ARCLEMOSÓ TEJ ARCLEMOSÓ TEJ ALKALMAZÁSI TERÜLETO ALKALMAZÁSI TERÜLETO JELLEMZÔKO JELLEMZÔKO LEGFONTOSABB HATÓANYAGOKO LEGFONTOSABB HATÓANYAGOKO

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ARCLEMOSÓ TEJ ARCLEMOSÓ TEJ ALKALMAZÁSI TERÜLETO ALKALMAZÁSI TERÜLETO JELLEMZÔKO JELLEMZÔKO LEGFONTOSABB HATÓANYAGOKO LEGFONTOSABB HATÓANYAGOKO"

Átírás

1 ARCLEMOSÓ TEJ 200 ml/500 ml Tsz: RG 801/8001 Igénybevett, száraz és érzékeny bôrre. Könnyû o/v emulzió. Ásványi olaj: NMF: Bôrbarát tenzidek: bôrpuhító hidratáló tisztító Összetevôi révén kíméletesen távolítja el a szennyezôdéseket és a sminket az arcbôrrôl. Vízben oldódik, ápolja és kényezteti a bôrt. A reggeli, illetve az esti tisztítás során körkörös mozdulatokkal felvisszük az arc és a nyak bôrére, majd nedves arctisztító koronggal vagy törlôkendôvel eltávolítjuk. A kezelések során arctisztisztításhoz használjuk. Az Arclemosó Tej alkalmazása után mindig tonizáljunk! ARCLEMOSÓ TEJ 200 ml/500 ml Tsz: RG 801/8001 Igénybevett, száraz és érzékeny bôrre. Könnyû o/v emulzió. Ásványi olaj: NMF: Bôrbarát tenzidek: bôrpuhító hidratáló tisztító Összetevôi révén kíméletesen távolítja el a szennyezôdéseket és a sminket az arcbôrrôl. Vízben oldódik, ápolja és kényezteti a bôrt. A reggeli, illetve az esti tisztítás során körkörös mozdulatokkal felvisszük az arc és a nyak bôrére, majd nedves arctisztító koronggal vagy törlôkendôvel eltávolítjuk. A kezelések során arctisztisztításhoz használjuk. Az Arclemosó Tej alkalmazása után mindig tonizáljunk!

2 ARCTONIK 200 ml/500 ml Tsz: RG 802/8002 Igénybevett, száraz és érzékeny bôrre. Bôrsemleges, alkoholmentes oldat. Glukóz, laktóz: hidratáló Urea: intenzív vízmegkötô Allantoin: nyugtató Tej amino sav: tisztító Eltávolítja az Arclemosó Tej maradványait és puhává teszi a bôrt, valamint elôkészíti az ápoló krémek értékes hatóanyagainak befogadására. Hidratálja a bôrt, és segít víztartalmának megôrzésében, valamint egyensúlyba hozza ph értékét. A reggeli illetve az esti tisztítás során körkörös mozdulatokkal felvisszük az arc és a nyak bôrére, majd nedves arctisztító koronggal vagy törlôkendôvel eltávolítjuk. Az Arclemosó Tejjel történô arctisztítás, illetve masszírozás, pakolás alkalmazása után használjuk. ARCTONIK 200 ml/500 ml Tsz: RG 802/8002 Igénybevett, száraz és érzékeny bôrre. Bôrsemleges, alkoholmentes oldat. Glukóz, laktóz: hidratáló Urea: intenzív vízmegkötô Allantoin: nyugtató Tej amino sav: tisztító Eltávolítja az Arclemosó Tej maradványait és puhává teszi a bôrt, valamint elôkészíti az ápoló krémek értékes hatóanyagainak befogadására. Hidratálja a bôrt, és segít víztartalmának megôrzésében, valamint egyensúlyba hozza ph értékét. A reggeli illetve az esti tisztítás során körkörös mozdulatokkal felvisszük az arc és a nyak bôrére, majd nedves arctisztító koronggal vagy törlôkendôvel eltávolítjuk. Az Arclemosó Tejjel történô arctisztítás, illetve masszírozás, pakolás alkalmazása után használjuk.

3 HIDROFIL ARCTISZTÍTÓ OLAJ 100 ml/200 ml Tsz: RG 803/8003 Igénybevett, száraz és érzékeny bôrre. Vízzel lemosható bôrbarát olaj. Szója olaj: A vitamin: Bôrbarát tenzidek: Citromsav: bôrpuhító bôrtápláló tisztító tisztító, bôrpuhító Felvitele után szinte azonnal érezhetô a gyengéd kényeztetés, amit a Hidrofil Arctisztító Olaj nyújt. Kivételes tisztító hatását az elsô használat után még az olajellenes tábor is elismeri. Felvisszük az arcra és a dekoltázsra. Megnedvesített ujjakkal gyengéden bemasszírozzuk a bôrbe. A hidrofil olaj és a víz együtt emulziót képez, ezért fehér filmréteg fog megjelenni a bôrön. Ez az emulgálódási folyamat a kíméletes tisztítás alapja. Mindezek után az emulziót bô langyos vízzel eltávolítjuk. Amennyiben sminket kívánunk eltávolítani, nedves pamutkorongot itassunk át Hidrofil Arctisztító Olajjal és finom mozdulatokkal töröljük át az érintett területet. Bôrtisztítás esetén vizes kézzel felvíve az olajat könnyû emulzió képzôdik, amelyet bô langyos vízzel távolítunk el. A Thalasso kezelésekben a Tengeri Sóval keverve alakítjuk ki az arcpeelinget. HIDROFIL ARCTISZTÍTÓ OLAJ 100 ml/200 ml Tsz: RG 803/8003 Igénybevett, száraz és érzékeny bôrre. Vízzel lemosható bôrbarát olaj. Szója olaj: A vitamin: Bôrbarát tenzidek: Citromsav: bôrpuhító bôrtápláló tisztító tisztító, bôrpuhító Felvitele után szinte azonnal érezhetô a gyengéd kényeztetés, amit a Hidrofil Arctisztító Olaj nyújt. Kivételes tisztító hatását az elsô használat után még az olajellenes tábor is elismeri. Felvisszük az arcra és a dekoltázsra. Megnedvesített ujjakkal gyengéden bemasszírozzuk a bôrbe. A hidrofil olaj és a víz együtt emulziót képez, ezért fehér filmréteg fog megjelenni a bôrön. Ez az emulgálódási folyamat a kíméletes tisztítás alapja. Mindezek után az emulziót bô langyos vízzel eltávolítjuk. Amennyiben sminket kívánunk eltávolítani, nedves pamutkorongot itassunk át Hidrofil Arctisztító Olajjal és finom mozdulatokkal töröljük át az érintett területet. Bôrtisztítás esetén vizes kézzel felvíve az olajat könnyû emulzió képzôdik, amelyet bô langyos vízzel távolítunk el. A Thalasso kezelésekben a Tengeri Sóval keverve alakítjuk ki az arcpeelinget.

