Tárgy: Javaslat az egészségügyi alapellátás feladat-ellátási szerződéseinek felülvizsgálatára

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tárgy: Javaslat az egészségügyi alapellátás feladat-ellátási szerződéseinek felülvizsgálatára"

Átírás

1 Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Szabóné Zsuponyó Ágnes főtanácsos Tárgy: Javaslat az egészségügyi alapellátás feladat-ellátási szerződéseinek felülvizsgálatára Tisztelt Képviselő- testület! A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. törvény 13. (1) bekezdés 4 pontja a helyi közügyek, helyben biztosítható közfeladatok közé sorolja az egészségügyi alapellátást, az egészséges életmód segítését célzó szolgáltatások -at. Kazincbarcika Város Önkormányzata az egészségügyről szóló évi CLIV. törvény 152. (3) bekezdés a) pontja alapján gondoskodik a tulajdonában ill. fenntartásában lévő, közfinanszírozott egészségügyi szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltató működtetéséről, amelybe mind a háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi ellátás és az alapellátáshoz kapcsolódó ügyeleti ellátás is beletartozik. Kazincbarcika Város Önkormányzat Képviselő-testülete az egészségügyi alapellátás feladat-ellátási szerződéseinek legutolsó módosítását március 30-án tárgyalta. (Ezt megelőzően december 22-ei ülésen került sor módosításra.) 2015-ben több egészségügyi törvény ill. végrehajtási rendelet is módosításra került, melyek értelmében egyeztető megbeszélések folytak Kazincbarcika Város Önkormányzata, a felnőtt háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi ellátás kollegiális vezetői és a praxisokban tevékenykedő orvosok között. Az egyeztetéseket követően elkészültek, a praktizáló orvosok által is elfogadott feladat-ellátási szerződés tervezetek, amelyek az egészségügyben működő szakmai kamarákról szóló évi XCVII. törvény 2. dd) pontjában foglaltaknak eleget téve - véleményezés céljából - megküldésre kerültek a Magyar Orvosi Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Szervezete (Dr. Cziáky Tamás elnök úr) és a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosok Területi Szervezete (Dr. Hermann Péter elnök úr) számára. Felnőtt háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi ellátás Kazincbarcika Város Önkormányzata, valamint a vállalkozó háziorvosok között létrejött 2012-ben elfogadott szerződések értelmében az Önkormányzat kötelezettséget vállalt a háziorvosi rendelők és kapcsolt helyiségeik térítésmentes használatba adására azzal a megkötéssel, hogy a telefondíjak 100%-os megtérítése mellett a praxis orvosi rendelője és kiegészítő helyiségeinek fenntartási költségei közül a fűtés, villamos energia, víz, csatorna és kommunális hulladék szállítási díjai az Önkormányzatot terhelték. A rendelők fenntartási költségeihez való hozzájárulás mértéke - minden

2 2 felnőtt háziorvos, házi gyermekorvos és fogorvos tekintetében egységesen Ft/hó összegben került megállapításra 2012-ben és az eltelt időszakban az orvosok ezt a hozzájárulást fizették. Az önálló orvosi tevékenységről szóló évi II. törvény 2/B. (1a) bekezdés a) pont évi módosítása értelmében az Önkormányzat feladata a rendelő helyiségének térítésmentes biztosítása és a felnőtt háziorvosok, házi gyermekorvosok és fogorvosok részéről a rendelő fenntartási költségeihez hozzájárulás nem kérhető. Ezért fent nevezett törvény évi módosítása értelmében 2015 szeptemberétől a hozzájárulást az Önkormányzat nem kérte. Az Önkormányzat vállalta és továbbra is vállalja, hogy a praxis orvosi rendelője és kiegészítő helyiségeinek fenntartási költségei közül a veszélyes hulladék szállítási díját, rágcsáló és rovarirtás és az egyéb fentebb meg nem határozott díjakat teljes egészében megfizeti, melyet az egészségügyről szóló évi CLIV. törvény a szabályoz. A felnőtt háziorvosok, házi gyermekorvosok, fogorvosok vállalják, hogy az egészségügyi szolgáltatások nyújtásához szükséges szakmai minimumfeltételekről szóló 60/2003. (X.20.) ESZCSM rendeletben meghatározott tulajdonba ill. ingyenes használatba adott szakmai minimumfeltételek körébe tartozó tárgyi feltételeket, gépműszerparkot és berendezéseket, valamint a távoli hálózati hozzáférésre alkalmas számítógépet és kulturált betegfogadásra szolgáló berendezési tárgyakat biztosítják, működőképes rendelkezésre állásukról - karbantartásukról, javíttatásukról saját felelősségi körben gondoskodnak. A minimumfeltételek biztosításából adódó költségekhez az Önkormányzat a zavartalan és megfelelő színvonalú működtetéshez az egyeztetéseken elhangzottaknak megfelelően - a megszületett kompromisszumos egyezség értelmében az egészségügyi alapellátásban résztvevő szolgáltatók költségeihez 2016-ban Ft-al, 2017-ben Ft-al, 2018-ban Ft-al járul hozzá - azzal a különbséggel, hogy a fogorvosok esetében 2016-ben nem történik hozzájárulás, ben Ft-al, 2018-ban pedig Ft-al. A évi támogatás fedezete Kazincbarcika Város Önkormányzatának a évi költségvetéséről szóló 3/2016. (II.12.) önkormányzati rendeletében az Egészségügyi alapellátás soron a felnőtt ügyeleti ellátás, valamint a háziorvosi alapellátás minimumfeltételeinek támogatási összege soron Ft értékben rendelkezésre áll. Az Önkormányzat a fenti hozzájárulást banki átutalással teljesíti évente két részletben (március 31-éig és szeptember 30-áig történő megfizetéssel) az orvosok folyószámlájára. Az átadott összeg felhasználásáról a praxis a tárgyévet követő március hó 31. napjáig köteles elszámolni.

3 3 A praxisokban tevékenykedő orvosok feladatukat a törvényekben szabályozott végzettségeknek megfelelő alkalmazott személyek (pl. ápolónő, asszisztens) közreműködésével látják el. Az alkalmazott személyek bérét és annak járulékait fedezik, a felelősségbiztosítást saját maguk és alkalmazottaik részére megkötik és díját folyamatosan fizetik. Az Önkormányzat, mint tulajdonos vállalja a rendelő és a kapcsolt helyiségei folyamatos állagmegóvását, karbantartását és felújítását, valamint vállalja a rendelők és kiegészítő helyiségeik vagyonbiztosításának a megkötését és fizeti annak díját. Az egészségügyi alapellátás szerződéseinek - a felülvizsgálatot követő - módosítási javaslata Az egészségügyi alapellátást nyújtó felnőtt háziorvosok, házi gyermekorvosok és fogorvosok szerződésének a módosítását a fent leírt jogszabályi változások indokolttá teszik. Az önálló orvosi tevékenységről szóló évi II. törvény január 01-től hatályos módosítása szabályozza a háziorvos és a települési önkormányzat közötti feladat-ellátási szerződés tartalmi elemeit. A nevezett jogszabályi módosítás szerint a praxisjoggal rendelkező háziorvos és az adott praxisjoggal érintett települési önkormányzat közötti feladat-ellátási szerződésnek legalább az alábbiakat kell tartalmaznia: a) a felek megnevezése, a személyes ellátásra kötelezett orvos megnevezésével, b) a praxisjoggal érintett körzet meghatározása, c) a felek kötelezettségeinek meghatározása, ideértve a települési önkormányzatnak a fenntartáshoz történő hozzájárulására vonatkozó szabályokat, d) a rendelési idő meghatározása, e) az ügyeletben történő részvételre vonatkozó rendelkezések, f) a helyettesítésre vonatkozó rendelkezések, g) az ellátás nyújtásában részt vevő egészségügyi szakdolgozókra vonatkozó rendelkezések, h) a szerződés időtartama, i) a felmondásra vonatkozó rendelkezések, j) a kártérítésre, kártalanításra vonatkozó rendelkezések. Az egészségügyben működő szakmai kamarákról szóló évi XCVII. törvény 2. dd) pontjában foglaltaknak eleget téve a szerződés tervezetek a korábban említettek szerint - véleményezés céljából - megküldésre kerültek a Magyar Orvosi Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Szervezetéhez és a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosok Területi Szervezetéhez. A kamarai állásfoglalás szerint változtatás nélkül elfogadásra javasolták a szerződéseket.

4 4 A évben rendelkezésre álló Ft fedezi az ezévi hozzájárulási összeget. A évi és az ezt követő költségvetések tervezésekor a fenti összegekre tekintettel szükséges megállapítani az adott költségvetési sort. Tisztelt Képviselő-testület! A fentiek alapján javaslom az előterjesztés megtárgyalását és a határozati javaslat elfogadását. Kazincbarcika, július 28.

5 5 Határozati javaslat Kazincbarcika Város Önkormányzat Képviselő-testületének./2016. (VII.28.) határozata az egészségügyi alapellátás feladat-ellátási szerződéseinek felülvizsgálatáról Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az előterjesztést megtárgyalta és az alábbi határozatot hozza: 1. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a háziorvosi tevékenységet ellátó Dr. Bajnóczy Ildikó egyéni vállalkozó (Az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Bajnóczy Ildikó) között szeptember 11-től hatályos határozatlan időtartamra megkötött feladat-ellátási szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését és egyben felhatalmazza a Polgármestert az előterjesztésben meghatározott tartalmú szerződés megkötésére és aláírására. 2. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a háziorvosi tevékenységet ellátó MEDIPLEX Számítástechnikai és Egészségügyi Bt. (Képviseli: Gibáné Dr. Szabó Anna, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Szabó Anna) között augusztus 6-án határozatlan 3. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a háziorvosi tevékenységet ellátó ÍZISZ Orvosi Bt. (Képviseli: Dr. Lencar Márta Elisabeta, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Lencar Márta Elisabeta) között szeptember 4-én határozatlan időtartamra megkötött feladat-ellátási szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését és egyben felhatalmazza a Polgármestert az előterjesztésben meghatározott tartalmú szerződés megkötésére és aláírására.

6 6 4. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a háziorvosi tevékenységet ellátó TRENCSÉNYI Egészségügyi és Szolgáltató Bt. (Képviseli: Dr. Trencsényiné Dr. Dohányos Klára Gabriella, Az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Dohányos Klára Gabriella) között szeptember 11-én határozatlan időtartamra megkötött feladat-ellátási szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését és egyben felhatalmazza a Polgármestert az előterjesztésben meghatározott tartalmú szerződés megkötésére és aláírására. 5. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a háziorvosi tevékenységet ellátó Med-Véd Egészségügyi és Szolgáltató Bt. (Képviseli: Dr. Perjési Zsolt, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Perjési Zsolt ) között november 13-án határozatlan 6. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a háziorvosi tevékenységet ellátó CELZIUS-MED Orvosi Bt. (Képviseli: Dr. Tímár-Mihály József, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Tímár József) között július 18-án határozatlan időtartamra megkötött feladat-ellátási szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését és egyben felhatalmazza a Polgármestert az előterjesztésben meghatározott tartalmú szerződés megkötésére és aláírására. 7. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a háziorvosi tevékenységet ellátó RÁCZ RECEPT Betegellátó és Egészségügyi Szolgáltató Bt. (Képviseli: Dr. Rácz Zsigmond Jenő, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Rácz Zsigmond Jenő) között július 19-én határozatlan időtartamra megkötött feladat-ellátási szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését és egyben felhatalmazza a Polgármestert az előterjesztésben

7 7 8. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a háziorvosi tevékenységet ellátó Dr. Lőrincz Csaba egyéni vállalkozó (Az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Lőrincz Csaba) között július 27-án határozatlan időtartamra megkötött feladat-ellátási szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését és egyben felhatalmazza a Polgármestert az előterjesztésben meghatározott tartalmú szerződés megkötésére és aláírására. 9. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a háziorvosi tevékenységet ellátó Üdvözlégy Egészségügyi Szolgáltató Kft. (Képviseli: Dr. Szuhai Zoltán, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Szuhai Zoltán) között július 26-án határozatlan időtartamra megkötött feladat-ellátási szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését és egyben felhatalmazza a Polgármestert az előterjesztésben meghatározott tartalmú szerződés megkötésére és aláírására. 10. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a háziorvosi tevékenységet ellátó Varga és Pásztor Orvosi Bt. (Képviseli: Dr. Pásztorné dr. Varga Valéria, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Pásztorné dr. Varga Valéria) között szeptember 4-én határozatlan időtartamra megkötött feladat-ellátási szerződés közös megegyezéssel történő 11. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a háziorvosi tevékenységet ellátó MEDICUS-ART Szolgáltató Kft. (Képviseli: Dr. Erdei Sándor, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Erdei Sándor) között július 27-én határozatlan időtartamra megkötött

8 8 feladat-ellátási szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését és egyben felhatalmazza a Polgármestert az előterjesztésben meghatározott tartalmú szerződés megkötésére és aláírására. 12. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a háziorvosi tevékenységet ellátó GENERÁL MED HALÁSZ Háziorvosi- és Egészségügyi Szolgáltató Bt. (Képviseli: Dr. Halász József, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Halász József) között július 18-án határozatlan időtartamra megkötött feladat-ellátási szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését és egyben felhatalmazza a Polgármestert az előterjesztésben 13. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a háziorvosi tevékenységet ellátó MEDI-13. Egészségügyi Szolgáltató és Tanácsadó Kft. (Képviseli: Dr. Tóth Erzsébet Mária, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Tóth Erzsébet Mária) között július 18-án határozatlan időtartamra megkötött feladat-ellátási szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését és egyben felhatalmazza a Polgármestert az előterjesztésben 14. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a házi gyermekorvosi tevékenységet ellátó Dr. BODOKI KATALIN Gyermekorvosi Bt. (Képviseli: Dr. Bodoki Katalin, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Bodoki Katalin) között július 30-án határozatlan 15. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a házi gyermekorvosi tevékenységet ellátó GLOBALPED Egészségügyi és Szolgáltató Kft. (Képviseli: Dr. Varga Róbert, az egészségügyi tevékenység során használt

9 9 orvosi név: Dr. Varga Róbert) között július 26-án határozatlan időtartamra megkötött feladat-ellátási szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését és egyben felhatalmazza a Polgármestert az előterjesztésben meghatározott tartalmú szerződés megkötésére és aláírására. 16. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a házi gyermekorvosi tevékenységet ellátó Dr. Zsigó Ildikó Orvosi Bt. (Képviseli: Dr. Zsigó Ildikó, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Zsigó Ildikó) között július 31-én határozatlan időtartamra megkötött feladatellátási szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését és egyben felhatalmazza a Polgármestert az előterjesztésben meghatározott tartalmú szerződés megkötésére és aláírására. 17. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a házi gyermekorvosi tevékenységet ellátó MINI PED Egészségügyi Szolgáltató Kft. (Képviseli: Dányiné Dr. Csikász Erzsébet, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Csikász Erzsébet) között július 30-án határozatlan 18. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a házi gyermekorvosi tevékenységet ellátó Dr. Gulyás Friderika Gyermekorvosi Bt. (Képviseli: Dr. Gulyás Friderika, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Gulyás Friderika) között július 30-án határozatlan 19. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a fogorvosi tevékenységet ellátó DR. S. K. DI-a-DENTÁL Egészségügyi

10 10 Szolgáltató Bt. (Képviseli: Dr. Sári Károly, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Sári Károly) között július 24-én határozatlan 20. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a fogorvosi tevékenységet ellátó REÁL-DENTÁL Orvosi és Műszaki Szolgáltató Bt. (Képviseli: Kárpátiné Dr. Gór Ildikó, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Gór Ildikó) között szeptember 6-án határozatlan 21. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a fogorvosi tevékenységet ellátó Dr. Belánszky Demkó István egyéni vállalkozó (Az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Belánszky Demkó István) között július 19-én történő határozatlan időtartamra megkötött feladat-ellátási szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését és egyben felhatalmazza a Polgármestert az előterjesztésben meghatározott tartalmú szerződés megkötésére és aláírására. 22. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a fogorvosi tevékenységet ellátó TANNOURI-DENTÁL Fogorvosi és Fogtechnikai Szolgáltató Bt. (Képviseli: Dr. Al-Tannouri Michel Nabil, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Al-Tannouri Michel Nabil) között november 13-án határozatlan időtartamra megkötött feladatellátási szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését és egyben felhatalmazza a Polgármestert az előterjesztésben meghatározott tartalmú szerződés megkötésére és aláírására.

11 ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a fogorvosi tevékenységet ellátó S.K.DENTÁL Egészségügyi Szolgáltató Bt. (Képviseli: ifj. Dr. Sári Károly, az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Sári Károly) között november 28-án határozatlan 24. ) Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a fogorvosi tevékenységet ellátó Dr. Koppány Mária egyéni vállalkozó (Az egészségügyi tevékenység során használt orvosi név: Dr. Koppány Mária) között július 19-én határozatlan időtartamra megkötött feladat-ellátási szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését és egyben felhatalmazza a Polgármestert az előterjesztésben meghatározott tartalmú szerződés megkötésére és aláírására. 25. Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a fogorvosi tevékenységet ellátó ADAMANTIN Fogászati, Egészségügyi és Szolgáltató Kft. (Képviseli: Kasperkovics János, az egészségügyi tevékenységet végző orvos: Dr. Turcsányi Tamás) között november 26-án határozatlan 26. Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a orvosi ellátáshoz kapcsolódó ügyeleti ellátást biztosító STATIMED Egészségügyi és Szolgáltató Kft. (Képviseli: Dr. Perjési Zsolt) között november 27-én határozatlan időtartamra megkötött feladat-ellátási szerződés közös megegyezéssel történő

12 ) A Képviselő-testült egyetért azzal, hogy a minimumfeltételek biztosításához szükséges pénzügyi fedezet az éves költségvetésben rendelkezésre álljon. Az éves költségvetés tervezésekor kerüljön betervezésre a minimumfeltételek biztosításához szükséges pénzügyi fedezet. A mindenkori éves költségvetés elfogadása 28. ) A Képviselő-testület hatályon kívül helyezi a 60/2012. (III.30.) sz. Ökt. határozatot július ) A Képviselő-testület hatályon kívül helyezi a 198/2012. (VII.13.) sz. Ökt. határozatot július 28.

16. NAPIREND Ügyiratszám: 2/2449/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. november 23-i nyilvános ülésére

16. NAPIREND Ügyiratszám: 2/2449/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. november 23-i nyilvános ülésére 16. NAPIREND Ügyiratszám: 2/2449/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. november 23-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívott: A háziorvosokkal

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. GLOBÁLPED Kft.

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. GLOBÁLPED Kft. 218/2012. (VIII.31.) sz. Ökt. határozat 1. sz. melléklete MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Megbízó megnevezése és címe: Megbízott adatai: Kazincbarcika Város Önkormányzata Szitka Péter polgármester Cég megnevezése:

Részletesebben

polgármester főtanácsos

polgármester főtanácsos 1 Előterjesztő: Készítette: Szabóné Zsuponyó Ágnes főtanácsos Tárgy: Javaslat megállapodás megkötésére a Kazincbarcika, Alsóvárosi körút 39/A. szám alatt működő Tompa Mihály Református Általános Iskola

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-i rendes ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-i rendes ülésére 4185-1/2015. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-i rendes ülésére Tárgy: Megállapodás fogorvosi feladatellátásról Előterjesztő: Dr. Kelemen

Részletesebben

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Dr. Piskóthy László főtanácsos Szabóné Zsuponyó Ágnes főtanácsos Tárgy: Feladat-ellátási szerződés megkötése ifj. dr. Sári Károly fogorvossal dr. Győry

Részletesebben

polgármester főtanácsos

polgármester főtanácsos 1 Előterjesztő: Készítette: Szabóné Zsuponyó Ágnes főtanácsos Tárgy: Javaslat megállapodás megkötésére a Kazincbarcika, Alsóvárosi körút 39/A. szám alatt működő Tompa Mihály Református Általános Iskola

Részletesebben

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS fogorvosi feladat ellátására

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS fogorvosi feladat ellátására melléklet a 256/2014. (XI. 27.) határozathoz FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS fogorvosi feladat ellátására Amely létrejött egyrészről: Kazincbarcika Város Önkormányzata (3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. törzsszám:726456,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 12-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 12-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületeinek 2015. szeptember 24-i ülésére

Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületeinek 2015. szeptember 24-i ülésére 7. Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületeinek 2015. szeptember 24-i ülésére Tárgy: Döntés praxisjog elidegenítésére vonatkozó szándékról Az előterjesztést készítette: Gyurgyik

Részletesebben

Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester előterjesztése. Javaslat

Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester előterjesztése. Javaslat GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1. napirendi pont Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester előterjesztése Javaslat Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és az egészségügyi szolgáltatást nyújtó

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S Tel: 592-660 Pf.: 76. fax: 592-676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E L Ő T E R J E S Z T É S Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. december 14-ei ülésére A határozati javaslat elfogadásához

Részletesebben

Előterjesztés Prevenció K.B. Bt sz. felnőtt háziorvosi körzet - feladat-ellátás felmondásáról

Előterjesztés Prevenció K.B. Bt sz. felnőtt háziorvosi körzet - feladat-ellátás felmondásáról Előterjesztés Prevenció K.B. Bt. - 3. sz. felnőtt háziorvosi körzet - feladat-ellátás felmondásáról 1. előterjesztés száma: 248/2018. 2. előterjesztést készítő személy neve: Bajtekné Halász Ildikó 3. előterjesztést

Részletesebben

polgármester főtanácsos

polgármester főtanácsos 1 Előterjesztő: Készítette: Szabóné Zsuponyó Ágnes főtanácsos Tárgy: Javaslat megállapodás megkötésére a Kazincbarcika, Jószerencsét út 2. szám alatt működő Szalézi Szent Ferenc Gimnázium oktatási intézményben

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Határozati javaslat

ELŐTERJESZTÉS. Határozati javaslat Marcali Kistérségi Többcélú Társulás 8700 Marcali Rákóczi u. 11. 85/501-001 / 85/501-055 www.marcalikisterseg.hu Ügyiratszám:./2018. 1.sz. előterjesztés ELŐTERJESZTÉS A Marcali Kistérségi Többcélú Társulás

Részletesebben

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület november 27-i ülésére

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület november 27-i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám: 1/205- /2013. E L Ő T E R J E SZ T É S A Képviselő-testület 2013. november 27-i ülésére Tárgy: A gyermek háziorvosi

Részletesebben

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 30-i ülésére

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 30-i ülésére 7. Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. április 30-i ülésére Tárgy: Az alapellátásban dolgozó orvosok szakmai beszámolójának megvitatása Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. december 12-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. december 12-i ülésére Tárgy: Előkészítette: Előkészítésben részt vesz: Egészségügyi feladat-ellátási szerződések felülvizsgálata Tárnok Lászlóné jegyző dr. Farkas László aljegyző, dr. Bimbó Mária osztályvezető, Igazgatási Osztály

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Tisztelt Társulási Tanács!

ELŐTERJESZTÉS. Tisztelt Társulási Tanács! Marcali Kistérségi Többcélú Társulás 8700 Marcali Rákóczi u. 11. 85/501-001 / 85/501-055 www.marcalikisterseg.hu Ügyiratszám: 1019/9/2016 3. számú előterjesztés ELŐTERJESZTÉS A Marcali Kistérségi Többcélú

Részletesebben

TÁRGY: A 2. számú gyermekorvosi körzet működtetési jogának az önkormányzat részére történő visszaadásával kapcsolatos önkormányzati feladatok

TÁRGY: A 2. számú gyermekorvosi körzet működtetési jogának az önkormányzat részére történő visszaadásával kapcsolatos önkormányzati feladatok AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 79. MELLÉKLET: 2 db TÁRGY: A 2. számú gyermekorvosi körzet működtetési jogának az önkormányzat részére történő visszaadásával kapcsolatos önkormányzati feladatok E L Ő T E R

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 30-i rendes ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 30-i rendes ülésére Ikt.szám: 5673-1/2016. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 30-i rendes ülésére Tárgy: Háziorvosi feladat-ellátási szerződés felmondása Előterjesztő:

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Ikt.sz.: 1/458-1/2011/I. Tárgy: VII. számú fogorvosi körzet működtetése Üi.: Csomor Ágnes Melléklet: 2 db megbízási szerződés tervezet,

Részletesebben

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) Fax: (06-32)

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) Fax: (06-32) PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) 460-753 Fax: (06-32) 460-918 E-mail: forum@paszto.hu Testületi napirend sorsz.: Bizottsági napirend sorsz.: Szám: 1-110 /2017. Megtárgyalás

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 10-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 10-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGfEI JOGÚ VAROS POLGARMESTERI HIVATALA SZOCL4LPOLITIKAIOSZTALY Békéscsaba, Szabadság tér11-17.

BÉKÉSCSABA MEGfEI JOGÚ VAROS POLGARMESTERI HIVATALA SZOCL4LPOLITIKAIOSZTALY Békéscsaba, Szabadság tér11-17. BÉKÉSCSABA MEGfEI JOGÚ VAROS POLGARMESTERI HIVATALA SZOCL4LPOLITIKAIOSZTALY Békéscsaba, Szabadság tér11-17. Ikt. sz.: 111.493-412015. Előadó: Kissné Horváth Krisztina Mell.: - Hiv. sz.: - Postacím: 5601

Részletesebben

1. sz. melléklet MEGÁLLAPODÁS

1. sz. melléklet MEGÁLLAPODÁS MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata (2800 Tatabánya, Fő tér 6., bankszámlaszám: OTP Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága 11740009-15384481-00000000, adószám:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Nagyecseden, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében, 2017. október 9-én az önkormányzati képviselő-testület r e n d k í v ü l i nyilvános üléséről Jelen voltak: Kovács Lajos,

Részletesebben

TÁRGY: Ügyeleti ellátásra vonatkozó feladat-ellátási szerződés módosítása

TÁRGY: Ügyeleti ellátásra vonatkozó feladat-ellátási szerződés módosítása AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 36. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Ügyeleti ellátásra vonatkozó feladat-ellátási szerződés módosítása E L Ő T E R J E S Z T É S SZÁLKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016.

Részletesebben

fogorvosi praxis működtetésével kapcsolatos döntésre

fogorvosi praxis működtetésével kapcsolatos döntésre BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T fogorvosi praxis működtetésével kapcsolatos döntésre Készítette: Viszkievicz Ferenc Csepeli Egészségügyi Szolgálat, mb. intézményvezető

Részletesebben

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS (1. számú módosítása egységes szerkezetben)

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS (1. számú módosítása egységes szerkezetben) FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS (1. számú módosítása egységes szerkezetben) Amely létrejött egyrészről Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata (7100 Szekszárd, Béla király tér 8., törzsszám: 733568, adószám:

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Hegedűs

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 136/2018.

Az előterjesztés száma: 136/2018. Az előterjesztés száma: 136/2018. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges, az előterjesztés nyilvános ülésen tárgyalható.! Decs nagyközség képviselő-testületének 2018. október 31.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A szabadság utca 8. szám alatti alapellátásban foglalkoztatott szolgáltatók feladat-ellátási szerződéseinek módosítása

ELŐTERJESZTÉS A szabadság utca 8. szám alatti alapellátásban foglalkoztatott szolgáltatók feladat-ellátási szerződéseinek módosítása Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A szabadság utca 8. szám

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Szociális és Egészségügyi Osztály. Ózd, május 23.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Szociális és Egészségügyi Osztály. Ózd, május 23. Javaslat az Ózd Város Önkormányzata által biztosított egészségügyi alapellátás működtetésének átadására az Ózd Kistérség Többcélú Társulása által alapított Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt. sz.:1/349-1/2014/i. Üi: Csomor Ágnes E l ő t e r j e s z t é s Tárgy: IX. számú fogorvosi körzet működtetése. Melléklet: Feladat-ellátási szerződés

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Feladat-ellátási szerződés a 6. számú házi gyermekorvosi körzet ellátásáról

Feladat-ellátási szerződés a 6. számú házi gyermekorvosi körzet ellátásáról Ügyszám: 07-7/1530-2/2015. Feladat-ellátási szerződés a 6. számú házi gyermekorvosi körzet ellátásáról amely létrejött egyrészről Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata (7621 Pécs, Széchenyi tér 1.) képviseletében

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S a Késmárki Háziorvosi B-vel iskola- és ifjúságorvoslás, valamint házi gyermekorvosi egészségügyi szolgáltatásra vonatkozó megbízási feladat-ellátási szerződés módosításáról Készült:

Részletesebben

Valamennyi Bizottságnak

Valamennyi Bizottságnak Iktatószám:31- /2008 Címzett: Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlése Tárgy: Fogorvosi hétvégi ügyeleti rendszer Az anyagot készítette: Jogi Közbeszerzési Oktatási Iroda Az anyagot látta: Véleményezésre

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 3/2017.

Az előterjesztés száma: 3/2017. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Az előterjesztés nyílt ülésen tárgyalható. Az előterjesztés száma: 3/2017. Decs Nagyközség Képviselő-testületének 2017. január 12. napján

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 10-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 10-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

Előterjesztés a évre vonatkozó háziorvosi feladatellátási szerződésről

Előterjesztés a évre vonatkozó háziorvosi feladatellátási szerződésről Előterjesztés a 2019. évre vonatkozó háziorvosi feladatellátási szerződésről 1. előterjesztés száma: 361/2018. 2. előterjesztést készítő személy neve: Bajtekné Halász Ildikó 3. előterjesztést készítésében

Részletesebben

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU E l ő t e r j e s z t é s Dorog Város Képviselő-testületének 2015. május 29-i ülésére

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 98/2016.

Az előterjesztés száma: 98/2016. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Az előterjesztés nyílt ülésen tárgyalható. Az előterjesztés száma: 98/2016. Decs nagyközség képviselő-testületének 2016. június 16. napján

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Előterjesztő: Tárgy: Iktatószám: Ügyintéző: Feladatot jelent: Véleményező bizottságok: Törvényességi véleményezés ideje: Törvényességi ellenőrzést végezte: Intézményfelügyeleti

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

5 \. számú előterjesztés

5 \. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere 5 \. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére az egészségügyi alapellátás biztosítása érdekében kötött feladatellátási

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. sz. Készítette: Fodorné Szabó Mária E L Ő T E R J E S Z T É S megüresedett házi gyermekorvosi körzet betöltésére irányuló pályázat kiírására

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/57/5/2014. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. április 30-i ülésére Tárgy: A/ Az alapellátási központi háziorvosi

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz.: 22-21/2013. Tárgy: Vállalkozó fogorvos feladat-ellátási szerződése Mell.:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete március 30-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete március 30-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. március 30-i ülésére Tárgy: A fogorvosi ellátás közös körzetének és székhelyének meghatározásáról szóló megállapodások jóváhagyása

Részletesebben

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2010. szeptember 15-i ülésére

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2010. szeptember 15-i ülésére 11.483-1/2010. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2010. szeptember 15-i ülésére Tárgy: Fogorvos Bt. kérelme 263/2009.(XII.16.) számú határozatával jóváhagyott támogatási

Részletesebben

HATÁROZATI JAVASLAT. Felelős: polgármester Határidő: azonnal

HATÁROZATI JAVASLAT. Felelős: polgármester Határidő: azonnal HATÁROZATI JAVASLAT.. Önkormányzat Képviselő-testületének../2012. (XII. 13.) határozat Önkormányzat Képviselő-testülete a Közoktatási Intézmény Közös Fenntartására a Gersei Pethő Általános Művelődési Központ

Részletesebben

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Tiszacsege Város Önkormányzata K I V O N A T Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 43/2015.(III. 31.) KT. számú HATÁROZAT: Tiszacsege

Részletesebben

Marcali, december 14. Dr. Sütő László s.k. polgármester. Határozati javaslat

Marcali, december 14. Dr. Sütő László s.k. polgármester. Határozati javaslat Marcali Város Önkormányzatának Polgármestere 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 Ügyiratszám: 1365/ /2015. Ügyintéző: Pápainé dr Káplár Orsolya Csilla Tel.: 85/501-018 Email: kaplar.orsolya@marcali.hu

Részletesebben

Elıterjesztés a május 21-én tartandó rendkívüli Képviselı-testületi ülésre Tárgy: IV. számú felnıtt háziorvosi körzet mőködtetése

Elıterjesztés a május 21-én tartandó rendkívüli Képviselı-testületi ülésre Tárgy: IV. számú felnıtt háziorvosi körzet mőködtetése Tisztelt Képviselı-testület! Elıterjesztés a 2013. május 21-én tartandó rendkívüli Képviselı-testületi ülésre Tárgy: IV. számú felnıtt háziorvosi körzet mőködtetése Dr. Puskás György háziorvos 2013. május

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 69/2017.

Az előterjesztés száma: 69/2017. Az előterjesztés száma: 69/2017. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges, az előterjesztés nyilvános ülésen tárgyalható.! Decs nagyközség képviselő-testületének 2017. április 19.

Részletesebben

KIVONAT. H a t á r o z a t

KIVONAT. H a t á r o z a t KIVONAT A Képviselő-testület 2017. március 30-án megtartott üléséről készült jegyzőkönyvből 87/2017. Kth. Megbízási szerződés kötés a kiskunhalasi 6. számú gyermek háziorvosi körzet tartós helyettesítés

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK HUMÁN ERŐFORRÁS BIZOTTSÁGA 9600 Sárvár, Várkerület u. 2. MEGHÍVÓ

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK HUMÁN ERŐFORRÁS BIZOTTSÁGA 9600 Sárvár, Várkerület u. 2. MEGHÍVÓ SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK HUMÁN ERŐFORRÁS BIZOTTSÁGA 9600 Sárvár, Várkerület u. 2. MEGHÍVÓ Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének Humán Erőforrás Bizottsága 2015. szeptember

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 4/2017.

Az előterjesztés száma: 4/2017. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Az előterjesztés nyílt ülésen tárgyalható. Az előterjesztés száma: 4/2017. Decs Nagyközség Képviselő-testületének 2017. január 12. napján

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A képviselő-testület 5 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A képviselő-testület 5 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében 2011. december 15-én tartott nyílt üléséről. Jelen voltak: Gémes

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület február 26-i ülésére. A II. számú háziorvosi körzet praxisjogának ingyenes átadásáról

ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület február 26-i ülésére. A II. számú háziorvosi körzet praxisjogának ingyenes átadásáról ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2019. február 26-i ülésére A II. számú háziorvosi körzet praxisjogának ingyenes átadásáról Tisztelt Képviselő-testület! Az önkormányzat 10/2019(II.19.) Kt határozatában

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS KÍSÉRŐLAP. Tárgy: A 4. háziorvosi körzet létrehozásával kapcsolatos rendelet-módosítás és döntések

ELŐTERJESZTÉS KÍSÉRŐLAP. Tárgy: A 4. háziorvosi körzet létrehozásával kapcsolatos rendelet-módosítás és döntések ELŐTERJESZTÉS KÍSÉRŐLAP E-szám: 84/2018. Tárgy: A 4. háziorvosi körzet létrehozásával kapcsolatos rendelet-módosítás és döntések Előterjesztő neve: Kiszelné Mohos Katalin polgármester Előadó neve: Grégerné

Részletesebben

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 199/2016. (XI. 15.) számú. h a t á r o z a t a

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 199/2016. (XI. 15.) számú. h a t á r o z a t a ÚJFEHÉRTÓI POLGÁRMESTERI HIVATAL 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s 1 Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testület 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592-660. Pf.: 76. fax: 592-676 e-mail: várpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/213 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Az egészségügyi alapellátások

Részletesebben

11. Napirendi pont EL TERJESZTÉS

11. Napirendi pont EL TERJESZTÉS 11. Napirendi pont EL TERJESZTÉS Felcsút Községi Önkormányzat Képvisel -testületének 2017. január 31. napjára összehívott soros, nyílt testületi ülésére El terjesztés címe és tárgya: Az egészségügyi alapellátási

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ~ SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL Ikt. sz.: III.241-1212016. Ügyintéző: Kissné Horváth Krisztina Mell.: 1 db Békéscsaba, Szent István

Részletesebben

Feladat-ellátási szerződés a 32. számú fogorvosi körzet ellátásáról

Feladat-ellátási szerződés a 32. számú fogorvosi körzet ellátásáról Ügyszám: 07-7/1460-2/2016. Feladat-ellátási szerződés a 32. számú fogorvosi körzet ellátásáról amely létrejött egyrészről Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata (7621 Pécs, Széchenyi tér 1.) képviseletében

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Szabadság utca 8. szám alatti házi orvosok és fogorvosok feladat - ellátási szerződések módosításáról

ELŐTERJESZTÉS. A Szabadság utca 8. szám alatti házi orvosok és fogorvosok feladat - ellátási szerződések módosításáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Tisztelt Képviselő-testület! Tisztelt

Részletesebben

polgármester Iktatószám: 01/ /2010.

polgármester Iktatószám: 01/ /2010. Előterjesztő: polgármester Iktatószám: 01/16546-23/2010. Tárgy: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Szegedi Tudományegyetem között a fogászati ügyelet tárgyában létrejött jogviszony meghosszabbítása

Részletesebben

J a v a s l a t a kedvezményesen, illetve ingyenesen bérbe adott nem lakás célú helyiségekkel kapcsolatos döntések meghozatalára

J a v a s l a t a kedvezményesen, illetve ingyenesen bérbe adott nem lakás célú helyiségekkel kapcsolatos döntések meghozatalára J a v a s l a t a kedvezményesen, illetve ingyenesen bérbe adott nem lakás célú helyiségekkel kapcsolatos döntések meghozatalára Előterjesztő: Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Elnöke Előkészítő: ