Nagyatád város szilárd kommunális hulladék rendszeres begyűjtése, elszállítása, elhelyezése és ártalmatlanítása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nagyatád város szilárd kommunális hulladék rendszeres begyűjtése, elszállítása, elhelyezése és ártalmatlanítása"

Átírás

1 Nagyatád város szilárd kommunális hulladék rendszeres begyűjtése, elszállítása, elhelyezése és ártalmatlanítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/1 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás EUHL Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel dátuma: Iktatószám: 32720/2011 CPV Kód: ; ; ; ; ; ; Ajánlatkérő: Nagyatád Város Önkormányzata Teljesítés helye: Nagyatád Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő: Nyertes ajánlattevő: Ajánlatkérő típusa: Regionális vagy helyi iroda/hivatal Ajánlatkérő fő tevényeségi köre: EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) Információ és on-line formanyomtatványok: AJÁNLATI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) Név, cím és kapcsolattartási pont(ok) Hivatalos név: Nagyatád Város Önkormányzata Postai cím: Baross G. u. 9. Város/Község: Nagyatád Postai irányítószám: 7500 Ország: HU Címzett: Ormai István polgármester Telefon: Fax: Az ajánlatkérő általános címe (URL): A felhasználói oldal címe (URL): További információk a következő címen szerezhetők be: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.I mellékletet A dokumentáció és további iratok (a versenypárbeszédre és a dinamikus beszerzési rendszerre vonatkozók is) a következő címen szerezhetők be:

2 Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: xazonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet I.2) Az ajánlatkérő típusa és fő tevékenysége vagy tevékenységei Minisztérium vagy egyéb nemzeti vagy szövetségi hatóság, valamint regionális és helyi szerveik Nemzeti vagy szövetségi iroda/hivatal Regionális vagy helyi hatóság xregionális vagy helyi iroda/hivatal Közjogi szervezet Európai intézmény/hatóság vagy nemzetközi szervezet Egyéb (nevezze meg): Általános közszolgáltatások Védelem Közrend és biztonság Környezetvédelem Gazdasági és pénzügyek Egészségügy Lakásszolgáltatás és közösségi rekreáció Szociális védelem Szabadidő, kultúra és vallás Oktatás Egyéb (nevezze meg): Az ajánlatkérő más ajánlatkérők nevében folytatja a közbeszerzési eljárást? nem II. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS TÁRGYA II.1) Meghatározás II.1.1 ) Az ajánlatkérő által a szerződéshez rendelt elnevezés Nagyatád Város közigazgatási területén keletkező, szabvány hulladékgyűjtő edényzetből települési szilárd kommunális hulladék rendszeres begyűjtése, ártalmatlanító helyre történő elszállítása, elhelyezése és ártalmatlanítása közszolgáltatási szerződés keretében, valamint a települési szilárd hulladék egyes összetevőinek szelektív gyűjtése (beleértve a begyűjtőhelyek közszolgáltatás keretében történő működtetését), lakossági veszélyes hulladék begyűjtése, azok hasznosítása és ártalmatlanítása a vonatkozó jogszabályi előírások figyelembevételével, hulladékudvar biztosítása, 770 literes és 1100 literes fém hulladékgyűjtő edények tisztítása évi 4 alkalommal, hó- és síkosság mentesítés, gépi úttisztítás (seprés, locsolás) végzése. II.1.2) A szerződés típusa, valamint a teljesítés helye ( Csak egy kategóriát válasszon árubeszerzés vagy szolgáltatás, amelyik leginkább megfelel a szerződés vagy a közbeszerzés(ei) tárgyának)

3 a) Építési beruházás Kivitelezés Tervezés és kivitelezés Kivitelezés, bármilyen eszközzel, módon, az ajánlatkérő által meghatározott követelményeknek megfelelően A teljesítés helye NUTS-kód b) Árubeszerzés Adásvétel Lízing Bérlet Részletvétel Ezek kombinációja/egyéb A teljesítés helye NUTS-kód c) Szolgáltatásmegrendelés x Szolgáltatási kategória 17 (az szolgáltatási kategóriákat lásd a 2004/18/EK irányelv II. mellékletében) A teljesítés helye Nagyatád NUTS-kód HU232 II.1.3) A hirdetmény a következők valamelyikére irányul Közbeszerzés megvalósítása x Dinamikus beszerzési rendszer (DBR) létrehozása Keretmegállapodás megkötése II.1.4) Keretmegállapodásra vonatkozó információk (adott esetben) Keretmegállapodás több ajánlattevővel A tervezett keretmegállapodás résztvevőineklétszáma VAGY, adott esetben, maximális létszáma Keretmegállapodás egy ajánlattevővel A keretmegállapodás időtartama: Időtartam év(ek)ben: vagy hónap(ok)ban: Indoklás arra az esetre vonatkozóan, ha a megállapodás időtartama meghaladja a négy évet: A közbeszerzéseknek a keretmegállapodás teljes időtartamára vonatkozó becsült összértéke (csak számokkal): Becsült érték ÁFA nélkül: Pénznem: VAGY: és között Pénznem:

4 A keretmegállapodás alapján megkötendő szerződések értéke és gyakorisága (amennyire lehetséges): II.1.5) A szerződés meghatározása/tárgya Nagyatád Város közigazgatási területén keletkező, szabvány hulladékgyűjtő edényzetből települési szilárd kommunális hulladék rendszeres begyűjtése, ártalmatlanító helyre történő elszállítása, elhelyezése és ártalmatlanítása közszolgáltatási szerződés keretében, valamint a települési szilárd hulladék egyes összetevőinek szelektív gyűjtése (beleértve a begyűjtőhelyek közszolgáltatás keretében történő működtetését), lakossági veszélyes hulladék begyűjtése, azok hasznosítása és ártalmatlanítása a vonatkozó jogszabályi előírások figyelembevételével, hulladékudvar biztosítása, 770 literes és 1100 literes fém hulladékgyűjtő edények tisztítása évi 4 alkalommal, hó- és síkosság mentesítés, gépi úttisztítás (seprés, locsolás) végzése. II.1.6) Közös Közbeszerzési Szójegyzék (CPV) Fő szójegyzék Kiegészítő szójegyzék Fő tárgy: További tárgyak: II.1.7) A szerződés a Közbeszerzési Megállapodás (GPA) hatálya alá tartozik-e? nem II.1.8) Részekre történő ajánlattétel (a részekre vonatkozó részletes információk megadásához a B. mellékletből szükség szerint több példány használható) nem Igen válasz esetén az ajánlatok benyújthatók (csak egyet jelöljön be): egy részre egy vagy több részre valamennyi részre II.1.9) Elfogadhatók-e változatok (alternatív ajánlatok)? nem II. 2) Szerződés szerinti mennyiség vagy alkalmazási kör II.2.1) Teljes mennyiség (adott esetben, valamennyi részt, és opciót beleértve) 10 évre szóló közszolgáltatási szerződés: Nagyatád Város közigazgatási területén keletkező, szabvány hulladékgyűjtő edényzetből települési szilárd kommunális hulladék rendszeres begyűjtése, ártalmatlanító helyre történő elszállítása, elhelyezése és ártalmatlanítása közszolgáltatási szerződés keretében, valamint a települési szilárd hulladék egyes összetevőinek szelektív gyűjtése (beleértve a begyűjtőhelyek közszolgáltatás keretében történő működtetését), lakossági veszélyes hulladék begyűjtése, azok hasznosítása és ártalmatlanítása a vonatkozó jogszabályi előírások figyelembevételével, hulladékudvar biztosítása, 770 literes és 1100 literes fém hulladékgyűjtő edények tisztítása évi 4 alkalommal, hó- és síkosság mentesítés, gépi úttisztítás (seprés, locsolás) végzése fő lakos, 2680 családi ház, 2110 társasház, összesen 4790 lakott ingatlan, 1044 db 1-2 fős

5 háztartás t/év települési szilárd hulladék (2010. évi mennyiség alapján, +20% eltérés lehetséges), - ürítési gyakoriság: heti egy, illetve két alkalommal a dokumentációban meghatározottak szerint, - többlethulladék gyűjtése erre a célra értékesített zsákban igény szerint. Lomtalanítás: - évi két alkalommal (tavasszal és ősszel). Karácsonyfa-elszállítás: - évi egy alkalommal. Szelektív hulladékgyűjtés: - 19 db meglévő hulladékgyűjtő sziget használatával; szigetenként 1 db papíros, 1 db műanyagos, 1 db színes és 1 db fehér üveges konténer található t/év (2010. évi mennyiség alapján, +20% eltérés lehetséges) - papír, műanyag és alumínium doboz, fehér és színes üveg gyűjtése - elszállítása: papír: 66 alkalom/év/edény; műanyag: 66 alkalom/év/edény; fehér és színes üveg: alkalom/év/edény, - A szolgáltatás biztosításához szükséges jelenleg 16 db 770 literes és jelenleg 69 db 1100 literes fém hulladékgyűjtő edények évi 4 alkalommal történő belső fertőtlenítő tisztítása (május, július, augusztus, október), mely gyűjtőedények száma a szolgáltatás maradéktalan ellátásához szükséges mértékben változhat. - hulladékudvar biztosítása a lakosság részéről felmerülő kommunális hulladékon kívüli hulladékainak elhelyezésére (pl. veszélyes hulladék, háztartási gépek, stb.), - A kommunális többlethulladék gyűjtéséhez a zsák biztosítása térítés ellenében a közszolgáltató feladata, a zsákos begyűjtés fedezete a zsák árában realizálható, mely díj megegyezik az azonos méretű edényzet ürítési díjával, azaz egy zsák ára = (ürítési díj + rendelkezésre állási díj) / 52 - Egyenes útszakaszok összkerekes autóval történő Téli hó és síkosság mentesítése, illetőleg parkolók, csomópontok, körforgalmak homlokrakodó autóval történő Téi hó és síkosság mentesítése. A síkosság mentesítő anyag beszerzése nyertes ajánlattevő feladatát képezi. - Utak és pakolók söprése és locsolása a dokumentáció szerint meghatározott szakaszokon évi 14 alkalommal, melytől ajánlatkérő -50%-ban eltérhet. - A fenti feladatok ellátásával kapcsolatos valamennyi adminisztráció, adatszolgáltatási kötelezettség teljesítése; a díjbeszedése, a beszedés megszervezése, lebonyolítása; ügyfélszolgálati és ügyeleti rendszer működtetése is a közszolgáltató a vonatkozó jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően. - Ajánlattevő a 224/2004. (VII.22.) Korm. rendelet 4. -ban foglaltakra tekintettel csatolja nyilatkozatát arról, hogy nyertessége esetén a közszolgáltatáson kívüli tevékenységei nem veszélyeztetik a közszolgáltatási szerződésben vállalt kötelezettségeinek teljesítését. - A ajánlattevő csatolja nyilatkozatát arra vonatkozóan, hogy a Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási Program KEOP megnevezésű pályázat keretében létrejövő eszközrendszert és a megépülő létesítményeket az önkormányzattal egyeztetett módon a közszolgáltatás keretében igénybe veszi. - A közszolgáltatási szerződés keretében meghatározott feladatok ellátását nyertes ajánlattevőnek a szerződés ideje alatt folyamatosan kell biztosítania. - Nyertes ajánlattevő köteles a közszolgáltatás ellátásához szükséges ügyfélszolgálat létre hozásáról és ügyeleti rendszer működtetéséről a közszolgáltatási szerződéssel érintett településen gondoskodni. Nagyatád közigazgatási területén ügyfélszolgálati teendők ellátására

