Éva Sulinap augusztus 27., Duna Plaza

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Éva Sulinap 2016. augusztus 27., Duna Plaza"

Átírás

1

2 Éva Sulinap, Duna Plaza Programok: Greenbox fotózás Kézműves foglalkozások Stílustanácsadás Nyereményjáték Vásárolj a Duna Plazaban a kedvezményes kuponokkal, és megpörgetheted a szerencsekereket! Várunk 10 és 19 óra között! dunaplaza.hu facebook.com/dunaplaza instagram.com/dunaplazabp/ További információk és programok: dunaplaza.hu/sulinap

3

4 576 Kbyte kedvezmény minden használt játékszoftverre. Más akcióval nem összevonható. A kupon egy vásárlás alkalmával használható fel. Bercolini A kedvezmény a megjelölt modellekre vonatkozik. Más akcióval nem vonható össze. Biohair Duna Pláza Minden kozmetikai kezelésből kedvezményt adunk. Biotech Usa kedvezmény minden termékre. A kedvezmény akciós és ruházati, valamint sajtótermékekre nem vehető igénybe. CBA Príma Jim Bean 0,7 l polcon feltüntetett árából kedvezmény

5

6 Charles Vögele kedvezmény minden termékre. Érvényes én minimum Ft feletti vásárlás esetén. Az akció alól kivételt képeznek a leértékelt reklámtermékek, idegen márkák és ajándékutalvány vásárlás. Más akciókkal nem vonható össze. A kedvezmény a kupon ellenében a pénztárnál kerül levonásra. Claire s kedvezményt biztosítunk a füllyukasztási csomag vásárlására a kupon ellenében. A füllyukasztási csomag tartalmazza a fülbevalót, a fülápoló folyadékot és a fülbelövést. A kupon más akcióval össze nem vonható és füllyukasztós fülbevaló vásárlására nem érvényes. Converse kedvezmény a teljes árukészletből, az akciók nem vonhatóak össze. Costa Coffee kedvezménnyel minden helyben készített ital árából Díszállat Kutsera kedvezmény minden termékre, kivéve a már akciós termékék, a kedvezmény más akcióval nem összevonható.

7 Extra 50 active beauty pont 5000 Ft-os vásárlás felett Ajándék Ajándék 10-30%

8 DM A kupon ellenében 50 active beauty pontot írunk jóvá törzsvásárlói kártyáján. Az extra pontokat a vonalkód segítségével, annak a kasszán történő áthúzásával lehet érvényesíteni, amelyhez törzsvásárlói kártya használata kötelező. A pontok 72 órán belül íródnak jóvá az Active beauty törzsvásárlói kártyán. A kupon beváltható: én Dr. Lenkei Vitamin Vásároljon nálunk és mi meglepjük Dr. Lenkei Gábor: Betegségnek tűnő állapotok című könyvével, aminek a vásárlói értéke 1980 Ft. Fornetti Látványpékség 600 Ft felett történő vásárlás esetén egy ingyen kávéval megkínáljuk a kedves vendégeinket! GAS Jeans Az akció kizárólag megjelölt termékekre vonatkozik, az eredeti árból értendő és egyéb kedvezménnyel nem vonható össze! Goldenland Regular, slim fi t, body fi t ingek akcióban (rövid és hosszú ujjú)

9 10% 5-50%

10 H&M A kupon a teljes, kizárólag gyerek részlegen történő vásárlásra érvényes. A kupont vásárláskor kell átadni a kasszánál. A kedvezmény a kasszánál kerül levonásra. A kedvezmény korábbi vásárlásokra nem vehető igénybe. A kedvezmény más ajánlatokkal nem vonható össze, ajándékkártya vásárlására, valamint online nem használható. Herbária Duna Plaza 10% kedvezmény minden termékre, kivéve Batz lábbelik és akciós termékek. Más kedvezménnyel vagy kuponnal nem vonható össze. Humanic engedmény mindenre. Az engedmény más akcióval és kedvezménnyel nem összevonható. Intersport A kedvezmény csak teljes áras termékekre vehető igénybe. A kedvezmény nem érvényesíthető kerékpárokra, GoPro és Polar termékekre. Más akcióval nem összevonható. Játékbox 5-50% kedvezmény a megjelölt termékekre.

11 *

12 Libri Könyvesboltok A kupon kedvezményt biztosít minden könyvre és hangoskönyvre. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. Egy vásárlásnál egy kupon érvényesíthető. A kupon nem érvényes online és antikvár üzleteinkben. A kupon csak a Duna Plazaban található Libri Könyvesboltban váltható be. Marionnaud Parfüméria kedvezmény* minimum két, teljes árú termék egyidejű vásárlása esetén. *A kedvezmény leértékelt árura és ajándékutalvány vásárlására nem vonatkozik, más akciókkal, ajánlatokkal, kedvezménykuponokkal nem vonható össze. Vevőszolgálat: info@marionnaud.hu; Marks & Spencer kedvezmény a megjelölt termékekre. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható és csak teljes áras termékekre érvényes. Mayo Chix minden teljes áras termékre. Más akcióval nem vonható össze. Mc Donald s kedvezmény a Big Mac McMenü Plusz és a McChiken McMenü Plusz árából.

