1. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről:"

Átírás

1 1. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: KortársPilvax - Csontketrec KortársPilvax programunk keretében egy rendhagyó színházi élményre invitálunk titeket. A Kerekasztal társulat Csontketrec című interaktív előadását nézzük meg április 18-án szombaton 17:00-kor Budapesten, a Marcibányi Téri Művelődési Központban. Az előadás részleteiért kattints >>>IDE<<< Pádis csodái 2015-ben egy rendhagyó erdélyi kirándulásban lehet részük a "Pádis csodái" programra jelentkezőknek. Öt napig (ebből 3 egész nap) a természeti látnivalókban bővelkedő Bihar-hegységben túrázgatunk olyan csodálatos helyeken, mint a "Csodavár", a Galbina-kőköz, a "Szamos-bazár". A részletes kiírásért kattints >>>IDE<<< Új iroda

2 Nem találsz minket a Stuttgart udvarban? Ne ijedj meg, nem tűntünk el, csak 50 m- rel arrébb költöztünk a régi Tarr iroda épületébe (hivatalosan Táncsics Mihály u. 2.). Új helyen, de továbbra is szeretettel várunk! IFU flotta IFU-sok figyelem! április elsejétől új szerződést írtunk alá, melynek értelmében a T-mobile flotta csomagunk előfizetési díjai és percdíjai előnyünkre megváltoznak. Az új szerződés határozott időre, 2 évre köttetett. Amennyiben kíváncsi vagy a részletekre keresd fel irodánkat! Ezen a napon történt éve ezen a napon halt meg Henry Ford, a Ford autógyár alapítója, az autóipar, a futószalagos gyártósor és a modern tömeggyártás egyik úttörője.

3 Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 2. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: KortársPilvax - Csontketrec KortársPilvax programunk keretében egy rendhagyó színházi élményre invitálunk titeket. A Kerekasztal társulat Csontketrec című interaktív előadását nézzük meg április 18-án szombaton 17:00-kor Budapesten, a Marcibányi Téri Művelődési Központban. Az előadás részleteiért kattints >>>IDE<<< TTT akadákyverseny

4 A Gemenc Természetvédelmi- és Sportegyesület idén, április 26-én (vasárnap) 36. alkalommal rendezi meg a TOLNAI TÁJAKON TÚRÁZÓK természetjáró akadályversenyt. A sajátos hangulatú, nem mindennapi erőpróba Mucsi- Szálláspuszta térségében lesz megtartva. A részletes kiírást nemsokára olvashatod honlapunkon. Pádis csodái 2015-ben egy rendhagyó erdélyi kirándulásban lehet részük a "Pádis csodái" programra jelentkezőknek. Öt napig (ebből 3 egész nap) a természeti látnivalókban bővelkedő Bihar-hegységben túrázgatunk olyan csodálatos helyeken, mint a "Csodavár", a Galbina-kőköz, és a "Szamos-bazár". A részletes kiírásért kattints >>>IDE<<< IFU flotta IFU-sok figyelem! április elsejétől új szerződést írtunk alá, melynek értelmében a T-mobile flotta csomagunk előfizetési díjai és percdíjai előnyünkre megváltoznak. Az új szerződés határozott időre, 2 évre köttetett. Amennyiben kíváncsi vagy a részletekre keresd fel irodánkat!

5 Ezen a napon történt éve ezen a napon 2225 emberrel a fedélzetén jéghegynek ütközött és elsüllyedt a Titanic. A tragédiában 1512-en vesztették életüket. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 3. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről:

6 TEGYOT-TEDOT Az Ifjúsági Unió Szekszárd és a TanÖsvény Természetjárásért Egyesület közös szervezésében idén is részt veszünk a Természetjáró Gyerekek és Diákok Országos Találkozóján (TEGYOT-TEDOT), amire várjuk a csapatok jelentkezését. A tábor június 28. és július 3. között kerül megrendezésre, helyszín pedig Csillebérc lesz. Nem érdemes kihagyni, garantáltan emlékezetes lesz! :) Részletekért kattints >>>IDE<<<! TTT akadályverseny A Gemenc Természetvédelmi- és Sportegyesület idén, április 26-án (vasárnap) 36. alkalommal rendezi meg a TOLNAI TÁJAKON TÚRÁZÓK természetjáró akadályversenyt. A sajátos hangulatú, nem mindennapi erőpróba Dúzs térségében lesz megtartva. A részletes kiírást >>>IDE<<< kattintva olvashatod! Helyi Termék Fesztivál Van már programod május 9-ére? Ha üres a naptárad, akkor van egy nagyon jó tippünk! Látogass ki a Helyi Termék Fesztiválra. Kóstolj finomabbnál finomabb helyi

7 ételeket és hallgass meg néhány rendkívül hasznos előadást. A rendezvény részletes programját >>>IDE<<< kattintva olvashatod! KortársPilvax Április 18-án szombaton KortársPilvax programunk keretein belül a Kerekasztal társulat Csontketrec című interaktív előadását tekintettük meg 16 fiatallal. Az interaktív színdarab tanulságos volt az ifjúságnak, nagyon élvezték a nem mindennapi programot. Ezen a napon történt éve ezen a napon született Egressy Béni színész, író, zeneszerző. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU

8 4. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: KortársPilvax Kéthetente jelentkező KortársPilvax klubbunk következő állomásán folytatjuk a Csontketrec című interaktív előadás játékos feldolgozását. A program célja, hogy felhívjuk a fiatalok figyelmét társadalmunk problémáira, valamint ösztönözzük őket, hogy tudatos állampolgárként aktív közösségi szerepet vállaljanak. Minden Szekszárd és környéki év közötti fiatalt várunk május 15-én pénteken 17:30- kor az NLB! klubban (Szekszárd, Táncsics M. u. 2.). TeSzedd a Kéken! Az idei évben is megszervezi a Magyar Természetjáró Szövetség a TeSzedd a Kéken! elnevezésű szemétszedési akciót, amihez az IFU is csatlakozik! A Gemenc Szabadidő Központ és Keselyűs közti kb. 8 km-es Kéktúra szakaszt fogjuk megtisztítani. További információkért >>>IDE<<< kattintsatok!

9 TEGYOT-TEDOT Az Ifjúsági Unió Szekszárd és a TanÖsvény Természetjárásért Egyesület közös szervezésében idén is részt veszünk a Természetjáró Gyerekek és Diákok Országos Találkozóján (TEGYOT-TEDOT), amire várjuk a csapatok jelentkezését. A tábor június 28. és július 3. között kerül megrendezésre, helyszín pedig Csillebérc lesz. Nem érdemes kihagyni, garantáltan emlékezetes lesz! :) Részletekért kattints >>>IDE<<<! Támogasd az IFU-t Neked is fontos Egyesületünk? Ha igen, akkor vegyél részt Te is 1%-os kampányunkban: kérd meg ismerőseidet, hogy SZJA 1%-ukat nekünk ajánlják fel és Te is tedd ezt! Adószámunk: Ezen a napon történt éve ezen a napon Nelson Mandela 22 év várakozás után ismét találkozhatott feleségével dél-afrikai börtönében.

10 Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 5. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: 1% Nem adtad még le adóbevallásod? Esetleg elküldted már, de az 1%-ról még nem rendelkeztél? Még nem késtél el. Támogasd egyesületünket, hogy továbbra is magas színvonalon szervezhessük programjainkat. A részletekről >>>IDE<<< kattintva tájékozódhatsz! Adószám:

11 Laudetur Sió-tour - "A 6. menet" Ismét eltelt egy év, ami azt jelenti, hogy jöhet a 6. alkalommal megrendezett Laudetur Sió-tour! Sok szeretettel várunk kezdőket, profikat, természetkedvelőket, fiatalokat, kevésbé fiatalokat, családokat és egyesületeket is. Mindenki megtalálja a neki való távot. A részletes kiírásért kattints >>>IDE<<<! TEGYOT-TEDOT Az Ifjúsági Unió Szekszárd és a TanÖsvény Természetjárásért Egyesület közös szervezésében idén is részt veszünk a Természetjáró Gyerekek és Diákok Országos Találkozóján (TEGYOT-TEDOT), amire várjuk a csapatok jelentkezését. A tábor június 28. és július 3. között kerül megrendezésre, helyszín pedig Csillebérc lesz. Jelentkezz minél előbb, nehogy lemaradj! Részletekért kattints >>>IDE<<<! Irány a Kispad!

12 KortársPilvax klubbunk következő programján az Insite Drama elnevezésű szervezet Kispad című interaktív előadását tekintjük meg. A darab olyan szituációkat jelenít meg, amikkel nap mint nap találkozhatunk az utcán, a buszon, az interneten vagy munkahelyünkön, és amik egyre élesebben határozzák meg életünket. Az ingyenes előadás május 29-én 17:00-tól a Garay Gimnázium dísztermében kerül megrendezésre. A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges a szilard@ifu.hu-s címen. Helyi Termék Zsebkalauz Megjelent Ne légy birka! programunk Helyi Termék Zsebkalauzának második kiadása! Gyere be irodánkba ( Szekszárd, Táncsics M. u régi Tarr iroda) és vegyél magadhoz egyet ebből a kibővített, igényes kiskönyvből. Ezen a napon történt évvel ezelőtt ezen a napon született Bajor Gizi Kossuth díjas, kiváló művész, a Nemzeti Színház örökös tagja. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU

13 6. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: Irány a Kispad! KortársPilvax klubbunk következő programján az Insite Drama elnevezésű szervezet Kispad című interaktív előadását tekintjük meg. A darab olyan szituációkat jelenít meg, amikkel nap mint nap találkozhatunk az utcán, a buszon, az interneten vagy munkahelyünkön, és amik egyre élesebben határozzák meg életünket. Az ingyenes előadás május 29-én 17:00-tól a Garay Gimnázium dísztermében kerül megrendezésre. A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges a szilard@ifu.hus címen vagy a 74/ as telefonszámon. Laudetur Sió-tour - "A 6. menet"

14 Ismét eltelt egy év, ami azt jelenti, hogy jöhet a 6. alkalommal megrendezett Laudetur Sió-tour! Sok szeretettel várunk kezdőket, profikat, természetkedvelőket, fiatalokat, kevésbé fiatalokat, családokat és egyesületeket is. Mindenki megtalálja a neki való távot. A részletes kiírásért kattints >>>IDE<<<! Helyi Termék Zsebkalauz Megjelent Ne légy birka! programunk Helyi Termék Zsebkalauzának második kiadása! Gyere be irodánkba ( Szekszárd, Táncsics M. u régi Tarr iroda) és vegyél magadhoz egyet ebből a kibővített, igényes és praktikus kiskönyvből. Ezen a napon történt...

15 35 éve ezen a napon kezdte meg Farkas Bertalan az első magyar űrhajós egyhetes útját a világűrbe a Szojuz 36 fedélzetén. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 7. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: Kuglóffesztivál A hagyományokhoz hűen a Dobogó Egyesület idén is megszervezi a Kuglóffesztivált Váralján. Gyönyörű környezet, friss levegő, ínycsiklandozó kuglófok. Ennél többre

16 nem is vágyhatunk. Kattints >>>IDE<<< a részletekért, olvasd el a részleteket és tarts velünk június 20-án szombaton! Zeneszalon - Szent Iván éj A korábbi évekből már jól ismert és közkedvelt "Zeneszalon" 2015-ben ismét útjára indult. A következő előadás a Szent Iván éj jegyében fog zajlani június 22-én. Szilasi Alex lenyűgöző zongorajátéka mellett Sándor Dániel versekkel fogja emlékezetessé tenni a programot. A különleges est zamatát az Alisca Borrend nagymestere Módos Ernő borkóstolója biztosítja! Zeneszalon tagság és egy alkalomra szóló belépőjegy korlátozott számban vásárolható irodánkban. Részleteket >>>ITT<<< olvashatsz. Túra a Bati-kereszt kilátóhoz KortársPilvax klubbunk keretein belül túrát szervezünk a Bati kilátóhoz június 25-én csütörtökön késő délutáni indulással. A program részletei még egyeztetés alatt állnak, nemsokára értesülhettek róla honlapunkon. KarikaToura - Logó tervező pályázat

17 A Laudetur Sió-tour-hoz hasonlóan ismét logó tervező pályázatot hirdetünk. Tervezz egy klassz logót a KarikaTourához és vidd haza a WolFabrik "műhelyében" készült egyedi, hajtogatott könyvet! A részleteket >>>ITT<<< olvashatod! Ezen a napon történt... Három híres hollywoodi színész is ezen a napon született: Natalie Portman 34 éve, Johnny Depp 52 éve és Michael J. Fox 54 éve. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 8. Hírlevél; Dátum: Kedves Szilárd!

18 Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: Kuglóffesztivál A hagyományokhoz hűen a Dobogó Egyesület idén is megszervezi a Kuglóffesztivált Váralján. Gyönyörű környezet, friss levegő, ínycsiklandozó kuglófok. Ennél többre nem is vágyhatunk. Kattints >>>IDE<<<, olvasd el a részleteket és vegyél részt június 20-án szombaton! Zeneszalon - Szent Iván éj A korábbi évekből már jól ismert és közkedvelt "Zeneszalon" 2015-ben ismét útjára indult. A következő előadás Szent Iván-éj jegyében fog zajlani június 22-én 19:00-tól a szekszárdi Művészetek házában. Szilasi Alex lenyűgöző zongorajátéka mellett Sándor Dániel versekkel fogja emlékezetessé tenni a programot. A különleges est zamatát az Alisca Borrend nagymestere, Módos Ernő borkóstolója biztosítja! Zeneszalon tagság és egy alkalomra szóló belépőjegy korlátozott számban vásárolható irodánkban. Részleteket >>>ITT<<< olvashatsz. Túra a Bati-kereszt kilátóhoz

19 KortársPilvax klubbunk keretében túrát szervezünk a Bati kilátóhoz június 25-én csütörtökön késő délutáni indulással, melyre várunk minden érdeklődő fiatalt. A program részleteiről >>>ITT<<< olvashatsz! Túrázz a kábítószerek ellen! - túra Vegyél Te is részt a RÉV Szolgálat főszervezésében megvalósuló túrán, június 26- án Sötét-völgyben! Egyesületünk is közreműködik: Így az egyik ellenőrzőponton találkozhatsz tagjainkkal, ahol érdekes feladatokkal várunk. További részleteket >>>ITT<<< találsz! Epszilon Friday Írd be naptáradba az Epszilon (5) Friday nyári programjait, melynek keretében kéthetente péntekenként 18 órától a szekszárdi Energiaparkban próbálhatsz ki sok érdekes játékot és kézműves programot. Nyitórendezvényünk június 26-án kerül

20 megrendezésre. Sok szeretettel várunk minden gyereket és fiatalt! További részletekért kattints >>>IDE<<<! KarikaToura - Logó tervező pályázat Korábbi felhívásunkhoz hasonlóan ismét logó tervező pályázatot hirdetünk. Tervezz egy klassz logót a KarikaTourához és vidd haza a WolFabric "műhelyében" készült egyedi, hajtogatott könyvet! A részleteket >>>ITT<<< olvashatod! Ezen a napon történt... Ezen a napon az évi forradalom és szabadságharc vértanúi június 16-ai kivégzésének, valamint a szovjet csapatok júniusi kivonulásának emlékére 1992 óta ünnepeljük a Független Magyarország Napját. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 9. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter!

21 Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: Túra a Bati-kereszt kilátóhoz KortársPilvax klubbunk keretében túrát szervezünk a Bati kilátóhoz június 25-én csütörtökön késő délutáni indulással, melyre várunk minden érdeklődő fiatalt. A program részleteiről >>>ITT<<< olvashatsz! Lépésben, szertelenül! A Kábítószer-ellenes Világnap alkalmából "Lépésben, szertelenül" elnevezésű gyalogtúrára hív a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat június 26-án pénteken. A program szervezésében egyesületünk is részt vett, így az egyik ellenőrzőponton egy rövid játékkal várjuk a résztvevőket. A részletes kiírásért >>>IDE<<< kattints Epszilon (5) Friday

22 Az Epszilon (5) Friday programsorozata idén nyáron is dübörögni fog. Hat szekszárdi szervezet fog össze, hogy kéthetente pénteken feldobják a gyermekek és diákok vakációját. Június 26-án 18:00-tól a nyitó rendezvényen társasjátékokkal, interaktív mesejátékokkal, csillámtetoválással, arcfestéssel és futóversennyel készülünk, valamint közösen elkészítünk egy hatalmas képet kupakokból. A részletes programért kattints >>>IDE<<< KarikaToura - Logó tervező pályázat A Laudetur Sió-tour-hoz hasonlóan ismét logó tervező pályázatot hirdetünk. Tervezz egy klassz logót a KarikaTourához és vidd haza a WolFabrik "műhelyében" készült egyedi, hajtogatott könyvet! A részleteket >>>ITT<<< olvashatod! TEGYOT-TEDOT

23 A Természetjáró Fiatalok Szövetsége idén is megrendezi június 28-a és július 3-a között a Természetjáró Gyerekek és Diákok Országos Találkozóját, ezúttal Csillebércen. Az IFU és a TanÖsvény Természetjárásért Egyesület színeiben két csapat indul, akiknek sok szerencsét kívánunk. Az eredményekről később beszámolunk. Ezen a napon történt éve ezen a napon indult meg a fogaskerekű vasút a Városmajortól a Svábhegyig. A budapesti 2,8 kilométer hosszú vasút abban az időben a harmadik ilyen jellegű tömegközlekedési eszköz volt a világon. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 10. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter!

24 Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: KortársPilvax klub Unalmas a nyár? Mi segítünk, hogy élménnyel teli legyen! Gyere el július 9-én csütörtökön 17:00-kor a KortársPilvax klubba (Szekszárd, Táncsics Mihály u. 2., volt TARR iroda) és ismerd meg a többi fiatalt és a klubunk nyújtotta lehetőségeket. Bővebb infó >>>ITT<<< Ezen a napon történt évvel ezelőtt ezen a napon született Ringo Starr, a Beatles dobosa.

25 Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 11. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: KortársPilvax klub Gyere el július 23-án csütörtökön a KortársPilvax klubba, ahol sok jó arcot ismerhetsz meg. Használd ki a klubunk nyújtotta lehetőségeket és ugorj be hozzánk bármikor, ha van egy kis szabadidőd. Találkozó: kéthetente minden csütörtökön 17:00-kor a KortársPilvax klubban. A részletekről >>>ITT<<< olvashatsz!

26 HírClub - Túra a Bati kilátóhoz Túrázzunk együtt a Bati kilátóhoz a HírClub keretén belül. Nemcsak a káprázatos kilátásért éri meg velünk tartani, hanem a finom szalonnáért is, amit sütni fogunk. A kiránduláson megismerheted a Bati kereszt történetét is. Részletekért kattints >>>IDE<<< Ezen a napon történt évvel ezelőtt ezen a napon lépett először ember a Holdra! Neil Armstrong lépett elsőként a Hold felszínére, valamivel később követte Edwin Aldrin is, aki kitűzte az amerikai zászlót. Michael Collins eközben a Hold körül keringett a parancsnoki kabinban. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU

27

1. Hírlevél; Dátum: 2015.04.07. Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről:

1. Hírlevél; Dátum: 2015.04.07. Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: 1. Hírlevél; Dátum: 2015.04.07. Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: KortársPilvax - Csontketrec KortársPilvax programunk keretében egy rendhagyó

Részletesebben

2016 IFU programnaptár Utolsó frissítés:

2016 IFU programnaptár Utolsó frissítés: 2016 IFU programnaptár Utolsó frissítés: 2016.01.28. 2016 - Január 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Palacsinta party Szervező: Berlinger Anita Elérhetőség: 30/551-19-61 12 13 14 15 16 XVII. Bartina Teljesítménytúra

Részletesebben

Megtalálni helyünket a világban tulajdonképpen nem más, mint rátalálni a rokon lelkekre. TÚRA-ÚTLEVÉL

Megtalálni helyünket a világban tulajdonképpen nem más, mint rátalálni a rokon lelkekre. TÚRA-ÚTLEVÉL Természetjáró Fiatalok Szövetsége Megtalálni helyünket a világban tulajdonképpen nem más, mint rátalálni a rokon lelkekre. (André Gide) TÚRA-ÚTLEVÉL a 25 év 25 élmény a természetben programsorozatához

Részletesebben

November 1-4. Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap 29 30 31 1 2 3 Alkotóműhely

November 1-4. Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap 29 30 31 1 2 3 Alkotóműhely November 1-4. 29 30 31 1 2 3 Alkotóműhely foglalkozás Ifjúsági Információs és (15-18 h) "Garay Zsibvásár - GAZSI - Használt Holmik Kéz Alatti Zsibvására Szekszárd, Garay tér 4 5 2012. November 5-11. 6

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám Kedves Olvasó! A nyár derekán közelegve az őszhöz már most szervezzük új tevékenységeinket. Már ebben a hírlevélben is meghirdetünk néhány őszi programot, és természetesen

Részletesebben

Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány

Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány "Ha úgy tűnik, nincs segítség, közelebb van, mint remélnéd." Unique 2010. május- június havi programajánlat 2800 Tatabánya, Kodály tér

Részletesebben

Települési Rendezvény Naptár 2009.

Települési Rendezvény Naptár 2009. Települési Rendezvény Naptár Időpont Rendezvény megnevezése A rendezvény helyszíne február 14. február 21. március 15. 18 órakor március 21. április 4. 10 órától Iskolai farsangi bál A rendezvényszervező

Részletesebben

T O L N A I C I V I L

T O L N A I C I V I L CIVIL VÉRADÁS A Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága elkötelezett a civil szféra folyamatos fejlesztésében, a helyi közösségek megszervezésében, az önkéntesség,

Részletesebben

Határozati javaslat. Ifjúsági Keret Ft Ft Ft/ Ft

Határozati javaslat. Ifjúsági Keret Ft Ft Ft/ Ft 1 Határozati javaslat Ifjúsági Keret 2011. Tárgy: Ifjúsági keretre beérkezett pályázatok elbírálásra I. 1. Szekszárdi Mozgásművészeti A folyamatos működéshez 3.400.00 1.200.00/ Stúdió várunk segítséget

Részletesebben

XV. évfolyam - 3. szám Kezdetben sok érdeklődő volt, de sajnos csak érdeklődtek. Többen mondják ma is, hogy szeretnének jönni néptánc oktatásra. Erre én mindig felteszem a kérdést az órákon: Itt vannak,

Részletesebben

Tájékoztatás: 06 (1)

Tájékoztatás:   06 (1) Sítúra Bizottságunk síszezonban minden kedves sporttársat, érdeklődőt kortól függetlenül szeretettel vár. Az eseménynaptárban szereplő túrák az időjárási és hóviszonyoktól függően bővülhetnek, vagy elmaradhatnak.

Részletesebben

Sportkeretre beérkezett pályázatok elbírálására. Projekt évi összköltsége. Önrész: kp Önrész: évi összes társadalmi. munka.

Sportkeretre beérkezett pályázatok elbírálására. Projekt évi összköltsége. Önrész: kp Önrész: évi összes társadalmi. munka. Határozati javaslat Tárgy: Sportkeretre beérkezett pályázatok elbírálására Ssz. Pályázó neve Pályázat címe Projekt 2015. évi összköltsége Önrész: kp Önrész: 2015. évi összes társadalmi munka 690 00 1.

Részletesebben

Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Adószám: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.hu/ 4/2014.

Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Adószám: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.hu/ 4/2014. Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Adószám: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ 4/2014. számú körlevél 2014. júliusi augusztusi programkiírás Fontos tudnivalók:

Részletesebben

VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára Békéscsaba, Andrássy út Tel.: 66/

VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára Békéscsaba, Andrássy út Tel.: 66/ A programjai 2017. 2017. január 16. Tücsök Peti zenés interaktív gyermekműsora 2017. január 23 február 14. Vasutas Galéria FISAIC fotókiállítás, megnyitó: január 23. 2017. január 27. Tabán Táncegyüttes

Részletesebben

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ FELHÍVÁS A SAVARIA TÖRTÉNELMI KARNEVÁLON VALÓ RÉSZVÉTELRE CIVIL SZERVEZETEK számára és MŰVÉSZETI PRODUKCIÓKAT bemutató csoportok, zenekarok, együttesek, egyéni előadók számára SAVARIA

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: A Lépésben, szertelenül 3.0 pályázat megvalósításának támogatása E L Ő T E R J

Részletesebben

Kultúrházak éjjel-nappal Táncház korhatár nélkül, Báta Község Önkormányzata, Hunyadi. Hunyadi János Általános Iskola. Február 15.

Kultúrházak éjjel-nappal Táncház korhatár nélkül, Báta Község Önkormányzata, Hunyadi. Hunyadi János Általános Iskola. Február 15. RENDEZVÉNYNAPTÁR 2019. Dátum: Rendezvény: Helye: Szervező: Január Január 15. A gemenci állatok, Előadó: Barkuti Balázs Általános Iskola Bátáért Egyesület Február Február 2. Közösségi összejövetel a Vízöntő

Részletesebben

Határozati javaslat Ifjúsági Keretre beérkezett pályázatok elbírálására Projekt 2014. évi összköltsége. támogatás. Igényelt Önrész társadalmi munka

Határozati javaslat Ifjúsági Keretre beérkezett pályázatok elbírálására Projekt 2014. évi összköltsége. támogatás. Igényelt Önrész társadalmi munka 1. 2. 5. Dynamic Triatlon Duatlonnal a diáksportért 6. 8. Utánpótlást nevelő Box A harmadik Évezred Tolna Megyéje Egyesület 3. Alisca Nyilai Íjász Egyesület 4. Alisca Taekwondo Klub Értelmi Fejlődésükben

Részletesebben

Határtalanul I. rész Kolozsvári diákok látogatása Szekszárdon

Határtalanul I. rész Kolozsvári diákok látogatása Szekszárdon Határtalanul I. rész Kolozsvári diákok látogatása Szekszárdon A Határtalanul pályázat keretében 2016 áprilisában a kolozsvári Báthory István Elméleti Líceum két osztálya járt nálunk a Garay János Gimnáziumban,

Részletesebben

KÖRNYEZETI NEVELÉS ÉS ÖKOTURISZTIKAI KIÁLLÍTÁS LENGYEL-ANNAFÜRDŐ 2012. MÁJUS 12-13. MEGHÍVÓ

KÖRNYEZETI NEVELÉS ÉS ÖKOTURISZTIKAI KIÁLLÍTÁS LENGYEL-ANNAFÜRDŐ 2012. MÁJUS 12-13. MEGHÍVÓ KÖRNYEZETI NEVELÉS ÉS ÖKOTURISZTIKAI KIÁLLÍTÁS LENGYEL-ANNAFÜRDŐ 2012. MÁJUS 12-13. MEGHÍVÓ Szeretettel meghívjuk a 2012. május 12-13-án (szombat-vasárnap) Lengyel-Annafürdőn (Tolna megye) megrendezésre

Részletesebben

Látássérültek Észak-alföldi Regionális. Egyesülete. 15/2015. számú hírlevél

Látássérültek Észak-alföldi Regionális. Egyesülete. 15/2015. számú hírlevél Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete 15/2015. számú hírlevél Kérjük, támogassa adója 1 %-ának felajánlásával a régióban élő vak és gyengénlátó emberek mindennapjait, a részükre nyújtott szolgáltatásokat

Részletesebben

HÍREK ZALAEGERSZEGI VÁROSRÉSZEK MŰVELŐDÉSI KÖZPONTJA ÉS KÖNYVTÁRA

HÍREK ZALAEGERSZEGI VÁROSRÉSZEK MŰVELŐDÉSI KÖZPONTJA ÉS KÖNYVTÁRA ZALAEGERSZEGI VÁROSRÉSZEK MŰVELŐDÉSI KÖZPONTJA ÉS KÖNYVTÁRA Programok 2015. 1. félévében 2015. február 13. Kultúrházak éjjel-nappal programsorozaton belül Olvasómaraton rendezvényt hirdettünk meg, az olvasás

Részletesebben

Határtalanul program Erdély május 3-6.

Határtalanul program Erdély május 3-6. Határtalanul program Erdély 2017. május 3-6. Május harmadikától hatodikáig Erdélyben jártunk. Mindenki nagyon várta a kirándulást, amin a Határtalanul pályázat segítségével vehettünk részt. Szerdán korán

Részletesebben

A XI. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A XII. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA. 2015. június 12. - 13. - 14. (péntek szombat vasárnap) 10.

A XI. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A XII. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA. 2015. június 12. - 13. - 14. (péntek szombat vasárnap) 10. A XI. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A XII. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA 2015. június 12. - 13. - 14. (péntek szombat vasárnap) Péntek: (2015.06.12.) Helyszín: Óvoda Piactér Központ - Óvoda 10.00 Karneváli

Részletesebben

Családok Európai Éve 2014.

Családok Európai Éve 2014. A TUDOMÁNYOS ISMERETTERJESZTŐ TÁRSULAT KÖRÖSÖK VIDÉKE EGYESÜLET BÉKÉSCSABA 48. MAGYAR NYELV HETE BÉKÉS MEGYÉBEN 2014. április 7-19. Családok Európai Éve 2014. Társadalmi felelősségvállalási pályázati kollégiuma

Részletesebben

A XVIII. kerületi nemzetiségi önkormányzatok évi pályázati (program) célú megítélt önkormányzati támogatása

A XVIII. kerületi nemzetiségi önkormányzatok évi pályázati (program) célú megítélt önkormányzati támogatása A XVIII. kerületi nemzetiségi önkormányzatok 201 évi pályázati (program) célú megítélt önkormányzati a Budapest Főváros XVIII. kerületi Bolgár Nemzetiségi Önkormányzat: 1. Bolgár gyermeknapi rendezvény.

Részletesebben

HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2016

HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2016 HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2016 Időpont Helyszín Megnevezés Közreműködik Koordinálja Január 19. Vasúti emlékmű A németek kiűzésének napja, megemlékezés Német Nemzetiségi Január

Részletesebben

2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10.

2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10. 2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10. Szakmai beszámoló I. A rendezvény bemutatása A Kalocsai Paprikafesztivál és a Paprikás Ételek Főzőversenye a térség legnagyobb

Részletesebben

20.jan P 21.jan Szo Váz-Bau Foci Kupa Városi Sportcsarnok

20.jan P 21.jan Szo Váz-Bau Foci Kupa Városi Sportcsarnok Január 09.jan H 10.jan K 10.00 DOL Kosárlabda 11.jan Sze 19.30 FKSE-ANK Pécs férfi kosárlabda mérkőzés Férfi Kosárlabda Sportegyesület Szekszárd 12.jan Cs 13.jan P 14.jan Szo 8.00 Jégkorong Mini Torna

Részletesebben

Derecskei Zenei Esték

Derecskei Zenei Esték MÁJUS 1. (szombat) 10.00 óra Majális Helyszín: Sárostói Sportpálya Az idén elõször lehetõség lesz támogatói jegy vásárlására is, mellyel a rendezvényt támogathatják. Az támogatói jegy ára 550 Ft. Egy támogatói

Részletesebben

ÜTEMTERV tanév

ÜTEMTERV tanév ÜTEMTERV 2013 2014. tanév SZEPTEMBER 2. h Az első tanítási nap 8.00 Ünnepélyes tanévnyitó Iskolai Sportkör gyűlés Alsó tagozat: 1-4.óra: osztályfőnöki óra Felső tagozat: 1-5.óra: osztályfőnöki óra Ebéd

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port IDŐPONT: 2019. 09. 13-14. HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2019. szeptember 13-14. Kenese Marina-Port, Balatonkenese,

Részletesebben

Youth Handball Festival

Youth Handball Festival 2013 14 20 July 2013 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 3 14 20 JULY www.youthhandballfestival.org 2013 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YHF) Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Kézilabda Fesztivál

Részletesebben

Szekszá rd Junior Stárs. 2014. e vi pe nzu gyi tá je koztáto já, válámint á 2015. e vre vonátkozo pe nzu gyi terve

Szekszá rd Junior Stárs. 2014. e vi pe nzu gyi tá je koztáto já, válámint á 2015. e vre vonátkozo pe nzu gyi terve Szekszá rd Junior Stárs 2014. e vi pe nzu gyi tá je koztáto já, válámint á 2015. e vre vonátkozo pe nzu gyi terve S z e k s z á r d J u n i o r S t a r s B i g B a n d 7100 Szekszárd, Széchenyi u. 38.

Részletesebben

Határozati javaslat. Comenius családi sportnapok. 250.000 Ft 200.000 Ft 900.000 Ft. 1.150.000 Ft. 100.000 Ft 770.000 Ft 90.000 Ft 130.

Határozati javaslat. Comenius családi sportnapok. 250.000 Ft 200.000 Ft 900.000 Ft. 1.150.000 Ft. 100.000 Ft 770.000 Ft 90.000 Ft 130. Határozati javaslat Tárgy : Sportkeretre beérkezett pályázatok elbírálására I. SSz. Iktató szám/pályázó neve Pályázat címe Projekt összköltsége/ 1. VI.331/2014 A keresztény Nevelésért Alapítvány 2. VI.333/2014

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR Dátum: Rendezvény: Helye: Szervező: Január. Február

RENDEZVÉNYNAPTÁR Dátum: Rendezvény: Helye: Szervező: Január. Február RENDEZVÉNYNAPTÁR 2018. Dátum: Rendezvény: Helye: Szervező: Január Február Február 2. Farsangi hagyományok, szokások megismertetése, álarc készítés gyerekeknek Fekete Gólya Ház Bátáért Egyesület Február

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas Ü Z L E T. É L M É N Y. B A L A T O N IDŐPONT: 2018.09.14-15 HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett

Részletesebben

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON.

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. 2017. szeptember 15-16. Balatonkenese A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2017. szeptember 15-16. Kenese Marina-Port, Balatonkenese, Kikötő

Részletesebben

5/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.

5/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te. 5/2010. számú körlevél GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ Köszönjük a Vértesi Barangolások segítő csapat résztvevőinek

Részletesebben

Biharkeresztes Őszi Kulturális Programok

Biharkeresztes Őszi Kulturális Programok Biharkeresztes 2013. Őszi Kulturális Programok Szeptember havi programok ITTHON VAGY MAGYARORSZÁG, SZERETLEK Szüreti Felvonulás és Bál Időpont: 2013. szeptember 28. 14.00 óra Helyszín: Városi Sportcsarnok

Részletesebben

Amennyiben a hírlevél szövege ebben az ben nem olvasható, kérjük, kattintson ide a HTMLváltozat

Amennyiben a hírlevél szövege ebben az  ben nem olvasható, kérjük, kattintson ide a HTMLváltozat ************************************************************************** 450. szám KULTÚRPONT HÍRLEVÉL 2012-08-03 ************************************************************************** Nemzetközi

Részletesebben

"You and Me in Beijing" Pekingi Idegen Nyelvi Egyetem nyári tábor. Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a 10 napos "You

You and Me in Beijing Pekingi Idegen Nyelvi Egyetem nyári tábor. Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a 10 napos You "You and Me in Beijing" Pekingi Idegen Nyelvi Egyetem nyári tábor 2017 Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a 10 napos "You and Me in Beijing" nyári tábor, amely során 3 kontinens diákjai gyűlnek

Részletesebben

EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET szeptember HIT VALLÁS

EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET szeptember HIT VALLÁS 2019. szeptember HIT VALLÁS EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F GYÓNI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG A GYÓNI KATOLIKUS PLÉBÁNIA SZEPTEMBER 15-TŐL ÉRVÉ- NYES MISERENDJE: hétfő, kedd, péntek 18.00 óra,

Részletesebben

I. HAJDÚ DIÁKTURISZTIKAI TALÁLKOZÓ

I. HAJDÚ DIÁKTURISZTIKAI TALÁLKOZÓ I. HAJDÚ DIÁKTURISZTIKAI TALÁLKOZÓ Debrecen - Erdőspuszta 2010. szeptember 18. szombat I. HAJDÚ DIÁKTURISZTIKAI TALÁLKOZÓ 2010. szeptember 18. szombat A Magyar Diáksport Szövetség és a Hajdú-Bihar Megyei

Részletesebben

Nyíri Arborétumért, Természetért, Kultúráért Egyesület

Nyíri Arborétumért, Természetért, Kultúráért Egyesület Nyíri Arborétumért, Természetért, Kultúráért Egyesület KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. TARTALOM 1. A szervezet alapadatai 2. Egyszerűsített könyvvitelt vezető egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített beszámolójának

Részletesebben

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL 2013. szeptember 6 8. Gasztronómiai és Kulturális Rendezvény 2013. szeptember 06. péntek Helyszín: Kikötő, Szabadtéri színpad 20:00 Románia Magyarország Világbajnoki selejtező mérkőzés

Részletesebben

EFOP Múltunk a jelenben a jövőért! Iskolaközpontú helyi együttműködések támogatása a Tarjáni Német Nemzetiségi Általános Iskolában

EFOP Múltunk a jelenben a jövőért! Iskolaközpontú helyi együttműködések támogatása a Tarjáni Német Nemzetiségi Általános Iskolában EFOP-1.3.9-17-2017-00012 Múltunk a jelenben a jövőért! Iskolaközpontú helyi együttműködések támogatása a Tarjáni Német Nemzetiségi Általános Iskolában SZAKMAI BESZÁMOLÓ Legyen ünnep az ünnep és méltó a

Részletesebben

4/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.

4/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te. 4/2010. számú körlevél GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ Fontos tudnivalók: Mint minden évben, idén is lesz nyári szünet.

Részletesebben

Szekszárdi Garay János Gimnázium

Szekszárdi Garay János Gimnázium Szekszárdi Garay János Gimnázium H-7100 Szekszárd, Szent István tér 7-9. Tel./fax: 00-36-74-315-633 E-mail: gjg@garayj.sulinet.hu Honlap: www.garayj.sulinet.hu Tisztelt Szülők! Köszöntöm Önöket a 2018/2019.

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és májusi programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi Kalendárium 2011. május 14. A Népi Kalendárium májusi témája a gyapjú. Ez alkalommal

Részletesebben

A szerkesztôség e-mail címe: derekegyhazihirek@gmail.com Telefon: 6 06 70/59-323-59 XVI. évfolyam - 1. szám 2015. Január január 28. (szerda) 16:00 Derekegyház régen és ma Előadás és kisfilm vetítése Derekegyház

Részletesebben

Határozati javaslat. 400.000- Ft 150.00- Ft 50.000- Ft 500.000- Ft 250.000- Ft 100.000- Ft 200.000- Ft 10.000- Ft 400.000- Ft

Határozati javaslat. 400.000- Ft 150.00- Ft 50.000- Ft 500.000- Ft 250.000- Ft 100.000- Ft 200.000- Ft 10.000- Ft 400.000- Ft Határozati javaslat Tárgy : Ifjúsági Keretre beérkezett pályázatok elbírálására I. Ssz. Iktató szám/ Pályázó neve Pályázat címe Projekt kp. 1. VI.453 /2013. Alisca Nyilai Íjász Egyesület 2. VI.480 /2013,,Belvárosi

Részletesebben

Elnökségi értekezlet. Hírek

Elnökségi értekezlet. Hírek Népművészeti Egyesületek Szövetségének hírlevele Ha problémája van a megjelenítéssel, kattintson ide. Elnökségi értekezlet A májusi értekezlet témái: A NESZ és Tagszervezetek belföldi- és külföldi kapcsolatrendszerének

Részletesebben

Határok nélküli partnerség című konferencia

Határok nélküli partnerség című konferencia 31/2010 KTE KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI EGYESÜLET 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 6-8. 1372 Budapest, Pf. 451. Telefon/Fax: 353-2005, 353-0562 (Rend. 31/2009) Határok nélküli partnerség című konferencia A régiók

Részletesebben

XVII évfolyam - 3 szám 2016 Március Rajzfilmek a '80-as évekből biztos van, amit még nem láttál! március 26 (szombat) 14:00 Kreatív Hobby műhely Programajánló Net-nagyi Folytatódik a számítógép használati

Részletesebben

Akikre büszkék vagyunk. (2018)

Akikre büszkék vagyunk. (2018) Akikre büszkék vagyunk. (2018) 2018. szeptember 08-án rendezte a Magyar Természetjáró Szövetsége Szövetség Verőcén a Természetjárók Fesztiválját Itt került sor a Fejér Megye Természetjárásáért kitüntetések

Részletesebben

Sport- és Ifjúsági Eseménynaptár 2012. Március Időpont Szervezet/Egyesület/ Intézmény neve

Sport- és Ifjúsági Eseménynaptár 2012. Március Időpont Szervezet/Egyesület/ Intézmény neve Sport- és i Eseménynaptár 2012. Március Időpont Szervezet/Egyesület/ Intézmény neve Sportág/ i program Esemény Egyeztetés alatt Tolle UFC Szekszárd Labdarúgás Ovis Fesztivál 3 alkalom Folyamatosan Asztalitenisz

Részletesebben

ÜTEMTERV A 2014/2015. TANÉVRE Felelős: Kovács Istvánné igazgató

ÜTEMTERV A 2014/2015. TANÉVRE Felelős: Kovács Istvánné igazgató ÜTEMTERV A 2014/2015. TANÉVRE Felelős: Kovács Istvánné igazgató SZEPTEMBER 1. h Az első tanítási nap 8.00 - Ünnepélyes tanévnyitó. utána: Iskolai Sportkör gyűlés Alsó tagozat: 1-4.óra: osztályfőnöki óra

Részletesebben

SPURKERÉK MODELLEZŐ SPORTEGYESÜLET

SPURKERÉK MODELLEZŐ SPORTEGYESÜLET SPURKERÉK MODELLEZŐ SPORTEGYESÜLET Bemutatkozunk Az egyesület 2010 augusztusában alakult azzal a céllal, hogy tagjaink megfelelő körülmények között, szervezett kereteken belül tudják űzni ezt a sportot.

Részletesebben

A Minisztériummal történt egyeztetés alapján Kőbányán 2013. szeptember 20-án (péntek) került sor az Autómentes Nap megtartására.

A Minisztériummal történt egyeztetés alapján Kőbányán 2013. szeptember 20-án (péntek) került sor az Autómentes Nap megtartására. . számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Előterjesztés a Kerületfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság részére az AUTÓMENTES NAP TISZTA LEVEGŐ MOZDULJ

Részletesebben

SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLATA nevelési évre

SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLATA nevelési évre SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLATA 2016-2017. nevelési évre FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT ÓVODÁJA Kedves Kollégák! SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLAT a 2016/2017-es nevelési évre Szeretettel ajánljuk az érdeklődők figyelmébe a 2016

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! S O M O G Y M E G Y E I Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és júniusi programjainkat ajánljuk figyelmébe, külön felhívnánk figyelmét a MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁRA! Programok: Múzeumok

Részletesebben

A Pasaréti Gimnázium hírlevele

A Pasaréti Gimnázium hírlevele A Pasaréti Gimnázium hírlevele Tisztelt Szülők, kedves Diákok! A Pasaréti Gimnázium 2016/2017-es tanévének októberi hírlevelében megtalálhatják az állandó és várható programjainkat, valamint egyéb, közérdekű

Részletesebben

Intézmény Cím Képviselő Feladatok Dátum

Intézmény Cím Képviselő Feladatok Dátum Intézmény Cím Képviselő Feladatok Dátum Polip Ifjúsági Egyesület Obsitos utca 1 Letenyeiné Mráz Márta egyesületi ifjúsági közösségi térben (helyszínen) fiatalok szabadidős tevékenységének koordinálása,

Részletesebben

AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEK, ESEMÉNYEK

AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEK, ESEMÉNYEK A Magyarországi Németek Pécs-Baranyai Nemzetiségi Köre szeretettel vár minden érdeklődőt márciusi programjaira, a Mit vétettem? Író-olvasó találkozóra és a GULÁG-GUPVI Emlékévben készült filmek Pécs-Baranyai

Részletesebben

A versenyre és jamre egyaránt várjuk Küföldi és magyar művészek jelentkezését!

A versenyre és jamre egyaránt várjuk Küföldi és magyar művészek jelentkezését! Factory Fesztivál @ Miskolc 2011. Augusztus 4-5-6. Bázis Store presents / Big Up Graffiti Battle 1.0 Az idei év sem maradhat el rendezvény nélkül, ezért a Factory Aréna és a Bázis Store közös koprodukcióval

Részletesebben

Unilever Tömegsportegyesület Programtervezet

Unilever Tömegsportegyesület Programtervezet Unilever Tömegsportegyesület - 2017 Programtervezet 01.01 Szilveszteri buli Budapesten szórakozás Program: hangulatkeltő szilveszteri kvíz, hangulatfokozó fergeteges DJ. zenét Csihák Laci és barátai biztosítják

Részletesebben

A Harlekin mesés bábjai beköltöztek a Bóbitába. Írta: Major Zoltán január 17. csütörtök, 20:04

A Harlekin mesés bábjai beköltöztek a Bóbitába. Írta: Major Zoltán január 17. csütörtök, 20:04 Új kiállításban gyönyörködhetnek a Bóbita Bábmúzeum látogatói: az egri Harlekin Bábszínház néhány előadásának míves és nagyméretű bábjai és díszletei köszöntik az ide betérőt. A Harlekin Bábszínház - ahol

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere Szám: 26181/2016. Tisztelt Közgyűlés! Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város középtávú gyermek és ifjúsági koncepciójában foglaltak rövid távú megvalósítása

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2016 Youth Volleyball Festival 17 23 July 2016 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2016 17-23 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2016 ÜDVÖZLÜNK minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 1. Célja: Versenyzési és minősítési lehetőség biztosítása a felnőtt és ifjúsági tájékozódási sportolók részére, a sportág népszerűsítése, vándorkupa elnyerése 2. Rendező:

Részletesebben

Gyóni Napok Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2019 évi. GYÓNI NAPOK rendezvénysorozatára y ón Napok

Gyóni Napok Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2019 évi. GYÓNI NAPOK rendezvénysorozatára y ón Napok Gyóni Napok 2019 október 14 27. Gyóni Napok 2019 október 14 27. Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2019 évi. GYÓNI NAPOK rendezvénysorozatára Pálinkásné Balázs Tünde alpolgármester Kőszegi

Részletesebben

MÁJUSI ELÕZETES Május 1. Majális a Sárostói Sportpályán tervezett program

MÁJUSI ELÕZETES Május 1. Majális a Sárostói Sportpályán tervezett program ÁPRILIS 1-3. (csütörtök-szombat) III. Bihar-Bihor Amatõr Diákszínjátszó Fesztivál színházterme ÁPRILIS 8. (csütörtök) 17 óra A GOBLEIN kör gyûlést tart Szõllõsi Imréné vezetésével Munkákat lehet hozni

Részletesebben

KÖNYVTÁRI HÍRLEVÉL. A Békés Megyei Könyvtár elektronikus hírlevele /02. szám január 19.

KÖNYVTÁRI HÍRLEVÉL. A Békés Megyei Könyvtár elektronikus hírlevele /02. szám január 19. Ha az üzenet nem jelenik meg megfelelően vagy ki szeretné nyomtatni, kattintson ide. KÖNYVTÁRI HÍRLEVÉL A Békés Megyei Könyvtár elektronikus hírlevele - 2017/02. szám - 2017. január 19. RENDEZVÉNYEK HÍREK

Részletesebben

Spanyolországi beszámoló

Spanyolországi beszámoló Spanyolországi beszámoló Rettentően vártam már hogy végre eljöjjön a nap, hogy Spanyolországba utazzunk, mivel ez lett volna az első utam, amit repülővel tettem volna meg, ami már magában elég ok a nagy

Részletesebben

A 2018/2019. tanév rendje

A 2018/2019. tanév rendje A 2018/2019. tanév rendje A tanév, a szorgalmi idő (tanítási év) A 2018/2019. tanévben a tanítási év első tanítási napja 2018. szeptember 3. (hétfő) és utolsó tanítási napja 2019. június 14. (péntek).

Részletesebben

SZAFI Egyesület tevékenységéről szóló beszámoló 2009. évről

SZAFI Egyesület tevékenységéről szóló beszámoló 2009. évről SZAFI Egyesület tevékenységéről szóló beszámoló 2009. évről Egyesületünk 2005. október 27 én alakult szülői kezdeményezésre. Célja: Tápiószecsőn és a környező Tápió vidék - Kistérségben értelmi vagy testi

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR - ÁCS

RENDEZVÉNYNAPTÁR - ÁCS RENDEZVÉNYNAPTÁR - ÁCS 2014. JANUÁR 01.01. Újévi koncert Városi Sportcsarnok, Ritmus művészeti 01.15. Ökumenikus istentisztelet - Szeretetvendégség 01.18. Magyar Kultúra Napja Légy jó mindhalálig c. musical,

Részletesebben

1/2011. számú körlevél. Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.

1/2011. számú körlevél. Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te. 1/2011. számú körlevél Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ 2011. január 1. szombat Újév. Az év első délutáni sétájára

Részletesebben

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlése Humán Bizottságának évi munkaterve

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlése Humán Bizottságának évi munkaterve Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlése Humán Bizottságának 2012. évi munkaterve Január Az óvodák nyári nyitva tartásának ütemterve Javaslat önkormányzati intézményvezetık 2012. évi teljesítménykövetelményeinek

Részletesebben

augusztus 2-9. közötti időszakra

augusztus 2-9. közötti időszakra Programajánló Egerbe és környékére az augusztus 2-9. közötti időszakra 37 C 38 C 39 C 35 C 36 C 32 C 32 C 26 C aug 2. aug 3. aug 4. aug 5. aug 6. aug 7. aug 8. aug 9. szerda csütörtök péntek szombat vasárnap

Részletesebben

Ifjúsági Unió Szekszárd 7100 Szekszárd, Szent István tér 10.

Ifjúsági Unió Szekszárd 7100 Szekszárd, Szent István tér 10. Ifjúsági Unió Szekszárd 7100 Szekszárd, Szent István tér 10. 2010. évi Közhasznúsági jelentése Szekszárd, 2011. április 2. Pék Györgyi elnök Közhasznúsági Jelentés az Ifjúsági Unió Szekszárd közhasznú

Részletesebben

Amennyiben a hírlevél szövege ebben az ben nem olvasható, kérjük, kattintson ide a HTMLváltozat

Amennyiben a hírlevél szövege ebben az  ben nem olvasható, kérjük, kattintson ide a HTMLváltozat ************************************************************************** 434. szám KULTÚRPONT HÍRLEVÉL 2012-04-13 ************************************************************************** Nemzetközi

Részletesebben

Köszönt titeket a DE-GYTK Hallgatói Önkormányzat!

Köszönt titeket a DE-GYTK Hallgatói Önkormányzat! TÁMOGATÓINK: Köszönt titeket a DE-GYTK Hallgatói Önkormányzat! Kedves Résztvevők! Nagy örömünkre szolgál, hogy idén Debrecen ad otthont a "Gyógyszerészhallgatók Országos Találkozója és Börze" eseménynek.

Részletesebben

Határozati javaslat. Ifjúsági Keret Projekt összköltsége Ft Ft Ft Ft Ft Ft

Határozati javaslat. Ifjúsági Keret Projekt összköltsége Ft Ft Ft Ft Ft Ft 1 Határozati javaslat Ifjúsági Keret 2012. Tárgy: Ifjúsági keretre beérkezett pályázatok elbírálásra I. 1. 2. 3. 4. 5. 6. Baka I. Általános Iskola VI. 384/2012. (Nem pályázati adatlapon nyújtották be a

Részletesebben

Youth Waterpolo Festival

Youth Waterpolo Festival 2015 Youth Waterpolo Festival 19 25 July 2015 Kaposvár, Hungary Youth Waterpolo Festival HUNGARY 2 0 1 5 19 25 JULY www.youthwaterpolofestival.org 2015 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT Youth

Részletesebben

Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 9-i ülésére

Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 9-i ülésére Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. március 9-i ülésére 3. Tárgy: Testvérvárosi Találkozó támogatására irányuló pályázat benyújtásának jóváhagyása Az előterjesztést

Részletesebben

PREVENT ART 2. 2011. ÁPRILIS 7.

PREVENT ART 2. 2011. ÁPRILIS 7. PREVENT ART 2. Programok és Módszervásár a józanságért 2011. ÁPRILIS 7. ANGYALFÖLDI JÓZSEF ATTILA MŰVELŐDÉSI KÖZPONT PROGRAMISMERTETŐ A XIII. Kerületi Közművelődési Nonprofit Kft. Iránytű Ifjúsági Információs

Részletesebben

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek" Zm. Szövetség klubjai részére

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek Zm. Szövetség klubjai részére PROGRAMJAINK: Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21. Tel: 92/314-120, Fax: 92/815-522 E-mail: info@kereszturyamk.hu Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja

Részletesebben

Unilever Tömegsportegyesület Programtervezet

Unilever Tömegsportegyesület Programtervezet Unilever Tömegsportegyesület - 2017 Programtervezet 01.01 Szilveszteri buli Budapesten szórakozás Program: hangulatkeltő szilveszteri kvíz, hangulatfokozó fergeteges DJ. zenét CsihákLaci és barátai biztosítják

Részletesebben

III. NEGYEDÉV. július eleje

III. NEGYEDÉV. július eleje III. NEGYEDÉV július eleje Kéktúra vándorlás az Alföldi-kéken Helyszín: Alföld Későbbi részletes kiírás szerint Eötvös Loránd Természetbarát Egyesület, (MTSZ) Információ: Matolcsi György +36 (30) 732-6002

Részletesebben

Tisztelt Szülők! Ezt követően június 16 án pénteken igény szerint tartunk ügyeletet, azonban arra a napra étkezést befizetni nem lehet.

Tisztelt Szülők! Ezt követően június 16 án pénteken igény szerint tartunk ügyeletet, azonban arra a napra étkezést befizetni nem lehet. Tisztelt Szülők! Közeledik a nyári szünet! A tanévet 2017. június 15-én csütörtökön bezárjuk. Ezt követően 2017. június 16 án pénteken igény szerint tartunk ügyeletet, azonban arra a napra étkezést befizetni

Részletesebben

A rendezvény fővédnöke: Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes

A rendezvény fővédnöke: Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes A rendezvény fővédnöke: Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes Helyszínek: Polgármesteri Hivatal - Béla király tér Koncertszínpad - Prometheus park Szent István tér Belvárosi templom Béla király tér

Részletesebben

A Jancsó Benedek történelmi emlékverseny lebonyolítása és a döntő témakörei

A Jancsó Benedek történelmi emlékverseny lebonyolítása és a döntő témakörei There are no translations available. Jancsó Benedek történelmi emlékverseny A Jancsó Benedek történelmi emlékverseny lebonyolítása és a döntő témakörei A szóbeli versenyre történő felkészüléshez ajánlott

Részletesebben

Youth Basketball Festival

Youth Basketball Festival 2014 20 26 July 2014 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 4 20 26 JULY www.youthbasketballfestival.org 2014 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YBF) Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Kosárlabda Fesztivál

Részletesebben

Gyermekszervezeti munkaterv Szakmár 2013-2014 A gyermekszervezet és az iskola közös célkitűzései és feladatai

Gyermekszervezeti munkaterv Szakmár 2013-2014 A gyermekszervezet és az iskola közös célkitűzései és feladatai Gyermekszervezeti munkaterv Szakmár 2013-2014 A gyermekszervezet és az iskola közös célkitűzései és feladatai Ebben a tanévben gyermekszervezetünk feladatait nagyrészt az Kultúra és művészetek köré tervezi.

Részletesebben

2012. évi Pályázati program címe. Összművészeti programsorozat. A év májusdecember. kulturális tevékenységének támogatására

2012. évi Pályázati program címe. Összművészeti programsorozat. A év májusdecember. kulturális tevékenységének támogatására Melléklet ok: Sorszám Kulturális tevékenységek támogatása szervezet neve 2011.évi Önkormányzati pályázat megnevezése Korábbi önkormány zati támogatáss al elszámolte? 2012. évi Pályázati program címe Mellékletek?

Részletesebben

Szeretem, mert Vasból van

Szeretem, mert Vasból van VAS MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT 9700 Szombathely, Berzsenyi D. tér 1. Vas megyei Általános Iskolák részére Tárgy: Versenykiírás Iktatószám: 2-45/2013 Székhelyén Tisztelt Igazgató Asszony/Úr! Tisztelt Pedagógusok!

Részletesebben

HARGITA KULTÚRA HÍRLEVÉL 28. (2016)

HARGITA KULTÚRA HÍRLEVÉL 28. (2016) HARGITA KULTÚRA HÍRLEVÉL 28. (2016) Szakmai program a megyei kulturális stratégia gyakorlatba ültetésére TARTALOM MUNKACSOPORT HÍREK-TÁR 2 Rendezvénysorozat a Magyar Kultúra Napja alkalmából 2 Készülünk

Részletesebben

2012/2013. tanév rendje (kivonat)

2012/2013. tanév rendje (kivonat) 2012/2013. tanév rendje (kivonat) Első tanítási nap: Őszi szünet: Téli szünet: Első félév: Tavaszi szünet: Utolsó tanítási nap: Tanítási napok száma: 2012. szeptember 3. /hétfő/ 2012. október 29-től november

Részletesebben