Pilisszentkereszt N érnet Önkormányzat Deutsche Selbstverwaltung Heiligenkreuz

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Pilisszentkereszt N érnet Önkormányzat Deutsche Selbstverwaltung Heiligenkreuz"

Átírás

1 Pilisszentkereszt N érnet Önkormányzat Deutsche Selbstverwaltung Heiligenkreuz 2~t1Meghívó Pilisszentkereszt Német Önkormányzat Testületi ülést tart l.-én l7.-órakor. Az ülés helyszíne 2098 Pilisszentkereszt Rákóczi u 12. Iroda. Megjelenésére feltétlen számítunk. Az ülés tervezett napirendje: 1. együttműködés Polg m.hiv.-al. 3. Esztergomi kirándulás 5. Német Harcosok sírjai 7. Működési támogatás elsz.-20l5 9. Közmeghallgatás. 11. Irodahelyiség. 13. Rundschau 15. Pályázat 17. Ném Nemz Táb pály Sieb. Bürg. 19. Megemlék. Kitelepít. Kassa 21. Skanzen látogatás 23. Tánccsoport 25. Együttműködés szervezetekkel 27. Zarándoklatok 29. Fúvósfesztivál. 31. Altötting megemlékező út 33. Fekete Madonna Zarándokvonat 35 Egyebek. 2. Helyi értékek 4. Vallás előadás 6. Nyelvoktatás. 8. Kiállítás Gerezdlak. 10. Viseletes bábu. 12. Tavaszi összejövetel 14. Filmvetítés Legbátrabb város 16. Német Szentmise 18. Ném. Nemz. Táb. Vértesbogl. 20. Megeml. Kitelep. Pressburg 22. Hajókirándulás 24. Klub-kialakítás 26. Hagyományápolás 28. Testvérközs. Kézdisztkereszt. 30. Támogatás elfotelepüléstől 32. Boldogasszony Zarándokvonat 34. Boldog Özséb kilátó. Pilisszentkereszt lheiligenkreuz!

2 Pilisszentkereszt Német Önkormányzat /) fl fl "..Deutsche Selbstverwaltun~ Heiligenkreuz ".é..; /20 JlJegyzokonyv. Készült órakor Pilisszentkereszt Rákóczi u 12.-ben, Német Önkormányzat Testületi ülésen Elnök üdvözli a megjelenteket, megállapítja, a testület három tagja jelen van, az ülés határozatképes. Elnök előterjeszti a tervezett napirendet: Az ülés tervezett napirendje: 2. együttműködés Polg m.hiv.-al. 2. Helyi értékek 3. Esztergomi kirándulás 4. Vallás előadás 5. Német Harcosok sírjai 6. Nyelvoktatás. 7. Működési támogatás elsz Kiállítás Gerezdlak. 9. Közmeghallgatás. 10. Viseletes bábu. ll. Irodahelyiség. 12. Tavaszi összejövetel 13. Rundschau 14. Filmvetítés Legbátrabb város 15. Pályázat 16. Német Szentmise 17. Ném Nemz Táb pály Sieb. Bürg. 18. Ném. Nemz. Táb. Vértesbogl. 19. Megemlék. Kitelepít. Kassa 20. Megeml. Kitelep. Pressburg 21. Skanzen látogatás 22. Hajókirándulás 23. Tánccsoport 24. Klub-kialakítás 25. Együttműködés szervezetekkel 26. Hagyományápolás 27. Zarándoklatok 28. Testvérközs. Kézdísztkereszt. 29. Fúvósfesztivál. 30. Támogatás elfotelepüléstől 31. Altötting megemlékező út 32. Boldogasszony Zarándokvonat 33. Fekete Madonna Zarándokvonat 34. Boldog Özséb kilátó. 35 Egyebek. Elnök kéri a testületet, hagyja jóvá a napirendet P.N. Ö.HatározatTestület fentiek szerint tárgyalja a napirendet 1. Napirend: Együttműködés Polg. M. Hivatallal. Elnök előadja, a Jegyző állítása szerint Település változatlanul szavazza az együttműködést. De-- szoros ellenőrzés alá vonná a pénzügyeket, beszerzéseket, átutalásokat, bevonná a bankkártyát, a számlavezetést pedig átrendelné a Szövetkezeti Bankhoz. Hozzászólás,-- Törvény szerint szabadon lehet megválasztani a számla vezető Bankot A Település nem szólhat bele a pénzfelhasználásba...elnök kéri a Testületet, szavazzon A Testület három igen, ellen és tart. nélkül hoz határozatot P.N.Ö.lHatározat: Testület Jóváhagyja az együttműködési szerződést, azzal a kitétellel, hogyapénzügyekbe nem szólhatnak bele, a számlavezetést nem hozzuk a takarékba, az előző évekkel szemben viszont igénybe vesszük a törvény által biztosított lehetőségeket úgymint: a Hivatal intézi az adminisztrációt az összes költséggel, biztosítja a papírt, nyomtatást, festékpatront, postaköltséget, ellátja a könyvelést, és nagyvonalúan biztosítja az irodát, két szeba összkomfortos házat, fedezi a víz- villanycsatorna díjakat. Stb..

