FOTÓPÁLYÁZAT RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA a október 26. napján kelt módosításokkal egységes szerkezetbe foglaltan

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FOTÓPÁLYÁZAT RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA a 2011. október 26. napján kelt módosításokkal egységes szerkezetbe foglaltan"

Átírás

1 FOTÓPÁLYÁZAT RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA a október 26. napján kelt módosításokkal egységes szerkezetbe foglaltan A TIGÁZ Zrt. fotópályázatot hirdet ÖNKÉNTESSÉG témakörében. A pályázat kapcsolódik a Társaság azon törekvéseihez, amelyek a fenntarthatóság, az energiatudatosság és környezetkímélő energiafelhasználás népszerűsítését szolgálják. A részvételi szabályzatban megfogalmazott feltételek szerint önkéntes szerveződések, vagy egyéni vállalások nyomán megvalósított építő, szépítő, segítő, teremtő munkákról várunk fotókat, amelyek pozitív üzenetet közvetítenek, bemutatják az önkéntesek keze nyomán elért eredményeket, a munka folyamatát, továbbá hangsúlyozzák annak jelentőségét az adott közösség, környezet vonatkozásában. A TIGÁZ Zrt. honorálja a legjobb Pályaművek elkészítőit, és közreműködésükkel közhasznú szervezetek tevékenységét is segíteni kívánja a jelen Részvételi szabályzatban meghatározott feltételek szerint. I. Szervező: Jelen részvételi szabályzatban bemutatásra kerülő pályázat (a továbbiakban: Fotópályázat) szervezője a TIGÁZ Tiszántúli Gázszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (4200 Hajdúszoboszló, Rákóczi u. 184., a továbbiakban Szervező, TIGÁZ Zrt.). II. A Fotópályázat időtartama: Kezdőnap: szeptember 15. Zárónap: november 30. A benyújtott pályázatok nyertes és egyéb kiválasztott fotói a TIGÁZ Zrt évi asztali naptárának képanyagát alkotják, valamint egyebek mellett - felhasználásra kerülnek a TIGÁZ Zrt. honlapjának fejlécében, illetve bemutatásra kerülnek a pályázat keretében benyújtott felvételekkel készült galériában. III. A Fotópályázat résztvevői (a továbbiakban: Pályázó): A Fotópályázaton amatőr és hivatásos fotósok egyaránt nevezhetnek, függetlenül attól, hogy a TIGÁZ Zrt. szerződéses jogviszonyban álló felhasználói vagy sem.

