. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges, az előterjesztés nyilvános ülésen tárgyalható.! Decs nagyközség képviselő-testületének 2017. április 19.

Részletesebben

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Segesd Község Önkormányzata (székhely: 7562 Segesd, Szabadság tér 1., adószám: 15398587-2-14) képviseletében Péntek László polgármester, mint megbízó

Részletesebben

1. sz.melléklet az előterjesztéshez SZERZŐDÉS HÁZIORVOSI TEVÉKENYSÉG ELLÁTÁSÁRA

1. sz.melléklet az előterjesztéshez SZERZŐDÉS HÁZIORVOSI TEVÉKENYSÉG ELLÁTÁSÁRA 1. sz.melléklet az előterjesztéshez SZERZŐDÉS HÁZIORVOSI TEVÉKENYSÉG ELLÁTÁSÁRA amely létrejött egyrészről Várpalota Város Önkormányzata (8100 Várpalota, Gárdonyi G. u. 39., Képviseli: Campanari-Talabér

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. februári ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. februári ülésére Csanytelek Község Önkormányzata Polgármesterétől Csanytelek Község Önkormányzata J e g y z ő j é t ő l 6647. Csanytelek, Volentér János tér 2.sz. 63/578-510; fax: 63/578-517; E-mail: csanytelek@csanytelek.hu,

Részletesebben

K I V O N A T. Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 27-én megtartott rendkívüli zárt ülésén készült jegyzőkönyvből

K I V O N A T. Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 27-én megtartott rendkívüli zárt ülésén készült jegyzőkönyvből BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETE Szám: 6/2014 K I V O N A T Készült: Tárgy: Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 27-én megtartott rendkívüli zárt ülésén készült

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 30-i rendes ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 30-i rendes ülésére Ikt.szám: 5673-1/2016. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 30-i rendes ülésére Tárgy: Háziorvosi feladat-ellátási szerződés felmondása Előterjesztő:

Részletesebben

Előterjesztés. DUAL-HR Szolgáltató Bt. feladat-ellátási szerződés jóváhagyásáról

Előterjesztés. DUAL-HR Szolgáltató Bt. feladat-ellátási szerződés jóváhagyásáról Előterjesztés DUAL-HR Szolgáltató Bt. feladat-ellátási szerződés jóváhagyásáról 1. előterjesztés száma: 35/2018. 2. előterjesztést készítő személy neve: Bajtekné Halász Ildikó 3. előterjesztést készítésében

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 24-i ülésére Tárgy: Országos Egészségbiztosítási Pénztár ( OEP) által finanszírozott fogszabályzás támogatása Előadó:

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 4/2017.

Az előterjesztés száma: 4/2017. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Az előterjesztés nyílt ülésen tárgyalható. Az előterjesztés száma: 4/2017. Decs Nagyközség Képviselő-testületének 2017. január 12. napján

Részletesebben

Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete szeptember 25-ei ülésének jegyzőkönyvéből:

Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete szeptember 25-ei ülésének jegyzőkönyvéből: Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. szeptember 25-ei ülésének jegyzőkönyvéből: 152/2014.(IX.25.) sz. önkormányzati határozat: Orvosi Rendelő III. sz. háziorvosi szolgálatra kötött

Részletesebben

Marcali, december 14. Dr. Sütő László s.k. polgármester. Határozati javaslat

Marcali, december 14. Dr. Sütő László s.k. polgármester. Határozati javaslat Marcali Város Önkormányzatának Polgármestere 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 Ügyiratszám: 1365/ /2015. Ügyintéző: Pápainé dr Káplár Orsolya Csilla Tel.: 85/501-018 Email: kaplar.orsolya@marcali.hu

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 98/2016.

Az előterjesztés száma: 98/2016. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Az előterjesztés nyílt ülésen tárgyalható. Az előterjesztés száma: 98/2016. Decs nagyközség képviselő-testületének 2016. június 16. napján

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T Szám: 12/2018 BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T Készült: Tárgy: Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 28-án megtartott rendes nyílt ülésén készült

Részletesebben

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS - TERVEZET

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS - TERVEZET FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS - TERVEZET amely létrejött egyrészről SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA (továbbiakban: Önkormányzat, képviseli: Kiss Tibor polgármester) másrészről, IUR-MED 2012 Egészségügyi

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dr. Katona Ernő háziorvos (szerződés-tervezet

Részletesebben

Előterjesztés Prevenció K.B. Bt sz. felnőtt háziorvosi körzet - feladat-ellátás felmondásáról

Előterjesztés Prevenció K.B. Bt sz. felnőtt háziorvosi körzet - feladat-ellátás felmondásáról Előterjesztés Prevenció K.B. Bt. - 3. sz. felnőtt háziorvosi körzet - feladat-ellátás felmondásáról 1. előterjesztés száma: 248/2018. 2. előterjesztést készítő személy neve: Bajtekné Halász Ildikó 3. előterjesztést

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. GLOBÁLPED Kft.

