többes ügynök, függő biztosításközvetítő NAK Biztosításközvetítő Kft.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "többes ügynök, függő biztosításközvetítő NAK Biztosításközvetítő Kft."

Átírás

1 Á L T A L Á N O S S Z E R Z Ő D É S I F E L T É T E L E K Az ÁSZF szabályozza a (a továbbiakban: Szolgáltató) mint biztosításközvetítő többes ügynök, mint Szolgáltató által üzemeltetett oldalon (továbbiakban: Honlap) keresztül elérhető biztosításközvetítő szolgáltatás igénybevételének feltételeit. Szolgáltató adatai: Társaság neve: Székhelye: 1119 Budapest, Fehérvári út Adószáma: Cégjegyzékszáma: Cg Nyilvántartja: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Tulajdonos: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara A társaság cégformája: korlátolt felelősségű társaság Közvetítői típusa: többes ügynök, függő biztosításközvetítő Tevékenységi engedély száma: H-EN-II-67/2015. Képviseletre jogosult neve: Dr. Hajtó Gábor Képviseletre jogosult beosztása: ügyvezető Felügyeleti szerv: Magyar Nemzeti Bank MNB nyilvántartási szám: Szakmai felelősségbiztosítás biztosítója: AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelep Szakmai felelősségbiztosítási limitek: Eur/ káresemény Eur/ biztosítási időszak

2 ÁSZF-ben használt fogalmak 1. Szolgáltató: a fentebb, Szolgáltató adatai alatt megjelölt adatokkal rendelkező Szolgáltató, amely a biztosítási tevékenységről szóló évi LXXXVIII. tv szerinti többes ügynök. 2. Felhasználó: az a természetes személy vagy jogi személy, aki a Szolgáltató által üzemeltetett Honlapot megtekinti, oda belép, vagy a Honlapot, illetve az azon keresztül elérhető szolgáltatásokat bármely egyéb módon igénybe veszi. 3. Ügyfél: az a természetes személy vagy jogi személy, aki a Honlapon keresztül a Szolgáltató közvetítésével, biztosítási szerződésre tesz ajánlatot, a Szolgáltatóval szerződéses viszonyban álló Biztosítók valamelyikének. 4. Biztosító: az a szervezet, amely a hatályos magyar jogi szabályozás, illetve valamely hatályos tagállami szabályozás szerint biztosítási és azzal közvetlenül összefüggő tevékenységre jogosult, az annak folytatásához szükséges engedélyekkel rendelkezik, és amelynek érdekében a Szolgáltató a Honlapon ajánlattételi felhívásokat tesz közzé. 5. Biztosítási szerződés: A Szolgáltató közreműködésével a Honlapon keresztül a Felhasználó által biztosítási jogviszony létrejöttére kezdeményezett és a Biztosítóval megkötött biztosítási szerződés. 6. Közvetített szolgáltatás: a Honlapon keresztül a Szolgáltató által a biztosító érdekében közvetlenül elhelyezett ajánlattételi felhívás biztosítási szerződés megkötésére, ilyen ajánlattételi felhívás elérhetővé tétele a Felhasználók számára. A Honlap célja A Honlap célja, hogy felületet biztosítson a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai, mint Felhasználók számára ahhoz, hogy hozzájussanak a mezőgazdasági biztosításokkal kapcsolatos hírekhez, információkhoz hogy tájékoztatást kapjanak a biztosítók aktuális mezőgazdasági biztosítási módozatairól és a biztosítások szerződési feltételeiről hogy tájékoztatást kapjanak a támogatott mezőgazdasági biztosításokkal kapcsolatos törvényi szabályozásról A Honlap használatának általános feltételei A Szolgáltató köteles gondoskodni arról, hogy a Honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat se közvetlenül, se közvetett módon ne sértsék. Az Internet globális jellege miatt a Felhasználó elfogadja, hogy a Honlap használata során a vonatkozó nemzeti jogszabályok rendelkezéseit is figyelembe véve jár el. A Honlap tartalmának megismeréséhez regisztráció nem szükséges.

3 A Felhasználó a Honlap regisztráció nélküli használata esetén is jelen ÁSZF és a Honlap egyéb szabályzatainak feltételei szerint köteles eljárni. A Felhasználó a Honlap használatával kijelenti, hogy a rá vonatkozó feltételeket megismerte és elfogadja, az Adatvédelmi nyilatkozatban (ÁSZF) foglalt adatkezelési elvekhez hozzájárul. Szolgáltatóra, mint közvetítő szolgáltatóra vonatkozó szabályok A Honlap működtetését a Szolgáltató közvetítő szolgáltatóként, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló évi CVIII. törvény rendelkezései szerint végzi. A Biztosító és a Felhasználó által a Honlap használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat a Szolgáltató jogosult, de nem köteles ellenőrizni. A Szolgáltató továbbá nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információt, ezért a közzétett tartalmak tekintetében a Szolgáltató jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni. Szolgáltató mint közvetítő szolgáltató kizárja felelősségét a Biztosító által rendelkezésre bocsátott, a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatással elérhetővé tett információ tekintetében a rendszer használatából adódó, a működés teljes leállításából, változásokból eredő esetleges károkért egyéb, rajta kívül álló okra visszavezethető hibákért, károkért (vis maior); valamint a Felhasználó számára a Szolgáltatás igénybevételéből eredő esetleges anyagi vagy erkölcsi kárért. A Szolgáltatással kapcsolatos jogsértések esetén a Szolgáltató a jogszabályok által megkívánt keretek között együttműködik a hatóságokkal a jogsértést elkövető személyek felelősségre vonása érdekében és fenntartja magának a jogot, hogy a Felhasználó által elkövetett jogsértés esetén az illetékes hatóságnál bejelentést tegyen. A Szolgáltató, amennyiben a Szolgáltatással kapcsolatos jogsértések miatt bírság, büntetés, vagy bármilyen más jogcímen megfizetendő összegben marasztalást szenved, úgy a jogsértővel szemben mind a Szolgáltató által kifizetett összegek tekintetében, mind ezen túlmenően, teljes kártérítési igénnyel lép fel. Előkalkuláció és kapcsolatfelvétel A Felhasználó regisztráció és/ vagy személyes adatok megadása nélkül, bizonyos biztosítási termékekre előkalkulációt végezhet, az adott módozat Kalkulátor gombjára kattintva. Az előkalkulációban megadott adatok alapján a Felhasználó egy általános tájékoztató díjadatot kap. A Szolgáltató kijelenti, hogy a tájékoztató díjadat nem minősül ajánlattételnek! A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Honlap által kalkulált biztosítási díj csak előzetes, és tájékoztató számításokat tartalmaz. A Szolgáltató kötelezi magát, hogy a 3 munkanapon belül felveszi a kapcsolatot a Felhasználóval amennyiben a Felhasználó az Ajánlatkérés gombra kattintva megjelenő űrlapon, megadja a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat.

4 A Felhasználó (továbbiakban Ügyfél) kijelenti, hogy a Kapcsolatfelvétel során megadott adatai a valóságnak megfelelnek és hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató az adatokat adatbázisában rögzítse, beleértve az előkalkulációs adatokat is. A Szolgáltató díjazása A Szolgáltató sem a Felhasználótól, sem az Ügyféltől nem követel díjat a jelen ÁSZF-ben meghatározott szolgáltatások nyújtásáért. Kárbejelentés A Szolgáltató lehetőséget biztosít a Honlapon az Ügyfél részére, hogy a biztosítási szerződésben meghatározott esemény bekövetkezését (káresemény), annak dátumát, körülményeit a Honlapon rögzítse. A Szolgáltató vállalja, hogy a közreműködésével létrejött szerződések esetében, az ilyen módon bejelentett káreseményt 48 órán belül továbbítja az adott Biztosítóhoz. A Szolgáltató kijelenti, hogy a kárrendezésben a továbbiakban nem vesz részt, annak kimeneteléért felelősséget nem vállal, kizárólag közvetítő szerepet tölt be az Ügyfél és a Biztosító között. Adatvédelem A Szolgáltató Adatvédelmi Szabályzatát jelen ÁSZF 1. számú melléklete tartalmazza. Szerzői jogok A Honlap, annak grafikus elemei, szövege és technikai megoldásai a Szolgáltató szellemi termékei, amelyek szerzői jog védelme alatt állnak. Másolásuk akár teljes egészében, akár részleteiben szerzői jogokat sért. A Honlapon található tartalomról csak linkelt hivatkozással lehet információkat felhasználni az interneten, a következő feltételek betartása mellett: Jól látható módon, link formájában meg kell jelölni a forrást. A linknek az adott tartalmi elemre kell mutatnia. a fő vagy al-oldalainak más weboldalba történő beágyazása (pl. frame-ek segítségével) nem engedélyezett. A linkelő honlap nem szolgáltathat vagy tartalmazhat valótlan információt a Szolgáltató és a linkelő honlap fenntartója között fennálló jogviszonyról és általában a szolgáltatásairól. A linkelő honlap nem tartalmazhat jogszabályt, harmadik személy jogait, vagy a közízlést sértő tartalmat. A linkelésre vonatkozó szabályok megsértése esetén a Szolgáltató jogosult a honlapra mutató link azonnali eltávolíttatására, ha az oldal üzemeltetője azt felszólítás ellenére sem távolítja el, továbbá jogosult arra is, hogy a jogsértéssel összefüggő és felmerült kárának megtérítését követelje. A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának minden elemére, különös tekintettel a kereső motorjaira és egyéb internetes szoftvereire.

5 Panaszkezelés A Szolgáltató felé a Szolgáltatásával kapcsolatban a Kapcsolat menüponton belül megtalálható címre vagy a Szolgáltató címére küldött levélben (elektronikus, postai) lehet panaszt benyújtani. Minden esetben az üzenet vagy a levél tárgyaként a panasz szó kerüljön feltüntetésre. A Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos kifogásnak a fent feltüntetett elérhetőségeken történt előterjesztését követően legkésőbb 30 naptári napon belül érdemben válaszol a panaszos kifogására, megjelölve a jogérvényesítés lehetősége esetén a jogérvényesítés lehetséges helyét, módjait valamint az arra nyitva álló határidőket. További jogérvényesítési lehetőség, ami a panaszos rendelkezésére áll: A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Békéltető Testület eljárásának kezdeményezése, Panasztétel a Fogyasztóvédelmi Hatóságnál Bírósági eljárás kezdeményezése A Szolgáltató Panaszkezelési Szabályzatát jelen ÁSZF 2. számú melléklete tartalmazza. Jogviták Felek a jóhiszeműség és az együttműködés polgári jogi kötelezettsége, valamint a szerződésükben meghatározottak szerint kötelesek eljárni. A Honlap használatával kapcsolatban felmerülő vitáikat a felek elsődlegesen egyeztetés útján kötelesek rendezni. Egyéb rendelkezések A Szolgáltató a Felhasználó külön hozzájárulása nélkül jogosult, az ajánlatkéréshez szükséges személyes adatok továbbítására a Szolgáltatóval szerződésben álló Biztosító(k) felé. A Szolgáltató jogosult az ÁSZF rendelkezéseit bármikor egyoldalúan módosítani azzal, hogy amennyiben a módosítás napján már meglévő Felhasználókra, illetve a megkötött szerződésekre hátrányosabb rendelkezéseket tartalmazna, rájuk a módosítás ezen kikötései nem alkalmazhatóak. Az ÁSZF módosításait a Szolgáltató a honlapján teszi közzé. Az ÁSZF módosított rendelkezései a hatályba lépését követően a Felhasználóval szemben a Honlap első használatával válnak hatályossá. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bármikor, bármilyen változtatást, javítást hajtson végre a Honlapon, előzetes figyelmeztetés nélkül. A Szolgáltató továbbá fenntartja a jogot, hogy a Honlapot más domainnév alá helyezze át. A jelen ÁSZF-ben nem rendezett kérdésekre a évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről törvény rendelkezéseit kell alkalmazni. Jelen ÁSZF hatályba lépésének napja

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a AB Home Network Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.kamerahome.hu

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum tartalmazza a Marschall Péter ev. mint szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató ) által üzemeltetett weboldal használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától -

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - A T&G Health Kft. (azonosító adatok: székhely: 1015 Budapest, Ostrom u 16. fszt. 1., cégjegyzékszám: 01-09-879970, adószám: 13280484-2-41,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Moresimp Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által a https://passman.co/ Honlapján (továbbiakban: Honlap) keresztül

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ az UNIQA Biztosító Zrt.-vel távértékesítés keretében kötött biztosítási szerződésekhez

TÁJÉKOZTATÓ az UNIQA Biztosító Zrt.-vel távértékesítés keretében kötött biztosítási szerződésekhez TÁJÉKOZTATÓ az UNIQA Biztosító Zrt.-vel távértékesítés keretében kötött biztosítási szerződésekhez Tisztelt Ügyfelünk! A távértékesítés keretében kötött pénzügyi ágazati szolgáltatási szerződésekről szóló

Részletesebben

Black Friday Akció Szabályzat

Black Friday Akció Szabályzat Black Friday Akció Szabályzat I. Szervező neve: Vác Városi Kábeltelevízió Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

ÁSZF. A weboldal Általános Szerződési Feltételei

ÁSZF. A   weboldal Általános Szerződési Feltételei ÁSZF A www.hunharcos.hu weboldal Általános Szerződési Feltételei A www.hunfoglalas.hu és www.hunfoglalas.com weboldalak böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta azoknak

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1. AZ ADATKEZELŐ A szolgáltató neve: Piroska Gyula Tréning Kft. A szolgáltató székhelye: 1139 Budapest, Lomb u. 31/B. A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra

Részletesebben

Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat

Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat A biztositson.hu weboldal és az aloldal a biztositson.lorobox.com üzemeltetője: Orosné Dollenstein Ildikó Biztosítási Tanácsadó Iroda: 1119 Budapest,

Részletesebben

A VÖRÖSKŐ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET IS TARTALMAZÓ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTÉSÉRE VONATKOZÓ ÜZLETSZABÁLYZATA

A VÖRÖSKŐ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET IS TARTALMAZÓ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTÉSÉRE VONATKOZÓ ÜZLETSZABÁLYZATA A VÖRÖSKŐ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET IS TARTALMAZÓ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTÉSÉRE VONATKOZÓ ÜZLETSZABÁLYZATA KÖZVETÍTŐ: VÖRÖSKŐ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Üzletszabályzat és Általános megbízási feltételek

Üzletszabályzat és Általános megbízási feltételek Üzletszabályzat és Általános megbízási feltételek A jelen Üzletszabályzat azokat a rendelkezéseket tartalmazza, amelyeket az F.B.I. Független Biztosításközvetítő Iroda Korlátolt Felelősségű Társasággal

Részletesebben

Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24.

Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24. Bátor Tábor Alapítvány Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24. 1 1. SZOLGÁLTATÓ ADATAI: A szolgáltató neve: Bátor Tábor Alapítvány A szolgáltató székhelye: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 46-48.

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató 1. Adatkezelő Adatkezelő megnevezése: Bauer és Bauer Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Rövidített elnevezés: Bauer és Bauer Kft. Székhely: 7741 Nagykozár,

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: Kábelfix Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2612 Kosd, Kossuth utca 41. cégjegyzékszáma: Cg: 13-09-066609 adószám: 10825529-3-13

Részletesebben

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft.

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: a "ÁSZF") határozzák meg a Gabriano Pizzéria Kft. (Adósz:23823981-2-17 Cg.:17-09-009177) kizárólagos tulajdonában álló és a Gabriano Pizzéria Kft.

Részletesebben

Hungarikum Biztosítási Alkusz Korlátolt Felelősségű Társaság

Hungarikum Biztosítási Alkusz Korlátolt Felelősségű Társaság Hungarikum Biztosítási Alkusz Korlátolt Felelősségű Társaság Panaszkezelési szabályzat Hatályba lépés napja: 2017.05.15. 1 Tartalomjegyzék 1. Bevezető rendelkezések... 3 2. Panasz bejelentése... 4 3. Panasz

Részletesebben

ADATVÉDELEM 1. Az adatkezelő megnevezése: 2. A kezelt személyes adatok köre:

ADATVÉDELEM 1. Az adatkezelő megnevezése: 2. A kezelt személyes adatok köre: ADATVÉDELEM A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Baranya Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság (BMFKB), tiszteletben tartja az internetes oldalt felkereső személyek személyes

Részletesebben

MBI Kft. Panaszkezelési és fogyasztóvédelmi szabályzata

MBI Kft. Panaszkezelési és fogyasztóvédelmi szabályzata MBI Kft. Panaszkezelési és fogyasztóvédelmi szabályzata Elfogadva: 1/2015. ügyvezetői határozattal Hatályba lépés napja: 2015. január 01. 1 TARTALOM 1. PREAMBULUM 3 2. DEFINÍCIÓK 4 3. PANASZOK TÍPUSAI

Részletesebben

Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek

Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Netchilli, képviselője Jóljárt Dávid EV (a továbbiakban:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Diego-modul.hu Általános Szerződési Feltételek Dabas, 2014. augusztus 6. 1 Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat a weboldal látogatói részére

Adatvédelmi nyilatkozat a weboldal látogatói részére Adatvédelmi nyilatkozat a weboldal látogatói részére Jelen adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza a Lőkös Gábor Egyéni vállalkozó üzemeltető által működtetett, www.kalvariacukraszda.hu domain néven és aldomain

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA A jelen Általános Szerződéskötési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a Trackateam online sportmenedzsment

Részletesebben

Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása

Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása Ügyfél-tájékoztató és biztosítási szerződési feltételek Nyomtatványszám: NF3143 Hatályos: 2018. szeptember 01- Tartalom 1.

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat 1 VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a HumanoiT Informatikai Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által a https://gdpr-okosan.hu Honlapján (továbbiakban:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BORSODHÁZ Stúdió ingatlanunk.hu Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 3508 Miskolc, Tábortűz utca 3., cégjegyzékszáma: 05-09-027822, adószáma: 25180604-2-05, számlaszáma:

Részletesebben

Felügyeleti hatóság: Magyar Nemzeti Bank, 1054 Budapest, Szabadság tér 9.

Felügyeleti hatóság: Magyar Nemzeti Bank, 1054 Budapest, Szabadság tér 9. Általános Szerződési Feltételek Az ÁSZF szabályozza az Első Agrárbiztosítási Portál Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) mint biztosításközvetítő szolgáltató által üzemeltetett www.agrisk.hu oldalon (továbbiakban:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek 1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések

Általános Szerződési Feltételek   1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések Általános Szerződési Feltételek www.gajdosmeheszet.hu Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Gajdos Méhészet, Gajdos Máté István egyéni vállalkozó (székhely: 4028 Debrecen, Szigligeti

Részletesebben

A Maschinenring Magyarország Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A Maschinenring Magyarország Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A Maschinenring Magyarország Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) szabályozza a Maschinenring Magyarország Kft. (Székhely: 2870 Kisbér, Kossuth

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1.A szerződési feltételek alapfogalmai 1.1 A szolgáltató adatai Szolgáltató: Atkári János E.V. (továbbiakban: Szolgáltató) Székhelye: H-2220 Vecsés, Róder Imre utca 24.

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen általános szerződési feltételek a továbbiakban: ÁSZF a Taylorsoft Magyarország Kft. (székhely: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/B.; cégjegyzékszám: 01-09-192965;

Részletesebben

Hatályba lépés: május 25.

Hatályba lépés: május 25. Vodafone Magyarország Zrt. VEZETÉKES ADAT ÉS INTERNET SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. május 25. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az

Részletesebben

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés Jogi nyilatkozat A webhely használata előtt kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a jogi nyilatkozatot. Ez a nyilatkozat szabályozza a weboldal és a rajta szereplő valamennyi információ Ön általi használatát.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az ÁSZF hatályba lépésének napja: 2015. március 2. Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Fictura Oktató és Szolgáltató Kft. 1 (székhely: 7090, Tamási,

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A jelen szabályzat célja, hogy rögzítse a HÖOK Közhasznú Nonprofit Kft. által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a Társaság adatvédelmi

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1) AZ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT HATÁLYA Jelen internetes oldalt és a hozzá tartozó webes alkalmazásokat és adatbázisrendszert az Ecologic Consulting Kft. (székhely: 1132 Budapest

Részletesebben

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat Jogi és adatvédelmi nyilatkozat A Szatmári Kft. mint honlap és web áruház (továbbiakban: Adatkezelő) üzemeltetője ezúton kijelenti, és magára kötelezőnek ismeri el, hogy a honlap és a web áruház üzemeltetése

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A CSEPREGI ÉS TÁRSA Kft, tiszteletben tartja az internetes oldalt felkereső személyek személyes adatokhoz fűződő jogait. A hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései alapján

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat 1. Az adatkezelő megnevezése Név: Dudás Zoltánné EV. Székhely és levelezési cím: 5931. Nagyszénás, Fenyő köz 9. Nyilvántartási szám: 50215601 Bejegyző hatóság megnevezése: Orosházi

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Készült: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás dátuma: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás hatályos: 2011. szeptember 19. Általános Szerződési Feltételek (1) A ToolSiTE Informatikai és Szolgáltató Kft.

Részletesebben

Skin.hu Általános Szerződési Feltételek

Skin.hu Általános Szerződési Feltételek Skin.hu Általános Szerződési Feltételek 1. Bevezető: Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák, a Humán Labor Munkaerőszolgáltató Kft. (székhely: 1123 Budapest, Alkotás utca

Részletesebben

ADATKEZELÉSI Szabályzat

ADATKEZELÉSI Szabályzat ADATKEZELÉSI Szabályzat CHEMPLEX Kft. 1. Általános rendelkezések A jelen Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat célja, hogy rögzítse a CHEMPLEX Kft. (székhely: 1194 Budapest, Vas Gereben u. 114., Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Az Avanzamento Oktatási Szolgáltató Betéti társaság (1112 Budapest, Brassó út 17., adószám: 25954449-1-43, bankszámlaszám: 11711065-21449060-00000000

Részletesebben

BRANDSEC KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA

BRANDSEC KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA BRANDSEC KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA A jelen tájékoztatóban meghatározásra kerülnek azok a szabályok, amelyeknek megfelelően a BRAND SEC VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT(Szolgáltató), mint adatkezelő az

Részletesebben

HUNGARIKUM BIZTOSÍTÁSI ALKUSZ KFT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

HUNGARIKUM BIZTOSÍTÁSI ALKUSZ KFT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT HUNGARIKUM BIZTOSÍTÁSI ALKUSZ KFT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Dokumentum azonosító: Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. Panaszkezelési szabályzat Felelős szerkesztő: Kis-Faragó Tamás Dokumentum frissítés

Részletesebben

Capri Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szolgáltató)

Capri Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szolgáltató) Felhasználási és adatvédelmi szabályzat A Capri Consulting Kft. számára kiemelten fontos a felhasználók és pályázók adatainak bizalmas és jogszabályi feltételekkel összhangban álló kezelése. Társaságunk

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Tájékoztatjuk, hogy Ön mint vásárló (fogyasztó) a www.trendinspiracio.hu címen elérhető honlap használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja, az alábbi, a Ptk. (2013.

Részletesebben

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Strauss Metal Kft (székhely:

Részletesebben

Építkezzolcsón.hu. Általános Szerződési Feltételek

Építkezzolcsón.hu. Általános Szerződési Feltételek 1 Építkezzolcsón.hu ÁSZF 2015. Építkezzolcsón.hu Általános Szerződési Feltételek Bevezetés Jelen dokumentum (továbbiakban: ÁSZF) a DELTA MM Oktató, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. Bevezetés Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a LEBAKER Kft. által üzemeltetett www.lasercity.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap)

Részletesebben

A VÖRÖSKŐ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET IS TARTALMAZÓ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTÉSÉRE VONATKOZÓ ÜZLETSZABÁLYZATA

A VÖRÖSKŐ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET IS TARTALMAZÓ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTÉSÉRE VONATKOZÓ ÜZLETSZABÁLYZATA A VÖRÖSKŐ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET IS TARTALMAZÓ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTÉSÉRE VONATKOZÓ ÜZLETSZABÁLYZATA KÖZVETÍTŐ: VÖRÖSKŐ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat a Jótékonysági futás a Kristinus Borbirtok lankáin elnevezésű eseményhez

Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat a Jótékonysági futás a Kristinus Borbirtok lankáin elnevezésű eseményhez Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat a Jótékonysági futás a Kristinus Borbirtok lankáin elnevezésű eseményhez Jelen nyilatkozattal a KRISTINUS BORBIRTOK Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: H-

Részletesebben

Az OTP Ingatlanlízing Zrt. Panaszkezelési Szabályzata

Az OTP Ingatlanlízing Zrt. Panaszkezelési Szabályzata Az OTP Ingatlanlízing Zrt. Panaszkezelési Szabályzata Az OTP Ingatlanlízing Zrt. befogad, nyilvántartásba vesz és kivizsgál minden, a termékeivel vagy a szolgáltatásaival kapcsolatban felmerült panaszt

Részletesebben

II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra. Szerződés befektetési tanácsadásra

II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra. Szerződés befektetési tanácsadásra II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra Jelen melléklet azon a napon lép hatályba, amelyen a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a befektetési tanácsadási tevékenység végzését az Alapkezelő

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek I. A Szolgáltató Weboldal: www.leancenter.hu, (a továbbiakban: honlap vagy honlapok ) Üzemeltető: AURUM Oktatási Központ Szolgáltató Kft. (8400 Ajka, Avar utca 23.) cégjegyzékszáma:

Részletesebben

ADATVÉDELEMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELEMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELEMI SZABÁLYZAT I./ A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a COOL EDGE Media Korlátolt Felelősségű Társaság (1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 46. 2. em. 16.; Cg. 01-09-175457;

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ - a személyes adatok megszerzésének időpontja előtt -

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ - a személyes adatok megszerzésének időpontja előtt - ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ - a személyes adatok megszerzésének időpontja előtt - A BAJÚT Kft. gazdasági társaság üzleti partnerei, szolgáltatást igénybevevői vonatkozásában adatkezelőnek minősül. A BAJÚT

Részletesebben

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek 1. A Szolgáltató adatai: Név: Web Art Design Stúdió Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság Rövid név: Web Art Design Stúdió BT Székhely:

Részletesebben

Üzletszabályzat és Általános szerződési feltételek

Üzletszabályzat és Általános szerződési feltételek Üzletszabályzat és Általános szerződési feltételek A jelen Üzletszabályzat tartalmazza az EurópaTender Kft-nek az interneten keresztül történő biztosítási alkuszi tevékenységére vonatkozó, a megbízási

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Partnereknek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Partnereknek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Partnereknek A jelen általános szerződési feltételek alkalmazója: HÖOK Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban, mint HÖOK Kft.) teljes név: HÖOK

Részletesebben

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT www.intuitashop.com A Paleandra Kft. (székhely: 1102 Budapest, Liget u 12/B. 1. em. 1.; cégjegyzékszám: 01-09- 707729; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; adószám:

Részletesebben

AppeninnCredit Hitelezési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Panaszkezelési Szabályzat

AppeninnCredit Hitelezési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Panaszkezelési Szabályzat AppeninnCredit Hitelezési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Panaszkezelési Szabályzat 2016. október 20. 1 1. Kapcsolódó jogszabályok 2013. évi CCXXXVII. törvény a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról

Részletesebben

Fogyás.info ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Fogyás.info ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Fogyás.info ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT BEVEZETÉS A fogyás.info weboldal üzemeltetője a Liberatus Bt. (a továbbiakban: Adatkezelő). Az Adatkezelő a tevékenysége során fokozottan ügyel a személyes

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. FELEK A jelen ÁSZF a Szolgáltató ɭ xy Korlátolt Felelősségű Társaság, székhelyɣ ɤ cégjegyzékszámɣ ɤ nyilvántartó hatóság: xy Törvényszék, mint Cégbíróság; adószám: xy;

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A FIT SOLUTIONS KFT mint Szolgáltató és az általa üzemeltetett Szolgáltatást igénybe vevő Felhasználó között a Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételeket, a felek

Részletesebben

Az elektronikus kereskedelem jogi háttere WWW.ORMOSNET.HU

Az elektronikus kereskedelem jogi háttere WWW.ORMOSNET.HU Az elektronikus kereskedelem jogi háttere Dr. Ormós Zoltán Ormós Ügyvédi Iroda 2010. 04. 14. AZ ELŐADÁS VÁZLATA Fogyasztóvédelem az elektronikus kereskedelemben áttekintés Leggyakoribb problémák a webboltokkal

Részletesebben

Általános Felhasználási Feltételek

Általános Felhasználási Feltételek Általános Felhasználási Feltételek Bevezetés Jelen Ászf hatálya Szolgáltató weblapján (http://www.huniojob.com/) és aldomainjein történő jogviszonyokra terjed ki. Jelen Ászf folyamatosan elérhető a következő

Részletesebben

ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság

ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság Hatályos: 2013. május 29. ArteusCredit Zrt. 1134 Budapest, Róbert K. krt. 59., Telefon: 06/1 814 2179 1 Az ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek Felhasználási Feltételek A jelen szabályzat tartalmazza a DélUtán Alapítvány (székhelye: 1093 Budapest, Közraktár u. 22. elérhetősége: info@delutan.hu) közvetítő szolgáltató (a továbbiakban: üzemeltető)

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek www.sigillanda.hu

Általános Szerződési Feltételek www.sigillanda.hu A szerződés tárgya a www.sigillanda.hu internetes oldalon található valamennyi árucikk/termék. Az árucikkek/termékek tulajdonságait, jellemzőit a hozzájuk tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. Üzemeltetői

Részletesebben

Adatkezelés szabályai

Adatkezelés szabályai Adatkezelés szabályai Adatkezelő megnevezése: CreditLure Korlátolt Felelősségű Társaság Adatkezelő székhelye: 6100 Kiskunfélegyháza, Bercsényi utca 41. Adatkezelő e-elérhetősége: creditlure@creditlure.hu

Részletesebben

Transport-R Bt. Panaszkezelési szabályzat A közúti személyszállítási üzletszabályzatra vonatkozó szabályokról szóló 213/2012. (Vll. 30.) Korm. rendelet 26/A - ában foglaltak alapján a Transport-R Bt. mint

Részletesebben

Á L T A L Á N O S S Z E R Z Ő D É S I F E L T É T E L E K ( Á S Z F ) - OKTATOZONE.HU -

Á L T A L Á N O S S Z E R Z Ő D É S I F E L T É T E L E K ( Á S Z F ) - OKTATOZONE.HU - Á L T A L Á N O S S Z E R Z Ő D É S I F E L T É T E L E K ( Á S Z F ) - OKTATOZONE.HU - Üdvözöljük a Battawine Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 8000 Székesfehérvár Budai út 14 fszt 1 levelezési

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) a Kulcs-Soft Nyrt. ( Szolgáltató ), mint a www.bizxpert.hu honlapon elérhető BizXpert online számlázó szolgáltatás ( BizXpert

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Yves Rocher mobil alkalmazás Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik,

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év HOSZT ITYU-125 125MB web tárterület, 125Mb e-mail tárterület, Ár: 3.735 Ft+Áfa/év ITYU-250 250MB web tárterület, 250Mb e-mail tárterület, Ár: 7.485 Ft+Áfa/év ITYU-500 500MB web tárterület, 500Mb e-mail

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK webaruhaz.borakft.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A Bíbor Kiadó Bt. (3516 Miskolc, Ginzery S. u. 19.) mint szolgáltató (továbbiakban: Szolgáltató), a miskolcfoto.hu honlapon található képfeltöltő rendszert használó ügyfelei

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. oldal / 6 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános tudnivalók: A Brooklyn Divat Webáruházban (továbbiakban: webáruház), kizárólag a www.brooklyndivat.hu webcímen keresztül lehet vásárolni. Ezen címen

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat A Tengerjáró Kft. csak azokat a személyes adatokat gyűjti össze és dolgozza fel, amelyeket Ön kifejezetten, önként szabad akaratából bocsát rendelkezésére. Tengerjáró kiemelten

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi szerződés minden pontját, mivel rendelésének leadása előtt Ön úgy nyilatkozik, hogy megismerte jelen ÁSZF tartalmát és elfogadja

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat. Medicover Egészségközpont Zrt.

Panaszkezelési Szabályzat. Medicover Egészségközpont Zrt. Panaszkezelési Szabályzat Medicover Egészségközpont Zrt. Tartalom 1. A szabályzat célja... 3 2. Fogalom-meghatározás... 3 3. A panasz bejelentésének módjai... 3 3.1. Szóbeli panasz esetén:... 3 3.2. Írásbeli

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez

A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez 1. AZ ÁSZF CÉLJA A CSEKKOLÓ Szolgáltatás icsekk elnevezésű

Részletesebben

Elsőfokú kötelezést kiszabó határozat

Elsőfokú kötelezést kiszabó határozat Iktatószám: Tárgy: BA-04/001/00072-0003/2018 Elsőfokú kötelezést kiszabó határozat H A T Á R O Z A T A Baranya Megyei Kormányhivatal Pécsi Járási Hivatal a Számtárház Kft-t (székhely: 7800 Siklós, Iskola

Részletesebben

A BEMBOZ Biztosítási Alkusz Kft. A Megbízási Szerződésekre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

A BEMBOZ Biztosítási Alkusz Kft. A Megbízási Szerződésekre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek A BEMBOZ Biztosítási Alkusz Kft. A Megbízási Szerződésekre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltétek hatálybalépésének időpontja: 2016. november 4-től Az ÁSZF száma:

Részletesebben

Központi elérhetősége: Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. Levelezési cím: 1428 Budapest, Pf: 20. Telefonszám: Faxszám:

Központi elérhetősége: Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. Levelezési cím: 1428 Budapest, Pf: 20. Telefonszám: Faxszám: Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2013. január 20 -i hatállyal a Lakossági Általános Szerződési Feltételek valamint az Üzleti Általános Szerződési Feltételek, továbbá

Részletesebben

Life Plusz Biztosításközvetítő és Szolgáltató Kft. A megbízási szerződésekre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Life Plusz Biztosításközvetítő és Szolgáltató Kft. A megbízási szerződésekre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Life Plusz Biztosításközvetítő és Szolgáltató Kft. A megbízási szerződésekre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltétek hatálybalépésének időpontja: 2017. október 1.

Részletesebben

Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek Felhasználási Feltételek A honlap (www.arveresertesito.hu) használatával és az ÁrverésÉrtesítő Szolgáltatás igénybevételével Ön, mint Felhasználó elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket. 1. A nyújtott

Részletesebben

Bács Zöldenergia Kft Kecskemét, Forrás u. 2/a. Jelen adatkezelési tájékoztató időbeli hatálya től visszavonásig tart.

Bács Zöldenergia Kft Kecskemét, Forrás u. 2/a. Jelen adatkezelési tájékoztató időbeli hatálya től visszavonásig tart. Adat kezelő megnevezése: Bács Zöldenergia Kft. Adat kezelő székhelye: 6000 Kecskemét, Forrás u. 2/a Adat kezelő e-elérheto sége: janos.varnagy@bze.hu Adat kezelő képviselője: Várnagy János (ügyvezető )

Részletesebben

Mint a (továbbiakban: honlap) üzemeltetője, az

Mint a   (továbbiakban: honlap) üzemeltetője, az Adatkezelő megnevezése: Bekker Ádám Egyéni Vállalkozó Adatkezelő székhelye: 2310 Szigetszentmiklós, Tinódi utca 6. Adatkezelő e-elérhetősége: info@mobiltoktervezo.hu Adatkezelő képviselője: Bekker Ádám

Részletesebben

Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt.

Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt. Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt. Érvényes 2012. szeptember 1-jétől. 1. Értelmező rendelkezések ÁSZF-ek: a Számlafizető Általános Szerződési Feltételei, a Domain-kezelő

Részletesebben

A CIB BANK ZRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA. Hatályos: Június 30-tól

A CIB BANK ZRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA. Hatályos: Június 30-tól A CIB BANK ZRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA Hatályos: 2016. Június 30-tól A CIB Bank Zrt. az ügyfeleinek a bank magatartására, tevékenységére vagy mulasztására vonatkozó panaszai esetén az alábbi szabályok

Részletesebben

NETMAXX HUNGARY KFT. Panaszkezelési és fogyasztóvédelmi szabályzata Hatályba lépés napja: 2014. március 15. netmaxx.hu. Oldal: 1

NETMAXX HUNGARY KFT. Panaszkezelési és fogyasztóvédelmi szabályzata Hatályba lépés napja: 2014. március 15. netmaxx.hu. Oldal: 1 NETMAXX HUNGARY KFT. Panaszkezelési és fogyasztóvédelmi szabályzata Hatályba lépés napja: 2014. március 15. Oldal: 1 TARTALOM 1. PREAMBULUM 3. oldal 2. DEFINÍCIÓK 4. oldal 3. ÜGYFÉLPANASZOK TÍPUSAI 5.

Részletesebben

ADATSZOBA SZABÁLYZAT. DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület március 16.

ADATSZOBA SZABÁLYZAT. DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület március 16. ADATSZOBA SZABÁLYZAT DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület 2017. március 16. ADATSZOBA SZABÁLYZAT 1. BEVEZETŐ [1.] A DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület (a továbbiakban:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Bevezetés Jelen felhasználási feltételek a foto-info Bt. (a továbbiakban: Üzemeltető ) által üzemeltetett www.cukraszdakereso.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal ) felhasználására

Részletesebben

OTP BANK NYRT. Lakossági OTPdirekt szolgáltatásokra vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

OTP BANK NYRT. Lakossági OTPdirekt szolgáltatásokra vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ OTP BANK NYRT. Lakossági OTPdirekt szolgáltatásokra vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Tájékoztató az OTP Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzatának adatkezelésre vonatkozó

Részletesebben

MiFiN Mikrofinanszírozó Pénzügyi Szolgáltató Zrt.

MiFiN Mikrofinanszírozó Pénzügyi Szolgáltató Zrt. Panaszkezelési szabályzat A Magyar Nemzeti Bank elnökének 28/2014. (VII.23.) MNB rendelete (a pénzügyi szervezetek panaszkezelésére vonatkozó szabályokról) szerint előírt kötelező szabályokkal egységes

Részletesebben

VIRPAY Financial Group Zrt.

VIRPAY Financial Group Zrt. VIRPAY Financial Group Zrt. Panaszkezelési Szabályzata Hatályos : 2015. július 7. napjától A VirPay Financial Group Zrt. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA Hatályos: 2015. július 7. napjától A VirPay Financial

Részletesebben

OTP BANK NYRT. Lakossági OTPdirekt szolgáltatásokra vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

OTP BANK NYRT. Lakossági OTPdirekt szolgáltatásokra vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ OTP BANK NYRT. Lakossági OTPdirekt szolgáltatásokra vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Tájékoztató az Általános Üzletszabályzatának adatkezelésre vonatkozó VII. fejezetének

Részletesebben