LI. ÉVFOLYAM, 7. SZÁM Ára: 798 Ft ÁPRILIS 16. TARTALOM KÖZLEMÉNYEK. Az Országos Rádió és Televízió Testület közleményei

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "LI. ÉVFOLYAM, 7. SZÁM Ára: 798 Ft 2007. ÁPRILIS 16. TARTALOM KÖZLEMÉNYEK. Az Országos Rádió és Televízió Testület közleményei"

Átírás

1 LI. ÉVFOLYAM, 7. SZÁM Ára: 798 Ft ÁPRILIS 16. TARTALOM oldal KÖZLEMÉNYEK Az ORTT közleményei Pályázati felhívás a községi és városi könyvtárak állománygyarapítási összegének támogatására oldal Pályázati felhívás kulturális intézmények vezetõi és más közalkalmazotti állásaira A közlöny zárása után érkezett pályázati felhívások KÖZLEMÉNYEK Az Országos Rádió és Televízió Testület közleményei I. Az Országos Rádió és Televízió testület tájékoztatja az érdekelteket, hogy a Kulturális Közlöny 2003/16. számában augusztus 26. napján megjelent helyi rádiófrekvenciák hasznosítására kisközösségi rádiók céljára kiírt pályázati felhívásra beadási határnapon március 1-jén az alábbi pályázati ajánlatok érkeztek. Pályázó neve Pályázó címe Telephely 1. Jáger Judit 7700 Mohács, Baross u. 72. Mohács 2. Bolemányi Tibor 6090 Kunszentmiklós, Nyár u. 24. Kunszentmiklós 3. Török László 1053 Budapest, Képíró u. 4. V/3. Ócsa 4. Gordon Lajos 2014 Csobánka, Holdfény u. 6. Csobánka 5. Muzikland Kft Székesfehérvár, Nagyváradi u. 9. Székesfehérvár-belváros 6. AndrySoft Bt Balkány, Váci út 12. Balkány 7. Piliscsabáért Egyesület 2081 Piliscsaba, Béla kir. u. 95. Piliscsaba 8. Európai Újpestért Társaság Egyesület 1045 Budapest, Tó u. 70. Budapest IV. ker. 9. Springer Krisztina 2144 Kerepes, Szabadság út 93. Kerepes 10. Tóth András 4002 Debrecen, Biczókert u. 28. Józsa 11. Kovács Gergely Botond 2330 Dunaharaszti, Rózsa u. 30. Dunaharaszti 12. Méri János 1123 Budapest, Alkotás u. 13. Budapest XII. ker. 13. Erzsébet Vígadó és Városi Könyvtár 7754 Bóly, Széchenyi tér 10. Bóly 14. Taksonyi Lokálpatrióta Egyesület 2335 Taksony, Vezér u. 39. Taksony 15. Central European Press Hungary Kft Budapest, Úri u. 25. Budapest I. ker.

2 506 KULTURÁLIS KÖZLÖNY 7. szám II. Az Országos Rádió és Televízió Testület a rádiózásról és televíziózásról szóló évi I. törvény 84. (2) bekezdése, illetve az Európai Bizottságnak az EK Szerzõdés 87. és 88. cikkének a csekély összegû (de minimis) támogatásokra való alkalmazásáról szóló 1998/2006/EK rendelete (2006. december 15.) alapján pályázati felhívást bocsát ki televíziós mûsorszámok teletextes feliratozásának támogatására. A pályázati felhívás, a pályázati kérelem és kötelezõ mellékletei átvehetõk a Mûsorszolgáltatási Alapnál (Fontana Irodaház, 1052 Budapest, Váci utca 16/b, IV. emelet, telefon: ) hétfõtõl csütörtökig 9 és 17, pénteken 9 és 14 óra között, valamint megtalálhatók a Mûsorszolgáltatási Alap honlapján ( A pályázati kérelmeket az Alap április 19-én 9 és 17 óra között veszi át. *** III. Az Országos Rádió és Televízió Testület a rádiózásról és televíziózásról szóló évi I. törvény 84. (2) bekezdése alapján pályázati felhívást bocsát ki rádiós hírmûsor, sportmûsor és közérdekû szolgáltató magazinmûsor készítésének támogatására. A pályázati felhívás, a pályázati kérelem és kötelezõ mellékletei átvehetõk a Mûsorszolgáltatási Alapnál (Fontana Irodaház, 1052 Budapest, Váci utca 16/b, IV. emelet, telefon: ) hétfõtõl csütörtökig 9 és 17, pénteken 9 és 14 óra között, valamint megtalálhatók a Mûsorszolgáltatási Alap honlapján ( A pályázati kérelmeket az Alap az alábbi napokon 9 és 17 óra között veszi át: 1. forduló: április forduló: július forduló: október 30. *** IV. Az Országos Rádió és Televízió Testület a rádiózásról és televíziózásról szóló évi I. törvény ának (3) bekezdése és az Európai Bizottságnak az EK-Szerzõdés 87. és 88. cikkének a kis- és középvállalkozásoknak nyújtott állami támogatásokra való alkalmazásáról szóló 70/2001/EK bizottsági rendelete alapján pályázati felhívást bocsát ki új kábeltelevízió-hálózatok építésének vagy kábeltelevízió-hálózatok korszerûsítésének támogatására. A pályázati eljárás célja olyan vezetékes mûsorelosztó hálózatok építésének vagy korszerûsítésének támogatása, amelyeken a létrejövõ csatlakozások legkésõbb december 31-éig válnak az elõfizetõk számára elérhetõvé. A jelen eljárásban a pályázati kérelmeket a Mûsorszolgáltatási Alap a felhívás kibocsátásának napjától folyamatosan, kedden, szerdán és csütörtökön 9 és 17 óra között elõzetes bejelentkezés alapján fogadja. Az elsõ beadási forduló határideje április 5. A pályázati felhívás és a kötelezõ mellékletei átvehetõk a Mûsorszolgáltatási Alapnál (Fontana Irodaház, 1052 Budapest, Váci utca 16/b, IV. emelet, telefon: ) hétfõtõl csütörtökig 9 és 17, pénteken 9 és 14 óra között, valamint megtalálhatók a Mûsorszolgáltatási Alap honlapján ( ***

3 7. szám KULTURÁLIS KÖZLÖNY 507 V. Az Országos Rádió és Televízió Testület a rádiózásról és televíziózásról szóló évi I. törvény 84. -ának (2) bekezdése alapján pályázati felhívást bocsát ki kulturális témájú gyermek- és ifjúsági televíziós mûsorszámok készítésének támogatására. A pályázati felhívás, a pályázati kérelem és kötelezõ mellékletei átvehetõk a Mûsorszolgáltatási Alapnál (Fontana Irodaház, 1052 Budapest, Váci utca 16/b, IV. emelet, telefon: ) hétfõtõl csütörtökig 9 és 17, pénteken 9 és 14 óra között, valamint megtalálhatók a Mûsorszolgáltatási Alap honlapján ( A pályázati kérelmeket az Alap április 5-én 9 és 17 óra között veszi át. *** VI. Az Országos Rádió és Televízió Testület a rádiózásról és televíziózásról szóló évi I. törvény 84. -ának (2) bekezdése alapján pályázati felhívást bocsát ki televíziós hírmûsor, sportmûsor és kulturális magazinmûsor készítésének támogatására. A pályázati felhívás, a pályázati kérelem és kötelezõ mellékletei átvehetõk a Mûsorszolgáltatási Alapnál (Fontana Irodaház, 1052 Budapest, Váci utca 16/b, IV. emelet, telefon: ) hétfõtõl csütörtökig 9 és 17, pénteken 9 és 14 óra között, valamint megtalálhatók a Mûsorszolgáltatási Alap honlapján ( A pályázati kérelmeket az Alap az alábbi napokon 9 és 17 óra között veszi át: 1. forduló: április forduló: július forduló: október 16. *** VII. Az Országos Rádió és Televízió Testület a rádiózásról és televíziózásról szóló évi I. törvény 78. -ának (2) bekezdése alapján március 3-án pályázati felhívást bocsátott ki a helyi vagy körzeti mûsorszolgáltatási jogosultsággal mûsorszolgáltatási szerzõdés vagy nyilvántartásba vétel alapján rendelkezõ televíziós mûsorszolgáltatók televíziós A) közéleti magazinmûsor, B) televíziós hír-, sport- és kulturális magazinmûsorai készítésének támogatására. A Testület március 7-ei döntésével a pályázati eljárás harmadik fordulóját lezárta. A kedvezményezetté nyilvánított pályázati kérelmekrõl részletes információ a Mûsorszolgáltatási Alap honlapján ( található. *** VIII. Az Országos Rádió és Televízió Testület a rádiózásról és televíziózásról szóló évi I. törvény 78. -ának (2) bekezdése alapján március 3-án pályázati felhívást bocsátott ki a helyi és körzeti mûsorszolgáltatási jogosultsággal mû-

4 508 KULTURÁLIS KÖZLÖNY 7. szám sorszolgáltatási szerzõdés vagy nyilvántartásba vétel alapján rendelkezõ rádiós mûsorszolgáltatók hír-, sport- és közérdekû magazinmûsorai készítésének támogatására. A Testület március 7-ei döntésével a pályázati eljárás harmadik fordulóját lezárta. A kedvezményezetté nyilvánított pályázati kérelmekrõl részletes információ a Mûsorszolgáltatási Alap honlapján ( található. *** IX. Az Országos Rádió és Televízió Testület a rádiózásról és televíziózásról szóló évi I. törvény 131. (3) bekezdése és az Európai Bizottságnak az EK-Szerzõdés 87. és 88. cikkének a kis- és középvállalkozásoknak nyújtott állami támogatásokra való alkalmazásáról szóló 70/2001/EK bizottsági rendelete alapján november 2-án pályázati felhívást bocsátott ki kábeltelevízió-hálózatok korszerûsítésének támogatására. Az Országos Rádió és Televízió Testület március 21-ei döntése értelmében a pályázati eljárást lezárta. *** X. Az Országos Rádió és Televízió Testület a rádiózásról és televíziózásról szóló évi I. törvény 84. (2) bekezdése alapján pályázati felhívást bocsátott ki kortárs irodalmi mûvek rádiós adaptációjának támogatására. Az Országos Rádió és Televízió Testület március 21-ei döntése értelmében a pályázati eljárást lezárta. Az Oktatási és Kulturális Minisztérium pályázati felhívása a községi és városi könyvtárak állománygyarapítási összegének támogatására A 4/2004. (II. 20.) NKÖM rendelet alapján az éves költségvetési törvényben biztosított könyvtári érdekeltségnövelõ támogatásból 10%-ot azon önkormányzati könyvtárak fejlesztésére kell elkülöníteni, amelyeknél az egy lakosra jutó állománygyarapítási összeg elmarad az országos átlagtól. Az országos átlag 2006-ban az elõzetes statisztikai adatok szerint községi könyvtárakban: 190 Ft/lakos, városi könyvtárakban: 230 Ft/lakos. Pályázhatnak azok a nyilvános könyvtárak jegyzékében szereplõ községi és városi önkormányzatok, amelyeknek könyvtárai 2006-ban a fenti átlagos összegeknél kevesebbet fordítottak állománygyarapításra; a költségvetésükben e célra tervezett összeget elköltötték; évi költségvetésükben a könyvtári állománygyarapításra tervezett összeg meghaladja az elõzõ évit; a évi költségvetésben szereplõ állománygyarapítási kereten felül vállalják saját forrás biztosítását. Az önkormányzat által felajánlott saját forrás nem lehet több, mint a jóváhagyott évi költségvetésben szereplõ állománygyarapítási összeg. Az Országos Dokumentumellátási Rendszerben támogatásban részesülõ könyvtárakat fenntartó önkormányzatok ebben a pályázatban nem vehetnek részt. A pályázaton elnyerhetõ összeg: a Magyar Köztársaság évi költségvetésérõl szóló évi CXXVII. tv. 5. sz. mellékletének 7. pontjában könyvtári célra meghatározott összeg 10%-a, azaz Ft, melyben a 4/2004. (II. 20.) NKÖM rendelet értelmében, az önkormányzatok által felajánlott önrész összegének arányában részesülnek a sikeres pályázók. Az elnyerhetõ minimális összeg: 10 ezer forint, a maximális összeg 800 ezer forint.

5 7. szám KULTURÁLIS KÖZLÖNY 509 A pályázatnak tartalmaznia kell: 1. A pontosan kitöltött pályázati adatlapot. 2. Írásbeli nyilatkozat az államháztartás mûködési rendjérõl szóló 217/1998. (XII. 30.) Korm. rendeletben foglaltak alapján. (Lásd: az ûrlap mellékleteként kiadott Nyilatkozat -ot.) 3. A könyvtár évre jóváhagyott költségvetésének állománygyarapításra vonatkozó hitelesített részét, valamint, ha a költségvetés nem részletezi, hiteles nyilatkozatot, mely pontosan tartalmazza a könyvtár állománygyarapítási összegét. 4. Nyilatkozatot, mely pontosan tartalmazza a könyvtár évi állománygyarapítási összegét. 5. Hiteles határozatkivonatot a képviselõ-testület döntésérõl, amely tartalmazza: az önkormányzat által felajánlott összeget, amellyel a már jóváhagyott költségvetési támogatáson felül kiegészítik a könyvtár beszerzési keretét, a képviselõ-testület kötelezettségvállalását arról, hogy a pályázaton elnyert és az önkormányzat által felajánlott összegeket a könyvtár rendelkezésére bocsátják. A pályázatot a felhívás mellékleteként megjelenõ pályázati ûrlap kitöltésével, két eredeti és öt másolati példányban, kizárólag postai úton Könyvtári felzárkóztató pályázat megjelöléssel a jogszabálynak megfelelõen a területileg illetékes Magyar Államkincstár Területi Igazgatóságának kell benyújtani. Az igazgatóságok továbbítják az NKA Fejezeti Pályáztatási Csoportnak. A pályázatról információ a megyei könyvtáraktól kérhetõ. A pályázati ûrlap az OKM Ügyfélszolgálati Irodáján (1055 Budapest, Szalay utca ) és a megyei könyvtárakban beszerezhetõ, valamint az OKM honlapjáról letölthetõ a címrõl. A pályázat postára adásának határideje: április 21. A pályázaton elnyerhetõ támogatás a fenti rendelet értelmében a rendelkezésre álló pályázati keretösszeg és az önkormányzatok által felajánlott önrész összegének arányában számított összeg. A nyertes önkormányzatok a támogatások felhasználásáról december 31-ei határnappal a zárszámadás keretében és rendje szerint kötelesek elszámolni, a központosított elõirányzatokra vonatkozó szabályok szerint. Dr. Hiller István s. k., miniszter Pályázati felhívás kulturális intézmények vezetõi és más közalkalmazotti állásaira A pályázat benyújtásával kapcsolatos rendelkezéseket a közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény végrehajtásáról rendelkezõ 150/1992. (XI. 20.) Korm. rendelet tartalmazza. Jogszabályok alapján a pályázat benyújtásának határideje ha a pályáztató hosszabb határidõt nem állapít meg a közzétételtõl számított legalább 30. nap, az elbírálás pedig ha a pályáztató rövidebb határidõt nem állapít meg a benyújtási határidõ lejártát követõ 30 napon belül történik. A pályázatokat a pályázatot meghirdetõ szerv címére kell benyújtani, kivéve, ha a pályáztató ettõl eltérõ címet jelöl meg. A jogszabály által kötelezõen elõírt pályázati feltételeket az itt közölt pályázati felhívás nem tartalmazza. A pályázati felhívásokat a szerkesztõség által táblázatos formában szerkesztve ingyenesen közöljük. Az eltérõ formában történõ, illetõleg a szó szerinti közlésre helyhiány miatt csak díjfizetés ellenében van lehetõség. Rövidítések: av: (adatvédelem) A pályázat tartalmát a megbízón és a bírálóbizottság tagjain kívül a pályázó engedélyének hiányában más személlyel nem közlik ÁEI: állás elfoglalásának ideje b: 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány be: büntetlen elõélet étkh: étkezési hozzájárulás f: felvilágosítás ff: felsõfokú ill: illetmény k: képzettség má: magyar állampolgárság

6 510 KULTURÁLIS KÖZLÖNY 7. szám mszv: munkaköri szakvizsga om: képesítést igazoló hiteles oklevélmásolat ön: önéletrajz p: pótlék Pbhi: pályázat benyújtásának határideje Pc: pályázat címzése Pehi: pályázat elbírálásának határideje pr: program sz: szakmai szev: szakirányú egyetemi végzettség szfv: szakirányú felsõfokú végzettség szgy: szakmai gyakorlat szl: szolgálati lakás szv: szakvizsga tt: tudományos tevékenység v: végzettség vgy: vezetõi gyakorlat vp: vezetõi pótlék vpr: vezetési program A pályázatot meghirdetõ szerv Meghirdetett munkahely Képesítési és egyéb feltételek Juttatások (Ft), illetmény, pótlék, egyéb Gyõr-Moson-Sopron Megye Közgyûlése 9021 Gyõr, Árpád út Gyõr-Moson-Sopron Megye Gyõri Levéltára 9022 Gyõr, Liszt F. u. 13. igazgató Szev., legalább 5 év szgy., kiemelkedõ tt. ÁEI: nov. 1-jétõl október 31-ig. A megbízás 5évre szól. Pc: Gyõr-Moson-Sopron Megye Közgyûlésének elnöke 9021 Gyõr, Árpád út 32. Tel.: (96) Csatolandó: részletes sz. ön., b., om., sz. vpr., szgy. igazolás, tudományos, sz. publikációk jegyzéke, av. f: Gyõr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzati Hivatalnál és az intézménynél Tel.: (96) , Kõszeg Város Önkormányzata Képviselõ-testülete 9730 Kõszeg, Jurisics tér 8. Tel.: (94) Chernel Kálmán Városi Könyvtár 9730 Kõszeg, Várkör intézményvezetõ Szev. vagy fõiskolai v., legalább 5 év szgy. Elõny: vgy. ÁEI: jún. 1. Pehi: máj. 31. Csatolandó: sz. ön., vpr., om., b. Jurisics-vár Mûvelõdési Központ és Várszínház 9730 Kõszeg, Rajnis u. 9. intézményvezetõ szfv., legalább 5 év szgy. Elõny: vgy. ÁEI: jún. 1. Pehi: máj. 31. Csatolandó: sz. ön., vpr., om., b.

7 7. szám KULTURÁLIS KÖZLÖNY 511 Fehérgyarmat Város Képviselõ-testülete ÁMK Fontos Sándor Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola igazgatója Ikervári Általános Mûvelõdési Központ Intézményfenntartó Társulása Társulási Tanácsa 9756 Ikervár, Kossuth u. 47. Bóly Város Önkormányzata 7754 Bóly, Rákóczi u. 3. Pf: 49 Móricz Zsigmond Mûvelõdési Ház és Könyvtár magasabb vezetõ 4900 Fehérgyarmat, Kossuth tér 17. ÁMK Községi Könyvtár vezetõ Ikervári Általános Mûvelõdési Központ intézményvezetõ Erzsébet Vigadó és Városi Könyvtár 7754 Bóly, Erzsébet tér 1. Szev. vagy nem szev. és ff. mszv., fõiskolai könyvtárosi, közmûvelõdési v. és legalább 5 év szgy., kiemelkedõ sz. vagy tt. Legalább 5 év szgy. ÁEI: jún. 1-jétõl máj. 31. A megbízás 5 évre szól. Csatolandó: részletes sz. ön., vpr., b. Pc: dr. Tilki Attila, Fehérgyarmat város polgármestere 4900 Fehérgyarmat, Kiss Ernõ u. 2. f: dr. Kovács Attila jegyzõ Fehérgyarmat, Kiss Ernõ u. 2. Tel.: (44) Szfv., 5 év szgy. A megbízás 5 évre szól, ápr. 30-ig. Csatolandó: b., om., sz. ön., helyzetelemzésre alapuló vpr. Pc: 6794 Üllés, Felszabadulás u. 53. A közoktatásról szóló évi LXXXIX. tv. 18. (1) (7) bekezdései, a 138/1992. (XI. 20.) Korm. rendelet 6. (7) bekezdése alapján: szfv., legalább 5 év szgy. Szfv., német nyelv legalább középfokú ismerete, 5 év szgy. közmûvelõdési munkakörben, menedzser típusú vezetõi szemlélet, vpr. ÁEI: aug. 1-jétõl júl. 31-ig. A megbízás 5 évre szól. Csatolandó: sz. ön., vpr., om., b. Pc: Ikervári Általános Mûvelõdési Központ Intézményfenntartó Társulása Társulási Tanácsa 9756 Ikervár, Kossuth u. 47. Pehi: a Pbhi-t követõ 30. napon. f: Szabó Béla Társulási Tanács elnöke Tel.: (95) dr. Lendvai Róbert körjegyzõ Tel.: (95) Rauchné Király Zsuzsanna jegyzõ Tel.: (95) ÁEI: a Pehi-t követõen azonnal. Pehi: a Pbhi-t követõ 30 napon belül. Szl: nincs. f: Hárs József polgármester Tel.: (69) Fax: (69) varoshaza@boly.hu A pályázatokat zárt borítékban Erzsébet vigadó jeligével Bóly város polgármesteréhez kell benyújtani 3 példányban. Pc: 7754 Bóly, Rákóczi u. 3.

8 512 KULTURÁLIS KÖZLÖNY 7. szám Megyaszó Község Önkormányzatának Képviselõ-testülete 3718 Megyaszó, Alkotmány u. 2. Tel./fax: (47) Általános Mûvelõdési Központ intézményvezetõ 3718 Megyaszó, Hõsök útja 1. Szfv., legalább 3 év szgy., be. ÁEI: júl jún. 30. A megbízás 5 évre szól. Csatolandó: részletes sz. ön., vpr., helyzetelemzésre épülõ fejlesztési elképzelések, om., b. Ill: alap + magasabb vp. Szl: nincs. Pehi: jún. 30. Pc: polgármesteri hivatal 3718 Megyaszó, Alkotmány út 2. Dunavarsány Város Önkormányzatának Képviselõ-testülete Petõfi Mûvelõdési Ház igazgató Szev. vagy nem szev. és ff. mszv., vagy fõiskolai könyvtárosi, közmûvelõdési k., legalább 5 év szgy. Elõny: idegen nyelv ismerete, helyismeret, közmûvelõdési rendelet-, koncepcióismeret ÁEI: a Pehi-t követõen azonnal. A megbízás 5 évre szól. Csatolandó: sz. ön., vpr., sz. helyzetelemzésre épülõ fejlesztési elképzelések, b., om. Pehi: a Pbhi-t követõ testületi ülés. A pályázatot 3 példányban, zárt borítékban kell benyújtani személyesen vagy postai úton. Pc: Dunavarsány város polgármestere, Bóna Zoltán 2336 Dunavarsány, Kossuth u. 18. f: Bóna Zoltán polgármester Tel./fax: (24) dvpolgarmester@invitel. hu Nyársapáti Község Önkormányzatának Képviselõ-testülete Nyergesújfalu Város Önkormányzatának Képviselõ-testülete 2536 Nyergesújfalu, Kossuth u Tel.: (33) Általános Mûvelõdési Központ igazgató Feladatköre: általános iskola, napközi otthonos óvoda, mûvelõdési ház és községi könyvtár irányítása Ady Endre Mûvelõdési Ház és Könyvtár 2536 Nyergesújfalu, Kálmán Imre tér 1. igazgató Szfv., legalább 5 év szgy. Elõny: pedagógus-szakvizsga, közoktatás-vezetõi k. Be., szev. vagy nem szev. és ff. mszv., vagy fõiskolai könyvtárosi, közmûvelõdési k., legalább 5 év szgy., kiemelkedõ sz. vagy tt. ÁEI: júl júl. 20. A megbízás 5 évre szól. Szl: van. Pbhi: máj. 31. Pc: Kis Miklós polgármester 2712 Nyársapáti, Béke u. 11. Tel.: (53) Csatolandó: b., om. ÁEI: szept. 1. A megbízás 5 évre szól. A pályázatot 3 példányban kell benyújtani. Csatolandó: om., részletes sz. ön., szgy. igazolása, b., vpr., nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul-e pályázatának nyilvános ülésen való tárgyalásához,

9 7. szám KULTURÁLIS KÖZLÖNY Füzesgyarmat Város Önkormányzat Képviselõ-testülete 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. Békés megye Ráckeve Város Önkormányzatának Képviselõ-testülete Hegyesi János Városi Könyvtár és Közmûvelõdési Intézmény igazgató Ács Károly Mûvelõdési Központ 2300 Ráckeve, Kossuth u. 51. magasabb vezetõ Szfv., legalább 5 év szgy. Szev. vagy nem szev. és ff. mszv., vagy fõiskolai közmûvelõdési k., legalább 5 év szgy. valamint arról, kiadható-e az anyag a pályázati eljárásban részt vevõknek. Pc: Nyergesújfalu város polgármestere ÁEI: júl. 1-jétõl jún. 30-ig. A pályázatot zárt borítékban könyvtár és közmûvelõdési intézmény igazgató pályázat megjelöléssel kell benyújtani. Pc: Várkonyi Imre polgármester 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. Csatolandó: b., om., részletes sz. ön., vpr. Tel.: (66) ÁEI: szept. 1-jétõl aug. 31-ig. A megbízás 5 évre szól. Csatolandó: sz. ön., vpr., b., om. nyilatkozat, amelyben hozzájárul/nem járul hozzá (a megfelelõ szó kiválasztása), hogy a megbízón és az elbíráló bizottság tagjain kívül más személy is megismerheti pályázatát. Pc: polgármesteri hivatal 2300 Ráckeve, Szent István tér 4. A pályázatot zárt borítékban Pályázat az Ács Károly Mûvelõdési Központ igazgatói állására jeligével kell eljuttatni. f. Ráckeve Város Polgármesteri Hivatal, polgármesteri kabinetvezetõ 2300 Ráckeve, Szent István tér 4. Tel.: (24) Fax: (24) pkabinet@rackeve.hu

10 514 KULTURÁLIS KÖZLÖNY 7. szám A közlöny zárása után érkezett pályázati felhívások Pályázati felhívás fõigazgatói álláshely betöltésére Az oktatási és kulturális miniszter (a továbbiakban: miniszter) a közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény és a végrehajtására kiadott 150/1992. (XI. 20.) Korm. rendelet alapján pályázatot hirdet a felügyelete alá tartozó Közlekedési Múzeum fõigazgatói álláshelyének betöltésére. A fõigazgató feladata: az országos múzeumi besorolású intézmény, valamint a hozzá tartozó fíliák gyûjteményezési, tudományos és közmûvelõdési munkájának irányítása, ellenõrzése, az éves munkatervek kidolgozása, a végrehajtáshoz szükséges tárgyi, anyagi, szervezeti és személyi feltételek biztosítása, az intézmény feladatainak megfelelõ mûködési rend kialakítása és fenntartása, a korszerû kommunikációs és marketingtevékenység, valamint a külsõ és belsõ kommunikáció összehangolása, irányítása, a kialakult szakmai kapcsolatrendszer fejlesztése és bõvítése bel- és külföldön egyaránt, az intézmény képviselete hazai és nemzetközi konferenciákon, egyéb rendezvényeken. Kiemelt feladata: ütemezett intézkedési terv készítése a szakág két országos múzeumának összevonására; ezen belül már az elõkészítés során összehangolható, közös tevékenységi területek meghatározása, ezek együttmûködési módjainak és formáinak kidolgozása, az integráció végrehajtásának megkezdése. A fõigazgatói megbízatás betöltésének feltételei: szakirányú egyetemi végzettség és legalább ötéves szakmai gyakorlat a 150/1992. (XI. 20.) Korm. rendelet szerint, kiemelkedõ tudományos tevékenység, büntetlen elõélet. A pályázat elbírálásánál elõnyt jelent: angol/francia/német nyelv tárgyalási szintû ismerete, közlekedéssel, közlekedéstörténettel összefüggõ szakmai ismeretek, ill. tevékenység, költségvetési intézmény vezetésének tapasztalata. A pályázathoz csatolni kell: a kiírásnak megfelelõ szakmai koncepciót, részletes szakmai önéletrajzot és publikációs jegyzéket, a végzettséget, szakképzettséget, tudományos fokozatot, nyelvismeretet tanúsító okiratok másolatát, három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt. A fõigazgatót közalkalmazotti jogviszony keretében közalkalmazotti kinevezéssel létesülõ, ill. közalkalmazotti jogviszonyának fenntartása alapján magasabb vezetõi beosztással, 2 év határozott idõre a miniszter bízza meg. Közalkalmazotti besorolása és illetményének megállapítása a közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény, valamint a végrehajtásáról rendelkezõ jogszabály és a felek közötti megállapodás alapján történik. A magasabb vezetõi beosztás a pályázatok elbírálását követõen azonnal betölthetõ. A fõigazgatói állás betöltésének a 25/2002. (XII. 25.) NKÖM rendelet alapján feltétele a vagyonnyilatkozat-tétel. A pályázatot zárt borítékban, a kiírásnak a Kulturális Közlönyben való megjelenésétõl számított 30 napon belül az Oktatási és Kulturális Minisztérium Közszolgálati Fõosztályára (1055 Budapest, Szalay u ), Közlekedési Múzeum megjelöléssel kell benyújtani. A pályázatról a benyújtási határidõt követõ 30 napon belül a miniszter az általa felkért szakmai bírálóbizottság véleménye (szükség esetén a pályázó és a bizottság személyes találkozása) alapján dönt. A pályázat tartalmát a megbízón és a bírálóbizottság tagjain kívül más személlyel nem közöljük. A pályázat eredményérõl az érintettek írásbeli értesítést kapnak. A pályázat elkészítéséhez szükséges további információ, ill. az intézményre vonatkozó tájékoztatás az Oktatási és Kulturális Minisztérium Múzeumi osztályán, dr. Nagy László G. szakmai tanácsadótól a es telefonszámon kérhetõ. Dr. Hiller István s. k., oktatási miniszter

11 7. szám KULTURÁLIS KÖZLÖNY 515 Pályázati felhívás kulturális intézmények vezetõi és más közalkalmazotti állásaira A pályázatot meghirdetõ szerv Meghirdetett munkahely Képesítési és egyéb feltételek Juttatások (Ft), illetmény, pótlék, egyéb Általános Mûvelõdési Központ Igazgatótanácsa 3561 Felsõzsolca, Szent István út 2. Balatonkenese Nagyközség Önkormányzata 8174 Balatonkenese, Béri-Balogh Ádám tér 1. Törtel Község Önkormányzatának Képviselõ-testülete 2747 Törtel, Szent István tér 1. ÁMK közmûvelõdési és Közgyûjteményi Intézete intézményegység-vezetõ és ÁMK Városi Könyvtára intézményegységvezetõ Közmûvelõdési intézmény Balatonkenese, Táncsics M. u. 24. vezetõ Déryné Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2747 Törtel, Dózsa Gy. út 19. könyvtári és közmûvelõdési intézmény igazgató Szfv., 5 év szgy. Elõny: szakirányú mszv. Szfv., legalább 5 év szgy., legalább 5 év vgy. Elõny: idegen nyelv ismerete Szfv., legalább 5 év szgy. ÁEI: aug. 1. Pehi: jún. 29. A megbízás 5 évre szól. Csatolandó: sz. ön., sz. helyzetelemzésre épülõ vpr., om., b. Ill: alap + vp + étkh. Pc: Figeczki Lászlóné, ÁMK-igazgató Tel./fax: (46) ÁEI: a Pehi-t követõen azonnal, a megbízás 5 évre szól. Csatolandó: sz. ön., vpr., b., om. Pc: polgármesteri hivatal 8174 Balatonkenese, Béri-Balogh Ádám tér 1. Zárt borítékban Közmûvelõdési intézményvezetõ pályázat megjelöléssel. f: (88) ÁEI: aug. 1. A megbízás 5 évre szól, júl. 31-ig. Csatolandó: sz. ön., vpr., fejlesztési pr., b., om. Pc: Czeróczi János polgármester Fax: (53) Karcsa Község Önkormányzatának Képviselõ-testülete (3963 Karcsa, Petõfi S. u. 11.) pályázatot hirdet a Nagy Géza Mûvelõdési Központ (3963 Karcsa, Szabadság u. 7.) intézményvezetõi álláshelyének betöltésére Az intézmény székhelye: 3963 Karcsa, Szabadság u. 7. Az intézmény alaptevékenysége: közösségi mûvelõdési tevékenység, kulturális tevékenység. Pályázati feltételek: magyar állampolgárság, büntetlen elõélet, szakirányú egyetemi végzettség, vagy nem szakirányú egyetemi végzettség és felsõfokú munkaköri szakvizsga, vagy fõiskolai közmûvelõdési képzettség, legalább 5 éves szakmai gyakorlat, kiemelkedõ szakmai vagy tudományos tevékenység.

12 516 KULTURÁLIS KÖZLÖNY 7. szám A megbízás idõtartama: 5 év. A megbízás kezdõ napja: június 1. A megbízás megszûnésének napja: május 31. A beosztáshoz kapcsolódó juttatások: a közalkalmazottak jogállásáról szóló, többször módosított évi XXXIII. törvény alapján. A pályázathoz csatolni kell: a képesítést igazoló okirat másolatát, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt, a pályázó szakmai tevékenységét is bemutató életrajzát, az intézmény vezetésére vonatkozó programot a szakmai helyzetelemzésre épülõ fejlesztési elképzeléssel. A pályázat benyújtásának határideje: a Kulturális Közlönyben történõ megjelenéstõl számított 30 napon belül. A pályázat elbírálásának határideje: május 30. A pályázat benyújtásának helye: a pályázatot írásban, postai úton vagy személyen, Karcsa község polgármesteréhez kell benyújtani [3963 Karcsa, Petõfi S. u. 11., telefon: (47) ]. A pályázat benyújtásához szükséges további információ, tájékoztatás a (47) es telefonszámon, illetve személyesen kérhetõ az önkormányzat jegyzõjétõl. A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyûlésének pályázata igazgatói állás betöltésére A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyûlése a helyi önkormányzatokról szóló, módosított évi LXV. törvény 9. (4) bekezdésében biztosított jogkörében eljárva, a közalkalmazottak jogállásáról szóló, módosított évi XXXIII. törvény 23. (2) bekezdése, valamint annak a mûvészeti, közmûvelõdési és közgyûjteményi területen való végrehajtásáról rendelkezõ módosított 150/1992. (XI. 20.) Korm. rendelet alapján pályázatot hirdet a Hajdú-Bihar Megyei Múzeumok Igazgatósága (4026 Debrecen, Déri tér 1.) igazgatói álláshelyének betöltésére az alábbi feltételekkel: büntetlen elõélet, szakirányú egyetemi végzettség (az intézmény alaptevékenységének megfelelõ oklevél, vagy a jogász, illetve a közgazdász szakképzettség), legalább 5 éves szakmai gyakorlat (a szakirányú felsõfokú végzettségnek megfelelõ munkakörben, valamint az intézmény alaptevékenységének megfelelõ munkakörben eltöltött valamennyi jogviszony), kiemelkedõ tudományos tevékenység. A magasabb vezetõi megbízás október 1-jétõl szeptember 30-ig szól. A pályázathoz csatolni kell: szakmai önéletrajzot, erkölcsi bizonyítványt, szakképzettséget igazoló oklevél közjegyzõ által hitelesített másolatát, a legalább 5 éves szakmai gyakorlatra vonatkozó munkáltatói igazolást, az intézmény vezetésére vonatkozó programot. A pályázatokat a Hajdú-Bihar Megyei Közgyûlés elnökéhez (4024 Debrecen, Piac u. 54.) kell benyújtani 5 példányban, zárt borítékban, Múzeumigazgató jeligével ellátva, a Kulturális Közlönyben való megjelenéstõl számított 30 napon belül. Bérezés és juttatások a közalkalmazottak jogállásáról szóló, módosított évi XXXIII. törvény, valamint annak a mûvészeti, a közmûvelõdési és a közgyûjteményi területen történõ végrehajtásáról szóló módosított 150/1992. (XI. 20.) Korm. rendelet szerint. A pályázat elbírálására várhatóan a közgyûlés júniusi ülésén kerül sor.

13 7. szám KULTURÁLIS KÖZLÖNY 517 A Magyar Hivatalos Közlönykiadó megjelentette dr. Oros Paulina fordításában Marta Sgubin Jacqueline Kennedy szakácsnõje voltam címû könyvét A szerzõ huszonöt év alatt szinte tagjává vált a Kennedy családnak, akik leginkább mégis a fõzõtudományát becsülték. Ez a könyv a legemlékezetesebb eseményeken feltálalt fogások receptjeivel lepi meg az olvasót, miközben kedves történetei rendhagyó memoárként a család mindennapjaiba is betekintést adnak, kellemes kikapcsolódást kínálva mindenkinek, aki érdeklõdik hírességek élete és szokásai iránt. A kötet 224 oldal terjedelmû, ára 4200 forint áfával. Példányonként megvásárolható a Közlönykiadó Jogi Könyvesboltjában (1085 Budapest, Somogyi B. u. 6., tel./fax: ), valamint a Budapest VII., Rákóczi út 30. szám (bejárat a Dohány u. és Nyár u. sarkán) alatti Közlöny Centrumban (tel.: , fax: , kozlonycentrum@mhk.hu), illetve megrendelhetõ a kiadó ügyfélszolgálatán (fax: , , kozlonybolt@mhk.hu) vagy a internetcímen Megrendelem a MEGRENDELÉS Marta Sgubin Jacqueline Kennedy szakácsnõje voltam címû, 224 oldal terjedelmû kiadványt (ára: 4200 forint áfával)... példányban, és kérem, juttassák el alábbi címemre: A megrendelõ (cég) neve:... Címe (város, irányítószám): Utca, házszám:... Ügyintézõ neve, telefonszáma:... A megrendelt példányok ellenértékét a postaköltséggel együtt, a szállítást követõ számla kézhezvétele után, 8 napon belül átutaljuk a Magyar Hivatalos Közlönykiadónak a számlán feltüntetett pénzforgalmi jelzõszámára vagy postai úton a fenti címre. Keltezés: cégszerû aláírás

14 518 KULTURÁLIS KÖZLÖNY 7. szám A Magyar Hivatalos Közlönykiadó megjelentette a Közlöny Könyvek sorozatának újabb köteteként A POLGÁRI TÖRVÉNYKÖNYV MAGYARÁZATA I. KÖTET címû kiadványt. A Polgári Törvénykönyv magyarázata a polgári jog hagyományosan kialakult felosztását követve, figyelemmel az oktatásban megszokott rendezésre, továbbá a kötetek kezelhetõségének, használhatóságának szempontjaira is öt kötetben jelenik meg. Az elsõ kötet a Ptk. Elsõ és Második Részének (a bevezetõ rendelkezéseinek és a személyek jogának) kommentárját tartalmazza. A kommentárirodalom újdonságaként a kötetben bevezetõ tanulmány mutatja be történeti és nemzetközi aspektusból a jogintézmények fejlõdését, felhívva a figyelmet a lényeges csomópontokra. A kötet szerzõi (dr. Péterfalvi Attila, adatvédelmi biztos, t. egyetemi tanár, dr. Sándor István, PhD, egyetemi docens, valamint a Ptk. magyarázatának szerkesztõje, prof. dr. Török Gábor, DSc, az MTA Jogtudományi Intézet tudományos tanácsadója) az elméleti alapokon, az Alkotmánybíróság döntésein és a bírói gyakorlaton túl külön figyelmet szenteltek az új Ptk. koncepciójának és tematikájának, amelynek megoldásait a kommentár megírásakor figyelembe vették. Szintén kiemelt figyelmet kapott a közösségi jog. A 344 oldal terjedelmû kiadvány ára 2990 Ft áfával. Példányonként megvásárolható a Közlönykiadó Jogi Könyvesboltjában (1085 Budapest, Somogyi B. u. 6. Tel./fax: ), valamint a Budapest VII., Rákóczi út 30. (bejárat a Dohány u. és Nyár u. sarkán) szám alatti Közlöny Centrumban (tel.: , fax: , kozlonycentrum@mhk.hu), illetve megrendelhetõ a kiadó ügyfélszolgálatán (fax: , , kozlonybolt@mhk.hu) vagy a internetcímen. MEGRENDELÉS Megrendeljük A POLGÁRI TÖRVÉNYKÖNY MAGYARÁZATA I. KÖTET címû kiadványt (ára: 2990 Ft áfával)... példányban, és kérjük, juttassák el az alábbi címre: A megrendelõ (cég) neve:... Címe (város, irányítószám):... Utca, házszám:... Ügyintézõ neve, telefonszáma:... A megrendelõ (cég) bankszámlaszáma:... A megrendelt példányok ellenértékét a postaköltséggel együtt, a szállítást követõ számla kézhezvétele után, 8 napon belül a Magyar Hivatalos Közlönykiadónak a számlán feltüntetett pénzforgalmi jelzõszámára átutaljuk. Keltezés: cégszerû aláírás