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. GLOBÁLPED Kft. 218/2012. (VIII.31.) sz. Ökt. határozat 1. sz. melléklete MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Megbízó megnevezése és címe: Megbízott adatai: Kazincbarcika Város Önkormányzata Szitka Péter polgármester Cég megnevezése:

Részletesebben

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS fogorvosi feladat ellátására

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS fogorvosi feladat ellátására melléklet a 256/2014. (XI. 27.) határozathoz FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS fogorvosi feladat ellátására Amely létrejött egyrészről: Kazincbarcika Város Önkormányzata (3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. törzsszám:726456,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. június havi rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. június havi rendkívüli ülésére Siófok Város Gondozási Központja 8600 Siófok, Korányi S. u. 1/a Telefon: 84-311-013 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő.. Dr. Pavlek Tünde jegyző ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012.

Részletesebben

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS Fogászati szolgálat ellátására

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS Fogászati szolgálat ellátására Iktatószám: IV/A/./2018. FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS Fogászati szolgálat ellátására amely létrejött egyrészről Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata (7100 Szekszárd, Béla király tér 8.) képviselője:

Részletesebben

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉSEK JÓVÁHAGYÁSA

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉSEK JÓVÁHAGYÁSA RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Előterjesztő: Dr. Szájbely

Részletesebben

1. sz. melléklet MEGÁLLAPODÁS

1. sz. melléklet MEGÁLLAPODÁS MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata (2800 Tatabánya, Fő tér 6., bankszámlaszám: OTP Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága 11740009-15384481-00000000, adószám:

Részletesebben

között (a továbbiakban együttesen: Felek) az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek szerint:

között (a továbbiakban együttesen: Felek) az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek szerint: FELNŐTT HÁZIORVOSI FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Kerepes Város Önkormányzat (székhely: 2144 Kerepes, Vörösmarty u. 2., stat. számjel: 15736118-8411-321-13, törzsszám: 736118, képviseli:

Részletesebben

Marcali Város Önkormányzatának Polgármestere 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/

Marcali Város Önkormányzatának Polgármestere 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/ Marcali Város Önkormányzatának Polgármestere 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 Ügyiratszám: 652/12/2017. Ügyintéző: Pápainé dr Káplár Orsolya Csilla Tel.: 85/501-044 Email: kaplar.orsolya@marcali.hu

Részletesebben

a földesi házi gyermekorvosi praxis betöltéséhez szükséges döntések meghozatalára

a földesi házi gyermekorvosi praxis betöltéséhez szükséges döntések meghozatalára FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 2914-5/2016. 2. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a földesi

Részletesebben

Egészségügyi feladat-ellátási előszerződés

Egészségügyi feladat-ellátási előszerződés Egészségügyi feladat-ellátási előszerződés mely létrejött egyrészről, Hajdúhadház Városi Önkormányzat (4242 Hajdúhadház, Bocskai tér l. sz.) képviseletében Csáfordi Dénes polgármester, mint megbízó, másrészről

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz.: 22-21/2013. Tárgy: Vállalkozó fogorvos feladat-ellátási szerződése Mell.:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. november 28. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjeszti: Dr. Szájbely Ernő egészségügyi

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt. sz.:1/353-1/2015/i. Üi: dr. Ákosi Ádám E l ő t e r j e s z t é s Tárgy: Új feladat-ellátási szerződések megkötése a Közhivatalok házába költözött

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. áprilisi ülésére. Tisztelt Képviselő-testület!

ELŐTERJESZTÉS. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. áprilisi ülésére. Tisztelt Képviselő-testület! Csanytelek Község Önkormányzata Polgármesterétől Csanytelek Község Önkormányzata J e g y z ő j é t ő l 6647. Csanytelek, Volentér János tér 2.sz. 63/578-510; fax: 63/578-517; E-mail: csanytelek@csanytelek.hu,

Részletesebben

Döntés a háziorvosi praxis betöltéséről

Döntés a háziorvosi praxis betöltéséről Az előterjesztés száma: 181/2015. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2015. szeptember 10-én 18-órakor megtartandó rendkívüli ülésére

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjeszti: Vargáné Fodor Rita mb.jegyző

Részletesebben

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS (1. számú módosítása egységes szerkezetben)

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS (1. számú módosítása egységes szerkezetben) FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS (1. számú módosítása egységes szerkezetben) Amely létrejött egyrészről Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata (7100 Szekszárd, Béla király tér 8., törzsszám: 733568, adószám:

Részletesebben

3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. (06-32) *460-155 Fax: (06-32) 460-918 JAVASLAT. Háziorvosokkal kötött megállapodások módosítására

