A kamara várja az Ügyfeleket a Gazdaság Házába Széchenyi Kártya igényük (új igénylés / meghosszabbítás) regisztrációjára.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A kamara várja az Ügyfeleket a Gazdaság Házába Széchenyi Kártya igényük (új igénylés / meghosszabbítás) regisztrációjára."

Átírás

1 A Széchenyi Kártya a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami támogatásban részesített hitelkonstrukció. Célja, hogy a - pályájuk kezdetén lévő, - de legalább már egy éve működő vagy - akár már régóta tevékenykedő kisvállalkozások, egyéni vállalkozók egyszerűsített eljárással szabad felhasználású, likviditási problémákat kezelő hitelhez jussanak. A kamara várja az Ügyfeleket a Gazdaság Házába Széchenyi Kártya igényük (új igénylés / meghosszabbítás) regisztrációjára. Október elejétől minden résztvevő banknál a Széchenyi Kártya 2 (SZK2) igényelhető, mely az alaptermék továbbfejlesztése: 1./ Eltörlésre került a negyedéves feltöltési kötelezettség. 2./ Egy naptári év lezárt beszámolójával akár 10mFt, míg két év mérlegével a max 25mFt igényelhető 3./ Kettő év futamidő, meghosszabbítható 4./ Állami támogatás 10mFt-ig (kamat- és garanciadíj formájában), minden ig megkötött hitelszerződéshez, a hitel teljes futamidejére 5./ Kedvezményes Vodafone előfizetés és telefon minden SZK2 tulajdonosnak Hitelkeret nagysága: 500 ezer vagy 1 millió Ft és 25 millió Ft között egymilliónként emelkedő Felhasználása: vállalkozás likviditási problémáinak áthidalására, szabad felhasználással Futamidő: Hitel: Hitelszerződés: "1+1" év, azaz: 1 év (365 nap) - az egyéves fordulónap előtti napos időszakban technikai felülvizsgálat (= regisztráció kamaránknál) célja: banki adósminősítés elvégzése, törvényi kötelezettség 2 év - a hitelszerződés futamideje meghosszabbítható - a hitel összege módosítható - az állami támogatás (2% kamat, 50% garanciadíj) a hitelszerződés futamidejére jár Nettó kamat: 11,8% 1 havi BUBOR 9,5% ( BUBOR: Budapest Interbank Offered Rate Jelentése: Budapesti bankközi kamatláb.

2 A Budapesti Értéktőzsde egyik mögöttes terméke, 1 és 3 hónapos értékekkel. Az MNB naponta számolja ki és teszi közzé. + 4,0 % kamatfelár + 0,8 % kezelési ktg - 2,0 % kamattámogatás (10 MFt hitelösszegig) 182. sz. Magyar Közlöny ( ) + a garanciadíj 50%-a A garanciadíj mértéke 1,5% a hitelkeret 80%-ra vetítve. 50%-a állami garanciadíj támogatás. Az állami támogatást meghaladó összeggel a bank csak a hitelkeret megnyitásakor terheli meg a vállalkozás pénzforgalmi bankszámláját, ennek nagyságrendje től ,- Ft-ig terjed. Biztosíték: Hitelgarancia Zrt. (lsd. garanciadíj) és a tulajdonosok / magánszemélyek készfizető kezességvállalása Részvevő bankok: Magyar Külkereskedelmi Bank Zrt. OTP Bank Nyrt ERSTE Bank Nyrt. Volksbank Zrt. társult takarékszövetkezetek A hitel felvételét megkönnyíti, hogy a Hitelgarancia Zrt. nagymértékben, a hitelkeret és kamat összegének 80%- a erejéig készfizető kezességet vállal. A legfeljebb 25 millió forint összegű folyószámla hitelkeretet a programban részt vevő kereskedelmi bankok biztosítják a vállalkozások számára, így a hitelintézeteknek lehetősége lesz rá, hogy megismerjék a vállalkozásokat és ennek alapján a jövőben esetleg más hitelezési és banki termékekkel is segítsék őket szakmai, üzleti céljaik megvalósításában. A vállalkozók szabadon választhatják meg, hogy a konstrukcióban résztvevő hitelintézetek közül melyikhez kívánnak fordulni hiteligénylésükkel. A hitelkeret megnyitásával egy időben a vállalkozások, vállalkozók egy MasterCard Standard típusú bankkártyát kapnak, mellyel bárhol, bármikor igénybe vehetik a részükre megnyitott hitelkeretet fizetés, vásárlás, vagy készpénz felvétel céljára, anélkül, hogy ezen fizetési tranzakciók miatt külön el kellene menniük a számlájukat vezető bankfiókba. A bankok által megnyitott, a Széchenyi Kártyához kapcsolódó pénzforgalmi bankszámláról átutalásokat is lehet kezdeményezni illetve a vállalkozás részére befolyó összegek is jóváírásra kerülhetnek. A bankok a folyószámlához való hozzáférés céljából kényelmes megoldásokat kínálnak a vállalkozóknak elektronikus banki terminálok formájában, melynek igénybe vételével a számlához akár a vállalkozó saját irodájából vagy otthonából is hozzáférhet. A hitelkeret megnyitásakor felmerülő költségek Hitelkeret Első Kártya díja További Társkártyák díja 500e Ft ,- Ft 4.000,- Ft 1-2 MFt között ,- Ft 3-4 MFt között ,- Ft 5-6 MFt között ,- Ft 7-10 MFt között ,- Ft MFt között ,- Ft MFt között ,- Ft MFt között ,- Ft

3 A Hitelgarancia Rt. részére fizetendő garanciadíjak, a Vállalkozások által fizetendő rész és az állami garanciadíj támogatás összege Hitelkeret összege A készfizető kezességvállalás 1,5% díja Állami garanciadíj támogatás Vállalkozások által fizetendő rész FEJÉR MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMAR Szükséges dokumentumok: 1. Társas vállalkozások október elejétıl a Bankok mindegyike csak SZK2-re fogad igénylést. A kétéves kártya az alaptermék továbbfejlesztett változata. A hitel igénybevételének feltétele kamaránkban történı regisztráció. A hitel futamideje meghosszabbítható.

4 KITÖLTENDĐ és eredetiben csatolt iratok, Széchenyi Kártya 2 konstrukció: 1. Igénylési lap Társas Vállalkozások részére 2. Nyilatkozat a konstrukcióban való részvételhez érvényes: tıl 3. Pótlap Igénylési laphoz Társas Vállalk részére 4. Kezesi záradék (tanúk által aláírva) Bank specifikus kérdések 7_sz_kieg_bankspec_2008.pdf OTP Bank egyedi feltételei (érvényes, tıl): - MINDEN benyújtásra kerülı ügylethez kötelezı az OTP saját számlaforgalom igazolása az elızı 12 hónap jóváírási számlaforgalmáról!! - Új igénylés, ill. keretemelési kérelem esetén A hitelkeret megállapítása során kizárólag az OTP Bank Nyrt-nél vezetett folyószámla elızı 12 hónap jóváírási számlaforgalmát lehet figyelembe venni. A hitelkeret összege legfeljebb az elızı 12 havi jóváírási szlaforgalom egy hatoda lehet. - A hitelszerzıdésben az Ügyfélnek (meghosszabbítás/új igénylés/keretemelés) a hitelkeret hatszorosára vonatkozó jóváírási számlaforgalmat kell vállalnia a hitelösszeg nagyságától függetlenül. APEH által kiállított 30 napnál nem régebbi dátumú papír alapú- adóigazolás eredeti példánya, mely tanúsítja, hogy a Vállalkozásnak nincs lejárt adótartozása és az adózó kérelmére tartalmazza továbbá a társasági adóbevallás vagy EVA bevallás Üzletszabályzat melléklete szerinti adatait. 2. EREDETIBEN BEMUTATANDÓ és 2 pld. másolatban csatolandó iratok: 1. személyazonosító okirat lakcímkártya adókártya A Nyilatkozatot és igénylési lapot aláíró személy(ek)tıl és a kezestıl egyaránt (ezeket az iratokat a Regisztráló Irodában másoljuk le, azért, mert a másolatok az eredetivel megegyezı hitelesítéssel kerülnek a bankba 2. Utolsó, egységes szerkezetbe foglalt társasági szerzıdés, alapító okirat, az aláíró(k) aláírási címpéldánya(i) július 1-tıl a cég bejegyzése (változásbejegyzése) iránti kérelmet elektronikus úton kell benyújtani (2006. évi V.tv 36. (1)). Azaz az Ügyfélnek/ jogi képviselıjének es3 formátumban kell megküldenie a cégkivonat szerinti utolsó egységes szerkezető társasági szerzıdést: a változás bejegyzést és a kapcsolódó dokumentumokat e-szignó ellenırzés céljából (gyongyi.szabados@fmkik.hu címre). 3. Cégkivonat 30 napnál nem régebbi, 6 hónapon belüli változás esetén az erre vonatkozó végzés (Kedvezményesen beszerezhetı IM-Online cégkivonat a Regisztráló Irodában, lehívása 6 hónapon belüli tulajdonosváltozás ellenırzése miatt- kötelezı) Amennyiben az ügylet kezese a kapcsolt vállalkozás tulajdonosai közül kerül ki, a kapcsolt vállalkozás cégkivonata. 4. El nem bírált cégbírósági kérelmek és a kapcsolódó dokumentumok a) Meghosszabbítás/keretcsökkentés, ill. futamidı végén történı keretemelés esetén befogadható az igénylés el nem bírált cégbírósági kérelemmel kivéve, ha a változásbejegyzés tulajdonosváltozással kapcsolatos (ez esetben meg kell várni a változás elbírálását és hatálybalépését ezen feltétele alól indokolt esetben a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. és a Bank együttesen felmentést adhat).

5 Kizárt az igénylés befogadása abban az esetben is, ha a változás vezetı tisztségviselıi, ügyvezetıi posztjával kapcsolatos. b) Új vagy ismételt igénylés ill. futamidı közbeni keretemelés esetén nem fogadható be igénylés el nem bírált cégbírósági kérelemmel. 5. Pénzforgalmi bankszámlakivonat (30 napnál nem régebbi) (Az igazolás akkor szükséges, ha nem a szlavezetı Bankhoz kerül benyújtásra az Igénylési lap) 6. Érdekvédelmi vagy társult szervezeti tagság esetén a Szervezet igazolása, mely tanúsítja, hogy a Vállalkozás a Szervezet tagja és nincs tagdíjhátraléka. Szervezeti tag Vállalkozások részére a regisztráció kedvezményes Pénzügyi beszámoló az utolsó lezárt év számviteli törvénye szerint mft-os igénylés esetén legalább két lezárt, teljes naptári (2X365 nap) éves gazdálkodói múltra vonatkozó végleges beszámoló (Cégbírósági érkeztetıvel ellátva vagy ajánlott tértivevény másolatát mellékelve, a ragszámot a mérlegen kérjük feltüntetni, cégszerően aláírni.) mérleg, eredménykimutatás / eredménylevezetés, az azt alátámasztó fıkönyvi kivonat (2 pld) cégszerően aláírva az összesítı oldalon kiegészítı melléklet könyvvizsgálói jelentés amennyiben elıírás (kivéve jogi személyiséggel nem rendelkezı bevételi nyilvántartást vezetı EVA-s vállalkozások) Tárgynegyedév fıkönyvi kivonata (2 pld) cégszerően aláírva negyedévet követı 20. naptól kötelezı (kivéve jogi személyiséggel nem rendelkezı, bevételi nyilvántartást vezetı EVA-s vállalkozások) EVA-s vállalkozások esetén az EVA bevallás a két utolsó lezárt üzleti évrıl. 8. elızı 12 havi számlaforgalom igazolás 6-10 mft hitelkeret igénylése esetén háromszoros az igényelt hitelkeret összegére vonatkozóan min mft ötszörös (Az igazolás akkor szükséges, ha nem a számlavezetı Bankhoz kerül benyújtásra az Igénylési lap) OTP Bankba benyújtásra kerülı MINDEN ügylethez kötelezı az OTP elızı 12 hónap jóváírási számlaforgalom igazolása!! A számlaforgalom Széchenyi Kártyát folyósító banknál történı teljesítése a szerzıdés meghosszabbításának kötelezı feltétele. Továbbá, 9. Ingatlan fedezettel jóváhagyott mft közötti meghosszabbítási vagy keretmódosítási kérelem benyújtásakor tulajdoni lap beadása is szükséges. 10. Osztatlan közös tulajdonú ingatlan igénylılapon való feltüntetése esetén Földhivatal által érkeztetett adásvételi szerzıdés.

Széchenyi Kártya2 Hitel igénybevételéhez szükséges dokumentumok

Széchenyi Kártya2 Hitel igénybevételéhez szükséges dokumentumok Széchenyi Kártya2 Hitel igénybevételéhez szükséges dokumentumok A vállalkozás a tagsága szerinti VOSZ vagy a területileg illetékes kereskedelmi és iparkamarák irodáiban (regisztráló irodák) igényelheti

Részletesebben

Széchenyi Forgóeszközhitel igénybevételéhez szükséges dokumentumok

Széchenyi Forgóeszközhitel igénybevételéhez szükséges dokumentumok Széchenyi Forgóeszközhitel igénybevételéhez szükséges dokumentumok A vállalkozás a tagsága szerinti VOSZ vagy a területileg illetékes kereskedelmi és iparkamarák irodáiban (regisztráló irodák) igényelheti

Részletesebben

2. A vállalkozás gazdálkodásával kapcsolatos dokumentumok

2. A vállalkozás gazdálkodásával kapcsolatos dokumentumok A fedezetek meglétét igazoló dokumentumok Letéti igazolás, Bankszámlakivonat, Életbiztosítás esetén biztosítási kötvény. Természetes személy igénylő esetén személyazonosító igazolvány és lakcímkártya (ha

Részletesebben

Széchenyi Kártya hitelkonstrukciók

Széchenyi Kártya hitelkonstrukciók Széchenyi Kártya hitelkonstrukciók A Széchenyi Kártya hitelkonstrukciók a már működő mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv-k) részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami kamat- és kezességi

Részletesebben

Vállalkozásfinanszírozás Gazdaság Háza, 2013.04.10. Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001

Vállalkozásfinanszírozás Gazdaság Háza, 2013.04.10. Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 Vállalkozásfinanszírozás Gazdaság Háza, 2013.04.10. Forrás hitelcél összhang, Hiteltípusok Folyószámlahitel szabad felhasználással Tartós forgóeszköz hitel Beruházási hitel Szabad felhasználású és önerő

Részletesebben

A Széchenyi Forgóeszközhitel biztosítékai

A Széchenyi Forgóeszközhitel biztosítékai A Széchenyi Forgóeszközhitel biztosítékai Magánszemély készfizetı kezességvállalása Egyéni Vállalkozók ill. Társas Vállalkozások esetén nagykorú, egyéni vállalkozótól különbözı - magyar állampolgár vagy

Részletesebben

SZÉCHENYI FORGÓESZKÖZHITEL 1

SZÉCHENYI FORGÓESZKÖZHITEL 1 SZÉCHENYI FORGÓESZKÖZHITEL 1 A Széchenyi Forgóeszközhitel igénylésére a 2004. évi XXXIV. Kis- és Középvállalkozásokról szóló törvény szerint az alábbi feltételeknek megfelelő vállalkozások jogosultak:

Részletesebben

A hitelkeret teljes összegének visszafizetése a szerződés lejáratának napján esedékes.

A hitelkeret teljes összegének visszafizetése a szerződés lejáratának napján esedékes. A már működő mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami kamat- és kezességi díjtámogatásban részesített hitelkonstrukció, amely a legkedvezőbb lehetőség vállalkozása

Részletesebben

Függelék (a Függelékben alkalmazott fejezetszámok megfelelnek az Eljárásrendben szereplıknek)

Függelék (a Függelékben alkalmazott fejezetszámok megfelelnek az Eljárásrendben szereplıknek) Függelék (a Függelékben alkalmazott fejezetszámok megfelelnek az Eljárásrendben szereplıknek) B./ Széchenyi Forgóeszközhitelre vonatkozó speciális elıírások 1.2. Széchenyi Forgóeszközhitel igényléséhez

Részletesebben

AKTÍV ÜZLETÁG VÁLLALKOZÓI HITELEK

AKTÍV ÜZLETÁG VÁLLALKOZÓI HITELEK AKTÍV ÜZLETÁG VÁLLALKOZÓI HITELEK Vállalkozói hitelek kondíciói II.a. Vállalkozói hitelek kondíciói Hítel típusa Vállalkozói hitelek (saját forrású) (forgóeszköz hitel, beruházási hitel, folyószámla hitel,

Részletesebben

A hitelkeret teljes összegének visszafizetése a szerződés lejáratának napján esedékes.

A hitelkeret teljes összegének visszafizetése a szerződés lejáratának napján esedékes. A már működő mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami kamat- és kezességi díjtámogatásban részesített hitelkonstrukció, amely a legkedvezőbb lehetőség vállalkozása

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ SZÉCHENYI KÁRTYA FOLYÓSZÁMLAHITEL (Érvényes: 2012.07.01-től)

TÁJÉKOZTATÓ SZÉCHENYI KÁRTYA FOLYÓSZÁMLAHITEL (Érvényes: 2012.07.01-től) TÁJÉKOZTATÓ SZÉCHENYI KÁRTYA FOLYÓSZÁMLAHITEL (Érvényes: 2012.07.01-től) A Széchenyi Kártya továbbra is a legkedvezőbb lehetőség vállalkozása átmeneti pénzügyi gondjainak megoldására. A Széchenyi Kártya

Részletesebben

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ MKB Széchenyi Kártya Program termékei Érvényes: 2013. szeptember 12.-től Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Éven belüli finanszírozási igényeit könnyen, gyorsan szeretné megoldani? Igényelje

Részletesebben

Függelék (a Függelékben alkalmazott fejezetszámok megfelelnek az Eljárásrendben szereplıknek)

Függelék (a Függelékben alkalmazott fejezetszámok megfelelnek az Eljárásrendben szereplıknek) Függelék (a Függelékben alkalmazott fejezetszámok megfelelnek az Eljárásrendben szereplıknek) C./ Széchenyi Beruházási Hitelre vonatkozó speciális elıírások 1.2. Széchenyi Beruházási hitel igényléséhez

Részletesebben

HIRDETMÉNY 2/2019. Vállalkozóknak szóló kivonata

HIRDETMÉNY 2/2019. Vállalkozóknak szóló kivonata HIRDETMÉNY 2/209. Vállalkozóknak szóló kivonata AGRÁR SZÉCHENYI KÁRTYA HITEL Érvényes 209. január 0-től I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési díj Bankon

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Forgalmazott termékek. A Polgári Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Agrár Széchenyi-Kártya alkalmazott kondíciókról

HIRDETMÉNY. Forgalmazott termékek. A Polgári Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Agrár Széchenyi-Kártya alkalmazott kondíciókról HIRDETMÉNY Forgalmazott termékek A Polgári Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Agrár Széchenyi-Kártya alkalmazott kondíciókról Érvényes: 2019.március 05. A hirdetmény közzététele: 2019.március 05. I. Az

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2017. december 11-től I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési díj Bankon kívüli papíralapú

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Forgalmazott termékek. A Polgári Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Agrár Széchenyi-Kártya alkalmazott kondíciókról

HIRDETMÉNY. Forgalmazott termékek. A Polgári Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Agrár Széchenyi-Kártya alkalmazott kondíciókról HIRDETMÉNY Forgalmazott termékek A Polgári Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Agrár Széchenyi-Kártya alkalmazott kondíciókról Érvényes: 2018.szeptember 24. A hirdetmény közzététele: 2018. szeptember 21.