6 alkalmas irodát illetőleg, ügyfélszolgálati nyitva tartás: heti 40 órában, mely ügyfélszolgálat működtetéséről ajánlatában csatolja nyilatkozatát és ajánlatában mutassa be a rendszer működését. - Legkésőbb a közszolgáltatás szerződés aláírásának napját követő 90 napon belül Nagyatád közigazgatási területén hatóságilag engedélyezett telephellyel kell rendelkeznie és a közszolgáltatás ellátásához szükséges gépjárműveket is ezen telephelyen kell állomásoztatnia.a tevékenység végzéséhez szükséges engedélyek beszerzése nyertes Ajánlattevő feladata. - Közszolgáltató köteles minden év november 15-től következő év március 15-ig az időjárás függvényében készenléti ügyeletet tartani (rendelkezésre állni) - Köteles évi egy alkalommal az önkormányzattal egyeztetett módon az illegális hulladéklerakók felszámolását elvégezni. Ennek fedezete a közszolgáltatási díj. - Köteles az önkormányzat gépi úttisztításra (seprés, locsolás) vonatkozó eseti megrendelése esetén 120 percen belül kiállni. - Megrendelés esetén köteles gépjárműveivel 60 percen belül kiállni és az Önkormányzat A települési szilárd hulladékkal kapcsolatos hulladékkezelési helyi közszolgáltatásról és a közterületek tisztántartásáról szóló rendeletének 3. sz. mellékletével) szereplő útszakaszok síkosság mentesítését, illetve hó eltakarítását elvégezni. - Megrendelés esetén köteles téli síkosságmentesítő anyag biztosítására. A téli síkosság mentesítő anyag tárolására szolgáló helységet az Önkormányzat biztosítja. - Az Önkormányzat területén a begyűjtéssel, szállítással és elhelyezéssel kapcsolatos nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettségének köteles eleget tenni. - Köteles biztosítani a fogyasztói kifogások és észrevételek elintézési rendjét. - Hulladékudvart köteles működtetni, ahol folyamatosan biztosítja nyitvatartási időben a szelektíven gyűjtött lakossági anyagok, valamint akkumulátor, elektronikai hulladék, autógumi átvételét. - A települési szilárd hulladékot hetente egy alkalommal (kivéve az önkormányzati rendelet 1. sz. mellékletében szereplő ingatlanokat, ahol hetente két alkalommal) a szállítási naptárban meghatározott szállítási napon 6 óra és 20 óra között köteles begyűjteni a megjelölt hulladéklerakóba elszállítani. - Köteles a hulladékot begyűjtés és elszállítás céljából kizárólag szabvány edényzetben és a térítés ellenében Nyertes Ajánlattevő által biztosított, a közszolgáltató emblémájával ellátott zsákban a járat vonalában, az úttest szélére kitéve közterületen átvenni. Ha az ingatlan bejárata mellett úttest, vagy megközelítési lehetőség nincs, úgy a közszolgáltató az ingatlan bejáratához legközelebb eső úttest mellett köteles a hulladékot átvenni. - Részletes adatokat az ajánlati dokumentáció tartalmazza. Ha ismert, becsült érték ÁFA nélkül (csak számokkal): Pénznem: VAGY: és között Pénznem: II.2.2) Vételi jog (opció) (adott esetben) nem Igen válasz esetén a vételi jog leírása: Ha ismert, a vételi jog opciók gyakorlásának tervezett ideje: hónapokban: vagy napokban: (a szerződés megkötésétől számítva)

7 Az esetleges meghosszabbítások száma (ha van ilyen): vagy: és között Ha ismert, az árubeszerzésre vagy szolgáltatásmegrendelésre irányuló ismétlődő jellegű szerződések esetében kérjük feltüntetni a további szerződések tervezett idejét: hónapokban: vagy napokban: (a szerződés megkötésétől számítva) II.3) A szerződés időtartama vagy a befejezés, a teljesítés határideje Az időtartam hónap(ok)ban: vagy napokban: (a szerződés megkötésétől számítva) VAGY: kezdés 2012/04/01 (nap/hó/év) befejezés 2022/03/31 (nap/hó/év) III. szakasz : jogi, gazdasági, pénzügyi és technikai információk III.1) A szerződésre vonatkozófeltételek III.1.1) A szerződést biztosító mellékkötelezettségek (adott esetben) Hibás teljesítési kötbér: jelen közszolgáltatási szerződés keretében meghatározott feladatok teljesítésének elmaradása esetében a Kbt. 53/A. (6) bekezdése a) pontja alapján nyújtható, melynek mértéke ,- Ft/alkalom Késedelmi kötbér: Amennyiben nyertes ajánlattevő a közszolgáltatási szerződés aláírását követő 90 napon belül nem rendelkezik Nagyatád közigazgatási területén hatóságilag engedélyezett telephellyel, ahol a közszolgáltatás maradéktalan ellátásához szükséges gépjárművek tárolása és állomásoztatása történik Ft késedelmi kötbér megfizetésére köteles, majd a 91. naptól napi Ft/késedelmes nap, amíg nem rendelkezik Nagyatád közigazgatási területén hatóságilag engedélyezett telephellyel, ahol a közszolgáltatás maradéktalan ellátásához szükséges gépjárművek tárolása és állomásoztatása történik. Meghiúsulási kötbér a jelen közszolgáltatási szerződés nyertes ajánlattevő mulasztásából fakadóan a szerződésben foglalt feladatok elmaradásából eredő szerződésbontás esetében a Kbt. 53/A. (6) bekezdése a) pontja alapján nyújtható, melynek mértéke ,- Ft III.1.2) Fő finanszírozási és fizetési feltételek és/vagy hivatkozás a vonatkozójogszabályirendelkezésekre A hulladékkezelési közszolgáltatási díj beszedésére vonatkozó jogszabályi rendelkezések alapján a szerződéstervezetben részletesen meghatározottak szerint. Vonatkozó jogszabályok: a hulladékgazdálkodásról szóló évi XLIII. törvény, a hulladékkezelési közszolgáltató kiválasztásáról és a közszolgáltatási szerződésről szóló 224/2004. (VII. 22.) Korm. rendelet, a települési hulladékkezelési közszolgáltatási díj megállapításának részletes szakmai szabályairól szóló 64/2008. (III. 28.) Korm. rendelet, A helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 80/A-80/B., Az államháztartásról szóló évi XXXVIII. törvény 105/A-105/D.. Nagyatád Város Önkormányzatának, a dokumentáció részét képező rendelettervezete a települési szilárd és folyékony hulladékkal összefüggő tevékenységről, a szervezet köztisztasági közszolgáltatás kötelező igénybevételéről,

8 A szerződésben meghatározott hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatási feladatok teljesítéséért a közszolgáltatást igénybe vevők fizetik ki az ellenszolgáltatást oly módon, hogy a számlát a nyertes ajánlattevőnek valamennyi közszolgáltatást igénybe vevő részére ki kell állítania, a Kbt (3) bekezdésének megfelelően. A nyertes Ajánlattevőnek díjmeghatározás során a települési hulladékkezelési közszolgáltatási díj megállapításának részletes szabályairól szóló 64/2008. (III.28.) Korm. rendeletben, valamint a dokumentációban foglaltak szerint kell eljárnia. A hulladékkal kapcsolatos szerződéses feladatok kivételével a szolgáltatás ellenértékét Ajánlatkérő az alábbiak szerint fizeti meg a Kbt (3) bekezdésében foglaltaknak megfelelően, figyelemmel az adózás rendjéről szóló Adózás rendjéről szóló törvény (2003. évi XCII. törvény) 36/A. Az Önkormányzat a gépi úttisztítás díját a következőképp fizeti meg: tárgyév március, illetve november hónapban az éves díj 1/16-1/16-od részét, április, május, június, július, augusztus, szeptember, október hónapban az éves díj 1/8-1/8-ad részét köteles megtéríteni. Az első díjfizetési időszak január 1-től december 31-ig tart, majd ezt követően minden év január 1-től december 31-ig tart. Hó- és síkosságmentesítés tekintetében az alábbiak: A hóügyelet átalánydíját Ajánlatkérő a következőképp fizeti meg: tárgyév március, illetve november hónapban az éves díj 1/8-1/8-ad részét, január, február, december hónapban az éves díj 1/4-1/4-ed részét köteles megtéríteni. A téli hó eltakarítás tekintetében valamint a külön megrendelés esetén a gépi úttisztításra (seprés, locsolás) vonatkozóan a ténylegesen igénybevett óraszám alapján, a Polgármester által kijelölt személy által leigazoltat teljesítés alapján jogosult számlát benyújtani összhangban a Kbt (3) bekezdésében foglaltakkal III.1.3) A közös ajánlatot tevő nyertesek által létrehozandó gazdasági társaság, illetve jogi személy (adott esetben) Nem követelmény III.1.4) Vonatkozónak-e a szerződés teljesítésére egyéb különleges feltételek? igen (adott esetben) Ha igen, akülönleges feltételek meghatározása - a hulladékgazdálkodásról szóló évi XLIII. törvény, - a hulladékkezelési közszolgáltató kiválasztásáról és a közszolgáltatási szerződésről szóló 224/2004. (VII. 22.) Korm. rendelet, - 213/2001. (XI. 14.) kormányrendelet a települési hulladékkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről; - 5/2002. KvVM rendelet a települési szilárd hulladék kezelésére szolgáló egyes létesítmények kialakításának és üzemeltetésének részletes műszaki szabályairól - a települési hulladékkezelési közszolgáltatási díj megállapításának részletes szakmai szabályairól szóló 64/2008. (III. 28.) Korm. rendelet, - A helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 80/A-80/B., - Az államháztartásról szóló évi XXXVIII. törvény 105/A-105/D.. - Nagyatád Város Önkormányzatának, a dokumentáció részét képező rendelettervezete a települési szilárd és folyékony hulladékkal összefüggő tevékenységről, a szervezet köztisztasági közszolgáltatás kötelező igénybevételéről. III.2) Részvételi feltételek III.2.1) Az ajánlattevő/a részvételre jelentkező személyes helyzetére vonatkozó adatok (kizáró okok), ideértve a szakmai és cégnyilvántartásokba történő bejegyzésre vonatkozó előírásokat is

