ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK"

Átírás

1 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség Elnökségi ülésén án órakor 1. Határozat Az Elnökség egyhangúan levezető elnöknek Szántha Istvánt, jegyzőkönyv hitelesítőknek Weinacht János és Karsai Ferenc urakat, és jegyzőkönyvvezetőnek Vereczkey Dorottyát választotta. Az elnökség 7 fővel döntés- és határozatképes. 2.Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta a meghívóban kiküldött napirendi pontokat, Karsai úr kiegészítésével. 3.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Szántha István beszámolóját a weboldal-fejlesztéssel kapcsolatban. 4.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Karsai Ferenc beszámolóját a Szerbia-Magyarország barátságos mérkőzés menetéről. 5.Határozat Az elnökség 3 nem, 3 igen és 2 tartózkodás mellett nem szavazta meg a gazdasági bizottság jelentésének 2.3 számú pontjában tett javaslatot, miszerint a szövetségi kapitányokkal alkalmi munkavállalói megbízást kössön a szövetség. Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a Szövetség a NAV által is elfogadott társadalmi munka megbízási szerződéssel és kiküldetési rendelvénnyel számoljon el a szövetségi kapitányokkal től. A szerződések előkészítésének határideje Felelőse Engi Péter. 6. Határozat Az elnökség a gazdasági bizottság jelentésének 3.4 pontjában Bányász Árpád szerződésére tett javaslatát, miszerint konkrét versenyekre szóljanak a szerződések 4 igen és 4 nem szavazat mellett nem fogadta el. Az elnökség 7 igen és 1 nem szavazattal megszavazta, hogy a szövetség a Press Komm Kft-vel (Bányász Árpád) hó közötti időszakra köt szerződést ,- + áfa megbízási díjjal. A szerződésben részletezni kell, hogy mely versenyekről történik részletes tudósítás ebben az időszakban. 7. Határozat Az elnökség 7 igen és 1 tartózkodás mellett az 1. napirendi pontot elfogadta. 8. Határozat Az elnökség 3 igen, 3 nem és 2 tartózkodás mellett nem fogadta el Karsai Ferenc és Fehér László beszámolóját a világkupáról. 9. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy az U14 Világkupa delegációvezetője Weinacht János lesz.

2 10. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy az U18 válogatott delegációvezetője Németh Lajos lesz. 11. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy ig az elnökségi tagok javaslatot tesznek az orvos és a gyúró személyére. A feladat felelőse Szántha István. 12. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a felnőtt csapatnál, ha Pintyőke Marcell Elnök úr lesz a delegációvezető, akkor Büki László lesz a technikai vezető. Ha Elnök úr nem tudja vállalni a delegáció vezetését, akkor a delegációvezető Büki László, technikai vezető Kovácsné Grampsch Ágota lesz. Edzők Karsai Ferenc és Fehér László. 13. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a már ismertetett Szerbia elleni válogatott találkozó menetét. 14. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a évi költségvetés tervezetet. 15. Határozat Az elnökség egyhangúan megszavazta, hogy a évi küldöttgyűlés időpontja péntek 14 óra Helyszín: Sportok Háza, földszinti tárgyaló. Napirendi pontok: évi elnöki beszámoló évi pénzügyi beszámoló 3. Ellenőrző Testület jelentésének elfogadása 4. Közhasznúsági jelentés elfogadása évi költségvetési terv elfogadása 6. Alapszabály módosítás, ha szükséges 7. Egyebek Mandátumvizsgáló Bizottság: Molnár Tibor, Sitkei Jánosné, Weinacht János 16. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a következő elnökségi ülésre a Fegyelmi Bizottság nézze át a Fegyelmi szabályzatot, és a benne foglaltakat aktualizálja, frissítse. A feladat felelőse Szántha István. Az elnökségi ülés előtt 2 héttel az anyagot szét kell küldeni. 17. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a Teke Média bajnokságra jelenleg nincs keret. Az elnökség a médiabajnokság lehetőségét szeptemberben újra tárgyalja. 18. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a 2014/15. évi csapatbajnokság díjazására árajánlatokat kér be cégektől. A következő ülés előtt egy héttel az ajánlatokat szét kell küldeni az elnökség részére. A feladat felelőse Szántha István.

3 19. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a évi Diákolimpia döntő helyszíne Zalaegerszeg lesz. A rendező Büki László, tekepálya bérleti díjat és játékvezetői díjat nem számol el a szövetség felé. Az érmeket és okleveleket a Diáksport Szövetség biztosítja a döntőre. 20. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a Műszaki Bizottság a műszaki szabályzatot egészítse ki azzal, ha egy tekepálya állapota, hőmérséklete vagy a mérkőzéshez szükséges körülmények nem megfelelőek, azonnal óvást lehessen benyújtani a mérkőzés kezdete előtt. A pályahitelesítéseknél a hiánypótlások visszaellenőrzésének szabjon határidőt, és a visszaellenőrzés költségeit a pályatulajdonosnak kell állnia. A versenybizottság a versenykiírás és versenyszabályzat ÓVÁS pontjának ide tartozó részeit hangolja össze a műszaki szabályzattal. Határidő: következő elnökségi ülés előtt az elnökség részére szétküldeni. Felelőse Szántha István. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség Elnökségi ülésén án órakor 1.Határozat Az Elnökség egyhangúan levezető elnöknek Pintyőke Marcellt, jegyzőkönyv hitelesítőknek Borsos József és Szarvas Balázs urakat, és jegyzőkönyvvezetőnek Vereczkey Dorottyát választotta. Az elnökség 12 fővel döntés- és határozatképes. 2.Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta a meghívóban kiküldött napirendi pontokat. 3.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a 2014/15. évi csapatbajnokság díjkiosztó ünnepsége én a küldöttgyűlés után, kb. 14 órától kezdődően lesz megtartva. 4.Határozat Az elnökség egyhangúan a Papp Design Kft. Kupa és érem árajánlatát fogadta el az év végi díjátadóra. A megrendelés véglegesítése az iroda feladata. 5.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta az 1. napirendi pontot. 6.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a Szántha István beszámolóját. 7. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a 3. napirendi pontot. Ha meglesz az utazó keret Szerbiára, az elnökség írásban tájékoztatást kap az utazók névsoráról.

4 8. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy az Utánpótlás bizottság kidogozza az utánpótlás nevelési programot, amit az elnökségi tagok ig véleményezhetnek. Az elkészült anyag ig szétküldésre kerül az elnökségnek. 9. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy Szántha István vegye fel a kapcsolatot a megyei elnökökkel, és tájékoztatást kérjen az egyes megyékben szereplő, de a MATESZ rendszerében nem nyilvántartott sportolók számáról. Valamint egy sportági összehasonlítást végezzen, más sportágak milyen létszámmal szerepelnek a MOB rendszerében. 10. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy Engi Péter vegye fel a kapcsolatot a könyvelő céggel, és egyeztessen velük ig készítsenek egy új, az Ellenőrző testület és a Gazdasági Bizottság által is jóváhagyott mérleget és azt ig az elnökségnek küldje szét az iroda. 11. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy az edzőbizottság dolgozzon ki egy válogatási elvet a június elnökségi ülés előtt ig. Az edzőbizottság a szövetségi kapitány kérdés megoldására is tegyen javaslatot ebben az anyagban. Az anyagot ig ki kell küldeni az elnökség részére. 12. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Szántha István beszámolóját a évi küldöttgyűlés előkészületeiről. 13. Határozat Az elnökség 1 tartózkodás és 10 igen szavazat mellett elfogadta, hogy a szeptemberi elnökségi ülésre Pintyőke Marcell, Karsai Ferenc és Takács László urak együttesen kidolgozzák a jutalmazások és kitüntetések rendszerét. 14. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a MATESZ iroda készítsen két kivonatot az érvényben lévő és a már érvényüket vesztett elnökségi határozatokról. A szeptemberi elnökségi ülés előtt 2 héttel a kivonatot az elnökségi tagok részére ki kell küldeni. 15. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a MATESZ egy emlékplakettel gratulál a Vas Megyei Tekeszövetség 70 éves fennállásához.

5 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség Elnökségi ülésén én órakor 1.Határozat Az Elnökség egyhangúan levezető elnöknek Pintyőke Marcellt, jegyzőkönyv hitelesítőknek Karsai Ferencet és Szarvas Balázs urakat, és jegyzőkönyvvezetőnek Vereczkey Dorottyát választotta. Az elnökség 13 fővel döntés- és határozatképes. 2. Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta a napirendi pontok cseréjét. 3. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a 2015/16. bajnoki évben változtatás nem történik a Komárom-Esztergom megyei csapatok helyzetében. A szövetség egy levélben felszólít minden megyét, hogy ig minden megyei szövetség készítsen a megyében található egyesületekről, a náluk tagdíjat fizető csapatairól, egy listát, hogy melyik csapat melyik bajnokságukban szerepel. Az elnökség a következő ülésen tárgyalni fogja a megyei szövetségek által küldött kimutatásokat. 4. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy az 5. napirendi pont: Utánpótlás program elfogadását ma nem tárgyalja. A már kiküldött utánpótlás anyagot az elnökség, írásban véleményezze ig, a kiegészített program készüljön el ig és újra kerüljön szétküldésre az elnökségi tagoknak. Az új anyag véleményezése ig írásban lehetséges, és a i ülésen az elnökség tárgyalja azt. 5. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a 7. napirendi pont: Válogatottak kijelölése és a 8. pont a Fegyelmi és Műszaki szabályzat elfogadását mai napon nem tárgyalja. A már kiküldött szabályzatokat és anyagokat az elnökség, írásban véleményezze ig, a kiegészített szabályzatok készüljenek el ig és újra kerüljön szétküldésre az elnökségi tagoknak. Az új anyag véleményezése ig írásban lehetséges, és a i ülésen az elnökség tárgyalja azt. 6.Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy az 1. pontban szereplő felszólító levél (a megyékben szereplő csapatok indulásáról) kiküldési határideje A másik megyei felmérésről szóló levél, ami a nem regisztrált sportolók felmérését kérte a megyei szövetségektől, legyen postázva még egyszer ig, és hosszabb határidővel, ig kelljen a megyéknek a sportolói listát elkészíteniük. A szövetség minden megyei szövetségtől kérje be az alapszabályát. 7. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Szántha István beszámolóját. 8. Határozat Az elnökség 9 igen, 2 tartózkodás és 1 nem szavazat mellett az utánpótlás beszámolókat elfogadta. A beszámolók összesített kivonata ig elkészül. Ezt az elnökség, írásban megkapja, ig jóváhagyja, és ig kikerül a honlapra.

6 9. Határozat Az elnökség 8 igen, 2 nem és 2 tartózkodás mellett elfogadta Büki László beszámolóját. 10. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a Felnőtt csapat VB beszámolóinak összesített kivonata ig elkészül. Ezt az elnökség, írásban megkapja, ig jóváhagyja, és ig kikerül a honlapra. 11. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy i dátummal az edzőbizottság tagjait visszahívja és kinevezésüket felfüggeszti. 12. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a Felnőtt csapat világbajnokságon és az azt kövező időszakban kialakult helyzet miatt Fegyelmi eljárást indít. A fegyelmi eljárás keretében minden érintett meghallgatásra kerül. Fehér Lászlót a vizsgálat ideje alatt felmentik szövetségi kapitány pozíciójából. Személyes meghallgatása a következő elnökségi ülésen kerül napirendi pontra. Az eljárás menete: - Világbajnoksággal kapcsolatos információk beterjesztése ig ig az összefoglaló anyag elküldése az elnökségnek észrevételezésre ig a Fegyelmi Bizottság tájékoztatása a kapott anyagokról - Fegyelmi Bizottság: az érintett személyek meghallgatása ig. - A következő elnökségi ülésen napirendi pontként tárgyalva a Fegyelmi Bizottság részvételével 13. Határozat Az elnökség 8 igen, 1 nem és 3 tartózkodás mellet úgy határozott, hogy a 2015/16. évi NB II.- es csapatbajnokságban marad a 100 gurításos bajnokság. A 2015/16. évi csapatbajnokság nevezési lapján az NB. II-es csapatoknak kötelező jelleggel nyilatkozniuk kell, hogy a 2016/17. évi bajnokságban mely gurítás számú bajnokságot tartják megfelelőnek. 14. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy az egyeztetett változtatások után a 2015/16. évi csapatbajnokság versenykiírását elfogadja. 15. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy az egyeztetett változtatások után a 2015/16. évi versenynaptárt elfogadja. 16. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy az Utánpótlás Bizottság által előzetesen kiküldött Országos Seregszemle versenykiírását elfogadja. 17. Határozat A Gázművek MTE. Által beadott halasztási kérelmét - a kötelező panel pályákkal kapcsolatban -, miszerint a 2015/16. évi NB I-es csapatbajnokság hazai mérkőzéseit öntött pályán játszhassa az elnökség egyhangúan elutasította.

7 18. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Kocsis- Katona Imre lemondását a gazdasági bizottsági tagságáról ig az elnökségi tagok írásban javaslatot tesznek a gazdasági bizottság 2 megüresedett helyére. A szeptemberi elnökségi ülésen külön napirendi pontként tárgyalja az elnökség. 19. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Molnár Tibor lemondását a Játékvezetői bizottság elnöki pozíciójáról. A szeptemberi elnökségi ülésen a bizottsági tagok közül új elnök kerül megválasztásra. 20. Határozat Az elnökség egyhangúan nem fogadta el Bartos Gábor beadványát, az érvényben lévő sportigazolványok áttervezésével, cseréjével kapcsolatban. 21. Határozat Az elnökség 11 igen és 1 tartózkodás mellet úgy határozott, hogy Orosz István beadványa a téli átigazolással kapcsolatban, úgy kerül elfogadásra, hogy a téli időszakban között, az a sportoló igazolható át, aki az őszi fordulókban ténylegesen nem szerepeltek egy mérkőzésen sem. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség Elnökségi ülésén én órakor 1.Határozat Az Elnökség egyhangúan levezető elnöknek Szántha Istvánt, jegyzőkönyv hitelesítőknek Németh Lajos és Weinacht János urakat, és jegyzőkönyvvezetőnek Vereczkey Dorottyát választotta. Az elnökség 7 fővel döntés- és határozatképes. 2.Határozat Az Elnökség 6igen és 1 tartózkodás mellett úgy határozott, hogy az ülés legyen megtartva. 3. Határozat Az elnökség figyelmeztetésben részesíti Szántha Istvánt, és egyhangúan kötelezi, hogy ig minden megyei vezetővel, elnökkel vegye fel a kapcsolatot telefonon, és minden megyéből gyűjtse be a kért adatokat. Ezeket a megyei adatokat egy táblázatba foglalva, küldje meg az elnökség részére. Feladat felelőse: Szántha István. Határideje: Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a felnőtt világbajnokságon és az azt követő időszakban kialakult helyzetet a Fegyelmi Bizottság elé utalja, valamennyi érintett résztvevőt, szövetségi kapitányt, vezetőt, delegáció vezetőt és játékosokat hallgassák meg és ig az elnökség elé terjesszékbe a jelentésüket. A bizottság részére megküldött dokumentumok: Büki László beszámolója, Karsai úr beszámolója, Fehér úr beszámolója. A vizsgálat célja: a mellékelt jelentések, nyilatkozatok, beszámolókban részt vevő személyek, játékosok, vezetők esetleges sportszerűtlen magatartásának, megnyilvánulásának és tevékenységének vizsgálata. A Fegyelmi Bizottság részére

8 elküldött anyagot az elnökség részére is el kell küldeni. Feladat felelőse: Szántha István. Határidő: azonnali. Elnökség tájékoztatása: ig. 5. Határozat Az elnökség 6 igen és 1 nem szavazat mellet az 1. napirendi pontot elfogadta. 6.Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy Szántha István hivatalos levélben vegye fel a kapcsolatot a Magyar Diáksport Szövetséggel, és a szerződéssel kapcsolatban egyeztessen a kapcsolattartóval. A feladat felelőse: Szántha István. Határidő: Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy az Utánpótlás program részét képező, 2. és 3. számú mellékletet jogszabályilag át kell dolgozni. Az utánpótlás program többi részét az elnökség elfogadta. Az utánpótlás bizottság az átdolgozott mellékleteket az elnökség részére megküldik. A feladat felelőse: utánpótlás Bizottság. Határideje: Határozat Az elnökség egyhangúlag úgy határozott, hogy a Műszaki szabályzat és a Fegyelmi szabályzat átdolgozott(a változásokat pirossal kiemelt részeit) változatát az elnökség részére Szántha István készítse elő, és küldje el véleményezésre. A feladat felelőse: Szántha István. A levél elküldésének határideje: A szabályzatok elkészülési határideje: Beérkezés után az elnökség részére továbbítandók az anyagok. 9. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy az Edzőbizottság elnöke Németh Lajos lesz. A tagjai, a mindenkori szövetségi kapitányok, a két utánpótlás kapitány és a két felnőtt szövetségi kapitány. 10. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a most érvényben lévő, Az év játékosa Díj megállapítására használ pontozási rendszert i határidővel hatályon kívül helyezi. Az edzőbizottságot megbízza egy kiválasztási rendszer kidolgozásával. A évtől az egyéni világversenyekre és a válogatott kerettagokra az edzőbizottság tesz javaslatot, egy megalapozott, szakmai indoklás mellett az elnökség felé. A következő elnökségi ülésen külön napirendi pontként tárgyalja az elnökség a beérkezett javaslatot. A feladat felelőse: Németh Lajos. A feladat határideje: Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a Gazdasági bizottság tagjainak a megválasztását és a játékvezetői bizottság elnökének megválasztását a következő ülésen tárgyalja.

9 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség Elnökségi ülésén én órakor 1.Határozat Az Elnökség egyhangúan levezető elnöknek Pintyőke Marcellt, jegyzőkönyv hitelesítőknek Szarvas Balázst és Molnár Tibor urakat, és jegyzőkönyvvezetőnek Vereczkey Dorottyát választotta. Az elnökség 8 fővel döntés- és határozatképes. 2.Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta a napirendi pontokat, azzal a változtatással, hogy a 3. napirendi pont tárgyalását a következő elnökségi ülésre helyezi át. A napirendi ponthoz kapcsolódó anyagot az ülés előtt 1 héttel ki kell küldeni az elnökség részére. A feladat felelőse a főtitkár, határidő: folyamatos 3.Határozat Az elnökség 1 nem (Weinacht János), 6 igen és 1 szavazás nélkül (Karsai Ferenc) mellet úgy határozott, hogy Fehér László szövetségi kapitányt etikai vétség miatt elmarasztalja, szövetségi kapitányi megbízatását visszavonja a mai nappal. Eredményességi jutalmát megvonja. Az elnökség nem zárkózik el a további együttes szakmai munkától abban az esetben, ha Fehér László a nyilvánosság előtt tisztázza magát és bocsánatot kér az érintettektől. (Szövetség, Elnökség, szakmai alelnök és az akkori edzőbizottsági vezető) 4. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy az Év sportolója pontozási rendszert elfogadja az alábbi változtatásokkal: az NB. I-es bajnokságban és a II. osztályú külföldi bajnokságban nem számol idegen átlagot. Az országok közötti hivatalos válogatott mérkőzések mellett a hivatalos világbajnoki mérkőzéseken is rangsorolja az egyéni teljesítményeket, és pontozza azokat. Az új pontozási rendszerben a sportév kerül figyelembe vételre. Valamint az alábbi kategóriákban hirdet Év sportolója díjat: a. Felnőtt Női és Férfi b. U23 Leány és Fiú c. U18 Leány és Fiú d. U14 Leány és Fiú kategóriákban. 5. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy amennyiben az érintettek elfogadják, akkor a Gazdasági Bizottság tagjai a gazdasági bizottságokat felügyelő alelnök, a mindenkori főtitkár, és a bizottság elnöke Engi Péter. A Játékvezetői Bizottság elnöke Szarvas Balázs. Az elnökség 7 igen és 1 tartózkodás mellett megszavazta a bizottsági személyi változásokat. 6. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Pintyőke Marcell beszámolóját, értékelését a évről. 7. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a évi feladat és üléstervet az egyeztetett változtatásokkal.

10 8. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Németh Lajos beszámolóját a évi VB és VK. Költségvetéséről. 9. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a évi költségvetés tervezetet azzal a kikötéssel, hogy a kiadások, működési kiadásokra megjelölt 16 millió forintot a következő elnökségi ülésre Szántha István részletesebben kifejti az elnökség részére. Feladat felelőse: Szántha István, határidő február Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Pintyőke Marcell javaslatát a teke média bajnoksággal kapcsolatban. A következő elnökségi ülésen a média bizottság feladatként megkapja a bajnokság megszervezését 2016 őszére. Feladat felelőse: Média bizottság 11. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a következő elnökségi ülésen fog foglalkozni az érvényben lévő határozatokkal. Az ülés előtt az anyag újra szétküldésre kerül, és az elnökségi tagok az ülés előtt véleményezik az anyagot. Feladat felelőse: MATESZ iroda, határidő: február Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Karsai Ferenc javaslatát december május 31. időszakban megbízási szerződéssel felkéri Bányász Árpádot a média feladatok ellátására. Feladat felelőse: főtitkár, határidő: január hó Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a Magyar Iskola Tekebajnokság versenykiírását. 14. Határozat Az elnökség 1 nem és 7 igen szavazattal elfogadta, hogy a Nevelési költségtérítés kiegészítésként a nevelési költségek felső limitét ,- forintban maximalizálja, és ennek megfelelően bontja le különböző kategóriáknak megfelelően, de egyedi megállapodással ezek az összegek változtatható. 15. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a férfi és női szövetségi kapitány pozíciót nem pályáztatja meg, az egyéni világbajnokságig a válogatott keret egyénileg, az egyesületi edzőjével készül. A felkészülési munkába az utánpótlás szövetségi kapitányok segíthetnek és Németh Lajos edzőbizottsági vezető közreműködik. 16. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a Fegyelmi Bizottság vezetőjének lemondását az elnökség elfogadja, a két tagja marad és az esetleges fegyelmi ügy esetén mindenkori esetben az elnökség delegál egy tagot, ki a bizottság vezetője lesz az érintett esetleges ügyekben.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Elnökségi ülésén 2010.02.10-én 10.00 órakor 1. HATÁROZAT A Jegyzőkönyv hitelesítőnek Büki László és Vass Péter urakat választotta az elnökség, míg jegyzőkönyvvezetőnek Dávid Veronikát.

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség Rendkívüli Elnökségi ülésén 2014.01.20-án 10.00 órakor 1. Határozat Az Elnökség egyhangúan levezető elnöknek

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség Rendkívüli Elnökségi ülésén 2014.01.20-án 10.00 órakor 1. Határozat Az Elnökség egyhangúan levezető elnöknek

Részletesebben

Magyar Evezős Szövetség Elnökségi ülés február 8. Magyar Sport Háza III. emeleti ovális tárgyaló Jelenlévők: mellékelt jelenléti ív szerint

Magyar Evezős Szövetség Elnökségi ülés február 8. Magyar Sport Háza III. emeleti ovális tárgyaló Jelenlévők: mellékelt jelenléti ív szerint Magyar Evezős Szövetség Elnökségi ülés 2012. február 8. Magyar Sport Háza III. emeleti ovális tárgyaló Jelenlévők: mellékelt jelenléti ív szerint Budapest, 2012. február 10. Tervezett napirend: Napirend

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ április 22.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ április 22. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/2014 2014. április 22. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2014. április 22. 14h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.

Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28. Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28. 2010. ÉVI ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 01/02-06/2010. számú határozat: 02/02-06/2010. számú határozat: 1. Belépés a Magyar Siketek

Részletesebben

01/02-05/2012. számú határozat: Az elnökség egyhangúlag elfogadja jegyzőkönyv-vezetőnek Szűcs Helgát, jegyzőkönyv hitelesítőnek Balog Ferencet.

01/02-05/2012. számú határozat: Az elnökség egyhangúlag elfogadja jegyzőkönyv-vezetőnek Szűcs Helgát, jegyzőkönyv hitelesítőnek Balog Ferencet. Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28. 2012. ÉVI ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 01/02-05/2012. számú határozat: Az elnökség egyhangúlag elfogadja jegyzőkönyv-vezetőnek

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén 2009.02.25-én 10.00 órakor 1. HATÁROZAT A Jegyzőkönyv hitelesítőnek Rózsa Balázs és Faragó Tibor

Részletesebben

A jegyzőkönyvet Kovácshegyi Eszter vezeti, hitelesítő: Zsömle Balázs, Matheisz József.

A jegyzőkönyvet Kovácshegyi Eszter vezeti, hitelesítő: Zsömle Balázs, Matheisz József. Budapest, 2012. október 24. Magyar Evezős Szövetség Elnökségi ülés 2012. október 24. Magyar Sport Háza III. emeleti tárgyaló Jelenlévők: mellékelt jelenléti ív szerint Tervezett napirend: 1. Versenyengedély

Részletesebben

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS február h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Kökényesi György Elnökségi tag, supermoto

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS február h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Kökényesi György Elnökségi tag, supermoto MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2009. február 11. 17.00h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Jelenlévők a mellékelt jelenléti ív szerint: Pusztai Csaba Gazdasági alelnök, levezető elnök Daragó István Dr.

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/ május 9.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/ május 9. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/2014 2014. május 9. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett (megismételt) Rendkívüli Időpont: 2014. május 9. 11h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2007-2008. BAJNOKI ÉVAD - 1 1. A BAJNOKSÁG Az MVLSZ korosztályos országos utánpótlás bajnokságai 2. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG 1. RENDEZŐ: 2012/2013. évi Nemzeti SERDÜLŐ PÁROS Bajnokságok VERSENYKIÍRÁSA A Nemzeti SERDÜLŐ leány és fiú - PÁROS Bajnokságokat a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség /továbbiakban:

Részletesebben

2015 Január 7, Budapest.

2015 Január 7, Budapest. 2015 Január 7, Budapest. Elnök felkéri Vaspöri Tamás elnökségi tagot az elnökségi ülés levezetésére egyhangú Elnök felkéri Miklós Nándort a jegyzőkönyvezetés elvégzésére Az elnökség a jegyzőkönyv hitelesítőnek

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Dátum: 2014. május 10. 10 óra Helyszín: Dunaújváros, Campus Aréna Jegyzőkönyvvezető: Jaczkó Róbert Gyula Az Elnökségi ülés napirendi pontjai: 1. Női U19-es

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG U14 ÉS U18 KORCSOPORTBAN 2018-19. U14 ÉS U18 EGYÉNI

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Jegyzőkönyv Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Az ülés helye: Budapest IV ker. Berlini u. 47-49. (volt gyógyszerkutató) Az ülés időpontja: 2014. március 1. 10 óra Ferinc Vince, az

Részletesebben

HATÁROZATOK TÁRA 2016.

HATÁROZATOK TÁRA 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2016. 01/2016. (03. 08.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége a MOB Gerevich Aladár Sportösztöndíj Szabályzatának

Részletesebben

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái Versenyszabályzat 1. Hatálya 1.1. Jelen versenyszabályzat (továbbiakban: VSZ) vonatkozik valamennyi Magyarországon, a Magyar Tamburello Szövetség (továbbiakban: MATAMSZ) szervezésében vagy jóváhagyásában

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/ szeptember 30.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/ szeptember 30. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/2014 2014. szeptember 30. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2014. június 19. 17h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2. JEGYZŐKÖNYV Amely készült: Jelen vannak: a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén 2012. január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.) a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE. 2014. június 3.

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE. 2014. június 3. MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE 2014. június 3. Tartalom Jegyzőkönyvvezető... 2 Jegyzőkönyv hitelesítő... 2 Napirendi pontok elfogadása... 2 CdJ 2015 szervezésének folytatása... 2 Héraklész

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének évi határozatai:

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének évi határozatai: A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének 2017. évi határozatai: 1/2017. II. 01. határozat Elnökség határozatban az alábbiak szerint döntött a 2017. évi Országos Bajnokság helyszínének kijelölésével

Részletesebben

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE 2013 Tartalom Jegyzőkönyvvezető... 2 Jegyzőkönyv hitelesítő... 2 Napirendi pontok... 2 MESZ sportolói és edzői juttatások... 2 Előző ülés ainak jóváhagyása...

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól)

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól) A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól) 1./2010.07.14. Elnökségi határozat Az MRSZ Elnöksége újra hatályba helyezi az Ügyvivő Testület által 16/05.25. ÜT határozatban

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG U14 ÉS U18 KORCSOPORTBAN 2018-19. U14 ÉS U18 EGYÉNI

Részletesebben

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018.

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018. Magyar Hallássérültek Sportszövetsége ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK HATÁROZATOK TÁRA 2018. 1/2018. (01. 04.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége bowling szakágvezetőnek Kapronczayné Karádi Magdolnát

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Gazdasági alelnök, levezető elnök

JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Gazdasági alelnök, levezető elnök JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről 2008. március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Jelen vannak: Csiba Péter Pusztai Csaba Daragó István Kökényesi György Sasvári Sándor Tóth

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint 6 fő teljes jogú tag 2 fő egyesületi tag, (szavazati joggal nem rendelkezik)

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint 6 fő teljes jogú tag 2 fő egyesületi tag, (szavazati joggal nem rendelkezik) 1 JEGYZŐKÖNYV amely készült a HAJDÚ-BIHAR MEGYEI SAKKSZÖVETSÉG Közgyűléséről Időpontja: 2015. június 12. 16 óra 00 perc Helye: Debrecen, Maróthy Gy. U. 5-7 (CTS Irodaház oktatóterem) Jelen vannak: a mellékelt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), IV. emeleti ovális tárgyaló

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), IV. emeleti ovális tárgyaló Jegyzőkönyv a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének (a továbbiakban: FODISZ) 2014. október 22-én megtartott elnökségi üléséről (a továbbiakban: ülés) Az elnökségi ülés helyszíne:

Részletesebben

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG 2015. ÉVI HATÁROZATAINAK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Budapest, 2015.július 20. 1 I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK 1/2015. (I.07.) évi rendkívüli küldöttgyűlési

Részletesebben

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318 Jegyzőkönyv kivonat a Magyar Naturisták Egyesületének rendes közgyűlésén hozott határozatairól Időpont: 2016. április 16. 10 óra Helyszín: Délegyháza Művelődési Ház, Délegyháza, Szabadság tér 1. Jelen

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG ORSZÁGOS SERDÜLŐ ÉS IFJÚSÁGI FIÚ EGYÉNI, SPRINT ÉS ÖSSZETETT EGYÉNI BAJNOKSÁG 2016. ÉVI VERSENYKIÍRÁSA A bajnokság kiírása a Magyar Bowling és Tekeszövetség Teke Szakági Szövetsége /továbbiakban: MATESZ/

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

Összefoglaló az Edzőbizottság évi munkájáról

Összefoglaló az Edzőbizottság évi munkájáról Összefoglaló az Edzőbizottság 2014. évi munkájáról Az edzőbizottság az elmúlt évben a MESZ működési szabályzatában előírtak szerint végezte feladatát. Sok esetben nem tudott élni a szabályzatban kapott

Részletesebben

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről Magyar Evezős Szövetség Közgyűlési határozatok 2013. Határozatok a Magyar Evezős Szövetség 2013. 04. 06-ára összehívott Közgyűléséről MESZ 2013.04.06/1. sz. közgyűlési Határozat A közgyűlés egyhangúan

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 16/2016 (07.26.) számú Hivatalos Értesítő 2016.07.26. Tartalom Elnökségi határozatok ELN-64/2016 (07.26.) elnökségi határozat ELN-65/2016 (07.26.) elnökségi határozat ELN-66/2016

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), IV. emeleti ovális tárgyaló

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), IV. emeleti ovális tárgyaló Jegyzőkönyv a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének (a továbbiakban: FODISZ) 2015. május 13-án megtartott elnökségi üléséről (a továbbiakban: ülés) Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség rendkívüli közgyűlése. Helyszín: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség rendkívüli közgyűlése. Helyszín: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség rendkívüli közgyűlése Dátum: 2011. augusztus 27. 10 óra Helyszín: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) Résztvevők: Németh Miklós (MFSZ elnök),

Részletesebben

2015. évi elnökségi ülések határozat-tára

2015. évi elnökségi ülések határozat-tára 2015. évi elnökségi ülések határozat-tára 1./2015. (02.12) számú Elnökségi határozat: Az Elnökség egybehangzóan 9 igen szavazattal elfogadta a TAO bizottság javaslatát miszerint több pályázatnál a sorok

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/ április 27.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/ április 27. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 3/2015 2015. április 27. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2015. április 27. 16h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai Budapest, 2008. szeptember 30. Iktatószám: 5733/2008 17. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Az MLSZ Elnökségének 2008. szeptember 25.-i határozatai 202/2008. számú határozat Az Elnökség Várhidi Péter olimpiai válogatott

Részletesebben

Az MLSZ Elnökségének június 2-i határozatai

Az MLSZ Elnökségének június 2-i határozatai 10. szám Budapest, 2010. június 17. Iktatószám: 1939 /2010 HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Az MLSZ Elnökségének 2010. június 2-i határozatai 112/2010. (06.02.) számú határozata Az MLSZ Elnöksége elfogadta az alapszabály

Részletesebben

Elnökségi határozatok:

Elnökségi határozatok: 0A/2015.11.19 számú elnökségi határozat Az elnökség elfogadta a Napirendet. 0B/2015.11.19 számú elnökségi határozat Jegyzőkönyvvezető: Balogh Borbála Elnökségi határozatok: 2015.11.19. 0C/2015.11.19 számú

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. *Azon határozatnál, melyeknél az elnökség nem egyhangúan szavazott ott az igen/nem illetve a tartózkodások aránya jelölésre kerül. Kiemelt edzők 2014. év első féléves felosztására

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése Dátum: 2014. május 31. 10 óra 30 perc Helyszín: Komáromi Városi Sportcsarnok (2900 Komárom, Czuczor Gergely utca 62.) Résztvevők:

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. 2016/1. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2015. 12. 10-i elnökségi ülés emlékeztetőjét. 2016/2. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a következő elnökségi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Magyar Pétanque Szövetség 2014. évi rendes közgyűléséről. A közgyűlésen jelen vannak a jelenléti ív szerinti 7 tagegyesület képviselői:

JEGYZŐKÖNYV. a Magyar Pétanque Szövetség 2014. évi rendes közgyűléséről. A közgyűlésen jelen vannak a jelenléti ív szerinti 7 tagegyesület képviselői: JEGYZŐKÖNYV a Magyar Pétanque Szövetség 2014. évi rendes közgyűléséről A közgyűlés helye: 7396, Magyarszék, Kossuth Lajos utca 51. A közgyűlés időpontja: 2014. február 22. 10:00 óra A közgyűlésen jelen

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. 2016/1. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2015. 12. 10-i elnökségi ülés emlékeztetőjét. 2016/2. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a következő elnökségi

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT

Részletesebben

5/ számú határozat: Az MPB közgyűlése 4.-es pontként elfogadta:

5/ számú határozat: Az MPB közgyűlése 4.-es pontként elfogadta: 2008 évi Közgyűlési határozatok 2008. február 15. - Rendkívüli közgyűlés: 1/2008.02.15 sz. határozat: Az MPB közgyűlése a jelenleg előkészített sporttörvény módosítási javaslatot elfogadni nem tudja, azt

Részletesebben

Az MRSZ JT Szervezeti és Működési Szabályzata 2015-16 2015.09.29-i változat

Az MRSZ JT Szervezeti és Működési Szabályzata 2015-16 2015.09.29-i változat Az MRSZ JT Szervezeti és Működési Szabályzata 2015-16 2015.09.29-i változat A Szabályzat az MRSZ JT 2013.szeptember 1-jei közgyűlésén elfogadott Alapszabályra épül, annak szerves részét képezi. Jelen Szabályzat

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG 1. RENDEZŐ: A 2015/2016. évi Magyar Iskolai Egyéni Bajnokságok Teke sportágban (nemenként és korcsoportonként) VERSENYKIÍRÁSA. A 2015/2016. évi Magyar Iskolai Egyéni Bajnokságokat a Magyar Bowling és Teke

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

2014. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

2014. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK I. Közgyűlési Határozatok 2014.05.20./1.sz. KGY. határozat: A Közgyűlés elfogadja a meghívóban kiküldött napirendi pontokat.

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség. Helyszín: Amerikai Kereskedelmi Kamara, Budapest, Deák Ferenc u. 10.

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség. Helyszín: Amerikai Kereskedelmi Kamara, Budapest, Deák Ferenc u. 10. Magyar BMX Cross-Triál Szövetség 2002/1. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ Időpont: 2002. április 24. Helyszín: Amerikai Kereskedelmi Kamara, Budapest, Deák Ferenc u. 10. Jelen voltak: Fáth Péter elnök, Dietrich Tamás

Részletesebben

Magyar Gószövetség közgyűlés jegyzőkönyve

Magyar Gószövetség közgyűlés jegyzőkönyve Magyar Gószövetség közgyűlés jegyzőkönyve Budapest, Kondor Béla Közösségi Ház 1181 Budapest, Kondor Béla sétány 8. 2013.12.30. 18:00 Jelenlévők, tagok: Matolcsi Máté, a Gószövetség elnöke (Barcza Gedeon

Részletesebben

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS január h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3.

MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS január h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. MAMS ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2010. január 20. 17h Magyar Sport Háza, 1146 Bp, Istvánmezei út 1-3. Jelenlévők a mellékelt jelenléti ív szerint: Pusztai Csaba Elnök Csiba Péter Sportszakmai alelnök Németh Péter Gazdasági

Részletesebben

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG 2016. ÉVI HATÁROZATAINAK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Budapest, 2016.07.06. 1 I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK 1. 1/2016. (III.23.) évi küldöttgyűlési

Részletesebben

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak:

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak: MSSZ RENDES ELNÖKSÉGI ÜLÉS HATÁROZATAI 2014. március 3. A Magyar Súlyemelő Szövetség elnöksége 2014. március 3-án 16 órakor a Magyar Sport Háza 3. emeleti tárgyalójában tartotta 2014. évi második (2.)

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ október 1.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ október 1. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/2015 2015. október 1. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2015. október 1. 18h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyar BMX Cross-Triál Szövetég 2001. Április 24-én megtartott közgyűléséről és az ott hozott határozatokról. Közgyűlés időpontja: 2001. Április 24.

Részletesebben

A mandátumvizsgáló bizottság elnöke bejelenti, hogy 14:00 órakor az 77 tagból 7 tag van jelen.

A mandátumvizsgáló bizottság elnöke bejelenti, hogy 14:00 órakor az 77 tagból 7 tag van jelen. Helyszín: Gastland M0 Étterem és Konferenciaközpont 2311 Szigetszentmiklós (M0 Autóút 19 km) Időpont: 2018. május 22. (kedd) 14:00 Jelenlévők: A csatolt jelenléti ív szerint Hermann Henrik levezető elnök

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), I. emeleti kocka tárgyaló

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), I. emeleti kocka tárgyaló Jegyzőkönyv a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének (a továbbiakban: FODISZ) 2014. szeptember 6-án megtartott elnökségi üléséről (a továbbiakban: ülés) Az elnökségi ülés helyszíne:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), III. emeleti kocka tárgyaló

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), III. emeleti kocka tárgyaló Jegyzőkönyv a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének (a továbbiakban: FODISZ) 2016. május 28-án megtartott elnökségi üléséről (a továbbiakban: ülés) Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar

Részletesebben

A MAGYAR KÉZILABDA SZÖVETSÉG SZAKMAI- ÉS VERSENYBIZOTTSÁGÁNAK Ü G Y R E N D J E

A MAGYAR KÉZILABDA SZÖVETSÉG SZAKMAI- ÉS VERSENYBIZOTTSÁGÁNAK Ü G Y R E N D J E A MAGYAR KÉZILABDA SZÖVETSÉG SZAKMAI- ÉS VERSENYBIZOTTSÁGÁNAK Ü G Y R E N D J E Elfogadta az MKSZ Szakmai- és Versenybizottsága 2012. május 31-én Jóváhagyta az MKSZ Elnöksége 2012. július 3-án 2 Az MKSZ

Részletesebben

Sportszervezet neve:, bajnoki osztálya:

Sportszervezet neve:, bajnoki osztálya: Sportszervezet neve:, bajnoki osztálya: Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság által szervezett férfi felnőtt és fiú utánpótlás-bajnokságokba való digitálisan kitöltött nevezési nyomtatvány mellékletei (2014/2015.)

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöksége 2014.

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 9/ december 16.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 9/ december 16. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 9/2014 2014. december 16. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2014. december 16. 16h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A MAGYAR FLOORBALL SZAKSZÖVETSÉG ELNÖKSÉGÉNEK ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV A MAGYAR FLOORBALL SZAKSZÖVETSÉG ELNÖKSÉGÉNEK ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV A MAGYAR FLOORBALL SZAKSZÖVETSÉG ELNÖKSÉGÉNEK ÜLÉSÉRŐL Dátum: 2013. május 10. 21.00 Helyszín: Dunaújváros, Dunaújvárosi Főiskola tanácskozó terme Résztvevők: Füzi Gábor (elnök) Szalai Péter

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT

Részletesebben

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai 20. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2009. szeptember 10. Iktatószám: /2009 Az MLSZ Elnökségének 2009. augusztus 27-i határozatai 149/2009. számú határozat Az MLSZ Elnöksége úgy határozott, hogy a Fegyelmi

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének évi határozatai:

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének évi határozatai: A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének 2018. évi határozatai: 1/2018. I. 17. határozat hozta, hogy a nemzetközi versenyek esetében a kései nevezést minden érintett saját maga intézi, beleértve

Részletesebben

JAVASLAT A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG ÉVI SZAKMAI TERVÉRE

JAVASLAT A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG ÉVI SZAKMAI TERVÉRE JAVASLAT A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG 2018. ÉVI SZAKMAI TERVÉRE Általános működés A 2018. évi alap-, működési- és szakmai támogatással, valamint az Olimpiai Reménységek Versenyével kapcsolatos szakmai tervek

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. napirendi pont (201. számú): Tájékoztató és vita új pályázati kiírásokról

Jegyzőkönyv. 1. napirendi pont (201. számú): Tájékoztató és vita új pályázati kiírásokról Jegyzőkönyv Készült: Jelen vannak: Napirendi pontok: 2009. január 20-án Etyek Község Önkormányzat Képviselő-testület Vállalkozói és Pályázati Bizottságának nyílt üléséről A mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

A Magyar Labdarúgó Szövetség i rendkívüli elnökségi ülésének határozatai

A Magyar Labdarúgó Szövetség i rendkívüli elnökségi ülésének határozatai 2. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2008.február 1. Iktatószám: /2008. A Magyar Labdarúgó Szövetség 2008. 01.22.-i rendkívüli elnökségi ülésének határozatai 1/2008. számú határozat: Az MLSZ Elnöksége

Részletesebben

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2018

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2018 MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2018 001/2018.01.19 Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával elfogadja az Autocross 2018-as Alapkiírását. Kérjük

Részletesebben

SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA MAGYAR BÚVÁR SZAKSZÖVETSÉG 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. tel.,fax: (36-1) 270 0117 E-mail: buvar@buvar.hu Web: www.buvar.hu Érvényes: 2014. 10.10-től Sportbizottság

Részletesebben

TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELTE TÓK HÖK Küldöttgyűlés jegyzőkönyve 2015. február 27. (ELTE TÓK, 123.) IDŐPONT: 2015. február 27. HELYSZÍN: ELTE Tanító- és Óvóképző Kar 123. terem AZ ÜLÉS KEZDETE: 16:30 A megjelent küldöttgyűlési

Részletesebben

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kézilabdaszövetség beszámolója 2013/14

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kézilabdaszövetség beszámolója 2013/14 A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kézilabdaszövetség beszámolója 2013/14 2014. október 17-én került sor a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kézilabdaszövetségben rendkívüli tisztújításra. A korábbi elnök, Birta

Részletesebben

Tárgy: Fegyelmi határozat Dion Mario Williams (Miskolci Amerikai Futball és Szabadidő Sport Egyesület; #8) versenyző ügyében.

Tárgy: Fegyelmi határozat Dion Mario Williams (Miskolci Amerikai Futball és Szabadidő Sport Egyesület; #8) versenyző ügyében. Iktatószám: 004-FEB/2016 Tárgy: Fegyelmi határozat Dion Mario Williams (Miskolci Amerikai Futball és Szabadidő Sport Egyesület; #8) versenyző ügyében. Az eljáró sportfegyelmi bizottság megnevezése: A Magyar

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöke 2015.

Részletesebben

2017. ÉVI DUPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI DUPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933-0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót.

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót. TAGGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV felvéve a Magyar Dragon Szövetség Taggyűlésén, 2014. március 11-én, a Virányos Klinikán (Budapest, XII. ker., Virányos út 23/d.) Taggyűlés kezdete 19.10 óra. Jelen vannak: Tagok:

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG ORSZÁGOS SERDÜLŐ ÉS IFJÚSÁGI FIÚ EGYÉNI, SPRINT ÉS ÖSSZETETT EGYÉNI BAJNOKSÁG 2014-2015. ÉVI V E R S E N Y K I Í R Á S A A bajnokság kiírása a Magyar Bowling és Tekeszövetség Teke Szakági Szövetsége /továbbiakban:

Részletesebben

KAJAK PÓLÓ FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM 2015

KAJAK PÓLÓ FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM 2015 PROGRAMTERVEK Magyar Kajak-Kenu Szövetség KAJAK PÓLÓ FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM 2015 KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI

Részletesebben

12/12/10/02. számú elnökségi határozat A MESZ elnöksége a jegyzőkönyv a jegyzőkönyv hitelesítésére dr. Kokas Pétert és Zsömle Balázst jelöli.

12/12/10/02. számú elnökségi határozat A MESZ elnöksége a jegyzőkönyv a jegyzőkönyv hitelesítésére dr. Kokas Pétert és Zsömle Balázst jelöli. Magyar Evezős Szövetség Elnökségi ülés 2012. december 10. Helyszín: Győr, VILL-KORR Kft. tárgyalója Cím: 9027 Győr, Berkenyefa sor 9. Jelenlévők: mellékelt jelenléti ív szerint Napirend: 1. Tájékoztatás

Részletesebben

2016. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

2016. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK I. Közgyűlési Határozatok 2016.04.19./1.sz. KGY. határozat: A Közgyűlés elfogadja a meghívóban kiküldött napirendi pontokat.

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Dátum: 2015. augusztus 30. 12 óra, Bábolna Jegyzőkönyvvezető: Jaczkó Róbert Gyula Az Elnökségi ülés napirendi pontja: 1. Nevezések értékelése 2. IFF terméktámogatás

Részletesebben

2014. június 11. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak:

2014. június 11. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak: MSSZ RENDES ELNÖKSÉGI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVE 2014. június 11. A Magyar Súlyemelő Szövetség elnöksége 2014. június 11-én 16 órakor a Magyar Sport Háza 3. emeleti tárgyalójában tartotta 2014. évi ötödik (5.)

Részletesebben

2017. ÉVI EGYÉNI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI EGYÉNI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933-0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 30/2014 (08.29.) számú Hivatalos Értesítő 2014.08.29. Tartalom Elnökségi határozatok 3. oldal 2 Elnökségi határozatok ELN-153/2014 (08.26.) számú határozat A Magyar Labdarúgó

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019.

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYARORSZÁG AKROBATIKUS KOSÁRLABDA CSAPAT BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018.

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. I. A versenyrendszer célja: a, a Magyar Muaythai Szakszövetség (MMSZ) amatőr versenyrendszerének elsődleges célja a Muaythai (thaibox)

Részletesebben

Az MSSZ Elnöksége 2012. évi határozatai:

Az MSSZ Elnöksége 2012. évi határozatai: Az MSSZ Elnöksége 2012. évi határozatai: 2012. január 9. 001/2012. sz. határozat: Az Elnökség 1 ellenszavazattal és 2 tartózkodással megszavazta, hogy a Szövetség Vezetősége a Nemzeti Sport 2012. január

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség FUTSAL SZUPERKUPA Férfi felnőtt Futsal Szuperkupa versenykiírása 2015. Tartalom 1. A kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 3 2. A kupa célja... 3 3. A kupa résztvevői...

Részletesebben

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés 2006. év eredményei 2007. év tervei 2007. február 03. Létszám Tájfutó Szakosztály Tömegsport Szakosztály Íjász Szakosztály 29 fő 22 fő 8 fő Kispályás Labdarúgó Szakosztály

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Az előző elnökségi ülés emlékeztetőjét az elnökség egyhangúlag elfogadta. 01./ számú határozat

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Az előző elnökségi ülés emlékeztetőjét az elnökség egyhangúlag elfogadta. 01./ számú határozat ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2015. Az előző elnökségi ülés emlékeztetőjét az elnökség egyhangúlag elfogadta. 01./ 2015. számú határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a Szakmai Bizottság által már jóváhagyott

Részletesebben