BE'KE'SCSABA MEGYEI JOGU VAROS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BE'KE'SCSABA MEGYEI JOGU VAROS"

Átírás

1 BE'KE'SCSABA MEGYEI JOGU VAROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. Ikt. SZ.: IV /2012. Eloado: Marton Laszlo Mel!: 2 db Postacim: 5601 Pf 112. Telefon: (66) Telefax: (66) vantara.gyula@bekescsaba.hu NYILVANOS ULES napirendje A donteshozatal minositett tobbseget igenyell Targy: A Bekescsaba, Ketegyhaz! ut 30. sz. alatti ingatlan hasznositasa Elokeszito: Strategiai - Fejlesztesi Osztaly Velernenyezo: Penzugyi, Gazdasagi es Varosfejlesztesi Bizottsag ElOterjesztes Bekescsaba Megyei Jogu Varos Onkormanyzat Kozgyulesenek december l-l-en tartand6 nyilvanos ulesere Tisztelt Kozgyiilis! A Bekescsaba, Ketegyhazi lit 30. szam alatti, 2643/1 hrsz. alatt felvett telephely hasznositasaval a 225/2012. (VI. 22.) kozgy. hatarozat foglalkozott. A hatarozat ertelmeben nyilvanos arveres megtartasara kerult sor, az onkormanyzat altal megbizott ingatlanforgalmi szakerto altal megadott 8,6 milli6 Ft + afa kikialtasi aron. A nyilvanos arveresre egy erdeklodc, Bakos Istvan, Ketegyhaza, F6 ter 3/b. szam alatti lakos jelentkezett, aki az ,- Ft arveresi leteti dijat megfizette. Tekintettel arra, hogy az ugyfel az ingatlant palyazati forrasokbol kivanta megvasarolni, az arveresi jegyzokonyv birtokaban a palyaztatas ugyeben eljaro Gadorosi Takarekszovetkezethez fordult. A penzintezet azonban az ingatlanra ujabb ertekbecslest keszittetett, a szakertokent megbizott csorvasi szekhelyu vallalkozo a 2643/1 hrsz.-u ingatlan forgalmi erteket 5 mil1i6, a hitelbiztositeki erteket 3,5 milli6 forintban hatarozta meg. Megallapithato, hogy a penzintezet szakertoje lenyegesen kevesebb erteket allapitott meg az ingatlanra, mint az onkormanyzat szakertoje. A fent irtakbol az kovetkezett, hogy az onkormanyzati es a penzintezeti szakerto altal meghatarozott forgalmi ertekek kulonbozetet az ugyfelnek sajat erobol kellene finansziroznia. Mindez az ugyfel szamara azzal a dilemmaval jill, hogy egyik esetben az ertekkulonbozetkent jelentkezo kb. 5 milli6 forintot ingatlanvasarlasra forditja es a telephely uzembe helyezeset 4-5 evvel elhalasztja, a masik esetben az ingatlan megvasarlasatol egyelore elall, de berleti szerzodes alapjan mar az elso evben uzembe helyezi a telephelyet es megval6sitja a tervezett munkahelybovitest. A telephely uzembe helyezesehez az alabbiakat kellene elvegezni: A kornyezetvedelmi hatosagtol uzemelesi engedelyt kell kerni, ennek koltsege tobb szazezer forint. Be kell keriteni a Ietesitrnenyt. El kell vegezni a gaztalanitasi, cserjeirtasi munkakat. A kozrnubekoteseket (viz, villany) ki kell epiteni. Minimalis javitaskent valamennyi epulet tetoszerkezetet ki kell javitani.

2 A szocialis epuletreszt (vizesblokk, futes) ujja kell epiteni, 2 Bakos Istvan ugyfel a masodikkent vazolt megoldasra tett javaslatot, tehat azt keri, hogy az onkormanyzat adja vissza a korabban befizetett arveresi leteti dijat. Ezzel egyidejuleg keri, hogy az ingatlant adja berbe szamara az onkormanyzat, lehetoleg hosszutavra (20 ev). Ebben az esetben vallalja az elozoekben felsorolt tennival6k elvegzeset, es azt, hogy mar az elsa evben az eddig foglalkoztatott letszamot tovabbi 4-8 fovel boviti. A telephely berleti dijanak meghatarozasanal figyelembe kell venni, hogy pusztan az uzembe helyezes kb. 5 milli6 forint koltseggel jar a berlo szamara, hiszen egy 10 eve hasznalaton kivuli, nagyon leromlott allagu letesitmenyrol van sz6. Az el6z6ekben irtak miatt brutt ,- Ft/h6 berleti dijra teszunk javaslatot, amelyet evenkent a KSH altal kozolt fogyaszt6i arindexnek megfelel6en korrigalni kell, es amelyet 5 ev utan az aktualis ingatlanviszonyoknak megfelel6en felul kell vizsgalrri. A fent irtakat osszefoglalva 10 eves hatarozott ideju berleti szerzodes megkotesere teszunk javaslatot azzal a kitetellel, hogy a szerzodes 5. eve utan uj berleti dij megallapitasara kerni sor, es amely szerzodes kolcsonos szerzodeses akarat eseten hosszabbithat6. A Penzugyi, Gazdasagi es Varosfejlesztesi Bizottsag az eloterjesztest megtargyalta, a bizottsagi ules jegyzokonyvi kivonatat mellekeltuk az eloterjeszteshez. A hatarozat vegrehajtasaban kozremukodo felelos hivatali egyseg: Strategiai - Fejlesztesi Osztaly. Kerem a Tisztelt Kozgyulest, hogy donteset az alabbi hatarozati javaslat alapjan hozza meg. HATAROZATI JAVASLAT: Bekescsaba Megyei Jogu Varos Onkormanyzat Kozgytilese a bekescsabai 2643/1. hrsz-u ingatlan hasznositasaval kapcsolatban az alabbi dontest hozza: I. Bekescsaba Megyei Jogu Varos Onkorrnanyzat Kozgyiilese a (VI. 22.) kozgy. hatarozat 1. pontjat hatalyon kivul helyezi. II. Bekescsaba Megyei Jogu Varos Onkorrnanyzat Kozgyulese a Bakos Istvan vallalkozo altal a 2643/1 brsz.-u ingatlan nyilvanos arveresen befizetett , Ft, azaz egymilli6-kilencvenketezer-ketszaz forint arveresi leteti dijat visszafizeti, es az arveresi vevot mentesiti az adasveteli szerzodes megkotesenek kotelezettsege alol. III. Bekescsaba Megyei Jogu Varos Onkormanyzat Kozgyiilese berbe adja a bekescsabai 2643/1 hrsz.-u, 4578 m 2 teruletu, telephely megnevezesu ingatlant Bakos Istvan, Ketegyhaza, F6 ter 31b. szam alatti vallalkozo szamara, az alabbi feltetelekkel: A berleti szerzodest tiz eyre, hatarozott id6tartamra kell megkotni, A berleti szerzodes a felek kolcsonos szerzodeses akarata eseten meghosszabbithat6. - A berleti szerzodest legkesobb marcius I-jeig meg kell kotni. - A berleti dij brutt ,- Ft/ho, amelyet minden h6nap 10-eig kell megfizetni, es amelyet januar 1-jet61 a KSH altal kozolt fogyaszt6i arindexnek megfelel6en