9 Az előírások teljesítésének igazolásához szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: Kizáró okok: Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó, vagy erőforrást nyújtó szervezet, akivel szemben a Kbt. 60. (1) bekezdés a)-i) pontjaiban foglalt kizáró okok fennállnak. Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, vagy alvállalkozó, vagy erőforrást nyújtó szervezet, akivel szemben a Kbt. 61. (1) bekezdésének d) pontjában foglaltak fenn állnak. Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó, vagy erőforrást nyújtó szervezet, aki a Kbt. 61. (1) bekezdésének a)-c) pontjainak hatálya alatt áll. Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, vagy a Kbt. 71. (1) bekezdés b) pontja szerinti alvállalkozó, vagy erőforrást nyújtó szervezet, akivel szemben a Kbt. 62. (1) bekezdésében foglaltak fenn állnak. Igazolási mód: A Kbt. 63. (3) bekezdésében foglaltaknak megfelelően, ajánlattevő, a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó és az ajánlattevő részére a szerződés teljesítéséhez erőforrást nyújtó szervezet nyilatkozzon a kizáró okok fenn nem állásáról. III.2.2) Gazdasági és pénzügyi alkalmasság Az alkamasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: Az ajánlattevőnek és a Kbt. 71. (1) bekezdés b) pont szerinti alvállalkozójának az alábbi dokumentumokat kell becsatolnia: P1. a Kbt. 66. (1) bekezdés a) pontja alapján valamennyi számlavezető pénzügyi intézményétől származó, az ajánlati felhívás feladásánál nem régebbi keltezésű nyilatkozatot az alábbi kötelező és kifejezett tartalommal - bankszámlaszám megadása, - mióta vezeti az adott bankszámláját, - volt-e bármilyen mértékű sorbanállás az ajánlati felhívás feladását megelőző 2 évben. P.2. a Kbt. 66. (1) bekezdés b) pontja alapján a felhívás feladását megelőző kettő lezárt üzleti évi, saját vagy jogelődje a számviteli jogszabályoknak megfelelően elkészített beszámolóit (amennyiben az, a közhiteles elektronikus nyilvántartásban az utolsó kettő lezárt üzleti év vonatkozásában nem hozzáférhető) egyszerű másolatban. Amennyiben a letelepedése szerinti ország joga nem írja elő beszámoló közzétételét, nyilatkozzon a mérleg szerinti eredményére a felhívás feladását megelőző 2 lezárt üzleti év adatairól a minimumkövetelmények P.3. pontjában kértek szerint, évenkénti bontásban. P.3. a Kbt. 66. (1) bekezdés c) pontja alapján nyilatkozatot az előző 2 év (2009., 2010.) teljes általános forgalmi adó nélkül számított- árbevételéről illetőleg ugyanezen időszakban a közbeszerzés tárgyának (szilárd (kommunális) hulladékának összegyűjtése és ártalmatlanító helyre történő elszállítása, elhelyezése és ártalmatlanítása, hó- és síkosság-mentesítésre vonatkozó, valamint köztisztasági tevékenységre (seprés, locsolás) általános forgalmi adó nélkül számított- árbevételéről. évenkénti bontásban. P.4. Az ajánlattevőnek az ajánlatba be kell csatolnia az üzleti tevékenysége (hulladékszállítás) során okozott kár megtérítésére vonatozó felelősség biztosítási kötvényt egyszerű másolatban (Kbt. 66. (1) bekezdés d) pont). Az alkalmasság minimumkövetelménye(i) (adott esetben): Az ajánlatkérő alkalmatlannak minősíti az ajánlattevőt és a Kbt. 71. (1) bekezdés b) pont szerinti alvállalkozót, ha: P1. a pénzügyi intézménytől származó nyilatkozatok szerint valamelyik bankszámláján az ajánlati

10 felhívás feladását megelőző 2 évben bármilyen mértékű sorban állás fordult elő P.2. Alkalmatlan az Ajánlattevő, illetve a Kbt. 71. (1) bekezdés b) pontja szerinti alvállalkozója, ha az Ajánlati Felhívás feladását megelőző 2 lezárt üzleti évre vonatkozóan a saját vagy jogelődje a számviteli jogszabályoknak megfelelően elkészített beszámolói alapján az éves mérlegbeszámolóban szereplő pénzeszközállomány nem éri el évente az 50 millió forintot. P.3. az előző 2 év (2009., 2010.) teljes nettó árbevétele évente a nettó 80 millió forintot nem éri el, illetőleg ugyanezen időszakban a közbeszerzés tárgya (szilárd (kommunális) hulladékának összegyűjtése és ártalmatlanító helyre történő elszállítása, elhelyezése és ártalmatlanítása, hó- és síkosság-mentesítésre vonatkozó, valamint köztisztasági tevékenységre (seprés, locsolás) szerinti nettó árbevétele évente a nettó 50 millió forintot nem éri el. P.4. Alkalmatlan az ajánlattevő, ha nem rendelkezik az üzleti tevékenysége (hulladékszállítás) során okozott kár megtérítésére vonatkozó érvényes szakmai felelősség-biztosítással, melynek éves mértéke legalább összesen 50 millió Ft-és káreseményenként mértéke legalább 20 millió Ft-os limit. Közös ajánlattevők és a Kbt. 71. (1) bekezdés b) pont szerinti alvállalkozónak a P.1. és P2. alkalmassági követelménynek külön-külön P.3. és P.4. alkalmassági feltételnek együttesen is megfelelhetnek. III.2.3) Műszaki, illetve szakmai alkalmasság Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: M.1. a Kbt. 67. (3) bekezdés a) pontja alapján az ajánlati felhívás feladását megelőző 2 év ( ) legjelentősebb szolgáltatásait, teljesített szilárd (kommunális) hulladékának összegyűjtése és ártalmatlanító helyre történő elszállítása, elhelyezése és ártalmatlanítása, hó- és síkosság mentesítésre vonatkozó, valamint köztisztasági tevékenységre (seprés, locsolás) vonatkozó referenciáit, a Kbt. 68. (1) bekezdésnek megfelelően igazolva, illetve csatoljon egy ajánlattevői referencianyilatkozatot az igazolások egyértelmű beazonosíthatóságához. M.2. a Kbt. 67. (3) bekezdés b) pontja alapján ajánlattevő, illetőleg vezető tisztségviselői végzettségének és képzettségének ismertetésével és különösen azon személyek végzettségének és képzettségének ismertetésével, akik a szolgáltatás teljesítéséért felelősek illetőleg a Kbt. 67. (3) bekezdés d) pontja alapján azoknak a szakembereknek (szervezeteknek) illetőleg vezetőknek a

11 megnevezésével, képzettségük ismertetésével, akiket be kíván vonni a teljesítésben, különösen azok bemutatásával akik a minőség-ellenőrzésért felelősek. (Az önéletrajzból a szakmai tapasztalatnak egyértelműen ki kell derülnie.) A szakemberek bemutatása során csatolandó a képzettséget ismertető szakmai önéletrajz a szakember saját kezű aláírásával, valamint a szakemberek végzettségét, képzettségét igazoló dokumentum egyszerű másolata, illetve akiknél követelmény a hatósági nyilvántartásba vétel, jelöljék meg, hogy az illető személy mely kamarai névjegyzékben szerepel mely kamarai nyilvántartási számmal és a vonatkozó kamarai nyilvántartáshoz való elektronikus elérési útvonalat is adják meg. M.3. a Kbt. 67. (3) bekezdés e) pontja alapján ismertesse a teljesítéshez rendelkezésre álló eszközeit, berendezéseit, illetőleg műszaki felszereltségét, azok típusának, megnevezésének, kapacitásának ismertetésével valamint a rendelkezési jog és az üzemképesség megjelölésének megadásával, illetőleg érvényes forgalmi engedély egyszerű másolatának becsatolásával. Hatósági engedély annak igazolásaként, a szolgáltatás ellátásához szükséges hatósági engedélyekkel bíró telephely (legkésőbb a közszolgáltatás megkezdésének időpontjában) rendelkezésre áll. Saját tulajdonú eszköz (gép, berendezés) esetén nyilvántartási számot is tartalmazó ajánlattevői nyilatkozat, bérelt eszköz(ök) esetén az előzőeken felül mindkét fél által aláírt (elő)szerződés csatolása is szükséges illetve adott esetben a Kbt. 65. (4) bekezdésében előírtak is. A bemutatásnál elegendő kitérni az alkalmassági előírásoknak megfelelő számú műszaki felszereltségre. M.4 a Kbt. 67. (3) bekezdés f) pontja alapján a minőség biztosítása érdekében tett intézkedéseit, és csatolja minőségbiztosítási tanúsítványának, vagy az azzal egyenértékű minőségbiztosítási intézkedései egyébbizonyítékainak egyszerű másolatát (a Kbt. 68. (4) bekezdésének

