A Mediterrán kényeztetés EQUILIBRANT. A Mediterrán kényeztetés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Mediterrán kényeztetés EQUILIBRANT. A Mediterrán kényeztetés"

Átírás

1 EQUILIBRANT A Mediterrán kényeztetés

2

3 Tisztelt Hölgyem! Kedves Kozmetikus Partnerünk! Sok szeretettel ajánlom a SELVERT Oktatási Anyagot azoknak a kozmetikus partnereinknek és tanulóknak egyaránt, akik szeretnének elmélyülni a napfényes Spanyolország termékeinek világában. Szeretném köszönteni azon kedves ügyfeleinket is, akik már ismerik, szeretik és használják ezeket a kiváló minôségû kozmetikai készítményeket. A SELVERT termékek gyártója, az IDESCO 1973-ban kezdte meg mûködését Spanyolországban, azóta már öt kontinens 72 országában forgalmazzák termékeiket. Kiváló minôségük és tisztaságuk miatt majdnem egyedülálló módon megkapták az ISO 9000-es minôsítést. Több mint 180 termékével már huszonöt éve jelen van a kozmetikai piacon, amely magas színvonalának és újabbnál újabb termékek elôállításának köszönhetô. A SELVERT kutatásai során arra törekszik, hogy minden igénynek és bôrtípusnak megfelelôen kifejlesszen olyan termékcsaládokat, amelyekkel a kozmetikus egy kezelés során a tisztítástól a befejezésig végig tud dolgozni. Remélem, hogy ennek az oktatási anyagnak a segítségével megismerik a SELVERT készítmények különleges tulajdonságait, összetételeit, hatásait és elsajátítják alkalmazási módjait. Tisztelettel: Herczeg Andrea Termékmanager Magyarországi képviselet: BMS Wellness Kft Budapest, Pozsonyi út 48. Tel./fax: (1) , andreaherczeg@bms-wellness.com Megrendelés: 06/

4 EQUILIBRANT SELVERT ALAPKEZELÉS Bôrtípus meghatározása: kombinált - homlok, orr, áll: korpás seborrhoea felszíni vízhiánnyal - orcák: felszíni vízhiány - szemek környéke: mérsékelt zsírhiány és felszíni vízhiány - nyak, dekoltázs: felszíni vízhiány 1. Arc letisztítása: Hidratáló Lemosó Tej (Hidractive Milk tsz.: ) 2. Tonizálás: Hidratáló Tonik (Hidractive Tonic tsz.: ) 3. Peelingezés: az arc és a dekoltázs felületén: Glyco Peeling Intensive / Peeling Gommage Tonizálás 5. Masszázs és felpuhítás: Arc és Test Masszázs Krém (Creme de Massage ) kb.: percig gozzel masszírozzuk. 6. Tonizálás 7. Tisztítás, fertotlenítés 8. Összehúzás: Seborrhoeás részekre Tisztító és Bornyugtató Maszk (Balance Complement Mask tsz.: ) a többi részekre Maszk Érzékeny Borre (Sensity Tender Mask tsz.: ) 9. Tonizálás 10. Táplálás ultrahanggal (2 x 5 perc) -elsô fázisban (a bôrtípusnak megfelelô) ampullával (Balance Complex Ampulla tsz.: ) és egy könnyû állagú krémmel (Balance Hydrogel tsz.: ) -második fázisként pedig Kollagénes Hidratáló Krémmel (Hidractive Collageniummal tsz.: ) 11. Tonizálás 12. Befejezés: Evaux permettel

5 EQUILIBRANT TISZTÍTÓ HAB BALANCE MOUSSE TERMÉKSZÁM: (lakossági) (kabin) KISZERELÉS: 200 ml mûanyag flakon (lakossági) 500 ml pumpás flakon (kabin) BÔRTÍPUS: Normál és zsíros bôrre A pórusok mélyrehatoló tisztítására, minden bôrtípusra AKTÍV HATÓANYAGOK: felületaktív anyagok (emulgátorok), amelyek megtisztítják a bôrt a szennyezôdésektôl. A hagyományos tensoactiveok nem használhatóak a bôr érzékeny felületeire, mint például a szem környéke, amely kímélô tisztítást igényel. HATÁS: Ez a kímélô, de hatásos, mélyrehatoló bôrtisztító készítmény speciális felületaktív anyagokat (emulgátorok) tartalmaz. Alkalmas azon bôrfelületek kezelésére is, mint pl. a szem környéke, amely különös figyelmet igényel. Használható smink eltávolításához is. ALKALMAZÁSA: Cseppentsen néhány csepp BALANCE TISZTÍTÓ HAB-ot egy kis edénybe, vagy a tenyérbe. Puha arclemosó szivaccsal körkörös mozdulatokkal keverje el a terméket, amíg az habzani kezd. Ujjaival is felvihetô a termék, ebben az esetben nedvesítse be az egyik kezét, öntsön bele néhány cseppnyit a termékbôl a másikba, majddörzsölje össze kezeit, amíg el kezd habzani. Körkörös mozdulatokkal mossa meg arcát, majd öblítse le és törölje szárazra.

6 EQUILIBRANT KIEGYENSÚLYOZÓ TONIK BALANCE TONIC TERMÉKSZÁM: (lakossági) (kabin) KISZERELÉS: 200 ml mûanyag flakon (lakossági) 500 ml pumpás flakon (kabin) BÔRTÍPUS: Zsíros, problémás bôrtípusra AKTÍV HATÓANYAGOK: Rózsavíz Desztillálással nyert víztartalmú készítmény, amely a Centifolia rózsa frissen gyûjtött szirmainak felhasználásával készül. Frissítô és tonizáló, hatású Hamamelis Víz Természetes tonizáló hatás. A Hamamelis Vir ginia levelébôl lepárlással nyert kivonat, mely pórusösszehúzó, frissítô tulajdonságú HATÁS: A BALANCE TONIK enyhe fertôtlenítô hatású készítmény, nem szárítja a bôrt. Könnyû, alkoholmentes, pórusösszehúzó hatású, megtisztítja az arcbôrt a szennyezôdésektôl. Felfrissíti a zsíros bôrt, helyreállítja annak ph értékét és megóvja a pattanások, aknék felülfertôzédésétôl. ALKALMAZÁSA: Fújhatja egyenesen a letisztított arcra, vagy fújhatja vizes vattakorongra is, amivel áttörli egész arcfelületét. Ne öblítse le! Arcát törölje szárazra. OTTHONI BÔRÁPOLÁS: Használja reggel és este mosakodás után.

7 EQUILIBRANT HIDROGÉL BALANCE HYDROGEL TERMÉKSZÁM: (lakossági) (kabin) KISZERELÉS: 50 g tégely (lakossági), 200 g pumpás tégely (kabin) BÔRTÍPUS: Vízhiányos korpás-szeborreára AKTÍV HATÓANYAGOK: Thiosome (Liposzóma) faggyútermelés szabályozó. Kollagén hidratál, fokozza a bôr természetes nedvességmegtartó képességét, a kisebb ráncokat kisimítja, serkenti a sejtaktivitást. HATÁS: A BALANCE HIDROGÉL egy könnyû, ápoló, védô készítmény. Könnyen felszívódik, különleges összetevôi helyreállítják a bôr nedvességtartalmát, a felesleges zsírok és olajok felhalmozása nélkül. A BALANCE HIDROGÉL hidratál, védelmet nyújt, visszaállítja bôre természetes egyensúlyát, és üde színt kölcsönöz. ALKALMAZÁSA: A BALANCE HIDROGÉL alkalmazása javasolt vízhiányos, zsíros bôrre egy ápoló masszázzsal egybekötve. Kiváló utókezelésként a BALANCE AMPULLA használatát követôen, ultrahang elsô fázisaként. OTTHONI BÔRÁPOLÁS: Alkalmas nappali, hidratálóként. Vigyen fel kis mennyiségû BALANCE HIDROGÉLt a már letisztított arcbôrre, majd enyhén simítsa el.

8 EQUILIBRANT BÔRÁLLAPOT HARMÓNIZÁLÓ KRÉM BALANCE HARMONY CREAM TERMÉKSZÁM: (lakossági) (kabin) KISZERELÉS: 50 g tégely (lakossági) 200 g pumpás tégely (kabin) BÔRTÍPUS: Zsíros, szeborreás bôrre AKTÍV HATÓANYAGOK: Thiosome (Liposzóma) Szabályozza a faggyútermelést. ECM növényi kivonat Regeneráló tulajdonságú UVA/UVB szûrô HATÁS: Hidratál és helyreállítja a bôr zsírtartalmának egyensúlyát. Nyugtató, és védô hatással bír az irritált, zsíros, szeborreás bôrre. Az ECM növényi kivonat serkenti a sejtek regenerálását, nem hagy zsíros réteget a bôrön. Kiválóan alkalmas tág pórusok kezelésére, mivel nem tartalmaz olyan összetevôt, amelyek a pórusokat eltömhetik. Az olajmentes formula a bôrnek egészséges, hidratált, természetes ragyogó külsôt kölcsönöz. ALKALMAZÁSA: Használata ápoló masszázzsal egybekötve javasolt. Szintén meggyôzô eredményt érhet el, ha a BALANCE COMPLEX AMPULLÁT követôen utókezelésként alkalmazza. OTTHONI BÔRÁPOLÁS: Alapos tisztítás után vigyen fel egy keveset az arcra, éjszakai krémként.

