JEGYZŐKÖNYV. Mely készült Csókakő Csákberény Söréd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületének november 28-án megtartott együttes üléséről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐKÖNYV. Mely készült Csókakő Csákberény Söréd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületének 2011. november 28-án megtartott együttes üléséről"

Átírás

1 JEGYZŐKÖNYV Mely készült Csókakő Csákberény Söréd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületének november 28-án megtartott együttes üléséről Helye: Könyvtár Söréd, Rákóczi u. 54. Jelen vannak: CSÓKAKŐ Fűrész György Bognár Gábor Kiszely Ildikó Palocsai Jenő Végh Konrád polgármester alpolgármester Hiányzik: Csöngedi Károly és Csöngedi Roland CSÁKBERÉNY Dr. Vécsei László Vilmos Kőrösi Ödön Kálmán Dezső József Sáfrán Andrásné Szabó Gábor polgármester alpolgármester Hiányzik: Huszár Attiláné és Borbély József SÖRÉD Végh Rudolf Takács Ferenc Dr. Hanák Mária Ivanics Zsolt Keszi Csaba polgármester alpolgármester Kovácsné Szabó Erika körjegyző Keszi Csabáné jegyzőkönyvvezető Gintner András Varvasovszki Zalán Fejérvíz Zrt részéről Végh Rudolf polgármester köszönti a Képviselő-testület tagjait és a jelen lévő vendégeket. Megállapítja a testületek határozatképességét, Csókakő részéről a 7 közül 5 fő, Csákberény részéről a 7 közül 5 fő és Söréd részéről az 5 közül mindenki jelen van az ülésen.

2 A Képviselő-testületek egyhangúlag az alábbi napirendi javaslatot fogadták el: NAPIREND: 1.) Szennyvíz csatornahálózat vegyszeradagoló finanszírozása Előadók: Polgármesterek és Fejérvíz Zrt i 2.) Beszámoló a Csókakő Csákberény - Söréd Községek Körjegyzőségének évi költségvetésének III. negyedéves teljesítéséről Előadó: Kovácsné Szabó Erika körjegyző 3.) Csókakő Csákberény Söréd Községek Körjegyzőségének évi költségvetési koncepciója Előadó: Kovácsné Szabó Erika körjegyző 4.) Egyebek Napirend tárgyalása: 1.) Szennyvíz csatornahálózat vegyszeradagoló finanszírozása Előadók: Polgármesterek és Fejérvíz Zrt i Végh Rudolf polgármester Söréd: Minden testületi tag megkapta a Fejérvíz Zrt csatornahálózat szag és korrózió mentesítése tárgyában kiküldött levelét. Próbaüzemet is végeztek ennek kiküszöbölésére, melynek költségét és a csókakői 4-es átemelő felújítását a Fejérvíz átvállalta. A vegyszeradagoló és on-line mérőállomás telepítési költsége 2 millió forint plusz áfa költségbe kerülne, melyet a 3 településnek a korábban egyeztetett arányban kellene átvállalni. Gintner András Fejérvíz Zrt: A három átemelőnél be volt tervezve a limitált nitrát adagolás. Ez olcsóbb lenne más rendszernél, mert ezen nincs jogdíj. Dr. Vécsei László Vilmos polgármester Csákberény: Mennyi lenne a Csókakő, Csákberény átemelő felújításának költsége? Gintner András Fejérvíz zrt: Milliós nagyságrendű. Vannak olyan részek, ahol az önkormányzatok a tulajdonosok, viszont a szennyvíz rendszert bérüzemeltetésben működteti a Fejérvíz. Végh Rudolf polgármester Söréd: A felújításokat a visszaforgatott bérleti díjból kellene megoldani. Dezső József Csákberény: Mennyiben befolyásolja ez a víz keménységét? Gintner András Fejérvíz Zrt: Csak a szennyvíz korróziót csökkenti. A vízkeménység ellen adagolunk polifoszfátot, ezáltal 20-adára csökkent. Dr. Vécsei László Vilmos polgármester Csákberény: Milyen a töménysége ennek a vegyszernek. Nem létezik, hogy csak egy cég gyártja.

