Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt széles választékban kínálunk jelmezeket, kiegészítőket, maszkokat, kalapokat és parókákat.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt széles választékban kínálunk jelmezeket, kiegészítőket, maszkokat, kalapokat és parókákat."

Átírás

1 Farsang

2 Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt széles választékban kínálunk jelmezeket, kiegészítőket, maszkokat, kalapokat és parókákat. Az elmúlt évek tendenciája, hogy már nem csak a gyerekek, de a felnőttek is szívesen beöltöznek a farsangi mulatságokon, így mindenképp érdemes a kínálat összeállításakor rájuk is gondolni. Viszonteladóinknak lehetőséget adunk előrendelésre ezzel nemcsak a megfelelő készletet tudják biztosítani vevőik számára, de kedvezőbb áron is jutnak a termékekhez. A termékek a magyar jogszabályok által előírt kötelező címkével ellátottan kerülnek forgalomba. Átcsomagolás esetén ezeket pótolni kell. Kiszerelési egység: termék fajtánként változó a webáruházban a termék név mellett szerepel. Vásárlási egység: dbcsomag.

3 Kalapok, csákók, fejdíszek 2 Jelmez kiegészítők 19 Parókák 46 Felnőtt jelmezek 52 Gyermek jelmezek 62 Csinálj saját jelmezt! 68 Maszkok, szemmaszkok 73 Bulis szemüvegek 91 Arc-, testfestékek, tetoválások, matricák 96 Kiegészítő 2-5 részes szettek 99 Öltözz katicának 105 Öltözz kalóznak 105 Dekorációs kellékek 107 Különleges kontaktlencse 118

4 Kalapok, csákók, fejdíszek Tiara glitteres, papír JAP Csákó, hologramos F20307ezüst Farsangra, szülinapi partikra ajánljuk ezt a glitteres papír tiarát, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt! A tiara két féle színben kapható, vegyesen szállítjuk! Szilveszterre, bulikra ajánljuk ezt a hologramos, ezüst színű papír csákót, melyet kiegészíthetsz hozzá illő anyósnyelvvel is! Mérete: 15 cm. Csákó, hologramos F20307arany Csákó, hologramos F20307piros cm arany cm cm ezüst piros Szilveszterre, bulikra ajánljuk ezt a hologramos, arany színű papír csákót, melyet kiegészíthetsz hozzá illő anyósnyelvvel is! Mérete: 15 cm. Szilveszterre, bulikra ajánljuk ezt a hologramos, piros színű papír csákót, melyet kiegészíthetsz hozzá illő anyósnyelvvel is! Mérete: 15 cm. Hajpánt sárga JAP2005sárgaangyal Hajpánt lila macis JAP2005lilamacis Kislányok jelmezének kedvenc kiegészítője lehet ez a sárga színű hajpánt! Viselhető farsangkor és születésnapi bulin egyaránt! Kislányok jelmezének kedvenc kiegészítője lehet ez az aranyos lila macis hajpánt! Viselhető farsangkor és születésnapi bulin egyaránt!

5 Kalapok, csákók, fejdíszek Ördögszarv műanyag GLD Hajpánt virágos, rózsaszín JAP Angyalok és ördögök partira készülsz? Ha úgy döntöttél, hogy a rossz oldalt képviseled, akkor egészítsd ki ördögi jelmezedet ezzel a piros ördögszarvval is. Ne felejtsd el a nélkülözhetetlen ördögvillát se! Egy igazi, csodálatos virág jelmez nélkülözhetetlen kiegészítője ez a rózsaszín virágos hajpánt. Viselheted farsangkor, vagy születésnapi bulin. A hajpántot egészítsd ki hozzá illő, vállra vehető virágszirommal is! Boszorkány kalap tökös YICH2005E Arckendő kék SH9003kék Igazi boszorkányos fejfedőre vágysz? Akkor ezt a fekete nejlon boszi kalapot Neked találták ki! A kalapon arany tökös és cicás díszítést láthatsz, amely nagyon mutatós és igazán jó kiegészítője lesz a jelmezednek. Legyél Seherezádé, a szultán lánya, vagy egy titokzatos háremhölgy, ez az arckendő farsangi öltözéked kelléke lehet. Tüll anyagú, arany tallérokkal díszített kalap arckendővel. Arckendő sárga SH9003sárga Ördögszarv piros G Legyél Seherezádé, a szultán lánya, vagy egy titokzatos háremhölgy, ez az arckendő farsangi öltözéked kelléke lehet. Tüll anyagú, arany tallérokkal díszített kalap arckendővel. Legyen farsang, Halloween, Mikulás nap, vagy szilveszter, egy ördögszarv mindig ötletes kiegészítő lehet! Próbáld fel és igazi kisördög leszel! Fejpántra erősített, piros színű, szatén anyagból készült ördögszarv.

6 Kalapok, csákók, fejdíszek Hajpánt koronával, lila, gyerek JAP Hajpánt kalózos GOP-PIRA Melyik kislány ne szeretne Hamupipőkére, vagy Csipkerózsikára hasonlítani? Egy csodaszép hercegnős jelmez elengedhetetlen kiegészítője lehet ez a lila, koronás hajpánt! Kalóznak öltöznél a farsangon? Vagy egy vagány kalózos szülinapi buliba készülsz? Vedd fel ezt a kalózos hajpántot, egészítsd ki öltözékedet kalózos jelmezzel és máris indulhat a parti! Boszorkány kalap parókával,zöld-fekete csíkos YICH2044HG Kalóz fejfedő YICH1032C Igazi boszorkányos fejfedőre vágysz? Akkor ezt a bársony anyagú, zöld-fekete csíkos boszi kalapot Neked találták ki! Egészítsd ki a kalapot egy jó kis boszi jelmezzel is! Kalóznak öltöznél a farsangon? Vagy talán egy vagány kalózos szülinapi buliba készülsz? Vedd fel ezt a fekete fejkendőt, egészítsd ki öltözékedet kalózos jelmezzel és máris indulhat a parti! Boszorkány kalap filc, zöld szegéllyel YISL1085H-B Pókember fejfedő YICH Igazi boszorkányos fejfedőre vágysz? Akkor ezt a fekete filc boszi kalapot Neked találták ki! A kalap zöld szegéllyel és fényes zöld szalaggal van díszítve, amely nagyon mutatós és igazán jó kiegészítője lesz a jelmezednek. Melyik kisfiú ne ismerné a híres Pókembert? Ugye Te is szeretnél a szuper hős bőrébe bújni? Szerezz be egy pókember jelmezt és egészítsd ki ezzel a pókemberes fejfedővel!

7 Kalapok, csákók, fejdíszek Fejdísz, virággal-fátyollal JAP1877A rózsaszín Műanyag korona rózsaszín kővel JAP Melyik kislány ne álmodott volna már arról, hogy egyszer gyönyörű királylánnyá változzon! Ha ezt a koronát a fejére teszi máris a tündérmesék világában érezheti magát! Állatfigurás csákó 6 dbcs WD0480H Tiara ezüst, kövekkel SM A farsangi bulin bújjál kedvenc állatod "bőrébe" és viseld jelmezedhez az állatos maszkok egyikét! Egy csomag tartalma: 6 db. Farsangra, lánybúcsúra viseld magadon ezt az ezüst színű, kövekkel díszített tiarát, amit kiegészíthetsz parókával és nyakban viselhető tollas boával is. Kalóz fejkendő 48*48cm BT Világító pink korona hajpánt WK Kalóznak öltöznél a farsangon? Vagy talán egy vagány kalózos szülinapi buliba készülsz? Vedd fel ezt a fekete fejkendőt, egészítsd ki öltözékedet kalózos jelmezzel és máris indulhat a parti! Mérete: 48x48 cm. Legyél Te A fény az éjszakában! Villants egy nagyot és legyél Te a középpontban a partin ezzel a világító pink koronával! Bevállalod? Használata egyszerű, egy gombbal tudod ki- és bekapcsolni.

8 Kalapok, csákók, fejdíszek Svájci sapka, türkizkék YIDF2100-B2kék Svájci sapka, fekete YIDF2100-B2fekete Ebben a kék színű, flitterekkel díszített svájci sapkában tuti nyerő leszel a farsangi-, szilveszteri-, vagy akár lánybúcsús partikon! Viselheted egy dögös fekete ruhához, vagy egy vidám parti jelmezhez is! Ebben a fekete színű, flitterekkel díszített svájci sapkában tuti nyerő leszel a farsangi-, szilveszteri-, vagy akár lánybúcsús partikon! Viselheted egy dögös fekete ruhához, vagy egy vidám parti jelmezhez is! Tiara rózsaszín GTKDA-KA Vakond kalap, fekete JAP Egy igazi kislányos, vagy csajos szülinapi partira, farsangra, de lánybúcsúra is ajánljuk ezt a szépen díszített tiarát. Farsangi buliba, vagy Halloween partira vagy hivatalos? Esetleg egy mókás szülinapi "beöltözős" partira készülsz? Öltözz vakondnak és vedd fel ezt a fekete kalapot, meglátod a siker nem marad el! Anyaga: filc. Tiara rózsaszín GTKJA-KA Hajpánt denevér fekete-lila JAP Egy igazi kislányos, vagy csajos szülinapi partira, farsangra, de lánybúcsúra is ajánljuk ezt a szépen díszített tiarát. Egészítsd ki jelmezedet ezzel a fekete-lila színű, denevéres hajpánttal.

9 Kalapok, csákók, fejdíszek Ördögszarv YICH2050A Nyomott mintás kalap parókával,ezüst WM csillogó Halloween partira, szilveszteri buliba, vagy Angyalok és ördögök partira készülsz? Esetleg a Télapó segítője szeretnél lenni? Bármelyik szerepre is készülsz vegyél fel egy ördög jelmezt és viseld hozzá ezt a piros ördögszarvat! Ha egy igazi party boszivá szeretnél változni, akkor rajta vedd fel ezt a kalapot és már indulhat is a fergeteges buli! A kalapot kiegészítheted hozzá illő szemmaszkkal is! Műanyag, mintás kalap, fólia hajjal. Hajpánt bohókás bogyós JAP Mini kalap színes pánttal, színekben BOL Ezt a bohókás bogyós hajpántot viselheted kerti partin, adhatod a gyerkőcre egy farsangi jelmez kiegészítőjeként és így tovább. Fiús és lányos színekben rendelhető, a rendeléskor kérlek jelezd, hogy melyik színösszeállítást szeretnéd. Beöltözős házibulikra, zenei fesztiválokra, koncertekre, lánybúcsús partikra, szilveszterre ajánljuk ezt a mini, színes pánttal díszített kalapot! A kalap több színben rendelhető: piros, kék, citromsárga és rózsaszín. Rendeléskor írd meg, hogy milyen színűt szeretnél. Macska kalap pink-rózsa BT Macska kalap pink-fehér BT Farsangi bulira vagy hivatalos? Esetleg egy mókás szülinapi "beöltözős" partira készülsz? Öltözz rózsaszín cicának és vedd fel ezt a tollas kalapot, meglátod a siker nem marad el! Anyaga: filc. Farsangi bulira vagy hivatalos? Esetleg egy mókás szülinapi "beöltözős" partira készülsz? Öltözz rózsaszín cicának és vedd fel ezt a tollas kalapot, meglátod a siker nem marad el! Anyaga: filc. különböző

10 Kalapok, csákók, fejdíszek Fekete-arany tökös boszi kalap JAP Tűzoltó sapka, gyerek U Igazi boszorkányos fejfedőre vágysz? Akkor ezt a fekete alapon arany mintás boszi kalapot Neked találták ki. Nagyon mutatós és igazán jó kiegészítője lesz a jelmezednek. Narancssárga boszorkány kalap JAP1717A Fekete pókhálós JAP1722A Igazi boszorkányos fejfedőre vágysz? Akkor ezt a narancssárga, pókháló mintás boszi kalapot Neked találták ki. Nagyon mutatós és igazán jó kiegészítője lesz a jelmezednek. Igazi boszorkányos fejfedőre vágysz? Akkor ezt a fekete, pókháló mintás boszi kalapot Neked találták ki. Nagyon mutatós és igazán jó kiegészítője lesz a jelmezednek. Boszorkány kalap, ezüst YICH2005G pókhálós Ha egy igazi Halloween, vagy farsangi boszivá szeretnél változni, akkor rajta vedd fel ezt az ezüst pókhálókkal átszőtt kalapot és már indulhat is a fergeteges buli! A kalapot kiegészítheted hozzá illő szemmaszkkal is! Boszorkány kalap, YICH2005GA boszorkány arany kalap pókhálós Ha egy igazi Halloween, vagy farsangi boszivá szeretnél változni, akkor rajta vedd fel ezt az arany pókhálókkal átszőtt kalapot és már indulhat is a fergeteges buli! A kalapot kiegészítheted hozzá illő szemmaszkkal is!

11 Kalapok, csákók, fejdíszek Kalap, rózsaszín YICH1040C Hajpánt katica BT Öltözz kedves katicának a farsangi bulin és viseld magadon ezt a piros hajpántot, amit kiegészíthetsz hozzá illő katica szárnnyal is! Hercegnő fejfedő JAP1705D Ördögszarv fekete, CHG11JD pink tollal Váltsd valóra álmodat a farsangi bálra és öltözz egy csodálatos mesebeli hercegnőnek! Jelmezedet egészítsd ki ezzel a gyönyörű hercegnős fejfedővel is. Halloween partira, szilveszteri buliba, vagy Angyalok és ördögök partira készülsz? Esetleg lánybúcsút szervezel a barátnődnek? Bármelyik szerepre is készülsz, ez a fekete ördögszarv pink tolldíszítéssel tökéletes kiegészítője lesz a parti viseletednek. Hajpánt ballagó kalap GKOABS-QG Boszorkány kalap narancs plüss, fekete szalaggal YICH2026A Kiegészítő, fejpánt ballagó kalappal. Fekete színű Igazi boszorkányos fejfedőre vágysz? Akkor ezt a narancs plüss, fekete szalagos boszi kalapot Neked találták ki! A kalapon a szalagos díszítésen kívül fekete cicát és arany csillagot és holdat is találsz. Nagyon mutatós és igazán jó kiegészítő.

12 Kalapok, csákók, fejdíszek Csákó zebra mintás pink 33 cm U Csákó tigris mintás 33 cm U Rendezz egy vidám partit, ahol viseld magadon ezt a vidám pink, zebra mintás csákót és azonnal bulis hangulatba kerülsz! A csákó 33 cm-es endezz egy vidám partit, ahol viseld magadon ezt a vidám tigris mintás csákót és azonnal bulis hangulatba kerülsz! A csákó 33 cm-es Kalap flitteres lila JAP Korona arany, kövekkel díszített SM Halloween partira, szilveszteri buliba, vagy egy beöltözős partira készülsz és már csak egy vicces, de látványos fejfedőre lenne szükséged? Vásárold meg ezta flitteres lila kalapot, mert szenzációsan mutat majd. Öltözz királynak a farsangi bulin és egészítsd ki fejedelmi öltözetedet ezzel az arany színű, kövekkel díszített koronával! A korona hátul összekapcsolható. Korona hölgyeknek aranyezüst kövekkel díszített SM Glória rózsaszín BT Öltözz királynőnek a farsangi bulin és egészítsd ki fejedelmi öltözékedet ezzel az arany színű, kövekkel díszített koronával! A korona hátul összekapcsolható. Öltözz angyalkának a farsangi bulin és egészítsd ki öltözékedet ezzel a tollas glóriával is.

