Fitness Company Testépítés és fitness sportoktató tanfolyam A szakképesítés államilag elismert Országos Képzési Jegyzék száma:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Fitness Company Testépítés és fitness sportoktató tanfolyam A szakképesítés államilag elismert Országos Képzési Jegyzék száma:"

Átírás

1 Fitness Company Testépítés és fitness sportoktató tanfolyam A szakképesítés államilag elismert Országos Képzési Jegyzék száma: Tanfolyamainkon olyan elméletben és gyakorlatban egyaránt felkészült testépítő és fitness sportoktatókat képezünk, akik a vizsgák letétele után mindazokkal a képességekkel rendelkeznek, amelyek a sikeres fitness szakmai pályához szükségesek. Külföldi munkavállalási terveid esetén a nálunk szerzett végzettségedről kiállított Europass igazolás az Európai Unió egész területén segíti az elhelyezkedésedet. A nálunk bizonyítványt szerzett testépítő és fitness sportoktatók nem csak idehaza, hanem külföldön is kiválóan megállják a helyüket. A magas színvonalú képzés érdekében a tanfolyam gyakorlati részét kis csoportokban végezzük. Csoportonként maximum 20 fő jelentkezését fogadjuk el. Oktatási modulok és témakörök Edzéselmélet és módszertan Sportegészségügy (funkcionális anatómia és sportélettan) Sportpedagógia és sportpszichológia Gimnasztika Szervezési és vállalkozási alapismeretek A testépítés és fitness termi kondicionálás elmélete, gyakorlata és módszertana A tanfolyamon a Fitness Company önálló, szerzői jogvédett tananyaga alapján zajlik az oktatás. A tananyagot a hazai jogszabályi előírások valamint a világ vezető fitness iskoláinak irányvonalát figyelembe véve állítottuk össze. Ez garantálja, hogy a kurzuson a legpiacképesebb és a legkorszerűbb ismereteket sajátíthatják el a résztvevők.

2 A tanfolyam az eddigi magyarországi gyakorlattól eltérő rendszerű. Az oktatás során elméleti előadások, workshopok, önálló gyakorlati órák és tesztfeladatok váltogatják egymást. Az elméleti órákon a tanulók az állam által előírt modulrendszerben elsajátítják a funkcionális anatómia, a sportélettan, az edzéselmélet, a sportpszichológia, gimnasztika, sportpedagógia és a sportszervezés legfontosabb alapismereteit. A testépítés és fitness elméleti előadások kimerítően tárgyalják az edzésvezetéshez szükséges ismereteket, technikákat és módszereket. A workshopok során a résztvevők a Fitness Company edzőinek vezetésével elemzik a különböző technikákat és gyakorlatokat. A tanfolyam végigvezeti a tanulókat a testépítés mesterfogásain, végig szem előtt tartva a tudatosság és a legmélyebb megértés szempontjait. A gyakorlati foglalkozásokon a résztvevők konkrét feladatokat kapnak, melyek során oktatóink felügyeletével és aktív segítségével, kis csoportokra osztva gyakorolják az edzésvezetést. A tanfolyam során a gyakorlati foglalkozásoknak van a legnagyobb jelentősége. A célunk ugyanis az, hogy a vizsgák letétele után minden résztvevő képes legyen a magabiztos és önálló edzésvezetésre. Az előadások, workshopok és az egyes gyakorlati órák összesen 28 napon keresztül zajlanak, előzetesen meghatározott órarend alapján. Az intenzív hétvégi programok között otthoni önálló tanulással és különböző házi feladatok megoldásával készülnek fel az edzőjelöltek. A részletes programot a résztvevők a jelentkezést követően írásban kapják meg. A tanfolyamon a résztvevők rendszeresen kapnak elméleti teszt feladatokat. Ilyen módon a tanulók is állandóan ellenőrizhetik pillanatnyi felkészültségüket. Az egyes oktatási napok között a tanulók önállóan megoldandó otthoni feladatokat is kapnak, melyeket ellenőrzünk és értékelünk. A tanfolyam végeztével a résztvevők többlépcsős vizsgát tesznek felkészültségükből. A sikeres vizsgát tett tanulók a korrekt szakmai felkészültség mellé a Fitness Company államilag és nemzetközileg elismert, az Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő Testépítés - fitness sportoktató bizonyítványt és oklevelet kapnak.

3 Részvételi feltételek A tanfolyam kezdési időpontja szeptember 28. Ezen a napon lesz a beiratkozás és ez egyben az első tanítási nap is. Tervezett vizsgaidőpont A vizsgákat május-júniusra tervezzük. A pontos vizsgaidőpontokat a tanfolyam során egyeztetjük. A tanfolyam ára, fizetési feltételek A tanfolyam díja egy- vagy kétösszegű befizetés esetén: Ft A tanfolyam díja négyösszegű részletfizetést igénybe véve: Ft Függetlenül attól, hogy a kétrészletű befizetést vagy a négyrészletű fizetést választod, a tanfolyami díj első részleteként kérjük a regisztrációs díjat befizetni: Ennek összege Ft Ennek az összegnek az átutalása azért fontos, mert a nagy érdeklődésre való tekintettel csak így tudjuk garantálni a részvételedet a tanfolyamon. Kétrészletű befizetés esetén a Ft-os kedvezményes árat élvezheted. Ez az ár akkor érvényes, ha a jelentkezésedet követően átutalod a regisztrációs díjat és legkésőbb a beiratkozás napjáig befizeted a fennmaradó Ft-ot. Részletfizetési lehetőség Négyrészletű részletfizetés esetén a tanfolyam ára Ft. Azt gondoljuk, hogy sokaknak nagy segítséget jelent, hogy több részletre lebontva lehet kifizetni a tanfolyam díját. Amennyiben a részletfizetést választod, a tanfolyam díja Ft lesz, és ezt az összeget négy részletben fizetheted az alábbiak szerint: Regisztrációs díj: közvetlenül a jelentkezést követően Ft Második részlet: a beiratkozásod napjáig: Ft Harmadik részlet: október 20-ig: Ft Negyedik részlet: november 20-ig: Ft Elég lesz csak a tanfolyam előtt közvetlenül eldöntened, hogy az olcsóbb, de kétrészletű fizetést választod, vagy inkább élsz a négy részletben való fizetéssel, de ennek fejében kicsit többet fizetsz. A jelentkezést követően ben elküldünk egy díjbekérőt. Arra kérünk, hogy a díjbekérő alapján utald át bankszámlánkra a tanfolyam díjának első részletét, a regisztrációs díjat, azaz Ft- ot, amely független attól, hogy a fennmaradó összeget egyben vagy részletekben fizeted.

4 Vizsgadíj A vizsgadíj jelenleg Ft. Ezt az összeget csak a vizsgára jelentkezés után kell befizetni, kb. két hónappal a vizsga előtt. Jelentkezési feltételek 18. betöltött életév és alapfokú iskolai végzettség Jelentkezés a tanfolyamra A képzésre a Fitness Company weboldalán található jelentkezési űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. Oktatási helyszínek és időpontok A képzés általános elméleti oktatás Budapesten a Schulek Frigyes Szakközépiskolában zajlik, míg a gyakorlati hétvégéket különböző fitness klubokban vezetjük. A pontos oktatási helyszíneket és a tervezett képzési időpontokat minden jelentkezőnek a beiratkozás előtt néhány héttel ben elküldjük. Korai Jelentkező Kedvezmény Az OKJ-s alapképzéseinkre jelentkezők augusztus 31-ig igényelhetnek egy Ft értékű kedvezményre jogosító ajándékutalványt. Jelentkezz időben, tanulj olcsóbban és kerülj a legjobban felkészült edzők közé Te is! Töltsd le az ajándékutalványt az alábbi linkről: Kiegészítő oktatási kedvezmények Ha beiratkozol valamelyik OKJ-s végzettséget nyújtó tanfolyamunkra, egy csomó nagyértékű kedvezményt is kapsz. Ez a mi Oktatási Hűségprogramunk. Több csomagunk is van, amelyet igényelhetsz. Basic Csomag (50%-os kedvezmény egy továbbképző tanfolyamra) VIP Oktatási Csomag (akár Ft értű kedvezmény) Személyi edző bónusz ( Ft kedvezmény a személyi edző képzésre) Jógaoktató Bónusz ( Ft kedvezmény a jógaoktató tanfolyamra) A konkrétumokat itt találod:

5 Tanulói vélemények Korábban sehol ennyi gyakorlatban alkalmazható tudást nem kaptam. A tanári karban kivételes egyéniségek vannak. Az utolsó fillérig megérte. Malatinszky Zsófia, triatlon világbajnok, személyi edző A testépítésen kívül több a testedzéssel kapcsolatos területbe is betekintést kaptam. Ezek nélkül szerintem bármelyik testépítő csak félkarú óriás. Nagy István, testépítő edző, személyi edző Valódi szakmai ismereteket nyújtó oktatás. Beletettetek ezer százalékot abba, hogy kiváló edzővé képezzetek minket Kocsis Kati, aerobik oktató A Fitness Company messze a legigényesebb képzőintézmény, amivel pedagógusi és sportolói pályám során találkoztam. Szombathelyi Nóra, SpinRacing oktató Életem legjobb döntése volt ez az iskola. A tanárok segítségével olyan képességeim kerültek felszínre, amelyekre korábban gondolni semmertem volna. Nagy Noémi, aerobik oktató, Gymstick instruktor Egy csomó hasznos weboldal Jó pár hasznos gondolatot is összegyűjtöttünk amelyek segítségedre lehetnek abban, hogy minél jobban képbe kerülj a fitness szakmát, az edzői munkát és a lehetőségeidet illetően. A sikeres edzők tízparancsolata A sikeres edzők tudnak valamit amit a többiek nem. Ezért képesek kiemelkedni a szürke tömegből. Kimagasló jövedelem, óriási vendégkör, stabil egzisztencia és a környezetük megbecsülése a jutalmuk. Tíz tényező, amelyeket edzőként és fitness tanácsadóként soha nem veszíthetünk szem elől, ha hosszútávú sikerre törekszünk. Töltsd le a brossurát innen: Fitness Company Blog Milyen a mi világunk? Értékek, inspiráció, kalandok, sikersztorik, interjúk. Olvass bele a Fitness Company Blogon található írásokba.

6 Elite Oktató Team Egy tanfolyam minőségét az oktatók személyisége, tudása, tapasztalata és pedagógiai képességei határozzák meg. Büszkék vagyunk a tanárainkra, mert az ország legkiválóbb csapata ez, csupa kivételes szeméyiség tanít itt. Ismerj meg minket közelebbről is: Ingyenes Nyílt Nap Az egyik legjobb lehetőség személyes benyomásokat szerezni a Fitness Company-ról, ha eljössz az ingyenes nyílt napunkra. Ismerj meg minket személyesen, hallgasd meg a mondandónkat, mert nagyon sokat tudunk neked segíteni. Részletes program és jelentkezés itt: Gyakran Ismételt Kérdések Természetesen rengeteg kérdésed merülhet még fel. Igyekeztünk összegyűjteni a legfontosabbakat és a hozzájuk tartozó válaszokat. A weboldalunkon találsz egy külön oldalt, ahol minden további kérdésedre választ kaphatsz: Ha pedig ezen felül is szükséged van még segítségre, ne tétovázz és írj nekünk vagy hívj minket bátran az alábbi elérhetőségeken: Fitness Company Ügyfélszolgálat iroda@edzokepzes.hu Tel: 0630/ (hétfőtől péntekig 8:00-tól 16:00-ig) Holtvágány helyett válaszd a gyorsítósávot! 1997-ben alapítottuk a Fitness Companyt. Több mint húsz éve képezünk kiváló fitness szakembereket. Átlátjuk a hazai fitness piacot. Bőven van tapasztalatunk és mondanivalónk számodra is. Azzal, hogy regisztráltál a weboldalunkon, automatikusan meg fogod kapni a Futószalagedző helyett sikeres fitness profi című tanácsadó sorozatunk három fejezetét. Kérünk, olvasd el ezeket a rövid írásokat feltétlenül. Ma már rengeteg a képző intézmény és kellő tudatosság hiányában könnyű rögtön az út elején holtvágányra kerülni. Légy körültekintő, tájékozódj gondosan és válaszd a gyorsítósávot! Ha pedig bármiben segíthetünk bátran keress minket! Szívesen segítünk és szeretettel várunk a Fitness Company-ban!

Fitness Company Aerobik sportoktató tanfolyam A szakképesítés államilag elismert Országos Képzési Jegyzék száma:

Fitness Company Aerobik sportoktató tanfolyam A szakképesítés államilag elismert Országos Képzési Jegyzék száma: Fitness Company Aerobik sportoktató tanfolyam A szakképesítés államilag elismert Országos Képzési Jegyzék száma: 31 813 01 Tanfolyamainkon olyan elméletben és gyakorlatban egyaránt felkészült aerobik sportoktatókat

Részletesebben

Fitness Company Fitness instruktor tanfolyam A szakképesítés államilag elismert Országos Képzési Jegyzék száma:

Fitness Company Fitness instruktor tanfolyam A szakképesítés államilag elismert Országos Képzési Jegyzék száma: Fitness Company Fitness instruktor tanfolyam A szakképesítés államilag elismert Országos Képzési Jegyzék száma: 51 813 03 A Fitness Instruktor tanfolyamunkon megtanulhatsz mindent a fitness termi kondicionálás

Részletesebben

AEROBIK sportoktató tanfolyam A szakképesítés államilag elismert. Országos Képzési Jegyzék száma:

AEROBIK sportoktató tanfolyam A szakképesítés államilag elismert. Országos Képzési Jegyzék száma: Fitness Company International AEROBIK sportoktató tanfolyam A szakképesítés államilag elismert. Országos Képzési Jegyzék száma: 31 813 01 A Fitness Company 1997-ben kezdte meg működését aerobik és step

Részletesebben

Fitness Company CSOPORTOS FITNESS INSTRUKTOR tanfolyam A szakképesítés államilag elismert. Országos Képzési Jegyzék száma:

Fitness Company CSOPORTOS FITNESS INSTRUKTOR tanfolyam A szakképesítés államilag elismert. Országos Képzési Jegyzék száma: Fitness Company CSOPORTOS FITNESS INSTRUKTOR tanfolyam A szakképesítés államilag elismert. Országos Képzési Jegyzék száma: 51 813 02 A Fitness Company 1997-ben kezdte meg működését aerobik és step edzői

Részletesebben

SPORTOKTATÓ (sportág megjelölésével) RÉSZSZAKKÉPESÍTÉS (OKJ )

SPORTOKTATÓ (sportág megjelölésével) RÉSZSZAKKÉPESÍTÉS (OKJ ) Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-000405/2014 SPORTOKTATÓ (sportág megjelölésével) RÉSZSZAKKÉPESÍTÉS (OKJ 31 813 01) KIKNEK AJÁNLJUK? Ezt a képzést ajánljuk mindazoknak, akik a választott sportágban

Részletesebben

A tanfolyam elindult, még 4 szabad hely. Csatlakozz!

A tanfolyam elindult, még 4 szabad hely. Csatlakozz! Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: Ütemezés: Időtartam: Helyszín: Tanfolyami napok: Oktatás díja egy összegben: Részletfizetés vizsgadíj nélkül: Vizsgadíj egy összegben: Vizsgadíj részletfizetéssel:

Részletesebben

SPORTSZAKEMBER KÉPZÉS A Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete 25 sportágban 1 éves tanfolyamot indít a 2018/2019-es tanévben

SPORTSZAKEMBER KÉPZÉS A Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete 25 sportágban 1 éves tanfolyamot indít a 2018/2019-es tanévben SPORTSZAKEMBER KÉPZÉS A Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete 25 sportágban 1 éves tanfolyamot indít a 2018/2019-es tanévben OKJ 54 813 02 Sportedző (szakképesítés) OKJ 31 813 01 Sportoktató

Részletesebben

Magiszter Menedzser Kft.

Magiszter Menedzser Kft. Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: 2018-01-13 Ütemezés: Változó (órarend szerint) Időtartam: 4 hónap Helyszín: Budapest Tanfolyami napok: kérje az órarendet (06 30 940 8179) Oktatás díja egy összegben:

Részletesebben

SPORTEDZŐK SZAKKÉPZÉS

SPORTEDZŐK SZAKKÉPZÉS SPORTEDZŐK SZAKKÉPZÉS A Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete 20 sportágban 1 éves levelező tanfolyamot indít a 2015/2016-os tanévben az új felnőttképzési törvény szerint AZ ELŐZŐ ÉVI

Részletesebben

[OKJ FELNŐTTKÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ]

[OKJ FELNŐTTKÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ] 2015/2016 Inteltravel Kft. Bata Ildikó szakmai vezető, szakoktatási igazgató Juhász Zoltán igazgatóhelyettes Bokor Fekete Lászlóné ügyfélszolgálati vezető [OKJ FELNŐTTKÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ] 1 OKJ felnőttképzési

Részletesebben

A BUDAPESTI SPORTSZÖVETSÉGEK UNIÓJA 2015 ŐSZÉN ISMÉT ELINDÍTJA KÉPZÉSÉT.

A BUDAPESTI SPORTSZÖVETSÉGEK UNIÓJA 2015 ŐSZÉN ISMÉT ELINDÍTJA KÉPZÉSÉT. A BUDAPESTI SPORTSZÖVETSÉGEK UNIÓJA 2015 ŐSZÉN ISMÉT ELINDÍTJA SPORTSZERVEZŐ, -MENEDZSER KÉPZÉSÉT. Szakképzés azonosítószáma: OKJ 52 813 01 Szakképesítés szintje: felső középfokú szakképesítés A JELENTKEZÉS

Részletesebben

oktatóközpont ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ FOCUS OKTATÁSI KFT.

oktatóközpont ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ FOCUS OKTATÁSI KFT. ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ FOCUS OKTATÁSI KFT. Általános információk Képzések típusa: Képzéseinket az oktatás intenzitása szerint csoportosítjuk. Ezen szempontok szerint a Résztvevők választhatnak a hétközi,

Részletesebben

Szőlő- és gyümölcstermesztés, állattenyésztés és földművelés. Korszerű ismeretek egy helyen, hogy elfoglald helyed Európa élmezőnyében.

Szőlő- és gyümölcstermesztés, állattenyésztés és földművelés. Korszerű ismeretek egy helyen, hogy elfoglald helyed Európa élmezőnyében. Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: Ütemezés: Időtartam: Helyszín: Tanfolyami napok: 2018-01-06 A tanfolyam már mindenképpen indul! Jellemző a túljelentkezés, kérjük idejében biztosítsa helyét a

Részletesebben

IFRS MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ

IFRS MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN NYILVÁNTARTOTT IFRS MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ OKJ 55 344 05 szakképesítés-ráépülés 1 KÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ Készüljön fel a változásokra Ön is, és szerezze meg az IFRS mérlegképes könyvelő

Részletesebben

Ft helyett csak Ft Ft/hó helyett csak Ft/hó

Ft helyett csak Ft Ft/hó helyett csak Ft/hó Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: 2019-09-21 Ütemezés: Időtartam: Hetente 7 hónap Helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19. Tanfolyami napok: szombat 9:00-15:30,

Részletesebben

MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ

MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN NYILVÁNTARTOTT MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ (OKJ 54 344 02 0000 00 00) 2013. nyár Budapest 1 KÉPZÉSI ALAPINFORMÁCIÓK A képzésbe való bekapcsolódás feltételei: A Nemzetgazdasági Minisztérium

Részletesebben

Tisztelt Sportvezető!

Tisztelt Sportvezető! Tisztelt Sportvezető! Bizonyára Ön is jól ismeri a sport területén képesítéshez kötött tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítések jegyzékéről szóló 157/2004. (V. 18.) Korm. rendeletet, mely alapján

Részletesebben

Trénerképzés 2015. Képző intézmény: PORTENT Kft. 1034 Budapest, Tímár u. 13/A. Képviseli: Koós Viktória

Trénerképzés 2015. Képző intézmény: PORTENT Kft. 1034 Budapest, Tímár u. 13/A. Képviseli: Koós Viktória Trénerképzés 2015 PORTENT Kft. 1034 Budapest, Tímár u. 13/a. Cg.: 01-09-929071, Asz.: 14987641-2-41 Képviselő: Koós Viktória Kedves Érdeklődő, Kedves Arcjóga arctorna trénerjelölt! Ezúton tájékoztatlak,

Részletesebben

Hegymászó sportoktató és sportedző képzésről

Hegymászó sportoktató és sportedző képzésről Tájékoztató Hegymászó sportoktató és sportedző képzésről Testnevelési Egyetem 2019/2021 2019. szeptemberében a Testnevelési Egyetem (TE) szervezésében, a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség (MHSSZ) és

Részletesebben

Miért az EFEB által szervezett irodai titkár tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

Miért az EFEB által szervezett irodai titkár tanfolyam a legjobb választás az Ön számára? Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: 2018-01-13 Ütemezés: 2 hetente Időtartam: 12 hónap Helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19. Tanfolyami napok: szombat 9:00-15:30,

Részletesebben

Helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19.

Helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19. Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: Ütemezés: Időtartam: 2018-01-06 A tanfolyam már mindenképpen indul! Jellemző a túljelentkezés, kérjük idejében biztosítsa helyét a csoportban! Hetente 2 hónap

Részletesebben

Senseimarossy Délegyházi Karate SE - www.senseimarossy.hu

Senseimarossy Délegyházi Karate SE - www.senseimarossy.hu 2009-09-08 11:03:57 SPORTOKTATÓ KÉPZÉS SPORTOKTATÓ KÉPZÉS A Budapesti Szabadidősport Szövetség - megfelelő számú jelentkező esetén - államilag elismert, Országos Képzési Jegyzékben szereplő 1 éves sportoktató

Részletesebben

b.) az iskolai oktatást kiegészítő pedagógiai szakszolgálatok igénybevétele

b.) az iskolai oktatást kiegészítő pedagógiai szakszolgálatok igénybevétele I. TÉRÍTÉSI DÍJ ÉS A TANDÍJ 1. A térítésmentesen biztosított köznevelési feladatok a.) a kötelező alapfokú- és középfokú oktatás az érettségi megszerzéséig - a tanórai foglalkozás, a heti kötelező időkeret

Részletesebben

Miért az EFEB Online Akadémia által szervezett Gyógypedagógiai segítő munkatárs tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

Miért az EFEB Online Akadémia által szervezett Gyógypedagógiai segítő munkatárs tanfolyam a legjobb választás az Ön számára? Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: Ütemezés: Időtartam: Helyszín: Tanfolyami napok: Oktatás díja egy összegben: Folyamatos indulás A tanfolyam a jelentkezést követően azonnal kezdhető! E-learning

Részletesebben

A tanfolyamot INDÍTJUK!

A tanfolyamot INDÍTJUK! A képzés kezdésének időpontja: 2018. március 28. (szerda) A képzés helyszín(ei): 1149 Budapest, Buzogány u. 10-12. és/vagy 1149 Budapest, Pillangó park 3-5. A tanfolyamot INDÍTJUK! ntéző (OKJ 51 344 01;

Részletesebben

MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ

MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN NYILVÁNTARTOTT MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ (OKJ 54 344 02 0000 00 00) ADOSZT tagoknak 1 KÉPZÉSI ALAPINFORMÁCIÓK A képzésbe való bekapcsolódás feltételei: A Nemzetgazdasági Minisztérium

Részletesebben

S P O R T E D Z Ő S Z A K K É P E S Í T É S

S P O R T E D Z Ő S Z A K K É P E S Í T É S SEMMELWEIS EGYETEM Testnevelési és Sporttudományi Kar Felnőttképzési Csoport 1123 Budapest, XII. Alkotás u. 44. Csoportvezető: Nagy Dóra Tel.: 487-9247, Fax.: 356-6337 Email: ndori@mail.hupe.hu A nem olimpiai

Részletesebben

Akkreditált és Okleveles Babysitter / Bébiszitter, Au pair, Gyermekfelügyelő tanfolyamok

Akkreditált és Okleveles Babysitter / Bébiszitter, Au pair, Gyermekfelügyelő tanfolyamok Akkreditált és Okleveles Babysitter / Bébiszitter, Au pair, Gyermekfelügyelő tanfolyamok Akkreditációs lajstromszám: PL-7507 Akkreditált vagy normál tanfolyam? Ha nem tudod, melyiket válaszd, olvasd el

Részletesebben

Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola

Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola KÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ OM azonosító: 201190 7632 Pécs, Melinda u. 23. Tel./fax: 72/410-596 email: postmaster@pjngszi.t-online.hu Kedves Érdeklődő! Ön a Pécsi

Részletesebben

2.26. SZAKKÉPZÉSI KERETTANTERV az 54 813 01 FITNESS-WELLNESS INSTRUKTOR SZAKKÉPESÍTÉSHEZ. valamint a XXXVII. Sport ÁGAZATHOZ

2.26. SZAKKÉPZÉSI KERETTANTERV az 54 813 01 FITNESS-WELLNESS INSTRUKTOR SZAKKÉPESÍTÉSHEZ. valamint a XXXVII. Sport ÁGAZATHOZ 2.26. SZAKKÉPZÉSI KERETTANTERV az 54 813 01 FITNESS-WELLNESS INSTRUKTOR SZAKKÉPESÍTÉSHEZ valamint a XXXVII. Sport ÁGAZATHOZ A szakképzési kerettanterv ágazatra vonatkozó része (4+1 évfolyamos képzésben

Részletesebben

VSZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma

VSZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma VSZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma A pályaválasztás tétje A sikeres pályaválasztás megalapozói: a tájékozottság, a kitűzött cél, az érdeklődési kör és a képességek összhangba

Részletesebben

SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA. képzési. tájékoztató. 2012/2013-as tanév. esti és levelező. Pécs 2012

SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA. képzési. tájékoztató. 2012/2013-as tanév. esti és levelező. Pécs 2012 SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA képzési tájékoztató 2012/2013-as tanév esti és levelező 1223 0255 1478 Pécs 2012 az esti és levelező tagozatos képzés általános tudnivalói Az iskola alapítványi fenntartású

Részletesebben

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (TARGONCAVEZETŐ) tanfolyam (OKJ )

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (TARGONCAVEZETŐ) tanfolyam (OKJ ) Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: Ütemezés: Időtartam: Folyamatos indulás A tanfolyamot céges ügyfeleknek, csoportos képzés esetén kínáljuk! Egyéni jelentkezéseket nem tudunk fogadni. Intenzív

Részletesebben

SPORTEDZŐ (sportág megjelölésével) SZAKKÉPESÍTÉS (OKJ 54 813 02)

SPORTEDZŐ (sportág megjelölésével) SZAKKÉPESÍTÉS (OKJ 54 813 02) Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-000405/2014 SPORTEDZŐ (sportág megjelölésével) SZAKKÉPESÍTÉS (OKJ 54 813 02) KIKNEK AJÁNLJUK? Ezt a képzést ajánljuk mindazoknak, akik a választott sportágban sportolói

Részletesebben

Személyképesítés lépései

Személyképesítés lépései Személyképesítés lépései 1. Személyregisztráció / Kártya aktiválása 2. Jelentkezés az oktató intézménynél 3. Felkészülés a vizsgára. A szakmai ismeretek felfrissítése, hiányok pótlása, gyakorlás. Ehhez

Részletesebben

SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA. képzési. tájékoztató. 2011/2012-es tanév. esti és levelező. Pécs 2011

SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA. képzési. tájékoztató. 2011/2012-es tanév. esti és levelező. Pécs 2011 SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA képzési tájékoztató 2011/2012-es tanév esti és levelező 1223 0255 1478 Pécs 2011 az esti és levelező tagozatos képzés általános tudnivalói Az iskola alapítványi fenntartású

Részletesebben

Akkreditált Babysitter / Bébiszitter, Au pair, Gyermekfelügyelő tanfolyamok

Akkreditált Babysitter / Bébiszitter, Au pair, Gyermekfelügyelő tanfolyamok Akkreditált Babysitter / Bébiszitter, Au pair, Gyermekfelügyelő tanfolyamok Akkreditációs lajstromszám: PL-7507 A babysitter tanfolyam segít abban, hogy képes légy a gyermek szükségleteit teljes mértékben

Részletesebben

99900 Ft helyett csak Ft Ft/hó helyett csak Ft/hó

99900 Ft helyett csak Ft Ft/hó helyett csak Ft/hó Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: Ütemezés: Időtartam: 2016-06-18 A tanfolyam elindult, becsatlakozási lehetőség. Még 3 szabad hely! 2 hetente 7 hónap Helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy

Részletesebben

Biztosítási Tanácsadó ( ) képzés

Biztosítási Tanácsadó ( ) képzés Biztosítási Tanácsadó (55 343 01) képzés Iskolarendszeren kívül, tanfolyamfelnőttképzési formában, távoktatásban (péntek-szombat) a konzultációs órák száma összesen 80 óra. A képzés felnőttképzési nyilvántartásbavételi

Részletesebben

89900 Ft helyett csak Ft Ft/hó helyett csak Ft/hó

89900 Ft helyett csak Ft Ft/hó helyett csak Ft/hó Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: 2016-09-03 Ütemezés: Időtartam: 2 hetente 8 hónap Helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19. Tanfolyami napok: szombat 9:00-15:30,

Részletesebben

Írásos tájékoztató A1, A1+B, A, kategóriákra

Írásos tájékoztató A1, A1+B, A, kategóriákra Írásos tájékoztató A1, A1+B, A, kategóriákra Kollégáim és magam nevében köszöntöm Önt a Szinkron Autós - Motoros Iskolában! Tanfolyamunk célja, hogy olyan jármű-gépjármű-vezetőket képezzünk, akik képesek

Részletesebben

S P O R T E D Z Ő E M E L T S Z I N T Ű S Z A K K É P E S Í T É S

S P O R T E D Z Ő E M E L T S Z I N T Ű S Z A K K É P E S Í T É S S P O R T E D Z Ő E M E L T S Z I N T Ű S Z A K K É P E S Í T É S A Testnevelési Egyetem (TF) 1,5 éves, levelező sportedző tanfolyamot indít 2016. őszén az alábbi sportágakban*: (* Egy adott sportágat

Részletesebben

FELNŐTTKÉPZÉSI SZERZŐDÉS

FELNŐTTKÉPZÉSI SZERZŐDÉS FELNŐTTKÉPZÉSI SZERZŐDÉS Tanfolyam nyilvántartási száma: amely létrejött a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 13..-a alapján egyrészről a Magyar Gyula Kertészeti Szakképző Iskola (1106 Budapest,

Részletesebben

Tájékoztató. ISKOLAI SPORTKÖR TARTÁSÁRA KÉPZETT SZAKEMBER szakirányú továbbképzési szak résztvevői számára

Tájékoztató. ISKOLAI SPORTKÖR TARTÁSÁRA KÉPZETT SZAKEMBER szakirányú továbbképzési szak résztvevői számára Tájékoztató ISKOLAI SPORTKÖR TARTÁSÁRA KÉPZETT SZAKEMBER szakirányú továbbképzési szak résztvevői számára Szakirányú továbbképzési program megnevezése: Iskolai sportkör tartására képzett szakember szakirányú

Részletesebben

Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola

Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola KÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ OM azonosító: 201190 Felnőttképzési akkreditációs szám: 01056-2008 7632 Pécs, Melinda u. 23. Tel./fax: 72/410-596 email: miok@mail.datanet.hu

Részletesebben

FELNŐTTKÉPZÉSI SZERZŐDÉS

FELNŐTTKÉPZÉSI SZERZŐDÉS FELNŐTTKÉPZÉSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről az Nyugat-magyarországi Egyetem.Kar Cím:. Pf. Felnőttképzési nyilvántartási szám: 08-0124-05, OM azonosítója: FI 21120 Képviseli: Prof. Dr. Faragó Sándor

Részletesebben

MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS

MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN NYILVÁNTARTOTT MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS OKJ 52 862 01 szakképesítés-ráépülés 1 KÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ A képzést sikeresen teljesítők olyan korszerű szakmai elméleti és gyakorlati

Részletesebben

VAP II. A BANKÁRKÉPZŐ BEFEKTETÉSKEZELŐI OKTATÁSI PROGRAMJA

VAP II. A BANKÁRKÉPZŐ BEFEKTETÉSKEZELŐI OKTATÁSI PROGRAMJA VAP II. A BANKÁRKÉPZŐ BEFEKTETÉSKEZELŐI OKTATÁSI PROGRAMJA VAGYON, ALAP, PORTFÓLIÓ A VAP II. program az EFFAS-CIIA programon belül koncentrált szakmai ismereteket nyújt program. A VAP II. a VAP I. programot

Részletesebben

A Szent Gellért Katolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium felvételi tájékoztatója

A Szent Gellért Katolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium felvételi tájékoztatója A Szent Gellért Katolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium felvételi tájékoztatója Az iskola neve: Szent Gellért Katolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium Az iskola OM-azonosítója: 028300

Részletesebben

Bérügyintéző (OKJ ; E /2015/A001) TÁVOKTATÁS! BEVEZTŐ ÁRON! A képzés kezdésének időpontja: szeptember 09.

Bérügyintéző (OKJ ; E /2015/A001) TÁVOKTATÁS! BEVEZTŐ ÁRON! A képzés kezdésének időpontja: szeptember 09. A képzés kezdésének időpontja: 2017. szeptember 09. (szombat) A képzés helyszín(ei): 1138 Budapest, Váci út 186. Bérügyintéző (OKJ 51 344 01; E-001138/2015/A001) TÁVOKTATÁS! BEVEZTŐ ÁRON! Jelentkezés feltételei

Részletesebben

FEBI FEBI KLASSZIK FEBI INTENZÍV 18 HÓNAP 12 HÓNAP

FEBI FEBI KLASSZIK FEBI INTENZÍV 18 HÓNAP 12 HÓNAP T FEBI SZAKKÉPESÍTETT BANKREFERENS KÉPZÉS OKJ 55 343 02 FEBI KLASSZIK FEBI INTENZÍV 18 HÓNAP 12 HÓNAP Szerezze meg a Bankárképzőnél az OKJ szakképesítést, az Europass bizonyítványkiegészítőt és a Bankszövetség

Részletesebben

SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA. képzési. tájékoztató. 2012/2013-as tanév. nappali. Pécs 2012

SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA. képzési. tájékoztató. 2012/2013-as tanév. nappali. Pécs 2012 SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA képzési tájékoztató 2012/2013-as tanév nappali 1223 0255 1478 Pécs 2012 Köszöntöm Önt, Kedves Érdeklődő! Comenius Johannes Amos (Jan Amos Komensky) 1592-1670 A Comenius Szakközépiskola

Részletesebben

TARGONCA TÁJÉKOZTATÓ A RÉSZTVEVŐ RÉSZÉRE

TARGONCA TÁJÉKOZTATÓ A RÉSZTVEVŐ RÉSZÉRE F E D E R A L T R U S T C O M P A N Y K O R L Á T O L T F E L E L Ő S S É G Ű T Á R S A S Á G Iroda: 1048 Budapest, Megyeri út 202. Telefon: 798 42 18 Mobil: 06 20 / 373 8889 Web: www.gkivizsga.com; www.targoncavizsga.com;

Részletesebben

23920 helyett csak Ft Ft/hó helyett csak Ft/hó

23920 helyett csak Ft Ft/hó helyett csak Ft/hó Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: Ütemezés: Időtartam: Helyszín: Tanfolyami napok: Oktatás díja egy összegben: Részletfizetés vizsgadíj nélkül: Vizsgadíj egy összegben: Vizsgadíj részletfizetéssel:

Részletesebben

Pedagógiai- és családsegítő munkatárs tanfolyam (OKJ )

Pedagógiai- és családsegítő munkatárs tanfolyam (OKJ ) Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: 2019-01-05 Ütemezés: Időtartam: 2 hetente 7 hónap Helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19. Tanfolyami napok: szombat 9:00-15:30,

Részletesebben

A BUDAPESTI SPORTSZÖVETSÉGEK UNIÓJA 2015 ŐSZÉN ISMÉT ELINDÍTJA EMELT SZINTŰ SPORTEDZŐ KÉPZÉSÉT. Szakképzés azonosítószáma: OKJ 54 81 02

A BUDAPESTI SPORTSZÖVETSÉGEK UNIÓJA 2015 ŐSZÉN ISMÉT ELINDÍTJA EMELT SZINTŰ SPORTEDZŐ KÉPZÉSÉT. Szakképzés azonosítószáma: OKJ 54 81 02 Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: 00394-2011; E-000862/2014 A BUDAPESTI SPORTSZÖVETSÉGEK UNIÓJA 2015 ŐSZÉN ISMÉT ELINDÍTJA EMELT SZINTŰ SPORTEDZŐ KÉPZÉSÉT. Szakképzés azonosítószáma: OKJ 54 81

Részletesebben

Miért az EFEB által szervezett MŰKÖRMÖS képzés a legjobb választás az Ön számára?

Miért az EFEB által szervezett MŰKÖRMÖS képzés a legjobb választás az Ön számára? Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: 2018-10-27 Ütemezés: Hetente Időtartam: 5 hónap Helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19. Tanfolyami napok: szombat 9:00-15:30,

Részletesebben

A SPORTOKTATÓ SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEI

A SPORTOKTATÓ SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEI A SPORTOKTATÓ SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEI 13/1996. (XI. 5.) MKM-BM együttes rendelet a sportszakmai képesítések szakmai és vizsgakövetelményeinek kiadásáról I. A szakképesítés Országos

Részletesebben

A BUDAPESTI NÉMET ISKOLA ALAPÍTVÁNY TANDÍJFIZETÉSI RENDJE

A BUDAPESTI NÉMET ISKOLA ALAPÍTVÁNY TANDÍJFIZETÉSI RENDJE A BUDAPESTI NÉMET ISKOLA ALAPÍTVÁNY TANDÍJFIZETÉSI RENDJE A 2017/2018. ÉVI TANÉVTŐL 1. Általános rendelkezések A Budapesti Német Iskola látogatása díjköteles, az iskola fenntartója, a Budapesti Német Iskola

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ a levelező oktatásról

TÁJÉKOZTATÓ a levelező oktatásról NYME Roth Gyula Gyakorló Szakközépiskola és Kollégium Levelező Tagozata 9400 Sopron, Szent György u. 9. Pf. 26. TÁJÉKOZTATÓ a levelező oktatásról Iskolánk az Erdészeti és vadgazdálkodási technikus (OKJ:

Részletesebben

KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM. Igazságügyi szakértők jogi oktatása

KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM. Igazságügyi szakértők jogi oktatása KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM Igazságügyi szakértők jogi oktatása Tisztelt Érdeklődő! Az igazságügyi szakértői tevékenységről szóló 2005. évi XLVII. törvény (a továbbiakban: Szaktv.) 18. (1)

Részletesebben

A BUDAPESTI NÉMET ISKOLA ALAPÍTVÁNY TANDÍJFIZETÉSI RENDJE

A BUDAPESTI NÉMET ISKOLA ALAPÍTVÁNY TANDÍJFIZETÉSI RENDJE A BUDAPESTI NÉMET ISKOLA ALAPÍTVÁNY TANDÍJFIZETÉSI RENDJE A 2017/2018. ÉVI TANÉVTŐL 1. Általános rendelkezések A Budapesti Német Iskola látogatása díjköteles, az iskola fenntartója, a Budapesti Német Iskola

Részletesebben

A BUDAPESTI SPORTSZÖVETSÉGEK UNIÓJA 2015 ŐSZÉN ISMÉT ELINDÍTJA SPORTOKTATÓ KÉPZÉSÉT. Szakképzés azonosítószáma: OKJ 31 813 01

A BUDAPESTI SPORTSZÖVETSÉGEK UNIÓJA 2015 ŐSZÉN ISMÉT ELINDÍTJA SPORTOKTATÓ KÉPZÉSÉT. Szakképzés azonosítószáma: OKJ 31 813 01 Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: 00394-2011; E-000862/2014 A BUDAPESTI SPORTSZÖVETSÉGEK UNIÓJA 2015 ŐSZÉN ISMÉT ELINDÍTJA SPORTOKTATÓ KÉPZÉSÉT. Szakképzés azonosítószáma: OKJ 31 813 01 Szakképesítés

Részletesebben

Vizsgaszervezés rendje 2013.

Vizsgaszervezés rendje 2013. Vizsgaszervezés rendje 2013. A Nemzeti Munkaügyi Hivatal, mint vizsgaszervező a szakmai vizsgáztatás általános szabályairól és eljárási rendjéről szóló 20/2007. (V.21.) SZMM rendelet, a 9/2008. (VI. 28.)

Részletesebben

Fitness Company Általános Szerződési Feltételek

Fitness Company Általános Szerződési Feltételek Fitness Company Általános Szerződési Feltételek Az alábbi feltételeket a Felhasználó a honlap böngészésével, regisztrációval, tanfolyamokra vagy rendezvényekre való jelentkezéssel ill. megrendeléssel automatikusan

Részletesebben

1. MODULVIZSGÁK 1.1. Egészségügyi modul. Jelentkezés

1. MODULVIZSGÁK 1.1. Egészségügyi modul. Jelentkezés Tájékoztató a természetgyógyászati tevékenység gyakorlásának egyes kérdéseiről szóló 11/1997. (V. 28.) NM rendelet szerinti természetgyógyászati vizsgákra történő jelentkezésről 1. MODULVIZSGÁK 1.1. Egészségügyi

Részletesebben

Okleveles Babysitter, Au pair tanfolyamok

Okleveles Babysitter, Au pair tanfolyamok Okleveles Babysitter, Au pair tanfolyamok A babysitter tanfolyam segít abban, hogy képes légy a gyermek szükségleteit teljes mértékben ellátni életkorának és fejlettségének megfelelően. Ezen felül ötleteket

Részletesebben

VÁLLALÁSI FELTÉTELEK. B+E kategória

VÁLLALÁSI FELTÉTELEK. B+E kategória VÁLLALÁSI FELTÉTELEK. B+E kategória Képzőszerv neve: BB Magánautósiskola KFT Cím:2100 Gödöllő Virág köz 2 Tel.:0620/9414-638 Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság Cégbírósági bejegyzés száma: Képzési

Részletesebben

A tervezet előterjesztője a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium.

A tervezet előterjesztője a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium. Jelen előterjesztés csak tervezet, amelynek közigazgatási egyeztetése folyamatban van. A minisztériumok közötti egyeztetés során az előterjesztés koncepcionális kérdései is jelentősen módosulhatnak, ezért

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP 1.) A pályázat címe: PROFESSZIONÁLIS ÉRTÉKESÍTÉS PROFESSZIONÁLIS ÉRTÉKESÍTŐ - továbbképző tanfolyam (komplex értékesítési-értékesítői kompetencia-fejlesztő képzési

Részletesebben

Készítette:Fürjes-Gáborné Csépányi Ágnes igazgató tanügyigazgatási-szakértő

Készítette:Fürjes-Gáborné Csépányi Ágnes igazgató tanügyigazgatási-szakértő A lelkesedés nagyon fontos a siker elérése érdekében, lelkesedni pedig csak olyan dolog iránt tud az ember, amit szeret is. Amikor hivatást választunk érdemes tehát figyelembe venni az érdeklődési területeinket,

Részletesebben

Miért az EFEB Üzleti Szakképző Iskola FITNESS-WELNESS INSTRUKTOR szakképzése a legjobb választás?

Miért az EFEB Üzleti Szakképző Iskola FITNESS-WELNESS INSTRUKTOR szakképzése a legjobb választás? Miért az EFEB Üzleti Szakképző Iskola FITNESS-WELNESS INSTRUKTOR szakképzése a legjobb választás? VÁRUNK TÉGED IS A 2016. SZEPTEMBERÉBEN INDULÓ OSZTÁLYUNKBA! Leérettségiztél, de nem sikerült a felvételid?

Részletesebben

KÉPESÍTETT KOCKÁZATKEZELŐ KÉPZÉS

KÉPESÍTETT KOCKÁZATKEZELŐ KÉPZÉS KÉPESÍTETT KOCKÁZATKEZELŐ KÉPZÉS www.bankarkepzo.hu A tanfolyam célja, hogy stabil hitelintézeti kockázatkezelői alaptudást adjon; átfogóan, egységes szerkezetben mutassa be a kockázatkezelés, kockázatelemzés

Részletesebben

Pedagógiai- és családsegítő munkatárs tanfolyam (OKJ )

Pedagógiai- és családsegítő munkatárs tanfolyam (OKJ ) Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: 2017-06-03 Ütemezés: Időtartam: 2 hetente 7 hónap Helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19. Tanfolyami napok: szombat 9:00-15:30,

Részletesebben

Vállalkozási feltételek, képzési tájékoztató

Vállalkozási feltételek, képzési tájékoztató Vállalkozási feltételek, képzési tájékoztató 1. A képző szerv megnevezése, címe és telefonszáma Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari szakképző Iskola és Kollégium 9028 Győr, Régi Veszprémi út 1-3.

Részletesebben

Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt. VAGYON-, ALAP-, PORTFÓLIÓ KÉPZÉSI PROGRAM. Tanulmányi és vizsgaszabályzat

Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt. VAGYON-, ALAP-, PORTFÓLIÓ KÉPZÉSI PROGRAM. Tanulmányi és vizsgaszabályzat Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt. VAGYON-, ALAP-, PORTFÓLIÓ KÉPZÉSI PROGRAM Tanulmányi és vizsgaszabályzat Érvényes: 2017 januárjától TARTALOMJEGYZÉK I. TANULMÁNYI SZABÁLYZAT... 3 Jelentkezés, felvétel...

Részletesebben

Igazságügyi szakértők jogi oktatása

Igazságügyi szakértők jogi oktatása KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM Igazságügyi szakértők jogi oktatása Tisztelt Érdeklődő! Az igazságügyi szakértői tevékenységről szóló 2005. évi XLVII. törvény (a továbbiakban: Szaktv.) 18. (1)

Részletesebben

Miért az EFEB által szervezett raktáros tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

Miért az EFEB által szervezett raktáros tanfolyam a legjobb választás az Ön számára? Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: 2016-10-15 Ütemezés: 2 hetente Időtartam: 7 hónap Helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19. Tanfolyami napok: szombat 9:00-15:30,

Részletesebben

Továbbképzési tájékoztató 2018.

Továbbképzési tájékoztató 2018. Agresszió- és konfliktuskezelés óvodapedagógusoknak 30 óra Akkreditált pedagógus-továbbképzés Alapítási engedély nyilvántartási száma: 23/221/2015. (e-learning képzés) Továbbképzési tájékoztató 2018. 1

Részletesebben

Elmélet: 1139 Budapest Frangepán u. 19. Gyakorlat: Vác mellett található gazdaságban szombat, vasárnap 9:00-17:30 (4 hétvége)

Elmélet: 1139 Budapest Frangepán u. 19. Gyakorlat: Vác mellett található gazdaságban szombat, vasárnap 9:00-17:30 (4 hétvége) Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: 2016-09-03 Ütemezés: Időtartam: Helyszín: Tanfolyami napok: Oktatás díja egy összegben: Intenzív 2 hónap Elmélet: 1139 Budapest Frangepán u. 19. Gyakorlat: Vác

Részletesebben

Vállalkozási feltételek. 1, Képző szerv megnevezése: - Andrássy és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.

Vállalkozási feltételek. 1, Képző szerv megnevezése: - Andrássy és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Andrássy és Társa KFT 3943 Bodrogolaszi Vasút út 38/A Tel/Fax: 47/324888 mobil: 30/9635368 E-mail: autosiskola@andrassykft.hu www.andrassyautosiskola.hu 1, Képző szerv megnevezése: Vállalkozási feltételek.

Részletesebben

Vadászvizsgát megelőző tanfolyam hatósági ellenőrzésének tapasztalatai

Vadászvizsgát megelőző tanfolyam hatósági ellenőrzésének tapasztalatai Vadászvizsgát megelőző tanfolyam hatósági ellenőrzésének tapasztalatai NÉBIH Földművelésügyi Igazgatóság Zsigmond R. Vadász I. Helle D. Vadászvizsgát megelőző tanfolyam szervezői tevékenység jogszabályi

Részletesebben

1. MODULVIZSGÁK 1.1. Egészségügyi modul. Jelentkezés

1. MODULVIZSGÁK 1.1. Egészségügyi modul. Jelentkezés Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatóság 1085 Budapest, Horánszky utca 15., 1444 Budapest, Pf. 270. Tel.: + 36 1 919 0343, Fax: + 36 1 338 3944 1051 Budapest, Zrínyi u. 3., 1380 Budapest, Pf. 1188. Tel.:

Részletesebben

Tájékoztató a természetgyógyászati tevékenység gyakorlásának egyes kérdéseiről szóló 11/1997. (V. 28.) NM rendelet szerinti

Tájékoztató a természetgyógyászati tevékenység gyakorlásának egyes kérdéseiről szóló 11/1997. (V. 28.) NM rendelet szerinti Tájékoztató a természetgyógyászati tevékenység gyakorlásának egyes kérdéseiről szóló 11/1997. (V. 28.) NM rendelet szerinti természetgyógyászati vizsgákra történő jelentkezésről 1. MODULVIZSGÁK 1.1. Egészségügyi

Részletesebben

Tartalom. Tartalom Általános rendelkezések Jelentkezés az alapismereti oktatásra és a vizsgára Vizsgabizottság...

Tartalom. Tartalom Általános rendelkezések Jelentkezés az alapismereti oktatásra és a vizsgára Vizsgabizottság... Tartalom Tartalom... 1 Általános rendelkezések... 2 Jelentkezés az alapismereti oktatásra és a vizsgára... 3 Vizsgabizottság... 4 A vizsga lefolytatása... 4 Jegyzőkönyv... 4 Tanúsítvány... 4 Díj... 5 Hatálybalépés...

Részletesebben

ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA TANÁRKÉPZÉSI ÉS TUDÁSTECHNOLÓGIAI KAR A PEDAGÓGUS-TOVÁBBKÉPZÉS RENDSZERE

ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA TANÁRKÉPZÉSI ÉS TUDÁSTECHNOLÓGIAI KAR A PEDAGÓGUS-TOVÁBBKÉPZÉS RENDSZERE ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA TANÁRKÉPZÉSI ÉS TUDÁSTECHNOLÓGIAI KAR A PEDAGÓGUS-TOVÁBBKÉPZÉS RENDSZERE LSP_TK106G4. 1. A BEISKOLÁZÁSI TERV ELKÉSZÍTÉSÉHEZ TERVEZZE MEG INTÉZMÉNYÉNEK TUDÁSMENEDZSMENTJÉT, A

Részletesebben

FEBI OKJ 55 343 02 SZAKKÉPESÍTETT BANKREFERENS KÉPZÉS

FEBI OKJ 55 343 02 SZAKKÉPESÍTETT BANKREFERENS KÉPZÉS T FEBI SZAKKÉPESÍTETT BANKREFERENS KÉPZÉS OKJ 55 343 02 Szerezze meg a Bankárképző emelt szintű OKJ bizonyítványát, az Europass bizonyítványkiegészítőt és a Bankszövetség Tanúsítványát egy programon belül!»

Részletesebben

VÁLASZD AZ E-LEARNINGET, MERT...

VÁLASZD AZ E-LEARNINGET, MERT... Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: Ütemezés: Időtartam: Helyszín: Tanfolyami napok: Oktatás díja egy összegben: Folyamatos indulás A tanfolyam a jelentkezést követően azonnal kezdhető! E-learning

Részletesebben

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum. Újpesti Két Tanítási nyelvű Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. Felvételi tájékoztató

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum. Újpesti Két Tanítási nyelvű Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. Felvételi tájékoztató Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási nyelvű Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Felvételi tájékoztató OM azonosító: 203058 Cím: 1041 Budapest, Görgey Artúr utca 26. Web: www.umszki.hu

Részletesebben

Szegedi SZC Gábor Dénes Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája OM azonosító száma: /014

Szegedi SZC Gábor Dénes Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája OM azonosító száma: /014 Szegedi SZC Gábor Dénes Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája OM azonosító száma: 203052/014 Cím: 6724 Szeged, Mars tér 14. Telefonszám: 62/558-751 Fax: 62/558-755 E-mail: igazgato.szszc.gd@gmail.com Honlap:

Részletesebben

QALL Végzettséget mindenkinek! A kamara támogató szerepe gazdasági szempontból

QALL Végzettséget mindenkinek! A kamara támogató szerepe gazdasági szempontból QALL Végzettséget mindenkinek! A kamara támogató szerepe gazdasági szempontból Piacsek László Zoltán szakképzési tanácsadó Iparkamara A kamara feladatai, szerepe a szakképzésben 1. Gyakorlati képzőhelyek

Részletesebben

SZAKALI JÓZSEF GÉPJÁRMŰVEZETŐ-KÉPZŐ MAGÁN AUTÓSISKOLA B KATEGÓRIÁS VÁLLALKOZÁSI FELTÉTELEI

SZAKALI JÓZSEF GÉPJÁRMŰVEZETŐ-KÉPZŐ MAGÁN AUTÓSISKOLA B KATEGÓRIÁS VÁLLALKOZÁSI FELTÉTELEI SZAKALI JÓZSEF GÉPJÁRMŰVEZETŐ-KÉPZŐ MAGÁN AUTÓSISKOLA B KATEGÓRIÁS VÁLLALKOZÁSI FELTÉTELEI Képző szerv megnevezése: SZAKALI Autósiskola. Szakali József magánoktató. 5008 Szolnok Balázs Béla út 7. Telefon:

Részletesebben

Székesfehérvári Szakképzési Centrum FELNŐTTOKTATÁS

Székesfehérvári Szakképzési Centrum FELNŐTTOKTATÁS Székesfehérvári Szakképzési Centrum FELNŐTTOKTATÁS Tudnivalók: DIÁKOKNAK A felnőttoktatásra vonatkozó külön rendelkezések Ha a tanuló a nyolc évfolyamos általános iskola elvégzése esetén 17., gimnázium

Részletesebben

Különös közzétételi lista

Különös közzétételi lista Különös közzétételi lista 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához 2. A nevelő és oktató munkát segítők száma, feladatköre, iskolai végzettsége

Részletesebben

Jelentkezési határidő: július 31. nappali / augusztus 26. esti

Jelentkezési határidő: július 31. nappali / augusztus 26. esti Szakképzési felhívás Érettségizők, érettségivel rendelkezők figyelem! A Ceglédi Szakképzési Centrum Közgazdasági és Informatikai Szakgimnáziuma a 2019/2020-as tanévben a következő szakmai képzéseket indítja

Részletesebben

89900 Ft helyett csak Ft Ft/hó helyett csak Ft/hó

89900 Ft helyett csak Ft Ft/hó helyett csak Ft/hó Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: 2017-05-27 Ütemezés: Időtartam: 2 hetente 8 hónap Helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19. Tanfolyami napok: szombat 9:00-15:30,

Részletesebben

BERETTYÓÚJFALUI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM

BERETTYÓÚJFALUI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM FELNŐTTOKTATÁS 2016. AUGUSZTUS 5. BERETTYÓÚJFALUI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM FELNŐTTOKTATÁSI TÁJÉKOZTATÓ Iskolarendszerű felnőttoktatás (nem felsőfokú szakképzés!) A tanuló attól a tanévtől kezdve folytathatja

Részletesebben

KÁROLI GÁSPÁR REFORMÁTUS EGYETEM ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR

KÁROLI GÁSPÁR REFORMÁTUS EGYETEM ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR KÁROLI GÁSPÁR REFORMÁTUS EGYETEM ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR GAZDASÁGDIPLOMÁCIAI SZAKTANÁCSADÓ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS TANULMÁNYI TÁJÉKOZTATÓ 2018/2019. tanév I. félév A GAZDASÁGDIPLOMÁCIAI SZAKTANÁCSADÓ

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó

T Á J É K O Z T A T Ó T Á J É K O Z T A T Ó A kategória Nemzetközi kategória. A 25 kw teljesítményt és a 0,16 kw/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meghaladó motorkerékpár. Az "A" kategóriába tartozó járművek csak "A" kategóriára

Részletesebben

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ Iskolánk vendéglátó-ipari, kereskedelmi és idegenforgalmi szakképző iskola, ahol szakközép- és szakiskolai képzés keretében a nyolc általános iskolai osztályt végzett, illetve az

Részletesebben