3 3 korrigalni kell. A berleti dij merteke januar 1-jei hatallyal felulvizsgalatra kerul. - A berkinek 4-8 fos foglalkoztatotti letszambovitest kell vallalnia a berleti szerzodes else eveben. - Amennyiben a berelt ingatlan vonatkozasban a felek kozott a jovoben adasveteli szerzodes jon letre, a berleti szerzodessel szabalyozott berleti jogviszony a tulajdonjog ingatlan-nyilvantartasba val6 bejegyzesevel egyidejiileg megsziinik. - A berlo tudomasul veszi, hogy rendkivuli felmondas eseten sem penzbeli karteritest, sem csereingatlant vagy egyeb elhelyezesi igenyt a berbeadoval szemben nem tamaszthat. - A berlo tudomasul veszi, hogy az altala akar engedellyel, akar engedely nelkul vegzett erteknovelo beruhazasok ellenerteket nem kovetelheti a berbeadotol, arrol a szerzodes alairasaval lemond. - A berlo koteles a berleti szerzodes elso eveben a telephelyet uzembe helyezni, es ezen belul az alabbi tennival6kat elvegezni: A kornyezetvedelmi hatosagtol a telephely uzemelesi engedelyet be ken szerezrn. A berelt letesitmenyt be kell keriteni. A gaztalanitasi, cserjeirtasi munkakat e1 ken vegezni. A kozmubekoteseket (viz, villany) ki ken epiteni. Minimalis javitaskent valamennyi epulet tetoszerkezetet ki ken javitani. A szocialis epuletreszt (vizesblokk, fiites) ujja kell epiteni. A berlo koteles a berleti szerzodes alairasatol szamitott elsa ev vegen a fent irt feltetelek teljesiteset igazolni. IV. Bekescsaba Megyei Jogu Varos Onkormanyzat Kozgyiilese felhatalmazza Vantara Gyula polgarrnestert, hogy a fent irt feltetelekkel a berleti szerzodest alairja. Felel6s: Vantara Gyula polgarrnester Hatarid6: marcius 1. Bekescsaba, december 4. /a/1ycma tij Vantara Gy~~a ~/ polgarmester Jogi:. Penzugyi: '".., '".

4 NATA 30. SZ. kozgyiiles 14 igen szavazattal, 1 tartozkodassal a kovetkezo hatarozatot hozta: T Z T 1. Bekescsaba Jogu Onkormanyzat a jelen eloterjesztes mellekletet kepezo szerint kialakitott onkormanyzar kizarolagos tulajdonaban leva 2643 alabbi feltetelekkel: az az ingatlanresz kikialtasi ara , Ft + afa, azaz nyolcmillio-hatszazezer forint + afa, amelyet az adasveteli szerzodes alairasatol szamitott 30 napon belul kell megfizetni. megosztasi vazrajz elkeszittetese az onkormanyzat, a keritesnek az llj birtokhatarra torteno kiepitese a vevo feladata es koltsege, A rnegvasarolt ingatlanresz kozmucsatlakozasait a vevts koteles a sajat koltsegen kiepiteni. Bekescsaba Megyei Jogu Yaros Onkormanyzat Kozgyulese felhatalmazza Vantara polgarmestert, hogy az 1. pontban irt ingatlanresz tulajdonjoganak minel gyorsabb ingatlan-nyilvantartasi bejegyzese erdekeben a szukseges a Infrastruktura Fejleszto Zrt. (1134 Budapest, Vaci lit 45.) kepviseloivel folytassa Felel6s: Hatarido: Vantara Gyula polgarmester december 31. Krn.f Vantara Gyula polgarmester Dr.

