Wl,(t~ Batizi Tamás REGYHÁZA. NvíRE:.GYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA. POLGÁRMESTERI KABINEl. Ügyiratszám: / 2013.XIV.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Wl,(t~ Batizi Tamás REGYHÁZA. NvíRE:.GYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA. POLGÁRMESTERI KABINEl. Ügyiratszám: 12.312-61/ 2013.XIV."

Átírás

1 NvíRE:.GYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINEl 4401 NYIHlGYIIÁ7A, KOSSUTH ÜR l PI.: 03 TELEFON: ; ; FAX: +, H'41 POL(.ARMESTERIKABINET@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: / 2013.XIV. Ügyintéző: Hornyák Enikő Előterjesztés a Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsághoz a Nyírsuli Kft. "Mozdulj Nyíregyháza!" program megvalósítására benyújtott rendkívüli kiegészítő támogatási kéreimével kapcsolatos döntésre Tisztelt Bizottság! A Bizottság 221/2013. (X.28.) sz. határozatában döntött a Nyírsuli Kft. által a Mozdulj Nyíregyháza elnevezéssel indítani kívánt 20 hetes, városi szabadidős programsorozat támogatásáról. A program nagy sikerére való tekintettel szükséges a foglalkozások bővítése, támogatási kérelmet nyújtott be, melyet az előterjesztés 1. számú mellékiete tartalmaz. s ezért a Kft. kiegészítő A Nyírsuli Kft. kéreimében a "Mozdulj Nyíregyháza!"program költségeire kéri a Bizottság támogatását (padlószőnyeg és hangtechnika vásárlása ,- Ft., személyi költségek ,- Ft) összesen , Ft összegben. AKiemelt sportrendezvények kereten lévő tartalék Ft. Javasoljuk a Tisztelt Bizottságnak a kérelemben foglaltak alapján a Kiemelkedő sportrendezvények kereten lévő ,- Ft tartalék terhére a kérelem támogatását a kért összegben a kérelemben foglalt felhasználási területeknek megfelelően. Nyíregyháza, ~ Wl,(t~ Batizi Tamás kabinetvezető h NY REGYHÁZA

2 Az Önkormányzat tölti ki : Iktatási szám TÁMOGATÁSI KÉRELEM RENDEZVÉN YTÁ MO GA TÁS TÁMOGATÁSI ŰRLAP 20.. Beadási határidő:... Megvalósítási időszak: 2013 NOVEMBER MÁRCIUS 31. A kérelmező neve: Nyírsuli Kft. A kérelmező székhelye: 4400 Nyíregyháza Sóstói u. 24.

3 A. A KÉRELEM TARTALMA A kérelem tartalmának rövid összefoglalása, nyilvános közlésre alkalmas módon. (Max. 100 szó) "Mozdulj Nyíregyháza!" elnevezéssel a város polgárait érintő, kortól és nemtől függetlenül mindenki számára sportolási lehetőségeket kínáló, 5 hónapon át tartó program megvalósításának költségeinek támogatásáról döntött Bizottság 221/2013. (X.28.) sz. határozatában. A program keretében a város lakói számára szervezett ingyenes foglalkozásokon az alábbi sportágakkal kezdtek megismerkedni asportolni vágyók: jóga és gyógytorna, mediball, wing-tsun önvédelem, lakossági zumba, Táncház és nordic-walking órákba kapcsolódhatnak be az érdeklődők ingyenesen. A program a városi sportszervezetek aktív bevonásával november 4-én beindult. Az egyre növekvő igény miatt két hét elteltével szükségessé vált a foglalkozások számának növelése, mely további oktatók bevonását vonja maga után. Az eredeti programban nem számoltunk a zumba foglalkozások oktatói költségeivel, mely eddig a Magyar Torna Szövetség programja keretében volt finanszírozva. A Szövetség azonban nem kapott rá támogatást, így a zumba foglalkozások óraadó díjait a program keretében tudjuk tovább rendezni. A program bővítésének költségei az óraadók díjait, a feltételeket biztosító eszközök beszerzését tartalmazzák. További terembérleti díja nincs a programoknak, ugyanis a programok párhuzamosan ugyanabban az időpontban de nagyobb teremben (többségében abuszacsa küzdőterén) zajlanak.

4 B. A KÉRElMEZŐ ADATAI Kérjük, a későbbi kapcsolattartás érdekében pontosan adja meg a kérelmezőre vonatkozó adatokat! A kérelmező adatai (megfelelő rész kitöltendő) Neve Nyírsuli Kft. Adószáma : Cégjegyzékszáma : Adóazonosító jele: Bankszámlaszáma: A kérelmező székhelye Város Irányítószám Utca Házszám Nyíregyháza 4400 Sóstó i út 24. A kérelmező egyéb elérhetőségei Telefon (központi szám) 42/ Fax (központi fax) E-maii címe nyirsuli1@nyirsuli.hu Honlapcíme (nem kötelező kitölteni) A kérelmező hivatalos képviselője Név Kósa Árpád Beosztás ügyvezető A támogatásért felelős személy a kérelmezőnél Név Beosztás Telefon Mobil Fax E-maii Sitku Ernő Szakmai Igazgató 42/ / sitku15@nyirsuli.hu A kérelmező típusa Felsőoktatási intézmény (x je/ö/és, több pont Közoktatási intézmény Altalános iskola is megje/ö/hetö) Gimnázium Szakközépiskola Akkreditált iskolarendszerű felsőfokú szakképző intézmény Felnőttoktatási intézmény Egyéb oktatási intézmény, és pedig~ Civil szervezet Vállalkozás Sportegyesület Közhasznú szervezet Kiemelten közhasznú szervezet Magánszemély Egyéb éspedig: x IA kérelmező fenntartója:

5 IA kérelmező(x jelölés) költségvetési szerv I,I egyéb fenntartású szerv x I A kérelmező, mint gazdasági egység önállóan gazdálkodó x (x jelölés) részben önállóan gazdálkodó Kérjük a következő táblázat adatait csak a részben önállóan gazdálkodó költségvetési szervek esetében kitölteni. A kérelmező, mint részben önálló gazdasági egység (x jelölés) A kérelmező, mint részben önálló gazdasági egység pénzügyi és gazdasági feladatait ellátó költségvetési szerv neve: az előirányzatok fölött teljes logkörrel rendelkezik az előirányzatok fölött részjogkörrel rendelkezik Egyéb, a kérelmezőt érintő adatok A. Egyesületi tagok száma összesen fő B. A támogatásban érintett tagok száma fő C. A támogatásban érintett tagok százalékos aránya % D. Az összes létszámon belül az utánpótláskorú tagok száma fő E. Az utánpótláskorú tagok százalékos aránya (D/A x 100) % Szakemberek száma Mely területen érintettek? (felsorolás) csapatsportok egyéni sportok egyéb, éspedig Jelen kérelem benyújtását igen x megelőzően pályázott már sporttámogatásra? (x jelölés) nem Amennyiben pályázott korábban, mely területeken? (A táblázat sorai szükség esetén bővíthetők.) Támogatás éve Támogatástípus Kérjük, jelölje, ha sikeres Korábbi sikeres pályázat támogatásról van szó. esetén kérjük jelölje, hogy (x jelölés) korábbi nyertes támogatásáról határidőre elszámolt e, s adja meg támogatási azonosítóját Szabadidő sport x /2012.XIV Nyírsuli- Diáksport x /2012.XIV. minden eddigi pályázatunkkal időben, sikeresen elszámoltunk