Részletesebben

H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A. Hatályos: március 6.-tól

H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A. Hatályos: március 6.-tól 3. sz. melléklet H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2017. március 6.-tól I. Az Agrár Széchenyi Kártyához kapcsolódó számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel

Részletesebben

H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A. Hatályos: november 15-tól

H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A. Hatályos: november 15-tól H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2017. november 15-tól I. Az Agrár Széchenyi Kártyához kapcsolódó számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi

Részletesebben

HIRDETMÉNY 15/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata Széchenyi Kártya

HIRDETMÉNY 15/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata Széchenyi Kártya HIRDETMÉNY 15/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata Széchenyi Kártya SZÉCHENYI KÁRTYA Érvényes 2015. július 01-től I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 07. december -től I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Havi számlavezetési díj Bankon kívüli papíralapú forint átutalási Bankon kívüli elektronikus

Részletesebben

HIRDETMÉNY 4/2018. Vállalkozóknak szóló kivonata Széchenyi Kártya

HIRDETMÉNY 4/2018. Vállalkozóknak szóló kivonata Széchenyi Kártya HIRDETMÉNY 4/2018. Vállalkozóknak szóló kivonata Széchenyi Kártya SZÉCHENYI KÁRTYA Érvényes 2018. július 01-től I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési

Részletesebben

I. Széchenyi Forgóeszközhitel

I. Széchenyi Forgóeszközhitel XXXIX./B KONDÍCIÓS LISTA SZÉCHENYI PROGRAM HITELEK Érvényes: 2015. augusztus 14-étől I. Széchenyi Forgóeszközhitel Kamat (évi) 1 havi BUBOR + 5% Kezelési költség, kamat módjára számítandó (évi) Állami

Részletesebben

Ügyféltájékoztató. A Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram II. refinanszírozási hitelkonstrukcióról kisvállalatok részére

Ügyféltájékoztató. A Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram II. refinanszírozási hitelkonstrukcióról kisvállalatok részére Ügyféltájékoztató A Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram II. refinanszírozási hitelkonstrukcióról kisvállalatok részére Jelen ügyféltájékoztató célja, hogy az ügyfelei számára az MKB Bank Zrt. összefoglaló

Részletesebben

H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A. Hatályos: február 01-től (A változások a szövegben eltérő háttérrel kiemelve.

H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A. Hatályos: február 01-től (A változások a szövegben eltérő háttérrel kiemelve. H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2018. február 01-től (A változások a szövegben eltérő háttérrel kiemelve.) I. Az Agrár Széchenyi Kártyához kapcsolódó számlavezetéssel

Részletesebben

Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2018. április 1-től I. Az Agrár Széchenyi Kártyához kapcsolódó számlavezetéssel kapcsolatos díjak Havi számlavezetési díj Megnevezés

Részletesebben

Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2017. november 15-től I. Az Agrár Széchenyi Kártyához kapcsolódó számlavezetéssel kapcsolatos díjak Havi számlavezetési díj Megnevezés

Részletesebben

H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A. Hatályos: augusztus 13-tól

H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A. Hatályos: augusztus 13-tól H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2018. augusztus 13-tól I. Az Agrár Széchenyi Kártyához kapcsolódó számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség

Részletesebben

HV-2/2018. H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A. Hatályos: április 01. naptól

HV-2/2018. H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A. Hatályos: április 01. naptól HV-2/2018. H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2018. április 01. naptól I. Az Agrár Széchenyi Kártyához kapcsolódó számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2017. július 3-tól I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Havi számlavezetési díj Bankon kívüli papíralapú forint átutalási Bankon kívüli elektronikus

Részletesebben

H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A. Hatályos: tól

H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A. Hatályos: tól H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2017.03.06-tól I. Az Agrár Széchenyi Kártyához kapcsolódó számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2018. január 11-től Havi számlavezetési díj I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Bankon kívüli papíralapú

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2018. január 05-től I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési díj Bankon kívüli papíralapú

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Buda Regionális Bank Zrt. 2053 Herceghalom, Zsámbéki u. 3 Telefon: +36-22-350-462 www.brbbank.hu kozpont@brbbank.hu H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2014. február 28. napjától

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: November 15-től

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: November 15-től H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2017. November 15-től I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Havi számlavezetési díj Bankon kívüli papíralapú forint átutalási Bankon kívüli

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2018. január 05-től I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési díj Bankon kívüli papíralapú

Részletesebben

HV-1/2018. H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

HV-1/2018. H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A HV-1/2018. H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2018. április 01-től I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési díj Bankon kívüli

Részletesebben

Hitelkeret bírálati díj (bruttó) További kártyák (társkártya) kártya-kibocsátási díja / db. bírálati díj (bruttó)

Hitelkeret bírálati díj (bruttó) További kártyák (társkártya) kártya-kibocsátási díja / db. bírálati díj (bruttó) AGRÁR SZÉCHENYI KÁRTYA KONDÍCIÓI 1. Bírálati díj 1 / éves Hatályos: 2017. március 6-át követően létrejött új, ismételt, meghosszabbítás és keretemelés igényléstípusú hitelszerződések esetén (azok adatszolgáltatási

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I K Á R T Y A Hatályos: 2018. április 1től Havi számlavezetési díj I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Bankon kívüli papíralapú forint

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Forgalmazott termékek. A Polgári Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Széchenyi-Kártya alkalmazott kondíciókról

HIRDETMÉNY. Forgalmazott termékek. A Polgári Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Széchenyi-Kártya alkalmazott kondíciókról HIRDETMÉNY Forgalmazott termékek A Polgári Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Széchenyi-Kártya alkalmazott kondíciókról Érvényes: 2019. március 05. A hirdetmény közzététele: 2019. március 05. Havi számlavezetési

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI HITELEK FOLYÓSZÁMLA HITEL HITELKÁRTYA

VÁLLALKOZÓI HITELEK FOLYÓSZÁMLA HITEL HITELKÁRTYA VÁLLALKOZÓI HITELEK FOLYÓSZÁMLA HITEL Kamat* jbk + 3-6% Egyszeri kezelési költség 1-2% Folyósítási jutalék 0,5% Zárlati költség nincs Rendelkezésre tartási jutalék 1% : 12 + 12 hónap *Takarékszövetkezetünk

Részletesebben

S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A S Z É C H E N Y I K Á R T Y A Érvényes: 2017. január 1től I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Havi számlavezetési díj Bankon kívüli papíralapú forint átutalási Bankon kívüli elektronikus forint átutalási

Részletesebben

INAKTÍV NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNYE

INAKTÍV NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNYE INAKTÍV NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNYE A Mátra Takarékszövetkezet, mint a CENTRÁL TAKARÉK Szövetkezet jogelődje által 2017.12.31-ig forgalmazott termékek hirdetményei HV-I-2/2018.sz. H I R D E T

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A 5. számú melléklet Havi számlavezetési díj H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Bankon kívüli papíralapú forint

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2018. augusztus 13-tól I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési díj Bankon kívüli papíralapú

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A 5. számú melléklet Havi számlavezetési díj H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2018. január 01-től I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Bankon

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2018. augusztus 13-tól I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési díj Bankon kívüli papíralapú

Részletesebben

HIRDETMÉNY 14/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata

HIRDETMÉNY 14/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata HIRDETMÉNY 14/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata AGRÁR SZÉCHENYI KÁRTYA HITEL Érvényes 2015. július 01-től I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési díj

Részletesebben

Martonvásár, 2009.04.16. Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság Háza. Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság Háza

Martonvásár, 2009.04.16. Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság Háza. Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság Háza Martonvásár, 2009.04.16. Válságkommunikációs konferencia a Völgy Vidéken Ezt ajánlja a FMKIK: Széchenyi kártya Mikrohitel: Új Mo-, Országos-, Helyi konstrukciók Hiteltanácsadás MFB ÚM Vállalkozásfejlesztési

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: január 1-től

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: január 1-től H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I K Á R T Y A Hatályos: 2016. január 1től I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési díj Bankon kívüli papíralapú forint

Részletesebben

Széchenyi Kártya Egyszerűsített Igénylési Lap Kettős könyvvitelt vezető Társas Vállalkozások/Egyéni cégek részére

Széchenyi Kártya Egyszerűsített Igénylési Lap Kettős könyvvitelt vezető Társas Vállalkozások/Egyéni cégek részére Széchenyi Kártya Egyszerűsített Igénylési Lap Kettős könyvvitelt vezető Társas Vállalkozások/Egyéni cégek részére Iroda tölti ki! Iroda kódja: Ügyirat száma: Előző ügyirat száma: Ügyfélazonosító: Felülvizsgálat

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2016. január 01. I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Havi számlavezetési díj Bankon kívüli papíralapú forint Bankon kívüli elektronikus forint

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 2019. február 28-tól I. Számlavezetéssel kapcsolatos ak Havi számlavezetési Bankon kívüli papíralapú forint átutalási Bankon kívüli elektronikus

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Vállalkozói hitelek esetén alkalmazott kondíciókról. Hatályos: március 01

HIRDETMÉNY. Vállalkozói hitelek esetén alkalmazott kondíciókról. Hatályos: március 01 HIRDETMÉNY Vállalkozói hitelek esetén alkalmazott kondíciókról Hatályos: 2017. március 01 TARTALOMJEGYZÉK 1. KORONA ÁLTALÁNOSAN IGÉNYELHETŐ HITELKONSTRUKCIÓI, VÁLTOZÓ KAMATOZÁSÚ HITELEK (Jogi személyiségű

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ a MAGYAR KÖZÚTI FUVAROZÓK EGYESÜLETE és az ÁLTALÁNOS KÖZLEKEDÉSI HITELSZÖVETKEZET. által közösen bonyolított hitelkonstrukcióról 1.) Visszaigényelhető ÁFA megelőlegezése Az igénybe vehető összeg

Részletesebben

Hitelkeret bírálati díj (bruttó) További kártyák (társkártya) kártya-kibocsátási díja / db. bírálati díj (bruttó)

Hitelkeret bírálati díj (bruttó) További kártyák (társkártya) kártya-kibocsátási díja / db. bírálati díj (bruttó) AGRÁR SZÉCHENYI KÁRTYA KONDÍCIÓI 1. Bírálati díj 1 / éves Hatályos: 2017. március 6-át követően létrejött új, ismételt, meghosszabbítás és keretemelés igényléstípusú hitelszerződések esetén (azok adatszolgáltatási

Részletesebben

H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: március 06-tól. I. Az Agrár Széchenyi Kártya kondíciói

H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: március 06-tól. I. Az Agrár Széchenyi Kártya kondíciói H I R D E T M É N Y Agrár S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A Hatályos: 017. március 06-tól 3. sz. melléklet I. Az Agrár Széchenyi Kártya kondíciói Hatályos: 017. március 6-át követően létrejött új, ismételt,

Részletesebben

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ MKB Széchenyi Kártya Program termékei Érvényes: 2016. május 30.-tól Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Éven belüli finanszírozási igényeit könnyen, gyorsan szeretné megoldani? Igényelje

Részletesebben

AKTÍV ÜZLETÁG VÁLLALKOZÓI HITELEK

AKTÍV ÜZLETÁG VÁLLALKOZÓI HITELEK AKTÍV ÜZLETÁG VÁLLALKOZÓI HITELEK Indoklás: A Takarékszövetkezet a vállalkozói hiteleket tartalmazó Aktív üzletági hirdetményében - 2014. augusztus 25.-i hatállyal - közzéteszi hogy a Bankpénztári POS

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI AKTÍV HIRDETMÉNY

VÁLLALKOZÓI AKTÍV HIRDETMÉNY VÁLLALKOZÓI AKTÍV HIRDETMÉNY I. VÁLLALKOZÁSOK, ALAPÍTVÁNYOK ÉS EGYÉB SZERVEZETEK HITELEI Megnevezés Futamidő Kamat mértéke (%/év)* Esedékesség Forgóeszköz hitel éven belüli Igénylés alapján lejárat 13%