9 EQUILIBRANT TISZTÍTÓ ÉS BÔRNYUGTATÓ MASZK BALANCE COMPLEMENT MASK TERMÉKSZÁM: (kabin) KISZERELÉS: 200 g pumpás tégely (kabin) BÔRTÍPUS: Zsíros, szeborreás bôrre AKTÍV HATÓANYAGOK: Allantoin Regeneráló, nyugtató, gyulladáscsökkentô Kaolin Felszívja a felesleges faggyút Cink Oxid Enyhén összehúzó hatású, fertôtlenítô Bisabolol nyugtató HATÁS: A BALANCE MASZK a bôrön alkalmazva enyhén felmelegszik, ezáltal serkenti az arc természetes vérkeringését. Bôre sima, természetes ragyogást nyer. A BALANCE MASZK használata felfrissíti, új fényt ad a matt, zsíros bôrnek. Normál, zsíros bôrtípusok esetében ez a speciális maszk kiegyensúlyozza a bôr egyenletlen zsírelosztását. ALKALMAZÁSA: Használja a BALANCE" KIEGÉSZÍTÔ MASZKOT a gôzölés és arctisztítást követôen a bôr nyugtatására. Befejezô maszkként alkalmazva a "BALANCE" KIEGÉSZÍTô MASZK gyógyító, regeneráló tulajdonságai elôsegítik a bôr nyugtatását bôrtisztítás, ill. egyéb arckezelések után. Mindig a masszázst és/vagy ampullát követôen használja. Egyenletesen vonja be a bôr felületét a szem és a száj területét kihagyva. Hagyja száradni percig, majd alaposan öblítse le langyos vízzel. TISZTÍTÓ MASZKKÉNT: a maszk felszívó képességének köszönhetôen alkalmazható felpuhító maszkként is, gôzölés elôtt, vagy közben. Vigye fel a maszkot a bôrre, majd aktiválja gôzzel. Öblítse le bô vízzel. Majd folytassa a gôzölést, ill. arctisztítást, ha szükséges.

10 EQUILIBRANT KIEGYENSÚLYOZÓ KOMPLEX AMPULLA BALANCE COMPLEX AMPULLA TERMÉKSZÁM: (kabin) KISZERELÉS: 10x3 ml üveg ampulla BÔRTÍPUS: Zsíros, szeborreás bôrre AKTÍV HATÓANYAGOK: Thiosome (Liposzóma) Tisztító, szabályozza a faggyútermelést HATÁS: A BALANCE" KONCENTRÁTUM ÉS AMPULLA termékek kiválóan alkalmazhatóak a zsíros bôr intenzív kezelôkúrájára. Kitûnô hatóanyag kombinációja tartalmazza a bôrszövetek számára fontos kénes aminosavakat, melyek tisztító és faggyútermelés szabályozó tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezeknek az aminosavaknak a liposzómákkal való egyesítése elôsegíti a felszívódást, és hatékonyabbá teszik a folyamatot. KABIN KEZELÉS: MASSZÁZSHOZ. A készítmény alkalmazása elôtt javasolt a környezô mikrokeringések, és idegvégzôdések stimulálása. Majd masszírozza az arc- és nyakbôrbe manuális nyirokrendszer keringés serkentô masszázstechnikával. Az ampulla tartalmának mélyebbrehatolása érdekében alkalmazhat iontoforézist negatív pólussal. FONTOS! AZ AMPULLÁT FELBONTÁS UTÁN, EL KELL HASZNÁLNI!

11 SENSITY ARCLEMOSÓ TEJ SENSITIVE MILK TERMÉKSZÁM: (lakossági) (kabin) KISZERELÉS: 200 ml üveg (lakossági) 500 ml pumpás üveg (kabin) BÔRTÍPUS: Érzékeny bôrre AKTÍV HATÓANYAGOK: 18ß GLYCYRRHETIN SAV (Édesgyökér kivonat) Természetes nyugtató, gyulladáscsökkentô, és a bôr feszességét fokozó összetevô. Bôrfeszesség fokozó, és gyulladásgátló tulajdonságú. HATÁS: Az ARCTEJ alkalmas smink, felületi szennyezôdések, és olajos lerakódások eltávolítására a kamilla kímélô erejével, az érzékeny bôr irritálása nélkül. Ez a könnyû állagú, kékes árnyalatú készítmény a bôr természetes zsíregyensúlyát megôrizve távolítja el a felületi szennyezôdéseket. Növényi olajoktól mentes. ALKALMAZÁSA: Használja reggel és este smink és szennyezôdések eltávolításához. Vigyen fel kellô mennyiséget vizes vattakorongra, majd masszírozza körkörös mozdulatokkal bôrébe. Érzékeny bôr esetében mellôzze az erôs dörzsölést, ill. az arctisztító szivacs használatát. Végül langyos vízzel öblítse le a készítményt. Tonizáljon.

12 SENSITY ARCTONIK ÉRZÉKENY BÔRRE SENSITIVE TONIK TERMÉKSZÁM: (lakossági) (kabin) KISZERELÉS: 200 ml üveg (lakossági) 500 ml pumpás üveg (kabin) BÔRTÍPUS: Érzékeny bôrre AKTÍV HATÓANYAGOK: 18ß GLYCYRRHETIN SAV (Édesgyökér kivonat) Azulén: Matricaria Chamomile kivonatból nyert nyugtató- és tisztító hatóanyag. Gyulladáscsökkentô és -gátló hatásának köszönhetôen elôszeretettel használják érzékeny bôrhöz készült kozmetikumok hatóanyagaként. HATÁS: Alkoholmentes és bôrtisztító hatású, frissítô és kimélô tonik. Természetes kivonatokból és virágokból lepárlással nyert összetevôi helyreállítják még a legérzékenyebb bôr ph értékét is. Nem irritálja, nem szárítja, és nem fosztja meg az érzékeny bôrt természetes zsírtartalmától. ALKALMAZÁSA: Fújja, vagy átitatott vattakorong segítségével törölje át az elôzôleg alaposan megmosott arc teljes felületét. Kiváló nyugtató hatású borotválkozás utáni regeneráló tonik nôknek, és férfiaknak.

13 SENSITY HIDRATÁLÓ KRÉM ÉRZÉKENY BÔRRE SENSITIVE HYDROACTION CREAM TERMÉKSZÁM: (lakossági) (kabin) KISZERELÉS: 50 g tégely (lakossági) 200 g pumpás tégely (kabin) BÔRTÍPUS: Érzékeny bôrre AKTÍV HATÓANYAGOK: Édesgyökér kivonat: gyulladáscsökkentô, nyugtató és bôrfeszesség-növelô hatóanyag Azulén: nyugtató, gyógyító, és bôrtisztító hatóanyag HATÁS: A NEDVESÍTÔ ÉS VÉDÔKRÉM hidratáló hatású, mely nyugtatja és enyhíti az érzékeny bôr irritációját. Elôsegíti természetes védekezôképességének erôsítését, ezáltal az ellenállóbb és erôsebb lesz. Kímélô összetevôi által a bôr selymes tapintású és ellenállóbb lesz a káros környezeti hatásokkal szemben. ALKALMAZÁSA: Alkalmas masszázshoz, ultrahanghoz és nappali krémként. Lágy tónust biztosít. Felvihetô smink alá bármely bôrtípusra. OTTHONI BÔRÁPOLÁS: Alkalmazzon nappalra kis mennyiséget a már letisztított arc és nyak felületén. Gyengéden masszírozza bôrébe körkörös mozdulatokkal. A készítmény smink alá is alkalmazható.

14 SENSITY TÁPLÁLÓ KRÉM ÉRZÉKENY BÔRRE SENSITIVE ESSENTIAL CREAM TERMÉKSZÁM: (lakossági) (kabin) KISZERELÉS: 50 g tégely (lakossági) 200 g pumpás tégely (kabin) BÔRTÍPUS: Érzékeny bôrtípusra AKTÍV HATÓANYAGOK: NMF (Nedvesség Megkötô Faktor): Jelentôs szerepük van a bôr természetes nedvességtartalmának megôrzésében, ezáltal hidratálva, és védve annak felületét. Az említett vegyületek közé tartoznak az amino savak, karbamidok, poliszacharidok, és glikolok. AVOKÁDÓ OLAJ A Dél-Amerikából származó Persea Americana fa gyümölcsébôl nyert olaj, mely különlegesnek számít, és a kozmetikai termékeken kívül élelmiszerekben is felhasználható. A legfôbb dermatológiai és kozmetikai tulajdonsága a zsírban oldódó A, D és E vitamin tartalma, melyek a bôr számára elengedhetetlenek. Az E vitamin antioxidáns tulajdonsága megelôzi a bôrsejtekre káros hatással lévô oxidációs folyamatok kialakulását. Az Avokádó olaj zsírsavakban gazdag, ezért a bôrön alkalmazva pótolja azokat. Laboratóriumi vizsgálatok eredményeként kimutatott, hogy az Avokádó olaj elôsegíti a kötôszöveti sejtek osztódását. ÉDESGYÖKÉR KIVONAT HATÁS: Regeneráló hatású bôrtápláló krém, amely természetes növényi kivonatokban és vitaminokban gazdag. Alkalmazása után szinte azonnal nyugtatja és enyhíti a bôrt. Elôsegíti a bôr természetes védekezôképességének erôsítését, ezáltal a bôr ellenállóbb és erôsebb lesz. ALKALMAZÁSA: Használhatja masszázs nélkül, az ampulla használatát követôen, de az arcmaszk elôtt. Kiválóan használható befejezô krémként. OTTHONI BÔRÁPOLÁS: Használja a TÁPLÁLÓ KRÉMET éjszakára. A hiperérzékeny és száraz bôrtípusok kezelésére is alkalmas, melyek extra védelmet igényelnek. Vigyen fel egy keveset a letisztított arcra, majd simítsa el egyenletesen.

15 SENSITY MASZK ÉRZÉKENY BÔRRE SENSITIVE MASK TERMÉKSZÁM: (kabin) KISZERELÉS: 200 g pumpás tégely (szalon) BÔRTÍPUS: érzékeny bôrre AKTÍV HATÓANYAGOK: Édesgyökér kivonat: nyugtató, a bôrfeszesség növelô hatóanyag Azulén: nyugtató, gyógyító, és bôrtisztító hatóanyag Cinkoxid enyhén pórus összehúzó, fertôtlenítô hatású, amely felszívja a szennyezôdéseket. HATÁS: A termékben lévô ásványi szemcsék magukba szívják a bôr mikroszkópikus pórusaiban felgyülemlett szennyezôdéseket, ezáltal alaposan megtisztítva a bôrt. Az Azulén és az ÉDESGYÖKÉR KIVONAT is tisztító hatással van az irritált, érzékeny bôrre. Rendkívül hatásos befejezô arcmaszkként, használatától a bôr visszanyeri természetes tónusát, kellemesen frissítô, nyugtató hatású. A kímélô, szennyezôdés-felszívó tulajdonságú maszk három különbözô módon alkalmazható: (a) Tisztítómaszkként minden olyan bôrtípusra, melyeken a szennyezôdések problémát okoznak. (b) Nyugtatómaszkként bôrtisztítás, ill. arckezelések után, mikor egy nyugtatómaszk hatása szükséges, hogy a kezelés teljes legyen. Alkalmas minden érzékeny típusú bôrre. (c) Befejezô maszkként kezelés után, a bôrtápláló hatóanyagok mélyebbre hatolásának érdekében. ALKALMAZÁSA: 1 BEFEJEZÔ MASZKKÉNT. Alkalmazza tisztítás és hidratálás után a hidratáló krém, és/vagy az ampulla/szérum felszívódásának elôsegítéséhez. Egyenletesen terítse el a terméket a bôrön, és hagyja percig száradni, ezt követôen öblítse le bô vízzel, majd tonizáljon. Szemre és szájra nem ártalmas. 2 NYUGTATÓ MASZKKÉNT Használja gôzölés és bôrtisztítás után a kivörösödött, ill. érzékeny bôr nyugtatásához. Közvetlenül az arctisztítás után egyenletesen terítse el a bôrön, majd hagyja 5-10 percig hatni. Öblítse le bô vízzel, majd ezt követôen tonizáljon. 3 FELPUHÍTÓ MASZKKÉNT.

16 SENSITY NYUGTATÓ AMPULLA ÉRZÉKENY BÔRRE SENSITIVE COMPLEX AMPULLA TERMÉKSZÁM: (kabin) KISZERELÉS: 10X3ml üveg ampulla BÔRTÍPUS: Érzékeny bôrre, AKTÍV HATÓANYAGOK: Édesgyökér kivonat-gyulladáscsökkentô, nyugtató, a bôrfeszes ség növelô hatóanyag Azulén-antiirritáns, nyugtató, antiszeptikus HATÁS: A NYUGTATÓ AMPULLA folyékony oldat, mely speciális összetevôinek köszönhetôen alkalmas az érzékeny irritált bôr kezelésére. Nyugtató, gyulladás csökkentô hatású készítmény, mely használható minden érzékeny bôrtípus kezelésére. Javasolt galvánáramú kezeléshez, kivétel érzékeny és irritált bôrön, mivel az elektromos áram irritálhatja az érzékeny bôrt, ill. a gyulladásos, érzékeny szöveteket. ALKALMAZÁSA: (1) Masszírozza ujjhegyeivel, körkörös mozdulatokkal a bôrbe, míg a készítmény felszívódik. Ügyeljen, hogy ne dörzsölje erôsen az érzékeny, irritált bôrt, mivel az ampulla hatóanyagai önmagukban elegendôek a nyugtatásához. (2) Ionizációs módszerrel: Alkalmazza galvánáram kezeléshez, negatív pólussal. Ellenôrizze, hogy az áramerôsség a bôrtípusnak megfelelô legyen. (3) Ultrahang Kiválóan használható a bôr nyugtatására, enyhítésére.

17 HIDRADERM HIDRATÁLÓ LEMOSÓ TEJ HIDRACTIVE MILK TERMÉKSZÁM: (lakossági) (kabin) KISZERELÉS: 200 ml üveg (lakossági) 500ml pumpás üveg (kabin) ALKALMAZÁSI TERÜLET: Minden bôrtípusra JELLEMZÔK: Ásványi olajoktól mentes tisztítótej, amely alaposan tisztítja a bôr felületét és megóvja a külsô káros hatásoktól. LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK: bôrpuhító és tápláló hatású búzacsíraolaj, E vitamin, karotinoidok. VÁRHATÓ EREDMÉNY: A víztartalmat szabályozó hatóanyagoknak köszönhetôen fenntartja a bôr természetes védôfunkcióját és védi a környezet káros hatásaitól. ALKALMAZÁS: A HIDRADERM arckezelés elsô lépéseként tisztítsuk meg az arcot és a nyakat Hirdtáló Lemosó tejjel. Használata után mindig Tonizáljon. OTTHONI BÔRÁPOLÁS: Tisztítótejként használjuk reggel és este.

18 HIDRADERM HIDRATÁLÓ TONIK HIDRACTIVE TONIC TERMÉKSZÁM: (lakossági) (kabin) KISZERELÉS: 200 ml üveg (lakossági) 500ml pumpás üveg (kabin) ALKALMAZÁSI TERÜLET: Minden bôrtípusra JELLEMZÔK: Alkoholmentes Tonik, használatával a bôr ph értéke normalizálódik. LEGFONTOSABB HATÓANYAGA: Rózsavíz: Frissít és tonizál VÁRHATÓ EREDMÉNY: Lehetôvé teszi a száraz bôr természetes frissítését. Elôkészíti a bôrt a következô kezelésekre, eltünteti a fáradtság nyomait. KABIN KEZELÉS: A Hidraderm kezelés során a Hidratáló Lemosó Tejjel történt arctiszítás után alkalmazzuk. OTTHONI BÔRÁPOLÁS: A Hidratáló Lemosó Tej használata után a tisztítás befejezéséhez öntsünk egy kevés Hidratáló Tonikot egy vattakorongra és lágyan töröljük át vele az arcot.

19 HIDRADERM HIDRATÁLÓ EMULZIÓ 2 HIDRACTIVE CREAM FORCE 2 TERMÉKSZÁM: (lakossági) (kabin) KISZERELÉS: 50 g tégely (lakossági) 200 g pumpás tégely (kabin) BÔRTÍPUSOK: Minden bôrtípusra. AKTÍV HATÓANYAGOK: GAG Liposzóma Segít megôrizni a bôr természetes vízmeg tartó képességét. NMF (Nedvesség Megkötô Faktor)-Hidratál és nedvesség megkötô hatással bír Búzacsíra Olaj HATÁS: Egy könnyû, hidratáló védôkrém. Természetes hidratáló és védô tulajdonságú összetevôi alkalmassá teszik a száraz bôr kezelésére. A védô és mélyrehatoló hidratáló hatásai védik a bôrt a káros környezeti hatásokkal szemben. Bôrének selymesen puha külsôt kölcsönöz és helyreállítja annak hidrolipid védôrétegét. ALKALMAZÁS: Ultrahangos kezelésekhez egy könnyed hidratáló masszázs keretében. Masszázs olajokkal is keverhetô. Alkalmazható könnyû befejezô krémként az arckezelés végén, illetve smink alá. OTTHONI BÔRÁPOLÁS: Alkalmazza minden napos hidratáló védôkrémként. Vigyen fel egy kevés HYDRACTIVE FORCE 2 ARCKRÉMET az elôzôleg alaposan megmosott arcra és nyakra. Masszírozza a bôrbe könnyed, körkörös mozdulatokkal.

20 HIDRADERM HIDRATÁLÓ EMULZIÓ 3 HIDRACTIVE CREAM FORCE 3 TERMÉKSZÁM: (lakossági) (kabin) KISZERELÉS: 50 g tégely (lakossági) 200 g pumpás tégely (kabin) BÔRTÍPUSOK: Vízhiányos, száraz bôrre, nappali használatra AKTÍV HATÓANYAGOK: NMF (Nedvesség Megkötô Faktor)-Hidratál és nedvesség megkötô hatással bír. GAG Liposzóma Hidratál és vissza-állítja a bôr hidrolipid védôrétegét Makadémia mogyoró olaj Hidratál és véd, antioxidáns hatású, öregedést késleltetô, amely megsemmisíti a szabadgyököket, melyek gyorsítják az öregedési folyamatot. Búzacsíra olaj: Bôrlágyító hatású HATÁS: A HYDRACTIVE FORCE 3 ARCKRÉM egy dús, krémes hidratáló és védôkrém. Természetes összetevôi egész napos védelmet nyújtanak a száraz bôr számára. Enyhíti a kiszáradást és segíti az érzékeny, száraz bôr védelmét. Jótékony hatású természetes olajok elôsegítik a sejtek megújulását és a bôr hidratálását. ALKALMAZÁS: Ultrahangos kezelésekhez egy könnyed masszázs keretében fôleg búzacsíra olajjal (E vitaminnal) keverve, valamint befejezô krémként. Kiválóan alkalmazható smink alá. OTTHONI BÔRÁPOLÁS: Vigyen fel egy kevés Hidratáló Emulzió 3 ARCKRÉMET az elôzôleg alaposan megtisztított arcra és nyakra. Masszírozza a bôrbe könnyed, körkörös mozdulatokkal.

21 HIDRADERM KOLLAGÉNES HIDRATÁLÓ KRÉM HIDRACTIVE COLAGENIUM TERMÉKSZÁM: (lakossági) (kabin) KISZERELÉS: 50 g tégely (lakossági) 200 g pumpás tégely (kabin) BÔRTÍPUSOK: Száraz, zsírhiányos bôrre. AKTÍV HATÓANYAGOK: Kollagén hidratál, növeli a bôr vízmegtartó képességét, tonizál, kisimítja a kisebb ráncokat, visszaállítja a sejtaktivitást. Protectan Védi a sejteket, antioxidáns hatású, öregedés késleltetô, megsemmisíti a szabadgyököket, melyek gyorsítják az öregedési folyamatot. HATÁS: A HYDRACTIVE COLAGENIUM ARCKRÉM egy dús, tápláló éjszakai és nappali arckrém, mely regenerálja és új életre kelti a bôrt. A bôr az öregedés során veszít a kollagén elôállító készségébôl, mely felelôs a bôr fiatal, egészséges mûködéséért. A kollagén tónizáló, bôrfeszesség növelô és regeneráló hatású. Javítja a bôr szerkezetét és megakadályozza a nedvességvesztést. ALKALMAZÁS: Kifejezetten javasolt ápoló masszázs keretében alkalmazni. (Ultrahang 2.fázis) Alkalmazható tápláló befejezô krémként. Kiváló ampullás kezelés után, arcmaszk alkalmazása elôtt. OTTHONI BÔRÁPOLÁS: Vigyen fel egy kevés mennyiséget elôzôleg arcra és nyakra. Masszírozza a bôrbe könnyedén, hogy serkentse a vérkeringést és elôsegítse a krém felszívódását. Éjszakára ajánljuk. MEGJEGYZÉS: Az aktív hatóanyagok és természetes olaj alapú termék dús állagának köszönhetôen alkalmas meghatározott bôrterületek egyéni kezelésére.

22 HIDRADERM REVITALIZÁLÓ MASZK HIDRACTIVE REVITALIZING MASK TERMÉKSZÁM: (kabin) KISZERELÉS: 200 g pumpás tégely (kabin) BÔRTÍPUSOK: Száraz, zsírhiányos bôrre. Érett igényes bôrre AKTÍV HATÓANYAGOK: Kollagén Hidratál, növeli a bôr vízmegtartó képességét, tónizál, kisimítja a kisebb ráncokat, visszaállítja a sejt aktivitást. Allantoin kivonat Gyulladáscsökkentô, nyugtató, visszaállítja a sejtaktivitást. Cink Oxid Enyhén bôrösszehúzó hatású, magába szívja a szennyezôdéseket, antibakteriális, serkenti a vérkeringést. Kaolin Mattosít, nyugtat. HATÁS: A HYDRACTIVE REVITALIZÁLÓ ARCMASZK egy nyugtató, tisztító regeneráló arcmaszk, mely alkalmas minden száraz, vízhiányos bôr kezelésére, növeli ezen bôrtípusok vízmegtartó képességét és felfrissíti a bôr felületét. Az Allantoin kivonat nyugtatja az érzékeny bôrt, a Természetesen Oldódó Kollagén pedig felüdíti az élettelen, fakó bôrt. Ez a maszk segíti a bôr folyadék felvevését, illetve tárolását, miközben visszaállítja a sejt aktivitást. A Cink Oxid enyhe bôrösszehúzó hatása serkenti a vérkeringést, amely eljuttatja a tápanyagokat az élettelen bôr megfelelô részeire. Nyugtat és hidratál. ALKALMAZÁS: Alkalmazza gôzölés után, az arctisztítást követôen a bôr nyugtatására, illetve befejezô maszkként az arckezelés végén. (1)BEFEJEZÔ MASZKKÉNT: Alkalmazza az arctisztítás, tonizálás, hidratálás és/vagy ampulla kezelés után, hogy elôsegítse a tápláló termékek mélyebbre hatolását. Egy maszkecset segítségével vigye fel a terméket egyenletesen a bôrre, majd hagyja hatni percig. A szemre és ajkakra nem ártalmas. Eltávolítása felmelegített, nedves gézzel, ill. tisztító szivacsokkal történjen. Öblítse le alaposan. Majd fejezze be a kezelést arctonikkal. (2)NYUGTATÓ MASZKKÉNT: A gôzölést és arctisztítást követôen alkalmazva nyugtatja és tónizálja a bôrt. Rögtön az arctisztítást követôen vigye fel egyenletesen a bôrre, majd hagyja hatni 5-10 percig. Eltávolítása felmelegített, nedves gézzel, ill. tisztító szivacsokkal történjen. Öblítse le alaposan és kövesse az arckezelés.

23 HIDRADERM HIDROAKTÍV KOMPLEX AMPULLA HIDRACTIVE COLAGEN COMPLEX TERMÉKSZÁM: (kabin) KISZERELÉS: 10X3ml üveg ampulla BÔRTÍPUSOK: Minden bôrtípusra. AKTÍV HATÓANYAGOK: Kollagén Hidratál, növeli a bôr vízmegtartó képességét, gyógyítja, tonizálja, kisimítja a kisebb ráncokat, visszaállítja a sejt aktivitást. HATÁS: A Selvert HYDRACTIVE KOLLAGÉN COMPLEX AMPULLA egy olyan koncentrátum, amely tartalmaz Kollagént, fehérjét, mely természetes alakjában megôrzi a bôr rugalmasságát és hidratáltságát. Gyorsan felszívódik, azonnali védelmet nyújt. ALKALMAZÁS: (1) MASSZÁZSHOZ: Alkalmazzon egy ampullát az arcon és nyakon, majd ujjhegyeivel gyengéden masszírozza a bôrbe körkörös mozdulatokkal, míg a készítmény fel nem szívódik. (2)IONIZÁCIÓS MÓDSZER: Alkalmas Ionizációs Eljáráshoz, negatív pólussal. A mikrogalvanikus áram javasolt használati ideje 15 perc. Az áramerôsség a bôr érzékeny-ségétôl függ, de legalább 0.05 ma legyen. Ezek után egészítse ki a kezelést a megfelelô arc-krém alkalmazásával, majd Selvert HYDRACTIVE VITALIZÁLÓ ARCMASZKKAL fejezze be a kezelést. Kifejezetten javasolt ápoló masszázs keretében alkalmazni. Alkalmazható dús, tápláló befejezô krémként. Kiváló ampullás kezelés után, arcmaszk alkalmazása elôtt. MEGJEGYZÉS: Kiválóan alkalmas intenzív bôrfeszesség növelô kezelésként a dekoltázs, nyak és a test egyéb területeire, melyek feszességükbôl vesztettek. Az aktív hatóanyagok és természetes olaj alapú termék dús állagának köszönhetôen alkalmas meghatározott bôrterületek egyéni kezelésére.

24 VITALITY SEJTENERGIZÁLÓ TEJ ENERGY MILK TERMÉKSZÁM: (lakossági) (szalon) KISZERELÉS: 200 ml üveg (lakossági) 500ml pumpás üveg (kabin) ALKALMAZÁSI TERÜLET: Tisztító tej a smink és a szennyezôdések eltávolítására. JELLEMZÔK: Ásványi olajoktól mentes, lágy állagú tej alapos tisztítást biztosít. LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK: B vitamin: megakadályozza a bôr külsô rétegeinek hámlását méhpempô (B2,B5, B6, E és H vitamin) Hatékonyan védik a bôrt a kiszáradás ellen, elôsegítik a szaruréteg hidratációját, késleltetik a vízben oldodó anyagok távozását a bôrbôl, de a bôrlégzést nem akadályozzák. Hidratáló hatásának köszönhetôen eltünteti az apróbb ráncokat, rugalmassá teszi a bôrt. VÁRHATÓ EREDMÉNY: Használata elôsegíti a bôr puhaságát, frissességét, simaságát. OTTHONI BÔRÁPOLÁS: Bôrápolás elôtti tisztításra, smink eltávolítására. ALKALMAZÁS: Arckezelés elôtt használandó.

25 VITALITY SEJTENERGIZÁLÓ TONIK ENERGY TONIC TERMÉKSZÁM: / KISZERELÉS: 200 ml üveg (lakossági) 500ml pumpás üveg (kabin) ALKALMAZÁSI TERÜLET: Tisztító Tonik, amely nem tartalmaz alkoholt, a Sejtenergizáló Tej kiegészítôje. JELLEMZÔK: Alkoholmentes tonik. LEGFONTOSABB HATÓANYAGA: B vitamin VÁRHATÓ EREDMÉNY: Az élettelen, fáradt bôrnek visszaadja a rugalmasságát és energiáját. OTTHONI BÔRÁPOLÁS: Sejtenergizáló Tej (Energy Milk) használata után, kiegészítôként. ALKALMAZÁS: Arckezelés elôtti alapos tisztításra, smink eltávolítására.

26 VITALITY SEJTENERGIZÁLÓ, HIDRATÁLÓ KRÉM ENERGY HYDRO-RICH CREAM TERMÉKSZÁM: / KISZERELÉS: 50 ml üveg (lakossági) 500 ml pumpás üveg (kabin) ALKALMAZÁSI TERÜLET: Érett, vízhiányos bôrre ajánlott 24 órás hidratáló krém. LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK: Méhpempô B vitamin C vitamin: természetes antioxidáns Ceramidok UVA ÉS UVB Szûrôk JELLEMZÔK: Ceramid tartalmának köszönhetôen védi a bôrt a korai öregedéstôl, magas vitamintartalma segít kisimítani a ráncokat. VÁRHATÓ EREDMÉNY: Táplálja, hidratálja, vitalizálja és védi a bôrt KABIN KEZELÉS: Alkalmas masszírozásra, valamint a Sejtenergizáló Maszk (Energy Mask) alá kíválóan felvihetô. OTTHONI BÔRÁPOLÁS: Reggel és este arctisztítás után, kapszulával együtt éjszakára kúraszerûen.

27 EQUILIBRANT ENERGIZÁLÓ KAPSZULÁK ENERGY TIME SYSTEM CONTROL TERMÉKSZÁM: KISZERELÉS: 40 db kapszula ALKALMAZÁSI TERÜLET: Érett, igényes vagy a környezeti hatások által erôssen igénybevett bôrnek. JELLEMZÔK: Koncentrált hatóanyagtartalmú, intenzív bôrápoló rendszer ceramid kapszulákba zárt anyagokkal és esszenciális zsirokkal. LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK: A vitamin E vitamin F vitamin Ceramidok Jojoba olja VÁRHATÓ EREDMÉNY: A bôr visszanyeri elvesztett energiáit, fokozódik lágysága, hidratáltsága. OTTHONI BÔRÁPOLÁS: Kúraszerûen, havonta 10 napig gondosan letisztított és elôkészített arcbôrre. ALKALMAZÁS: Sejtenergizáló Maszk (Energy Mask) alá kenve megnöveli hatását. FONTOS! A tégelyben található páramentesítô papírtasakokat NE távolítsa el!

28 VITALITY SEJTENERGIZÁLÓ MASZK ENERGY MASK TERMÉKSZÁM: KISZERELÉS: 200 ml pumpás tégely ALKALMAZÁSA: A kezelés végén, utolsó pakolásként. JELLEMZÔK: Azonnali eredmény érhetô el bôrfeszessítô tulajdonsá gainka köszönhetôen. LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK: Ceramidok B vitamin E vitamin VÁRHATÓ EREDMÉNY: Megerôsíti, összehúzza a bôrt. ALKALMAZÁS: Ultrahang 2. fázisaként alkalmazható, segít minden elôtte alkalmazott kozmetikum optimális felszívódásához.

29 VITALITY SEJTENERGIZÁLÓ KOMPLEX ENERGY ANTI-FREE RADICAL COMPLEX TERMÉKSZÁM: KISZERELÉS: 10x3ml ampulla ALAKALMAZÁSI TERÜLET: A fáradt bôr azonnali frissítésére, vitalizálására. JELLEMZÔK: Gyorsan felszívódó, koncentált hatóanyagtartalmú készítmény. LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK: B vitamin Ceramidok VÁRHATÓ EREDMÉNY: Azonnali felszívódás és védelem, új életerô a bôrnek. ALKALMAZÁS: Sejtenergizáló maszk (Energy Mask) elôtt ajánlott használni a fokozott hatás érdekében. (Ultrahang)

30 VITAL FACTOR REGENERÁLÓ KRÉM DEEP REGENERATING CREAM TERMÉKSZÁM: (lakossági) (kabin) KISZERELÉS: 50 ml üveg (lakossági) 500 ml pumpás tégely (kabin) ALKALMAZÁSI TERÜLET: Érett, igényes bôrre Fokozott védelemre szoruló bôrtípusra ajánlott. JELLEMZÔK: Gyorsan felszívódó, kellemes állagú krém, amely segíti a bôr megfelelô belsô szabályozását. AKTÍV HATÓANYAGOK: Cytokine polipeptid jellegû molekulák, aminósavak összessége. A bôrt alkotó sejtek mûkôdését szabályozzák. HATÁS: Gyors felszívódása után a bôrön vékony, filmszerû réteg képzôdik, majd selymes, lágy tapintásúvá válik. KABIN KEZELÉS: A kezelés végén alkalmazzuk, kényeztetésként. (Ultrahang) OTTHONI BÔRÁPOLÁS: Szükség szerint reggel és este arctisztítás után.

31 VITAL FACTOR REGENERÁLÓ SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ DEEP RESTRUCTURING EYE CREAM TERMÉKSZÁM: (lakossági) KISZERELÉS: 15 ml pumpás tégely ALAKLMAZÁSI TERÜLET: A szem környékének érzékeny szerkezetû, bôrfelületére. JELLEMZÔK: Gyorsan felszívódó, Cytokine-ban gazdag balzsam, védi a szem környékét a stressztôl és a külsô ártalmaktól. AKTÍV HATÓANYAGOK: Tejfehérje, Bisabolol, Búzacsíra olaj HATÁS: Javítja a bôr regeneráló képességét, enyhiti a szarkalábakat és az apróbb ráncokat a szem körül. OTTHONI BÔRÁPOLÁS: Minden reggel és este, a szem környékét finoman masszírozva aktiváljuk a mikrokeringést.

32 VITAL FACTOR CYTOKINES KOMPLEX CYTOKINES COMPLEX TERMÉKSZÁM: (kabin) KISZERELÉS: 10x3ml üveg ampulla ALKALMAZÁSI TERÜLET: Érett, igényes bôrre. JELLEMZÔK: Azonnal felszívódó, híg, tejszerû koncentrátum. AKTÍV HATÓANYAGOK: Cytokines a sejtek mûködését szabályozó fehérje. HATÁS: A sejttevékenység romlásának folyamata szemmel láthatóan lelassul, hatása azonnal észlelhetô. KABIN KEZELÉS: Masszírozás elôtt, vagy a kezelés befejezéseként. (Ultrahang)

33 ATMOSPHERE TISZTA OXIGÉN KRÉM PURE OXYGEN TERMÉKSZÁM: (lakossági) / (kabin) KISZERELÉS: 50 ml / 200 ml ALKALMAZÁSI TERÜLET: Minden bôrtípus számára ideális. JELLEMZÔK: Természetes antioxidánsokat tartalmazó szérum. AKTÍV HATÓANYAGOK: Kapszulába zárt természetes oxigén, amely revitalizálja a bôrt. Regeneráló tejprotein HATÁS: Segít a természetes regenerálás folyamatában, védelmet nyújt az ibolyán túli UVA és UVB infravörös sugárzás ellen, 24 órás táplálást biztosít. KABIN KEZELÉS: Oxigén kezeléshez ajánljuk letisztított arcbôrre. (Ultrahang) OTTHONI BÔRÁPOLÁS: Naponta egyszer alkalmazzuk lehetôleg este, arctisztítás után.

34 ATMOSPHERE OXIGÉN VÉDÔKRÉM ABSOLUTE DEFENCE TERMÉKSZÁM: (lakossági) KISZERELÉS: 50 ml légmentes, pumpás adagoló ALKALMAZÁSA: Fakó, környezeti hatásoktól károsodott bôrre. JELLEMZÔK: Anti-oxidáns emulzió tea-kivonattal, nem tartalmaz a pórusokat eltömô ásványi olajokat. AKTÍV HATÓANYAGOK: Tea-kivonat természetes antioxidáns, amely nyugtatja a bôrt. Szôlômag olaj A, C és E vitaminok UVA, UVB szûrôk (SPF12). HATÁS: Javítja a sejtek oxigén ellátását és regenerálja a bôrt. A bôr puha és hidratált lesz egész nap folyamán. OTTHONI BÔRÁPOLÁS: Ezt a frissítô krémet használjuk minden reggel, arctisztítás után.

35 BODY LINE ARC- ÉS TESTMASSZÁZS KRÉM CREME DE MASSAGE TERMÉKSZÁM: KISZERELÉS: 1000ml A masszázs elônyei Kezdetben a masszázst csak mint egy egyszerû terápiát alkalmazták fájdalom ellen, de a tudományos fejlôdés hamarosan felfedezte a bôrre gyakorolt jótékony hatását is. A masszázs kézi dörzsölés különbözô erôsséggel, a fizikai hatásai és a dinamikus elônyei különbözô szinteken jelennek meg: az izmokon át: visszakapják rugalmasságukat és a feszültség, megerôltetés jelei eltûnnek az idegrendszeren keresztül. A masszázs biztosítja a felüdülést miközben nyugtató hatást fejt ki a vérkeringésen keresztül, a masszázs aktiválja a keringést és növeli az oxigénszállítást a szövetekhez. A bôrön keresztül: segít eltávolítani az elhalt hámsejteket. A Selvert Masszázs krém Kellemes állagú és kiváló minôségû krém, különbözô lágyító lipidekkel, amelyek hosszan tartó nyugalmat és védelmet nyújtanak a bôrnek. A Masszázs Krém gondosan kialakított formulájának köszönhetôen használata során lehetséges, hogy vízben oldódó hatóanyagokat (Selvert complex ampullákat) és zsírban oldódó hatóanyagokat hozzáadjanak, amellyel gazdagíthatjuk a krémet, és képesek leszünk a hatóanyagokat mélyebbre bejuttatni. A Masszázs Krémmel a kéz könnyen csúszik a bôrön, így lehetôvé tesz mindenféle kezelés kibôvítését, amikor ez szükséges: frissítés, relaxálás, anti cellulit kezelés, nyirok masszázs. A Masszázs Krém aktív hatóanyaga a szôlômag olaj. A szôlômag olaj egy sárgás-zöldes, szagtalan olaj, amelyet a szôlô szemek hidegsajtolásával állítanak elô, majd finomítják. Az olajat legfôképpen magas linol sav tartalma jellemzi (több mint 70 %). Annak ellenére hogy a bor évezredek óta ismert, a szôlô magjából kisajtolt olaj, mint kereskedelemi termék csak mintegy 100 éve létezik, valószínûleg azért, mert a finomítatlan szôlômag olaj kellemetlen illattal rendelkezett és a finomítási technológia sem túl régi. A világon termelt szôlômag olaj legnagyobb részét Franciaországban és Olaszországban gyártják, és a legtöbbet finomított étolajként használják fel. A szôlômag olaj könnyen és gyorsan felszívódik a bôrbe. Rendkívül magas a linol-sav tartalma, amely egy esszenciális zsírsav. Ezt a zsírsavat a bôr könnyen felveszi, és így mérsékli a hámréteg vízvesztését, ezáltal visszaadja a bôr rugalmasságát.

36 BODY LINE A Selvert Laboratórium, megalkotott egy exkluzív termékcsaládot, melynek erdeménye a mindenre kiterjedô kutatómunka, az új aktív hatóanyagok fejlesztése amelyek középpontjában a nôi vonalak problémáinak a lehetô leghatékonyabb kezelése áll. A B.I.P. három alapvetô problémára keres megoldást: cellulit, elhízás, rossz vérkeringés valamint ezek összetett variációi, melyek kombinált kezeléseire a szalonban, valamint a kozmetikus javaslata alapján otthonra nyújtunk megoldást. Íme egy kiváló példa arra, hogyan lehet természetes összetételû termékekkel olyan kiváló kezeléseket alkalmazni amelyekkel megoldhatók az esztétikai problémák: - stimulálják és szabályozzák a sejtregenerációs folyamatokat, megakadályozzák a szabadgyökök kialakulását. - gátolja az elasztin rostok idô elötti ellazulását, normalizálja a sejt funkciókat. - feszesíti és hidratálja a bôrt. - segíti az elhízás és a cellulit csomók elnyomásának folyamatát. Ruscus -A csomók és apróbb duzzanatok által okozott vérkeringési problémák legjobb ellenszere. Javítja az oxigén ellátást és a sejtképzôdés folyamatát. Cantella Asiatica (Hydrocotyl) - Növényi eredetû regeneráló, amely bizonyítottan növeli a kollagén rostok termelésének hatékonyságát és hegesedés gyorsító tulajdonságú. Equisetum (Mezei zsurló) - Fertôtlenítô, vízhajtó összetevô, kiválóan hat a visszértágulatokra. Fucus - Stimulálja a vérkeringést, ajánlott hatóanyag a cellulit-kezelésekhez.

37 SPECIÁLIS TERMÉKEK ANTI-CELLULITIS CREAM - ANTI CELLULIT KRÉM TERMÉKSZÁM: / KISZERELÉS: 200ml/500ml ALKALMAZÁSI TERÜLET: Alakhibák, cellulit, fogyási csíkok kezelésére. JELLEMZÔK: Testformáló Krém, amely tartalmaz Fucust, stimuláló, tonizáló és méregteleníto anyagokat a cellulit és elhízás ellen. LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK: tengeri moszat, napraforgóolaj, jojoba, ruscus VÁRHATÓ EREDMÉNY: A bôr feszesebb lesz, a kötôszövet kisimul, megszünnek a cellulit okozta borproblémák. MICROCIRULATION GEL - TESTFESZESSÉG NÖVELÔ KRÉMZSELÉ TERMÉKSZÁM: / KISZERELÉS: 200ml/500ml ALKALMAZÁSI TERÜLET: A test egész felületére felvihetô, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk. JELLEMZÔK: Gyorsan felszívódó testápoló zselé, amely menthol tartalmának köszönhetôen frissíti a bôrt. LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK: ruscus, rózsavíz, ásványi olaj, kámfor VÁRHATÓ EREDMÉNY: A gyulladásgátló, összetevôk élénkítik a vérkeringést, szabályozzák a sejtregenerációs folyamatokat.

38 SPECIÁLIS TERMÉKEK ANTI-STRECH MARKS CREAM - TESTÁPOLÓ TERHESSÉGI CSÍKOKRA TERMÉKSZÁM: KISZERELÉS: 200 ml ALKALMAZÁSI TERÜLET: JELLEMZÔK: Feszessíti és hidartálja a bôrt, javítja a kötôszövetet. LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK: Cantella Asiatica, VÁRHATÓ EREDMÉNY: Ez a testápoló meggátolja az elasztin rostok idô elötti ellazulását, normalizálja a sejt funkciókat feszesíti és hidratálja a bôrt.

39 SPECIÁLIS TERMÉKEK RETINOL RÁNCTALANÍTÓ TERMÉKSZÁM: (szalon) JELLEMZÔK : A tiszta A vitamin lelassítja és csökkenti a bôr öregedésének minden látható jelét. 1., REGENERÁCIÓ: irányítja a növekedést és aktiválja a bôrsejteket 2., RUGALMASSÁG: megemeli a bôr kollagéntermelésének a szintjét 3., VÉDELEM: késlelteti a kötôszövet sorvadását, ezáltal lelassítja a degeneratív folyamatokat, ami az öregedés illetve az UV sugárzás eredménye. 4., HIDRATÁLÁS: fenntartja a bôr optimális víztartalmát. AKTÍV HATÓANYAGOK: ASCIII: Ez a hatásos, aktív összetevô liposzómákat tartalmaz, stimulálja a III-as kollagén termelését. Az eredmény erôsebb, vastagabb bôrfelület és jobb szövetrugalmasság. E VITAMIN: pajzs, amely megvédi a sejteket, anti-oxidánsként mûködik. Megvédi a bôrt a nap káros hatásaitól, meggátolja a szabad gyökök termelését és ezért lelassítja az idô elôtti öregedést. ALKALMAZÁS: a két komponensû A és B jelû tasakokkal ellátott ránctalanítót, egymás után masszírozzuk be.

40 SPECIÁLIS TERMÉKEK BÔRMEGÚJÍTÓ REAKTIVIZÁLÓ SZÉRUM REACTIVATING VITASPHERES C SERUM TERMÉKSZÁM: (lakossági) KISZERELÉS: 50 ml légmentes adagoló BÔRTÍPUSOK: Fiatal bôrre Hosszas napsugárzásnak kitett bôr AKTÍV HATÓANYAGOK: Talaszférák Tengeri kollagén golyók, áthatolást elôsegítô hordozók. Ascorbyl Phosphate Stabilizált C-vitamin, tengeri kollagén golyókba ágyazva. Regeneráló, védô és festék eltávolító. A vitaminok szerves vegyületek, melyek elengedhetetlenek az anyagcsere helyes mûködéséhez. A külsôleg alkalmazott C-vitamin is hasonlóan hatékony, de egészen napjainkig a kozmetikai termékek elôállításánál felléptek nehézségek mivel csak tiszta vízben maradtak szerkezetileg stabilak (a bôr által nehezen felszívható). Levegôvel, fénnyel érintkezve, illetve hômérséklet változás esetén oxidálódik, ezáltal veszítve hatékonyságából. Alkalmazásával és a Talasphere-ek segítségével a C-vitamin stabilizálható. A Talaszférák magukban hordozzák a C-vitamint, mikor a bôrben lévô enzimekkel érintkezésbe lépnek fokozatosan adagolják a bôrnek a C-vitamint. A Talaszférák a bôrhöz hasonló felépítésûek, azzal biológiailag összeegyeztethetôek, ezért a C-vitamint a bôrszövet legmélyebb rétegeibe is képesek elszállítani. A Vitaspheres-C a következô tulajdonságokkal bír: Regeneráló A kollagén elôállítását biztosítja Szabadgyök-ellenes, ezért kiváló anti-oxidáns, védô tulajdonságokkal bír A tyrosinase enzim mûködését gátolja. ALKALMAZÁS: A VITASPHERES-C ajánlott regeneráló és pigment-eltávolító kezelésekhez. Vigyen fel kis mennyiséget az arcra és a nyakra könnyed masszírozó mozdulatokkal, arcmaszk használatát megelôzôen. A bôrbe gyorsan felszívódik. OTTHONI HASZNÁLATA: A bôr alapos megtisztítása után alkalmazzon kis mennyiséget az arcon és a nyakon, majd ujjhegyeivel, könnyed masszírozással segítse a termék felszívódását. A bôrbe gyorsan felszívódik. Nappali használathoz kövesse egy védô-, vagy hidratáló krémmel. Éjszakai alkalmazás esetén a hidratáló-, ill. tápláló krém használata ajánlott.

41 SPECIÁLIS TERMÉKEK DEPIGMENTÁCIÓS KRÉM WHITENING KRÉM TERMÉKSZÁM: / KISZERELÉS: 50 ml üveg (lakossági) 500 ml pumpás tégely (kabin) ALKALMAZÁSI TERÜLET: Pigmentfoltokra JELLEMZôK.: Lágy, tejszerû fehérítô krém pigmentfoltos bôrtípusra. AKTÍV HATÓANYAGOK: "Morus Alba" (fehéreperfa) kivonat - egy természetes kivonata a száraz eperfa kéregnek amely tartalmaz phenylflavonoidokat és gyulladáscsökken tô hatású. Stabil C vitamin - melanin gátló összetevô. Elôsegíti a kollagén szin tézist és megerôsíti a bôr feszességét. Gyümölcssav koncentrátum - koncentrált botanikai gyümölcskivonatok: feketeá fonya, citrom, narancs és nádcukor. Lactokine fluid - tejbôl származó molekulák, amelyek szabályozzák a melanociták anyagcseréjét, csökkentik azok melanin képzôdését. UVA és UVB szûrôk VÁRHATÓ ERDEMÉNY: hatékonyan és fokozatosan csökkenthetjük az elszínezôdött bôrfoltokat, mert visszaadja a bôr természetes tónusát. ALKALMAZÁS: Tisztítás és tonizálás után masszázsként, vagy a kezelés befejezéseként alkalmazzuk a Depigmentációs krémet (nem szükséges fényvédô használata). OTTHONI BÔRÁPOLÁS: reggel és este arctisztítás után vigyük fel, tökéletesen felszívódik smink alá is használhatjuk.

42 SPECIÁLIS TERMÉKEK ABSOLUTE LIFT Q10 Arcbôr feszesség növelô kezelés Bôrfelületi tapaszokkal, 6 kezeléshez ABSOLUTE LIFT kezelés lépésrôl lépésre 1. fázis: Elôkészítô krém Alaposan tisztítsa meg az arc és nyak felületét a krémmel átitatott higiéniai kendôvel. Majd törölje szárazra. 2. fázis: Bôrfelületi tapaszok Szedje szét a tapaszokat, majd az illusztrációnak megfelelôen ragassza azokat az arcra, a homlokkal kezdve, majd a szemkörnyékére, stb. egészen a nyakig. Hagyja a tapaszokat a bôrön 30 percig. 3. fázis: Kiegyensúlyozó krém A kendô segítségével vonja be az arc és a nyak teljes területét, enyhe nyomó mozdulatokkal, a bôr ph értékének helyreállításának érdekében, mindaddig, míg a bôrbe a termék felszívódik. 4. fázis: Regeneráló, gyógyító készítmény Öntse a készítményt egy edénybe, és lassan vigye fel masszázs segítségével az arc következô területeire. 1. Kulccsont mögötti terület 2. Felsô állcsont és fül melletti terület 3. Homlok 4. Ajak környék 5. Arc és orr területe 6. A szem környéke és a homlok Majd befejezésül alkalmazzon az arc és nyak teljes területére kiterjedô masszázst. A masszázs 10 percig tartson. Tegyen félre egy kis mennyiséget a készítménybôl, melyet az 5. fázishoz kever majd. 5. fázis: Hatékony bôrpetyhüdtség csökkentô készítmény A tasak tartalmának nagy részét kenje az arcra, majd 5 percig dolgozza a bôrbe. Ezt követôen használja a 4. fázisból megmaradt regeneráló készítményt önmagában, vagy a maradék krémmel elkeverve. Alkalmazási sûrûség: Heti egy alkalommal.

43 SPECIÁLIS TERMÉKEK PROFESSZIONÁLIS KEZELÉSHEZ ARCBÔR FESZESSÉG NÖVELÔ BÔRFELÜLETI TAPASZOK 1 csomag 6 kezelésre elegendô tapasszal - A bôrfeszességet növelô hatóanyagok egyenletesen elterülnek a tapasz tapadófelületén. - A vízálló rétegnek köszönhetôen a bôrbe az aktív hatóanyagok 100%-a felszívódik. - Az aktív hatóanyagok bôrbejuttatása egy hártyán keresztül történik, mely cseppenként adagolja azokat. - Használható minden lehetséges problémás területen: Homlok, Szemkörnyék, Arc, Ajkak, Ajakkörnyék, állcsúcs, nyak. - A kezelés megközelítôleges idôtartama: perc Szöveterôsítô és restrukturáló aktív hatóanyagok: GLYCOLIC ACID Eltávolítja az elöregedett szaruhártyát, ezáltal a bôr simább, egyenletesebb lesz. Elôsegíti a növényi kollagén fehérje felszívódását. NÖVÉNYI KOLLAGÉN FEHÉRJE Elôsegíti a kollagén rostok regenerálódását. Kisimítja a ráncokat, vonalakat. Visszadja a bôr természetes simaságát és fényét. 1 TASAKOS HIGIÉNIKUS KISZERELÉSEK 1. fázis Elôkészítô krém (6 db egy alkalomra elegendô tasak). Tisztítófolyadékkal átitatott higiéniai kendô, mely elôkészíti a bôrt a bôrfelületi tapaszok megfelelô tapadására. - Édesgyökér kivonat - Mélyrehatoló tisztítító hatóanyagok (bázisok) 2. fázis: A tapaszok rögzítése 3. fázis: Nyugtató és ph érték neutralizáló hatóanyagokkal átitatott higiéniai kendô, eltávolítja az esetleges ragasztómaradványokat. - Édesgyökér kivonat - Kamilla kivonat - Rózsavíz 4. fázis: Regeneráló készítmény (6 db egy alkalomra elegendô tasak). Antioxidáns és regeneráló krémes állagú készítmény, mely elôsegíti a kollagén rostok és az elasztin képzôdését, a sejtek gyorsabb megújulását. - Tejfehérjék - Édesgyökér kivonat - Hydroxyprolisilane 5. fázis: Hatékony bôremelô készítmény (6 db egy alkalomra elegendô tasak)

44 SPECIÁLIS TERMÉKEK PEELING KRÉM PEELING GOMMAGE TERMÉKSZÁM: (kabin) KISZERELÉS: 200 ml Pumpás tégely ALAKLMAZÁSI TERÜLET: Minden bôrtípusra alkalmazható az elhalt hámréteg eltávolítására. JELLEMZÔK: Lágy bôrradírkrém gyógynövénykivonatokkal, mandulamagôrleménnyel. AKTÍV HATÓANYAGOK: Mandulamagôrlemény peelingezô Gyógynövénykivonatok gyulladáscsökkentô, viszketéscsillapító HATÁS: Eltávolítja az elhalt szarusejteket, tisztítja és puhítja a bôrt. Megkönnyíti a különbözô hatóanyagok felszívódását. KABIN KEZELÉS: A Peeling Krémet felvitele után 3-5percig a bôrön hagyjuk, majd nedves tisztítószivaccsal vagy frimátorral eltávolítjuk.

45 ANTI STRESS ANTI-STRESSZ KEZELÉSEK: Az agessziók, másnéven a külsô behatások mint például a dohányzás, légszennyezettség amelyek a bôrt érik csökkentik a sejtben lévô ATP szintet, amely a sejtek energiaszintjéért felelôsek. Az ATP csökkenés következményeként a sejteket stresszhatások érik, amelyek vízveszteséget okoznak, ezáltal csökken a bôr feszessége, rugalmassága. A legutolsó kutatások szerint, eddig ismeretlen, a bôr egy természetes védekezô rendszerének felfedezéséhez vezettek. Ez a belsô védekezô mechanizmus biztosítja a sejtek életbenmaradását, amely egy ún. HSP-nek (Heat Shock Proteins) a felépítésén alapul. A streszfehérjék (másnéven dajkafehérjék) sejtjeink igen nagy mennyiségben jelen lévo, létfontosságú alkotóelemei. A stresszfehérjéket baktériumokban fedezték fel. Ha a sejtet környezeti stressz éri, a sejtben lévô fehérjék száma is ugrásszeruen megnô a sejtben. Ha a sejtben növekszik a hibás szerkezetû fehérjék száma, válaszként megnô a dajkafehérjék szintézise is, hogy segítsék visszaállítani a fehérjék eredeti szerkezetét. Ezek a stresszfehérjék számos olyan funkcióval bírnak, amelyekre mindig, a sejt nyugalmi állapotában is szükség van. Ezek közül az egyik legfontosabb a sejt belsô membránjain átjutó fehérjemolekulák transzportjának segítése. ATP-ét hidrolizálnak, eközben a lehetséges helyeken megkötik, majd minden lépésben elengedik a fehérjét. A HSP szerepének felfedezése a bôr szerkezetének és felépítésének szempontjából olyan elôrelépést jelent, amelynek hatására a SELVERT megalkotta az Anti-stress kezeléshez szükséges bôrápoló készítményeket. Az új generációs ránctalanító kúra serkenti azon fehérje muködését, amely semlegesíti a belsô, illetve külsô, azaz az éghajlati változások és a környezet káros hatásai által okozott bôröregedés hatásait, természetes módon ösztönzik a bôr regenerálódását. * ATP (adenozin-trifoszfát): az élô sejtek alapvetô energiaforrása, az élet tüzeloanyaga. Az ATPmolekula a táplálékból származó energia legfontosabb raktározója, ill. szolgáltatója az életfolyamatok számára. * HSP (heat-shock proteins): kulcsszerepet játszik a sejten belüli transzportfolyamatokban, a fehérjelebontásában és abban, hogy a sejt újreéledhessen a fehérjéit romboló környezeti stresszhatások után.

46 ANTI STRESS SELVERT GLYCO PEELING INTENSIVE TERMÉKSZÁM: KISZERELÉS: 10 x 3 ml ALKALMAZÁSI TERÜLET: Az arc, a nyak és igény szerint a dekoltázs felületére, fáradt, fakó, rugalmatlan bôrtípusra. JELLEMZÔK: Hatóanyagkoncentrátum, stabil ph 3,8 LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK: 25% AHA (tejsav, glikolsav), BHA (citromsav, szalicilsav) VÁRHATÓ EREDMÉNY: Irritációmentes hámlasztás, teljes sejtregenerálás KABIN KEZELÉS: Alkamazása a bôr tisztítása és tonizálása után, ecsettel visszük fel belülrôl kifelé haladva szimmetrikus mozdulatokkal 3-szor, majd hagyjuk hatni kb:3-5 percig bôrtípustól függõen. Vízes szivaccsal öblitsük le. OTTHONI BôRÁPOLÁS: Csak kabin kezelésekhez ajánljuk!

47 ANTI STRESS ANTI-STRESS SERUM TERMÉKSZÁM: KISZERELÉS: (10 x 6 ml ampulla) ALKALMAZÁSI TERÜLET: Az arc és a nyak felületére, minden bôrtípusra JELLEMZÔK: Olajos fázisú, könnyen felszívódó hatóanyagkoncentrátum. LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK: HSP, Phytosan, Bisabolol, Hammamelis kivonat VÁRHATÓ EREDMÉNY: Stimulálja a HSP szintézist, gátolja az ATP csökkenést. KABIN KEZELÉS: Alkalmazzuk az Intenzív Glikolsavas Peeling után, az Anti-Stressz kezelés elsô fázisaként. Nyirokmasszázs keretében javasoljuk az arcra, nyakra és a dekoltázsra amíg teljesen fel nem szívódik. Folytassuk a kezelést az Anti-Stressz Maszkkal. ANTI-STRESS MASK TERMÉKSZÁM: KISZERELÉS: 200ml pumpás tégely ALKALMAZÁSI TERÜLET: Az arc és a nyak felületére JELLEMZÔK: Kellemes állagú nyugtató krémmaszk. LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK: Gyulladáscsökkento Bisabolol, Aloe Vera VÁRHATÓ EREDMÉNY: A vitaminok és ásványi anyagok bôrbe hatolásával a méreganyagok kikerülnek, a bôr regenerálódik és feszessége megnô. KABIN KEZELÉS: Vigyük fel az Anti-Stress Maszkot arcra, nyakra és a nyakvonalra. A táplálóbb hatás érdekében hozzákeverhetjük a maradék koncentrátumot, de ne hagyjuk megszáradni. Nagyon fontos az akupresszurás pontok nyomása a homlokon, fejen és a fül mögötti részen. Hagyjuk rajta percig majd bô meleg vízzel öblítsük le.(ultrahang 2. fázisaként bevihetô)

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés belnice AHA Mélyhidratáló Kezelés Érett, igényes bôrre belnice AHA Mélyhidratáló

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok Kezelési programok 1. Baobab SPA kezelés 2. Thalasso Namíbiai Tengeri kezelés 3. Rooibos kezelés 4. AlegraMED kezelés 5. AmintaMED kezelés 6. Erbana kezelés 7. Rosana kezelés 8. Blue Line/Exalia kezelés

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal MARKETING ANYAG Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal ELÉRHETŐ: 2011 április Aromatic Arc Börápolás Börállapot helyreállítása esszenciális olajokkal A nök naponta néznek szembe stresszes, hosszú

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra.

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. LES DÉMAQUILLANTES Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A smink, a make-up és eltávolítása. - Előkészítése a további készítmények felviteléhez. - A vendég igényeinek figyelembevétele.

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT Minden bőrtípusra, de különösen száraz, vízhiányos és igényes bőrre. A kezelés hármas hatású: simító, feszesítő és újraépítő. A hyaluronsav

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 Száraz és érzékeny bôrre. O/v típusú emulzió, ph 6. Kamilla kivonat: Azulén: Bôrbarát tenzidek: nyugtató, antiszeptikus antiirritáns, nyugtató

Részletesebben

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését MARKETING DOSSIER TÁPLÁLÓ TERMÉKCSALÁD Elérhető: 2009 Február ÚJ TERMÉK A NUTRI-NEUVE COMFORT SZÉRUM HELYETT 1 SÉRUM NUTRI CELLULAIRE Sejtszintű

Részletesebben

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. letisztítás BIOLA830 Bio Bíbor kasvirág arctej 2. peeling BIOLA834 Bio Homoktövis peeling Gyümölcssavakra érzékeny bőrre: BIOLA

Részletesebben

Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye

Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye A Rosa Graf innovatív borápoló sorozata az érett, igényes, 40 év feletti bor számára tartalmaz nélkülözhetetlen hatóanyagokat. A változó kor közeledtével csökken

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

Elérhető: 2009 májustól. Bőrnyugtató Krém. Védőpáncél az érzékeny bőr számára

Elérhető: 2009 májustól. Bőrnyugtató Krém. Védőpáncél az érzékeny bőr számára Elérhető: 2009 májustól MARKETING INFORMÁCIÓK Bőrnyugtató Krém Védőpáncél az érzékeny bőr számára Mi az érzékeny bőr? A bőr elveszíti védekező képességét 1 VÉDELEM HIÁNYA a káros környezeti hatások ellen

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v.

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május MARKETING BEMUTATÓ Eye LIFT kezelés Elérhető: 2019 május KEZDETI MEGFIGYELÉSEK Az idő múlása a szemkörnyéken fokozottan megjelennek: - megereszkedett szemhéj - szemkörüli ráncok - duzzadtság és sötét karikák

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2014 november Az anti-ageing bőrápolás Az öregedés jelei bármikor mutatkozhatnak egy nő életében. Manapság az öregedés jeleinek kezelésére a nők jelentős energiát fordítanak:

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

LES HYDRO-NUTRITIVES

LES HYDRO-NUTRITIVES LES HYDRO-NUTRITIVES Hidratáló védő terméksorozat száraz, vízhiányos bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A hidratáció és a vízveszteség visszaállítása. - A hidratáció fenntartása az epidermiszben. - Táplálás

Részletesebben

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2017 október Az élet forrása a víz A víz nélkülözhetetlen része a sejtek életének. Sejt 70%-a vízből áll A bőrben: az irharéteg víztárolóként működik a hámréteg

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml MARKETING ANYAG ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: VITALITÁS Elérhető: 2010 Május 1 Élvezze a MÉG FIATALOSABB ARCBöRT, AZ ACTI-RIDES FLASH AZONNALI RÁNCELTÜNTETö KEZELÉSSEL

Részletesebben

Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen.

Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen. Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen. 1 Milyen esetekben ajánlott? fáradtság az öregedés jeleinek megjelenése azonnali ragyogó hatás eléréséhez diéta

Részletesebben

A kreatív megoldások kedvelőinek

A kreatív megoldások kedvelőinek A kreatív megoldások kedvelőinek 1 A Morgana-ról: kizárólag a legújabb fejlesztésű és legjobb minőségű, Európából származó alapanyagokat tartalmazza, a termékek parabén mentesek, nem tartalmaz mesterséges

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ÖSZ - TÉL 1. RÓZSAOLAJOS KEZELÉS KIT 2. RÓZSAOLAJOS BŐRMEGÚJÍTÓ, REGENERÁLÓ KEZELÉS 3. MULTIPULLE ZÖLD TEA 4. FEHÉR TEA MASZK KARÁCSONYI AKCIÓK 1. NÖVÉNYI ŐSSEJTES

Részletesebben

KEZELÉSEK 2013. A természet szépségtitkai Organic Secrets

KEZELÉSEK 2013. A természet szépségtitkai Organic Secrets KEZELÉSEK 2013 A természet szépségtitkai Organic Secrets Fito'YOUNG E.X.T 60 perc, 3.800 Ft Fito'PURE 90 perc, 5.800 Ft Fito'HYDRO 70 perc, 5.800 Ft Fito'SENSE 70 perc, 5.800 Ft Fito'TENSE 30+ 90 perc,

Részletesebben

*Petre László úr a BMS-Wellness.com Kft. tulajdonosaival (Bánhegyi Andor és Zsolt) rokoni kapcsolatban áll.

*Petre László úr a BMS-Wellness.com Kft. tulajdonosaival (Bánhegyi Andor és Zsolt) rokoni kapcsolatban áll. A FitoFruit márka története 1996-ban kezdõdött. Petre László* úr, a Rosa Graf európai hírû, Németországban élõ, de magyar kozmetikai vegyésze vetette fel az ötletet, hogy szívesen alkotna cégünknek egy

Részletesebben

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA:

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Intenzívebben hatni a bőrre. - Fejlett technológia. - Az othoni bőrápolás hatékonyságának növelése. - A kezelés során olyan különleges eredmény, amely csak a

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on.

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on. Érintse a készülék fejét az arcához és lassú körkörös mozgással, kezdve az arc középpontjától haladjon kifelé. Érezni fogja a készülék vibrálását. A Deep pore cleanser, mély pórustisztító, hidratáló készülék

Részletesebben

Szépség és egészség egy cseppben!

Szépség és egészség egy cseppben! Szépség és egészség egy cseppben! A Colway Kollagén termékek a szervezetünk fehérjéinek szerkezetét javítják, beépülve a sejtekbe. Működésük kulcsát a tripla hélix szerkezet adja! A legmagasabb minőséget

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Szemkontúr: a szépség középpontja A szemeink jelzik az öregedés és fáradtság jeleit Ráncok és szarkalábak a szem környékén Homlokráncok Front

Részletesebben

MARKETING PRESENTATION

MARKETING PRESENTATION MARKETING PRESENTATION BIOXYGEN ARCTISZTÍTÓ HAB SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: RAGYOGÁS Elérhető: 2012 július 1 BŐRTISZTÍTÁS: NÉLKÜLÖZHETETLEN SZÉPSÉGÁPOLÁSI LÉPÉS A bőrtisztítás hatása: Belső szennyeződésekre. Faggyúmirigyek

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 1 Használat elõtt figyelmesen olvassa el az útmutatót! VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék GYVFF-6303 hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

Modern arc- és testápolás

Modern arc- és testápolás K L L E K C I Ó Modern arc- és testápolás Beta-Glucan Active A β-glucan ACTIVE Kollekció kozmetikumainak alapját egy forradalmian új természetes aktív összetevő, a zabszemekből kivont béta-glükán adja.

Részletesebben

Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2013 március

Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2013 március Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhetö: 2013 március CELLULIT A kialakult cellulitnak három formáját különböztetjük meg. Ezek a vizes cellulit, a zsíros

Részletesebben

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft KARÁCSONY 2017 KARÁCSONYI HYALURON DÍSZCSOMAG Beauty Set Tartalma: 1db HYALURON ÉS PEPTID REGENERÁLÓ KRÉM, 50ml Perfect Boost Hyaluronic Cream 1db HYALURON ÉS PEPTID SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM, 10ml Perfect

Részletesebben

ILSACTIVINE ÁPOLÓSZÉRIA A BÔR ÖREGEDÉSE ELLEN

ILSACTIVINE ÁPOLÓSZÉRIA A BÔR ÖREGEDÉSE ELLEN ILSACTIVINE ÁPOLÓSZÉRIA A BÔR ÖREGEDÉSE ELLEN ILSACTIVINE A FIATALSÁG FORRÁSA Különleges konzisztenciában egy szérum könnyedsége és lágysága, egy emulzió finomságával és eleganciájával egyesül. A Ilsactivine

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ Feszesítő Lifting Maszk CSAK SZALON TERMÉK MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2014 március Bőr feszesség A feszesség elvesztése a vendég szempontjából A bőr elveszti tónusosságát Szarkalábak és ráncok jelennek

Részletesebben

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy 2014 ÚJDONSÁGOK 100% TERMÉSZET Az Ilcsi alapértéke a természet kincseinek megőrzése, védelme és népszerűsítése. Ezeknek a kincseknek köszönheti az Ilcsi Szépítő Füvek a már több mint 50 éve tartó sikerét,

Részletesebben

Természetes és tiszta

Természetes és tiszta Természetes és tiszta 25 év a szépség szolgálatában Természetes arcápolás minden bőrtípusra ÜDVÖZÖLJÜK A LAVERA ARCÁPOLÓ TERMÉKEINEK BEMUTATÁSA ALKALMÁBÓL > Természetes megoldás minden bőrtípusra Mitől

Részletesebben

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 megelőzik a bőr kiszáradását és a bőrkárosító anyagok beszívódását PLUTECT 22 AQUA

Részletesebben

FEEL PLESURE kézápoló ajándékcsomag

FEEL PLESURE kézápoló ajándékcsomag Szeretnél örömet okozni egy olyan ajándékkal, amely praktikus és élvezetes? Akkor válogass az Afrodita Cosmetics 2018 as kiváló minőségű kozmetikai ajándékcsomagjaiból és lepd meg vele Szeretteidet! Kellemes

Részletesebben

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik.

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. F Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. DERMA EFFECT - azonnali hatású bőrápolás A legújabb generációs MEDICAL-BEAUTY RETINOL Sokan úgy gondoljuk, hogy ismerjük a retinolt.

Részletesebben

A letisztító páros: arctejek és tonikok

A letisztító páros: arctejek és tonikok A letisztító páros: arctejek és tonikok Hydra Fraicheur Hydra Confort MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 július Tisztítja a bőrt és eltávolítja a sminket Tisztítja a bört és eltávolítja a sminket: Hatásos

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

Rosacea Elleni Krém. Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING

Rosacea Elleni Krém. Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING DOSSIER MARKETING MARKETING INFORMÁCIÓK Rosacea Elleni Krém Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING RED LOGIC Visszafordítja a piros foltok megjelenését Kulcsfontosságú hatóanyag: VEINODERM Piros, érzékeny

Részletesebben

KEZELÉSEK A természet szépségtitkai Organic Secrets

KEZELÉSEK A természet szépségtitkai Organic Secrets KEZELÉSEK 2016 A természet szépségtitkai Organic Secrets Fito'YOUNG E.X.T 60 perc, 3.800 Ft Fito'PURE 90 perc, 5.800 Ft Fito'HYDRO 70 perc, 5.800 Ft - tól Fito'SENSE 70 perc, 5.800 Ft Fito'TENSE 30+ 90

Részletesebben

Az egyetlen olyan, a bőr öregedését gátló sorozat, amely 100%-kal serkenti a bőr természetes

Az egyetlen olyan, a bőr öregedését gátló sorozat, amely 100%-kal serkenti a bőr természetes Arcápolás 35 év felett Ecollagen Bőrfeszesítő, nappali krém 15-ös fényvédővel 2127 Bőrfeszesít ő szemránckrém 2128 Bőrfeszesítő éjszakai krém 2129 Bőrtípus: Bármilyen Az egyetlen olyan, a bőr öregedését

Részletesebben

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje.

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Tengeri kollagén Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Az emberi kollagén 40%-a a bőrben található. A bőr kötőszövete az irharéteg (dermisz) 70 %-ban kollagénből áll. A fiatal bőrolyan,

Részletesebben

Aranykolloid. szövetséges a múló idővel vívott harcban

Aranykolloid. szövetséges a múló idővel vívott harcban C O L L E C T I O N K o t a l a n s z é p s é g L u x u s á p o l á s a z é e t t b ő s z á m á a Aanykolloid szövetséges a múló idővel vívott hacban A Gold Regenesis exkluzív kozmetikai temékcsalád létehozásával

Részletesebben

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉS BÕRPUHÍTÁS, NYUGTATÁS Csak radírozás Radírozás +masszázs Radírozás +önbarnítás 35 perc Simító Cukor-Kiwi Testradír - A vendég a hátán fekszik. Nagy

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2016 november

AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2016 november AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2016 november Az öregedés látható jelei Idővel az arcon megmutatkoznak az öregedés jelei A bőr minősége és kondíciója

Részletesebben

KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT. A szépség nem más, mint magabiztosság

KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT. A szépség nem más, mint magabiztosság A szépség nem más, mint magabiztosság KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT KŐVÁRI JUDIT KOZMETIKUSNÁL 30/656-6563 Szépüljön kedvenc wellness központjában csúcsminőségű biotechnológiai összetevők

Részletesebben