4 ARC PEELING ZSELÉ 100 ml/200 ml Tsz: RG 805/8005 Igénybevett, száraz és érzékeny bôrre. Szappanmentes emulzió apró mûanyag gömböcskékkel. Telítetlen zsírsavak: Urea: Bôrbarát tenzidek: tápláló, bôrpuhító intenzív vízmegkötô tisztító Használata után a bôr ragyogóan üde, egészséges és tiszta lesz. Amennyiben a rendszeres peelinget elmulasztjuk, bôrünk szürke és fakó tónusú lesz, illetve pattanások alakulhatnak ki az elzáródott pórusok miatt. Egy héten egyszer mogyorónyi nagyságú Arc Peeling Zselét felviszünk a megtisztított arcbôrre, de a szemek környékét kihagyjuk. Óvatosan, körkörös mozdulatokkal bemasszírozzuk az arcbôrbe, megnedvesített kozmetikai szivaccsal eltávolítjuk. A tisztítást a Arctonikkal fejezzük be. Arclemosás és tonizálás után az elhalt hámréteg eltávolítására használjuk. A szabályos kiképzésû, finom felszínû mûanyag gömböcskék nem karcolják a bôrt, ezért érzékeny bôrre is kitûnôen alkalmazható. ARC PEELING ZSELÉ 100 ml/200 ml Tsz: RG 805/8005 Igénybevett, száraz és érzékeny bôrre. Szappanmentes emulzió apró mûanyag gömböcskékkel. Telítetlen zsírsavak: Urea: Bôrbarát tenzidek: tápláló, bôrpuhító intenzív vízmegkötô tisztító Használata után a bôr ragyogóan üde, egészséges és tiszta lesz. Amennyiben a rendszeres peelinget elmulasztjuk, bôrünk szürke és fakó tónusú lesz, illetve pattanások alakulhatnak ki az elzáródott pórusok miatt. Egy héten egyszer mogyorónyi nagyságú Arc Peeling Zselét felviszünk a megtisztított arcbôrre, de a szemek környékét kihagyjuk. Óvatosan, körkörös mozdulatokkal bemasszírozzuk az arcbôrbe, megnedvesített kozmetikai szivaccsal eltávolítjuk. A tisztítást a Arctonikkal fejezzük be. Arclemosás és tonizálás után az elhalt hámréteg eltávolítására használjuk. A szabályos kiképzésû, finom felszínû mûanyag gömböcskék nem karcolják a bôrt, ezért érzékeny bôrre is kitûnôen alkalmazható.

5 ALEGRAMED ÉJSZAKAI KRÉM (AlegraMED Cream) Tsz: RG 316/3016 Száraz, víz- és zsírhiányos, valamint nagyon száraz bôrre. Félzsíros, v/o. típusú krém ph 6.5 Urea: Tengeri só: E vitamin: D Pantenol: intenzív vízmegkötô képességû a sejtek vízháztartásának egyensúlyát segít beállítani, sodium, magnézium és nyomelemek bejuttatásával antioxidáns, ránctalanító Provitamin B5 tartalmú, gyulladáscsökkentô, anti-irritáns és megakadályozza a sejtek vízvesztését Javítja a hámréteg nedvességmegtartó képességét, pótolja a lipidek hiányát. Hidratálja, táplálja a bôrt, kisimítja a felszíni ráncokat, a bôrfelszín azonnal egyenletes és puha lesz. Éjszakai krémként alkalmazzuk arclemosás, tonizálás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. Tipp: mogyorónyi mennyiségû krémet az ujjaink közt felmelegítünk és így könnyebben, egyenletesebben tudjuk felvinni a bôrre. A száraz bôrre való kezelésben masszázskrémként használjuk. Ultrahangos kezeléshez is kiválóan alkalmas. ALEGRAMED ÉJSZAKAI KRÉM (AlegraMED Cream) Tsz: RG 316/3016 Száraz, víz- és zsírhiányos, valamint nagyon száraz bôrre. Félzsíros, v/o. típusú krém ph 6.5 Urea: Tengeri só: E vitamin: D Pantenol: intenzív vízmegkötô képességû a sejtek vízháztartásának egyensúlyát segít beállítani, sodium, magnézium és nyomelemek bejuttatásával antioxidáns, ránctalanító Provitamin B5 tartalmú, gyulladáscsökkentô, anti-irritáns és megakadályozza a sejtek vízvesztését Javítja a hámréteg nedvességmegtartó képességét, pótolja a lipidek hiányát. Hidratálja, táplálja a bôrt, kisimítja a felszíni ráncokat, a bôrfelszín azonnal egyenletes és puha lesz. Éjszakai krémként alkalmazzuk arclemosás, tonizálás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. Tipp: mogyorónyi mennyiségû krémet az ujjaink közt felmelegítünk és így könnyebben, egyenletesebben tudjuk felvinni a bôrre. A száraz bôrre való kezelésben masszázskrémként használjuk. Ultrahangos kezeléshez is kiválóan alkalmas.

6 ALEGRAMED NAPPALI KRÉM (AlegraMED Likvid) Tsz: RG 317/3017 Száraz, víz- és zsírhiányos, valamint nagyon száraz bôrre. Félzsíros, v/o. típusú emulzió ph 6.5 Urea: Tengeri só: E vitamin: D Pantenol: intenzív vízmegkötô képességû a sejtek vízháztartásának egyensúlyát segít beállítani, sodium, magnézium és nyomelemek bejuttatásával antioxidáns, ránctalanító Provitamin B5 tartalmú, gyulladáscsökkentô, anti-irritáns és megakadályozza a sejtek vízvesztését Hidratálja, táplálja, nyugtatja és puhítja a bôrt. Megvédi a nappali kiszáradástól, megszünteti a szárazságból eredô feszülô érzést. Nappali krémként alkalmazzuk arclemosás után, nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt is használható. Krémezés után várjunk 20 percet, hogy maximálisan felszívódhasson sminkelés elôtt. A száraz bôrre való kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítés során finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. ALEGRAMED NAPPALI KRÉM (AlegraMED Likvid) Tsz: RG 317/3017 Száraz, víz- és zsírhiányos, valamint nagyon száraz bôrre. Félzsíros, v/o. típusú emulzió ph 6.5 Urea: Tengeri só: E vitamin: D Pantenol: intenzív vízmegkötô képességû a sejtek vízháztartásának egyensúlyát segít beállítani, sodium, magnézium és nyomelemek bejuttatásával antioxidáns, ránctalanító Provitamin B5 tartalmú, gyulladáscsökkentô, anti-irritáns és megakadályozza a sejtek vízvesztését Hidratálja, táplálja, nyugtatja és puhítja a bôrt. Megvédi a nappali kiszáradástól, megszünteti a szárazságból eredô feszülô érzést. Nappali krémként alkalmazzuk arclemosás után, nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt is használható. Krémezés után várjunk 20 percet, hogy maximálisan felszívódhasson sminkelés elôtt. A száraz bôrre való kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítés során finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk.