5 Pol teri B eke s c s a b a Tisztelt Vantara Gyula Polgarm:e~~~~Y-~~~-~f~~ ~.~~~ ~ Elnezeset kerem,hogy egy ligy miatt i ten zavarm Bekescsaba Ketegyhazi ut 30 sz.alatti ingatlan veteli szandekomban kertem az On segitseget,amit meg is kaptam,de aveteli szandekomat rajtam kivulallo okok miatt modositanom kell. -az emlitett ingatlan ara becsus alltal megtortent,a licit ideje is ki lett jelolve az eloirasoknak megfeleloen. az ingatlan szamomra nem vart magas ertekre lett megbecsulve,de mivel ez az ingatlan nekem feltetlenul kellett kell is,igy kenytelen voltam elfogadni azt. Meg alicit idopontja elott felkerestem a Gadorosi Takarek Szovetk kezeti Penzintezetet-aki a telehely vasarlassal kapcsolatos ugyeket-palyazatok kijelolt bonyolit6ja.az alltaluk kert adatokat megadva igeretet kaptam egy sikeres palyazat megvalositasanak a lehetoseger«az elnyerhato pal ati allami tamogatas az ingatla n ertekenek 45 %-n(kozel 4,5 mill.ft.) A liciten nyertem.ezutan ismeteltem felkerestem a Penzintezetet Ismet kovetkezett egy ertekbecsles,aminek eredmenye koszono viszo nyban sem volt az elsovel,elteres lefele majd 4 mill Ft Az ingatlan valos hasznalati erteke kozelit a Szovetkezetievel. Ez az ingatlan 1965-ben is azzal a celzattal lett epitve,hogy az akkori igenyeket figyelembe veve is szenyviz keze16 telep legyen. A szomszedban leva Kutymenhely es veszelyes hulladek gyujto telep kozelsege/buz,legyek fertozesi veszelyek/miatt mas tevekenyseg re nem is alkalmas. A kozel 25eves gazdatlan -teljesen szethordot t es szetrabolt helyzet sem javit az erteken. A tevekenysegem folytatasat,boviteset e helyen latszik biztositottnak,a jelenlegi meglevo letszam (8 fo+ meg fa bedolg ozo es csaladjaik)megtartasat es nem leepiteset,tovabbi 4-8 fa letszambovitest -atertekelve a vasarlas helyett a hosszutavu berlesi viszonyban latom azonnal elsa feleben Imegvalositha tonak.vasarlas eseten nem jutna~ jelenleg palyazatipenzhez,ez a tevekenyseg esetleges abbahagyasat,a letszab bovitesenek lehet6 seget evekkel eltolna,amit nagyon nem akarok. Megemlitem meg,hogy a TAPPE,Bekes Manifest,Bekesi Hulladek Gyujto Kft-nek a szelektiv hulladekat kezelem,ertekesitem,ezzel a varos segitsegere vagyok meg remelve evekig,ezzel is segitve az uj Hulladek Gazdalkodasi Torvenyben eloirt kotelezettsegekben, En megkoszonom az eddigi segitseget,joszandekat Bizom benne,hogy a levelemben ismetelten kert segitseget megadja,segit a befizetet t eloleg visszautalasaban,hozzasegit egy hosszutavu hasznalat viszony letrejotteben. A hosszutavu/ eves 1 berleti szerzodesre az lenne most szukseg mert:reszt tudnak venni palyazatokban amik a nyseg megtartasat,a jelenlegi 1 szam megtartasat,letszam es munkakorulmenyek javitasat, a telep erteket is novelne. Amennyiben a korulmenyek a kesobbiekben lehetove tennek a vasarla st,ugy esetleg elnek a s las j Koszonettel a segitseg remenyeben: Bakos /bza.Fo

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Előterjesztés

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Előterjesztés BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTEJlÉTőL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV. 669-2/2012. Előadó: Márton László Mell: 2db Postacím: 5601 Pl 112. Telefon: (66) 523-801 Telefax: (66) 523-808

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK PÉNZÜGYI, GAZDASÁGI ÉS VÁROS- FEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK PÉNZÜGYI, GAZDASÁGI ÉS VÁROS- FEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK PÉNZÜGYI, GAZDASÁGI ÉS VÁROS- FEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV 45512018. Előadó: Moravszkyné Kalcsu

Részletesebben

NYILVÁNOS ÜLÉS napirendje

NYILVÁNOS ÜLÉS napirendje BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV 228-2012015. Előadó: Czigléczkiné Liszkai Edit Mell.: 2 db Hiv. sz.: - Postacím: 5601Pf112. Telefon: (66) 523-801

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV 49412015. Előadó: Dr. Tőgye Ildikó, Czigléczkiné Liszkai Edit Mell.: 1 db- Hiv. sz.: - Postacím: 5601 Pf 112.

Részletesebben

Békéscsaba, Szent István tér 7. Előterjesztés. Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése szeptember 29-én tartandó nyilvános ülésére

Békéscsaba, Szent István tér 7. Előterjesztés. Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése szeptember 29-én tartandó nyilvános ülésére BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV. 342-312015. Előadó: Moravszkyné Kalcsu Gizella Mell.: 1 db térkép, 4 db fotó, Hiv.sz.: - Postacím: 5601 Pf 112.

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. lkt. sz.: IV. 65412015. Előadó: Csizmadia Bernadett Mell.: 2 db Hiv. sz.: Postacím: 5601 Pf. 112. Telefon: (66) 523-801 Telefax:

Részletesebben

Ta rgy: Telekertekesi teshez kapcso 16d6 jogtigyletek az Eszaki Ipartelepen

Ta rgy: Telekertekesi teshez kapcso 16d6 jogtigyletek az Eszaki Ipartelepen BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvim ter 7. Ikl. sz.: IV 777-3/2012. EliJad6: Czigleczkine Liszkai Edit Mell.:1 db Hiv. sz.:- Postacim: 5601 PI 112. Tele/on: (66) 523-801

Részletesebben

Előterjesztés. A Gazdasági, Költségvetési és Pénzügyi Bizottság a 2010. március 8-án tartott ülésén az

Előterjesztés. A Gazdasági, Költségvetési és Pénzügyi Bizottság a 2010. március 8-án tartott ülésén az BIé.xÉSCSABA MEGfEJ logú varas POLGARMESTERE Békéscsaba, SzentIstván tér 7. lk/. sz.: IV. 406-712009. Előadó: Márfon László Mell: 4 db Postacím: 5601 Pf 112. TelefoIl: (66) 523-801 Telefax: (66) 523-808

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Pénzügyi Bizottsága 2009. augusztus 11-én tartott soron kívüli nyilvános üléséről. Helye: Polgármesteri Hivatal III számú tárgyalója Jelen vannak: Fodor Lajos bizottsági elnök Molnár

Részletesebben

POLGARMESTERETOL. NYILVANOS tlles napirendje A donteshozatal egyszerii tiibbseget igenyel!

