FŐHESZ - RAPTURE Budapest Street Fishing Challenge Egyéni Parti Pergető Verseny szabályzat és kiírás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FŐHESZ - RAPTURE Budapest Street Fishing Challenge Egyéni Parti Pergető Verseny szabályzat és kiírás"

Átírás

1 FŐHESZ - RAPTURE Budapest Street Fishing Challenge Egyéni Parti Pergető Verseny szabályzat és kiírás 1. Rendezés és nevezés 1.1. A verseny rendezője a Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége (továbbiakban FŐHESZ), mely felelős a verseny lebonyolításáért, a versenykiírás betartásáért. A versenykiírástól kizárólag nyomós indokkal, vis major esetén (kedvezőtlen vízállás, időjárás, veszélyhelyzet) lehet eltérni A verseny főszponzora a Rapture magyarországi kizárólagos forgalmazója, a Damil.hu webáruház A verseny minimum 30 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre A versenyen résztvevők maximális létszáma 50 fő A versenyt jelen szabályzat alapján kell lebonyolítani A verseny nyílt nevezéses, egyéni verseny A verseny nevezési díja: Ft / fő, mely magában foglalja a verseny idejére szóló 24 órás területi engedélyt, a rajt előtti reggelit, valamint az eredményhirdetést megelőzően az ebédet A nevezést ben a pergetoverseny@fohesz.hu címen kell beadni, a nevező Nevének, születési évének és lakcímének a feltüntetésével. Meg kell adni továbbá, hogy a versenyző rendelkezik-e a verseny helyszínére szóló érvényes területi engedéllyel A nevezési határidő: hétfő, 16:00 óra A nevezési díjat személyesen a FŐHESZ irodájában (1138 Budapest, Váci út 200.) vagy átutalással a Fővárosi Horgászegyesületek Szövetségének bankszámlájára kell befizetni. Fővárosi horgászegyesületek Szövetsége OTP bank A közlemény rovatban a versenyző NEVÉNEK valamint az I. Budapest Street Fishing Challenge 2018 megjegyzésnek feltüntetésével A versenyző nevezése akkor számít érvényesnek, amikor a nevezéshez szükséges t elküldte és a nevezési díjat befizette, valamint az arról szóló banki bizonylatot ( -ben) megküldte A verseny első 5 helyezettje valamint a legnagyobb halat fogó versenyző kerül díjazásra A verseny össz díjazása Ft. További részletek a részletesen a díjazás rész alatt.

2 2. Időpont és helyszín 2.1. A versenyre való jelentkezés és a nevezési díj befizetésének határideje A verseny kezdésének időpontja: szombat - de. 10: A verseny lefújásának időpontja: vasárnap - de. 10: A verseny teljes ideje 24 óra Versenyző a verseny során horgászatát pihenő céljából tetszőleges időpontban megszakíthatja A verseny lebonyolításának központja: FŐHESZ Iroda és parkoló: 1138 Budapest, Váci út A verseny rajtja és beérkezés helyszíne a verseny lebonyolításának központja A helyszínen parkolási lehetőség a FŐHESZ udvarán nincs, gyalogosan kell érkezni. A legközelebbi parkoló a közeli bevásárló központ parkolójában van További információ: Lásd részletes program leírás. 3. Versenypálya 3.1. A versenypálya Budapesten a Nagy Duna élő szakaszának pesti oldalán a Fővárosi Vízművek sporttelep vonalában a víztisztító mű területét északról határoló szervizúttól valamint a Margit híd által közrezárt partszakaszából, valamint az Újpesti téli kikötő és a Fóka öböl teljes, közforgalom által megközelíthető területéből áll. Lásd mellékelt térképen A verseny Nagy dunai szakaszának északi határvonala az Északi összekötő vasúti híd felett a vízmű telep végéig tartó kövezés A verseny Nagy dunai szakaszának déli határvonala a Margit híd Versenyzők kötelesek a területre érvényes általános horgászat szabályait mindenkor betartani különös tekintettel a horgászat helyének megválasztásakor Közforgalom elől elzárt magánterületről, vízi járműről, stégről, hídról és bármilyen műtárgyról horgászni szigorúan tilos. Horgászni csak partról engedélyezett Az Újpesti öbölben a térképen pirossal jelzett (magán, vagy üzemi területeken és a magas parton) tilos a horgászat! 3.7. Tiltott területen való horgászat azonnali kizárást von maga után A versenyzők hozzájárulnak, hogy róluk fénykép és videofelvételek készüljenek, melyeket a FŐHESZ és a szponzorok marketing céllal felhasználhatnak A versenyzők hozzájárulnak, hogy az általuk készített és a verseny során beküldött felvételeket a FŐHESZ és a szponzorok marketing céljából felhasználják.

3 4. Verseny szabályzata 4.1. A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt. A Rendezők a versenyzők biztonságáért nem felelnek A verseny előtt 48 órával, a versenykiírásban versenypályának kijelölt szakaszon gyakorlási lehetőség nincs. A versenyző ez idő alatt horgászfelszereléssel nem tartózkodhat a kijelölt partszakaszon. A kijelölt szakaszt a FŐHESZ halőrei a versenyt megelőző 48 órában folyamatosan ellenőrzik, különös tekintettel a horgászok személyére és a parton, vízben elhelyezkedő hal tárolására, fogva tartására alkalmas tárgyakra Amennyiben a versenyt félbe kell szakítani (pl. vihar miatt) a rendezők ezt haladéktalanul jelzik a versenyzők felé, akik kötelesek a horgászatot azonnal felfüggeszteni. Ez esetben a versenyt kizárólag a rendezők jelzésére lehet folytatni. Amennyiben a versenyt nem lehet folytatni, de a versenyidőből legalább 6 óra eltelt, úgy a verseny értékelésre kerül A versenyen való részvétel feltétele az érvényes, ben történő nevezés, valamint az előre, átutalással, vagy a FŐHESZ irodájában személyesen befizetett nevezési díj, mely (amennyiben a versenyző nem rendelkezik ilyennel) tartalmazza a verseny időtartamára a területi engedély árát A versenyen résztvevők a verseny ideje alatt végig kötelesek viselni a rendezők által biztosított baseball sapkát és megkülönböztető mellényt, rajta jól láthatóan a versenyző rajtszámával. A versenypályán, mellény és sapka nélkül tartózkodó versenyző azonnali kizárásban részesül A rendező minden versenyző számára a fogás dokumentálásához egységes mérőponyvát, valamint fogás azonosító kártyát biztosít A versenyző köteles a fogás fényképes dokumentálására alkalmas eszközről gondoskodni (fényképezőgép, fényképezővel ellátott mobiltelefon, telefon töltésére szolgáló pótakkumulátor) A rendezőség biztosítja a dokumentálás fogadására alkalmas elérhetőséget (VIBER azonosító, helyszíni beolvasás a központban) A fogás dokumentálásának és beküldésének módja: Lásd fogások dokumentálása pont alatt A rendezők a verseny ideje alatt személyes rendezői jelenlétet biztosítanak az indulási ponton a verseny központjában A verseny előtt 9:00-kor technikai értekezletet kell tartani Versenyző saját maga élelmezését, egyéb szükségleteinek kielégítését köteles maga megoldani a verseny ideje alatt A verseny központjában mellékhelyiség használatára a verseny teljes ideje alatt van lehetőség A verseny folyamán gépjármű használata tilos. Versenypályát 50m-nél közelebb gépjárművel megközelíteni tilos.

4 4.15. A versenyző a versenyt bármikor megszakíthatja, ekkor a mellényét, sapkáját, mérőponyváját és fogásazonosító kártyáját le kell, hogy adja a központban. A verseny folytatásakor ezeket visszakapja Versenyző köteles a verseny végén a mérőponyvát, a fogásazonosító kártyákat és a mellényt a rendezőségnek visszaszolgáltatni. 5. Általános szabályok 5.1. A versenyzők a versenyen saját felelősségükre vesznek részt A versenyen kizárólag a kijelölt versenypályán, partról, vízbe lépés nélkül lehet horgászni A versenyzők az indulási pontról, a rendezők jelzésére egy időben indulhatnak el A horgászhely elfoglalását követően azonnal lehet horgászni Etetni tilos A versenyzőknek a versenyidő végéig vissza kell érkezniük a kiindulási pontra és le kell adniuk a fogásösszesítő lapjukat és az összes fotót fel kell tölteni a rendezőség számítógépére A versenyző másik versenyzőt annak beleegyezése nélkül 20m-en belül nem közelíthet meg Kifogott hallal a fogás helyétől 10m-en kívül eltávolodni (kivéve a legközelebbi biztos fotózási pont megközelítése céljából), hallal a kézben sétálni, halat másik horgásznak átadni vagy mástól (nem csak horgász) átvenni szigorúan tilos, azonnali kizárást von maga után A horgász csak saját maga által szabályosan, horoggal kifogott halat vehet kézbe. Tilos bármilyen lekötött, fogságban levő, víz tetején úszó vagy a parton levő élő vagy élettelen hal megérintése. Ezek bármelyike azonnali kizárást von maga után. A horgász amennyiben bármi hasonlót tapasztal, köteles azt a rendezőség felé haladéktalanul jelezni A versenyen bármilyen pergető módszer engedélyezett, azonban kizárólag műcsalival szabad horgászni. Egy felszerelésen csak egy műcsali engedélyezett. Műlégy használata nem engedélyezett Műlégy szerű horoggal ellátott műcsali (körforgó villantó, wobbler) használata engedélyezett A versenyző egyszerre egy felszereléssel horgászhat, de tetszőleges számú tartalék felszerelést vihet magával. A horgászbot hossza nincs limitálva A megfogott halat, a fogás dokumentálását követően, a fogás helyén, haladéktalanul, kíméletesen vissza kell helyezni a vízbe Kizárólag a szájban, illetve a kopoltyúfedő hátsó szélének vonalától az orrcsúcs felé akadt horog esetén, a méretkorlátozáson felüli hal esetében érvényes a fogás. Minden más esetben a halat mérés és dokumentálás nélkül, haladéktalanul, kíméletesen vissza kell helyezni a vízbe.

5 6. A fogás dokumentálásának szabályai 6.1. A fogás dokumentálása a versenyző által készített és a rendezőség számára Viber-en keresztül elküldött fényképek alapján történik A versenyző a megfogott halat, valamint a sorszámában legkisebb számmal ellátott fogás azonosító kártyát a rendezők által biztosított mérőszalagra helyezi úgy, hogy a hal bal oldala legyen felfelé; a hal orrcsúcsa érjen a mérőszalag elején elhelyezett ütközőhöz.; a fogási azonosító kártyát és a mérőszalagon feltüntetett kódokat sehol se takarja a hal teste A hal testét, pikkely mintázatát semmi sem takarhatja el. A ponyva jól láthatóan kifeszített állapotban feküdjön a földön 6.3. A mérőponyván szabályosan elhelyezett halról és fogási azonosító kártyáról a versenyző fényképet készít. A fényképen látszania kell: a halnak teljes hosszában a hal orrcsúcsának (mely a mérőszalag végén lévő ütközőhöz hozzáér) a farokúszó végének a mérőszalag beosztásának a fogás azonosító kártyának 6.4. A versenyző a hal visszaeresztése után a fogás azonosító kártyát a kép előterében nyújtott kézzel felmutatva, fényképet kell, hogy készítsen a fogás helyszínét bemutató partszakaszról, melynek jól beazonosíthatónak kell lennie A fogást és a helyet azonosító képek elkészítése között nem telhet el 5 percnél több idő A versenyző a fogás dokumentálását követően a 2 db fogást azonosító fényképet köteles a rendezőség által biztosított elérhetőségek valamelyikére beküldeni. Amennyiben a beküldés technikai okok miatt nem lehetséges, úgy a versenyző köteles legkésőbb a versenyidő feléig az indulási ponton személyesen bemutatni az addigi fogásairól készült fotókat, ezt követően a versenyidő végéig az indulási ponton személyesen bemutatni a további fogásairól készült fényképeket Versenyző a fogásának idejét, a fogás hosszát, a fogás azonosító kártya sorszámát köteles tollal (kitörölhetetlen módon) feljegyezni a rendezők által biztosított fogás összesítő lapra A halat kifogó horgászról a horgászt és a fogást egyszerre ábrázoló saját, vagy más horgásztárs/segítő által készített kép engedélyezett, amennyiben az a hal épségét, visszaengedésének rövid idejét nem veszélyezteti. Az ilyen módon leadott fotókat a rendezőség külön értékeli. A legszebb fotó különdíjban részesül Minden fogás azonosító kártyát egy alkalommal kell a fogással együtt fotózni, emelkedő számsorrendben. Minden fogást újabb kártyával kell azonosítani A fogás azonosító kártyákat melyeket felhasznált, a versenyző köteles a verseny közben a halőröknek vagy legkésőbb a verseny végén a rendezőségnek leadni A fogásösszesítő lapra a fogásait versenyző a verseny végén önmagának összesíti, és a verseny végén köteles leadni a rendezőségnek. Ezt a rendezőség összeveti a fényképekkel.

6 7. Etikai szabályok 7.1. A verseny ideje alatt a versenypályán ittas állapotban tartózkodni tilos A versenypályán zajongani, szemetelni tilos A versenyző köteles a többi versenyző zavarása nélkül versenyezni A versenyző köteles a kifogott halat maximálisan óvni a sérülésektől és a parton való felesleges fogva tartástól A versenyző a fotózást haladéktalanul, a lehető legrövidebb időn belül köteles kivitelezni és a halat a vízbe visszaengedni Amennyiben a fotózás technikai akadályba ütközik és egy percen belül nem kivitelezhető, a versenyző köteles a halat haladéktalanul szabadon engedni. 8. Értékelés 8.1. Az értékelésbe az alábbi halfajok azon egyedei számítanak bele, melyek jelen szabályzatban meghatározott legkisebb méretét meghaladják Az adott halfajok esetében az értékelés során figyelembe vehető legkisebb méretek: süllő: 30 cm kősüllő: 25 cm balin: 40 cm harcsa: 60 cm csuka: 40 cm domolykó: 25 cm csapósügér: 15 cm jászkeszeg: 20 cm garda: 20cm 8.3. A felsorolásban szereplő legkisebb méretet meg nem haladó halat haladéktalanul, kíméletesen vissza kell helyezni a vízbe, az az értékelésbe nem számít bele Az értékelés során a fogott hal hosszát kell alapul venni az orrcsúcstól a farokúszó végéig, centiméterben kifejezve A megkezdett centimétert felfelé kell kerekíteni (pl. egy 42,2 centiméteres balin 43 pont, míg egy 29,8 centiméteres, méreten aluli süllő 0 pont) A fogott halak értékelése az alábbiak szerint történik Minden halfajból a 3 legnagyobb egyed hossza centiméterenként 1 pontot ér Adott halfajból fogott további a legkisebb méretet meghaladó halak egyenként pontot érnek. A méreten aluli halak nem számítanak bele az értékelésbe Például 5 balin (41 cm, 39 cm, 52 cm, 36 cm, 47 cm) és 2 süllő (42 cm, 59 cm) esetén: =261 pont Az értékelést a beküldött/bemutatott fényképek alapján a leadott egyéni fogás összesítő lapok ellenőrzése mellett a rendezőség végzi.

7 9. Szankciók 9.1. Amelyik fogásról készült kép nem felel meg a szabályzatban leírt feltételeknek (hal oldala, elhelyezése, azonosítók és mérőeszköz tökéletes láthatósága), az a fogás nem vehető figyelembe az értékelés során Az a fogás, melynek a dokumentálása és a fénykép eljuttatása a rendezőség felé a versenyidő végét követő 15 percen belül nem történik meg, nem vehető figyelembe az értékelés során Amennyiben a hal orrcsúcsa közel van, de nem érinti meg jól láthatóan a mérőponyva végén elhelyezett határoló lapkát, a fogásból 20 büntetőpont kerül levonásra Az a versenyző, aki a versenyidő végéig nem érkezik vissza az indulási pontra, a késés minden megkezdett 5 perce után 20 pont levonást kap. Amennyiben a késés a 20 percet meghaladja a versenyző kizárásra kerül Az a versenyző, aki a versenyszabályzatot súlyos mértékbe megszegi kizárásra kerül. 10. Díjazás A verseny össz díjazása Ft 1. díj: Ft értékű - Damil.hu vásárlási utalvány 2. díj: Ft értékű - Damil.hu vásárlási utalvány 3. díj: Ft érétkű - Damil.hu vásárlási utalvány 4. díj: Ft értékű - Damil.hu vásárlási utalvány 5. díj: Ft értékű - Damil.hu vásárlási utalvány Legnagyobb fogott hal: Ft értékű Damil.hu vásárlási utalvány Különdíj: Az első 5 helyezett valamint a legnagyobb halat fogó versenyző Ft értékű éves területi engedélyt kap a Duna FŐHESZ által kezelt szakaszára. A legszebb, a horgászt és halat egyszerre ábrázoló fotó különdíjban részesül, amely egy Rapture Urban Fighter Street 702UL pergető bot. Kapcsolat és jeletkezés: pergetoverseny@fohesz.hu Budapest, július 31. Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége

2010.október 17. MERENYE

2010.október 17. MERENYE A verseny idıpontja: 2010. október 17. 08,00-13,00 óráig Helye: Merenyei Víztározó Elsı ízben kerül megrendezésre az I. ABSF - Merenye Süllıpergetı Kupa 2010. október 30-án. Bízunk a verseny sikerességében,

Részletesebben

Horgászegyesület Elnöke

Horgászegyesület Elnöke HORGÁSZEGYESÜLETEK VELENCEI-TAVI és DUNAMENTI SZÖVETSÉGE Pákozd, Budai út 72. Nyt. Szám: /2016 Horgászegyesület Elnöke SZÉKHELYÉN Tárgy: Versenykiírás Tisztelt Sporttársunk! A Horgászegyesületek Velencei-tavi

Részletesebben

XV. ORSZÁGOS RENDŐR ÉS IX. RENDÉSZETI MEGHÍVÁSOS HORGÁSZVERSENY

XV. ORSZÁGOS RENDŐR ÉS IX. RENDÉSZETI MEGHÍVÁSOS HORGÁSZVERSENY XV. ORSZÁGOS RENDŐR ÉS IX. RENDÉSZETI MEGHÍVÁSOS HORGÁSZVERSENY BÁTONYTERENYE - MACONKA, 2016. július 8. VERSENYKIÍRÁS XV. Országos Rendőr és IX. Rendészeti Meghívásos Horgászverseny (Nógrád megyei társszervek

Részletesebben

EGYESÜLETI HORGÁSZVERSENY

EGYESÜLETI HORGÁSZVERSENY Vásárhelyi Pál Horgászegyesület EGYESÜLETI HORGÁSZVERSENY 2017 évi versenykiírás VERSENYKIÍRÁS 2017 1. A 2017. évi Egyesületi Horgászverseny megrendezési ideje: 2017.május 20. Helye : Domonyvölgy, Vásárhelyi

Részletesebben

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG Magyar Repülő Szövetség MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Nyíregyháza, 2011. 07. 28 07.

Részletesebben

A MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG ORSZÁGOS CSÓNAKOS PERGETŐ VERSENYSZABÁLYZATA (érvényes február 04-től)

A MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG ORSZÁGOS CSÓNAKOS PERGETŐ VERSENYSZABÁLYZATA (érvényes február 04-től) A MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG ORSZÁGOS CSÓNAKOS PERGETŐ VERSENYSZABÁLYZATA (érvényes 2014. február 04-től) I. RENDEZÉS, SZERVEZÉS, RÉSZTVEVŐK 1. A nemzeti (országos) horgász bajnokságokat a Magyar

Részletesebben

IX. BALZER SHIRASU - MACONKA PERGETİ KUPA Maconkai kvalifikációs fordulók Versenykiírás

IX. BALZER SHIRASU - MACONKA PERGETİ KUPA Maconkai kvalifikációs fordulók Versenykiírás IX. BALZER SHIRASU - MACONKA PERGETİ KUPA Maconkai kvalifikációs fordulók Versenykiírás Verseny jellege: Nyílt, csónakos, kétfıs csapatverseny Verseny idıpontja: 2010-11-6. Szombat 2010-11-7. Vasárnap

Részletesebben

ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY. IV. BASE Bajnokság

ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY. IV. BASE Bajnokság ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY IV. BASE Bajnokság 2014.05.17 1. A VERSENY CÉLJA: Versenykiírás Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési

Részletesebben

I. Békés Megyei Bojlis Találkozó 2014 szeptember 18-21. - Spicces Horgásztó 2014. október 21-24. Munkácsy Horgásztó

I. Békés Megyei Bojlis Találkozó 2014 szeptember 18-21. - Spicces Horgásztó 2014. október 21-24. Munkácsy Horgásztó I. Békés Megyei Bojlis Találkozó 2014 szeptember 18-21. - Spicces Horgásztó 2014. október 21-24. Munkácsy Horgásztó Tervezett program: 2014. szeptember 18. csütörtök: 10:00 Ünnepélyes megnyitó, 11:00 Horgászhelyek

Részletesebben

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG 53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szeged 2015. 09. 17-20. 53. EJTŐERNYŐS

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 9. nyílt Senior Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 9. nyílt Senior Csapatbajnoksága. Versenykiírás B U D A P E S T 2018 / 2019. évi, 9. nyílt Senior Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása a Szövetség tagjainak és egyéb,

Részletesebben

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET 2007 1 ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Helyszín: Vaskeresztesi Pinka holtág és a horvátlövői Pinka

Részletesebben

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez.

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez. ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY II. BASE Budapest-Vidék Bajnokság 2012. Versenykiírás 1. A VERSENY CÉLJA: Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez.

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez. ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY III. BASE Budapest-Vidék Bajnokság 2013 1. A VERSENY CÉLJA: Versenykiírás Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság

2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság 2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁSA 1. Célja: A 2010. év uszonyosúszó cápa és junior korosztály Magyar Bajnokainak és helyezettjeinek megállapítása, a gyermek

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

GHÍD.HU TRIÁL. Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán. Balatonfüred, Bringapark

GHÍD.HU TRIÁL. Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán. Balatonfüred, Bringapark GHÍD.HU TRIÁL Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa RENDEZŐ: Bike Fest Kft. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán HELYSZIN: Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2011. június 24-26. SZAKÁG: MTB Triál

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Fekvenyomás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ I. FORDULÓ

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ I. FORDULÓ VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ I. FORDULÓ CSAPAT NÉV: CSAPATKAPITÁNY NEVE: CSAPATKAPITÁNY ELÉRHETŐSÉGE: VASKERESZTES, 2013-02-05 FELADATOK I. Feladat: Találjatok ki egy ötletes csapat logót (szimbólumot),

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Egyéni és Duplaköteles Kötélugró Bajnokság Időpont: 2018.11.24-25 (Szombat-Vasárnap)

Részletesebben

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 FŐSZERVEZŐ: RENDEZŐ: HELYSZIN: Jóna Péter Mátyási Zoltán Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2012. június 17 SZAKÁG: MTB Triál (BALATON BIKE FESZT KUPA) (REG.)

Részletesebben

Az egyesület kezelésében levő bányató vízterületén az Országos Horgászrendben foglaltak, valamint az alábbi kiegészítések betartása kötelező:

Az egyesület kezelésében levő bányató vízterületén az Országos Horgászrendben foglaltak, valamint az alábbi kiegészítések betartása kötelező: HOMOKBÁNYA-TÓ HORGÁSZRENDJE Érvényes: 2017.03. 01-től Az egyesület kezelésében levő bányató vízterületén az Országos Horgászrendben foglaltak, valamint az alábbi kiegészítések betartása kötelező: A bányatavon

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS II. Nyílt Rövidpályás Uszonyosúszó Országos Bajnokság 2014

VERSENYKIÍRÁS II. Nyílt Rövidpályás Uszonyosúszó Országos Bajnokság 2014 VERSENYKIÍRÁS II. Nyílt Rövidpályás Uszonyosúszó Országos Bajnokság 2014 1.Célja: Második alkalommal került kiírásra - 5 korosztályban - a Nyílt Rövidpályás Uszonyosúszó Országos Bajnokság. A 2014. év

Részletesebben

XXXIII. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁSA. Paks, Füzes - tavak

XXXIII. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁSA. Paks, Füzes - tavak XXXIII. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁSA Paks, Füzes - tavak VERSENYKIÍRÁSA A villamosenergia-iparág munkavállalóinak körében az egészséges életmód, az aktív pihenés, a horgászsport,

Részletesebben

HEBOSZ METHOD FEEDER BAJNOKSÁG

HEBOSZ METHOD FEEDER BAJNOKSÁG 2017 HEBOSZ METHOD FEEDER BAJNOKSÁG HEBOSZ Ifjúsági és Versenysport Bizottság 2017.03.20. HORGÁSZ EGYESÜLETEK BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI SZÖVETSÉGE Ifjúsági - és Versenysport Bizottság Ikt. sz.: Melléklet:

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

A FŐHESZ évi versenyei és versenysport támogatási koncepciója

A FŐHESZ évi versenyei és versenysport támogatási koncepciója A FŐHESZ 2018. évi versenyei és versenysport támogatási koncepciója I. Válogatási és támogatási koncepció a finomszerelékes úszós szakág esetén OHCSB csapatválogató verseny: Saját rendezésű csapat/egyéni

Részletesebben

NAGYERDEI FÉLMARATON

NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S NAGYERDEI FÉLMARATON 2016. május 1. Helyszín Debrecen, Nagyerdő. Rajt 500 m-re a temető sarkától (Köztemető 3-as számú kapunál a Benczúr Gyula utcai, körforgalomnál) befelé az

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018)

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) A 2018. év uszonyosúszó gyermek, serdülő,

Részletesebben

SPÍLER TV MAGYAR SZÖRF BAJNOKSÁG I. FORDULÓ RIP CURL KUPA május Balatonaliga, Magyarország (Szörf Központ) VERSENYUTASÍTÁS

SPÍLER TV MAGYAR SZÖRF BAJNOKSÁG I. FORDULÓ RIP CURL KUPA május Balatonaliga, Magyarország (Szörf Központ) VERSENYUTASÍTÁS SPÍLER TV MAGYAR SZÖRF BAJNOKSÁG I. FORDULÓ RIP CURL KUPA 2019 2019. május 24-26. Balatonaliga, Magyarország (Szörf Központ) VERSENYUTASÍTÁS 1. SZABÁLYOK 1.1. A Magyar Szörf Bajnokság versenyeire a következő

Részletesebben

I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ

I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ Időpont, helyszín: Időpont: 2015. április 26. Rajt/Cél: 4150 Püspökladány, Farkassziget 3. Rajt időpontja: 10:00 Táv, útvonal, frissítés Távok: 5250m, 10500m

Részletesebben

EGYSÜLETI HORGÁSZREND 2014

EGYSÜLETI HORGÁSZREND 2014 Bónom-zug Vizéért Egyesület 5502 Gyomaendrőd, Apponyi u. 14. e-mail: bonomzugiegyesület@gmail.com www.bonom.atw.hu EGYSÜLETI HORGÁSZREND 2014 Általános szabályok: 1. A Bónom-zugi holtágon (halgazdálkodási

Részletesebben

Horgászegyesület Elnöke

Horgászegyesület Elnöke Horgászegyesületek Velencei-tavi és Dunamenti Szövetsége H V D SZ 8 0 0 0 S z é k e s f e h é r v á r S z é c h e n y i u. 4. Nyt. Szám: 15/2014 Horgászegyesület Elnöke SZÉKHELYÉN Tárgy: Versenykiírás

Részletesebben

Dunaferr Szakközép - és Szakiskola. Aranyhorog Horgászverseny Szabályzata

Dunaferr Szakközép - és Szakiskola. Aranyhorog Horgászverseny Szabályzata Dunaferr Szakközép - és Szakiskola Aranyhorog Horgászverseny Szabályzata Verseny célja: A verseny legfőbb célja, hogy az iskola tanulói megismerjék, megszeressék a horgászat valamint a természet értékeit,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap VERSENYKIÍRÁS 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap Versenykiírás Rendező: PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont: 2015. március 08., vasárnap; rajt 11:00 óra Verseny távja: 25

Részletesebben

FARSANG KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016.

FARSANG KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016. FARSANG KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016. 1.) Verseny célja: Az uszonyos úszás népszerűsítése, valamint minden korosztály részére versenyzési lehetőség biztosítása. 2.)Rendező: Debreceni Búvárklub /4031. Debrecen,

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MAGYARORSZÁG 2019. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A Magyar Kritérium Bajnoki címek eldöntése. A kerékpársport népszerűsítése. Tehetségkutatás,

Részletesebben

BÁTONYTERENYE-MACONKAI SZABADIDŐ- ÉS SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET

BÁTONYTERENYE-MACONKAI SZABADIDŐ- ÉS SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET BÁTONYTERENYE-MACONKAI SZABADIDŐ- ÉS SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET 2016.. évii NAPIIJEGYES TÁJÉKOZTATÓ Felhívjuk a figyelmet, hogy e tájékoztató tartalmazza az egységes állami horgászokmány kitöltésére vonatkozó

Részletesebben

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET TARJÁN HÁZIREND

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET TARJÁN HÁZIREND SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET TARJÁN HÁZIREND 3. KIADÁS Kiadó: Sporthorgász Egyesület Tarján A Házirend jelen, 3. kiadását a Sporthorgász Egyesület 2010. január 24-i közgyűlése fogadta el. 2010. április - 2 -

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó cápa, serdülő és junior korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöksége 2014.

Részletesebben

SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció

SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció SPURI FélBalaton Szupermaraton időpont, helyszín Időpont: 2015. március 21-22. Rajt: Badacsony Cél: Siófok, Hotel Magistern Rajt időpontok és helyszínek

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S

V E R S E N Y K I Í R Á S V E R S E N Y K I Í R Á S DECATHLON NAGYERDEI MARATON Futónaptár.hu 2015. szeptember 27. Helyszín Debrecen, Nagyerdő. Rajt 500 m-re a temető sarkától (Köztemető 3-as számú kapu Benczúr Gyula utca, körforgalom)

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöke 2015.

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. június 23. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23.

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23. Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. július 23. szombat 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása

Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása 1. A verseny jellege: tömegrajtos országúti kerékpárverseny 2. A verseny célja: Magyarország Kerékpáros Szövetség (MKSZ)- versenyrendszerén

Részletesebben

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2015. május 23. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás

Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB 2018. szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás A felnőtt-férfi, a felnőtt-női, az utánpótlás férfi és az utánpótlás női korcsoportok számára kiírt hegyi országúti

Részletesebben

I. Carpmania Bojlis Kupa

I. Carpmania Bojlis Kupa I. Carpmania Bojlis Kupa ahol a méret a lényeg Helye: Ideje: Díja: Lőrintei Nagy -Tó 2011. szeptember 05. 13 00 szeptember 10. 08 00 (115 óra) 99.000,- Ft, (49.500,- Ft/Fő) Felhívjuk a figyelmet, hogy

Részletesebben

I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS

I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS Decathlon Hauni - PTE futónap 2104., Pécs, Széchenyi tér - Misina-tető V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny rendezője: Pécsi Sport Nonprofit Zrt. A verseny fővédnöke Dr. Páva Zsolt

Részletesebben

A MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG HIVATALOS ORSZÁGOS KUTTYOGATÓ VERSENYSZABÁLYZATA ÉRVÉNYES FEBRUÁR 04.-TŐL

A MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG HIVATALOS ORSZÁGOS KUTTYOGATÓ VERSENYSZABÁLYZATA ÉRVÉNYES FEBRUÁR 04.-TŐL A MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG HIVATALOS ORSZÁGOS KUTTYOGATÓ VERSENYSZABÁLYZATA ÉRVÉNYES 2014. FEBRUÁR 04.-TŐL I. RENDEZÉS, SZERVEZÉS, RÉSZTVEVŐK 1. Országos Kuttyogató Csapatbajnokság 2. Az Országos

Részletesebben

IV. Tüker M. SC Kupa

IV. Tüker M. SC Kupa IV. Tüker M. SC Kupa versenykiírása 2018. 08. 08-22-23-24-25-26. 2018.06.02. Rendező: Az 1952-ben alapított Tüker M. SC Tekeszakosztálya A Tüker M. SC Tekeszakosztálya hagyományőrző céllal a 2018-es naptári

Részletesebben

Jásztelek HORGÁSZREND

Jásztelek HORGÁSZREND HORGÁSZREND a jászteleki kezelésében levő Zagyva-holtágakra Kedves Horgásztárs! Önnel együtt azt szeretnénk, hogy a holtág halállománya gyarapodjon, védelme erősödjön, a környezete tisztább és vonzóbb

Részletesebben

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933 0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

Sárkányhajóverseny versenykiírás/versenyszabályzat. Mosonmagyaróvár, Mosoni-Duna Itató előtti szakasz

Sárkányhajóverseny versenykiírás/versenyszabályzat. Mosonmagyaróvár, Mosoni-Duna Itató előtti szakasz Sárkányhajóverseny versenykiírás/versenyszabályzat Verseny ideje: 2015. június 27-28. Verseny helyszíne: Mosonmagyaróvár, Mosoni-Duna Itató előtti szakasz Verseny rendezője: Mosonmagyaróvári VSE, Flesch

Részletesebben

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2014. május 24. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

A találkozó programja:

A találkozó programja: Tisztelt Sporttársak! 2016. 10. 10-től 2016.10. 14-ig megrendezésre kerül az I. Markazi Ponty és Amur fogó csapatverseny (96 órás), ami a horgászatot kedvelő sporttársak kikapcsolódását szolgálja. Szervezők:

Részletesebben

- IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S

- IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S - IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: Ajka Városi Sportcentrum, 8400 Ajka, Sport u. 23. GPS koordináta: 47.110634 ; 17.549146

Részletesebben

I. European Carp Masters Cup (ECMC) Európai Pontyfogó Kupa versenyszabályzata

I. European Carp Masters Cup (ECMC) Európai Pontyfogó Kupa versenyszabályzata I. European Carp Masters Cup (ECMC) Európai Pontyfogó Kupa versenyszabályzata I. Általános: 1) A verseny hivatalos elnevezése: European Carp Masters Cup / ECMC (a továbbiakban: Nemzetközi Pontyfogó Verseny

Részletesebben

A legjobbak számára országos versenyen való részvétel biztosítása, hogy sikeresen képviseljék iskolájukat diákversenyen.

A legjobbak számára országos versenyen való részvétel biztosítása, hogy sikeresen képviseljék iskolájukat diákversenyen. Torna B kategória 1. A verseny célja: A torna, mint alapsportág népszerűsítése az iskolák körében. Rendszeres foglalkoztatási, versenyzési lehetőség biztosítása a torna sportággal megismerkedő fiatalok

Részletesebben

12. Ifjúsági távolsági verseny Balatonfüred, július 17.

12. Ifjúsági távolsági verseny Balatonfüred, július 17. 12. Ifjúsági távolsági verseny Balatonfüred, 2019. július 17. VERSENYKIÍRÁS rövidítések [NP] A szabály megsértése nem képezheti egy hajó általi óvás alapját. Ez módosítja az RRS 60.1(a) szabályt. [DP]

Részletesebben

2018. ÉVI KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY. Balatonfűzfő, augusztus 29.- szeptember 2 VERSENYKIÍRÁS

2018. ÉVI KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY. Balatonfűzfő, augusztus 29.- szeptember 2 VERSENYKIÍRÁS 2018. ÉVI KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY Balatonfűzfő, 2018. augusztus 29.- szeptember 2 VERSENYKIÍRÁS Rendező szervezet: BS Fűzfő VK, együttműködve a Magyar Vitorlás Szövetséggel és a

Részletesebben

II. G4 NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S

II. G4 NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S II. G4 NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S Online felület: http://www.debrecenikilometerek.hu Időpont: 2017. április 30. Helyszín: Debrecen, Nagyerdő Rajt: 500 m-re a temető sarkától (Köztemető

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2018. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, 2018. június 28. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Priczinger Péter, az MKSZ elnöke Szőllős Sándor,

Részletesebben

III. Sárkányhajó Magyar Nagydíj 2015 Sukoró szeptember Velencei tó - Sukoró Evezős és Kajak-Kenu pálya (VVSI Sporttelep)

III. Sárkányhajó Magyar Nagydíj 2015 Sukoró szeptember Velencei tó - Sukoró Evezős és Kajak-Kenu pálya (VVSI Sporttelep) III. Sárkányhajó Magyar Nagydíj 2015 Sukoró 2015. szeptember. 26-27. Szervező Magyar Kajak - Kenu Szövetség H-1138 Budapest, Latorca u. 2. www.kajakkenusport.hu Helyszín Velencei tó - Sukoró Evezős és

Részletesebben

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség 1 Magyar Golf Szövetség VERSENYKIÍRÁS V. MAGYAR NŐI ÉS FÉRFI NYÍLT MATCH PLAY BAJNOKSÁG 2016. május 27-29. Old Lake Golf Club, Tata A verseny rendezője: Magyar Golf Szövetség Szabályok: A verseny az R&A

Részletesebben

2017/2018. TANÉVI DUATLON DIÁKOLIMPIA A KATEGÓRIA VERSENYKIÍRÁS

2017/2018. TANÉVI DUATLON DIÁKOLIMPIA A KATEGÓRIA VERSENYKIÍRÁS 2 2017/2018. TANÉVI DUATLON DIÁKOLIMPIA A KATEGÓRIA VERSENYKIÍRÁS A Duatlon A kategória Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

A Generomax Kupa résztvevőinek a nevezési díj: 500 Ft!!!

A Generomax Kupa résztvevőinek a nevezési díj: 500 Ft!!! Ifjúsági - Felnőtt Uszonyos-, és Búvárúszó Országos Bajnokság és I. Generomax Kupa - Cápa, Gyermek és Szenior Találkozó 2011. évi VERSENYKIÍRÁSA 1,/ Célja: A 2011. év uszonyos-, és búvárúszó serdülő, junior

Részletesebben

19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció

19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció 19.Coca-Cola Testébresztő Női Futógála időpont, helyszín Időpont: 2014. május 18. Helyszín: Városliget, Napozórét Rajt/Cél: Zichy Mihály út (Napozóréttel

Részletesebben

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1. Általános szabályok Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1.1A A verseny rendezősége a 2012-es év megjelölt időpontjára kiírja, mint meghívásos versenyt, amely körpályás mini rally

Részletesebben

Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont. : március 05., vasárnap; rajt óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km

Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont. : március 05., vasárnap; rajt óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2017. március 05., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km N E V E Z É S Postai úton, faxon: - a nevezési lap(ok) kitöltésével,

Részletesebben

Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, június 23.

Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, június 23. Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, 2018. június 23. A Vásárosnaményi Roadshow állomás Időpont: 2018. június 23. Helyszín: Vásárosnamény Gergelyiugornya Tisza - part Kapcsolattartó: Lévai Csaba Elérhetőség:

Részletesebben

BELÜGYMINISZTÉRIUM ORSZÁGOS MEGHÍVÁSOS SÍ- ÉS SNOWBOARD VERSENYE ÉV

BELÜGYMINISZTÉRIUM ORSZÁGOS MEGHÍVÁSOS SÍ- ÉS SNOWBOARD VERSENYE ÉV BELÜGYMINISZTÉRIUM ORSZÁGOS MEGHÍVÁSOS SÍ- ÉS SNOWBOARD VERSENYE 2019. ÉV VERSENYKIÍRÁS A verseny helye: SÁTORALJAÚJHELY, ZEMPLÉN KALANDPARK A verseny ideje: 2019. január 24. (esőnap: 2019.02.14.) A verseny

Részletesebben

ORSZÁGOS HATÁLYÚ TILALMI IDŐSZAKOK, MÉRET- ÉS MENNYISÉGI KORLÁTOZÁSOK, NEM FOGHATÓ HALFAJOK

ORSZÁGOS HATÁLYÚ TILALMI IDŐSZAKOK, MÉRET- ÉS MENNYISÉGI KORLÁTOZÁSOK, NEM FOGHATÓ HALFAJOK ORSZÁGOS HATÁLYÚ TILALMI IDŐSZAKOK, MÉRET- ÉS MENNYISÉGI KORLÁTOZÁSOK, NEM FOGHATÓ HALFAJOK Állami halászjeggyel vagy állami horgászjeggyel rendelkező személy nyilvántartott hal gazdálko dá si vízterületen

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó gyermek, ifjúsági és felnőtt korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

XX.sz. MAGYAR RALLY KUPA VERSENYKIÍRÁS 2017

XX.sz. MAGYAR RALLY KUPA VERSENYKIÍRÁS 2017 XX.sz. MAGYAR RALLY KUPA VERSENYKIÍRÁS 2017 1. A pontszerző rally repülő verseny sorozat célja: - a rally repülés népszerűsítése - versenyzési lehetőséget biztosítani a motoros repülőtársadalom szélesebb

Részletesebben

ŐLBŐ-TAVI ARANYHAL HORGÁSZEGYESÜLET. Sporthorgász szabályzat I. Általános magatartási rendszabályok

ŐLBŐ-TAVI ARANYHAL HORGÁSZEGYESÜLET. Sporthorgász szabályzat I. Általános magatartási rendszabályok ŐLBŐ-TAVI ARANYHAL HORGÁSZEGYESÜLET Sporthorgász szabályzat I. Általános magatartási rendszabályok 1. Az Ölbői tóparton a horgászat elől elzárt területjelző táblák közötti szakaszokon és a Csülök Csárda

Részletesebben

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny 2019 évi Magyar Kerékpáros Amatőr bajnokság 11. fordulója Nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2019. július 21 (vasárnap) 10:00 órai kezdettel Ibrány Város Önkormányzata,

Részletesebben

HIVATALOS ORSZÁGOS VERSENYSZABÁLYZAT (érvényes 2009. február 1-jétől)

HIVATALOS ORSZÁGOS VERSENYSZABÁLYZAT (érvényes 2009. február 1-jétől) MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG ORSZÁGOS VERSENYHORGÁSZ BIZOTTSÁG 1124 Budapest Korompai u. 17. +36 1 248 25 90 www.mahor.hu/verseny ovhb@mahor.hu HIVATALOS ORSZÁGOS VERSENYSZABÁLYZAT (érvényes 2009.

Részletesebben

Palotavárosi Alsó-tó horgászrendje 2015. évre

Palotavárosi Alsó-tó horgászrendje 2015. évre Palotavárosi Alsó-tó horgászrendje 2015. évre A tavon oda érvényes Teljes árú / állami jeggyel rendelkező/ és Kedvezményes /HOFESZ tagsággal rendelkező/ felnőtt éves, napi, ifi éves, ifi napi, megyei összevont

Részletesebben

TRIATLON UTÁNPÓTLÁS ÉS VÁLTÓ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG PÉCS 2019

TRIATLON UTÁNPÓTLÁS ÉS VÁLTÓ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG PÉCS 2019 TRIATLON UTÁNPÓTLÁS ÉS VÁLTÓ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG PÉCS 2019 TRIATLON UTÁNPÓTLÁS ÉS VÁLTÓ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG PÉCS 2019 VERSENYKIÍRÁS Helyszín Versenyközpont címe: Central Wakeboard Park - 7632 Pécs, Tüskésréti-tó(Faiskola

Részletesebben

(Ji.: Takács Gergely by. tőrm..ru.: 0630/612-9722

(Ji.: Takács Gergely by. tőrm..ru.: 0630/612-9722 .FTATALKORÚAK BÜNT'E'rÉS-V(~GREHAJTASI JNT1~ZE'rE 2316 Tököl, Ráckevei út 6. Tel: 06/24/503-100 Fax: 06-24/479-394 EKG: 111-1000 c-maii: tokol.uk@bv.gov.hu (Ji.: Takács Gergely by. tőrm..ru.: 0630/612-9722

Részletesebben

Magyar Búvár Szakszövetség

Magyar Búvár Szakszövetség Magyar Búvár Szakszövetség 1134 Budapest, Dózsa György út 53. Tel./Fax: 06-1-270-0117 Tel.: 06-30-645-2821 e-mail: mbsz@netroller.hu 2010. évi Felnőtt, Ifjúsági Uszonyosúszó Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁSA

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. A kategória Torna A kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna, mint alapsportág népszerűsítése az iskolák

Részletesebben

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől függetlenül MINDENKÉPPEN meg lesz tartva!!! A pálya az éppen

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 16. Magyar Klubcsapat Bajnokság

VERSENYKIÍRÁS. 16. Magyar Klubcsapat Bajnokság VERSENYKIÍRÁS 16. Magyar Klubcsapat Bajnokság 2018. október 6-7. Old Lake Golf Klub, Tata A verseny rendezője: Szabályok: Magyar Golf Szövetség, Old Lake Golf Club, Tata A verseny az R&A Rules Limited

Részletesebben

2015. március 28. Budapest

2015. március 28. Budapest TAEKWONDO DIÁKbajnokság és ENGRICH MARIANN Emlékverseny 2015. március 28. Budapest BHSE -TAEKWONDO FANATICS ENGRICH MARIANN 1964-1996 Eredményei: Év Sportág Szakág Esemény Eredmény 1992 Taekwondo WTF taekwondo

Részletesebben

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség 1 VERSENYKIÍRÁS 27. MAGYAR KUPA 2016. május 7-8. Pannonia Golf & Country Club, Máriavölgy A verseny rendezője: Szabályok: A verseny az R&A szabályainak, a Versenyszabályzatának és Ranglista kiírásának,

Részletesebben

26. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY (2010. március 07., vasárnap, 11.00) VERSENYKIÍRÁS

26. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY (2010. március 07., vasárnap, 11.00) VERSENYKIÍRÁS 26. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY (2010. március 07., vasárnap, 11.00) VERSENYKIÍRÁS Rendező: Időpont: Verseny távja: PVSK Atlétikai Szakosztály 2010. március 07., vasárnap; rajt 11 óra 25 km (váltóknak

Részletesebben

IDŐPONT TÁV ÉS SZINTEMELKEDÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK FÉLIG ÖNELLÁTÓ ESEMÉNY. 2.500 m / 466m+ 2016. május 29. vasárnap

IDŐPONT TÁV ÉS SZINTEMELKEDÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK FÉLIG ÖNELLÁTÓ ESEMÉNY. 2.500 m / 466m+ 2016. május 29. vasárnap IDŐPONT 2016. május 29. vasárnap Rajt: Dömös, Szentfa-kápolna (Autóval nem közelíthető meg! Kb. 15 perc séta.) Cél: Prédikálószék Rajt kezdete: 10:00 Indítás: percenként. TÁV ÉS SZINTEMELKEDÉS 2.500 m

Részletesebben

Tavaszi Regatta/Kenesei Szezonnyitó. a One Design Trophy I. fordulója. Balatonkenese, 2015. április 25-26. VERSENYKIÍRÁS

Tavaszi Regatta/Kenesei Szezonnyitó. a One Design Trophy I. fordulója. Balatonkenese, 2015. április 25-26. VERSENYKIÍRÁS Tavaszi Regatta/Kenesei Szezonnyitó a One Design Trophy I. fordulója Balatonkenese, 2015. április 25-26. VERSENYKIÍRÁS Rendező szervezet: Versenyvezető: VB elnök: Versenyorvos: Kenese Marina-Port Vízisport

Részletesebben

A PAKSI ATOMERŐMŰ HORGÁSZEGYESÜLET

A PAKSI ATOMERŐMŰ HORGÁSZEGYESÜLET A PAKSI ATOMERŐMŰ HORGÁSZEGYESÜLET HORGÁSZRENDJE A Paksi Atomerőmű Horgászegyesület horgászrendje - 1. oldal Horgászegyesületünk vízterületén általánosságban a 2013. évi CII. törvényben foglaltak az érvényesek.

Részletesebben

Behúzós, (behordós) horgászat szabályai a Balatonon

Behúzós, (behordós) horgászat szabályai a Balatonon Behúzós, (behordós) horgászat szabályai a Balatonon A Balatonra általános éves területi jegyet vagy behúzós heti területi jegyet váltott horgász köteles betartani a Balatoni Horgászrend rendelkezéseit,

Részletesebben

Serdülő - Junior Uszonyos-, és Búvárúszó Országos Bajnokság és Középületkivitelező Kupa évi VERSENYKIÍRÁSA

Serdülő - Junior Uszonyos-, és Búvárúszó Országos Bajnokság és Középületkivitelező Kupa évi VERSENYKIÍRÁSA Serdülő - Junior Uszonyos-, és Búvárúszó Országos Bajnokság és Középületkivitelező Kupa 2011. évi VERSENYKIÍRÁSA 1,/ Célja: A 2011. év uszonyos-, és búvárúszó serdülő, junior korosztály Országos Bajnokainak

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Taekwondo FanatiX Magyar Taekwondo Szövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Rendező:

VERSENYKIÍRÁS. Taekwondo FanatiX Magyar Taekwondo Szövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Rendező: DIÁKbajnokság 2018. VERSENYKIÍRÁS Kiíró: Magyar Taekwondo Szövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Rendező: Taekwondo FanatiX Versenyigazgató: Kiss Tamás +3630 680 2621 Szervezőbizottság: Kiss-Sikesdi

Részletesebben

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 1. Célja: Versenyzési és minősítési lehetőség biztosítása a felnőtt és ifjúsági tájékozódási sportolók részére, a sportág népszerűsítése, vándorkupa elnyerése 2. Rendező:

Részletesebben

2016. ÉVI TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

2016. ÉVI TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H 7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 30 405 4511 Fax: +36 72 521 006 E mail: info@petanque.hu 2016.

Részletesebben