Polony István elnökjelölt

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Polony István elnökjelölt"

Átírás

1 Polony István elnökjelölt 42 éves üzletember, az OT Industries (Olajterv-csoport) elnökvezérigazgatója, 2014 novembere óta a Magyar Kerékpársportok Szövetségének elnöke. A kerékpársporthoz való kötődésem néhány évre tekint vissza, amikor életmódváltás keretében rátaláltam a természetben kerekezés szépségeire. Tavaly novemberi megválasztásom óta az MKSZ elnökeként azon dolgozom, hogy a magyar kerékpársport egy átlátható, tiszta, elszámoltatható és felelős rendszerben működjön. Rövid- és hosszútávú céljaink eléréséhez a reform feltétlenül szükséges, a változás igénye nagyon erős. A kerékpársport Európa és világszerte fénysebességgel fejlődik, és az egyik legsikeresebb, legnézettebb sportágak közé tartozik, miközben nálunk évtizedes, régen elavult és a világtól messze lemaradt struktúrák határozzák meg a működést. Én hiszek benne, hogy Magyarországon is képesek vagyunk a felzárkózásra, és az MKSZ elnökeként mindent elkövetek annak érdekében, hogy ez bekövetkezzen.

2 Balog Zoltán 49 éves üzletember, 2008 óta az olasz San Benedetto tulajdonában lévő Magyarvíz Kft. kereskedelmi igazgatója, 2006 óta a Szegedi Kerékpáros Sport Club elnöke. Eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy erősségeim a válsághelyzetek kezelése, a szervezeti felépítés kialakítása és a csapatépítés. Csapatunkkal minden évben számos országos bajnoki helyezést érünk el, az egyesületek rangsorában is az utóbbi években szinte mindig az első 5-6 egyesület között végzünk az értékelések során. A kerékpársport eredményes működéséért egy olyan pozícióban tudnám a legtöbbet tenni, ahol egyrészről az elnökségben az egyesületek és a szakágak szakmai vezetők érdekeit, kívánságait tudnám képviselni az elnökség és a támogatók irányába, másrészről pedig az elnökség elvárásait tudnám közvetíteni az egyes szakágak szakmai vezetői és az egyesületek felé.

3 Soós Gábor Közgazdász, tíz éven keresztül kerékpáros versenyző, jelenleg a hitelintézeti szektorban tevékenykedik vezetőként, értékesítési területen. Tíz évig versenyeztem országúton és pályán, aktív versenyzői időszakomban 11 országos bajnoki címet szereztem utánpótlás és felnőtt versenyzőként a KSI és az FTC színeiben. Sportolói karrieremet követően a hitelintézeti szektorban helyezkedtem el, ahol már közel 15 éves tapasztalattal rendelkezem, ebből tíz évet vezetőként, értékesítési területen. Szabadidőm szerves részét képezi jelenleg is a kerékpározás, és szívesen látok el országúti kerékpárversenyeken Radio-Tour feladatokat.

4 Tóth Árpád Villamosmérnök végzettségű, vezető tanácsadó és tréner, korábban fejlesztőként, tanácsadóként, felső-vezetőként éveken keresztül az informatikai szektorban dolgozott, jelenleg a Sport Vision & Solutions Kft ügyvezetője. A Sport Vision & Solutions Kft. a tulajdonosa többek között a Waberer's Areus MTB Team-nek, az EliminaTour versenyeknek és a Bike4life amatőr kerékpár csapatnak, így napi szinten foglalkozom a sportággal. Többször voltam az MMTBSzSz különböző tisztségviselője, rendszeresen részt veszek különböző versenyeken, ezért több oldalról is ismerem, elsősorban a mountain bike kerékpársportot. Csapatjátékosként, aktívan részt kívánok venni a megújult Szövetség munkájában.

5 Nagy Ádám Két testnevelőtanári diplomával, valamint népművelő és közgazdász végzettséggel rendelkező vállalkozó. Fő foglalkozásban egy kerékpárbolt és a Tempo Sport Kft. ügyvezetője, és sportrendezvény szervező. Tizenhárom éve dolgozom a Magyar Mountain Bike Szakági Szövetségben, különböző tisztségeket betöltve, jelenleg is elnökségi tagként. Sportrendezvény szervezői tevékenységem között említhetem idén a nemrég lezajlott Felsőtárkány XCO Kupát, illetve az idén 15 éves Bükk Maraton főszervezője vagyok a kezdetek óta.

6 Dietrich Tamás 58 éves üzletember, jelenleg a Skála-Coop Zrt. vezérigazgató-helyettese, valamint a Skála-Energy Kft. ügyvezetője, a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetés birtokosa, 21 éve aktív résztvevője a kerékpársportnak óta tevékenykedem a BMX sportágban, 1996 és 2008 között a Magyar BMX Cross-Triál Szövetség alelnöke, 2009 és 2011 között pedig az elnöke voltam. Aktívan közreműködtem a kerékpársportok egyesítésében, a szövetség megalakulásától 2011-ig alelnöki, 2006-ban pedig 4 hónapig, átmeneti időre elnöki pozíciót töltöttem be.

7 Kiss László Erdőmérnök, szakközgazdászként, az Ipoly Erdő Zrt. vezérigazgatója, Országos Erdészeti Egyesület alelnöke. A közcélúság elvét követve, komoly fejlesztéseket végzünk az erdei turizmus, ezen belül kerékpározás területén. Fontosnak tartjuk az összefogást a civil szervezetekkel. A cégcsoport kiváló kapcsolatot ápol a Magyar Természetjáró Szövetséggel - hasonlóan eredményes együttműködés alakulhatna ki a Magyar Kerékpársportok Szövetségével is. Erdőterületeink kiemelt jelentőségűek a kerékpáros turizmus céljai között, amit a jogszabályok is elősegítenek. A kerékpársportok fejlesztését szolgáló összefogásban szükség van az erdészek bevonására. Úgy gondolom, hogy több évtizedes állami erdészeti tapasztalattal, szakismerettel, felső vezetői gyakorlattal és kapcsolatrendszerrel képes lennék érdemben szolgálni ezt az együttműködést.

8 Medveczky Balázs 46 éves közgazdász, az MTV Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, több mint 20 éve hobbi kerékpáros. Számomra a biciklizés a szellemi és a fizikai kikapcsolódást egyaránt jelenti. Az alkotó tevékenység mellett szívesen szerepet vállalok az MKSZ munkájában, televíziós szakemberi és üzleti szemléletem, gazdasági rálátásom úgy gondolom jót tehet majd a szervezetnek. Meggyőződésem, hogy az élsport és a tömegsport elválaszthatatlan egymástól. A XXI. században óriási a jelentősége ennek a sportágnak, s erre a média figyelmét is fel kell hívni. A finanszírozás, a nagyvállalatok szponzorációs vállalása több mint szükségszerű, hiszen a kerékpársport ritmusváltása, hazai és nemzetközi eredményessége mindezek nélkül elképzelhetetlen. A sportág eladhatóságához nélkülözhetetlenek a médiaképes sportolók is, mert tömegsportként csak így tudja az amatőrök és a nagyközönség figyelmét felkelteni. Kellenek tehát az igazi arcok, a jól szervezett események, hogy a olimpiai évben már ne legyen kérdés a versenyek színvonala, a látogatók száma és az elismertség sem.

9 dr. Simonyi Ákos 57 éves villamosmérnök, műszaki doktori fokozatát a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte, 1981 óta számítástechnikával, informatikával, tanácsadással foglalkozik, számos sikeres vállalkozás alapítása, felfejlesztése kötődik személyéhez. Korábban kajakoztam, atletizáltam, ma a senior kategóriában kerékpározom, az elmúlt esztendőkben több országúti és hegyikerékpáros viadalon eredményesen részt vettem óta ötször nyertem korosztályos OB-t MTB XCO-ban, illetve XCM-ben, szereztem első helyezést a Tour de Pelso-n, a Tihany kupán. Sportvezetőként 6 éven át a Magyar Atlétikai Szövetség alelnöke voltam, 6 éve a közreműködésemmel alapították a Waberer s-areus Pro MTB Team-et, amely megalakulása óta adja az olimpiai kvótafutókat a magyar válogatottnak.

10 Dr. Princzinger Péter FEB elnökjelölt Jogász, közigazgatási vezető és egyetemi oktató, jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Vezető és Továbbképzési Intézet igazgatója, valamint az Apertus Nonprofit Kft. ügyvezetője, hobbi kerékpáros, 2013 óta a MMTBSzSz FEB elnöke. Fő szakterületem közigazgatási jog, ezen belül sportigazgatás és sportjog, oktatásigazgatás és oktatási jog, ezen kívül tapasztalatokkal rendelkezem sportszervező, rekreáció-szervező tárgyak tárgyak oktatásából is. Hobbi kerékpáros vagyok, indultam mountain bike maratonokon, Kékesi Csúcstámadáson, Ironman váltóban, teljesítménytúrákon. Társtulajdonosa vagyok a Teambike kerékpáros csapatépítő programokat szervező Yope Kft-nek, illetve én voltam a kezdeményezője és megszervezője a Kerékpáros Diósd közösségnek.

11 Kádi József FEB tagjelölt 47 éves közgazdász, 1988 óta a MELÓ-DIÁK - UNIVERSITAS - Starjobs humánszolgáltató cégcsoport pénzügyi igazgatója, az MMTBSzSz felügyelő bizottsági tagja, két fia az XCO versenyek meghatározó korosztályos versenyzői. Fiaim révén immár én is 11. éve aktív résztvevője vagyok a kerékpársportnak, a hazai és külföldön utánpótlás XCO és XCM versenyeknek technikai support és csapatvezetői minőségben Kádi-apukaként. Csapatuk a CUBE-Csömör óta az MMTBSzSz felügyelő bizottsági tagja vagyok, és végzettségemnek megfelelően a szakszövetség pénzügyi és számviteli működésének, gazdálkodásának ellenőrzését, felügyeletét láttam el. Az itt szerzett speciális ismeretek birtokában szándékozom megválasztásom esetén a Magyar Kerékpársportok Szövetsége Felügyelő Bizottságában a Közgyűlés által az Alapszabályban ránk bízott feladatokat ellátni.

12 Mód Miklós János FEB tagjelölt Közgazdász, mérlegképes könyvelő, korábban az Apertus Közalapítvány pénzügyi vezetője, az Educatio projekt pénzügyi osztályvezetője, az Oktatási Hivatal projektigazgatójának pénzügyi helyettese, jelenleg az Apertus Nonprofit Kft. gazdasági irodavezetője, hobbikerékpáros. Fő szakterületem a pénzügyi, gazdasági szabályzatok, folyamatok kialakítása, ellenőrzése, de részt vettem több milliárdos európai uniós projektek tervezésében és végrehajtásában, illetve Európai Uniós és költségvetési támogatásokból megvalósuló fejlesztések adminisztrációs és pénzügyi rendszerének kialakításában és működtetésében. A sport érdeklődésen túl a napi 60 km munkába járásos és hétvégi kilométerből mára sajnos már csak hétvégi tekerés maradt, ezt többnyire országútin vagy SS-re átalakított gépeken teszem.

Bemutatkozás. dksi.hu. A KONTENT-DKSI Cycling Team

Bemutatkozás. dksi.hu. A KONTENT-DKSI Cycling Team Bemutatkozás A KONTENT-DKSI Cycling Team Az országúti kerékpársport Debrecenben sikeres múltra tekinthet vissza. Számos válogatott szereplés, OB győzelmek, rangos külföldi versenyeken való eredményes részvételek

Részletesebben

MKSZ 2015. évi költségvetési tervezet

MKSZ 2015. évi költségvetési tervezet MKSZ 2015. évi költségvetési tervezet BEVÉTELEK Az MKSZ 2015 ös költségvetésének bevételi oldalán az alábbi 9 bevételi sor szerepel: Bevételek I. Kiemelt Sportágfejlesztési támogatás KSF 4 150 000 000

Részletesebben

Az MKSZ egyszövetségi rendszerben megválasztandó új elnökségének célkitűzései

Az MKSZ egyszövetségi rendszerben megválasztandó új elnökségének célkitűzései Az MKSZ egyszövetségi rendszerben megválasztandó új elnökségének célkitűzései Kiemelt stratégiai irányok 1. Szövetségi működés megreformálása egyszövetségi rendszer kiépítése 2. Irányító szövetség koncepció

Részletesebben

MKSZ ELNÖKSÉGI ÜLÉS szeptember 6. Helyszín: OT Industries Irodaház óra. Jegyzőkönyv

MKSZ ELNÖKSÉGI ÜLÉS szeptember 6. Helyszín: OT Industries Irodaház óra. Jegyzőkönyv MKSZ ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2016. szeptember 6. Helyszín: OT Industries Irodaház 16.30 óra Jegyzőkönyv Jelen voltak: Elnökség Polony István Balog Zoltán Nagy Ádám Soós Gábor Dr. Simonyi Ákos Medveczky Balázs Tóth

Részletesebben

MÁTRA BIKER KÖZHASZNÚ SPORT CLUB EREDMÉNYEK

MÁTRA BIKER KÖZHASZNÚ SPORT CLUB EREDMÉNYEK MÁTRA BIKER KÖZHASZNÚ SPORT CLUB EREDMÉNYEK 2018 Országúti kerékpározás Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság Senior 2. hely Dobos Ildikó Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság Senior Csapat 2. hely (Dobos Ildikó,

Részletesebben

I. ÓZD KUPA XCO MAGYAR KUPA 2012. AUGUSZTUS 25-26.

I. ÓZD KUPA XCO MAGYAR KUPA 2012. AUGUSZTUS 25-26. I. ÓZD KUPA XCO MAGYAR KUPA 2012. AUGUSZTUS 25-26. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Szervezők: Az 1999-ben alakult Ózdi Kerékpáros Egyesület 2004. után ismét XCO Magyar Kupa futamot szervez, ám az eddigiektől eltérően

Részletesebben

Magyar Úszó Szövetség. Képesítési Szabályzat

Magyar Úszó Szövetség. Képesítési Szabályzat Magyar Úszó Szövetség Képesítési Szabályzat A Magyar Úszó Szövetség (a továbbiakban: Szakszövetség) elnöksége a sportról szóló 2004. évi I. törvény 79. (1) bekezdésének f) pontja, a 77. p) pontja, a sport

Részletesebben

BESZÁMOLÓ AZ ELNÖKSÉG TEVÉKENYSÉGÉRŐL 2014.

BESZÁMOLÓ AZ ELNÖKSÉG TEVÉKENYSÉGÉRŐL 2014. BESZÁMOLÓ AZ ELNÖKSÉG TEVÉKENYSÉGÉRŐL 2014. 2015. május 29 i közgyűlésre A Magyar Kerékpársportok Szövetségének (MKSZ) Elnöksége áttekintette és értékelte a 2014 es évi szövetségi munkát, amelyről az alábbiakban

Részletesebben

MKSZ ELNÖKSÉGI ÜLÉS június 03. Helyszín: OT Industries Irodaház 17 óra. Jegyzőkönyv

MKSZ ELNÖKSÉGI ÜLÉS június 03. Helyszín: OT Industries Irodaház 17 óra. Jegyzőkönyv MKSZ ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2015. június 03. Helyszín: OT Industries Irodaház 17 óra Jegyzőkönyv Jelenléti Polony István Balog Zoltán Soós Gábor Nagy Ádám Dietrich Tamás Dr. Simonyi Ákos Tóth Árpád Medveczky Balázs

Részletesebben

Az UNICEF Gyerekbarát Település Értékelő Bizottságának tagjai

Az UNICEF Gyerekbarát Település Értékelő Bizottságának tagjai Az UNICEF Gyerekbarát Település Értékelő Bizottságának tagjai Danks Emese, az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány ügyvezető igazgatója Több mint húsz éve foglalkozik kommunikációval hazai és nemzetközi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV ELNÖKSÉGI ÜLÉS

JEGYZŐKÖNYV ELNÖKSÉGI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYV ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2017.05.08 Résztvevők: Sándor Benedek Eisenkrammer Károly Arató Gábor Nagy Ádám Soós Gábor Sutus Juhász Tímea Battai Bori Venczli Krisztián Tam Csilla Kádi József Sándor Benedek

Részletesebben

KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZAT

KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZAT KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZAT Hatályos: 2010. szeptember 15-től Kelt: Budapest, 2010. szeptember 15-én Lázár Vilmos elnök A MAGYAR LOVASSPORT SZÖVETSÉG (a továbbiakban: Szövetség) elnöksége a sportról szóló 2004.

Részletesebben

DocuCom PDF Trial. www.pdfwizard.com. Zeon PDF Driver Trial. www.zeon.com.tw. Magyar BMX Cross-Triál Szövetség 2008. ÉVI PEKINGI OLIMPIA

DocuCom PDF Trial. www.pdfwizard.com. Zeon PDF Driver Trial. www.zeon.com.tw. Magyar BMX Cross-Triál Szövetség 2008. ÉVI PEKINGI OLIMPIA Magyar BMX Cross-Triál Szövetség 2008. ÉVI PEKINGI OLIMPIA SZEMPONTOK AZ OLIMPIAI JÁTÉKOK FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJÁHOZ I. Olimpiai célkitűzések: A Magyar BMX Cross szövetség a BMX cross kerékpáros versenyeken

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Pályakerékpár Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S év. Budapest, május 11.

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S év. Budapest, május 11. K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2015. év Budapest, 2016. május 11. ALAPADATOK: Cég neve: Fő tevékenysége: Egyéb tevékenysége: Hungaro Fondo Nonprofit Kft. Egyéb sporttevékenység Szállás, kerékpárszervíz

Részletesebben

Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny. Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága

Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny. Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága Versenykiírás: 1. A verseny jellege: nyílt nemzetközi kerékpárverseny 2. A verseny célja: Magyarország Kerékpáros

Részletesebben

Weisz Róbert szakmai igazgató

Weisz Róbert szakmai igazgató AZ UTÁNPÓTLÁS-NEVELŐ Á NEVELŐ Ő PROGRAMOK ÉS VÁLOGATOTT KERETEK RENDSZERE KAJAK-KENUKENU SPORTÁGBAN Weisz Róbert szakmai igazgató Magyar Olimpiai Bizottság NEFMI Sport Szakállamtitkárság Nemzeti Sport

Részletesebben

KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZAT

KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZAT KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZAT 2014 A Magyar Triatlon Szövetség KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZATA 1 A Magyar Triatlon Szövetség (a továbbiakban: MTSZ) elnöksége a sportról szóló 2004. évi I. törvény a továbbiakban Stv.- 23.

Részletesebben

Versenyzés támogatási rendszer

Versenyzés támogatási rendszer Versenyzés támogatási rendszer Célunk a lehető legnagyobb támogatást nyújtani a versenysport számára. Az idei évben is az utánpótlás korosztályok minél magasabb szintű támogatását kívánjuk folytatni. Ezért,

Részletesebben

Ft 0 hónap végkielégítés - 3 hónap felmondási idő - önálló x x x. 35 nap felmondási idő és 1 hó végkielégítés Ft.

Ft 0 hónap végkielégítés - 3 hónap felmondási idő - önálló x x x. 35 nap felmondási idő és 1 hó végkielégítés Ft. járó és és ketten en ketten en Magyar Közút Nonprofit Zrt. Zsupponits Jenő Vezérigazgató 2 000 000 alapbér 80%a A KHEM javadalamzási 399 507 Ft 0 hónap 3 hónap önálló x x x Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS

BEMUTATKOZÁS www.zmkba.hu BEMUTATKOZÁS Az egyesület névadója Zrínyi Miklós VI. danos mesteredző. 35 éves pályafutása során több rangos tisztséget töltött be és számos kitüntetésben részesült, valódi ikonja a kick-box

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 26-i űlésére

ELŐTERJESZTÉS. Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 26-i űlésére Eplény Községi Önkormányzat POLGÁRMESTERE Szám: KOZP/4657-4/2013. ELŐTERJESZTÉS Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 26-i űlésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről. Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről. Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke Kezdetektől napjainkig A hegyikerékpározás az 1980-as években kezdte el meghódítani

Részletesebben

Beszámoló a DKSI 2016-ös szezonjáról

Beszámoló a DKSI 2016-ös szezonjáról DKSI Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifjúsági Egyesület Beszámoló a DKSI 2016-ös szezonjáról Eredmények, kiemelkedő teljesítmények, az évad főbb momentumai 2016. november Tagságunk 2016. év végén

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB június , Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB június , Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB 2017. június 24-25., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S A felnőtt-férfi, felnőtt-női, utánpótlás férfi és utánpótlás női korcsoportok számára kiírt országúti országos bajnokságot

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyar BMX Cross-Triál Szövetég 2001. Április 24-én megtartott közgyűléséről és az ott hozott határozatokról. Közgyűlés időpontja: 2001. Április 24.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOKI VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. február 16. Kónyáné dr. Zsarnovszky Judit jegyző E L Ő T E R J E S Z T É S Siófok

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Szakmai beszámoló a Szekszárdi Kerékpáros Sportegyesület működéséről és terveinek

Részletesebben

Szigetszentmiklósi TK Kerékpáros Szakosztály

Szigetszentmiklósi TK Kerékpáros Szakosztály Szigetszentmiklósi TK Kerékpáros Szakosztály www.sztk-riders.hu Szakosztályunk bemutatkozása Hosszú évek óta tudtuk, hogy ez többet jelent nekünk, mint "A" pontból eljutni "B" pontba. Több annál, hogy

Részletesebben

ALBA REGIA ATLÉTIKAI KLUB SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

ALBA REGIA ATLÉTIKAI KLUB SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA ALBA REGIA ATLÉTIKAI KLUB SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 1. ÁLTALÁNOS RÉSZ: 1.1. A klub: Neve: ALBA REGIA ATLÉTIKAI KLUB rövidítve: A.R.A.K. Székhelye: 8000 Székesfehérvár, Bregyó köz 1. Színe: Zászlója:

Részletesebben

SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA MAGYAR BÚVÁR SZAKSZÖVETSÉG 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. tel.,fax: (36-1) 270 0117 E-mail: buvar@buvar.hu Web: www.buvar.hu Érvényes: 2014. 10.10-től Sportbizottság

Részletesebben

Tündér Tour. Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba. Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság

Tündér Tour. Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba. Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság Tündér Tour Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság Az olimpiai 5 próbázók számára, valamint a régióban élő kerékpárosok számára kiírt

Részletesebben

Egyetemi- Főiskolai Országos és Budapesti verseny. Mountain Bike Cross Country verseny. 2013. szeptember 15. Piliscsaba

Egyetemi- Főiskolai Országos és Budapesti verseny. Mountain Bike Cross Country verseny. 2013. szeptember 15. Piliscsaba Egyetemi- Főiskolai Országos és Budapesti verseny Mountain Bike Cross Country verseny 2013. szeptember 15. Piliscsaba JEGYZŐKÖNYV A verseny rendezője: Budapesti Kerékpáros Szövetség, Magyar Egyetemi Főiskolás

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 31/2013. (X.31.) és a 29/2018.(VI.27.) Ör-rel módosított

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 31/2013. (X.31.) és a 29/2018.(VI.27.) Ör-rel módosított Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 31/2013. (X.31.) és a 29/2018.(VI.27.) Ör-rel módosított 20/2012. (IV.26.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat által ellátott sporttal kapcsolatos

Részletesebben

- 1 - 1. A Pelikán Sportegyesület, ( a továbbiakban egyesület) a Szolnokon ~evékenykedo

- 1 - 1. A Pelikán Sportegyesület, ( a továbbiakban egyesület) a Szolnokon ~evékenykedo A PELIKÁN SPORTEGYESÜLET ALAPSZABÁLYA - 1-1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. A Pelikán Sportegyesület, ( a továbbiakban egyesület) a Szolnokon ~evékenykedo természetes személyek által kialakított közösségeknek,

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség. Helyszín: Amerikai Kereskedelmi Kamara, Budapest, Deák Ferenc u. 10.

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség. Helyszín: Amerikai Kereskedelmi Kamara, Budapest, Deák Ferenc u. 10. Magyar BMX Cross-Triál Szövetség 2002/1. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ Időpont: 2002. április 24. Helyszín: Amerikai Kereskedelmi Kamara, Budapest, Deák Ferenc u. 10. Jelen voltak: Fáth Péter elnök, Dietrich Tamás

Részletesebben

Fehérvár Rugby Club 2012. évi. Beszámolója.

Fehérvár Rugby Club 2012. évi. Beszámolója. Fehérvár Rugby Club 2012. évi. Beszámolója. 2012. január: Iskolai csoportedzések, István Király ált iskola, minden hétfő 14 órától Gyolcsos Ferenc vezetésével 15 fő. Táncsics Mihály Általános iskola kedd

Részletesebben

HP sport ÉL-et. Jobbágy Eszter HR Generalist Wellness Program vezető

HP sport ÉL-et. Jobbágy Eszter HR Generalist Wellness Program vezető HP sport ÉL-et Jobbágy Eszter HR Generalist Wellness Program vezető Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A vállalat Sport szempontból Multinacionális informatikai nagyvállalat (ülőmunka,

Részletesebben

Szakosztályi szabályzatok

Szakosztályi szabályzatok 1. számú melléklet Szakosztályi szabályzatok 1.) MTB Szakosztály: 1.1.) A szakosztály céljai és feladatai: - versenyeken való minél sikeresebb szereplés, - színvonalas versenyek szervezése, - utánpótlás

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MAGYARORSZÁG 2019. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A Magyar Kritérium Bajnoki címek eldöntése. A kerékpársport népszerűsítése. Tehetségkutatás,

Részletesebben

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kézilabdaszövetség beszámolója 2013/14

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kézilabdaszövetség beszámolója 2013/14 A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kézilabdaszövetség beszámolója 2013/14 2014. október 17-én került sor a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kézilabdaszövetségben rendkívüli tisztújításra. A korábbi elnök, Birta

Részletesebben

XVII. Kerületi Iskolatenisz Program Program ismertető

XVII. Kerületi Iskolatenisz Program Program ismertető XVII. Kerületi Iskolatenisz Program Program ismertető Molnár István Budapest, 2016 Koncepciónk Jövőkép, küldetés: középtávon (3 éven belül) szervezett általános iskolai teniszélet kialakítása a Kerületben

Részletesebben

Határozati javaslat. Tárgy: A Szekszárdi Szabadidős Kerékpáros Egyesület működése és terveinek bemutatása

Határozati javaslat. Tárgy: A Szekszárdi Szabadidős Kerékpáros Egyesület működése és terveinek bemutatása Határozati javaslat Tárgy: A Szekszárdi Szabadidős Kerékpáros Egyesület működése és terveinek bemutatása 1. Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Humán Bizottsága a Szekszárdi Szabadidős

Részletesebben

Tiszteletbeli elnökségi tagok jóváhagyása, egyesületi díjak átadása. Dr. Huszty Gábor elnök. HTE közgyűlés 2012. 2012. május 24.

Tiszteletbeli elnökségi tagok jóváhagyása, egyesületi díjak átadása. Dr. Huszty Gábor elnök. HTE közgyűlés 2012. 2012. május 24. Tiszteletbeli elnökségi tagok jóváhagyása, egyesületi díjak átadása Dr. Huszty Gábor elnök HTE közgyűlés 2012 2012. május 24. Tiszteletbeli elnökségi tagok jóváhagyása Az Egyesület tagjait és tiszteletbeli

Részletesebben

Magyar Kerékpársportok Szövetsége. Szervezeti és Működési Szabályzata

Magyar Kerékpársportok Szövetsége. Szervezeti és Működési Szabályzata Magyar Kerékpársportok Szövetsége Szervezeti és Működési Szabályzata 1 Magyar Kerékpársportok Szövetsége Szervezeti és Működési Szabályzata A Magyar Kerékpársportok Szövetségének elnöksége (továbbiakban:

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA Debrecen, 2016. július 24. vasárnap 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Polony István, MKSZ elnök Dr. Papp László, Debrecen polgármestere 2. A verseny

Részletesebben

MOKSZ ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014/2015-ös szezon. Egységes szerkezetben. 2014/2015/000. határozattól 2014/2015/023. határozatig

MOKSZ ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014/2015-ös szezon. Egységes szerkezetben. 2014/2015/000. határozattól 2014/2015/023. határozatig MOKSZ ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014/2015-ös szezon Egységes szerkezetben 2014/2015/000. határozattól 2014/2015/023. határozatig 2014.05.30. Határozatok: 2014/2015/000-tól 2014/2015/000-ig Az Elnökség - 2014-2015/0.

Részletesebben

Rétság Városi Sport Egyesület

Rétság Városi Sport Egyesület - Rétság Városi Sport Egyesület - Részlet az alapszabályból: A Rétság Városi Sport Egyesület az egyesülési jogról szóló 1989. évi II. törvény alapján önállóan m köd társadalmi szervezet. Az egyesület a

Részletesebben

A FELNŐTT MAGYAR KUMITE VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI TERVE

A FELNŐTT MAGYAR KUMITE VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI TERVE 2014. ELŐSZÓ Bátran állíthatjuk, hogy 2013. a magyar karate egyik legsikeresebb éve volt. A korosztályos Európa- és világbajnokságokról rendre 4-5 éremmel térhetett haza csapatunk, a főiskolás Eb-n négyen

Részletesebben

JAVASLAT A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG ÉVI SZAKMAI TERVÉRE

JAVASLAT A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG ÉVI SZAKMAI TERVÉRE JAVASLAT A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG 2018. ÉVI SZAKMAI TERVÉRE Általános működés A 2018. évi alap-, működési- és szakmai támogatással, valamint az Olimpiai Reménységek Versenyével kapcsolatos szakmai tervek

Részletesebben

LABDARÚGÓ EDZŐ KÉPESÍTÉSI KÖVETELMÉNYEK

LABDARÚGÓ EDZŐ KÉPESÍTÉSI KÖVETELMÉNYEK 242/2008. számú határozat Az Elnöksége az 2008. évi tanfolyamairól szóló beszámolót a tanfolyami díjak kivételével - elfogadta, az versenyrendszerében szereplő sportszervezetek edzőinek licenc feltételeiről

Részletesebben

a Képviselő - testület május 25-ei ülésére

a Képviselő - testület május 25-ei ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS a Képviselő - testület 2017. május 25-ei ülésére Tárgy: Javaslat a szabadidős sportszakosztályok, egyesületek támogatására Előterjesztő: Dr. Gémesi György Tisztelt

Részletesebben

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a 2012. július 5-augusztus 9. közötti időszakról. (Készült

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség I LICENCEK Edzői Licencek 2007-2008. ÉV Az MLSZ elnöksége 122/2007. (2007.05.17.) számú határozataival fogadta el. 1. Általános rendelkezések 2007. július 1-től az MLSZ versenyrendszerében

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23.

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23. Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. július 23. szombat 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

BKV ELŐRE SC FUTÓ- és TRIATLON KLUB TAGJAINAK FUTÓVERSENYEKEN ELÉRT EREDMÉNYEI A 2014. ÉVBEN. Összeállította: Erős János Szakosztályvezető

BKV ELŐRE SC FUTÓ- és TRIATLON KLUB TAGJAINAK FUTÓVERSENYEKEN ELÉRT EREDMÉNYEI A 2014. ÉVBEN. Összeállította: Erős János Szakosztályvezető BKV ELŐRE SC FUTÓ- és TRIATLON KLUB TAGJAINAK FUTÓVERSENYEKEN ELÉRT EREDMÉNYEI A 2014. ÉVBEN Összeállította: Erős János Szakosztályvezető Tartalomjegyzék: A Szakosztály tagjai, tagdíj befizetések:... 3

Részletesebben

Sport szakember sportszakember

Sport szakember sportszakember Sport szakember sportszakember Tájékoztató előadás 2018. március 9. dr. Reinhardt Ákos EMMI Sportért Felelős Államtitkárság, Sportirányítási Főosztály, főosztályvezető Irányadó jogszabályok a sportról

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség Magyar BMX Cross-Triál Szövetség 2001/2 ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ Időpont: 2001. december 08. Helyszín: Gombás Étterem, 1181 Budapest, Dobozi u. 70. Jelen voltak: Dietrich Tamás alelnök, Radasics Tibor elnökségi

Részletesebben

Sportközgazdasági Szakosztály. perspektívái

Sportközgazdasági Szakosztály. perspektívái Sportközgazdasági Szakosztály A sportközgazdász képzés jelene és perspektívái Közgazdász Vándorgyűlés Eger, 2017. szeptember 8. Előadó: Prof. dr. habil Borbély Attila PhD, MBA Debreceni Egyetem, egyetemi

Részletesebben

Polgár-Veres Árpád. Önéletrajz SZEMÉLYI ADATOK július 25. Budapest SZAKMAI TAPASZTALAT

Polgár-Veres Árpád. Önéletrajz SZEMÉLYI ADATOK július 25. Budapest SZAKMAI TAPASZTALAT SZEMÉLYI ADATOK Polgár-Veres Árpád 1983. július 25. Budapest a.polgarveres@vasassc.hu SZAKMAI TAPASZTALAT 2014.01.01 - Vasas Sport Club, Sportszakmáért felelős elnökhelyettes A klub sportszakmával kapcsolatos

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás

Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB 2018. szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás A felnőtt-férfi, a felnőtt-női, az utánpótlás férfi és az utánpótlás női korcsoportok számára kiírt hegyi országúti

Részletesebben

ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR. Sportszervező BSc. Érvényes: a januári záróvizsgától

ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR. Sportszervező BSc. Érvényes: a januári záróvizsgától ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR Sportszervező BSc. Érvényes: a 2017. januári záróvizsgától A tételsor: A sport világa 1. Ismertesse a sport és a sporttevékenység fogalmait! Milyen funkciói vannak a sportnak? Melyek

Részletesebben

MAGYAR OLIMPIAI BIZOTTSÁG KIEMELT EDZŐ PROGRAM SZABÁLYZATA

MAGYAR OLIMPIAI BIZOTTSÁG KIEMELT EDZŐ PROGRAM SZABÁLYZATA MAGYAR OLIMPIAI BIZOTTSÁG KIEMELT EDZŐ PROGRAM SZABÁLYZATA Hatályos: 2015február 01 napjától TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK 2 BEVEZETŐ 3 I FEJEZET 4 A KIEMELT EDZŐ PROGRAM CÉLJA, HATÁLYA 4 II FEJEZET

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Jelen Tibor

Oktatói önéletrajz Dr. Jelen Tibor egyetemi docens Gazdálkodástudományi Kar Stratégia és Projektvezetés Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1982-1986 Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem, Ipari tervező-szervező Tudományos fokozatok,

Részletesebben

Részvétel a évi Riói Nyári Olimpiai Játékokon

Részvétel a évi Riói Nyári Olimpiai Játékokon Részvétel a 2016. évi Riói Nyári Olimpiai Játékokon Előterjesztő: Komáromi Tibor szakmai igazgató Az előterjesztést az MBSZ Elnöksége 2016. július 6-i ülésén 30/2016. számú határozatával elfogadta. 1 A

Részletesebben

MKSZ ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2016.június 23. Helyszín: OT Industries Irodaház óra. Jegyzőkönyv

MKSZ ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2016.június 23. Helyszín: OT Industries Irodaház óra. Jegyzőkönyv MKSZ ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2016.június 23. Helyszín: OT Industries Irodaház 17.00 óra Jegyzőkönyv Jelen voltak: Elnökség Polony István Balog Zoltán Nagy Ádám Soós Gábor Medveczky Balázs Tóth Árpád További meghívottak

Részletesebben

Iskolai testnevelés és diáksport az önkormányzati politikában

Iskolai testnevelés és diáksport az önkormányzati politikában Iskolai testnevelés és diáksport az önkormányzati politikában Dr. Gémesi György Nemzeti Sportszövetség elnöke Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF), 1123 Budapest Alkotás u. 44. AULA

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Szeged Megyei Jogú Város gazdasági alpolgármestere

ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Szeged Megyei Jogú Város gazdasági alpolgármestere ELŐTERJESZTÉS Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Előterjesztő: Szeged Megyei Jogú Város gazdasági alpolgármestere Az előterjesztés tárgya: Sportegyesületek támogatása Iktatószám: 01/12941/2009 Melléklet:

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB 2017. június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S A felnőtt-férfi, felnőtt-női, utánpótlás férfi és utánpótlás női korcsoportok számára kiírt időfutam országos

Részletesebben

Statikus funkcionális (működési) modell (szervezetek csoportosítása, szervezeti felépítés, tevékenységi szerkezet)

Statikus funkcionális (működési) modell (szervezetek csoportosítása, szervezeti felépítés, tevékenységi szerkezet) Statikus funkcionális (működési) modell (szervezetek csoportosítása, szervezeti felépítés, tevékenységi szerkezet) Szervezeti felépítés Tevékenységi (funkció) szerkezet A rendszer adaptivitása funkcionális

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kézilabda Club tevékenységéről

TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kézilabda Club tevékenységéről TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kézilabda Club tevékenységéről Ó z d, 2014. június 26. Előterjesztő: Ózdi Kézilabda Club Elnöke Az Ózdi Kézilabda Club nevében szeretnénk Önöket tájékoztatni egyesületünk működéséről.

Részletesebben

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa 2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa Amatőr és Profi Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS A verseny célja: - a 2014 évi RKSZ II. önvédelmi Nemzetkőzi Kupa bajnoki címek eldöntése - a Magyar és Nemzetkőzi

Részletesebben

J A V A S L A T társadalmi sportszervezetek évi önkormányzati támogatására

J A V A S L A T társadalmi sportszervezetek évi önkormányzati támogatására J A V A S L A T társadalmi sportszervezetek 2013. évi önkormányzati támogatására Ó z d, 2013. március 28. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság Elnöke Előkészítő: Ózdi Sportszervező Iroda

Részletesebben

Alapszabály- Rábatamási Sportkör ALAPSZABÁLY

Alapszabály- Rábatamási Sportkör ALAPSZABÁLY ALAPSZABÁLY 1 1. Általános rendelkezések: A sportegyesület neve: Rábatamási Sportkör Székhelye: 9322 Rábatamási, Rákóczi u. 1. Színe: Sárga-fekete Működési területe: Győr-Moson-Sopron megye A sportegyesület

Részletesebben

A MOTORSPORT TERÜLETÉN KÉPESÍTÉSHEZ KÖTÖTT TEVÉKENYSÉGEK GYAKORLÁSÁNAK FELTÉTELEIRŐL SZÓLÓ SZABÁLYZAT

A MOTORSPORT TERÜLETÉN KÉPESÍTÉSHEZ KÖTÖTT TEVÉKENYSÉGEK GYAKORLÁSÁNAK FELTÉTELEIRŐL SZÓLÓ SZABÁLYZAT A MOTORSPORT TERÜLETÉN KÉPESÍTÉSHEZ KÖTÖTT TEVÉKENYSÉGEK GYAKORLÁSÁNAK FELTÉTELEIRŐL SZÓLÓ SZABÁLYZAT 2019. A Magyar Motorsport Szövetség Elnöksége az Alapszabály 24. (2) bek. d) pontjában meghatározott

Részletesebben

A Tiszta Forrás Szövetség polgármester-jelöltje

A Tiszta Forrás Szövetség polgármester-jelöltje A Tiszta Forrás Szövetség polgármester-jelöltje Juhász Béla Róbert Béla közgazdász, politológus és felsőfokú közigazgatási végzettsége van. Feleségével és két kislányával csaknem 10 éve él Sződligeten.

Részletesebben

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség Szabályzata a kajak-kenu sport területén a sportszakemberek képesítési előírásáról

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség Szabályzata a kajak-kenu sport területén a sportszakemberek képesítési előírásáról A Magyar Kajak-Kenu Szövetség Szabályzata a kajak-kenu sport területén a sportszakemberek képesítési előírásáról A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (a továbbiakban: MKKSZ) Elnöksége az Alapszabály 25. (2) bekezdés

Részletesebben

BENU Kristály Gyógyszertár Kupa

BENU Kristály Gyógyszertár Kupa BENU Kristály Gyógyszertár Kupa Nyílt Országúti Kerékpár verseny Az U19 férfi, felnőtt-férfi, master férfi korcsoportok számára kiírt nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2018. július 22 (vasárnap)

Részletesebben

Magyar Kerékpársportok Szövetségnek versenyszabályzata

Magyar Kerékpársportok Szövetségnek versenyszabályzata Magyar Kerékpársportok Szövetségnek versenyszabályzata 1. Bevezető: 1.a. A kerékpáros sportág fejlődése, a sportolók, sportvezetők, sportszervezetek biztonsága és egészségük megőrzése érdekében, a hatályos

Részletesebben

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 FŐSZERVEZŐ: RENDEZŐ: HELYSZIN: Jóna Péter Mátyási Zoltán Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2012. június 17 SZAKÁG: MTB Triál (BALATON BIKE FESZT KUPA) (REG.)

Részletesebben

MERIDA CST Salgótarján Kupa nemzetközi, világranglista-pontszerző, C1-es kategóriájú hegyikerékpáros XCO verseny és magyar kupafutam VERSENYKIÍRÁS

MERIDA CST Salgótarján Kupa nemzetközi, világranglista-pontszerző, C1-es kategóriájú hegyikerékpáros XCO verseny és magyar kupafutam VERSENYKIÍRÁS MERIDA CST Salgótarján Kupa nemzetközi, világranglista-pontszerző, C1-es kategóriájú hegyikerékpáros XCO verseny és magyar kupafutam VERSENYKIÍRÁS Helyszín: Salgótarján Eresztvény, Salgó Hotel Időpont:

Részletesebben

1991 Egyetemi doktori fokozat Agrártudományi Egyetem Keszthely. 1982 Okleveles agrármérnök Agrártudományi Egyetem Keszthely

1991 Egyetemi doktori fokozat Agrártudományi Egyetem Keszthely. 1982 Okleveles agrármérnök Agrártudományi Egyetem Keszthely BOGNÁR NÁNDOR KIEMELT SZAKTERÜLET Vezetői tréningek (együttműködés, vezetői szerepek, stb.) Coaching/szupervíziós megközelítésű fejlesztési folyamatok munkahelyi teameknek Szupervízió / üzleti szupervízió

Részletesebben

TÁRGY: Beszámoló a szekszárdi 3802 hrsz-ú, sporttelep ingatlan hasznosításáról

TÁRGY: Beszámoló a szekszárdi 3802 hrsz-ú, sporttelep ingatlan hasznosításáról AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 362. MELLÉKLET:1 TÁRGY: Beszámoló a szekszárdi 3802 hrsz-ú, sporttelep ingatlan hasznosításáról E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. június 23. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő- testületének. 25/2005.(XII.12.) rendelete a sportról

Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő- testületének. 25/2005.(XII.12.) rendelete a sportról Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 25/2005.(XII.12.) rendelete a sportról Kőröshegy Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyar Köztársaság Alkotmánya 44/A. (2) bekezdésének

Részletesebben

OPTIMIST OSZTÁLYSZÖVETSÉG Stratégiai akcióterv

OPTIMIST OSZTÁLYSZÖVETSÉG Stratégiai akcióterv OPTIMIST OSZTÁLYSZÖVETSÉG Stratégiai akcióterv 2018-2020 Stratégiaalkotás menete Milyen Optimist közösséget szeretnénk? Versenyzők Csapat és közösség # Szülők Vitorlázó életmódra nevelés Fejlődés, sikerélmény

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI MOUNTAIN BIKE DIÁKOLIMPIA TERÜLETI ÉS ORSZÁGOS DÖNTŐK VERSENYKIÍRÁSA