3 2.Napirend: Helyi értékek.. Tudomásunk szerint még nem műkö,, dik az ERTEKBIZOTTSAG, ezért hamarosan kell összegyűjteni a Németség által ERTÉKNEK tartottakat, és felterjeszteni a Megyéhez...Elnök szavazást kér, a Testület három igen, ellen és tartózkodás nélkül határoz.. 15/ P.N.Ö.Határozat: Hamarosan befejezzük az adatgyűjtést és felterjesztjük a Megyéhez... " 3.Napirend: Esztergom kirándulás Tervezünk régóta német hagyománykeresést a városban. Eddig egyéb rendezvények miatt nem volt mód..elnök szavazást kér, a 16/ P.N.Ö.Határozat: Idegenvezetővel kutatjuk fel a helyi hagyományokat. Elnök szervezze és fedezze a költséget. 4.Napirend: Vallás előadás. Szükségét látjuk tudatosítani a vallások eredetét, a Vallások közti különbözőségeket. Ez ugyanis sok kívánni valót hordoz.. Elnök szavazást kér, a. 17/ P.N.Ö. Határozat Testület megbízza az elnököt, szervezze meg, tűzze ki az időpontot, fedezze a költségeket, 5. Napirend: Német Harcosok sírja:: Továbbra is változatlanul gondozzuk az emléksírokat. Hozzászól: Kőzúzalékos fedés felújítás..elnök szavazást kér, a 18/ P.N.Ö.Határozat:::Testület megbízza az elnököt, a feledatot hajtassa végre, kőzúzalékot terittessen, fizesse a költségeket..elnök szavazást kér, a 6.Napirend: Nyelvoktatás: Folytatjuk a nyelvtanfolyamot, gyakorlatiasabb módszerrel. Hozzászól:: kevesebb ragozás legyen..elnök szavazást kér, a 19/ P.N.Ö/ Határozat»: Elnök szervezze, fedezze a költségeket. 7.Napirend: Elnök tájékoztatásul közli,:: a Támogatáskezelő,,"HIÁNYOS''''_nak minősítette a évi működési támogatás beszámolóját..tekintettel arra, hogy a Hivatalos iratok időbeni és szakszerű teljesítéséért az elnök felelős, de a településnek kötelessége azt elvégezni. A Település pedig mindig utolsó percben végzi el, úgy mint jelen esetben is...a évi is utolsó időben ment el..elnök szavazást kér, a 20/ P.N.Ö. Határozat: Testület megbízza az elnököt, tárgyaljon az ügyekben. 8.Napirend::Killítás Gerezdlak...elnök előadja, a kiállítás sikeresen bonyolódott..sajnálatos hogy pl. a Hivatalból igen kevesen méltatták...kiállítás meglehetős drágára sikeredett, ugyanis Gerezdlak meglehetős távol van, 270km. Oda-vissza 540. de ez kétszer, hozni -vinni. Plusz a kiállítás ára: szerződéssel 30e. Ft.

4 .Elnök szavazást kér, a 21/ IP.N.Ö. Határozat: Elnökség megbízza az elnököt, rendezze az anyagiakat. Tartsa a kapcsolatot Gerezdlakkal. 9.Napirend:Közmeghallgatás: eddig is évente két közmeghallgatást tartottunk, egyet ötletekért, egyet beszámolónak..elnök szavazást kér, a Testület három igen, ellen és tartózkodás nélkül határoz IP.N.Ö. Határozat: Elnökség megbízza az elnököt, szervezze meg és tűzze ki az időpontot. lo.napirend: Viseletes báb: Már rég kellene legyen báb. Mindezideig nem tellett rá nagyon drága..elnök szavazást kér, a Testület három igen, ellen és tartózkodás nélkül határoz IP.N.Ö:Határozat: Elnökség újra megbízza az elnököt, ha teilik rá szerezze be a bábukat fedezze a költségeket és öltöztesse fel. II.Napirend: Iroda helyiség: elnök előadja, nehezen lehet rendezvényt tartani, ha mindig van valami::élelmezésvezető--- szigetelés raktár-bútorraktár..elnök szavazást kér, a P.N. Ö. Határozat: Elnök folytassa a tárgyalást az irodáért. 12.Napirend:Tavaszi összejövetel: Mint előzőekben, zenés rendezvényt akarunk tartani. Klausz Marci. Harmónikájával..Elnök szavazást kér, a IP.N.Ö. Határozat Elnököt megbízza az Elnökség, szervezze és fedezze a költségeket. 13.Napirend:Rundschau: az előző kiadás nagyon sikeres volt. Ha anyagilag tellik rá, újra ki kell adni...hozzászól: pályázni is lehet....elnök szavazást kér, a 26/ IP.N.Ö. Határozat: Elnökség utasítja az elnököt, szerkessze meg, ha van pénz adjuk ki. 14..Napirend: Filmvetítés: Legbátrabb város: Világháború utáni megszállások történései. Erről szóló filmet néznénk meg. Velünk lakók.. Elnök szavazást kér, a 27./ IP.N.Ö.. Határozat: Elnökség megbízza az elnököt, szerezze be 15.Napirend:Pályázat: Kérdés:: honnan lesz pénz rendezvényekre? Elnök szavazást kér, a P.N.Ö.Határozat. Elnökség megbízza az elnököt, Pályázzon, és reméljük feladatalapú támogatás is megfelelő lesz. 16. Napirend: Német Sztmise: Nemcsak a Fő u.-ban érhető, hanem

5 Solymáron is. Nádasdon már voltunk, de nagyon messze van...elnök szavazást kér, a P.N.Ö. Határotat:elnökség megbízza az elnököt, szervezze meg 17.Napirend: Német nemz. tábor Gondoltunk iskolásoknak, németül tanulóknak tábort", Siebenbürgeni Szászok felkeresésével, történetükről..elnök szavazást kér, a IP.N. Ö. Határozat: Elnükség megbízza az elnököt, pályázzon és a településtől is igényeljen hozzájárulást. 18.Napirend: Német nemz.tábor: Azt is gondoljuk, ha összejön a pénz, németül tanulóknak tábort szervezünk Vértesboglár Sváb faluban...elnök szavazást kér, a P.N.Ö. Határozat: Elnökség megbízza az elnököt, szerezzen anyagiakat, Folyamodjon a Hivatalhoz is. 19.Napirend: Kitelepítés::: Németek kitelepítése megemlékezés ügyén megyünk Kassára. Ez nem is kitelepítée, ez kiűzetés..elnök szavazást kér, a J.IP.N.Ö. Határozat: Elnökség megbízza az elnököt, szervezze meg a két napos látogatást. Fedezze a költségeket Napirend: Kitelepítés Pressburg. A századfordulón harmincvalahány ezer német élt Pressburgban. Ma alig van pár. Erről kívánunk megemlékezni... Elnök szavazást kér, a J.IP.N.Ö. Határozat. Elnökség megbízza az elnököt, szervezze meg, teremtse elő a költségekre valót, Folyamodjon a Településhez is. 21. Napirend: Skanzen: Van a Skanzenban német ház, Viselet, lakberendezés.. Van még Amerikába támolygottak háza is..elnök szavazást kér, a IP.N.Ö. Határozat: Elnökség megbízza elnököt, szervezze meg, busz, belépők fedezésére teremtsen hozzávaló anyagiakat. 22.Napirend: Hajókirándulás: Tervezünk hajókirándulást, meglátogandó Szigetszt.Miklósiakat. Hozzászól: csak nyáron...elnök szavazást kér, a Testület három igen, ellen és tartózkodás nélkül határoz P.N.Ö. Határozat: Elnökség megbízza az elnököt, szervezze meg a hajókirándulást, és fedezze a költségeket. 23.Napirend: Tánccsoport:Sajnos működő tánccsoportunkat szétzilálták, és eddigi próbálkozásunk nem sikerült.. most újra próbáljuk.. Koreográfus sincs. Elnök szavazást kér, a 36./ /P.N.Ö.Határozat Elsőre szerezzen koreográfust az elnök.

