Fólia és gumi lufik 2 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek 10 Repcsik parti 26 Vicces termékek 26 Esküvői / dekorációs termékek 29 Mintás asztal

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Fólia és gumi lufik 2 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek 10 Repcsik parti 26 Vicces termékek 26 Esküvői / dekorációs termékek 29 Mintás asztal"

Átírás

1

2 Fólia és gumi lufik 2 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek 10 Repcsik parti 26 Vicces termékek 26 Esküvői / dekorációs termékek 29 Mintás asztal teríték 30 Boldog születésnapot II. szett 30 Szörny Egyetem parti 33

3 Fólia és gumi lufik Q5' léggömb női arc /Q Q5' léggömb férfi arc /Q Minimális rendelési egység 10 db. Minimális rendelési egység 10 db. Súly, műanyag vegyes formák 8g, pasztell / AM Q16'gumi lufi férfi arc / Q Minden alkalomra ajánljuk ezeket a kedves kis műanyag léggömb tartó súlyokat. Egy súly 1 db héliummal töltött lufit tud megtartani. Q16'gumi lufi női arc / Q A 23 cm-es fólia lufi, Angry Birds Fekete madár / Minimális rendelési mennyiség 5 db. Ha Te is szereted az Angry Birds játékot akkor mindenképpen szerezd meg ezt a fekete madaras fólia lufit! A léggömb mérete: 23 cm, felfújható levegővel, hegesztést igényel.

4 Fólia és gumi lufik A 23 cm-es fólia lufi, Némó / A 23 cm-es fólia lufi, Pókember Ultimate / Szabadítsd ki Némót az akváriumból és dobd vissza a tengerbe, hogy ismét vidáman úszkálhasson papájával és barátaival. A léggömb mérete: 23 cm. Levegővel fújható, hegesztést igényel. Kérésre fújva, pálcára téve küldjük. Fújás + pálca ára: 80 Ft + áfa. Máris akcióba lendül a híres Pókember, hogy megmentse a bajba jutottakat! A fólia léggömbhöz választhatsz Spiderman tányér szettet és további kiegészítőket.mérete: 23 cm. Levegővel fújható, hegesztést igényel. Kérésre felfújva, pálcára téve küldjük. Fújás+pálca ára: 80 Ft + Áfa. A 23 cm-es fólia lufi, Princess Garden szív / A 23 cm-es fólia lufi, Angry Birds Pink madár / Ajándékozz kislányodnak névnapjára, születésnapjára egy hercegnős fólia lufit, amit kiegészíthetsz hozzá illő gumi lufikkal is. Mérete: 23 cm. Levegővel fújható, hegesztést igényel. Kérésre felfújva, pálcára téve küldjük. Fújás+pálca ára: 80 Ft + Áfa. Ha Te is szereted az Angry Birds játékot akkor mindenképpen szerezd meg ezt a pink madaras fólia lufit! A léggömb mérete: 23 cm, felfújható levegővel, hegesztést igényel. A 23 cm-es fólia lufi, Angry Birds csapat / A 23 cm-es fólia lufi, Angry Birds Zöld malac / Ha Te is szereted az Angry Birds játékot akkor mindenképpen szerezd meg ezt a fólia lufit, amelyen rajta van az Angry Birds csapat! A léggömb mérete: 23 cm, felfújható levegővel, hegesztést igényel. Ha Te is szereted az Angry Birds játékot akkor mindenképpen szerezd meg ezt a zöld malacos fólia lufit! A léggömb mérete: 23 cm, felfújható levegővel, hegesztést igényel.

5 Fólia és gumi lufik A 23 cm-es fólia lufi, Angry Birds Sárga madár / A 23 cm-es fólia lufi, Angry Birds Piros madár / Ha Te is szereted az Angry Birds játékot akkor mindenképpen szerezd meg ezt a sárga madaras fólia lufit! A léggömb mérete: 23 cm, felfújható levegővel, hegesztést igényel. Ha Te is szereted az Angry Birds játékot akkor mindenképpen szerezd meg ezt a piros madaras fólia lufit! A léggömb mérete: 23 cm, felfújható levegővel, hegesztést igényel. Q5' női-férfi arc 4db/cs / Q Súly, magenta csillag/ AM Hogy ne szálljon el a héliumos lufi csokor! Partikra, céges rendezvényekre, karácsonyra egyaránt szépen mutat az asztalon, vagy a padlón elhelyezett héliumos léggömbcsokor, melyet ez a magenta színű, csillag formájú léggömbnehezék könnyedén megtart! A mini fólia lufi, Monster High koponya / A mini fólia lufi, Princess kastély / Rendezz egy iskolás szörny csemetés szülinapi partit és használd ezt a Monster High koponyás fólia lufit is a dekorációhoz! Mérete kb.30 cm. Levegővel fújható, hegesztést igényel. Kérésre felfújva, pálcára téve küldjük. Fújás+pálca ára: 80 Ft + Áfa. Szeretnéd közelebbről is megcsodálni a mesebeli hercegnők kastélyát? Most megteheted, ha megvásárolod ezt a hercegnős fólia léggömböt! A léggömb mérete: kb. 30 cm. Levegővel fújható, hegesztést igényel. Kérésre felfújva, pálcára téve küldjük Fújás + pálca ára: 80 Ft + Áfa.

6 Fólia és gumi lufik A mini fólia lufi, Pókember fej / A mini fólia lufi, Angry Bird Piros madár / Minden pókemberes parti kiegészítője lehet ez a Pókember fej formájú fólia lufi! Mérete kb.30 cm. Levegővel fújható, hegesztést igényel. Kérésre felfújva, pálcára téve küldjük. Fújás+pálca ára: 80 Ft + Áfa. Ha Te is szereted az Angry Birds játékot akkor mindenképpen szerezd meg ezt a piros madaras mini forma fólia lufit! A léggömb mérete: kb. 20 cm, felfújható levegővel, hegesztést igényel. A mini fólia lufi, Angry Bird Zöld malac / ' fólia lufi HB koktélos / CO Ha Te is szereted az Angry Birds játékot akkor mindenképpen szerezd meg ezt a zöld malacos mini forma fólia lufit! A léggömb mérete: kb. 20 cm, felfújható levegővel, hegesztést igényel. Minden vidám születésnap elmaradhatatlan kelléke ez a Happy Birthday feliratos, koktélos poharakkal díszített fólia léggömb! Akár az ünnepeltet lepjük meg vele, akár dekorációként használjuk, mindenképpen jól mutat a bulin. Mérete: 45 cm, önzárószeleppel rendelkezik. Héliummal és levegővel is fújható. 18' fólia lufi Baby Boy állatos / CO ' fólia lufi Sweet 16 / CO Mi lehet kedvesebb ajándék egy újszülött kisfiú megünneplésére? Persze, hogy ez a kedves, dzsungel állatos "Baby Boy" feliratos fólia lufi! A lufihoz választhatsz színben hozzá illő ajándék díszdobozt a meglepetés ajándéknak. Mérete: 45 cm, önzárószeleppel rendelkezik. Lepd meg 16 éves nagylányodat születésnapján ezzel a "Sweet 16" feliratos héliumos léggömbbel, amit kiegészíthetsz hozzá illő évszámos és mintás gumi lufikkal is! Mérete: 45 cm. Felfújható héliummal és levegővel is, önzáró szeleppel rendelkezik.

7 Fólia és gumi lufik 18' fólia lufi CO Birthday cirkuszos / 45 cm-es hologramos Boldog Születésnapot fólia lufi / CO F Melyik gyerkőc ne örülne ennek a cirkuszos fólia lufinak a szülinapján? A lufi kiegészíthető állat figurás gumi lufikkal is. Mérete: 45 cm. Felfújható héliummal és levegővel is, önzáró szeleppel rendelkezik. Ma van a szülinapod? Ugye Te is örülnél ennek a szép, színes, hologramos Boldog Születésnapot feliratos fólia léggömbnek? Csokorba kötve ízlésesen mutat néhány színes gumilufival együtt. Mérete: 45 cm, önzáró szeleppel rendelkezik. Felfújható héliummal és levegővel is. 55 cm-es gumi lufi, Halloween fehér szellem 10db/cs / R cm-es gumi lufi, Halloween narancs boszi 10db/cs / R Minden Halloween buli elengedhetetlen kiegészítője a gumi lufi, mely kiegészíthető hozzá illő fólia léggömbökkel is. Ez a fehér színű léggömb 55 cm-es és egy vidám kis szellemet mintáz. Egy csomag tartalma: 10 db lufi Minden Halloween buli elengedhetetlen kiegészítője a gumi lufi, mely kiegészíthető hozzá illő fólia léggömbökkel is. Ez a narancs színű léggömb 55 cm-es és mókás kis boszit mintáz. Egy csomag tartalma: 10 db luf 55 cm-es gumi lufi, Halloween fekete csontváz 10db/cs / R 'printelt léggömb kártya-kockás 10db/cs / Minden Halloween buli elengedhetetlen kiegészítője a gumi lufi, mely kiegészíthető hozzá illő fólia léggömbökkel is. Ez a fekete színű léggömb 55 cm-es és mókás csontvázat mintáz. Egy csomag tartalma: 10 db luf Ha Te is szeretsz kártyázni és rendezel a partit barátaiddal, dobd fel a hangulatot néhány színes lufival is! A lufi mérete: 30 cm. Felfújható héliummal. Egy csomag tartalma: 10 db lufi.

8 Fólia és gumi lufik 11'printelt léggömb hangjegyes 10db/cs / 'printelt léggömb egyediesíthető 10db/cs / Rendezz egy zenés bulit és dekoráld a helyszínt ezekkel a hangjegy mintás lufikkal! A lufi mérete: 30 cm. Felfújható héliummal. Egy csomag tartalma: 10 db lufi, 2 színben A 45 cm-es fólia lufi, Angry Birds csapat / A 45 cm-es fólia lufi, Princess / Ha Te is szereted az Angry Birds játékot akkor ezt a madaras lufit Neked találták ki! Mérete: 45 cm, felfújható levegővel és héliummal is, önzáró szeleppel rendelkezik. Szülinapra, névnapra minden kislány örülne ennek a szép hercegnős fólia léggömbnek! Mérete: 45 cm. Önzáró szeleppel rendelkezik, felfújható héliummal és levegővel egyaránt! A 43 cm-es fólia lufi, Mickey HB csomagolt/ A 45 cm-es fólia lufi, Minnie / A híres Walt Disney mesék kedvelt Mickey egér figurája mosolyoghat Rád és ünnepelheti Veled születésnapodat ezzel a lufival! Mérete: 43 cm. Önzáró szeleppel rendelkezik, felfújható héliummal és levegővel is. A híres Walt Disney mesék kedvelt Minnie egér figurája mosolyoghat Rád és ünnepelheti Veled születésnapodat, vagy névnapodat. Mérete: 45 cm. Önzáró szeleppel rendelkezik, felfújható héliummal és levegővel egyaránt.

9 Fólia és gumi lufik A 45 cm-es fólia lufi, Csingiling / A 45 cm-es fólia lufi, Princess szív formájú / Legyen bármilyen alkalom, kislányoknak kedves ajándék lehet ez a szép Csingilinges fólia léggömb. A lufi kiegészíthető feliratokkal, girlandokkal, lampionokkal, parti tányér szettekkel. Mérete: 45 cm, önzárószeleppel rendelkező léggömb. Felfújható héliummal és levegővel egyaránt. Szülinapra, névnapra minden kislány örülne ennek a szív formájú, szép hercegnős fólia léggömbnek! Mérete: 45 cm. Önzáró szeleppel rendelkezik, felfújható héliummal és levegővel egyaránt! A 45 cm-es fólia lufi, Pókember Ultimate / A 45 cm-es fólia lufi, Csingiling csomagolt/ Máris akcióba lendül a híres Pókember, hogy megmentse a bajba jutottakat! A fólia léggömbhöz választhatsz Spiderman tányér szettet és további kiegészítőket. Mérete: 45 cm. Héliummal és levegővel is fújható. Önzáró szeleppel rendelkezik. Legyen bármilyen alkalom, kislányoknak kedves ajándék lehet ez a szép Csingilinges fólia léggömb. A lufi kiegészíthető feliratokkal, girlandokkal, lampionokkal, parti tányér szettekkel. Mérete: 45 cm, önzárószeleppel rendelkező léggömb. Felfújható héliummal és levegővel egyaránt. A 43 cm-es fólia lufi, Bosszúállók csomagolt/ A 45 cm-es fólia lufi, Pókember Ultimate csomagolt/ Mérete: 43 cm. Felfújható héliummal és levegővel egyaránt! Önzáró szeleppel rendelkezik. Máris akcióba lendül a híres Pókember, hogy megmentse a bajba jutottakat! A fólia léggömbhöz választhatsz Spiderman tányér szettet és további kiegészítőket. Mérete: 45 cm. Héliummal és levegővel is fújható. Önzáró szeleppel rendelkezik.

10 Fólia és gumi lufik A 43 cm-es fólia lufi, My Little Pony csomagolt/ A 45 cm-es fólia lufi, HB Hercegnők csomagolt/ Kedveskedj kislányodnak szülinapjára, vagy gyereknapra ezzel a My Little Pony figurás fólia lufival! Mérete: 43 cm. Felfújható héliummal és levegővel is, önzáró szeleppel rendelkezik. Melyik kislány ne örülne szülinapjára ennek a szép, Happy Birthday feliratos, hercegnős fólia léggömbnek?! Mérete: 45 cm. Önzáró szeleppel rendelkezik, felfújható héliummal és levegővel egyaránt! Hello Kitty Hearts léggömb 8 db/cs / P A super fólia lufi, meggyes muffin HB csomagolt/ Minden kislányos szülinap elmaradhatatlan kelléke ez a kedves, Hello Kitty cicás gumi lufi. Egészítsd ki hozzá illő fólia lufikkal, feliratokkal, girlandokkal is a dekorációt. Egy csomag tartalma: 8 db lufi. Az igazi torta mellé ajándékozz az ünnepeltnek egy szülinapi meggyes muffinos fólia léggömböt, melyet csokorba köthetsz színes gumi lufikkal is! Mérete: kb. 80 cm. Önzáró szeleppel rendelkezik, felfújható héliummal. A super fólia lufi, Angry Birds Piros madár, csomagolt / A super fólia lufi, esküvői harang csomagolt / Ha Te is szereted az Angry Birds játékot akkor ezt a piros madaras lufit Neked találták ki! Mérete: kb cm, felfújható héliummal, önzáró szeleppel rendelkezik. Esküvői rendezvények romantikus díszítő eleme lehet ez az esküvői harang, amit kiegészíthetsz hozzá illő lampionokkal, girlandokkal is. Mérete: kb. 80 cm. Felfújható héliummal, önzáró szeleppel rendelkezik.

11 Fólia és gumi lufik A super fólia lufi, My little Pony szivárvány csomagolt / A super fólia lufi, HB Minnie egyediesíthető / Kedveskedj kislányodnak szülinapjára, vagy gyereknapra ezzel a My Little Pony szivárványos fólia lufival! Mérete: 68 cm. Felfújható héliummal, önzáró szeleppel rendelkezik. Tedd egyedivé ezt a Minnie egeres szülinapi lufit azzal, hogy ráírod az ünnepelt nevét! Mérete: 83 cm. Felfújható héliummal, önzáró szeleppel rendelkezik. A Sétáló fólia léggömb Vőlegény / A Sétáló fólia léggömb Menyasszony / Lepd meg az esküvői párt ezzel a sétáló vőlegény léggömbbel, amit kiegészíthetsz a hozzá illő menyasszonnyal is. Magassága: 127 cm. Felfújható héliummal, önzáró szeleppel rendelkezik. Lepd meg az esküvői párt ezzel a sétáló menyasszony léggömbbel, amit kiegészíthetsz a hozzá illő vőlegénnyel is. Magassága: 127 cm. Felfújható héliummal, önzáró szeleppel rendelkezik. Lánybúcsús szalag Bride to Be / U 'Szekszeksön szenvicspálcika T Ha Te vagy a leendő ara, akkor viseld a lánybúcsús partin magadon ezt a Bride to Be! feliratos rózsaszín vállszalagot, amit kiegészíthetsz hozzá illő kitűzővel és koronával is. 6db/cs /

12 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek Koktél szívószál T hölgyeknek 10db/cs / Pólóra vasalható matrica 'Bride to Be / CHG Kitűző 'Férjhez megyek / CHP12CCF Bilincs fekete kövekkel / CHG110P A leendő menyasszony lánybúcsús kiegészítője lehet ez a "Férjhez megyek" feliratos, pink-fekete kitűző, melyhez jól illik egy lánybúcsús tiara is. Szeretnél pároddal egy lebilincselő éjszakát? Akkor ezt a fekete színű bilincset Neked találták ki! Bilincseld párodat az ágyhoz ezzel a bilinccsel, meglátod tetszeni fog neki a játék! Kiváló lánybúcsús ajándék lehet! Nyakba akasztható pohár / CHHP Ördögszarv fátyollal / CHG Lánybúcsús partikra, nyári fesztiválokra ajánljuk ezt a nyakba akasztható poharat.

13 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek Girls night out! koktélszalvéta 16 db/cs / U Toalett papír 'szex' / APOSTP Lánybúcsúra, csajos bulira ajánljuk ezt a koktélszalvétát. A csomag 16 db szalvétát tartalmaz. Ördögszarv fekete, CHG11JD pink tollal / Világítós tiara, többféle színben / U Halloween partira, szilveszteri buliba, vagy Angyalok és ördögök partira készülsz? Esetleg lánybúcsút szervezel a barátnődnek? Bármelyik szerepre is készülsz, ez a fekete ördögszarv pink tolldíszítéssel tökéletes kiegészítője lesz a parti viseletednek. Világítós tiara, amelyet ajánlunk kislányos szülinapokhoz, lánybúcsúkhoz, nyári fesztiválokhoz, kerti partikhoz. Zöld, rózsaszín és lila színben rendelhető. Megrendeléskor jelezd, hogy melyiket szeretnéd. Világító varázspálca hölgyeknek, fehér / CHG313027W Világító varázspálca hölgyeknek, pink / CHG313027P

14 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek Szívószál fekete, rajta sötétben világító kuki hölgyeknek 6db/cs / T99758G Bride To Be fehér kitűző / U Bevállalós hölgyeknek ajánljuk lánybúcsús partikra ezeket a szívószálakat! Egy csomag tartalma: 6 db sötétben világító szívószál. Tűzd a menyasszony ruhájára a lánybúcsún ezt a fehér színű, Brit To Be feliratos kitűzőt, amit kiegészíthetsz vállszalaggal, tiarával is. Bride To Be pink kitűző / U Üvegre húzható póló Game over / NAKP Tűzd a menyasszony ruhájára a lánybúcsún ezt a pink színű, Brit To Be feliratos kitűzőt, amit kiegészíthetsz vállszalaggal, tiarával is. Legénybúcsú, vagy lánybúcsú alkalmából ajándékozd meg a barátodat és vigyél egy üveg italt. Hogy az üveg ne maradjon csupasz, húzd fel rá ezt a üvegre méretezett pólót, amelyen még egy tréfás felirat is van. Mérete: 13 x 18 cm. Vállszalag Bride to be / CHG110P Nyakba akasztható kém/cső hölgyeknek / T Ha Te vagy a leendő ara, akkor viseld a lánybúcsús partin magadon ezt a Bride to Be! feliratos rózsaszín vállszalagot, amit kiegészíthetsz hozzá illő kitűzővel és koronával is. Lánybúcsús partikra ajánljuk a menyasszonynak ezt a "kémcső" formájú poharat, amiből igyon egy kortyot, ha nem válaszol jól a neki feltett kérdésre.

15 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek Bilincs rózsaszín műanyag, szív formájú / T Kínálótálca egyedi formával, hölgyeknek kb.40cm / T Szeretnél pároddal egy lebilincselő éjszakát? Akkor ezt a szív formájú bilincset Neked találták ki! Bilincseld párodat az ágyhoz ezzel a bilinccsel, meglátod tetszeni fog neki a játék! Kiváló lánybúcsús ajándék lehet! Üvegre tehető T99666BC szívószál hölgyeknek Világító nyuszi hajpánt pink / CHG313006P / Világító nyuszi CHG313006W hajpánt fehér Vállszalag Bride to be, pink / SM Ha Te vagy a leendő ara, akkor viseld a lánybúcsús partin magadon ezt a Bride to Be! feliratos rózsaszín vállszalagot, amit kiegészíthetsz hozzá illő kitűzővel és koronával is. /

16 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek Nyakba akasztható pohár Bride to Be / TGNO Mini cowboy CHP12CCM Fekete vállszalag Bride to be színes felirattal / CHGNO Varázspálca hölgyeknek 36cm / T Ha Te vagy a leendő ara, akkor viseld a lánybúcsús partin magadon ezt a színes Bride to Be! feliratos fekete vállszalagot, amit kiegészíthetsz hozzá illő kitűzővel és koronával is. Lánybúcsús partikra ajánljuk a leendő arának ezt a rózsaszín varázspálcát, amit egészíts ki hozzá illő hajráffal is. Mini kalap fehér, CHP12CCF Elkelt nyakkendő / NANY 'Bride to be / kalap pink tollal A lánybúcsúján lepd meg a menyasszonyt ezzel a tréfás feliratú, mintás nyakkendővel. A nyakkendő 37 cm hosszú. /

17 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek Lánybúcsú nyakkendő / NANY Férjhez megyek vállszalag / NASZ A lánybúcsúján lepd meg a menyasszonyt ezzel a Lánybúcsú feliratú, mintás nyakkendővel. A nyakkendő 37 cm hosszú. A lánybúcsúján lepd meg a menyasszonyt ezzel a mintás vállszalaggal, amit magán viselhet a lánybúcsún. A vállszalag mérete: szélessége 10 cm, hossza 80 cm. Figyelem! Lánybúcsú... NANY Legénybúcsú... vállszalag / NASZ nyakkendő / Lánybúcsúra vigyél a menyasszonynak egy ilyen rózsaszín nyakkendőt, amelyen tréfás felirat is van. A nyakkendő mérete: szélessége 13 cm, hossza 37 cm. A legénybúcsúján lepd meg a férj jelöltet ezzel a mintás vállszalaggal, amit magán viselhet a legénybúcsún. A vállszalag mérete: szélessége 10 cm, hossza 80 cm. Lánybúcsú... vállszalag / NASZ Elkelt vállszalag / NASZ A lánybúcsúján lepd meg a menyasszonyt ezzel a mintás vállszalaggal, amit magán viselhet a lánybúcsún. A vállszalag mérete: szélessége 10 cm, hossza 80 cm. A lánybúcsúján lepd meg a menyasszonyt ezzel a mintás vállszalaggal, amit magán viselhet a lánybúcsún. A vállszalag mérete: szélessége 10 cm, hossza 80 cm.

18 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek Game over vállszalag / NASZ Lánybúcsú vállszalag / NASZ A legénybúcsúján lepd meg a vőlegényt ezzel a mintás vállszalaggal, amit magán viselhet a legénybúcsún. A vállszalag mérete: szélessége 10 cm, hossza 80 cm. A lánybúcsúján lepd meg a menyasszonyt ezzel a mintás vállszalaggal, amit magán viselhet a lánybúcsún. A vállszalag mérete: szélessége 10 cm, hossza 80 cm. Fekete mini cowboy BOL kalap csattal / Mini cowboy kalap fátyollal / CHG Farsangi bulikra, lánybúcsús partikra egyaránt ajánljuk ezt a fekete színű, MINI cowboy kalapot! A kalap csattal rögzíthető. Egészítsd ki hozzá illő boával. Dobókocka pink 2db/cs / TGNO Pink party Girl nyakkendő / CHHP Szülinapi buliba, vagy lánybúcsúra ajánljuk ezt a pink színű nyakkendő Party Girl felirattal. Egészítsd ki kitűzővel, boával és egy vicces parókával.

19 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek Tiara Bride to be, fátyollal / CHG11JY Vállszalag Bride to be, fekete / SM Ha Te vagy a leendő ara, akkor viseld a lánybúcsús partin magadon ezt a Bride to Be! feliratos rózsaszín vállszalagot, amit kiegészíthetsz hozzá illő kitűzővel és koronával is. Tiara 'Férjhez CHP12CCF megyek, fátyollal / Combcsipke pohárral hölgyeknek / T Lánybúcsúján a menyasszony viselje magán egész este ezt a Férjez megyek feliratú, tiarát fátyollal. Lánybúcsúkra ajánljuk a menyasszonynak ezt a pink-fehér, pohárral ellátott combcsipkét! Vállszalag 'Férjhez megyek / CHFUN Fekete vállszalag és kitűző szett Bride to be pink felirattal / CHGNO Ha Te vagy a leendő ara, akkor viseld a lánybúcsús partin magadon ezt a Férjhez megyek! feliratos rózsaszín vállszalagot, amit kiegészíthetsz hozzá illő kitűzővel és koronával is. Ha Te vagy a leendő ara, akkor viseld a lánybúcsús partin magadon ezt a Bride to Be! feliratos fekete vállszalagot és a hozzá illő kitűzőt.

20 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek Macska szett 4részes (hajpánt,orr,kesztyű,farkinca) / CHG Fütyi formájú lufi hölgyeknek 6db/cs / T Minden lánybúcsú elengedhetetlen kelléke ez a forma gumi lufi! Alapozd meg a hangulatot a léggömbökkel a leendő menyasszony pedig viseljen magán lánybúcsús tiarát, nyakláncot és kitűzőt is. Egy csomag tartalma: 6 db lufi, rózsaszín és lila színekben. Fehér boa 180 cm / BOL52794feher Piros boa 180 cm / BOL52794piros Ugye Neked is tetszik ez a fehér színű boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, lánybúcsúra vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm. Ugye Neked is tetszik ez a piros színű boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, lánybúcsúra vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm. Pink boa 180 cm / BOL52794pink Lila boa 180 cm / BOL52794lila Ugye Neked is tetszik ez a pink színű boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, lánybúcsúra vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm. Ugye Neked is tetszik ez a lila színű boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, lánybúcsúra vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm.

21 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek Sárga boa 180 cm / BOL52794sarga Mini kalap pink, fekete szalaggal és tollal / SM Ugye Neked is tetszik ez a sárga színű boa? Viselheted szilveszterkor, farsangkor, álarcos bálba, lánybúcsúra vagy egyszerűen csak hétvégi partikon. Bármilyen ruhához jól illik. Viselj hozzá parókát és szemmaszkot is, így biztosan senki sem fog rád ismerni. Hossza: 180 cm. Farsangi bulikra, lánybúcsús partikra egyaránt ajánljuk ezt a pink színű, fekete szalaggal és tollal díszített MINI kalapot! Egészítsd ki hozzá illő boával. Mini kalap fekete, fekete szalaggal és tollal / SM Dobókocka jumbo 6*6 cm, 2db/cs / T Farsangi bulikra, lánybúcsús partikra egyaránt ajánljuk ezt a fekete színű, fekete szalaggal és tollal díszített MINI kalapot! Egészítsd ki hozzá illő boával. Játssz egy páros játszmát kedveseddel és dobd fel az éjszaka hangulatát! Csak kövessétek a kockák utasításait! Egy csomag tartalma: 2 db dobókocka. Mérete: 6x6 cm. Söröskorsó kalap / BOL Bride To Be szemüveg / SM Poénos házibulikra, zenei fesztiválokra, focimeccsre, legénybúcsús partikra, szilveszterre ajánljuk ezt a sárga színű sörkalapot! Lánybúcsús partikra ajánljuk a leendő arának ezt a pink színű, Bride to be feliratos szemüveget, amit kiegészíthet hozzá illő kitűzővel, tiarával is.

22 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek Zenélő alsónadrág, tehén / T Zenélő alsónadrág, elefánt / T Zenélő alsónadrág, ló / T Tölts a menyasszonynak egy utolsót! Csak hölgyeknek! / T Lánybúcsús partikra ajánljuk a menyasszonynak ezt a vicces játékot! Kötény hölgyeknek, vízes póló Kötény hölgyeknek, Habfürdő Lánybúcsús partikra, vicces bulikba ajánljuk a hölgyeknek ezt a szexi vizes pólós kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal, boával is! Lánybúcsús partikra ajánljuk a hölgyeknek ezt a Habfürdős kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő boáva, kalappal is!

23 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek Kötény hölgyeknek, Tattoo lady Kötény uraknak, Motoros férfi Lánybúcsús partikra ajánljuk a hölgyeknek ezt a Tattoo lady kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő boáva, kalappal is! Legénybúcsús partikra ajánljuk az uraknak ezt a Motoros férfi kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal is! Kötény hölgyeknek, Police girl Kötény uraknak, Tűzoltó Lánybúcsús partikra ajánljuk a hölgyeknek ezt a Police girl kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő boáva, kalappal is! Legénybúcsús partikra ajánljuk az uraknak ezt a Tűzoltós kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal is! Kötény hölgyeknek, Tapi Kötény hölgyeknek, Leánybúcsú Lánybúcsús partikra ajánljuk a hölgyeknek ezt a Tapis kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő boáva, kalappal is! Lánybúcsús partikra ajánljuk a hölgyeknek ezt a Lánybúcsús kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő boáva, kalappal is!

24 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek Kötény uraknak, Tattoo man Kötény hölgyeknek, Ördögi nő Legénybúcsús partikra ajánljuk az uraknak ezt a Tattoo man kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal is! Lánybúcsús partikra ajánljuk a hölgyeknek ezt az Ördögi nős kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő boáva, kalappal is! Kötény uraknak, doggy love Kötény uraknak, crazy for you Legénybúcsús partikra, vicces bulikba ajánljuk a uraknak ezt a szexi kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal, bajusszal is! Legénybúcsús partikra, vicces bulikba ajánljuk a uraknak ezt a szexi kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal, vagy bajusszal is! Kötény uraknak, Keresztapa Kötény hölgyeknek, Motoros nő Legénybúcsús partikra ajánljuk az uraknak ezt a Keresztapa kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal is! Lánybúcsús partikra, vicces bulikba ajánljuk a hölgyeknek ezt a szexi motoros nő kötényt! Egészítsd ki boával, kalappal

25 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek Kötény hölgyeknek, sörcsapos Kötény hölgyeknek, cupid amor Lánybúcsús partikra, vicces bulikba ajánljuk a hölgyeknek ezt a szexi sörcsapos kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal, boával is! Lánybúcsús partikra, vicces bulikba ajánljuk a hölgyeknek ezt a szexi nyuszis kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal, boával is! Kötény hölgyeknek, Doktor néni Kötény uraknak Rab ' Just Married' Lánybúcsús partikra, vicces bulikba ajánljuk a hölgyeknek ezt a szexi vizes pólós kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal, boával is! Legénybúcsús partikra, vicces bulikba ajánljuk az uraknak ezt a szexi kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal is! Kötény hölgyeknek, Gésa Kötény hölgyeknek, Stewardes Lánybúcsús partikra, vicces bulikba ajánljuk a hölgyeknek ezt a szexi vizes pólós kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal, boával is! Lánybúcsús partikra, vicces bulikba ajánljuk a hölgyeknek ezt a szexi vizes pólós kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal, boával is!

26 Legénybúcsús / lánybúcsús termékek Kötény hölgyeknek, Bride Kötény uraknak, Last night Lánybúcsús partikra, vicces bulikba ajánljuk a hölgyeknek ezt a szexi vizes pólós kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal, boával is! Legénybúcsús partikra, vicces bulikba ajánljuk az uraknak ezt a szexi kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal is! Kötény uraknak, Generalissimus Kötény hölgyeknek, Sexy toga Legénybúcsús partikra, vicces bulikba ajánljuk az uraknak ezt a szexi kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal is! Lánybúcsús partikra, vicces bulikba ajánljuk a hölgyeknek ezt a szexi vizes pólós kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal, boával is! Kötény uraknak, Gladiátor Haladó 6 darabos szex készlet pároknak / T Legénybúcsús partikra, vicces bulikba ajánljuk az uraknak ezt a szexi kötényt, ami kiegészíthető hozzá illő kalappal is! Egy felejthetetlen forró éjszakára vágysz? Akkor dobd fel a hangulatot ezzel a 6 darabos szex készlettel! A doboz tartalma: korbács, bilincs, 2 db sötétben világító dobókocka, ízesített olaj, szilikon gyűrű és vibrátor (AA elemmel működik, a doboz az elemet nem tartalmazza).

27 Repcsik parti Repcsik ajándéktasak 6db/cs / P Repcsik pohár 8db/cs / P Itt az új kedvenc a vagány és izgő-mozgó kisfiúknak: REPCSIK!!! Láttad már? Nálunk már most kapható a legújabb Disney hősökkel díszített parti kollekció. Rendezz egy igazán fiús szülinapi bulit és a buli végén a meghívottakat ajándékozd meg apró meglepetéssel! Az ajándékot ebben a színes Repcsis ajándéktasakban add át vendégeidnek! Egy csomag tartalma: 6 db ajándéktasak. Itt az új kedvenc a vagány és izgő-mozgó kisfiúknak: REPCSIK!!! Láttad már? Nálunk már most kapható a legújabb Disney hősökkel díszített parti kollekció. Rendezz egy igazi fiús szülinapi bulit és dekoráld az asztalt ezzel a Repcsis pohárral és a hozzá illő tányérral, szalvétával, terítővel is. Egy csomag tartalma: 8 db papír pohár. Repcsik szalvéta 33*33cm 20db/cs / P Repcsik terítő 120*180 cm, műanyag / P Itt az új kedvenc a vagány és izgő-mozgó kisfiúknak: REPCSIK!!! Láttad már? Nálunk már most kapható a legújabb Disney hősökkel díszített parti kollekció. Rendezz egy igazi fiús szülinapi bulit és dekoráld az asztalt ezzel a Repcsis szalvétával és a hozzá illő pohárral, tányérral, terítővel is. A szalvéta mérete: 33x33 cm. Egy csomag tartalma: 20 db szalvéta. Itt az új kedvenc a vagány és izgő-mozgó kisfiúknak: REPCSIK!!! Láttad már? Nálunk már most kapható a legújabb Disney hősökkel díszített parti kollekció. Rendezz egy igazi fiús szülinapi bulit és dekoráld az asztalt ezzel a Repcsis asztalterítővel és a hozzá illő pohárral, szalvétával, tányérral is. A terítő mérete: 120x180 cm. Egy csomag tartalma: 1 db műanyag asztalterítő. Buborékfújó / FUN Átszúrt ujj / SM Kisfiús és kislányos szülinapok, kerti bulik, vidám összejövetelek kedvenc játéka lehet ez a buborékfújó. Meglepetés lehet az egész csapatnak! Tréfáld meg barátodat ezzel az átszúrt újjal, biztos, hogy mindenki meghökken majd rajta!

28 Vicces termékek Harapós rágógumi / SM Szivar / GASDK-HH Tréfáld meg barátodat ezzel a vicces rágógumival, nagy lesz a nevetés, ha rájön mit tettél vele :-) Tréfáld meg barátaidat a bulin és "gyújts rá" erre a műanyag szivarra! Vicces fog / WD4976D 'Mosd feketére magad! tréfás szappan SM Tréfáld meg barátaidat egy szülinapi bulin, vagy akár farsangkor ezzel a vicces foggal! Meglátod nagy lesz a nevetés, ha kipróbálod! Tréfáld meg barátodat ezzel a feketén fogó szappannal! Meglátod vicces lesz, mikor arcmosás után belenéz a tükörbe fekete arccal! 'Leszokott dohányosoknak SM ajánljuk! Gyújts rá egy mű cigarettára, ha már nem bírod tovább... / Pukipárna / SM Tréfáld meg barátodat ezzel a pukipárnával, nagy lesz a nevetés, ha rájön mit tettél vele :-) /

29 Vicces termékek Robbanó toll / SM Vicces fényfépezőgép / SM Tréfáld meg barátodat szülinapján ezzel a robbanó tollal. Meglátod fog tetszeni neki a meglepetés! Tréfáld meg barátaidat egy szülinapi bulin, vagy akár farsangkor ezzel a vizet spriccelő, vicces fényképezőgéppel! Meglátod nagy lesz a nevetés, ha kipróbálod! Szemüveg rugós szemgolyóval / SM Műanyag pipa / GASDK-HH Tréfáld meg barátaidat ezzel a rugós, szemgolyós szemüveggel! Meglátod jó móka lesz! Tréfáld meg barátaidat a bulin és "gyújts rá" erre a műanyag pipára! Műkaki / SM Fotó pálca szett Happy Birthday 10 db/cs / U Tréfáld meg barátodat ezzel a műkakival és a nagy nevetés nem marad majd el. Készítsetek vicces fotókat a szülinapon, amelyhez ajánljuk ezt a 10 darabos szettet. Mindenki kapjon egy pálcát, tartsa az arca elé, és jöhet a vakuvillanás :)

30 Vicces termékek Légy bőrfejű egy napra! / SM Kockahas mellény / SM Tréfáld meg barátodat azzal, hogy levágattad a hajadat! Meglátod nagyon meg fog lepődni, mikor leleplezed magad és bőrfej alól elővillan a hajad! Egy vicces kiegészítőt keresel? Íme, meg is találtad! Ezzel a kockahas mellénnyel szuper szexi külsőt varázsolhatsz magadnak :) Fólia felirat hologramos, Mr&Mrs 3,6 m / U Organza szalag rózsaszín, 25mmx22,8m / MKOR Esküvőre készülsz? Dekoráld az éttermet ezzel a fólia felirattal, amit kiegészíthetsz hozzá illő lufikkal, lampionokkal, méhsejt dekorációkkal is. Egy ízléses ajándékcsomagon szépen mutat ez a dekoratív organza szalag. Könnyedén készíthetsz belőle masnit, amit kombinálhatsz vékonyabb, vagy más színű szalaggal is! Egyaránt ajánljuk esküvői, születésnapi, névnapi és karácsonyi ajándékok díszítéséhez is! Méret: 25 mm x 22,8 m. Szín: rózsaszín 18' töltős gumi RT lufi szíves 5db/cs Készíttess egyedi ajándékot esküvőre, vagy Valentin napra, amit átadhatsz ebben az áttetsző, szív mintás töltős léggömbben elrejtve! Mérete: 45 cm. / A super fólia lufi, esküvői harang csomagolt / Esküvői rendezvények romantikus díszítő eleme lehet ez az esküvői harang, amit kiegészíthetsz hozzá illő lampionokkal, girlandokkal is. Mérete: kb. 80 cm. Felfújható héliummal, önzáró szeleppel rendelkezik.

31 Esküvői / dekorációs termékek A Sétáló fólia léggömb Vőlegény / Lepd meg az esküvői párt ezzel a sétáló vőlegény léggömbbel, amit kiegészíthetsz a hozzá illő menyasszonnyal is. Magassága: 127 cm. Felfújható héliummal, önzáró szeleppel rendelkezik. Színes lufis papír GKUBAL-OH pohár 6 db/cs A Sétáló fólia léggömb Menyasszony / Lepd meg az esküvői párt ezzel a sétáló menyasszony léggömbbel, amit kiegészíthetsz a hozzá illő vőlegénnyel is. Magassága: 127 cm. Felfújható héliummal, önzáró szeleppel rendelkezik. / Ajándéktasak PE Boldog II,18*25cm 6db/cs / F Születésnapot Ezzel a vidám, színes pohárral feldobhatod az ünnepi asztal terítékét, főleg ha kiegészíted a hozzá illő szalvétával, tányérral is. Alátét papír Boldog Születésnapot kontúros 38*28cm, 8db/cs / FFUN Pohár Boldog Születésnapot II 200 ml, 6db/cs / F Rendezz egy vidám szülinapi partit és az asztalon helyezd el a vendégeknek ezt a színes, Boldog születésnapot feliratos alátétet, melyen jól fog mutatni a hozzá illő tányér, szalvéta, pohár együttese. Mérete: 38x28 cm. Egy csomag tartalma: 8 db papír alátét Ezzel a vidám Boldog Születésnapot feliratos pohárral feldobhatod az ünnepi asztal terítékét, főleg ha kiegészíted a hozzá illő tányérral és szalvétával is. A parti helyiség díszítéséhez használhatsz gumi-, vagy fólia léggömböket is. Mérete: 2 dl. Egy csomag tartalma: 6 db pohár

32 Boldog születésnapot II. szett Alátét papír Boldog Születésnapot 38*28cm, 8db/cs / F II Tányér Boldog Születésnapot II 18 cm 6db/cs / F Rendezz egy vidám szülinapi partit és az asztalon helyezd el a vendégeknek ezt a színes, Boldog születésnapot feliratos alátétet, melyen jól fog mutatni a hozzá illő tányér, szalvéta, pohár együttese. Mérete: 38x28 cm. Egy csomag tartalma: 8 db papír alátét Ezzel a vidám Boldog Születésnapot feliratos tányérral feldobhatod az ünnepi asztal terítékét, főleg ha kiegészíted a hozzá illő pohárral és szalvétával is. A parti helyiség díszítéséhez használhatsz gumi-, vagy fólia léggömböket is. Mérete: 18 cm. Egy csomag tartalma: 6 db tányér Trombita Boldog Születésnapot II, 6db/cs / F Trombita Boldog Születésnapot kontúros 6db/cs / FFUN Kürtöld világgá, hogy itt ma szülinapi buli van! Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt ajánljuk ezt a Boldog születésnapot feliratos trombitát, ami kiegészíthető a hozzá illő csákóval és tányér szettel is! Egy csomag tartalma: 6 db trombita. Kürtöld világgá, hogy itt ma szülinapi buli van! Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt ajánljuk ezt a Boldog születésnapot feliratos trombitát, ami kiegészíthető a hozzá illő csákóval és tányér szettel is! Egy csomag tartalma: 6 db trombita. Felirat fólia PE Boldog Születésnapot II 3,6m / F Tányér Boldog Születésnapot II 23 cm 6db/cs / F Ezzel a Boldog Születésnapot fólia felirattal minden ünneplővel tudathatod, hogy számodra elérkezett az egész évben várva várt nagy nap! Indulhat a buli! A dekorációt feldobhatod lufikkal, lampionokkal is. A felirat 3,6 méter hosszú. Ezzel a vidám Boldog Születésnapot feliratos tányérral feldobhatod az ünnepi asztal terítékét, főleg ha kiegészíted a hozzá illő pohárral és szalvétával is. A parti helyiség díszítéséhez használhatsz gumi-, vagy fólia léggömböket is. Mérete: 23 cm. Egy csomag tartalma: 6 db tányér 20cm

33 Boldog születésnapot II. szett Csákó Boldog Születésnapot II, 6db/cs / F Zászló PE Boldog Születésnapot II, 3,6m 11zászlóval / F Rendezz szülinapi partit, ahol ha minden résztvevő felveszi ezt a csákót, mindenki azonnal szülinapi hangulatba kerül! Egy csomag tartalma: 6 db csákó Rendezz egy vidám születésnapi partit és dekoráld a helyszínt ezzel a színes, boldog születésnapot feliratos zászlóval, amit kiegészíthetsz a hozzá illő parti tányér szettel is! A zászló hossza: 3,6 m, 11 db zászló darabból áll. Felirat papír Boldog Születésnapot II / F cm-es hologramos Boldog Születésnapot fólia lufi / CO F Ezzel a Boldog Születésnapot felirattal minden ünneplővel tudathatod, hogy számodra elérkezett az egész évben várva várt nagy nap! Indulhat a buli! A dekorációt feldobhatod lufikkal, lampionokkal is. Ma van a szülinapod? Ugye Te is örülnél ennek a szép, színes, hologramos Boldog Születésnapot feliratos fólia léggömbnek? Csokorba kötve ízlésesen mutat néhány színes gumilufival együtt. Mérete: 45 cm, önzáró szeleppel rendelkezik. Felfújható héliummal és levegővel is. Asztalterítő PE Boldog Születésnapot II 130*180cm / F Szalvéta Boldog Születésnapot II,33*33cm,3rét. 16db/cs / F Egy vidám hangulatú születésnapi parti asztaldekorációjának nélkülözhetetlen kiegészítő eleme ez a színes, Boldog Születésnapot feliratos terítő, a hozzá illő tányérral, pohárral és szalvétával. Anyaga: műanyag. Mérete: 130x180 cm. Ezzel a vidám, színes Boldog születésnapot feliratos szalvétával feldobhatod a születésnapi asztal terítékét, főleg ha kiegészíted a hozzá illő tányérral, pohárral és terítővel is. Egy csomag tartalma: 16 db szalvéta. Mérete: 33x33 cm, 3 rétegű.

34 Szörny Egyetem parti Szörny Egyetem pohár 8db/cs / P Szörny Egyetem tányér 23 cm 8db/cs / P Ki ne ismerné ezeket a szőrös, kicsit ijesztő, de szeretni való figurákat? A Szörny Egyetem hőseivel díszített parti kollekció már kapható nálunk! Rendezz egy mókás szülinapi bulit és dekoráld az asztalt ezzel a pohárral és a hozzá illő tányérral, szalvétával, terítővel is. Egy csomag tartalma: 8 db papír pohár. Ki ne ismerné ezeket a szőrös, kicsit ijesztő, de szeretni való figurákat? A Szörny Egyetem hőseivel díszített parti kollekció már kapható nálunk! Rendezz egy mókás szülinapi bulit és dekoráld az asztalt ezzel a tányérral és a hozzá illő pohárral, szalvétával, terítővel is. Átmérője: 23 cm. Egy csomag tartalma: 8 db papír tányér.

A termékek a magyar jogszabályok által előírt kötelező címkével ellátottan kerülnek forgalomba. Átcsomagolás esetén ezeket pótolni kell.

A termékek a magyar jogszabályok által előírt kötelező címkével ellátottan kerülnek forgalomba. Átcsomagolás esetén ezeket pótolni kell. Fólia léggömb A méltán népszerű fólia léggömbök 3 gyártótól érkeznek: Grabo (IT), Convertiadora (MEX), illetve Anagram (US).Legyen bármilyen különleges alkalom (keresztelő, gyerekszületés, esküvő, évforduló,

Részletesebben

Angry Birds termékeink. Fólia lufik. N2481001 n2502801 n2481101 Mérete: 58 cm x 51 cm Ára: 2123.-Ft/db Héliummal,kötözovel ára: 2638.

Angry Birds termékeink. Fólia lufik. N2481001 n2502801 n2481101 Mérete: 58 cm x 51 cm Ára: 2123.-Ft/db Héliummal,kötözovel ára: 2638. Angry Birds termékeink Fólia lufik Bn2481209 Mérete: 23 cm Pálcával ára: 700.-Ft/db Bn1184631 Mérete: 45 cm Ára: 1279.-Ft/db Héliummal,kötözovel ára: 1594.-Ft/db N2481001 n2502801 n2481101 Mérete: 58 cm

Részletesebben

Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik

Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik Ajánlatunk megtekintése kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott. Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik Egyszínû,

Részletesebben

A termékek a magyar jogszabályok által előírt kötelező címkével ellátottan kerülnek forgalomba. Átcsomagolás esetén ezeket pótolni kell.

A termékek a magyar jogszabályok által előírt kötelező címkével ellátottan kerülnek forgalomba. Átcsomagolás esetén ezeket pótolni kell. Fólia léggömb A méltán népszerű fólia léggömbök 3 gyártótól érkeznek: Grabo (IT), Convertiadora (MEX), illetve Anagram (US).Legyen bármilyen különleges alkalom (keresztelő, gyerekszületés, esküvő, évforduló,

Részletesebben

Szilveszteri Partykellékek. Bmtrom30h45 Színes 30 cm-es Hologramos Trombita Mérete: 30 cm. Anyaga: karton és műanyag. Ára:169.

Szilveszteri Partykellékek. Bmtrom30h45 Színes 30 cm-es Hologramos Trombita Mérete: 30 cm. Anyaga: karton és műanyag. Ára:169. Szilveszteri Partykellékek Bmtrom13h45 Színes 13 cm-es Hologramos Trombita (5 db/csomag) Mérete: 13 cm. Anyaga: karton és műanyag. Ára:483.-Ft/cs Bmtrom30h45 Színes 30 cm-es Hologramos Trombita Mérete:

Részletesebben

Parti szettek 2 Lampionok és méhsejt dekorációk 3 Zászlók 12 Bulis fejrevalók 18 Gyertyák, csillagszórók 26 Feliratok, bannerek, fali dekorációk 26

Parti szettek 2 Lampionok és méhsejt dekorációk 3 Zászlók 12 Bulis fejrevalók 18 Gyertyák, csillagszórók 26 Feliratok, bannerek, fali dekorációk 26 Parti szettek 2 Lampionok és méhsejt dekorációk 3 Zászlók 12 Bulis fejrevalók 18 Gyertyák, csillagszórók 26 Feliratok, bannerek, fali dekorációk 26 Szívószál, pálcika, evőeszköz 40 Pinaták 46 Konfettik

Részletesebben

MAGIC PARTY-BOX. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.hu. Tányér Pohár Szalvéta Terítő

MAGIC PARTY-BOX. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.hu. Tányér Pohár Szalvéta Terítő Tányér Pohár Szalvéta Terítő Bp19155 Mérete: 23 cm 8 db/csomag Ára: 869.-Ft/csomag Fu19156 8 db/csomag Ára: 820.-Ft/csomag Bp19152 Mérete: 33 cm x 33 cm. 16 db csomag. Ára: 845.-Ft/csomag Bp19153 Mérete:

Részletesebben

A termékek a magyar jogszabályok által előírt kötelező címkével ellátottan kerülnek forgalomba. Átcsomagolás esetén ezeket pótolni kell.

A termékek a magyar jogszabályok által előírt kötelező címkével ellátottan kerülnek forgalomba. Átcsomagolás esetén ezeket pótolni kell. Szilveszter Az egyik legnépszerűbb parti szezon, melyet mindenki megünnepel. Széles termékválasztékunkban minden megtalálható, ami a szilveszteri partikhoz elengedhetetlen: parti kellékek, kiegészítők,

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ JELENTÉS

ÖSSZEFOGLALÓ JELENTÉS ÖSSZEFOGLALÓ JELENTÉS a farsangi maszkokról és jelmezekrıl Budapest, 2015. február NEMZETI FOGYASZTÓVÉDELMI HATÓSÁG MECHANIKAI ÉS VILLAMOS LABORATÓRIUM Iktatószám: MVL-4-2/2015 Készítette: Várfalvi Bálint

Részletesebben

Egyedi, kézműves ékszerek és kiegészítők egyedi nőknek, elérhető áron

Egyedi, kézműves ékszerek és kiegészítők egyedi nőknek, elérhető áron Egyedi, kézműves ékszerek és kiegészítők egyedi nőknek, elérhető áron A Kriana Design termékei egytől-egyig kézzel készültek, aprólékos munkával, odafigyeléssel, minőségi alapanyagok felhasználásával.

Részletesebben

Szalvétatechnika. szalvétatechnika. HOBBYMŰVÉSZ KATALÓGUS 2014-2016 www.artexport.hu. Megrendeléskor a kód után a kívánt szín kódját is tüntesse fel!

Szalvétatechnika. szalvétatechnika. HOBBYMŰVÉSZ KATALÓGUS 2014-2016 www.artexport.hu. Megrendeléskor a kód után a kívánt szín kódját is tüntesse fel! 196 Megrendeléskor a kód után a kívánt szín kódját is tüntesse fel! HOBBYMŰVÉSZ KATALÓGUS 2014-2016 www.artexport.hu Szalvétatechnika szalvétatechnika Szalvéta Szalvéta 33x33 cm 03992-50 Ft SLSL000501

Részletesebben

Funny Box. Funny Box. Funny Box

Funny Box. Funny Box. Funny Box Kedves Partnerünk! Ebben az évben szeretnénk néhány újítással segíteni a munkádat, és együttműködésünket még gyümölcsözőbbé tenni. Célunk, hogy ezen változásokkal megadjuk a lehetőséget a jobb üzleti eredmény

Részletesebben

Szervezz szülinapot lépésről lépésre

Szervezz szülinapot lépésről lépésre Szervezz szülinapot lépésről lépésre Írta: Oláh Éva info@szulinapiotletek.hu Szülinapi parti-szervezés lépései Egyszer azt olvastam, hogy akinek gyereke van, annak az nem a legfontosabb dolog, hanem az

Részletesebben

12 szál 638042-280 Ft/db. 01 fehér 11 krém 03 korál 05 mélyrózsa 07 vörös 08 bordó 09 világoskék 12 lila. Margaréta, 50 mm ø 3351002 50 Ft/db

12 szál 638042-280 Ft/db. 01 fehér 11 krém 03 korál 05 mélyrózsa 07 vörös 08 bordó 09 világoskék 12 lila. Margaréta, 50 mm ø 3351002 50 Ft/db dekoráció Virág dekoráció A mini virágok, levelek, girlandok a kreatív emberek számára a dekoráció számos területén hasznos kiegészítők lehetnek. Mindig jó, ha kéznél vannak, alkossunk akár koszorúkat,

Részletesebben

A termékek a magyar jogszabályok által előírt kötelező címkével ellátottan kerülnek forgalomba. Átcsomagolás esetén ezeket pótolni kell.

A termékek a magyar jogszabályok által előírt kötelező címkével ellátottan kerülnek forgalomba. Átcsomagolás esetén ezeket pótolni kell. Szilveszter Az egyik legnépszerűbb parti szezon, melyet mindenki megünnepel. Széles termékválasztékunkban minden megtalálható, ami a szilveszteri partikhoz elengedhetetlen: parti kellékek, kiegészítők,

Részletesebben

KissKirály-Manufaktúra Kft. Tel.: 06 (36) 516 088 Mob: 06 (30) 383 0399 E-mail: uzlet@prodrofa.hu. Kép CikkszámMegnevezés Leírás nettó ár.

KissKirály-Manufaktúra Kft. Tel.: 06 (36) 516 088 Mob: 06 (30) 383 0399 E-mail: uzlet@prodrofa.hu. Kép CikkszámMegnevezés Leírás nettó ár. 10002 Kürtőskalács készítő (kicsi) Anyaga: fa + fém Mérete: 64 cm hosszú a nyéllel együtt; a sütőfelület 20 cm hosszú és 4,5 cm átmérőjű Súlya: 535 g Tisztítása: semleges folyékony mosószerrel mossa el.ne

Részletesebben

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk! 2015. november 5 - december 31. Barkácsolás és lakberendezés kreatívan. www.praktiker.hu Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk! Áraink tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról kérjük tájékozódjanak

Részletesebben

PARTY POINT PARTY POINT PARTY POINT

PARTY POINT PARTY POINT PARTY POINT BALLAGÁSRA Sok szeretettel! NEM SZERETNÉL SORBAN ÁLLNI ÉS IDEGESKEDNI? HASZNÁLD KI ELŐRENDELÉSI SZOLGÁLTATÁSUNKAT! Válogass széles ballagási választékunkból: Fólia lufi és gumi léggömbök, egyedi lufikompozíciók,

Részletesebben

MAGIC PARTY-BOX. BoZSS2-9 Fehér Hópehely Dekoráció Karácsonyra - 9 cm-es, 10 db-os. Anyaga: karton. Ára:1255.-Ft/cs

MAGIC PARTY-BOX. BoZSS2-9 Fehér Hópehely Dekoráció Karácsonyra - 9 cm-es, 10 db-os. Anyaga: karton. Ára:1255.-Ft/cs Bp92746 Hópehely Dekoráció Karácsonyra Mérete: 13 cm. Ára:604.-Ft/cs BoZSS2-9 Fehér Hópehely Dekoráció Karácsonyra - 9 cm-es, 10 db-os Ára:1255.-Ft/cs BoZSS2-13 Fehér Hópehely Dekoráció Karácsonyra - 13

Részletesebben

Toalettpapírok 296 Papírzsebkendők, szalvéták 297 Kéztörlők 298 Toalettpapírok és adagolók 299 Kéztörlők és adagolók 300 Folyékony szappan adagolók

Toalettpapírok 296 Papírzsebkendők, szalvéták 297 Kéztörlők 298 Toalettpapírok és adagolók 299 Kéztörlők és adagolók 300 Folyékony szappan adagolók Toalettpapírok 296 Papírzsebkendők, szalvéták 297 Kéztörlők 298 Toalettpapírok és adagolók 299 Kéztörlők és adagolók 300 Folyékony szappan adagolók 301 Szemeteszsákok, törlőkendők 302 Csomagolópapírok,

Részletesebben

Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik (30 cm)

Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik (30 cm) Ajánlatunk megtekintése kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott. Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik (30 cm) Bqm79059

Részletesebben

Vendégkönyv. Szíves, magyar nyelvű vendégkönyv IGUM25-36601. Krém színű, tollal és strasszokkal díszített, díszdobozba csomagolt BBWK412GBIV

Vendégkönyv. Szíves, magyar nyelvű vendégkönyv IGUM25-36601. Krém színű, tollal és strasszokkal díszített, díszdobozba csomagolt BBWK412GBIV Vendégkönyv Rózsás, magyar nyelvű vendégkönyv IGUM60-79801 Szíves, magyar nyelvű vendégkönyv IGUM25-36601 Krém színű, strasszokkal díszített, BBWK386GBIV Fehér, strasszokkal BBWK386GBWW Krém színű, tollal

Részletesebben

Teríték. Műanyag asztalterítő 1,4 m x 2,8 m p5097 941.-Ft. 23 cm átmérőjű. 8db/csomag. Műanyag asztalterítő 1,4 m x 2,8 m p5096 941.

Teríték. Műanyag asztalterítő 1,4 m x 2,8 m p5097 941.-Ft. 23 cm átmérőjű. 8db/csomag. Műanyag asztalterítő 1,4 m x 2,8 m p5096 941. Teríték Műanyag pohár 12db/csomag p32075 821.-Ft/csomag Műanyag tányér p32072 1,4 m x 2,8 m p5097 941.-Ft Műanyag evőeszköz mérete: 15 cm 6 db kanál, 6 db villa, 6 db kés/csomag p30304 Műanyag szívószál

Részletesebben

Amos kreatív festékek és készletek

Amos kreatív festékek és készletek Amos ragasztók, kreatív festékek és készletek Ragasztó stift Ragasztó stift adagoló A kitekerhető ragasztó stift ragaszt papírt, fényképet, kartont. Nem mérgező, sav és oldószermentes. Biztonságos gyermekeknek,

Részletesebben

Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt széles választékban kínálunk jelmezeket, kiegészítőket, maszkokat, kalapokat és parókákat.

Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt széles választékban kínálunk jelmezeket, kiegészítőket, maszkokat, kalapokat és parókákat. Farsang Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt széles választékban kínálunk jelmezeket, kiegészítőket, maszkokat, kalapokat és parókákat. Az elmúlt évek tendenciája, hogy már nem csak a gyerekek, de a felnőttek

Részletesebben

Magyaros termékek és térképek webáruháza (viszonteladói árak)

Magyaros termékek és térképek webáruháza (viszonteladói árak) Page 1 of 73 Magyaros termékek és térképek webáruháza (viszonteladói árak) A megadott árak bruttó árak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Weboldalunkon a kedvezményes árak csak regisztráció és jóváhagyás

Részletesebben

Érzed. a karácsonyt a levegőben?

Érzed. a karácsonyt a levegőben? Érzed a karácsonyt a levegőben? BUTIK 2015. NOVEMBERI KÜLÖNKIADÁS A 2015. NOVEMBERI KAMPÁNY IDEJE ALATT ÉRVÉNYES, AZAZ 2015. NOVEMBER 1-JÉTŐL NOVEMBER 30-ÁN 21:00-IG. Ne feledd! December 6. MIKULÁS AJÁNDÉK-

Részletesebben

A fejezetben használt tudás piktogramok, jelmagyarázatok: 1 db. Minimum rendelhető mennyiség. Csomagolási egység MIN. doboz

A fejezetben használt tudás piktogramok, jelmagyarázatok: 1 db. Minimum rendelhető mennyiség. Csomagolási egység MIN. doboz A fejezetben használt tudás piktogramok, jelmagyarázatok: 00 Papír grammsúly 0 Űrtartalom Csomagolási egység doboz Minimum rendelhető mennyiség Kreatív termékek Égethető gyurma FIMO Soft égethető gyurma

Részletesebben

Gumi- és fólia léggömbök 2 Kalapok, csákók 7 Dekorációs kellékek 11 Kerámiák Felnőtt jelmezek 26 Maszkok, szemmaszkok 33 Kiegészítők 39 Parókák,

Gumi- és fólia léggömbök 2 Kalapok, csákók 7 Dekorációs kellékek 11 Kerámiák Felnőtt jelmezek 26 Maszkok, szemmaszkok 33 Kiegészítők 39 Parókák, Halloween Gumi- és fólia léggömbök 2 Kalapok, csákók 7 Dekorációs kellékek 11 Kerámiák Felnőtt jelmezek 26 Maszkok, szemmaszkok 33 Kiegészítők 39 Parókák, fejpántok 51 Arc-, test-, hajfestékek, tetoválások

Részletesebben

Hajlítható szívószálak

Hajlítható szívószálak Hajlítható szívószálak különleges szívószálak koktélos + juice poharak előkelő poharak 1405 HAJLÍTHATÓ ÁTLÁTSZÓ 1435 HAJLÍTHATÓ SZÍNES 12 zacskó/karton 1445 HAJLÍTHATÓ FEKETE 12 zacskó/karton 1440 HAJLÍTHATÓ

Részletesebben

L12005 Régi nettó ár: 246.- Régi nettó ár: 1 855.- AKCIÓS NETTÓ ÁR: 170.- AKCIÓS NETTÓ ÁR: 1 200.-

L12005 Régi nettó ár: 246.- Régi nettó ár: 1 855.- AKCIÓS NETTÓ ÁR: 170.- AKCIÓS NETTÓ ÁR: 1 200.- AUTÓ ILLATOSÍTÓ GEKKO, TAPADÓKORONGOS; TÖBB ILLAT L05012 FOTÓKERET+AKASZTÓ, HALAS 35*24CM COUNTRY L12005 Régi nettó ár: 246.- Régi nettó ár: 1 855.- AKCIÓS NETTÓ ÁR: 170.- AKCIÓS NETTÓ ÁR: 1 200.- FOTÓKERET

Részletesebben

Hobbyművész katalógus 2014-2016 www.artexport.hu. Díszíthető tárgyak

Hobbyművész katalógus 2014-2016 www.artexport.hu. Díszíthető tárgyak 222 Hobbyművész katalógus 2014-2016 www.artexport.hu Díszíthető tárgyak Fém tároló A rendkívül jó minőségű kis fedeles fém dobozkákban ékszereket, szárított vagy őrölt fűszereket, tealeveleket tárolhatunk,

Részletesebben

Kísérletek újrafelhasznált anyagokkal

Kísérletek újrafelhasznált anyagokkal Kísérletek újrafelhasznált anyagokkal Item: 3287 Hunor: 20255 Szülők figyelmébe: Kérjük olvassa végig a használati útmutatót mielőtt gyermeke kezébe adná a játékot. A) Biztonsági előírások 1. Mielőtt munkához

Részletesebben

2. FEJEZET CSAPATOK, JÁTÉKOSOK ÉS FELSZERELÉS

2. FEJEZET CSAPATOK, JÁTÉKOSOK ÉS FELSZERELÉS 2. FEJEZET CSAPATOK, JÁTÉKOSOK ÉS FELSZERELÉS 200 MEZBE ÖLTÖZÖTT JÁTÉKOSOK Játék elôtt minden csapat csapatvezetôjének vagy edzôjének át kell adnia a játékvezetônek vagy a jegyzôkönyvvezetônek azon játékosok

Részletesebben

MAGIC PARTY-BOX. FAM248977 Magassága: 1,4 m. Ára: 3084.-Ft/db. A24901 - sötétben foszforeszkál Mérete: 90 cm x 198 cm. Ára: 2051.

MAGIC PARTY-BOX. FAM248977 Magassága: 1,4 m. Ára: 3084.-Ft/db. A24901 - sötétben foszforeszkál Mérete: 90 cm x 198 cm. Ára: 2051. Függő dekorációk Ajtódekorációk FAM248977 Magassága: 1,4 m. Ára: 3084.-Ft/db FAM245603 Magassága: 1,98 m. Ára: 3952.-Ft/db A24901 - sötétben foszforeszkál Mérete: 90 cm x 198 cm. Ára: 2051.-ft/db Lampionok

Részletesebben

ajándékkatalógus 2011-2012 A katalógusban szereplő árak 2012. augusztus 31-ig vagy visszavonásig érvényesek.

ajándékkatalógus 2011-2012 A katalógusban szereplő árak 2012. augusztus 31-ig vagy visszavonásig érvényesek. ajándékkatalógus 2011-2012 A katalógusban szereplő árak 2012. augusztus 31-ig vagy visszavonásig érvényesek. ajándék, amivel kétszer ad küldetésünk A FRUIT OF CARE Nonprofit Kft. egy társadalmi vállalkozás,

Részletesebben

2011.11.26-ÁN SZOMBATON. 2011. 11.26-11.27-én MINDEN KIKA ÁRUHÁZBAN! *Részletek a 6. - 7. oldalon! MINDEN TEXTIL DARABÁRURA, FÜGGÖNYRE,

2011.11.26-ÁN SZOMBATON. 2011. 11.26-11.27-én MINDEN KIKA ÁRUHÁZBAN! *Részletek a 6. - 7. oldalon! MINDEN TEXTIL DARABÁRURA, FÜGGÖNYRE, 5 éves a soroksári és a pécsi kika * ünnepeljünk együtt 2011. 11.26-11.27-én MINDEN KIKA ÁRUHÁZBAN! *Részletek a 6. - 7. oldalon! 2011.11.26-ÁN SZOMBATON MINDEN TEXTIL DARABÁRURA, FÜGGÖNYRE, DEKORANYAGRA,

Részletesebben

Gyűrűpárnák 2 Vendégkönyvek 2 Gyertyák, gyertya tartók 2 Pezsgős poharak 3 Fényképtartók, albumok 3 Ültető kártyák, tartók 3 Papír dekoráció 4

Gyűrűpárnák 2 Vendégkönyvek 2 Gyertyák, gyertya tartók 2 Pezsgős poharak 3 Fényképtartók, albumok 3 Ültető kártyák, tartók 3 Papír dekoráció 4 Esküvő Gyűrűpárnák 2 Vendégkönyvek 2 Gyertyák, gyertya tartók 2 Pezsgős poharak 3 Fényképtartók, albumok 3 Ültető kártyák, tartók 3 Papír dekoráció 4 Konfettik 10 Köszönetajándéktartó dobozok 14 Egyéb

Részletesebben

Dekorációs Termékek. Ba290008. Függő Dekoráció - 6 db-os. Mérete: 20-40 cm. Anyaga: papír. Ára:2872.-Ft/cs

Dekorációs Termékek. Ba290008. Függő Dekoráció - 6 db-os. Mérete: 20-40 cm. Anyaga: papír. Ára:2872.-Ft/cs Dekorációs Termékek Ba670022 Ba1977660 Szilveszteri Színes Függő Ba290008 Bp22932 Happy New Year Dekoráció, 180 cm-es Szilveszteri Színes Legyező Happy New Year Szilveszteri Szilveszteri Csillagos Mérete:

Részletesebben

A termék megnevezése (márkanév, modell- vagy típusszám) Sorszám. Termék képe Vizsgálati eredmények Értékelés

A termék megnevezése (márkanév, modell- vagy típusszám) Sorszám. Termék képe Vizsgálati eredmények Értékelés 1 472580 Maszk - gyerek fej A maszk meggyulladt, de a láng elvétele után 2 s-on belül az égés megszűnt. A megégett rész felső széle és a vizsgálóláng támadási pontja közötti távolság egyik esetben sem

Részletesebben

Deertea mécses tartó (I0902323) Karácsonyi rénszarvas mintával díszített matt üveg, aranyszínu belso résszel. Méret: Ø7,5 x 7,5 cm, Ár: 566.

Deertea mécses tartó (I0902323) Karácsonyi rénszarvas mintával díszített matt üveg, aranyszínu belso résszel. Méret: Ø7,5 x 7,5 cm, Ár: 566. Deertea mécses tartó (I0902323) Karácsonyi rénszarvas mintával díszített matt üveg, aranyszínu belso résszel. Méret: Ø7,5 x 7,5 cm, Ár: 566.-Ft+Áfa/db Snowflake illatgyertya szett, fehér (I0902165) Snowflake

Részletesebben

MŰVÉSZETI ÉS VIZUÁLIS NEVELÉS

MŰVÉSZETI ÉS VIZUÁLIS NEVELÉS MŰVÉSZETI ÉS VIZUÁLIS NEVELÉS 1 2 FESTÉKEK Ragasztólakk szalvétatechnikához 250 ml Segítségével a szalvétából kivágott motívum bármely felületre felragasztható. havo 10100 - fényes 2 290 Ft havo 10200

Részletesebben

BÜFÉ, PÉKSÉG, CUKRÁSZDA AJÁNLAT

BÜFÉ, PÉKSÉG, CUKRÁSZDA AJÁNLAT BÜFÉ, PÉKSÉG, CUKRÁSZDA AJÁNLAT Gazdaságos termékeink (ÁRAINK NETTÓ ÁRAK, AZ ÁFA-T NEM TARTLAMAZZÁK!) Kézi mosogatás 2-3 fázisban Kombinált hatású szerrel a konyhában FERTŐTLENÍTŐ HATÁSÚ KÉZI MOSOGATÓ

Részletesebben

MAGIC PARTY-BOX. Köszönetajándék gyertya. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.

MAGIC PARTY-BOX. Köszönetajándék gyertya. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox. Köszönetajándék gyertya Gysz121 60mmx40mm vagy Gysz122 Gysz003 80mmx80mm Gysz002 75mmx75mm Gysz.120 90mmx50mm Gysz102* 35x60mm Eö11* Eö3* Ee8* Ksz4* K2* Kn14* A *-gal jelölt termékek minimális rendelési

Részletesebben

FUNNY BOX HALLOWEEN. szezonális katalógus 2018

FUNNY BOX HALLOWEEN. szezonális katalógus 2018 NNY BO 1 HALLOWEEN szezonális katalógus 2018 2 3 KEdvEs PArtNErüNK! Ebben az évben szeretnénk néhány újítással segíteni a munkádat, és együttműködésünket még gyümölcsözőbbé tenni. Célunk, hogy ezen változásokkal

Részletesebben

10 részes fondü készlet

10 részes fondü készlet 10 részes fondü készlet 10 részes - 9 990 Ft 10 részes Fondü készlet. Kíváló minőségű fondü készlet. Elegáns megjelenés,különleges dizájn. Doboz tartalmaz: - 6 db színes végű fondüvilla - fondü edényt

Részletesebben

Kutakodók Fizika verseny

Kutakodók Fizika verseny Kutakodók Fizika verseny Feladatok listája 7. osztályos 1) Mozgások típusai - Mikola-cső - vasgolyó - vezetősín - stopper - mérőszalag - Mérjük meg, mennyi idő alatt tesz meg a buborék 20, 40, 60 cm-t.

Részletesebben

Díszdoboz verdin.sci cestino / SC5053 103277 /SC9655-SC13386 3475. Díszdoboz bordeaux borsa / SC20745 103236

Díszdoboz verdin.sci cestino / SC5053 103277 /SC9655-SC13386 3475. Díszdoboz bordeaux borsa / SC20745 103236 2 Díszdoboz verdin.sci cestino SC5053 103277 Díszdoboz, SC9655-SC13386 3475 sárga cofanetto Ez a szép, zöld színű köszönetajándék díszdoboz az ünnepi asztal dísze lehet. A vendégek szeretettel fognak visszaemlékezni

Részletesebben

Állattenyésztési eszközök

Állattenyésztési eszközök Állattenyésztési eszközök w e b á r u h á z a www.4farm.hu info@4vet.hu info@4farm.hu Tel.: (06-30) 870 5818, (06-30) 203 5714 VILLANYPÁSZTOR EGYSZERÛEN A VILLANYPÁSZTOROK ÚJ TERMÉKCSALÁDJA AZ ÚJ INNOVATÍV

Részletesebben

Asztalok, székek. Asztal, szék, sörpad kínálatunk. Az árak forint/ db/ nap (alkalom) + ÁFA, szállítási díj nélkül értendõk.

Asztalok, székek. Asztal, szék, sörpad kínálatunk. Az árak forint/ db/ nap (alkalom) + ÁFA, szállítási díj nélkül értendõk. Asztalok, székek Asztal, szék, sörpad kínálatunk. Az árak forint/ db/ nap (alkalom) + ÁFA, szállítási díj nélkül értendõk. Asztalok A bútorokra, és minden másra ITT tud ajánlatot kérni. 8-12 személyes

Részletesebben

-10% 2010.11.18-án. 18:00-22:00-ig

-10% 2010.11.18-án. 18:00-22:00-ig 2010.11.18-án -10% 18:00-22:00-ig minden termékre! * * A kedvezmény más akcióval nem összevonható. Nem érvényes az aktuális reklámozott, illetve leértékelt termékekre, a JOOP, Hülsta NOW és CARDO márkákra

Részletesebben

CSOPORTSZOBA I. 1 2102 Klasszik labdamedence. 4 2104 Medencefeltöltő labda. 1 HB_884 Törhetetlen tükör. 2 56139 Játéktároló - kicsi

CSOPORTSZOBA I. 1 2102 Klasszik labdamedence. 4 2104 Medencefeltöltő labda. 1 HB_884 Törhetetlen tükör. 2 56139 Játéktároló - kicsi 0 3 9 3 8 www.bdovi.hu mennyiség cikkszám termék TB_LSZ - NAPSUGAR Napsugár szekrénysor 8 mennyiség cikkszám termék 0 Klasszik labdamedence DKS_BFV3 Szivacs bútor - Házikó 9 0 Medencefeltöltő labda 3 8

Részletesebben

iskolatáska és hátizsák kollekció

iskolatáska és hátizsák kollekció iskolatáska és hátizsák kollekció 2016 Belmil brand Teszt a gyermekeink egészségért! 2015-ben orvosok és gyógytornászok 12 gyermek részvételével tesztelték a Belmil iskolatáskákat, vizsgálva azok anatómiai

Részletesebben

-10% -15% -30% A tavasz trend színei! SZŐNYEGRE! * MINDEN AUTÓSÜLÉSRE! * MINDEN TERMÉKRE OSZTÁLYON! * kika - a lakberendezési ötletek sztárja!

-10% -15% -30% A tavasz trend színei! SZŐNYEGRE! * MINDEN AUTÓSÜLÉSRE! * MINDEN TERMÉKRE OSZTÁLYON! * kika - a lakberendezési ötletek sztárja! A tavasz trend színei! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! 2011.04.26-04.30-ig 2011.04.28-30% MINDEN ORIENT SZŐNYEGRE! * *Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, nem érvényes a JOOP! márkára,

Részletesebben

Számoljon velünk februárban!

Számoljon velünk februárban! PÁTRIA NYOMDA ZRT. FEBRUÁRI KIADVÁNYA VISZONTELADÓINAK http://patria.hu/ http://irodaszer.patria.hu/ Számoljon velünk februárban! igazolványtartó, bankkártyatartó, biztonsági kártyatartó IRATRENDEZÉS Speciális

Részletesebben

Érvényes: 2015.11.02-től 11.07-ig

Érvényes: 2015.11.02-től 11.07-ig Ajándékozzon örömmel: üzleteinkben 70.000 ötlettel várjuk Hasonlítsa össze árainkat! HETI SZENZÁCIÓ MÜLLER Érvényes: 2015.11.02-től 11.07-ig LEGO DÖMPER Hóditsd meg a terepet a LEGO Technic hatalmas dömperével!

Részletesebben

KKedves Menyasszony és Vőlegény!

KKedves Menyasszony és Vőlegény! KKedves Menyasszony és Vőlegény! Először is szeretnénk gratulálni esküvőtökhöz! Másodsorban pedig köszönjük érdeklődéseteket szolgáltatásunk iránt. Reméljük, elnyeri tetszéseteket! Tudjuk, egy igazán izgalmas-mozgalmas

Részletesebben

ÜVEG SZERETET-CSEPPEK Anyák Napjára

ÜVEG SZERETET-CSEPPEK Anyák Napjára ASTERGLASS EGYEDI TERVEZÉSŰ ÜVEG AJÁNDÉK- ÉS DÍSZTÁRGYAK ÜVEG SZERETET-CSEPPEK Anyák Napjára kézzel készített, stílusos olvasztott üvegékszerek és festett üveglámpák 2012 Tavasz E L É R H E T Ő S É G :

Részletesebben

EAJ1141 Gumi karkötő szett + horgoló, vegyes színek 249 Ft 124 Ft. Gumi karkötő szett kb. 600 db-os, dobozos komplett szett

EAJ1141 Gumi karkötő szett + horgoló, vegyes színek 249 Ft 124 Ft. Gumi karkötő szett kb. 600 db-os, dobozos komplett szett BKIAL203 Esernyő 45cm Hot Wheels 1 990 Ft 995 Ft BKIAL204 Esernyő 45cm My Little Pony 1 990 Ft 995 Ft EAJ1141 Gumi karkötő szett + horgoló, vegyes színek 249 Ft 124 Ft EAJ1143 EAJ1146 Gumi karkötő szett

Részletesebben

MAGIC PARTY-BOX. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.hu DEKORÁCIÓS KELLÉKEK BALLAGÁSRA

MAGIC PARTY-BOX. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.hu DEKORÁCIÓS KELLÉKEK BALLAGÁSRA DEKORÁCIÓS KELLÉKEK BALLAGÁSRA Tisztelt Vásárlóink! Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy az alábbi termékek tájékoztató jellegűek. Mivel készletünk folyamatosan változik, így kérem, hogy megrendelés

Részletesebben

360 Ft. 10 990 Ft. 990 Ft. 29 900 Ft. 7 900 Ft. 2 690 Ft. 3 650 Ft. 7 490 Ft. www.taneszkoz.hu. Csak a készlet erejéig. Matematika

360 Ft. 10 990 Ft. 990 Ft. 29 900 Ft. 7 900 Ft. 2 690 Ft. 3 650 Ft. 7 490 Ft. www.taneszkoz.hu. Csak a készlet erejéig. Matematika Minden, ami a színvonalas oktatáshoz kell! Balázs-Diák Kft. 1043 Budapest, Csányi László u. 34. email: info@taneszkoz.hu Telefon: +36 1/266-5140 Fax: +36 1/266-4644 Matematika Számlapok 1-100 ig Számlapocskák

Részletesebben

2014/2015 www.officetrade.hu

2014/2015 www.officetrade.hu www.officetrade.hu 2014/2015 TERMÉKEINK Írószerek Ceruza, ceruzakészlet Golyóstoll, zseléstoll Ceruzatartó Hegyező Radír Vonalzó Rajzeszközök Festék Filctoll Zsírkréta Olajpasztell kréta Táblakréta Rajzkészlet

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Orvosi felszerelések, gyógyszerek és testápolási termékek 2014/S 089-155033. Ajánlati/részvételi felhívás.

Magyarország-Budapest: Orvosi felszerelések, gyógyszerek és testápolási termékek 2014/S 089-155033. Ajánlati/részvételi felhívás. 1/33 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:155033-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Orvosi felszerelések, gyógyszerek és testápolási termékek 2014/S 089-155033

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1.SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK, TERMÉK ÉS A GYÁRTÓ/FORGALMAZÓ AZONOSÍTÁSA. Cork Tel: 949-475-1100. Írország Fax: 949-475-1112

BIZTONSÁGI ADATLAP 1.SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK, TERMÉK ÉS A GYÁRTÓ/FORGALMAZÓ AZONOSÍTÁSA. Cork Tel: 949-475-1100. Írország Fax: 949-475-1112 Dátum: 2011.okt.11. Kiállítás dátuma: 2014.04.02. 1.SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK, TERMÉK ÉS A GYÁRTÓ/FORGALMAZÓ AZONOSÍTÁSA 1.1. Termék megnevezése: 1.2. Termék felhasználása: Légfrissítő 1.4. Sürgő sségi

Részletesebben

-15% 0% THM. Készüljünk az ünnepre! 0% KAMAT 0% KEZELÉSI KÖLTSÉG 0% SAJÁT ERŐ

-15% 0% THM. Készüljünk az ünnepre! 0% KAMAT 0% KEZELÉSI KÖLTSÉG 0% SAJÁT ERŐ KIKA, HOVA MÁSHOVA! 2014.11.19-12.02. Készüljünk az ünnepre! 2014.11.22. SZOMBATON -15% MINDEN TEXTIL DARABÁRURA, LÁMPÁRA, FÜGGÖNYRE, KARNISRA, SZEGETT- ÉS ORIENT SZŐNYEGRE, TAPÉTÁRA, HÁZTARTÁSI- ÉS KONYHAI

Részletesebben

Iskolaszerek. PRIMO azt jelenti, első. Az olasz származású PRIMO termékcsalád a hagyományosan

Iskolaszerek. PRIMO azt jelenti, első. Az olasz származású PRIMO termékcsalád a hagyományosan Iskolaszerek 8 PRIMO azt jelenti, első. Az olasz származású PRIMO termékcsalád a hagyományosan híres olasz formatervezés, könynyedség és elegancia jegyeit viseli magán. Varázslatos színek, formabontó formák,

Részletesebben

Az új Printy 4.0. 4911 38x14 mm 4 sor szöveg. 4912 47 18 mm 5 sor szöveg. 4913 58 22 mm 6 sor szöveg

Az új Printy 4.0. 4911 38x14 mm 4 sor szöveg. 4912 47 18 mm 5 sor szöveg. 4913 58 22 mm 6 sor szöveg Az új Printy 4.0 4911 38x1 4 sor szöveg cserepárna: 6/4911 4912 47 18 mm 5 sor szöveg 4913 58 22 mm 6 sor szöveg cserepárna: 6/4912 cserepárna: 6/4913 nagyszerű színek ECO-fekete ECO-szürke Tűzpiros Égkék

Részletesebben

Bögrec katalógus. Ötlettár és árak egyedi megrendelésekhez

Bögrec katalógus. Ötlettár és árak egyedi megrendelésekhez Bögrec katalógus Ötlettár és árak egyedi megrendelésekhez 2015 Bögrék Bögrét minden nap használunk, legyen hát szép és egyben praktikus! Sokféle formában és mintával készítem a bögréket, szólóban és készletben

Részletesebben

A Vil-For Kft kereskedőknek szóló ajánlata. AZ ÁRAK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK! Mikulás tasak 15 x 29 cm. 12 Ft. 9 Ft. 18% ÁFA 99 Ft. 95 Ft.

A Vil-For Kft kereskedőknek szóló ajánlata. AZ ÁRAK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK! Mikulás tasak 15 x 29 cm. 12 Ft. 9 Ft. 18% ÁFA 99 Ft. 95 Ft. A Vil-For Kft kereskedőknek szóló ajánlata. AZ ÁRAK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK! Vil-For Vegyes Nagykereskedés 1204 Budapest, Mártírok útja 286. Tel.: (06-1) 286-1245 Mobil: (06-30) 229-5899 Fax: (06-1) 421-9009

Részletesebben

Bûnbeesés elôtt. 70 magyar grafika 2015/5 Grafika a Grafikában. ava g y n é h á n y s z ó a z é lv e z e t i c i k k e k r ô l.

Bûnbeesés elôtt. 70 magyar grafika 2015/5 Grafika a Grafikában. ava g y n é h á n y s z ó a z é lv e z e t i c i k k e k r ô l. Bûnbeesés elôtt ava g y n é h á n y s z ó a z é lv e z e t i c i k k e k r ô l Maczó Péter A tettek következményei éppoly valóságosak, mint maguk a tettek, csak azok elkövetésekor nem számolunk ezzel.

Részletesebben

Termékkatalógus 2014 1

Termékkatalógus 2014 1 1 Termékkatalógus 2014 EGYSZER HASZNÁLATOS TERMÉKEK 2 Szalvéta 2 rétegű eldobható, 33 x 33 cm Szalvéta 2 rétegű, 33 cm ORGONA kód: 86512 Szalvéta 2 rétegű, 33 cm BARACK kód: 86504 Szalvéta 2 rétegű, 33

Részletesebben

Taneszköz lista 1. osztály

Taneszköz lista 1. osztály 1. osztály 3 db Füzet vonalas A5 (14-32) ICO Süni 2 db Füzet matek A5 (27-32) ICO Süni 1 db Füzet sima A5 (20-32) ICO Süni 2 db Írólap famentes A5 (20-50) 3 db lap famentes A4 (10 ívcsomag) 2 db lap félfamentes

Részletesebben

1. oldal. 2014. III. Doctor Nails MBA Nemzetközi Műköröm Építő, Műköröm Díszítő, Tip- Box és Stiletto Verseny Magyarországon

1. oldal. 2014. III. Doctor Nails MBA Nemzetközi Műköröm Építő, Műköröm Díszítő, Tip- Box és Stiletto Verseny Magyarországon 1. oldal 2014. III. Doctor Nails MBA Nemzetközi Műköröm Építő, Műköröm Díszítő, Tip- Box és Stiletto Verseny Magyarországon Időpont: 2014. november 15. (szombat) Helyszín: Érd (Pest megye) Finta Rendezvényház

Részletesebben

FORMI BT. 7634. Pécs, Darázs dűlő 12. tel.: 06 72 224 048 ügyvezető: Vicze Sándor mobil: 06 20 9616 822 e-mail: formi@dravanet.hu

FORMI BT. 7634. Pécs, Darázs dűlő 12. tel.: 06 72 224 048 ügyvezető: Vicze Sándor mobil: 06 20 9616 822 e-mail: formi@dravanet.hu FORMI BT. 7634. Pécs, Darázs dűlő 12. tel.: 06 72 224 048 ügyvezető: Vicze Sándor mobil: 06 20 9616 822 e-mail: formi@dravanet.hu internetes elérhetőség: www.formi.hu FORMI BT. 06 72 224 048 1 Üdvözöljük!

Részletesebben

Kérem a jó Istent, hogy kisérjen és óvjon minden bajtól míg újra nem találkozunk!

Kérem a jó Istent, hogy kisérjen és óvjon minden bajtól míg újra nem találkozunk! 1378 junius 1. Kedves Lovagapród! Háromszék megye üdvözletét küldöm Neked és házad népének! Büszkén álltam én is a budai mezőn néhány napja, mikor Felséges Királyunk, I. Lajos, lovagapródá avatott. Mikor

Részletesebben

2016. április. Nagypalli Hírhozó. Nagypall Község Önkormányzatának lapja. Együtt ünnepeltünk március 15-én

2016. április. Nagypalli Hírhozó. Nagypall Község Önkormányzatának lapja. Együtt ünnepeltünk március 15-én Nagypalli Hírhozó Nagypall Község Önkormányzatának lapja Együtt ünnepeltünk március 15-én Nagypalli Német Nemzetiségi Óvoda- Kindergarten Pahl Kedves Olvasó! Tartalmas márciusnak néztünk elébe. A nőnap

Részletesebben

Elektromos damilos fűkasza HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Elektromos damilos fűkasza HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EN Tartalom 51 HU Elektromos damilos fűkasza Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a damilos fűnyírót. Mielőtt használni kezdi, figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót és őrizze meg a későbbiekre.

Részletesebben

XVIII. évfolyam XII. szám

XVIII. évfolyam XII. szám XVIII. évfolyam XII. szám Az IPA világszerte a rendvédelmi szervek aktív és nyugalmazott állományából toborozza tagságát, célja a formális, szakmai kereteken túlmutató személyes kapcsolatok kialakítása,

Részletesebben

3M 2008. All rights reserved. 3M Deutschland GmbH Carl-Schurz-Straße 1 41453 Neuss www.scotchbecreative.de www.scotchprodukte.de

3M 2008. All rights reserved. 3M Deutschland GmbH Carl-Schurz-Straße 1 41453 Neuss www.scotchbecreative.de www.scotchprodukte.de 3M 2008. All rights reserved. 3M Deutschland GmbH Carl-Schurz-Straße 1 41453 Neuss www.scotchbecreative.de www.scotchprodukte.de A kreatív kézm úvesség a szépség alkotásának öröme, a részletek szeretete.

Részletesebben

Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik

Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik Ajánlatunk megtekintése kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott. Az ajánlatban szereplő termékek nem mindegyike található üzletünkben, megrendelési szándékát, kérem időben jelezze. Latex lufik Egyszínû,

Részletesebben

Christmas Special 2014

Christmas Special 2014 Christmas Special 2014 Pasta Italiana ajándékcsomag Ez az ajándékcsomag egy igazi kulináris élmény az olasz ételek kedvelőinek, mely egy kellemes főzéssel és remek ételekkel teli családi, vagy baráti vacsorát

Részletesebben

Fertőtlenítés és sterilizálás

Fertőtlenítés és sterilizálás Fertőtlenítés és sterilizálás 191-208. oldal 192-198. oldal Fertőtlenítő és tisztítószerek 199-201. oldal Műszerápoló szerek 202-204. oldal Sterilizáló berendezések 205-208. oldal Fertőtlenítés és sterilizálás

Részletesebben

HÁZTARTÁSI TERMÉKEK. Termék neve Me.

HÁZTARTÁSI TERMÉKEK. Termék neve Me. HÁZTARTÁSI TERMÉKEK Termék neve Me. ALUFóLIA 10M MAZZINI db 126,6 ALUFóLIA 20M FOX db 167,0 ALUFóLIA 30M MAZZINI/FOX db 250,0 ALUFóLIA HEWA MINTÁS 5M db 75,0 ÁLTALÁNOS FERTŐTLENÍTŐ DOMESTOS 0,75 db 404,7

Részletesebben

Jewel MJ. E.B. JÁzmin StÚdiÓ Kft. Present Royal REKLÁMSTÚDIÓ. RENDEZVÉNY SZERVEZÉS ÉS LUFI DEKORÁCIÓ since 2000 KERESKEDELMI KÖZÖSSÉG

Jewel MJ. E.B. JÁzmin StÚdiÓ Kft. Present Royal REKLÁMSTÚDIÓ. RENDEZVÉNY SZERVEZÉS ÉS LUFI DEKORÁCIÓ since 2000 KERESKEDELMI KÖZÖSSÉG E.B. JÁzmin StÚdiÓ Kft. REKLÁMSTÚDIÓ RENDEZVÉNY SZERVEZÉS ÉS LUFI DEKORÁCIÓ since 2000 since 2008 since 2013 MAGYAR NIGÉRIAI EURÓPAI KERESKEDELMI KÖZÖSSÉG serving companies REKLÁMSTÚDIÓ Az E.B. Jázmin

Részletesebben

www.bonprix.hu Fax: 06-1 814 9998 Tel: 06-1 814 9999 150_Ft 2010 Ősz bonprix klub kedvezmény Blézer 5.399_

www.bonprix.hu Fax: 06-1 814 9998 Tel: 06-1 814 9999 150_Ft 2010 Ősz bonprix klub kedvezmény Blézer 5.399_ 150_ 2010 Ősz Blézer 5.399_ lásd a 22. oldalon HU.SK3F Érvényes 2010.09.15-től 2011.03.31-ig 2010PC99,00 bonprix klub kedvezmény további információt a főkatalógusban talál www.bonprix.hu Fax: 06-1 814

Részletesebben

Hogyan készítsünk Put-Put boat -ot?

Hogyan készítsünk Put-Put boat -ot? Hogyan készítsünk Put-Put boat -ot? Anyagok: Alumínium üdítős doboz. Ebből lesz a kazán. Konzervdoboz is jó, de kevésbé rugalmas és nehezebb vele bánni. Öblítsük ki, vigyázzunk, nehogy behorpadjon. Műanyag,

Részletesebben

Alkalmi ruha katalógus

Alkalmi ruha katalógus Alkalmi ruha katalógus Az alkalom lehet egy szülinap, családi összejövetel, ballagás vagy akár színházi előadás. Ezek az események a gyerekek számára is izgalmas perceket, órákat jelentenek. Egy alkalomhoz

Részletesebben

MAGIC PARTY-BOX. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.hu. Ajándékcsomagolás lufiba

MAGIC PARTY-BOX. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.hu. Ajándékcsomagolás lufiba Ajándékötleteink Valentin-napra Ajándékcsomagolás lufiba Meglepetés doboz Meglepetés ballon Ajándéktárgyak 2 Hearts gyertya készlet: (I0902180) 2 illatgyertya szív alakú tartóban. Ára: 445.-Ft/db Heart

Részletesebben

Hobbyművész katalógus 2014-2016 www.artexport.hu. üveg- és porcelánfestés

Hobbyművész katalógus 2014-2016 www.artexport.hu. üveg- és porcelánfestés 32 Hobbyművész katalógus 2014-2016 www.artexport.hu üveg- és porcelánfestés Hobbyművész üvegfesték Hobbyművész üvegfesték 30 ml 01909-490 Ft Az áttetsző üvegfesték gyanta alapú, oldószere a terpentin.

Részletesebben

MAGIC PARTY-BOX. Ajándékcsomagolás, matrica. Ba262097. Füzet - 100 db-os. Anyaga: papír.

MAGIC PARTY-BOX. Ajándékcsomagolás, matrica. Ba262097. Füzet - 100 db-os. Anyaga: papír. Ajándékcsomagolás, matrica Ba262097 Ba262093 Mikulásruha Ajándékkísérő - 8 db-os Karácsonyi Ajándékkísérő Matricás Füzet - 100 db-os Ára:1460.-Ft/cs Ára:2177.-Ft/db Ba262031 Arany Karácsonyi Ajándékkísérő

Részletesebben

WS 34A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ALSÓMARÓ

WS 34A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ALSÓMARÓ GARANCIALEVÉL 1. A KH Trading által forgalmazott termékekre az eladás napjától számítva 24 hónap garanciát nyújtunk a polgári törvénykönyv értelmében, vagy 12 hónapot a kereskedelmi törvénykönyv értelmében,

Részletesebben

-20% -10% -10% Az őszi trendek már csak Önre várnak! AKCIÓK. kika - a lakberendezési ötletek sztárja! 2010.09.25-09.26. 2010.10.02. 2010.09.30-10.03.

-20% -10% -10% Az őszi trendek már csak Önre várnak! AKCIÓK. kika - a lakberendezési ötletek sztárja! 2010.09.25-09.26. 2010.10.02. 2010.09.30-10.03. Az őszi trendek már csak Önre várnak! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! 2010.09.25-09.26. 2010.10.02. 2010.09.30-10.03. -20% -10% -10% minden textil darabárura, függöny- és dekoranyagra! * *Az akció

Részletesebben

PÁTRIA ROADSHOW PÁTRIA NYOMDA ZRT. MÁRCIUSI, ÁPRILISI KIADVÁNYA VISZONTELADÓINAK

PÁTRIA ROADSHOW PÁTRIA NYOMDA ZRT. MÁRCIUSI, ÁPRILISI KIADVÁNYA VISZONTELADÓINAK PÁTRIA NYOMDA ZRT. MÁRCIUSI, ÁPRILISI KIADVÁNYA VISZONTELADÓINAK http://patria.hu/ http://irodaszer.patria.hu/ PÁTRIA ROADSHOW 2016 Országjáró programsorozatunkon ebben az évben is új termékekkel és szolgáltatásokkal,

Részletesebben

TÉRMÉK KATALÓGUS. Červinka-Czech Republic TÜZOLTÓ KÉSZÜLÉKEK ÉS FELSZERELÉS GYÁRTÓJA ÉS FORGALMAZÓJA +420 572 541 317 +420 604 707 074

TÉRMÉK KATALÓGUS. Červinka-Czech Republic TÜZOLTÓ KÉSZÜLÉKEK ÉS FELSZERELÉS GYÁRTÓJA ÉS FORGALMAZÓJA +420 572 541 317 +420 604 707 074 TÉRMÉK KATALÓGUS Červinka-Czech Republic TÜZOLTÓ KÉSZÜLÉKEK ÉS FELSZERELÉS GYÁRTÓJA ÉS FORGALMAZÓJA +420 572 541 317 +420 604 707 074 www.hasicitechnika.com tuzvedelem@hasicitechnika.com info@hasicitechnika.com

Részletesebben

első szakkör - A LÉPTÉK

első szakkör - A LÉPTÉK dla beszámoló SZIG belső udvar első szakkör - A LÉPTÉK szakkör 1 1. bemelegítés - rajzterem bejárása bekötött szemmel, léptek számolásával egymást segítve ismerkedünk 2. vetítés filmrészlet: Gulliver utazásai

Részletesebben

WATCHES USB- STICKS FERRAG FERRA HINI GHINI 66

WATCHES USB- STICKS FERRAG FERRA HINI GHINI 66 WATCHES USB- STICKS FERRAGHINI 66 STYLISH WRITING SETS FURNITURE FERRAGHINI 67 03 04 05 10 Art. F108 43 x 32 x 15 cm G2,S2 3,5 x 1 cm 1/5 A lehető legszebb táska, amiről egy notebook álmodhat, de biztos

Részletesebben

2016. március. A szürke hétköznapok után mindenkiben megindul

2016. március. A szürke hétköznapok után mindenkiben megindul 2016. március S Z I S Z Infó Tavasszal a természet megújul, teljesen újjászületik a téli hidegek és borongós idő után, igazán varázslatos madárcsiripelést hallani, legalábbis számomra. Télen, olyan a természet

Részletesebben

POW302 HU 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POW302 HU 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 4 5.1 Munkakörnyezet... 4 5.2 Elektromos biztonság... 4 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

FAGYÖNGYÖK. Polírozott, nyálhű, furattal és sokféle elkészítési lehetőséghez.

FAGYÖNGYÖK. Polírozott, nyálhű, furattal és sokféle elkészítési lehetőséghez. ÉKSZER SAJÁT KREÁCIÓK KÉSZÍTÉSE FAGOLYÓK FAGYÖNGYÖK Fagyöngyök Fagolyó furattal - bükkfa Fagyöngyök ELŐNYÖS CSOMAGOK Nyers bükkfa, szépen esztergált, átmenő furat. Méret: Ø kb. 10 mm, furat: Ø kb. 3 mm

Részletesebben

Mona Lisa, Südor és MyDido - mûvészi, kreatív hobbi, iskolai festékek, rajzeszközök

Mona Lisa, Südor és MyDido - mûvészi, kreatív hobbi, iskolai festékek, rajzeszközök Mona Lisa, Südor és MyDido - mûvészi, kreatív hobbi, iskolai festékek, rajzeszközök Südor, Mona Lisa és MyDido - mûvészi, kreatív hobbi, iskolai festékek, rajzeszközök Südor színes ceruza készlet, 12 db-os

Részletesebben