15 7. szám KULTURÁLIS KÖZLÖNY 519 A Magyar Hivatalos Közlönykiadó megjelentette Bócz Endre Büntetõeljárási jogunk kalandjai Sikerek, zátonyok és vargabetûk címû könyvét. Az olvasó olyan tudományos munkát tart a kezében, amelynek legfõbb tárgya a büntetõeljárási jog, a büntetõeljárás és kisebb mértékben a kriminalisztika. Így jelenik meg a büntetõeljárási jog tudományának és kodifikációjának története is. Bócz Endre több síkon elemzi a büntetõeljárás tárgyköreit. Az egyik a kodifikáció- és tudománytörténeti aspektus. Ezen belül ismerteti az évi francia kódexek Európára kiterjedõ hatásait, ideértve az évi magyar Bûnvádi Perrendtartást is. A munka külön érdekessége és értéke a nálunk úgyszólván ismeretlen cári orosz kodifikálás történetének, az évi kódexnek és elõzményeinek bemutatása. A mû másik kiterjedt tárgykörét a nyomozás adja. A szerzõ rámutat itt olyan jelenségekre, amelyeknek ritkán jártunk utána a jogielemzés során.ilyenek pl.a nyomozásrólminta büntetõeljárás önálló szakaszáról vallott nézetek, illetõleg az azt kifejezõ intézmények. A szerzõ az ügyész, a közvádló szerepkörébe szõve foglalkozik a bizonyítás kérdéseivel. Itt elsõsorban a fogalmak mint a bizonyítás, történés, tény, felderítés tisztázására törekszik. Nemmulasztja el szóvá tenni a bûnügyi technika jelentõségét,a bizonyításban vitt fejlesztõ szerepét és a kriminalisztikai képzés hiányosságait. Figyelmet szentel a nyomozásbeli tényfeltárás (bizonyítás) terjedelmének. Felhívja a figyelmet a nyomozási, vizsgálati szakaszban fenyegetõ egyoldalúság veszélyeire, fõként arra, hogy az ezt követõ döntés befolyásolására alkalmas. Az olvasó természetesen maga dönti el, mit tart a bemutatott mûbõl a legtanulságosabbnak. A kötet 224 oldal terjedelmû, ára 3990 forint áfával. Példányonként megvásárolható a Közlönykiadó Jogi Könyvesboltjában (1085 Budapest, Somogyi B. u. 6. Tel./fax: ), valamint a Budapest VII., Rákóczi út 30. (bejárat a Dohány u. és Nyár u. sarkán) szám alatti Közlöny Centrumban (tel.: , fax: , kozlonycentrum@mhk.hu), illetve megrendelhetõ a kiadó ügyfélszolgálatán (fax: , , kozlonybolt@mhk.hu) vagy a internetcímen Megrendelem MEGRENDELÉS Bócz Endre Büntetõeljárási jogunk kalandjai Sikerek, zátonyok és vargabetûk címû, 224 oldal terjedelmû kiadványt (ára: 3990 Ft áfával)... példányban, és kérem, juttassák el alábbi címemre: A megrendelõ (cég) neve:... Címe (város, irányítószám):... Utca, házszám:... Ügyintézõ neve, telefonszáma:... A megrendeltpéldányok ellenértékéta postaköltséggelegyütt, a szállítást követõ számla kézhezvétele után, 8 napon belül átutaljuk a Magyar Hivatalos Közlönykiadónak a számlán feltüntetett pénzforgalmi jelzõszámára vagy postai úton a fenti címre. Keltezés: cégszerû aláírás

16 520 KULTURÁLIS KÖZLÖNY 7. szám KULTURÁLIS KÖZLÖNY Az Oktatási és Kulturális Minisztérium hivatalos lapja. A szerkesztésért felelõs: Mátyásné dr. Patócs Andrea. A szerkesztõség címe: 1055 Budapest, Szalay u Telefon: Kiadja a Magyar Hivatalos Közlönykiadó (1085 Budapest, Somogyi Béla u. 6.; Felelõs kiadó: dr. Kodela László elnök-vezérigazgató. Elõfizetésben terjeszti a Magyar Hivatalos Közlönykiadó a Fáma Rt. közremûködésével. Telefon: Elõfizetésben megrendelhetõ a Magyar Hivatalos Közlönykiadó ügyfélszolgálatán (fax: , , kozlonybolt@mhk.hu) vagy a internetcímen, 1085 Budapest, Somogyi Béla u. 6.; 1394 Budapest, 62. Pf Információ: tel./fax: , /245, 357 mellék. Példányonként megvásárolható a Budapest VII., Rákóczi út 30. (bejárat a Dohány u. és Nyár u. sarkán) szám alatti Közlöny Centrumban (tel.: , fax: , kozlonycentrum@mhk.hu) évi éves elõfizetési díj: Ft áfával. Egy példány ára: 798 Ft áfával. A kiadó az elõfizetési díj év közbeni emelésének jogát fenntartja. HU ISSN Formakészítés: Sprint Kft Nyomta a Magyar Hivatalos Közlönykiadó Lajosmizsei Nyomdája. Felelõs vezetõ: Burján Norbert igazgató.

LII. ÉVFOLYAM, 1. SZÁM Ára: 945 Ft 2008. JANUÁR 11.

LII. ÉVFOLYAM, 1. SZÁM Ára: 945 Ft 2008. JANUÁR 11. LII. ÉVFOLYAM, 1. SZÁM Ára: 945 Ft 2008. JANUÁR 11. FELHÍVÁS! Felhívjuk tisztelt Elõfizetõink figyelmét a közlöny utolsó oldalán közzétett tájékoztatóra és a 2008. évi elõfizetési árainkra TARTALOM oldal

Részletesebben

LII. ÉVFOLYAM, 22. SZÁM Ára: 945 Ft 2008. NOVEMBER 24.

LII. ÉVFOLYAM, 22. SZÁM Ára: 945 Ft 2008. NOVEMBER 24. LII. ÉVFOLYAM, 22. SZÁM Ára: 945 Ft 2008. NOVEMBER 24. FELHÍVÁS! Felhívjuk tisztelt Elõfizetõink figyelmét a közlöny utolsó oldalán közzétett tájékoztatóra és a 2009. évi elõfizetési árainkra TARTALOM

Részletesebben

JOGSZABÁLYOK. LI. ÉVFOLYAM, 17. SZÁM Ára: 798 Ft 2007. AUGUSZTUS 31. TARTALOM

JOGSZABÁLYOK. LI. ÉVFOLYAM, 17. SZÁM Ára: 798 Ft 2007. AUGUSZTUS 31. TARTALOM LI. ÉVFOLYAM, 17. SZÁM Ára: 798 Ft 2007. AUGUSZTUS 31. TARTALOM oldal JOGSZABÁLYOK 201/2007. (VII. 30.) Korm. r. A Kulturális Örökségvédelmi Hivatalról szóló 308/2003. (XII. 23.) Korm. rendelet módosításáról...

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE 2005/31. szám H I V A T A L O S É R T E S Í T Õ 1649 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2007. júli us 23 27. Meg je le nik minden héten. X. évfolyam, 2007/30. szám T A R T A L O M I. FÕRÉSZ: Személyi

Részletesebben

Tudjon róla! A Publika Magyar Könyvtári Kör és a Verseghy Ferenc Megyei Könyvtár. címmel konferenciát rendez

Tudjon róla! A Publika Magyar Könyvtári Kör és a Verseghy Ferenc Megyei Könyvtár. címmel konferenciát rendez Tudjon róla! MEGHÍVÓ A Publika Magyar Könyvtári Kör és a Verseghy Ferenc Megyei Könyvtár KÖZGYÛJTEMÉNYEK KÖZÉRDEKÛ INFORMÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSAI címmel konferenciát rendez Helyszín: Verseghy Ferenc Megyei

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE TARTALOM

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE TARTALOM 2007/43. szám HIVATALOS ÉRTESÍTÕ 2289 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2008. május 5 9. Megjelenik minden héten. XI. évfolyam, 2008/19. szám Álláspályázatok I. FÕRÉSZ: Személyi és szervezeti hírek

Részletesebben

II. ÉVFOLYAM, 32. SZÁM Ára: 1335 Ft 2010. NOVEMBER 17. Telefon: 795-4722, fax: 795-0230 TARTALOM KÖZLEMÉNYEK

II. ÉVFOLYAM, 32. SZÁM Ára: 1335 Ft 2010. NOVEMBER 17. Telefon: 795-4722, fax: 795-0230 TARTALOM KÖZLEMÉNYEK II. ÉVFOLYAM, 32. SZÁM Ára: 1335 Ft 2010. NOVEMBER 17. Felhívjuk elõfizetõink figyelmét, hogy az Oktatási és Kulturális Közlöny Szerkesztõsége elérhetõségei az alábbiak szerint megváltoztak: Telefon: 795-4722,

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE 2005/31. szám HIVATALOS ÉRTESÍTÕ 1649 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2007. május 9. Megjelenik minden szerdán. X. évfolyam, 2007/19. szám Ára: 357 Ft TARTALOM Álláspályázatok I. FÕRÉSZ: Személyi

Részletesebben

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK. Tisztelt Hirdetők, Olvasók!

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK. Tisztelt Hirdetők, Olvasók! Pályázati hirdetmény betölthető állásokra hatályos: 2014.12.09 - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Tisztelt Hirdetők, Olvasók! A hirdetményeket külön ez irányú kérelemre legfeljebb 3 alkalommal ismételjük meg, további

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE 2005/31. szám H I V A T A L O S É R T E S Í T Õ 1649 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2007. augusztus 20 24. Meg je le nik minden héten. X. évfolyam, 2007/34. szám T A R T A L O M Álláspályázatok

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE 2007/43. szám H I V A T A L O S É R T E S Í T Õ 2169 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2008. április 14 18. Meg je le nik minden héten. XI. évfolyam, 2008/16. szám T A R T A L O M Ál lás pá lyá za

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE 2006/49. szám HIVATALOS ÉRTESÍTÕ 2401 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2006. december 6. Megjelenik minden szerdán. IX. évfolyam, 2006/49. szám Ára: 315 Ft FELHÍVÁS! Felhívjuk tisztelt Elõfizetõink

Részletesebben

Általános tudnivalók. 2013. EüK. 17. szám pályázati felhívás (hatályos: 2013.11.28 - ) Tisztelt Hirdetők, Olvasók!

Általános tudnivalók. 2013. EüK. 17. szám pályázati felhívás (hatályos: 2013.11.28 - ) Tisztelt Hirdetők, Olvasók! Általános tudnivalók 2013. EüK. 17. szám pályázati felhívás (hatályos: 2013.11.28 - ) Tisztelt Hirdetők, Olvasók! A pályázati hirdetményeket terjedelmi okokból és a jobb áttekinthetőség érdekében táblázatos

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE 2007/43. szám H I V A T A L O S É R T E S Í T Õ 2883 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2007. no vem ber 5 9. Meg je le nik minden héten. X. évfolyam, 2007/45. szám FELHÍVÁS! Fel hív juk tisz telt elõ

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE 2005/31. szám H I V A T A L O S É R T E S Í T Õ 1649 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2007. október 1 5. Meg je le nik minden héten. X. évfolyam, 2007/40. szám T A R T A L O M I. FÕRÉSZ: Személyi

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE 2007/43. szám H I V A T A L O S É R T E S Í T Õ 161 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2008. január 7 11. Meg je le nik minden héten. XI. évfolyam, 2008/2. szám FELHÍVÁS! Fel hív juk tisz telt elõ fi

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE 2007/43. szám H I V A T A L O S É R T E S Í T Õ 3475 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2007. de cem ber 3 7. Meg je le nik minden héten. X. évfolyam, 2007/49. szám T A R T A L O M Ál lás pá lyá za

Részletesebben

Pályázati felhívás a PhD doktori képzésre és egyéni doktori felkészülésre

Pályázati felhívás a PhD doktori képzésre és egyéni doktori felkészülésre Pályázati felhívás a PhD doktori képzésre és egyéni doktori felkészülésre Tisztelt Pályázók, leendő PhD Hallgatók! A Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora ebben az évben is pályázatot hirdet doktori (PhD)

Részletesebben

AZ ÖNKORMÁNYZATI ÉS TERÜLETFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM HIVATALOS LAPJA

AZ ÖNKORMÁNYZATI ÉS TERÜLETFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM HIVATALOS LAPJA XXI. ÉVFOLYAM 11. SZÁM ÁRA: 441 Ft 2006. november 23. AZ ÖNKORMÁNYZATI ÉS TERÜLETFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM HIVATALOS LAPJA FELHÍVÁS! Felhívjuk tisztelt Elõfizetõink figyelmét az értesítõ utolsó oldalán

Részletesebben

A LEGFÕBB ÜGYÉSZSÉG HIVATALOS LAPJA. BUDAPEST, 2007. augusztus 31. LV. ÉVFOLYAM ÁRA: 588 Ft 8. SZÁM TARTALOM SZEMÉLYI HÍREK KÖZLEMÉNYEK

A LEGFÕBB ÜGYÉSZSÉG HIVATALOS LAPJA. BUDAPEST, 2007. augusztus 31. LV. ÉVFOLYAM ÁRA: 588 Ft 8. SZÁM TARTALOM SZEMÉLYI HÍREK KÖZLEMÉNYEK LV. ÉVFOLYAM ÁRA: 588 Ft 8. SZÁM A LEGFÕBB ÜGYÉSZSÉG HIVATALOS LAPJA BUDAPEST, 2007. augusztus 31. TARTALOM SZEMÉLYI HÍREK Oldal Oldal Megbízások... 379 Szolgálati viszony megszûnések... 379 Kitüntetések,

Részletesebben

AZ ÖNKORMÁNYZATI MINISZTÉRIUM

AZ ÖNKORMÁNYZATI MINISZTÉRIUM XIX. ÉVFOLYAM 20. SZÁM 2008. OKTÓBER 15. ÁRA: 1365 Ft AZ ÖNKORMÁNYZATI MINISZTÉRIUM HIVATALOS LAPJA TARTALOM MINISZTERI UTASÍTÁS Az önkormányzati miniszter 6/2008. (HÉ 40.) ÖM utasítása az ÖM fejezethez

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE 2005/31. szám HIVATALOS ÉRTESÍTÕ 1649 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2007. január 24. Megjelenik minden szerdán. X. évfolyam, 2007/4. szám Ára: 357 Ft FELHÍVÁS! Felhívjuk tisztelt Elõfizetõink figyelmét

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala. pályázatot hirdet. 1 fő. részére. a Szabadalmi Főosztály Villamossági Osztályára. szabadalmi elbíráló

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala. pályázatot hirdet. 1 fő. részére. a Szabadalmi Főosztály Villamossági Osztályára. szabadalmi elbíráló A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény (a továbbiakban: Kttv.) 45. (1) bekezdése, a közszolgálati tisztviselők személyi irataira, a közigazgatási

Részletesebben

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2016. EüK. 4. szám pályázati felhívás (hatályos: 2016.02.15 - )

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2016. EüK. 4. szám pályázati felhívás (hatályos: 2016.02.15 - ) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Tisztelt Hirdetők, Olvasók! Pályázati hirdetmény betölthető állásokra 2016. EüK. 4. szám pályázati felhívás (hatályos: 2016.02.15 - ) A hirdetményeket külön ez irányú kérelemre legfeljebb

Részletesebben

Általános tudnivalók. 2013. EüK. 13. szám pályázati felhívás (hatályos: 2013.09.10 - ) Tisztelt Hirdetık, Olvasók!

Általános tudnivalók. 2013. EüK. 13. szám pályázati felhívás (hatályos: 2013.09.10 - ) Tisztelt Hirdetık, Olvasók! Általános tudnivalók 2013. EüK. 13. szám pályázati felhívás (hatályos: 2013.09.10 - ) Tisztelt Hirdetık, Olvasók! A pályázati hirdetményeket terjedelmi okokból és a jobb áttekinthetıség érdekében táblázatos

Részletesebben

2013. EK. 19. szám pályázati felhívás Betölthető állásokra. Általános tudnivalók. Tisztelt Hirdetők, Olvasók!

2013. EK. 19. szám pályázati felhívás Betölthető állásokra. Általános tudnivalók. Tisztelt Hirdetők, Olvasók! 2013. EK. 19. szám pályázati felhívás Betölthető állásokra hatályos: 2013.12.23 - Általános tudnivalók Tisztelt Hirdetők, Olvasók! A pályázati hirdetményeket terjedelmi okokból és a jobb áttekinthetőség

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE TARTALOM

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE TARTALOM 2007/43. szám HIVATALOS ÉRTESÍTÕ 3513 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2008. július 7 11. Megjelenik minden héten. XI. évfolyam, 2008/28. szám TARTALOM I. FÕRÉSZ: Személyi és szervezeti hírek Személyügyi

Részletesebben

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2014. EüK. 9. szám pályázati felhívás ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK. Tisztelt Hirdetők, Olvasók!

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2014. EüK. 9. szám pályázati felhívás ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK. Tisztelt Hirdetők, Olvasók! Pályázati hirdetmény betölthető állásokra hatályos: 2014.07.08 2014. EüK. 9. szám pályázati felhívás ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Tisztelt Hirdetők, Olvasók! A hirdetményeket külön ez irányú kérelemre legfeljebb

Részletesebben

Alapító okirat. módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva

Alapító okirat. módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva Okirat száma: K-2015/A-2 Alapító okirat módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva Az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 8/A. -a alapján a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár alapító

Részletesebben

AZ ÖNKORMÁNYZATI MINISZTÉRIUM HIVATALOS LAPJA

AZ ÖNKORMÁNYZATI MINISZTÉRIUM HIVATALOS LAPJA XIX. ÉVFOLYAM 19. SZÁM 2008. OKTÓBER 1. ÁRA: 1365 Ft AZ ÖNKORMÁNYZATI MINISZTÉRIUM HIVATALOS LAPJA TARTALOM JOGSZABÁLYOK 1057/2008. (IX. 9.) Korm. határozat a Wesselényi Miklós Sportközalapítvány alapító

Részletesebben

M e g h í v ó. Az ülés helye: Önkormányzati Tanácskozóterem - Egyházasdengeleg Az ülés ideje: 2013. március 20. (szerda) 14.00 óra

M e g h í v ó. Az ülés helye: Önkormányzati Tanácskozóterem - Egyházasdengeleg Az ülés ideje: 2013. március 20. (szerda) 14.00 óra Egyházasdengeleg Község Polgármestere 3043 Egyházasdengeleg Rákóczi út 79. Tel./fax.: 32/587 025 E-mail: hivatal@dengeleg.hu M e g h í v ó Egyházasdengeleg Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron

Részletesebben

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala. pályázatot hirdet. 1 fő. részére. az Ügyvitelfejlesztési és Informatikai Főosztályán.

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala. pályázatot hirdet. 1 fő. részére. az Ügyvitelfejlesztési és Informatikai Főosztályán. A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény (a továbbiakban: Kttv.) 45. (1) bekezdése, a közszolgálati tisztviselők személyi irataira, a közigazgatási

Részletesebben

KIVONAT. a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat egyes gyermekvédelmi intézményei intézményvezetői álláshelyének pályázati meghirdetéséről

KIVONAT. a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat egyes gyermekvédelmi intézményei intézményvezetői álláshelyének pályázati meghirdetéséről KIVONAT a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés 2009. szeptember 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

Általános tudnivalók. 2014. EüK. 2. szám pályázati felhívás. Tisztelt Hirdetők, Olvasók!

Általános tudnivalók. 2014. EüK. 2. szám pályázati felhívás. Tisztelt Hirdetők, Olvasók! Általános tudnivalók hatályos: 2014.02.18 2014. EüK. 2. szám pályázati felhívás Tisztelt Hirdetők, Olvasók! A pályázati hirdetményeket terjedelmi okokból és a jobb áttekinthetőség érdekében táblázatos

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzatának Humán Ügyek Bizottsága - 2012. év

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzatának Humán Ügyek Bizottsága - 2012. év PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Társadalmi és civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, önszerveződéssel alapított klubok, társaskörök, karitatív célú, érdekvédelmi- és érdekképviseleti szervezetek) közösségek

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE 2007/43. szám H I V A T A L O S É R T E S Í T Õ 513 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2008. január 28. február 1. Meg je le nik minden héten. XI. évfolyam, 2008/5. szám FELHÍVÁS! Fel hív juk tisz telt

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE TARTALOM

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE TARTALOM 2005/31. szám HIVATALOS ÉRTESÍTÕ 1649 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2006. november 15. Megjelenik minden szerdán. IX. évfolyam, 2006/46. szám Ára: 315 Ft FELHÍVÁS! Felhívjuk tisztelt Elõfizetõink

Részletesebben

A LEGFÕBB ÜGYÉSZSÉG HIVATALOS LAPJA. BUDAPEST, 2007. október 31.

A LEGFÕBB ÜGYÉSZSÉG HIVATALOS LAPJA. BUDAPEST, 2007. október 31. LV. ÉVFOLYAM ÁRA: 588 Ft 10. SZÁM A LEGFÕBB ÜGYÉSZSÉG HIVATALOS LAPJA BUDAPEST, 2007. október 31. FELHÍVÁS! Felhívjuk tisztelt Elõfizetõink figyelmét a közlöny utolsó oldalán közzétett tájékoztatóra és

Részletesebben

KÖZÖS IGAZGATÁSÚ KÖZOKTATÁSI INTÉZMÉNY ALAPÍTÓ OKIRATA (1)

KÖZÖS IGAZGATÁSÚ KÖZOKTATÁSI INTÉZMÉNY ALAPÍTÓ OKIRATA (1) Az alapító okirat száma: 7/2000. KÖZÖS IGAZGATÁSÚ KÖZOKTATÁSI INTÉZMÉNY ALAPÍTÓ OKIRATA (1) Budapest Főváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Képviselőtestülete a 184/1999. sz.

Részletesebben

Pályázati felhívás nevelési-oktatási és egyéb intézmény vezetői álláshelyének betöltésére 1

Pályázati felhívás nevelési-oktatási és egyéb intézmény vezetői álláshelyének betöltésére 1 3700 OKTATÁSI ÉS KULTURÁLIS KÖZLÖNY 2014. évi 7. szám Pályázati felhívás nevelési-oktatási és egyéb intézmény vezetői álláshelyének betöltésére 1 A pályázatok benyújtásával és közzétételével (így különösen

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-133 Fax: (28)-470-357 Nyílt ülésen tárgyalandó ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. február 24-i ülésére

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE 2007/43. szám H I V A T A L O S É R T E S Í T Õ 825 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2008. február 11 15. Meg je le nik minden héten. XI. évfolyam, 2008/7. szám T A R T A L O M I. FÕRÉSZ: Személyi

Részletesebben

intézményvezető(magasabb vezető)

intézményvezető(magasabb vezető) Emberi Erőforrások Minisztere a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Kiss György Általános és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezető(magasabb

Részletesebben

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2016. EüK. 7. szám pályázati felhívás (hatályos: 2016.04.21 - )

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2016. EüK. 7. szám pályázati felhívás (hatályos: 2016.04.21 - ) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Tisztelt Hirdetők, Olvasók! Pályázati hirdetmény betölthető állásokra 2016. EüK. 7. szám pályázati felhívás (hatályos: 2016.04.21 - ) A hirdetményeket külön ez irányú kérelemre legfeljebb

Részletesebben

Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00 16.00, péntek: 8.00 12.00 (ebédidő: 12.00 13.00)

Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00 16.00, péntek: 8.00 12.00 (ebédidő: 12.00 13.00) 2015/23. szám (47. hét) 2015. november 20.HÍRLEVÉL 2335 Taksony, Fő út 85. telefon: 24/520-777 fax: 24/520-770 e-mail: onkormanyzat@taksony.hu www.taksony.hu Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00

Részletesebben

A LEGFÕBB ÜGYÉSZSÉG HIVATALOS LAPJA. BUDAPEST, 2007. április 30. LV. ÉVFOLYAM ÁRA: 588 Ft 4. SZÁM TARTALOM UTASÍTÁSOK KÖRLEVELEK KÖZLEMÉNYEK

A LEGFÕBB ÜGYÉSZSÉG HIVATALOS LAPJA. BUDAPEST, 2007. április 30. LV. ÉVFOLYAM ÁRA: 588 Ft 4. SZÁM TARTALOM UTASÍTÁSOK KÖRLEVELEK KÖZLEMÉNYEK LV. ÉVFOLYAM ÁRA: 588 Ft 4. SZÁM A LEGFÕBB ÜGYÉSZSÉG HIVATALOS LAPJA BUDAPEST, 2007. április 30. TARTALOM UTASÍTÁSOK 5/2007. (ÜK. 4.) LÜ utasítás az esélyegyenlõségrõl... 42 6/2007. (ÜK. 4.) LÜ utasítás

Részletesebben

FELHÍVÁS! Felhívjuk tisztelt Elõfizetõink figyelmét a közlöny utolsó oldalán közzétett tájékoztatóra és a 2007. évi elõfizetési árainkra

FELHÍVÁS! Felhívjuk tisztelt Elõfizetõink figyelmét a közlöny utolsó oldalán közzétett tájékoztatóra és a 2007. évi elõfizetési árainkra L. ÉVFOLYAM, 20. SZÁM Ára: 714 Ft 2006. NOVEMBER 13. FELHÍVÁS! Felhívjuk tisztelt Elõfizetõink figyelmét a közlöny utolsó oldalán közzétett tájékoztatóra és a 2007. évi elõfizetési árainkra TARTALOM oldal

Részletesebben

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2016. EüK. 8. szám pályázati felhívás (hatályos: 2016.05.11 - )

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2016. EüK. 8. szám pályázati felhívás (hatályos: 2016.05.11 - ) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Tisztelt Hirdetők, Olvasók! Pályázati hirdetmény betölthető állásokra 2016. EüK. 8. szám pályázati felhívás (hatályos: 2016.05.11 - ) A hirdetményeket külön ez irányú kérelemre legfeljebb

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 1 TÁRSADALMI SZERVEZETEK, KÖZCÉLÚ FELADATOK, VALAMINT KARITATÍV CÉLOK 2016. ÉVI TÁMOGATÁSÁRA

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 1 TÁRSADALMI SZERVEZETEK, KÖZCÉLÚ FELADATOK, VALAMINT KARITATÍV CÉLOK 2016. ÉVI TÁMOGATÁSÁRA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 1 TÁRSADALMI SZERVEZETEK, KÖZCÉLÚ FELADATOK, VALAMINT KARITATÍV CÉLOK 2016. ÉVI TÁMOGATÁSÁRA A Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat a 2016. évi költségvetésből biztosított pályázati

Részletesebben

Határozatok 2013.05.30. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 99/2013. (V.30.) Önkormányzati számu határozata:

Határozatok 2013.05.30. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 99/2013. (V.30.) Önkormányzati számu határozata: Határozatok 2013.05.30. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 99/2013. (V.30.) Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Nádudvar Város közbiztonságának helyzetéről, a közbiztonság

Részletesebben

A Folyóiratkiadási Szakmai Kollégium pályázati felhívása 27. A Mozgókép Szakmai Kollégium folyóirat-pályázati felhívása 29

A Folyóiratkiadási Szakmai Kollégium pályázati felhívása 27. A Mozgókép Szakmai Kollégium folyóirat-pályázati felhívása 29 26 NKA HÍRLEVÉL TARTALOMJEGYZÉK A Folyóiratkiadási Szakmai Kollégium pályázati felhívása 27 A Mozgókép Szakmai Kollégium folyóirat-pályázati felhívása 29 A Zenei Szakmai Kollégium folyóirat-pályázati felhívása

Részletesebben

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra Pályázati hirdetmény betölthető állásokra 2015. EüK. 18. szám pályázati felhívás (hatályos: 2015.11.05 - ) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Tisztelt Hirdetők, Olvasók! A hirdetményeket külön ez irányú kérelemre legfeljebb

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. február 27-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. február 27-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 11-0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 14/2014.(II.27.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felveszi napirendjére 14.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének 2015. szeptember havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének 2015. szeptember havi ülésére SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. szeptember 07. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Fegyvernek Nagyközség Polgármestere 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. 56/556-010

Fegyvernek Nagyközség Polgármestere 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. 56/556-010 Fegyvernek Nagyközség Polgármestere 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. 56/556-010 MEGHÍ VÓ FEGYVERNEK ÖNKORM ÁNYZ AT KÉPVI SEL Ő- TESTÜLETE 2013. JÚNIUS 20-ÁN CSÜTÖRTÖKÖN- 15 ÓRAKOR ÜLÉST TART, Melyre

Részletesebben

A Petőfi Irodalmi Múzeum ALAPÍTÓ OKIRATA. Petőfi Irodalmi Múzeum

A Petőfi Irodalmi Múzeum ALAPÍTÓ OKIRATA. Petőfi Irodalmi Múzeum A Petőfi Irodalmi Múzeum ALAPÍTÓ OKIRATA A költségvetési szervek jogállásáról és gazdálkodásáról szóló 2008. évi CV. törvény (a továbbiakban: Kt.) 2. -ának (2) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján,

Részletesebben

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2014. EüK. 14. szám pályázati felhívás ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK. Tisztelt Hirdetők, Olvasók!

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2014. EüK. 14. szám pályázati felhívás ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK. Tisztelt Hirdetők, Olvasók! Pályázati hirdetmény betölthető állásokra hatályos: 2014.10.08 2014. EüK. 14. szám pályázati felhívás ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Tisztelt Hirdetők, Olvasók! A hirdetményeket külön ez irányú kérelemre legfeljebb

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Polgármestere 5525. Füzesgyarmat, Szabadság tér 1 Tel.: (66)491-401, Fax: (66)491-361 e-mail: fgyphiv@globonet.

Füzesgyarmat Város Polgármestere 5525. Füzesgyarmat, Szabadság tér 1 Tel.: (66)491-401, Fax: (66)491-361 e-mail: fgyphiv@globonet. Füzesgyarmat Város Polgármestere 5525. Füzesgyarmat, Szabadság tér 1 Tel.: (66)491-401, Fax: (66)491-361 e-mail: fgyphiv@globonet.hu ELŐTERJESZTÉS Füzesgyarmat Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Pászti Miklós Alapfokú Művészetoktatási Intézmény intézményvezetői pályázatának kiírásáról. Tisztelt Képviselő-testület!

ELŐTERJESZTÉS A Pászti Miklós Alapfokú Művészetoktatási Intézmény intézményvezetői pályázatának kiírásáról. Tisztelt Képviselő-testület! Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A Pászti Miklós Alapfokú

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2009. június 29-én 14 órakor tartott rendes, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak: Bogdán

Részletesebben

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2016. EüK. 2. szám pályázati felhívás. hatályos: 2016.01.19 - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2016. EüK. 2. szám pályázati felhívás. hatályos: 2016.01.19 - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Pályázati hirdetmény betölthető állásokra 2016. EüK. 2. szám pályázati felhívás hatályos: 2016.01.19 - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Tisztelt Hirdetők, Olvasók! A hirdetményeket külön ez irányú kérelemre legfeljebb

Részletesebben

Pályázati hirdetmények egyetemi oktatói, illetve egyetemi intézményekben betölthető egyéb állásokra

Pályázati hirdetmények egyetemi oktatói, illetve egyetemi intézményekben betölthető egyéb állásokra Pályázati hirdetmények egyetemi oktatói, illetve egyetemi intézményekben betölthető egyéb állásokra hatályos: 2013.10.24 - A pályázatot meghirdető szerv neve, címe Munkahely és munkakör megnevezése Pályázati

Részletesebben

T A R T A L O M M U T A T Ó

T A R T A L O M M U T A T Ó T A R T A L O M M U T A T Ó 1. Beszámoló Szentgotthárd Város Önkormányzata 2011. évi költségvetésének I- III negyedéves teljesítéséről 2. Pályázat a Szentgotthárd és Kistérsége Oktatási Intézmény magasabb

Részletesebben

1/2011. (II. 11.) Önkormányzati Rendelet

1/2011. (II. 11.) Önkormányzati Rendelet K i v o n a t A Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 08-án kedden 12,00 órai kezdettel megtartott üléséről készült jegyzőkönyvéből: 1/2011. (II. 11.) Önkormányzati Rendelet

Részletesebben

A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI LEVÉLTÁR

A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI LEVÉLTÁR 4 4 0 0 N Y Í R E G Y H Á Z A S z é c h e n y i u. 4. s z. Telefon/fax: 42/414-313, 42/311-280 E-mail: leveltar@szabarchiv.hu A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI LEVÉLTÁR SZERVEZETI ÉS MŐKÖDÉSI SZABÁLYZATA

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 7-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 7-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Tiszacsege Város Önkormányzata K I V O N A T Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 7-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 140/2015.(XII. 07.) KT. számú HATÁROZAT: Tiszacsege

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

Öreglak Községi önkormányzat Polgármestere 8697. Öreglak, Fő u. 14. Ügyiratszám: 1662/2013. Öreglak Község Képviselő-testülete Helyben