2 IV. A Fotópályázaton való részvétel feltételei: 1. A Fotópályázaton történő részvétel ingyenes, nevezési, regisztrációs díj nincs. 2. A Pályázónak a címen elérhető oldalon közzétett jelentkezési űrlapot ki kell töltenie. Csatolnia kell hozzá a nevezni kívánt fotókat, majd a KÜLDÉS gombra kattintva el kell küldenie azt a TIGÁZ Zrt. részére, legkésőbb november 30-áig. 3. A jelentkezési lapon a Pályázó fel kell, hogy tüntesse a következő adatokat: név, levelezési/értesítési cím, a fotók címei, a fotók készítésének körülményei. A Pályázónak a jelentkezési lapon nyilatkoznia kell arról, hogy a Fotópályázat keretében beküldött, helyezett és kiválasztott fotóit a TIGÁZ Zrt., illetve a TIGÁZ Zrt. megbízásából harmadik fél a TIGÁZ Cégcsoport promóciós anyagain és honlapján időbeli korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználhatja. A jelentkezési lap kitöltésével a Pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat résztvevői, jutalmazottjai között a nevét és az általa készített nyertes vagy egyéb kiválasztott fotót a TIGÁZ Zrt. saját honlapján, promóciós honlapjain, vagy a cégcsoport tagjainak honlapján közzétegye. A Pályázónak a jelentkezési lapon kell nyilatkoznia a VII.3. és VII.4. pont szerinti választásáról. 4. A 3. pontban felsorolt nyilatkozatok hiányában a pályázat érvénytelen. A Fotópályázathoz csak a Pályázó által személyesen készített képet lehet felhasználni, az erről szóló nyilatkozatot ugyancsak a jelentkezési lapon kell megtenni. 5. Egy Pályázó legfeljebb 5 darab különböző fényképfelvételt küldhet be. V. A Pályaművekkel (fényképfelvételekkel) szemben támasztott követelmények: 1. A fényképfelvételeknek pozitív mondanivalót kell közvetíteniük, a Fotópályázat témájához kapcsolódóan. 2. A fotók témája kizárólag hazai vonatkozású, Magyarországon megvalósított önkéntes megmozdulások pillanatait, folyamatát, eredményét közvetíthetik. Külföldi, nemzetközi vonatkozású eseményekről készült fotókkal a pályázaton nem lehet részt venni. 3. A fényképfelvételek természetes körülmények között kell, hogy készüljenek. A korrekció a teljes képre vonatkozó kis mértékű digitális módosításokból állhat úgy, mint: szintek (levels), gradációs görbék (curves), színegyensúly (color balance), színezet/telítettség (hue/saturation) és fényerő/kontraszt (brightness/contrast), valamint az eredeti kép készítése közben keletkezett technikai hibák eltávolítása: karc, vegyszerfolt, a fényérzékelőre tapadt por. A kép egyes részeinek, illetve részleteinek módosítása nem megengedett! A fotó eredeti mondanivalóját a korrekciók nem módosíthatják. A Szervező, illetőleg a zsűri fenntartja magának a jogot az eredeti RAW file vagy negatív megtekintésére. Fenti előírások megszegése a pályázatból való kizárást eredményezheti. 4. Erőszakos, provokáló, illetlen vagy politikai témájú fotókkal pályázók automatikusan kizárásra kerülnek a pályázatból.

3 5. A feltöltendő képfájlokkal szemben támasztott követelmények: legalább 1.9 Megapixel méret (pl. 1600x1200px), valamely általánosan használt képarány (pl. 4:3, 3:2, 16:9) JPEG formátum. A fotókon felirat nem helyezhető el, a fotó címét külön, a jelentkezési űrlapon kell megadni. 6. Más fotópályázatokon már nevezett képet beküldeni tilos, ezen követelménynek való megfelelésért a Pályázó vállal felelősséget. 7. A beküldésre kerülő fotók színesek kell, hogy legyenek. Tájékoztató jelleggel: A honlapon felhasználásra kerülő fotók mérete 960 x 270 képpont. Az asztali naptárra kerülő képek mérete 600 x 600 képpont. VI. A Pályaművek elbírálása: 1. A Pályaműveket a TIGÁZ Zrt. által összeállításra kerülő szakmai zsűri értékeli. 2. A szakmai zsűri 1 db első helyezett, 1 db második helyezett, és 1 db harmadik helyezett fotót választ ki. 3. A helyezett fényképeken túl további 60 darab fotó kerül kiválasztásra, amelyek a TIGÁZ Cégcsoport promóciós anyagain, illetve honlapján kerülnek felhasználásra. 4. A TIGÁZ Zrt. fenntartja a jogot, hogy kevesebb, mint 63 darab fotót válasszon ki, amennyiben a beküldött fotók minősége nem éri el az elvárt színvonalat. 5. A TIGÁZ Csoport honlapján, a évi asztali naptárján és egyéb promóciós anyagain felhasználásra kerülő fotókon a Szervező jogosult olyan mértékű és jellegű változtatásokat végrehajtani, melyek a közzétételhez, megjelentetéshez elengedhetetlenek (szín- és fénykorrekció, képkivágás, egyéb digitális vagy nyomdai előkészítés folyamán szükséges beavatkozás), ám ezen változtatások a fotó koncepcióját és lényegi mondanivalóját nem befolyásolják. VII. A Pályaművek elbírálásának eredménye: 1. A VI.2. pont szerinti helyezett Pályaművek készítői, valamint a VI.3. pont alapján kiválasztott Pályaművek készítői egyenként egy darab Ft értékű tigáz utalvány jutalmat kapnak, melyeket a TIGÁZ Zrt. tértivevényes küldeményként postáz az érintetteknek. A tigáz utalványok részletes leírása a honlapon olvasható. A Pályázó abban az esetben is csak 1 darab Ft értékű tigáz utalványt nyer, ha két vagy több fotója is beválasztásra kerül a VI.2. és VI.3. pont szerinti kategóriába tartozó kép közé. A zsűrizést követő 15 napon belül a pályázat jutalmazottjai a TIGÁZ Zrt-től ben értesítést kapnak. A jutalmazottak részére az utalványok postai úton való kiküldése december 30-áig megtörténik. 2. Valamennyi Pályázó, akinek fotóit a évi asztali naptár fotóanyagában a TIGÁZ Zrt. felhasználja, 1-1 darab asztali naptárt kap, amelyet a Szervező postai úton küld meg, legkésőbb január 31.-éig.

4 3. Fentieken túl, a Szervező a helyezett Pályaművek készítőinek előzetes választása alapján támogatást nyújt a helyezettek által a VII.6. pontban felsorolt szervezetek részére. 4. A Pályázók az alábbi közhasznú tevékenységet folytató szervezetek egyikét jelölhetik meg, illetve - a részvétel feltételeként kell megjelölniük kedvezményezettként: Fauna Egyesület Futrinka utca Kutyavédő és Kutyás Szabadidősport Egyesület Gyermekétkeztetési Alapítvány Karaván Művészeti Alapítvány Magyar Hospice Alapítvány Magyar Vöröskereszt Mosoly Alapítvány Ökotárs Alapítvány Romaversitas Alapítvány Tiszatáj Környezet- és Természetvédelmi Közalapítvány Más kedvezményezett megjelölésére a Szervező nem ad lehetőséget. 5. Az első helyezett Pályamű készítője által kiválasztott szervezet részére a Szervező Ft, a második helyezett Pályamű készítője által kiválasztott szervezet részére a Szervező Ft, a harmadik helyezett Pályamű készítője által kiválasztott szervezet részére a Szervező Ft értékű támogatást folyósít. A támogatásokat a TIGÁZ Zrt. közvetlenül a megjelölt kedvezményezett közhasznú szervezetek részére juttatja el legkésőbb január 31. napjáig. A támogatásról a nyertes pályázót támogatói oklevél formájában értesíti. 6. Amennyiben egy Pályázónak két vagy több Pályaműve is beválasztásra kerül a három helyezett közé, úgy a magasabb helyezéssel járó Pályaműve kerül figyelembevételre. 7. Alternatív jutalmak választására nincs lehetőség, azok más termékre nem cserélhetők és készpénzre sem válthatók át. VIII. Egyéb tudnivalók: 1. A Pályázó a jelentkezési lap kitöltésével automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatban szereplő feltételeket. 2. Szervező fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy akár előzetes nyilvános bejelentés és időbeli korlátozás nélkül jelen Szabályzat módosításának közzétételével a Fotópályázat feltételeit (különösen annak időtartamát, a jutalmak mennyiségét, típusát, a részvételre jogosultak körét stb.) megváltoztassa, illetőleg a Játékot a szabályzatban meghirdetett időpontot megelőzően befejezetté nyilvánítsa. 3. Szervező a jutalmakra való jogosultság megállapítása, az érintettek részére való eljuttatása vonatkozásában minden jogot fenntart magának, mindezekre vonatkozóan bármiféle jogi út igénybevételét kizárja. 4. Szervező a fényképek rendelkezésére bocsátásával összefüggésben, annak megtörténtét követően minden, nem jelen Részvételi és Játékszabályzatban említett pályázói, vagy harmadik személytől származó vagyoni, vagy nem vagyoni igényt elutasít.