3 Lesz-e ennek a 2,5 millió forintnak megtérülési oldala? Ebből évente felújíthatnak egy átemelőt. Gintner András Fejrvíz Zrt: A töménységéről nincs információm. Ez a beruházás energia és fajlagos költség megtakarítást eredményezne. Hosszú távú befektetés lenne, ami által a vízminőséget javítjuk, gépeket kíméljük. Nem látványosan megtérülő beruházás lenne, hanem évek alatt csökkentené a fajlagos költség. Keszi Csaba Söréd: Lehet tudni, hogy miből jön ki a 2,5 millió forint? Gintner András Fejérvíz Zrt: Három vegyszeradagoló szivattyú, ballonok vannak betéve. Ezen kívül GPS-rendszerű komoly irányítástechnika szükséges hozzá. Keszi Csaba Söréd: Én tételesen vagyok kíváncsi a költségekre, és nem globálisan. Saját céggel nem szabad dolgoztatni. Önkormányzati szinten is elvárt, hogy legalább három árajánlatot kérjen be, nem ilyen nagyságrendű cégnél mint az Önék. Gintner András Fejérvíz Zrt: Jó a tapasztalat a vegyszerrel kapcsolatban. Ez a cég nem drága, jó partnerek. Varvasovszki Zalán Fejérvíz Zrt: Több helyen is van ilyen a megyében, kedvező a tapasztalat. A szaghatás csökkentése még a vegyszer előnye. Keszi Csaba Söréd: Ez a kft gyártja? Ginter András Fejérvíz Zrt: Nincs más optimális megoldás, a gyártótól vesszük. Végh Rudolf polgármester Söréd: Köszönjük a tájékoztatás, mélyen belemerültünk ebbe a témába. Még visszatérünk rá. A Fejérvíz közgyűlésen elhangzott, hogy a vagyon át fog kerülni az önkormányzatokhoz, koncessziós szerződések lesznek. 5-6 szolgáltató marad a piacon. A szerződéssel kapcsolatban van-e információ? Gintner András Fejérvíz Zrt: Ehhez nincs információnk. Nem tudjuk, mit mond majd ki az új víziközmű törvény. 17 óra 25 perckor Gintner András és Varvasovszki Zalán távoztak az ülésről. Dr. Vécsei László Vilmos polgármester Csákberény: az önkormányzatok átadták a víziközművet, bérleti díjat fizetnek érte. Bognár Gábor Csókakő: A kutakból is beleengedhetnék a vizet, mivel nitrátos természetesen csökkentené a töménységét. Végh Konrád Csókakő: A tervezés fázisában, a megvalósulási tanulmány elkészültekor tudtuk, hogy sok baj lesz a rendszerrel. Az amortizációs költség fedezéséhez 220 %-os vízdíjat kellene bevezetni ami fizikai képtelenség. Nonprofit cég, több ellenőrzést kellene csinálni és kevesebb tanulmányutat kellene Kenyába tenni. A nitrát, foszfor tartalom nem felelt meg az EU paramétereknek. Kellett volna mg hozzá sok millió forint.

4 Végh Rudolf polgármester Söréd: Amikor az átadások voltak, már akkor felmerült a nitrát adagoló szükségessége. Dr. Vécsei László Vilmos polgármester Csákberény: Hozzanak számokat, én azt kértem. Kiszely Ildikó Csókakő: Kísérletezzenek a saját pénzükön. Üzemeltessék egy ideig, próbálják ki. Végh Rudolf polgármester Söréd: Megemlíteném a szerződést. Az önkormányzati tulajdonú társulásnak nem kell pályáztatni a működtetést. Fejérvíznek nincs sok önkormányzattal szerződése a vízszolgáltatásra. A vízhálózat kiépítése megtörtént a szennyvíz előtt, és nincs a vízre üzemeltetési szerződés. Decemberben el kell fogadnunk ezt. Végh Konrád Csókakő: Azért fúrattuk a Kajmáti kutat, mert a Fejérvíz nem hajlandó a kompromisszumra a szerződésben, mert a víz vagyont is fel kellene osztani arányosan. A mi kapacitásunkat elhasználja Bodajk és Mór. Végh Rudolf polgármester Söréd: A szerződés az üzemeltetésre vonatkozik és nem a vagyonra. A vagyont törvényben fogják szabályozni. Kérem a testületeket, szavazzanak a Fejérvíz csatornahálózat szag és korrózió mentesítéséhez való hozzájárulásról. Aki elfogadja azt a javaslatot, hogy ne járuljunk hozzá a költségekhez, kézfeltartással szavazzon. Csókakő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 5 igen szavazattal az alábbi Csókakő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 101 /2011. (XI. 28.) sz. Csókakő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete nem támogatja a Fejérvíz Zrt kezdeményezését: a Söréd, Csákberény, Csókakő, Bodajk települések csatornahálózatán történő szag és korrózió mentesítés (vegyszeradagoló és on-line mérő állomás) önkormányzatok által történő finanszírozását. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről tájékoztassa a Fejérvíz Zrt-t. Határidő: azonnal Felelős: Fűrész György polgármester Csákberény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 5 igen szavazattal az alábbi Csákberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 92 /2011. (XI. 28.) sz. Csákberény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete nem támogatja a Fejérvíz Zrt kezdeményezését: a Söréd, Csákberény, Csókakő, Bodajk települések csatornahálózatán történő szag és korrózió mentesítés (vegyszeradagoló és on-line mérő állomás) önkormányzatok által történő finanszírozását.

5 A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről tájékoztassa a Fejérvíz Zrt-t. Határidő: azonnal Felelős: Dr. Vécsei László Vilmos polgármester Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 5 igen szavazattal az alábbi Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 77 /2011. (XI. 28.) sz. Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete nem támogatja a Fejérvíz Zrt kezdeményezését: a Söréd, Csákberény, Csókakő, Bodajk települések csatornahálózatán történő szag és korrózió mentesítés (vegyszeradagoló és on-line mérő állomás) önkormányzatok által történő finanszírozását. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről tájékoztassa a Fejérvíz Zrt-t. Határidő: azonnal Felelős: Végh Rudolf polgármester Napirend tárgyalása: 2.) Beszámoló a Csókakő Csákberény - Söréd Községek Körjegyzősége évi költségvetésének III. negyedéves teljesítéséről Előadó: Kovácsné Szabó Erika körjegyző (beszámoló a jegyzőkönyvhöz csatolva van) Keszi Csaba Söréd: Csak egy apróság van. Spórolós év, ez kitűnik a beszámoló betűméretéből is. Végh Rudolf polgármester Söréd: Ha más hozzászólás észrevétel nincs, javasolom fogadjuk el a beszámolót. Csókakő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 5 igen szavazattal az alábbi Csókakő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 102 /2011. (XI. 28.) sz. Csókakő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Csókakő- Csákberény-Söréd Községek Körjegyzősége évi költségvetésének III. negyedéves teljesítéséről szóló beszámolót azt az előterjesztésnek megfelelően elfogadja. Csákberény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 5 igen szavazattal az alábbi

6 Csákberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 93 /2011. (XI. 28.) sz. Csákberény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Csókakő- Csákberény-Söréd Községek Körjegyzősége évi költségvetésének III. negyedéves teljesítéséről szóló beszámolót azt az előterjesztésnek megfelelően elfogadja. Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 5 igen szavazattal az alábbi Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 78 /2011. (XI. 28.) sz. Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Csókakő-Csákberény- Söréd Községek Körjegyzősége évi költségvetésének III. negyedéves teljesítéséről szóló beszámolót azt az előterjesztésnek megfelelően elfogadja. Napirend tárgyalása: 3.) Csókakő Csákberény Söréd Községek Körjegyzőségének évi költségvetési koncepciója Előadó: Kovácsné Szabó Erika körjegyző (koncepció mellékelve) Kovácsné Szabó Erika körjegyző: Bizonytalan világban állítottuk össze a koncepciót. Ennél konkrétabbakat nem tudtunk letenni az asztalra. Az volt a szándék, hogy szeptemberben a sarkalatos törvényeket meghozzák a parlamentben, de ez nem így történt. Várjuk a költségvetési törvény elfogadását, februárban biztosabb alapokat tudunk meghatározni. Végh Rudolf polgármester Söréd: A legutóbbi információk szerint 2012-ben jelentős változással még nem kell számolnunk, a költségvetési törvény sem jelent meg. Sok a bizonytalanság, pl. az oktatás terén is, ami jelentősen befolyásolja az önkormányzatok működését. Keszi Csaba Söréd: A koncepcióban szerepel, hogy egy köztisztviselő 40 éves jubileumi jutalomra lesz jogosult. 40 év után nyugdíjba is lehet vonulni.élni fog ezzel a lehetőséggel? Kovácsné Szabó Erika körjegyző: Igen, jelenleg a kolléganő tartós beteg. Kellene látni, hogy milyen feladatokat kell ellátniuk a hivataloknak és mit fognak átvenni a járási hivatalok, ahhoz kell igazítani a létszámokat. Végh Rudolf polgármester Söréd: A tervezet szerint a feladatok 60%-át elviszik. Az a kérdés, hogy a kormányhivatal viszi-e ezt az embert? Ha kevesebb munka lesz, kevesebb létszámra lesz szükség. Fűrész György polgármester Csókakő: januártól lett volna a járási rendszer. Ma hallottam, hogy az iskolák ezt a tanévet végigcsinálják. A felső tagozatra nem fognak normatívát biztosítani. A saját adóbevételből meg lehet oldani. Kistérségi szinten is ez van. Amíg járás nem lesz, a kistérség átmeneti időszakra átveszi a feladatot.

7 A költségvetés már megbukott. Csak az argentin és brazil példát látom járhatónak. A TÖOSZ levelében olvastam, hogy államosítani akarják az iskolák épület vagyonát. Végh Rudolf polgármester Söréd: A megyei oktatási és egészségügyi intézményeknél viszi a vagyont. Az általános iskoláknál nem volt szó a vagyon elvonásáról. A működtetést elviszi, de kérdéses, hogy ki fogja fizetni a költségeket. A tűzoltóság vagyonát elvitte, de ha például komplett uniós pályázatból felújították az épületet és hitel van rajta, a meglévő hitelt át kell tenni más épületre. Amennyiben a koncepciót a testületek elfogadják, kérem kézfeltartással szavazzunk. Csókakő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 5 igen szavazattal az alábbi Csókakő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 103/2011. (XI. 28.) sz. Csókakő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta Csókakő- Csákberény-Söréd Községek Körjegyzőségének évi költségvetési koncepcióját, azt az előterjesztésnek megfelelőn elfogadja. Csákberény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 5 igen szavazattal az alábbi Csákberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 94/2011. (XI. 28.) sz. Csákberény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta Csókakő- Csákberény-Söréd Községek Körjegyzőségének évi költségvetési koncepcióját, azt az előterjesztésnek megfelelőn elfogadja. Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 5 igen szavazattal az alábbi Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 79 /2011. (XI. 28.) sz. Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta Csókakő-Csákberény- Söréd Községek Körjegyzőségének évi költségvetési koncepcióját, azt az előterjesztésnek megfelelőn elfogadja. Napirend tárgyalása: 4.) Egyebek 4/a. Munkaterv Kovácsné Szabó Erika körjegyző: Kiküldtük a testületek részére a évi munkatervet tájékoztatásul. Keddi napokra tettük az együttes üléseket. A testületi ülések napja a három településen a hónap utolsó kedd, szerda, csütörtöki napja. Nem tudjuk az anyagot kiküldeni annyival előbb, hogy már az előző héten tárgyalható legyen.

8 Keszi Csaba Söréd: Ez miért probléma? Dr. Hanák Mária Söréd: Mert pl. ebben a hónapban az elseje csütörtökre esik, és már nem november, ami a koncepció elfogadásának határideje. Keszi Csaba Söréd: Amióta közös önkormányzat van, mindig akkor volt az ülés, amikor a csókai. Nekünk akkor kétszer kellett szabaddá tenni magunkat. Kovácsné Szabó Erika körjegyző: Sajnos jobb megoldást nem tudok annak érdekében, hogy a jogszabályokban előírt határidőket be tudjuk tartani. Kérem, ennek figyelembevételével állítsák össze a következő évi üléstervüket. 4/b. Karácsonyi ügyelet Kovácsné Szabó Erika körjegyző: A testületek véleményét kérném. A kormánytisztviselőkre vonatkozólag van egy kormányrendelet mely szerint 2011-december 27-január 7-ig igazgatási szünet van. A köztisztviselői törvény 41/ A (9) bekezdése alapján a kormány erre vonatkozó ajánlást tesz az önkormányzati hivatalokra vonatkozóan is. Még valamennyi kolléganőnek van szabadsága,hogy azok kiadhatók legyenek Karácsonyújév közötti munkanapokon ügyeletet tartanak délelőtt-ill délután,a körjegyzőség mindhárom hivatalában ez 4 munkanapot jelent.. Bognár Gábor Csókakő: Telefonos ügyelettel is megoldható véleményem szerint rendkívüli esetben az ügyfélfogadás. Költségtakarékossági szempontból is célszerűbb,ha bezárjuk a hivatalokat arra a 4 napra. Végh Rudolf Söréd község polgármestere: Kérem a testületeket, hogy aki támogatja körjegyzőasszony kérését és egyetért Bognár Gábor alpolgármester úr igazgatási szünet elrendelésre vonatkozó javaslatával szavazzon! Kovácsné Szabó Erika körjegyző: Az igazgatási szünet elrendelést a Képviselőtestületek rendelt alkotásával rendelhetik el, kérem, ennek ismeretében döntsenek. Csókakő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 5 igen szavazattal az alábbi rendeltet alkotta : Csókakő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2011. (XII.01.) önkormányzati rendelete a évi igazgatási szünet elrendeléséről Csókakő Község Önkormányzatának Képviselő-testülete (a továbbiakban: -testület) a köztisztviselők jogállásáról szóló évi XXIII. törvény 41/A. (9) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alkotmány 44/A. (2) bekezdésében és a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 16. (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

9 1. A rendelet személyi hatálya kiterjed az Csókakő-Csákberény-Söréd Községek Körjegyzőségének Hivatalával (továbbiakban: Hivatal) közszolgálati jogviszonyban álló valamennyi köztisztviselőre. 2. A Hivatal évi munkarendjében a téli igazgatási szünet december 27. napjától december 30. napjáig tart. 3. Az igazgatási szünet ideje alatt a Hivatal köztisztviselői részére rendes szabadságot kell kiadni. 4. Ez a rendelet a kihirdetését követő 1. napon lép hatályba és december 31. napján a hatályát veszti. Fűrész György polgármester Kovácsné Szabó Erika körjegyző Csákberény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 5 igen szavazattal az alábbi rendeltet alkotta: Csákberény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12./2011. (XII.01.) önkormányzati rendelete a évi igazgatási szünet elrendeléséről Csákberény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete (a továbbiakban: -testület) a köztisztviselők jogállásáról szóló évi XXIII. törvény 41/A. (9) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alkotmány 44/A. (2) bekezdésében és a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 16. (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el: 1. A rendelet személyi hatálya kiterjed az Csókakő-Csákberény-Söréd Községek Körjegyzőségének Hivatalával (továbbiakban: Hivatal) közszolgálati jogviszonyban álló valamennyi köztisztviselőre. 2. A Hivatal évi munkarendjében a téli igazgatási szünet december 27. napjától december 30. napjáig tart. 3. Az igazgatási szünet ideje alatt a Hivatal köztisztviselői részére rendes szabadságot kell kiadni.

10 4. Ez a rendelet a kihirdetését követő 1. napon lép hatályba és december 31. napján a hatályát veszti. Dr Vécsei László Vilmos polgármester Kovácsné Szabó Erika körjegyző Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 5 igen szavazattal az alábbi rendeltet alkotta: Söréd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2011. (XII.01.) önkormányzati rendelete a évi igazgatási szünet elrendeléséről Söréd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete (a továbbiakban: -testület) a köztisztviselők jogállásáról szóló évi XXIII. törvény 41/A. (9) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alkotmány 44/A. (2) bekezdésében és a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 16. (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el: 1. A rendelet személyi hatálya kiterjed az Csókakő-Csákberény-Söréd Községek Körjegyzőségének Hivatalával (továbbiakban: Hivatal) közszolgálati jogviszonyban álló valamennyi köztisztviselőre. 2. A Hivatal évi munkarendjében a téli igazgatási szünet december 27. napjától december 30. napjáig tart. 3. Az igazgatási szünet ideje alatt a Hivatal köztisztviselői részére rendes szabadságot kell kiadni. 4. Ez a rendelet a kihirdetését követő 1. napon lép hatályba és december 31. napján a hatályát veszti. Végh Rudolf polgármester Kovácsné Szabó Erika körjegyző

11 4/c. Magyaralmás polgármesterének kérése. Fűrész György polgármester Csókakő: Megkeresett Magyaralmás polgármestere, hogy csatlakoznának a körjegyzőséghez. Vannak feltételeik, de majd megkeresi a másik két polgármestert is ebben az ügyben. Dr. Vécsei László Vilmos polgármester Csákberény: ez így jól működik, kezelhető, a köztisztviselők és a körjegyző már ennél jobban nem terhelhető, én úgy látom. Ha csatlakoznának, aljegyzőt kellene felvenni, lakosságszámban pedig nem emelkedne 5000 fő fölé a lakosságszám így nem kapnánk annyival többlet normatívát. Sáfrán Andrásné Csákberény: Az ÁMK-ba bementünk. Amikor hárman voltunk, még jó volt, amikor Pusztavám belépett, döcögtünk. Fizikálisan is hárman tarozunk össze. Fűrész György polgármester Csókakő: Tájékoztatásképpen mondtam a testületeknek, hivatalos felkérés még nem érkezett. 4/d. Laptop vásárlása körjegyző részére. Kovácsné Szabó Erika körjegyző: Kérném a testületeket, hogy a munkámhoz szükség lenne egy laptopra, ehhez biztosítsanak részemre ebben a költségvetési évben keretet. Csókakő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 5 igen szavazattal az alábbi Csókakő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 104 /2011. (XI. 28.) sz. Csókakő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul a körjegyző részére egy laptop vásárlásához. Az ehhez szükséges keretet az a hármas körjegyzőség fenntartásra vonatkozó megállapodás szerinti lakosságszám arányos részének fedezetét az önkormányzat költségvetésének tartalék kert előirányzata terhére biztosítja a körjegyzőség részére. Csákberény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 5 igen szavazattal az alábbi Csákberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 94 /2011. (XI. 28.) sz. Csákberény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul a körjegyző részére egy laptop vásárlásához. Az ehhez szükséges keretet az a hármas körjegyzőség fenntartásra vonatkozó megállapodás szerinti lakosságszám arányos részének fedezetét az önkormányzat költségvetésének tartalék kert előirányzata terhére biztosítja a körjegyzőség részére.

12 Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 5 igen szavazattal az alábbi Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 80/2011. (XI. 28.) sz. Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul a körjegyző részére egy laptop vásárlásához. Az ehhez szükséges keretet az a hármas körjegyzőség fenntartásra vonatkozó megállapodás szerinti lakosságszám arányos részének fedezetét az önkormányzat költségvetésének tartalék kert előirányzata terhére biztosítja a körjegyzőség részére. Végh Rudolf polgármester Söréd: Amennyiben más kérdés, hozzászólás nincs, az együttes ülést 18 órakor bezárom. K.m.f. Fűrész György Csőkakő község polgármestere Dr. Vécsei László Vilmos Csákberény község polgármestere Végh Rudolf Söréd község polgármestere Kovácsné Szabó Erika körjegyző

JEGYZŐKÖNYV. Mely készült Csókakő Csákberény Söréd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületének április 24-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mely készült Csókakő Csákberény Söréd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületének április 24-én megtartott üléséről JEGYZŐKÖNYV Mely készült Csókakő Csákberény Söréd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületének 2013. április 24-én megtartott üléséről Helye: Könyvtár Söréd, Rákóczi u. 54. Jelen vannak: CSÓKAKŐ Fűrész

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-án megtartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-án megtartott rendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 13-án megtartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Könyvtár Söréd 8072 Söréd Rákóczi u. 54. Jelen vannak: Végh Rudolf

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november 28-án 18 órai kezdettel megtartott üléséről

Jegyzőkönyv. Készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november 28-án 18 órai kezdettel megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november 28-án 18 órai kezdettel megtartott üléséről Az ülés helye: Könyvtár 8072 Söréd Rákóczi u. 54. Jelen vannak: Végh Rudolf

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Mely készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 21-én megtartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Mely készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 21-én megtartott rendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Mely készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 21-én megtartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal 8072 Söréd Rákóczi u. 59. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 3/2013. (együttes, nyilvános) J e g y z ő k ö n y v Készült: Gara Község Önkormányzat Képviselő-testületének és Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30-án tartott együttes, nyilvános üléséről.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 13-án megtartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 13-án megtartott rendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 13-án megtartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati Hivatal 8072 Söréd Rákóczi u. 59. Jelen vannak:

Részletesebben

KISBAJCS, NAGYBAJCS és VÉNEK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI

KISBAJCS, NAGYBAJCS és VÉNEK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI Ikt.szám: 1/144-8/2012. KISBAJCS, NAGYBAJCS és VÉNEK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI JEGYZŐKÖNYV mely készült Kisbajcs, Nagybajcs és Vének Községek Önkormányzata Képviselőtestületeinek 2012.

Részletesebben

Határozatok: - 41/2013. (IV. 4.) számú határozat: Simon János és Czibere József kérelme a művelődési ház bérlésére vonatkozóan

Határozatok: - 41/2013. (IV. 4.) számú határozat: Simon János és Czibere József kérelme a művelődési ház bérlésére vonatkozóan Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013.április 4.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. könyve c. határozatok:41/2013. (IV. 4.) számú határozat d. rendeletek:

Részletesebben

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 12-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 12-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 12-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendeletek: 6/2012. (IV. 13.) A személyes gondoskodást nyújtó szociális és gyermekjóléti ellátások

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 20.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 20.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 20.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 16-17 /2012. (II. 20.) számú határozatok.

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE május 31-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE május 31-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. május 31-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendelet: 6/2018. (V. 31.) önkormányzati rendelet Az önkormányzat 2017. évi zárszámadásáról B4 Határozatok:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29.-én megtartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29.-én megtartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29.-én megtartott ülésén. Jelen vannak: Dr. Nagy János polgármester Nagyné Jobbágy Piroska jegyző Veres Istvánné alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 2. napján délután 17 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről, Nyáregyháza, Nyáry

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Perkupa község Önkormányzati Képviselő-testületének 2011. november 30-án tartott nyílt - képviselő-testületi ülésről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Perkupa község Önkormányzati Képviselő-testületének 2011. november 30-án tartott nyílt - képviselő-testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Perkupa község Önkormányzati Képviselő-testületének 2011. november 30-án tartott nyílt - képviselő-testületi ülésről Jelen vannak: Molnár Zoltán Molnár Sándor Szemánszki

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE március 12-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE március 12-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. március 12-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 21/2015.(III.12.) önkormányzati határozat 22/2015.(III.12.) önkormányzati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek

JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek Szám: 178/2013. JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek 2013. február 7-én megtartott együttes üléséről Zalacséb határozatok: Sorszáma Kódja 2/2013.

Részletesebben

Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/ Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző

Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/ Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/579-200 Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző JEGYZŐKÖNYV Készült: Vaszar és Gecse Községek Önkormányzata

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

Budakalász Város Polgármestere E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület december 18-ai rendes ülésére

Budakalász Város Polgármestere E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület december 18-ai rendes ülésére Budakalász Város Polgármestere 192/2014.(XII.18.) sz. előterjesztés E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2014. december 18-ai rendes ülésére Tárgy: Készítette: Javaslat a 2014. évi téli igazgatási

Részletesebben

Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-i Mátramindszent Szuha Dorogháza Önkormányzatok Képviselő testületeinek

Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-i Mátramindszent Szuha Dorogháza Önkormányzatok Képviselő testületeinek Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 13-i Mátramindszent Szuha Dorogháza Önkormányzatok Képviselő testületeinek együttes üléséről készült 16/2012. számú Jegyzőkönyve

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 8478 Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: Svh/61-1/2015. Készült: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 2015. február

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 29-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 29-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. január 29-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 2/2018. (I. 29.) NKt 3/2018. (I. 29.) NKt 4/2018. (I. 29.) NKt 5/2018. (I. 29.) NKt 6/2018.

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 31-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 31-én tartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3/2013./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. január 31-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének 2016. július 6-án tartott üléséről 10/2016. számú képviselőtestületi határozat: hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés módosításának

Részletesebben

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld községek képviselő-testületeinek április 11 -i nyilvános együttes ülésén.

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld községek képviselő-testületeinek április 11 -i nyilvános együttes ülésén. 1 ÁBRAHÁMHEGY- BALATONRENDES -SALFÖLD KÖZSÉGEK KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI -------------------------------------------------------- Ikt.szám: 620-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 05-én 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Csernik

Részletesebben

mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén

mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén VÉNEK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén HATÁROZATOK:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐKÖNYV Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről Rendelet: 6 /2014.(IV.29.) Önkormányzat 2013. évi költségvetési rendeletének módosítása

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 58-6/2013/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás, Pálmonostora, Gátér Község Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2014. február 18-án a Petőfiszállási Művelődési Házban megtartott együttes üléséről. Jelen

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 1-3/2015. (I. 14.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 6-A/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/ , fax: 45/

Jegyzőkönyv. Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/ , fax: 45/ Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/704-002, fax: 45/704-060 email:nyirlovo@vodafone.hu Jegyzőkönyv Készült: Nyírlövő Község Önkormányzata Képviselőtestületének és

Részletesebben

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének 2016. július 6-án tartott üléséről 16/2016. számú képviselőtestületi határozat: hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés módosításának elfogadása

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT NAPIRENDI JAVASLAT. 1.) Javaslat a évi nyári gyermekétkeztetési pályázat benyújtására

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT NAPIRENDI JAVASLAT. 1.) Javaslat a évi nyári gyermekétkeztetési pályázat benyújtására JEGYZŐKÖNYV Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 6-án 9 óra 15 perces kezdettel a Berhidai Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége ( 8782 Zalacsány, Zrínyi u. 6. I. emelet házasságkötő terem)

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége ( 8782 Zalacsány, Zrínyi u. 6. I. emelet házasságkötő terem) 1 Jegyzőkönyv Készült: Zalacsány Önkormányzat Képviselő-testületének, Almásháza Önkormányzat Képviselő-testületének, Tilaj Önkormányzat Képviselő-testületének és Ligetfalva Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V készült Buzsák Községi Önkormányzat Képviselő-testülete és Szőlősgyörök Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. február 4. napján megtartott együttes ülésén Jelen vannak:

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2014/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 10 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 13-án megtartott nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 13-án megtartott nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 13-án megtartott nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 88-92/2013. (IX. 13.) számú határozat. d. rendeletek:

Részletesebben

Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. október 7-én, du. 16 órakor a Polgármesteri Hivatal üléstermében megtartott üléséről.

Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. október 7-én, du. 16 órakor a Polgármesteri Hivatal üléstermében megtartott üléséről. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-15/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. október 7-én,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete január 14-én. megtartott rendkívüli nyílt üléséről

Jegyzőkönyv. Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete január 14-én. megtartott rendkívüli nyílt üléséről Határozat:1-3. Rendelet: 1-4. Jegyzőkönyv Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2015. január 14-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről 1 Jegyzőkönyv Készült Zalamerenye Község Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 29-én megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 29-én megtartott üléséről. 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 6-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 29-én megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

Görög László polgármester

Görög László polgármester NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2011. május 06-án megtartott rendkívüli testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A T

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év április hó 18. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 11/2016.(IV.18.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend JEGYZŐKÖNYV

8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend JEGYZŐKÖNYV Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend Száma: 332-16/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kapolcs község Önkormányzata Képviselőtestülete és Vigántpetend

Részletesebben

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-6/2011. JEGYZŐKÖNYV

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-6/2011. JEGYZŐKÖNYV PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-6/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pápakovácsi, Ganna, Döbrönte Kup, Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8478. Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: 229-3/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2012. április 26-án

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem

JEGYZŐKÖNYV. Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Kajászó Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2013. október 29-i együttes üléséről Helye: Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 30-án 16 órakor megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt, Csernik József,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 14 -i rendkívüli nyilvános ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 14 -i rendkívüli nyilvános ülésén. 1 SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Salföld, Kossuth u. 27. Ikt.szám: 243-4 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 14

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1-20/2014. szám J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaja Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. december 11-én (csütörtök) 15 00 órai kezdettel Tataháza község Önkormányzatának Képviselő-testületével

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bánd Község Önkormányzata, Hárskút Község Önkormányzata, Márkó Község Önkormányzata közös képviselő-testületi ülésén, 2013. november 20-án, szerdán, 17 óra 30 perc kezdettel,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉS ALSÓSZENTIVÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÁPRILIS 29-ÉN TARTOTT

JEGYZŐKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉS ALSÓSZENTIVÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÁPRILIS 29-ÉN TARTOTT Alap község Önkormányzata Alsószentiván Község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György u. 31. 7012 Alsószentiván, Béke u. 56/a. 25/221-102, 25/220-370 titkar.aphiv@invitel.hu 25/224-501 alsosz@vnet.hu JEGYZŐKÖNYV

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 54/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Marcalgergelyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Nemesszalók,

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 3/2013. sz. jegyzőkönyve a 2013. február 21-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2018. JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1/2018. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Meghívott vendégként jelen van Bozori Zsuzsanna, a KEMKH Kisbér Járási Kormányhivatal vezetője

Jegyzőkönyv. Meghívott vendégként jelen van Bozori Zsuzsanna, a KEMKH Kisbér Járási Kormányhivatal vezetője Jegyzőkönyv Készült: 2013. január 28-án 15,00 órakor Réde és Bakonybánk Község Önkormányzati Képviselő-testületének együttes -testületi üléséről. Helye: Bakonybánk Községháza Jelen vannak: Réde Község

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 11-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott üléséről. 2

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE március 29-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE március 29-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. március 29-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendelet: 5/2018. (III. 29.) önkormányzat rendelet A települési támogatások és ellátások

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 24-n megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 24-n megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 24-n megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 97-99 /2012. (XI. 24.) számú határozatok.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kisberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november 28-án tartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kisberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november 28-án tartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kisberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november 28-án tartott üléséről. Jelen vannak:, Horváth Tibor János alpolgármester Bogdán Gyula József, Németh Sándorné,

Részletesebben

KISBAJCS és VÉNEK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI

KISBAJCS és VÉNEK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI KISBAJCS és VÉNEK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI JEGYZŐKÖNYV mely készült Kisbajcs és Vének községek Önkormányzata Képviselő-testületeinek 2012. július 11-én (szerdán) 17,30 órai kezdettel

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. augusztus 06-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. augusztus 06-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. augusztus 06-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendeletek: 9/2015.(VIII..07.) önkormányzati rendelet 10/2015.(VIII..07.) önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tárnok Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testület ülése 2012. február 28. J E G Y Z Ő K Ö N Y V JEGYZŐKÖNYV Készült: Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 28-án 8.30 órai

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2008/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14.00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. március 12-én a Petőfiszállási Közös Önkormányzati Hivatal hivatalos helyiségében megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-2/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 27-én 16,00

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel)

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Rábacsécsény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Rábacsécsény, Deák tér 6. 15/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rábacsécsény Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2008. november 10-én

Részletesebben

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének augusztus 26-én tartott üléséről

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének augusztus 26-én tartott üléséről Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének 2015. augusztus 26-én tartott üléséről 21/2015. számú képviselőtestületi határozat: templomtér felújítására árajánlat kérés 22/2015. számú képviselőtestületi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének december 03-án órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének december 03-án órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 58-10//2013/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 03-án 14.30 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mely készült Csókakő Csákberény Söréd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületének 2013. január 31-én megtartott együttes üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mely készült Csókakő Csákberény Söréd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületének 2013. január 31-én megtartott együttes üléséről JEGYZŐKÖNYV Mely készült Csókakő Csákberény Söréd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületének 2013. január 31-én megtartott együttes üléséről Helye: Művelődési ház Söréd, Rákóczi u. 41. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Nyílt ülésen: 1.) Előterjesztés a szociális ellátásokról szóló rendelet elfogadására. Előterjesztő: polgármester

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Nyílt ülésen: 1.) Előterjesztés a szociális ellátásokról szóló rendelet elfogadására. Előterjesztő: polgármester Jegyzőkönyv Készült: 2012. november 27- én, 15 óra 30 perctől megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: a jelenléti ív szerint. A polgármester megállapítja a határozatképességet. A képviselőtestület ülése

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND 1 ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek NAPIREND Napirendek:

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2016. DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1 16/2016. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Isztimér és Kincsesbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011. április 27-én 17 órakor megtartott együttes üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Isztimér és Kincsesbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011. április 27-én 17 órakor megtartott együttes üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Isztimér és Kincsesbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011. április 27-én 17 órakor megtartott együttes üléséről. Az ülés helye: Községháza 8045 Isztimér, Köztársaság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8478 Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: 214-14/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. december 30-án

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. november 17-én, 16.00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A./ Képviselő-testület tagjai részéről: Szabó László Békefi Edina Rolkó

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd, Ötvöskónyi és Beleg Községek Képviselő-testületeinek 2015. szeptember 7.-én 17 órai kezdettel Segesd községben, a Segesd-Taranyi IV. Béla Király Általános Iskola

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV /2017./F FÜLÖP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK február 23-án du. 13,00 órakor TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV /2017./F FÜLÖP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK február 23-án du. 13,00 órakor TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV 10 015-7/2017./F FÜLÖP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. február 23-án du. 13,00 órakor TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Hozott rendeletek: 6/2017. (II.23.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A P I R E N D

J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A P I R E N D Bezi Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bezi, Szabadság u. 59. 18-A/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. december 6-án 18.30 órai kezdettel a Bezi Községházban tartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 11/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mérges Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. november 12-én 17. 00 órakor a mérgesi

Részletesebben

MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL

MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL 1-21/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V PETRIVENTE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2010. december 28. napján MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Határozatok: Sorszáma: Kódja 98/2010. (XII.28.) Z1 99/2010.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének. (közmeghallgatás)

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének. (közmeghallgatás) 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 15-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 20-án megtartott üléséről. (közmeghallgatás)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott üléséről. 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 7-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 26-án megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

Kékkút Község Önkormányzata 8254 Kékkút, Fő u. 5. JEGYZŐKÖNYV

Kékkút Község Önkormányzata 8254 Kékkút, Fő u. 5. JEGYZŐKÖNYV Kékkút Község Önkormányzata 8254 Kékkút, Fő u. 5. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2011. május 11-én 11:15 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről. Helye: Kékkút

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 28- án megtartott ülésről.

Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 28- án megtartott ülésről. 32/15/1/2013 Zala Megye Ortaháza Jegyzőkönyv Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 28- án megtartott ülésről. Rendelet: 8/2013.(XII.1.)önkormányzati rendelet szociális tűzifa

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A

T Á R G Y S O R O Z A T A Nagyhalász Város Önkormányzat és Tiszarád Község Képviselőtestületének 2009. augusztus 13-i közös testületi ülésének a./ tárgysorozata b./ jegyzőkönyve c./ határozatai : 191. T Á R G Y S O R O Z A T A

Részletesebben

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 10. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 10. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. augusztus 29-én megtartott nyilvános

Részletesebben

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. ikt.szám:../2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagyacsád község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 3.-án 16 óra 30 perckor

Részletesebben

NAPIRENDI PONTOK: 1. Ivóvízminőség-javító programmal kapcsolatos döntés meghozatala (írásos előterjesztés) Előterjesztő: a polgármester

NAPIRENDI PONTOK: 1. Ivóvízminőség-javító programmal kapcsolatos döntés meghozatala (írásos előterjesztés) Előterjesztő: a polgármester Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 31.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 1-2 /2012. (I. 31.) számú határozatok d.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. augusztus 16- án a Petőfiszállási Közös Önkormányzati Hivatal hivatalos helyiségében megtartott rendkívüli

Részletesebben

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-i testületi ülésének TÁRGYSOROZATA

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-i testületi ülésének TÁRGYSOROZATA Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 16-i testületi ülésének a.) tárgysorozata b.) rendeletei: 15 c.) határozatai: 191-197 TÁRGYSOROZATA 1./ Költségvetési koncepció megtárgyalása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csetény-Szápár Község Önkormányzat Képviselőtestületei 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csetény és Szápár Község Önkormányzat Képviselőtestületeinek 2013. szeptember

Részletesebben

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld községek képviselő-testületeinek december 17-i nyilvános együttes ülésén.

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld községek képviselő-testületeinek december 17-i nyilvános együttes ülésén. 1 ÁBRAHÁMHEGY- BALATONRENDES -SALFÖLD KÖZSÉGEK KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI -------------------------------------------------------- Ikt.szám: Á- 82-148/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI X. JEGYZŐKÖNYVE 2009. SZEPTEMBER 15 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. április 29-én 19 órától megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. április 29-én 19 órától megtartott üléséről. Községi Képviselő-testület Csögle Szám: 229-4/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. április 29-én 19 órától megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Csögle

Részletesebben

N A P I R E N D : K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T G A L G A G U T A 5/2012. számú

N A P I R E N D : K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T G A L G A G U T A 5/2012. számú K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T G A L G A G U T A 5/2012. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bercel Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 8-án tartott együttes üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv mely Folyás Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 08.-án 9.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli ülésén készült.

Jegyzőkönyv mely Folyás Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 08.-án 9.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli ülésén készült. 1 Jegyzőkönyv mely Folyás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. március 08.-án 9.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli ülésén készült. Napirendi pontok: 1. Előterjesztés ingatlancsere lebonyolítás

Részletesebben