3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. (06-32) *460-155 Fax: (06-32) 460-918 JAVASLAT. Háziorvosokkal kötött megállapodások módosítására Városi Polgármesteri Hivatal 3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. (06-32) *460-155 Fax: (06-32) 460-918 Szám: 1-200/2012. Figyelem! A határozat meghozatala egyszerű szavazattöbbséget igényel! JAVASLAT Háziorvosokkal

Részletesebben

Előterjesztés a évre vonatkozó háziorvosi feladatellátási szerződésről

Előterjesztés a évre vonatkozó háziorvosi feladatellátási szerződésről Előterjesztés a 2019. évre vonatkozó háziorvosi feladatellátási szerződésről 1. előterjesztés száma: 361/2018. 2. előterjesztést készítő személy neve: Bajtekné Halász Ildikó 3. előterjesztést készítésében

Részletesebben

Verőce Község Polgármestere. Verőce Község Polgármesterének ELŐTERJESZTÉSE. a Képviselő-testület február 5-i rendkívüli, nyílt ülésére

Verőce Község Polgármestere. Verőce Község Polgármesterének ELŐTERJESZTÉSE. a Képviselő-testület február 5-i rendkívüli, nyílt ülésére Verőce Község Polgármestere 2621 Verőce, Árpád út 40. - Tel: 27 / 350-033 - Fax: 27 / 380-381 - www.veroce.hu - Email: polghiv@veroce.hu Verőce Község Polgármesterének ELŐTERJESZTÉSE a Képviselő-testület

Részletesebben

Megbízási szerződés RENDELÉSI IDŐ 2

Megbízási szerződés RENDELÉSI IDŐ 2 1 Megbízási szerződés Felnőtt/gyermek háziorvosi tevékenységre 1. és 2. számú módosítással egységes szerkezetben ( 2. számú módosítással érintett szövegrész vastag, dőlt betűszedéssel) Mely létrejött Köveskál

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 3/2017.

Az előterjesztés száma: 3/2017. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Az előterjesztés nyílt ülésen tárgyalható. Az előterjesztés száma: 3/2017. Decs Nagyközség Képviselő-testületének 2017. január 12. napján

Részletesebben

Előterjesztés. Dr. Hadnagy Réka háziorvos - házi gyermekorvosi feladatellátási szerződésének jóváhagyásáról

Előterjesztés. Dr. Hadnagy Réka háziorvos - házi gyermekorvosi feladatellátási szerződésének jóváhagyásáról Előterjesztés Dr. Hadnagy Réka háziorvos - házi gyermekorvosi feladatellátási szerződésének jóváhagyásáról 1. előterjesztés száma: 26/2017 2. előterjesztést készítő személy neve: Bajtekné Halász Ildikó

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 10-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 10-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. március 25. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

K i v o n a t a Kengyel Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 14. napján megtartott rendes ZÁRT ülés jegyzőkönyvéből.

K i v o n a t a Kengyel Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 14. napján megtartott rendes ZÁRT ülés jegyzőkönyvéből. K i v o n a t a Kengyel Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 14. napján megtartott rendes ZÁRT ülés jegyzőkönyvéből. 19/2013.(II.14.) Kt. H a t á r o z a t A háziorvosi és a házi gyermekorvosi

Részletesebben

Előterjesztés Háziorvosi feladat-ellátás helyettesítéséről

Előterjesztés Háziorvosi feladat-ellátás helyettesítéséről Előterjesztés Háziorvosi feladat-ellátás helyettesítéséről 1. előterjesztés száma: 290/2018. 2. előterjesztést készítő személy neve: Bajtekné Halász Ildikó 3. előterjesztést készítésében közreműködő személy

Részletesebben

Előterjesztés. Dr. Halmos László kérelméről

Előterjesztés. Dr. Halmos László kérelméről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés Dr. Halmos László

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 27-i ülésére Tárgy: A Zirc, Kossuth u. 18. szám alatti 996/3/C helyrajzi számú garázs ingatlan bérleti úton történő

Részletesebben

Karánsebesy Lukács polgármester további hozzászólás híján, szavazásra bocsájtja az ismertetett napirendi pontot.

Karánsebesy Lukács polgármester további hozzászólás híján, szavazásra bocsájtja az ismertetett napirendi pontot. Almásfüzitő Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2932 Almásfüzitő Petőfi tér 7. Tel.: 34/348-251 5-13/2013. Jegyzőkönyv Készült: Almásfüzitő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013.10.09.-én

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETE K I V O N A T Szám: 26/2014 BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETE K I V O N A T Készült: Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 3-án megtartott rendkívüli zárt ülésén készült

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S a Késmárki Háziorvosi B-vel iskola- és ifjúságorvoslás, valamint házi gyermekorvosi egészségügyi szolgáltatásra vonatkozó megbízási feladat-ellátási szerződés módosításáról Készült:

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt. sz.:1/349-1/2014/i. Üi: Csomor Ágnes E l ő t e r j e s z t é s Tárgy: IX. számú fogorvosi körzet működtetése. Melléklet: Feladat-ellátási szerződés

Részletesebben

Egyéb előterjesztés. Békés Város Képviselő-testülete 2013. szeptember 26-i ülésére. Sorszám: IV/13.

