MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2018

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2018"

Átírás

1 MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok / Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával elfogadja az Autocross 2018-as Alapkiírását. Kérjük a Sporttanácsot a szabályzat elfogadására és a szabályzatnak az MNASZ honlapján történő megjelentetésére. A határozatot az Offroad Szakági Bizottság a jelenlevő 7 tag igen szavazatával elfogadta. 002/ Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával elfogadja a Rallycross 2018-as Alapkiírását. Kérjük a Sporttanácsot a szabályzat elfogadására és szabályzatnak az MNASZ honlapján történő megjelentetésére. A határozatot az Offroad Szakági Bizottság 7 igen szavazatával elfogadta. 003/ Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság Nyílt Szakági Értekezletet hív össze a szakágban érdekelt nevező egyesületek, versenyzők, média képviselők, érdeklődők részére. Az értekezlet után kerül sor mindkét szakágban a szabályismereti vizsgára. A Szakági Értekezlet és Szabályismereti Vizsga helyszíne: MNASZ Székház-Magyar Sportok Háza. Budapest XIV. Istvánmezei u-1-3. I. emeleti konferencia terem Ideje: Február A határozatot az Offroad Szakági Bizottság 7 igen szavazattal elfogadta.

2 004/ Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával kéri az MNASZ ATB-t, hogy az Offroad szakág részére a következő gépkönyvezési időpontokat jelölje ki: Február 24. szombat Proex Motorsport Bp. XVII. Rétifarkas Március 4. vasárnap Kakucsring Március 09. péntek Székesfehérvár Szárcsa u. 32. Bosch szervíz Március 24. szombat Pilisvörösvár Piliscsabai u. 47. A határozatot az Offroad Szakági Bizottság 6 igen szavazattal elfogadta. 005/ Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával hozzájárul, hogy Éri Gergő, Cselényi Balázs, Szilágyi Béla és Solti Martin részt vegyen a Párizsban megrendezendő FIA Offroad Seminariumon, továbbképzésen és értekezleten. A delegáltak útiköltsége a szakági költségvetés terhére kerül kifizetésre. A határozatot az Offroad Szakági Bizottság 6 igen szavazattal elfogadta. 006/ Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával hozzájárul, hogy a szlovák rendező felkérése alapján, Éri Gergő Versenyigazgatóként és egy később megnevezendő magyar Felügyelő pedig Felügyelőként dolgozzon a Szlovákiaringen Március én megrendezendő I. Rallycross CEZ futamon A határozatot az Offroad Szakági Bizottság 6 igen szavazattal elfogadta. 007/ /E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával módosítja és elfogadja az Autocross as Alapkiírását. Kérjük a Sporttanácsot a módosítás elfogadására és a szabályzatnak az MNASZ honlapján történő megjelentetésére. A határozatot az Offroad Szakági Bizottság a 7 tag igen szavazatával elfogadta. 008/ /E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával módosítja és elfogadja a Rallycross as Alapkiírását. Kérjük a Sporttanácsot a módosítás elfogadására és szabályzatnak az MNASZ honlapján történő megjelentetésére. A határozatot az Offroad Szakági Bizottság 7 tag igen szavazatával elfogadta.

3 009/ /E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság a 009/ /E határozata alapján kéri az MNASZ elnökségét, hogy támogassa és kösse meg, az Autocross és Rallycross bajnokságok as versenyeinek (Rallycross 7 db OB futam, Autocross 3 db OB futam és 1 magyar EB futam) média közvetítéseire vonatkozó éves szerződést a Tempo Produkció Kft.-vel. A határozatot az Offroad Szakági Bizottság 6 tag igen szavazatával elfogadta. 010/ Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával Gerlei Sándor sporttársat jelöli ki Felügyelőnek az Autocross Országos Bajnokság Június 16.-án-17.-én Losoncon és Szeptember 08.-án-09.-én Secovcén megrendezendő futamára. 011/ Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával Szilágyi Béla sporttársat jelöli ki Technikai Felügyelőnek az Autocross Országos Bajnokság Június 16.-án-17.-én Losoncon és Szeptember 08.-án-09.-én Secovcén megrendezendő futamára. 012/ Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával módosítja a 2018-as Autocross Versenynaptárban szereplő, Június én megrendezendő magyar OB futam helyszínét. Az OB futam a naptárban szereplő Molca helyett Losoncon kerül megrendezésre. 013/ Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával Nattán György sporttársat jelöli ki magyar Felügyelőnek a Rallycross Országos Bajnokság és CEZ verseny, Augusztus án Greinbachban megrendezendő futamára. Versenyzői összekötőnek ezen a versenyen Dr Tóth Katalin kerül kiküldésre. 014/ Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával Szilágyi Béla sporttársat jelöli ki Technikai Felügyelőnek a Rallycross Országos Bajnokság és CEZ verseny, Augusztus án Greinbachban megrendezendő futamára. A versenyre a magyar versenyzők nagy száma miatt kérjük az ATB.től Jánossy Tamás és Solti Tamás sporttársakat is delegálni.

4 015/ /E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával támogatja az MNASZ és a Chrononoto Kft. között léte jövő, a 2018-as Autocross és Rallycross versenyek időmérésére vonatkozó Keretszerződés létre jöttét. Kérjük az MNASZ elnökét a szerződés megkötésére. Az Offroad szakági költségvetés terhére, a Szakági Bizottság által jóvá hagyott futamok után, versenyenként Ft + ÁFA fizethető ki. A határozatot az Offroad Szakági Bizottság 7 tag elektronikus igen szavazatával elfogadta. 016/ /E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával Ft támogatásban részesíti a Nyírád Motorsport Kft.-t. A támogatás a 2018-as Autocross Európa Bajnoki futam időmérésének költségtérítése, melyet az MNASZ közvetlenül az időmérést biztosító cégnek, számla ellenében fizet meg, az Offroad szakág 2017-es pénzügyi maradványának terhére. A támogatás feltétele az idei nyirádi Autocross EB futammal kapcsolatos valamennyi verseny bejelentési díj, határidőre történő kiegyenlítése. A határozatot az Offroad Szakági Bizottság 6 tag elektronikus igen szavazatával elfogadta. 017/ /E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával a szlovák szövetség kérésére módosítja az MNASZ 2018-as naptárában szereplő magyar Autorcross bajnokság VI. futamának időpontját. A naptárban szereplő Szeptember helyett a futam Szeptember én kerül Secovcéban megrendezésre. Kérjük a Sporttanácsot, módosítsa a naptárban az időpontot. A határozatot az Offroad Szakági Bizottság 6 tag elektronikus igen szavazatával elfogadta. 018/ /E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával hozzájárul a Nyírádi Rallycross bajnoki futam 1. számú Végrehajtási utasítás kiadásához. A határozatot az Offroad Szakági Bizottság 6 tag elektronikus igen szavazatával elfogadta. 019/ /E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával a 016/ /E szakági bizottsági határozatot visszavonja. A határozatot az Offroad Szakági Bizottság 7 tag elektronikus igen szavazatával elfogadta. 020/ Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság a mai rendkívüli ülésén megtárgyalta a Magyar OB futam V. greinbach-i fordulójában az MX5 Kupa döntője után történteket. Az érintett versenyzők és a tanúk meghallgatása után a szakági bizottság a következő határozatot hozza: Szabó Szilárd versenyzői engedélyét a döntő után tanúsított, sportemberhez nem méltó magatartása miatt 6 hónapos időtartamra bevonja.

5 Ezzel egyidejűleg a büntetést 6 hónapos időtartamra felfüggeszti. Ez időtartam alatt Szabó Szilárd versenyző bármilyen sportszerűtlen magatartást tanúsít, akkor az eltiltás a nyilvánosságra hozatallal egy időben, azonnali hatállyal érvénybe lép. A határozatot az Offroad Szakági Bizottság 4 jelenlévő tag igen és egy jelenlevő tag tartózkodó szavazatával elfogadta. 021/ Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság a mai rendkívüli ülésén megtárgyalta a Magyar OB futam VI. Kakucsringen megrendezett fordulójában a Suzuki Kupa döntőjében történteket. Az érintett versenyző és a tanúk meghallgatása után a szakági bizottság a következő határozatot hozza: Ifj. Harsányi Zoltán versenyző több, a versenyzők verseny alatti magatartására vonatkozó szabályt is megsértett, ezzel veszélybe sodorta önmagát és versenyző társait. A bizottság jelen határozatában Ifj. Harsányi Zoltán versenyzői licencét a határozattól számított 6 hónapra felfüggeszti. 022/ Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával kiegészíti a 2018-as Rallycross Alapkiírás rádiókommunikációra vonatkozó részét. A Rallycross Bajnokság VII. Rabócsiringen megrendezendő futamán, a Junior Kupa edzésein, futamain és döntőjében tilos minden kommunikációs eszköz használata. A bizottság felhívja az ATB delegáltjait, hogy jelen határozat betartását minden futam előtt, fokozottan ellenőrizzék. 023/ Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával megbízza a TQS Hungary Kft.-t a 2018-as Offroad Díjkiosztó rendezvény megszervezésével. A Díjkiosztó rendezvény időpontjának Január 12. szombatot határozza meg. A szakági bizottság felkéri az MNASZ elnökségét a szervezővel való szerződés megkötésére. 024/ Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával hozzájárul Éri Gergő versenyigazgató részvételéhez az FIA Offroad Szemináriumon, mely 2019 Januárjában lesz megrendezve. A részvételre vonatkozó utazási és szállás költség a szakági költségvetés terhére számolandó el.

6 025/ /E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával felhatalmazta a szakágvezetőt, hogy kérelmezze az MNASZ elnökségénél az Offroad Szakág 2017-es költségvetéséből visszamaradt, Ft szakági pénzügyi maradvány összeg átcsoportosítását a 2018-as pénzügyi évre. A kérelmet az MNASZ Elnöksége döntésével jóváhagyta. A fenti összeget a Szakági Bizottság a 2018-as Rallycross Bajnokság II és VI futamán keletkezett költségek fedezésére fordítja. A határozatot az Offroad Szakági Bizottság 5 tag igen és 1 tag tartózkodó szavazatával elfogadta.

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017 MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017 001/2017.02.05/E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával elfogadja az Autocross 2017-es Alapkiírását. Kérjük

Részletesebben

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017 MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017 001/2017.02.05/E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával elfogadja az Autocross 2017-es Alapkiírását. Kérjük

Részletesebben

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016 MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016 001/2016.01.07/E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával kéri az MNASZ Sportbírói Kollégiumot, hogy a Rallycross

Részletesebben

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016 MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2016 001/2016.01.07/E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával kéri az MNASZ Sportbírói Kollégiumot, hogy a Rallycross

Részletesebben

Az MNASZ Elnökség november 30-i ülésén meghozott határozatok

Az MNASZ Elnökség november 30-i ülésén meghozott határozatok Az MNASZ Elnökség 2018. november 30-i ülésén meghozott határozatok 48/4/2018.11.30. sz. elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége megerősíti a 150/E/2018.11.07. sz. elektronikus elnökségi határozatot. 49/4/2018.11.30.

Részletesebben

A Sporttanács határozatai

A Sporttanács határozatai A Sporttanács határozatai 1/2019 (2019.02.11) Sporttanácsi határozat A Sporttanács az előterjesztett bizottsági tagok listáját elfogadja, a jelölteket az alábbi Bizottságok tagjává kinevezi. - A Rallye

Részletesebben

A Sporttanács határozatai

A Sporttanács határozatai A Sporttanács határozatai 1/2019 (2019.02.11) Sporttanácsi határozat A Sporttanács az előterjesztett bizottsági tagok listáját elfogadja, a jelölteket az alábbi Bizottságok tagjává kinevezi. - A Rallye

Részletesebben

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat RSB Határozatok 1/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat 2019.01.14. A Rallye Szakági Bizottság a 2018. évi díjátadó gála hivatalos fotós munkáinak elvégzésére felkéri és megbízza Kollár

Részletesebben

A Sporttanács határozatai

A Sporttanács határozatai A Sporttanács határozatai 1/2019 (2019.02.11) Sporttanácsi határozat A Sporttanács az előterjesztett bizottsági tagok listáját elfogadja, a jelölteket az alábbi Bizottságok tagjává kinevezi. - A Rallye

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 1/2018 Rallye Szakági Bizottság határozat 2018.05.15. - 1/2018 Rallye Szakág vezetői határozat 2018.03.02. A Peugeot 208 R2 kupasorozatban, - ERC-hez

Részletesebben

A Sporttanács határozatai

A Sporttanács határozatai A Sporttanács határozatai 1/2019 (2019.02.11) Sporttanácsi határozat A Sporttanács az előterjesztett bizottsági tagok listáját elfogadja, a jelölteket az alábbi Bizottságok tagjává kinevezi. - A Rallye

Részletesebben

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat RSB Határozatok 1/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat 2019.01.14. A Rallye Szakági Bizottság a 2018. évi díjátadó gála hivatalos fotós munkáinak elvégzésére felkéri és megbízza Kollár

Részletesebben

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat

RSB Határozatok. 2/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat RSB Határozatok 1/2019 Rallye Szakági Bizottsági elektronikus határozat 2019.01.14. A Rallye Szakági Bizottság a 2018. évi díjátadó gála hivatalos fotós munkáinak elvégzésére felkéri és megbízza Kollár

Részletesebben

4/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

4/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2006. 08. 15 4/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című honlapunkon. Mellékelve! A rajtszámreklámra vonatkozó szabálymódosítás.

Részletesebben

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2016

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2016 Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2016 GY H 1/2016. AGYB határozat 2016.01.08. Az Autós Gyorsasági Bizottság 2016. évben, a versenyzői visszajelzéseknek próbálva eleget tenni, több nyílt

Részletesebben

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG VERSENYKIíRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS KUPA és REGIONÁLIS KUPA Fiľakovské Kľačany Slovakia 2018.06.16-17. Fejezetek:

Részletesebben

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015 Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015 GY H 1/2014. AGYB el. határozat 2015.01.06. Az Autós Gyorsasági Bizottság soron következő nyílt szakági ülését 2015. január 16-án, 16 órától tartja,

Részletesebben

Autocross Versenykiírás 2010. május 9. - Dömsöd Magyar Köztársaság 2010. évi Duna Autó Autocross Országos Bajnokság

Autocross Versenykiírás 2010. május 9. - Dömsöd Magyar Köztársaság 2010. évi Duna Autó Autocross Országos Bajnokság Autocross Versenykiírás 2010. május 9. - Dömsöd Magyar Köztársaság 2010. évi Duna Auto Autocross Országos Bajnokság - I. futam A verseny neve: Duna Autó Autocross Országos Bajnokság I. futam - helye: Dömsöd,

Részletesebben

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015 Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015 GY H 1/2014. AGYB el. határozat 2015.01.06. Az Autós Gyorsasági Bizottság soron következő nyílt szakági ülését 2015. január 16-án, 16 órától tartja,

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/ április 27.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/ április 27. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/2015 2015. április 27. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2015. április 27. 16h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

3/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

3/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2004. 09. 22 3/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, versenyzők minősítése, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című WEB lapunkon. Mellékelve! Az MNASZ

Részletesebben

MNASZ Sportbírói Bizottság határozatai 2018

MNASZ Sportbírói Bizottság határozatai 2018 MNASZ Sportbírói Bizottság határozatai 2018 1/2018.01.01. sz. elektronikus SBB h atár oz at Tárgy: FIA Race Director szemináriumon történő részvétel A Sportbírói Bizottság támogatja Zettner Tamás András

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 1/2018 Rallye Szakági Bizottság határozat 2018.05.15. - 1/2018 Rallye Szakág vezetői határozat 2018.03.02. A Peugeot 208 R2 kupasorozatban, - ERC-hez

Részletesebben

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG VERSENYKIíRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS KUPA és REGIONÁLIS KUPA Autocross MOLCA 2017.06.10-11.

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/ szeptember 30.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/ szeptember 30. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/2014 2014. szeptember 30. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2014. június 19. 17h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

RSB Határozatok. 2/2 019 Ral l ye Szakági Bizo tt sági el ektr oni ku s h atár oz at

RSB Határozatok. 2/2 019 Ral l ye Szakági Bizo tt sági el ektr oni ku s h atár oz at RSB Határozatok 1/2019 Ral l ye Szakági Bizo tt sági elektronikus h atár oz at 20 1 9.01.14. A Rallye Szakági Bizottság a 2018. évi díjátadó gála hivatalos fotós munkáinak elvégzésére felkéri és megbízza

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA Dömsöd Kupa VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd (Autocross pálya) Időpontja: 2013. 09.01. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA CSEH RALLYCROSS NEMZETI BAJNOKSÁG

Részletesebben

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015

Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015 Az Autós Gyorsasági Szakági Bizottság határozatai 2015 GY H 1/2014. AGYB el. határozat 2015.01.06. Az Autós Gyorsasági Bizottság soron következő nyílt szakági ülését 2015. január 16-án, 16 órától tartja,

Részletesebben

6/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

6/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2006. 12. 19 6/2006. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, versenyzők minősítése, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című WEB lapunkon. e-mail címünk: mnasz@mnasz.hu

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6 VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG FUTAMA A verseny helyszíne:

Részletesebben

Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2017 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság, További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD. 2010. augusztus 27-29.

VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD. 2010. augusztus 27-29. VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2010. augusztus 27-29. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) Ez a Rövidített Változat a jelenleg érvényes

Részletesebben

RÉVÉSZ KUPA VERSENYKIÍRÁS

RÉVÉSZ KUPA VERSENYKIÍRÁS RÉVÉSZ KUPA VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS TRÓFEA I. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS NEMZETI BAJNOKSÁG

Részletesebben

A Magyar Triatlon Szövetség elnöksége támogatja dr. Varga Béla kandidálását az ITU technikai bizottságába.

A Magyar Triatlon Szövetség elnöksége támogatja dr. Varga Béla kandidálását az ITU technikai bizottságába. 91/2016. (IX.23.) Elnökségi határozat A Magyar Triatlon Szövetség elnöksége támogatja dr. Varga Béla kandidálását az ITU technikai bizottságába. 91-1/2016. (IX.23.) Elnökségi határozat A Magyar Triatlon

Részletesebben

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS január h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3.

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS január h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2010. január 20. 17h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Jelenlévők a mellékelt jelenléti ív szerint: Pusztai Csaba Elnök Csiba Péter Sportszakmai alelnök Németh Péter Gazdasági

Részletesebben

VERSENYKIíRÁS. Autocross DARGOV-DUBINY

VERSENYKIíRÁS. Autocross DARGOV-DUBINY VERSENYKIíRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS KUPA és REGIONÁLIS KUPA Autocross DARGOV-DUBINY

Részletesebben

12/2011. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

12/2011. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2011-12-16 12/2011. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség vezetői és dolgozói nevében ezúton kívánunk tiszteletteljes és emberséges karácsonyt, békés és eredményekben gazdag

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 1/2018 Rallye Szakági Bizottság határozat 2018.05.15. - 1/2018 Rallye Szakág vezetői határozat 2018.03.02. A Peugeot 208 R2 kupasorozatban, - ERC-hez

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ április 22.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ április 22. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/2014 2014. április 22. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2014. április 22. 14h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4.

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: HANKOOK RCM KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2014. május. 2-4. honlap címe: www.rcmcup.com A VERSENY RENDEZŐJE: Hungaroring

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKI FUTAM NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2009. JÚLIUS 18-19. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT)

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKI FUTAM NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2009. JÚLIUS 18-19. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKI FUTAM NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2009. JÚLIUS 18-19. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) Ez a Rövidített Változat a jelenleg érvényes MNASZ Rallycross Országos

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Oláh-Gumi Nemzetközi Évadnyitó Rallycross Parádé FIA RALLYCROSS KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG III. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS. Oláh-Gumi Nemzetközi Évadnyitó Rallycross Parádé FIA RALLYCROSS KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG III. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS Oláh-Gumi Nemzetközi Évadnyitó Rallycross Parádé FIA RALLYCROSS KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG III. FUTAMA EUROASZFALT RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 20/2016 Rallye Szakági Bizottság határozat 2016. február 17 A Rallye Szakági Bizottság úgy határoz, hogy a MARB mindhárom régiójában felkéri a rendezőket,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090 www.mnasz.hu www.mgsz.net VERSENYKIÍRÁS MNASZ, MGSZ 2015. OB (Magyar Nemzeti Autósport Szövetség 2015. évi Gokart Országos Bajnoksága, a Magyar Gokart Szövetség rendezésében) VI. forduló, 11-12. futam,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a A verseny helyszíne: Dömsöd Autocross Pálya Időpontja: 2018.07.07-08. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2.

Részletesebben

9/2003. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

9/2003. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2003. 12. 20 9/2003. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, versenyzők minősítése, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című WEB lapunkon. e-mail címünk: mnasz@mnasz.hu

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) Időpontja: 2015. május 23-24. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek

Részletesebben

SLOVAKIA RING. Kiegészítés a Magyar Rallycros bajnokság I. futamához

SLOVAKIA RING. Kiegészítés a Magyar Rallycros bajnokság I. futamához Kiegészítés a Magyar Rallycros bajnokság 2019. I. futamához A rendezvény értékelésre kerül: FIA CEZ RALLYCROSS BAJNOKSÁGBAN SZLOVÁK NEMZETI RALLYCROSS BAJNOKSÁGBAN MAGYAR RALLYCROSS BAJNOKSÁGBAN CZECH

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ október 1.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ október 1. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/2015 2015. október 1. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2015. október 1. 18h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6.

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd Autocross Pálya Időpontja:

Részletesebben

KUPA HUNGARORING, 2008. 10. 10-12. VERSENYKIÍRÁS

KUPA HUNGARORING, 2008. 10. 10-12. VERSENYKIÍRÁS KUPA HUNGARORING, 2008. 10. 10-12. VERSENYKIÍRÁS A Rendezvény az FIA Sportkód és függelékei, az MNASZ vonatkozó szabályai (benne az Autós Gyorsasági OB. 2008. évi Alapkiírása) szerint kerül lebonyolításra.

Részletesebben

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉS A MAMS SHORT TRACK QUAD BAJNOKSÁG III. FUTAMA

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉS A MAMS SHORT TRACK QUAD BAJNOKSÁG III. FUTAMA FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS TRÓFEA IV. FUTAMA, ÉJSZAKAI FUTAM MNASZ CASTROL RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉS A MAMS SHORT TRACK QUAD BAJNOKSÁG III. FUTAMA A

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS EUROASZFALT RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAM

VERSENYKIÍRÁS EUROASZFALT RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAM VERSENYKIÍRÁS EUROASZFALT RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAM A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing Időpontja: 2018.09.07-09. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező 4. Pálya

Részletesebben

NYIRÁD FEJEZETEK: PROGRAM RENDEZÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK, PÁLYA TISZTSÉGVISELŐK NEVEZÉS ÉS BIZTOSÍTÁS VIII IX X XI XII XIII

NYIRÁD FEJEZETEK: PROGRAM RENDEZÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK, PÁLYA TISZTSÉGVISELŐK NEVEZÉS ÉS BIZTOSÍTÁS VIII IX X XI XII XIII VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS BAJNOKSÁG VII.FUTAMA MNASZ EUROASZFALT RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV.FUTAMA SZLOVÁK NEMZETI RALLYCROSS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA OSZTRÁK NEMZETI RALLYCROSS

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Révész Trans Kupa

VERSENYKIÍRÁS Révész Trans Kupa VERSENYKIÍRÁS Révész Trans Kupa MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA LENGYEL RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA KÜLFÖLDI RÉSZTVEVŐKKEL

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Oláh-Gumi Nemzetközi Rallycross Parádé FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS. Oláh-Gumi Nemzetközi Rallycross Parádé FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS Oláh-Gumi Nemzetközi Rallycross Parádé FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA ORSZÁGOS AMATŐR

Részletesebben

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG V.

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA A verseny helyszíne:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA Levianus Kupa VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd (Autocross pálya) Időpontja: 2017. 09. 03. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

VERSENYKIíRÁS. SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS KUPA és REGIONÁLIS KUPA. Fil akovské Kl acany

VERSENYKIíRÁS. SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS KUPA és REGIONÁLIS KUPA. Fil akovské Kl acany VERSENYKIíRÁS SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS KUPA és REGIONÁLIS KUPA Fil akovské Kl acany 2016.09.03-04. Fejezetek: I. Program II. Rendezés 1. cikkely III. Általános

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Az MNASZ évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny

VERSENYKIÍRÁS. Az MNASZ évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny VERSENYKIÍRÁS Az MNASZ 2010. évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny I. RENDEZÉS 1. A rendezvény neve: 10. Hírös Kupa 2. Rendező: neve: Kecskeméti Motorsport Egyesület címe:

Részletesebben

VII. Sarkadi István Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS

VII. Sarkadi István Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS VII. Sarkadi István Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA A verseny helyszíne: Túrkeve Autocross Pálya (Keviring) Időpontja: 2015. 08.01. Fejezetek 1. Időbeosztás és

Részletesebben

5/99.sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

5/99.sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2004.08.06. 5/99.sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Mellékelve! 2000. évi Versenynaptár tervezet Tartalomjegyzék: 1./ A TITKÁRSÁG KÖZLEMÉNYEI... 2 a) 2000. évi Országos bajnoki versenyek bejelentése... 2

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2018 1/2018 Rallye Szakági Bizottság határozat 2018.05.15. - 1/2018 Rallye Szakág vezetői határozat 2018.03.02. A Peugeot 208 R2 kupasorozatban, - ERC-hez

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom)

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) Időpontja: 2014. 06. 15. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2.

Részletesebben

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok évi Versenykiírása

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok évi Versenykiírása Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2019. évi Versenykiírása 1. A VERSENYEK CÉLJA A Magyar Úszó Szövetség (továbbiakban: MÚSZ) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken Magyarország 2019.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs RabócsiRing Időpontja: 2016. szeptember 24 - szeptember 25. (Szombat,

Részletesebben

A MOL Rt. a hazai autósport kiemelkedő támogatója.

A MOL Rt. a hazai autósport kiemelkedő támogatója. Budapest, 2004.08.09. 4/2000.sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, versenyzői, stb. megtalálhatók az Interneten a w w w. m n a s z. h u című WEB lapunkon. Mellékelve! FIA Nemzetközi

Részletesebben

MNASZ SPORTSZAKMAI TERV 2019

MNASZ SPORTSZAKMAI TERV 2019 MNASZ SPORTSZAKMAI TERV 2019 1. Bevezető Az MNASZ célszerinti tevékenysége a sporttevékenység, a munkaviszonyban és polgári jogi jogviszony keretében megbízás alapján folytatott sporttevékenység kivételével

Részletesebben

VERSENYKIíRÁS. Memorial Jaroslava Kramera Autocross DARGOV-DUBINY

VERSENYKIíRÁS. Memorial Jaroslava Kramera Autocross DARGOV-DUBINY VERSENYKIíRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS KUPA és REGIONÁLIS KUPA Memorial Jaroslava

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG II. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG II. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG II. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs RabócsiRing Időpontja: 2016. május 14 - május 15 május 16. (Szombat,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing Időpontja: Fejezetek

VERSENYKIÍRÁS. A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing Időpontja: Fejezetek VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉS A MAMS SHORT TRACK QUAD BAJNOKSÁG II. FUTAMA A verseny helyszíne: Kakucs,

Részletesebben

6/2001.sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

6/2001.sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2001-12-18 6/2001.sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Tartalomjegyzék: A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség vezetői és dolgozói nevében, ezúton kívánunk boldog karácsonyt, békés és eredményekben gazdag újévet

Részletesebben

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM A verseny helyszíne: Túrkeve Autocross Pálya (Keviring) Időpontja: 2014. 04. 13. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

VERSENYKIíRÁS FIA-AUTOCROSS-KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG SENICA - DOLNÉ SUROVINY augusztus 4-5-én.

VERSENYKIíRÁS FIA-AUTOCROSS-KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG SENICA - DOLNÉ SUROVINY augusztus 4-5-én. VERSENYKIíRÁS FIA-AUTOCROSS-KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG SENICA - DOLNÉ SUROVINY 2012.augusztus 4-5-én. FIA Közép-Európai Autocross Zóna Bajnokság 2012 Szlovák Autocross Bajnokság Magyar Autocross Bajnokság

Részletesebben

VERSENYKIíRÁS. Fil akovské Kl acany 2015.09.05-06. III. Általános feltételek

VERSENYKIíRÁS. Fil akovské Kl acany 2015.09.05-06. III. Általános feltételek VERSENYKIíRÁS FIA AUTOCROSS KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS KUPA és REGIONÁLIS KUPA Fil akovské Kl acany

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Nyirád Motorsport Centrum

VERSENYKIÍRÁS. Nyirád Motorsport Centrum VERSENYKIÍRÁS Rallycross Challenge Europe 2016 II. futama FIA Közép-Európai Zóna Bajnokság 2016 VI. futama Osztrák Nemzeti Rallycross Bajnokság futama Cseh Nemzeti Rallycross Bajnokság futama MNASZ Nyílt

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS NYIRÁD 2015.06.06-07. FEJEZETEK:

VERSENYKIÍRÁS NYIRÁD 2015.06.06-07. FEJEZETEK: VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS BAJNOKSÁG IV.FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV.FUTAMA SZLOVÁK NEMZETI RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA OSZTRÁK NEMZETI RALLYCROSS BAJNOKSÁG

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019 Az MNASZ Elnökség elektronikus úton meghozott határozatai 2019. január 18. 1/E/2019.01.18. sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Xforce Racing Kft, a CCK

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA A verseny helyszíne: Túrkeve Autocross Pálya (Keviring) Időpontja: 2018. 08.04-05. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II.

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAM ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG I. FUTAMA A verseny

Részletesebben

kartingcee.eu VERSENYKIÍRÁS

kartingcee.eu  VERSENYKIÍRÁS www.mnasz.hu kartingcee.eu www.mgsz.net VERSENYKIÍRÁS A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség gokart Országos bajnoksága, az MGSZ-RMC-CEE 2016. évi Gokart sorozata, CEZ Zone Nemzetközi sorozata a Magyar Gokart

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 1/ január 31.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 1/ január 31. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 1/2018 2018. január 31. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2018. január 31. 13h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei

Részletesebben

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2. FUTAM

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2. FUTAM VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2. FUTAM A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) Időpontja: 2018. 05. 13. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező 4. Pálya

Részletesebben

HELL MISKOLC RALLY / ANGEL PETROL RALLYE Versenykiírás TARTALOMJEGYZÉK

HELL MISKOLC RALLY / ANGEL PETROL RALLYE Versenykiírás TARTALOMJEGYZÉK Versenykiírás Kft. CHEMASOL CHALLENGE HISTORIC 2 AMATÕR HELL MISKOLC RALLY / ANGEL PETROL 2 2018 - Versenykiírás 2018.04.27-29. TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 3 2. Rendezés... 3 3. Program... 4 4. Nevezések...

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2019 Az MNASZ Elnökség elektronikus úton meghozott határozatai 2019. január 18. 1/E/2019.01.18. sz. elektronikus elnökségi határozat Az MNASZ Elnöksége a Xforce Racing Kft, a CCK

Részletesebben

MNASZ LICENCEI ÉS IGAZOLVÁNYAI 2013

MNASZ LICENCEI ÉS IGAZOLVÁNYAI 2013 20130816 MNASZ LICENCEI ÉS IGAZOLVÁNYAI 2013 I MNASZ LICENCEI ÉS IGAZOLVÁNYAI A licenceket és az igazolványokat az MNASZ Titkársága adja ki és tartja nyilván A l i c e n c e k é s i g a z o l v á n y o

Részletesebben

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 3. FUTAM

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 3. FUTAM VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 3. FUTAM A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) Időpontja: 2017. 07. 09. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező 4. Pálya

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM FORDULÓ

VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM FORDULÓ VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM 9-10. FORDULÓ A rendezvény időpontja: 2016. 09. 3-4. A rendezvény helyszíne: Gelnica, Szlovákia Hlavna zeleznicna stanica

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 3.

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 3. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 3. FUTAMA A verseny helyszíne: Túrkeve Autocross Pálya (Keviring)

Részletesebben

MNASZ DUNA AUTÓ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ DUNA AUTÓ AUTOCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA

MNASZ DUNA AUTÓ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ DUNA AUTÓ AUTOCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ DUNA AUTÓ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ DUNA AUTÓ AUTOCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA A verseny neve: RNOB VI. futam A verseny helyszíne: Kakucs KAKUCSRING

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/ április 9.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/ április 9. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/2013 2013. április 9. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2013. április 9. 17h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei

Részletesebben

MATERIAL CENTER KUPA

MATERIAL CENTER KUPA MATERIAL CENTER KUPA HUNGARORING, 2008. JÚNIUS 13-15. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: MATERIAL CENTER KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2008. június 13-15. honlap címe: www.foenixmse.hu A VERSENY RENDEZŐJE:

Részletesebben

A Sporttanács 2017/7. sz. közleménye

A Sporttanács 2017/7. sz. közleménye A Sporttanács 2017/7. sz. közleménye Az MNASZ Sporttanácsa, a 2017. 02. 14-i ülésén az alábbi határozatokat hozta: 40/2017 Sporttanácsi határozat A Sporttanács megerősíti a 1/2017. sz. elektronikus határozatát.

Részletesebben

12/2010. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

12/2010. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2010-12-16 12/2010. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség vezetői és dolgozói nevében ezúton kívánunk tiszteletteljes és emberséges karácsonyt, békés és eredményekben gazdag

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S

V E R S E N Y K I Í R Á S V E R S E N Y K I Í R Á S A Weiss Manfréd Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Iskolai Diáksportkörének Csepel Középiskolai Modellező Szakosztálya és a Magyar Modellező Szövetség megrendezi az Élethű

Részletesebben

1/2005. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

1/2005. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2005. 02. 10 1/2005. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című honlapunkon. Mellékelve! Bajnokságok és kupák végeredménye

Részletesebben