7 AMINTAMED ARCLEMOSÓ ZSELÉ (AmintaMED Wash) 100 ml/250 ml Tsz: RG 301/3001 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. Áttetszô zselé Hidrolizált kollagén: Szalicil sav: Árvácska kivonat: hidratáló hámképzést gyorsító gyulladás csökkentô Ez az zselé tökéletesen eltávolítja a bôrrôl a make-upot, a faggyút és a különbözô szennyezôdéseket a tisztátalan bôrrôl. Kíméletesen, de intenzíven tisztít. Az arc, a nyak és a dekoltázs területén használhatjuk. Az AmintaMED Zselét nedves kezünkben felhabozzuk és könnyû körkörös masszírozó mozdulatokkal átmossuk a kívánt területet, majd melegvízzel eltávolítjuk a bôrrôl. AmintaMED kezelés elsô lépéseként arctisztításhoz alkalmazzuk, az otthoni bôrápolásnál leírt módon, lemosó szivaccsal segítjük eltávolítását. A zselé alkalmazása után mindig tonizáljuk a bôrt! AMINTAMED ARCLEMOSÓ ZSELÉ (AmintaMED Wash) 100 ml/250 ml Tsz: RG 301/3001 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. Áttetszô zselé Hidrolizált kollagén: Szalicil sav: Árvácska kivonat: hidratáló hámképzést gyorsító gyulladás csökkentô Ez az zselé tökéletesen eltávolítja a bôrrôl a make-upot, a faggyút és a különbözô szennyezôdéseket a tisztátalan bôrrôl. Kíméletesen, de intenzíven tisztít. Az arc, a nyak és a dekoltázs területén használhatjuk. Az AmintaMED Zselét nedves kezünkben felhabozzuk és könnyû körkörös masszírozó mozdulatokkal átmossuk a kívánt területet, majd melegvízzel eltávolítjuk a bôrrôl. AmintaMED kezelés elsô lépéseként arctisztításhoz alkalmazzuk, az otthoni bôrápolásnál leírt módon, lemosó szivaccsal segítjük eltávolítását. A zselé alkalmazása után mindig tonizáljuk a bôrt!

8 AMINTAMED TONIK (AmintaMED Tonic) 150 ml/500 ml Tsz: RG 302/3002 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. 20% alkoholtartalmú vizes oldat, ph Szalicil sav: Árvácska kivonat: Alkohol: antiszeptikus gyulladás csökkentô antiszeptikus, zsírtalanító Frissíti, fertôtleníti, zsírtalanítja a bôrt. Összehúzza a pórusokat, nyugtatja, csillapítja az esetleges gyulladást és viszketést. AmintaMED Tonikkal megnedvesített vattával az arc, a nyak és a dekoltázs bôrét finoman áttöröljük. Aknés hátbôrre is alkalmazhatjuk. A AmintaMED kezelésben az AmintaMED Zselé után, illetve az Enzimatikus Peeling alkalmazása után tonizáljuk a bôrt. Összetételének köszönhetô kiváló zsírtalanító hatását a glikolsavas akne-kúra során is kihasználjuk; alkalmazása megkönnyíti az AHA készítmények felszívódását. AMINTAMED TONIK (AmintaMED Tonic) 150 ml/500 ml Tsz: RG 302/3002 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. 20% alkoholtartalmú vizes oldat, ph Szalicil sav: Árvácska kivonat: Alkohol: antiszeptikus gyulladás csökkentô antiszeptikus, zsírtalanító Frissíti, fertôtleníti, zsírtalanítja a bôrt. Összehúzza a pórusokat, nyugtatja, csillapítja az esetleges gyulladást és viszketést. AmintaMED Tonikkal megnedvesített vattával az arc, a nyak és a dekoltázs bôrét finoman áttöröljük. Aknés hátbôrre is alkalmazhatjuk. A AmintaMED kezelésben az AmintaMED Zselé után, illetve az Enzimatikus Peeling alkalmazása után tonizáljuk a bôrt. Összetételének köszönhetô kiváló zsírtalanító hatását a glikolsavas akne-kúra során is kihasználjuk; alkalmazása megkönnyíti az AHA készítmények felszívódását.

9 AMINTAMED BALANCE LIKVID (AmintaMED Balance) Tsz: RG 303/3003 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. Zsírszegény o/v típusú emulzió. ph Bioszacharidok: Árvácska kivonat: Panthenol: E-vitamin, C-vitamin hidratáló gyulladás csökkentô gyulladásgátló, viszketéscsillapító, gyulladásgátló, hámregeneráló Nyugtatja a gyulladt, pattanásos bôrt, összehúzza a pórusokat, csökkenti a faggyútermelést. Nappali krémként alkalmazzuk, Hidro Géllel, nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt. Bôrtisztítás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A AmintaMED kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítés során finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A bôr hidratációját a kollagén és elasztin tartalmú Hidro Gél elôzetes alkalmazásával fokozhatjuk. Ultrahangos kezeléshez is kiválóan alkalmazható. AMINTAMED BALANCE LIKVID (AmintaMED Balance) Tsz: RG 303/3003 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. Zsírszegény o/v típusú emulzió. ph Bioszacharidok: Árvácska kivonat: Panthenol: E-vitamin, C-vitamin hidratáló gyulladás csökkentô gyulladásgátló, viszketéscsillapító, gyulladásgátló, hámregeneráló Nyugtatja a gyulladt, pattanásos bôrt, összehúzza a pórusokat, csökkenti a faggyútermelést. Nappali krémként alkalmazzuk, Hidro Géllel, nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt. Bôrtisztítás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A AmintaMED kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítés során finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A bôr hidratációját a kollagén és elasztin tartalmú Hidro Gél elôzetes alkalmazásával fokozhatjuk. Ultrahangos kezeléshez is kiválóan alkalmazható.

10 AMINTAMED BALZSAM KRÉM (AmintaMED Balm) Tsz: RG 304/3004 Szeborreás (zsíros pattanásos, tágpórusú) bôrre. Zsírszegény v/o típusú emulzió, ph 5 6. Árvácska kivonat: Citromsav: C-vitamin: E-vitamin: gyulladás csökkentô pórusösszehúzó gyulladásgátló, viszketéscsillapító, hámregeneráló Csökkenti a faggyúmirigyek túlmûködését, a bôr zsírosodását. A baktériumok szaporodását gátolja, így az akne kialakulása ellen hat. Nyugtatja a bôrt. Éjszakai krémként alkalmazzuk. Tisztítás és tonizálás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A AmintaMED kezelésben masszázskrémként használjuk. AmintaMED Balance Likviddel igény szerinti arányban keverhetô. A különbözô kezelések során túlszárított bôrt nélkülözhetetlen zsírkomponensekkel látja el, mégsem terheli a bôrt. AMINTAMED BALZSAM KRÉM (AmintaMED Balm) Tsz: RG 304/3004 Szeborreás (zsíros pattanásos, tágpórusú) bôrre. Zsírszegény v/o típusú emulzió, ph 5 6. Árvácska kivonat: Citromsav: C-vitamin: E-vitamin: gyulladás csökkentô pórusösszehúzó gyulladásgátló, viszketéscsillapító, hámregeneráló Csökkenti a faggyúmirigyek túlmûködését, a bôr zsírosodását. A baktériumok szaporodását gátolja, így az akne kialakulása ellen hat. Nyugtatja a bôrt. Éjszakai krémként alkalmazzuk. Tisztítás és tonizálás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A AmintaMED kezelésben masszázskrémként használjuk. AmintaMED Balance Likviddel igény szerinti arányban keverhetô. A különbözô kezelések során túlszárított bôrt nélkülözhetetlen zsírkomponensekkel látja el, mégsem terheli a bôrt.

11 AMINTAMED ANTISPOT SZÉRUM (AmintaMED Anti Spot) 10 ml Tsz: RG 305 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 5.0. Alkohol: Árvácska kivonat: Szalicilsav:, összehúzó gyulladás csökkentô hámképzést gyorsító, fertôtlenítô, gyulladás csökkentô Nyugtatja a gyulladt, pattanásos bôrt, összehúzza a pórusokat, csökkenti a faggyútermelést. Nappali krém elôtt alkalmazzuk, helyspecifikusan a problémás területekre,, hámképzô hatásával segít a bôrmûködés helyreállításában és fertôtleníti a bôrt. Hidro Géllel és nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt is használható. A AmintaMED kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítés során finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. AMINTAMED ANTISPOT SZÉRUM (AmintaMED Anti Spot) 10 ml Tsz: RG 305 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 5.0. Alkohol: Árvácska kivonat: Szalicilsav:, összehúzó gyulladás csökkentô hámképzést gyorsító, fertôtlenítô, gyulladás csökkentô Nyugtatja a gyulladt, pattanásos bôrt, összehúzza a pórusokat, csökkenti a faggyútermelést. Nappali krém elôtt alkalmazzuk, helyspecifikusan a problémás területekre,, hámképzô hatásával segít a bôrmûködés helyreállításában és fertôtleníti a bôrt. Hidro Géllel és nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt is használható. A AmintaMED kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítés során finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk.

12 AMINTAMED ALAPOZÓ PÚDER (AmintaMED Powder Care) 20 g Tsz: RG 306 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. Lágy, enyhén színezett arcpúder. Kaolin: Aluminium sztearátok: Magnézium karbonát: púder alap púder alap szárító hatású Antibakteriális, enyhén színezett púder, kényes bôrfelületek kendôzésére a nap folyamán. Nem zárja el a pórusokat. Nappali krém, Hidro Gél, nyáron fényvédô (pl.: Suntime) után alkalmazzuk. Bôrápolás után, nem túl vastagon, finom mozdulatokkal a bôrre visszük. A AmintaMED kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítéshez használhatjuk. AMINTAMED ALAPOZÓ PÚDER (AmintaMED Powder Care) 20 g Tsz: RG 306 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. Lágy, enyhén színezett arcpúder. Kaolin: Aluminium sztearátok: Magnézium karbonát: púder alap púder alap szárító hatású Antibakteriális, enyhén színezett púder, kényes bôrfelületek kendôzésére a nap folyamán. Nem zárja el a pórusokat. Nappali krém, Hidro Gél, nyáron fényvédô (pl.: Suntime) után alkalmazzuk. Bôrápolás után, nem túl vastagon, finom mozdulatokkal a bôrre visszük. A AmintaMED kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítéshez használhatjuk.

13 AMINTAMED BÔRTISZTÍTÓ TAPASZ (Amintamed Pure Skin Strips) Tsz: RG ALKALMAZÁSI TERÜLETn Minden bôrtípusra, ezen belül fôleg az orrnyereg, homlok és áll területére. JELLEMZÔKn Vékony papíralapú tapasz. LEGFONTOSABB HATÓANYAGOKn Alkohol: UV szûrôk: Ethanol: VÁRHATÓ EREDMÉNYn zsírtalanít, antiszeptikus fényvédô oldószer A tapasz alkalmazása után a tisztátalan bôr megújul, tiszta és ragyogó lesz. Megtisztítja a bôrt az elhalt hámrétegtôl, zsírtól és kioldja a mitesszereket a pórusokból a problémás területekrôl. OTTHONI BÔRÁPOLÁSn Alaposan tisztítsuk le a kezelendô felületet és nedvesítsük fel jól vízzel. Az átlátszó fóliát a száraz kezünkkel húzzuk le. A nedves tapaszt feltesszük a bôrre. Középrôl kifelé haladva préseljük ki alóla a levegôbuborékokat percig hagyjuk szárdni. Majd az egyik szélétôl indulva óvatosan húzzuk le. Ha nagyon tapadna a bôrhöz, nedvesítsük be újra egy kicsit. Utána a megfelelô Amintamed ápolót ajánljuk.! FONTOS!n A tapaszt érzékeny területre, pattanásra, napégette vagy száraz bôrre, illetve ragasztóallergiás páciensre ne alkalmazzuk! AMINTAMED BÔRTISZTÍTÓ TAPASZ (Amintamed Pure Skin Strips) Tsz: RG ALKALMAZÁSI TERÜLETn Minden bôrtípusra, ezen belül fôleg az orrnyereg, homlok és áll területére. JELLEMZÔKn Vékony papíralapú tapasz. LEGFONTOSABB HATÓANYAGOKn Alkohol: UV szûrôk: Ethanol: VÁRHATÓ EREDMÉNYn zsírtalanít, antiszeptikus fényvédô oldószer A tapasz alkalmazása után a tisztátalan bôr megújul, tiszta és ragyogó lesz. Megtisztítja a bôrt az elhalt hámrétegtôl, zsírtól és kioldja a mitesszereket a pórusokból a problémás területekrôl. OTTHONI BÔRÁPOLÁSn Alaposan tisztítsuk le a kezelendô felületet és nedvesítsük fel jól vízzel. Az átlátszó fóliát a száraz kezünkkel húzzuk le. A nedves tapaszt feltesszük a bôrre. Középrôl kifelé haladva préseljük ki alóla a levegôbuborékokat percig hagyjuk szárdni. Majd az egyik szélétôl indulva óvatosan húzzuk le. Ha nagyon tapadna a bôrhöz, nedvesítsük be újra egy kicsit. Utána a megfelelô Amintamed ápolót ajánljuk.! FONTOS!n A tapaszt érzékeny területre, pattanásra, napégette vagy száraz bôrre, illetve ragasztóallergiás páciensre ne alkalmazzuk!

14 ERBANA KRÉM (Creme Erbana) Tsz: RG 108/1008 Vegyes, korpás szeborreás bôrre. O/v típusú emulzió, ph 6. A vitamin: E vitamin: Búzacsíra olaj: B6 vitamin: Panthenol: Különbözô telítetlen zsírsavak: hámregeneráló bôrpuhító gyulladáscsökkentô gyulladásgátló, viszketéscsillapító, bôrtápláló, puhító A vegyes bôr eltérô részeire kiegyenlítôleg hat, a zsíros részeket nem terheli, hámregeneráló és nyugtató hatású. Éjszakai krémként alkalmazzuk. Az arc, a nyak és a dekoltázs területének bôrébe finom mozdulatokkal bemasszírozzuk. A Erbana kezelés során masszázskrémként alkalmazzuk. A bôr igénye szerint Erbana Likviddel megfelelô arányban keverhetô. ERBANA KRÉM (Creme Erbana) Tsz: RG 108/1008 Vegyes, korpás szeborreás bôrre. O/v típusú emulzió, ph 6. A vitamin: E vitamin: Búzacsíra olaj: B6 vitamin: Panthenol: Különbözô telítetlen zsírsavak: hámregeneráló bôrpuhító gyulladáscsökkentô gyulladásgátló, viszketéscsillapító, bôrtápláló, puhító A vegyes bôr eltérô részeire kiegyenlítôleg hat, a zsíros részeket nem terheli, hámregeneráló és nyugtató hatású. Éjszakai krémként alkalmazzuk. Az arc, a nyak és a dekoltázs területének bôrébe finom mozdulatokkal bemasszírozzuk. A Erbana kezelés során masszázskrémként alkalmazzuk. A bôr igénye szerint Erbana Likviddel megfelelô arányban keverhetô.

15 ERBANA LIKVID (Liquid Erbana) Tsz: RG 109/1009 Vegyes, korpás szeborreás bôrre. O/v típusú emulzió, ph 6.5. NMF: A vitamin: E vitamin: B6 vitamin: Különbözô telítetlen zsírsavak: hidratáló hámregeneráló gyulladáscsökkentô bôrtápláló, puhító A hámot erôteljesen hidratálja, serkenti az önregenerációt, csökkenti a gyulladást. Véd a szabad-gyökök károsító hatásaitól. Nappali krémként alkalmazzuk, Hidro Géllel, nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt. Bôrtisztítás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A Erbana kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítéshez, Hidro Géllel együtt alkalmazzuk. Masszázshoz Erbana krémmel megfelelô arányban keverhetô. ERBANA LIKVID (Liquid Erbana) Tsz: RG 109/1009 Vegyes, korpás szeborreás bôrre. O/v típusú emulzió, ph 6.5. NMF: A vitamin: E vitamin: B6 vitamin: Különbözô telítetlen zsírsavak: hidratáló hámregeneráló gyulladáscsökkentô bôrtápláló, puhító A hámot erôteljesen hidratálja, serkenti az önregenerációt, csökkenti a gyulladást. Véd a szabad-gyökök károsító hatásaitól. Nappali krémként alkalmazzuk, Hidro Géllel, nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt. Bôrtisztítás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A Erbana kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítéshez, Hidro Géllel együtt alkalmazzuk. Masszázshoz Erbana krémmel megfelelô arányban keverhetô.

16 ROSANA KRÉM (Creme Rosana) Tsz: RG 118/1018 Érzékeny bôrre. V/o típusú emulzió, ph 6.5. Kalendula olaj (körömvirág kivonata): bôrregeneráló, gyulladásgátló Bisabolol: bôrnyugtató E vitamin: Különbözô telítetlen zsírsavak: tápláló, bôrpuhító Táplálja és puhítja a bôrt. Csökkenti a gyulladást, megnyugtatja az irritált bôrterületeket. Véd a szabad-gyökök károsító hatásától. Éjszakai krémként alkalmazzuk. Tisztítás és tonizálás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A Rosana kezelésben masszázskrémként használjuk. Rosana Likviddel igény szerinti arányban keverhetô. ROSANA KRÉM (Creme Rosana) Tsz: RG 118/1018 Érzékeny bôrre. V/o típusú emulzió, ph 6.5. Kalendula olaj (körömvirág kivonata): bôrregeneráló, gyulladásgátló Bisabolol: bôrnyugtató E vitamin: Különbözô telítetlen zsírsavak: tápláló, bôrpuhító Táplálja és puhítja a bôrt. Csökkenti a gyulladást, megnyugtatja az irritált bôrterületeket. Véd a szabad-gyökök károsító hatásától. Éjszakai krémként alkalmazzuk. Tisztítás és tonizálás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A Rosana kezelésben masszázskrémként használjuk. Rosana Likviddel igény szerinti arányban keverhetô.

17 ROSANA LIKVID (Liquid Rosana) Tsz: RG 119/1019 Érzékeny bôrre. Félzsíros, o/v típusú emulzió, ph 6.5. Panthenol: Allantoin: gyulladásgátló, viszketéscsillapító, hámregeneráló, antiirritáns Megnyugtatja és regenerálja az érzékeny bôrt. Megszünteti a viszketést, csökkenti a gyulladást és az irritációt. Nappali krémként alkalmazzuk, Hidro Géllel, nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt. Bôrtisztítás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A Rosana kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítés során finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A bôr hidratációját a kollagén és elasztin tartalmú Hidro Gél elôzetes alkalmazásával fokozhatjuk. ROSANA LIKVID (Liquid Rosana) Tsz: RG 119/1019 Érzékeny bôrre. Félzsíros, o/v típusú emulzió, ph 6.5. Panthenol: Allantoin: gyulladásgátló, viszketéscsillapító, hámregeneráló, antiirritáns Megnyugtatja és regenerálja az érzékeny bôrt. Megszünteti a viszketést, csökkenti a gyulladást és az irritációt. Nappali krémként alkalmazzuk, Hidro Géllel, nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt. Bôrtisztítás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A Rosana kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítés során finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A bôr hidratációját a kollagén és elasztin tartalmú Hidro Gél elôzetes alkalmazásával fokozhatjuk.

18 EXALIA LIKVID (Liquid Exalia) Tsz: RG 124/1024 Érett, ráncosodó bôrre. Félzsíros, o/v típusú emulzió, ph 6.5. A-vitamin: E-vitamin: Fitostimulin: Különbözô telítetlen zsírsavak: hámregeneráló anyagcsere serkentô, vízháztartást normalizáló bôrtápláló, puhító Elôsegíti a bôr normális mûködését, serkenti az anyagcserét. Megakadályozza a ráncképzôdést, kellemes tapintásúvá teszi a bôrt. Véd a szabad-gyökök károsító hatásaitól. Nappali krémként alkalmazzuk, nyáron fényvédôvel együtt. Tonizálás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A Exalia kezelés befejezô lépéseként a nappali kikészítéshez alkalmazzuk (esetleg Hidro Géllel együtt). Masszázshoz: Rosana Krémmel megfelelô arányban keverve alkalmazható. EXALIA LIKVID (Liquid Exalia) Tsz: RG 124/1024 Érett, ráncosodó bôrre. Félzsíros, o/v típusú emulzió, ph 6.5. A-vitamin: E-vitamin: Fitostimulin: Különbözô telítetlen zsírsavak: hámregeneráló anyagcsere serkentô, vízháztartást normalizáló bôrtápláló, puhító Elôsegíti a bôr normális mûködését, serkenti az anyagcserét. Megakadályozza a ráncképzôdést, kellemes tapintásúvá teszi a bôrt. Véd a szabad-gyökök károsító hatásaitól. Nappali krémként alkalmazzuk, nyáron fényvédôvel együtt. Tonizálás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A Exalia kezelés befejezô lépéseként a nappali kikészítéshez alkalmazzuk (esetleg Hidro Géllel együtt). Masszázshoz: Rosana Krémmel megfelelô arányban keverve alkalmazható.

19 NAPPALI KRÉMALAPOZÓ (Tagescreme getönt) 50 ml Tsz: RG 182 Minden bôrtípusra, melynek fedést, fényvédelmet és hidratációt kell biztosítani. O/v típusú emulzió, ph 6. Különbözô telítetlen zsírsavak: UV szûrôk: Mikropigmentek: tápláló, puhító fényvédô fedô, fényvédô Az arcbôr hibáit finoman fedi, ápolt, egészséges színt kölcsönöz. Fényvédelmet biztosít és táplál. Finom mozdulatokkal az arc, a nyak és a dekoltázs bôrére felvisszük. Elôtte a szokásos Nappali Krém, Hidro Gél alkalmazható. kezelések befejezésekor, a nappali kikészítéshez alkalmazhatjuk. NAPPALI KRÉMALAPOZÓ (Tagescreme getönt) 50 ml Tsz: RG 182 Minden bôrtípusra, melynek fedést, fényvédelmet és hidratációt kell biztosítani. O/v típusú emulzió, ph 6. Különbözô telítetlen zsírsavak: UV szûrôk: Mikropigmentek: tápláló, puhító fényvédô fedô, fényvédô Az arcbôr hibáit finoman fedi, ápolt, egészséges színt kölcsönöz. Fényvédelmet biztosít és táplál. Finom mozdulatokkal az arc, a nyak és a dekoltázs bôrére felvisszük. Elôtte a szokásos Nappali Krém, Hidro Gél alkalmazható. kezelések befejezésekor, a nappali kikészítéshez alkalmazhatjuk.

20 ROSANINA CERAMID LIPOSZÓMÁS LIKVID (Rosanina Liquid) 50 ml refill/250 ml Tsz: RG 9311/9031 Érzékeny, túlérzékeny bôrre. Tartósítószer- és illatanyag-allergia esetén. O/v típusú emulzió, ceramid liposzómába zárt hatóanyagokkal. Taisoh kivonat: Jojobaolaj: Ceramid: Vanília: túlérzékenységet mérséklô, immunrendszert kontrolláló bôrpuhító, tápláló barriervédô, nedvességmegtartó nyugtató Ez a könnyû, kellemes illatú nappali krém feszessé és rugalmassá teszi a bôrt. Szabályozza a vízháztartást és az immunrendszert, tápláló, nyugtató hatású. Nappali krémként alkalmazzuk. Tisztítás és tonizálás után (Rosana sorozat) finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. Rosanina kezelés befejezô lépéseként, valamint masszázshoz Rosana krémmel a bôr igénye szerinti arányban keverve alkalmazható. Kémiai tartósítószert, mesterséges illatanyagot és szintetikus emulgeátort nem tartalmaz. Gazdaságos, utántölthetô csomagolásban kerül forgalomba. ROSANINA CERAMID LIPOSZÓMÁS LIKVID (Rosanina Liquid) 50 ml refill/250 ml Tsz: RG 9311/9031 Érzékeny, túlérzékeny bôrre. Tartósítószer- és illatanyag-allergia esetén. O/v típusú emulzió, ceramid liposzómába zárt hatóanyagokkal. Taisoh kivonat: Jojobaolaj: Ceramid: Vanília: túlérzékenységet mérséklô, immunrendszert kontrolláló bôrpuhító, tápláló barriervédô, nedvességmegtartó nyugtató Ez a könnyû, kellemes illatú nappali krém feszessé és rugalmassá teszi a bôrt. Szabályozza a vízháztartást és az immunrendszert, tápláló, nyugtató hatású. Nappali krémként alkalmazzuk. Tisztítás és tonizálás után (Rosana sorozat) finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. Rosanina kezelés befejezô lépéseként, valamint masszázshoz Rosana krémmel a bôr igénye szerinti arányban keverve alkalmazható. Kémiai tartósítószert, mesterséges illatanyagot és szintetikus emulgeátort nem tartalmaz. Gazdaságos, utántölthetô csomagolásban kerül forgalomba.

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 Száraz és érzékeny bôrre. O/v típusú emulzió, ph 6. Kamilla kivonat: Azulén: Bôrbarát tenzidek: nyugtató, antiszeptikus antiirritáns, nyugtató

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés belnice AHA Mélyhidratáló Kezelés Érett, igényes bôrre belnice AHA Mélyhidratáló

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok Kezelési programok 1. Baobab SPA kezelés 2. Thalasso Namíbiai Tengeri kezelés 3. Rooibos kezelés 4. AlegraMED kezelés 5. AmintaMED kezelés 6. Erbana kezelés 7. Rosana kezelés 8. Blue Line/Exalia kezelés

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

HIDRATÁLÓ KRÉM ZSELÉ (HIDRO GÉL) (Gel Hydratante) 50 ml/250 ml Tsz: RG 143/1043

HIDRATÁLÓ KRÉM ZSELÉ (HIDRO GÉL) (Gel Hydratante) 50 ml/250 ml Tsz: RG 143/1043 HIDRATÁLÓ KRÉM ZSELÉ (HIDRO GÉL) (Gel Hydratante) 50 ml/250 ml Tsz: RG 143/1043 Száraz bôrre és minden bôrtípusra nedvesség pótlás céljából. Zsírmentes, könnyû hidratáló zselé, enyhén emulgeálva, ph 5.5.

Részletesebben

2009 RGTermekkonyv.qxp 2009.06.18. 11:30 Page 1. Termékismertetõ

2009 RGTermekkonyv.qxp 2009.06.18. 11:30 Page 1. Termékismertetõ 2009 RGTermekkonyv.qxp 2009.06.18. 11:30 Page 1 Termékismertetõ 2009 2009 RGTermekkonyv.qxp 2009.06.18. 11:30 Page 2 Tartalom Lifestyle - exkluzív bõrmegújító termékcsalád - minden bõrtípusra Arctisztító

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: 411C

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: 411C IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: 411C Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. letisztítás BIOLA830 Bio Bíbor kasvirág arctej 2. peeling BIOLA834 Bio Homoktövis peeling Gyümölcssavakra érzékeny bőrre: BIOLA

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v.

Részletesebben

Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye

Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye A Rosa Graf innovatív borápoló sorozata az érett, igényes, 40 év feletti bor számára tartalmaz nélkülözhetetlen hatóanyagokat. A változó kor közeledtével csökken

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT Minden bőrtípusra, de különösen száraz, vízhiányos és igényes bőrre. A kezelés hármas hatású: simító, feszesítő és újraépítő. A hyaluronsav

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra.

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. LES DÉMAQUILLANTES Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A smink, a make-up és eltávolítása. - Előkészítése a további készítmények felviteléhez. - A vendég igényeinek figyelembevétele.

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

AMINTAmed KEZELÉS ZSÍROS, PROBLÉMÁS BŐRRE (seborrea oleosa és acne)

AMINTAmed KEZELÉS ZSÍROS, PROBLÉMÁS BŐRRE (seborrea oleosa és acne) AMINTAmed KEZELÉS ZSÍROS, PROBLÉMÁS BŐRRE (seborrea oleosa és acne) A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

KEZELÉSEK 2013. A természet szépségtitkai Organic Secrets

KEZELÉSEK 2013. A természet szépségtitkai Organic Secrets KEZELÉSEK 2013 A természet szépségtitkai Organic Secrets Fito'YOUNG E.X.T 60 perc, 3.800 Ft Fito'PURE 90 perc, 5.800 Ft Fito'HYDRO 70 perc, 5.800 Ft Fito'SENSE 70 perc, 5.800 Ft Fito'TENSE 30+ 90 perc,

Részletesebben

*Petre László úr a BMS-Wellness.com Kft. tulajdonosaival (Bánhegyi Andor és Zsolt) rokoni kapcsolatban áll.

*Petre László úr a BMS-Wellness.com Kft. tulajdonosaival (Bánhegyi Andor és Zsolt) rokoni kapcsolatban áll. A FitoFruit márka története 1996-ban kezdõdött. Petre László* úr, a Rosa Graf európai hírû, Németországban élõ, de magyar kozmetikai vegyésze vetette fel az ötletet, hogy szívesen alkotna cégünknek egy

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

KEZELÉSI TERVEK BŐRTÍPUSOK SZERINT

KEZELÉSI TERVEK BŐRTÍPUSOK SZERINT Korpás szeborreás bőr kezelése Tisztító hab teafaolajjal Antiszeptikus tonik Enzimes peeling Sejtlégzést Segítő Oxy Ráncfeltöltő Hyaluronsavval Ichtyolos Biogél Chlorophyll Pórusösszehúzó Biogél Light

Részletesebben

THALASSO TERÁPIA. Kezelések

THALASSO TERÁPIA. Kezelések THALASSO TERÁPIA Kezelések A THALASSO A Thalasso szó görög eredetû jelentése: Jó közérzet tengeri növények és ásványi anyagok által. A tengerbôl származó természetesen gazdag összetételû anyagok kiválóan

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KIT (15 KEZELÉS) 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE,

Részletesebben

A kreatív megoldások kedvelőinek

A kreatív megoldások kedvelőinek A kreatív megoldások kedvelőinek 1 A Morgana-ról: kizárólag a legújabb fejlesztésű és legjobb minőségű, Európából származó alapanyagokat tartalmazza, a termékek parabén mentesek, nem tartalmaz mesterséges

Részletesebben

Elérhető: 2009 májustól. Bőrnyugtató Krém. Védőpáncél az érzékeny bőr számára

Elérhető: 2009 májustól. Bőrnyugtató Krém. Védőpáncél az érzékeny bőr számára Elérhető: 2009 májustól MARKETING INFORMÁCIÓK Bőrnyugtató Krém Védőpáncél az érzékeny bőr számára Mi az érzékeny bőr? A bőr elveszíti védekező képességét 1 VÉDELEM HIÁNYA a káros környezeti hatások ellen

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK és KARÁCSONYI AKCIÓS AJÁNLATOK 2016 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK és KARÁCSONYI AKCIÓS AJÁNLATOK 2016 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK és KARÁCSONYI AKCIÓS AJÁNLATOK 2016 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2016 ÖSZ - TÉL 1. HYALURON ÉS PEPTID REGENERÁLÓ KRÉM, 50ml 2. HIDROGÉL HEGEKRE, 30ml KARÁCSONYI AKCIÓK - AJÁNDÉKCSOMAG ÖSSZEÁLLÍTÁSOK,

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KEZELÉS 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE, SPF20

Részletesebben

KEZELÉSEK A természet szépségtitkai Organic Secrets

KEZELÉSEK A természet szépségtitkai Organic Secrets KEZELÉSEK 2016 A természet szépségtitkai Organic Secrets Fito'YOUNG E.X.T 60 perc, 3.800 Ft Fito'PURE 90 perc, 5.800 Ft Fito'HYDRO 70 perc, 5.800 Ft - tól Fito'SENSE 70 perc, 5.800 Ft Fito'TENSE 30+ 90

Részletesebben

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje.

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Tengeri kollagén Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Az emberi kollagén 40%-a a bőrben található. A bőr kötőszövete az irharéteg (dermisz) 70 %-ban kollagénből áll. A fiatal bőrolyan,

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy 2014 ÚJDONSÁGOK 100% TERMÉSZET Az Ilcsi alapértéke a természet kincseinek megőrzése, védelme és népszerűsítése. Ezeknek a kincseknek köszönheti az Ilcsi Szépítő Füvek a már több mint 50 éve tartó sikerét,

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

AZ ÚJ FitoFruit TERMÉKEK

AZ ÚJ FitoFruit TERMÉKEK A FitoFruit márka története 1996-ban kezdődött. Petre László úr a Rosa Graf Németországban élő, de magyar származású vegyésze, a Heitland & Petre Int. GmbH. tulajdonosa vetette fel, hogy szívesen alkotna

Részletesebben

A tanfolyamot Dankovics Emi tartja, jelentkezés a területi képviselőnél.

A tanfolyamot Dankovics Emi tartja, jelentkezés a területi képviselőnél. ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2016. április 1-től ST Beauty Kft. T.h.: 1147. Budapest Ilosvai Selymes u. 5. Az üzlet nyitvatartása: H - P: 9-17-ig 1147. Bp. Ilosvai Selymes u. 5. Tel. / Fax: (1) 329-4298, (1) 329-4060

Részletesebben

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését.

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Normál és vegyes bőrre Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Hetente 2-3 a zsíros T zónában a zsíros T zónában Tisztító Tisztító Mélytisztító

Részletesebben

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK Kizárólag természetes összetevőket tartalmazó szappanok. Színezék, tartósítószer, parabén és kőolaj származékmentesek, kézzel készült termékek. KECSKETEJES és GYÓGYNÖVÉNYES

Részletesebben

Kötelező receptlista a 6289-11-es modul 2. vizsgafeladatához, valamint ajánlott receptgyűjtemény

Kötelező receptlista a 6289-11-es modul 2. vizsgafeladatához, valamint ajánlott receptgyűjtemény Kötelező receptlista a 6289-11-es modul 2. vizsgafeladatához, valamint ajánlott receptgyűjtemény Első receptlista Ebből a listából egyet húz minden vizsgázó. Meg kell nevezni a készítményt, majd elemezni

Részletesebben

Szépség és egészség egy cseppben!

Szépség és egészség egy cseppben! Szépség és egészség egy cseppben! A Colway Kollagén termékek a szervezetünk fehérjéinek szerkezetét javítják, beépülve a sejtekbe. Működésük kulcsát a tripla hélix szerkezet adja! A legmagasabb minőséget

Részletesebben

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on.

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on. Érintse a készülék fejét az arcához és lassú körkörös mozgással, kezdve az arc középpontjától haladjon kifelé. Érezni fogja a készülék vibrálását. A Deep pore cleanser, mély pórustisztító, hidratáló készülék

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft KARÁCSONY 2017 KARÁCSONYI HYALURON DÍSZCSOMAG Beauty Set Tartalma: 1db HYALURON ÉS PEPTID REGENERÁLÓ KRÉM, 50ml Perfect Boost Hyaluronic Cream 1db HYALURON ÉS PEPTID SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM, 10ml Perfect

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 megelőzik a bőr kiszáradását és a bőrkárosító anyagok beszívódását PLUTECT 22 AQUA

Részletesebben

A Mediterrán kényeztetés EQUILIBRANT. A Mediterrán kényeztetés

A Mediterrán kényeztetés EQUILIBRANT. A Mediterrán kényeztetés EQUILIBRANT A Mediterrán kényeztetés Tisztelt Hölgyem! Kedves Kozmetikus Partnerünk! Sok szeretettel ajánlom a SELVERT Oktatási Anyagot azoknak a kozmetikus partnereinknek és tanulóknak egyaránt, akik

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ÖSZ - TÉL 1. RÓZSAOLAJOS KEZELÉS KIT 2. RÓZSAOLAJOS BŐRMEGÚJÍTÓ, REGENERÁLÓ KEZELÉS 3. MULTIPULLE ZÖLD TEA 4. FEHÉR TEA MASZK KARÁCSONYI AKCIÓK 1. NÖVÉNYI ŐSSEJTES

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

Sun Care Napozó Család

Sun Care Napozó Család Sun Care Napozó Család A Sun Care - a legjobb bőrvédelem és ápolás a napozás alatt és azt követően. A Sun Care 6-30 faktoros termékek kiváló természetes bőrvédelmet nyújtanak a leégés és a fotó-öregedés

Részletesebben

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997.

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD termékek Natúrkozmetikai készítmények Természetes alapanyagok Igazolt hatású hatóanyagok Állatkísérletek nélküli fejlesztés Terápiás hatás

Részletesebben

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal MARKETING ANYAG Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal ELÉRHETŐ: 2011 április Aromatic Arc Börápolás Börállapot helyreállítása esszenciális olajokkal A nök naponta néznek szembe stresszes, hosszú

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

Rosacea Elleni Krém. Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING

Rosacea Elleni Krém. Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING DOSSIER MARKETING MARKETING INFORMÁCIÓK Rosacea Elleni Krém Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING RED LOGIC Visszafordítja a piros foltok megjelenését Kulcsfontosságú hatóanyag: VEINODERM Piros, érzékeny

Részletesebben

MARKETING PRESENTATION

MARKETING PRESENTATION MARKETING PRESENTATION BIOXYGEN ARCTISZTÍTÓ HAB SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: RAGYOGÁS Elérhető: 2012 július 1 BŐRTISZTÍTÁS: NÉLKÜLÖZHETETLEN SZÉPSÉGÁPOLÁSI LÉPÉS A bőrtisztítás hatása: Belső szennyeződésekre. Faggyúmirigyek

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

ILSACTIVINE ÁPOLÓSZÉRIA A BÔR ÖREGEDÉSE ELLEN

ILSACTIVINE ÁPOLÓSZÉRIA A BÔR ÖREGEDÉSE ELLEN ILSACTIVINE ÁPOLÓSZÉRIA A BÔR ÖREGEDÉSE ELLEN ILSACTIVINE A FIATALSÁG FORRÁSA Különleges konzisztenciában egy szérum könnyedsége és lágysága, egy emulzió finomságával és eleganciájával egyesül. A Ilsactivine

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

Természetes és tiszta

Természetes és tiszta Természetes és tiszta 25 év a szépség szolgálatában Természetes arcápolás minden bőrtípusra ÜDVÖZÖLJÜK A LAVERA ARCÁPOLÓ TERMÉKEINEK BEMUTATÁSA ALKALMÁBÓL > Természetes megoldás minden bőrtípusra Mitől

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését MARKETING DOSSIER TÁPLÁLÓ TERMÉKCSALÁD Elérhető: 2009 Február ÚJ TERMÉK A NUTRI-NEUVE COMFORT SZÉRUM HELYETT 1 SÉRUM NUTRI CELLULAIRE Sejtszintű

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

VITAMINOS SMINKLEMOSÓ TEJ arc/szem - minden bőrtípusra, tengeri kollagén kivonattal

VITAMINOS SMINKLEMOSÓ TEJ arc/szem - minden bőrtípusra, tengeri kollagén kivonattal ARCÁPOLÁS 4 TISZTÍTÁS ARCTEJ ARCTEJ TISZTÍTÓ GÉL DK1040-500 ml 3.260 Ft BS1040-500 ml 3.260 Ft BS1041-500 ml 3.960 Ft KOLLAGÉNES ARCLEMOSÓ TEJ arc/nyak/dekoltázs Jellemzői: Krémes tisztító tej, mely tökéletesen

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

TARTALOM BEVEZETÔ AHA ÉS BHA BIOPEELING

TARTALOM BEVEZETÔ AHA ÉS BHA BIOPEELING TARTALOM BEVEZETÔ AYUSHI CLEANSING BAOBAB AMINTAMED ERBANA ROSANA ALEGRAMED EXALIA SPECIÁLIS KÉSZÍTMÉNYEK MASZKOK ÉS PAKOLÁSOK TÉLI BÔRÁPOLÁS NAPOZÓSZEREK T-TIME ZÖLD TEA SOROZAT BLUE LINE GOLDEN LINE

Részletesebben

Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen.

Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen. Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen. 1 Milyen esetekben ajánlott? fáradtság az öregedés jeleinek megjelenése azonnali ragyogó hatás eléréséhez diéta

Részletesebben

Barnulás és sejtszintű fényvédelem

Barnulás és sejtszintű fényvédelem A kozmetikus szakemberek személyre szólóan ajánlják önnek a különleges hatású GUINOT termékeket, amelyek kizárólag a legkiválóbb kozmetikai szalonokban és SPA-kban kaphatók. Az Ön kozmetikusa A GUINOT

Részletesebben

Kozmetikai újdonságok őszre

Kozmetikai újdonságok őszre 2012 szeptember 18. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Mélytisztítás, hidratálás és vibráló színek ezek várnak ránk idén ősszel. Mi kipróbáltuk

Részletesebben

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT 1 25. életévünk után a bőrünk mélyebb rétegeiben biológiai átalakulás indul meg. 40 éves korunk után ez a változás már szembe tűnő, de a biológiai öregedést sok külső és belső

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben