PROMÓCIÓ-JÁTÉKSZABÁLYZAT KINDER BUENO ILLIK HOZZÁD PROMÓCIÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PROMÓCIÓ-JÁTÉKSZABÁLYZAT KINDER BUENO ILLIK HOZZÁD PROMÓCIÓ"

Átírás

1 PROMÓCIÓ-JÁTÉKSZABÁLYZAT KINDER BUENO ILLIK HOZZÁD PROMÓCIÓ 1. A PROMÓCIÓ NEVE ÉS IDŐTARTAMA A Ferrero Magyarország Kft. Kinder Bueno Illik hozzád megnevezésű promóciót (a továbbiakban: Promóció ) szervez, amelynek időtartama: szeptember 1-je 00:00 órától október 26-a 24:00 óráig tart. A Promóció részvételi feltételei a jelen Játékszabályzatban (a továbbiakban: Játékszabályzat ) kerülnek meghatározásra. A Promóció hivatalos honlapja: (a továbbiakban: Honlap ). 2. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE A Promóció szervezője a Ferrero Magyarország Kft. (székhely: 1133 Budapest, Váci út 76.; cégjegyzékszám: ; adószám: ) (a továbbiakban: Szervező ), valamint megbízottja a Carbon Group Communication Kft. (Székhely: 1025 Budapest, Törökvész utca 3/a; cégjegyzékszám: ; adószám: ) (a továbbiakban: Szervező Megbízottja ). 3. NYEREMÉNYEK A Promóció keretében a következő nyeremények (a továbbiakban: Nyerő pillanatok nyereményei ) és egy darab fődíj (a továbbiakban: Fődíj ) kerülnek kisorsolásra: Nyerő pillanatok nyereményei: Ft-os nyeremények (56 db) 14 db O Bag ajándékutalvány egyenként forint bruttó forgalmi értékben, mely levásárolható a kuponon megadott O Bag üzletben az alábbiak közül: Westend-1062 Budapest, Váci út 3., Mammut-1024 Budapest, Lövőház utca 2-6., Aréna Pláza-1087 Budapest, Kerepesi út 9-11., 1061 Budapest, Andrássy út 18., vagy 1052 Budapest, Váci utca 23. Az ajándékutalvány sorsolásakor kerül meghatározásra a beváltás helyszíne. 14 db LuxOptik ajándékutalvány egyenként forint bruttó forgalmi értékben, mely levásárolható a webáruházban. 14 db Dorivisy ékszer ajándékutalvány egyenként forint bruttó forgalmi értékben, mely levásárolható a decolabor (1051 Budapest, József Nádor tér 8.) vagy a wonderlab (1053 Budapest, Veres Pálné utca 3.) üzletekben, illetve egyedi megrendelés esetén a dorivisy@gmail.com címen történő egyeztetést követően. 14 db Ft értékű Douglas ajándékutalvány és Ft értékű Douglas sminkutalvány egyenként forint bruttó forgalmi értékben, mely levásárolható bármely magyarországi Douglas parfüméria üzletben.

2 Ft-os nyeremények (24 db) 6 db FREYWILLE ékszer ajándékutalvány egyenként forint bruttó forgalmi értékben, mely levásárolható a FREYWILLE budapesti boutique-jaiban. 6 db icentre Apple ajándékutalvány egyenként forint bruttó forgalmi értékben, mely levásárolható tetszőleges részletekben az icentre Allee, Arena vagy MOM Park üzletekben. 6 db Coccinelle ajándékutalvány egyenként forint bruttó forgalmi értékben, mely levásárolható a Coccinelle Budapest (1061 Budapest, Andrássy út 13. vagy 1123 Budapest, Alkotás út 53.) üzletekben. 6 db USE unused ajándékutalvány egyenként forint bruttó forgalmi értékben, mely levásárolható a 1051 Budapest, Sas utca 16. sz. alatti üzletben. Az ajándékutalványok ig vásárolhatók le. Fődíj: 1 db Fiat Lounge gépjármű automata klímával, Style csomaggal, 16 -os könnyűfém keréktárcsákkal bruttó Ft értékben. A nyeremények készpénzre nem válthatók, és nem is cserélhetők más nyereményre. A Szervező a nyeremények tekintetében semmilyen szavatosságot nem vállal. A nyertes játékos ilyen igényét az adott nyeremény forgalmazójával szemben érvényesítheti. 4. A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI ÉS MÓDJA 4.1. A Promócióban kizárólag azon 18. életévét betöltött cselekvőképes magyar állampolgárságú, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező és a 4.2. pontban meghatározott személyek körébe nem eső, természetes személy (a továbbiakban: Játékos ) vehet részt, aki a) a d) pontban megjelölt, promóciós csomagolású termékből vásárol. b) A Honlapon ( személyes adatai (név, születési idő, lakcím, cím, telefonszám) megadásával regisztrál (a továbbiakban: Regisztráció ) a Regisztráció nem érvényes és a Játékos nem jogosult részt venni a Promócióban, ha a megadott adatai nem valósak. c) A Promóció időtartama alatt feltölti a promóciós termékcsomagolás(ok) belső oldalán található 16 jegyű promóciós kódot (kódokat) (a továbbiakban: Kód ) és a termékcsomagolásokat január 31-ig megőrzi. Egy promóciós termékcsomagolásban szereplő Kódot csak egyszer lehet feltölteni a Honlapra a Promóció folyamán. d) A Promócióban a Szervező által forgalmazott promóciós csomagolású Kinder Bueno (43g) termékek vesznek részt (egyedi vagy gyűjtő csomagolásban). Kizárólag azon termékek tekinthetők promóciósnak, amelyek csomagolásán az alábbiak szerinti promóciós logó megtalálható.