13 10% HUNGARORING

14 Media Markt kedvezmény minden Phillips kisháztartási és padlóápolási készülékre. (A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze, webáruházas vásárlás esetén nem érvényes, készpénzre nem váltható.) Miniring Boxutca Minden augusztus 27-én megvásárolt a GROUPAMA TANPÁLYÁRA szóló ajándékutalvány és MINIRING szolgáltatás értékéből 10% kedvezményt adunk! Mister Minit kedvezmény minden szolgáltatásra, kivéve kereskedelmi tételek. MK Leder kedvezmény minden termékre, kivéve Samsonite! Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze. Mohito kedvezmény minden teljes árú termékre kivéve a Gold Label és Celebration kollekciókat. Vásárolj a mai napon -os kedvezménnyel, és egy ajándék -os kupont kapsz még egy online vásárlásra is. A kedvezmény más akcióval nem vonható össze. Neckermann kedvezményt biztosítunk az akció időtartama alatt egyes utasbiztosításokra, a részletekről érdeklődjön irodánkban!

15 10-10% 15%

16 Novetex kedvezmény mindenre, kivétel: 15% kedvezmény a Tempur matracokra, 10% kedvezmény a vákuum csomagolt matracokra, 10% kedvezmény az ágykeretekre! Ofotért A kuponakció időtartama alatt minden termékünkre kedvezményt biztosítunk a Duna Plazaban található üzletünkben. Más kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben. Pirex Papír SCOOLI termékekre. (A kedvezmény más kedvezménnyel vagy kuponnal nem vonható össze, készpénzre nem váltható, egy vásárlás alkalmával kizárólag egy kupon érvényesíthető a feltüntetett dátumokon, visszavonásig érvényes.) Playersroom 15% kedvezmény minden termékre Ft feletti vásárlás esetén. Az ajánlat más akcióval nem vonható össze, PlayersClub vásárlásra nem vonatkozik. Pupa Milano kedvezmény a teljes szortimentre. Más akciókkal nem összevonható.

17 BIOBOLT

18 Reserved kedvezmény minden gyerektermékre. A kedvezmény a kupon ellenében a pénztárakban kerül levonásra. A kedvezmény ajándékkártya kivételével, csak eredeti áras termékre vonatkozik, illetve más kedvezménnyel nem összevonható. Retro Jeans A kedvezmény kizárólag teljes árú Retro termékekre érvényes. Egyéb akcióval, promócióval nem vonható össze. Gift Card vásárlása esetén nem érvényes. A kedvezmény készpénzre nem váltható. Sabelle Szabóság kedvezmény minden express megrendelés árából! Saladbox 20 % minden saját készítésű termékre! Az akció egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. Sárkányfű Biobolt minden termék árából. A kedvezmény más akcióval nem vonható össze.

19 15% Telenor Partner

20 Saxoo London kedvezmény minden teljes árú termékre. Az akció más kedvezményekkel nem összevonható. Skiny kedvezmény mindenre, a kupon ellenében. A kedvezmény a leértékelt termékekre és a dupla, tripla csomagokra is vonatkozik. Más akcióval, kuponnal nem vonható össze. Sportfactory 15% kedvezmény minden termékre Ft feletti vásárlás esetén. Az ajánlat más akcióval nem vonható össze. Tamaris kedvezmény a kupon ellenében, az akció 50%-kal, vagy annál jobban leárazott modellekre nem érvényes, más kedvezményekkel és akcióval nem vonható össze. Telenor 20 %-os kedvezmény minden tartozékra (A kedvezmény Telenor termékekre nem vonatkozik!)

21 10% Ajándék 15% 40%

22 Triumph - J.Press 10% minden teljes áras termékre. UPC 2 év alatt forint megtakarítás? Amennyiben a mai napon üzletünkben 24 hónapra elkötelezi magát nálunk új előfi zetői szerződéssel, jelentős kedvezménnyel lepjük meg Önt! Részletek az üzletben! Vision Express 20 % kedvezmény minden termék teljes fogyasztói árából. A kupon kizárólag a Duna Plazaban található Vision Express üzletben váltható be a kuponon jelzett napon felvett megrendelések esetén. A kupon kedvezménye más kedvezménnyel nem vonható össze. A beváltás további feltételeit keresse üzletünkben. Vodafone Minden tartozékra 15% kedvezmény! Yves Rocher 1 db Ön által választott, nem Zöld Pontos termékre A kedvezmény más akciókkal nem összevonható és a termék eredeti, nem akciós árából kerül levonásra. A kedvezmény egyszeri alkalommal, a kupon átadásával vehető igénybe.

23

24 Információ: +36/ Budapest, Váci út 178. dunaplaza.hu dunaplaza dunaplazabp

KUPONNAP szeptember 15. Duna Plaza

KUPONNAP szeptember 15. Duna Plaza KUPONNAP Duna Plaza 10% 30% 40% 50% UGORJ BE A KEDVEZMÉNYEKÉRT! Nyitvatartási rend: Hétfő-szombat 10:00-21:00 Vasárnap 10:00-19:00 10% 30% 40% 50% 15% 10% 576 Kbyte kedvezmény használt játékszoftver árából.

Részletesebben

KUPONNAP december 15. VARÁZSLATOS ÜNNEPEK, VELÜNK!

KUPONNAP december 15. VARÁZSLATOS ÜNNEPEK, VELÜNK! KUPONNAP VARÁZSLATOS ÜNNEPEK, VELÜNK! ÜNNEPI NYITVA TARTÁS 2016. dec. 24. 10 14 óráig 2016. dec. 25. zárva (kivéve a szolgáltató egységeket) 2016. dec. 26. zárva (kivéve a szolgáltató egységeket) 2016.

Részletesebben

kuponfüzet 2016. május 11. szerda

kuponfüzet 2016. május 11. szerda kuponfüzet szerda 25-50% 15% Akár 85% 15% Tony Bennett Angol Csemege A a megjelölt termékekre vonatkozik. Alaszka Ékszer A a nem márkázott ezüst ékszerekre érvényes. A&A Ékszer A az ezüst ékszerekre érvényes.

