ALCOA WHEELS KERÉKTÁRCSÁK KERÉKTÁRCSÁK, MELYEKBEN MEGBÍZHAT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ALCOA WHEELS KERÉKTÁRCSÁK KERÉKTÁRCSÁK, MELYEKBEN MEGBÍZHAT"

Átírás

1 ALCOA WHEELS KERÉKTÁRCSÁK KERÉKTÁRCSÁK, MELYEKBEN MEGBÍZHAT

2 ALCOA WHEELS KERÉKTÁRCSÁK A legjobb megoldás vállalkozása számára AZ ALUMÍNIUM KERÉKTÁRCSÁK VEZETŐ GYÁRTÓJA Az Alcoa Wheels sok év tapasztalatára támaszkodhat az alumínium keréktárcsák terén. Tulajdonképpen mi találtuk fel a préskovácsolt alumínium keréktárcsát 1948-ban. Keréktárcsáinkat magas szinten automatizált, modern gyárunkban készítjük egy speciális, az Alcoa által kialakított préskovácsolási eljárás segítségével ban az Alcoa 2 vállalatra vált szét: Alcoa és Arconic. Az Alcoa Wheels keréktárcsákat az Arconic Wheel and Transportation Products gyártja, amely része az Arconic csoportnak. A keréktárcsák legszélesebb méretválasztékát kínáljuk 17.5 /19.5 átmérőtől a rengeteg változatban elérhető os kerekekig. Büszkén mondhatjuk, hogy a mi alumínium keréktárcsáink az első, melyet tesztel és elfogad az összes európai tehergépjármű- és autóbuszgyártó. Kiváló minőségű termékeink minden tehergépjármű és autóbusz gyári opciói közt szerepelnek. AZ ALCOA WHEELS KERÉKTÁRCSÁK TARTÓSAK Az Alcoa Wheels keréktárcsák sikeresen teljesítették az LBF tesztet, így megfelelnek az elvárásnak, melyhez a tehergépjármű-gyártók ragaszkodnak. Az LBF teszt a tehergépjármű keréktárcsák számára kifejlesztett kéttengelyű anyagkifáradási teszt. A keréktárcsák élettartamának tesztelésekor figyelembe veszi a tényleges forgalmi helyzeteket (forgás, elhajlás és üzemi terhelés). Az Európai Keréktárcsagyártók Egyesülete (EUWA) szerint a keréktárcsáknak 1,5 millió kilométeres tesztelésnek megfelelő terhelést kell elviselniük.

3 AZ ARCONIC TÖBB, MINT KERÉKTÁRCSA ALCOA WHEELS Az Arconic szó szerint mindenhol ott van! Nem csak az alumínium ipart forradalmasítottuk, de globális vezetők vagyunk a könnyűfém technológia, -megmunkálás és -gyártás terén is. Innovatív több anyagos megoldásaink lendítik előre világunkat. Technológiánk továbbfejlesztik a szállítást, javítják a háztartási elektronikai gépeket és ipari termékeket. Jelenleg embert foglalkoztatunk, és stabil szereplők vagyunk 25 országban.

4 ALCOA WHEELS KERÉKTÁRCSÁK Az Ön előnyei, a mi elkötelezettségünk Az Alcoa Wheels alumínium keréktárcsákat egyetlen tömör alumíniumtömbből. A tömböt 8000 tonnás préseléssel kovácsolják kerék formájúra. A kovácsolást követően hőkezeléssel biztosítják a keréktárcsák maximális mechanikai ellenállóságát. Az Alcoa Wheels kovácsolási eljárása során az alumínium szemcseáramlását a keréktárcsa formájához illesztik, különös tekintettel a tárcsa és a perem találkozásának kritikus területére. Ezzel az eljárással egyedülállóan erős kovácsolású keréktárcsát kapunk, amely a legnagyobb követelményeket felállító teszteken is helytáll. Biztosak vagyunk keréktárcsáink tartósságában és minőségében, ezért 5 éves futásteljesítmény-korlátozás nélküli garanciát vállalunk. Az Alcoa Wheels keréktárcsákat nem lehet nem használni. A valódi választás járműve számára. Az acél és öntött alumínium keréktárcsákhoz képest az Alcoa Wheels keréktárcsái számos előnyt kínálnak. Alacsonyabb tömeg AKÁR 47%-KAL KÖNNYEBB AZ ACÉLNÁL Ha acélról Alcoa Wheels alumíniumra vált, könnyedén csökkentheti akár 47%-kal is a tömeget a kerékmérettől függően, így lehetősége nyílik: Növelni a jármű hasznos terhelését Csökkenteni az üzemeltetési költségeket Megnöveli a bevételeit Teherautó konfiguráció (Sarkköri/rideg) Kerékméret Elülső tengely Kerék- méret szabv. Hajtott tengely Kerék- méret egyéb Tengely(ek) Darab kerék Teljes tömegcsökkenés (kg) 4x2 I. opció 2x 22.5x8.25 4x 22.5x x2 II. opció 2x 22.5x9.00 4x 22.5x x4 2x 22.5x9.00 4x 22.5x9.00 6x 22.5x Pótkocsi Super Single Használt keréktípus Darab kerék Teljes tömegcsökkenés (kg) 3 tengely (9 tonna) 6x 22.5x11.75 ET Busz (városi/távolsági) Használt keréktípus Darab kerék Teljes tömegcsökkenés (kg) 4x2 (városi) 6x 22.5x Az elrendezéstől és kerékmérettől függően az Alcoa Wheels keréktárcsák akár 250 kg-os tömegcsökkenés is szavatolható!

5 SZÁMOLJA KI A MEGTÉRÜLÉST, HA ALCOA WHEELS KEREKEKRE VÁLT! ROI kalkulátorunkkal gyorsan elemezheti, mennyi idő után térül meg az Alcoa Wheels keréktárcsákba fektetett pénze. Látogasson el weboldalunkra, és engedje, hogy lenyűgözzük azzal, milyen gyorsan fizetődnek ki keréktárcsáink.