13 Kalapok, csákók, fejdíszek Kalóz csákó, gyerek BT Világító nyuszifül GNIUK Szeretnél a Peter Pan meséből jól ismert Hook kapitányra hasonlítani? Vagy inkább Sparrow kapitány bőrébe bújnál? Vedd fel a farsangra ezt a kalózos kalapot, egészítsd ki egy hozzá illő jelmezzel és máris indulhatsz, kalandra fel! Lánybúcsús partira, vagy farsangra készülsz? Viseld fejeden ezt a világító nyuszifület, meglátod minden barátnődnek tetszeni fog! Pillangós hajpánt, sárga Cowboy kalap, felnőtt tollas YICH1047B Egy jó hangulatú szilveszteri buliba, farsangra, vagy szülinapi partira készülsz? Dobd fel öltözékedet ezzel a jópofa, nagy méretű, pillangós hajpánttal és máris megalapozhatod vele a jókedvet! Te lehetsz a Volt egyszer egy vadnyugat legendás szájharmónikás hőse, aki cowboy kalapban járta a vadnyugati tájat! Ha szeretnél Rá hasonlítani szerezz be egy cowboy jelmezt és vedd fel hozzá ezt a fekete, tollal díszített kalapot is! Hajpánt pink ördögszarvval WD8841P Tiara tollas pink JAP Halloween partira, szilveszteri buliba, vagy Angyalok és ördögök partira készülsz? Esetleg a Télapó segítője szeretnél lenni? Bármelyik szerepre is készülsz vegyél fel egy ördög jelmezt és viseld hozzá ezt a pink ördögszarvat! Melyik kislány ne álmodott volna már arról, hogy egyszer gyönyörű királylánnyá változzon! Ha ezt a tollas pink tiarát a fejére teszi máris a tündérmesék világában érezheti magát!

14 Kalapok, csákók, fejdíszek Hajpánt oroszlános, orral JAP Fekete boszorkány kalap felnőtteknek BOL Öltöztesd be a farsangi bulira kisfiadat vagy kislányodat oroszlánnak és vásárold meg ezt a nagyon cuki, oroszlános hajpántot, amely egy maszk is egyben, így tökéletes lesz a jelmez. Igazi boszorkányos fejfedőre vágysz? Akkor ezt a fekete alapon ezüst mintás boszi kalapot Neked találták ki. Nagyon mutatós és igazán jó kiegészítője lesz a jelmezednek. Világító nyuszi CHG313006W Világító nyuszi hajpánt pink CHG313006P hajpánt fehér Boszi kalap nylon fekete-narancs WM Glória fehér BT Ha Halloween partira vagy hivatalos, öltözz be trendi boszorkának és viseld fejeden ezt a fekete -narancs színű boszorkány kalapot hajjal. Ne feledkezz meg a seprűről se, ami egy igazi boszi nélkülözhetetlen járműve! Öltözz fehér angyalkának a farsangi bulin és egészítsd ki öltözékedet ezzel a tollas glóriával is.

15 Kalapok, csákók, fejdíszek Boszorkány kalap YICH2043HP pókkal,fekete-lila Boszorkány kalap pókkal,fekete-narancs YICH2043HY Igazi boszorkányos fejfedőre vágysz? Akkor ezt a lila szegélyes, pókhálóval átszőtt boszi kalapot Neked találták ki! A kalap végén egy műanyag pók található! Igazi boszorkányos fejfedőre vágysz? Akkor ezt a narancs szegélyes, pókhálóval átszőtt boszi kalapot Neked találták ki! A kalap végén egy műanyag pók található! Rubin tiara BOL Ördögszarv, óriás GRO-FUBI Egészítsd ki a Halloween jelmezedet ezzel a szépen díszített fekete tiarával! Viselhetsz hozzá parókát, boát és egyéb kiegészítőt. Halloween partira, szilveszteri buliba, vagy Angyalok és ördögök partira készülsz? Esetleg a Télapó segítője szeretnél lenni? Bármelyik szerepre is készülsz vedd fel jelmezedhez ezt az óriás méretű, nem mindennapi ördögszarvat! Fekete mini cowboy BOL kalap csattal Farsangi bulikra, lánybúcsús partikra egyaránt ajánljuk ezt a fekete színű, MINI cowboy kalapot! A kalap csattal rögzíthető. Egészítsd ki hozzá illő boával. Glória fekete SM Szeretnél fekete angyallá változni a farsangi, vagy Halloween partira? Ezt könynedén megteheted ha felveszel egy dögös fekete ruhát, melyet kiegészíthetsz egy fekete, tollas angyalszárnnyal és ezzel a tollas glóriával is!

16 Kalapok, csákók, fejdíszek Sombrero, gyerek U Flitteres kalap, YICH1011Qnarancs Cowboy kalap YICH1011piros narancs flitteres, piros Udvari bolond sityka, színes BOL Ebben a narancs színű, flitterekkel díszített kalapban tuti nyerő leszel a farsangi-, szilveszteri-, vagy akár lánybúcsús partikon! Viselheted egy dögös fekete ruhához, vagy egy vidám parti jelmezhez is! Legyen az kerti buli, szilveszter, vagy farsang, ez a színes, udvari bolod sityka tökéletes kiegészítője lesz a parti szerkódnak. Cowboy kalap női fehér BT Hajpánt glitteres mini csákóval BOL Farsangra, szilveszterre, vagy lánybúcsús partira készülsz? Viseld öltözékedhez ezt a fehér színű, pink csillaggal díszített kalapot, amihez jól illik egy rózsaszín boa is. Hajpánt mini glitteres csákóval. Többféle színből rendelhetsz, jelöld meg a kiválasztott színt a rendeléskor.

17 Kalapok, csákók, fejdíszek Seriff kalap felnőtt, barna plüss BT Glitteres ezüst cilinder AM Te lehetsz a Volt egyszer egy vadnyugat legendás szájharmonikás hőse, aki cowboy kalapban járta a vadnyugati tájat! Ha szeretnél Rá hasonlítani szerezz be egy cowboy jelmezt és vedd fel hozzá ezt a barna plüss kalapot! Ha már kitaláltad szilveszteri öltözéked, de még nem tudod mit viselj a fejeden, akkor most megtaláltad! Ez a glitteres ezüst cilinder jól fog mutatni mindenféle öltözékhez! Cilinder szatén szalaggal, színekben BOL Boszorkány kalap, lila bársony BT92358A különböző Beöltözős házibulikra, zenei fesztiválokra, koncertekre, lánybúcsús partikra, szilveszterre ajánljuk ezeket a színes szatén cilindereket, színes pánttal! A kalap több színben rendelhető: kék, zöld, citromsárga és pink. Rendeléskor írd meg, hogy milyen színűt szeretnél. Ha egy igazi party boszivá szeretnél változni, akkor rajta vedd fel ezt az elegáns csattos kalapot és már indulhat is a fergeteges buli! A kalapot kiegészítheted hozzá illő szemmaszkkal is! Cowboy kalap felnőtt férfi barna BT Cowboy kalap felnőtt férfi fekete BT Legénybúcsúra, farsangi vagy szilveszteri partira ajánljuk ezt a barna Cowboy kalapot. Öltözz vadnyugati hősnek a farsangi partin és viseld fejeden ezt a fekete színű cowboy kalapot! Szerezz be mellé egy bőr mellényt, egy műanyag stukkert és máris indulhat a tűzpárbaj!

18 Kalapok, csákók, fejdíszek Macska szett 4részes (hajpánt,orr,kesztyű,farkinca) CHG Mini kalap nyuszifüllel BT Farsangi bulikra, lánybúcsús partikra egyaránt ajánljuk ezt a rózsaszín fülekkel ellátott, fekete mini kalapot! Cilinder arany BT39391B Cilinder pink BT39378B Ha már kitaláltad a farsangi vagy szilveszteri öltözéked, de még nem tudod mit viselj a fejeden, akkor most megtaláltad! Ez az arany cilinder jól fog mutatni mindenféle öltözékhez! Ha már kitaláltad a farsangi vagy szilveszteri öltözéked, de még nem tudod mit viselj a fejeden, akkor most megtaláltad! Ez a pink cilinder jól fog mutatni mindenféle öltözékhez! Kalap női, fényes, flitteres, színekben BOL Jamaica sapka parókával YICW2127A különböző Beöltözős házibulikra, zenei fesztiválokra, koncertekre, lánybúcsús partikra, szilveszterre ajánljuk ezeket a fényes, flitterekkel díszített kalapot! A kalap több színben rendelhető: kék, arany, ezüst, lila. Rendeléskor írd meg, hogy milyen színűt szeretnél. Farsangra partira, Halloween-ra, szilveszteri mókás buliba ajánljuk ezt a jópofa Jamaica sapkát parókával együtt.

19 Kalapok, csákók, fejdíszek Söröskorsó kalap BOL Ezüst cilinder WD0453Bezüst Poénos házibulikra, zenei fesztiválokra, focimeccsre, legénybúcsús partikra, szilveszterre ajánljuk ezt a sárga színű sörkalapot! Szilveszteri partira ajánljuk ezt az ezüst cilindert, amely izgalmas kiegészítője lehet öltözékednek. És ha még nem találtad meg a megfelelő ruhát, akkor a kínálatunkban találsz a cilinderhez illő mellényt, leggingset, nyakkendőt is többféle színben. Keresgélj tovább a Bulis göncök kategóriában. Cowboy kalap bársony, vegyes színekben BOL Fekete cilinder csorgó vérrel BOL Lánybúcsúra, farsangi buliba, szilveszterre is ajánljuk ezt a csodaszép bársony cowboy kalapot, amely többféle színben is rendelhető: fekete, pink, piros, zöld, kék, sárga, fehér és narancssárga. Rendeléskor írd meg, hogy milyen színűt szeretnél. Egészítsd ki a Halloween jelmezedet ezzel a csorgó vérrel dekorált fekete cilinderrel! Viselhetsz hozzá parókát, szemmaszkot, koponya karkötőt és nyakláncot is Rózsaszín glitteres kalap WD0461Drózsa Pink glitteres kalap WD0461Dpink Szilveszteri partira ajánljuk ezt a rózsaszín glitteres kalapot, amely izgalmas kiegészítője lehet öltözékednek. És ha még nem találtad meg a megfelelő ruhát, akkor a kínálatunkban találsz a kalaphoz illő mellényt, leggingset, nyakkendőt is többféle színben. Keresgélj tovább a Bulis göncök kategóriában. Szilveszteri partira ajánljuk ezt a pink glitteres kalapot, amely izgalmas kiegészítője lehet öltözékednek. És ha még nem találtad meg a megfelelő ruhát, akkor a kínálatunkban találsz a kalaphoz illő mellényt, leggingset, nyakkendőt is többféle színben. Keresgélj tovább a Bulis göncök kategóriában.

20 Kalapok, csákók, fejdíszek Pink pókhálós boszi kalap BOL Boszorkány kalap elegáns, fekete bársony BT Ha egy igazi party boszivá szeretnél változni, akkor rajta vedd fel ezt az elegáns csattos kalapot és már indulhat is a fergeteges buli! A kalapot kiegészítheted hozzá illő szemmaszkkal is! Boszorkány kalap elegáns, narancs bársony BT Paróka + fejfedő, tigris BOL Ha egy igazi party boszivá szeretnél változni, akkor rajta vedd fel ezt az elegáns csattos kalapot és már indulhat is a fergeteges buli! A kalapot kiegészítheted hozzá illő szemmaszkkal is! Öltözz be vadóc tigrisnek a farsangi vagy szilveszteri partihoz, és viseld magadon ezt a szenzációs parókát, amely egy fejfedő is egyben, az tigris füleivel. Paróka + fejfedő, oroszlán BOL Paróka + fejfedő, cica BOL Öltözz be vadóc oroszlánnak a farsangi vagy szilveszteri partihoz, és viseld magadon ezt a szenzációs parókát, amely egy fejfedő is egyben, az oroszlán füleivel. Öltözz be vadóc cicusnak a farsangi vagy szilveszteri partihoz, és viseld magadon ezt a szenzációs parókát, amely egy fejfedő is egyben, az cicus füleivel.

21 Jelmez kiegészítők Szerpentin papír többféle GPZ-SERD Buborékfújó pezsgős üveg U A szerpentin minden szülinapi, farsangi, szilveszteri buli közkedvelt díszítő eleme! Dekoráld a helyszínt ezzel a diamond mintás szerpentinnel, amit kiegészíthetsz színben hozzá illő lampionokkal, girlandokkal is. Bandana, felnőtt 40x40 cm-es JAP1911B Kalóz szemtakaró pvc BT A termék mérete 40x40 cm-es Hook kapitány, vagy Sparrow kapitány jelmezéhez már csak ez a szemtakaró hiányzik? Akkor egészítsd ki szettedet vele és viselj még hozzá kalózos kendőt és csákót is. Vámpírfog BT Vámpírfog, fehér RM Öltözz vámpírnak a farsangi-, vagy a Halloween partin és viseld szádban ezt a rémisztő vámpír fogat, amit kifesthetsz egy kis vérrel is, hogy élethű legyen jelmezed! Öltözz vámpírnak a farsangi-, vagy a Halloween partin és viseld szádban ezt a rémisztő fehér vámpír fogat, amit kifesthetsz egy kis vérrel is, hogy élethű legyen jelmezed!

22 Jelmez kiegészítők Szöges fejfedő GF Bohócorr piros szivacs YICP0004A Öltözz bohócnak a farsangi vagy szilveszteri bulin, vagy a gyerkőc szülinapján és szórakoztasd a társaságot mindenféle vicces feladattal, játékokkal. Hogy hitelt érdemlően bizonyítsd, hogy Te igazi bohóc vagy, ne felejtsd el felvenni ezt a piros bohóc orrot! Vámpírfog, fehér JAP Csokornyakkendő, F60610arany Öltözz vámpírnak a farsangi, vagy a Halloween partin és viseld szádban ezt a rémisztő, vámpírfogat, amit kifesthetsz egy kis vérrel is, hogy élethű legyen jelmezed! Viseld ezt a flitteres csokornyakkendőt szülinapi, vagy szilveszteri öltözetedhez! Csokornyakkendő, F60610zöld flitteres zöld Viseld ezt a flitteres csokornyakkendőt szülinapi, vagy szilveszteri öltözetedhez! Csokornyakkendő, F60610ezüst flitteres flitteres arany ezüst Viseld ezt a flitteres csokornyakkendőt szülinapi, vagy szilveszteri öltözetedhez!