POLGARMESTERETOL. NYILVANOS tlles napirendje A donteshozatal egyszerii tiibbseget igenyel! BEKESCSABA MEGYEI JOGU V.4ROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent IstViin ter 7. Ikt. sz.:x1.1441712010. E/oad6: Opauszki Zo/tcm, Uhrin Nandorne Mell.: bizottsagi hatarozatok Postacim: 5601 Pf 112. Telefon:

Részletesebben

NYILVÁNOS ÜLÉS napirendje

NYILVÁNOS ÜLÉS napirendje BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV. 232 - '.U2010. Előadó: Vass Csaba Mell.: Hiv. sz.: Postacím: 5601 Pf 112. Telefon: (66) 523-SOl Telefax: (66)

Részletesebben

NYILVÁNOS ÜLÉS napirendje

NYILVÁNOS ÜLÉS napirendje BÉKf.."SCSABA MEGfEJ JOGÚ varas POLCÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent ls/ván tér 7. Ikl. sz.:1v.855-612009. Elűadó:Czigléczkiné Liszkai Edil Mell.:2 db Hiv. sz.: Postacím: 560/ Pf 112. relefoll: (66) 523-801

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. NYILVANOS ÜLÉS napirendje

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. NYILVANOS ÜLÉS napirendje BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV 49112015. Előadó: Edit Mell.: 1 db Hiv.: - Czigléczkiné L iszkai NYILVANOS ÜLÉS napirendje Telefax: (66) 523-804

Részletesebben

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja:

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2016.09.22. Javaslat a dunaújvárosi 2976/18 helyrajzi számon nyilvántartott, kivett épület, udvar megnevezésű, természetben

Részletesebben

Javaslat az ózdi belterületi 3621 hrsz-ú, Mekcsey út 64. szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlan hasznosításával kapcsolatos döntés meghozatalára

Javaslat az ózdi belterületi 3621 hrsz-ú, Mekcsey út 64. szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlan hasznosításával kapcsolatos döntés meghozatalára Javaslat az ózdi belterületi 3621 hrsz-ú, Mekcsey út 64. szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlan hasznosításával kapcsolatos döntés meghozatalára Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH Településfejlesztési

Részletesebben

3. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

3. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Vargáné Fodor Rita Előterjeszti:Mezőfi

Részletesebben

BEKESCSABA MEGYEI JOGU VAROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan ter 7.

BEKESCSABA MEGYEI JOGU VAROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. BEKESCSABA MEGYEI JOGU VAROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. Ikt. sz.: VIII. 108-2712016. Eload6: Tarne Stuber Eva 1 Bende-Engelhardt Judit Mell.: Postacim: 5601 Pf 112. Telefon: (66)

Részletesebben

J a v a s l a t az önkormányzati tulajdonú, Ózd, Somsály út 10. szám alatti ingatlan 16/64-ed tulajdoni hányadának értékesítésére

J a v a s l a t az önkormányzati tulajdonú, Ózd, Somsály út 10. szám alatti ingatlan 16/64-ed tulajdoni hányadának értékesítésére J a v a s l a t az önkormányzati tulajdonú, Ózd, Somsály út 10. szám alatti ingatlan 16/64-ed tulajdoni hányadának értékesítésére Ó z d, 2015. május Előterjesztő:Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Maglód Város Önkormányzat Képviselőtestületének február 16-ai ülésére. 11. napirend

ELŐTERJESZTÉS. Maglód Város Önkormányzat Képviselőtestületének február 16-ai ülésére. 11. napirend ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. február 16-ai ülésére 11. napirend Tárgya: Előadó: Bérleti szerződés elfogadása dr. Takács Béla aljegyző Melléklet: határozati kivonatok,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Költségvetési és Pénzügyi Bizottsága 2007. március 19-én tartott nyilvános üléséről Jelen voltak: Fodor Lajos a bizottság elnöke Baji Lajos Pap János Tímár Ella Aranyi Tímea Kovács

Részletesebben

ALAPÍTÓI DÖNTÉSHOZATAL Tárgy: A Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt.

ALAPÍTÓI DÖNTÉSHOZATAL Tárgy: A Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOG Ú V AR OS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. SZ.: IV 394-3/20J5. Előadó: Czigléczkiné Liszkai Edit Mell.: Jdb Hiv. sz: - Postacím: 5601 Pf 112. Telefon: (66) 523-801

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ózd, 2014. május 28.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ózd, 2014. május 28. J a v a s l a t az Ózd, Velence telep 41/3. szám alatti (hrsz: 1213/A/3) magántulajdonú ingatlan felajánlás elbírálásával kapcsolatos döntés meghozatalára Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési

Részletesebben

\((D<\\/-,~ C-.l~ Jf:(\

\((D<\\/-,~ C-.l~ Jf:(\ NvíREGVHAZA MEGVEI JOG Ú VAROS POLGARMESTERI HIVATALA VAGVONGAZoALKooAslOSZTALV 440' NvfREGVHÁZA, KOSSUTH TtR 1. PF.: 8~. TELEFON: +36 4> 5>1"540; FAX: +36 4> 524"541 E-MAIl.!VAGYONGAZDALKODA5@NVIREGVHAZA.HU

Részletesebben

TÁRGY: Javaslat az Ipari Park fejlesztési területén ingatlan értékesítésére

TÁRGY: Javaslat az Ipari Park fejlesztési területén ingatlan értékesítésére AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 145. MELLÉKLET : 2 db TÁRGY: Javaslat az Ipari Park fejlesztési területén ingatlan értékesítésére E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. szeptember 10. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

J a v a s l a t. határozott idejű bérleti szerződés megkötésére a Római Katolikus Egyházzal a Sajóvárkonyi Könyvtár kialakítása céljából

J a v a s l a t. határozott idejű bérleti szerződés megkötésére a Római Katolikus Egyházzal a Sajóvárkonyi Könyvtár kialakítása céljából J a v a s l a t határozott idejű bérleti szerződés megkötésére a Római Katolikus Egyházzal a Sajóvárkonyi Könyvtár kialakítása céljából Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és

Részletesebben

BEKESCSABA VAGYONKEZELO ZRT. IGAZGATOSAGA BEKESCSABA, lranyi U. 4-6.

BEKESCSABA VAGYONKEZELO ZRT. IGAZGATOSAGA BEKESCSABA, lranyi U. 4-6. BEKESCSABA VAGYONKEZELO ZRT. IGAZGATOSAGA BEKESCSABA, lranyi U. 4-6. Ikt.sz.: 6/2016. Velemenyezo: Penziigyi, Gazdasagi es Varosfejlesztesi Bizottsag NYILV ANOS ULES napirendje A donteshozatal minositett

Részletesebben

Szentes Város Polgármesterétől 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Tel: 63/510-300

Szentes Város Polgármesterétől 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Tel: 63/510-300 Szentes Város Polgármesterétől 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Tel: 63/510-300 Szentes Város Önkormányzat Képviselő-testülete Helyben Tisztelt Képviselő-testület! Tárgy: Szentes Kossuth Lajos u. 18. szám

Részletesebben

Előterjesztői kiegészítés a Kgy. 12. sz. Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései megnevezésű napirendi ponthoz

Előterjesztői kiegészítés a Kgy. 12. sz. Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései megnevezésű napirendi ponthoz Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere 6745 Szeged, Pf. 473. Előterjesztői kiegészítés a Kgy. 12. sz. Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései megnevezésű napirendi ponthoz Tisztelt Közgyűlés! A

Részletesebben

Javaslat a.. helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. kerület (cím). szám alatti ingatlan 4650/6750-ed részének értékesítésére

Javaslat a.. helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. kerület (cím). szám alatti ingatlan 4650/6750-ed részének értékesítésére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a.. helyrajzi számú, természetben a

Részletesebben

NYIL VANOS ÜLÉS napirendje. A döntéshozatal minősített többséget igényel!

NYIL VANOS ÜLÉS napirendje. A döntéshozatal minősített többséget igényel! BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VAROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV 490/2015. Előadó: Edit Mell.: l db Hiv.: - Czigléczkiné Liszkai Postacim: 5601 Pf 112. Telefon: (66) 523-SOl NYIL

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága 2008. április 15-én tartott munkaterv szerinti nyilvános üléséről Jelen voltak: Dr. Ferenczi Attila bizottság elnöke Mezei Zsolt bizottsági

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 19-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL. Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. Eloterjesztes

BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL. Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. Eloterjesztes BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. Ikt. sz.: IV, 520-3/2011. Eload6: Czigteczkine Liszkai Edit Mell.: 1 db Hiv. SZ.:- Postacfm: 5601 Pf 112. Tele/on: (66) 523-801

Részletesebben

BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan fer 7.

BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan fer 7. BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan fer 7. Ikt. sz.: IV. 232-65/2010. Eload6: Vass Csaba Mell.: Hiv. sz.: Postacim: 5601 PI 112. Telefon: (66) 523-801 Telefax: (66)

Részletesebben

4/2013. (II. 8.) önkormányzati rendelet módosításáról. használatáról

4/2013. (II. 8.) önkormányzati rendelet módosításáról. használatáról 188 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. november 23-án 14 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Rendelet 21/2013.

Részletesebben

Kiegészítés a Közgyűlés 6. számú, Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései tárgyú napirendi pontjához

Kiegészítés a Közgyűlés 6. számú, Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései tárgyú napirendi pontjához Kiegészítés a Közgyűlés 6. számú, Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései tárgyú napirendi pontjához Tisztelt Közgyűlés! 1./ Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának tulajdonát képezi 1/1 arányban

Részletesebben

Javaslat a Vodafone Magyarország Zrt.-vel kötött bérleti szerződés módosítására

Javaslat a Vodafone Magyarország Zrt.-vel kötött bérleti szerződés módosítására Javaslat a Vodafone Magyarország Zrt.-vel kötött bérleti szerződés módosítására 2016. szeptember 22. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Kérelem tartalma: (1. melléklet)

Kérelem tartalma: (1. melléklet) Hajdúhadház Város Önkormányzat Polgármesterétől E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Város Önkormányzatának Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága 2012. augusztus 14-én tartandó ülésére Tárgy: Balázs

Részletesebben

Ikt. sz.: IV.323-II120II. Czigléczkiné Liszicai. BÉKÉSCSABA MEGYEIJOGÚvÁRos POLGARMESTERE Békéscsaba, Szent István tér 7. Hiv. sz:

Ikt. sz.: IV.323-II120II. Czigléczkiné Liszicai. BÉKÉSCSABA MEGYEIJOGÚvÁRos POLGARMESTERE Békéscsaba, Szent István tér 7. Hiv. sz: BÉKÉSCSABA MEGYEIJOGÚvÁRos POLGARMESTERE Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV.323-II120II. Előadó: Edit Mell.: 2 db Hiv. sz: Czigléczkiné Liszicai Postacím: 5601 Pf 112. Telefon: (66) 523-801 Telefax:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2005. év november 28-i ülésére Tárgy: Lakótelkek kialakítása, értékesítésre kijelölése a Szeptember 6. utcában Előadó: Horváth László

Részletesebben

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) Fax: (06-32)

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) Fax: (06-32) PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) 460-753 Fax: (06-32) 460-918 E-mail: forum@paszto.hu Testületi napirend sorsz.: Bizottsági napirend sorsz.: 2. 2. Szám: 1-176/2017. Megtárgyalás

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 12/1/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 57-58. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 57/2015.(VIII.7.)

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Ügyiratszám: 08-8/609- /2011. 1.sz. melléklet ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről másrészről továbbá valamint és Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata (7621 Pécs, Széchenyi tér 1.) adószám:

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE 2. változat

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE 2. változat KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE 2. változat ELŐTERJESZTÉS a volt SÁÉV-telepen található egyes vízi-létesímények átvételéről Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata célul tűzte ki a város iparterületeinek

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 28-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 28-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. június 28-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Caadex Kft. ingatlan vásárlásával kapcsolatos szerződés Iktatószám:

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: VI 630/2012. Előadó: Petrovszki Zoltán Mell.: szerződésmódosítás Hiv. sz.: Postacím: 5601 Pf 112. Telefon: (66) 523-SOl

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MECl'EfJOCÚ VAROS. Békéscsaba, Szent ls/ván lér 7. NI'/LVANOS ÜLÉS napirendje

BÉKÉSCSABA MECl'EfJOCÚ VAROS. Békéscsaba, Szent ls/ván lér 7. NI'/LVANOS ÜLÉS napirendje BÉKÉSCSABA MECl'EfJOCÚ VAROS POLGARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent ls/ván lér 7. Ikl.so.: XI. 6311-19/2009. E/öadó: Baloghné Bagó Gabriella. Vitrin Nemc/omé Mell. Hivs=.: - Postacím: 560/ Pf 112. Telefon:

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2018. január 08. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

1. Sárvár, Alkotmány u. 53. II. emelet 9. szám (hrsz: 1339/2/A/9) alatt található ingatlan értékesítése

1. Sárvár, Alkotmány u. 53. II. emelet 9. szám (hrsz: 1339/2/A/9) alatt található ingatlan értékesítése SÁRVÁR VÁROS POLGÁRMESTERE 9600 Sárvár, Várkerület 2. Pf. 78. Fax.: 95/323-555, Tel.:95/ 320-265, Tx 37-417 ELŐTERJESZTÉS Előterjesztés az elővásárlási joggal nem érintett Sárvár, 1339/2/A/9 hrsz-ú, Sárvár,

Részletesebben

Szentes Város Önkormányzat Képviselő-testülete. Helyben. Tisztelt Képviselő-testület!

Szentes Város Önkormányzat Képviselő-testülete. Helyben. Tisztelt Képviselő-testület! Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Iroda - Vagyongazdálkodási csoport 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-300 Ügyiratszám: U-21681/2015 Témafelelős: Tóth Ágnes Tárgy: Vételi ajánlat a Szentes

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Lakiter Hungária Európa Kft. ingatlan vásárlásáról szóló 82/2014.

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYIBIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYIBIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYIBIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: III 35I-2I120Il. Előadó: Kissné Horváth Krisztina Mell.: Hiv.

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Előterjesztő: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

BÉKÉSCSABA VAGYONKEZELŐ ZRT. IGAZGATÓSÁGA BÉKÉSCSABA, IRÁNYI U. 4-6.

BÉKÉSCSABA VAGYONKEZELŐ ZRT. IGAZGATÓSÁGA BÉKÉSCSABA, IRÁNYI U. 4-6. BÉKÉSCSABA VAGYONKEZELŐ ZRT. IGAZGATÓSÁGA BÉKÉSCSABA, IRÁNYI U. 4-6. Ik!.sz.: 5/2010. Véleményeztc: Gazdas.igi, KiHtscgyclési és Pénzügyi Bizotts:.ig V:irosfejlesztési. Környezetvédelmi és Mcz6gazdasági

Részletesebben

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat 187257/4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII.

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGlEl JOGÚ VAROS. Békéscsaba, Szent Istvim tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGlEl JOGÚ VAROS. Békéscsaba, Szent Istvim tér 7. BÉKÉSCSABA MEGlEl JOGÚ VAROS POLcARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent Istvim tér 7. lk!. sz.: l 21512010. Előadó: dr. László Jenő Mell.: J db megállapodás, 2 db véleli (ljánlal Hiv. sz.: Postacím: 5601 Pf 112.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan tel' 7.

POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan tel' 7. BEKESCSABA MEGYEI JOGU VAROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan tel' 7. 1kt. sz.: IV. 252/2013. Eloado: Marik Tibor, Czigleczkine Liszkai Edit Mell.: 1 db Hiv. sz.: - Postacim: 5601 PI 112. Telefon:

Részletesebben

A Szarvasi Önkormányzat 10/2005. (VI.24.)rendelete az önkormányzati tulajdonú lakások és a nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítéséről

A Szarvasi Önkormányzat 10/2005. (VI.24.)rendelete az önkormányzati tulajdonú lakások és a nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítéséről A Szarvasi Önkormányzat 10/2005. (VI.24.)rendelete az önkormányzati tulajdonú lakások és a nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítéséről Szarvas Város Képviselő-testülete a lakások és helyiségek

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjesztő: Vargáné

Részletesebben

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete május 4-i rendkívüli ülésének 2. napirendi pontja

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete május 4-i rendkívüli ülésének 2. napirendi pontja Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. május 4-i rendkívüli ülésének 2. napirendi pontja Tár&v: A paksi 0331 hrsz.-ú ingatlanon 2 önálló, 0,5 MW-os napelem park kialakítása Előadó: Süli János

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 14-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 14-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 14-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Tompa M. u. 12. sz. alatti 3515/1/A/1 hrsz-ú ingatlan értékesítése

Részletesebben

J a v a s l a t az Ózd, Hétes telep 5/1 szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanrész értékesítésére

J a v a s l a t az Ózd, Hétes telep 5/1 szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanrész értékesítésére J a v a s l a t az Ózd, Hétes telep 5/1 szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanrész értékesítésére Előterjesztő: Fazekas Zoltán alpolgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási

Részletesebben

JEGYZŐJÉTŐL. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-804. Tisztelt Közgyűlés! Békéscsaba, 2004. november 10. Dr. Simon Mihály címzetes főjegyző

JEGYZŐJÉTŐL. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-804. Tisztelt Közgyűlés! Békéscsaba, 2004. november 10. Dr. Simon Mihály címzetes főjegyző BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS JEGYZŐJÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-804 Telefon: (66) 523-802 E-mail:simon.mihaly@bekescsaba.hu Ikt. sz.: VI. 3526 / 2004.

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MECYEI JOCÚ VAROS. Békéscsaba, Szell' István lér 7. NYILVANOS ÜLÉS napirendje A döntéshozatal minősített többséget igényel!

BÉKÉSCSABA MECYEI JOCÚ VAROS. Békéscsaba, Szell' István lér 7. NYILVANOS ÜLÉS napirendje A döntéshozatal minősített többséget igényel! BÉKÉSCSABA MECYEI JOCÚ VAROS POLcARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szell' István lér 7. Ikl. s:.: IV. 923-5.12009. Elóllt/ó: Leszkóné Pataki Ágnes Mell.:] db Hiv. sz.: Postacím: 560/ Pf J12. Telefoll: (66) 523-SOl

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS MŰSZAKI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS MŰSZAKI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS MŰSZAKI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Műszaki

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. december 11-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. december 11-i ülésére Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E L Ő T E R J E S Z T É S Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 26-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 26-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. október 26-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A Komló Város területén lévő piac és vásárcsarnok rekonstrukciója

Részletesebben

7. Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) december 14. ELŐTERJESZTÉS

7. Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) december 14. ELŐTERJESZTÉS ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. december 14-ei ülésére 7. napirend Tárgya: Előadó: Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) Tabányi Pál polgármester

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. HARKÁNY VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK június 1. RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRE. 1.) Napirendi pont

E L Ő T E R J E S Z T É S. HARKÁNY VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK június 1. RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRE. 1.) Napirendi pont Tárgy: Döntés a 83/2017. (IV.28.) sz. Önkormányzati határozat módosításáról Melléklet: - E L Ő T E R J E S Z T É S HARKÁNY VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. június 1. RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRE 1.) Napirendi

Részletesebben

NYILVriNDS ULES napirendje A donteshozatal minositett tobbseget igenyell

NYILVriNDS ULES napirendje A donteshozatal minositett tobbseget igenyell 1kt. sz.: IV. 392/2012. BEKESCSABA MEGYE1 logu VAROS POLGARMESTERE Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. Eloado: Fodor Anik6 Mell.: Hiv. sz: Postacim: 5601 Pf 112. Telefon: (66) 523-801 Telefax: (66) 523-804

Részletesebben

T:ín.. 'V: I:lk:ishitcl höítntlék miatt öíl'vcrés,"c. b'yakorhísa

T:ín.. 'V: I:lk:ishitcl höítntlék miatt öíl'vcrés,c. b'yakorhísa Ikr. sz.: 1/1.925-2/2009. BÉKÉSCSABA MEGYEI.fOGÚ VJÍROS Előadó: dr, Zelenyáns=ki I'OLGARMESTEKE Békéscsaba, Szem Isrwín lér 7, Miklós. dl". rőgye Mell.: l-liv, sz. Ildikó Poslat:ÍlI1: 5601 Pl 112. Tele/Oli.

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat +Belváros-Lipótváros V. ker. Önkormányzat a A Tárgy:napirend 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a kiküldött 27/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bizottsága 2006. november 6-án megtartott nyilvános üléséről Jelen voltak: Fodor Lajos a bizottság elnöke Baji Lajos Pap János Tímár Ella Aranyi Tímea Kovács Sándor Opauszki Zoltán

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. NYILVÁNOS ÜLÉS napirendje. A döntéshozatal minősített többséget igényel!

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. NYILVÁNOS ÜLÉS napirendje. A döntéshozatal minősített többséget igényel! BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. 1kt. sz.: VI. 1124-312010. Előadó: Petrovszki Zoltán Mell.: VAK Zrt. levele Hiv. sz: Postacím: 5601 Pf 112. Telefon: (66) 523-802

Részletesebben

Javaslat. az önkormányzati tulajdonú Ózd, Akna út 9/1. és Ózd, Akna út 9/5. szám alatti ingatlanokra felmerült vételi kérelem elbírálására

Javaslat. az önkormányzati tulajdonú Ózd, Akna út 9/1. és Ózd, Akna út 9/5. szám alatti ingatlanokra felmerült vételi kérelem elbírálására Javaslat az önkormányzati tulajdonú Ózd, Akna út 9/1. és Ózd, Akna út 9/5. szám alatti ingatlanokra felmerült vételi kérelem elbírálására Előterjesztő: Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Elnöke Előkészítő:

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VAROS

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VAROS BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VAROS TANÁCSNOKÁTÓL Békéscsaba. Szent ls/ván,ér 7. /kl. s=.:xi. 700-/1n009. Eloodo: Sajbell MarglI Mell.: PosraGÍm: 560/ Pf / /2. Tele(oll: (66! 523-SO 7 Tele(ax: (66) 523-SOS E-lIlQil:

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Költségvetési és Pénzügyi Bizottsága 2007. június 18-án tartott nyilvános üléséről Jelen voltak: Fodor Lajos a bizottság elnöke Baji Lajos Pap János Aranyi Tímea Kovács Sándor Gergely

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. szeptember 11. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 204. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Tulajdonosi hozzájárulás adásvételi szerzıdés megkötéséhez E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK 2010.

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VAROS. Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VAROS. Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VAROS POLGARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV 435/2015. Előadó:Tarné Stuber Éva / Kucseráné dr. Krizsán Gyöngyi Mell.: Hiv. sz.: Postacím: 5601 Pf 112. Telefon:

Részletesebben

Javaslat az Ózd, Volny József u. 1. szám alatti, ózdi belterületi 7217 hrsz-ú ingatlanra benyújtott vételi kérelem elbírálására

Javaslat az Ózd, Volny József u. 1. szám alatti, ózdi belterületi 7217 hrsz-ú ingatlanra benyújtott vételi kérelem elbírálására Javaslat az Ózd, Volny József u. 1. szám alatti, ózdi belterületi 7217 hrsz-ú ingatlanra benyújtott vételi kérelem elbírálására Előterjesztő: Pénzügyi és Gazdasági Bizottság elnöke Előkészítette: Településfejlesztési

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő - testület 2007. február 22.-i ülésére. Juhászné Varga Éva bérlakás megvásárlására irányuló kérelme

E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő - testület 2007. február 22.-i ülésére. Juhászné Varga Éva bérlakás megvásárlására irányuló kérelme E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő - testület 2007. február 22.-i ülésére 32. Napirendi pont Tárgy: Juhászné Varga Éva bérlakás megvásárlására irányuló kérelme Készítette: Csényi István ügyintéző Képviseli:

Részletesebben

Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Budapest X. kerület, Liget u. 1/c I. 16. szám alatti ingatlan értékesítéséről

Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Budapest X. kerület, Liget u. 1/c I. 16. szám alatti ingatlan értékesítéséről Budapest Főváros X. kerület Alpolgármestere j(; t. Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Budapest X. kerület, Liget u. 1/c I. 16. szám alatti ingatlan értékesítéséről I. Tartalmi összefoglaló Budapest

Részletesebben

a Békéscsaba, Wlassics sétány 15. szám alatti ingatlan bérbeadásához

a Békéscsaba, Wlassics sétány 15. szám alatti ingatlan bérbeadásához Ref. szám:nü-006/3/2010. AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ a Békéscsaba, Wlassics sétány 15. szám alatti ingatlan bérbeadásához I. Ajánlati felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszáma: Békéscsaba Vagyonkezelő

Részletesebben

SV/956-3/2016. Tisztelt Közgyűlés!

SV/956-3/2016. Tisztelt Közgyűlés! 14253942 S algó Vagyon Kft. Salgótarján SV/956-3/2016. Javaslat a Salgótarján, Kistarján u.7. sz. alatti, volt Pénzügyi- Számviteli Főiskola tornatermének ingyenes használatba adására vonatkozó szerződés

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. március 9-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Gesztenyési u. 9. sz. alatti 153/1 hrsz-ú ingatlan értékesítése Iktatószám:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 26-án tartandó rendkívüli ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 26-án tartandó rendkívüli ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 26-án tartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló külterület 0308/11 hrsz-ú ingatlan hasznosítása

Részletesebben

JEGYZOKÖNYV SÓLY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELO-TESTÜLETÉNEK február 24. napján megtartott rendkívüli testületi ülésén::}\ Határozat száma:

JEGYZOKÖNYV SÓLY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELO-TESTÜLETÉNEK február 24. napján megtartott rendkívüli testületi ülésén::}\ Határozat száma: JEGYZOKÖNYV SÓLY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELO-TESTÜLETÉNEK 2014. február 24. napján megtartott rendkívüli testületi ülésén::}\ Határozat száma: 13-24/2014. (II. 24.) JELENLÉTI ív ; Sóly Község Önkormányzat

Részletesebben

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017 május 18-i ülésének /iz. napirendi pontja

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017 május 18-i ülésének /iz. napirendi pontja Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017 május 18-i ülésének /iz. napirendi pontja Tárgy: A paksi 0331 hrsz. ingatlanon további három önálló, 0,5 MW-os napelem park kialakítása Előadó: Süli János

Részletesebben

Javaslat az önkormányzati tulajdonú Ózd, Akna út 7/8. és Ózd, Akna út 7/9. szám alatti ingatlanokra felmerült vételi kérelem elbírálására

Javaslat az önkormányzati tulajdonú Ózd, Akna út 7/8. és Ózd, Akna út 7/9. szám alatti ingatlanokra felmerült vételi kérelem elbírálására Javaslat az önkormányzati tulajdonú Ózd, Akna út 7/8. és Ózd, Akna út 7/9. szám alatti ingatlanokra felmerült vételi kérelem elbírálására Előterjesztő: Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Elnöke Előkészítő:

Részletesebben

A Piactér üzemeltetésének megszüntetésére irányuló kérelem megvitatása

A Piactér üzemeltetésének megszüntetésére irányuló kérelem megvitatása Az előterjesztés száma: 151/2014. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs Nagyközség képviselő-testületének 2014. december 3-án, 18-órakor megtartandó ülésére A Piactér üzemeltetésének

Részletesebben

BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. NYIL V ANOS ULES napirendje

BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. NYIL V ANOS ULES napirendje BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. Ikt. sz.: 1. 20212016. Eload6: dr. Kiss Gyula Mell.: 2 db Hiv. sz.: Postacim: 5601 PI 112. Telefon: (66) 523-801 Telefax:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fő u. 88. 96-15/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről Tét Város Önkormányzat

Részletesebben

2013. évi 20. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2013. október 29-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2013. évi 20. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2013. október 29-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2013. évi 20. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 29-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

Békés 3736/12 helyrajzi számú. területre. Minősített többség Pénzügyi Bizottság. Döntéstől függően Tárnok Lászlóné jegyző nyílt vagy zárt ülés MŐtV.

Békés 3736/12 helyrajzi számú. területre. Minősített többség Pénzügyi Bizottság. Döntéstől függően Tárnok Lászlóné jegyző nyílt vagy zárt ülés MŐtV. Sorszám: A Prevail Co. Kft. vételi ajánlata a 1 Békés 3736/12 helyrajzi számú 1). területre Döntéshozatal módja: Véleményező bizottság: Minősített többség Pénzügyi Bizottság Tárgyalás módja: Előkészítette:

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ. a Békéscsaba, Petőfi u. 2. szám alatti ingatlan bérbeadásához

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ. a Békéscsaba, Petőfi u. 2. szám alatti ingatlan bérbeadásához Ref. szám: NÜ-012/1/2010 AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ a Békéscsaba, Petőfi u. 2. szám alatti ingatlan bérbeadásához I. Ajánlati felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszáma: Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 3-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Gráner Travel Kft. területvásárlási kérelme Iktatószám: 2728 / 2011.

Részletesebben