GripTech technológia. Hand Care technológia

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "GripTech technológia. Hand Care technológia"

Átírás

1 Elite TM MaxiFlex Elite A MaxiFlex Elite a legkisebb tömegűre tervezett és kivitelezett, teljesen légáteresztő bevonatú kesztyű, amely felülírja korábbi ismereteinket. Meglepően nagy mértékben, 36%-kal könnyebb és 35%-kal vékonyabb a hagyományos nitrilhab kesztyűknél, így a MaxiFlex Elite viselésekor érezhető kényelem messze meghaladja az eddig megszokott szintet. A viselés élményét fokozza a hasonló kesztyűkhöz viszonyítva 40%-kal jobb szellőzés. A 7 méret, a 2 merítési vonal és a 2 szabás miatt 28 különféle MaxiFlex Elite kesztyű biztosítja a munkavégzéshez legalkalmasabb viseletet. AirTech technológia Még hatékonyabb szellőzés - a viselő kezéből származó hő gyorsabban átjut a légáteresztő felületen, hiszen az 35%-kal vékonyabb, mint bármely más hagyományos habkesztyű, és azokhoz viszonyítva ez 40%-kal hatékonyabb szellőzést eredményez. 360 fokos szellőzés - a szabadalmaztatott mikrohabos nitrilborításnak köszönhetően a termék 360 fokban szellőző, így a ma kapható leginkább légáteresztő kesztyű. GripTech technológia A mikrocsészés kialakítással optimalizált felület biztos fogást tesz lehetővé. Hand Care technológia ErgoTech technológia 90%-kal vékonyabb - mint a kapható hagyományos nitrilhab kesztyűk, mégis azokhoz hasonló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Rendkívül könnyű bélés - a rendkívül könnyű bélésnek köszönhetően sima és kerek ujjhegyek alakíthatók ki, amelyek maximális érzékenységet eredményeznek az ujjbegyeknél. Alak, illeszkedés és érzület - a nyugalmi helyzetű kéz alakját utánozza, ezzel csökkentve a kéz fáradását és növelve a kényelmet. Mindenhol behatolásmentes bélés - a nitrilből csak a bőrhöz simuló, puha bélés marad ki Tenyérvastagság 0,75mm Szilikonmentes Bőrbarát Az általunk alkalmazott, viselési élményt fokozó technológia a vegyszerek és szagok minden nyomát eltünteti. A MaxiFlex Elite bőrbarát anyagú és Oeko-Tex 100 szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik. A REACH szerint megfelelő A MaxiFlex Elite gyártásakor és összeállításakor alkalmazott összes anyag megfelel a REACH (a vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról szóló) rendelkezéseinek. Higiénikus A végzett tevékenységtől függetlenül a szagok nem jutnak át az ATG kesztyűkbe integrált higiénikus Sanitized (triklozánmentes) higiéniai rétegen. A higiénikus Sanitized (triklozánmentes) réteg beépített szagelnyelőként működik, így a kesztyű hosszabb ideig marad friss, és biztonságos, védett érzést nyújt.

2 Elite TM Ágazatok Alapvető anyagok Berendezések, mezőgazdasági vegyszerek, alumínium, járműipari összeállítás, járműipari utómunka, szórakoztató elektronikai termékek, vegyszerek, OEM, olaj és gáz, fémek és anyagok, bányászat, acél és vas, csomagolóanyagok, papír és ömlesztett műanyag, gumi és műanyag, teherés egyéb gépjárművek, háztartási gépek. Ipari termékek Légi közlekedés és hadiipar, általános építőanyagok, vállalkozók, üveg, építőipar, tartós javak, ipari elektronikai berendezések, fémgyártás, lakossági építkezés, kisebb szerszámok, berendezések, textíliák. Szolgáltatások Reptéri biztonságtechnika, járműalkatrészbolt, csomagfeladás és kezelés, építőanyagok nagykereskedelme, kaszinók, élelmiszerboltok, út és vasút. A MaxiFlex Elite videója Alkalmazások Hobbi Felületkezelés és ellenőrzés Kertművelés Kis alkatrészek kezelése Elsődleges, másodlagos és végső összeállítás Karbantartás Logisztika és raktározás Szerszámok és eszközök használata Vezetékezési műveletek A MaxiFlex Elite videója MaxiFlex Ultimate Az eredeti, légáteresztő tervezésű és kialakítású MaxiFlex kesztyű MaxiFlex Active E-vitaminnal és aloé verával MaxiFlex Comfort Lágy és elnyelőképes pamutbéléssel a legnagyobb kényelemért MaxiFlex Endurance Nagyobb párnázottsággal és kopásállósággal en Hiv. sz. Borítás Felület Szín Bélés Méret Hossz Tenyérvastagság EN388 Szilikonmentes tenyér - kék kék 5 (XXS) - 11 (XXL) 25cm 0.75mm 3121 igen /4 merített - kék kék 5 (XXS) - 11 (XXL) 25cm 0.75mm 3121 igen tenyér dudorok kék kék 5 (XXS) - 11 (XXL) 25cm 0.75mm 3121 nem /4 merített dudorok kék kék 5 (XXS) - 11 (XXL) 25cm 0.75mm 3121 nem

3 Ultimate TM MaxiFlex Ultimate A MaxiFlex Ultimate szellőző kesztyű forradalmasította a száraz környezetben történő precíziós munkavégzést. A 7-féle méretben és 4-féle tenyérrel kapható MaxiFlex Ultimate 35-féle variációban kapható, melynek segítségével minden munkához ideális kesztyűt választhat. AirTech technológia 360 -os szellőzés - a szabadalmaztatott mikrohabos nitril bevonat 360 -os szellőzést biztosít, melynek következtében a piacon kapható legjobban szellőző kesztyűk készíthetők. ErgoTech technológia 25%-kal vékonyabb - a piacon kapható többi hab nitril kesztyűhöz képest 25%-kal vékonyabb, ezen felül kétszer jobb mechanikai védelmet biztosít. Felveszi a kéz formáját - ezáltal csökkenti a kéz fáradását és növeli a kényelem-érzetet. A legújabb szövési technológia - segítségével sima és lekerekített ujjbegyek hozhatók létre, mely javítja az ujjbegyek érzékenységét. Hand Care technológia Bőrbarát A jól ismert technológia a gyártási folyamat során keletező összes vegyszert és szagot megszünteti. A MaxiFlex Ultimate egy bőrbarát technológia, mely az Oeko- Tex 100 szabvány által támasztott követelményeknek is megfelel. A nitril bélés konzisztens eloszlásának - köszönhetően csak a puha bélés érintkezik a bőrrel. GripTech technológia Optimális fogás - a micro-cup felület kontrollált fogást tesz lehetővé Tenyérvastagság 1,00mm Szilikonmentes REACH megfelelőség A MaxiFlex Ultimate gyártása és előállítása során használt összes összetevő megfelel a REACH - Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemical substances által támasztott követelményeknek. Sanitized Függetlenül attól, hogy mivel foglalkozik, az ATG kesztyűkben található higiéniás funkció, a (triclosanmentes) Sanitized következtében a szagoknak semmi esélyük sem lesz. A (triclosanmentes) Sanitized beépített dezodorként működik, mely hosszabb ideig tartja frissen a ruházatát, s biztonságos és védett érzést nyújt.

4 Ultimate TM Iparágak Alapanyagok Berendezések, mezőgazdasági vegyszerek, alumínium, autó összeszerelés, autó pótalkatrészpiac, barna termékek, vegyszerek, OEM, olaj és gáz, fémek és anyagok, bányászat, acél és vas, csomagolás és tárolóeszközök, papír és műanyag, gumi és műanyag, haszonjárművek és egyéb járművek, fehér termékek. Ipari termékek Űrutazás és nemzetvédelem, általános építőanyagok, építőipari cégek, üveg, építkezés, tartós fogyasztási cikkek, ipari elektromos berendezések, fémmegmunkálás, lakóházépítés, kisebb szerszámok és kiegészítők, textilipar. Szolgáltatások Repülőtéri biztonság, autóalkatrész raktárak, poggyászkezelés, építőanyagok nagykereskedelme, játékipar, élelmiszerboltok, út- és vasútépítés. Alkalmazások DIY Kikészítőipar és vizsgálat Kertészet Kisméretű alkatrészek kezelése Elsődleges, másodlagos és végleges összeszerelés Karbantartás Logisztika és raktározás Szerszámok és berendezések használata Huzalozási műveletek A MaxiFlex termékcsaládban is kapható MaxiFlex Elite Rendkívüli kényelmet és mozgáskészséget biztosít. MaxiFlex Active E-vitamint és Aloe Verát tartalmaz. MaxiFlex Comfort Puha és abszorbens pamut bélés a maximális kényelem érdekében. Tekintse meg a MaxiFlex filmet a weboldalon MaxiFlex Endurance Vastagabb párnázat és jobb súrlódási ellenállás. Referenciaszám Bevonat Szín Bélés Méret Hossz Tenyérvastagság EN388 Szilikonmentes Tenyér Fekete Sötét szürke 5(XXS) - 11(XXL) 25cm 1,00mm 4131 Igen /4-es részben mártva Fekete Sötét szürke 5(XXS) - 11(XXL) 25cm 1,00mm 4131 Igen Teljes Fekete Sötét szürke 5(XXS) - 11(XXL) 25cm 1,00mm 4131 Igen Ujjak Fekete Sötét szürke 6(XXS) - 11(XXL) 25cm 1,00mm 4131 Igen Tenyér Fekete Világos narancssárga 5(XXS) - 11(XXL) 25cm 0,95mm 4131 Igen

5 Active TM MaxiFlex Active A MaxiFlex Active a mikrokapszulákban található speciális összetevőknek köszönhetően, mint pl. az Aloe Vera és az E vitamin a munkavégzés során és után a kesztyű jó érzést biztosít a bőrnek. A 7-féle méretben és 2-féle tenyérrel kapható MaxiFlex Active 14-féle variációban kapható, melynek segítségével minden munkához ideális kesztyűt választhat. AirTech technológia 360 -os szellőzés - a szabadalmaztatott mikrohabos nitril bevonat 360 -os szellőzést biztosít, melynek következtében a piacon kapható legjobban szellőző kesztyűk készíthetők. ErgoTech technológia 25%-kal vékonyabb - a piacon kapható többi hab nitril kesztyűhöz képest 25%-kal vékonyabb, ezen felül kétszer jobb mechanikai védelmet biztosít. Felveszi a kéz formáját - ezáltal csökkenti a kéz fáradását és növeli a kényelem-érzetet. A legújabb szövési technológia - segítségével sima és lekerekített ujjbegyek hozhatók létre, mely javítja az ujjbegyek érzékenységét. A nitril bélés konzisztens eloszlásának - köszönhetően csak a puha bélés érintkezik a bőrrel. Hand Care technológia Bőrbarát A jól ismert technológia a gyártási folyamat során keletező összes vegyszert és szagot megszünteti. A MaxiFlex Active egy bőrbarát technológia, mely az Oeko-Tex 100 szabvány által támasztott követelményeknek is megfelel. REACH megfelelőség A MaxiFlex Active gyártása és előállítása során használt összes összetevő megfelel a REACH - Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemical substances által támasztott követelményeknek. GripTech technológia Optimális fogás - a micro-cup felület kontrollált fogást tesz lehetővé Tenyérvastagság 1,00mm Szilikonmentes Sanitized Függetlenül attól, hogy mivel foglalkozik, az ATG kesztyűkben található higiéniás funkció, a (triclosanmentes) Sanitized következtében a szagoknak semmi esélyük sem lesz. A (triclosanmentes) Sanitized beépített dezodorként működik, mely hosszabb ideig tartja frissen a ruházatát, s biztonságos és védett érzést nyújt.

6 Active TM Iparágak Alapanyagok Berendezések, mezőgazdasági vegyszerek, alumínium, autó összeszerelés, autó pótalkatrészpiac, barna termékek, vegyszerek, OEM, olaj és gáz, fémek és anyagok, bányászat, acél és vas, csomagolás és tárolóeszközök, papír és műanyag, gumi és műanyag, haszonjárművek és egyéb járművek, fehér termékek. Ipari termékek Űrutazás és nemzetvédelem, általános építőanyagok, építőipari cégek, üveg, építkezés, tartós fogyasztási cikkek, ipari elektromos berendezések, fémmegmunkálás, lakóházépítés, kisebb szerszámok és kiegészítők, textilipar. Szolgáltatások Repülőtéri biztonság, autóalkatrész raktárak, poggyászkezelés, építőanyagok nagykereskedelme, játékipar, élelmiszerboltok, út- és vasútépítés. Alkalmazások DIY Kikészítőipar és vizsgálat Kertészet Kisméretű alkatrészek kezelése Elsődleges, másodlagos és végleges összeszerelés Karbantartás Logisztika és raktározás Szerszámok és berendezések használata Huzalozási műveletek A MaxiFlex termékcsaládban is kapható MaxiFlex Elite Rendkívüli kényelmet és mozgáskészséget biztosít. MaxiFlex Ultimate Az eredeti MaxiFlex kialakításának köszönhetően rendkívül jól szellőzik. MaxiFlex Comfort Puha és abszorbens pamut bélés a maximális kényelem érdekében. Tekintse meg a MaxiFlex filmet a weboldalon MaxiFlex Endurance Vastagabb párnázat és jobb súrlódási ellenállás. Referenciaszám Bevonat Szín Bélés Méret Hossz Tenyérvastagság EN388 Szilikonmentes Tenyér Világoskék Világoskék 5(XXS) - 11(XXL) 25cm 1,00mm 4131 Igen /4-es részben mártva Világoskék Világoskék 5(XXS) - 11(XXL) 25cm 1,00mm 4131 Igen

7 Endurance TM MaxiFlex Endurance A MaxiFlex Endurance szellőző kesztyű a tartósság érdekében mikro gombokat tartalmaz, továbbá a rendkívül gyakran ismétlődő precíziós műveletek érdekében nagyobb párnázattal rendelkezik. A 7-féle méretben és 4-féle tenyérrel kapható MaxiFlex Endurance 28- féle variációban kapható, melynek segítségével minden munkához ideális kesztyűt választhat. AirTech technológia 360 -os szellőzés - a szabadalmaztatott mikrohabos nitril bevonat 360 -os szellőzést biztosít, melynek következtében a piacon kapható legjobban szellőző kesztyűk készíthetők. ErgoTech technológia 25%-kal vékonyabb - a piacon kapható többi hab nitril kesztyűhöz képest 25%-kal vékonyabb, ezen felül kétszer jobb mechanikai védelmet biztosít. Felveszi a kéz formáját - ezáltal csökkenti a kéz fáradását és növeli a kényelem-érzetet. A legújabb szövési technológia - segítségével sima és lekerekített ujjbegyek hozhatók létre, mely javítja az ujjbegyek érzékenységét. A nitril bélés konzisztens eloszlásának - köszönhetően csak a puha bélés érintkezik a bőrrel. Hand Care technológia Bőrbarát A jól ismert technológia a gyártási folyamat során keletező összes vegyszert és szagot megszünteti. A MaxiFlex Endurance egy bőrbarát technológia, mely az Oeko- Tex 100 szabvány által támasztott követelményeknek is megfelel. REACH megfelelőség A MaxiFlex Endurance gyártása és előállítása során használt összes összetevő megfelel a REACH - Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemical substances által támasztott követelményeknek. GripTech technológia Optimális fogás - a micro-cup felület kontrollált fogást tesz lehetővé Tenyérvastagság 1,10 mm Szilikonmentes Sanitized Függetlenül attól, hogy mivel foglalkozik, az ATG kesztyűkben található higiéniás funkció, a (triclosanmentes) Sanitized következtében a szagoknak semmi esélyük sem lesz. A (triclosanmentes) Sanitized beépített dezodorként működik, mely hosszabb ideig tartja frissen a ruházatát, s biztonságos és védett érzést nyújt.

8 Endurance TM Iparágak Alapanyagok Berendezések, mezőgazdasági vegyszerek, alumínium, autó összeszerelés, autó pótalkatrészpiac, barna termékek, vegyszerek, OEM, olaj és gáz, fémek és anyagok, bányászat, acél és vas, csomagolás és tárolóeszközök, papír és műanyag, gumi és műanyag, haszonjárművek és egyéb járművek, fehér termékek. Ipari termékek Űrutazás és nemzetvédelem, általános építőanyagok, építőipari cégek, üveg, építkezés, tartós fogyasztási cikkek, ipari elektromos berendezések, fémmegmunkálás, lakóházépítés, kisebb szerszámok és kiegészítők, textilipar. Szolgáltatások Repülőtéri biztonság, autóalkatrész raktárak, poggyászkezelés, építőanyagok nagykereskedelme, játékipar, élelmiszerboltok, út- és vasútépítés. Alkalmazások DIY Kikészítőipar és vizsgálat Kertészet Kisméretű alkatrészek kezelése Elsődleges, másodlagos és végleges összeszerelés Karbantartás Logisztika és raktározás Szerszámok és berendezések használata Huzalozási műveletek A MaxiFlex termékcsaládban is kapható MaxiFlex Elite Rendkívüli kényelmet és mozgáskészséget biztosít. MaxiFlex Ultimate Az eredeti MaxiFlex kialakításának köszönhetően rendkívül jól szellőzik. MaxiFlex Comfort Puha és abszorbens pamut bélés a maximális kényelem érdekében. Tekintse meg a MaxiFlex filmet a weboldalon MaxiFlex Active E-vitamint és Aloe Verát tartalmaz. Referenciaszám Bevonat Szín Bélés Méret Hossz Tenyérvastagság EN388 Szilikonmentes Tenyér Fekete Sötét szürke 5(XXS) - 11(XXL) 25cm 1,10mm /4-es részben mártva Fekete Sötét szürke 5(XXS) - 11(XXL) 25cm 1,10mm Teljes Fekete Sötét szürke 5(XXS) - 11(XXL) 25cm 1,10mm Ujjak Fekete Sötét szürke 5(XXS) - 11(XXL) 25cm 1,10mm Tenyér Fekete Világos narancssárga 5(XXS) - 11(XXL) 25cm 1,00mm

9 Comfort TM MaxiFlex Comfort A MaxiFlex Comfort szellőző kesztyű rendkívül puha belső pamutbéléssel rendelkezik. A 7-féle méretben és 3-féle tenyérrel kapható MaxiFlex Comfort 21-féle variációban kapható, melynek segítségével minden munkához ideális kesztyűt választhat. Ezt kiváló precizitásnak nevezzük, mely 7-féle méretben és 3-féle tenyérrel kapható. AirTech technológia 360 -os szellőzés - a szabadalmaztatott mikrohabos nitril bevonat 360 -os szellőzést biztosít, melynek következtében a piacon kapható legjobban szellőző kesztyűk készíthetők. ErgoTech technológia 25%-kal vékonyabb - a piacon kapható többi hab nitril kesztyűhöz képest 25%-kal vékonyabb, ezen felül kétszer jobb mechanikai védelmet biztosít. Felveszi a kéz formáját - ezáltal csökkenti a kéz fáradását és növeli a kényelem-érzetet. A legújabb szövési technológia - segítségével sima és lekerekített ujjbegyek hozhatók létre, mely javítja az ujjbegyek érzékenységét. A nitril bélés konzisztens eloszlásának - köszönhetően csak a puha bélés érintkezik a bőrrel. Hand Care technológia Bőrbarát A jól ismert technológia a gyártási folyamat során keletező összes vegyszert és szagot megszünteti. A MaxiFlex Comfort egy bőrbarát technológia, mely az Oeko- Tex 100 szabvány által támasztott követelményeknek is megfelel. REACH megfelelőség A MaxiFlex Comfort gyártása és előállítása során használt összes összetevő megfelel a REACH - Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemical substances által támasztott követelményeknek. GripTech technológia Optimális fogás - a micro-cup felület kontrollált fogást tesz lehetővé. Tenyérvastagság 1,10mm Szilikonmentes Sanitized Függetlenül attól, hogy mivel foglalkozik, az ATG kesztyűkben található higiéniás funkció, a (triclosanmentes) Sanitized következtében a szagoknak semmi esélyük sem lesz. A (triclosanmentes) Sanitized beépített dezodorként működik, mely hosszabb ideig tartja frissen a ruházatát, s biztonságos és védett érzést nyújt.

10 Comfort TM Iparágak Alapanyagok Berendezések, mezőgazdasági vegyszerek, alumínium, autó összeszerelés, autó pótalkatrészpiac, barna termékek, vegyszerek, OEM, olaj és gáz, fémek és anyagok, bányászat, acél és vas, csomagolás és tárolóeszközök, papír és műanyag, gumi és műanyag, haszonjárművek és egyéb járművek, fehér termékek. Ipari termékek Űrutazás és nemzetvédelem, általános építőanyagok, építőipari cégek, üveg, építkezés, tartós fogyasztási cikkek, ipari elektromos berendezések, fémmegmunkálás, lakóházépítés, kisebb szerszámok és kiegészítők, textilipar. Szolgáltatások Repülőtéri biztonság, autóalkatrész raktárak, poggyászkezelés, építőanyagok nagykereskedelme, játékipar, élelmiszerboltok, út- és vasútépítés. Alkalmazások DIY Kikészítőipar és vizsgálat Kertészet Kisméretű alkatrészek kezelése Elsődleges, másodlagos és végleges összeszerelés Karbantartás Logisztika és raktározás Szerszámok és berendezések használata Huzalozási műveletek A MaxiFlex termékcsaládban is kapható MaxiFlex Elite Rendkívüli kényelmet és mozgáskészséget biztosít. MaxiFlex Ultimate Az eredeti MaxiFlex kialakításának köszönhetően rendkívül jól szellőzik. MaxiFlex Endurance Vastagabb párnázat és jobb súrlódási ellenállás. Tekintse meg a MaxiFlex filmet a weboldalon MaxiFlex Active E-vitamint és Aloe Verát tartalmaz. Referenciaszám Bevonat Szín Bélés Méret Hossz Tenyérvastagság EN388 EN407 Szilikonmentes Tenyér Kék Világosszürke 5(XXS) - 11(XXL) 25cm 1,10mm 3121 X1XXXX Igen /4-es részben mártva Kék Világosszürke 5(XXS) - 11(XXL) 25cm 1,10mm 3121 X1XXXX Igen Teljes Kék Világosszürke 5(XXS) - 11(XXL) 25cm 1,10mm 3121 X1XXXX Igen

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut A jól szellőző kesztyű a vágás elleni védelmet a kényelemmel, a rugalmassággal és a száraz környezetben történő precíz munkavégzéssel kombinálja. 6-féle méretben, 2-féle tenyérrel és 4 vágási szinttel

Részletesebben

MaxiFlex. prorange TM. Elite TM. MaxiFlex Elite

MaxiFlex. prorange TM. Elite TM. MaxiFlex Elite Elite TM MaxiFlex Elite A MaxiFlex Elite a legkisebb tömegűre tervezett és kivitelezett, teljesen légáteresztő bevonatú kesztyű, amely felülírja korábbi ismereteinket. Meglepően nagy mértékben, 36%-kal

Részletesebben

Kik vagyunk. Hogy dolgozunk. Mire törekszünk. formerly John Ward Ceylon (Pvt) Ltd. Intelligent Glove Solutions

Kik vagyunk. Hogy dolgozunk. Mire törekszünk. formerly John Ward Ceylon (Pvt) Ltd. Intelligent Glove Solutions Kik vagyunk Hogy dolgozunk Mire törekszünk Kik vagyunk, Hogy dolgozunk, Mire törek Kik vagyunk ATG Lanka (Pvt) Limited (korábbi nevén John Ward Ceylon (Private) Ltd JWC ) egy 1992-ben, Sri Lankán alapított

Részletesebben

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut A jól szellőző kesztyű a vágás elleni védelmet a kényelemmel, a rugalmassággal és a száraz környezetben történő precíz munkavégzéssel kombinálja. 6-féle méretben, 2-féle tenyérrel és 4 vágási szinttel

Részletesebben

Alkalmazott technológiák

Alkalmazott technológiák A MaxiFlex Ultimate a száraz munkakörnyezetben végzett pontos munkavégzés alapvető felszerelésévé vált. A MaxiFlex dermatológiai tanúsítvánnyal rendelkezik, és a frissen a csomagból garancia érdekében

Részletesebben

Tartalom CELERUS BT. Tel.: 09-1-299 0643 Fax: 06-1-299 0644 E-mail: celerus.bt@chello.hu. www.celerus.hu. Kézvédelem.

Tartalom CELERUS BT. Tel.: 09-1-299 0643 Fax: 06-1-299 0644 E-mail: celerus.bt@chello.hu. www.celerus.hu. Kézvédelem. Tartalom Kézvédelem Légzésvédelem Egyszer használatos eszközök CELERUS BT. Tel.: 09-1-299 0643 Fax: 06-1-299 0644 E-mail: celerus.bt@chello.hu www.celerus.hu Oldal 1/17 SecuTril Nitril bevonatú gyapjú

Részletesebben

Megfelelő kéziszerszám kiválasztása ergonómiai szempontok figyelembevételével

Megfelelő kéziszerszám kiválasztása ergonómiai szempontok figyelembevételével ERGONÓMIA 5.1 Megfelelő kéziszerszám kiválasztása ergonómiai szempontok figyelembevételével Tárgyszavak: ergonómia; egészségvédelem; szerszám; tervezés; káros hatás; kézvédelem; rezgésvédelem; védőfelszerelés.

Részletesebben

KCL vedokesztyuk MÁR NEM ÉRVÉNYESEK! FIGYELEM! A KATALÓGUSBAN SZEREPLÕ ÁRAK TERMÉKKATALÓGUS 2008

KCL vedokesztyuk MÁR NEM ÉRVÉNYESEK! FIGYELEM! A KATALÓGUSBAN SZEREPLÕ ÁRAK TERMÉKKATALÓGUS 2008 TERMÉKKATALÓGUS 2008 KCL vedokesztyuk FIGYELEM! A KATALÓGUSBAN SZEREPLÕ ÁRAK MÁR NEM ÉRVÉNYESEK! Az aktuális árakról érdeklõdjön területi képviselõinknél, vagy referenseinknél. Részletes elérhetõségünket

Részletesebben

Honeywell Safety Products 2. KIADÁS - ÚJ TERMÉKEK ÉS MEGOLDÁSOK 2014. Lássa el dolgozóit a megfelelő védőeszközzel

Honeywell Safety Products 2. KIADÁS - ÚJ TERMÉKEK ÉS MEGOLDÁSOK 2014. Lássa el dolgozóit a megfelelő védőeszközzel Honeywell Safety Products 2. KIADÁS - ÚJ TERMÉKEK ÉS MEGOLDÁSOK 2014 Lássa el dolgozóit a megfelelő védőeszközzel A Honeywell Safety Products világszínvonalú márkáival az egyéni védőeszköz iparág egyik

Részletesebben

A LEGÉRTÉKESEBB SZERSZÁMÉRT

A LEGÉRTÉKESEBB SZERSZÁMÉRT A LEGÉRTÉKESEBB SZERSZÁMÉRT Mesterfogás Érintés Munka Érzés ÚJ, GRIP TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÍTETT elastic master latex nitril soft protect A legjobb kézvédelem! 16 kiválasztott kesztyű az építőiparnak Kőműves

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Változat: 1.0 hu az elkészítés dátuma: 26.11.2015 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Az anyag azonosítása Etídium-bromid Cikk szám 7870 Regisztációs

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Változat: 1.0 hu az elkészítés dátuma: 03.03.2016 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Az anyag azonosítása 1.3 A biztonsági adatlap szállítójának adatai

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Változat: 1.0 hu az elkészítés dátuma: 17.03.2016 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Az anyag azonosítása Termék szám Regisztációs szám (REACH) 1.3 A

Részletesebben

Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége

Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége MSA védőszemüvegek Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége Szemünk egy szempillantás alatt képes befogadni a legkülönbözőbb információkat. Elengedhetetlen funkciókat tölt be számos tevékenység,

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Változat: 1.0 hu az elkészítés dátuma: 04.12.2015 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Az anyag azonosítása Cikk szám 6300 Regisztációs szám (REACH) 1.3

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Változat: 1.0 hu az elkészítés dátuma: 17.09.2015 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Az anyag azonosítása Cikk szám 6750 Regisztációs szám (REACH) 1.3

Részletesebben

MUNKAVÉDELMI AKCIÓ. 2015. március május. Az akció érvényessége: március 2-től május 15-ig, illetve a készlet erejéig. VÉDŐBAKANCS.

MUNKAVÉDELMI AKCIÓ. 2015. március május. Az akció érvényessége: március 2-től május 15-ig, illetve a készlet erejéig. VÉDŐBAKANCS. MUNKAVÉDELMI AKCIÓ 2015. március május Az akció érvényessége: március 2-től május 15-ig, illetve a készlet erejéig. PUMA FLARE MID S3 SRC VÉDŐBAKANCS Akció! PUM-633170 S3 Méret: 40 46 300 C 21 090 Ft+áfa

Részletesebben

A Fiskars több, mint 365 éves múltja bizonyítja elkötelezettségét a minőség iránt. Termékeink leleményesen funkcionálisak, lenyügőzően tartósak és

A Fiskars több, mint 365 éves múltja bizonyítja elkötelezettségét a minőség iránt. Termékeink leleményesen funkcionálisak, lenyügőzően tartósak és Kert katalógus 2016 A Fiskars több, mint 365 éves múltja bizonyítja elkötelezettségét a minőség iránt. Termékeink leleményesen funkcionálisak, lenyügőzően tartósak és esztétikusan ikonikusak. Fiskars the

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása Változat: 1.0 hu az elkészítés dátuma: 12.06.2015 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Az anyag azonosítása Cikk szám Regisztációs szám (REACH) Ammonium

Részletesebben

Boka Térd. Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/

Boka Térd. Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/ Boka Térd Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/ csukló Csuklórögzítő kéztőalagút (Carplais) szindróma rándulás FuturoTM Night Éjszakai Csuklórögzítő éjszakai használatra

Részletesebben

31 582 08 1000 00 00 Épületasztalos Épületasztalos

31 582 08 1000 00 00 Épületasztalos Épületasztalos A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 453/2010/EU rendelettel módosított 1907/2006 (REACH) rendelet szerint.

BIZTONSÁGI ADATLAP 453/2010/EU rendelettel módosított 1907/2006 (REACH) rendelet szerint. 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termék beazonosítása: Terméknév: MOGUL TRANS 85W-140 Kémiai megnevezés: keverék 1.2 Felhasználás: Hajtóműolaj. 1.3 Gyártó cég neve: Név:

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Változat: 1.0 hu az elkészítés dátuma: 03.09.2015 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Az anyag azonosítása Cikk szám Regisztációs szám (REACH) 1.3 A biztonsági

Részletesebben

BENZINKUTAK AJÁNLATA

BENZINKUTAK AJÁNLATA BENZINKUTAK AJÁNLATA Gazdaságos termékeink (ÁRAINK NETTÓ ÁRAK, AZ ÁFA-T NEM TARTLAMAZZÁK!) Általános tisztítószerek SEPTOFOAM (1 LITER, 5 LITER) HABOSÍTHATÓ FERTŐTLENÍTŐ Lúgos, fertőtlenítő hatású habtisztítószer

Részletesebben

: Sika Level-01 Primer

: Sika Level-01 Primer 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Márkanév : 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása A termék

Részletesebben

Védelmi-Vonal. Munkavédelem - Profiknak

Védelmi-Vonal. Munkavédelem - Profiknak Védelmi-Vonal Munkavédelem - Profiknak Biztonság és minőség a munkahelyen A különféle munkálatoknak megfelelő védőeszköz kiválasztása nehéz feladat. A következő táblázatok célja, hogy átfogó áttekintést

Részletesebben

FLUONIT 468. A 0072 számú jóváhagyott testület által kibocsátott CE-típusú Vizsgálati Igazolások 0072/014/162/10/05/112

FLUONIT 468. A 0072 számú jóváhagyott testület által kibocsátott CE-típusú Vizsgálati Igazolások 0072/014/162/10/05/112 STC468E - Rev 0-16.02.06 III. Kategória Minősítés 0334 A 0072 számú jóváhagyott testület által kibocsátott CE-típusú Vizsgálati Igazolások 0072/014/162/10/05/112 I.F.T.H. Av. Guy de Collongue - F-69134

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 és a 453/2010 számú EK rendeletek szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 és a 453/2010 számú EK rendeletek szerint 1/8 BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 és a 453/2010 számú EK rendeletek szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: Megnevezés: 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK és a 44/2000(XII.27.) EüM rendelet szerint.

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK és a 44/2000(XII.27.) EüM rendelet szerint. 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termék beazonosítása: Terméknév: PARAMO CUT 32 Kémiai megnevezés: keverék 1.2 Felhasználás: Vágóolaj. 1.3. Gyártó cég neve: Név: PARAMO, a.s.

Részletesebben

3M Ipari termékek. 3M transzfer és kétoldalas. ragasztószalagok

3M Ipari termékek. 3M transzfer és kétoldalas. ragasztószalagok 3M Ipari termékek 3M transzfer és kétoldalas ragasztószalagok 3 Azért, hogy a piaci igényeknek a lehetô legteljesebb mértékben eleget tegyen A 3M megoldások széles választékát kínálja szinte minden fajta

Részletesebben

Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett. Munkaruházat és védőeszközök szállítása tárgyú. Ajánlattételi felhívás és dokumentáció

Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett. Munkaruházat és védőeszközök szállítása tárgyú. Ajánlattételi felhívás és dokumentáció Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett Munkaruházat és védőeszközök szállítása tárgyú Ajánlattételi felhívás és dokumentáció 2015. március Oldal: 11 AJÁNLATI FELHÍVÁS a. Adatok Ajánlatkérő

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása Változat: 1.0 hu az elkészítés dátuma: 12.05.2015 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Az anyag azonosítása Cikk szám Regisztációs szám (REACH) Carl Roth

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Bromide-bromate 0,05 mol/l Br₂/l - 0,1 N volumetric standard Változat: 1.0 hu az elkészítés dátuma: 24.09.2015 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Az

Részletesebben

STOPP Rágcsálóirtó pép. BIZTONSÁGI ADATLAP (453/2010/EU rendelet szerint)

STOPP Rágcsálóirtó pép. BIZTONSÁGI ADATLAP (453/2010/EU rendelet szerint) Agrosol 2000 Kft. 2100 Gödöllő, Szabadság út 60. Tel.: Fax: +3628545506 BIZTONSÁGI ADATLAP (453/2010/EU rendelet szerint) Oldalszám: 1/10 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása Hydrochloric acid 0,1 mol/l - 0,1 N volumetric standard solution, Reag. Változat: 1.0 hu az elkészítés dátuma: 17.06.2015 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító

Részletesebben

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK szerint

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK szerint HU 1/9 Nyomtatás dátuma: 2014.02.12. kiadás dátuma: 2014.02.12. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítója 1.1 Termékazonosító Kémiai termék típusa: Készítmény Hőjelző kréta Cikkszám:

Részletesebben

Hajtóműolaj, kézi kapcsolású sebességváltó

Hajtóműolaj, kézi kapcsolású sebességváltó Nyomtatás dátuma: 19.08.2013 Tételszám S93165290 Oldal 1 -tól/-től 10 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Anyag-csoport: Müszaki olaj Getriebeöl Schaltgetriebe (S-SDB) Transmission

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Változat: 1.0 hu az elkészítés dátuma: 09.12.2015 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Az anyag azonosítása Cikk szám 0165 Regisztációs szám (REACH) 1.3

Részletesebben

Kétkomponensű szilikon öntés

Kétkomponensű szilikon öntés Kétkomponensű szilikon öntés Bondex Kft. Szilikon Bolt 1078 Budapest Murányi utca 48. Tel. 06 1 273 0504, 220 9177 Mobil 06 204330413 Alkalmazási és felhasználási javaslat kétkomponensű szilikon öntéshez,

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Változat: 1.0 hu az elkészítés dátuma: 10.11.2015 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Az anyag azonosítása Cikk szám Regisztációs szám (REACH) 1.3 A biztonsági

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása Változat: 1.0 hu az elkészítés dátuma: 17.06.2015 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Az anyag azonosítása Cikk szám 9302 Regisztációs szám (REACH) nem

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (453/2010/EU rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (453/2010/EU rendelet szerint) Agrosol 2000 Kft. 2100 Gödöllő, Szabadság út 60. Tel.: Fax: +3628545506 Mist Control (Elsodródástgátló segédanyag) Oldalszám: 1/9 BIZTONSÁGI ADATLAP (453/2010/EU rendelet szerint) 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP a 453/2010/EU rendelet szerint Felülvizsgálat kelte: 2015.05.15. Változatszám: 1 Oldal: 1 / 8

BIZTONSÁGI ADATLAP a 453/2010/EU rendelet szerint Felülvizsgálat kelte: 2015.05.15. Változatszám: 1 Oldal: 1 / 8 BIZTONSÁGI ADATLAP a 453/2010/EU rendelet szerint Felülvizsgálat kelte: 2015.05.15. Változatszám: 1 Oldal: 1 / 8 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: 1.1 Termékazonosító: Kereskedelmi

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EK rendelet (REACH) és az 1272/2008 EK rendelet (CLP) szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EK rendelet (REACH) és az 1272/2008 EK rendelet (CLP) szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EK rendelet (REACH) és az 1272/2008 EK rendelet (CLP) szerint Verzió: 1.1 Felülvizsgálat dátuma: 2016. 01. 21. Készítés dátuma: 2016. 01. 21. 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS

Részletesebben

: Sikagard -552 W Aquaprimer

: Sikagard -552 W Aquaprimer 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Márkanév : 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai 1.3

Részletesebben

MaxiFoam. classicrange. nitrilhab varrat nélküli nylonbélésen. Olajos és szennyezett környezetben általános célokra. Fontosabb jellemzők

MaxiFoam. classicrange. nitrilhab varrat nélküli nylonbélésen. Olajos és szennyezett környezetben általános célokra. Fontosabb jellemzők MaxiFoam nitrilhab varrat nélküli nylonbélésen. Olajos és szennyezett környezetben általános célokra. MaxiFoam : nitrilhab rugalmas, 15-ös méretű nylon, varrat nélküli bélésen MaxiFoam Lite : ultrakönnyű

Részletesebben

Kéziszerszám Katalógus

Kéziszerszám Katalógus forgácslapcsavar és műanyag tipli klt., 70db CS 445 933,- (Min:2db/6/8) => műanyag tároló dobozban 600 Rögzítéstechnika 89266 89268 7,42,- (Min:200db/400/2000) => 5,0 00mm,- (Min:200db/400/500) => 5,0

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályzás szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályzás szerint 1/8 BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályzás szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: Megnevezés: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

D U N A V É R T V É D Ő K E S Z T Y Ű

D U N A V É R T V É D Ő K E S Z T Y Ű D U N A V É R T V É D Ő K E S Z T Y Ű CÉRNAKESZTYŰ Körkötéssel készült 100 % pamut kesztyű. Két és három szálas változatban kapható, kétkezes kesztyű. Varratmentes, jó tapintást és viselési komfortot biztosít.

Részletesebben

a NAT-1-1366/2012 nyilvántartási számú akkreditált státuszhoz

a NAT-1-1366/2012 nyilvántartási számú akkreditált státuszhoz Nemzeti Akkreditáló Testület RÉSZLETEZÕ OKIRAT a NAT-1-1366/2012 nyilvántartási számú akkreditált státuszhoz Az INNOVATEXT Textilipari Mûszaki Fejlesztõ és Vizsgáló Intézet Zrt. Vizsgálólaboratórium (1103

Részletesebben

Verziószám: 1.1. Szigetelőanyagok ECOSE Technology-val

Verziószám: 1.1. Szigetelőanyagok ECOSE Technology-val Verziószám: 1.1 Szigetelőanyagok ECOSE Technology-val 1/10 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító Knauf Insulation Üveg ásványgyapot A készítmény neve:

Részletesebben

Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására.

Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására. Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására. Summer Time Krém 15 ml, 50 ml Tartalmas, tápláló krém stresszelt, igénybe vett és irritált bőrre.

Részletesebben

BEVONATOS FOGASSZÍJAK

BEVONATOS FOGASSZÍJAK BEVONATOS FOGASSZÍJAK Tartalomjegyzék: Általános információk Poliuretán bevonatok PVC bevonatok Gumi bevonatok Egyéb bevonatok Megmunkálási példák Oldalszám 68. oldal 71. oldal 74. oldal 75. oldal 78.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAPOT

BIZTONSÁGI ADATLAPOT Oldal 1 -től 7 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállakozás azonosítása Anyag-csoport : Az anyag vagy a készítmény azonosítása Motorolaj Motor Oil SAE 15W-40 (S-SDB) Engine oil SAE 15W-40 (S-SDB) Huile

Részletesebben

A K R O T A N K. A rendszert különböző méretekben kínáljuk, hogy az bármilyen típusú konyhának, sütödének megfeleljen.

A K R O T A N K. A rendszert különböző méretekben kínáljuk, hogy az bármilyen típusú konyhának, sütödének megfeleljen. A K R O T A N K Az AKROTANK hatásosan megtisztít mindenféle sütödei eszközt és konyhai edényt, beleértve: filtereket, fazekakat, serpenyőket, tűzhely részeket, sütő belsőket, gázsütőket, grill pálcákat,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Szintetikus alapanyagok és adalékok.

BIZTONSÁGI ADATLAP. Szintetikus alapanyagok és adalékok. 1. Az anyag/készítmény és a cég/üzem azonosítása A készítmény megnevezése: Castrol SLX Longlife III 5W-30 Kód Alkalmazás: Motorolaj 463194 Gyártó cég: Castrol (U. K.) Ltd. Címe: Wakefield House Pipers

Részletesebben

Termékkód: FBPP-2K, Női: FLBPPK. Back Protector PRO L2K PRO hátvédő. A Forcefield többszörös tesztnyertes PRO L2

Termékkód: FBPP-2K, Női: FLBPPK. Back Protector PRO L2K PRO hátvédő. A Forcefield többszörös tesztnyertes PRO L2 Back Protector PRO L2K PRO hátvédő Kevlar erősítésű varrások (a kevlár szakítószilárdsága az acélnál ötször nagyobb, kiváló a kopás- és vágásállósága) állítható vállpántok és dupla rétegű öv által biztosítja

Részletesebben

SPELSBERG magyarországi képviselet

SPELSBERG magyarországi képviselet típusjel magasság szélesség mélység bevezető egység csom. egységár mm mm mm nyílás egység megrendelési szám Ft+ÁFA KÖTŐDOBOZOK Halogénmentes egyszerű kötődobozok IP 55 Mini 25 üres, szürke 43 89 37 10

Részletesebben

AKTUÁLIS AUGUSZTUS TEKINTSE MEG TERMÉKVIDEÓNKAT! TEKINTSE MEG TERMÉKVIDEÓNKAT! Érvényes: 2015.08.03-2015.08.31.

AKTUÁLIS AUGUSZTUS TEKINTSE MEG TERMÉKVIDEÓNKAT! TEKINTSE MEG TERMÉKVIDEÓNKAT! Érvényes: 2015.08.03-2015.08.31. AKTUÁLIS AUGUSZTUS Érvényes: 2015.08.03-2015.08.31. ÜTVECSAVAROZÓ BITKÉSZLET PH/PZ/TX-8 DB Csz.: 0614 250 115 TEKINTSE MEG TERMÉKVIDEÓNKAT! QUICK FRESH EZÜST 100 ML Csz.: 0893 764 65 TEKINTSE MEG TERMÉKVIDEÓNKAT!

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. SZAKASZ: A veszély meghatározása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. SZAKASZ: A veszély meghatározása 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító: 1.2 A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavalt felhasználása: 1.3 A biztonsági adatlap szállítójának

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Act>Evo Scooter 4T 5W-40

BIZTONSÁGI ADATLAP. Act>Evo Scooter 4T 5W-40 1. Az anyag/készítmény és a cég/üzem azonosítása A készítmény Act>Evo Scooter 4T 5W-40 Kód megnevezése: Alkalmazás: Motorolaj négyütemű motorkerékpár motorok kenésére 454587 Gyártó cég: Deutsche Castrol

Részletesebben

A TÖKÉLETESEN NYÍRT GYEP IDEJE!

A TÖKÉLETESEN NYÍRT GYEP IDEJE! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. Az akció érvényessége: 2016. 06.16-07.03 A TÖKÉLETESEN NYÍRT GYEP IDEJE! + 84.900 Ft ÖNJÁRÓ benzinmotoros fűnyírógép M 46-110R Motor: McCulloch 110 Teljesítmény:

Részletesebben

Konyhai kínálat. 2014. 05. 05-ig érvényes

Konyhai kínálat. 2014. 05. 05-ig érvényes Konyhai kínálat 2014. 05. 05-ig érvényes BANQUET muffin sütő 160 pont A sütőforma muffinok, kisebb húsos falatkák készítéséhez nélkülözhetetlen eszköz. Tapadásmentes felület, könnyen tisztítható. Mérete:

Részletesebben

IRWIN. Kések 57. Önzáró fogók 62 Fogók, drótvágó, kulcsok 64 Csőszerelő szerszámok 67. Kis gázégők 66. Lemezvágó ollók 69

IRWIN. Kések 57. Önzáró fogók 62 Fogók, drótvágó, kulcsok 64 Csőszerelő szerszámok 67. Kis gázégők 66. Lemezvágó ollók 69 Ta r t a l o m Bevezetés Az IRWIN 88 óta gyárt kiváló minőségű szerszámokat ipari felhasználóknak. Rendkívüli ipari ismereteink és szakértelmünk képessé tesz minket arra, hogy folyamatosan egyre jobb minőségű

Részletesebben

KÖTÖTT KESZTYŰK. Pamut mandzsettás gépikötött kesztyű. Méret: 0, 1, 2, S, M, L (saját termék) Cérna kesztyű gépikötött triplaszálas.

KÖTÖTT KESZTYŰK. Pamut mandzsettás gépikötött kesztyű. Méret: 0, 1, 2, S, M, L (saját termék) Cérna kesztyű gépikötött triplaszálas. KÖTÖTT KESZTYŰK Pamut mandzsettás gépikötött kesztyű. Méret: 0, 1, 2, S, M, L (saját termék) Cérna kesztyű gépikötött triplaszálas. Méret: 8, 9, 10 Pamut mandzsettás gépikötött kesztyű. Méret: női, férfi

Részletesebben

TETÕ HELYETT MONDD: Bramac tetõrendszer A megoldás a tetõhöz

TETÕ HELYETT MONDD: Bramac tetõrendszer A megoldás a tetõhöz TETÕ HELYETT MONDD: Bramac tetõrendszer A megoldás a tetõhöz Útmutató az Ön Bramac tetõjéhez Tartalom Miért érdemes a Bramac tetõfedési rendszer mellett dönteni? 05 A Bramac világ Formák, színek, rendszerek

Részletesebben

Újdonságok. Miele beépíthető készülékek

Újdonságok. Miele beépíthető készülékek Újdonságok Miele beépíthető készülékek Újdonság! Kamrás vákuumozó fiók Az új vákuumozó fiók sokféle felhasználási lehetőséggel rendelkezik. Alapfunkciója nagyon egyszerű: a vákuumtasakból, amelybe az élelmiszert

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint Oldal 1/7 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy készítmény megfelelő azonosított felhasználása, ill. ellenjavallt felhasználása: Almamoly, almailonca

Részletesebben

WYNN S Belgium N.v. Industriepark West 46. B-9100 Sint-Niklaas Belgium Tel.: (+32)-3-766.60.20 Fax: (+32) -3-778.16.56

WYNN S Belgium N.v. Industriepark West 46. B-9100 Sint-Niklaas Belgium Tel.: (+32)-3-766.60.20 Fax: (+32) -3-778.16.56 Biztonságtechnikai Adatlap Az Európai Közösség 1907/2206/EK rendelet II. melléklete (Art. 31) Termék neve: Dry Fuel Kibocsátás dátuma: 20.01.2010 Ref. sz.: WNS71854 1. TERMÉK ÉS CÉG AZONOSÍTÓJA Termék

Részletesebben

SHELL HELIX DIESEL PLUS VA 5W-40. 1. AZ ANYAGRA / KÉSZÍTMÉNYRE ÉS A CÉGRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK A termék neve: SHELL HELIX DIESEL PLUS VA 5W-40

SHELL HELIX DIESEL PLUS VA 5W-40. 1. AZ ANYAGRA / KÉSZÍTMÉNYRE ÉS A CÉGRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK A termék neve: SHELL HELIX DIESEL PLUS VA 5W-40 BIZTONSÁGI ADATLAP SHELL HELIX DIESEL PLUS VA 5W-40 1. AZ ANYAGRA / KÉSZÍTMÉNYRE ÉS A CÉGRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK A termék neve: SHELL HELIX DIESEL PLUS VA 5W-40 A termék típusa: Motorolaj Gyártó neve:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Castrol Outboard 2T

BIZTONSÁGI ADATLAP. Castrol Outboard 2T 1. Az anyag/készítmény és a cég/üzem azonosítása A készítmény Castrol Outboard 2T Kód megnevezése: Alkalmazás: Motorolaj kétütemű motorok kenésére 456657 Gyártó cég: Deutsche Castrol Vertiebsgesellschaft

Részletesebben

MÁV-csoport Arculati kézikönyve II. RUHÁZAT

MÁV-csoport Arculati kézikönyve II. RUHÁZAT MÁV-csoport Arculati kézikönyve II. RUHÁZAT Tartalomjegyzék MÁV Zrt. Arculati kézikönyve II. RUHÁZAT 2 FÉRFI KOLLEKCIÓ 3 FÉRFI TÉLIKABÁT 4 FÉRFI ÁTMENETI KABÁT 5 FÉRFI ESŐKÖPENY 6 FÉRFI ZAKÓ 7 FÉRFI MELLÉNY

Részletesebben

Az ÉAOP-2.1.1/E-12-k2-2012-0004 azonosító számú kiemelt projekt keretén belül lovas eszközök beszerzése 3 részben

Az ÉAOP-2.1.1/E-12-k2-2012-0004 azonosító számú kiemelt projekt keretén belül lovas eszközök beszerzése 3 részben Az ÉAOP-2.1.1/E-12-k2-2012-0004 azonosító számú kiemelt projekt keretén belül lovas eszközök beszerzése 3 részben Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/87 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

Felülvizsgálat sz: 6 2 / 10 SPEKTRA mély impregnáló Felülvizsgálat dátuma: 2016-1-11

Felülvizsgálat sz: 6 2 / 10 SPEKTRA mély impregnáló Felülvizsgálat dátuma: 2016-1-11 BIZTONSÁGI ADATLAP AZ 1907/2006/EK rendelet szerint 1 / 10 SPEKTRA mély impregnáló Felülvizsgálat sz:6/ 9 Első felülvizsgálat ideje: 10-06-10 Felülvizsgálat dátuma:11-01-16 Nyomtatás dátuma:11-01-16 1.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 8200 Veszprém, Erdész u. 12. Telefon és fax: 88 329 053

BIZTONSÁGI ADATLAP. 8200 Veszprém, Erdész u. 12. Telefon és fax: 88 329 053 11/1 oldal 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A GYÁRTÓ / IMPORTÁLÓ AZONOSÍTÁSA 1.1 Az anyag vagy készítmény azonosítása: Kompozit háztartási vízkőoldó 1.2 Az anyag/készítmény azonosított felhasználása: Vörös és

Részletesebben

VARRÁS NÉLKÜLI RUHA. Anyag összetétele: 90% nejlon, 10% elasztán. Elérhető méretek: S, M, L, XL

VARRÁS NÉLKÜLI RUHA. Anyag összetétele: 90% nejlon, 10% elasztán. Elérhető méretek: S, M, L, XL VARRÁS NÉLKÜLI RUHA A vékony, mikroszálas cérnának köszönhetően ez a ruha egyenletesen követi az alakot. Kényelmes viseletet biztosít és egyben tökéletesen korrigálja a teljes alakot a mellektől a csípőig,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 453/2010/EU rendelettel módosított 1907/2006 (REACH) rendelet szerint.

BIZTONSÁGI ADATLAP 453/2010/EU rendelettel módosított 1907/2006 (REACH) rendelet szerint. 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termék beazonosítása: Terméknév: MOGUL MOTO 2T FD Kémiai megnevezés: keverék 1.2 Felhasználás: Motorolaj kétütemű motorokhoz. 1.3 Gyártó

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Amaline Flow Verzió 7 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2015/01/14

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Amaline Flow Verzió 7 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2015/01/14 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító Márkanév : 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Felhasználás

Részletesebben

Védelem. és kényelem. 3M védõoverallok

Védelem. és kényelem. 3M védõoverallok Védelem és kényelem 3M védõoverallok A 3M védõoveralljai kiegészítik a 3M légzésvédõ, hallásvédõ, fej- és szemvédelmi termékek széles palettáját, ezáltal még szélesebb termékkínálatot nyújtva Önnek. Védelem

Részletesebben

1. szakasz: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSATermék tájékoztató 1.1 Termékazonosító : RAID Darázsirtó aeroszol

1. szakasz: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSATermék tájékoztató 1.1 Termékazonosító : RAID Darázsirtó aeroszol 1. szakasz: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSATermék tájékoztató 1.1 Termékazonosító : RAID Darázsirtó aeroszol 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2006. december 18-i 1907/2006/EK RENDELETE szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2006. december 18-i 1907/2006/EK RENDELETE szerint BIZTONSÁGI ADATLAP AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2006. december 18-i 1907/2006/EK RENDELETE szerint 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Termék neve : VABER TEX Termék kódja

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Változat: 1.0 hu az elkészítés dátuma: 04.12.2015 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Az anyag azonosítása Cikk szám 4439 Regisztációs szám (REACH) 1.3

Részletesebben

KONSTRUKTÍV KFT H-1183. Budapest, Üllői út 484. Tel. (36-1) 291-5389 Fax. (36-1) 291-5389

KONSTRUKTÍV KFT H-1183. Budapest, Üllői út 484. Tel. (36-1) 291-5389 Fax. (36-1) 291-5389 Felülvizsgálat dátum: 2009. 04.10. Verziószám: 2 Dátum. 2008.01.04. 1.Az Anyag/Készítmény és a Társaság/ Vállalkozás azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó cég: Cím: Elsősegély

Részletesebben

2.SZAKASZ: Veszélyesség szerinti besorolás

2.SZAKASZ: Veszélyesség szerinti besorolás BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006/EK/453/2010/EK Szabályzat (REACH), II. Mellékletével- Magyarország 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Terméknév:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (453/2010/EU rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (453/2010/EU rendelet szerint) Volánpack Csomagoló és Szolgáltató ZRt. 1108 Budapest, Kozma u. 4. Tel.: +36 1 4316218 Fax: +36 1 4316260 Oldalszám: 1/9 BIZTONSÁGI ADATLAP (453/2010/EU rendelet szerint) 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS

Részletesebben

NYOMÁS AZ ÜZLETBE! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r. 10 bar

NYOMÁS AZ ÜZLETBE! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r. 10 bar A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. Az akció érvényessége: 2016. február 11-28. NYOMÁS AZ ÜZLETBE! Kompresszor Typ 210/10/24 1,1 KW/230 V 1 hengeres direkt meghajtású olajmentes tartály

Részletesebben

MUNKAVÉDELMI AKCIÓ FC52 FC53 FW34 FC04 FW01 FW14 FW02 FW10 FÉLCIPŐ S1P PORTWEST COMPOSITELITE RENO VÉDŐCIPÔ S1P

MUNKAVÉDELMI AKCIÓ FC52 FC53 FW34 FC04 FW01 FW14 FW02 FW10 FÉLCIPŐ S1P PORTWEST COMPOSITELITE RENO VÉDŐCIPÔ S1P MUNKAVÉDELMI AKCIÓ Az akció érvényes 2016.02.18. 2016.05.15. között, illetve a készlet erejéig. PORTWEST COMPOSITELITE RENO VÉDŐCIPÔ S1P 100% fémmentes, antisztatikus, kétrétegű PU. talppal készülő új

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. Összetétel: 3. Veszélyesség szerinti besorolás: 4: Elsősegélynyújtási intézkedések

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. Összetétel: 3. Veszélyesség szerinti besorolás: 4: Elsősegélynyújtási intézkedések 1. Az anyag/készítmény és a cég/üzem azonosítása A készítmény Hydraulic System Mineral Oil Plus Kód megnevezése: Alkalmazás: Hidraulika rendszerfolyadék 5965 Gyártó cég: Castrol (U. K.) Limited Címe: Burmah

Részletesebben

KULTIVÁTOR. WingMaster. 2012-től Eredeti kézikönyv, 2012.01. hó

KULTIVÁTOR. WingMaster. 2012-től Eredeti kézikönyv, 2012.01. hó ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÉZIKÖNYV KULTIVÁTOR WingMaster 2012-től Eredeti kézikönyv, 2012.01. hó Tartalomjegyzék 1. ELŐSZÓ... 1 1.1. A gép rendeltetésszerű használata... 1 1.2. Műszaki adatok...

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Az anyag/keverék felhasználása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Az anyag/keverék felhasználása Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével Magyarország BIZTONSÁGI ADATLAP 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Termék

Részletesebben

Biztonsági adatlap JUDO. Syngenta Crop Protection AG P.O. Box CH-4002 Basel környezeti veszély ártalmas Svájc

Biztonsági adatlap JUDO. Syngenta Crop Protection AG P.O. Box CH-4002 Basel környezeti veszély ártalmas Svájc 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A termék/készítmény azonosítása Terméknév Formulációs kód Felhasználás Cég Rovarölő szer Syngenta Crop Protection AG P.O. Box CH-4002 Basel környezeti

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (a R.E.A.C.H. 1907/2006-os sorszámú Európai Szabályzat Annex II. sz. melléklete szerint) PROPONIT 720 EC

BIZTONSÁGI ADATLAP (a R.E.A.C.H. 1907/2006-os sorszámú Európai Szabályzat Annex II. sz. melléklete szerint) PROPONIT 720 EC Referencia szám Frissítés sorszáma Frissítés dátuma ALS HU Proponit 720 EC 02 2008. október 16. BIZTONSÁGI ADATLAP (a R.E.A.C.H. 1907/2006-os sorszámú Európai Szabályzat Annex II. sz. melléklete szerint)

Részletesebben

Nyugat-magyarországi Egyetem Sopron

Nyugat-magyarországi Egyetem Sopron Nyugat-magyarországi Egyetem Sopron Doktori (PhD) értekezés tézisei Ponyvaszövetek fizikai és kémiai sajátosságai, különös tekintettel az egészségkárosító anyagokra Ahmad Khuder Sopron 2008 Doktori Iskola:

Részletesebben

44/2009. (IV. 11.) FVM

44/2009. (IV. 11.) FVM 44/009. (IV. 11.) FVM rendelet az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nem élelmiszeripari célú kiskapacitású, növényi alapú nyersszesz, nyersolaj előállító üzemek létesítéséhez nyújtandó támogatások

Részletesebben

Elkészítés időpontja: 2014. 05. 20. Felülvizsgálat időpontja: Verziószám: 1. 2.2. Címkézési elemek: Nem jelölésköteles.

Elkészítés időpontja: 2014. 05. 20. Felülvizsgálat időpontja: Verziószám: 1. 2.2. Címkézési elemek: Nem jelölésköteles. B I ZTONSÁGI ADATLAP 1. SZAKASZ: A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: Zwaluw, S-T70 Mélyalapozó 1.2. A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

2009.10.31. Az Európai Unió Hivatalos Lapja 283

2009.10.31. Az Európai Unió Hivatalos Lapja 283 2009.10.31. Az Európai Unió Hivatalos Lapja 283 3917 22 90 Más............................................................. 6,5 3917 23 Vinil-klorid-polimerekből: 3917 23 10 Varrat nélküli, és hossza meghaladja

Részletesebben

Használati útmutató Kerti aprító. GH 2000 Cikksz. 3984 GH 2300 Cikksz. 3984-44 GH 2500 Cikksz. 3986

Használati útmutató Kerti aprító. GH 2000 Cikksz. 3984 GH 2300 Cikksz. 3984-44 GH 2500 Cikksz. 3986 Használati útmutató Kerti aprító GH 2000 Cikksz. 3984 GH 2300 Cikksz. 3984-44 GH 2500 Cikksz. 3986 GARDENA kerti aprítók GH 2000 / GH 2300 / GH 2500 Üdvözöljük a GARDENA kertben Kérjük, gondosan olvassa

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. A vizsgálatok szerint nem jelent jelentős veszélyt az egészségre. Bőr

BIZTONSÁGI ADATLAP. A vizsgálatok szerint nem jelent jelentős veszélyt az egészségre. Bőr 1. Az anyag/készítmény és a cég/üzem azonosítása A készítmény megnevezése: Castrol TXT Softec 5W-40 Kód Alkalmazás: Motorolaj 450481 Gyártó cég: Deutsche Castrol Vertriebsgesellschaft mbh Címe: Max Born

Részletesebben

ÜZEMBE HELYEZÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KONTAKT GRILL. Típusok: GLS - GLM - GLD

ÜZEMBE HELYEZÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KONTAKT GRILL. Típusok: GLS - GLM - GLD ÜZEMBE HELYEZÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KONTAKT GRILL Típusok: GLS - GLM - GLD Gyártó: FABA s.r.l. / ITALY Importálja és Forgalmazza: Vendi-Hungária Kft Vendéglátó-ipari és kereskedelmi gépek, berendezések,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAPOT

BIZTONSÁGI ADATLAPOT Tételszám S90544109 Oldal 1 -tól/-től 9 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Anyag-csoport: Motorolaj Katalógusszám: 19 42 194 Motoröl SAE 15W-40 (S-SDB) Engine oil SAE 15W-40

Részletesebben