Részletesebben

kuponfüzet 2016. február 10. szerda

kuponfüzet 2016. február 10. szerda kuponfüzet szerda Ne ülj otthon vasárnap sem! Szórakoztató egységeink és éttermeink vasárnaponként is nyitva tartanak. Nálunk a parkolás a hét minden napján ingyenes! Ne feledd, idén is minden hónapban

Részletesebben

AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb

AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb 2016 08/09 AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2016.08.01-től 2016.11.30-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

10/11. Akár 50% megtakarítás kupononként!

10/11. Akár 50% megtakarítás kupononként! 2015 10/11 Akár 50% megtakarítás kupononként! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2015.10.01-től 2016.01.31-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

Super Shopping. 2016. június 3-5.

Super Shopping. 2016. június 3-5. Super Shopping 10-10% 15% A&A ékszer A az ezüst ékszerekre vonatkozik. 576 KByte A a használt játékszoftverekre vonatkozik. A más akcióval nem összevonható Alma Patika A az Eucerin, Uriage, Vichy, La Roche-Posay

Részletesebben

május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7.

május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. kedvezmény. kedvezmény minden szolgáltatás árából, amely más akcióval kedvezmény minden teljes árú termékre. 5000 Ft feletti vásárlás esetén a vásárlás végösszegének -át visszaadjuk Butlers utalványon.

Részletesebben

SZÍNES TAVASZI FORGATAG

SZÍNES TAVASZI FORGATAG KUPONNAPOK MÁJUS 5 8. RETROTOYS KOCKA KÜLDETÉS MÁJUS 7. SZÍNES TAVASZI FORGATAG BEKÖSZÖNŐ Kedves Olvasóink, Látogatóink! Az anyák napjával, a munka ünnepével és a majálisokkal sűrűnek ígérkezik a május,

Részletesebben

ÜDE TAVASZ, ERŐS VERDÁK, VÁRVA VÁRT AKCIÓK

ÜDE TAVASZ, ERŐS VERDÁK, VÁRVA VÁRT AKCIÓK KUPONHÉTVÉGE MÁRCIUS 10 12. EXTRAVAGÁNS AUTÓCSODÁK MÁRCIUS 22. ÁPRILIS 2. KÖKI V8 NEMZETKÖZI AMERIKAI ÉS TUNING AUTÓS TALÁLKOZÓ ÁPRILIS 2. ÜDE TAVASZ, ERŐS VERDÁK, VÁRVA VÁRT AKCIÓK BEKÖSZÖNŐ Kedves Olvasóink,

Részletesebben

A Budavár Tours ajándékutalvány megvételének szabályzata

A Budavár Tours ajándékutalvány megvételének szabályzata A Budavár Tours ajándékutalvány megvételének szabályzata 2016-06-13 Fogalmak Szolgáltató Budavár Tours Utazási Iroda 1011 Budapest, Batthyány tér 5 6. Adószám: 10382972-2-41 Cégjegyzékszám: 01-09-068296

Részletesebben

KUPONNAPOK JÚNIUS 9 12.

KUPONNAPOK JÚNIUS 9 12. KUPONNAPOK JÚNIUS 9 12. BEKÖSZÖNŐ Új időszaki kiállítás a köki terminálban! Kedves Hölgyeim! Legyünk türelmesek és megértőek, mert a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság közeled tével nem mindennapi lehetőség

Részletesebben

Egy ajándék, amelynek mindenki örül!

Egy ajándék, amelynek mindenki örül! Egy ajándék, amelynek mindenki örül! ÚJ! Már kapható a Corvin Plaza vásárlási utalvány! A Corvin Plaza vásárlási utalvány értéke 5 000 Ft. Az utalványt a Plaza -1. szintjén, az Info Pontnál vásárolhatja

Részletesebben

Engedjen üzleteink csábításának! Kuponnapok JÚlIUS 7 10.

Engedjen üzleteink csábításának! Kuponnapok JÚlIUS 7 10. Engedjen üzleteink csábításának! Kuponnapok JÚlIUS 7 10. beköszönő Kedves Látogatónk! Új időszaki kiállítás a köki terminálban! A nyárnak megvan az a furcsa tulajdonsága, hogy másért várjuk, és egészen

Részletesebben

PLÁZS A VÁROS FELETT KUPONHÉTVÉGE JÚNIUS 11 13. HUNLTC LEGO KIÁLLÍTÁS JÚNIUS 11 20. KÖKI PLÁZS NAPTERASZ, STRANDRÖPLABDA, HOMOKFOCI, KONCERTEK, BÁR

PLÁZS A VÁROS FELETT KUPONHÉTVÉGE JÚNIUS 11 13. HUNLTC LEGO KIÁLLÍTÁS JÚNIUS 11 20. KÖKI PLÁZS NAPTERASZ, STRANDRÖPLABDA, HOMOKFOCI, KONCERTEK, BÁR PLÁZS A VÁROS FELETT KUPONHÉTVÉGE JÚNIUS 11 13. HUNLTC LEGO KIÁLLÍTÁS JÚNIUS 11 20. KÖKI PLÁZS NAPTERASZ, STRANDRÖPLABDA, HOMOKFOCI, KONCERTEK, BÁR BEKÖSZÖNŐ Kedves Olvasóink, Látogatóink! PLÁZS A VÁROS

Részletesebben

Üzlet neve Cím Nyitva tartás. Centrum Áruház - Spar Széchenyi u. 111. 9-15 óra. SPAR Szupermarket Széchenyi u. 7. 7.30-20 óra