23 Jelmez kiegészítők Csokornyakkendő, F60610piros flitteres piros Csokornyakkendő, flitteres kék F60610kék Viseld ezt a flitteres csokornyakkendőt szülinapi, vagy szilveszteri öltözetedhez! Viseld ezt a flitteres csokornyakkendőt szülinapi, vagy szilveszteri öltözetedhez! Bajusz fekete, többféleképpen alakítható BT Bajusz hosszú, fekete APOBR Farsangra, vagy Halloween bulira készülsz? Vegyél fel egy vagány jelmezt és egészítsd ki ezzel a fekete bajusszal, amit ráadásul többféleképpen tudsz alakítani, hogy senki ne ismerhessen fel! Farsangra, vagy Halloween bulira készülsz? Vegyél fel egy vagány jelmezt és egészítsd ki ezzel a fekete bajusszal megjelenésedet, hogy senki ne ismerhessen fel! Boszi köröm 10 dbcs RM Állatos orr, cápa BT db boszi köröm, amelyet a boszorkány jelmez kiegészítőjeként ajánljuk. Egy aranyos kiegészítőt keresel a jelmezedhez? Íme ez a helyes cápa orr. Ezzel mindenbe beleütheted az orrod :)

24 Jelmez kiegészítők Állatos orr, krokodil BT Állatos orr, kutya BT Egy aranyos kiegészítőt keresel a jelmezedhez? Íme ez a helyes krokodil orr. Ezzel mindenbe beleütheted az orrod :) Egy aranyos kiegészítőt keresel a jelmezedhez? Íme ez a helyes kutyuliorr. Ezzel mindenbe beleütheted az orrod :) Állatos orr, elefánt BTH Állatos orr, röfi BTH Egy aranyos kiegészítőt keresel a jelmezedhez? Íme ez a helyes elefánt orr. Ezzel mindenbe beleütheted az orrod :) Egy aranyos kiegészítőt keresel a jelmezedhez? Íme ez a helyes röfi orr. Ezzel mindenbe beleütheted az orrod :) Állatos orr, nyuszi BTH Bajusz fekete BT Egy aranyos kiegészítőt keresel a jelmezedhez? Íme ez a helyes nyuszi orr. Ezzel mindenbe beleütheted az orrod :) Farsangra, vagy Halloween bulira készülsz? Vegyél fel egy vagány jelmezt és egészítsd ki ezzel a fekete bajusszal megjelenésedet, hogy senki ne ismerhessen fel!

25 Jelmez kiegészítők Bajusz fekete BT Bajusz fekete BT Farsangra, vagy Halloween bulira készülsz? Vegyél fel egy vagány jelmezt és egészítsd ki ezzel a fekete bajusszal megjelenésedet, hogy senki ne ismerhessen fel! Farsangra, vagy Halloween bulira készülsz? Vegyél fel egy vagány jelmezt és egészítsd ki ezzel a fekete bajusszal megjelenésedet, hogy senki ne ismerhessen fel! Levágott ujjak, 2 dbcs GPA-PKR Boszi köröm fekete BTH Egészítsd ki Halloween csontváz jelmezedet - vigyázz, meg ne ijedjenek! Öltözz félelmetes boszorkának a farsangi-, vagy a Halloween partin és egészítsd ki jelmezedet ezekkel a fekete színű, hosszú körmökkel. Boszi köröm pink BTH Vámpírfog JAP Öltözz félelmetes boszorkának a farsangi-, vagy a Halloween partin és egészítsd ki jelmezedet ezekkel a pink színű, hosszú körmökkel.

26 Jelmez kiegészítők Dekorációs toll rózsaszín 6dbcs TJY Dekorációs toll sárga 6dbcs TJY Kalóz kampókéz U Bajusz fekete SM Öltözz be kalóznak és ne felejtesd otthon ezt a szuper kis kiegészítőt. Mert egy igazi kalóz nem lehet meg kampókéz nélkül! Farsangi vagy halloween bulira készülsz? Egészítsd ki ezzel a bajusszal a vagány szerkódat és már indulhatsz is. Bajusz fekete SM Boszi köröm sötétben világító, vörös 10dbcs JAP2322vörös Farsangra, vagy Halloween bulira készülsz? Vegyél fel egy vagány jelmezt és egészítsd ki ezzel a fekete bajusszal megjelenésedet, hogy senki ne ismerhessen fel! Öltözz félelmetes boszorkának a farsangi-, vagy a Halloween partin és egészítsd ki jelmezedet ezekkel a sötétben világító, vörös színű, hosszú körmökkel.

27 Jelmez kiegészítők Fekete komédiás bajusz BOL Szörnyfog GASCK-DA Farsangra, vagy Halloween bulira készülsz? Vegyél fel egy vagány jelmezt és egészítsd ki ezzel a fekete bajusszal, hogy senki ne ismerhessen fel! Öltözz rémisztő szörnynek a farsangi, vagy a Halloween partin és viseld szádban ezt az ijesztő szörnyfogat! Bajusz Gengszter BOL Bajusz Gentleman BOL Farsangi vagy halloween bulira készülsz? Elég egy egyszerű öltöny és kalap, amit ha kiegészítesz ezzel a bajusszal tökéletes Gengszter válik belőled. Farsangi vagy halloween bulira készülsz? Elég egy egyszerű öltöny és kalap, amit ha kiegészítesz ezzel a bajusszal tökéletes Gentleman válik belőled. Szakáll, arab sejk SM Vicces óriás szivar SM Farsangi vagy halloween bulira készülsz? Öltözz be gazdag arab sejknek! Ehhez a legjobb kiegészítő ez a szakáll, amivel az átváltozás tökéletes lesz! Ezzel a vicces óriás szivarral szuperul kiegészítheted a jelmezedet, ha farsangi vagy szilveszteri buliba készülsz. Vigyázz, tüzet ne fogadj el :)

28 Jelmez kiegészítők Vér tubusban 28 ml SM 'Kés a fejben' SM Ezzel a jelmezkiegészítővel biztosan sikert aratsz majd a Halloween, a Szilveszteri, vagy akár a farsangi partin. Vésd mindenki eszébe a látványt! Kalóz zászló BT Öntapadós fekete pajesz SM Egy vagány kalózos parti hangulatos kiegészítője lehet ez a kalózos zászló! A dekorációt egészítsd ki hozzá illő léggömbökkel, girlandokkal és ünnepi terítékkel is. Jelmezkiegészítő fekete pajesz. Öntapadós pajesz, amellyel kiegészítheted a farsangi vagy halloween partira szánd öltözeted. Ördögvilla glitteres 58 cm SM Korona arany GCRPL Öltözz királynaknőnek a farsangi vagy szilveszteri bulin és egészítsd ki fejedelmi öltözékedet ezzel az arany színű, kövekkel díszített koronával! A korona mérete állítható.

29 Jelmez kiegészítők Cigaretta tartó hosszú, fekete SM Cowboy szett 4 db-os GASRK-PT Ezzel a 4 részes szettel már meg is alapoztad egy igazi cowboyhoz méltó megjelenést. A farsangi vagy halloween bulikon elengedhetetlen, hogy legyen egy vagány cowboy, aki mindenen rajta tartja a szemét :) A szett tartalmazza a pisztolyt, a pisztolytáskát, a maszkot és a jelvényt. Nyuszi szett pink-fehér (hajpánt,csokornyakkendő) JAP1945A Szoknya szivárvány színű, kislány JAP Nyuszi lánynak öltöznél a jelmezbálba? Szerezz be egy nyuszis ruhát és egészítsd ki öltözékedet ezzel a nyuszis szettel, amely tartalmaz egy hajpántot és egy csokornyakkendőt is! Meglátod a siker nem marad el! Barna hippi bajusz BOL Bajusz Muchacho BOL Farsangra, vagy Halloween bulira készülsz? Vegyél fel egy vagány jelmezt és egészítsd ki ezzel a fekete bajusszal, hogy senki ne ismerhessen fel! Hej Muchacho!!! Farsangi vagy halloween bulira készülsz? Válaszd ezt a bajuszt, amelyet ha kiegészítesz egy óriási mexikói kalappal, máris egy igazi mexikóit üdvözölhetünk a személyedben :)

30 Jelmez kiegészítők Sétapálca SM Bajusz Gringo BOL Farsangi vagy halloween bulira készülsz? Válaszd ezt a bajuszt, amelyet ha kiegészítesz egy óriási mexikói kalappal, máris egy igazi gringót üdvözölhetünk a személyedben :) Nyaklánc csorgó vér WD1076C Varázspálca 33 cm SM Jelmez kiegészítő, csorgó vért imitáló nyaklánc. Kiegészítheted vele a Halloween jelmezedet. Te lehetsz a Harry Potter filmekből az egyik varázsló, ha kezedbe veszed ezt a varázspálcát! Rendőrjelvény ezüst SM Vicces óriásspangli, 22 cm hosszú SM Rendőrnek öltözöl, de még nincs jelvényed? Sűrgősen pótolni kell, hiszen mit ér egy rendőr jelvény nélkül? Ezzel a vicces óriásspanglival szuperul kiegészítheted a jelmezedet, ha farsangi vagy szilveszteri buliba, vagy egy vidám jamaicai partiba készülsz. Vigyázz, tüzet ne fogadj el :)

31 Jelmez kiegészítők Pillangó szárny, 45 cm JAP Glória rózsaszín BT Ezekkel a csodás szárnyakkal gyönyörű pillangóvá változhatsz át és átrepülhetsz hegyek, vögyek felett. A színes pillangó szárnyak két pánttal rögzíthetők. Farsangra, álarcosbálra ajánljuk. A szárnyak mérete: 45 cm. Kiegészíthető pillangós hajráffal is. Öltözz angyalkának a farsangi bulin és egészítsd ki öltözékedet ezzel a tollas glóriával is. Bajusz 6dbcs GHN Bajusz fekete, többféle 6dbcs JAP4240C Ha ezt a terméket vásárolod meg, akkor 6 különböző karakter közül választhatsz a szilveszteri vagy a farsangi bulihoz. Mindegyik bajusz fekete és 6 db-ot tartalmaz a csomag. Cowboy szett, 2 db pisztoly tokkal GASRK-PT Óriás fecskendő SM Jelmez kiegészítő, 2 db pisztoly tokkal. Öltözz szexi nővérkének a farsangi jelmezbálon és egészítsd ki jelmezedet ezzel az óriási fecskendővel is! Meglátod nagy sikered lesz vele!

32 Jelmez kiegészítők Vérampulla SM Tigris szett 3 részes GZTYGR-YH Öltözz vámpírnak a farsangi, vagy a Halloween partin és dekoráld magad egy kis vérrel is! Ezzel az ampullás művérrel megteheted! Öltözz be a farsangi vagy Halloween bulin aranyos kis tigrisnek és egészítsd ki a jelmezt ezzela három részes szettel. A szett tartalmazza a tigrisfüles fejpántot, a csokornyakkendőt és a farkincát. Cigaretta tartó GASCK-NA Hollywoodi műsérülések SM Hosszú cigaretta tartó, jelmez kiegészítő hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánljuk. Készíts magadnak műsebeket a farsangi bulira! Ezzel a műsérüléssel megteheted! Elhelyezheted az arcodon, nyakadon, karodon, lábadon, bárhol ahol tetszik! Ördögvilla 120 cm-es BT Nyaklánc koponyával GF Angyalok és ördögök partira készülsz? Ha úgy döntöttél, hogy a rossz oldalt képviseled, akkor egészítsd ki ördögi jelmezedet ezzel az ördögvillával és viselj hozzá egy szemmaszkot is! Ne felejtsd az ördögszarvat se! Mérete: 120 cm.

33 Jelmez kiegészítők Ördögszarv-ördögvilla szett, flitteres gyerek YICP Boa marabu 180cm zöld GMB Ugye Neked is tetszik ez az egyedi, zöld színű boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, vagy álarcos bálba. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm. Boa marabu 180cm kék GMB Nyakkendő többféle JAP Ugye Neked is tetszik ez az egyedi, kék színű boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, vagy álarcos bálba. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm. Ha a Halloween paritn is öltönyben kell megjelenned, picit lazíts a szerkón és válassz ezek közül a nyakkendők közül, és bármelyiket is választod, az tuti siker lesz. Egészítsd ki öltözetedet Halloween kalappal, szemmaszkkal, parókával is. Korona magas, ezüst GKO-KRSR Korona magas, arany GKO-KRZL Öltözz királynaknőnek a farsangi vagy szilveszteri bulin és egészítsd ki fejedelmi öltözékedet ezzel az ezüst színű, kövekkel díszített koronával! Öltözz királynaknőnek a farsangi vagy szilveszteri bulin és egészítsd ki fejedelmi öltözékedet ezzel az arany színű, kövekkel díszített koronával!

34 Jelmez kiegészítők Felfújható szaxofon kék U95166kék Felfújható szaxofon zöld U95166zöld Farsangra, szilveszterre, vicces szülinapi bulikra ajánljuk ezt a felfújható szaxofont! Öltözz rock sztárnak és viseld öltözetedhez ezt a színes, felfújható szaxit, amit kiegészíthetsz színben hozzá illő szemüveggel és egy jó parókával is! Farsangra, szilveszterre, vicces szülinapi bulikra ajánljuk ezt a felfújható szaxofont! Öltözz rock sztárnak és viseld öltözetedhez ezt a színes, felfújható szaxit, amit kiegészíthetsz színben hozzá illő szemüveggel és egy jó parókával is! Felfújható szaxofon piros U95166piros Felfújható szaxofon pink U95166pink Farsangra, szilveszterre, vicces szülinapi bulikra ajánljuk ezt a felfújható szaxofont! Öltözz rock sztárnak és viseld öltözetedhez ezt a színes, felfújható szaxit, amit kiegészíthetsz színben hozzá illő szemüveggel és egy jó parókával is! Farsangra, szilveszterre, vicces szülinapi bulikra ajánljuk ezt a felfújható szaxofont! Öltözz rock sztárnak és viseld öltözetedhez ezt a színes, felfújható szaxit, amit kiegészíthetsz színben hozzá illő szemüveggel és egy jó parókával is! Gumibot 50 cm SM Fekete Charleston fejpánt SM Öltözz be rendőrnek és egészítsd ki a jelmezt ezzel a gumibottal. Mérete: 50 cm Jelmezkiegészítő charleston fejpánt, fekete színben. Tollal és csillogó köves dísszel ékesítve.