Öreglak Községi önkormányzat Polgármestere 8697. Öreglak, Fő u. 14. Ügyiratszám: 1662/2013. Öreglak Község Képviselő-testülete Helyben Öreglak Községi önkormányzat Polgármestere 8697. Öreglak, Fő u. 14. Ügyiratszám: 1662/2013. Öreglak Község Képviselő-testülete Helyben Tisztelt Képviselő-testület! Az Öreglaki Kerekerdő Óvoda óvodavezetőjének

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE 2005/31. szám H I V A T A L O S É R T E S Í T Õ 1649 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2007. október 8 12. Meg je le nik minden héten. X. évfolyam, 2007/41. szám FELHÍVÁS! Fel hív juk tisz telt elõ

Részletesebben

É Ó Ö Á ú Á ú ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ú Á ÁÉ Á ű ű ú ú É ú É É ű ű É ű Ú ű Ü ú ű ú Ö Ú ű Ö Ö ú Ő ú ű Ö ú ú Ú Ó ú ú ű ú Ö Ú Ü Á Á Á É Ü ű Ü Ö É Á Ü Ó É Ö É ű Ü Á Á Á ú Ü Ö Á É Ü Á ú Ö Ö ú Ö Á ú É É Ö É Á Á Á

Részletesebben

ö É ö ö ő ő ö ó ó ú ő ó ö ö ő ő ö ö ó ű ű ó ú ó ő ő ö ű ó ő ö ö ű ű ó ú ő ó ó ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ő ö Ü Ü ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ó Ü Ü ó ő ő ű ö ö ű ű ű ű ő ö ó ű ó ö ű ö ó ö ó ö ő ó ö ö ő ó ö ö ö ű Ö ö ö

Részletesebben

ELŐZETES KIVONAT. Határidő: 2015. október 28. Kt. ülés Felelős: Kovács Raymund a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság elnöke (5 igen, 0 nem, 1 tartózkodás)

ELŐZETES KIVONAT. Határidő: 2015. október 28. Kt. ülés Felelős: Kovács Raymund a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság elnöke (5 igen, 0 nem, 1 tartózkodás) ELŐZETES KIVONAT a 2015. október 28-án (szerdán) a Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Pénzügyi Bizottsága 18. számú rendkívüli ülésén készült jegyzőkönyvből

Részletesebben

Ú ő É ő ű ő ű Á É ő Ó Á Á ő ű ű Á ű Ú É ő É Ú Ö ő ő Á ő ő Á É É Á ő ő ő ő ő ő Á Ó Á É Ú Á Á Á ő Á Á Á Á Á É ő ő ű ő ő É ő ő Á Á Ó Ü Á É Á ő Á ő ő ő Á É Ü ő Á Á ő Ö ő ő Á É ő ő ű ő Ö Á Á Ú Á Á Á É É ő ű

Részletesebben

Á ő ő ő ö ö Ó ő ú ö Á É É ü Ö ő ö ő ő ö Ó ö Ú Ó ő ő ő ö Ö Ú Ú ő Ö ú ö ő ú ú ú Ó ö Ó Ó Ú Ú Ú Ú Ö Ó ő ő ú ő ű ü ő ö ö ö ő ü Ó Ó ő ő Ó ö Ó Ó ü ő ő Ó ő ö ő ő Ó ő ő ő Ú ö ő Ó Ó ő Ó ő Ö ő ö ő ü ü ű ö ö ö Ó ö

Részletesebben

É É É É É Ö Á Á É Ő ű ű ű Ü ű ű ű Ú Á ű Ö ű Ú Á Ú ű Ó Ú Ú Ú Ú ű Ú Ú ű É ű ű É É É ű É É Ü ű ű É Á ű Á Á Ü Á Ü É Ú Á Ú Ó Ü Ü Ú ű ű Ú Ü Ü ű Ú É Ö ű ű Ü Ó Á Ö Ö ű Ö É É ű ű É ű ű ű Ú ű Ö É Ó ű Ú Ú Ú É Ú Ú

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben

Ú ű Ú ű ű ű Á ű Ö Á ű ű ű ű ű ű Ö ű Á ű ű Á ű ű ű ű ű Á ű Ú Ü Ü ű ű Ü Ü Ö ű ű ű ű ű Ú Ü ű ű ű ű ű Ú Ó ű ű ű Á É ű ű ű Ű ű ű ű É Á Á Á Á Ó Ó ű Ü Ú Ú Ö Ú ű Ö Ő Ú Ú ű Ó Ő Ú Ö Ö Ő Ű É ű Ó É Á Á ű ű Ú Á É É

Részletesebben

Á É ö ö ő ő ő Ú Ü ö ö ő ő ö ú ő ö ő ö ú ü ö Ü Ó ö ö ö ö ö ő ö ú ú ö ü Ü ö ö ö ö ö ö ő ö ö ő ö ü ő ö ő ü Ü Ó Ó ö ö ő Ü Ó ö ő ő ő ő Á ő ő Ü ő ö ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü É ö ö É Ó ő ő ő ő Ü É ő Ó ő ő

Részletesebben

Ó Ú Ö Ú É Ö É Á ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű Á Ú ű Ü ű ű Ü ű Ó ű ű Ú ű Ö Ö ű ű ű ű Á É Ó ű ű Ü Ö ű ű Ü Ú É ű ű ű ű É Ü Ü Ü É Ü Ü Ü Ü ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű ű É Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű Ö ű Ü ű ű ű ű É ű Ó ű ű É

Részletesebben

Á Á é é ő ö ó é é é é é ő é é é ő ő ő é ü ő ó ó ó ö ö é é ő é ő é ő ö é é é é é é é ő é ű ő é é é é é ó ő ö é ú ö é ö é é ö ő ó ő ó é ő é ő ő é ő ó ó é ő ő é é ü ő é ó é ö ő é ő é ó ő é é ő é é ő é é é

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyőlésének 2011. május 27-ei ülésén hozott határozataiból:

K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyőlésének 2011. május 27-ei ülésén hozott határozataiból: 126/2011. (V. 27.) MÖK határozat A Hajdú Bihar megyei Önkormányzat Közgyőlése a 2011. május 27-ei ülése napirendjét a következık szerint fogadja el: 1. Elıterjesztés gazdasági társaságok 2010. évi mérlegének

Részletesebben

Á ú ő ú Ú ü Ö ú Á Ó ú ü ő ő ő ú Ö ú É ú ű ü É ü ú ő ő ő ú ú ü ü Ö Ö ú ő ő ű É ü ü ü ú ő ő ú ü ü ő ő ő ú ü ő Ö ű ő ü ő ü ő ő Á É ő ü ő ü ú ú ő ü ü ü ő ü ő Ó ü ü ü ü ú É ő ü ü ü ú ő ü Ó ü ü ő ú ő ő ü ü ú

Részletesebben

ú ú ű ú ú Ú É É Ó ű ű ü ú ü ű ü ú ú ü ü ü ú ü ú ü ü ü ü ú ű ü ü ú ű ü ü ü Á ű ű ú ű ü ü ú ű ü ű ú ü ü ü ú ű ü ü ü ű ú ü ú ü ü ü ű ű ú ü ú ű Ö ú ü ü ü ü ü ú ű Ö ü Ú É ú ú ü ü ü ü ü ü ü ü ü ú ü ú ü ú ü ü

Részletesebben

ö Á É É ö ö Ö ö ű ö ő ö ő ö ú ü ö Ü ö ö ö ö ü ö ú ö ő ü ö Ú ü ü ö Ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ő ö ú ö ö ü ö ö ö ö ő ő ö ű ö ö ű ö ö ő Ü ö Ü ö ü Ü ö ö ö ú Ó ö ö ö ö ö ő ö ö ú ö ő ö ö ő ő ö ö ö ü ö ö É ö

Részletesebben

A LEGFÕBB ÜGYÉSZSÉG HIVATALOS LAPJA. BUDAPEST, 2008. február 29. LVI. ÉVFOLYAM ÁRA: 735 Ft 2. SZÁM TARTALOM UTASÍTÁSOK SZEMÉLYI HÍREK KÖZLEMÉNYEK

A LEGFÕBB ÜGYÉSZSÉG HIVATALOS LAPJA. BUDAPEST, 2008. február 29. LVI. ÉVFOLYAM ÁRA: 735 Ft 2. SZÁM TARTALOM UTASÍTÁSOK SZEMÉLYI HÍREK KÖZLEMÉNYEK LVI. ÉVFOLYAM ÁRA: 735 Ft 2. SZÁM A LEGFÕBB ÜGYÉSZSÉG HIVATALOS LAPJA BUDAPEST, 2008. február 29. TARTALOM UTASÍTÁSOK Oldal Oldal Áthelyezések... 31 4/2008. (ÜK 2.) LÜ utasítás irányító intézkedések hatályon

Részletesebben

ö ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ö ö ö ö ű ö ü ú ö ö ö ö ű ü ü Ö ü ö ű ű ű ö ú Ü Á Á Á ö ö ú ü ú Ü ö ö ö ö ö ú Ü Ü ö ö Ü ö ü ö ú ö ü ö ü ü Ü ü ű ö ü ö Ü Ú Ü ü Ü ü Ü ú Ü ö ö ü ö ö ű ű ü ö ű Á ö ü ö ö ú ö Ü Á Ü Ő

Részletesebben

Á ű Ú ÚÉ Á Á Ü Ü ű Ü Ü Ü Ú Ü Ü Ü É Ú Ü ű Ü Ü Ö ű ű Ü Ü Ü Ü Ü ű ű ű Ú ű ű Ú ű ű ű ű Á Ú É Á ű Á É Á Ú ű Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á ű Á Á Á Á Á É ű Ü ű Á ű ű ű Á ű Ú Ó Á Á ű Ú ű Ü ű Ü Á Á ű ű É

Részletesebben

ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ő ű Ö ő Ö ő ő ő ő ő ő ő ő ü Ö ő ő ü É ő ő ü ő Ú üü ő ő Á Á É É Á ü Ú ő Ó ű ő É ő ű ő ő ő ő ő ű É Ö ű Ú Ö É ő ű ü ő ü É É É É É ő É ü ű ő ü űú ű ü ű Ú É ü ű É É É ő Ó ő ű Á ÚÚ ő ő É

Részletesebben

ö ő ö Ö ö ó ő ő ő ú ö ö ő ó ü ö ö ő ő ő ő ő ö ő ö ő ó ő ö ő ő ő ú ó ő ö ó ö ő ó ö ő ő ő ó ő ő ő ő ö ö ő ö ő ó ú ö ö ő ő ó ő ő ú ő ü ő ó ö ö ő ő ő ü ö ö ő ó ó ö ő ő ö ő ö ö ö ö ő ő ő ü ű ö ö ő ő ó ö ö ö

Részletesebben