12 megfelelően). M.5. a Kbt. 67. (3) bekezdés i) pontja alapján az előírt környezetvédelmi, valamint munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszereket, azoknak bármely nemzeti rendszerben történő akkreditálását igazoló tanúsítványok csatolásával, ezek hiányában a Kbt. 68. (5) bekezdésének megfelelően a szabványnak megfelelő, azzal egyenértékű környezetvédelmi, munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági vezetési rendszer egyéb bizonyítékaival. Az alkalmasság minimumkövetelménye(i) (adott esetben): Az ajánlatkérő alkalmatlannak minősíti az ajánlattevőt és a Kbt. 71. (1) bekezdés b) pont szerinti alvállalkozóját, ha nem rendelkeznek M.1.1 ha az ajánlati felhívás feladását megelőző 2 évben ( ) nem rendelkezik közszolgáltatói szerződés alapján legalább 2 éven át folyamatosan végzett, legalább 1 db, legalább lélekszámú településen, legalább nettó 50 millió Ft/év összegű települési szilárdhulladék szállítására, összegyűjtésére, ártalmatlanító helyre történő elszállítására és ártalmatlanítására, kezelésére vonatkozó referenciával; M.1.2. ha az ajánlati felhívás feladását megelőző 2 évben ( ) nem rendelkezik legalább 1 db szerződés alapján végzett, legalább lélekszámú településen hó- és síkosság mentesítési tevékenységre vonatkozó referenciával legalább nettó 2 millió Ft/év összegben. (a referencia teljesíthető folyamatosan érvényben lévő, vagy akár évente megkötött, szerződésekkel is). M.1.3. ha az ajánlati felhívás feladását megelőző 2 évben ( ) nem rendelkezik legalább 1 db szerződés alapján végzett, legalább lélekszámú településen úttisztítás (útseprés és mosás) tevékenységre vonatkozó referenciával legalább nettó 1 millió Ft/év összegben. (a referencia teljesíthető folyamatosan érvényben lévő, vagy akár évente megkötött, szerződésekkel is). M.1.4. Az ajánlati felhívás feladását megelőző 2 évben ( ) edénymosás (fertőtlenítés) igazolására szolgáló 50 db/év 770 literes és/vagy 1100 literes hulladékgyűjtő edény évente legalább egyszer elvégzett mosására/fertőtlenítésére vonatkozó referenciával. M.2.) Alkalmatlan az ajánlattevő és a közbeszerzés értékének 10%-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozója, ha együttesen nem rendelkeznek: M.2.1. legalább 1 fő felsőfokú szakirányú (környezetvédelmi, vagy műszaki, vagy felsőfokú hidrotechnológusi) végzettséggel és legalább 5 éves hulladékgazdálkodás területén szerzett vezetői gyakorlattal rendelkező szakemberrel, aki a szolgáltatás teljesítéséért felelős személy. M.2.2. legalább 1 fő a 11/1996. (VII.4.) KTM rendelet szerinti környezetvédelmi megbízotti képesítésű, minőségbiztosítás és hulladékkezelés területén szerzett, minimum 2 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberrel, M.2.3. legalább 5 fő C kategóriás jogosítvánnyal és a jelenlegi OKJ (vagy azzal egyenértékű) Hulladék gyűjtő és szállító végzettséggel rendelkező gépjárművezetővel, M.2.4. legalább 1 fő belföldi közúti közlekedési szolgáltatást végző árufuvarozói szaktanfolyami végzettséggel és minimum 3 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberrel, M.2.5. legalább 2 fő hulladéktelep-kezelő szakemberrel, aki OKJ (vagy azzal egyenértékű) végzettséggel rendelkezik, M legalább 1 fő hulladékfeldolgozógép-kezelő szakemberrel, aki OKJ (vagy azzal egyenértékű) végzettséggel rendelkezik M.2.7 legalább 2 fő Hulladékválogató és feldolgozó szakemberrel, aki OKJ

13 (vagy azzal egyenértékű) végzettséggel rendelkezik. M.3.1. Alkalmatlan az ajánlattevő és a közbeszerzés értékének 10%-át meghaladó, mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozója, ha együttesen nem rendelkeznek a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges műszaki és technikai felszereltséggel az alábbiak szerinti - 5 db települési szilárd hulladék gyűjtésére, szállítására, 120 l, 240 l, 770 L, 1100 L űrméretű gyűjtőedények, 4m3, 5m3, 6m3 űrméretű konténerek ürítésére alkalmas, az MSZ EN 1501:2000 szabványnak megfelelő, minimum 16 m3 gyűjtő, tömörítő felépítménnyel rendelkező gépjárművel, amelyek közül legalább három gépjármű beépített mérleggel rendelkezik, illetve valamennyi gépjármű GPS rendszerrel ellátott. - 1 db gépjárművel, mely alkalmas 1, illetve 2 m3 űrtartalmú konténerek ürítésére, illetve mely rendelkezik önálló, cserélhető hulladékgyűjtő tömörítő szerkezettel, amely alkalmas 120 literes és 240 literes edények ürítésére; továbbá GPS rendszerrel el van látva. - legalább 2 db m3 űrtartalmú konténert szállítani képes, hidraulikus konténeremelő szerkezettel, mely el van látva GPS rendszerrel. - legalább 2 db horgos emelőszerkezettel ellátott gépjárművel, melyek alkalmasak legalább 10 m3-es konténerek szállítására, valamint mindkettő gépjármű képes darus konténert működtetni, vagy önálló daruval rendelkezik, mely alkalmas a településen elhelyezett alulürítős technológiájú szelektív hulladékgyűjtő szigetek ürítésére, továbbá GPS-el el van látva. - legalább 2 db összkerék-meghajtású, legalább 9 t saját tömegű gépjárművel, mely hó tolásra alkalmas, hóekével felszerelt/felszerelhető, alkalmas a közlekedési útvonalak hó- és síkosság-mentesítésére és melyek közül legalább 1 db gépjármű sószóró adapterrel is felszerelt/felszerelhető, valamint mindkét jármű GPS rendszerrel el van látva. - legalább 2 db teleszkópos homlokrakodó gépjárművel, melyek legalább 7 tonna saját tömegűek, továbbá melyek mindegyike hóekével és szorító kanállal is rendelkezik, továbbá mindkét jármű GPS-el felszerelt. - legalább 1 db közlekedési útvonalak vízzel történő locsolására alkalmas gépjárművel, amely 6000 liter víz fogadására és tárolására alkalmas tartállyal rendelkezik, vagy tartály adapter üzemeltetésére alkalmas, és GPS-el felszerelt. - legalább 2 db seprő felépítménnyel ellátott, közlekedési utak tisztítására alkalmas gépjárművel, melyek egyben alkalmasak útmosásra is, továbbá GPS rendszerrel felszereltek. - 2 db emelőhátfallal ellátott gépjárművel, melyek mindegyike legalább 5 tonna saját tömegű, továbbá GPS rendszerrel felszerelt. - a Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség által kiadott érvényes engedélyekkel rendelkező, lakossági hulladék átvételére alkalmas hulladékudvarral; M.4. érvényes MSZ EN ISO 9001:2008 vagy azzal egyenértékű minőségirányítási rendszerrel vagy az azzal egyenértékű minőségbiztosítási intézkedések egyéb bizonyítékaival; M.5. MSZ EN ISO 14001:2005, környezetirányítási rendszer tanúsítványával, vagy azzal egyenértékű tanúsítvánnyal, vagy azzal egyenértékű, a környezet védelme érdekében tett intézkedésekkel és OHSAS 18001:2007 (MSZ 28001:2008) tanúsítványával, vagy azzal egyenértékű tanúsítvánnyal, vagy azzal egyenértékű intézkedéssel. Közös ajánlattevőnek és a Kbt. 71. (1) bekezdés b) pont szerinti alvállalkozónak fenti alkalmassági feltételnek együttesen kell megfelelni. III.2.4)

14 Fenntartott szerződések (adott esetben) nem A szerződés védett műhelyek számára fenntartott A szerződés teljesítése védett munkahely-teremtési programok keretében történik III. 3) Szolgáltatásmegrendelésre irányuló szerződésekre vonatkozó különleges feltételek III.3.1) A szolgáltatás teljesítése egy bizonyos foglalkozáshoz (képzettséghez) van-e kötve? igen Ha igen, a vonatkozó jogszabályi rendelkezésre történő hivatkozás: 213/2001. (XI.14.) Korm. rendelet. III.3.2) A szervezeteknek közölniük kell-e a szolgáltatás teljesítésében személyesen közreműködő személyek nevét és képzettségét? igen IV. SZAKASZ: ELJÁRÁS IV.1) Az eljárás fajtája IV.1.1) Az eljárás fejtája Nyílt x Meghívásos Gyorsított meghívásos A gyorsított eljárás alkalmazásának indokolása: Tárgyalásos Megtörtént-e már a részvételre jelentkezők kiválasztása, megjelölése? Igen válasz esetén a kiválasztott részvételre jelentkezők nevét és címét a VI.3., További információk rovatban kell megadni Gyorsított tárgyalásos A gyorsított eljárás alkalmazásának indoklása: Versenypárbeszéd IV.1.2) Az ajánlattételre vagy részvételre felhívandó jelentkezők létszáma vagy keretszáma (meghívásos és tárgyalásos eljárás, versenypárbeszéd esetén) Létszám VAGY: minimum és, adott esetben, maximum A jelentkezők számának korlátozására vonatkozó objektív szempontok: IV.1.3) Az ajálattevők létszámának csökkentése a tárgyalás vagy a versenypárbeszéd során (tárgyalásos eljárás, versenypárbeszéd) Igénybe vették-e a többfordulós eljárást annak érdekében, hogy fokozatosan csökkentsék a megvitatandó megoldások, illetve a megtárgyalandó ajánlatok számát? IV. 2) Bírálati szempontok IV.2.1) Bírálati szempontok (csak a megfelelőt jelölje meg) A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás VAGY

15 Az összességében legelőnyösebb ajánlat az alábbiak szerint x xaz alábbiakban megadott részszempontok (a részszempontokat súlyozással vagy ha súlyozásra bizonyíthatóan nincs lehetőség csökkenő fontossági sorrendben kell megadni) a dokumentációban, az ajánlati/részvételi felhívásban, az ajánlattételi felhívásban illetve az ismertetőben meghatározott szempontok Szempont Súlyszám 1) Ürítési díj kedvezmény nélküli esetre 60 (nettó Ft/liter/alkalom) 2) Ürítési díj 1-2 fős háztartások részére adott 50%-os kedvezmény esetében (nettó 60 Ft/liter/alkalom) 3) Rendelkezésre állási díj (nettó 42 Ft/év/ingatlan) 4) Hulladékudvar távolsága ajánlatkérő 36 közigazgatási határától 5) az áremelés maximális értékéből (KSH es hulladékgazdálkodásra 30 vonatkozó infláció) adott kedvezmény mértéke %-ban kifejezve 6) Téli síkosságmentesítés és hóeltakarítás ügyeleti átalánydíja (nettó 7 Ft/év) 7) Gépi úttisztítás átalánydíja (nettó Ft/év) 3 8) Téli síkosságmentesítés óradíja (nettó 3 Ft/óra) 9) Téli hóeltakarítás óradíja: összkerék 3 meghajtású gépjárművel (nettó Ft/óra) 10) Téli hóeltakarítás óradíja: teleszkópos 3 homlokrakodóval (nettó Ft/óra) 11) Gépi úttisztítás díja eseti (pl. havaria) megrendelés esetén: gépi seprés óradíja 2 (nettó Ft/óra) 12) Gépi úttisztítás díja eseti (pl. havaria esetén) megrendelés esetén: gépi mosás 2 óradíja (nettó Ft/óra) IV.2.2) Elektronikus árverést alkalmaznak-e? nem Ha igen, további információk az elektronikus árverésről (ha szükséges) IV.3) Adminisztratív információk IV.3.1) Az ajánlatkérő által az aktához rendelt hivatkozási szám (adott esetben) IV.3.2) Az adott szerződésre vonatkozozóan korábbi közzétételre sor került-e? nem Igen válasz esetén

16 Előzetes összesített tájékoztató Felhasználói oldalon közzétett hirdetmény Hirdetmény száma a HL-ben: /S - (nap/hó/év) Egyéb korábbi közzététel (adott esetben) Hirdetmény száma a HL-ben: /S - (nap/hó/év) Hirdetmény száma a HL-ben: /S - (nap/hó/év) IV.3.3) A dokumentáció és egyéb iratok (a DBR kivételével) vagy ismertetők (versenypárbeszéd esetében) beszerzésének feltételei A dokumentáció beszerzésének határideje Dátum: 2012/02/13 (nap/hó/év) Időpont: Kell-e fizetni a dokumentációért? igen Igen válasz esetén, Ár (számokkal): bruttó Pénznem: HUF A fizetés feltételei és módja: A dokumentáció fenti bruttó ellenértékét ajánlatkérő nevében ajánlatkérő nevében eljáró CEU Tender Kft. Budapest Bank Nyrt. által vezetett számú számlájára kell átutalni, vagy ugyanazon számlára befizetni. Az átutalási/ befizetési megbízáson fel kell tüntetni: Nagyatád-hulladék ATD IV.3.4) Az ajánlattételi határidő, illetve a részvételi határidő Dátum: 2012/02/13 (nap/hó/év) Időpont: IV.3.5) Az ajánlattételi felhívás megküldése a kiválasztott jelentkezők részére (ha ismert) (m eghívásos és tárgyalásos eljárás, valamint versenypárbeszéd esetén ) Dátum: (nap/hó/év) IV.3.6) Az(ok) a nyelv(ek), amely(ek)en az ajánlatok, illetve részvételi jelentkezések benyújthatók HU Egyéb: IV.3.7) Az ajánlati kötöttség minimális időtartama (nyílt eljárás esetén) -ig (nap/hó/év) VAGY hónap(ok)ban: vagy nap(ok)ban: 60 (az ajánlattételi határidő lejártától számítva) IV.3.8) Az ajánlatok felbontásának feltételei Dátum: 2012/02/13 (nap/hó/év ) Időpont: 10.00

17 Hely (adott esetben): 7500 Nagyatád Baross G. u. 9. Polgármesteri Hivatal fsz. Kisterem Az ajánlatok felbontásán jelenlétre jogosult személyek? (adott esetben) igen A Kbt. 80. (2) bekezdése szerint. VI. szakasz: kiegészítő információk VI.1) A KÖZBESZERZÉS Ismétlődő jellegű-e? (adott esetben) nem Igen válasz esetén a további hirdetmények közzétételének tervezett ideje: VI.2) a szerződés eu-alapokból finanszírozott projekttel és/vagy programmal kapcsolatos? nem Igen válasz esetén kérjük feltüntetni a projekt(ek) és/vagy program(ok) nevét és bármely egyéb használható hivatkozási alapot: VI.3) További információk (adott esetben) VI.3.1) Az eredményhirdetés tervezett időpontja: március 13. VI.3.2) A szerződéskötés tervezett időpontja: március 26. VI.3.3) Ajánlatkérő nem folytat le tárgyalást ajánlattevőkkel VI.3.4.1) A dokumentáció megvásárlása az eljárásban való részvétel feltétele VI.3.4.2) A dokumentáció rendelkezésre bocsátásával kapcsolatos további információk: Ár (számokkal): bruttó Pénznem: HUF A fizetés feltételei és módja: Az Ajánlati Dokumentáció átvétele az eljárásban való részvétel feltétele. Az Ajánlati Dokumentáció ellenértékét ajánlatkérő nevében eljáró CEU Tender Kft. Budapest Bank Nyrt. által vezetett számú számlájára kell átutalni, vagy ugyanazon számlára befizetni, a megjegyzés rovatban kérjük, tüntessék fel: Nagyatád hulladék ATD Az ajánlattétel feltétele az Ajánlati Dokumentáció megvásárlása (vagy Ajánlattevő vagy a Kbt. 71. (1) bekezdés b) pontja szervezet), az Ajánlati Dokumentáció másra nem ruházható át. Az Ajánlati Dokumentáció átvételének feltétele az írásos igénylés személyes leadása vagy telefaxon történő megküldése az Ajánlatkérő nevében eljáró részére. Amennyiben telefaxon kívánja az ajánlattevő megkérni az Ajánlati Dokumentációt, úgy az eredeti igénylést tartalmazó okmányt az Ajánlatkérő nevében eljáró postacímére is meg kell küldeni. Az igénylés tartalmazza az igénylő cég megnevezését, székhelyét (számla kiállítási címet), a kapcsolattartó nevét, telefonszámát, faxszámát, címét és postai megkérés esetén postacímét, ahová az Ajánlatkérő nevében eljáró postai küldeményként az Ajánlati Dokumentációt megküldheti, továbbá az Ajánlati Dokumentáció ellenértékének megfizetését igazoló okmányt. Az Ajánlati Dokumentáció átvehető az ajánlattételi határidő lejártáig, munkanapokon , az ajánlattételi határidő lejártának napján óráig az Ajánlatkérő nevében eljáró CEU Tender Kft. Titkárságán között ügyeletet tartunk, a dokumentáció megvásárlása előzetes egyeztetéssel, konkrét időpont megadásával lehetséges az Ajánlatkérő nevében eljáró CEU Tender Kft. Titkárságán az alábbi telefonszámon: től munkanapokon lehet jönni a fentieknek megfelelően. VI.3.5.1) Az összességében legelőnyösebb ajánlat kiválasztásának bírálati szempontja esetén az ajánlatok részszempontok szerinti tartalmi elemeinek értékelése során adható pontszám alsó és felső határa: VI.3.5.2) Az összességében legelőnyösebb ajánlat kiválasztásának bírálati szempontja esetén a

18 módszer (módszerek) ismertetése, amellyel az ajánlatkérő megadja az VI.3.5.1) pont szerinti ponthatárok közötti pontszámot: Az értékelés az és részszempont esetében az értékarányosítás elvével végzi az ajánlatkérő, azaz a legkedvezőbb megajánlás kapja a maximális pontszámot (100 pont) a többi megajánlás a vállalás alapján ehhez képest arányosan kevesebb pontot kap. Az értékelés az 4. részszempont esetében a lineáris arányosítás módszere szerint számítja ki a pontokat az alábbiak szerint. A legelőnyösebb ajánlati tartalmi elem kapja a maximális 100 pontot. A leggyengébb ajánlat kapja az 1 pontot kap. A kettő között a Közbeszerzések Tanácsának az összességében legelőnyösebb ajánlat kiválasztása esetén alkalmazható módszerekről és az ajánlatok elbírálásáról szóló 2/2004. számú módosított ajánlása alapján, ezen módszerhez javasolt képlet (1. arányosítás fejezet a) képlete) szerint történik a pontok kiszámítása. Ajánlattevők a bírálati szempontok alapján 2 kalkulációs sémát kötelesek ajánlatukban csatolni, az ürítési díj kedvezmény nélküli esetre (nettó Ft/liter/alkalom) illetőleg az Ürítési díj 1-2 fős háztartások részére adott 50%-os kedvezmény esetében (nettó Ft/liter/alkalom). Azokban a háztartásokban ahol a lakó- és tartózkodási hellyel rendelkezők száma nem haladja meg a két főt, a szolgáltatást igénybevevő kérelmére a 120 literes edényzet ürítési díjából 50 % díj kedvezmény adható. A kérelemhez mellékelni kell a lakásban lakó- és tartózkodási hellyel rendelkezők létszámáról a személyi adat és lakcím nyilvántartásalapján kiadott igazolást. VI.6) A III.2.2) és a III.2.3) szerinti feltételek és ezek előírt igazolási módja a minősített ajánlattevők hivatalos jegyzékébe történő felvétel feltételét képező minősítési szempontokhoz képest ajánlatkérő szigorúbban határozta meg VI.7) Egyéb információk: 1) Az ajánlat benyújtása ajánlati biztosíték nyújtásához kötött, melynek összegszerűen meghatározott mértéke: ,- Ft, azaz ötmillió forint. Az ajánlati biztosíték nyújtásának feltételei: az ajánlati biztosíték teljesíthető az Ajánlatkérő ERSTE Bank Hungary Nyrt.-nél vezetett számú számlájára az ajánlattételi határidő lejártáig, készpénz-átutalási igazoláson vagy átutalással a következő megjelöléssel: Nagyatád hulladék ajánlati biztosíték. Az ajánlati biztosíték bankgaranciával is teljesíthető. A bankgarancia kedvezményezettjeként az Ajánlatkérőt kell megjelölni, továbbá fel kell tüntetni jelen közbeszerzési eljárás tárgyát. A bankgaranciának az ajánlati kötöttség időtartamáig érvényben kell lennie. Az ajánlati biztosíték a Kbt. 59. (5) bekezdése alapján kerül visszafizetésre. Az ajánlati biztosíték teljesíthető továbbá biztosítási szerződés alapján kiállított készfizető kezességvállalást tartalmazó kötelezvénnyel is. A Kbt. 20. (3) bekezdése alapján az igazolások egyszerű másolatban is benyújthatók. Az ajánlati biztosíték rendelkezésre bocsátása tekintetében, amennyiben az ajánlati biztosítékot az ajánlattevő bankgarancia vagy biztosítási szerződés alapján kiállított készfizető kezességvállalást tartalmazó- kötelezvény formájában bocsátja rendelkezésre, eredeti példányban kell benyújtani, hogy annak lehívhatósága biztosított legyen. Átutalás esetén ajánlattevő külön nyilatkozatban jelölje meg azt a bankszámlát, melyre az ajánlati biztosíték visszautalandó. 2) Ha több Ajánlattevő közösen nyújt be ajánlatot, akkor az arról szóló egyetemleges teljesítési kötelezettségvállalást tartalmazó megállapodást az ajánlathoz csatolni kell. 3) Ajánlattevő ajánlatához köteles becsatolni valamennyi, az Ajánlati Felhívásban és Ajánlati Dokumentációban meghatározott dokumentumot. 4) Ajánlattevő és a Kbt. 71. (1) bekezdés b) és c) és d) pontja szerinti szervezet csatolja be az ajánlatba becsatolt nyilatkozatok aláírójának az aláírási címpéldányát, vagy a évi V. törvény 9. (1) bekezdés szerinti aláírási mintáját, valamint az Ajánlati Felhívás feladásának napjánál nem