2015/2016. TANÉVI MOUNTAIN BIKE DIÁKOLIMPIA TERÜLETI ÉS ORSZÁGOS DÖNTŐK VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. TANÉVI MOUNTAIN BIKE DIÁKOLIMPIA TERÜLETI ÉS ORSZÁGOS DÖNTŐK VERSENYKIÍRÁSA 1. A Mountain Bike Diákolimpia verseny célja: A diákok aktív testmozgásra ösztönzése, az egészségfejlesztő testmozgás

Részletesebben

MVM Partner Zrt május 1-étől. Teljesítménybért megalapozó teljesítmény követelmény

MVM Partner Zrt május 1-étől. Teljesítménybért megalapozó teljesítmény követelmény MVM Partner Zrt. Másokkal együttesen cégjegyzésre vagy a bankszámla feletti rendelkezésre jogosult munkavállalók, valamint a munkáltató működése szempontjából meghatározó jelentőségű egyéb munkavállalók

Részletesebben

Az UNICEF Gyermekbarát Település Értékelő Bizottságának tagjai. Danks Emese, az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány ügyvezető igazgatója

Az UNICEF Gyermekbarát Település Értékelő Bizottságának tagjai. Danks Emese, az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány ügyvezető igazgatója Az UNICEF Gyermekbarát Település Értékelő Bizottságának tagjai Danks Emese, az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány ügyvezető igazgatója Több mint húsz éve foglalkozik kommunikációval hazai és nemzetközi

Részletesebben

SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY

SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY A verseny Fővédnöke: Szervezőbizottság tagjai: Pásztor

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 3. A Vajda Péter DSE-vel közösen az alábbi rendezvényeket szerveztük a sportiskolás tanulóknak:

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 3. A Vajda Péter DSE-vel közösen az alábbi rendezvényeket szerveztük a sportiskolás tanulóknak: SPORTISKOLAI SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2012. SZEPTEMBER 1-DECEMBER 31. SZAKMAI BESZÁMOLÓ 1. Az iskola folyamatos kapcsolatot tart a MOB Sportiskolai Program Pedagógiai Munkacsoportjával illetve a sportiskolai

Részletesebben

MMTBSzSz elnökségi ülés 2015. február 13. (péntek) 17 órára. Helye: 1106 Budapest, Fehér út 10. 14-es épület / Vuelta Sportiroda

MMTBSzSz elnökségi ülés 2015. február 13. (péntek) 17 órára. Helye: 1106 Budapest, Fehér út 10. 14-es épület / Vuelta Sportiroda MMTBSzSz elnökségi ülés 2015. február 13. 1. oldal MMTBSzSz elnökségi ülés 2015. február 13. (péntek) 17 órára. Helye: 1106 Budapest, Fehér út 10. 14-es épület / Vuelta Sportiroda Napirendek: 1. Közgyűlés

Részletesebben

Önéletrajz. 1. Személyi adatok. janosne.tolnai@oktvf.gov.hu

Önéletrajz. 1. Személyi adatok. janosne.tolnai@oktvf.gov.hu Önéletrajz 1. Személyi adatok Vezetéknév/Utónév: Tolnai Jánosné Dr. Születési név: Szatmári Katalin Anyja neve: Bognár Aranka Neme: nő Születési hely, idő: Budapest, 1954.04.29 Családi állapot: házas Állampolgárság:

Részletesebben

A MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG ÖSZTÖNDÍJAK RENDSZERE

A MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG ÖSZTÖNDÍJAK RENDSZERE A MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG ÖSZTÖNDÍJAK RENDSZERE Előterjesztő: Jóváhagyta: MESZ elnöksége. november 8. TARTALOM I. Ösztöndíjak célja... II. Ösztöndíjak rendszere... III. Ösztöndíjra való jogosultság...

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV ELNÖKSÉGI ÜLÉS

JEGYZŐKÖNYV ELNÖKSÉGI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYV ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2017.04.20 Résztvevők: Sándor Benedek Válé Flórián Nagy László Eisenkrammer Károly Arató Gábor Nagy Ádám Sutus Juhász Tímea Battai Bori Dámosy Bálint Soós Gábor (17:05 től) Sándor

Részletesebben

Teljesítmény értékelési rendszer kialakítása

Teljesítmény értékelési rendszer kialakítása Teljesítmény értékelési rendszer kialakítása Larskol Tanácsadók A LARSKOL nemzetközi és hazai tanácsadó cégeknél szerzett évtizedes vezetői, tanácsadói és projektmenedzseri gyakorlattal rendelkező szakemberek

Részletesebben

Bemutatkozás. Programom. Magyar Kerékpáros Szövetség Nagy Zoltán - Országúti Szakágvezetői Pályázat

Bemutatkozás. Programom. Magyar Kerékpáros Szövetség Nagy Zoltán - Országúti Szakágvezetői Pályázat Címzett: Tárgy: Magyar Kerékpáros Szövetség Nagy Zoltán - Országúti Szakágvezetői Pályázat Bemutatkozás Nagy Zoltán vagyok. 1970-ben, Debrecenben születtem. 1985-1990 között kerékpároztam a Debreceni SI

Részletesebben

A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM SPORT ÉS PARASPORT ÖSZTÖNDÍJÁNAK ALAPSZABÁLYA

A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM SPORT ÉS PARASPORT ÖSZTÖNDÍJÁNAK ALAPSZABÁLYA A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM SPORT ÉS PARASPORT ÖSZTÖNDÍJÁNAK ALAPSZABÁLYA (Módosítva: 2016. szeptember, PTE Sport és Parasport Bizottság) 2016. 1 A Pécsi Tudományegyetem Sport és Parasport Ösztöndíjának alapszabálya

Részletesebben

MKSZ ELNÖKSÉGI ÜLÉS április 28 Helyszín: OT Industries Irodaház 16:30 óra. Jegyzőkönyv

MKSZ ELNÖKSÉGI ÜLÉS április 28 Helyszín: OT Industries Irodaház 16:30 óra. Jegyzőkönyv MKSZ ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2016. április 28 Helyszín: OT Industries Irodaház 16:30 óra Jegyzőkönyv Jelen voltak: Elnökség: Polony István Nagy Ádám Soós Gábor Kiss László Dr. Simonyi Ákos További meghívottak:

Részletesebben

KAJAK PÓLÓ FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM 2015

KAJAK PÓLÓ FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM 2015 PROGRAMTERVEK Magyar Kajak-Kenu Szövetség KAJAK PÓLÓ FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM 2015 KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI

Részletesebben