35 Jelmez kiegészítők Műsérülések ragasztóval WD4130W többféle Pom-pom sárga BOL Készíts magadnak műsebeket a Halloween vagy farsangi bulira! Ezekkel a műsérülésekkel megteheted! Elhelyezheted az arcodon, nyakadon, karodon, lábadon, bárhol ahol tetszik! Vegyesen szállítjuk. Öltözz szurkoló pom-pom lánynak a farsangi bulira és fogd kezedbe ezeket a pom-pomokat is! A termék 1 darab, sárga színű pom-pomot tartalmaz. Pom-pom narancs BOL Rózsaszín hajpánt GOPDK-KA Öltözz szurkoló pom-pom lánynak a farsangi bulira és fogd kezedbe ezeket a pom-pomokat is! A termék 1 darab, narancs színű pom-pomot tartalmaz. A hercegnős jelmez elengedhetetlen kelléke ez a csodaszép korona. Angyalszárny 53*26cm TJY-G Glitteres hajspray csillámos U Változz angyallá a farsangi partin! Vegyél fel egy szép ruhát és egészítsd ki ezzel a fehér angyalszárnnyal, melyhez még viselhetsz egy glóriát is! Mérete: 53x26 cm. Farsangi, szilveszteri, Halloween partik tökéletes kiegészítője lehet ez a glitteres, csillámos hajspray! Űrtartalma: 133 ml. koronával

36 Jelmez kiegészítők Hajspray neon zöld U Hajspray neon rózsaszín U Hajspray neon narancs U Hajspray neon kék U Még a sötétben sem maradsz észrevétlen, ha ezzel a neon kék színű hajszínező spray-vel színezed be a hajad! Farsangi, szilveszteri, Halloween, vagy egyéb partik tökéletes kiegészítője lehet. Ha meguntad, vízzel könnyedén lemoshatod. Űrtartalom: 175 ml. Hajspray fehér U Glitteres hajspray arany U Semmilyen bulin nem maradsz észrevétlen, ha ezzel a fehér színű hajszínező spray-vel színezed be a hajad! Farsangi, szilveszteri, Halloween, vagy egyéb partik tökéletes kiegészítője lehet. Ha meguntad, vízzel könnyedén lemoshatod. Űrtartalom: 175 ml. Farsangi, szilveszteri, Halloween partik tökéletes kiegészítője lehet ez az arany színű, glitteres hajspray! Űrtartalma: 133 ml.

37 Jelmez kiegészítők Glitteres hajspray ezüst U Hajspray neon citromsárga U Farsangi, szilveszteri, Halloween partik tökéletes kiegészítője lehet ez az ezüst színű, glitteres hajspray! Űrtartalma: 133 ml. Még a sötétben sem maradsz észrevétlen, ha ezzel a neon citromsárga színű hajszínező spray-vel színezed be a hajad! Farsangi, szilveszteri, Halloween, vagy egyéb partik tökéletes kiegészítője lehet. Ha meguntad, vízzel könnyedén lemoshatod. Űrtartalom: 175 ml. Hajspray neon piros U Hajspray neon lila U Még a sötétben sem maradsz észrevétlen, ha ezzel a neon piros színű hajszínező spray-vel színezed be a hajad! Farsangi, szilveszteri, Halloween, vagy egyéb partik tökéletes kiegészítője lehet. Ha meguntad, vízzel könnyedén lemoshatod. Űrtartalom: 175 ml. Felfújható gitár pink U95160pink Felfújható gitár zöld U95160zöld Farsangra, szilveszterre, vicces szülinapi bulikra ajánljuk ezt a felfújható gitárt! Öltözz rock sztárnak és viseld öltözetedhez ezt a színes, felfújható gitárt, amit kiegészíthetsz színben hozzá illő szemüveggel és egy jó parókával is! Farsangra, szilveszterre, vicces szülinapi bulikra ajánljuk ezt a felfújható gitárt! Öltözz rock sztárnak és viseld öltözetedhez ezt a színes, felfújható gitárt, amit kiegészíthetsz színben hozzá illő szemüveggel és egy jó parókával is!

38 Jelmez kiegészítők Fekete detektív bajusz BOL Bajusz vékony fekete SM Farsangra, vagy Halloween bulira készülsz? Vegyél fel egy vagány jelmezt és egészítsd ki ezzel a fekete bajusszal, hogy senki ne ismerhessen fel! Boa 180cm fekete JAP Bajusz kacskaringós fekete SM Ugye Neked is tetszik ez a fekete színű boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, lánybúcsúra vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm. Farsangra, vagy Halloween bulira készülsz? Vegyél fel egy vagány jelmezt és egészítsd ki ezzel a fekete bajusszal megjelenésedet, hogy senki ne ismerhessen fel! Felfújható mikrofon pink U95171pink Felfújható mikrofon kék U95171kék Farsangra, szilveszterre, vicces szülinapi bulikra ajánljuk ezt a felfújható mikrofont! Öltözz énekesnek és énekeld el kedvenc dalaidat poénból ebbe a mikrofonba. Egészítsd ki a mikrofont hozzá illő felfújható gitárral, egy színes szemüveggel és egy parókával is. Farsangra, szilveszterre, vicces szülinapi bulikra ajánljuk ezt a felfújható mikrofont! Öltözz énekesnek és énekeld el kedvenc dalaidat poénból ebbe a mikrofonba. Egészítsd ki a mikrofont hozzá illő felfújható gitárral, egy színes szemüveggel és egy parókával is.

39 Jelmez kiegészítők Felfújható mikrofon zöld U95171zöld Felfújható mikrofon piros U95171piros Farsangra, szilveszterre, vicces szülinapi bulikra ajánljuk ezt a felfújható mikrofont! Öltözz énekesnek és énekeld el kedvenc dalaidat poénból ebbe a mikrofonba. Egészítsd ki a mikrofont hozzá illő felfújható gitárral, egy színes szemüveggel és egy parókával is. Farsangra, szilveszterre, vicces szülinapi bulikra ajánljuk ezt a felfújható mikrofont! Öltözz énekesnek és énekeld el kedvenc dalaidat poénból ebbe a mikrofonba. Egészítsd ki a mikrofont hozzá illő felfújható gitárral, egy színes szemüveggel és egy parókával is. Vérkapszula 10dbdoboz SM Fekete francia bajusz BOL Farsangra, vagy Halloween bulira készülsz? Vegyél fel egy vagány jelmezt és egészítsd ki ezzel a fekete bajusszal, hogy senki ne ismerhessen fel! Vicces műorr SM Party Girl pillangószárny GPU-SKPG Farsangi buliba készülsz? Találj ki magadnak egy tréfás jelmezt és egészítsd ki öltözékedet ezzel a vicces műorral is! Ezzel a csodás szárnnyal pillangóvá változhatsz és átrepülhetsz hegyek, völgyek felett. Farsangra vedd csak fel és máris tündérországban érezheted magad!

40 Jelmez kiegészítők Balta a fejben! hajpánt SM Cowboy ostor fekete kb.180 cm SM Ezzel a jelmez kiegészítővel biztosan sikert aratsz majd a Halloween, a Szilveszteri, vagy akár a farsangi partin. Vésd mindenki eszébe a látványt! Öltözz be cowboynak és hogy tökéletes legyen a megjelenésed, feltétlenül vidd magaddal ezt a fekete ostort. A termék 180 cm hosszú. Véres kés SM Bohócorr piros szivacs 12dbcs BOL A csomag 12 db piros szivacsos bohócorrot tartalmaz. Lovagszett 3dbszett G Bárd műanyag 37cm GASCK-DA Farsangi buliba készülsz? Szerezz be egy lovag jelmezt és egészítsd ki ezzel a 3 részes lovagszettel is. Remek kiegészítőt ajánlunk a farsangi vagy Halloween partira. Vidd magaddal ezt a műanyag bárdot és ijesztgesd a társaság tagjait. Már csak egy félelmetes maszkra van szükséged és indulhatsz is!

41 Jelmez kiegészítők Nyílt seb, latex SM Lovagi kard tokkal, 75 cm-es BOL Készíts magadnak műsebeket a farsangi bulira! Ezzel a műsérüléssel megteheted! Elhelyezheted az arcodon, nyakadon, karodon, lábadon, bárhol ahol tetszik! Öltözz be lovagnak és ne felejtesd otthon ezt a szuper kis kiegészítőt. Mert egy igazi lovag nem lehet meg lovagi kard nélkül! A termék 75 cm hosszú, festett műanyag kard, tokkal együtt. Sztetoszkóp SM Seriff szett 4 db-os GASRK-PT Öltözz be szexi orvosnak a farsangi bálon és viseld nyakadban ezt a sztetoszkópot! Máris indulhat a rendelés és "kérheted a következőt"! Ezzel a 4 részes szettel már meg is alapoztad egy igazi seriffhez méltó megjelenést. A farsangi bulikon elengedhetetlen, hogy legyen egy vagány seriff, aki mindenen rajta tartja a szemét :) Boa 180cm piros APOBOA Boa 180cm sötétlila APOBOA Ugye Neked is tetszik ez a piros színű boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm. Ugye Neked is tetszik ez a sötétlila boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, Halloween napkor, vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm.

42 Jelmez kiegészítők Boa 180cm levendula APOBOA Boa 180cm vörös APOBOA Ugye Neked is tetszik ez a levendula színű boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm. Ugye Neked is tetszik ez a vörös színű boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, lánybúcsúra vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm. Boa 180cm fehér APOBOA Boa 180cm sötétzöld APOBOA Ugye Neked is tetszik ez a fehér színű boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, lánybúcsúra vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm. Ugye Neked is tetszik ez a boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm. Boa 180cm bordó APOBOA Boa 180cm sárga APOBOA Ugye Neked is tetszik ez a boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm. Ugye Neked is tetszik ez a boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm.

43 Jelmez kiegészítők Boa 180cm narancssárga APOBOA Boa 180cm rózsaszín APOBOA Ugye Neked is tetszik ez a boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm. Ugye Neked is tetszik ez a világos rózsaszín boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm. Boa 180cm neon pink APOBOA Boa 180cm zöld APOBOA Ugye Neked is tetszik ez a neon pink színű boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, lánybúcsúra vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm. Ugye Neked is tetszik ez a zöld színű boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm. Nyakpánt csokornyakkendővel, férfiaknak SM Hercegnős szett tasakban GZE-KSORSF kézelővel Egészítsd ki a jelmezed ezzel a csokornyakkendővel, kézelővel, vagy viseld magadon a legénybúcsún 11 db-os Ha már csak néhány apróság hiányzik hercegnős jelmezedhez, akkor ezt a szettet Neked találták ki. A szett tartalma: 11 db

44 Jelmez kiegészítők Csontvázas harisnya BOL Piros ördög szett SM Farsangi vagy halloween bulira készülsz? Egészítsd ki ezzel a szexi csontváz mintás harisnyával a vagány szerkódat és már indulhatsz is. A terméket felnőttek részére ajánljuk. A terméket higiéniai megfontolásból felbontás után nem cseréljük vissza. Az ördög szett tartalma: szarvak, farok és csokornyakkendő Harisnyanadrág fekete kalózos SM Bohóc szemüveg, spriccelő SM Farsangi vagy halloween bulira készülsz? Egészítsd ki ezzel a szexi kalózos harisnyával a vagány szerkódat és már indulhatsz is. A terméket felnőttek részére ajánljuk. A terméket higiéniai megfontolásból felbontás után nem cseréljük vissza. Tréfáld meg a gyerkőcöket a szülinapi bulin! Vegyél fel bohóc jelmezedhez egy spriccelő szemüveget és vicceld meg vele a gyerekeket! Lovagi kard 68 cm-es BOL Harisnya bohóc csíkos SM Öltözz be kalóznak és ne felejtesd otthon ezt a szuper kis kiegészítőt. Mert egy igazi kalóz nem lehet meg kalóz kard nélkül! A termék 68 cm hosszú, festett műanyag kard. Szilveszteri, farsangi vagy halloween bulira készülsz? Egészítsd ki ezzel a mókás, bohócjelmezt idéző színes harisnyával a vagány szerkódat és már indulhatsz is. A terméket felnőttek részére ajánljuk. A terméket higiéniai megfontolásból felbontás után nem cseréljük vissza.

45 Jelmez kiegészítők Piros-fekete vámpír köpeny SM Pillangószárny, különböző árnyalatokban 62*46cm BOL Elkezdődött a rémségek éjszakája! Éjfélt ütött az óra? Egy horrorba illő Halloween partira vagy hivatalos? Akkor ezt a csini vámpír köpenyt Neked találták ki! Öltözz be vérszomjas vámpírnak és egészítsd ki jelmezedet vérző vámpírfoggal is. A csomag tartalma: fekete-piros rövid köpeny. Ezzel a csodás szárnnyal pillangóvá változhatsz és átrepülhetsz hegyek, völgyek felett. Farsangra vedd csak fel és máris tündérországban érezheted magad! A szárnyak pánttal rögzíthetők, a méretük 62x46 cm. Többféle árnyalatba rendelhető, a rendeléskor jelöld meg, hogy milyet szeretnél. Ördögvilla formájú piros flitteres táska WD9567T Harisnya leopárd mintás SM Kész a jelmezed és már csak egy vagány kiegészítő hiányzik? Ajánljuk figyelmedbe ezt az ördögvilla formájú, piros flitterekkel díszített táskát, amibe nehéz nem beleszeretni. Farsangi vagy halloween bulira készülsz? Egészítsd ki ezzel a szexi leopárd mintás harisnyával a vagány szerkódat és már indulhatsz is. A terméket felnőttek részére ajánljuk. A terméket higiéniai megfontolásból felbontás után nem cseréljük vissza. Harisnya kék-fehér csíkos SM Plébános jelmez kiegészítő SM Farsangi vagy halloween bulira készülsz? Egészítsd ki ezzel a cuki kék-fehér harisnyával a vagány szerkódat és már indulhatsz is. A terméket felnőttek részére ajánljuk. A terméket higiéniai megfontolásból felbontás után nem cseréljük vissza.

46 Jelmez kiegészítők Pókhálós harisnya BOL Angyalszárny TJY-FW0933A fehér 64*52 cm Farsangi vagy halloween bulira készülsz? Egészítsd ki ezzel a szexi pókháló mintás harisnyával a vagány szerkódat és már indulhatsz is. A terméket felnőttek részére ajánljuk. A terméket higiéniai megfontolásból felbontás után nem cseréljük vissza. Változz szexi angyallá a farsangi partin! Vegyél fel egy dögös fekete ruhát, egészítsd ki ezzel a tollas angyalszárnnyal, melyhez még viselhetsz egy tollas glóriát is! Az angyalszárnyat használhatod karácsonyi üzlet dekorációnak is! Mérete: 64x52 cm. Királyi korona BOL Fejsérülés véres agy, latex SM Öltözz királynak a farsangi bulin és egészítsd ki fejedelmi öltözetedet ezzel a díszes koronával. Egy szuper brutális kiegészítőt keresel a farsangi vagy halloween partira? Megtaláltad! Ezzel a fejsérülést imitáló latex termékkel elképesztő ábrázatod lesz. Önállóan is hatásos, de simán kiegészítheted a már meglévő jelmezedet, mert remekül illik bármihez. Kockahas mellény SM Kesztyű karmokkal GGD Egy vicces kiegészítőt keresel? Íme, meg is találtad! Ezzel a kockahas mellénnyel szuper szexi külsőt varázsolhatsz magadnak :) Halloween partira, vagy farsangra készülsz? Öltözz félelmetes szörnynek és viseld jelmezedhez ezeket a kesztyűs karmokat is!

47 Jelmez kiegészítők Latex fej agyonvert férfi GMAHK-YT Woody mellény és maszk G A Halloween parti jelmezed szuper félelmetes kiegészítője lehet ez a latexből készült levágott fej. De használhatod a partin a meghívottak ijesztgetésére ha felkerül a megterített asztalra. Öltözz be Woody-nak a Toy Storyból, amelyhez ajánljuk ezt a két részes szettet. A szett tartalmazza a mellényt és a maszkot Vámpír köpeny felnőtteknek 56-os méret GSDPEL-LU Vámpír köpeny felnőtteknek 52-es méret GSDPEL-LU Elkezdődött a rémségek éjszakája! Éjfélt ütött az óra? Egy horrorba illő Halloween partira vagy hivatalos? Akkor ezt a vámpír köpenyt Neked találták ki! Öltözz be vérszomjas vámpírnak és egészítsd ki jelmezedet vérző vámpírfoggal is. A csomag tartalma: fekete-piros rövid köpeny felnőtteknek, 56-os méretben. Elkezdődött a rémségek éjszakája! Éjfélt ütött az óra? Egy horrorba illő Halloween partira vagy hivatalos? Akkor ezt a vámpír köpenyt Neked találták ki! Öltözz be vérszomjas vámpírnak és egészítsd ki jelmezedet vérző vámpírfoggal is. A csomag tartalma: fekete-piros rövid köpeny felnőtteknek, 52-es méretben. Bohóc cipő GBUKLA-YH Bohóc cipő női, különböző színekben BOL Ugye szeretnéd megnevettetni a gyerekeket? Akkor öltözz bohócnak a szülinapi partin és egészítsd ki jelmezed ezzel a színes bohóc cipővel is. gye szeretnéd megnevettetni a gyerekeket? Esetleg azt tervezed, hogy bohócnak öltözöl be szilveszterkor, vagy farsangkor? Bármelyik is legyen, a jelmezedet ezzel a bohóc cipővel egészítsd ki, mert ezzel leszel igazi jó bohóc. A cipő női és háromféle dizájnban kapható: pöttyös, szivecskés és fekete-fehér-sárga színű. A rendeléskor írd meg, melyiket szeretnéd.

48 Jelmez kiegészítők Bohóc cipő 35 cm-es GEKHN Paróka ördögszarvval YICW Öltözz vidám bohócnak a farsangi partin és egészítsd ki jelmezed ezzel a színes bohóc cipővel. A jelmezed feldobhatod piros bohócorral, parókával, spriccelő nyakkendővel és egyéb vicces kiegészítőkkel. A cipő 35 cm hosszú Paróka vörösesszőke rövid YIFUN Paróka rövid narancs YICW3131H Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a vagány narancs parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk! Paróka rövid fehér YICW3131B Mega színes afro paróka GPY-MAFTE Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a vagány fehér parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk! Ha szeretnél egy vagány frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt az afro parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Legény- és lánybúcsús partikra is ajánljuk!

49 Parókák Paróka fehér afro GPY-WHAF Paróka rövid aranysárga BOL Ha szeretnél egy vagány frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt az afro parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Legény- és lánybúcsús partikra is ajánljuk! Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt az aranysárga parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk! Paróka szőke rövid göndör YIFUN Aquamarine rövid SM egyenes paróka Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a vagány rövid parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk! Kék rövid egyenes paróka SM Rózsaszín rövid egyenes paróka SM Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a vagány rövid parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk! Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a vagány rövid parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk!

50 Parókák Lila rövid egyenes paróka SM Neon rózsaszín rövid egyenes paróka SM Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a vagány rövid parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk! Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a vagány rövid parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk! Fukszia színű rövid egyenes paróka SM Paróka rövid göndör lila APOPRK Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a vagány rövid parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk! Egy igazi parti öltözék elengedhetetlen kelléke lehet ez a feltűnő, lila színű, göndör paróka, melyhez jól illik egy lila, vagy fekete boa is. Farsangra, szilveszteri bulira ajánljuk ezt az egyedi parókát! Fekete rövid paróka BOL ezüst tinccsel Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a fekete rövid parókát ezüst tincsekkel Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk! Lila rövid paróka ezüst tinccsel BOL Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a lila rövid parókát ezüst tincsekkel Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk!

51 Parókák Marilyn Monroe paróka SM Színes hosszú Lulu paróka BOL Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a Marilyn Monroe parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk! Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt az színes hosszú parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk! Neon piros rövid egyenes paróka SM Neon citromsárga rövid egyenes paróka SM Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a vagány rövid parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk! Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a vagány rövid parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk! Neon lila rövid egyenes paróka SM Világos lila rövid egyenes paróka SM Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a vagány rövid parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk! Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a vagány rövid parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk!

52 Parókák Neon zöld rövid egyenes paróka SM Rózsaszín rövid egyenes paróka SM Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a vagány rövid parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk! Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a vagány rövid parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk! Neon aquamarine rövid egyenes paróka SM Paróka hosszú BOL Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a vagány rövid parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Lánybúcsús partikra is ajánljuk! Férfi paróka, hosszú fonott raszta frizura Paróka chili, vörös göndör APOPRK Rövid szőke paróka pókkal BOL Paróka pókkal fonott raszta, férfi

53 Parókák Paróka hosszú fonott raszta, női BOL Paróka + fejfedő, tigris BOL Női paróka, hosszú fonot raszta frizura Öltözz be vadóc tigrisnek a farsangi vagy szilveszteri partihoz, és viseld magadon ezt a szenzációs parókát, amely egy fejfedő is egyben, az tigris füleivel. Paróka + fejfedő, oroszlán BOL Paróka + fejfedő, cica BOL Öltözz be vadóc oroszlánnak a farsangi vagy szilveszteri partihoz, és viseld magadon ezt a szenzációs parókát, amely egy fejfedő is egyben, az oroszlán füleivel. Öltözz be vadóc cicusnak a farsangi vagy szilveszteri partihoz, és viseld magadon ezt a szenzációs parókát, amely egy fejfedő is egyben, az cicus füleivel. Paróka 'Az utolsó Mohikán SM Katy hosszú göndör WDF Öltözz be mondjuk egy... vagy nem is! Legyél Te az utolsó mohikán :) Szilveszterre, farsangra vagy egy beöltözős buliba ajánljuk. Ha szeretnél egy szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a hosszú göndör fekete parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Legény- és lánybúcsús partikra is ajánljuk! fekete paróka

54 Parókák Katy hosszú göndör WDF szőke paróka Katy hosszú göndör WDF barna paróka Ha szeretnél egy szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a hosszú göndör szőke parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Legény- és lánybúcsús partikra is ajánljuk! Ha szeretnél egy szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a hosszú göndör barna parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Egészítsd ki hozzá illő boával és szemüveggel is. Legény- és lánybúcsús partikra is ajánljuk! Barokk paróka SM Piros-fekete vámpír köpeny SM Ha szeretnél egy nem mindennapi, szexi frizurát viselni farsangkor, vagy szilveszterkor, akkor ezt a fehér barokk parókát Neked találták ki és még a fodrászt sem kell meglátogatnod! Elkezdődött a rémségek éjszakája! Éjfélt ütött az óra? Egy horrorba illő Halloween partira vagy hivatalos? Akkor ezt a csini vámpír köpenyt Neked találták ki! Öltözz be vérszomjas vámpírnak és egészítsd ki jelmezedet vérző vámpírfoggal is. A csomag tartalma: fekete-piros rövid köpeny. Jelmez felnőtt, szexi csontvázlány, 42 G Playboy nyuszi jelmez felnőtteknek 42-es méret GSDKRO-LU A farsangi bulin vagy Halloween estén öltözz csontváznak, de ne a hagyományos módon :) Ha ebben a szexi darabban jelensz meg, minden szempár rád tapad majd. Öltözz be szexi jelmezbe a farsangi bulin, amelyhez ajánljuk ezt a Playboy nyuszi jelmezt. A szett tartalmazza a ruhát, mandzsettákat és a fejpántot. Mérete: 42-es

A termékek a magyar jogszabályok által előírt kötelező címkével ellátottan kerülnek forgalomba. Átcsomagolás esetén ezeket pótolni kell.

A termékek a magyar jogszabályok által előírt kötelező címkével ellátottan kerülnek forgalomba. Átcsomagolás esetén ezeket pótolni kell. Szilveszter Az egyik legnépszerűbb parti szezon, melyet mindenki megünnepel. Széles termékválasztékunkban minden megtalálható, ami a szilveszteri partikhoz elengedhetetlen: parti kellékek, kiegészítők,

Részletesebben

Parókák 2 Kiegészítők 17 Felnőtt jelmezek 68 Gyermek jelmezek 85 kalapok, csákók, fejdíszek 97 Maszkok, szemmaszkok 127 Csinálj saját jelmezt!

Parókák 2 Kiegészítők 17 Felnőtt jelmezek 68 Gyermek jelmezek 85 kalapok, csákók, fejdíszek 97 Maszkok, szemmaszkok 127 Csinálj saját jelmezt! Parókák 2 Kiegészítők 17 Felnőtt jelmezek 68 Gyermek jelmezek 85 kalapok, csákók, fejdíszek 97 Maszkok, szemmaszkok 127 Csinálj saját jelmezt! 163 Kiegészítő 2-5 részes szettek 202 Bulis szemüvegek 213

Részletesebben

A termékek a magyar jogszabályok által előírt kötelező címkével ellátottan kerülnek forgalomba. Átcsomagolás esetén ezeket pótolni kell.

A termékek a magyar jogszabályok által előírt kötelező címkével ellátottan kerülnek forgalomba. Átcsomagolás esetén ezeket pótolni kell. Szilveszter Az egyik legnépszerűbb parti szezon, melyet mindenki megünnepel. Széles termékválasztékunkban minden megtalálható, ami a szilveszteri partikhoz elengedhetetlen: parti kellékek, kiegészítők,

Részletesebben

Parti szettek 2 Lampionok és méhsejt dekorációk 3 Zászlók 12 Bulis fejrevalók 18 Gyertyák, csillagszórók 26 Feliratok, bannerek, fali dekorációk 26

Parti szettek 2 Lampionok és méhsejt dekorációk 3 Zászlók 12 Bulis fejrevalók 18 Gyertyák, csillagszórók 26 Feliratok, bannerek, fali dekorációk 26 Parti szettek 2 Lampionok és méhsejt dekorációk 3 Zászlók 12 Bulis fejrevalók 18 Gyertyák, csillagszórók 26 Feliratok, bannerek, fali dekorációk 26 Szívószál, pálcika, evőeszköz 40 Pinaták 46 Konfettik

Részletesebben

Gumi- és fólia léggömbök 2 Kalapok, csákók 7 Dekorációs kellékek 11 Kerámiák Felnőtt jelmezek 26 Maszkok, szemmaszkok 33 Kiegészítők 39 Parókák,

Gumi- és fólia léggömbök 2 Kalapok, csákók 7 Dekorációs kellékek 11 Kerámiák Felnőtt jelmezek 26 Maszkok, szemmaszkok 33 Kiegészítők 39 Parókák, Halloween Gumi- és fólia léggömbök 2 Kalapok, csákók 7 Dekorációs kellékek 11 Kerámiák Felnőtt jelmezek 26 Maszkok, szemmaszkok 33 Kiegészítők 39 Parókák, fejpántok 51 Arc-, test-, hajfestékek, tetoválások

Részletesebben

F00670 Karácsonyi kártya borítékkal Méret: 7x11cm Mennyiség: 10 db Tipus: Hóemberes piros, hóemberes kék, pingvin piros Ár: 478.

F00670 Karácsonyi kártya borítékkal Méret: 7x11cm Mennyiség: 10 db Tipus: Hóemberes piros, hóemberes kék, pingvin piros Ár: 478. F00670 Karácsonyi kártya borítékkal Méret: 7x11cm Mennyiség: 10 db Tipus: Hóemberes piros, hóemberes kék, pingvin piros Ár: 478.- Ft/db F051500 Karácsonyi ajándékkísérő Mikulás Mennyiség: 8 db Ára: 570.-

Részletesebben

Szilveszteri Partykellékek. Bmtrom30h45 Színes 30 cm-es Hologramos Trombita Mérete: 30 cm. Anyaga: karton és műanyag. Ára:169.

Szilveszteri Partykellékek. Bmtrom30h45 Színes 30 cm-es Hologramos Trombita Mérete: 30 cm. Anyaga: karton és műanyag. Ára:169. Szilveszteri Partykellékek Bmtrom13h45 Színes 13 cm-es Hologramos Trombita (5 db/csomag) Mérete: 13 cm. Anyaga: karton és műanyag. Ára:483.-Ft/cs Bmtrom30h45 Színes 30 cm-es Hologramos Trombita Mérete:

Részletesebben

Farsangi jelmezek jelmez-szettek

Farsangi jelmezek jelmez-szettek MAGIC PARTY-BOX 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.hu Farsangi jelmezek jelmez-szettek Bt92478 Szettek Ára: 1328.- Ft/db JAP2523A Kalóz szett Ára:

Részletesebben

Fólia és gumi lufik 2 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek 10 Repcsik parti 26 Vicces termékek 26 Esküvői / dekorációs termékek 29 Mintás asztal

Fólia és gumi lufik 2 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek 10 Repcsik parti 26 Vicces termékek 26 Esküvői / dekorációs termékek 29 Mintás asztal Fólia és gumi lufik 2 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek 10 Repcsik parti 26 Vicces termékek 26 Esküvői / dekorációs termékek 29 Mintás asztal teríték 30 Boldog születésnapot II. szett 30 Szörny Egyetem

Részletesebben

Kiegészítő árjegyzék

Kiegészítő árjegyzék Kiegészítő árjegyzék Termék neve Kölcsönzési díj Foglaló Pótlás/Vételár Kaució 6 cm-es fehér cipő 2 000Ft 1 000Ft 6 000Ft 4 000Ft 7 cm-es fehér cipő 2 000Ft 1 000Ft 6 000Ft 4 000Ft 8 cm-es fehér cipő 2

Részletesebben

Kiegészítő árjegyzék

Kiegészítő árjegyzék Kiegészítő árjegyzék Termék neve Kölcsönzési díj Foglaló Pótlás/Vételár Kaució 6 cm-es fehér cipő 2 000Ft 1 000Ft 6 000Ft 4 000Ft 7 cm-es fehér cipő 2 000Ft 1 000Ft 6 000Ft 4 000Ft 8 cm-es fehér cipő 2

Részletesebben

MAGIC PARTY-BOX. FAM248977 Magassága: 1,4 m. Ára: 3084.-Ft/db. A24901 - sötétben foszforeszkál Mérete: 90 cm x 198 cm. Ára: 2051.

MAGIC PARTY-BOX. FAM248977 Magassága: 1,4 m. Ára: 3084.-Ft/db. A24901 - sötétben foszforeszkál Mérete: 90 cm x 198 cm. Ára: 2051. Függő dekorációk Ajtódekorációk FAM248977 Magassága: 1,4 m. Ára: 3084.-Ft/db FAM245603 Magassága: 1,98 m. Ára: 3952.-Ft/db A24901 - sötétben foszforeszkál Mérete: 90 cm x 198 cm. Ára: 2051.-ft/db Lampionok

Részletesebben

Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik (30 cm)

Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik (30 cm) Ajánlatunk megtekintése kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott. Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik (30 cm) Bqm79059

Részletesebben

MAGIC PARTY-BOX. BoZSS2-9 Fehér Hópehely Dekoráció Karácsonyra - 9 cm-es, 10 db-os. Anyaga: karton. Ára:1255.-Ft/cs

MAGIC PARTY-BOX. BoZSS2-9 Fehér Hópehely Dekoráció Karácsonyra - 9 cm-es, 10 db-os. Anyaga: karton. Ára:1255.-Ft/cs Bp92746 Hópehely Dekoráció Karácsonyra Mérete: 13 cm. Ára:604.-Ft/cs BoZSS2-9 Fehér Hópehely Dekoráció Karácsonyra - 9 cm-es, 10 db-os Ára:1255.-Ft/cs BoZSS2-13 Fehér Hópehely Dekoráció Karácsonyra - 13

Részletesebben

FUNNY BOX HALLOWEEN. szezonális katalógus 2018

FUNNY BOX HALLOWEEN. szezonális katalógus 2018 NNY BO 1 HALLOWEEN szezonális katalógus 2018 2 3 KEdvEs PArtNErüNK! Ebben az évben szeretnénk néhány újítással segíteni a munkádat, és együttműködésünket még gyümölcsözőbbé tenni. Célunk, hogy ezen változásokkal

Részletesebben

ideje készülődni! többet itt a karácsony, BOMBA ÁR BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 1090 ft kevesebbért ft-tól

ideje készülődni! többet itt a karácsony, BOMBA ÁR BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 1090 ft kevesebbért ft-tól többet kevesebbért... mindennap! Mindjárt itt a karácsony, ideje készülődni! BOMBA ÁR díszdoboz négy- vagy hatszög formájú, különböző mintákkal, méretek: 23 x 15 x 7 cm vagy 20 x 17,5 x 6,8 cm -tól BOMBA

Részletesebben

Álom szaunasapka. Orosz n i filcb l készült szaunasapka a "Te álmod" felirattal Ft. Angri Bird szaunsapka Ft. Baglyos szauansapka

Álom szaunasapka. Orosz n i filcb l készült szaunasapka a Te álmod felirattal Ft. Angri Bird szaunsapka Ft. Baglyos szauansapka Álom szaunasapka Orosz n i filcb l készült szaunasapka a "Te álmod" felirattal 5.290 Ft Angri Bird szaunsapka Filc szaunasapka Angri Bird rajongóknak. Vidám viselet minden szaunaprogram alatt Baglyos szauansapka

Részletesebben

A termék megnevezése (márkanév, modell- vagy típusszám) Sorszám. Termék képe Vizsgálati eredmények Értékelés

A termék megnevezése (márkanév, modell- vagy típusszám) Sorszám. Termék képe Vizsgálati eredmények Értékelés 1 472580 Maszk - gyerek fej A maszk meggyulladt, de a láng elvétele után 2 s-on belül az égés megszűnt. A megégett rész felső széle és a vizsgálóláng támadási pontja közötti távolság egyik esetben sem

Részletesebben

ESKÜVÕI. TERMÉKEINK és SZOLGÁLTATÁSAINK. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.

ESKÜVÕI. TERMÉKEINK és SZOLGÁLTATÁSAINK. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox. ESKÜVÕI TERMÉKEINK és SZOLGÁLTATÁSAINK MAGIC PARTY-BOX 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.hu Termékek Dekorációs kellékek: I. Asztaldekoráció 1.

Részletesebben

Díszdoboz verdin.sci cestino / SC5053 103277 /SC9655-SC13386 3475. Díszdoboz bordeaux borsa / SC20745 103236

Díszdoboz verdin.sci cestino / SC5053 103277 /SC9655-SC13386 3475. Díszdoboz bordeaux borsa / SC20745 103236 2 Díszdoboz verdin.sci cestino SC5053 103277 Díszdoboz, SC9655-SC13386 3475 sárga cofanetto Ez a szép, zöld színű köszönetajándék díszdoboz az ünnepi asztal dísze lehet. A vendégek szeretettel fognak visszaemlékezni

Részletesebben

Farsangra készülődve, célkeresztben a felnőtt jelmezek

Farsangra készülődve, célkeresztben a felnőtt jelmezek Farsangra készülődve, célkeresztben a felnőtt jelmezek Nagyon sok gyermek jelmez elkészítése és ötlete kering az interneten. Azonban felnőtteknek készült jelmezek nem igazán vannak, ha akad is egy pár

Részletesebben

MAGIC PARTY-BOX 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.hu Konfetti kilövõk U82495 Méret: 11 cm Ára: 239.- Ft/db U82499 Méret: 30 cm Ára: 693.- Ft/db

Részletesebben

A termékek a magyar jogszabályok által előírt kötelező címkével ellátottan kerülnek forgalomba. Átcsomagolás esetén ezeket pótolni kell.

A termékek a magyar jogszabályok által előírt kötelező címkével ellátottan kerülnek forgalomba. Átcsomagolás esetén ezeket pótolni kell. Fólia léggömb A méltán népszerű fólia léggömbök 3 gyártótól érkeznek: Grabo (IT), Convertiadora (MEX), illetve Anagram (US).Legyen bármilyen különleges alkalom (keresztelő, gyerekszületés, esküvő, évforduló,

Részletesebben

a hűvösebb napokra! többet SZÍVMELENGETŐ ÁRON BOMBA ÁR mindennap! 2190 ft kevesebbért...

a hűvösebb napokra! többet SZÍVMELENGETŐ ÁRON BOMBA ÁR mindennap! 2190 ft kevesebbért... Divatos darabok SZÍVMELENGETŐ ÁRON a hűvösebb napokra! többet kevesebbért... mindennap! BOMBA ÁR pulóver szürke, rózsaszín vagy krémszínben XS XL Az ékszerek és kiegészítők külön kaphatók, a készlet erejéig.

Részletesebben

Akciós Felnőtt Dekorációs Katalógus 2011/1. Készlet erejéig!

Akciós Felnőtt Dekorációs Katalógus 2011/1. Készlet erejéig! Akciós Felnőtt Dekorációs Katalógus 2011/1 Készlet erejéig! 14 cm 34 cm 23,5 cm 23,5 cm 73,5 cm 70,5 cm 38,5 cm 34 cm XL Fali Dekor 1 ív: 70x100 cm HL Fali Dekor 1 ív:50x70 cm L Fali Dekor 1 ív:35x100

Részletesebben

MESÉS HÚSVÉT. többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR. mindennap! 750 ft. kevesebbért... KEVESEBBÉRT, MINT GONDOLNÁD

MESÉS HÚSVÉT. többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR. mindennap! 750 ft. kevesebbért... KEVESEBBÉRT, MINT GONDOLNÁD MESÉS HÚSVÉT KEVESEBBÉRT, MINT GONDOLNÁD többet kevesebbért... mindennap! BOMBA ÁR póló fiúknak, nyomott Mickey mintával, szürke-türkiz csíkos, BOMBA ÁR felső lányoknak, Jégvarázs nyomott mintával, fehér

Részletesebben

LYNS Konyhafelszerelés és Ajándék Import Nagykereskedés

LYNS Konyhafelszerelés és Ajándék Import Nagykereskedés Akciós cikkek -31-ig DEKOR GÉL VEGYES SZÍNEK 940103 DEKOR GÉL MONO, VILÁGOSSÁRGA, NORM. GÖMB 940121 Régi nettó ár: 73.- Régi nettó ár: 73.- AKCIÓS NETTÓ ÁR: 40.- AKCIÓS NETTÓ ÁR: 40.- DEKOR GÉL FEHÉR,

Részletesebben

Standard Dekorációs Gyermekkatalógus 2011/1

Standard Dekorációs Gyermekkatalógus 2011/1 Standard Dekorációs Gyermekkatalógus 2011/1 Mindenki szeretne valakihez hasonlítani, szerezzük meg ezt az örömöt gyerekeinknek azzal, hogy kedvenc hőseivel díszítjük a gyermekszoba falát. 1,5-4 év 5-12

Részletesebben

Farsangi bál a bölcsődében

Farsangi bál a bölcsődében 4 2011. április Farsangi bál a bölcsődében Vidám legény a bohóc, piros haja csupa kóc, ide-lép, oda-lép, a zubbonya csupa kék. Itt a tél vége, a tavasz kezdete és a farsangi mulatságok ideje. A bölcsődében

Részletesebben

A készlet az MB 100 450 Mese szekrénnyel kiegészíthető. Játéktároló szekrények polcokkal, zárt tároló szekrények ajtóval, pad,

A készlet az MB 100 450 Mese szekrénnyel kiegészíthető. Játéktároló szekrények polcokkal, zárt tároló szekrények ajtóval, pad, Csoportszobai bútorok MB 100 481 Mese szekrény MB 100 450 Mese szekrény A képen látható bútor összeállítást csak egyben lehet megrendelni különkülön az elemek nem elérhetőek. Az ár csak a képen látható

Részletesebben

Funny Box. Funny Box. Funny Box

Funny Box. Funny Box. Funny Box Kedves Partnerünk! Ebben az évben szeretnénk néhány újítással segíteni a munkádat, és együttműködésünket még gyümölcsözőbbé tenni. Célunk, hogy ezen változásokkal megadjuk a lehetőséget a jobb üzleti eredmény

Részletesebben

Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik

Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik Ajánlatunk megtekintése kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott. Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik Egyszínû,

Részletesebben

MAGIC PARTY-BOX. Asztaldekoráció. 1. Dekorációs kavics. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.

MAGIC PARTY-BOX. Asztaldekoráció. 1. Dekorációs kavics. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox. 1. Dekorációs kavics MAGIC PARTY-BOX Asztaldekoráció Kristály hatású Dekorációs kavics -50 db-os Mérete: 2,5 cm x 1,5 cm x 1,5 cm Anyaga: műanyag Áttetsző oac25-099 oac25-081 oac25-007 Levendula oac25-004

Részletesebben

többet 1490 FT 720 FT BOMBA ÁR 2190 FT mindennap! kevesebbért... Az ajánlat tól ig, illetve a készlet erejéig érvényes ruha

többet 1490 FT 720 FT BOMBA ÁR 2190 FT mindennap! kevesebbért... Az ajánlat tól ig, illetve a készlet erejéig érvényes ruha többet kevesebbért... mindennap! 1490 FT ruha széles vállpánttal, brokát csillagokkal, szürke vagy rózsaszín 98-128 cm méretekben 720 FT BOMBA ÁR Mikroszálas Párnahuzat többféle ünnepi mintával, 40x40

Részletesebben

Játék, ajándék és csomagolás

Játék, ajándék és csomagolás Játék, ajándék és csomagolás Játék, ajándék és csomagolás Húsvéti fa nyomdakészlet, csibés Húsvéti fa nyomdakészlet, nyuszis Doboz mérete: 81x48x25 mm. Nyomda mérete: 26x32x20 mm (3 db) + 2 színű tintapárnás

Részletesebben

Parti Pack Papírfeldolgozó KFT

Parti Pack Papírfeldolgozó KFT Csomagolóanyag gytóüzem: Poharak Műanyag Műanyag poh 0,8 dl fehér 100 4200 DB 2,41 Ft Műanyag poh 1 dl fehér 100 3000 DB 2,48 Ft Műanyag poh 1 dl víztiszta 50 3000 DB 2,85 Ft Műanyag poh 1,6 dl barna 100

Részletesebben

Stílus. Egyéniség. Divat.

Stílus. Egyéniség. Divat. Bizsuliget 2015 Stílus. Egyéniség. Divat. F e j e z d k i e g y é n i s é g e d, s t í l u s o d a B i z s u l i g e t é k s z e r e i v e l. V á l a s s z k o l l e k c i ó n k b ó l, v a g y á l l í

Részletesebben

Őszi trendek. BOMBAJÓ ÁRAKON többet 1490 FT 1090 FT 1790 FT 2890 FT. mindennap! kevesebbért... ROJTOS CSŐSÁL. sapka.

Őszi trendek. BOMBAJÓ ÁRAKON többet 1490 FT 1090 FT 1790 FT 2890 FT. mindennap! kevesebbért... ROJTOS CSŐSÁL. sapka. Őszi trendek BOMBAJÓ ÁRAKON többet kevesebbért... mindennap! ROJTOS CSŐSÁL rózsaszín vagy szürke színben 1090 FT sapka női, fonott mintával és pomponnal, világos- vagy sötétszürke színben CSŐSÁL fonott

Részletesebben

többet kevesebbért... mindennap! BOMBA blúz 1490 ft ruha 2190 ft BOMBA 1490 ft leggings tól ig,

többet kevesebbért... mindennap! BOMBA blúz 1490 ft ruha 2190 ft BOMBA 1490 ft leggings tól ig, Stílusos őszi divat kedvező áron többet kevesebbért... mindennap! blúz viszkóz, zsebbel és hosszított háttal, 34 44 BOMBA ÁR ruha kockás, virágos 36 44 BOMBA ÁR leggings bőr hatású, 2 fajta szövetmintázat,

Részletesebben

Ünnepi- és hétköznapi viseletek Ócsán. Bereczky Réka 6. b

Ünnepi- és hétköznapi viseletek Ócsán. Bereczky Réka 6. b Ünnepi- és hétköznapi viseletek Ócsán 6. b Meglátogattuk Barkóczi Sándorné Juliska nénit, aki a város legidősebb lakója. Ő még jól emlékszik a régi szokásokra és viseletekre, emlékeit szívesen megosztotta

Részletesebben

A kiválasztott ruha méreteit, díszítését, postázását, fizetést az alábbi elérhetőségeken egyeztetheted:

A kiválasztott ruha méreteit, díszítését, postázását, fizetést az alábbi elérhetőségeken egyeztetheted: Hercegnők katalógusa Nincs mese HERCEGNŐ nélkül. Az igazi hercegnőnek egy bájos ruha elengedhetetlen kellék. Abban a pillanatban, ahogy magadra öltöd elkezdődik a csodás varázs. Ezer élményt élhetsz át

Részletesebben

Ajánlat / Offer. Tételek. Tételek. DECORATION & DESIGN KFT (Központ) Eladó/Supplier.: Decoration & Design Kft. 2310SzigetszentmiklósKántor u. 5.

Ajánlat / Offer. Tételek. Tételek. DECORATION & DESIGN KFT (Központ) Eladó/Supplier.: Decoration & Design Kft. 2310SzigetszentmiklósKántor u. 5. Eladó/Supplier.: Decoration & Design Kft. 2310SzigetszentmiklósKántor u. 5. Tel.: +36(24)526888 Web: www.decorand.hu Adószám/Reg. No.: 13424598242 EU adószám/eu Reg. No.: HU13424598 Bankszlaszám/Bank:

Részletesebben

Tányérok Pohár Szalvéta Asztalterítő. P26936 Mérete: 270 ml. 8 db/csomag Ára: 869.-Ft/cs. P25466 Mérete: 270 ml. 8 db/csomag Ára: 869.-Ft/cs.

Tányérok Pohár Szalvéta Asztalterítő. P26936 Mérete: 270 ml. 8 db/csomag Ára: 869.-Ft/cs. P25466 Mérete: 270 ml. 8 db/csomag Ára: 869.-Ft/cs. Papír asztaldekoráció Tányérok Pohár Szalvéta Asztalterítő P26934 Mérete: 18 cm. Ára: 700.-Ft/cs. P26935 Mérete: 23 cm Ára: 869.-Ft/cs. P26936 Mérete: 270 ml. Ára: 869.-Ft/cs. P26932 Mérete: 33x33cm. Anyaga:

Részletesebben

az ünnepi CSAPJ LE többet ajándékokra! BOMBA ÁR 1490 FT BOMBA ÁR 2190 FT mindennap! kevesebbért...

az ünnepi CSAPJ LE többet ajándékokra! BOMBA ÁR 1490 FT BOMBA ÁR 2190 FT mindennap! kevesebbért... BOMBA ÁR plüssmackó különböző színekben, 75 cm magas CSAPJ LE az ünnepi ajándékokra! többet kevesebbért... mindennap! pulóver csecsemőknek, kislányoknak, rózsaszín és krém színben 74-92 cm méretben BOMBA

Részletesebben

kiegészítők Kényelmes kevesebbért, mint gondolnád többet 360 ft 1490 ft mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért...

kiegészítők Kényelmes kevesebbért, mint gondolnád többet 360 ft 1490 ft mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért... többet kevesebbért... mindennap! PÁRNAHUZAT dombornyomott mintával, Kényelmes kiegészítők kevesebbért, mint gondolnád mérete: 40 x 40 cm BOMBA ÁR AZ AJÁNLAT 2018.10.12-től 2018.10.25-ig, ILLETVE A KÉSZLET

Részletesebben

Vendégkönyv. Szíves, magyar nyelvű vendégkönyv IGUM25-36601. Krém színű, tollal és strasszokkal díszített, díszdobozba csomagolt BBWK412GBIV

Vendégkönyv. Szíves, magyar nyelvű vendégkönyv IGUM25-36601. Krém színű, tollal és strasszokkal díszített, díszdobozba csomagolt BBWK412GBIV Vendégkönyv Rózsás, magyar nyelvű vendégkönyv IGUM60-79801 Szíves, magyar nyelvű vendégkönyv IGUM25-36601 Krém színű, strasszokkal díszített, BBWK386GBIV Fehér, strasszokkal BBWK386GBWW Krém színű, tollal

Részletesebben

Papírgaléria exkluzív papíráru

Papírgaléria exkluzív papíráru Mintás levélpapír A/4, 100 g Levélpapír A/4, 170 g MIN. 25 PAJLP412 Styl PAJLP382 Hímzés PAJLP411 Bukiet A 170 gramm vastagságú levélpapír ideális különleges karácsonyi üdvözletként, de akár oklevél nyomtatására

Részletesebben

A termékek a magyar jogszabályok által előírt kötelező címkével ellátottan kerülnek forgalomba. Átcsomagolás esetén ezeket pótolni kell.

A termékek a magyar jogszabályok által előírt kötelező címkével ellátottan kerülnek forgalomba. Átcsomagolás esetén ezeket pótolni kell. Fólia léggömb A méltán népszerű fólia léggömbök 3 gyártótól érkeznek: Grabo (IT), Convertiadora (MEX), illetve Anagram (US).Legyen bármilyen különleges alkalom (keresztelő, gyerekszületés, esküvő, évforduló,

Részletesebben

Még több lehetőség a játékra

Még több lehetőség a játékra Még több lehetőség a játékra gyermeknapon Hercegnő vagy lovag vár sátor 105 cm átmérő 125 cm magas 4190 Kislány tüllszoknya díszes övvel sárga vagy rózsaszín Többet kevesebbért mindennap! Az ajánlat 2016.05.20-tól

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ JELENTÉS

ÖSSZEFOGLALÓ JELENTÉS ÖSSZEFOGLALÓ JELENTÉS a farsangi maszkokról és jelmezekrıl Budapest, 2015. február NEMZETI FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG MECHANIKAI ÉS VILLAMOS LABORATÓRIUM Iktatószám: MVL-4-2/2015 Készítette: Várfalvi Bálint

Részletesebben

MÉG TÖBBET. a divatért. Steppelt kabát Fekete színben is kapható, méret: 36-48, Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél.

MÉG TÖBBET. a divatért.   Steppelt kabát Fekete színben is kapható, méret: 36-48, Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél. www.kik.hu 2018. október 3-tól Steppelt kabát Fekete színben is kapható, méret: 36-48, MÉG TÖBBET a divatért. Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél. FUNKCIÓK Felsőrész 1 VÍZÁLLÓ (min. 3000 mm-es

Részletesebben

Bútorfogantyúk. 1882-56 - fém. 1884-48 - fém. antik ezüst. antik ezüst. 1885-56 - fém. 1886-36 - fém. antik ezüst. antik ezüst.

Bútorfogantyúk. 1882-56 - fém. 1884-48 - fém. antik ezüst. antik ezüst. 1885-56 - fém. 1886-36 - fém. antik ezüst. antik ezüst. Bútorfogantyúk. 88- - fém 88-8 - fém antik ezüst 0000700 antik ezüst 0000700 9 9 9 8, 88- - fém 88- - fém 00007070 antik ezüst 00007080 7,,, 0 antik ezüst, 9 88-09 - fém antik ezüst 0000700 8 7 09 887-

Részletesebben

PARTY POINT PARTY POINT PARTY POINT

PARTY POINT PARTY POINT PARTY POINT BALLAGÁSRA Sok szeretettel! NEM SZERETNÉL SORBAN ÁLLNI ÉS IDEGESKEDNI? HASZNÁLD KI ELŐRENDELÉSI SZOLGÁLTATÁSUNKAT! Válogass széles ballagási választékunkból: Fólia lufi és gumi léggömbök, egyedi lufikompozíciók,

Részletesebben

Micimackó parti - léggömbös típus, kék. 1. Tányér 2. Pohár 3. Szalvéta. Bp4232 Mérete: 200 ml. Anyaga: muanyag. 10 db/csomag. Ára: 772.

Micimackó parti - léggömbös típus, kék. 1. Tányér 2. Pohár 3. Szalvéta. Bp4232 Mérete: 200 ml. Anyaga: muanyag. 10 db/csomag. Ára: 772. Micimackó parti - léggömbös típus, kék 1. Tányér 2. Pohár 3. Szalvéta Bg1945 Mérete: 23 cm Ára: 1110.-Ft/cs. Bp4232 Mérete: 200 ml. Anyaga: muanyag. Ára: 772.-Ft/csomag FG9156 Mérete: 33x33 cm. 20 db/csomag.

Részletesebben

Ajánlat / Offer. Tételek. Tételek. DECORATION & DESIGN KFT (Központ) Eladó/Supplier.: Decoration & Design Kft. 2310SzigetszentmiklósKántor u. 5.

Ajánlat / Offer. Tételek. Tételek. DECORATION & DESIGN KFT (Központ) Eladó/Supplier.: Decoration & Design Kft. 2310SzigetszentmiklósKántor u. 5. Eladó/Supplier.: Decoration & Design Kft. 2310SzigetszentmiklósKántor u. 5. Tel.: +36(24)526888 Web: www.decorand.hu Adószám/Reg. No.: 13424598242 EU adószám/eu Reg. No.: HU13424598 Bankszlaszám/Bank:

Részletesebben

felső nőknek, mintával krém vagy zöld színben, XS-XL méretekben 720 ft bomba ár leggings

felső nőknek, mintával krém vagy zöld színben, XS-XL méretekben 720 ft bomba ár leggings többet kevesebbért... mindennap! felső nőknek, mintával krém vagy zöld színben, méretekben 5 99 430 ft 100% pamut felső lányoknak, menta vagy sárga színben, a következő méretekben: bomba ár leggings lányoknak,

Részletesebben

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat Fedezze fel karácsonyi ajánlatunkat A karácsony már a küszöbön áll Gondolkodott már azon, mivel lepje meg szeretteit? Egy tökéletes és stílusos ajándékot keres? Állítsa össze egyedi szettjét, vagy válasszon

Részletesebben

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat Fedezze fel karácsonyi ajánlatunkat A karácsony már a küszöbön áll Gondolkodott már azon, mivel lepje meg szeretteit? Egy tökéletes és stílusos ajándékot keres? Állítsa össze egyedi szettjét, vagy válasszon

Részletesebben

Smile. 'Phone és Smile kollekció PHONE. 'Phone és Smile kollekció. Radír, nagy. Radír, kicsi. Jegyzettömb

Smile. 'Phone és Smile kollekció PHONE. 'Phone és Smile kollekció. Radír, nagy. Radír, kicsi. Jegyzettömb PHONE Smile Napjainkban tapasztalható információs-technológiai fejlődés hatására az iskolaszer piacon is megjelentek a legújabb trendek képviselői. A Phone márkacsaládunk a legmodernebb telekommunikációs

Részletesebben

kedvező áron többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 2890 ft 2190 ft 1490 ft 1490 ft kevesebbért...

kedvező áron többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 2890 ft 2190 ft 1490 ft 1490 ft kevesebbért... Őszi DIVAT kedvező áron többet kevesebbért... mindennap! mellény nőknek, műszőrméből, fekete vagy rózsaszín színben, S L blúz nőknek, divatos széles ujjakkal, rózsaszínben, BOMBA ÁR leggings nőknek, kockás

Részletesebben

karácsonyi ajándékötletek többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 2190 ft 2190 Ft 1490 Ft kevesebbért... emelődarus szerelőkocsi kreatív homok

karácsonyi ajándékötletek többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 2190 ft 2190 Ft 1490 Ft kevesebbért... emelődarus szerelőkocsi kreatív homok Varázslatos karácsonyi ajándékötletek többet kevesebbért... mindennap! emelődarus szerelőkocsi különböző modellek 2190 ft 2190 kreatív homok 1500gr, 9 formával és különböző kiegészítőkkel pizsama lányoknak

Részletesebben

Gyere és nézd meg mindig kedvező árainkat! többet

Gyere és nézd meg mindig kedvező árainkat! többet Gyere és nézd meg mindig kedvező árainkat! többet kevesebbért... mindennap! FELSŐ lányoknak, ejtett vállú fodrokkal, rózsaszín vagy szürke színben, 128-164 cm póló fiúknak, mintás, fehér vagy szürke színben,

Részletesebben

Délnyugat - Magyarország legnagyobb kínálatával várjuk mindazon nõket és már a férfiakat

Délnyugat - Magyarország legnagyobb kínálatával várjuk mindazon nõket és már a férfiakat A z Elizabeth N. Divatházban elkészítettük a 2006-os év újmodelljeit. A jövõ év slágere lesz a gyûrt orgonából és gyûrt szaténból készült ruhák és ugyan ebbõl az anyagból készült férfiöltönyök. A Divatház

Részletesebben

Gyere és nézd meg mindig kedvező árainkat! többet

Gyere és nézd meg mindig kedvező árainkat! többet Gyere és nézd meg mindig kedvező árainkat! többet kevesebbért... mindennap! bomba ár 100% pamut póló fiúknak, mintával és díszítéssel, fehér-zöld vagy fehér-kék színben, 98-128 cm 720 ft bomba ár 100%

Részletesebben

Gyűrűpárnák 2 Vendégkönyvek 2 Gyertyák, gyertya tartók 2 Pezsgős poharak 3 Fényképtartók, albumok 3 Ültető kártyák, tartók 3 Papír dekoráció 4

Gyűrűpárnák 2 Vendégkönyvek 2 Gyertyák, gyertya tartók 2 Pezsgős poharak 3 Fényképtartók, albumok 3 Ültető kártyák, tartók 3 Papír dekoráció 4 Esküvő Gyűrűpárnák 2 Vendégkönyvek 2 Gyertyák, gyertya tartók 2 Pezsgős poharak 3 Fényképtartók, albumok 3 Ültető kártyák, tartók 3 Papír dekoráció 4 Konfettik 10 Köszönetajándéktartó dobozok 14 Egyéb

Részletesebben

MÉG TÖBB ALKALOM az ünneplésre

MÉG TÖBB ALKALOM az ünneplésre MÉG TÖBB ALKALOM az ünneplésre többet kevesebbért... mindennap! hercegnő ruha különböző színekben és többféle mintával 104-122 cm tűzoltójelmez, kapható tűzoltó felszerelés is: sisak és kellékek - 1490

Részletesebben

hosszú ujjú felső lányoknak, 100% pamut, Mickey egér vagy Csipkerózsika nyomott mintával, színek: méretek: cm vagy LEGGINGS

hosszú ujjú felső lányoknak, 100% pamut, Mickey egér vagy Csipkerózsika nyomott mintával, színek: méretek: cm vagy LEGGINGS KERESD A többet BOMBA kevesebbért... ÁRAKAT mindennap! ÜZLETEINKBEN! -tól t- fi ú k n a k, Mickey egér, Disney hosszú ujjú felső lányoknak, 100% pamut, Mickey egér vagy Csipkerózsika színek: vagy LEGGINGS

Részletesebben

Parti dekorációs kellékek

Parti dekorációs kellékek Parti dekorációs kellékek Kínálatunkban minden elérhető, amivel egy ünnepi alkalmat megfelelő köntösbe öltöztethetsz. Legyen szó akár egy születésnapról, évfordulóról, vagy esküvőről, nálunk megtalálod

Részletesebben

Karácsonyi beltéri világítások, dekorációk. 2010.

Karácsonyi beltéri világítások, dekorációk. 2010. Karácsonyi beltéri világítások, dekorációk. 2010. Forgalmazó: AQUALING Kft. Cím: 1116 Budapest, Fehérvári út 120. Web: www.dekortrend.hu E-mail: dekortrend@aqualing.hu Telefon: +36-1-206-5600 +36-1-371-1514

Részletesebben

többet Őszi ajánlatok A KELLEMES NAPPALOKHOZ BOMBA ÁR mindennap! és a PIHENTETŐ ÉJSZAKÁKHOZ! 1490 ft kevesebbért...

többet Őszi ajánlatok A KELLEMES NAPPALOKHOZ BOMBA ÁR mindennap! és a PIHENTETŐ ÉJSZAKÁKHOZ! 1490 ft kevesebbért... Őszi ajánlatok A KELLEMES NAPPALOKHOZ és a PIHENTETŐ ÉJSZAKÁKHOZ! többet kevesebbért... mindennap! BOMBA ÁR téli női pizsama, nyomott mintával, különböző színekben, Az ajánlat 2017.11.17-től 2017.11.23-ig,

Részletesebben

többet 720 ft mindennap! 1490 ft kevesebbért... Az ajánlat tól ig, illetve a készlet erejéig érvényes.

többet 720 ft mindennap! 1490 ft kevesebbért... Az ajánlat tól ig, illetve a készlet erejéig érvényes. többet kevesebbért... mindennap! NŐI FELSŐ tüll rátéttel, fekete színben, S-XXL felső csillogó nyomattal, fehér vagy rózsaszín, S-XXL RÖVIDNADRÁG mintával és csipkével a száron, 34-42 szoknya hátul hosszabb,

Részletesebben

Mesés kollekciók. szere he ő árakon. a legkisebbeknek. többet. 360 Ft. mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért...

