ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019"

Átírás

1 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019 Az MNASZ Elnökség elektronikus úton meghozott határozatai január 18. 1/E/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Xforce Racing Kft, a CCK Cocktail Sport Kft és a Hideg Team Sportegyesület szervezeteket felveszi tagjai sorába. Az Elnökség a határozatot egyhangú szavazattal fogadta el. (A közzététel dátuma: ) Az MNASZ Elnökség elektronikus úton meghozott határozatai január 19. 2/E/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja a évi budapesti FIA OFF ROAD szemináriumon és az FIA genfi sportfelügyelői, versenyigazgatói szemináriumon résztvevő MNASZ tisztségviselők névsorát. FIA OFF ROAD szeminárium Mr. István MÓNI (Stew) Mr. Gergely ÉRI (CoC) Mr. Béla MIGÁLY (CoC) Mr. László PERÉNYI (CoC) Mr. Béla SZILÁGYI (Tech) Mr. Tamás JÁNOSSY (Tech) Mr. Tamás SOLTI (Tech) Mr. Martin SOLTI (Tech) Genf, felügyelői és versenyigazgatói szeminárium Faluvégi Péter versenyigazgató Herczeg Lajos felügyelő Walter Csaba felügyelő Az Elnökség a határozatot egyhangú szavazattal fogadta el. (A közzététel dátuma: ) 3/E/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ évi költségvetését. Az Elnökség a határozatot egyhangú szavazattal fogadta el. (A közzététel dátuma: ) 4/E/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ évi pénzügyi beszámolóját és javasolja az MNASZ január 26-i Közgyűlésének a beszámoló elfogadását. Az Elnökség a határozatot egyhangú szavazattal fogadta el. (A közzététel dátuma: ) 5/E/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége az SBB vezető előterjesztésére, évben, támogatást biztosít a miskolci és pécsi régió sportbíró képzéséhez oly módon, hogy régiónként az első 20 fő jelentkező részére, az új sportbírók képzési díjának 75%-át, a központi költségvetés utánpótlás keretének terhére, mindösszesen 40 fő részére, átvállalja. A támogatás feltétele a tárgyévben való minimum 3, az MNASZ versenynaptárában szereplő versenyre való jelentkezés és a regisztráció. Az Elnökség a határozatot egyhangú szavazattal fogadta el. (A közzététel dátuma: ) 6/E/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége az EMMI évi támogatási összegét az MNASZ tehetséggondozó programjában használja fel. Az Elnökség a határozatot egyhangú szavazattal fogadta el. (A közzététel dátuma: )

2 7/E/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ Airboard Hungary Kft szerződést és felhatalmazza Oláh Gyárfás elnök urat a szerződés aláírására. Az Elnökség a határozatot egyhangú szavazattal fogadta el. (A közzététel dátuma: ) Az MNASZ Elnökség elektronikus úton meghozott határozatai január 19. 8/E/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ Alapszabályának módosítását és javasolja az MNASZ január 26-i Közgyűlésnek a módosítási javaslatok elfogadását. Az Elnökség a határozatot három igen és egy nem szavazattal hozta meg. (A közzététel dátuma: ) Az MNASZ Elnökség január 26-án megtartott rendkívüli ülésének határozatai 1/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége elfogadja és megerősíti az elnökségi ülést megelőzőleg meghozott alábbi - elektronikus úton meghozott - határozatokat: 1/E/ elnökségi határozat, 2/E/ elnökségi határozat, 3/E/ elnökségi határozat, 4/E/ elnökségi határozat 5/E/ elnökségi határozat 6/E/ elnökségi határozat 7/E/ elnökségi határozat 8/E/ elnökségi határozat 2/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a szakági jelölő értekezleteken elfogadott jelölés alapján Berényi Ákos urat kinevezi az MNASZ Rallye szakágának vezetőjévé. 3/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a szakági jelölő értekezleteken elfogadott jelölés alapján Gáspár István urat kinevezi az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának vezetőjévé. 4/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a szakági jelölő értekezleteken elfogadott jelölés alapján Budai Ferenc urat kinevezi az MNASZ Off-road szakágának vezetőjévé. 5/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a szakági jelölő értekezleteken elfogadott jelölés alapján Ágó Béla urat kinevezi az MNASZ Szlalom szakágának vezetőjévé.

3 6/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a szakági jelölő értekezleteken elfogadott jelölés alapján Hargitai Sándor urat kinevezi az MNASZ Gokart szakágának vezetőjévé. 7/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a szakági jelölő értekezleteken elfogadott jelölés alapján Angyal Péter urat kinevezi az MNASZ Drift szakágának vezetőjévé. 8/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a szakági jelölő értekezleteken elfogadott jelölés alapján Kohári Zoltán urat kinevezi az MNASZ Drag szakágának vezetőjévé. 9/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a szakági jelölő értekezleteken elfogadott jelölés alapján Polgár László urat kinevezi az MNASZ Terep-Rallye szakágának vezetőjévé. 10/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége január 26-i hatállyal megszűnteti valamennyi, nem az Alapszabály hatálya alá tartozó bizottságot, munkabizottságot. 11/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége megerősíti Dr. Szél Attila urat az MNASZ Biztonsági Bizottság vezetőjét, Buda Gábor, Oroszlán Tibor és Polgár László urakat az MNASZ Biztonsági Bizottság tagjait az MNASZ Biztonsági Bizottsági tisztségükben. 12/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége megerősíti Dr. Bánfi László urat az MNASZ Fegyelmi Bizottság vezetőjét, Dr. Ugrin Tamás és Lebovits Gábor urakat az MNASZ Fegyelmi Bizottság tagjait az MNASZ Fegyelmi Bizottsági tisztségükben. Az MNASZ Elnökség elektronikus úton meghozott határozatai február 6. 13/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ évi díjtételeit. (A közzététel dátuma: )

4 14/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége Bernhardt János, Budai Gábor, Burkus Egon, Csepela Tamás, Majerszki Gábor és Móni István urakat kinevezi a Sporttanács tagjaivá. (A közzététel dátuma: ) Az MNASZ Elnökség elektronikus úton meghozott határozatai február / sz. elektronikus elnökségi határozat MNASZ Elnöksége létrehozza a Nők az Autósportban Bizottságot. (A közzététel dátuma: ) 16/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége Zubai Márta úrhölgyet kinevezi az MNASZ Nők az Autósportban Bizottság vezetőjévé. (A közzététel dátuma: ) 17/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége Szíjjártó Sarolta, Budai Boglárka, Vogel Adrienn és Gazsi Júlia úrhölgyeket kinevezi az MNASZ Nők az Autósportban Bizottság tagjaivá. (A közzététel dátuma: ) 18/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége Dr. Szél Attila urat kinevezi az MNASZ Sportfelügyelői Bizottság vezetőjévé. (A közzététel dátuma: ) 19/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége az RSB vezető előterjesztésére engedélyezi Faluvégi Péter és Lovay Miklós urak részvételét a március 1-2-i Las Palmas-beli szemináriumon. (A közzététel dátuma: ) 20/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Garlas MS Kft, Speed Technika Kft, és Wild Dogs Slalom Kft szervezeteket felveszi tagjai sorába. (A közzététel dátuma: ) 21/ sz. elektronikus elnökségi határozat MNASZ elnöksége módosítja az Elnökség 5/E/ os számú határozatát és engedélyezi a Sportfelügyelői ruházat beszerzésére a határozatban jóvá hagyott támogatási összeg 2019-es évben történő felhasználását. (A közzététel dátuma: )

5 Az MNASZ Elnökség február 27-én megtartott ülésének határozatai 22/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ - Webtag-online szerződést és felhatalmazza Oláh Gyárfás elnök urat a szerződés aláírására. 23/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ - Madison Service HUB Kft. szerződést és felhatalmazza Oláh Gyárfás elnök urat a szerződés aláírására. 24/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ - RTH Versenyabroncs Kft. és MNASZ - Mez&Mol Kft. szerződéseket és felhatalmazza Oláh Gyárfás elnök urat a szerződések aláírására. 25/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége létrehozza a Média Bizottságot. A bizottság létszáma 5 fő. 26/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége létrehozza az Orvosi Bizottságot. A bizottság létszáma 3 fő. 27/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége Murányi Gábor urat kinevezi az MNASZ Média Bizottság vezetőjévé. 28/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége Szabó-Jilek Ádám, Bende Imre és Németh Miklós urakat kinevezi az MNASZ Média Bizottság tagjaivá. 29 / sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége Dr. Gorove László urat kinevezi az MNASZ Orvosi Bizottság vezetőjévé.

6 30/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége Dr. Pál Zoltán és Dr. Buda Péter urakat kinevezi az MNASZ Orvosi Bizottság tagjaivá. 31/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége kinevezi Demeter Magdolna úrhölgyet az MNASZ Sportbíró Bizottság vezetőjévé. 32/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége kinevezi Bozsó Ivette úrhölgyet és Újházi Béla urat az MNASZ Etikai Bizottság tagjaivá. 33/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége az East Motorsport Kft által időszakra szervezett Navigátor Suli utánpótlás oktatási programhoz 8.000,- Ft/résztvevő, összesen legfeljebb ,- Ft összegű támogatást biztosít. 34/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége módosítja a évi Díjtáblázatot. 35/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége kiírja az MNASZ évi Terep-rallye Országos Bajnokságát. 36/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége kiírja az MNASZ évi Autocross Országos Bajnokságot és Autocross Kupát. 37/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége kiírja az MNASZ évi Rallycross Nyílt Országos Bajnokságát. 38/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége kiírja az MNASZ évi Nyílt Országos Rallye Bajnokságát és Kupáit.

7 39/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége kiírja az MNASZ évi Országos Nyílt Rallye Challenget és Kupáit 40/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége kiírja az MNASZ évi Országos Rallye2 Bajnokságot és Kupáit. 41/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége kiírja az MNASZ évi Nyílt Országos Historic Rallye Bajnokságot. 42/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége kiírja az MNASZ évi Amatőr Rallye Bajnokságot. 43/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Mezőhegyi Kart Racing Tehetségkutató és Gondozó Alapítvány, Gránit Motorsport Kft. és a Team MDR szervezeteket felveszi tagjai sorába. 44/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége az APEX RACING MEDIA KFT tagviszony megszüntetés tárgyú bejelentése alapján a szervezet tagviszonyát felmondja. 45/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a BUDAPESTI RENDÉSZETI SE tagviszony megszüntetés tárgyú bejelentése alapján a szervezet tagviszonyát felmondja. 46/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Sporttanács által előterjesztett Versenynaptárt jóváhagyja az Int. Baranya Kupa 2019" esemény kivételével, amely időpont nélkül jelzéssel szerepel a versenynaptárban. A versenynaptárban jóváhagyott események rendezői a naptári bejelentéssel kapcsolatos hiányosságaikat, beleértve a pénzügyeket is március 6-ig pótolhatják. Amennyiben a hiányosságokat a megadott határidőig az esemény rendezője nem pótolja maradéktalanul a rendezvény törlésre kerül a versenynaptárból.

8 47 / sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Gyorsasági Szakág GYH 1e/ sz. határozatának jóváhagyását elutasítja. 48/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Gyorsasági Szakág GYH 2e/ sz. határozatában előterjesztett kérést elutasítja. 49 / sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Gyorsasági Szakág GYH 4e/ sz. határozatában szereplő szerződés aláírását elutasítja. 50/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Gyorsasági Szakág GYH 6e/ sz. határozatában előterjesztett kérést elutasítja. 51/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Terep-rallye Szakág előterjesztésére engedélyezi a Négykerékhajcsár Terepjáró Klub Szabadidő Sport Egyesület által regisztrált sorozat versenyekre a csoportos bejelentési díjkedvezmény alkalmazását 52 / sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Terep-rallye Szakág előterjesztésére engedélyezi a Vitnyéd 4x4 Sportegyesült által regisztrált sorozat versenyekre a csoportos bejelentési díjkedvezmény alkalmazását. Az MNASZ Elnökség elektronikus úton meghozott határozatai március /E/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Nolen Racing Kft, K-Tech Autosport Kft. B-D Motorsport Kft. szervezeteket felveszi tagjai sorába. (A közzététel dátuma: ) 54/E sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ média akkreditációs szabályzatát. (A közzététel dátuma: )

9 55/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ - Hungarian Police Rallye Team Kft szerződést és felhatalmazza az Oláh Gyárfás elnök urat a szerződés aláírására. (A közzététel dátuma: ) 56/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ - P Automobil Import Kft szerződést és felhatalmazza az Oláh Gyárfás elnök urat a szerződés aláírására. (A közzététel dátuma: ) 57/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ - M-INFO Tanácsadó Kft szerződést és felhatalmazza az Oláh Gyárfás elnök urat a szerződés aláírására. (A közzététel dátuma: ) Az MNASZ Elnökség elektronikus úton meghozott határozatai március / sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a V-V Racing Kft. és TRT Europe Kft. szervezeteket felveszi tagjai sorába. (A közzététel dátuma: ) 59/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ Drag Promóteri szerződést és felhatalmazza Oláh Gyárfás elnök urat a szerződés aláírására. A szerződés időtartama 2+2 év. (A közzététel dátuma: ) 60/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ Hunakamo Kft szerződést és felhatalmazza Oláh Gyárfás elnök urat a szerződés aláírására. A szerződés időtartama 2+2 év. (A közzététel dátuma: ) 61/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ MGOSZ szerződést és felhatalmazza Oláh Gyárfás elnök urat a szerződés aláírására. A szerződés időtartama 2+2 év. (A közzététel dátuma: ) 62/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ Hegcsi Kft szerződést és felhatalmazza Oláh Gyárfás elnök urat a szerződés aláírására. A szerződés időtartama 2+2 év. (A közzététel dátuma: )

10 63/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja a KIA Platinum Kupa szervezői szerződést és felhatalmazza Oláh Gyárfás elnök urat a szerződés aláírására. (A közzététel dátuma: ) Az MNASZ Elnökség elektronikus úton meghozott határozatai április 8. 64/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Szada Ring Racing Kft, Rodeo Speed Car Kft, George Racing Team Kft, Q9-Ferenoval Kft és M.S. Motorsport Kft szervezeteket felveszi tagjai sorába. (A közzététel dátuma: ) 65/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ díjtételek módosítását. (A közzététel dátuma: ) Az MNASZ Elnökség elektronikus úton meghozott határozatai május 2. 66/ sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Transacom Kft, Kanyik Historic Team Sportegyesület, Plasticon Autocross Racing Team SE, Találkozási Pontok Kft. és Mészáros M1 Autókereskedő Kft. szervezeteket felveszi tagjai sorába. (A közzététel dátuma: ) 67 / sz. elektronikus elnökségi határozat (A szavazásban az Elnökség 6 tagja vett részt) Az MNASZ Elnöksége az Offroad szakág és a Sporttanács támogatásával engedélyezi RacingStars Tehetségkutató versenysorozatot egy darab regisztrációs kérelem eljárási díj és eseményenként 50%-os mértékű regisztrációs díj megfizetésével történő regisztrációját. (A közzététel dátuma: ) Az MNASZ Elnökség május 27-i ülésén meghozott határozatai 68/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja az MNASZ évi mérlegbeszámolóját. Az Elnökség felhatalmazza Oláh Gyárfás elnök urat a mérlegbeszámoló aláírására. 69/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Szlalom szakág vezetőjének előterjesztésére jóváhagyja a évre vonatkozó MNASZ DUEN szerződést és felhatalmazza Oláh Gyárfás elnök urat a szerződés aláírására.

11 70/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Szlalom szakág vezetőjének előterjesztésére jóváhagyja a díjtáblázat módosítást melyben a 2018-as díjtételeket 2019-re is érvénybe helyezi. 71/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Szlalom szakág vezetőjének előterjesztésére jóváhagyja a díjtáblázat módosítást melyben a nevezési díj maximuma ,- forinton kerül meghatározásra. 72/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Szlalom szakág vezetőjének előterjesztésére engedélyezi a szakági költségvetés évi maradványának évi - szlalomlive.hu szolgáltatásra történő - felhasználását. 73/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Rallye szakág vezetőjének előterjesztésére jóváhagyja a es évekre vonatkozó MNASZ DUEN, Rallylive.hu szerződést és felhatalmazza Oláh Gyárfás elnök urat a szerződés aláírására. 74/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége Herczeg Lajos főtitkár előterjesztésére jóváhagyja az MNASZ Dr. Varga M. Péter Ügyvédi Iroda közt kötendő GDPR szabályzat elkészítésére vonatkozó megbízási szerződést és felhatalmazza Oláh Gyárfás elnök urat a szerződés aláírására. 75/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Sporttanács 45/2019 ( ) sz. határozatát, a 32/2019 ( ) sz. határozat érvényben tartásával, hatályon kívül helyezi. 76/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Titkárság előterjesztésére a Historic Regularity Egyesület, az X-Trame Rendezvényszervező Kft, a PONT JÓ! Vitorlás és Gokart Sportegyesület és a Maniac Autó-Motorsport Sportegyesület szervezeteket felveszi tagjai sorába.

12 77/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége Herczeg Lajos főtitkár előterjesztésére jóváhagyja AZ MNASZ KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ALAPELVEI ÉS A KÖLTSÉGVETÉS VÉGREHAJTÁSÁNAK ELŐÍRÁSAI szabályzat módosítását. 78/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége Laczkó László előterjesztésére a június 1-2-án megrendezésre kerülő fuglaui zóna rallycross versenyre történő sportszakmai utazás költségeihez ,- Ft összegű támogatást biztosít. 79/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége az MSKLC Rendezvényszervező Kft részére, az RSB előterjesztésére, négymillió forint összegű költség hozzájárulást biztosít a évi Eger Rallye és Miskolc Rallye sikeres megrendezéséért. 80/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége az Offroad szakág vezetőjének előterjesztésére engedélyezi a szakági költségvetés évi maradványának rallycross és autocross média megjelenés célú, évi felhasználását. 81/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége az Autós Gyorsasági szakág előterjesztésére jóváhagyja az MNASZ MINK Racing Kft. szerződést. Az Elnökség a határozatot egyhangú szavazattal elutasította. 82/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége az Autós Gyorsasági szakág előterjesztésére jóváhagyja a Szakág évi költségvetését. Az Elnökség a határozatot egyhangú szavazattal elutasította. Az Elnökség felhívja szakágat, hogy az Elnökség által már jóváhagyott költségvetéshez nyújtson be módosítási kérelmet az elutasított költségvetési előterjesztés eltérő tételeit illetően. 83/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége az Autós Gyorsasági szakág előterjesztésére jóváhagyja az MNASZ Ki-Ve Bt. szerződés módosítását. Az Elnökség a határozatot egyhangú szavazattal elutasította.

13 84/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége az Autós Gyorsasági szakág előterjesztésére módosítja az MNASZ évi díjtáblázat IV.3. és IV.4 díjtételeit. Az Elnökség a határozatot egyhangú szavazattal elutasította. 85/ sz. elnökségi határozat A határozat megjelenés előtti jogi kontrollja folyamatban. 86/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Garzone Events Kft. kérelmére engedélyezi a rendező korábban befizetett kauciójának kiegészítés nélküli görgetését a Hungarian Baja évi rendezvényre és az FIA bejelentési díj augusztus 01-ig történő megfizetését. A rendezvény pénzügyi támogatásáról az Elnökség a rendezvény sikeres lebonyolítása után dönt. 87/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége megköszöni Móni István úr sportanácsi munkáját és sporttanácsi tagságából visszahívja. 88/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége Solti István urat kinevezi a Sporttanács tagjává. 89/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége Kövesi Tibor urat kinevezi a Sporttanács tagjává. 90/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége Kolencsikné Gál Melinda úrhölgyet kinevezi a Sporttanács tagjává. 91/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége Solti István urat kinevezi az MNASZ Technikai Bizottságának vezetőjévé. 92/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége kiírja és a már megrendezett versenyekre is kiterjeszti az MNASZ évi Drift Országos Bajnokságot.

14 93/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége kiírja és a már megrendezett versenyekre is kiterjeszti az MNASZ évi Nyílt Szlalom Bajnokságot. 94/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége kiírja és a már megrendezett versenyekre is kiterjeszti az MNASZ évi Gokart Országos Bajnokságát. 95/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége kiírja és a már megrendezett versenyekre is kiterjeszti az MNASZ évi Gyorsulási-Drag Országos Bajnokságot. 96/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége kiírja és a már megrendezett versenyekre is kiterjeszti az MNASZ évi Drag Semi-Pro Nemzeti Kupát. 97/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége kiírja és a már megrendezett versenyekre is kiterjeszti az MNASZ évi Autós Gyorsasági Bajnokságot és Kupákat. 98/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége kiírja az MNASZ évi Hegyi Felfutó Bajnokságot és Kupákat. 99/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége engedélyezi a 32/2019 ( ) és a 33/2019 ( ) számú Rallye Szakági Bizottság határozat közzétételét. 100/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége engedélyezi a 8/2019 ( ) számú Terep-rallye Szakági Bizottsági határozat közzétételét.

15 101/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Terep-rallye szakág vezetőjének előterjesztésére jóváhagyja a évre vonatkozó MNASZ WRC System szerződést a szakági honlap és szakági Facebook oldal üzemeltetésére és felhatalmazza Oláh Gyárfás elnök urat a szerződés aláírására. 102/ sz. elnökségi határozat Az MNASZ elnöksége az ATB vezető javaslatára módosítja a évi díjtáblázatot. Módosult díjtételek: Vezető technikai ellenőr: Ft/ nap Gépkönyv, bukóketrec certifikát másolat: Ft Idegen ASN versenyrendszerében regisztrációra került, MNASZ illetékességi területén kiadott bukóketrec megfelelőségi tanúsítvány sor törlésre kerül, helyette: Sorozat gyártású bukócső regisztráció egyszeri díja 10 vagy annál több versenyautóra: ,- Ft

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019 Az MNASZ Elnökség elektronikus úton meghozott határozatai 2019. január 18. 1/E/2019.01.18. sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Xforce Racing Kft, a CCK

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019 Az MNASZ Elnökség elektronikus úton meghozott határozatai 2019. január 18. 1/E/2019.01.18. sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Xforce Racing Kft, a CCK

Részletesebben

Az MNASZ Elnökség november 30-i ülésén meghozott határozatok

Az MNASZ Elnökség november 30-i ülésén meghozott határozatok Az MNASZ Elnökség 2018. november 30-i ülésén meghozott határozatok 48/4/2018.11.30. sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége megerősíti a 150/E/2018.11.07. sz. elektronikus elnökségi határozatot. 49/4/2018.11.30.

Részletesebben

A Sporttanács határozatai

A Sporttanács határozatai A Sporttanács határozatai 1/2019 (2019.02.11) Sporttanácsi határozat A Sporttanács az előterjesztett bizottsági tagok listáját elfogadja, a jelölteket az alábbi Bizottságok tagjává kinevezi. - A Rallye

Részletesebben

A Sporttanács határozatai

A Sporttanács határozatai A Sporttanács határozatai 1/2019 (2019.02.11) Sporttanácsi határozat A Sporttanács az előterjesztett bizottsági tagok listáját elfogadja, a jelölteket az alábbi Bizottságok tagjává kinevezi. - A Rallye

Részletesebben

A Sporttanács határozatai

A Sporttanács határozatai A Sporttanács határozatai 1/2019 (2019.02.11) Sporttanácsi határozat A Sporttanács az előterjesztett bizottsági tagok listáját elfogadja, a jelölteket az alábbi Bizottságok tagjává kinevezi. - A Rallye

Részletesebben

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat RSB Határozatok 1/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat 2019.01.14. A Rallye Szakági Bizottság a 2018. évi díjátadó gála hivatalos fotós munkáinak elvégzésére felkéri és megbízza Kollár

Részletesebben

A Sporttanács határozatai

A Sporttanács határozatai A Sporttanács határozatai 1/2019 (2019.02.11) Sporttanácsi határozat A Sporttanács az előterjesztett bizottsági tagok listáját elfogadja, a jelölteket az alábbi Bizottságok tagjává kinevezi. - A Rallye

Részletesebben

A Sporttanács 2017/7. sz. közleménye

A Sporttanács 2017/7. sz. közleménye A Sporttanács 2017/7. sz. közleménye Az MNASZ Sporttanácsa, a 2017. 02. 14-i ülésén az alábbi határozatokat hozta: 40/2017 Sporttanácsi határozat A Sporttanács megerősíti a 1/2017. sz. elektronikus határozatát.

Részletesebben

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat RSB Határozatok 1/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat 2019.01.14. A Rallye Szakági Bizottság a 2018. évi díjátadó gála hivatalos fotós munkáinak elvégzésére felkéri és megbízza Kollár

Részletesebben

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat RSB Határozatok 1/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat 2019.01.14. A Rallye Szakági Bizottság a 2018. évi díjátadó gála hivatalos fotós munkáinak elvégzésére felkéri és megbízza Kollár

Részletesebben

RSB Határozatok. 2/2 019 Ral l ye Szakági Bizo tt sági el ektr oni ku s h atár oz at

RSB Határozatok. 2/2 019 Ral l ye Szakági Bizo tt sági el ektr oni ku s h atár oz at RSB Határozatok 1/2019 Ral l ye Szakági Bizo tt sági elektronikus h atár oz at 20 1 9.01.14. A Rallye Szakági Bizottság a 2018. évi díjátadó gála hivatalos fotós munkáinak elvégzésére felkéri és megbízza

Részletesebben

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2018

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2018 MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2018 001/2018.01.19 Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával elfogadja az Autocross 2018-as Alapkiírását. Kérjük

Részletesebben

6/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

6/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2006. 12. 19 6/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, versenyzők minősítése, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című WEB lapunkon. e-mail címünk: mnasz@mnasz.hu

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 1/2018 Rallye Szakági Bizottság határozat 2018.05.15. - 1/2018 Rallye Szakág vezetői határozat 2018.03.02. A Peugeot 208 R2 kupasorozatban, - ERC-hez

Részletesebben

MNASZ Sportbírói Bizottság határozatai 2018

MNASZ Sportbírói Bizottság határozatai 2018 MNASZ Sportbírói Bizottság határozatai 2018 1/2018.01.01. sz. elektronikus SBB h atár oz at Tárgy: FIA Race Director szemináriumon történő részvétel A Sportbírói Bizottság támogatja Zettner Tamás András

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/ április 9.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/ április 9. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/2013 2013. április 9. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2013. április 9. 17h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei

Részletesebben

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2016

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2016 Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2016 GY H 1/2016. AGYB határozat 2016.01.08. Az Autós Gyorsasági Bizottság 2016. évben, a versenyzői visszajelzéseknek próbálva eleget tenni, több nyílt

Részletesebben

Elnöki beszámoló. a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség január 26-i Közgyűléshez

Elnöki beszámoló. a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség január 26-i Közgyűléshez Elnöki beszámoló a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség 219. január 26-i Közgyűléshez Tisztelt Közgyűlés, Tisztelt Tagszervezeteink! Örömmel teszek eleget Alapszabályi kötelességemnek, miszerint beszámolhatok

Részletesebben

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017 MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017 001/2017.02.05/E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával elfogadja az Autocross 2017-es Alapkiírását. Kérjük

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 20/2016 Rallye Szakági Bizottság határozat 2016. február 17 A Rallye Szakági Bizottság úgy határoz, hogy a MARB mindhárom régiójában felkéri a rendezőket,

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ április 22.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ április 22. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/2014 2014. április 22. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2014. április 22. 14h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 1/2018 Rallye Szakági Bizottság határozat 2018.05.15. - 1/2018 Rallye Szakág vezetői határozat 2018.03.02. A Peugeot 208 R2 kupasorozatban, - ERC-hez

Részletesebben

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015 Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015 GY H 1/2014. AGYB el. határozat 2015.01.06. Az Autós Gyorsasági Bizottság soron következő nyílt szakági ülését 2015. január 16-án, 16 órától tartja,

Részletesebben

HELL MISKOLC RALLY / ANGEL PETROL RALLYE Versenykiírás TARTALOMJEGYZÉK

HELL MISKOLC RALLY / ANGEL PETROL RALLYE Versenykiírás TARTALOMJEGYZÉK Versenykiírás Kft. CHEMASOL CHALLENGE HISTORIC 2 AMATÕR HELL MISKOLC RALLY / ANGEL PETROL 2 2018 - Versenykiírás 2018.04.27-29. TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 3 2. Rendezés... 3 3. Program... 4 4. Nevezések...

Részletesebben

3/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

3/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2004. 09. 22 3/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, versenyzők minősítése, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című WEB lapunkon. Mellékelve! Az MNASZ

Részletesebben

4/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

4/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2006. 08. 15 4/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című honlapunkon. Mellékelve! A rajtszámreklámra vonatkozó szabálymódosítás.

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 1/ január 31.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 1/ január 31. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 1/2018 2018. január 31. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2018. január 31. 13h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei

Részletesebben

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017 MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017 001/2017.02.05/E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával elfogadja az Autocross 2017-es Alapkiírását. Kérjük

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/ szeptember 30.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/ szeptember 30. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/2014 2014. szeptember 30. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2014. június 19. 17h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/ március 25.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/ március 25. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/2014 2014. március 25. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2014. március 25. 14h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/ április 27.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/ április 27. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/2015 2015. április 27. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2015. április 27. 16h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

LICENCEK ÉS IGAZOLVÁNYOK

LICENCEK ÉS IGAZOLVÁNYOK LICENCEK ÉS IGAZOLVÁNYOK TARTALOMJEGYZÉK Kiadja: MNASZ Titkárság Hatályos: 2016. január 1-től 1. Általános feltételek és szabályok... 1 2. Meghatározások... 1 3. Nevezői licencek... 1 4. Rendezői licencek...

Részletesebben

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015 Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015 GY H 1/2014. AGYB el. határozat 2015.01.06. Az Autós Gyorsasági Bizottság soron következő nyílt szakági ülését 2015. január 16-án, 16 órától tartja,

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2017

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2017 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2017 1/2017 Rallye Szakági Bizottság elektronikus határozat 2017.01.10. A Rallye szakági bizottság, a Sporttanács 8/2017 számú határozata alapján, a következő

Részletesebben

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016 MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016 001/2016.01.07/E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával kéri az MNASZ Sportbírói Kollégiumot, hogy a Rallycross

Részletesebben

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015 Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015 GY H 1/2014. AGYB el. határozat 2015.01.06. Az Autós Gyorsasági Bizottság soron következő nyílt szakági ülését 2015. január 16-án, 16 órától tartja,

Részletesebben

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016 MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016 001/2016.01.07/E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával kéri az MNASZ Sportbírói Kollégiumot, hogy a Rallycross

Részletesebben

LICENCEK ÉS IGAZOLVÁNYOK

LICENCEK ÉS IGAZOLVÁNYOK LICENCEK ÉS IGAZOLVÁNYOK TARTALOMJEGYZÉK Kiadja: MNASZ Titkárság Hatályos: 2017. február 8-tól 1. Általános feltételek és szabályok... 1 2. Meghatározások... 1 3. Nevezői licencek... 1 4. Rendezői licencek...

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2/ április 18.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2/ április 18. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2/2018 2018. április 18. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2018. április 18. 13h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

MNASZ LICENCEI ÉS IGAZOLVÁNYAI 2013

MNASZ LICENCEI ÉS IGAZOLVÁNYAI 2013 20130816 MNASZ LICENCEI ÉS IGAZOLVÁNYAI 2013 I MNASZ LICENCEI ÉS IGAZOLVÁNYAI A licenceket és az igazolványokat az MNASZ Titkársága adja ki és tartja nyilván A l i c e n c e k é s i g a z o l v á n y o

Részletesebben

HILLTOP RALLYE FESZTIVÁL HILLTOP RALLYE FESZTIVÁL PROGRAM

HILLTOP RALLYE FESZTIVÁL HILLTOP RALLYE FESZTIVÁL PROGRAM HILLTOP RALLYE FESZTIVÁL 2018 2018.09.29. PROGRAM 1 1. Bevezetés: 1.1. Bevezetés a HILLTOP RALLYE FESZTIVÁL 2018 a RALLYE SZAKÁGI BIZOTTSÁG által kiírt, meghívásos autóbemutató, és kiállítás, az MNASZ

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ október 1.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ október 1. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/2015 2015. október 1. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2015. október 1. 18h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 1/2018 Rallye Szakági Bizottság határozat 2018.05.15. - 1/2018 Rallye Szakág vezetői határozat 2018.03.02. A Peugeot 208 R2 kupasorozatban, - ERC-hez

Részletesebben

5/99.sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

5/99.sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2004.08.06. 5/99.sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Mellékelve! 2000. évi Versenynaptár tervezet Tartalomjegyzék: 1./ A TITKÁRSÁG KÖZLEMÉNYEI... 2 a) 2000. évi Országos bajnoki versenyek bejelentése... 2

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/ május 9.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/ május 9. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/2014 2014. május 9. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett (megismételt) Rendkívüli Időpont: 2014. május 9. 11h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 79/2016 Rallye Szakági Bizottság elektronikus határozat 2016.04.22. A Rallye Szakági Bizottság figyelemmel korábbi 41/2016 számú határozatára, a Hell

Részletesebben

MNASZ SPORTSZAKMAI TERV 2019

MNASZ SPORTSZAKMAI TERV 2019 MNASZ SPORTSZAKMAI TERV 2019 1. Bevezető Az MNASZ célszerinti tevékenysége a sporttevékenység, a munkaviszonyban és polgári jogi jogviszony keretében megbízás alapján folytatott sporttevékenység kivételével

Részletesebben

LICENCEK ÉS IGAZOLVÁNYOK

LICENCEK ÉS IGAZOLVÁNYOK LICENCEK ÉS IGAZOLVÁNYOK TARTALOMJEGYZÉK Kiadja: MNASZ Titkárság Hatályos: 2018.04.29-től 1. Általános feltételek és szabályok... 1 2. Meghatározások... 1 3. Nevezői licencek... 1 4. Rendezői licencek...

Részletesebben

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS február h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Kökényesi György Elnökségi tag, supermoto

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS február h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Kökényesi György Elnökségi tag, supermoto MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2009. február 11. 17.00h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Jelenlévők a mellékelt jelenléti ív szerint: Pusztai Csaba Gazdasági alelnök, levezető elnök Daragó István Dr.

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 1/2018 Rallye Szakági Bizottság határozat 2018.05.15. - 1/2018 Rallye Szakág vezetői határozat 2018.03.02. A Peugeot 208 R2 kupasorozatban, - ERC-hez

Részletesebben

12/2009. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

12/2009. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2009-12-15 12/2009. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Karácsonyi ajándék ötleteim: az ellenségednek megbocsátás, az ellenfelednek türelem, a barátodnak szeretet, a partnerednek szívesség, mindenkinek jóindulat,

Részletesebben

12/2010. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

12/2010. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2010-12-16 12/2010. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség vezetői és dolgozói nevében ezúton kívánunk tiszteletteljes és emberséges karácsonyt, békés és eredményekben gazdag

Részletesebben

A felhívás jelen Közleményben található mellékletekkel került kiküldésre a melléklet végén található tagszervezetek részére.

A felhívás jelen Közleményben található mellékletekkel került kiküldésre a melléklet végén található tagszervezetek részére. Budapest, 2017. 10. 31. Tisztelt Tagjaink, Tjkoztatom Önöket, hogy az MNASZ elnöksgnek döntse rtelmben Felhívst küldtünk, minden, a Rallye szakgban jogosult, (82 tag) Tagunknak Rallye szakg vezeti jelölsre.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT ÉS ELŐÍRÁSOK

ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT ÉS ELŐÍRÁSOK ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT ÉS ELŐÍRÁSOK TARTALOMJEGYZÉK TERVEZET Kiadja: MNASZ Titkárság Hatályos: 2016. február 1-től 1. Általános feltételek és szabályok... 1 2. Meghatározások... 1 3. Az MNASZ Versenynaptára...

Részletesebben

A MAGYAR AUTÓSPORT 2004. évi BAJNOKAI

A MAGYAR AUTÓSPORT 2004. évi BAJNOKAI A MAGYAR AUTÓSPORT 2004. évi BAJNOKAI RALLYE I. osztály Turi Tamás TP+2K Autó-Motorsport Kerék István Skoda Octavia WRC A CSOPORT "ASI" V-Max Asi Rallye Club "NÁNDI" N CSOPORT Spiztmüller Csaba Pacotti

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 28/2016 Rallye Szakági Bizottság elektronikus határozat 2016.03.04. A Rallye Szakági Bizottság úgy határoz, hogy az ORB, és a RALLYE2 versenyeken sajtó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Gazdasági alelnök, levezető elnök

JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Gazdasági alelnök, levezető elnök JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről 2008. március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Jelen vannak: Csiba Péter Pusztai Csaba Daragó István Kökényesi György Sasvári Sándor Tóth

Részletesebben

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS január h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Csiba Péter Sportszakmai alelnök Később érkezett

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS január h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Csiba Péter Sportszakmai alelnök Később érkezett MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2009. január 21. 17.00h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Jelenlévők a mellékelt jelenléti ív szerint: Laboda Gábor Elnök Pusztai Csaba Gazdasági alelnök Csiba Péter Sportszakmai

Részletesebben

Groupama Biztosító ZRt. ÉVES VERSENYZŐI, SPORTBÍRÓI, SPORTFELÜGYELŐI ÉS EGYÉB TISZTÉGVISELŐI BALESETBIZTOSÍTÁSOK

Groupama Biztosító ZRt. ÉVES VERSENYZŐI, SPORTBÍRÓI, SPORTFELÜGYELŐI ÉS EGYÉB TISZTÉGVISELŐI BALESETBIZTOSÍTÁSOK BIZTOSÍTÁSI INFORMÁCIÓK 2017 A MNASZ bajnokságaiban, illetve az MNASZ naptárában szereplő rendezvényein csak licenccel, vagy amatőr versenyzői igazolvánnyal rendelkező versenyzők vehetnek részt. MNASZ,

Részletesebben

A MOL Rt. a hazai autósport kiemelkedő támogatója.

A MOL Rt. a hazai autósport kiemelkedő támogatója. Budapest, 2004.08.09. 4/2000.sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, versenyzői, stb. megtalálhatók az Interneten a w w w. m n a s z. h u című WEB lapunkon. Mellékelve! FIA Nemzetközi

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 101/2016 Rallye Szakági Bizottság elektronikus határozat 2016.06.09. A Rallye Szakági Bizottság úgy határoz, hogy az RVSZ 12. oldal 35.5, és 35.6 bekezdéseket

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS január h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3.

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS január h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2010. január 20. 17h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Jelenlévők a mellékelt jelenléti ív szerint: Pusztai Csaba Elnök Csiba Péter Sportszakmai alelnök Németh Péter Gazdasági

Részletesebben

A SINOSZ Országos Küldöttközgyűlés évi határozatainak tára

A SINOSZ Országos Küldöttközgyűlés évi határozatainak tára A SINOSZ Országos Küldöttközgyűlés 2015. évi határozatainak tára Határozat száma 2015.04.18/1 2015.04.18/2 2015.04.18/3 2015.04.18/4 2015.04.18/5 2015.04.18/6 2015.04.18/7 2015.04.18/8 2015.04.18/9 2015.04.18/10

Részletesebben

A mandátumvizsgáló bizottság elnöke bejelenti, hogy 14:00 órakor az 77 tagból 7 tag van jelen.

A mandátumvizsgáló bizottság elnöke bejelenti, hogy 14:00 órakor az 77 tagból 7 tag van jelen. Helyszín: Gastland M0 Étterem és Konferenciaközpont 2311 Szigetszentmiklós (M0 Autóút 19 km) Időpont: 2018. május 22. (kedd) 14:00 Jelenlévők: A csatolt jelenléti ív szerint Hermann Henrik levezető elnök

Részletesebben

12/2011. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

12/2011. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2011-12-16 12/2011. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség vezetői és dolgozói nevében ezúton kívánunk tiszteletteljes és emberséges karácsonyt, békés és eredményekben gazdag

Részletesebben

3. Elnökségi ülés MAMS-Emlékeztető

3. Elnökségi ülés MAMS-Emlékeztető 3. Elnökségi ülés MAMS-Emlékeztető Időpont: 2006-02-20 17:00 Helyszín: Magyar Sport Háza, III. emeleti tárgyaló Jelen voltak: Laboda Gábor Daragó István Kolonics Krisztián Kökényesi György Pusztai Csaba

Részletesebben

MMK Küldöttgyűlési határozatok

MMK Küldöttgyűlési határozatok MMK Küldöttgyűlési határozatok 2016 2016. május 21. 1/2016. (V.21.) MMK Küldöttgyűlési határozat A Magyar Mérnöki Kamara 2016. május 21-i Küldöttgyűlése határozatképes. A szavazati joggal rendelkező 284

Részletesebben

1/2001. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

1/2001. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2004.08.09. 1/2001. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, versenyzők minősítése, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című WEB lapunkon. Mellékelve! MNASZ Díjtáblázat

Részletesebben

7/2005. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

7/2005. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2005. 12. 20 7/2005. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, versenyzők minősítése, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című WEB lapunkon. e-mail címünk: mnasz@mnasz.hu

Részletesebben

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség. Herczeg Lajos főtitkár úr. 1. Az SBB évi célkitűzésének ismertetése, azok megvalósulása

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség. Herczeg Lajos főtitkár úr. 1. Az SBB évi célkitűzésének ismertetése, azok megvalósulása Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Herczeg Lajos főtitkár úr Tisztelt Főtitkár úr! Kérésedre a Sportbírói Bizottság 2018. évi beszámolóját elkészítettem. A beszámoló tartalmi elemei: 1. A Sportbírói Bizottság

Részletesebben

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018.

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018. Magyar Hallássérültek Sportszövetsége ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK HATÁROZATOK TÁRA 2018. 1/2018. (01. 04.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége bowling szakágvezetőnek Kapronczayné Karádi Magdolnát

Részletesebben

MNASZ SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

MNASZ SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MNASZ SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (a továbbiakban: Szövetség) Elnöksége az Alapszabály 25.. (2) bekezdés f) pontjában kapott felhatalmazás alapján a Szövetség

Részletesebben

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája november 15. HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája november 15. HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS Az MNASZ Bajnokok Tornája versenykiírása az FIA Nemzetközi Sportkódex és Függelékei alapján készült. A Magyar

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 53/2016 Rallye Szakági Bizottság elektronikus határozat 2016.03.30. A Rallye Szakági Bizottság úgy határoz, hogy Kugel Tibor Krisztián részére, Rallye

Részletesebben

BIZTOSÍTÁSI INFORMÁCIÓK 2014

BIZTOSÍTÁSI INFORMÁCIÓK 2014 BIZTOSÍTÁSI INFORMÁCIÓK 2014 A MNASZ bajnokságaiban, illetve az MNASZ naptárában szereplő rendezvényein csak licenccel rendelkező versenyzők vehetnek részt. A licenc kiváltásának feltétele a kiváltással

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottságának 2018.évi beszámolója

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottságának 2018.évi beszámolója Az MNASZ Rallye Szakági Bizottságának 2018.évi beszámolója A Rallye Szakági Bizottság 2018-ban apró nehézségek árán kezdte meg munkáját. A ki nem nevezett bizottsági tagok a háttérből segítették a szakágvezető

Részletesebben

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS december h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Kökényesi György Elnökségi tag, supermoto

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS december h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Kökényesi György Elnökségi tag, supermoto MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2008. december 17. 18.50h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Jelenlévők a mellékelt jelenléti ív szerint: Pusztai Csaba Gazdasági alelnök, levezető elnök Daragó István

Részletesebben

a./ Tájékoztatás a benyújtott pályázatokról és a végeredményről

a./ Tájékoztatás a benyújtott pályázatokról és a végeredményről 1. oldal, összesen: 5 4/98.sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL I./ Az Intéző Bizottság közleményei a./ Tájékoztatás a benyújtott pályázatokról és a végeredményről A 3/1998. sz. Főtitkári körlevélben meghirdetett pályázatra

Részletesebben

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK PARÁDSASVÁR, 2017. JÚLIUS 14-16. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: He-Do Autós Gyorsasági Országos Hegyi Bajnokság és Hegyi Kupa helye: Parádsasvár, Parádsasvár-Galyatetői elágazás közötti útszakasz

Részletesebben

1/2005. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

1/2005. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2005. 02. 10 1/2005. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című honlapunkon. Mellékelve! Bajnokságok és kupák végeredménye

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2017

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2017 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2017 1/2017 Rallye Szakági Bizottság elektronikus határozat 2017.01.10. A Rallye szakági bizottság, a Sporttanács 8/2017 számú határozata alapján, a következő

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 159/2016 Rallye Szakági Bizottság elektronikus határozat 2016.10.24. A Rallye Szakági Bizottság jóváhagyja a MARB Nyugati régió 2016, november 19-20.-án

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének évi határozatai:

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének évi határozatai: A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének 2017. évi határozatai: 1/2017. II. 01. határozat Elnökség határozatban az alábbiak szerint döntött a 2017. évi Országos Bajnokság helyszínének kijelölésével

Részletesebben

2014. január március 28.

2014. január március 28. 2014. január 10. 1/2014. (I. 10.) MMK Küldöttgyűlési határozat A Magyar Mérnöki Kamara Küldöttgyűlése a Magyar Mérnöki Kamara Szakmagyakorlási Szabályzatát elfogadta. A szavazati joggal rendelkező 284

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 16/2016 (07.26.) számú Hivatalos Értesítő 2016.07.26. Tartalom Elnökségi határozatok ELN-64/2016 (07.26.) elnökségi határozat ELN-65/2016 (07.26.) elnökségi határozat ELN-66/2016

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD. 2010. augusztus 27-29.

VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD. 2010. augusztus 27-29. VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2010. augusztus 27-29. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) Ez a Rövidített Változat a jelenleg érvényes

Részletesebben

Az Országos Küldöttközgyűlés elfogadja a SINOSZ Országos Felügyelő Bizottságának 2014. évi beszámolóját. 30 1 0 3 elfogadva

Az Országos Küldöttközgyűlés elfogadja a SINOSZ Országos Felügyelő Bizottságának 2014. évi beszámolóját. 30 1 0 3 elfogadva Határozat száma 2015.04.18/1 2015.04.18/2 2015.04.18/3 2015.04.18/4 2015.04.18/5 Határozat tartalma a SINOSZ Tiszteletbeli Tagjává választja Horváth Rozáliát, a Heves Megyei Szervezet tagját. a SINOSZ

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Jegyzőkönyv Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Az ülés helye: Budapest IV ker. Berlini u. 47-49. (volt gyógyszerkutató) Az ülés időpontja: 2014. március 1. 10 óra Ferinc Vince, az

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 9/ december 16.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 9/ december 16. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 9/2014 2014. december 16. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2014. december 16. 16h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

Engedje meg, hogy a MAGYAR AUTÓ és MOTORSPORT EGYESÜLET rövid bemutatkozó anyagával forduljak Önhöz.

Engedje meg, hogy a MAGYAR AUTÓ és MOTORSPORT EGYESÜLET rövid bemutatkozó anyagával forduljak Önhöz. Engedje meg, hogy a MAGYAR AUTÓ és MOTORSPORT EGYESÜLET rövid bemutatkozó anyagával forduljak Önhöz. A Magyar AMSE keresi minden olyan partnerét, aki a sport és Magyarország legnépesebb autósportja, a

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ORSZÁGOS RALLYE 2 BAJNOKSÁGA ÉVI EREDMÉNYE

MAGYARORSZÁG ORSZÁGOS RALLYE 2 BAJNOKSÁGA ÉVI EREDMÉNYE A BAJNOKSÁG FUTAMAI I... -. Credobus Eger Rallye Eger (, km) MSKLC Rendezvényszervező Kft II... -.. Hell Miskolc Rallye Miskolc(, km) MSKLC Rendezvényszervező Kft III... -. Iseum Rallye Szombathely (?km)

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS február 1. 16h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Csiba Péter Sportszakmai alelnök később érkezett

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS február 1. 16h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Csiba Péter Sportszakmai alelnök később érkezett MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2012. február 1. 16h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Jelenlévők a mellékelt jelenléti ív szerint: Pusztai Csaba Elnök Csiba Péter Sportszakmai alelnök később érkezett

Részletesebben

1/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

1/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2004. 02. 18 1/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című honlapunkon. Mellékelve! Bajnokságok és kupák végeredménye

Részletesebben

Magyar Szabadidősport Szövetség Az elnökség határozatai

Magyar Szabadidősport Szövetség Az elnökség határozatai 1/2018. sz. elnökségi határozat Az elnökség határozatai A testület a 2018. január 11-i elnökségi ülés napirendi pontjaira vonatkozó javaslatot egyhangúlag elfogadta: 1. Bemutatkozás; 2. Elnökség 2018.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT ÉS ELŐÍRÁSOK

ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT ÉS ELŐÍRÁSOK ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT ÉS ELŐÍRÁSOK Kiadja: MNASZ Titkárság Hatályos: 2019.július 1-től. TARTALOMJEGYZÉK 1. Általános feltételek és szabályok... 1 2. Meghatározások... 1 3. Az MNASZ versenynaptára...

Részletesebben

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4.

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: HANKOOK RCM KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2014. május. 2-4. honlap címe: www.rcmcup.com A VERSENY RENDEZŐJE: Hungaroring

Részletesebben

Elnökségi határozatok A DDÉK elnöksége egyhangú szavazattal a méltányossági tagdíjkedvezmény szabályait a következőképpen határozza meg:

Elnökségi határozatok A DDÉK elnöksége egyhangú szavazattal a méltányossági tagdíjkedvezmény szabályait a következőképpen határozza meg: DÉL-DUNÁNTÚLI ÉPÍTÉSZ KAMARA 7625 PÉCS, DR. MAJOROSSY IMRE UTCA 36. TEL/FAX: 06 72 520-505 E-MAIL:DDEK.PECS@T-ONLINE.HU WEB:WWW.DDEK.HU Elnökségi határozatok 2011. 1/2011. (I.10.) Elnökségi határozat A

Részletesebben