Részletesebben

SZÉCHENYI KÁRTYA PROGRAM A NÉV HITELEZ. Budapest,

SZÉCHENYI KÁRTYA PROGRAM A NÉV HITELEZ. Budapest, SZÉCHENYI KÁRTYA PROGRAM A NÉV HITELEZ Budapest, 2014.03.05. Széchenyi Kártya Program Elemei: Széchenyi Kártya Folyószámlahitel - 2002. szeptember Széchenyi Forgóeszközhitel - 2010. augusztus Széchenyi

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I F O R G Ó E S Z K Ö Z H I T E L. Hatályos: július 3-tól

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I F O R G Ó E S Z K Ö Z H I T E L. Hatályos: július 3-tól H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I F O R G Ó E S Z K Ö Z H I T E L Hatályos: 2017. július 3-tól I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési díj Bankon kívüli

Részletesebben

Az ügyfél által benyújtandó dokumentumok listája az OTP Új Magyarország Forgóeszközhitel esetében

Az ügyfél által benyújtandó dokumentumok listája az OTP Új Magyarország Forgóeszközhitel esetében Az ügyfél által benyújtandó dokumentumok listája az OTP Új Magyarország Forgóeszközhitel esetében Hitelkérelem (A1) A Vállalkozás létét igazoló dokumentumok (A2) A Vállalkozás gazdálkodásával kapcsolatos

Részletesebben

Finanszírozási lehetőségek az UniCredit Banknál

Finanszírozási lehetőségek az UniCredit Banknál Finanszírozási lehetőségek az UniCredit Banknál Feketéné Fábry Anita, Kisvállalati tanácsadó, UniCredit Bank Hungary Zrt. Veszprém, 2015. november 12. Az első lépés: a cél meghatározása Hiteligénylés előtt

Részletesebben

Széchenyi Kártya Egyszerűsített Igénylési Lap Kettős könyvvitelt vezető Társas vállalkozások/egyéni cégek és Egyéb vállalkozások (irodák) 1 részére

Széchenyi Kártya Egyszerűsített Igénylési Lap Kettős könyvvitelt vezető Társas vállalkozások/egyéni cégek és Egyéb vállalkozások (irodák) 1 részére Ügyfél tölti ki! A) A Vállalkozás azonosító adatai 1. A Vállalkozás adatai A Vállalkozás neve 2 A vállalkozás adószáma: A Vállalkozás mely érdekvédelmi szervezet tagja? Statisztikai számjel Széchenyi Kártya

Részletesebben

12-24 hónap (éves felülvizsgálattal) 1 havi BUBOR + 4 % 10 000 000 Ft-ig kamattámogatás mértéke 1% Kamat állami támogatás nélkül (évi)

12-24 hónap (éves felülvizsgálattal) 1 havi BUBOR + 4 % 10 000 000 Ft-ig kamattámogatás mértéke 1% Kamat állami támogatás nélkül (évi) Széchenyi Kártya Folyószámla hitel Hitel összege: Futamidő Kamat állami támogatás nélkül (évi) Kamattámogatás (évi) 1 000 000 Ft 25 000 000 Ft 12-24 hónap (éves felülvizsgálattal) 1 havi BUBOR + 4 % 10

Részletesebben

Széchenyi Kártya igénylési lap Társas Vállalkozások részére

Széchenyi Kártya igénylési lap Társas Vállalkozások részére Széchenyi Kártya igénylési lap Társas Vállalkozások részére Ügyirat száma: Ügyfélazonosító: Iroda kódja: A) A Vállalkozás azonosító adatai Felülvizsgálat Új igénylés Ismételt igénylés 1. A Vállalkozás

Részletesebben

MKB EGYSZEREGY INGATLANFEDEZETŰ FOLYÓSZÁMLAHITEL IGÉNYLÉS

MKB EGYSZEREGY INGATLANFEDEZETŰ FOLYÓSZÁMLAHITEL IGÉNYLÉS I. Igényelt hitel főbb adatai MKB EGYSZEREGY INGATLANFEDEZETŰ FOLYÓSZÁMLAHITEL IGÉNYLÉS Igényelt hitelkeret összege Hitel devizae HUF EUR A hitelkerethez kapcsolódó bankszámla száma Az igényelt hitelkeret

Részletesebben

Széchenyi Kártya Egyszerűsített Igénylési Lap EVA-s / KATA-s Egyéni vállalkozások és Egyéb vállalkozások (nem irodák) 1 részére

Széchenyi Kártya Egyszerűsített Igénylési Lap EVA-s / KATA-s Egyéni vállalkozások és Egyéb vállalkozások (nem irodák) 1 részére Széchenyi Kártya Egyszerűsített Igénylési Lap EVA-s / KATA-s Egyéni vállalkozások és Egyéb vállalkozások (nem irodák) 1 részére Iroda tölti ki! Iroda kódja: Ügyirat száma: Előző ügyirat száma: Ügyfélazonosító:

Részletesebben

Hatályos: 2014. január 01-től

Hatályos: 2014. január 01-től Hatályos: 2014. január 01-től II. GAZDÁLKODÓ SZERVEK HITELEI (HUF): 1. Éven belüli és éven túli lejárat ( maximum 3 év) esetén kamat évi 10,00-15,00 kamat megállapítás: Cenzúra Bizottsági (+,-) döntés

Részletesebben

VÁLLALATI ÜZLETÁGI Aktív Hirdetmény

VÁLLALATI ÜZLETÁGI Aktív Hirdetmény www. tiszantulitakarek.hu VÁLLALATI ÜZLETÁGI Aktív Hirdetmény Vállalkozói forint hitelek kondícióiról Sorszám: 38/2018/I Hatályba lépés: 2018. szeptember 24. Közzététel: 2018. szeptember 21. Indoklás:

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A PROGRAM

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A PROGRAM H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A PROGRAM Hatályos: 2016. július 01-től Tartalom: I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak... 3 II. Széchenyi Kártya... 4 1. A Széchenyi Kártya kondíciói...

Részletesebben

HITEL HIRDETMÉNY önkormányzati ügyfelek részére 1. 1 A 2015. november 01-től szerződött ügyletekre

HITEL HIRDETMÉNY önkormányzati ügyfelek részére 1. 1 A 2015. november 01-től szerződött ügyletekre HITEL HIRDETMÉNY 1 1 A 2015. november 01-től szerződött ügyletekre 1 Tartalom 1. Fogalomtár...3 2. Rulírozó-, és folyószámlahitel (VRULIROZÓ; VFOLYÓSZLA)...5 3. Rövid lejáratú hitel (éven belüli) (FORGÓÉBEL1;

Részletesebben

Széchenyi Kártya Egyszerűsített Igénylési Lap EVA-s/KATA-s Társas Vállalkozások/Egyéni cégek részére

Széchenyi Kártya Egyszerűsített Igénylési Lap EVA-s/KATA-s Társas Vállalkozások/Egyéni cégek részére Ügyfél tölti ki! Széchenyi Kártya Egyszerűsített Igénylési Lap EVA-s/KATA-s Társas Vállalkozások/Egyéni cégek részére Iroda tölti ki! A) Vállalkozás azonosító adatai 1. A Vállalkozás adatai A Vállalkozás

Részletesebben

I. Széchenyi Forgóeszközhitel

I. Széchenyi Forgóeszközhitel XXXIX./B KONDÍCIÓS LISTA SZÉCHENYI PROGRAM HITELEK Érvényes: 2017. április 19-étől I. Széchenyi Forgóeszközhitel Kamat (évi) 1 havi BUBOR + Kezelési költség, kamat módjára számítandó 0,8% (évi) Állami

Részletesebben

I. Széchenyi Forgóeszközhitel

I. Széchenyi Forgóeszközhitel XXXIX./B KONDÍCIÓS LISTA SZÉCHENYI PROGRAM HITELEK Érvényes: 2017. szeptember 25-étől I. Széchenyi Forgóeszközhitel Kamat (évi) 1 havi BUBOR + Kezelési költség, kamat módjára számítandó 0,8% (évi) Állami

Részletesebben

Ügyféltájékoztató. A Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram II. refinanszírozási hitelkonstrukcióról kisvállalatok részére

Ügyféltájékoztató. A Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram II. refinanszírozási hitelkonstrukcióról kisvállalatok részére Ügyféltájékoztató A Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram II. refinanszírozási hitelkonstrukcióról kisvállalatok részére Jelen ügyféltájékoztató célja, hogy az ügyfelei számára az MKB Bank Zrt. összefoglaló

Részletesebben

HIRDETMÉNY A VÁLLALKOZÓI HITELEKRŐL

HIRDETMÉNY A VÁLLALKOZÓI HITELEKRŐL RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY A VÁLLALKOZÓI HITELEKRŐL ÉRVÉNYES: 2015. március 02.-től VÁLLALKOZÓI HITELEK Érvényes a 2015. március 02-től befogadott igénylésekre. : magánszemély által

Részletesebben

A Szatmár-Beregi Takarékszövetkezet hirdetménye vállalkozások, önkormányzatok részére nyújtható hitelekről

A Szatmár-Beregi Takarékszövetkezet hirdetménye vállalkozások, önkormányzatok részére nyújtható hitelekről A Szatmár-Beregi Takarékszövetkezet hirdetménye vállalkozások, önkormányzatok részére nyújtható hitelekről Érvényes: 2013. március 21-től 1. Hitelekre vonatkozó általános díjtételek Díjtétel megnevezése

Részletesebben

Széchenyi Kártya Egyszerűsített Igénylési Lap EVA-s / KATA-s Egyéni Vállalkozások részére

Széchenyi Kártya Egyszerűsített Igénylési Lap EVA-s / KATA-s Egyéni Vállalkozások részére Iroda tölti ki! Széchenyi Kártya Egyszerűsített Igénylési Lap EVA-s / KATA-s Egyéni Vállalkozások részére Iroda kódja: Ügyirat száma: Előző ügyirat száma: Ügyfélazonosító: Felülvizsgálat / előző SZK lejárat

Részletesebben

IGÉNYLÉSI LAP SZÉCHENYI FORGÓESZKÖZ- ÉS /BERUHÁZÁSI HITELHEZ EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE

IGÉNYLÉSI LAP SZÉCHENYI FORGÓESZKÖZ- ÉS /BERUHÁZÁSI HITELHEZ EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE IGÉNYLÉSI LAP SZÉCHENYI FORGÓESZKÖZ- ÉS /BERUHÁZÁSI HITELHEZ EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE Ügylet azonosítója 1 : Ügyfél azonosítója 1 : Hitel típusa: Beruházási Forgóeszköz Igényelt futamidő: hónap Igényelt

Részletesebben

MKB 1X1 FORGÓESZKÖZHITEL PLUSZ IGÉNYLÉS AZ MNB NÖVEKEDÉSI HITELPROGRAM II. (NHP) KERETÉBEN ÉS FELTÉTELEI SZERINT

MKB 1X1 FORGÓESZKÖZHITEL PLUSZ IGÉNYLÉS AZ MNB NÖVEKEDÉSI HITELPROGRAM II. (NHP) KERETÉBEN ÉS FELTÉTELEI SZERINT MKB 1X1 FORGÓESZKÖZHITEL PLUSZ IGÉNYLÉS AZ MNB NÖVEKEDÉSI HITELPROGRAM II. (NHP) KERETÉBEN ÉS FELTÉTELEI SZERINT A jelen Igénylést aláíró Ügyfél (Vállalkozás) igényli az MKB Bank Zrt-től az MKB 1x1 Forgóeszköz

Részletesebben

HIRDETMÉNY VÁLLALKOZÓI FORINT ALAPÚ HITELEK. Érvényes 2015. április 01.

HIRDETMÉNY VÁLLALKOZÓI FORINT ALAPÚ HITELEK. Érvényes 2015. április 01. 8700 Marcali, Rákóczi u. 16. 1 HIRDETMÉNY VÁLLALKOZÓI FORINT ALAPÚ HITELEK Érvényes 2015. április 01. Vállalkozói hitelek / Önkormányzati hitelek Cél: forgóeszköz illetve beruházás Minimális hitelösszeg:

Részletesebben

5. számú melléklet támogatástartalom

5. számú melléklet támogatástartalom 5. számú melléklet támogatástartalom A Széchenyi Kártya Program keretében létrejött ügylet támogatástartalmának kimutatásakor a csekély összegű támogatás összegének euróra történő átszámításakor az igénylőlap

Részletesebben

I. Széchenyi Forgóeszközhitel

I. Széchenyi Forgóeszközhitel XXXIX./B KONDÍCIÓS LISTA SZÉCHENYI PROGRAM HITELEK Érvényes: 2016. december 2-ától I. Széchenyi Forgóeszközhitel Kamat (évi) 1 havi BUBOR + Kezelési költség, kamat módjára számítandó 0,8% (évi) Állami

Részletesebben

AKTÍV ÜZLETÁG VÁLLALKOZÓI HITELEK

AKTÍV ÜZLETÁG VÁLLALKOZÓI HITELEK AKTÍV ÜZLETÁG VÁLLALKOZÓI HITELEK I. Vállalkozói hitelek kondíciói I.a. Vállalkozói hitelek kondíciói Hítel típusa Vállalkozói hitelek (saját forrású) (forgóeszköz hitel, beruházási hitel, folyószámla

Részletesebben

HITELIGÉNYLŐ LAP gazdálkodó szervezetek rövidlejáratú hiteligényléséhez

HITELIGÉNYLŐ LAP gazdálkodó szervezetek rövidlejáratú hiteligényléséhez éven belüli HITELIGÉNYLŐ LAP gazdálkodó szervezetek rövidlejáratú hiteligényléséhez I. 1.) A hiteligénylő megnevezése:...... 2.) Pontos címe:... Telefon:...Telex:...Fax:... 3.) A társaságot jegyzők neve(i):......

Részletesebben

Széchenyi Kártya igénylési lap Társas Vállalkozások részére

Széchenyi Kártya igénylési lap Társas Vállalkozások részére Széchenyi Kártya igénylési lap Társas Vállalkozások részére Ügyirat száma: Ügyfélazonosító: Iroda kódja: A) A Vállalkozás azonosító adatai Új igénylés Ismételt igénylés 1. A Vállalkozás adatai Hitelkeret

Részletesebben

Bak és Vidéke Takarékszövetkezet. Bankkártya hirdetménye

Bak és Vidéke Takarékszövetkezet. Bankkártya hirdetménye Bak és Vidéke Takarékszövetkezet Bankkártya hirdetménye Érvényes: 2013. szeptember 16tól Tájékoztatjuk, hogy a pénzügyi tranzakciós illetékről szóló 2012. évi CXVI. törvény 2013. évi CXXIII. Törvénnyel

Részletesebben

Bakonyvidéke Takarékszövetkezet

Bakonyvidéke Takarékszövetkezet Bakonyvidéke Takarékszövetkezet 001/2015. számú igazgatósági Hitelkockázat-kezelési Szabályzat K3. számú melléklet Hitelkérelmekhez bekérendő dokumentumok köre Információk / Dokumentumok (Régi ügyfelek

Részletesebben

A módosítás oka: Takarék SAPS agrártámogatást megelőlegező kölcsön termék bevezetése

A módosítás oka: Takarék SAPS agrártámogatást megelőlegező kölcsön termék bevezetése 4025 Debrecen, Petőfi tér 6. Telefon: 52/417-497/27, Fax: 52/535-921 Cégjegyzékszám:09-02-000063 HBM Cégb Ikt.szám: 1794/2015. H I R D E T M É N Y Érvényes: 2015. március 18-tól A módosítás oka: Takarék

Részletesebben

MFB Kisfaludy Turizmus-fejlesztési hitel dokumentáció igény lista

MFB Kisfaludy Turizmus-fejlesztési hitel dokumentáció igény lista Társas vállalkozás (gazdasági társaság) hiteligénylő szükséges dokumentumok Aláírási címpéldány Létesítő okirat (társasági szerződés, alapszabály, alapító okirat) Mérleg, eredménykimutatás, kiegészítő

Részletesebben

I. HITELTERMÉKEK ÉS BANKGARANCIÁK

I. HITELTERMÉKEK ÉS BANKGARANCIÁK Érvényes: 2010. január 1-jétől Megjelenés: 2009. december 15. HIRDETMÉNY A mikro- és kisvállalati ügyfélkör részére (1) végzett hitelműveletek és egyéb banki kötelezettségvállalások tekintetében érvényes

Részletesebben

Széchenyi Kártya Program

Széchenyi Kártya Program Széchenyi Kártya Program Hat hiteltermék minden eddiginél alacsonyabb kamattal, melyek közül biztosan talál vállalkozása céljainak megfelelőt: 1. Széchenyi Kártya Folyószámlahitel 2. Széchenyi Forgóeszköz

Részletesebben

Hirdetmény Lakossági hitelek kamatairól, kondícióiról Érvényes: 2012. április 7-től

Hirdetmény Lakossági hitelek kamatairól, kondícióiról Érvényes: 2012. április 7-től I. Hosszú lejáratú fogyasztási hitel Igényelhető hitelösszeg 300.000-1.000.000 Ügyleti kamat Lakossági hitelek kamatairól, kondícióiról 54-120 hónap Hitel - előkészítési díj 2% Folyósítási jutalék 1% Kezelési

Részletesebben

BORSOD TAKARÉK Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY Vállalkozói hitelek esetén alkalmazott kondíciókról Hatályos: 2015. augusztus 1.

BORSOD TAKARÉK Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY Vállalkozói hitelek esetén alkalmazott kondíciókról Hatályos: 2015. augusztus 1. HIRDETMÉNY Vállalkozói hitelek esetén alkalmazott kondíciókról TARTALOMJEGYZÉK 1. JOGI SZEMÉLYISÉGŰ GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK ÁTMENETI FINANSZIROZÁSÁT SEGÍTŐ HITELKONSTRUKCIÓK, VÁLTOZÓ KAMATOZÁSÚ... 4 1.1.

Részletesebben

ZIRCI TAKARÉKSZÖVETKEZET VÁLLALKOZÓI HITEL KONSTRUKCIÓINAK FELTÉTELEI

ZIRCI TAKARÉKSZÖVETKEZET VÁLLALKOZÓI HITEL KONSTRUKCIÓINAK FELTÉTELEI ZIRCI TAKARÉKSZÖVETKEZET VÁLLALKOZÓI HITEL KONSTRUKCIÓINAK FELTÉTELEI VÁLLALKOZÓI HITELKONSTRUKCIÓK FORGÓESZKÖZ HITEL A kölcsön összege: min. 1.000.000.-Ft- tól A kölcsön futamideje: maximum 5 év Kamat¹:

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI HITELEK HIRDETMÉNYE

VÁLLALKOZÓI HITELEK HIRDETMÉNYE VÁLLALKOZÓI HITELEK HIRDETMÉNYE Igényelhető bankgarancia összege: Bankgarancia éves díja (kamatszerű) 12 120 hónap Bankgarancia bírálati díj: az engedélyezett összegre vetítve 1,00% Keret beállítási díj:

Részletesebben