Üzlet neve Cím Nyitva tartás. Centrum Áruház - Spar Széchenyi u. 111. 9-15 óra. SPAR Szupermarket Széchenyi u. 7. 7.30-20 óra Élelmiszer, bevásárlás Üzlet neve Cím Nyitva tartás Centrum Áruház - Spar Széchenyi u. 111. 9-15 óra SPAR Szupermarket Széchenyi u. 7. 7.30-20 óra TESCO Express Miskolc Széchenyi u. 29. 6-22 óra Drogéria,

Részletesebben

Szállítási információk

Szállítási információk Szállítási információk A csomagok házhoz szállítása a Magyar Postával történik, a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül, a mindenkor érvényes postai díjszabás szerint. Szállítási díj Ingyenes a

Részletesebben

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. augusztus 22-től visszavonásig vagy a készlet erejéig

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. augusztus 22-től visszavonásig vagy a készlet erejéig T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára Érvényes: 2016. augusztus 22-től visszavonásig vagy a készlet erejéig Apple iphone 5S Apple iphone 6 + Apple Watch Sport 42 mm 64GB

Részletesebben

Avensis Árak. Listaárak. Felszereltségi szint. Vételár ÁFAval. Tekintse meg ajánlatainkat. fajtája. 1.6 Valvematic (132 LE) 6 sebességes kézi váltó

Avensis Árak. Listaárak. Felszereltségi szint. Vételár ÁFAval. Tekintse meg ajánlatainkat. fajtája. 1.6 Valvematic (132 LE) 6 sebességes kézi váltó Avensis Á Listaá Motor és sebesség Szedán 4 ajtós Live 6 730 000 Ft Avensis Szedán 4 ajtós Live Plus 6 930 000 Ft Avensis Szedán 4 ajtós Active 8 320 000 Ft Avensis Szedán 4 ajtós Active Trend 8 610 000

Részletesebben

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. július 8-től visszavonásig vagy a készlet erejéig

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. július 8-től visszavonásig vagy a készlet erejéig T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára Érvényes: 2016. július 8-től visszavonásig vagy a készlet erejéig Apple iphone 5S Apple iphone 6S Apple iphone 6S Apple iphone 6S

Részletesebben

június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4.

június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. kedvezmény, mely más akcióval kedvezmény minden teljes árú könyvre. A kedvezmények nem halmozhatók és nem vonatkoznak akciós termékekre, tankönyvekre. kedvezmény. Kivéve tankönyvek, akciós könyvek és játékok.

Részletesebben

kuponfüzet május 3. szerda

kuponfüzet május 3. szerda kuponfüzet 2017. május 3. szerda A Négy Csoda egész évben vár! 25-50% 15% Ne feledd, idén is minden hónapban Kupon Szerda a Camponában! Minden hónap egy napja a kuponokról, a ekről szól a Camponában! Ne

Részletesebben

Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30.

Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30. Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30. Közreműködtek: Petrován Pál Hálózati Ország Igazgató és Kerékgyártó Miklós Pénzügyi Igazgató 1 Töltse fel GO!STORE egyenlegét! Fődíj: 1.000.000 Ft plusz feltöltés

Részletesebben

kuponfüzet december 7. szerda

kuponfüzet december 7. szerda kuponfüzet 2016. december 7. szerda Ne ülj otthon vasárnap sem! Üzleteink, szórakoztató egységeink és éttermeink vasárnaponként is nyitva tartanak. Nálunk a parkolás a hét minden napján ingyenes! Ne feledd,

Részletesebben

2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN

2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN 2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN 1. 2016.01.01-től megszűnik: kezelési költség éves díj (800,- Ft) Konzultánsi bónusz Direktori bónusz 2. 2016.01.01-től

Részletesebben

Ak iók egész ap: -, -, - % leárazással. % kedvez é a kollek ió eghatározott dara jaira. Keresse ak iós újságu kat, e e az az api ajá latokkal!

Ak iók egész ap: -, -, - % leárazással. % kedvez é a kollek ió eghatározott dara jaira. Keresse ak iós újságu kat, e e az az api ajá latokkal! Alexandra Mi de vásárló ak, aki fel utatja az Ale a dra törzsvásárlói kárt áját, illetve - a e i e ég e re delkezik kárt ával - leadja törzsvásárlói kárt a igé lését, % kedvez é t adu k i de teljes árú

Részletesebben

MÁRCIUS CORVIN KUPON. ÁZSIA LÓTUSZ 10% kedvezmény minden étel árából. CORVIN KUPON. 990 Ft

MÁRCIUS CORVIN KUPON. ÁZSIA LÓTUSZ 10% kedvezmény minden étel árából. CORVIN KUPON. 990 Ft ALEXANDRA kedvezmény minden teljes árú könyvre. A kedvezmény nem halmozható és nem vonatkozik akciós termékekre, tankönyvekre. 1500 Ft CHARLES VÖGELE 1 500 Ft értékű kedvezmény minimum 10 000 Ft feletti

Részletesebben

június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9.

június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. kedvezmény kedvezmény egy választott termékre. A kedvezmény akciós és ruházati, valamint sajtótermékekre nem vehető igénybe. BRAGA kedvezmény. kedvezmény. A kedvezmény csak a megjelölt termékekre vonatkozik,

Részletesebben

április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9.