3 4.2. A Promócióban nem vehetnek részt: a) a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, tulajdonosai, valamint ezen személyeknek a Ptk. 8:1. (1) bekezdés 2. pontja szerinti hozzátartozói; b) a Szervező Megbízottja (egyben adatfeldolgozó is) vezető tisztségviselői, munkavállalói, tulajdonosai, valamint ezen személyeknek a Ptk. 8:1. (1) bekezdés 2. pontja szerinti hozzátartozói; c) egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, tulajdonosai, valamint ezen személyeknek a Ptk. 8:1. (1) bekezdés 2. pontja szerinti hozzátartozói. d) A promóciós termékeket árusító nagy- és kiskereskedelmi, valamint vendéglátó ipari egységek munkatársai, továbbá a Szervezővel szerződéses kapcsolatban álló azon vállalkozások [Ptk. 8:1. (1) bekezdés 4. pont], amelyek a Promóció időtartama alatt a Szervezővel megkötött szerződés teljesítése során a Szervező bármely telephelyén, bármely időtartamban munkát végeznek, illetve ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói szintén nem jogosultak sem közvetlenül, sem közvetetten részt venni a Promócióban. 5. A PROMÓCIÓ LEBONYOLÍTÁSA 5.1 Nyerő pillanatok és a Fődíj nyereményei Szervező Megbízottja összesen 80 darab Nyerő pillanatok nyereményt sorsol ki a Promócióban a következők szerint az alábbi játékhetekre: 1. játékhét időtartama: játékhét időtartama: játékhét időtartama: játékhét időtartama: játékhét időtartama: játékhét időtartama: játékhét időtartama: játékhét időtartama: Szervező Megbízottja közjegyző jelenlétében a Promóció kezdete előtt tartott sorsoláson, a Promóció 8 játékhetére forint bruttó forgalmi értékű nyereménykategóriában 56 darab, forint bruttó forgalmi értékű nyereménykategóriában 24 darab, mindösszesen 80 darab nyerő időpontot sorsol ki gépi választással, véletlen időpont-generátorral, úgy, hogy az egy-egy játékhétre jutó nyerő időpontok kategóriánkénti számát - a fenti keretszámon belül - a Szervező határozza meg. A Nyerő pillanatok nyereményeivel kapcsolatos sorsolás helyszíne: Carbon Group Communication Kft., 1025 Budapest, Törökvész út 3/a. szám, a sorsolás közjegyző jelenlétében történik, a sorsolás időpontja: :00. Az a Játékos nyeri meg az adott Nyerő pillanatok nyereményt, aki az előre kisorsolt időpontot követően elsőként tölt fel érvényes Kódot a Honlapra. Egy Játékos azonos típusú Nyerő pillanatok nyereményt csak egyszer nyerhet, azonban eltérő típusú Nyerő pillanatok nyereményt akár több alkalommal is nyerhet (pl. nyerhet O Bag vouchert és LuxOptik ajándékutalványt is, de mindegyikből csak egy-egy darabot).

4 A Promóció lezárását követően a Nyerő pillanatok nyereményt nem nyert, feltöltött Kódok közül a Szervező Megbízottja közjegyző jelenlétében sorsolja ki a Promóció Fődíját. A Fődíj sorsolása során a Szervező Megbízottja a nyertes Játékos mellett további 10 tartaléknyertest sorsol ki. A Fődíj sorsolásának helyszíne és időpontja: Carbon Group Communication Kft., 1025 Budapest, Törökvész utca 3/a. szám, november 2. 14:00 óra, közjegyző jelenlétében Nyertesek nevének közzététele A Nyerő pillanatok nyeremény nyerteseinek promóciós Kódját és a hozzá tartozó nyereményt Szervező Megbízottja a nyerő pillanatot követő Játékhét első munkanapján közzéteszi a Promóció Honlapján. A Kódot a Honlapra feltöltő nyertes Játékos nevét, illetve lakóhelyét a település megjelölésével a Szervező Megbízottja akkor teszi közzé a Honlapon, amikor a Játékos bemutatta a jogosultságát igazoló, nyertes Kódot tartalmazó promóciós csomagolást. A Fődíj nyertes promóciós Kódját a Szervező Megbízottja a sorsolást követő 72 órán belül közzéteszi a Honlapon. A Kódot a Honlapra feltöltő nyertes Játékos nevét, illetve lakóhelyét a település megjelölésével a Szervező Megbízottja akkor teszi közzé a Honlapon, amikor a Játékos bemutatta a jogosultságát igazoló nyertes Kódot tartalmazó promóciós csomagolást. 6. NYERTESEK ÉRTESÍTÉSE ÉS A NYEREMÉNYEK ÁTVÉTELE 6.1. Nyerő pillanatok nyerteseinek értesítése és a nyeremények átvétele A nyertes Játékosokat a Szervező Megbízottja a nyerő pillanatot követő Játékhét első munkanapján a regisztrációkor megadott címen értesíti, hogy milyen nyereményre lehet jogosult, illetve hogy a nyeremény átvételéhez mit kell tennie, valamint megadja a nyertes Kódot. Az értesítő re a nyertes Játékosnak 72 órán belül vissza kell jeleznie az info@buenopillanatok.hu promóciós címre, hogy az értesítés megérkezett hozzá, igényt tart a nyereményre és meg kell határoznia, hogy a nyertesség jogosultságát igazoló nyertes Kódot tartalmazó promóciós csomagolást postai vagy személyes úton juttatja el 5 munkanapon belül a Szervező Megbízottja részére. Szervező Megbízottja a bemutatás módját rögzíti, majd a pontos részleteket ben juttatja el a nyertes Játékosnak az alábbiak szerint. a promóciós termékcsomagolás személyes bemutatásának módja: A Játékos a nyertes Kódot tartalmazó promóciós termékcsomagolást a Szervező Megbízottjának telephelyén (Carbon Group Communication Kft., 1025 Budapest, Törökvész út 3/a.) előzetes időpontegyeztetést követően, hétfőtől péntekig óra között mutathatja be. a promóciós termékcsomagolás postai beküldésének módja: A Játékos a nyertes Kódot tartalmazó promóciós termékcsomagolást a Szervező Megbízottjának postacímére (Carbon Group Communication Kft., 1025 Budapest, Törökvész út 3/a.) juttatja el. A postai késedelmes kézbesítésért, illetve a küldemény elvesztéséért a Szervező, valamint a Szervező Megbízottja semmilyen felelősséget nem vállal. Érvényes Kód bemutatásának csak az eredeti, teljes egészében olvasható kódot tartalmazó promóciós termékcsomagolás bemutatása tekinthető. Amennyiben a nyertes promóciós termékcsomagolás személyes bemutatása során a nyeremény átvételének technikai akadálya nincs, a nyeremény átadása már a Kód bemutatásakor megtörténhet.