6 24.Napirend. Klub: Német nemzetiségi klub kialakításán fáradunk, de hátráltat a helység... Hozzászól: Fiatalokat- iskolásokat kell beszervezni....elnök szavazást kér, a IP.N.Ö..Határozat. Elnök szervezzen, de az elnökség is közreműködik tevékenyen.. Itt is a helység a gond Napirend. Együtt működés szervezetekkel: Napirenden van iskola-óvoda, ÉMNÖSZ -Polg.mest, Hivatal---Polgári kör-- Gerezdlak stb..elnök szavazást kér, a P.N.Ö. Határozat: elnökség megbízza az elnököt, szervezze 26.Napirend Hagyományápolás: Nemzetiségi táborokat is ezzel a céllal szervezzük..gerezdlaki kiállítástis ily céllal. Idős sváb származásúakat látogatunk Elnök szavazást kér, a 39/ P.N.Ö. Határozat Elnökség ezen foglalatoskodik. 27.Napirend: Zarándoklatok: Közösség továbbra is szervez, zarándoklatokat, ill. fogad-ellát zarándokokat..elnök szavazást kér, a Testület három igen, ellen és tartózkodás nélkül határoz.. 40/ P.N.Ö. Határozat: Közösség folytassa a tevékenységet. 28. Napirend: Kézdisztkereszt: Siebenbürgeni település a testvérváros. Őket meglátogat juk minden évben, idén is...elnök szavazást kér, a Testület három igen, ellen és tartózkodás nélkül határoz.. 41/ IP.N.Ö. Határozat: idén is mindenképp megyünk. Elnök szervezze és fedezze a költségeket---busz stb. 29.Napirend: Fúvósfesztiovál. Lehetőség van önállóan megszervezni, vagy a Klastrom ünnepségen belül, de önállóan...elnök szavazást kér, a Testület három igen, ellen és tartózkodás nélkül határoz P.N.Ö. Határozat Elnökség Megbízza elnököt, tárgyaljon a lehetőségről. Mindenképp állni kell a költségeket: Fellépti díj, busz, ellátás.. stb.. 30.Napirend Támogatás: Ha a Település hajlandó rendezvényeinket, Táborainkat támogatni,. El kell fogadni...elnök szavazást kér, a Testület három igen, ellen és tartózkodás nélkül határoz.. 43/ P.N.Ö. Határozat.: Elnükség felhatalmazza az elnököt, tárgyaljon a Hivatallal. Eszközölje ki a támogatást.. 31.Napirend Altötting. Buszos Zarándoklat a németországi Kegyhelyre..Már solymáriak is voltak. Ezer évvel ezelőtti történet...elnök szavazást kér, a 44/ IP.N.Ö. Határozat:Elnökség dönt, elnök szervezze, fizesse.

7 32.Napirend: Boldogasszony zarándok vonat. Csiksomlyó az úticél. Szervezzük az útra a közösséget. Szakrális esemény..elnök szavazást kér, a 45/ / P.N.Ö. Határozat: Elnök szervezze az utat-zarándoklat Napirend Fekete Madonna Zarándok vonat. Szervezzük az útra a közösséget. Egyetlen Magyar alapítású PAr.os rend. Fényes hegy..elnök szavazást kér, a 46/ /P.N.Ö. Határozat: elnökség dönt, elnök szervezze. Fizesse. 34.Napirend: Boldog Özséb kilátó.. Újra kell szervezni a Pilisre zarándoklatot, mert szakrális hely. Idősek csak busszal tudnak feljutni...elnök szavazást kér, a 47/ P.N.Ó. Határozat.Elnökség döntött elnök szervezze. Fizesse 35.Napirend: Dobogókő: Kirándulás Dobogókőre. Ez közel van, Mégis ritkán jutunk el oda..pedig HELYI ÉRTÉK:..Elnök szavazást kér, a Testület három igen, ellen és tartózkodás nélkül határoz.. 48/ P.N.Ö. Határozat. Elnökség döntött, elnök szervezze. Fizesse. Több napirend nem lévén az elnök megköszöni a tartalmas munkát, jó pihenést kíván és az ülést kor bezárja...

8 Jelenléti ív. Készült én 17órakor, P.N.Ö. Testületi ülésen, Pilisszentkereszt Rákóczi u 12.-ben. Dr Graf Zoltán Rusznyák János Orbán Vilmos

9

10 N~" lj-fhc,tk o, -0bt ~~ ~íhgdlj:-,j JekV).v't:l..~-.(-A h.k~ N'11""- t-ljy:' ;s,caa- ci, \(OJo?'7VO'V\'Vli 71- &/1'9 c, tv>o-l~'~á \q!~'_ '1S~~ ~~L~ ( i 1 \, St-.;t..,, ft '--:1.-,1 r~t..,..,z v~~ ~_OI'-'~ C../.Q.. y-~~ 1LO --\W \A.-)JJC -'\fl.\:~\o~'- \ fg-o <;~ (:J-~ '-'--~ ol-t-~~ ü-~ o- ~-W ~ t. JOL fl. t _íj }"" -,,~ " '\ p."......,. ~ ~\ {j 1.., ~J:( t' V fo '-..,)0<... \) V..:} GAJ-I... ~ <:.../K...AL-L<...~ UL ~~~ ~c:. ~~ <-o \...-i" 1LÚJ..D\L Jui5lva.-O~CÜ G..- ~l,>--u..q}:;~(u,.~ cj O- l~~ú-q ~J., vctc,v~,2.e~~~.-k' ~2SI...Oc.d.~~0.-J(2.J1J4/~eJ./L;'/i~' Ol;~ ~~d..l" ~ cj(p~~l r i ~ Ru.vU::J e.c--- UJ~~~~ ~)-:.~ -d.{612:ó <LJŰk ~~~\ {fijlj f ScZ~ dofldri

11 ,, MEGHIVO A Pilisszentkereszti Német Önkormányzat tisztelettel meghívja Önöket a tőI íg minden nap óráig megtekinthető.,.,..,... L,ÍTÁSRAl ETIstGI Szeretettel várunk minden érdeklódóti Pilisszentkereszti Német Önkormányzat

1/2017. MEGHívó. Pilisszentkereszt Német Önkormányzat testületi ülést tart. 18 órakor, 2098 Rákóczi u 12.-ben, irodában.

1/2017. MEGHívó. Pilisszentkereszt Német Önkormányzat testületi ülést tart. 18 órakor, 2098 Rákóczi u 12.-ben, irodában. PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT DEUTSCHE SELBSTVERWALTUNG HEILlGENKREUZ 1/2017. MEGHívó Pilisszentkereszt Német Önkormányzat testületi ülést tart 2017.01.10.-én, 18 órakor, 2098 Rákóczi u 12.-ben,

Részletesebben

8.MEGHIVO PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT TESTÜLETI ÜLÉST TART én 16 órakor

8.MEGHIVO PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT TESTÜLETI ÜLÉST TART én 16 órakor PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁMNYZAT DEUTSCHEBSELBSTVERW ALTUNG HEILIGENKREUZ,, 8.MEGHIVO PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT TESTÜLETI ÜLÉST TART 2016 06.04-én 16 órakor 2098 PILISSZENTKERESZT, RÁKÓCZI

Részletesebben

6.MEGHIVO PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT TESTÜLETI ÜLÉST TART

6.MEGHIVO PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT TESTÜLETI ÜLÉST TART PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT DEUTSCHE SELBSTVERWAL TUNG HEILIGENKREUZ,, 6.MEGHIVO PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT TESTÜLETI ÜLÉST TART 2016.04.02-án 18.00 órakor 2098 PILISSZENTKERESZT RÁKÓCZI

Részletesebben

lo.meghívó TESTÜ LETI Ü LÉST TART 2098 PILISSZENTKERESZT,RÁKOCZI ÚT 12. SZÁM ALATI, AZ MELYERETISZTELETIELMEGHíV?M FELTÉTLENSZÁMíTOK ÖNRE.

lo.meghívó TESTÜ LETI Ü LÉST TART 2098 PILISSZENTKERESZT,RÁKOCZI ÚT 12. SZÁM ALATI, AZ MELYERETISZTELETIELMEGHíV?M FELTÉTLENSZÁMíTOK ÖNRE. PLSSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT DEUTSCHE SELBSTVERWALTUNG HELlGENKREUZ lo.meghívó PLSSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT TESTÜ LET Ü LÉST TART 2016.07.15-én 18 órakor 2098 PLSSZENTKERESZT,RÁKOCZ ÚT 12.

Részletesebben

MEGHívó. PILISSZENTKERESZTNÉMET ÖNKORMÁNVZAT TESTÜLETI ÜLÉSTTART ~án 18h RÁKÓCZIu. 12. P.N.Ö. IRODÁBAN, AHOVÁ TISZTELETTElMEGHíVOM.

MEGHívó. PILISSZENTKERESZTNÉMET ÖNKORMÁNVZAT TESTÜLETI ÜLÉSTTART ~án 18h RÁKÓCZIu. 12. P.N.Ö. IRODÁBAN, AHOVÁ TISZTELETTElMEGHíVOM. I MEGHívó Megjegyzés[Ul]: I PILISSZENTKERESZTNÉMET ÖNKORMÁNVZAT TESTÜLETI ÜLÉSTTART 2015.08.08.~án 18h. 2098 RÁKÓCZIu. 12. P.N.Ö. IRODÁBAN, AHOVÁ TISZTELETTElMEGHíVOM. Megjelenésére feltétlen számítunk

Részletesebben

11" MEGHívó 16 ÓRAKOR. EGER HONFOGLALÁS U. 5-BEN. MEGJELENÉSÉRE FELTÉTLEN SZÁMíTOK. TERVEZETT NAPIREND: 1.ANYANYELV GYAKORLÁS. 4.PÁLOS 70.

11 MEGHívó 16 ÓRAKOR. EGER HONFOGLALÁS U. 5-BEN. MEGJELENÉSÉRE FELTÉTLEN SZÁMíTOK. TERVEZETT NAPIREND: 1.ANYANYELV GYAKORLÁS. 4.PÁLOS 70. {i L-- 1 Z. 3 11" MEGHívó PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNVZAT TESTÜLETI ÜLÉST TART 2015.10.07.-ÉN 16 ÓRAKOR. EGER HONFOGLALÁS U. 5-BEN. TERVEZETT NAPIREND: MEGJELENÉSÉRE FELTÉTLEN SZÁMíTOK. 1.ANYANYELV

Részletesebben

11. MEGHívó PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT TESTÜLETI ÜLÉST TART HÉTFŐN,18. ÓRAKOR ;KLASTROM 4;ZARÁNDOKLATOK 3;VISELET

11. MEGHívó PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT TESTÜLETI ÜLÉST TART HÉTFŐN,18. ÓRAKOR ;KLASTROM 4;ZARÁNDOKLATOK 3;VISELET 11. MEGHívó PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT TESTÜLETI ÜLÉST TART 2016.08.08. HÉTFŐN,18. ÓRAKOR 2098 PILISSZENTKERESZT RKÓCZI U 12.-BEN AZ IRODÁBAN. MEGJELENÉSÉRE FElTÉTLEN SZÁMíTOK. TERVEZETI NAPIREND:

Részletesebben

4/2017 Meghívó. PiHsszentkeresztNémet Önkormányzat Deutsche Selbstverwaltung Heiligenkreuz

4/2017 Meghívó. PiHsszentkeresztNémet Önkormányzat Deutsche Selbstverwaltung Heiligenkreuz PiHsszentkeresztNémet Önkormányzat Deutsche Selbstverwaltung Heiligenkreuz 4/2017 Meghívó Pilisszentkereszt Német Önkormányzat Testületi ülést tart 2017.04.04-én 17 órakor. Az ülés helyszíne 2098 Pilisszentkereszt,

Részletesebben

3/2017 MEGHívó 2098 PSZTKERESZT RÁKÓCZI U 12. P.N.Ö IRODA. FELTÉTLEN ELVÁRJUK. l.újra TÁRGYALÁS 20l6.-ÉVI KLTSÉGVETÉS. 2.ÚJRA TÁRGYALÁS 20l7.