6 Utolérhetetlen kovácsolt erő Erősebb és tartósabb, mint az acél. Az Alcoa Wheels préskovácsolt alumínium keréktárcsák szó szerint erősebbek az acélnál. TERHELÉSVIZSGÁLATOK EREDMÉNYEI A keréktárcsákat présbe helyezik, és addig terhelik, amíg 5 cm-rel nem deformálódik. A préskovácsolt Alcoa Wheels keréktárcsa kg-os terhelés hatására deformálódik Az acélkerék pereme ilyen mértékű torzulást szenved már kg hatására Az Alcoa Wheels keréktárcsák 5-ször erősebbek! ÜTÉSVIZSGÁLATOK EREDMÉNYEI JAPÁN JWL TESZT Azt szimulálja, hogy egy jármű 50 km/h-s sebességgel magas járdaszegélynek ütközik. Ennek során egy 910 kg-s súlyt ejtenek a gumiabronccsal felszerelt keréktárcsára. Az acél keréktárcsák pereme rendkívüli mértékben deformálódik, és rengeteg levegőt veszítenek Az öntött alumínium keréktárcsák eltörnek Az Alcoa Wheels keréktárcsák sikeresen teljesítik a teszteket Acél keréktárcsa Öntött alumínium keréktárcsa Alcoa Wheels kovácsolt alumínium keréktárcsa Ez egyenlő a flotta üzemen kívül töltött idejének csökkenésével. Az Alcoa Wheels préskovácsolt alumínium keréktárcsái általában 20-nál is több évet töltenek szolgálatban.

7 Hozzájárulás az üzemanyagtakarékossághoz, CO₂ csökkentéshez és a gumiabroncsok jobb teljesítményéhez ÜZEMANYAG-TAKARÉKOSSÁG Páratlan előnyökkel jár, ha kovácsolt alumínium keréktárcsákra vált. Nem csak flották és gyártók számára, de a városok, a közösségi szolgáltatók, a polgárok és az adófizetők számára és, ami a legfontosabb, a környezet számára. Az Alcoa Wheels préskovácsolt alumínium keréktárcsáit szerelik számos hibrid buszra. A fontos paramétereket rendszeresen mérik, és összehasonlítják az acél keréktárcsákkal szerelt buszokkal. Egy 6-7 hónapos időszakot követően jelentős, több mint 1%-os üzemanyag-megtakarítás érhető a hibrid buszokon, mely további költségmegtakarítást jelent, és egyértelműen hozzájárul a zöldebb környezethez. CO₂ CSÖKKENÉS Az Alcoa Wheels préskovácsolt alumínium keréktárcsák drámai módon csökkentik a haszongépjárművek szénlábnyomát: A 12 acél keréktárcsa alumíniumra cserélése 13,3 metrikus tonnával csökkenti a CO₂ kibocsátást a kerekek élettartama alatt (1,5 millió km) Az Alcoa Wheels keréktárcsák Cradle to Cradle CertifiedCM tanúsítvánnyal rendelkeznek, vagyis biztonságos és környezettudatos termékek GUMIABRONCSOK TELJESÍTMÉNYE Az Alcoa Wheels keréktárcsák préskovácsolással és 100%-ban CNC megmunkálással készülnek. Egyenletesebben futnak, és kedvezőbb abroncs-kopást mutatnak, mint a sajtolt és hegesztett acél keréktárcsa. Ez segít a gördülési ellenállás terén is. És ez még nem minden! Az alumínium 3-szor jobb a hővezetőképessége, mint az acélé, ezért választják alapanyagként laptopok hűtőbordáiban és az autók, tehergépkocsik hűtőbordáiban, mivel segít a hőelvezetésben. A hő a gumik élettartamának, a fékezés teljesítményének és a fékbetétek élettartamának első számú ellensége. Alcoa Wheels Acél Az azonos körülmények között az alumínium és acél keréktárcsákról készített hőkamerás felvételek azt mutatják, hogy az Alcoa Wheels alumínium keréktárcsák futási hőmérséklete az acél keréktárcsákénál akár 22 C-kal is kisebb lehet.

8 ALCOA WHEELS KEREKEK DURA-BRIGHT EVO LVL Nagyszerű külső, egyszerű karbantartás Belépőszintű fényes fe

9 FELÜLETE ONE BRUSHED keréktárcsa lülettel Alacsony karbantartású felület

10 ALCOA WHEELS KEREKEK FELÜLETE Dura-Bright EVO NAGYSZERŰ KÜLSŐ, EGYSZERŰ KARBANTARTÁS Az Alcoa Wheels keréktárcsák a szabadalmaztatott Dura-Bright DURA-BRIGHT EV EVO felületkezeléssel is elérhetőek, ami még polírozás nélkül is évekig fényes és csillogó kerekeket jelent. A karbantartás rendkívül egyszerű, hála a különleges alumínium felület még jobb védelmének. A Dura-Bright EVO kerekek 2-estől 12-es ph értékig ellenállnak a tisztítószereknek. HAGYOMÁNYOS BEVONAT Porfestés Konverziós bevonat Alumínium SZABADALMAZTATOTT ALCOA WHEELS FELÜLETKEZELÉS A Dura-Bright nem egy bevonat, hanem egy felületkezelés, amely behatol az alumíniumba, és a keréktárcsa szerves részévé válik. A hagyományos bevonatokkal ellentétben ez nem verődik le, nem reped, nem hámlik le és nem korrodálódik. A Dura-Bright kezelés majdnem minden Alcoa keréktárcsaméretnél elérhető. További információért olvassa el az Alcoa keréktárcsák műszaki adatlapját, melyet letölthet a weboldalról. Tiszta bevonat Áttűnési zóna Alumínium

11 Az Dura-Bright kerekek tisztítása Nincs egyszerűbben karbantartható kerék, mint egy Dura-Bright keréktárcsa. Mindössze 6 lépést kell követnie a csodálatos kerekekhez: º F (35º C) 95º F (35º C) H 2 O Hagyja, hogy a keréktárcsák 35 C (95 F) alá hűljenek. Távolítsa el a kerékcsavar kupakokat H 2 O Öblítse legalább 30 másodpercig vízzel. Öntsön Dura-Bright Wheel Wash tisztítószert egy vödörbe. Nem szükséges vízzel hígítani. Tisztítsa meg a kereket H 2 O H 2 O Öblítse le a kereket. Hetente ismételje meg. További információért: youtu.be/stbzwdoo5bu

12 LvL ONE MÉG SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐBB MEGOLDÁSOK ÜGYFELEINKNEK Az Arconic fejlett LvL ONE megmunkálási technológiája fényes felületet eredményez. A LvL ONE egyenletesebb és fényesebb felületet jelent, mint a csiszolt, de a szokásos lépésekkel karbantartható. Ha fényes felületet szeretne, polírozásra van szükség. Ugyanakkor a keréktárcsa nagyszerűen mutat, és ugyanazokkal az előnyökkel jár, mint a többi Alcoa Wheels felület. Csiszolt A csiszolt Alcoa Wheels felület alapvető karbantartást igényel. A csiszolt kerekeket általában nagyobb flották keresik, ahol az utánfutókat gyakran cserélik. A csiszolt Alcoa Wheels keréktárcsák nem rozsdásodnak, és nem szükséges azokat újrafesteni. További információ a karbantartásról: alcoa.com/alcoawheels/europe/en/info_page/wheelcare1.asp

13 SPECIÁLIS ALKALMAZÁSI TERÜLETEK DURA-FLANGE Plusz védelem a még hosszabb élettartam érdekében. Az Dura-Flange keréktárcsák egyedi kezelésen esnek át, ami védőréteget képezve csökkenti a kerékperem kopását. A Dura-Flange keréktárcsák a legalkalmasabbak a súlyponteltolódásra hajlamos, nehéz rakományok szállítására, ahol a keréktalpperem neki szokott dörzsölődni a keréktárcsaperemnek. A keréktárcsák csiszolt felülettel érkeznek, és a leggyakoribb méretekben elérhetőek. További információért olvassa el az Alcoa keréktárcsák műszaki adatlapját, melyet letölthet a weboldalról. WORKHORSE Tárcsafék védelem és jobban terhelhető keréktárcsák. Az WorkHorse keréktárcsákon nem találhatóak szellőzőnyílások, hogy óvják a hajtott/első tengely tárcsafékeit a homoktól és kőzúzaléktól. A WorkHorse keréktárcsák leginkább tárcsafékkel szerelt építőipari járművekhez javasoltak. A keréktárcsák csiszolt felülettel érkeznek, és csak bizonyos méretekben elérhetőek: 22.5 x9.00 és 22.5 x11.75, 120 mm-es ET.

14 Az Alcoa Wheels keréktárcsák tökéletesen illenek az Ön üzleti tevékenységéhez Az Alcoa Wheels préskovácsolt alumínium keréktárcsái minden haszongépjárműhöz elérhetőek, és minden szállítási feladatra alkalmasak. Az alábbi táblázatból láthatja, hogyan segítheti az Alcoa Wheels a munkáját. Szegmens Haszon Külső ECO Tömeg Erősség Tartály és tartály alváz Ömlesztett áru zárt (siló) Ömlesztett áru nyitott (billencs) Hűtőkocsi Konténerszállító Építőipar Darabáru Faszállítás Távolsági busz Városi busz

15 Hasznos hivatkozások alcoawheelseurope.com alcoa-accessories.com alcoafleet.eu facebook.com/alcoawheelseurope

16 Hungarian - Edition 1 ARCONIC WHEEL AND TRANSPORTATION PRODUCTS Industrieweg 135 B-3583 Paal, Belgium info.wheels@arconic.com Tel: Fax:

Alcoa préskovácsolt alumínium keréktárcsák. Tények és számok

Alcoa préskovácsolt alumínium keréktárcsák. Tények és számok Alcoa préskovácsolt alumínium keréktárcsák Tények és számok TUDTA? Az Alcoa keréktárcsák a legerősebb keréktárcsák Valamennyi keréktárcsát egyetlen, nagy szilárdságú, korrózióálló alumíniumötvözet tömbből

Részletesebben

DURA-BRIGHT WHEELS Nagyszerű külső egyszerű karbantartás DURA-BRIGHT

DURA-BRIGHT WHEELS Nagyszerű külső egyszerű karbantartás DURA-BRIGHT DURA-BRIGHT WHEELS Nagyszerű külső egyszerű karbantartás DURA-BRIGHT Alcoa Dura-Bright EVO wheels Új generációs Dura-Bright kezelés még jobb felületi védelemmel. Az Alcoa most egy korszakalkotó áttörést

Részletesebben

Alcoa. Keréktárcsák, melyekben megbízhat

Alcoa. Keréktárcsák, melyekben megbízhat Alcoa Keréktárcsák, melyekben megbízhat Alcoa, az Ön partnere 1948 óta A megalakulása óta eltelt 125 év során innovációs örökségünknek és alkalmazottjaink eltökéltségének köszönhetően az Alcoa megnőtt,

Részletesebben

A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban

A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban A MICHELIN Csoport A kezdetek 1889: Michelin cég alapítása 1891: leszerelhető kerékpár abroncs 1895: először szerel a Michelin levegővel fújt gumiabroncsot

Részletesebben

Miért cserélné le a nyerő abroncsot?

Miért cserélné le a nyerő abroncsot? Miért cserélné le a nyerő abroncsot? Sokoldalúság A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja Valóban sokoldalú, valóban többcélú A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja az R-STEER

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

Alcoa tartozékkatalógus. Európa, 2. kiadás

Alcoa tartozékkatalógus. Európa, 2. kiadás Alcoa tartozékkatalógus Európa, 2. kiadás TISZTÍTÓ TERMÉKEK ALclean 1 literes palack GAXALC001EIS Keréktárcsa tisztító alumínium kerekekhez. Eltávolítja a fékport. Eltávolítja az oxidációt és megőrzi a

Részletesebben

Termékáttekintés. Μagyarorszàg 07.2009

Termékáttekintés. Μagyarorszàg 07.2009 Termékáttekintés Μagyarorszàg 07.09 Ajánlott abroncsok az optimális teljesítményhez AUTÓPÀLYA KÖZÙT BURKOLATLAN ÙT ÉS TEREP SZÉLSŐSÈGES ÚTVISZONYOKRA VÀROSI UTAKRA TÉLI 70--AS SZÉRIÁJÚ TEHERGÉ- PJÁRMŰ

Részletesebben

- 1 - Hosszú élettartammal rendelkező új Continental abroncsok a regionális áruszállításhoz

- 1 - Hosszú élettartammal rendelkező új Continental abroncsok a regionális áruszállításhoz - 1 - Hosszú élettartammal rendelkező új Continental abroncsok a regionális áruszállításhoz A Continental megkezdte az új harmadik generációs abroncsszéria értékesítését 17,5 22,5 colos méretekben a rohamosan

Részletesebben

KMAX termékcsalád. Jusson messzebbre egész évben...

KMAX termékcsalád. Jusson messzebbre egész évben... KMAX termékcsalád. Jusson messzebbre egész évben... Akár 5%-kal jobb futásteljesítmény az elődjéhez viszonyítva. 1 1 A Goodyear luxemburgi Innovációs Központja által 2011 júliusa és 201 júniusa között

Részletesebben

A z ú j alap Program 2017

A z ú j alap Program 2017 A z ú j alap Program 2017 CARGOPOWER - az új alap A modern CARGOPOWER radiális karkaszok stabil övszalagokkal és rendkívül széles futófelülettel rendelkeznek, ami magas stabilitást és zökkenőmentes működést

Részletesebben

TARTOZÉKOK ALCOA WHEELS KERÉKTÁRCSÁKHOZ

TARTOZÉKOK ALCOA WHEELS KERÉKTÁRCSÁKHOZ TARTOZÉKOK ALCOA WHEELS KERÉKTÁRCSÁKHOZ Miért használjak Alcoa Wheels tartozékokat? Az Alcoa Wheels keréktárcsáinakkarbantartása, hogy megőrizze azok lehető legjobb állapotát, alapvető fontosságúnak kell

Részletesebben

EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ!

EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ! EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ! GARANTÁLT MINŐSÉGŰ GUMIABRONCS EURÓPAI ELSŐ OSZTÁLYÚ Az új európai gyártású SEBRING gumiabroncsot az egyik legnagyobb gumiabroncsgyártó gyártja. A minőség a legfontosabb

Részletesebben

Potkocsik MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION MICHELIN CARGOXBIB HEAVY DUTY MICHELIN CARGOXBIB MICHELIN XS

Potkocsik MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION MICHELIN CARGOXBIB HEAVY DUTY MICHELIN CARGOXBIB MICHELIN XS Potkocsik MICHELIN HIGH FLOTATION MICHELIN HEAVY DUTY MICHELIN MICHELIN XS PÓTKOCSIK Alacsony nyomású pótkocsi-abroncsok, melyek óvják a termőföldet ÚJ MICHELIN HIGH FLOTATION EGY HOMOGÉN ÉS HATÉKONY TRAKTOR-PÓTKOCSI

Részletesebben

FÉKBETÉTEK SZÁLLÍTÁSA. BKV Zrt. T-168/2014.

FÉKBETÉTEK SZÁLLÍTÁSA. BKV Zrt. T-168/2014. FÉKBETÉTEK SZÁLLÍTÁSA MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ BKV Zrt. T-168/2014. 1. Műszaki követelmények 12. sz. melléklet Valamennyi szállításra kerülő termék esetén 1) Ajánlattevőnek ajánlat során 10. sz. melléklet

Részletesebben

VERSENYKÉPES ÁRKÉPZÉS

VERSENYKÉPES ÁRKÉPZÉS SZERVIZEK VERSENYKÉPES ÁRKÉPZÉS A világ vezető járműgyártóinak OE beszállítójaként árképzési versenyre léphetünk az OE alkatrészek terén a fő autókereskedőkkel. MINŐSÉGI TERMÉKEK A Textar az innovációra

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS.

ÁTTEKINTÉS. ÁTTEKINTÉS www.optitrailer.com 2 Langendorf Hagyomány és innováció! A Langendorf a szállítmányozás piacán, több mint 125 éves múltra tekint vissza, ez időszak alatt létrehozott termékeivel méltán kivívta

Részletesebben

ÖSSZEHASONLÍTÁSA MÁS SZÁLLÍTÁSI MÓDOKKAL

ÖSSZEHASONLÍTÁSA MÁS SZÁLLÍTÁSI MÓDOKKAL ÖSSZEHASONLÍTÁSA MÁS SZÁLLÍTÁSI MÓDOKKAL SKYWAY EMELT SZINTŰ SZÁLLÍTÁSI-INFRASTRUKTÚRÁLIS KOMPLEXUM SKYWAY ÖSSZEHASONLÍTÁSA MÁS SZÁLLÍTÁSI MÓDOKKAL 1 A PROJEKT GYAKORLATI MEGVALÓSÍTÁSA A PROJEKT GYAKORLATI

Részletesebben

NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER

NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER KOMFORT A LEGMAGASABB SZINTEN A Champiro FE1 a GT Radial legújabb nagy teljesítményű gumiabroncsa, mely egyesíti a hosszú élettartam, a csendes, komfortos autózás,

Részletesebben

Piippo bálakötöző hálók

Piippo bálakötöző hálók Piippo bálakötöző hálók Újgenerációs HD prémium bálaháló: HYBRID NG ÉS HYBRID NG EXTRA (csúcs kategória) Profiknak. Spórolj időt, pénzt és védd a környezetet. Legmodernebb technológia. Minimum garantált

Részletesebben

Rubber Solutions Kft. Cégismertető

Rubber Solutions Kft. Cégismertető Rubber Solutions Kft Cégismertető Cégünk bemutatása Társaságunk 30 éves tapasztalattal végzi hulladékgazdálkodási tevékenységét. Telephelyünk 70 hektárnyi ipari területen helyezkedik el. 15 alkalmazottat

Részletesebben

passion for precision Sphero-X simítás és nagyolás 40 és 70 HRC között

passion for precision Sphero-X simítás és nagyolás 40 és 70 HRC között passion for precision simítás és nagyolás 40 és 70 között simítás és nagyolás 40 és 70 között [ 2 ] A az új nagyteljesítményű osztályt jelenti az edzett alapanyagok hatékony megmunkálása terén a szerszámgyártásban.

Részletesebben

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÉZIKÖNYV CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620 Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó Tartalomjegyzék 1. ELŐSZÓ... 1 1.1. A gép rendeltetésszerű használata... 1 1.2. Műszaki adatok...

Részletesebben

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK TEXTILIPAR Válogatott terméklista kérjen ajánlatot más típusokra MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR

Részletesebben

A LEGNAGYOBB TERMÉKKÍNÁLAT

A LEGNAGYOBB TERMÉKKÍNÁLAT TÉNYEZŐK A PIACON A TMD Friction büszke arra, hogy a Textar fékbetétekkel és féktárcsákkal elsőként jelenik meg a piacon, bizonyítva ezzel iparágii vezetőként való elhivatottságát a súrlódó termékek iránt.

Részletesebben

A környezetbarát autózás 10 pontja

A környezetbarát autózás 10 pontja A Környezetbarát autózás kampány célja, hogy csökkentse az autók környezetre gyakorolt káros hatását, valamint segítsen a járművezetőknek abban, hogy környezetvédő fejjel gondolkodjanak. A környezetbarát

Részletesebben

AvantGuard : új értelmet ad a korróziógátlásnak.

AvantGuard : új értelmet ad a korróziógátlásnak. AvantGuard : új értelmet ad a korróziógátlásnak. AvantGuard : új értelmet ad a korróziógátlásnak. A Hempel bemutatja a forradalmian új AvantGuard korróziógátló technológiát. Az aktivált cinken alapuló

Részletesebben

www.biztonsagautosiskola.hu A GUMIABRONCS

www.biztonsagautosiskola.hu A GUMIABRONCS A GUMIABRONCS A gumiabroncs felépítése futófelület mintaárok mintaelem övbetétek védıbetét peremvédı légzáró réteg peremhuzal-karika A gumiabroncs szerkezete és használata GUMIABRONCS RADIÁL (R) DIAGONÁL

Részletesebben

BYD Zöld Város Koncepció

BYD Zöld Város Koncepció BYD Zöld Város Koncepció Környezetkímélő Megoldások napjaink tömegközlekedésének kihívásaira BYD Europe B.V 4 fő üzletág: elektronika, új energia, autóipar, vasúti szállítás Az első és egyetlen vállalat

Részletesebben

Kiváló minőségű, nulla fordulási sugarú fűnyírók

Kiváló minőségű, nulla fordulási sugarú fűnyírók Kiváló minőségű, nulla fordulási sugarú fűnyírók Tel.:96/364-063 A Hustler nulla fordulási sugarú, magas felhasználói igény szerint tervezet, belépő szintű típusa az új Raptor fűnyíró. Kis méretének és

Részletesebben

TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez

TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez Polírozó termékek a gépjármű fényezések ápolásához, felújításához és javításához Teroson_poli roza s_6oldalas_press.indd 2 2016.09.23. 15:32 TEROSON polírozó

Részletesebben

MINŐSÉG A SOROZATGYÁRTÁSHOZ LUTZ IPARI PENGÉK ÉS KÉSEK AZ AUTÓIPAR SZÁMÁRA

MINŐSÉG A SOROZATGYÁRTÁSHOZ LUTZ IPARI PENGÉK ÉS KÉSEK AZ AUTÓIPAR SZÁMÁRA AUTÓIPAR Válogatott terméklista kérjen ajánlatot más típusokra MINŐSÉG A SOROZATGYÁRTÁSHOZ LUTZ IPARI PENGÉK ÉS KÉSEK AZ AUTÓIPAR SZÁMÁRA EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

Nyomkarimás kerekek és görgők

Nyomkarimás kerekek és görgők Nyomkarimás és görgők 334 we innovate mobility www.blickle.com Tartalom SPK BS SPK 50-250 mm 400-3500 kg 336 337 BS-SPK 100-250 mm 800-3500 kg SPKGSPO SPKGSPO 50-250 mm 220-3000 kg 338 SPKVS SPKVS 50-400

Részletesebben

Firestone Mezőgazdasági gumiabroncs katalógus

Firestone Mezőgazdasági gumiabroncs katalógus Firestone Mezőgazdasági gumiabroncs katalógus Itt az ideje, hogy megkíméljük a földjét! Kiváló vonóerő minden talajtípuson Csökkentett talajpréselés Kitűnő öntisztító képesség Hosszabb élettartam, egyenletes

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2019

SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2019 SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2019 TARTALOM SZERVIZ SZOLGALTATÁS DÍJAK / ANGEL STATION 4 SZGK. KÉZI MOSÁS 5 Kézi ECO mosás 5 Kézi PRÉMIUM mosás 5 Extra szolgáltatások esetén felár minden jármű típusra 5 KOZMETIKA

Részletesebben

A cserét a következő sorrendben végezze:

A cserét a következő sorrendben végezze: Peugeot 407 tárcsafék hátsó A cserét a következő sorrendben végezze: 1 Peugeot 407 autóján párban cserélje a fékbetéteket mindkét tengelyen. Ez biztosítja a hatékony fékezést Engedje ki teljesen a kéziféket.

Részletesebben

Négyszögrúd. Körrúd. Ötvözet: EN-AW-6060, 6063, 6005A Súly (kg/m) = 0,0027 x a2 mm (ha r=0) Hossz 6 méter. * EN-AW-6082 (AlMgSi1) Sapa profil

Négyszögrúd. Körrúd. Ötvözet: EN-AW-6060, 6063, 6005A Súly (kg/m) = 0,0027 x a2 mm (ha r=0) Hossz 6 méter. * EN-AW-6082 (AlMgSi1) Sapa profil Négyszögrúd (kg/m) = 0,0027 x a2 mm (ha r=0) a r kg/m a r kg/m 40098 * 8 1 0,172 40071 * 22 1 1,306 40001 * 10 1 0,270 40026 * 25 1 1,687 40004 * 12 1 0,389 40031 * 30 1,5 2,430 40007 * 14 1 0,529 40083

Részletesebben

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN A gazdaságos megoldás Az Ön komfortjáért +10 energiamegtakarítás *** hatásfok Az EGIS az egyike az ARISTON által kifejlesztett új kazáncsaládnak, melyet a modern forma, energiatakarékos

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

TERASZOK KERÍTÉSEK BURKOLATOK. A festés mentes életért CSEH GYÁRTÓ WPC TERMÉKEI

TERASZOK KERÍTÉSEK BURKOLATOK. A festés mentes életért CSEH GYÁRTÓ WPC TERMÉKEI TERASZOK KERÍTÉSEK BURKOLATOK A festés mentes életért CSEH GYÁRTÓ WPC TERMÉKEI Miért válasszam a WoodPlastic teraszt? Szép luxus teraszra vágyik, amit nem kell karbantartania? Szereti a fa nemes természetességét,

Részletesebben

Polymerbeton aknarendszer Korrózióálló tetőtől talpig.

Polymerbeton aknarendszer Korrózióálló tetőtől talpig. Polymerbeton aknarendszer Korrózióálló tetőtől talpig. Könnyű, egyszerű és költséghatékony beépítés Korrózióálló Hosszú élettartam Egyedi kialakítás is lehetséges Erős és szivárgásmentes. Polymerbeton

Részletesebben

lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához

lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához Premium bevonati rendszer Fehér Galambszürke Antracitmetál Fekete

Részletesebben

TB-006D4 dönthető kerékpár szállító szerelési útmutató

TB-006D4 dönthető kerékpár szállító szerelési útmutató TB-006D4 dönthető kerékpár szállító szerelési útmutató A kerékpárszállító az első használat előtt figyelmes összeszerelést igényel. Ez a folyamat megfelelő körültekintéssel házilag is elvégezhető, de amennyiben

Részletesebben

Inveio Uni-directional crystal orientation. GC4325 a hosszabb élettartamért. Tartós acél esztergálás

Inveio Uni-directional crystal orientation. GC4325 a hosszabb élettartamért. Tartós acél esztergálás Inveio Uni-directional crystal orientation a hosszabb élettartamért Tartós acél esztergálás Megbízható élek Az északi félteke egy kis országában a Sandvik Coromant szakemberekből álló csoportja olyan anyagminőséget

Részletesebben

Tisvol standard=adr jármű

Tisvol standard=adr jármű Tisvol standard=adr jármű Minden járművünk 2S/SM fékrendszerrel van felszerelve. Ez alacsony ADR előírásnak felel meg, de az ügyfél kérésére további, magasabb szintnek megfelelő kiegészítőkkel is fel tudjuk

Részletesebben

A cserét a következő sorrendben végezze:

A cserét a következő sorrendben végezze: TOYOTA YARIS XP10 tárcsafék első fékbetét csere A cserét a következő sorrendben végezze: 1 Toyota Yaris XP10 autóján párban cserélje a fékbetéteket mindkét tengelyen. Ez biztosítja a hatékony fékezést

Részletesebben

Kül- és beltérre egyaránt

Kül- és beltérre egyaránt AREA INDU FLOOD Kül- és beltérre egyaránt Különböző fényáram és fényeloszlás-kombinációival az INDU FLOOD a többcélú világítási elvárásokra ad alternatívát. A három különféle méretben elérhető kompakt

Részletesebben

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Részletesebben

Letolókocsi POWER-PUSH plus

Letolókocsi POWER-PUSH plus Letolókocsi POWER-PUSH plus 1 POWER-PUSH Hatalmas raktér a rövid szerkezeti konstrukció ellenére a rendkívüli fordulékonyság érdekében. Kedvelni fogja! Letolókocsi 75 év tapasztalata és több mint 125.000

Részletesebben

305/2011 EU rendelet ill. 275/2013 kormányrendelet alkalmazása. CREATON Hungary Kft.

305/2011 EU rendelet ill. 275/2013 kormányrendelet alkalmazása. CREATON Hungary Kft. 305/2011 EU rendelet ill. 275/2013 kormányrendelet alkalmazása CREATON Hungary Kft. 1. Kerámia tetőcserepek 2. Sík- és hullámpala 3. Szerelt homlokzatburkolatok Kerámia tetőcserepek Legfontosabb változások

Részletesebben

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution az új gyűjtősínrendszer Biztonságos, megbízható és rugalmas a legmagasabb teljesítményszint mellett A Schneider

Részletesebben

Rakományrögzítés. Ezek lehetnek: A súrlódási tényező növelése, Kitámasztás, Kikötés, lekötés. 1. A súrlódási tényező növelése

Rakományrögzítés. Ezek lehetnek: A súrlódási tényező növelése, Kitámasztás, Kikötés, lekötés. 1. A súrlódási tényező növelése Rakományrögzítés A szállító járműre felrakott áruk, termékek a szállítás során fellépő hatások (rázkódás, gyorsulás, fékezés, kanyarodás, stb.) miatt elmozdulhatnak, elcsúszhatnak, felborulhatnak. Ennek

Részletesebben

ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot,

ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot, www.varta-automotive.com ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com A DYNAMIC TRIO. KIMAGASLÓ TECHNIKA MINDEN FELHASZNÁLÁSRA. A Dynamic Trio-val minden felhasználásra a testreszabott

Részletesebben

hexa cover folyadéktakaró MezŐGazdasÁGI termékkör MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKKÖR renobo

hexa cover folyadéktakaró MezŐGazdasÁGI termékkör MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKKÖR renobo hexa cover folyadéktakaró rendszer MezŐGazdasÁGI termékkör hexa cover folyadéktakaró rendszer Vállalat A Hexa-Cover 2004-es elindítása óta piacvezetővé vált a folyadék lefedő megoldások között. Az egyedülálló

Részletesebben

ContiVanContact 200. ContiVanContact 100. Marketing

ContiVanContact 200. ContiVanContact 100. Marketing ContiVanContact 200 ContiVanContact 100 Marketing Marketing Marketing követelmények ContiVanContact 100 (2013) ContiVanContact 200 (2013) Új termékek (2015) Európa Mérsékelt és forró éghajlat Minden úttípus

Részletesebben

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut A jól szellőző kesztyű a vágás elleni védelmet a kényelemmel, a rugalmassággal és a száraz környezetben történő precíz munkavégzéssel kombinálja. 6-féle méretben, 2-féle tenyérrel és 4 vágási szinttel

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

Chrome Style technology. 100%-os króm megjelenés.

Chrome Style technology. 100%-os króm megjelenés. Chrome Style technology. www.chromestylehungary.com info@chromestylehungary.com Kifejlesztettünk egy Védjegyoltalom alatt álló szabadalmaztatott króm megjelenésű technológiát, mely teljesen egyedülálló

Részletesebben

Multicut XF simítómaró Surface Master new!

Multicut XF simítómaró Surface Master new! passion for precision Multicut XF simítómaró Surface Master new! Multicut XF EXtreme Finishing [ 2 ] Az új Multicut XF-szerszámunk legfőképpen ott bevethető, ahol pontos alak- és helyzettűréseket várunk

Részletesebben

JELENTÉS. MPG-Cap és MPG-Boost hatásának vizsgálata 10. Üzemanyag és Kenőanyag Központ Ukrán Védelmi Minisztérium

JELENTÉS. MPG-Cap és MPG-Boost hatásának vizsgálata 10. Üzemanyag és Kenőanyag Központ Ukrán Védelmi Minisztérium JELENTÉS MPG-Cap és MPG-Boost hatásának vizsgálata 10. Üzemanyag és Kenőanyag Központ Ukrán Védelmi Minisztérium 1. Termék leírás Az MGP-Cap és MPG-Boost 100%-ban szerves vegyületek belső égésű motorok

Részletesebben

A cserét a következő sorrendben végezze:

A cserét a következő sorrendben végezze: Mercedes-Benz A W168 első A cserét a következő sorrendben végezze: 1 A féktárcsákat mindkét tengelyen komplett szettben cserélje Mercedes-Benz A W168 gépkocsin, függetlenül attól, hogy az alkatrészek milyen

Részletesebben

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig Modellsorozat: BF 900 mm-tıl 2500 mm villahosszig és 5,0 t teherbírásig Villás kézi raklapemelı kocsi - BF sorozat Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig BF sorozat Kézi raklapemelı kocsi nehéz, folyamatos használatra

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Hegesztett rácsok Weldmesh INDUSTRY

Hegesztett rácsok Weldmesh INDUSTRY Hegesztett rácsok Weldmesh INDUSTRY Betafence Sp. z o.o. ul. Dębowa 4 47-246 Kotlarnia Poland tel.: +48 77 40 62 200 fax: +48 77 48 25 000 info.poland@betafence.com www.betafence.com Regionális képviselet:

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

Gáz, amely könnyebb, mint a levegő. Egy palackban, amely könnyebb, mint ezelőtt bármikor!

Gáz, amely könnyebb, mint a levegő. Egy palackban, amely könnyebb, mint ezelőtt bármikor! Gáz, amely könnyebb, mint a levegő. Egy palackban, amely könnyebb, mint ezelőtt bármikor! 50 %-kal több gáz és könnyebb palackok. Vigyázzon, nehogy elrepüljön! Az Air Products, a hélium világviszonylatban

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN GÉPJÁRMŰVÉNEK IS FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGE VAN. Olajcsere nélkül nincs tökéletes működés. MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül

Részletesebben

Kerékcsavarok / kerékanyák beépítésére vonatkozó utasítások

Kerékcsavarok / kerékanyák beépítésére vonatkozó utasítások Adatkatalógus Kerékcsavarok / kerékanyák beépítésére vonatkozó utasítások Copyright Opel Automobile GmbH, Rüsselsheim am Main, Germany Az ebben az anyagban szereplő információk a lent szereplő dátumtól

Részletesebben

1. Egy háromtengelyes tehergépjármű 10 tonna saját tömegű. 130 kn. 7 m. a.) A jármű maximális össztömege 24 tonna lehet.(előadás anyaga)!!!!

1. Egy háromtengelyes tehergépjármű 10 tonna saját tömegű. 130 kn. 7 m. a.) A jármű maximális össztömege 24 tonna lehet.(előadás anyaga)!!!! TEHERELHELYEZÉS. Egy háromtengelyes tehergépjármű 0 tonna saját tömegű. a.) Ha a járművet a közúti forgalomban kívánja használni, külön engedély nélkül, mekkora lehet a jármű legnagyobb teherbírása? b.)

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN AUTÓJÁNAK IS SZÜKSÉGE VAN MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül szükséges, hogy gépjárműve motorolaját bizonyos időközönként a CITROËN-szabványoknak

Részletesebben

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely Kedvezőtlen körülmények között történő nagy tömegű rakomány vontatására. BPW tengellyel akkor is folytathatja a munkát, amikor mások már feladták. BPW AGRO

Részletesebben

gyors egyszerű egyedülálló

gyors egyszerű egyedülálló Rapid Set cementes technológia gyors egyszerű egyedülálló CEMENT ALL sokoldalú javítóhabarcs MORTAR MIX gyorskötő habarcs CONCRETE MIX gyorskötő betonkeverék KORODUR és CTS Cement Két erős partner Kizárólagos

Részletesebben

energeto A rendkívüli ablak

energeto A rendkívüli ablak 1 energeto A rendkívüli ablak Az ablak energiahatékonysága szempontjából az U w -érték a mérvadó. Minél alacsonyabb a hőátbocsátási tényező (U w ), annál energiahatékonyabb egy ablak. A javított ablakértéknek

Részletesebben

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox 330-350 V1 VARIO V2 330 Rendkívül gazdaságos, hosszú futásteljesítményű gumiabroncs kiváló tapadási,és vízelvezetési tulajdonságokkal, mely nagy biztonságot ad nedves úton is. Alacsony gördülési ellenállása

Részletesebben

SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ

SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ Innovatív dizájn, mindent felülmúló teljesítmény, fejlett és megbízható technológia mindennapi használatban. PROFESSZIONÁLIS JÁRMŰTISZTÍTÁS ERŐS. KÉNYELMES. EGYEDI. Kärcher

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL EREDETI ALKATRÉSZEK: A PEUGEOT SZAKÉRTELMÉNEK BIZONYÍTÉKAI Az Ön PEUGEOT gépjárműve olyan alkotórészekből épül fel, melyek

Részletesebben

20 éve. az erdészeti munkában

20 éve. az erdészeti munkában 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 400 Palms 500 Palms 530 Palms 540 Maximális kinyúlás (m) 4,0 5,0 5,3 5,4 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 35 44 26 Emelési kapacitás 4 méteren, kanál

Részletesebben

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN HŐTECHNIKA KÖRNYEZET TŰZ GARANCIA 40 ÉV HŐTECHNIKAI GARANCIA 20%-KAL JOBB HŐTECHNIKAI TELJESÍTMÉNY Kezdje meg az IPN-QuadCore utazást itt: ipn-quadcore.co.uk

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2018

SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2018 SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2018 TARTALOM SZERVIZ SZOLGALTATÁS DÍJAK / ANGEL STATION 4 SZGK. KÉZI ÉS KEFÉS MOSÁS 5 Kézi mosás 5 Extra szolgáltatások esetén felár minden jármű típusra 5 Kefés gépi mosás 5 KOZMETIKA

Részletesebben

Tartalomjegyzék: 19. fejezet

Tartalomjegyzék: 19. fejezet Tartalomjegyzék:. fejezet Keréksorozatok Forgóvilla-sorozatok (kombinálva az adott keréksorozatokkal) A hozzáillő fixvillás et lásd a táblázatokban LI LIR LIX LIXR VEHI Sorozat VEHI 100-200 mm 65-180 kg

Részletesebben

Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120

Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120 Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120 Mindenféle elektromosan vezető anyag, úgymint ötvözött és ötvözetlen acélok, öntött vas, alumínium, bronz, réz és ötvözeteik vágására alkalmas, konvencionális,

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN AZ EREDETI: A JÖVŐ!

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN AZ EREDETI: A JÖVŐ! ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN AZ EREDETI: A JÖVŐ! HŐTECHNIKA KÖRNYEZET TŰZ GARANCIA 40 ÉV HŐTECHNIKAI GARANCIA 20%-KAL JOBB HŐTECHNIKAI TELJESÍTMÉNY Kezdje meg az IPN-QuadCore utazást itt:

Részletesebben

Hajtott és karimás kerekek

Hajtott és karimás kerekek Hajtott és karimás kerekek 458 we innovate mobility www.blickle.com Tartalom GEVN/GEVA Sorozat Oldal GEVN/GEVA 160-620 mm 250-3000 kg 460, 467 GSTN/GSTA Sorozat Oldal GSTN/GSTA 75-500 mm 200-4200 kg 461,

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

T E C H N O L O G Y. Patent Pending WATERPROOFING MEMBRANE WITH REVOLUTIONARY TECHNOLOGY THENE TECHNOLOGY. Miért válassza a Reoxthene technológiát

T E C H N O L O G Y. Patent Pending WATERPROOFING MEMBRANE WITH REVOLUTIONARY TECHNOLOGY THENE TECHNOLOGY. Miért válassza a Reoxthene technológiát TE THENE TECHNOLOGY TE THENE TECHNOLOGY TE Miért válassza a Reoxthene technológiát THENE TECHNOLOGY Miért válassza a Reoxthene technológiát A TECHNOLÓGIA egy forradalmian új technológia, melyet a MAPEI

Részletesebben

Téli Kínálat. Személyautó - 4x4 / SUV - kisteher CHAMPIRO WINTERPRO HP

Téli Kínálat. Személyautó - 4x4 / SUV - kisteher CHAMPIRO WINTERPRO HP Téli Kínálat Személyautó - 4x4 / SUV - kisteher ÚJ CHAMPIRO WINTERPRO HP 1951 Létrejön a mai gyáróriás őse, a Gajah Tunggal vállalat, amely eleinte kerékpár abroncsokat és tömlőket gyártott. 1990 A vállalat

Részletesebben

KIVÁLÓ MINŐSÉG, GYÖNYÖRŰ BEVONAT!

KIVÁLÓ MINŐSÉG, GYÖNYÖRŰ BEVONAT! Cromkontakt galvánipari kft Cromkontakt galvánipari kft. KIVÁLÓ MINŐSÉG, GYÖNYÖRŰ BEVONAT! Az Ön megbízható partnere a galvanizálásban! KAPCSOLAT 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 289-295. Tel: +36-20-450-7284

Részletesebben

2016-os kollekció. Az első kemence, amely sütő és grill is egyben!

2016-os kollekció. Az első kemence, amely sütő és grill is egyben! 2016-os kollekció Az első kemence, amely sütő és grill is egyben! ÖTELETEK GRILLEZÉSHEZ 2016-os kollekció A L Art du jardin, a kültéri használatú kemencék specialistája, igyekszik Önt minden szezonban

Részletesebben

TeszT er edmény. Futásteljesítmény/mm. Futófelület mintázata Futófelület anyaga Futófelület szélessége. SZM 4x2. Közút 30 % retreaded with K 54 BASE

TeszT er edmény. Futásteljesítmény/mm. Futófelület mintázata Futófelület anyaga Futófelület szélessége. SZM 4x2. Közút 30 % retreaded with K 54 BASE EREDMÉNY 2017 TeszT er edmény /mm 248297 km 12814 km 315/80 R 225 K 54 K_base 21,0 mm DAF 450PS SZM 4x2 Autópálya 70 % Közút 30 % K 54 base Masszív blokkminta nyitott vállal és extrém mintamélységgel;

Részletesebben

CA légrétegződést gátló ventilátorok

CA légrétegződést gátló ventilátorok CA légrétegződést gátló ventilátorok MŰSZAKI INFORMÁCIÓ A SZERELŐ ÉS A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA 2019.03.20. - 2 - A CA típusjelű ventilátorokat nagy légterű, nagy belmagasságú, ipari, kereskedelmi és szolgáltató

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

Rotációs befúvó. Méretek. Leírás. Motor típus

Rotációs befúvó. Méretek. Leírás. Motor típus Méretek B H Ød H/ ØA Leírás Az olyan integrált dobozos, rotációs befúvó (RCW), amely különösen alkalmas nagy belmagasságú létesítményekhez. A befúvó állítható lamellákkal van felszerelve, így a befújt

Részletesebben

Személyemelı munkaállványok

Személyemelı munkaállványok Személyemelı munkaállványok Böcker The Lifting Group A Robert Böcker GmbH céget 1983-ban alapították és a vállalkozás ma a világszerte tevékenykedı Böcker The Lifting Group részvénytársaság részét képezi.

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

PERFORÁLT LEMEZEK. a legszélesebb áruválaszték

PERFORÁLT LEMEZEK. a legszélesebb áruválaszték PERFORÁLT LEMEZEK a legszélesebb áruválaszték Vállalatunk, a PERFORA spol.s r.o. 1996 óta működik Szlovákia területén és jelenleg a szlovák piacon a perforált termékek legszélesebb választékát kínálja.

Részletesebben

Kiss László 2011. Blog: www.elka-kl.blogspot.com Email: kislacika@gmail.com

Kiss László 2011. Blog: www.elka-kl.blogspot.com Email: kislacika@gmail.com Kiss László 2011. Blog: www.elka-kl.blogspot.com Email: kislacika@gmail.com Ólommentes környezetvédelem RoHS (Restriction of Hazardous Substances), [2002/95/EC] EU irányelv az ólom leváltásáról, 2006.

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 Metal-Fach T-710/1 Két tengelyes 6 to pótkocsi T710/1-6T Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi. 6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik,

Részletesebben

Q+ CSILLAPÍTÓ ALÁTÉTLEMEZ. Prémium kategóriás fékezési komfort.

Q+ CSILLAPÍTÓ ALÁTÉTLEMEZ. Prémium kategóriás fékezési komfort. Q+ CSILLAPÍTÓ ALÁTÉTLEMEZ Prémium kategóriás fékezési komfort www.textar.com PLUSZPONTOK. A Q+ meggyőző tulajdonságai+ Súrlódásos csillapítás a felületi textúra által Felragasztott lemez nem kell felhelyezni

Részletesebben