Kiadja: Rail Cargo Hungaria Zrt. Marketing és kommunikáció február 7.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kiadja: Rail Cargo Hungaria Zrt. Marketing és kommunikáció 2012. február 7."

Átírás

1 Kiadja: Rail Cargo Hungaria Zrt. Marketing és kommunikáció február 7.

2 Vállalati hírek Cikksorozat: mit várnak vezetőink 2012-től Salamon Béla: 2012-ben tovább kell erősödnünk Tavaly meghatározó lépéseket tettünk annak érdekében, hogy a gazdasági válság kedvezőtlen hatásai ellenére vállalatunk működését stabil alapokra helyezzük. Az organizációs projekt keretében az üzemeltetés szervezetét teljes mértékben átalakítottuk, még eredményesebbé tettük. Néhány példát említve: hatékonyabb lett az elegytovábbítás, megerősödött a RID menedzsment és kialakult az üzemeltetés teljesítményirányítási rendszere is. Külön kiemelném, hogy az új IT-technológiákat úgy sikerült bevezetnünk, hogy a többletmunka nem okozott fennakadást az ügyfélkiszolgálásban, szolgáltatásaink színvonalát megőriztük, tovább erősítettük. Az eredmények visszaigazolták, hogy helyes az irány, amely felé tartunk. Idén azon kell dolgoznunk, hogy a Rail Cargo Hungariát növekedési pályára állítsuk. A fejlődés meghatározó mérföldköve, hogy februártól négy mozdonyvezetőnk már Ausztriában is továbbíthat vonatokat. Az erre jogosító bizonyítványokat kollégáink már tavaly megszerezték, a napokban pedig vállalatunk megkapta az ehhez szükséges osztrák biztonsági tanúsítványt is. Ezzel fontos lépést teszünk a társaságunk számára kiemelt jelentőségű, saját vontatási képesség erősítéséért. Az idei célok között szerepel, hogy továbbra is korszerűsítjük vagonparkunkat, fejlesztjük a kocsisérülések dokumentálására szolgáló adminisztrációs rendszert, illetve kialakítjuk a kocsivizsgálati tevékenység mérésének objektív rendszerét. Kiemelt figyelmet fordítunk a további új IT-alkalmazások gördülékeny bevezetésének előkészítésére. Végül, a tavalyi megállapodásra építve tovább erősítjük a stratégia együttműködést a MÁV-TRAKCIÓVAL.

3 Vernes András: Sorsunk a saját kezünkben van A 2011-es év egyik legnagyobb pozitív hozadéka, hogy törekvéseink beváltották a hozzájuk fűzött reményeket. Erősebbé, hatékonyabbá váltunk, piaci pozíciónkat megőriztük a konkurenciával szemben. Tapasztalataink visszaigazolták, hogy a fejlődés nem csak a működési környezetünkön, hanem rajtunk is múlik, vagyis bizonyos mértékben a saját kezünkben tartjuk a sorsunkat. Megfeszített munkával és sok áldozattal ugyan, de üzemi eredményünket meghatározó módon javítottuk, ami számunkra létkérdés volt. Büszkék vagyunk, hogy az RCA cégcsoporton belül kimagasló volt teljesítményünk. Bebizonyítottuk, hogy méltán lehetünk anyavállalatunk biztos támasza a régióban ben még intenzívebben kell a piacra koncentrálnunk. Az elemzők prognózisa szerint a vasúti árufuvarozási ágazatban 6-8%-os visszaesés várható. Meggyőződésem, hogy fokozott akvizíciós munkával meg tudjuk akadályozni, hogy társaságunkat ilyen mértékű forgalom visszaesés érje. Felelős stratégiával készülünk. Ennek jegyében az elmúlt hetekben három, stratégiailag meghatározó fontosságú, hosszú távú megállapodást kötöttünk a Záhony-Port Zrt.-vel, a hazai erdőgazdaságokkal, továbbá a Swietelsky Vasúttechnika Kft.-vel. A hosszú távú megállapodások fontos előnye, hogy meghatározott időszakra, stabilan lekötik kapacitásaink egy részét, így kiszámítható, tervezhető és biztos bevételi forrást jelentenek számunkra. Éppen ezért kiemelt célunk, hogy áthúzódó megállapodásainkat meghosszabbítsuk, újakat kössünk, illetve, hogy mind a speditőrökön keresztül futó, mind a közvetlen forgalmak esetében növeljük az RCH piaci részesedését a magánvasutakkal és a közúttal szemben. Törekednünk kell arra is, hogy tovább erősítsük partneri kapcsolatunkat az anyavállalat cégcsoportjába tartozó társaságokkal, a szektor magyarországi szereplőivel, illetve a külföldi vasutakkal egyaránt. Szolgáltatásaink színvonalának további fejlesztése szintén a 2012-es év egyik jelentős fókuszpontja, hiszen a versenyképes árak és a megfelelő minőség egyaránt fontosak ügyfeleink számára.

4 Záhonyba látogatott a budapesti osztrák nagykövet Dr. Michael Zimmermann budapesti osztrák nagykövet múlt héten tett látogatást a Rail Cargo Hungaria záhonyi Területi Üzemeltetési Központjában, ahol megismerkedett vállalatunk területi működési folyamataival és kereskedelmi, üzemeltetetési tevékenységével. A nagykövet dr. Barabás László tiszteletbeli osztrák konzul meghívására látogatott Szabolcs-Szatmár- Bereg megyébe annak érdekében, hogy tájékozódjon a magyar közigazgatást érintő változásokról. Ennek érdekében Zimmermann úr a nyíregyházi megyei közgyűlés elnökével szervezett közös találkozót, amelyet záhonyi látogatással kötött egybe. A záhonyi eseményen részt vett a város polgármestere, Háda Imre és a megyei rendőrfőkapitány, dr. Tarcsa Csaba is. A látogatást Kurdi Mónika, társaságunk marketing és kommunikációs vezetője nyitotta meg, köszöntve Zimmermann nagykövet urat kíséretével együtt, továbbá Salamon Béla üzemeltetési igazgatót (RCH), Perz Markot, a CFO munkatársát (RCH) és Gáncsos István TÜK vezetőt (RCH-Záhony). A képen balról jobbra: Gáncsos István (RCH TÜK Záhony igazgató), Salamon Béla (RCH üzemeltetési igazgató), Perz Mark (RCH CFO munkatárs), dr. Tarcsa Csaba (megyei rendőrfőkapitány), Dr. Michael Zimmermann (osztrák nagykövet), Háda Imre (záhonyi polgármester), Dr. Barabás László (tiszteletbeli osztrák nagykövet) A polgármester bemutatkozója után Gáncsos István adott rövid áttekintést a záhonyi TÜK feladatairól, a vállalati stratégiában betöltött kiemelt szerepéről, továbbá hatósági és nemzetközi szakmai kapcsolatairól. Ismertette a szélesnyomtávú vágányfelújítás eredményeit, valamint kiemelt forgalmának, az osztrák rendeltetési állomásokra továbbított vasércfuvarok legfontosabb mutatószámait. Végezetül kiemelte a Záhony-Porttal januárban kötött együttműködési keretmegállapodás stratégiai jelentőségét is.