6 C. TARTALOM Mozdulj Nyíregyháza! elnevezéssel 20 héten át, november 4-től március 30-ig tartó programsorozat keretében az alábbi ingyenes sportolási lehetőségeket biztosítja a város lakóinak: A foglalkozásokat szakoktatók tartják, akik a helyi sportszervezetek képviselői sportéletének meghatározó alakjai is egyben. és városunk Délelőtti programok: "Aktív kor" Hétfő : Csontritkulás mozgásprogram a Buszacsa-ban nem csak időseknek (a mozgás fokozza a csonttermelést, erősíti az izomzatot, ezáltal javítja a testtartást. Megfelelő gyakorlatok végzésével megelőzhető a csontritkulás kialakulása, a gyakorlatok célja a lehető legnagyobb csonttömeg elérése.) Mozogjon csontjai egészségéért l Szerda : Esésmegelőzés mozgásprogram a Buszacsa-ban (Az esések gyako ri sága és súl yossága a korral nő. Az esések legsúlyosabb szövődményei a csípő, kar és gerinctörések. A mindenfajta károsodássa l együtt járó l110zgás hiány tová bbi izom veszt 'st. gye ngeséget és insta bi litást okoz. ami fokozza az ismételt elesé. veszé lyét. Az egyensúly. i zo merő. re akci ó id ő javító gya korlatok jótékony hatását kih asználva mozgásgyako rl atokat tanításáva l fokozzuk az egyensúlyozási képessége t. a ge ni1c tartási képessége it. Így c s ökke nth e t ő az elesések gyakori sá ga és veszé lye i.) "Míg az anyu tornázik és jógázik, a kisbaba a Csirip Tanyán mókázik." Szeretnénk kedvezni azoknak, akiknek gondot jelent gyennekük elhelyezése, mégis szeretnének egy kis időt szánni a mozgásra, lazításra, feltöltődésre! A délelőtti programok idején a gyermekfelügyelet a Csirip Tanya dolgozói biztosítják, a korosztálynak megfelelő fejlesztő játékok kal. A foglalkozások ingyenesek, egyedüli feltétel, hogy a baba és a mama érvényes olvasójeggyel rendelkezzen, vagy beiratkozzon a Móricz Zsigmond Könyvtárba. Szerda : Mami mozdulj! torna anyukáknak a Móricz Zsigmond Könyvtárban (A terh e, ség. illetve a szü lés után a test már más. mint előtte volt. A bőr. a szalagok é az izmok kitágultak. már nem támas7tják meg optimá li san a belsö szerveket. E:zért nagyon rontos. bogy olyan irán) Ított gimnasztikát. tmnát \'égezzünk' amely segíti a \'iss7aalakulást. és erösíti a has. a csípő és él gerinc területét.) Péntek : Anya-jóga anyukáknak a Móricz Zsigmond Könyvtárban (A jóga az emberiség legrégibb természetes módszere a test fejlesztésére, a gondolatok lecsendesítésére. MIRE SZÁMÍTS? Sokat fogsz izzadni, nagyokat nevetni, kőkeményen koncentrálni, varázslatosakat relaxálni és megújulva távozni,) Délutáni és hétvégi programok: Hétfő és Szerda : Gerinctorna felnőtteknek a Buszacsa-ban (a gerincfájdalom többnyire nem elkerülhetetlen sorscsapás, hanem sok esetben helytelen tartás, mozgás és életmód következménye. A megfelelő életmód megválasztása mellett, a helyes testmozgás, rendszeres gerinctorna, a gerinc megfelelő terhelésének alkalmazásával elérhető, hogya korral járó gerincelváltozások ne jelentsenek az életminőségben negatív változást.)

7 Kedd : Mediball minden korosztálynak a Buszacsa-ban (A MediBalJ sokoldalúságának köszönhetően egyensúlyt teremt a fizikai, érzelmi és mentális testben. Az egész testet rugalmasan megmozgató sport, mely lazítja az izmokat, jótékonyan hat az érrendszerre, az anyagcserét felgyorsítja, az immunrendszert erősíti. A légzést a lassú és lágy mozdulatok kivitelezésekor egyensúlyba hozza. Labdajáték az egészségért.) Szerda : Lakossági zumba a Buszacsa-ban (a május óta tartó, nagy sikerrel zajló zumba-órák egész télen át folytatódnak. Zene, tánc, mozgás és sok sok vidám perc.) Csütörtök : Önvédelem a Buszacsa-ban (A Wing Tsun kung fu harci rendszere hatékony önvédelmet és emiatt nagyobb önbizalmat, szabadságot, míg a formagyakorlatok és edzések az egészséges testet biztosítják. A tanulás intelligens módon történik, a gyakorlatok nem veszélyeztetik a test épségét.) Péntek : Táncház a Buszacsa-ban (Készülés a báli szezonra: minden hónapban másmás tánc rejteimébe avatjuk be a táncos lábú érdeklődőket. Gyere és ismerkedj meg a keringő, a disco, a hip-hop, a magyar és a latin táncok világával. Tedd meg az első lépéseket!) Szombat : FITT JÓGA a Buszacsa-ban (A jógához sosem lehetsz túl öreg vagy túl fiatal. Túl beteg, vagy túl fáradt. A jógát bármikor elkezdheted, akkor is, ha most úgy érzed, hogy nem vagy rá képes. Lehetsz vékony vagy picit ducibb, örökmozgó esetleg könyvmoly. A jógával növelhető az állóképesség, kitűnően alkalmas alakformálásra, az izmok egyszerre hajlékonyak és erősek lesznek, valamint jótékonyan hat a belső szervekre, hormonrendszerre és a testi funkciókra. Számos jógatípussal,irányzattal ismertetünk meg,a nagyon erőteljes, kifejezetten sportos edzéstől a belső harmóniát előnyben részesítő, ellazító gyakorlatsorokig.) Vasárnap : Nordic-walking az Erdei tomapályánál (Húzd fel a legkényelmesebb tornacipődet és "botolj" egy órát velünk a Sóstói erdőben. Szakoktató irányításával ez nem csak egy séta, hanem egy minden testrészt megmozgató aktív testmozgás, mely segítségével rendkívül hatékonyan, ugyanakkor kímélő módon fej leszthetjük ájjóképességünket, izomerőnket, mozgáskoordinációnkat.) 2. A kérelmező szöveges bemutatása Kérjük, mutassa be tevékenységi körét és tapasztalatait, különös tekintettel az eddig elért eredményeire, valamint az utánpótlás-nevelés és a szabadidős tevékenységek terén végzett munkájára. A Nyírsuli Kft 2001-ben jött létre az addig működő Városi Sportiskola átalakításával. Megalakulása óta szervezi, és irányítja Nyíregyháza város utánpótlás nevelő sportéletét. Ma hat sportágban, (labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, röplabda, atlétika, úszás) közel 1600 gyerek sportol szervezetünk soraiban. Rendszerünkben sportoló gyerekek nagyobb része sportiskolánk színeiben indul az országos, legmagasabb szintű bajnokságokban, kevesebben csak heti két, három edzéssel készülnek a regionális, kisebb bajnokságokra. Az egyesületi versenysport mellett, napjától a város diáksport életét is a Nyírsuli irányítja, mellette pedig a szabadidős sportrendezvények megszervezésében, és lebonyolításában is szerepet vállal. Minden évben sikerül országos döntőben részt venni csapatainkkal, és örömünkre csapataink a diákolimpia küzdelmeiben is szép sikereket, köztük bajnoki címeket érnek el, ebben az évben pedig az atlétikában junior Európa Bajnoki címmel büszkélkedhetünk! napjától a Bujtosi Csarnok üzemeltetése is a Nyírsuli feladatai közé tartozik.