Egyéb előterjesztés. Békés Város Képviselő-testülete 2013. szeptember 26-i ülésére. Sorszám: IV/13. Tárgy: Házi gyermekorvosok feladat-ellátási szerződéseinek módosítása Előkészítette: Tárnok Lászlóné jegyző dr. Uhrin Anna aljegyző dr. Bimbó Mária osztályvezető Igazgatási Osztály Véleményező Ügyrendi,

Részletesebben

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2016. (II.25.) határozata

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Háziorvossal kötött feladat-ellátási szerződés megszüntetése

Háziorvossal kötött feladat-ellátási szerződés megszüntetése Az előterjesztés száma: 23/2015. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2015. február 11-én 18-órakor megtartandó ülésére Háziorvossal kötött

Részletesebben

SZERZŐDÉS a házi gyermekorvosi feladatok egészségügyi vállalkozás formájában történő ellátásáról. Általános rész

SZERZŐDÉS a házi gyermekorvosi feladatok egészségügyi vállalkozás formájában történő ellátásáról. Általános rész SZERZŐDÉS a házi gyermekorvosi feladatok egészségügyi vállalkozás formájában történő ellátásáról I. Általános rész 1. Szerződő felek: Dr. Szalók Imre Szombathely, Szent M. u. 31. (Szombathely, 1951. 11.

Részletesebben

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS HÁZIORVOSI KÖRZET ELLÁTÁSÁRA

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS HÁZIORVOSI KÖRZET ELLÁTÁSÁRA FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS HÁZIORVOSI KÖRZET ELLÁTÁSÁRA amely létrejött egyrészről Füzesgyarmat Város Önkormányzata (székhelye: 5525. Füzesgyarmat, Szabadság tér 1., Törzskönyvi azonosító száma (PIR):

Részletesebben

Lőrinci Város Önkormányzat Képviselő-testülete 47/2014.(III.18.) önkormányzati határozata

Lőrinci Város Önkormányzat Képviselő-testülete 47/2014.(III.18.) önkormányzati határozata Lőrinci Város Önkormányzat Képviselő-testülete 47/2014.(III.18.) önkormányzati határozata Erőműi körzet háziorvosi ellátása Lőrinci Város Képviselő-testülete úgy dönt, hogy 1. felhatalmazza a polgármestert

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s 1 Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testület 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592-660. Pf.: 76. fax: 592-676 e-mail: várpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS JÓVÁHAGYÁSA (ASSZISZTENSI FELADATOKRA)

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS JÓVÁHAGYÁSA (ASSZISZTENSI FELADATOKRA) RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Előterjesztő: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

Feladat-ellátási előszerződés

Feladat-ellátási előszerződés határozat 1. sz. melléklete Feladat-ellátási előszerződés amely létrejött egyrészről a Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat, mint az egészségügyi közszolgáltatásról gondoskodó szerv

Részletesebben

1 ) Békési Motoros Baráti Kör kérelme a Békés, Széchenyi tér 4. szám alatti Kazamata ingatlan használatára vonatkozóan

1 ) Békési Motoros Baráti Kör kérelme a Békés, Széchenyi tér 4. szám alatti Kazamata ingatlan használatára vonatkozóan Sorszám: Tárgy: 1 ) t Békési Motoros Baráti Kör kérelme a Békés, Széchenyi tér 4. szám alatti Kazamata ingatlan használatára vonatkozóan L Döntéshozatal mócba: Minősített többség a vagyonrendelet 10. (4)

Részletesebben

A határozati javaslatot törvényességi szempontból megvizsgáltam:

A határozati javaslatot törvényességi szempontból megvizsgáltam: BADACSONYTOMAJ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 8258 Badacsonytomaj, Fő utca 14. Telefon: 87/571-270 Fax: 87/471-289 E-mail: onkormanyzat@badacsonytomaj.hu Szám: 1/13-... / 2015. ELŐTERJESZTÉS Badacsonytomaj Város

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. sz. Készítette: Fodorné Szabó Mária E L Ő T E R J E S Z T É S megüresedett házi gyermekorvosi körzet betöltésére irányuló pályázat kiírására

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 160. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Javaslat a 2. számú háziorvosi körzet vonatkozásában a feladatellátási szerződés megújítására E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS

Részletesebben