5 A látogatás második részében a nagykövet úr a gyakorlatban is bepillantást nyert a mindennapi munkafolyamatokba. A terepszemle során amelyen már részt vett vállalatunk kiemelt stratégiai partnerének, a Záhony Port Zrt.-nek üzemeltetési és műszaki vezetője, Tar Gyula is megtekintette a Voest forgalommal összefüggő átrakási folyamatot, a tengelyátszerelés mechanizmusát és a darupályák működését is. Dr. Michael Zimmermann az esemény végén gratulált ahhoz, hogy a Rail Cargo Hungaria a tavalyi év során jelentős mértékben tudott javítani üzemi eredményein fegyelmezett és következetes üzletpolitikájának köszönhetően. Továbbá kifejezte örömét, hogy megismerhette a vállalat záhonyi tevékenységének főbb elemeit, majd végül hangsúlyozta, bízik abban, hogy 2012-ben is tovább erősödik az osztrák-magyar stratégia partnerség az RCH és a követség között. Újabb lépés az osztrák-magyar kulturális együttműködésben Idén is elegáns környezet és pezsgő hangulat fogadta a Budapesti Osztrák Iskola szalagavatójára érkező vendégeket. Az oktatási intézmény ösztöndíjprogramjának támogatásához vállalatunk 2011 eleje óta járul hozzá. Az ünnepségen a Rail Cargo Hungaria Zrt.-t Vass Anikó, a társadalmi kapcsolatokért és az iskolával való együttműködésért is felelős üzletfejlesztési vezető képviselte. A vezető a program tapasztalatait összegezve hangsúlyozta, a szalagavató a vállalat számára több szempontból is hasznosnak bizonyult. Amellett, hogy társaságunk ismételten meggyőződhetett az ösztöndíjprogram gyakorlati eredményeiről, jó alkalom kínálkozott arra is, hogy diplomáciai szinten is tovább erősítse az osztrák-magyar üzleti és kulturális partnerséget. Az eseményen ugyanis részt vett a budapesti osztrák nagykövet, Dr. Michael Zimmermann úr feleségével, Dr. Elisabeth Kornfielddel együtt, aki egyúttal a Budapesti Osztrák Kulturális Fórum igazgatója is. Az osztrák nagykövet a társaságunkkal kialakított kapcsolat további erősítése érdekében a nagykövetségre, felesége pedig a Budapesti Osztrák Kulturális Fórum központjába hívta meg vállalatunk vezetőségét.

6 A szalagavató az új üzleti kapcsolatok kialakításához is hozzájárult: egy vízvédelem és szennyvízkezeléssel foglalkozó nemzetközi társaság vezetője jelezte, hogy szándékában áll keresni vállalatunkkal közösen az együttműködés lehetőségeit. A Rail Cargo Hungaria Zrt. számára az iskolával való együttműködés a hagyományosan jó osztrák-magyar üzleti és kulturális partnerség részét képezi, az eddigi visszajelzések szerint a kapcsolat fejlesztése jó úton halad, vállalatunk 2012-ben is ennek fokozására törekszik. Évnyitó rendezvények a partneri kapcsolatok erősítéséért A Rail Cargo Hungaria Zrt. a tavalyi év során jelentős mértékben javított üzemi eredményein, ezáltal megőrizte piaci szerepét, amelyet idén tovább kíván erősíteni. A vállalat fontos stratégiai célkitűzése, hogy 2012-ben is fejlessze szakmai, üzleti kapcsolatait hazai, illetve nemzetközi partnereivel egyaránt. Ennek jegyében már az első hetekben részt vett az EXIF évnyitó rendezvényén, illetve a Szlovén Nagykövetség által szervezett üzleti találkozón. A tapasztalatokról Vass Anikó, vállalatunk üzletfejlesztési vezetője ad áttekintést. Az RCH is képviseltette magát az EXIF évnyitó rendezvényén Bécsben tartotta szokásos évnyitó rendezvényét az Express-Interfracht. Az eseményen az RCA részéről Andreas Fuchs, az Igazgatóság üzemeltetésért és pénzügyekért felelős tagja, társaságunktól pedig Vernes András kereskedelmi igazgató, és Vass Anikó üzletfejlesztési vezető vett részt. Az EXIF-re vállalatunk kiemelt speditőr partnerként tekint, amellyel hosszú időre Balról jobbra: Potvorszki Zoltán (EXIF), Vernes András (RCH), Vass Anikó (RCH), Andreas Fuchs (RCA)

7 visszatekintő és kiegyensúlyozott az üzleti kapcsolat. Az évnyitót az igazgatók hasznosnak és előremutatónak értékelték, ahol szó esett az idei év főbb feladatairól, az együttműködés fokozásának lehetséges irányairól, illetve a következő hetek, hónapok prognosztizálható eredményeiről. Az ünnepélyes keretek között megtartott díszvacsorán vállalatunk képviselői személyesen is megismerkedhettek és kötetlenebb keretek között is tárgyalhattak az EXIF törökországi forgalmaiért felelős szakemberrel, Ahmet Cay-jal, valamint a cseh CD Cargo és a francia SNCF vasúttársaságok bécsi képviselőivel. Az évnyitó az RCH számára kereskedelmi, illetve üzletfejlesztési szempontból egyaránt hasznosnak bizonyult, ahol körvonalazódtak a partnerekkel való együttműködés további irányai. Szlovén-magyar üzleti találkozó A Szlovén Nagykövetség, az Európai Kereskedelmi Kamara Közép-és Kelet- Európai (EuCham CEE) tagozata, illetve a Szlovén-Magyar Üzletemberek Egyesülete közösen szervezett találkozót a szlovén-magyar üzleti kapcsolatok ápolásáért, erősítéséért és az esetleges üzleti együttműködésben rejlő közös lehetőségek áttekintéséért. Az eseményen a Rail Cargo Hungaria Zrt. üzletfejlesztési vezetője, Vass Anikó és Molnár Péter Bálint kiemelt ügyfél menedzser vett részt. A találkozónak több pozitív hozadéka is volt vállalatunk számára. Amellett, hogy a Szlovén Nagykövetséggel is tovább erősítettük kapcsolatunkat, új üzleti lehetőségek kiaknázására is lehetőség nyílt. A Szlovén-Magyar Üzletemberek Egyesületének elnöke, Dr. Gombis Róbert ugyanis hangsúlyozta, hogy a jövőben konstruktív partneri kapcsolat kialakítására törekszik a Rail Cargo Hungariával. A képen balról jobbra: Varga Rozália, a Szlovén Vasutak budapesti képviselője, Gordon Ban, a koperi kikötő budapesti képviselője, Vass Anikó üzletfejlesztési vezető (RCH), Molnár Péter Bálint kiemelt ügyfél menedzser (RCH)

8 Humánerőforrás hírek Figyelem, VBKJ választás! Még egy hét van hátra arra, hogy minden munkavállaló döntsön a saját VBKJ juttatási csomagja elemeiről. A nyilatkozattételre az illetékes Humán Ügyfélszolgálati Irodákban van lehetőség február 1-től február 14-ig, az ügyfélszolgálatok nyitva tartási idejében. Ugyanitt lehet hozzáférni az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a rendszert részletesen bemutató tájékoztató kiadványunkhoz, és a nyilatkozati nyomtatványokhoz is. A nyilatkozattételhez szükséges valamennyi információ (a tájékoztató füzet teljes tartalma, OTP Széchenyi Pihenő Kártyáról szóló tudnivalók, mellékletek), valamint a VBKJ kalkulátor megtalálható az intraneten is az alábbi linken: VBKJ 2012 Kérjük a február 14-i határidő pontos betartását, mivel ez a feltétele annak, hogy a választásuk a rendszerben határidőre rögzítésre kerüljön, és annak megfelelően a rendszer elemei adott bérszámfejtési időszakban elszámolásra kerülhessenek. A nyilatkozati lap kitöltése előtt kérjük, figyelmesen tanulmányozzák át tájékoztató füzetünket, melyben megtalálhatják minden elemről külön-külön az igénybevétel feltételeit, valamint részletes tájékoztatást kaphatnak a legfontosabb változásokról. Mindezen ismeretek birtokában kihasználva a legelőnyösebb lehetőségeket igényeiknek, elképzeléseiknek megfelelően alakíthatják ki az egyéni juttatási csomagjukat. Bármilyen kérdés merül fel a választással kapcsolatosan, kérjük, forduljanak bizalommal a humán ügyfélszolgálati iroda munkatársaihoz, akik február 1-jétől készséggel állnak rendelkezésükre a VBKJ rendszerrel kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában.

9 Ágazati hírek Olaszország átnevezte olasz vasútját az RCA A Rail Cargo Austria 100%-os leányvállalata, a Linea olasz vasúttársaság a jövőben Rail Cargo Italia néven fut tovább. A Linea S.p.A. új, teljes neve Rail Cargo Italia S.r.l. lesz. A korábbi részvénytársaság korlátolt felelősségű társasággá alakul. A Rail Cargo Italia tevékenysége a vasúti szolgáltatások valamennyi területét felöleli. Az RCA a saját trakciós szolgáltatások, a hozzáértés, a megbízhatóság, valamint a magas szolgáltatási színvonal optimális kombinációját kínálva az észak-olasz piac markáns szereplője hangsúlyozta Andreas Fuchs, az Igazgatóság üzemeltetésért és pénzügyekért felelős tagja. Az FTC-Rail Cargo Hungaria hírei A szombati visszavágón bizonyíthat a csapat a Rosztov ellen Február 5-én játszotta az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabda-csapata a Kupagyőztesek Európa Kupa nyolcaddöntő első mérkőzését Oroszországban a Rosztov- Don ellen. A csapat összesítésben egy góllal kapott ki, bár a második félidőt négy góllal megnyerték a hölgyek. Még nincs lefutva a továbbjutás. A hazai pályán is nagyon kell koncentrálnunk. A mutatott védekezésünket kell megtartanunk, illetve a támadójátékunkon és a lerohanásainkon kell még javítani - nyilatkozott Elek Gábor edző. A visszavágó február 11-én, szombaton 18 órakor kezdődik a FŐTÁV-FTC Arénában (1101 Budapest, Kőbányai út 47/A). Szokásunkhoz híven ezúttal is belépőket sorsolunk ki a találkozóra. Az érdeklődőknek nem kell mást tenni, mint február 9-én, csütörtökön 12 óráig jelezni jegyigényüket a cargo@railcargo.hu címen. A beérkező jelentkezések közül jogász jelenlétében öt munkatársunk nevét sorsoljuk ki. A nyertesek fejenként 2-2 jegyet vehetnek át, az érintetteket a részletekről pénteken külön ben értesítjük.

Kiadja: Rail Cargo Hungaria Zrt. Marketing és kommunikáció 2013. május 14.

Kiadja: Rail Cargo Hungaria Zrt. Marketing és kommunikáció 2013. május 14. Kiadja: Rail Cargo Hungaria Zrt. Marketing és kommunikáció 2013. május 14. Vállalati hírek Honlapunkon és intranetünkön is elérhető a GPS alapú innovációról készített kisfilm Kollégáink már több alkalommal

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

á ú é é ő é ő á ő ő á á ú ű é é ö ő á ő ú ő ő á é Ü Ü á é á é á é á é á ö ö á é ő á ú ű é é á é é ő á ö ö á á é é ú é é ú á á ő é é é ö ö á á é ű ő á é ű ő ú ő á á é á ú é é á é ö á á ö Ü á á é é ú á á

Részletesebben

Ü Ú Ú Á Á Ő É é ö é é é é é ü ö é é é é é é é é é é ö é ö ö ö é é é é é é ö é é é é ö é ű é é é ö é é é é éé ö é éö é é ö é é é é ö é ű é é é ö ö é é é é é ö é ö é é ö ö é ö é é é é é é ü é é ö é é é é

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

Záhonyban járt a RAIL CARGO HUNGÁRIA pénzügyi vezetője. Elnök-vezérigazgatói értekezlet ZÁHONY-PORT stratégiájáról

Záhonyban járt a RAIL CARGO HUNGÁRIA pénzügyi vezetője. Elnök-vezérigazgatói értekezlet ZÁHONY-PORT stratégiájáról Záhonyban járt a RAIL CARGO HUNGÁRIA pénzügyi vezetője A vezetői találkozó alkalmával Farkas József vezérigazgató és Mag. Arnold Schiefer az RCH pénzügyi igazgatója tárgyaltak a további hosszú távú stratégiai

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben

É Ő É é ö í é í é í í Ú é é é í í ő ö ö é É Ó É Á í é ő é í í í Í Í í í É É É í é é í Í é Íő é í é í é í í Í ú é é ű í í é í í Í ö ö ő é ö ö é é í Á ő é é é í é Í ö é é é é é é ö Í ö é é é í í é ö í í