8 3. Kérjük, mutassa be szakérteimét és szerepét a támogatandó területen. A Nyírsuli évek óta számos sportágban, több korcsoportban rendez országos döntőket, sikeresen és magas színvonalon. Több éves tapasztalatunk van mind szövetségi, mind szabadidős rendezvények szervezésében. Már hagyományosan mi rendezzük a Streetball nyíregyházi fordulóját, illetve az országos Strandröplabda diákolimpia versenyeit is. Tárgyi feltételek fejlesztése 4. Kérjük, mutassa be, hogy milyen tárgyi feltételekkel rendelkeznek. A program megvalósításához szükséges tárgyi eszközöket többségében az oktatók biztosítják. Ajóga és a gyógytorna foglalkozások fő eszközeit a program beindítására benyújtott kérelmünkre megítélt önkormányzati támogatásból megvásároltuk. Az eddigi tapasztalatok alapján azonban szükséges a terem borításához padlószőnyeg biztosítása, valamint a hangosítás technikai megoldása. 5. Milyen sporteszközök és sportfelszerelések beszerzését tervezik? Beszerzésüket röviden indokolják. (Kér'ük, szükség esetén bővítse atáblázat sorait.) Tétel megnevezése Darabszám Egységár Az eszközözök és felszerelések tervezett felhasználása. (várhatóan) matrac (polifoam) 30 3 OOO gyógytorna és jóga foglalkozások stability board 5 12 OOO gyógytorna foglalkozások soft ball 10 2 OOO gyógytorna foglalkozások I Szakmai terv 7. Kérjük, foglalja össze időrendben a támogatást megvalósításához kapcsolódó tervezett tevékenységeket az alábbi táblázatban a megvalósítási időszakra (2013. november március 30.) vonatkozóan. (Kérjük, szüksé[esetén bővitse atáblázat sorait.) Atevékenység Kezdete Vége Részt vevő Szakmai cél: leírása személyek foglalkozások foglalkozások november 4. március 30. vezetői minél több városlakó bevonása a programokba

9 Marketing terv 7. Kérjük, foglalja össze időrendben atámogatást megvalósításához kapcsolódó tervezett marketingtevékenységeket az alábbi táblázatban a megvalósítási időszakra (2013. november március 30.) vonatkozóan. (Kérjük, szükség esetén bővítse atáblázat sorait.) Atevékenység Kezdete Vége Részt vevő Marketing cél : leirása személyek program október Nyírsuli és minél több városlakóval népszerűsítése 29. november 15. Városháza megismertetni a programokat honlapokon, marketingesei, elektronikus és sport referens írott sajtóban, helyi rádiókban, tv-ben, plakátokon, szórólapokon. Életkép a sajtósok, minél több csatornán értesíteni foglalkozásokról november 4. március 30. marketingesek az embereket a foglalkozásokon történtekről 8. Kérjük, fejtsék ki röviden, milyen kitűzött célokat szeretnének elérni. Céljait szakmai teljesítménymutatókkal és indikátorokkal támassza alá! Célunk a foglalkozás által minél több városlakót ingyenes testmozgási lehetőséghez juttatni, a sport és az egészséges életmód népszerűsítés mellett a közösségi tudatot is erősíteni. A foglalkozások sikerességének fő mutatója azok látogatottsága, melyet min fő/foglalkozásban határozunk meg. Ezen átlaglétszám 2 hét tapasztalata alapján már meghaladja a 60 főt. A lakossági zumba pedig továbbra is 250 fő feletti részvétellel működik.

10 D. Költségterv Tétel padlószönyeg Darabszám (várhatóan) 1 Osszeg (Ft) 100 OOO hangtechnika OOO Beszerzés összesen (Ft) 300 OOO zumba oktató (3 fö/foglalkozás) díj (Ft) 15 OOO foglalkozások száma 20 Osszes költség (Ft) 300 OOO jóga oktató (2 órai foglalkozás) 7 OOO OOO gyógytornász (2 óra/hét) OOO Személyi költségek összesen (Ft) 620 OOO egység (km! fő) alkalom egységár Osszes költség (Ft) Összes költség (Ft) IGÉNYELT TÁMOGATÁS (Ft) Egyéb költségek összesen (Ft) O 920 OOO 920 OOO

11 E. NYILATKOZAT FIGYELEM! Az alábbi nyilatkozat pontos kitöltése és aláírásokkal illetve pecséttel való hitelesítése a kérelem mindhárom példányán a formai érvényesség feltétele. NYILATKOZAT Én, mint a kérelmező szerv hivatalos képviselője, aláírásommal igazolom, hogyakérelemben megadott adatok legjobb tudásom és ismereteim szerint - valósak, Aláírásommal hozzájárulok, hogya Nyíregyháza MJV Önkormányzata a fent megadott adatokat kizárólag a támogatási kérelem elbírálása érdekében kezelje, feldolgozza, a bíráló(k)nak továbbítsa, és azokat 5 évig megőrizze, Tudomásul veszem, hogya Nyíregyháza MJV Önkormányzata a személyes jellegű adatokat harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adhatja át, kivéve, ha az átadásra törvényi felhatalmazással bíró szerv kéri, Hozzájárulok ahhoz, hogya bírálatot követően az intézményekérelemben feltüntetett főbb adatai a Nyíregyháza MJV Önkormányzata honlapján nyilvánosságra kerüljenek, Továbbá tudomásul veszem, hogyahiányosan kitöltött kérelem érvénytelen, valamint, hogya támogatásban igényeltnél alacsonyabb összeg is megítélhető, Nyilatkozom, hogya 166/2004 (V,21,) Korm. Rendelet alapján az állami sportinformációs rendszer rézére történő adatszolgáltatási kötelezettségemnek eleget teszek, valamint nem esek a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló évi CLXXXI. törvény 6, és 8, -aiban foglalt korlátozás alá. Kérelmemhez mellékletként csatolom az alábbi dokumentumokat: - 30 napnál nem régebbi igazolás a támogatottat nyilvántartó szervezettől a szervezet nyilvántartásban szereplő adatairól - 30 napnál nem régebbi igazolás a köztartozásokra vonatkozóan - aláírási címpéldány másolatban - saját forrás igazolása - de minimis nyilatkozat Név (a kérelmező hivatalos képviselője) : Dátum: november 21, PH, Aláírás (gazdasági ellenjegyző, amennyiben szükséges)