3/2017 MEGHívó 2098 PSZTKERESZT RÁKÓCZI U 12. P.N.Ö IRODA. FELTÉTLEN ELVÁRJUK. l.újra TÁRGYALÁS 20l6.-ÉVI KLTSÉGVETÉS. 2.ÚJRA TÁRGYALÁS 20l7. PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT DEUTSCHE SELBSTVERWALTUNG HEILlGENKREUZ 3/2017 MEGHívó PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT TESTÜLETI ÜLÉST TART, 20l7.03.l2.-ÉN.VASÁRNAP.18.ÓRAKOR, 2098 PSZTKERESZT

Részletesebben

io: MEGHívó 15-.Ú-J-SÁGKIADÁS P.N-.Ö. TESTÜlETI ÜlÉSTTAR-T ÉN-19ÓR-AKOR, 2098-RÁK-ÓCll U l2-ben MEGJELENÉSÉRE FELTÉTLEN SZÁMíTOK.

io: MEGHívó 15-.Ú-J-SÁGKIADÁS P.N-.Ö. TESTÜlETI ÜlÉSTTAR-T ÉN-19ÓR-AKOR, 2098-RÁK-ÓCll U l2-ben MEGJELENÉSÉRE FELTÉTLEN SZÁMíTOK. io: MEGHívó P.N-.Ö. TESTÜlETI ÜlÉSTTAR-T 2015.09-.29-.-ÉN-19ÓR-AKOR, 2098-RÁK-ÓCll U l2-ben MEGJELENÉSÉRE FELTÉTLEN SZÁMíTOK. NAPIREND: l.zarán-dok PÁlOS-10-2.ClVIL ÉRT. PLEBÁNIÁN 3.ANYANYELVGYAK. 4.IFJ.

Részletesebben

5/2017 ~MEGHívó ÚJSÁG. Pilisszentkerszt--Heiligenkreuz PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT TESTÜLETI ÜLÉST TART 2098 RÁKÓCZI U TERVEZETT NAPIREND:

5/2017 ~MEGHívó ÚJSÁG. Pilisszentkerszt--Heiligenkreuz PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT TESTÜLETI ÜLÉST TART 2098 RÁKÓCZI U TERVEZETT NAPIREND: 5/2017 ~MEGHívó PILISSZENTKERESZT NÉMET ÖNKORMÁNYZAT TESTÜLETI ÜLÉST TART 2098 RÁKÓCZI U 20l7.0s.ls.-ÉN.17.-ÓRAKOR. FELTÉTLEN ELVÁROM. l2.-ben, IRODÁBAN, TERVEZETT NAPIREND: 1.NAPIREND. SIEBENBÜRGEN TÁBOR

Részletesebben

Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u : 68 / ; : 68 /

Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u : 68 / ; : 68 / Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u. 176. : 68 / 381-011; : 68 / 381-656 3/2016. sz. román önk. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: A Ludányhalászi Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata képviselő-testületének 2012. március 28-án megtartott közmeghallgatásáról.

Jegyzőkönyv. Készült: A Ludányhalászi Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata képviselő-testületének 2012. március 28-án megtartott közmeghallgatásáról. Jegyzőkönyv Készült: A képviselő-testületének 2012. március 28-án megtartott közmeghallgatásáról. Jelen vannak: Oláh Petra elnök Ruszóné Gazsi Alexandra elnökhelyettes Gazsi Viktorné képviselő Kereszti

Részletesebben

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének október 18-án (kedd) órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének október 18-án (kedd) órakor megtartott nyilvános üléséről. VESZPRÉMI NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Thököly u. 11. Szám: KOZP/927/6/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2016. október 18-án (kedd) 15.00 órakor megtartott nyilvános

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Német Nemzetiségi Önkormányzat Pápateszér Szám: 4/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült a Német Nemzetiségi Önkormányzat Pápateszér Képviselő-testülete 2013. szeptember 11-én 10 órakor megtartott nyilvános

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csabdi Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csabdi Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csabdi Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Csabdi Község Önkormányzat Könyvtár helyisége 2064 Csabdi, Szabadság

Részletesebben

Szavazásra teszi fel Gedő Györgyné jegyzőkönyv-hitelesítővé történő megválasztását.

Szavazásra teszi fel Gedő Györgyné jegyzőkönyv-hitelesítővé történő megválasztását. JEGYZŐKÖNYV Készült a Józsefvárosi Szlovák Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. január 11. (csütörtök) napján 16:30 órakor a 1082 Budapest, Vajdahunyad utca l./b Nemzetiségi Önkormányzatok irodájában

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szegedi Szlovák Önkormányzat Segedínska slovenská samospráva Cím: Nemzetiségek Háza Adresa: Dom národností 6721 Szeged, Osztróvszky u. 6. ul. Osztróvszkeho č. 6, H-6721 Segedín, Maďarsko Tel: (62) 424-248,

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 13/2015. K-t. Jegyzőkönyv

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 13/2015. K-t. Jegyzőkönyv Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 13/2015. K-t. Jegyzőkönyv A 2015. július 30-án megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. (112/2015.) sz. önkormányzati határozat) (-/2015. sz. önkormányzati

Részletesebben

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 12. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

ú ü ú ü ú

ú ü ú ü ú ü Ö É ÓÍ Ó É Ó ú ű Ő ú ü ü ü ü ü ú ü ú ü ú ü ú ú ü ü ú ű ű ű ű ü ú ü ü ű ü ú ü ü ü ü ü ú ú ű ü ú ü ü ű ü ú ü ü ü ú ü ü ú ú ű ü ú ü ü ű ü ú ü ü ü ü ü ú ű ű ü ú ü Ű ú ű ü ú ü ü ü ü ü ú ű ű ü ú ü ü ű ü ú

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Sopron Megyei Jogú Város Horvát Kisebbségi Önkormányzata 2008. január 22-én tartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Sopron Megyei Jogú Város Horvát Kisebbségi Önkormányzata 2008. január 22-én tartott rendkívüli üléséről. Ügyiratszám: 40187/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Sopron Megyei Jogú Város Horvát Kisebbségi Önkormányzata 2008. január 22-én tartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

Szám: 200-5/2016. N A G Y T E V E L. Német Nemzetiségi Önkormányzat május 5. napján 19 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Szám: 200-5/2016. N A G Y T E V E L. Német Nemzetiségi Önkormányzat május 5. napján 19 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Szám: 200-5/2016. N A G Y T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. május 5. napján 19 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Német Nemzetiségi Önkormányzat 8562 Nagytevel, Kossuth u.

Részletesebben

VESZPRÉMI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Szabadság tér 15.

VESZPRÉMI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Szabadság tér 15. VESZPRÉMI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Szabadság tér 15. Szám: KOZP/921/5/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Veszprémi Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat 2016.

Részletesebben

Szám: 310-2/2017. N é m e t b á n y a

Szám: 310-2/2017. N é m e t b á n y a Szám: 310-2/2017. N é m e t b á n y a Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. január 30. napján 10 órakor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1/2014. szám. J e g y z ő k ö n y v Készült az Ágfalvi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 20-án az Ágfalvi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácstermében (Ágfalva, Soproni u.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A kisebbségi Önkormányzat június 10-én megtartott üléséről. Horváth Erzsébet, Kuprák Mária képviselők.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A kisebbségi Önkormányzat június 10-én megtartott üléséről. Horváth Erzsébet, Kuprák Mária képviselők. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A kisebbségi Önkormányzat 2010. június 10-én megtartott üléséről. Jelen vannak: Csikós Ernő elnök, Horváth Erzsébet, Kuprák Mária képviselők. Tanácskozási joggal meghívott:

Részletesebben

Szám: 310-3/2017. N é m e t b á n y a

Szám: 310-3/2017. N é m e t b á n y a Szám: 310-3/2017. N é m e t b á n y a Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. február 9. napján 8 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Dunaegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete augusztus 11. napján megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Dunaegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete augusztus 11. napján megtartott rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dunaegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. augusztus 11. napján megtartott rendkívüli üléséről DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Javaslatára a képviselők az alábbi napirendek tárgyalását határozták el. Napirend

JEGYZŐKÖNYV. Javaslatára a képviselők az alábbi napirendek tárgyalását határozták el. Napirend Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzatának Elnökétől 9162 Bezi, Szabadság u 59. 5/2010. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. november 11-én 16:00

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szegedi Szlovák Önkormányzat Segedínska slovenská samospráva Cím: Nemzetiségek Háza Adresa: Dom národností 6721 Szeged, Osztróvszky u. 6. ul. Osztróvszkeho č. 6, H-6721 Segedín, Maďarsko Tel: (62) 424-248,

Részletesebben

Szám: 279-4/2012. N A G Y T E V E L

Szám: 279-4/2012. N A G Y T E V E L Szám: 279-4/2012. N A G Y T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. június 8. napján 18 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 1 Nagytevel Német

Részletesebben

Bezi Község Német Nemzetiségi Önkormányzatának Elnökétől 9162 Bezi, Szabadság u 59. JEGYZŐKÖNYV

Bezi Község Német Nemzetiségi Önkormányzatának Elnökétől 9162 Bezi, Szabadság u 59. JEGYZŐKÖNYV Bezi Község Német Nemzetiségi Önkormányzatának Elnökétől 9162 Bezi, Szabadság u 59. 6/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bezi Község Német Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. november 14-én

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület október 10-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület október 10-én megtartott rendes nyilvános üléséről 4. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület október 10-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 11-12 /(X.10.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 10/2015. K-t. Jegyzőkönyv

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 10/2015. K-t. Jegyzőkönyv Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 10/2015. K-t. Jegyzőkönyv A 2015. június 8-án megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. (89-91/2015.) sz. önkormányzati határozat) (-/2015. sz. önkormányzati

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. október 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. október 29-én 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 18. napján 17 óra 40 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Adásztevel

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina Szám: D-57-10 /2013. Jegyzőkönyv Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Képviselő-testület hivatala Doba, Kossuth

Részletesebben

J A V A S O L T N A P I R E N D

J A V A S O L T N A P I R E N D Szegedi Szlovák Önkormányzat Segedínska slovenská samospráva Cím: Nemzetiségek Háza Adresa: Dom národností 6721 Szeged, Osztróvszky u. 6. ul. Osztróvszkeho č. 6, H-6721 Segedín, Maďarsko Tel: (62) 424-248,

Részletesebben

Szám: 231/2013. B É B. Német Nemzetiségi Önkormányzat 2013. január 17. napján 15 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Szám: 231/2013. B É B. Német Nemzetiségi Önkormányzat 2013. január 17. napján 15 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Szám: 231/2013. B É B Német Nemzetiségi Önkormányzat 2013. január 17. napján 15 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Német Nemzetiségi Önkormányzat 8565 Béb, Kossuth u. 14. Szám: 231/2013.

Részletesebben

Szám: 199-2/2016. BAKONYSZÜCS. Német Nemzetiségi Önkormányzat február 10. napján 14 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Szám: 199-2/2016. BAKONYSZÜCS. Német Nemzetiségi Önkormányzat február 10. napján 14 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Szám: 199-2/2016. BAKONYSZÜCS Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. február 10. napján 14 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Német Nemzetiségi Önkormányzat 8572 Bakonyszücs, Kossuth u.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 58-6/2013/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V CEGLÉDBERCELI NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2012. június 11-i üléséről 39-42/2012. (06. 11.) sz. határozat Készült: A Ceglédberceli Német Nemzetiségi Önkormányzat 2012. június 11-i

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata testületének 2015. augusztus 19.-én (szerdán) 10 órakor Ötvöskónyi Község Önkormányzata hivatali helyiségében megtartott

Részletesebben

Báránd Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata augusztus 01-i ülésének. J e g y z ő k ö n y v e

Báránd Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata augusztus 01-i ülésének. J e g y z ő k ö n y v e Báránd Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata 2013. augusztus 01-i ülésének J e g y z ő k ö n y v e 26/2013. (VIII.01. RNÖ határozat: a Képviselő-testület elfogadta a2013.viii.01- ülés napirendjét. 27/2013.(VIII.01.)

Részletesebben

VESZPRÉMI UKRÁN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Rózsa u. 48.

VESZPRÉMI UKRÁN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Rózsa u. 48. VESZPRÉMI UKRÁN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Rózsa u. 48. Szám: KOZP/868/6/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Veszprémi Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat 2016. április 1-jén

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Doba Községi Önkormányzat képviselő-testülete 8482 Doba, Kossuth u. 10. Szám: D- 17-5 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Doba Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2014. május 30-án 17 órai kezdettel

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/565-2/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 6. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 2/2014. K-t. Jegyzőkönyv

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 2/2014. K-t. Jegyzőkönyv Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 2/2014. K-t. Jegyzőkönyv A 2014. február 11-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. (14-16/2014. sz. önkormányzati határozat) (-/2014. rendelet) Pilisszentkereszt

Részletesebben

Szám: 139-6/2016. B É B. Német Nemzetiségi Önkormányzat november 8. napján 15 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Szám: 139-6/2016. B É B. Német Nemzetiségi Önkormányzat november 8. napján 15 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Szám: 139-6/2016. B É B Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. november 8. napján 15 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv 2 Német Nemzetiségi Önkormányzat 8565 Béb, Kossuth u. 14. Szám: 139-6/2016.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 1653/4/2015 Magyarcsanádi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 7. napján 14.30 órakor megtartott rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Határozatok :

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa ülését:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa ülését: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-13/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 15. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

Görög László polgármester

Görög László polgármester NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2011. május 06-án megtartott rendkívüli testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A T

Részletesebben

Szám: 335-6/2013. N é m e t b á n y a

Szám: 335-6/2013. N é m e t b á n y a Szám: 335-6/2013. N é m e t b á n y a Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 26. napján 8 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 42/2017.(III.27.) HATÁROZATA

JEGYZŐKÖNYV. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 42/2017.(III.27.) HATÁROZATA Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-6/2017.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. március 27-én, 17

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének június 14-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének június 14-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. június 14-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 57/2017. (VI.14.) Pályázat bölcsőde építésére 58/2017.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2011. április 26-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2011. április 26-án megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 26-án megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Isztimér, Köztársaság u. 77 Jelen vannak: Gerstmár Szilvia elnök Schneider György elnökhelyettes

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 106/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vinár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.február 11-én 17.00 órai kezdettel megtartott nyilvános képviselő-testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

mellett (4 fő képviselő volt jelen a szavazáskor), határozathozatal mellőzésével a következő napirendek megtárgyalását fogadja el:

mellett (4 fő képviselő volt jelen a szavazáskor), határozathozatal mellőzésével a következő napirendek megtárgyalását fogadja el: Iktatószám: Sz-89-8/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült: A 2017. május 30-án, a Ritsmann Pál Német Nemzetiségi Iskola (Biatorbágy, Karinthy Frigyes u. 3.) épületében, 17 órakor megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Miskolc Megyei Jogú Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzata JK. 80.055-12/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzatának 2014. június 06. napján 08.30

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Német Kisebbségi Önkormányzat Testületének február 08. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Német Kisebbségi Önkormányzat Testületének február 08. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Német Kisebbségi Önkormányzat Testületének 2010. február 08. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Bón Ibolya elnök Kék János elnökhelyettes Anderka Pálné Bón Ferenc

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-7/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Jelen vannak: Füzesséri József polgármester Takács Lászlóné és Laczkó Lászlóné alpolgármesterek Gál Péter és Sváb Antal Béla képviselők.

Jelen vannak: Füzesséri József polgármester Takács Lászlóné és Laczkó Lászlóné alpolgármesterek Gál Péter és Sváb Antal Béla képviselők. 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 2/28/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 25. napján 16.00 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

Készült: Monostorapáti Roma Nemzetiségi Önkormányzat által május 4-én /szerdán/ 17 órai kezdettel megtartott rendes nyilvános üléséről.

Készült: Monostorapáti Roma Nemzetiségi Önkormányzat által május 4-én /szerdán/ 17 órai kezdettel megtartott rendes nyilvános üléséről. Monostorapáti Roma Nemzetiségi Önkormányzat 8296 Monostorapáti, Petőfi u.123. Száma: 1099-3/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Roma Nemzetiségi Önkormányzat által 2016. május 4-én /szerdán/

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Rákócziújfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 2-án megtartott képviselő-testületi üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Rákócziújfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 2-án megtartott képviselő-testületi üléséről JEGYZŐKÖNYV Rákócziújfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 2-án megtartott képviselő-testületi üléséről Jelen vannak: Papp János polgármester, Merena Lászlóné, Fenyves Györgyné,

Részletesebben

Endrefalva Cigány Kisebbségi Önkormányzata évi 4. sz. jegyzőkönyve. a december 22-én megtartott ülésről.

Endrefalva Cigány Kisebbségi Önkormányzata évi 4. sz. jegyzőkönyve. a december 22-én megtartott ülésről. Endrefalva Cigány Kisebbségi Önkormányzata 2011. évi 4. sz. jegyzőkönyve a 2011. december 22-én megtartott ülésről. Jegyzőkönyv Készült az Endrefalva Cigány Kisebbségi Önkormányzata 2011. december 22-én

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen voltak: a csatolt jelenléti ív szerint

Jegyzőkönyv. Jelen voltak: a csatolt jelenléti ív szerint Jegyzőkönyv Készült Kaposvár Megyei Jogú Város Horvát Nemzetiségi Önkormányzat Kaposvár, Szent Imre u. 14. I/1. sz. alatti székhelyén 2014. február 19-én 17.00-kor megtartott üléséről. Jelen voltak: a

Részletesebben

RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2465 Ráckeresztúr, Hősök tere 20. Tel: 06\25-517-902; Fax: 06\25-517-901 E-mail: racker.ph@rackeresztur.

RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2465 Ráckeresztúr, Hősök tere 20. Tel: 06\25-517-902; Fax: 06\25-517-901 E-mail: racker.ph@rackeresztur. Szám: 600/14/2015. RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2465 Ráckeresztúr, Hősök tere 20. Tel: 06\25-517-902; Fax: 06\25-517-901 E-mail: racker.ph@rackeresztur.hu JEGYZŐKÖNYV 2015. július 22. napján 18:00

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 136-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. április 30-án 9,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Rack Ferencné: Javaslatot tesz a napirendre, a meghívóval megegyezően.

Rack Ferencné: Javaslatot tesz a napirendre, a meghívóval megegyezően. Iktatószám: Sz-3-9/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: A 2018. június 1-jén, a Ritsmann Pál Német Nemzetiségi Iskola (Biatorbágy, Karinthy Frigyes u. 3.) épületében, 17 órakor megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2016. augusztus 30. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2016. augusztus 30 -án 15.00 órakor

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3-6/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a SÁRRÉTUDVARI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2015. február 23-án tartott nyilvános képviselő-testületi üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a SÁRRÉTUDVARI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2015. február 23-án tartott nyilvános képviselő-testületi üléséről HAJDÚ-BIHAR MEGYE SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V a SÁRRÉTUDVARI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2015. február 23-án tartott nyilvános képviselő-testületi üléséről Tartalmazza a : 10/2015.(II.23.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület november 11-én megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület november 11-én megtartott rendkívüli üléséről. Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ 39-43/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. november 11-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 10/2012. ERNŐ J e g y z ő k ö n y v Készült: Egyek Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében, 2012. december 12.-én Egyeki Roma Nemzetiségi Önkormányzat nyílt rendkívüli testületi ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EGYHÁZASRÁDÓC ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2013. október 31-én megtartott rendes nyilvános ülésről 64/2013.(X. 31.) Képviselő-testületi határozat Önkormányzat, Meseház óvoda,

Részletesebben

Szám: 139-3/2016. B É B. Német Nemzetiségi Önkormányzat április 26. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Szám: 139-3/2016. B É B. Német Nemzetiségi Önkormányzat április 26. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Szám: 139-3/2016. B É B Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. április 26. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv 2 Német Nemzetiségi Önkormányzat 8565 Béb, Kossuth u. 14. Szám: 139-3/2016.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 10-i rendkívüli, nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 10-i rendkívüli, nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 10-i rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Csabdi Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-2/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 27-én 16,00

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax:

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax: Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Mártírok u. 64.)

Részletesebben

Szám: 157-8/2017. U G O D. Német Nemzetiségi Önkormányzat november 23. napján 10 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Szám: 157-8/2017. U G O D. Német Nemzetiségi Önkormányzat november 23. napján 10 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Szám: 157-8/2017. U G O D Német Nemzetiségi Önkormányzat 2017. november 23. napján 10 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Német Nemzetiségi Önkormányzat 8564 Ugod, Kossuth u. 32.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. készült a Lengyeltóti Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata november 26-án megtartott üléséről

J e g y z ő k ö n y v. készült a Lengyeltóti Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata november 26-án megtartott üléséről J e g y z ő k ö n y v készült a 2008. november 26-án megtartott üléséről Jelen vannak: - Kalányos István elnök, - Kalányos Istvánné, Orsós Sándor tagok, - Dr. Szatmári Ibolya jegyző, - dr. Sovák Erika

Részletesebben

Csehbányai Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete március 20-i. nyilvános ülésének anyaga

Csehbányai Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete március 20-i. nyilvános ülésének anyaga Csehbányai Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. március 20-i nyilvános ülésének anyaga Csehbányai Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 8445 Csehbánya, Fő utca 39. Szám:

Részletesebben

mellett (4 fő képviselő volt jelen a szavazáskor), határozathozatal mellőzésével a következő napirendek megtárgyalását fogadja el:

mellett (4 fő képviselő volt jelen a szavazáskor), határozathozatal mellőzésével a következő napirendek megtárgyalását fogadja el: Iktatószám: Sz-89-2/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült: A 2017. január 18-án, a Ritsmann Pál Német Nemzetiségi Iskola (Biatorbágy, Karinthy Frigyes u. 3.) épületében, 17 órakor megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 24-n megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 24-n megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 24-n megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 97-99 /2012. (XI. 24.) számú határozatok.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v e

J e g y z ő k ö n y v e Öcsöd Nagyközség Cigány Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. december 10. napján megtartott Közmeghallgatással egybekötött ülésének J e g y z ő k ö n y v e 35/2012./XII.10./ számú nemzetiségi

Részletesebben

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.május 28-án órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.május 28-án órakor megtartott nyilvános üléséről. Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 8582 Farkasgyepű, Petőfi S.u.42. Szám:3/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Szarvas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete június 04-i rendkívüli ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Szarvas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete június 04-i rendkívüli ülésén Polgármesteri Hivatal Titkárság Szarvas, Szabadság u. 25-27. JEGYZŐKÖNYV Készült: Szarvas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010. június 04-i rendkívüli ülésén Jelen vannak: Babák Mihály polgármester

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 11/2017. K-t. Jegyzőkönyv

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 11/2017. K-t. Jegyzőkönyv Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 11/2017. K-t. Jegyzőkönyv A 2017. szeptember 22-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. (82-83/2017. sz. önkormányzati határozat) (-/2017. sz. önkormányzati

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 Farmos Község Önkormányzat J e g y z ő k ö n y v Készült: Farmos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. augusztus 25-én 18.00 órai kezdettel tartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Horváth

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1. Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat évi

JEGYZŐKÖNYV. 1. Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat évi Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 2018. szeptember 21. napján, Kaposváron a Fő utca 63.szám alatti

Részletesebben

Szám: 113-7/2015. U G O D. Német Nemzetiségi Önkormányzat 2015. november 10. napján 15 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Szám: 113-7/2015. U G O D. Német Nemzetiségi Önkormányzat 2015. november 10. napján 15 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Szám: 113-7/2015. U G O D Német Nemzetiségi Önkormányzat 2015. november 10. napján 15 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Német Nemzetiségi Önkormányzat 8564 Ugod, Kossuth u. 32.

Részletesebben

Ó Ó ú ú ú ú ú É ú

Ó Ó ú ú ú ú ú É ú É Ö É ű ú É Ó É ú ú ú Ó Ó ú ú ú ú ú É ú Ó Ó ú É ú É ú Ó Ö É Ó Ó ú É ú Ö Ó Ó ú ú É É É ú Ó Ó É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú É Ú É Ó Ó ú ú Ó Ó Ö Ö É É É ú É É ú ú É É Ó Ó É Ű ú É Ó Ó Ű Ú ú ú É Ú Ú É Ú Ó Ó Ó É É É

Részletesebben

Ú Ú Ü Ü ű ű ű É Ú É ű

Ú Ú Ü Ü ű ű ű É Ú É ű É Ó ű ű Ö Ú Ú Ü Ü ű ű ű É Ú É ű É ű ű ű Ü ű É ű Ű Ö ű ű ű Ú Ú É É Ó Ó Ú ű ű É Ú É Ü Ü Ú ű Ú Ó É Ü ű É ű ű ű Ö ű ű ű Ö Ö Ú ű Ü Ú Ö ű Ü ű Ü ű ű Ü Ö ű ű ű Ú Ü Ú Ó ű ű É É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö ű ű ű

Részletesebben

ű ű ű Ö ű ű ű Ú ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű

ű ű ű Ö ű ű ű Ú ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű ű Ö É ű É Ö ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ö ű ű ű Ú ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ú Ú Ú Ü É É É É ű É Ú É ű É Ó Ö É É ű ű ű É ű Ö Ö ű Ö Ú ű ű ű Ú ű ű ű Ö ű ű ű É ű ű ű Ó Ü É É Ú Ú Ü Ü Ö Ó ű Ü Ü ű ű É Ó Ó ű ű Ü Ö Ó Ö Ü Ü ű

Részletesebben