5 Amennyiben erre nincs mód, Szervező Megbízottja a sikeres nyertes Kód bemutatásáról visszaigazoló t küld a nyertes Játékosnak, amelyben megkezdődik a nyeremények átvételi módjának és a kézbesítési adatoknak az egyeztetése. A nyertes Játékosnak a sikeres Kódbemutatást visszaigazoló től számított 72 órán belül jeleznie kell, hogy a nyereményét személyesen vagy kézbesítés útján kívánja átvenni. A nyeremények a nyertes Játékos válaszlevelét követő 15 munkanapon belül átadásra kerülnek kézbesítő útján történő átvétel esetén a kézbesítőnek, személyes átvétel esetén a nyertes Játékosnak. a nyeremény személyes átvételének módja: A nyeremény átvételére a Szervező Megbízottjának telephelyén (Carbon Group Communication Kft., 1025 Budapest, Törökvész út 3/a.) előzetes időpontegyeztetést követően, hétfőtől péntekig óra között van lehetőség. Amennyiben a nyertes Játékos a nyereményét meghatalmazott útján kívánja átvenni, akkor a Szervező Meghatalmazottja időpont egyeztető ben eljuttatott, átvételhez szükséges meghatalmazás kitöltésével és bemutatásával a nyeremény átvehető. Amennyiben a nyertes Játékos által a nyeremény átvételre meghatalmazott személy a meghatalmazás nélkül érkezik az átvételre, a Szervező Megbízottjának nem áll módjában a meghatalmazott részére átadni a nyereményt. a nyeremény kézbesítés útján történő átvételének módja: Amennyiben a Játékos nyereményét személyesen nem tudja átvenni, a nyereményt Szervező Megbízottja futárral juttatja el a nyertes Játékosnak. Szervező Megbízottja a nyertes Játékost a megadott es elérhetőségén előzetesen értesíti, amennyiben a nyeremény átadásra került a futár részére, és megkezdődött a kézbesítési folyamat. Játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy az általuk a Regisztráció során megadott személyes adatok (név, születési idő, lakcím) valódiságát Szervező Megbízottja a nyeremény átadását megelőzően a személyazonosító igazolvány és lakcímkártya alapján ellenőrizze Fődíj nyertes értesítése és a nyeremény átvétele A nyertes Játékost a Szervező Megbízottja a november 2-i közjegyző jelenlétében megtartott sorsolást követően, 72 órán belül értesíti a regisztrációkor megadott címen, a nyeremény megnevezésével és a nyertes Kód feltüntetésével. Az értesítő re a nyertes Játékosnak 72 órán belül vissza kell jeleznie az info@buenopillanatok.hu promóciós címre, hogy az értesítés megérkezett hozzá, igényt tart a nyereményére, és megerősíti elérhetőségeit (telefonszám és cím), melyen Szervező Megbízottjának munkatársa felveheti vele a kapcsolatot a Kód bemutatása és a nyeremény átvételének időpontja kapcsán. A nyerés jogosultságát igazoló nyertes Kódot tartalmazó promóciós csomagolást kizárólag személyes úton lehet bemutatni, az értesítő t követő 5 munkanapon belül. A nyertes Kódot tartalmazó promóciós termékcsomagolást a Szervező Megbízottjának telephelyén (Carbon Group Communication Kft., 1025 Budapest, Törökvész út 3/a.) előzetes időpontegyeztetést követően, hétfőtől péntekig óra között kell bemutatni. A Fődíj nyertes a Kód bemutatása során a Szervező vagy a Szervező Megbízottjának felhívására a Regisztrációkor megadott adatainak valóságosságát személyazonosító okirat és lakcímkártya bemutatásával szükséges, hogy igazolja.

6 Érvényes Kódbemutatásnak csak az eredeti, teljes egészében olvasható Kódot tartalmazó promóciós termékcsomagolások bemutatása tekinthető. A Fődíj átvételére személyesen van lehetőség, a nyertes Kódot tartalmazó promóciós termékcsomagolás bemutatását követően, előzetes időpontegyeztetést követően, a Szervező telephelyén. A Fődíj átvételekor, illetve a Szervező vagy a Szervező Megbízottjának felhívására a Játékos a Regisztrációkor megadott adatainak valóságosságát személyazonosító okirat és lakcímkártya bemutatásával szükséges, hogy igazolja. A nyertes Játékosnak a Fődíj átvétel helyszínére történő utazás költségeit a Szervező, illetve Szervező Megbízottja nem téríti meg. A Fődíj átvételéről a helyszínen átvételi elismervény készül. A Fődíj átvételéről Szervező vagy Szervező Megbízottja fényképet készíthet, amely fotón megjelenik a nyertes Játékos is. Szervező a fotót marketingcélokra felhasználhatja Tartaléknyertesek A tartaléknyertesek akkor válnak jogosulttá valamely nyereményre egyúttal az eredeti nyertes Játékos elveszíti jogosultságát, ha a nyertes Játékos: jelen Játékszabályzatban leírt bármely személyi és/vagy tárgyi feltételnek nem felelt/nem felel meg, vagy a Regisztráció során megadott személyes adatai (név, születési idő, lakcím) nem valódiak, illetve azok valódiságát felhívásra nem igazolta, vagy a nyertes kiértesítésével és visszajelzésével kapcsolatos feltételeknek nem felel meg, vagy a megadott határidők valamelyikét nem tartotta be, vagy az egyeztetett nyeremény átvételi időpontban nem jelenik meg és arról Szervező Megbízottját előzetesen nem értesíti, vagy a nyertes Kódot tartalmazó promóciós termékcsomagolással nem rendelkezik, vagy a nyereményéről lemond. A Játékos részéről bármely kötelességének elmulasztásáért Szervező és Szervező Megbízottja semmilyen felelősséget nem vállal. Amennyiben bármely kötelességét a nyertes Játékos elmulasztja, a mulasztást követő 72 óra eltelte után a tartaléknyertes lesz jogosult a nyereményre az alábbiak szerint: Nyerő pillanatok nyeremény esetén: Az a Játékos jogosult az adott Nyerő pillanatok nyereményre, aki az előre kisorsolt időpontot követően - az eredetileg Nyertes Játékost követően - elsőként tölt fel érvényes Kódot a Honlapra. A Promóció során a Nyerő pillanatok nyereményeihez maximum 5 tartaléknyertest értesít a Szervező Megbízottja. Amennyiben a nyereményre sem a nyertes, sem az 5 tartaléknyertes nem jogosult a nyeremény nem kerül átadásra. Fődíj esetén: Az a Játékos jogosult a nyereményre, aki a Fődíj sorsolása során közjegyző jelenlétében elsőként került kisorsolásra pótnyertesként. Amennyiben a Fődíj nyereményre sem az eredeti nyertes Játékos, sem a 10 tartaléknyertes nem jogosult, a Fődíj nyeremény nem kerül átadásra.

7 A tartaléknyertes értesítése és a nyeremény átvételének folyamata megegyezik a nyertesre vonatkozóan 6.1. és 6.2. pontban leírt folyamattal. A tartaléknyertes Játékosok nevét a Szervező Megbízottjának nem kötelessége feltüntetnie a Honlapon, mindaddig amíg nyertessé nem válnak. 7. TOVÁBBI FELTÉTELEK 7.1. Jelen Játékszabályzat hatálya kiterjed a Promócióra, továbbá az abban részt vevő valamennyi Játékosra. A Játékos tudomásul veszi, hogy Promócióba történő Regisztrációja előtt kötelessége előzetesen tájékozódni a Játékszabályzat rendelkezéseiről, ennek elmulasztására előnyök szerzése végett nem hivatkozhat és e mulasztás nem eshet a Szervező, a Szervező Megbízottja, továbbá a lebonyolításban esetlegesen résztvevő bármely más személy terhére A Promócióban az vehet részt, aki a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeknek megfelel. Amennyiben a Játékos bármely okból nem felel meg a jelen Játékszabályzatban rögzített feltételeknek, úgy a Szervező, valamint a Szervező Megbízottja az érintett Játékost a Promócióból kizárhatja. A Játékos a Promócióban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatban rögzített pontokat és azokat feltétel nélkül elfogadta. Amennyiben a Játékos a feltételeket annak bármely rendelkezése tekintetében nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, Szervező a Promócióból kizárja. A Szervező, valamint Szervező Megbízottja fenntartja a jogot, hogy manipuláció, szabálytalanság, visszaélés, vagy ezek gyanúja esetén a Promócióból bárkit kizárjon, vagy a Játékosok Regisztrációját vagy beküldött adatait részben vagy egészben törölje A Szervező, valamint Szervező Megbízottja jogosult arra, hogy a Promócióból kizárja azt a Játékost, továbbá kártérítési, esetlegesen büntetőjogi eljárást kezdeményezzen azzal a Játékossal szemben, aki a) a Honlap feltörésével vagy egyéb, nem tisztességes úton kíván a Promóció során előnyhöz jutni, b) visszaél más Játékos Regisztrációs adataival (pl. címmel) A Szervező, valamint Szervező Megbízottja kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából eredő, a Játékosok vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében A Játékos felel azért, hogy a Promóció során megadott személyes adatai a valóságnak a Promóció teljes időtartama alatt megfeleljenek. Szervező, valamint Szervező Megbízottja a Promóció során megadott személyes adatok valótlanságából vagy hibájából eredő mindennemű felelősségét kizárja. A Regisztrációk hiányosságáért és/vagy hibájáért (pl. névelírás, címelírás, cím elírása, téves vagy nem valós adatfeltüntetés, stb.), a nyeremény kézbesítésének elmaradásáért vagy késedelméért, valamint a futárszolgálattal történő kézbesítés során keletkezett károkért sem a Szervező, sem Szervező Megbízottja, sem a lebonyolításban részt vevő egyéb cégek semmilyen felelősséget nem vállalnak, és erről levelezést nem folytatnak A Szervező Megbízottja a Honlapra beérkezett Regisztrációkat és feltöltött Kódokat megvizsgálja, hogy azok a jelen Játékszabályzatban foglaltaknak megfelelnek-e. A Játékszabályzatnak nem megfelelő Regisztrációkat és/vagy Kódfeltöltéseket a Szervező Megbízottja törli A Játékosok Regisztrációjuk elküldésével a jelen Játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják A Promócióval kapcsolatban a jogi út minden tekintetben kizárva.

8 7.9. Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse. A módosításokat vagy a megszűntetés tényét a Promóció Honlapján közzéteszi Szervező és Szervező Megbízottja tulajdonosai, vezető tisztségviselői és alkalmazottai a nyereménytárgyak hibáiért kizárják a felelősségüket A promóciós termékcsomagolások és Kódok nyomtatási hibáiért a Szervező és a Szervező Megbízottja valamint a promóciós termékeket árusító kiskereskedelmi üzletek és vendéglátóipari egységek, továbbá mindezek tulajdonosai, vezető tisztviselői és alkalmazottai kizárják a felelősségüket A bármilyen módon hamisított promóciós termékcsomagolások és/vagy Kódok érvénytelenek és nem vehetnek részt a Promócióban, beleértve a promóciós termékcsomagolások felületének bárminemű manipulációját is. A Promócióban résztvevő promóciós termékcsomagolások és az azok belső oldalán lévő egyedi, 16 karakterű Kódok érvényességével kapcsolatban felmerülő bármely vita esetén a Szervező döntése az irányadó A Játékos tudomásul veszi, hogy a Promóció technikai infrastruktúrájának tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, valamint ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn, valamint Szervező Megbízottján kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező a Játéksok szolgáltatójának rendszeréből adódó problémákért (beleértve a kézbesítetlen -eket is) semmilyen felelősséget nem vállal. Szervező és Szervező Megbízottja minden jogot fenntart magának a Honlappal kapcsolatban. A Honlap használata közben esetlegesen fellépő hibákért, károkért (szoftver és hardverhibákért, adatvesztésért, akár felhasználói oldalon, akár üzemeltetői oldalon történnek) semminemű felelősséget, sem a Szervező, sem a Szervező Megbízottja nem vállal. A Szervező, valamint Szervező Megbízottja az e bekezdésben írtakból fakadóan a Promócióval kapcsolatos mindennemű felelősségét kizárja A nyereményekkel kapcsolatos adófizetési kötelezettség a Szervezőt terheli. A Fődíj esetében továbbá a nyeremény Nyertes nevére írásának, valamint forgalomba helyezésének költségei a Szervezőt terhelik. A nyeremények átvételével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen felmerülő minden további költség és kiadás a nyertes Játékosokat terheli. 8. ADATVÉDELEM 8.1. A Játékos jelen Játékszabályzat alapján beküldött Regisztrációjával elfogadja, hogy a Promóció során történő adatkezelés célját megértette, ezzel egyidejűleg kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy megadott adatait a Szervező, mint adatkezelő nyilvántartsa, kezelje és feldolgozza, vagy adatfeldolgozóval feldolgoztassa, és azt számítógépen továbbítsa. A Játékos így kezelt és felhasznált adatairól jogosult minden felvilágosítást megkapni és írásban kérheti azok helyesbítését és/vagy törlését a Ferrero Magyarország Kft, 1133 Budapest, Váci út 76. postacímén vagy ben az info@buenopillanatok.hu címen. Az adatkezelő az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény rendelkezéseit teljes körűen betartva kezeli az adatokat, és kizárólag abban a körben, amelyhez a Játékos hozzájárulását adta. A Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. A Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben tiltási

9 nyilatkozatát a névre és elérhetőségi adataira kiterjedően teszi a Promóció befejezése és a nyeremények kisorsolását megelőzően, akkor a Promócióban a továbbiakban nem vehet részt, tekintettel arra, hogy ez esetben a megfelelő beazonosítása nem lehetséges. Az adatkezelő: Ferrero Magyarország Kft (1133 Budapest, Váci út 76.) Az adatfeldolgozó: Carbon Group Communication Kft. (1025 Budapest, Törökvész út. 3/a.) Adatnyilvántartási azonosítószám: NAIH-85088/2015 A Promócióban való részvétel, illetve az ahhoz szükséges személyes adatok megadása önkéntes A Regisztrációval a Játékos kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét és lakcímét (kizárólag a település megjelölésével), a Nyeremény pontos megnevezésének feltüntetésével a Szervező és/vagy Szervező Megbízottja minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Promócióval kapcsolatosan nyilvánosságra hozza, valamint marketing célokra felhasználja; személyes adatait (név, postacím, cím, születési idő, telefonszám) a Szervező a későbbiekben kizárólag saját marketingtevékenységéhez, piackutatás céljára felhasználja legfeljebb 5 évig; nyertessége esetén róla és a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel is készüljön, melyet a Szervező és/vagy Szervező Megbízottja akár egészében, akár részleteiben reklámcélokra időbeli, térbeli és felhasználási módbeli korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználhat Szervező és Szervező Megbízottja szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. 9. JÁTÉKOSOK ÉRDEKEIT VÉDŐ SZABÁLYOK A nyeremények átadásával kapcsolatos adminisztratív, technikai kérdések illetve problémák rendezése érdekében Játékos a Szervező Megbízottjához (Carbon Group Communication Kft-hez) fordulhat írásban a következő címen: info@buenopillanatok.hu A Promócióban való részvétel és adatszolgáltatás önkéntes. Szervező és Szervező Megbízottja kijelentik és vállalják, hogy amennyiben valamely nyeremény átadásával kapcsolatban vitás kérdés merül fel, azokat megpróbálja a Játékosokkal elsősorban tárgyalásos úton, megegyezéssel rendezni. Bármilyen vitás kérdésben a Szervező döntése az irányadó. Budapest, augusztus 25.

JÁTÉK-SZABÁLYZAT Kinder Bueno Add át magad a pillanatnak Nyereményjáték

JÁTÉK-SZABÁLYZAT Kinder Bueno Add át magad a pillanatnak Nyereményjáték JÁTÉK-SZABÁLYZAT Kinder Bueno Add át magad a pillanatnak Nyereményjáték 1. A Játék neve és időtartama A Ferrero Magyarország Kft. Kinder Bueno - Add át magad a pillanatnak megnevezésű nyereményjátékot

Részletesebben

PROMÓCIÓ-JÁTÉKSZABÁLYZAT Vásárlás, ahogy mi szeretjük promóció

PROMÓCIÓ-JÁTÉKSZABÁLYZAT Vásárlás, ahogy mi szeretjük promóció PROMÓCIÓ-JÁTÉKSZABÁLYZAT Vásárlás, ahogy mi szeretjük promóció 1. A Promóció neve és időtartama A Törley Pezsgőpincészet Kft. Vásárlás, ahogy mi szeretjük megnevezésű promóciót (a továbbiakban: Promóció

Részletesebben

Részvételi és pályázati szabályzat a Cofidis Magyarországi Fióktelepének Bringasáv TV műsorban szervezett Bringasáv című nyereményjáték vonatkozásában

Részvételi és pályázati szabályzat a Cofidis Magyarországi Fióktelepének Bringasáv TV műsorban szervezett Bringasáv című nyereményjáték vonatkozásában Részvételi és pályázati szabályzat a Cofidis Magyarországi Fióktelepének Bringasáv TV műsorban szervezett Bringasáv című nyereményjáték vonatkozásában 1. A Pályázaton való részvétel szabályainak megismerése

Részletesebben

3. Nyeremények A Promóció keretében a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra:

3. Nyeremények A Promóció keretében a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: PROMÓCIÓ-JÁTÉKSZABÁLYZAT BB Bevásárlás promóció 1. A Promóció neve és időtartama A Balatonboglári Borgazdasági ZRt. BB bevásárlás megnevezésű promóciót (a továbbiakban: Promóció ) szervez, amelynek időtartama:

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Bacardi Party Time! nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Bacardi Party Time! nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Bacardi Party Time! nyereményjáték 1. A Játék időtartama A DunaPro Drink Kft. két szakaszban: 2015. november 27. 00:00 óra és december 31. 24:00 között (1. szakasz), valamint

Részletesebben

Részvételi és pályázati szabályzat a Cofidis Magyarországi Fióktelepének Ügyfélhűség nyereményjáték vonatkozásában

Részvételi és pályázati szabályzat a Cofidis Magyarországi Fióktelepének Ügyfélhűség nyereményjáték vonatkozásában Részvételi és pályázati szabályzat a Cofidis Magyarországi Fióktelepének Ügyfélhűség nyereményjáték vonatkozásában 1. A Pályázaton való részvétel szabályainak megismerése A Cofidis Magyarországi Fióktelepe

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS KIEGÉSZÍTŐ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Unilever Magyarország Kft. Cif - Ragyogjon Magyarország! pályázati promóció

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS KIEGÉSZÍTŐ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Unilever Magyarország Kft. Cif - Ragyogjon Magyarország! pályázati promóció JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS KIEGÉSZÍTŐ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Unilever Magyarország Kft. Cif - Ragyogjon Magyarország! pályázati promóció 1. A pályázati promóció neve és időtartama Az Unilever Magyarország Kft.

Részletesebben

PROMÓCIÓ-JÁTÉKSZABÁLYZAT Vásárlás, ahogy mi szeretjük promóció

PROMÓCIÓ-JÁTÉKSZABÁLYZAT Vásárlás, ahogy mi szeretjük promóció PROMÓCIÓ-JÁTÉKSZABÁLYZAT Vásárlás, ahogy mi szeretjük promóció 1. A Promóció neve és időtartama A Törley Pezsgőpincészet Kft. Vásárlás, ahogy mi szeretjük megnevezésű promóciót (a továbbiakban: Promóció

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Trópusi ízözön promóció

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Trópusi ízözön promóció JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Trópusi ízözön promóció 1. A Promóció neve és időtartama A Törley Pezsgőpincészet Kft. Trópusi ízözön megnevezésű promóciót (a továbbiakban: Promóció ) szervez,

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

A Nutella 50 év promóció játékszabályzata. A Promóció csak online érhető el a www.nutella50ev.hu weboldalon (továbbiakban: Weboldal).

A Nutella 50 év promóció játékszabályzata. A Promóció csak online érhető el a www.nutella50ev.hu weboldalon (továbbiakban: Weboldal). A Nutella 50 év promóció játékszabályzata 1. A promóció neve és rövid leírása A Nutella 50 év promócióban (a továbbiakban: Promóció, vagy Játék) a SPAR vagy INTERSPAR áruházakban vásárolt Nutella termékek

Részletesebben

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A Huawei MediaPad M5 Lite kvíz elnevezésű program ( Program vagy Játék ) szervezője a Huawei Technologies

Részletesebben

H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T

H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T M T V A N E M Z E T E K L I G Á J A J Á T É K! H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T 1. A nyereményjáték szervezője: Az MTVA Nemzetek Ligája játék! (a továbbiakban: Játék) szervezője a Médiaszolgáltatástámogató

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Ferrero Magyarország Kényeztető útitárs promóció

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Ferrero Magyarország Kényeztető útitárs promóció JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Ferrero Magyarország Kényeztető útitárs promóció 1. A promóció neve és időtartama A Ferrero Magyarország Kft. Kényeztető útitárs megnevezésű promóciós játékot

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei

A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKAT ELFOGADOD.

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: Kábelfix Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2612 Kosd, Kossuth utca 41. cégjegyzékszáma: Cg: 13-09-066609 adószám: 10825529-3-13

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat 1 VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1134 Budapest, Váci út 35.; a továbbiakban: Szervező ) a szolgáltatásával kapcsolatos nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt

Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt A Netrisk.hu Zrt. Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2017. 10. 24. 2017. 11. 26. 1. A Játék szervezője A Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt nyereményjáték

Részletesebben

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT Bevezető A Tisza-Balneum Kft. Korlátolt Felelősségű Társaság az Tisza Balneum Hotel**** Facebook oldalán és a s4yhotel.hu vagy a Service4You szállodáinak weboldalán

Részletesebben

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.12.01 2015.12.20. 1. A játék szervezője A promóciós kérdőív nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a honlapon való közzétételéhez;

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a   honlapon való közzétételéhez; Játékszabályzat a Teleki Nyereményözön elnevezésű játékhoz A Csányi Pincészet ZRt. által a https://nyeremenyozon.telekiborok.hu/ honlapon szervezett Teleki Nyereményözön elnevezésű játék (a továbbiakban:

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel.

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel. Barkácsforrás regisztrációs játék Részvételi és játékszabályzat 1. A játék szervezője a Max-24 Kft. 4700 Mátészalka, Ipari u. 27.sz. a továbbiakban szervező A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel

Részletesebben

Az élet egy játék vagy a játék egy Élet... Játékszabályzat

Az élet egy játék vagy a játék egy Élet... Játékszabályzat Az élet egy játék vagy a játék egy Élet... Játékszabályzat 1. A nyereményjáték szervezője Az élet egy játék vagy a játék egy Élet... nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője az Exeltis Magyarország

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Foglaljátok el a Szigetet a Bacardival nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Foglaljátok el a Szigetet a Bacardival nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Foglaljátok el a Szigetet a Bacardival nyereményjáték 1. A Játék időtartama A Bacardi Limited 2015. június 26. 0 óra és 2015. augusztus 3. reggel 06 óra között nyereményjátékot

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Húsvéti Kvíz nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

Ügyfélből milliomos promóciós nyereményjátékának

Ügyfélből milliomos promóciós nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Ügyfélből milliomos promóciós nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2016. 11. 02. 2017. 01. 01. 1. A játék szervezője Az Ügyfélből milliomos nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj ajándék mozijegyet a Multiponttal nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 79., továbbiakban: Szervező ). A

Részletesebben

Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata A Netrisk.hu Kft. Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 1. A játék szervezője 2018. 12. 13. 2019. 03. 31. A Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjáték

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Irány Champagne! promóció

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Irány Champagne! promóció JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Irány Champagne! promóció 1. A Promóció neve és időtartama A Törley Pezsgőpincészet Kft. Irány Champagne! megnevezésű promóciót (a továbbiakban: Promóció ) szervez,

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

1.3.2 az oldal ( Weboldal ) használatával elfogadja a jelen játékszabályzatban ( Játékszabályzat ) írt valamennyi feltételt.

1.3.2 az oldal ( Weboldal ) használatával elfogadja a jelen játékszabályzatban ( Játékszabályzat ) írt valamennyi feltételt. Horvátországi Apartmanok Nyereményjáték RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője 1.1 A Horvátországi Apartmanok Nyereményjáték elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a More Mare d.o.o

Részletesebben

A Netrisk.hu Zrt. Keressen félmilliót nyaralás közben! című utasbiztosítás nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

A Netrisk.hu Zrt. Keressen félmilliót nyaralás közben! című utasbiztosítás nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata A Netrisk.hu Zrt. Keressen félmilliót nyaralás közben! című utasbiztosítás nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2017.06.19. - 2017.08.20. 1. A játék szervezője A Keressen félmilliót nyaralás

Részletesebben

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: A MAGYAR POSTA ZRT. 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook

Részletesebben

A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A nyereményjáték szervezője A "VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Magyar Könyvvizsgálói

Részletesebben

A dm Kvízjáték Syoss hivatalos játékszabályzata

A dm Kvízjáték Syoss hivatalos játékszabályzata A dm Kvízjáték Syoss hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték sorozat megnevezése: dm Kvízjáték Syoss (a továbbiakban Játék ) A Játék szervezője: dm Kft., 2046 Törökbálint, Depo Pf. 4 (a továbbiakban

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK- SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK- SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK- SZABÁLYZAT A Chello Central Europe Kft. nyereményjátéka a MinDig TV Facebook oldalon A Chello Central Europe Kft. (1139 Budapest, Lomb u 23-27.; a továbbiakban: Szervező ) nyereményjátékot

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BB bevásárlás promóció

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BB bevásárlás promóció JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BB bevásárlás promóció 1. A Promóció neve és időtartama A Balatonboglári Borgazdasági Zrt. Készülj nagyobb kosárral megnevezésű promóciót (a továbbiakban: PROMÓCIÓ)

Részletesebben

VISTA nyereményjáték szabályzat

VISTA nyereményjáték szabályzat VISTA nyereményjáték szabályzat A nyár nem egy évszak! 2018. szeptember 27. - 2018. október 10. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

A FBAMSz évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának

A FBAMSz évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának A FBAMSz 2018. évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2018. július 3. - 2018. szeptember 7. 1. A játék szervezője A Független Biztosítási Alkuszok

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

MOM PARK DESIGNER POP-UP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MOM PARK DESIGNER POP-UP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MOM PARK DESIGNER POP-UP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője A MOM Park Designer POP-Up! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a MOM Park MFC Ingatlanforgalmazó

Részletesebben

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Törley Pezsgőpincészet Kft. Szent István Korona - Dupla öröm promóció

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Törley Pezsgőpincészet Kft. Szent István Korona - Dupla öröm promóció JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Törley Pezsgőpincészet Kft. Szent István Korona - Dupla öröm promóció 1. A promóció neve és időtartama A Törley Pezsgőpincészet Kft. Szent István Korona - Dupla

Részletesebben

UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője Az Utazz Legoland-be elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Pannoncolor Kft, székhely: 1107 Budapest, Barabás u.

Részletesebben

Hivatalos Részvételi- és Programszabályzat

Hivatalos Részvételi- és Programszabályzat Hivatalos Részvételi- és Programszabályzat I. A Program szervezője Az "Idén az ünnepelt adja az ajándékot! promóció (a továbbiakban: Program) szervezője HENKEL Magyarország Kft. (székhely: 1113 Budapest,

Részletesebben

Sensodyne promóció. Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Sensodyne promóció. Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata Sensodyne promóció Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1 PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE 1. A Sensodyne promóció nyereményjáték ( Promóció ) szervezője a GlaxoSmithKline- Consumer Kft. (1124 Budapest,

Részletesebben

Hivatalos Részvételi és Programszabályzat

Hivatalos Részvételi és Programszabályzat Hivatalos Részvételi és Programszabályzat I. A Program szervezője Az "Idén az ünnepelt adja az ajándékot! promóció (a továbbiakban: Program) szervezője HENKEL Magyarország Kft. (székhely: 1113 Budapest,

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat )

Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat ) Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat ) 1. A promóció (a továbbiakban: Promóció ) szervezője OTP Bank

Részletesebben

Részvételi feltételek és nyereményjáték szabályzat

Részvételi feltételek és nyereményjáték szabályzat Részvételi feltételek és nyereményjáték szabályzat A Violetta Kvízjáték nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-040628,

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Chio Intense Gyerünk, kezeket fel! promóció

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Chio Intense Gyerünk, kezeket fel! promóció JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Chio Intense Gyerünk, kezeket fel! promóció 1. A promóció neve és időtartama Az Intersnack Magyarország Kft. Chio Intense Gyerünk, kezeket fel! megnevezésű promóciós

Részletesebben

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője a Flavon Group Kft. cím: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19.,

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója A játék szervezője és lebonyolítója a Fővárosi Gázművek

Részletesebben

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

A Játék szervezője: Szépművészeti Múzeum (székhelye: 1146 Budapest, Dózsa György út 41.), a továbbiakban Szervező

A Játék szervezője: Szépművészeti Múzeum (székhelye: 1146 Budapest, Dózsa György út 41.), a továbbiakban Szervező A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: MÚZÉJ-KVÍZ A Játék szervezője: Szépművészeti Múzeum (székhelye: 1146 Budapest, Dózsa György út 41.), a továbbiakban Szervező A nyereményeket biztosítják:

Részletesebben

Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor

Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor 1. A Pályázat neve és időtartama A Cofidis Magyarországi Fióktelepe Álomtábor megnevezésű Pályázatot (a továbbiakban: Pályázat ) hirdet, amelynek időtartama:

Részletesebben

Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat

Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány (székhely:

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A www.velemenyklub.hu üzemeltetője (továbbiakban: Véleményklub vagy Weboldal ) és a Vasárnapi zárva tartás kérdőív kitöltéséhez kapcsolódó jelen részvételi feltételekben szabályozott

Részletesebben

Játékszabályzat. Kinder Schoko-Bons Promóció

Játékszabályzat. Kinder Schoko-Bons Promóció Játékszabályzat Kinder Schoko-Bons Promóció 1. A promóció neve: A promóció neve: Kinder Schoko-Bons Promóció 2. A promóció szervezője: A Kinder Schoko-Bons Promóció (a továbbiakban: Promóció) szervezője

Részletesebben

(a) a oldalon (a továbbiakban: Weboldal ) Facebook azonosítójával bejelentkezik és

(a) a  oldalon (a továbbiakban: Weboldal ) Facebook azonosítójával bejelentkezik és SZENTKIRÁLYI TEHETSÉGPROGRAM NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ.

Részletesebben

Játékszabályzat Karácsonyi promóció Nő és szépség hete a Book24.hu-n

Játékszabályzat Karácsonyi promóció Nő és szépség hete a Book24.hu-n Játékszabályzat Karácsonyi promóció Nő és szépség hete a Book24.hu-n 1. A játék szervezője szervező: Book24 Zrt. (a továbbiakban: Szervező) székhelye: 1021 Budapest, Versec sor 9. cégjegyzékszáma: 01-10-048181

Részletesebben

A Budapest Boat Show 2016 Facebook Nyereményjáték online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A Budapest Boat Show 2016 Facebook Nyereményjáték online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Budapest Boat Show 2016 Facebook Nyereményjáték online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Hungexpo Zrt. Budapest Boat Show 2016 Facebook Nyereményjáték elnevezéssel új nyereményjátékot

Részletesebben

A Netrisk.hu Zrt. Ez a nyerő pálya! Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

A Netrisk.hu Zrt. Ez a nyerő pálya! Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 1. A játék szervezője A Netrisk.hu Zrt. Ez a nyerő pálya! Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2017.12.19-2018.03.31. Az Ez a nyerő pálya! Promóciós Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék)

Részletesebben

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató Az Európai Utazási Biztosító Zrt. 2018. június 18-tól 2018. július 1-jéig zajló online nyereményjátékának

Részletesebben

VALENTIN-NAPI KVÍZ ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

VALENTIN-NAPI KVÍZ ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA VALENTIN-NAPI KVÍZ ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A VALENTIN-NAPI KVÍZ elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a FERRERO MAGYARORSZÁG KFT: (székhely:1133

Részletesebben

SÁGA PONTGYŰJTŐ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SÁGA PONTGYŰJTŐ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SÁGA PONTGYŰJTŐ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Sága Pontgyűjtő elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Sága Foods Zrt. (székhely: 9600 Sárvár, Soproni u.

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben

Szeretnél egy Lenovo táblagépet? Vásárolj FUTTI-t és nyerj!

Szeretnél egy Lenovo táblagépet? Vásárolj FUTTI-t és nyerj! Szeretnél egy Lenovo táblagépet? Vásárolj FUTTI-t és nyerj! NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN,

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. nyereményjátékot szervez, amelynek részvételi feltételeit és szabályait (a továbbiakban: Játékszabályzat ) az alábbiakban határozza

Részletesebben

A KORES I LOVE KORES MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A KORES I LOVE KORES MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A KORES I LOVE KORES MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Szervező: A www.ilovekores.hu nyereményjáték szervezője a CORWELL Kft. (székhely: 1113 Budapest, Villányi út 52.,

Részletesebben

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN RÉSZT VENNI, AKI A VALENTIN NAPI AKCIÓ

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig

A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig 1. SZERVEZŐ CÉG: A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig A PROMOD ÚJ ILLATAI c. nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Promod Hungary

Részletesebben

Black Friday Akció Szabályzat

Black Friday Akció Szabályzat Black Friday Akció Szabályzat I. Szervező neve: Vác Városi Kábeltelevízió Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

A SEMMISÍTSD MEG BENŐ UNALMÁT! MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A SEMMISÍTSD MEG BENŐ UNALMÁT! MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A SEMMISÍTSD MEG BENŐ UNALMÁT! MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Szervező: A Semmisítsd meg Benő unalmát! nyereményjáték szervezője a Fellowes Hungary Kft. (székhely: 1134

Részletesebben

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Szallas.hu, oraatallitas.hu, szallasguru.hu

Részletesebben

Nyerő íz NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

Nyerő íz NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA Nyerő íz NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE 1.1 A Nyerő íz elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Sága Foods Zrt. (székhely: 9600 Sárvár, Soproni u. 15.) ( Szervező

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. AYCM Facebook Játék - Karácsonyfa Szépségverseny. ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS Klub Rekreáció Kft. (továbbiakban Szervező)

JÁTÉKSZABÁLYZAT. AYCM Facebook Játék - Karácsonyfa Szépségverseny. ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS Klub Rekreáció Kft. (továbbiakban Szervező) 1. A nyereményjáték szervezője ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS Klub Rekreáció Kft. (továbbiakban Szervező) 2. A nyereményjátékban résztvevő személyek A nyereményjátékban részt vehet minden, Magyarországon állandó

Részletesebben

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA A Walt Disney Magyarország Kft. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/A, Cg. 01 09 729276, adószám:

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2018.04.01. 2018.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

Az A lomotthon a kika-bo l elneveze sű nyereme nyja te k szaba lyzata, re szve teli felte telei

Az A lomotthon a kika-bo l elneveze sű nyereme nyja te k szaba lyzata, re szve teli felte telei Az A lomotthon a kika-bo l elneveze sű nyereme nyja te k szaba lyzata, re szve teli felte telei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL

Részletesebben

Játék és adatvédelmi szabályzat

Játék és adatvédelmi szabályzat Játék és adatvédelmi szabályzat Az "No-Frost" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az " No-Frost" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója a Gorenje

Részletesebben