19 régebbi közhiteles cégmásolatát (Egyéni vállalkozó esetében egyéni vállalkozói igazolványát, melyet Ajánlatkérő a cégmásolattal egyenértékűnek tekint). Amennyiben Ajánlattevő, vagy az ajánlatban megjelölt, a Kbt. 71. (1) bekezdés b), c), vagy d) pontja szerinti szervezet vagy személy nem tartozik a gazdasági társaságokról szóló évi IV. törvény hatálya alá, vagy személyes helyzete alapján nem rendelkezik cégmásolattal egyenértékű dokumentummal, elegendő, ha Ajánlattevő az ajánlatba olyan ügyvéd által ellenjegyzett, vagy két tanú aláírásával ellátott dokumentumot csatol be, amelyen szerepel ezen szervezet, vagy személy aláírása, és amely nyilatkozat alkalmas arra, hogy egyértelműen beazonosítható legyen a becsatolt nyilatkozatot aláíró jogosultsága. Amennyiben az aláíró nem cégjegyzésre jogosult, csatoljanak teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazást, mely a meghatalmazott aláírását is tartalmazza. Amennyiben Ajánlattevő, vagy a Kbt. 71. (1) bekezdés b), c) vagy d) pontja szerinti szervezet cég ügyében el nem bírált módosítás van folyamatban, úgy Ajánlattevő köteles az ajánlatához csatolni ezen szervezet tekintetében a cégbíróság elektronikus nyilvántartásból lekért iratot-, vagy olyan dokumentumot, amellyel ajánlattevő igazolni tudja, hogy a változásbejegyzési kérelmet a Cégbírósághoz beadta, és ezt a bíróság igazolja. 5) A kizárólag külföldi telephellyel rendelkező Ajánlattevőknek (Közös Ajánlattevők esetén Közös ajánlattevőknek külön-külön) minden nyilatkozatot, hatósági igazolást, továbbá az olyan Ajánlattevőknek akik idegen nyelvű dokumentumot csatolnak be az adott dokumentumot a 24/1986. (VI.26) MT rendelet szerinti hiteles magyar fordításban kell az ajánlathoz csatolnia. Kivételt képez az eredendően több nyelven készült igazolás, nyilatkozat, melynek kizárólag magyar nyelvű tartalmát vizsgálja ajánlatkérő. 6) Az Ajánlatkérő konzultációt nem kíván tartani, egyéb kiegészítő tájékoztatást a Kbt. 56. (1)-(2) bekezdésének megfelelően az ajánlatkérő nevében eljárón keresztül kérhet (lásd. 9)-es pont). 7) Ajánlattevők ajánlatukban nyilatkozzanak a Kbt. 70. (2) bekezdésére, a Kbt. 71. (1) bekezdés a)-d) pontjára (nemleges nyilatkozat esetén is). 8) Lezárt üzleti év alatt az Ajánlatkérő az Ajánlati Felhívás feladásának napján lezárt üzleti évet érti. 9) Árfolyamok: A különböző devizák forintra történő átszámításánál a felhívás feladásának napján érvényes Magyar Nemzeti Bank által meghatározott devizaárfolyamokat kell alkalmaznia. Amennyiben valamely devizát a Magyar Nemzeti Bank nem jegyez, az adott devizára az ajánlattevő saját központi bankja által felhívás feladásának napján érvényes árfolyamon számított euró ellenérték kerül átszámításra a fentiek szerint. A beszámoló és az abból származtatható adatok tekintetében az üzleti év fordulónapján érvényes árfolyamot, referenciák tekintetében a teljesítés napján érvényes árfolyamot kell alkalmazni. 10) Az Ajánlatkérő tájékoztatja az ajánlattevőket a Kbt. 91. (2) bekezdésével kapcsolatban az ajánlatkérő csak az eljárás nyertesével kötheti meg a szerződést, vagy - a nyertes visszalépése esetén az ajánlatok értékelése során [81. (4) bekezdés] a következő legkedvezőbb ajánlatot tevőnek minősített szervezettel (személlyel), ha őt a 93. (2) bekezdése szerinti összegezésben megjelölte 11) Ajánlatkérő a hiánypótlási lehetőséget a Kbt ban meghatározottak szerint biztosítja. 12) Amennyiben Ajánlattevő a jelen Ajánlati Felhívás III.2.3.) pontjában a műszaki szakmai alkalmasság körében előírt alkalmassági feltételeket olyan referenciával kívánja igazolni, amely Közös Ajánlattevők teljesítésre vonatkozik, Ajánlatkérő azt a referenciát fogadja el, amely konzorciumi tagként saját hányadban kielégíti az előírt feltételt (kérjük az igazolásban adják meg a saját teljesítés mértékét százalékban vagy naturáliában). 13) Ajánlattevők az Ajánlati Felhívás III.2.2) és III.2.3) pont alkalmassági előírás kapcsán az alábbiakat is vegyék figyelembe az ajánlatkészítés során: Amennyiben az Ajánlattevő a Kbt. 65. (3)

20 bekezdése alapján a szerződés teljesítéséhez szükséges alkalmasság igazolása érdekében más szervezet(ek) erőforrásaira támaszkodik csatolandó a Kbt. 65. (4) bekezdése szerinti igazolás(ok) és nyilatkozat is. Amennyiben Ajánlattevő a Kbt. 71. (1) bekezdés d) pontja szerinti alvállalkozóval kíván megfelelni, a Kbt. 69. (8) bekezdésére tekintettel ezen szervezet csatolja be az Ajánlati Felhívásban előírt igazolásokat, nyilatkozatokat is, melyből az alkalmasság megléte egyértelműen megállapítható. 14) Ajánlattevők az Ajánlati Felhívás III.2.3) pont M.1. alkalmassági előírása kapcsán a Kbt. 68. (1) bekezdés szerinti igazolást és az igazolások egyértelmű beazonosíthatóságához egy ajánlattevői referencianyilatkozatot csatoljanak az alábbiaknak megfelelően: - A Kbt. 68. (1) bekezdés a) pont szerinti igazolás esetén: a referenciaigazolásnak a jogszabályi minimumon túl tartalmaznia kell: a kezdési és a befejezési határidő pontos (naptári napban megadott) megjelölését, továbbá meg kell jelölni, a felvilágosítást adó személy nevét és telefonszámát, a főbb műszaki adatokat valamint azt, hogy a beruházás, melyhez a teljesítése kapcsolódik, uniós forrás bevonásával valósult-e meg, valamint minden olyan információt, melyből az alkalmasság megléte egyértelműen megállapítható. - A Kbt. 68. (1) bekezdés b) pont szerinti esetben (függetlenül az igazolás/nyilatkozat kiállítójától) az igazolásnak tartalmaznia kell, a fentiekben részletezett, a Kbt. 68. (1) bekezdés a) pontja szerinti igazolásra előírtakat. - Az Ajánlattevő által csatolandó referencianyilatkozatnak tartalmaznia kell az Ajánlati Felhívásban előírt alkalmassági feltételt, melynek az adott teljesítéssel meg kíván felelni, a szerződés tárgyát, a szerződést kötő másik fél megnevezését, valamint az ajánlat oldalszámát, ahol az igazolás megtalálható. 15) Ajánlatkérő fenntartja a lehetőségét annak, hogy a Kbt (2) bekezdésének b) pontjában meghatározott feltételek fennállása esetén hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárást alkalmazzon. 16) Ajánlattevőnek 1 (egy) eredeti és 2 (kettő) másolati példányban illetőleg az eredeti példányt 1 db CD-n vagy DVD-n is be kell nyújtani az ajánlatot, és világosan fel kell tüntetnie mindegyiken értelemszerűen, hogy "eredeti példány" vagy "másolati példány". A példányok közötti bármilyen eltérés esetén, az eredeti példány az irányadó. Ajánlattevők az ajánlatok elkészítésénél a Kbt. 70/A. (1) bekezdésének megfelelően járjanak el. 17) Az ajánlatnak tartalmaznia kell nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy Ajánlattevő és a Kbt. 71. (1) bekezdés b) pontja szerinti alvállalkozója (ha kíván igénybe venni), valamennyi számlavezető pénzügyi intézményétől valamennyi nem törölt számlájára vonatkozóan becsatolta az Ajánlati Felhívásban előírt tartalmú nyilatkozatot. Ha valamely bankszámla már megszűnt, de a cégnyilvántartásban még nem került törlésre, csatolandó a megszűnést igazoló okirat vagy Ajánlattevői nyilatkozat. Abban az esetben, ha a cégnyilvántartásban nem szerepel valamely bankszámla, Ajánlattevő külön nyilatkozatban sorolja fel, ezen bankszámláit. Amennyiben Ajánlattevő nem tud az Ajánlati Felhívásnak megfelelő nyilatkozatot csatolni a letéti, technikai-átvezetési, deviza, lakástakarék-pénztári (takarékossági) és egyéb speciális számlák tekintetében, úgy külön nyilatkozni kell a számlaszámok megjelölésével, hogy az adott számlaszámok ebbe a körbe tartoznak, vagy ezen számlák tekintetében csatolja a bank nyilatkozatát (a számlaszám és a típus megadásával), miszerint ezen számlák specifikuma miatt nem lehet az adott bankinformációt kiadni 18) Irányadó idő: A teljes Ajánlati Felhívásban és Ajánlati Dokumentációban valamennyi órában megadott határidő közép-európai helyi idő szerint értendő. (CET) 19) A teljesítés során keletkező, a szerzői jogi védelem alá eső alkotáson a Megbízó területi és

AJÁNLATI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

AJÁNLATI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Postai irányítószám: 1041

Postai irányítószám: 1041 EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Hirdetmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2011 / 78 Szigeti Garázs Beruházó és Üzemeltető Korlátolt Felelősségű Társaság Nyertes ajánlattevő:

Hirdetmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2011 / 78 Szigeti Garázs Beruházó és Üzemeltető Korlátolt Felelősségű Társaság Nyertes ajánlattevő: Főoldal Kapcsolat Honlaptérkép S Általános keresés: OK Közbeszerzési Értesítő Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben Vissza Hirdetmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2011 / 78 Ajánlatkérő: Szigeti Garázs

Részletesebben

Ajánlati felhívás "A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és a Közreműködő Szervezetek közötti elszámolások felülvizsgálata" tárgyban

Ajánlati felhívás A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és a Közreműködő Szervezetek közötti elszámolások felülvizsgálata tárgyban Ajánlati felhívás "A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és a Közreműködő Szervezetek közötti elszámolások felülvizsgálata" tárgyban Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/1 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Biatorbágy Város közigazgatási területén hulladékgyűjtés és kapcsolódó szolgáltatások

Biatorbágy Város közigazgatási területén hulladékgyűjtés és kapcsolódó szolgáltatások Biatorbágy Város közigazgatási területén hulladékgyűjtés és kapcsolódó szolgáltatások Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/113 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Részvételi felhívás/eu/2011.08.19.

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Nyertes ajánlattevő:

Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Nyertes ajánlattevő: Hirdetmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2010 / 108 Ajánlatkérő: Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: Azonos az 1.1) pontban említett címmel Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Debreceni Egyetem Nyertes ajánlattevő: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1., valamint a dokumerntációban felsorolt teljesítési helyek

Debreceni Egyetem Nyertes ajánlattevő: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1., valamint a dokumerntációban felsorolt teljesítési helyek Közbeszerzési Értesítő száma: 2011 / 16 Ajánlatkérő: Debreceni Egyetem Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1., valamint a dokumerntációban felsorolt teljesítési helyek Beszerzés

Részletesebben

Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevő:

Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevő: Főoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó 0 Általános keresés: OK Közbeszerzési Értesítő Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben 2009/62. lapszám 2009/61. lapszám

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit Kft. : Ajánlati felhívás, EUHL

Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit Kft. : Ajánlati felhívás, EUHL Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit Kft. : Ajánlati felhívás, EUHL Közzététel dátuma: 21.12.2009 Szerződés típusa: Szolgáltatásmegrendelés Jelentkezési határidő: 01.02.2010 Dokumentáció beszerzésének 01.02.2010

Részletesebben

Hulladékszállítás. Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/94

Hulladékszállítás. Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/94 Hulladékszállítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/94 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás megrendelés Szolgáltatási koncesszió Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121. (1) bekezdés b) pontja/ké/2013.07.01

Részletesebben

Egyéb közlemény: AJÁNLATI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK)

Egyéb közlemény: AJÁNLATI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Európai Uniós közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (23. ) (3) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Európai Unió Hivatalos Lapjában történő hiánypótlást kezdeményezi;

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Felső-Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás : Ajánlati felhívás, EUHL

Felső-Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás : Ajánlati felhívás, EUHL Felső-Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás : Ajánlati felhívás, EUHL Közzététel dátuma: 12.03.2010 Szerződés típusa: Szolgáltatásmegrendelés Jelentkezési határidő: 22.04.2010 Dokumentáció beszerzésének

Részletesebben

AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK)

AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) II. MELLÉKLET EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125 "A NAV Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága, valamint a NAV Közép-magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága által üzemeltetett gépjárművek javítása és karbantartása" Közbeszerzési

Részletesebben

Magyar Nemzeti Bank : Ajánlati felhívás, EUHL

Magyar Nemzeti Bank : Ajánlati felhívás, EUHL Magyar Nemzeti Bank : Ajánlati felhívás, EUHL Közzététel dátuma: 22.07.2011 Szerződés típusa: Szolgáltatásmegrendelés Jelentkezési határidő: 31.08.2011 Dokumentáció beszerzésének 31.08.2011 határideje

Részletesebben

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.10.28. Iktatószám: 21204/2015 CPV Kód: 90500000-2;90511000-2;90512000-9

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.10.28. Iktatószám: 21204/2015 CPV Kód: 90500000-2;90511000-2;90512000-9 MKB10/2016 Ipari-kereskedelmi Fa csomagolási hulladékok gyűjtése és anyagában történő hasznosítása 2016. évre, szolgáltatás-megrendelési szerződés alapján Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/122 Beszerzés

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.10.05. Iktatószám: 18352/2015 CPV Kód: 42990000-2;45222100-0;71320000-7

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.10.05. Iktatószám: 18352/2015 CPV Kód: 42990000-2;45222100-0;71320000-7 K1438/2 1106 Budapest, X. kerület, Eszterlánc utca (belterület) 42544/22 helyrajzi számú ingatlanon kiépítendő válogatómű technológiai berendezéseinek szállítása és telepítése Közbeszerzési Értesítő száma:

Részletesebben

Takarítási szolgáltatások

Takarítási szolgáltatások 90910000-9;90900000-6;90919200-4;90900000-6;90910000-9;90911200-8;90900000-6;90910000-9;90919200-4;90910000-9;90919200-4;90911200-8;90910000-9;90919200-4;90911200-8;90910000-9;90919200-4;90911200-8;90910000-9;90911200-8;90919200-4;90911200-8;90910000-9;90919200-4;90910000-9;90919200-4;90911200-8;90910000-9;90911200-8;90919200-4

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Hús és húskészítmények beszerzése

Hús és húskészítmények beszerzése Hús és húskészítmények beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/105 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel dátuma:

Részletesebben

Közétkeztetési szolgáltatások ellátása Tököl Város Önkormányzata intézményei részére

Közétkeztetési szolgáltatások ellátása Tököl Város Önkormányzata intézményei részére Közétkeztetési szolgáltatások ellátása Tököl Város Önkormányzata intézményei részére Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/59 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19.

Részletesebben

Eljárást megindító felhívás "A NAV Központi Hivatala egyes ingatlanjainak takarítása" tárgyú közbeszerzési eljárásban

Eljárást megindító felhívás A NAV Központi Hivatala egyes ingatlanjainak takarítása tárgyú közbeszerzési eljárásban Eljárást megindító felhívás "A NAV Központi Hivatala egyes ingatlanjainak takarítása" tárgyú közbeszerzési eljárásban Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény

Részletesebben

teljesítési hely: Eger, Eszterházy tér 3-4. III. teljesítési hely: Salgótarján, Kassai sor 10. Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő:

teljesítési hely: Eger, Eszterházy tér 3-4. III. teljesítési hely: Salgótarján, Kassai sor 10. Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő: A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága telephelyein adatrögzítés és kapcsolódó adminisztrációs tevékenységek ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/116 Beszerzés

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Irodai papírok, papíráruk, író-és irodaszerek szállítása

Irodai papírok, papíráruk, író-és irodaszerek szállítása Irodai papírok, papíráruk, író-és irodaszerek szállítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/119 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája:

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76 Ajánlati felhívás - Tervezési szerződés az M8 gyorsforgalmi út Körmend-kelet (86. sz. főút) Rábafüzes (osztrák országhatár) közötti szakasz Megvalósíthatósági tanulmányának, Közúti... Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

II. MELLÉKLET. Főosztály Címzett: Dr. Puskás Imre főosztályvezető E-mail: Fax: +36 (1) 474-9291

II. MELLÉKLET. Főosztály Címzett: Dr. Puskás Imre főosztályvezető E-mail: Fax: +36 (1) 474-9291 II. MELLÉKLET EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

AJÁNLATI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ Végleges területrendezéséhez, kezelői lehatárolási terv és ingatlan összevonási terv elkészítése (az 502. sz. főút Szeged nyugati elkerülő út III. ütem és a 451. sz. főút Csongrád elkerülő szakasz) Közbeszerzési

Részletesebben

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.11.04. Iktatószám: 22677/2015 CPV Kód: 09211000-1 Honvédelmi Minisztérium Beszerzési Hivatal

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.11.04. Iktatószám: 22677/2015 CPV Kód: 09211000-1 Honvédelmi Minisztérium Beszerzési Hivatal Az MH repülőeszközeinek és szárazföldi szaktechnikai eszközeinek üzemeltetéséhez, javításához szükséges kenőanyagok és speciális folyadékok beszerzése 2016-2018. években Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Országos Egészségbiztosítási Pénztár

AJÁNLATI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Országos Egészségbiztosítási Pénztár EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg (352) 29 29 42 670 mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok: http://simap.eu.int

Részletesebben

1061 Budapest, Andrássy út 22. 1061 Budapest, Teljesítés helye:

1061 Budapest, Andrássy út 22. 1061 Budapest, Teljesítés helye: Megbízási szerződés, melynek tárgya a Magyar Állami Operaház, a Magyar Állami Operaház Üzemháza, Erkel Színháza, Jókai utcai Próbaterme vagyonvédelme, járőrszolgálatának ellátása, pénzkísérési szolgáltatások

Részletesebben

AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 4 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatv I. SZAKASZ:

Részletesebben

A Főpolgármesteri Hivatal részére adóügyi nyomtatványok, papíráruk előállítása, valamint átadott adatállományokból nyomdai szolgáltatások teljesítése

A Főpolgármesteri Hivatal részére adóügyi nyomtatványok, papíráruk előállítása, valamint átadott adatállományokból nyomdai szolgáltatások teljesítése A Főpolgármesteri Hivatal részére adóügyi nyomtatványok, papíráruk előállítása, valamint átadott adatállományokból nyomdai szolgáltatások teljesítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

FT-1023/KECSKEMÉT/2014 Gyógyszerek és egyéb termékek

FT-1023/KECSKEMÉT/2014 Gyógyszerek és egyéb termékek FT-1023/KECSKEMÉT/2014 Gyógyszerek és egyéb termékek Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/88 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Nyílt

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Részvételi felhívás/eu/2011.08.19. EUHL. Magyarország, Budapest XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő:

Részvételi felhívás/eu/2011.08.19. EUHL. Magyarország, Budapest XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő: Részvételi felhívás - Parkok és fasorok, játszóterek karbantartása, önkormányzati tulajdonú bel- és külterjes területek kaszálása vállalkozási szerződés keretében Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/108

Részletesebben

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.08.19. Iktatószám: 15426/2015 CPV Kód: 33100000-1;33162000-3;33192120-9

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.08.19. Iktatószám: 15426/2015 CPV Kód: 33100000-1;33162000-3;33192120-9 TIOP-2.2.4-09/1-2010-0009 AZONOSÍTÓSZÁMÚ PROJEKTHEZ kapcsolódó orvostechnikai eszközök szállítása, szerelése, üzembe helyezése, próbaüzem lefolytatása, valamint a jótállási időn belüli javítása, karbantartása

Részletesebben

Szállítási szerződés keretében a KEOP-1.1.1./C/13-2013-0011 számú projekt megvalósításához szükséges eszközök beszerzése

Szállítási szerződés keretében a KEOP-1.1.1./C/13-2013-0011 számú projekt megvalósításához szükséges eszközök beszerzése Szállítási szerződés keretében a KEOP-1.1.1./C/13-2013-0011 számú projekt megvalósításához szükséges eszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/67 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény

Részletesebben

Közétkeztetési és tálalókonyha fejlesztési feladatok ellátása

Közétkeztetési és tálalókonyha fejlesztési feladatok ellátása Közétkeztetési és tálalókonyha fejlesztési feladatok ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Részvételi felhívás/eu/2011.08.19. EUHL

Részletesebben

Részvételi felhívás/eu/2011.08.19. EUHL. Közzététel dátuma: 2015.07.13. Iktatószám: 11403/2015 CPV Kód: 33124200-7 VESZPRÉM MEGYEI TÜDŐGYÓGYINTÉZET

Részvételi felhívás/eu/2011.08.19. EUHL. Közzététel dátuma: 2015.07.13. Iktatószám: 11403/2015 CPV Kód: 33124200-7 VESZPRÉM MEGYEI TÜDŐGYÓGYINTÉZET KEOP-5.6.0/E/15 Egészségügyi eszközök energia-megtakarítást célzó beszerzésének támogatása pályázat 2. szakasz keretében 2 darab gyárilag új Digitális röntgen berendezés beszerzése Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

KEOP-1.1.1/C/13-2013-0013

KEOP-1.1.1/C/13-2013-0013 eljárást indító hirdetmény - Kelet-Nógrádi hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése eszközbeszerzésekkel című KEOP-1.1.1/C/13-2013-0013 számú projekt megvalósításához szükséges eszközök beszerzése-rfid

Részletesebben

Tisztítószer, tisztító eszközök, munkavédelmi szerek és tisztasági papíráru beszerzése 2015-2017.-ajánlati felhívás

Tisztítószer, tisztító eszközök, munkavédelmi szerek és tisztasági papíráru beszerzése 2015-2017.-ajánlati felhívás Tisztítószer, tisztító eszközök, munkavédelmi szerek és tisztasági papíráru beszerzése 2015-2017.-ajánlati felhívás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/99 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

Bonyhád Város Oktatási Intézményeinek élelmezési szolgáltatásaajánlati

Bonyhád Város Oktatási Intézményeinek élelmezési szolgáltatásaajánlati Bonyhád Város Oktatási Intézményeinek élelmezési szolgáltatásaajánlati felhívás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/61 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19.

Részletesebben

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.10.28. Iktatószám: 21201/2015 CPV Kód: 90514000-3;90511000-2;90512000-9;90513300-9 2016.01.11.

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.10.28. Iktatószám: 21201/2015 CPV Kód: 90514000-3;90511000-2;90512000-9;90513300-9 2016.01.11. MKB3/2016 2016. évre szolgáltatás-megrendelési keretszerződés Magyarország közigazgatási területén keletkező termékként tovább nem használható gumiabroncsok (EWC 160103) gyűjtése, szállítása és őrlés útján

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. részére nukleáris kockázatokra is kiterjedő vagyonbiztosítási szolgáltatások nyújtása

Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. részére nukleáris kockázatokra is kiterjedő vagyonbiztosítási szolgáltatások nyújtása Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. részére nukleáris kockázatokra is kiterjedő vagyonbiztosítási szolgáltatások nyújtása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/114 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Élelmiszer alapanyag beszerzés

Élelmiszer alapanyag beszerzés Élelmiszer alapanyag beszerzés Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/68 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel dátuma: 2013.06.12.

Részletesebben

ajánlati felhívás - Orvosi felelősségbiztosítás az MH Egészségügyi Központ részére

ajánlati felhívás - Orvosi felelősségbiztosítás az MH Egészségügyi Központ részére ajánlati felhívás - Orvosi felelősségbiztosítás az MH Egészségügyi Központ részére Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19.

Részletesebben

Adásvételi szerződés útszóró só beszerzésére - 2015/2016 tél

Adásvételi szerződés útszóró só beszerzésére - 2015/2016 tél Adásvételi szerződés útszóró só beszerzésére - 2015/2016 tél Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/111 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája:

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK)

AJÁNLATI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

ED_Személygépjármű flotta bérlet/2013.

ED_Személygépjármű flotta bérlet/2013. ED_Személygépjármű flotta bérlet/2013. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/65 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel

Részletesebben

kiegészítő eszközbeszerzés a KEOP-1.1.1/C/13-2013-0028 projektben egyes részei (ajánlati felhívás)

kiegészítő eszközbeszerzés a KEOP-1.1.1/C/13-2013-0028 projektben egyes részei (ajánlati felhívás) kiegészítő eszközbeszerzés a KEOP-1.1.1/C/13-2013-0028 projektben egyes részei (ajánlati felhívás) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/68 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19.

Részletesebben

ED_Munkaruha, védőruha, lábbeli/2013.

ED_Munkaruha, védőruha, lábbeli/2013. ED_Munkaruha, védőruha, lábbeli/2013. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/85 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel dátuma:

Részletesebben

Vállalkozási szerződés keretében őrzés-védelmi tevékenység ellátása az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet székhelyén.

Vállalkozási szerződés keretében őrzés-védelmi tevékenység ellátása az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet székhelyén. Vállalkozási szerződés keretében őrzés-védelmi tevékenység ellátása az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet székhelyén. (AF) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

K1497 Új általános szerelési segédanyagok, hidraulika és pneumatika alkatrészek szállítása

K1497 Új általános szerelési segédanyagok, hidraulika és pneumatika alkatrészek szállítása K1497 Új általános szerelési segédanyagok, hidraulika és pneumatika alkatrészek szállítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/53 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19.

Részletesebben

K1572 Biológiailag lebomló zöldhulladék-gyűjtő zsák szállítása

K1572 Biológiailag lebomló zöldhulladék-gyűjtő zsák szállítása K1572 Biológiailag lebomló zöldhulladék-gyűjtő zsák szállítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája:

Részletesebben

Gimnáziumok Gazdasági Szervezete villamos energia beszerzés

Gimnáziumok Gazdasági Szervezete villamos energia beszerzés Gimnáziumok Gazdasági Szervezete villamos energia beszerzés Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája:

Részletesebben

Egyéb (töltse ki az A. melléklet II) pontját) Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani

Egyéb (töltse ki az A. melléklet II) pontját) Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxemburg Fax: +352 29 29 42 670 E-mail: ojs@publications.europa.eu Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Új bölcsőde létrehozása Hajdúhadházán

Új bölcsőde létrehozása Hajdúhadházán Új bölcsőde létrehozása Hajdúhadházán Közbeszerzési Értesítő száma: 2011/40 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: az egyszerű eljárás ajánlattételi felhívása KÉ Eljárás fajtája: Tárgyalásos

Részletesebben

Kbt. 22. (1) bekezdés d) pont

Kbt. 22. (1) bekezdés d) pont Európai Uniós közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (23. ) (3) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Európai Unió Hivatalos Lapjában történő hiánypótlást kezdeményezi;

Részletesebben

Főzési alapanyagok beszerzése

Főzési alapanyagok beszerzése Főzési alapanyagok beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/52 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel dátuma: 2014.05.05.

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

AJÁNLATI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Európai uniós közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem

Európai uniós közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem Európai uniós közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem NFM. r. 6. (5) bekezdése értelmében a kérelemben meg kell adni az alábbiakat: a) a Kbt. 21. (5) bekezdése szerint a Hatóság által vezetett

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

FIDIC mérnök és műszaki ellenőr szolgáltatás beszerzése

FIDIC mérnök és műszaki ellenőr szolgáltatás beszerzése FIDIC mérnök és műszaki ellenőr szolgáltatás beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/98 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás

Részletesebben

II. MELLÉKLET. Postai

II. MELLÉKLET. Postai II. MELLÉKLET EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

AF_FORSTER Központ_Faápolás

AF_FORSTER Központ_Faápolás AF_FORSTER Központ_Faápolás Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/1 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel dátuma:

Részletesebben

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.11.04. Iktatószám: 22444/2015 CPV Kód: 90900000-6;90910000-9;90911200-8

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.11.04. Iktatószám: 22444/2015 CPV Kód: 90900000-6;90910000-9;90911200-8 BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ által üzemeltetett ingatlanok takarítási feladatainak ellátása (ajánlati felhívás) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125 Beszerzés

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125 Ajánlati felhívás az AUDI ARÉNA GYŐR és a győri új uszoda takarítási feladatainak ellátására 2017. december 31-ig részajánlattételi lehetőséggel, vállalkozási szerződés keretében. Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

K1518 Meiller, Marrel, EML felépítmény alkatrészek és emelőhátfal alkatrészek beszerzése

K1518 Meiller, Marrel, EML felépítmény alkatrészek és emelőhátfal alkatrészek beszerzése K1518 Meiller, Marrel, EML felépítmény alkatrészek és emelőhátfal alkatrészek beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/91 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19.

Részletesebben

Személygépjármű flotta beszerzés (operatív lízing)/2015.

Személygépjármű flotta beszerzés (operatív lízing)/2015. Személygépjármű flotta beszerzés (operatív lízing)/2015. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Részvételi felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás

Részletesebben

Ajánlatkérő neve: Baranya Megyei Önkormányzat Székhely: 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Telefon: 72/500-400 Fax: 72/500-469 AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

Ajánlatkérő neve: Baranya Megyei Önkormányzat Székhely: 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Telefon: 72/500-400 Fax: 72/500-469 AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ 2 Ajánlatkérő: Baranya Megyei Önkormányzat 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Közbeszerzés tárgya: A Baranya Megyei Önkormányzat számára bankszámlavezetés és folyószámlahitel biztosításával

Részletesebben

Csorna Mérnökségi Telep fejlesztése - eljárást megindító felhívás

Csorna Mérnökségi Telep fejlesztése - eljárást megindító felhívás Csorna Mérnökségi Telep fejlesztése - eljárást megindító felhívás Közbeszerzési Értesítő száma: None/None Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás

Részletesebben

3D Torony-szimulátor beszerzése és telepítése.

3D Torony-szimulátor beszerzése és telepítése. 3D Torony-szimulátor beszerzése és telepítése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2008/60 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás EUHL Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel dátuma: 2008.05.28.

Részletesebben

Folyamatos élőerős őrzés-védelmi és portaszolgálati tevékenység ellátása

Folyamatos élőerős őrzés-védelmi és portaszolgálati tevékenység ellátása Folyamatos élőerős őrzés-védelmi és portaszolgálati tevékenység ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/4 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19.

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/62

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/62 Adásvételi szerződés orvostechnikai készülékek 2 részajánlatban történő, beszerzésére, szállítására, szerelésére, üzembe helyezésére, próbaüzem lefolytatására, kezelőszemélyzet betanítása, teljes körű

Részletesebben

Mobiltávközlési szolgáltatás beszerzése a Magyar Közút Nonprofit Zrt. részére II. - ajánlati felhívás

Mobiltávközlési szolgáltatás beszerzése a Magyar Közút Nonprofit Zrt. részére II. - ajánlati felhívás Mobiltávközlési szolgáltatás beszerzése a Magyar Közút Nonprofit Zrt. részére II. - ajánlati felhívás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/119 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Számlakiállítási és faktorálási szolgáltatás

Számlakiállítási és faktorálási szolgáltatás Számlakiállítási és faktorálási szolgáltatás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Részvételi felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája:

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/1. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2016.01.04. Iktatószám: 27920/2015 CPV Kód: 90911200-8

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/1. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2016.01.04. Iktatószám: 27920/2015 CPV Kód: 90911200-8 A Szépművészeti Múzeum főépülete, a Magyar Nemzeti Galéria, a Könyvtárépület, a Vasarely Múzeum, a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum, az Artpool Művészetkutató Központ és a Benczúr Irodaházban található

Részletesebben

K1476 Tehergépjárművekhez új gumiabroncs, tömlő és védőszalag valamint munkagép és személygépjármű új gumiabroncs beszerzése

K1476 Tehergépjárművekhez új gumiabroncs, tömlő és védőszalag valamint munkagép és személygépjármű új gumiabroncs beszerzése K1476 Tehergépjárművekhez új gumiabroncs, tömlő és védőszalag valamint munkagép és személygépjármű új gumiabroncs beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/29 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény

Részletesebben

Megyei igazgatóságokra, mérnökségekre és mérőállomásokra szünetmentes áramforrás beszerzése.

Megyei igazgatóságokra, mérnökségekre és mérőállomásokra szünetmentes áramforrás beszerzése. Megyei igazgatóságokra, mérnökségekre és mérőállomásokra szünetmentes áramforrás beszerzése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/96 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Eljárást megindító

Részletesebben