5 5. A Pályázó tudomásul veszi, hogy a Pályaművek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. Nyilvánvaló jogsértés esetén Szervező a Pályázót, vagy adott Pályaművét a Pályázatból kizárhatja. Harmadik személyek részéről felmerülő, megalapozottnak minősített jogi igények esetén Szervező azokat a Pályázóra hárítja. 6. A Pályázó köteles együttműködni a tigáz utalvány, mint nyeremény átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremény átvétele legkésőbb január 31-éig nem történik meg, úgy a nyeremény a továbbiakban már nem vehető át. Az átvétel elmaradásából fakadóan a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli. 7. A nyeremények utáni adót a Szervező fizeti meg. Adatkezelés: 1. A Pályázó a Fotópályázaton történő részvétellel, valamint a nyereményre való jogosultság elfogadásával kifejezett és feltétel nélküli hozzájárulását adja ahhoz, hogy neve, a felhasználási helye (település és irányítószám erejéig), továbbá kisorsolásának, illetőleg ajándékra való jogosultságának ténye nyilvánosságra kerüljön, róla, illetve képviselőjéről a nyeremény átvétele kapcsán - fotó, illetve videofilm-felvétel készüljön, s azokat a Szervező egészében, vagy csupán egyes részleteivel reklám, illetve PR célokra felhasználja, értesítés, idő- és alkalombeli korlátozás, illetve külön díjazás, vagy térítés nélkül. 2. A Szervező a jelen Részvételi szabályzatnak, valamint az adatvédelemre vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeli a Pályázó személyes adatait, azokat illetéktelenül harmadik személyek részére tovább nem adja. 3. Amennyiben a Pályázó a jelentkezés alkalmával, a jelentkezési űrlapon ehhez kifejezett hozzájárulását adja, úgy a TIGÁZ Cégcsoport jogosult az általa meghirdetett marketingakciókról a jövőben rendszeres tájékoztatást nyújtani a Pályázó által közölt elérhetőségek bármelyikén.

FOTÓPÁLYÁZAT RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

FOTÓPÁLYÁZAT RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA FOTÓPÁLYÁZAT RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Az ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízásából fotópályázatot hirdet Miért jó Győrben buszozni? címmel!

Részletesebben

FOTÓPÁLYÁZAT RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

FOTÓPÁLYÁZAT RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA FOTÓPÁLYÁZAT RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Az ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízásából fotópályázatot hirdet Tisztább, fenntarthatóbb városi

Részletesebben

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. A promóció szervezője A Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! elnevezésű promóció (a továbbiakban: Promóció

Részletesebben

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat

TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat Beküldési határidő: 2017. július 31. fotopalyazat@kozut.hu A Magyar Közút Nonprofit Zrt. nyílt fotópályázatot hirdet a közutas élet képi megjelenítésének erősítésére. A

Részletesebben

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete Kérjük, olvassa el figyelmesen az Intervet Hungária Kft. által a Kisállatorvos Facebook oldalon megrendezett Gazdi-kedvenc szelfiverseny elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) részvételi feltételeit.

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója A játék szervezője és lebonyolítója a Fővárosi Gázművek

Részletesebben

OBO VIDEÓPÁLYÁZAT. Pályázati kiírás és szabályzat

OBO VIDEÓPÁLYÁZAT. Pályázati kiírás és szabályzat OBO VIDEÓPÁLYÁZAT Pályázati kiírás és szabályzat Az OBO Bettermann Hungary Kft. videópályázatot hirdet A környezetvédelem menő! címmel a környező települések tanulói számára. A pályázat célja a fiatal

Részletesebben

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a Telenor Hungary Facebook oldalán megrendezett játék (a továbbiakban: Játék ) részvételi

Részletesebben

Beküldési határidők: március 31., június 20., augusztus 20., szeptember 30.

Beküldési határidők: március 31., június 20., augusztus 20., szeptember 30. Fotópályázat 2019 Pályázati kiírás Beküldési határidők: 2019. március 31., június 20., augusztus 20., szeptember 30. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a KRESZ 3. (2) bekezdése értelmében járműben (járművön),

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játék - Játékszabályzat

Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játék - Játékszabályzat Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játék - Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen az Festival Travel International Kft., a Meex oldal, Meex Lounge Debrecen, MEEX Lounge Szeged Facebook

Részletesebben

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat 2018. 11. 26. Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás...

Részletesebben

TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat 2016

TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat 2016 TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat 2016 A Magyar Közút Nonprofit Zrt. fotópályázatot hirdet a közutas élet képi megjelenítésének erősítésére. A pályázat célja ápolni azt a hagyományt, amelyben a közutas szakma

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ 2016. november 8., kedd, 12 óra PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HELYE Országos Bírósági

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás június június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás június június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás 2018 2018. június 11. 2018. június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Agora Nonprofit Kft. Tatabánya Pont (székhely: 2800 Tatabánya, Szent Borbála út 19.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT A CSATLAKOZÓ MUNKAHELYEK SZÁMÁRA

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT A CSATLAKOZÓ MUNKAHELYEK SZÁMÁRA RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT A CSATLAKOZÓ MUNKAHELYEK SZÁMÁRA Preambulum: A TEAM Rekreáció Kft. kiemelt törekvése, eszközt nyújtson arra, hogy a résztvevő vállalatok pontos képet kaphassanak munkavállalóik egészségi

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

Mesterecset Pályázat játékszabályzata

Mesterecset Pályázat játékszabályzata Mesterecset Pályázat játékszabályzata 1. A PÁLYÁZAT SZERVEZŐJE A IV. Mesterecset Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Szervező) 1054 Budapest, Hold u.

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS Kárpát-medencei fotópályázat Pályázati kategória kódja: REB-15-FOTO Meghirdetés dátuma: 2015. április 3. Magyarország Kormánya a 2013. október 29-én megjelent,

Részletesebben

LEGYEN. A LEGYEN A VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK!" a Webkommunikációs Osztály havonta

LEGYEN. A LEGYEN A VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK! a Webkommunikációs Osztály havonta LEGYEN VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK! A Szabályzat A LEGYEN A VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK!" a Webkommunikációs Osztály havonta szervezett pályázata az Európai Parlament honlapján. A pályázat minden hónapban az Európai Uniót

Részletesebben

A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE

A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE 1.) A Versenyszabályzat a Verseny tekintetében jogi kötőerővel rendelkező megállapodás. A versenybe való jelentkezés előfeltétele a Versenyszabályzat

Részletesebben

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE Az Áprilisi nyereményeső elnevezésű Nyereményjáték (a továbbiakban: Promóció ) szervezője a BUSZESZ

Részletesebben

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor.

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor. Játékszabályzat 1. A Játék A welovebudapest.com (üzemeltetője We Love Publishing Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság - székhely: 1075 Budapest, Wesselényi utca 4.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Felhasználási és adatvédelmi szabályzat

Felhasználási és adatvédelmi szabályzat Felhasználási és adatvédelmi szabályzat Ahogy én láttam - Élményeim a Gyulai Várfürdőben A Gyulai Várfürdő Kft. (5700 Gyula, Várkert u. 2., adószáma: 11049755-2-04) Facebook oldalán (https://www.facebook.com/varfurdo)

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) 2015.12.02. 2015.12.03-ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához A játék időtartama: 1. december 2. 14:00 órától 2015. december 3. 09:00

Részletesebben

Év végi ajándéközön! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Év végi ajándéközön! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Év végi ajándéközön! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. A játék szervezője Az Év végi ajándéközön! elnevezésű nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője az EDF DÉMÁSZ Zrt. (székhely:

Részletesebben

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Kérjük, olvassa el figyelmesen a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által a Szabad a Gazdi Facebook oldalon

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez Alulírott,.....(gondviselő neve)... (szül. hely és idő),..... (lakcím)... (gondviselő telefonszáma) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1134 Budapest, Váci út 35.; a továbbiakban: Szervező ) a szolgáltatásával kapcsolatos nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel.

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel. Barkácsforrás regisztrációs játék Részvételi és játékszabályzat 1. A játék szervezője a Max-24 Kft. 4700 Mátészalka, Ipari u. 27.sz. a továbbiakban szervező A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel

Részletesebben

Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata

Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata 1: szervezés és a verseny dátumai (magyar nyelvű kivonat) A párizsi Fondation Alliance française (székhely: 101 Boulevard Raspail 75006

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

SPAR Nyereményjáték- Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat)

SPAR Nyereményjáték- Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) SPAR Nyereményjáték- Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) 1. Játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: SPAR) által

Részletesebben

Hitelbúvár Gyorsteszt Nyereményjáték

Hitelbúvár Gyorsteszt Nyereményjáték Hitelbúvár Gyorsteszt Nyereményjáték Játékszabály (Módosítva: 2015. szeptember 9.*) 2015.07.02. Az alábbi játékszabály a Hitelbúvár Gyorsteszt ingyenes Nyereményjáték részvételi feltételeit és a sorsolással

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

A NAP-HOLD EGYESÜLET I LOVE JÓ Képeslaptervező PÁLYÁZATA

A NAP-HOLD EGYESÜLET I LOVE JÓ Képeslaptervező PÁLYÁZATA A NAP-HOLD EGYESÜLET I LOVE JÓ Képeslaptervező PÁLYÁZATA A Nap-Hold Egyesület Kampány: I love JÓ Tudatos vásárlás és fogyasztás szemléletformáló kampány Fejér megyében - KEOP 6.1.0/B/11-2011-0078 keretében

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Nyereményjáték Szervezője A Penny Market Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület, 5. számú főút, 21.

Részletesebben

4. A JÁTÉK IDŐTARTAMA A Játék december 11. napján 00:00 órakor kezdődik és január 13. napjának 23:59 órájáig tart.

4. A JÁTÉK IDŐTARTAMA A Játék december 11. napján 00:00 órakor kezdődik és január 13. napjának 23:59 órájáig tart. AZ ÉV PÁRJA 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA DUNAÚJVÁROS 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Think BIG! DATA Contest

Think BIG! DATA Contest Think BIG! DATA Contest - Versenykiírás PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Big Data alapú megoldások kialakítására elérkezett az idő. A Magyar Telekom és a Kitchen Budapest a hazai Big Data ekoszisztéma vezető szereplője

Részletesebben

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra 2015 Tartalom Előzmények... 3 1. A pályázat célja... 3 2. Pályázók köre... 4 3. Pályázati részvétel feltételei... 4 4. Pályázat beadásának

Részletesebben

Csillagpont a Te szemeddel. videópályázat

Csillagpont a Te szemeddel. videópályázat Csillagpont a Te szemeddel videópályázat Részvételi feltételek A Magyarországi Református Egyház Csillagpont a Te szemeddel elnevezéssel videópályázatot hirdet magyarországi és határon túli diákok számára

Részletesebben

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat 1. Szervező cég: A PannonDiák Iskolaszövetkezet (székhely: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.; cégjegyzékszám:07-02-001384; adószám: 24124962-2-07;

Részletesebben

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: A MAGYAR POSTA ZRT. 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook

Részletesebben

Az élet egy játék vagy a játék egy Élet... Játékszabályzat

Az élet egy játék vagy a játék egy Élet... Játékszabályzat Az élet egy játék vagy a játék egy Élet... Játékszabályzat 1. A nyereményjáték szervezője Az élet egy játék vagy a játék egy Élet... nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője az Exeltis Magyarország

Részletesebben

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató Az Európai Utazási Biztosító Zrt. 2018. június 18-tól 2018. július 1-jéig zajló online nyereményjátékának

Részletesebben

Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok automatikus elfogadását jelenti.

Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok automatikus elfogadását jelenti. Tavaszi kampány e parosito.hu oldalon RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi részvételi feltételeket! Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok

Részletesebben

Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata

Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték megnevezése: Orbit White A nyereményjáték szervezője: Wrigley Hungária Kft. (1025 Budapest, Cseppkő köz 3.)

Részletesebben

PénzOkos plakáttervező pályázat. Pályázati kiírás és szabályzat. Pénziránytű-BankVelem Program

PénzOkos plakáttervező pályázat. Pályázati kiírás és szabályzat. Pénziránytű-BankVelem Program PénzOkos plakáttervező pályázat Pályázati kiírás és szabályzat Pénziránytű-BankVelem Program A PontVelem Nonprofit Kft. az alábbi pályázatot hirdeti meg a Pénziránytű- BankVelem Program keretében. A pályázat

Részletesebben

PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT

PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT COCA-COLA TESTÉBRESZTŐ DÍJ PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT A Coca-Cola Testébresztő Program 2015-ben ünnepli 10. születésnapját. Az évforduló alkalmából a Coca-Cola Testébresztő program pályázatot hirdet azok számára,

Részletesebben

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata.

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. 1, Az akció szervezője A LEGO Hungária Kft. (Székhelye 1023 Budapest, Lajos u. 28-32.)

Részletesebben

WAZE Nyereményjáték szabályzat

WAZE Nyereményjáték szabályzat 2017. 11. 09. WAZE Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás... 5 6. Nyertesek

Részletesebben

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra A Nagy sérülés-kvíz Játékleírás Játékszervező: UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító, Szervező) 1082 Budapest, Baross u. 1. cégjegyzékszám: 01 10 041566 www.union.hu Játék

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A www.velemenyklub.hu üzemeltetője (továbbiakban: Véleményklub vagy Weboldal ) és a Vasárnapi zárva tartás kérdőív kitöltéséhez kapcsolódó jelen részvételi feltételekben szabályozott

Részletesebben

ESTON THE TOP FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT

ESTON THE TOP FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT ESTON THE TOP FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT A fotópályázat ( Pályázat ) szervezője: Eston International Zrt. (Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 39. 4. emelet) ( Szervező ). A Szervező fotópályázatot hirdet,

Részletesebben

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj Működési szabályzat és Pedagógusi pályázati felhívás a 2018/2019-es tanévre A National Instruments a virtuális

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny 1. A Central Médiacsoport Zrt. (1037 Budapest, Montevideo utca 9., a továbbiakban: Szervező) által szervezett pályázati nyereményjátékban

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban:

Részletesebben

elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata

elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A Lalita Kft által szervezett Adventi játékok elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A Lalita Kft (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

A MI LAUDISZUNK Fotópályázat

A MI LAUDISZUNK Fotópályázat A MI LAUDISZUNK Fotópályázat Pályázati kiírás Magyarországon a kukorica a legnagyobb területen termesztett szántóföldi növényünk, a Laudis pedig a legnagyobb területen használt kukorica gyomirtó szerünk.

Részletesebben

Sharing Heritage fotóverseny SZABÁLYZAT

Sharing Heritage fotóverseny SZABÁLYZAT 1. A verseny szervezője Sharing Heritage fotóverseny SZABÁLYZAT A verseny szervezője és lebonyolítója a Maros Megyei Tanács, partnerei a Maros Megyei Múzeum és a Visit Mures Egyesület, továbbiakban szervezők.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat pályázatot hirdet Bács-Kiskunban itthon vagy! címmel, tanulmányi ösztöndíj pályázat hivatalos logójának elkészítésére.

Részletesebben

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas Hivatalos játékszabályzat Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas 2015. november 02.-2015. december 20. Szervező: Dallas Food Kft. 1037 Budapest, Zay u. 5.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT Bevezető A Tisza-Balneum Kft. Korlátolt Felelősségű Társaság az Tisza Balneum Hotel**** Facebook oldalán és a s4yhotel.hu vagy a Service4You szállodáinak weboldalán

Részletesebben

Ismerd meg a MyMenu-t és nyerj egy Huawei Ascend Mate készüléket játék a Telenor Hungary Facebook oldalán

Ismerd meg a MyMenu-t és nyerj egy Huawei Ascend Mate készüléket játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Ismerd meg a MyMenu-t és nyerj egy Huawei Ascend Mate készüléket játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a Telenor Hungary Facebook oldalán megrendezett

Részletesebben

Nextent Informatika Zrt. RankIT játékszabályzata

Nextent Informatika Zrt. RankIT játékszabályzata Nextent Informatika Zrt. RankIT játékszabályzata 1. A Nextent Informatika Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47 49. adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH 83388 /2015, továbbiakban: Szervező

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

Lidl Szívbeillő páros nyereményjáték Részvételi és adatkezelési szabályzat

Lidl Szívbeillő páros nyereményjáték Részvételi és adatkezelési szabályzat Lidl Szívbeillő páros nyereményjáték Részvételi és adatkezelési szabályzat Jelen nyereményjáték nem áll kapcsolatban a Facebookkal, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy szervezi.

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a

Részletesebben

Mesterecset Pályázat játékszabályzata

Mesterecset Pályázat játékszabályzata Mesterecset Pályázat játékszabályzata 1. A PÁLYÁZAT SZERVEZŐJE A III. Mesterecset Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Szervező) 1054 Budapest, Hold u.

Részletesebben

Bevezető. 1. A Nyereményjáték szervezője és lebonyolítója

Bevezető. 1. A Nyereményjáték szervezője és lebonyolítója AZ MVM PARTNER ZRT. KERESSÜK MAGYARORSZÁG LEGMAGASABB VILLAMOS ENERGIA EGYSÉGÁRÁT! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI - ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA Bevezető Az MVM Partner Energiakereskedelmi Zártkörűen

Részletesebben

A Legyél az év hobbicukrásza játék szabályzata és részvételi feltételei

A Legyél az év hobbicukrásza játék szabályzata és részvételi feltételei A Legyél az év hobbicukrásza játék szabályzata és részvételi feltételei I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A játékszabályzatban foglaltak rögzítik a versenyben való részvétel szabályait és feltételeit, valamint

Részletesebben

Együttműködő partnerek:

Együttműködő partnerek: A Studit Kft (1053 Budapest, Ferenciek tere 2. adószáma: 13323411-2-41 cégjegyzékszáma: 01-09- 729387, a továbbiakban: szervező) fotópályázatot hirdet Olaszország imádom címmel digitális fotók beküldésére

Részletesebben

Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2018 Részvételi szabályzat

Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2018 Részvételi szabályzat Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2018 Részvételi szabályzat 2018-ban újra Tondach Tetőfedő Rangadó pályázat! Az összdíjazás 1,2 millió forint idén is, melyet több helyezett között készpénzben osztunk

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Töltsd fel közösségi média felületeidre (Facebook, Instagram) a Kerekdomb Fesztiválok és a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készült képeidet! Használd a hivatalos hashtageket

Részletesebben

A LIFT - S Egyesület és a Magyar Felvonó Szövetség közös pályázatot hirdet az

A LIFT - S Egyesület és a Magyar Felvonó Szövetség közös pályázatot hirdet az PÁLYÁZATI KIÍRÁS A LIFT - S Egyesület és a Magyar Felvonó Szövetség közös pályázatot hirdet az ÉV FELVONÓJA ÉV FELVONÓ ÉPÍTŐELEME cím elnyerésére 2014 Az Év Felvonója díjat olyan új tárgy évben üzembe

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Fotózkodj szülinapunkon és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Fotózkodj szülinapunkon és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Fotózkodj szülinapunkon és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2018.04.01. 2018.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

Részvételi feltételek és játékszabályzat LG Keresd az ívet fotópályázat

Részvételi feltételek és játékszabályzat LG Keresd az ívet fotópályázat Részvételi feltételek és játékszabályzat LG Keresd az ívet fotópályázat Az LG Keresd az ívet fotópályázat (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója: LG Electronics Magyar Kft. (Cím: 1097 Budapest,

Részletesebben