Mesés kollekciók. szere he ő árakon. a legkisebbeknek. többet. 360 Ft. mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért... Mesés kollekciók a legkisebbeknek többet kevesebbért... mindennap! szere he ő árakon AZ AJÁNLAT 2019.05.09-től 2019.05.15-ig, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYES. BOMBA ÁR 360 Ft body 100% pamut vagy magas

Részletesebben

Színes névtáblák. Fimo Kids kiégethető gyurmából

Színes névtáblák. Fimo Kids kiégethető gyurmából Színes névtáblák Fimo Kids kiégethető gyurmából Készítsünk színes, ötletes névtáblákat gyermekünkkel szobájának ajtajára, ajándékkísérőnek. A táblákhoz a Fimo Kids, gyerekkézre tervezett, puha és vidám

Részletesebben

Amos kreatív festékek és készletek

Amos kreatív festékek és készletek Amos ragasztók, kreatív festékek és készletek Ragasztó stift Ragasztó stift adagoló A kitekerhető ragasztó stift ragaszt papírt, fényképet, kartont. Nem mérgező, sav és oldószermentes. Biztonságos gyermekeknek,

Részletesebben

Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban!

Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban! Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban! Gomba 890.- Hóember 2.490.- -tól 2 db-os szett 5.990.- /szett Mécsestartó csillagformájú, akasztható, ezüst és fekete színben, 38 x 9

Részletesebben

HORECA MARKETEX. A külső megfog, a belső megtart, a jó dekoráció HOZZÁLÁNCOL. www.horecamarketex.hu

HORECA MARKETEX. A külső megfog, a belső megtart, a jó dekoráció HOZZÁLÁNCOL. www.horecamarketex.hu HORECA MARKETEX A külső megfog, a belső megtart, a jó dekoráció HOZZÁLÁNCOL www.horecamarketex.hu A mosoly után a legfontosabb: munkatársai megjelenése Forma és munkaruházat Szakácsoktól a londinerekig

Részletesebben

többet bomba ár 360 ft Csörgő 720 ft mindennap! kevesebbért... Az ajánlat től ig vagy a készlet erejéig érvényes.

többet bomba ár 360 ft Csörgő 720 ft mindennap! kevesebbért... Az ajánlat től ig vagy a készlet erejéig érvényes. többet kevesebbért... mindennap! bomba ár 100% pamut body kislányoknak vagy fiúknak, különböző mintákkal és színekben, 62-92 cm 360 ft Csörgő koala vagy zebra formával Az ajánlat 2017.05.19-től 2017.05.25-ig

Részletesebben

"Rudolf" karácsonyfa (A761393) Karácsonyfa, fa talapzaton, mûanyag ágakkal és díszekkel. Méret: 35 170 mm Ár: 189.-Ft+Áfa/db

Rudolf karácsonyfa (A761393) Karácsonyfa, fa talapzaton, mûanyag ágakkal és díszekkel. Méret: 35 170 mm Ár: 189.-Ft+Áfa/db HELSINBORG (LCX1349) 6 darabos fa karácsonyfadísz szett. Átlátszó fedelû kartondobozban. Méret: 20X5X1CM Ár: 452.- Ft+Áfa/db WOODTREE (LCX1278) Karácsonyfa alakú fadekoráció 12 db különbözo ráakasztható

Részletesebben

Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik

Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik Ajánlatunk megtekintése kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott. Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik Egyszínû,

Részletesebben

DIVATOSAN. többet A MELEGEBB NAPOKON, NAGYSZERŰ ÁRON! BOMBA ÁR BOMBA ÁR. mindennap! 590 ft. kevesebbért...

DIVATOSAN. többet A MELEGEBB NAPOKON, NAGYSZERŰ ÁRON! BOMBA ÁR BOMBA ÁR. mindennap! 590 ft. kevesebbért... DIVATOSAN A MELEGEBB NAPOKON, NAGYSZERŰ ÁRON! többet kevesebbért... mindennap! BOMBA ÁR leggings lányoknak, szívecskés mintával és gumis derékkal, szürke, türkiz vagy neon korallszínű, 98 128 cm BOMBA

Részletesebben

Szívből. meglepetések! többet. jövő. mindennap! 1090 ft. 720 ft. kevesebbért...

Szívből. meglepetések! többet. jövő. mindennap! 1090 ft. 720 ft. kevesebbért... Szívből jövő meglepetések! többet kevesebbért... mindennap! PÁRNA valentin-napi motívummal, különböző mintákkal, 40 x 40 cm TAKARÓ 1490 ft valentin-napi motívummal, különböző mintákkal, 130 x 170 cm 2

Részletesebben

Érvényes: Együtt minden. varázslatos GÖMBSZETT Ft. Ft/szett, vegyes színek, 46 db

Érvényes: Együtt minden. varázslatos GÖMBSZETT Ft. Ft/szett, vegyes színek, 46 db Érvényes: 2018.10.18-128. Együtt minden varázslatos GÖMBSZETT Ft/szett, vegyes színek, 46 db 1 290 Ft Vásárolj karácsonyi dekorációt ONLINE! Bárhol is laksz, varázsolj velünk ünnepi hangulatot otthonodba!

Részletesebben

799,- Illatteszter papírcsíktömb. Csomagolópapírés szalagszett. Oh la la! logós kollekció. Limitált

799,- Illatteszter papírcsíktömb. Csomagolópapírés szalagszett. Oh la la! logós kollekció. Limitált Illatteszter papírcsíktömb A kitéphető parfümteszter csíkokat bármikor magadnál tarthatod, így játszva bemutathatsz akár több illatot is Vásárlóidnak. Könnyen kitéphető, perforált csíkok, 40 alkalomra

Részletesebben

Shaggy szőnyeg 51 Bone

Shaggy szőnyeg 51 Bone Shaggy szőnyeg 51 Bone RENDELÉSRE - - 5 990 Ft - 24 900 Ft 1.oldal Shaggy szőnyeg 63 Bone RENDELÉSRE - - 5 990 Ft - 24 900 Ft 2.oldal Shaggy szőnyeg 690 Bone RENDELÉSRE - - 5 990 Ft - 24 900 Ft 3.oldal

Részletesebben

Kreatív nyár. w w w. m i o v o d a n k. h u

Kreatív nyár. w w w. m i o v o d a n k. h u Kreatív nyár A mi óvodánk, A mi nyarunk... 5.190 Ft Karton keretek - négy évszak CR 2500 100 db A4-es karton; 25 minta a négy évszak témájában Színes celofán CR 3300 6 tekercs, 6 külöböző színben. Méret:

Részletesebben

Gyere és nézd meg mindig kedvező. árainkat! többet NYITÁS , 9 ÓRA. bomba ár. bomba ár. mindennap! 720 ft ft. kevesebbért...

Gyere és nézd meg mindig kedvező. árainkat! többet NYITÁS , 9 ÓRA. bomba ár. bomba ár. mindennap! 720 ft ft. kevesebbért... Gyere és nézd meg mindig kedvező többet kevesebbért... mindennap! bomba ár Pulóver fiúknak, mintás, fehér vagy fekete színben, 98-164 cm 720 ft árainkat! 720 ft bomba ár Felső lányoknak, csillogós mintával,

Részletesebben

Sün Simi. Iskolás Sün lettem Simi. 1. Hol lakhat Sün Simi? Színezd ki, és rajzold oda Simit! 2. Színezd ki Simi táplálékait!

Sün Simi. Iskolás Sün lettem Simi. 1. Hol lakhat Sün Simi? Színezd ki, és rajzold oda Simit! 2. Színezd ki Simi táplálékait! Iskolás Sün lettem Simi Sün Simi. Hol lakhat Sün Simi? Színezd ki, és rajzold oda Simit! 2. Színezd ki Simi táplálékait!. Rajzold le, mi jelenthet veszélyt Simi számára! Óvodából az iskolába. Rajzold le,

Részletesebben

L12005 Régi nettó ár: 246.- Régi nettó ár: 1 855.- AKCIÓS NETTÓ ÁR: 170.- AKCIÓS NETTÓ ÁR: 1 200.-

L12005 Régi nettó ár: 246.- Régi nettó ár: 1 855.- AKCIÓS NETTÓ ÁR: 170.- AKCIÓS NETTÓ ÁR: 1 200.- AUTÓ ILLATOSÍTÓ GEKKO, TAPADÓKORONGOS; TÖBB ILLAT L05012 FOTÓKERET+AKASZTÓ, HALAS 35*24CM COUNTRY L12005 Régi nettó ár: 246.- Régi nettó ár: 1 855.- AKCIÓS NETTÓ ÁR: 170.- AKCIÓS NETTÓ ÁR: 1 200.- FOTÓKERET

Részletesebben

többet 1090 ft 720 ft bomba ár 2190 ft mindennap! kevesebbért... Az ajánlat tól ig, illetve a készlet erejéig érvényes.

többet 1090 ft 720 ft bomba ár 2190 ft mindennap! kevesebbért... Az ajánlat tól ig, illetve a készlet erejéig érvényes. többet kevesebbért... mindennap! 100% pamut ruha lányoknak, nyomattal, fehér vagy rózsaszín, vagy rövidnadrág fiúknak, színes mintával, 100% pamut póló fiúknak, mintával és díszítéssel, fehér-zöld vagy

Részletesebben

kedvező áron TAVASZI SZÍNVARÁZS többet 430 Ft mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért... BOMBA ÁR felső póló

kedvező áron TAVASZI SZÍNVARÁZS többet 430 Ft mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért... BOMBA ÁR felső póló TAVASZI SZÍNVARÁZS kedvező áron többet kevesebbért... mindennap! BOMBA ÁR 430 Ft kislányoknak, fodros ujjakkal, 74-98 cm lányoknak, 104-134 cm póló kisfiúknak, 74 98 cm fiúknak, AZ AJÁNLAT 2019.04.25-től

Részletesebben

R E K L Á M S T Ú D I Ó. Camiz karácsonyi zokni Cikkszám: A Lista ár: Ft/db + Áfa

R E K L Á M S T Ú D I Ó. Camiz karácsonyi zokni Cikkszám: A Lista ár: Ft/db + Áfa E B Jázmin Stúdió Kft H-5000 Szolnok, Abonyi út 1/E office@jazmingiftcom Klasszikus Mikulás sapka fehér pom-pommal Cikkszám: A761655-05 Anyaga: poliészter Méret: 300 x 400 mm Lista ár: 144-Ft/db + Áfa

Részletesebben

LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére

LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére Kabinbőrönd Legyen szó hosszúhétvégéről, akár egy üzleti bemutatóra szánt termékekről és nyomtatványokról, a könnyű bőröndbe gond nélkül be tudsz pakolni! 2 keréken

Részletesebben

BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres)

BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres) 2016.11.25. 27. BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres) 1150 "BLUE" * kobaltkék üveg * 10 ml 1650 1500 1230 3 911 1151 "OPAL" * mattfehér opál üveg * 10 ml 1650 1500 1230 3 911 1152-01 "PIERROT 01"

Részletesebben

Mindig alacsony áron FEDEZD FEL ÚJ, INSPIRÁLÓ KOLLEKCIÓNKAT. többet. 750 Ft. 750 Ft-tól 2190 Ft. mindennap! AZ AJÁNLAT tól

Mindig alacsony áron FEDEZD FEL ÚJ, INSPIRÁLÓ KOLLEKCIÓNKAT. többet. 750 Ft. 750 Ft-tól 2190 Ft. mindennap! AZ AJÁNLAT tól FEDEZD FEL ÚJ, INSPIRÁLÓ többet kevesebbért... mindennap! KOLLEKCIÓNKAT Mindig alacsony áron Gyertya pohár formájú, ezüst színű, többféle változat, 7x8 cm képkeret mérete: 13 x 18 cm Párnahuzat puha rojtos

Részletesebben

többet bomba ár 1090 ft 720 ft bomba ár mindennap! kevesebbért... Az ajánlat től ig, illetve a készlet erejéig érvényes.

többet bomba ár 1090 ft 720 ft bomba ár mindennap! kevesebbért... Az ajánlat től ig, illetve a készlet erejéig érvényes. többet kevesebbért... mindennap! bomba ár Rövidnadrág nőknek, 100% pamut, mintás, szegéssel sötétkék, 34-42, vagy férfiaknak, zsebes, sötétkék színben, M-XL bomba ár 100% pamut rövidnadrág lányoknak, szürke

Részletesebben

Játékok. 2797 322. oldal. Játékok

Játékok. 2797 322. oldal. Játékok 24 oldal 2797 322. oldal 311 certified promotional items Európai Minőségi Tanúsítvány? 2788 Zsírkrétakészlet, 6 db-os. A zsírkréták színe: narancs, zöld, sárga, piros, kék, lila. EN71 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Részletesebben

Halloween Összefoglaló: Gyülekező. Kézműves foglalkozás Bázisos játék A bázisok nevei és feladatok röviden: 1. bázis Halász Hat Alma (Halász Alma)

Halloween Összefoglaló: Gyülekező. Kézműves foglalkozás Bázisos játék A bázisok nevei és feladatok röviden: 1. bázis Halász Hat Alma (Halász Alma) Halloween Összefoglaló: A program a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskolában került megrendezésre 2012. október 27-én 14:00 órai kezdettel. Rendezvényünkön 60 jelmezbe öltözött gyermek jelent meg. Nagyon

Részletesebben

március 8-tól

március 8-tól www.kik-textilien.hu Dekor nyulak 1 Tojáson ülő, magasság: kb. 13 cm, csak 430,-/db 2 Álló, magasság: kb. 16 cm, csak 570,-/db 3 Álló, magasság: kb. 21 cm, csak 830,-/db 4 Álló, magasság: kb. 45 cm, csak

Részletesebben

VIRÁGKÖTÉSZETI ÉS SELYEMVIRÁG NAGYKERESKEDÉS

VIRÁGKÖTÉSZETI ÉS SELYEMVIRÁG NAGYKERESKEDÉS VIRÁGKÖTÉSZETI ÉS SELYEMVIRÁG NAGYKERESKEDÉS 2019 Anyák napja május 5. Közép iskolai ballagás május 3-4. Általános iskolai ballagás június 14-15. Óvodai ballagás május-június Tűzőhab vizes Victoria MB39257

Részletesebben

1. osztály - Olvasás Mintafeladat

1. osztály - Olvasás Mintafeladat Segítséggel olvassátok el az alábbi rövid szöveget, majd színezzétek ki az adventi koszorút a szöveg alapján! A karácsony előtti várakozás jelképe az adventi koszorú. A hagyomány szerint zöld fenyőágakból

Részletesebben