április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. kedvezmény a Danish Design és a Jacques Lemans órákból. kedvezmény minden teljes árú termékre. Mammut II. 2. szint Minden külső vagy külső-belső csomaghoz a nano technológiás szélvédőbevonat kedvezménnyel

Részletesebben

Indulás: 2014 december 1. Egész Európában (beleértve Oroszországot is)

Indulás: 2014 december 1. Egész Európában (beleértve Oroszországot is) Indulás: 2014 december 1. Egész Európában (beleértve Oroszországot is) Előnyök Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít Előnyök Átmenetet biztosít a DXN marketing tervéből származó stabil, passzív

Részletesebben

kuponfüzet március 9. szerda

kuponfüzet március 9. szerda kuponfüzet szerda Ne ülj otthon vasárnap sem! Szórakoztató egységeink és éttermeink vasárnaponként is nyitva tartanak. Nálunk a parkolás a hét minden napján ingyenes! Ne feledd, idén is minden hónapban

Részletesebben

október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8.

október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. kedvezmény Whopper menüre és Chicken Whopper menüre. Az ajánlat akciós termékekre nem érvényes. Más kedvezménnyel kedvezmény a megjelölt termékekre. A kedvezmény más promócióval vagy engedménnyel kedvezmény.

Részletesebben

kuponfüzet szeptember 7. szerda

kuponfüzet szeptember 7. szerda kuponfüzet 2016. szeptember 7. szerda Ne ülj otthon vasárnap sem! Üzleteink, szórakoztató egységeink és éttermeink vasárnaponként is nyitva tartanak. Nálunk a parkolás a hét minden napján ingyenes! Ne

Részletesebben

1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI ÉS ÜZLETI

1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI ÉS ÜZLETI 4. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. AKCIÓINAK RÉSZLETES LEÍRÁSA Hatályos: 2016. április 7-étől Készítés időpontja: 2016.04.06. Tartalomjegyzék 1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI

Részletesebben

MÁJUS 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. BRANCH. május 5. KIDS. május 5.

MÁJUS 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. BRANCH. május 5. KIDS. május 5. kedvezmény egy választott termékre. A kedvezmény akciós és ruházati, valamint sajtótermékekre nem vehető igénybe. kedvezmény. A kedvezmény csak a megjelölt termékekre vonatkozik, és más akciókkal kedvezmény.

Részletesebben

kuponfüzet november 8. szerda

kuponfüzet november 8. szerda kuponfüzet 2017. november 8. szerda Családi programok egész évben! 25-15% Ne feledd, idén is minden hónapban Kupon Szerda a Camponában! Minden hónap egy napja a kuponokról, a ekről szól a Camponában! Ne

Részletesebben

kuponfüzet február 8. szerda

kuponfüzet február 8. szerda kuponfüzet 2017. február 8. szerda A Négy Csoda egész évben vár! 25-50% Ne feledd, idén is minden hónapban Kupon Szerda a Camponában! Minden hónap egy napja a kuponokról, a ekről szól a Camponában! Ne

Részletesebben

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Csavarhat webáruház Részletes útmutató a webáruház használatához Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Cégeknek, kis- és nagykereskedőknek,

Részletesebben

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet A Takarékszövetkezet jelen ben szereplő, változó kamatozású i termékei esetében i kamatváltozást tesz közzé, az állandó (fix) kamatozású i termékek esetében pedig a 2014.06.15-től lekötésre kerülő ekre

Részletesebben

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet A Takarékszövetkezet jelen ben szereplő, változó kamatozású i termékei esetében i kamatváltozást tesz közzé, az állandó (fix) kamatozású i termékek esetében pedig a 2014.08.13-tól lekötésre kerülő ekre

Részletesebben

kuponfüzet november 9. szerda

kuponfüzet november 9. szerda kuponfüzet 2016. november 9. szerda Ne ülj otthon vasárnap sem! Üzleteink, szórakoztató egységeink és éttermeink vasárnaponként is nyitva tartanak. Nálunk a parkolás a hét minden napján ingyenes! Ne feledd,

Részletesebben

kuponfüzet december 6. szerda

kuponfüzet december 6. szerda kuponfüzet 2017. december 6. szerda Családi programok egész évben! 25- Ne feledd, idén is minden hónapban Kupon Szerda a Camponában! Minden hónap egy napja a kuponokról, a ekről szól a Camponában! Ne hagyd

Részletesebben

LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL)

LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL) LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL) A Hirdetményben foglalt időpontok előtt befogadott lakáscélú támogatásokra vonatkozó kondíciókat a Hirdetmény 11. sz. melléklete tartalmazza. 9.1. az új

Részletesebben

SECOR_2913 Téli kuponfüzet A5 2013_ABC.indd 3

SECOR_2913 Téli kuponfüzet A5 2013_ABC.indd 3 SECOR_2913 Téli kuponfüzet A5 2013_ABC.indd 3 10/16/13 12:27 PM SECOR_2913 Téli kuponfüzet A5 2013_ABC.indd 4 10/16/13 12:27 PM # # # # Ázsia Lótusz A kedvezményt minden ételre biztosítjuk. Beváltható:

Részletesebben

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT - 2016.04.01 után kötött szerződésekre Díjcsomag neve Go Go+ Go EU Go EU+ Kínált letöltési sebesség - 3G 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s

Részletesebben

kuponfüzet február 7. szerda

kuponfüzet február 7. szerda kuponfüzet 2018. február 7. szerda Családi programok egész évben! Ne feledd, idén is minden hónapban lesz kuponnap a Camponában! Minden hónap egy napja a kuponokról, a ekről szól a Camponában! Ne hagyd

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

március 10. március 10. 20% 20% március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. március 10.

március 10. március 10. 20% 20% március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. 20- Bármely 3 db szabadon választott termékből kedvezmény. A kedvezmény más akcióval 20 kedvezmény a megjelölt termékekre, más akcióval nem összevonható. kedvezmény. kedvezmény. Az ajánlat az akciós termékekre

Részletesebben

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Lakossági Bankszámla Hirdetmény 11. számú melléklet - FHB hoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Hatályos: 2016. július 15. napjától Közzététel napja: 2016. július 14. A jelen Hirdetményben

Részletesebben

Vodafone ReadyPay. Használati útmutató

Vodafone ReadyPay. Használati útmutató Vodafone ReadyPay Használati útmutató 1 - Párosítás Bluetooth-on keresztül, első beállítások 2 - Fizetés 3 - Menüpontok Párosítás Bluetooth-on keresztül, első beállítások Az első lépés Megjegyzés: A ReadyPay

Részletesebben

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: 2016. január 27-étől. Készítés időpontja: 2016.01.27.

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: 2016. január 27-étől. Készítés időpontja: 2016.01.27. 4. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. AKCIÓINAK RÉSZLETES LEÍRÁSA Hatályos: 2016. január 27-étől Készítés időpontja: 2016.01.27. Tartalomjegyzék 1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI

Részletesebben

ű ű ű ű ű ű Ú ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű ű ű Ú ű ű ű ű Ó ű ű ű ű Ü É ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű É Ó Ú Ó Ü Ő Ó Ó ű É ű ű ű É ű É ű ű ű ű Ö Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű É ű É É ű Ö ű ű ű ű É ű ű ű ű ű ű ű Ö

Részletesebben

É Ú ű Ö ű ű ű ű ű Ü ű ű ű ű ű Ú Ü ű Ú Ö ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ö ű É ű Ö ű Ö Ú Ó ű ű Ü Ú ű É Ó ű ű ű Ö ű ű É ű É É Ö É É É É É Ö Ö É Ú É Ó Ú É É Ö Ö Ö ű Ó ű Ö ű ű ű ű

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az OTP BANK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, FÉSZEKRAKÓ ÉS KÖZALKALMAZOTTI SZEMÉLYI KÖLCSÖN

H I R D E T M É N Y. Az OTP BANK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, FÉSZEKRAKÓ ÉS KÖZALKALMAZOTTI SZEMÉLYI KÖLCSÖN H I R D E T M É N Y Az OTP BANK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, FÉSZEKRAKÓ ÉS KÖZALKALMAZOTTI SZEMÉLYI KÖLCSÖN FELFÜGGESZTETT TERMÉKÉNEK Feltételeiről Közzététel: 2009. október 1. Hatályos 2009. október 1-től. (Jelen

Részletesebben

ö ó É ó Ú ÜÉ ó ö ó ó ö É ó ó ó ó Ü ó ó É ó ó Ú ó ő Úó É ö ó Ü ó ó ó ó Ú ó Ü ó É Ó ő ó ó ó ó ö É ö ó ó Ü ó É ö ó ó ó É ó É Ü ó ó ö ú Ö É Ú É Ü É ó ó ó Ü ó Ü ő É Ö Ó É ó ó ó ó ó ó ó ó ó ö ó Ó ő ö ó ó ó ó

Részletesebben

Ú É ő ő ő ő ő Ú É ő ő ő ő ű ű ő ő ő ő ő ű ű ő ő ő Ú ő Ú É É Ú Ú ű ű ő ő É ő Ó ű ű ő ő ű ő É Ó Ü ő ű ő ő ű ő ű Ó É É Ó Ü Ü ő Ú Ü É É Ú É É ő É Ú É Ó É Ü ő ő Ú É ő ő ű ő ű Ú ő Ü É Ú É ő ő É É ű ő Ú É Ü ű

Részletesebben

É Ő ú ú Ü Ú Ü ú Ü Ú Ú Ú Ü Ü Ú ű Ü ú É Ü Ü Ü Ú ú ű Ü Ü Ü ű ű Ü Ü ú Ú ű Ü ű Ú ű Ü ű Ú Ü É É ű É É É É É Ü Ü Ü É ÉÉ Ö ú É É É É ÉÉ É É É ű ú Ó Ö ú Ó Ö ú Ó ú ú Ü Ü ú É É É Ö Ö Ö Ó Ü Ú Ó É É É É Ü Ú Ó Ő Ó ú

Részletesebben

Ö É ű Ú ő Ú ő ű ő ő ő ű Ü ő Ú Ú Ú Ú Ú ű Ü É ű ő ő Ú Ú É Ú ő Ú ő Ú ő É ő Ó É ő ű ű ő ő ő Ó Ú Ó ő ő Ü ő ő ű Ü Ú Ú Ü Ú Ó Ú Ú Ü Ü Ü ő Ö Ö É É É É É É Ó ő ő ű ő ű ű ű ő ő Ú É Ú É Ü űé É Ú ő ő É ő Ü ő ű É É

Részletesebben

É ü ü ű ü Ü ü É É ü Ó Ú É É Ö É Ó ű ű ű ű ü ű ü ü Ú ü ű ü ü ű ü Ó ü ü ü ű ü ü ü ü ü ü Ö Ü ű ü ü ü ü ű ü ü É ű ü ü ü ü ű Ü Ö É ü ü ü ü É ü ü ü É ü ű ű ü ü ü ü ü ű ü ü ü Ó ü ü ű ű ü ü ü ü ü ü É ű ü É Ó ü

Részletesebben

É ö ü ú ü ö ú ö ü ö ü ú ü ű ü ü ö ö ö ú ü ö ü ü ö ü ü ü ü ü Ü ü ö ú ü ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ö ü ö ü ö ö ú ö ü ö ü ö ö ö ú ö ö ö ö ú ú ö ü ö ü ú ü Ú É ö ö ö ö ö ú ö ű ö ű ö ú ö ö ú Ú ü ö ö ö ö

Részletesebben

KUPONFÜZET 2015. SZEPTEMBER 8. www.polus.hu. tta: a. t sítot

KUPONFÜZET 2015. SZEPTEMBER 8. www.polus.hu. tta: a. t sítot K Ké Képe tb bizto ztos t sítot í t ta íto tta: a: Deicchman a a n KUPONFÜZET www.polus.hu 2015. SZEPTEMBER 8. KEDVEZMÉNYES KUPONOK Vágd ki a kuponokat, és érvényesítsd az akciókat a Pólus adott üzleteiben!