Részletesebben

Á ö ü ö ő ö ű ö ú ú ö ú ő ő Á ő ő ö ú ü ő ő ú ő ő ő ő ö ü ő ő ú ő ö ö ü ü ő ö ü ü ö ő ú ő ő ő ö ú ú ö ö ú ő ü ü Ü ő ö ő ű ü ö ú ú ú ö ő ö ő ö ú ö ű ő ő ö ő ö ü ö É É É É Ú É É É É É öö É É ő É ö É

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

Á ű Ú ÚÉ Á Á Ü Ü ű Ü Ü Ü Ú Ü Ü Ü É Ú Ü ű Ü Ü Ö ű ű Ü Ü Ü Ü Ü ű ű ű Ú ű ű Ú ű ű ű ű Á Ú É Á ű Á É Á Ú ű Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á ű Á Á Á Á Á É ű Ü ű Á ű ű ű Á ű Ú Ó Á Á ű Ú ű Ü ű Ü Á Á ű ű É

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

É É É É É Ö Á Á É Ő ű ű ű Ü ű ű ű Ú Á ű Ö ű Ú Á Ú ű Ó Ú Ú Ú Ú ű Ú Ú ű É ű ű É É É ű É É Ü ű ű É Á ű Á Á Ü Á Ü É Ú Á Ú Ó Ü Ü Ú ű ű Ú Ü Ü ű Ú É Ö ű ű Ü Ó Á Ö Ö ű Ö É É ű ű É ű ű ű Ú ű Ö É Ó ű Ú Ú Ú É Ú Ú

Részletesebben

ö ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ö ö ö ö ű ö ü ú ö ö ö ö ű ü ü Ö ü ö ű ű ű ö ú Ü Á Á Á ö ö ú ü ú Ü ö ö ö ö ö ú Ü Ü ö ö Ü ö ü ö ú ö ü ö ü ü Ü ü ű ö ü ö Ü Ú Ü ü Ü ü Ü ú Ü ö ö ü ö ö ű ű ü ö ű Á ö ü ö ö ú ö Ü Á Ü Ő

Részletesebben

ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ő ű Ö ő Ö ő ő ő ő ő ő ő ő ü Ö ő ő ü É ő ő ü ő Ú üü ő ő Á Á É É Á ü Ú ő Ó ű ő É ő ű ő ő ő ő ő ű É Ö ű Ú Ö É ő ű ü ő ü É É É É É ő É ü ű ő ü űú ű ü ű Ú É ü ű É É É ő Ó ő ű Á ÚÚ ő ő É

Részletesebben

ö Á É É ö ö Ö ö ű ö ő ö ő ö ú ü ö Ü ö ö ö ö ü ö ú ö ő ü ö Ú ü ü ö Ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ő ö ú ö ö ü ö ö ö ö ő ő ö ű ö ö ű ö ö ő Ü ö Ü ö ü Ü ö ö ö ú Ó ö ö ö ö ö ő ö ö ú ö ő ö ö ő ő ö ö ö ü ö ö É ö

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

Ó Ú Ö Ú É Ö É Á ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű Á Ú ű Ü ű ű Ü ű Ó ű ű Ú ű Ö Ö ű ű ű ű Á É Ó ű ű Ü Ö ű ű Ü Ú É ű ű ű ű É Ü Ü Ü É Ü Ü Ü Ü ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű ű É Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű Ö ű Ü ű ű ű ű É ű Ó ű ű É

Részletesebben

É Ó Ö Á ú Á ú ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ú Á ÁÉ Á ű ű ú ú É ú É É ű ű É ű Ú ű Ü ú ű ú Ö Ú ű Ö Ö ú Ő ú ű Ö ú ú Ú Ó ú ú ű ú Ö Ú Ü Á Á Á É Ü ű Ü Ö É Á Ü Ó É Ö É ű Ü Á Á Á ú Ü Ö Á É Ü Á ú Ö Ö ú Ö Á ú É É Ö É Á Á Á

Részletesebben

Ú ű Ú ű ű ű Á ű Ö Á ű ű ű ű ű ű Ö ű Á ű ű Á ű ű ű ű ű Á ű Ú Ü Ü ű ű Ü Ü Ö ű ű ű ű ű Ú Ü ű ű ű ű ű Ú Ó ű ű ű Á É ű ű ű Ű ű ű ű É Á Á Á Á Ó Ó ű Ü Ú Ú Ö Ú ű Ö Ő Ú Ú ű Ó Ő Ú Ö Ö Ő Ű É ű Ó É Á Á ű ű Ú Á É É

Részletesebben

ú ú ű ú ú Ú É É Ó ű ű ü ú ü ű ü ú ú ü ü ü ú ü ú ü ü ü ü ú ű ü ü ú ű ü ü ü Á ű ű ú ű ü ü ú ű ü ű ú ü ü ü ú ű ü ü ü ű ú ü ú ü ü ü ű ű ú ü ú ű Ö ú ü ü ü ü ü ú ű Ö ü Ú É ú ú ü ü ü ü ü ü ü ü ü ú ü ú ü ú ü ü

Részletesebben

Ú ő É ő ű ő ű Á É ő Ó Á Á ő ű ű Á ű Ú É ő É Ú Ö ő ő Á ő ő Á É É Á ő ő ő ő ő ő Á Ó Á É Ú Á Á Á ő Á Á Á Á Á É ő ő ű ő ő É ő ő Á Á Ó Ü Á É Á ő Á ő ő ő Á É Ü ő Á Á ő Ö ő ő Á É ő ő ű ő Ö Á Á Ú Á Á Á É É ő ű

Részletesebben

Á ú ő ú Ú ü Ö ú Á Ó ú ü ő ő ő ú Ö ú É ú ű ü É ü ú ő ő ő ú ú ü ü Ö Ö ú ő ő ű É ü ü ü ú ő ő ú ü ü ő ő ő ú ü ő Ö ű ő ü ő ü ő ő Á É ő ü ő ü ú ú ő ü ü ü ő ü ő Ó ü ü ü ü ú É ő ü ü ü ú ő ü Ó ü ü ő ú ő ő ü ü ú

Részletesebben

Á É ö ö ő ő ő Ú Ü ö ö ő ő ö ú ő ö ő ö ú ü ö Ü Ó ö ö ö ö ö ő ö ú ú ö ü Ü ö ö ö ö ö ö ő ö ö ő ö ü ő ö ő ü Ü Ó Ó ö ö ő Ü Ó ö ő ő ő ő Á ő ő Ü ő ö ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü É ö ö É Ó ő ő ő ő Ü É ő Ó ő ő

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben

Á ő ő ő ö ö Ó ő ú ö Á É É ü Ö ő ö ő ő ö Ó ö Ú Ó ő ő ő ö Ö Ú Ú ő Ö ú ö ő ú ú ú Ó ö Ó Ó Ú Ú Ú Ú Ö Ó ő ő ú ő ű ü ő ö ö ö ő ü Ó Ó ő ő Ó ö Ó Ó ü ő ő Ó ő ö ő ő Ó ő ő ő Ú ö ő Ó Ó ő Ó ő Ö ő ö ő ü ü ű ö ö ö Ó ö

Részletesebben

É Ú ú Á Ú Ú Á Á Ú ú ú ú Ú ú Á Ú Ü Ü ű ű ú ú ú ú Ü ú Ü Ú ú ű ú É ú Ü ű ú ú Ú É É Á Á Á Á Ü ú Á Á É Ú É ú Á Ü É Ü Ü Ü Ü Á Á ű ú ű ú Ü ű Á ú ű ű ú ű ű ű ú ű ű ű ű ú Ü É ű ú ű Ü ű ú ű Ü Ü Ü ú Ú ú ú ú ű ú ű

Részletesebben

É É ú í ö É É í ú É Á Á Á ö í ö í ú í Ö ö ö í í Á ö ö ö í í ö í É í ö ö í í í ö í í í í ö í í ö ö í ö ö í ö í ű í ö ú ű í í ö Ö ö ö í ö ö í ö ö í í í ö É ö ö ú ö ö ö í ö ű í ú ö ú Í É ú ö ö ö É ö ö í Íí

Részletesebben

ú ő ü ő ő ü ő ű ű ő ü ü ő ő Ü Á ő ü ő ő ü ő ő ü ő ú ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ő ű ű ő ü ő ő ő ü ő ü ő ű ő ü ő ő ő ő ü ü ü ő ő ű ú ü ü ő ő ő ő ü ü ő ő ő ü ő ő ő ő ű ő ú ő ő ü ő ő ü ő ő ő ű ő ő ű ü ü ő

Részletesebben

Á Á é é ő ö ó é é é é é ő é é é ő ő ő é ü ő ó ó ó ö ö é é ő é ő é ő ö é é é é é é é ő é ű ő é é é é é ó ő ö é ú ö é ö é é ö ő ó ő ó é ő é ő ő é ő ó ó é ő ő é é ü ő é ó é ö ő é ő é ó ő é é ő é é ő é é é

Részletesebben

ü Ü ö ö ö Á ő ö ö ö ü ú ö ő Á ő ö ő ü ú ő ő ő ö ö ö ő ú ő ő ő ö ő ö ű ő ő ő Ú ö ü ő ő ú ú ö ő ö ő ú ú ő ú ö ö ő ú ő ü Ü ö ő É ő ő ü ö ő ú ő ö ű ő ő ü ő Ú ű Ö ü ő ú ő ő ő ú Ú ü ö ő ő ú ő ű ő ö ö ü ö ö ő

Részletesebben

ö ő ö Ö ö ó ő ő ő ú ö ö ő ó ü ö ö ő ő ő ő ő ö ő ö ő ó ő ö ő ő ő ú ó ő ö ó ö ő ó ö ő ő ő ó ő ő ő ő ö ö ő ö ő ó ú ö ö ő ő ó ő ő ú ő ü ő ó ö ö ő ő ő ü ö ö ő ó ó ö ő ő ö ő ö ö ö ö ő ő ő ü ű ö ö ő ő ó ö ö ö

Részletesebben

ö É ö ö ő ő ö ó ó ú ő ó ö ö ő ő ö ö ó ű ű ó ú ó ő ő ö ű ó ő ö ö ű ű ó ú ő ó ó ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ő ö Ü Ü ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ó Ü Ü ó ő ő ű ö ö ű ű ű ű ő ö ó ű ó ö ű ö ó ö ó ö ő ó ö ö ő ó ö ö ö ű Ö ö ö

Részletesebben

Á ú Ö Ú Á Á ú ú ú ú ü ü ú É ő ú ű ú ü Á É Á Í Á ú ú ú ű ú Ö ú ü ú ú ü ú ú ü ú ü ü ú ü ü ú ú ú ü ű ü ü ü ü ú ü ú ő ő ú ü ű ü ő ú ő ú ü ú ü ő ű ő ő ő ő ő ü ú ú ü ő ü ü ú ő ü ü ü ü ő ü Á ú ő ú ú ú ő Á ú ü

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Verebélÿ László Vasúttörténeti Egyesület éves közgyűléséről

JEGYZŐKÖNYV A Verebélÿ László Vasúttörténeti Egyesület éves közgyűléséről JEGYZŐKÖNYV A Verebélÿ László Vasúttörténeti Egyesület éves közgyűléséről Időpont: 2009. május 30. (szombat). 14:00 óra Helyszín: Az egyesület klubhelyisége a Kapostüskevári vasúti megállóhelyen Kemenczei

Részletesebben

ú Ö ó ú ó ú Ö ő ü ú ő ó ü ú ő ü ú ő ó ó ó ó Ö ő ü ü ü ü ő ú ű ü ú Ö ő ü ő ó ü ü ü ő ő ő ü ó ő ü ú ő ü ő ő ő ó ó ő ó ó ü ő ó ü ó ó ü ú ó ó ő ú Ö ó ü ó ő ó ő ó ő ó ó ü ó ó ó ó ú ő ü ó ü ú ó ő ü ó ő ő ő ü

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Városfejlesztési Bizottsága 2013. január 21-én tartott nyilvános üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Városfejlesztési Bizottsága 2013. január 21-én tartott nyilvános üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Városfejlesztési Bizottsága 2013. január 21-én tartott nyilvános üléséről. Helye: Polgármesteri Hivatal III. tárgyaló Jelen vannak: Dr. Ferenczi Attila bizottsági elnök Tímár Ella

Részletesebben

ű Ö ű ú ű ü ú Á ű Á ű Á ú ű ü ú ú Í ü Á ú Ö ú ú ú ű ú ü ú Ö ú ű ű É ü ű ü ű ű É ü ű Ö ú É ú ú ú Á Á Á Á Á Á ú Ö Á Á Á Á ú ú Á Í Ü Á Á ú ú ú ú Á Á Á ű ü ü ü Ö ű ú Á Á Á É ú Á Á ű ú Ö ű ú ű Ö ű ű Ö ű ű Ö

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T ot. K Ö ZB E S Z E R Z É S E K T A N Á C S A K Ö ZB E S Z E R Z É S I D Ö N TŐB I ZO T T S Á G 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel.: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt.sz.: D.805/ 13 /2009. A Közbeszerzési

Részletesebben

Ó Á É Ő É ő ő ő ó ó ó ó ó ő Ö ó ő ó ü ő ó ő ű ó ó ó ő ő ő ő ő ű ő ó ü ó ő ő ő ő ó ü ó ó ó ű ő ó ő ó ő ú ő ő ü ő ó ü ó ő ő ő ü ó ó ő ő ü ő ó ő ó ő ű ő ő ű ő ó ó ó ó ó ó ő ő ó ó ó ő ó ő ü ó ű ő ő Á ó ó Ó

Részletesebben

É ü É É ü Á Á Á ö É ú ő í á é ő á á á é é ü é é é é é ú é é ő ü ü é é í á é é é ő ő á é ü é é ü á é ú úá íő ű á ő é ü á á é é é é í üé á ő é é é ü Í é ő á í á é ú á á á é á ö ü Á á ő é é ü á é á á ö í

Részletesebben

Ü Á Á ü É ü ü Í ú Í ú É ű ü ű ü ö ö Í ü ö ü ü ö Í ü ö ö ö ú Í ü ö ö ü ű ö ú ö ö ö ú ú ö ű ö ű ü ü Í ü ú ü ú ö ú ú ú ú Ő É É Ü É Á ü ü Í ü ü ö ö ú ö Á Á Ő ü ü ú ú Ö ü ö ö ö ö ú Í ö ú ö Í ö ö Í ú Í Í ü ú

Részletesebben

Á É ü Ö Á ö ö ö ö ü ö ö ö ü ö ű ö Í Ü ü ö ö ö Ü ö ö ö ö ü ö ö ú ö ö Í ű ö ű ü ö ú ü ü ű ö ö ö Ü ú ú ö ö ö ö ü ü ö ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ű Á ü ü ü ö ü ö ö ü ü Í ö ü ü É ű ű ö ö ö ö ö ö Á ö ö ö ü ö ö ö ö ü

Részletesebben

Ö ö ö í ö í ű ö ő ú ü í ú ő ő ő ú ő ú ő í ő í Á Ö ő ő í ö ö Ö í É Á Á ú Ú í í í í í ű ö í í í ő ö ü ü ö í í ú í í ö ő ü ú ő ö ö ő ú ú ö ű ú í ő Á ú ú ő ú ű ü í ú ü ü ü ö ő í ő Ö ú ö ö ö ő ü ü ö őí ö ö

Részletesebben

Fertőd Város Német Kisebbségi Önkormányzata

Fertőd Város Német Kisebbségi Önkormányzata Fertőd Város Német Kisebbségi Önkormányzata 5/2011. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2011. december 13. napján megtartott NÉMET KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÖZMEGHALLGATÁS Készült: 4 példányban. 1 Fertőd Város

Részletesebben

í ö ö ü ü í ü ö ü ö í ú ú Ö ö ö ü ü ö ö ű í ö ö ü ű ö í ű ö ö ü Á ö í ö í í í í ö ö ű ű í í í í í í ö í Ú í ü ü ö ű ö ö í ú ö ö ö ö ö ö Á í ö ú í ü í ú í ú Á í ú í ú ú Á ü ü í í í ö í í Á ú í ö ö í í ú

Részletesebben

Í É ő ű Á ő ő ú ű ő ő ű ú ü ő ú ű ő ú ú ü ő ú ü ú ü ü ü ő ő őü Í ú ű ő É ű Í ű ű ű ü ő ő ű ő ű ű Á Á ú ú ú ú ú Í ő Í ő ü ú ü Ü ő Á ő ő ő Á ő ő ő ű Ü ú ü Á ő ű É ü ú ő ú ü Ö Í É Ü É Ü ú Ü ő ő Ő Á ű ü ő

Részletesebben

ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö

ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö ú Ú Í Ú Ú ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö ü É Í ü Á É Ö Ő ú Ö ű Ő Ő Ő Í Ö ü Í Á Ö Ö Í ű Ő Í É É ü ü Í ü Í Í ű Í Ö É Ö ü É ű ű Ö ü Í Í ü Ö Í ű Ö É Ö ű Ö ü Ő Ő Á Í Í Í Ö Í É É Í ű ü ü ű É ü ű Ö Ö Ö ü Ö Í ü ű

Részletesebben

Colori. Alla base dell identitá Eni. Fenntarthatósági jelentés 2015

Colori. Alla base dell identitá Eni. Fenntarthatósági jelentés 2015 Colori Alla base dell identitá Eni Fenntarthatósági jelentés 2015 I. Institutional & Corporate eni - july 2009 Tartalom Az elnök levele 5 Bevezetés a fenntarthatósági jelentésről 7 A tigáz csoport 8 Az

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Í Ú ü Í ö ö ü É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ú ü ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö Í Í ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ú ö ö ü ü ú Í ö ü ű ö Í ü Í ü ö ö Í ö ö ö ö ü ü ű ö Í ö ö Ö ú Í ú Í ö ö ö ö ö ö ú ú Á ö ö

Részletesebben

Á Á Á ö Á ű Á Á ű ő ö ö í É ő í ő ő í ő ö ö ö ü ö ő É Ö ő í ü ü ö ö ő ö ő ő í ő ö ú ü ö ő Á ő ö ö í ö ö ö ö ú ő ú ú ő Í ü ő ő ű ő í ö ú ú ő ő ö ü ő É ö ő ö ö ő ü ö ú ő í ű ö ű ü ö ő í ö ő ő ő ö ő í í ö

Részletesebben

É Á í Ú É í ö í ő ú ö Í ö ü Ö ö ü ö Ö ö Á É őí ö ú ő í ő í ú ö í ő ő ö ú Ú ű ő ő Ú ü ö ú ü ö ö ü í Í ú ő í ü ü ő ö ö Ú ú Í Ú ü Ú ö ő ú ö ű ü í Ö Ö ö í ö ő ö ú ő Ú ú Ö í Ú ü í Á í É ő ö ő ö Á ű Ü í ü í

Részletesebben

ú ű ú ú ü í Ü í Ü ü ö ö ű í ö ű ü ö ö ö ö ö ú ú ü í í ű í ú ű ú ű ú ü ú ö ö ö ö ú ú í ű í ú ö ú ú ú ú ü ü ö ü ü ö ö ö ö ú í ü ö ü ú ö ü ü í ü í ö ü ü í ö í í ö í ú ü ö í í ú ü ö ü Á ü ú ü ö Á ö ö ü ö ü

Részletesebben

Ü É Á í í Á ü ű í ú í ű ü ü Ö í Ü É Í í ü ü ü ü í ú ü í ü ű í í ü ü í í ü Í ú ú ú ű ü É ü í ü í Í í í ű ú í ú Á í í Ü É í í ú ú ű í í í ü í ú Ö ü ü ü ú ű ü í í í ü ü ü ű ü ü ű í ű Ö í í í ü ú Ü É í ú ú

Részletesebben

ú í ö ü í íí ő ö ö ö ü ö ö ö ú ű ű Í Í í ő í ű í ő ü Í ő íú í ö ö ö ő í í í Í Í í í ö ö í í ö ö ö ő Í Í ÍÍ ö ö ő ö ö í ő ő ö í ö ö ú í ő ö ő í ö ő ö ö ö í ö ú Í ő í ű ö ő ú ö ő ö í í ő ö ö ő ö ö ú ö ű

Részletesebben

Á É ú Ö ü ö É ü ő Á í ő ú ű ő ü ű ö ö ö Ö Ö ü í ü ű ö ő ö Ö ü ö í ü ő ő ő ö í ő ö ű í ü í ú í í í í í ő ő ö ő í ü ű í í ő í ő í ő ű í ű Ő í ú ű ü ö ö ő ő ő ü ö ö ő Ú ű ő í ü ő ö í ö ü ö ö ö ü ö ü ő í í

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Száma: 881-20/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dunaföldvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 29-én (Kedden) 13:00 órakor

Részletesebben

ő ű ü ü ű í í ú ő Í ő ö ő ő ő í ö ő ő ő í ő ő ö ö ő ő í ő ö Í ő í ü ú ő ő ű ö ő ő ü É í ú ő ö ü ő ü ü ú ü ő í í ő ü í É í ú ő í ú í ő í í ú í ő ö Ú ő ú ő í Á Ú ő Ú Ú ú ú ü ő ő ü Ú í ú ő ő Á í í ű ő Ú ö

Részletesebben

é é é ú Ü é é ü é é ú é ü é é ü é é é Á é é é é ú é é é ü é ú é é é ű í é é é é é é ü é í é ü é é é é é é é ú é é í ü é é ú í í é é é é ü í ü é é é é é é é í é é é é é ü é é é é é é í é é í ü é ú ü é é

Részletesebben

A Rail Cargo Hungaria Zrt. Mozdonyszolgálati Utasítása

A Rail Cargo Hungaria Zrt. Mozdonyszolgálati Utasítása A Rail Cargo Hungaria Zrt. Mozdonyszolgálati Utasítása Jóváhagyta: Az Utasítást, mellékleteit, függelékeit a Nemzeti Közlekedési Hatóság hagyta jóvá, UVH/VF/NS/A/271/1/2014. számon, 2014. január 30-án.

Részletesebben

a 2009/2010 üzleti évrôl

a 2009/2010 üzleti évrôl a 2009/2010 üzleti évrôl Vállalati Felelôsségvállalás Jelentés Vezérigazgatói köszöntô 2009 után immár második ízben számolunk be a Tesco vállalati felelôsségvállalás jelentésében társadalmi és környezeti

Részletesebben

Ö í í ű í ü í ú í ü í ü í ü í ű í íí ü ü ű í í ú ü í ü ü ü ü ü ü ü í ü í ű ü í ü í ü ü ü í ü ű ü ü ű Í ü í ü ü í í ű ű ű í ü ű ű ü ü ü Í ü ú ú ü ű ü í É ü í í ü ü í í ü í Ú í í ü ü í ű í í í ü ű Á Ú í

Részletesebben

ő ú ö ú ű ő Á ö ő Á ö ű ö ő Á ö Á Á ú ö ő ő ő ú ű ö ú ű ő Á ö ö ű ű ő ö Á ö ő ő ö Á ö ű ö ő ő ő ö ő ö ő ű ú ö ő ö Á ö Á Á ö ű ö ö ű ö ő ő ű ő ö ő ő ö ö ű ö ö ú ö ú ö ö ö ű ö Á ő Ü ö ű ö ő ő ö ö ö ö ő ú

Részletesebben

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség Kirendeltségvezető

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség Kirendeltségvezető Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség Kirendeltségvezető H-4600 Kisvárda, Mátyás király u. 109. Tel: (+36 45) 420-420 Fax:(+36 45) 420-420

Részletesebben

ű Ö ű ű Ú Ú ű

ű Ö ű ű Ú Ú ű ű Ö ű ű Ú Ú ű Á Á Ö Ö Ö Ö Ö Ö Á Ö Á Á Á Ú Á Á Á Á Ö ű ű Á ű ű ű Ö Ö Á Á Á Á Á ű Ú Ö ű Ú Ú ű Ú Á Á ű ű ű ű ű ű Á ű ű Á Á Ő Á Á Á Á Á Á Ö Á ű ű Ö Ö ű Ú Ö Ú ű Ú ű ű ű ű ű Ö Á Ú ű Á Ö Á Ú Á Á Á Á Á Á Ö Ö Á

Részletesebben

ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú

ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú ű ú ű ű ű É ű ú É É ú Ó Á ú ú Á ú É É ű ű É ú ú ű ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú ú ú ú É ú ű ű Ú ú É ű ú ú ú ú ú Á Ú ú Ú ű ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú Ú ú ú ű ú ú Á ú ú ú ű ú Ú ú ú ú ű ú ú Ú ú ű

Részletesebben

Ó É Í ű ö ö ű í ö ö ö ö ö ö ö í ö ú ö í í ö í í í í ű ö í ö í ú Á Í Ó Á í ö ö ö ö ö ú Ú ö í í í ö ű ö ú ö Ú É É ö ú ö ö ú í í ú ú í ú ú í É ö É ö ú ú ú ö ú ö ú í É ö ö ö ö ö ö ú ö ö ú ú Á í ú ö Í ö í ö

Részletesebben

ú ű ű ü ú Ó ú ü É ú ű ú ú ü ú ű Á ü ú ü ü ű ú ü ü ü ú ü ü ú Ú ü ű ú ü ű ü É ú ú ú ü ú ú Ö ú ü ü ü ü ü ü Á ú ú ú ú ü ü ű ü ú ú ü ü ü ü Ö ü ú ü Ö ü ü ű ű ü ü ü ű ü ÍÓ ú ü ü ü ü ú ü ú ú Á É ú ü ü ű ü ú Á

Részletesebben

ő Á Ó ő ú ő ő ő ő ü ü ő ü ö ö ű ű ö ő ú ü ő ű ö ő ü ö ö ő ö ő Ú ú ü ö ő ö ü ő ő ü ő ü ü ö ő ű ű ö ö ö ö ö ű ö ő ű ű ö ö ő ü ő ü ő ö ú ú ő ő ú ö ö ü ü ö ő ő ü ő ő Í ü ő ü ő ö ö ő ú ű ö ú ő ő ő ő ű ö ü ö

Részletesebben

ő ú ú ú ú ő É Á Ő ú ő ű ő ő ü ú Ö É É Á Á Á Á ú ő ü ú ő Ö ú ú Á Á Á ő ü É Á Á ú Ö Ö É É ü Á É Á Ü É Ö Á Á Á Á Ó É Ó Á Á É É É Ü Ö Ú É ú Á É É ü ú Ö Ú É É Ő Ó Ó Ö Ó ú Ő ű ú Ő ű ő ő ú Ö ű ő ő ű É Ő É ű Ü

Részletesebben

ű Ó ú ú ú ú ú Ö Ö ú Á Ú ű ú ú Ú É ú ú Ö Ö Ű ú ú ú ű ú É ű ú É ú ú ú ű ű ű ú ű ú ű ú ű ű ú ű ű ú ú Á ú É ű ú ú ű ú Ü ű ú ú ű ű ú ú ú ú Ö Ö Ú ú ú ú ú ú ú ú ű É ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú É Í ú ű ú ú ú ú ű ű É ú

Részletesebben

ű ű ű É Ü ű ű ű Ö Ü Ö ű Ö Ú Ö ű ű ű Á ű ű Á É ű Ú ű Ó ű É Ó É ű ű É ű ű ű Á ű ű ű ű Ö Ö É Ú Í ű Ó ű Ö ű Ö Ö Ö Ö Ö ű ű ű ű ű Ö É É Á Á É Ö Ö É Ú Á ű Ö ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű É ű Ő ű Á ű

Részletesebben

ű ű ű ű É ű É Ú É É ű Ú É ű ű É É ű ű ű ű É É ű É ű ű ű É ű ű Á Ü Á ű Ú É É ű É ű ű É É ű ű É Á Á ű É É Ü ű Ú Ü ŰŰ ű ű ű Ó Ú ű ű Ö É ű Ú ű ű ű ű ű ű ű Ú Á É Ö Ü ű ű ű É É Á Á Á Á Ú É ű É ű ű Ü É É Ú ű

Részletesebben

Í É Á Á É É Á Ó É ú ü ö ű ű ö ű ö Í É É É Á Ő É ú ö ü ú Í Á ü ö ö ö ű ö ú ú ü ö ö ö ü ú ú Ü ö ű ú ö ö ű ü ú ö ö ű ü ö ű ü ö ű ü ö ö ű ö ö ű ö ű ö ö ű ö ű ö ű ö ű ö Á Ú ü ü ú ű ö ö ö ö ö Á ú ú Ü Á É ö ü

Részletesebben

ő Á Á Á ő ó Á Ö É Ö Á Á É Ó Á É É ó ő ü ő ü ő ő ó ó ő ó ó ő ó ő ő Ö ü ó ú ó ő Ö ő ü ó ő ő ú ó ő ü ő ő ü ü ő ő ő ő ő ő ő ü ü ó ó ő ü ő ő ü ü ő ü ó ő ó ü ü ő ú ü ő ü ü ő ő ü ó ő ü ó ó ő ü ú ő ó ő ü ó ú ő

Részletesebben

ú ű Í Í Ó ú ú ú ú Í ú ú ú ú ú ú Í ú ú ú ú ú ű Í ű ú ú ú Í ú ú ú É Ó Á Á Á É Á Á Á ú ű Á Á Á É ú É Á ű Á ű Á Á Á Á Á ú ú Á ú É Á É ű ű ú ű ú ű Í ű ú ú ú É Í É Í ú ú ű ú Í ú Í ű ű ú ű Í ú ú ú ú ű ú ú ú ű

Részletesebben

Ő Á Ő É ö ö ö ö ú Á ö Ö ú ö Ö ö ö ű ú ú ö ö ö ö í í í ú ö í ö ű í í í í í í í ö í Í Í Á ö í Í ö í í Í ö É Ü ö Á í í ö ö ö í ö í ö ö í ö ű í í í í í í í Í ö í ö ö í Í Í ú í Í ú ö ú í í ú Í ö ö ú ö ö Í ö

Részletesebben

Í ö Í ú Ú ö É Ú É Í Ó Ó ö ö ö Ö ú ú ú É Í É Í Ó Ú ö ö Ú É Í Ö ú ö ú ú Ö ú ű Í Ó ú Í ú Í Á É Í Ó Ö ö ú Ú Ö ö Ú É Í Ó É Í ú ű Í Í öé ö Í Í ú ú ű ö Í ú ű ö ú É ű ú ú Á ú Ö ú ú ö ö ú ű ú ö ö ö ö ú ű ú ö ú

Részletesebben

Á Á Á Ó ő ő ő í ő ö í ő ő ó í ó í ö ú ű í ó í ö ö őí ö ö ó í ő Á Á ö ö ű ö ö ö ö ö í ö ő ő ö ö í ő ö Ö Ú É Á őí í ö ö ö ö ö ő ö ő ő Ó ú ö ö ó Á ö ö ö í ö í ö í ű ö ö ű ö É ö ú ö í ö ú ű ö ű ö ö ő ű Ö ő

Részletesebben

ö ü ő ö ű É ö ö ü ü ö ö ő ő ö ö ü ő ő ö ö ö ö ü ö úő ö ö ő ű ú ő ü ő ő É öü ú Í ú ü ő ő ú ű ő ú ü ú ú ú ő ö ö ő ö ü ü Ú ö ő ü ö ő ö ü ű ü ö ü ö ő ű ö ő ü ő ű ú ü ő ő ő ú ú ü ö ö ő ő ű ő Ü ö ö ö ö ű ú ö

Részletesebben

Á Á ó ó ő ó ü ó ó ó ó ó ő ó Á ó Í Í ő ő É Á ó ó ó ó Á ő É ó ő ő ő ő ü ó ő Ö Ö Ö ő ó ő ó ő ő ő ú ő Á Ö É ó ó ő ó Á ő ó ő ő ő ő ó Ö ú ú ú ű ó ó ő ó ú ú ő ó ü ó ó Ö ú ű ó ű ü ű ü ű ű ü ű ü Ö ó ő ó ú ő ó ó

Részletesebben

Í É É É ú ú ö ü Á ö Ó ú ö Ö ú ú ö ö É ü ű Í ű ú Á ö ö ö ö ü ö É ö ö ö Á ö ö ö ü Á Á É ö ö Í Í ű ú ú Í ü ö ű ü ö Í Í ö ü ö ö ö Ú ú Ö ö ü ö ú ú ű ö ü É ü Í ö ú ö ö ü ö ö ö ö ö ü ű ü ö É Á ü ú ú ö ö ö ü ü

Részletesebben

é é É É Á Ó é ű ú ü ü é ü é ő é é é ü ő é ő É é é é í í Í é é ö é ú ö é Ö ő í é í é ú ú ü é é é ö ö é ő éí é é é ő é é ő é é í é é ő í ő é Á ö é í ö é ő é é ő é é é ő ö é ő ö é í í Í É é í é é é é é ö

Részletesebben

Á ö ö Á É ü É ö í ü í ü é é é é é é í é é é ö é í í ü ö ü é é é é é ü í ü é ü ü é é é é é í é é ö é ú é é ú é é é í ö é ű ü é ö é é ü é é í ü í ü é é é é é ö é é é ö ö ö é ü ü é í é ü é í é é ú ú ö é Ö

Részletesebben