12 F. Nyilatkozat de minimis támogatás igénybevételéről NÉV: Nyírsuli Nyíregyházi Sportszolgáltató Nonprofit Kft. SZÉKHELY: 4400 Nyíregyháza, Sóstói u. 24. ALAPíTÓ OKIRATI CÉGJEGYZÉK SZÁM : VÁLLALKOZÓI IGAZOLVÁNY SZÁMA: ADÓSZÁM: Nyilatkozom, hogy Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottságához benyújtott rendkívüli kérelmem beadását megelőző két pénzügyi évben, illetve a folyamatban lévő pénzügyi év során a) az általam képviselt vállalkozás nem részesült de minimis, azaz csekély összegű támogatásokról szóló rendelet hatálya alá tartozó támogatásban. b) az általam képviselt vállalkozás részesült de minimis, azaz csekély összegű támogatásokról szólórendelet hatálya alá tartozó támogatásban, melynek bruttó támogatás tartalma: Ft, azaz Ft. Tudomásul veszem, hogy Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága által nyújtott támogatáshoz kapcsolódóan jogszabályban előírt külön nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettség terhel. Kelt: Nyíregyháza, november * a megfelelő rész aláhúzandó TÁMOGATÁSIK~RELEMFORMANYOMTATVÁNY Nyíregyháza MJV Önkormányzata Közgyűlésének Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága által kiírt sportkeret támogatáshoz

3. Az Ör. 10. (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

3. Az Ör. 10. (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: NYíREGYHÁZA MEGYE JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 50/2011.(X.16.) önkormányzati rendelete Nyíregyháza Megyei Jogú Város sportjáról szóló 18/2011.(V.29.) önkormányzati rendelet módosításáról Nyíregyháza Megyei

Részletesebben

R E G Y H Á Z A N Y. NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET. Ügyiratszám: 12.312-S9/2013.XIV.

R E G Y H Á Z A N Y. NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET. Ügyiratszám: 12.312-S9/2013.XIV. NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA n. POLGÁRMESTERI KABINET 4401 NYíRF GYHÁZA. KOSSUTH ÜR l. Pf.: 83. TELEFON: 436 42 524 544; FAX; +36 42311041 E MAIL: POLGAI1MESTERIKABINET@NYIRECYHAZA.HU

Részletesebben

Póka Imre (a bizottság tagja) bejelentette érintettségét.

Póka Imre (a bizottság tagja) bejelentette érintettségét. Jegyzőkönyv amely készült a Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottság 2015. november 30-án a Polgármesteri Hivatal Könyvtár szobájában tartott nyílt üléséről. Jelen vannak a jegyzőkönyvhöz mellékelt jelenléti

Részletesebben

Ajánlatkérési dokumentáció

Ajánlatkérési dokumentáció Ajánlatkérési dokumentáció TiszaSzolg 2004 Kft., mint ajánlatkérı által indított nyílt közbeszerzési eljárásban Konténerszállító gépjármő és konténerszállító pótkocsi beszerzése 2009. október - november

Részletesebben

{. L.:-- NYíREGYHÁZA. Ügyiratszám: 66.688-5 /2012.XIV. Ügyintéző: Lápossiné Hornyák Enikő. Tisztelt Bizottság!

{. L.:-- NYíREGYHÁZA. Ügyiratszám: 66.688-5 /2012.XIV. Ügyintéző: Lápossiné Hornyák Enikő. Tisztelt Bizottság! NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-544; FAX: +}6 42 3u-041 E-MAIL: POLGARMESTERIKABINET@NYIREGYHAZA.HU

Részletesebben

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=...

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=... / 21 2012.08.28. 13:21 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: KAPOSVÁR HOKI CLUB SE KHC SE 3 A szakszövetség

Részletesebben

(Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 2.1.2013, 2013/S 1-000782)

(Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 2.1.2013, 2013/S 1-000782) 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:45985-2013:text:hu:html HU-Budapest: Projektfelügyeleti szolgáltatások, kivéve az építési munkák felügyeletét 2013/S 030-045985

Részletesebben

ÖSSZESÍTŐ ADATLAP. A kérelmező szervezet teljes neve: Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete

ÖSSZESÍTŐ ADATLAP. A kérelmező szervezet teljes neve: Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete Ügyiratszám 1 : Érkezett 1 : ÖSSZESÍTŐ ADATLAP 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete A kérelmező szervezet rövidített neve: TFSE Gazdálkodási

Részletesebben

CIVIL AKTUÁLIS FELADATOK

CIVIL AKTUÁLIS FELADATOK A Nemzeti Művelődési Intézet és a Civil Információs Centrumot működtető ÉLÉSTÁR Egyesülettel partnerségben CIVIL AKTUÁLIS FELADATOK CIVIL SZAKMAI INFORMÁCIÓS NAP Balatonszentgyörgy, IKSZT, NMI A CIVIL

Részletesebben

KÖZÉPTÁVÚ T ESTNEVELÉSI ÉS SPORTFEJLESZTÉSI KONC EPCIÓJA

KÖZÉPTÁVÚ T ESTNEVELÉSI ÉS SPORTFEJLESZTÉSI KONC EPCIÓJA SIMONTORNYA s VÁROS KÖZÉPTÁVÚ TESTNEVELÉSI ÉS SPORTFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓJA 2009-2013 1 Simontornya Város Középtávú Testnevelési és Sportfejlesztési Koncepciója 2009-2013 BEVEZETÉS A sporttevékenység fontosságát

Részletesebben

1 / 19 2013.10.28. 21:38

1 / 19 2013.10.28. 21:38 1 / 19 2013.10.28. 21:38 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Balmaz Utánpótlás Kézilabda Egyesület BUKE 2 Gazdálkodási formakód:

Részletesebben

OTP Fáy András ALAPÍTVÁNY 1051 Budapest, Nádor utca 16. Adószám:18014008-1-41 Nyilvántartási száma: 01-01-0003024 KÖZHASZNÚSÁGI BESZÁMOLÓ 2014. Budapest, 2015. május 15. TARTALOM I. Az Alapítvány 2014.

Részletesebben

II. modul Civil szervezetek gazdálkodása, könyvvezetési, beszámolási és adózási szabályok

II. modul Civil szervezetek gazdálkodása, könyvvezetési, beszámolási és adózási szabályok CIVIL SZERVEZETEK MEGÚJULÓ MŰKÖDÉSI KÖRNYEZETE TANANYAG kézirat II. modul Civil szervezetek gazdálkodása, könyvvezetési, beszámolási és adózási szabályok Írta: Gottgeisl Rita Láng Noémi Készült az Emberi

Részletesebben

http://kezikerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=2

http://kezikerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=2 1 / 11 2012. 05. 31. 23:01 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZİ ADATAI A kérelmezı szervezet teljes neve: A kérelmezı szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület

Részletesebben

Beszámoló a családsegítő szolgálat 2014 évi munkájáról

Beszámoló a családsegítő szolgálat 2014 évi munkájáról Beszámoló a családsegítő szolgálat 2014 évi munkájáról Az Útkeresés Segítő Szolgálat az alapító okiratában foglaltaknak megfelelően a 85324-4 szakfeladat számon működteti a családsegítést, mint önálló