Részletesebben

Zeelandia Partnerklub

Zeelandia Partnerklub Zeelandia Partnerklub 2016 pontkatalógus 2015 Kedves Partnerünk! A Partnerklub célja a partnereinkkel való szorosabb kapcsolattartás munkájukat segítő eszközökkel. A Partnerklubnak minden kedves vásárlónk

Részletesebben

Emőd Nagyközség Képviselő-testületének. 6/1999. /IV.21./ sz. R E N D E L E T E. az első lakáshoz jutók helyi támogatásáról 1..

Emőd Nagyközség Képviselő-testületének. 6/1999. /IV.21./ sz. R E N D E L E T E. az első lakáshoz jutók helyi támogatásáról 1.. Emőd Nagyközség Képviselő-testületének 6/1999. /IV.21./ sz. R E N D E L E T E az első lakáshoz jutók helyi támogatásáról 1.. A támogatásban részesíthetők köre /1/ Az önkormányzat által nyújtott helyi támogatásra

Részletesebben

kuponfüzet szeptember 6. szerda

kuponfüzet szeptember 6. szerda kuponfüzet 2017. szeptember 6. szerda Családi programok egész évben! 25- Ne feledd, idén is minden hónapban Kupon Szerda a Camponában! Minden hónap egy napja a kuponokról, a ekről szól a Camponában! Ne

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2014.09.22-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2014.09.22-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére Mastercard Business 5 000,00 Ft 5 000,00 Ft Pótkártya díja (kártyaletiltást követően) 5 000,00 Ft Pótkártya díja (újragyártási díj sérülés

Részletesebben

KUPONFÜZET OKTÓBER 13.

KUPONFÜZET OKTÓBER 13. K Ké Képe tb biztos ztosítot íítot t tta: ta a: New York a Y er e KUPONFÜZET www.polus.hu 2015. OKTÓBER 13. KEDVEZMÉNYES KUPONOK Vágd ki a kuponokat, és érvényesítsd az akciókat a Pólus adott üzleteiben!

Részletesebben

Otthonteremtési kamattámogatásos használt lakásvásárlási hitel

Otthonteremtési kamattámogatásos használt lakásvásárlási hitel Rábaközi Takarékszövetkezet Otthonteremtési kamattámogatásos használt lakásvásárlási hitel Adósok által fizetendő * Használt lakás vásárlásra 4,30% 4,30% 4,30% 4,48% adósok kamattámogatásra nem jogosultak.

Részletesebben

Már nem értékesített hiteltípusok és korábban folyósított hitelek kondíciói Egyéb hitelek (Érvényes: 2015.12.01-től)

Már nem értékesített hiteltípusok és korábban folyósított hitelek kondíciói Egyéb hitelek (Érvényes: 2015.12.01-től) Már nem értékesített hiteltípusok és korábban folyósított hitelek kondíciói Egyéb hitelek (Érvényes: 2015.12.01-től) Tartalomjegyzék Szellemi szabadfoglalkozásúak részére nyújtott (már nem értékesített)

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

Technikai daytrade és befektetési hitel

Technikai daytrade és befektetési hitel Technikai daytrade és befektetési hitel 2015. október 13. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk: https://www.kbcequitas.hu/menu/tamogatas/tudastar/oktatas

Részletesebben

Vissza az. Iskolába. Matricagyűjtő füzet. Akár 50% kedvezmény! hogy könnyebb legyen az iskolakezdés! Nagy választék kalandból

Vissza az. Iskolába. Matricagyűjtő füzet. Akár 50% kedvezmény! hogy könnyebb legyen az iskolakezdés! Nagy választék kalandból Vissza az Iskolába Matricagyűjtő füzet Akár 50% kedvezmény! hogy könnyebb legyen az iskolakezdés! Nagy választék kalandból Reggeli készülődéshez DORMEO GOLDEN DREAMS FEDŐMATRAC 3 cm Ecocell hab + 1 cm

Részletesebben

THESECRET.HU. Megjelenési és hirdetési lehetőségek

THESECRET.HU. Megjelenési és hirdetési lehetőségek THESECRET.HU Megjelenési és hirdetési lehetőségek 2010 A www.thesecret.hu a Titok c. filmmel, a vonzás törvényével, önmegvalósítással, sikeres élettel foglalkozó közösségi weboldal. Látogatottság 1 Az

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS VÁLTOZÁSÁRÓL I. A módosítással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.:

Részletesebben

Í Ó ö ő ő ö ö ó ö ö ó ö ö ö ő ó ó ö ö ő ő ő ó ö ö ó ó ó ó ó ó ó ö ó ú ő ö ő ó ö ó ö ő ö ő ö ő ö ö ó ó ő É É Ú Ú Ő ú ó ó Ü Ő ő É É ú É ő ó ó ú ö ó ó ő É É É ó ű ő ú ó ő ő ó ó ó ó ö ö ó ó ö ő ú ö ö É É É

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott internet és adathálózati szolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott internet és adathálózati szolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott internet és adathálózati szolgáltatásra 2. sz. melléklet 2.3. Választható

Részletesebben

Szociális hozzájárulási adó kedvezményei

Szociális hozzájárulási adó kedvezményei Szociális hozzájárulási adó kedvezményei Kedvezmény megnevezése Kedvezmény alapja Kedvezmény mértéke Kedvezmény időtartama Kedvezmény feltétele Pftv. alapján (2004. évi CXXIII. tv.) START kártya (nem diplomás)

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

Kiterjesztett csomagolás Hiteles fogyasztói tájékoztatás

Kiterjesztett csomagolás Hiteles fogyasztói tájékoztatás Kiterjesztett csomagolás Hiteles fogyasztói tájékoztatás By David Twice Global Comics 2013 All rights reserved Egy reggelem a SafeBrand-del reggel 8.00 Jaj! Feleségecském nincs szabin reggeli reggeli??

Részletesebben

Á Á é é ő ö ó é é é é é ő é é é ő ő ő é ü ő ó ó ó ö ö é é ő é ő é ő ö é é é é é é é ő é ű ő é é é é é ó ő ö é ú ö é ö é é ö ő ó ő ó é ő é ő ő é ő ó ó é ő ő é é ü ő é ó é ö ő é ő é ó ő é é ő é é ő é é é

Részletesebben

Az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. tájékoztatója a jelzálogkölcsönök feltételeiről Érvényes: 2015. Október 01-től 2015.

Az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. tájékoztatója a jelzálogkölcsönök feltételeiről Érvényes: 2015. Október 01-től 2015. Kamatperiódus 6 havi BUBOR 1 Szabadfelhasználású kölcsön HUF 6 hónap 1,360% 2,360% 8,360% n/a Lakásvásárlási kölcsön HUF 6 hónap 1,360% 2,360% 8,360% n/a 1 A változó kamatozású HUF kölcsön kamatlába referencia-kamatlábhoz

Részletesebben

Hirdetmény az OTP Bank személyi kölcsön, Fészekrakó és Közalkalmazotti személyi kölcsön felfüggesztett termékének

Hirdetmény az OTP Bank személyi kölcsön, Fészekrakó és Közalkalmazotti személyi kölcsön felfüggesztett termékének Hirdetmény az OTP Bank személyi, Fészekrakó és Közalkalmazotti személyi felfüggesztett termékének Feltételeiről Közzététel: 2016. június 30. Hatályos 2016. július 1. (Jelen Hirdetmény hatálybalépésével

Részletesebben

H I R D E T M É N Y 2015. június 15-től érvényes betéti kamatok

H I R D E T M É N Y 2015. június 15-től érvényes betéti kamatok H I R D E T M É N Y 2015. június 15-től érvényes betéti kamatok Évi bruttó kamat % EBKM % 1./ Lakossági folyószámla -lekötés nélkül sávos kamatozással 150.000 Ft-ig 0.00% 0.00% 150.001 Ft-tól 0.15% 0.15%

Részletesebben

ö É ö ö ő ő ö ó ó ú ő ó ö ö ő ő ö ö ó ű ű ó ú ó ő ő ö ű ó ő ö ö ű ű ó ú ő ó ó ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ő ö Ü Ü ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ó Ü Ü ó ő ő ű ö ö ű ű ű ű ő ö ó ű ó ö ű ö ó ö ó ö ő ó ö ö ő ó ö ö ö ű Ö ö ö

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

3. HÉT: CRM RENDSZEREK A GYAKORLATBAN FUNKCIONALITÁSOK

3. HÉT: CRM RENDSZEREK A GYAKORLATBAN FUNKCIONALITÁSOK 3. HÉT: CRM RENDSZEREK A GYAKORLATBAN FUNKCIONALITÁSOK Kiss László CIO tanácsadó, Magyar Telekom Nyrt. 2016 DR DANYI / KISS CRM A GYAKORLATBAN 1 TARTALOM Értékesítés automatizálás Lojalitás Értékesítési

Részletesebben

Á ő ő ő ö ö Ó ő ú ö Á É É ü Ö ő ö ő ő ö Ó ö Ú Ó ő ő ő ö Ö Ú Ú ő Ö ú ö ő ú ú ú Ó ö Ó Ó Ú Ú Ú Ú Ö Ó ő ő ú ő ű ü ő ö ö ö ő ü Ó Ó ő ő Ó ö Ó Ó ü ő ő Ó ő ö ő ő Ó ő ő ő Ú ö ő Ó Ó ő Ó ő Ö ő ö ő ü ü ű ö ö ö Ó ö

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

É Ó Ö Á ú Á ú ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ú Á ÁÉ Á ű ű ú ú É ú É É ű ű É ű Ú ű Ü ú ű ú Ö Ú ű Ö Ö ú Ő ú ű Ö ú ú Ú Ó ú ú ű ú Ö Ú Ü Á Á Á É Ü ű Ü Ö É Á Ü Ó É Ö É ű Ü Á Á Á ú Ü Ö Á É Ü Á ú Ö Ö ú Ö Á ú É É Ö É Á Á Á

Részletesebben

Á É ö ö ő ő ő Ú Ü ö ö ő ő ö ú ő ö ő ö ú ü ö Ü Ó ö ö ö ö ö ő ö ú ú ö ü Ü ö ö ö ö ö ö ő ö ö ő ö ü ő ö ő ü Ü Ó Ó ö ö ő Ü Ó ö ő ő ő ő Á ő ő Ü ő ö ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü É ö ö É Ó ő ő ő ő Ü É ő Ó ő ő

Részletesebben

Ú ő É ő ű ő ű Á É ő Ó Á Á ő ű ű Á ű Ú É ő É Ú Ö ő ő Á ő ő Á É É Á ő ő ő ő ő ő Á Ó Á É Ú Á Á Á ő Á Á Á Á Á É ő ő ű ő ő É ő ő Á Á Ó Ü Á É Á ő Á ő ő ő Á É Ü ő Á Á ő Ö ő ő Á É ő ő ű ő Ö Á Á Ú Á Á Á É É ő ű

Részletesebben