Részletesebben

V. A Kormány tagjainak rendeletei

V. A Kormány tagjainak rendeletei 1828 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2014. évi 13. szám V. A Kormány tagjainak rendeletei A belügyminiszter 3/2014. (I. 31.) BM rendelete a 2007 2013 közötti programozási időszakban a Szolidaritási programokból

Részletesebben

HU-Eger: Építési munkák 2010/S 130-198916 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Építési beruházás

HU-Eger: Építési munkák 2010/S 130-198916 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Építési beruházás 1/13 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:198916-2010:text:hu:html HU-Eger: Építési munkák 2010/S 130-198916 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Építési beruházás I. SZAKASZ:

Részletesebben

Részvételi felhívás/eu/2011.08.19. EUHL

Részvételi felhívás/eu/2011.08.19. EUHL A Miskolctapolcai Strandfürdő II. üteméhez kapcsolódó tervezési és szaktanácsadói szolgáltatások ellátása vállalkozási szerződés keretében részvételi felhívás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/101 Beszerzés

Részletesebben

be/sfphpm01-10637/2015/mlsz

be/sfphpm01-10637/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Tápiószőlősi Községi Sport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve TKSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 60908 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Önkormányzati Rendeletek Tára

Önkormányzati Rendeletek Tára Tiszaföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2013. (I. 31.) önkormányzati rendelete a helyi sport Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 2/2013.(I.31.)

Részletesebben

HASZNOS TUDNIVALÓK. a 2016. január 1-től érvényes egyes fixösszegű ellátásokról, adó- és tb-törvények fontosabb változásairól

HASZNOS TUDNIVALÓK. a 2016. január 1-től érvényes egyes fixösszegű ellátásokról, adó- és tb-törvények fontosabb változásairól HASZNOS TUDNIVALÓK a 2016. január 1-től érvényes egyes fixösszegű ellátásokról, adó- és tb-törvények fontosabb változásairól A munkajog területén 2014 2015 2016 Minimálbér (Ft/hó) bruttó összege 101.500,-

Részletesebben

Hajdúszoboszlói kistérség Foglalkoztatási Stratégia FOGLALKOZTATÁSRA A HAJDÚSZOBOSZLÓI KISTÉRSÉGBEN TÁMOP-1.4.4-08/1-2009-0016 2010.

Hajdúszoboszlói kistérség Foglalkoztatási Stratégia FOGLALKOZTATÁSRA A HAJDÚSZOBOSZLÓI KISTÉRSÉGBEN TÁMOP-1.4.4-08/1-2009-0016 2010. A TURISZTIKAI VONZERŐ FELHASZNÁLÁSA FOGLALKOZTATÁSRA A HAJDÚSZOBOSZLÓI KISTÉRSÉGBEN FOGLALKOZTATÁSI STRATÉGIA TÁMOP-1.4.4-08/1-2009-0016 2010. NOVEMBER MEGAKOM Stratégiai Tanácsadó Iroda, 2010. 1 Tartalomjegyzék

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség STRANDLABDARÚGÓ NEMZETI BAJNOKSÁG I. OSZTÁLY NB I. férfi felnőtt strandlabdarúgó bajnokság versenykiírása 2015. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa...

Részletesebben

be/sfphpm01-09397/2015/mlsz

be/sfphpm01-09397/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Simontornyai Torna Club 22 A kérelmező szervezet rövidített neve STC 22 Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1738 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. XVI. kerületi családi házak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatására

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. XVI. kerületi családi házak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatására PÁLYÁZATI FELHÍVÁS XVI. kerületi családi házak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatására Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselő-testülete a XVI. kerületi

Részletesebben

1 / 11 2014.10.31. 12:35

1 / 11 2014.10.31. 12:35 1 / 11 2014.10.31. 12:35 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Városi Kézilabda Klub Nyírbátor VKK Nyírbátor 2 Gazdálkodási formakód:

Részletesebben

be/sfp-09450/2015/mlsz

be/sfp-09450/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Etyek Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Etyek SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 600 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

HELYI TANTERV A SZAKKÖZÉPISKOLA 0. ÉVFOLYAMA SZÁMÁRA TESTNEVELÉS TANTÁRGY

HELYI TANTERV A SZAKKÖZÉPISKOLA 0. ÉVFOLYAMA SZÁMÁRA TESTNEVELÉS TANTÁRGY HELYI TANTERV A SZAKKÖZÉPISKOLA 0. ÉVFOLYAMA SZÁMÁRA TESTNEVELÉS TANTÁRGY Heti óraszám: 5 óra TANANYAG KIVÁLASZTÁS: Kerettanterv a Szakközépiskolák számára, az EMMI 51/2012. számú rendelete alapján. Készítette:

Részletesebben

http://kosarkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=piszk

http://kosarkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=piszk Page 1 of 18 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: 521 Szentendrei Kosárlabda Sport Egyesület SZKSE 3 A szakszövetség

Részletesebben

HÍRLEVÉL. A Zala Megyei Civil Információs Centrum 74. hírlevele érkezett Önhöz, melyet honlapunkon is megtekinthet.

HÍRLEVÉL. A Zala Megyei Civil Információs Centrum 74. hírlevele érkezett Önhöz, melyet honlapunkon is megtekinthet. HÍRLEVÉL Kedves Olvasó! A Zala Megyei Civil Információs Centrum 74. hírlevele érkezett Önhöz, melyet honlapunkon is megtekinthet. Rendszeresen küldünk hírlevelet országos és megyei civil aktualitásokról,

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testülete. k ö z m e g h a l l g a t á s t

M E G H Í V Ó. Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testülete. k ö z m e g h a l l g a t á s t M E G H Í V Ó Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testülete k ö z m e g h a l l g a t á s t tart szelektív hulladékgyűjtés témában. A közmeghallgatás helye:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága 2014. április 23-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága 2014. április 23-i ülésére Iktató szám: Sz-199/2014 Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Humán Ügyek Bizottsága ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága 2014. április 23-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette:

Részletesebben

8.szám 2. TARTALOMJEGYZÉK

8.szám 2. TARTALOMJEGYZÉK 8.szám 2. TARTALOMJEGYZÉK I. MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK RENDELETEI 9-23. oldal II. MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK HATÁROZATAI 24-59. oldal III. BIZOTTSÁGOK ÁLTAL HOZOTT HATÁROZATOK

Részletesebben

Pilis Nagyközség Önkormányzatának Szociális Szolgáltatástervezési Koncepciója. Tartalomjegyzék. Bevezetés...2. o.

Pilis Nagyközség Önkormányzatának Szociális Szolgáltatástervezési Koncepciója. Tartalomjegyzék. Bevezetés...2. o. 1 Pilis Nagyközség Önkormányzatának Szociális Szolgáltatástervezési Koncepciója Tartalomjegyzék Bevezetés...2. o. I. Pilis Nagyközség szociális helyzetképe...2-5.o. II. Pilis Nagyközség szociális feladat

Részletesebben

be/sfphpm01-10528/2015/mlsz

be/sfphpm01-10528/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bükkszentkereszti Sportkör A kérelmező szervezet rövidített neve Bükkszentkereszti SK. Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 157 A kérelmező

Részletesebben

A KE02938/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete

A KE02938/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Oldalszám: 1 A KE02938/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Kérelem száma: KE02938/2014/MVLSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: Angyalföldi Sportiskola

Részletesebben

10/2015. sz. jegyzőkönyv

10/2015. sz. jegyzőkönyv 10/2015. sz. jegyzőkönyv Készült: az Alsózsolcai Közösségi Ház és Könyvtárban megtartott munkaterv szerinti képviselő-testületi ülésről, mely 2015. május 28-án 17 óra 00 perckor kezdődött. Jelen vannak:

Részletesebben

be/sfp-8756/2015/mlsz

be/sfp-8756/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Zalaegerszegi BECSALI TUNGSRAM Lakóterületi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Z.BECSALI TUNGSRAM LSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági

Részletesebben

Stroke napja sajtófigyelés

Stroke napja sajtófigyelés Stroke napja sajtófigyelés STROKE napja 2009 Rajzpályázat 2009. április 20. sulinet.hu A tavalyi évhez hasonlóan a Magyar Stroke Társaság égisze alatt a Városligetben megrendezésre kerül a Stroke napja.

Részletesebben

Hírlevél. Pályázati útmutató LEADER pályázók részére 2. LEADER pályázathoz csatolandó mellékletek

Hírlevél. Pályázati útmutató LEADER pályázók részére 2. LEADER pályázathoz csatolandó mellékletek Hírlevél Pályázati útmutató LEADER pályázók részére 2. LEADER pályázathoz csatolandó mellékletek 2458 Kulcs, Rákóczi u. 139. tel.:25/252-752 email:info@mezofoldihid.hu www.mezofoldihid.hu LEADER pályázathoz

Részletesebben

Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottsága 2010. június 22-i ülésére

Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottsága 2010. június 22-i ülésére Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottsága 2010. június 22-i ülésére EÜ. Tárgy: Lajosmizse Város Önkormányzata Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézménye

Részletesebben

NEFMI pályázati felhívás. az Év kórháza 2011 cím elnyerésére

NEFMI pályázati felhívás. az Év kórháza 2011 cím elnyerésére NEFMI pályázati felhívás az Év kórháza 2011 cím elnyerésére A Nemzeti Erőforrás Minisztérium nyilvános pályázatot hirdet az Év kórháza 2011 cím elnyerésére. 1. A pályázat célja Elismerésben részesíteni

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP. Pályázati alap megnevezése:

PÁLYÁZATI ADATLAP. Pályázati alap megnevezése: PÁLYÁZATI ADATLAP Pályázati alap megnevezése: 1. A pályázó adatai: Megnevezése (neve): Adószáma: A pályázó számlaszáma: A pályázó székhelye: Telefonszáma/fax: E-mail: Pályázó szervezeti, működési formája:

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ 1. KÖTET

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ 1. KÖTET Kiskunhalas Város Önkormányzata Magyarország HU 6400 Kiskunhalas, Hősök tere Tel: 06-77/523-131 Fax: 06-77/523-154 E-mail: varosfejl@kiskunhalas.hu AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ 1. KÖTET Megbízási szerződés keretében

Részletesebben

be/sfp-4204/2015/mkosz

be/sfp-4204/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Herceghalmi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve HHSE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség versenyrendszerében

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2010. december 10. (péntek) napjára de. 8.00 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. I. N y i l v á n o s ü l é s

M E G H Í V Ó. 2010. december 10. (péntek) napjára de. 8.00 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. I. N y i l v á n o s ü l é s BALMAZÚJVÁROS VÁROS POLGÁRMESTERE M E G H Í V Ó Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselı-testületének Szervezeti és Mőködési Szabályzatáról szóló 16/2010. (XI. 25.) sz. rendelete 4. (1) bekezdése alapján

Részletesebben

be/sfp-08285/2015/mlsz

be/sfp-08285/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Nemesnádudvari Községi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve NKSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2135 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-03453/2015/mksz

be/sfphpm01-03453/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Holler Utánpótlás Nevelési és Felnőtt Club A kérelmező szervezet rövidített neve Holler UFC Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Megye Áfa levonásra

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Hőcserélő egység, légkondicionáló, hűtő- és szűrőberendezés 2014/S 057-096119. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Magyarország-Budapest: Hőcserélő egység, légkondicionáló, hűtő- és szűrőberendezés 2014/S 057-096119. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban 1/10 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:96119-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Hőcserélő egység, légkondicionáló, hűtő- és szűrőberendezés 2014/S 057-096119

Részletesebben

be/sfp-08089/2015/mlsz

be/sfp-08089/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Abaliget Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Abaliget Sportegyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3170 A kérelmező

Részletesebben

be/sfphpm01-03491/2015/mksz

be/sfphpm01-03491/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Veszprémi Kézilabda Korlátolt Felelősségű Társaság A kérelmező szervezet rövidített neve Veszprémi Kézilabda Kft Gazdálkodási formakód 113 Bajnoki osztály:

Részletesebben

Elıterjesztés Szécsény Város Önkormányzat gazdasági programjának elfogadására

Elıterjesztés Szécsény Város Önkormányzat gazdasági programjának elfogadására Elıterjesztés Szécsény Város Önkormányzat gazdasági programjának elfogadására Készült: Szécsény Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. április 19-i ülésére. Elıterjesztı: Stayer László polgármester

Részletesebben

23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó - eseményinformáció

23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó - eseményinformáció 23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó - eseményinformáció TERVEZETT A városligeti építkezések ütemének ismeretében, illetve egyéb szempontok miatt változhat! Idıpont: 2016. június 12. Rajt/Cél:

Részletesebben

KÖZZÉTÉTELI LISTA MÓRICZ ZSIGMOND REFORMÁTUS KOLLÉGIUM, GIMNÁZIUM, SZAKKÖZÉPISKOLA ARANY JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA TAGINTÉZMÉNYE

KÖZZÉTÉTELI LISTA MÓRICZ ZSIGMOND REFORMÁTUS KOLLÉGIUM, GIMNÁZIUM, SZAKKÖZÉPISKOLA ARANY JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA TAGINTÉZMÉNYE KÖZZÉTÉTELI LISTA MÓRICZ ZSIGMOND REFORMÁTUS KOLLÉGIUM, GIMNÁZIUM, SZAKKÖZÉPISKOLA ARANY JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA TAGINTÉZMÉNYE 5310 KISÚJSZÁLLÁS KÁLVIN U. 3. JOGSZABÁLYI HÁTTÉR 32/2008. - XI.24. OKM rendelet

Részletesebben

A Budatétényi Kozmutza Flóra Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény. Házirendje

A Budatétényi Kozmutza Flóra Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény. Házirendje A Budatétényi Kozmutza Flóra Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Házirendje 2014 Az intézmény nevelőtestülete elfogadta: 2014. december 10-én Ikt: Budapest,

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE06305/2015/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE06305/2015/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

A kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés Innovatív Intézményekben TÁMOP 3.1.4./08/2-2009-0015

A kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés Innovatív Intézményekben TÁMOP 3.1.4./08/2-2009-0015 A kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés Innovatív Intézményekben TÁMOP 3.1.4./08/2-2009-0015 Boldog gyermekkor, vidám tanulás, biztos munka elérhetősége Tatabánya közoktatási intézményeiben KERTVÁROSI

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. A pályázati kategória kódja: NTP-KKI-16. A meghirdetés dátuma: 2016. március 31.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. A pályázati kategória kódja: NTP-KKI-16. A meghirdetés dátuma: 2016. március 31. PÁLYÁZATI KIÍRÁS A pályázati kategória kódja: A meghirdetés dátuma: 2016. március 31. 1. oldal Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (a továbbiakban: Támogató) megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

Részletesebben

Strandröplabda Magyar Bajnokság 2013. Versenykiírás

Strandröplabda Magyar Bajnokság 2013. Versenykiírás Strandröplabda Magyar Bajnokság 2013 Versenykiírás A Strandröplabda Magyar Bajnokság a Magyar Röplabda Szövetség /továbbiakban MRSZ/ hivatalos országos strandröplabda bajnoksága. Három Mesterversenyből

Részletesebben

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE KÖZÉPISKOLÁK Kőbányai Diáksport Bizottság Kocsis Sándor Sportközpont Fontosabb címek, telefonszámok Általános tudnivalók Versenykiírások Mellékletek Fontosabb kőbányai

Részletesebben

Dorog város stratégiai sportkoncepciója

Dorog város stratégiai sportkoncepciója Dorog város stratégiai sportkoncepciója Készítette: Dorog Város Egyesített Sportintézménye Szekér Zoltán intézményvezető Budapesti Corvinus Egyetem Sportgazdaságtani Kutatóközpont Dr. András Krisztina

Részletesebben

be/sfp-3347/2015/mksz

be/sfp-3347/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Ráckeve Városi Kézilabda Sport Klub A kérelmező szervezet rövidített neve Ráckeve VKSK Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Megye Áfa levonásra

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 244/2011.(XII.15.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 244/2011.(XII.15.) számú. határozata " NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 244/2011.(XII.15.) számú határozata Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata Szolgáltatástervezési Koncepciójának felülvizsgálatáról A Közgyűlés az előterjesztést

Részletesebben

be/sfphpm01-09883/2015/mlsz

be/sfphpm01-09883/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Tác-Csősz Gorsium Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Tác-Csősz GSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 208100 A kérelmező

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában Kérelem száma: KE00192/2013/MJSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: Soproni Jégkorong

Részletesebben

be/sfphpm01-05247/2015/mkosz

be/sfphpm01-05247/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kozármisleny Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve KSE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség versenyrendszerében

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A GOOD IMPACTBEN VALÓ RÉSZVÉTELRE

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A GOOD IMPACTBEN VALÓ RÉSZVÉTELRE PÁLYÁZATI KIÍRÁS A GOOD IMPACTBEN VALÓ RÉSZVÉTELRE Pályázat kiírója, a program megálmodója A Civil Impact Nonprofit Kft-nél partnerségeket hozunk létre: gyümölcsöző, felelős, etikus partnerségeket a fenntarthatóság

Részletesebben

KIVONAT NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. JÚNIUS 23-ÁN MEGTARTOTT MUNKATERV SZERINTI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL

KIVONAT NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. JÚNIUS 23-ÁN MEGTARTOTT MUNKATERV SZERINTI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL KIVONAT NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. JÚNIUS 23-ÁN MEGTARTOTT MUNKATERV SZERINTI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 101/2011.

Részletesebben

be/sfp-11070/2016/mlsz

be/sfp-11070/2016/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve FÉNYESLITKEI SPORTEGYESÜLET A kérelmező szervezet rövidített neve FSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1592 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

Előterjesztés. a Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsághoz a Nyírtramp Sportegyesület rendkívüli támogatási kéreimével kapcsolatos döntésre

Előterjesztés. a Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsághoz a Nyírtramp Sportegyesület rendkívüli támogatási kéreimével kapcsolatos döntésre NYíREGYHÁZA llegyei JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA lgármesteri KABINET.HOI NV(IHG\"!tÁ1A ~:OS5U1H! i n 1.1'1.; Ih. TELEFON: 31>.p >21 544; FAX; T 3641311-('4 l E MAIL: rolgarmc5terimbinet@nyiretylifiza.11u

Részletesebben

1 / 19 2013.04.29. 14:59

1 / 19 2013.04.29. 14:59 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Demecseri Városi Közhasznú Sportegyesület DVKSE 2 Gazdálkodási formakód: Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

Az előterjesztés munkaanyag, ezért az nem tekinthető a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium álláspontjának.

Az előterjesztés munkaanyag, ezért az nem tekinthető a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium álláspontjának. Az előterjesztés munkaanyag, ezért az nem tekinthető a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium álláspontjának. Jelen előterjesztés csak tervezet, amelynek közigazgatási egyeztetése folyamatban van. A

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE00236/2013/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE00236/2013/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

Isaszeg Város Önkormányzata - Villamos energia

Isaszeg Város Önkormányzata - Villamos energia Isaszeg Város Önkormányzata - Villamos energia Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/113 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel

Részletesebben

ÉRDI TARTALOM. 2/2016. (I.28.) önkormányzati rendelet a vállalkozásoknak nyújtandó támogatások feltételrendszeréről...4

ÉRDI TARTALOM. 2/2016. (I.28.) önkormányzati rendelet a vállalkozásoknak nyújtandó támogatások feltételrendszeréről...4 ÉRDI VI. évfolyam. 1. szám 2016. január 28. Érd Megyei Jogú Város hivatalos lapja TARTALOM I. Rendeletek 2 1/2016. (I.28.) önkormányzati rendelet a Közgyűlés bizottsági szervezetének átalakításával érintett

Részletesebben

Magyarország-Nyíregyháza: Földgáz 2015/S 073-128646. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

Magyarország-Nyíregyháza: Földgáz 2015/S 073-128646. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/10 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:128646-2015:text:hu:html Magyarország-Nyíregyháza: Földgáz 2015/S 073-128646 Ajánlati/részvételi felhívás Árubeszerzés 2004/18/EK

Részletesebben

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZOKTATÁSI, FELADAT-ELLÁTÁSI, INTÉZMÉNYHÁLÓZAT-MŰKÖDTETÉSI ÉS -FEJLESZTÉSI TERVE

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZOKTATÁSI, FELADAT-ELLÁTÁSI, INTÉZMÉNYHÁLÓZAT-MŰKÖDTETÉSI ÉS -FEJLESZTÉSI TERVE OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZOKTATÁSI, FELADAT-ELLÁTÁSI, INTÉZMÉNYHÁLÓZAT-MŰKÖDTETÉSI ÉS -FEJLESZTÉSI TERVE 2006-2010 Felülvizsgálat ideje: 2007. december 31. OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZOKTATÁSI,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. október 14-i soros nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. október 14-i soros nyílt üléséről. J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: 2011. október 14-i soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Dr. Sükösd Tamás polgármester Novák-Kovács Zsolt Ferencz Kornél alpolgármester képviselő

Részletesebben

be/sfphpm01-05201/2015/mkosz

be/sfphpm01-05201/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Dunaújvárosi Sárkányok SE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. március 24- i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. március 24- i ülésére ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. március 24- i ülésére Előterjesztés a Lajtha Kft. 2016. évi közművelődési- közhasznú megállapodásáról Jánoshalma Város 2016. évi költségvetésének elfogadását követően

Részletesebben

M E G O L D Ó L A P. Emberi Erőforrások Minisztériuma. Korlátozott terjesztésű!

M E G O L D Ó L A P. Emberi Erőforrások Minisztériuma. Korlátozott terjesztésű! Emberi Erőforrások Minisztériuma Érvényességi idő: az írásbeli vizsga befejezésének időpontjáig A minősítő neve: Rauh Edit A minősítő beosztása: mb. elnökhelyettes M E G O L D Ó L A P szakmai írásbeli

Részletesebben

E pályázati kiírás részét képezi a Pályázati Útmutató 2016, amely letölthető a www.gyomaendrod.hu/hu/civil_palyazatok oldalról.

E pályázati kiírás részét képezi a Pályázati Útmutató 2016, amely letölthető a www.gyomaendrod.hu/hu/civil_palyazatok oldalról. Pályázati kiírás Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyílt pályázatot hirdet a gyomaendrődi sport szervezeteknek a 2016. évi Sport Alapból elnyerhető támogatásra Gyomaendrőd Város Önkormányzatának

Részletesebben

be/sfp-5049/2015/mkosz

be/sfp-5049/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Dombóvári Kosárlabda Suli Közhasznú Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Dombóvári KSKE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai

Részletesebben

be/sfp-09323/2015/mlsz

be/sfp-09323/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Városi Sportegyesület Biharkeresztes A kérelmező szervezet rövidített neve - Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 857 A kérelmező jogállása

Részletesebben

PÁLYÁZAT PATAY ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA NYÍRMADA. Intézményvezető-helyettes (magasabb vezető) beosztás ellátására. Pályáztató:

PÁLYÁZAT PATAY ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA NYÍRMADA. Intézményvezető-helyettes (magasabb vezető) beosztás ellátására. Pályáztató: PÁLYÁZAT PATAY ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA NYÍRMADA Intézményvezető-helyettes (magasabb vezető) beosztás ellátására Pályáztató: Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Vásárosnaményi Tankerülete Pályázó: Fazekas

Részletesebben

Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekvédelmi Intézmény. - Módszertani Központ. étkeztetés szociális alapszolgáltatások

Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekvédelmi Intézmény. - Módszertani Központ. étkeztetés szociális alapszolgáltatások 5. melléklet Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekvédelmi Intézmény - Módszertani Központ étkeztetés szociális alapszolgáltatások SZAKMAI PROGRAMJA 2013 A Miskolc Környéki Önkormányzati

Részletesebben

Pályázati lehetőségek. civil szervezetek részére. 2014. június 17.

Pályázati lehetőségek. civil szervezetek részére. 2014. június 17. BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTI POLGÁRMESTERI HIVATAL POLGÁRMESTERI IRODA EU PROGRAMIRODA Pályázati lehetőségek civil szervezetek részére 2014. június 17. 1173 Budapest, Pesti út 165.; Levélcím:

Részletesebben

Részvételi felhívás a 228/2004. (VII. 30.) Korm.rendelet 74/E. -a alapján lebonyolítandó meghívásos eljárásban

Részvételi felhívás a 228/2004. (VII. 30.) Korm.rendelet 74/E. -a alapján lebonyolítandó meghívásos eljárásban Szám: 30310/1574/2016. ált. Részvételi felhívás a 228/2004. (VII. 30.) Korm.rendelet 74/E. -a alapján lebonyolítandó meghívásos eljárásban 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. Házirend 2013

TARTALOMJEGYZÉK. Házirend 2013 HÁZIREND 2013 TARTALOMJEGYZÉK 1. A Kőkúti Általános Iskola házirendjének célja, feladatai:... 3 2. A házirend hatálya, elfogadása, nyilvánossága:... 3 2.1. Hatálya:... 3 2.2. Elfogadása... 3 2.3. Nyilvánossága:...

Részletesebben

Pályázati lehetőségek. civil szervezetek részére. 2014. május 20.

Pályázati lehetőségek. civil szervezetek részére. 2014. május 20. BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTI POLGÁRMESTERI HIVATAL POLGÁRMESTERI IRODA EU PROGRAMIRODA Pályázati lehetőségek civil szervezetek részére 2014. május 20. 1173 Budapest, Pesti út 165.; Levélcím:

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM BÉRBEADÁSI SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM BÉRBEADÁSI SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM BÉRBEADÁSI SZABÁLYZATA Miskolc 2015. 6.7. sz. Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM BÉRBEADÁSI SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK 321/2015. SZ. HATÁROZATA ALAPJÁN Készült 8

Részletesebben

SZÖVETSÉG AZ IFJÚSÁGÉRT 2012. A FIATALOK ÉS A CSALÁD ÉVE FELHÍVÁS IFJÚSÁGI CIVIL SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA

SZÖVETSÉG AZ IFJÚSÁGÉRT 2012. A FIATALOK ÉS A CSALÁD ÉVE FELHÍVÁS IFJÚSÁGI CIVIL SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA SZÖVETSÉG AZ IFJÚSÁGÉRT 2012. A FIATALOK ÉS A CSALÁD ÉVE FELHÍVÁS IFJÚSÁGI CIVIL SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 2.) megbízásából az NCSSZI

Részletesebben

be/sfphpm01-08073/2015/mlsz

be/sfphpm01-08073/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szigetvári Zrínyi Miklós Sport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Szigetvári Zrínyi Miklós Sport Egyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. május 17-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. május 17-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 141/2012. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. május 17-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Térfelügyeleti rendszer üzemeltetése

Részletesebben

Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00 16.00, péntek: 8.00 12.00 (ebédidő: 12.00 13.00)

Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00 16.00, péntek: 8.00 12.00 (ebédidő: 12.00 13.00) 2016/5. szám (11. hét) 2016. március 18. HÍRLEVÉL 2335 Taksony, Fő út 85. telefon: 24/520-777 fax: 24/520-770 e-mail: onkormanyzat@taksony.hu www.taksony.hu Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00

Részletesebben

vállalkozó (52. 26. pont) e)17

vállalkozó (52. 26. pont) e)17 e)17 a 26.152 vállalkozó: a egyéni az A 170/2011.(VI.21.) számú képviselı-testületi határozat: a.) Balatonkeresztúr Község Önkormányzati Képviselı-testülete a helyi adórendelet felülvizsgálatára vonatkozó

Részletesebben

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2012. október 29-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2012. október 29-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v ALSÓSZÖLNÖK Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. október 29-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Alsószölnök Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Tárgy: Kiskunmajsa Város Önkormányzatának 2011. évi költségvetési koncepciója.

Tárgy: Kiskunmajsa Város Önkormányzatának 2011. évi költségvetési koncepciója. Kiskunmajsa Város Polgármesterétől E l ő t e r j e s z t é s a Képviselő-testület 2010. december 22-i ülésére. Tárgy: Kiskunmajsa Város Önkormányzatának 2011. évi költségvetési koncepciója. Az előterjesztés

Részletesebben

be/sfp-08412/2015/mlsz

be/sfp-08412/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Törökbálinti Focisuli Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve TFSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1275 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE03113/2014/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE03113/2014/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben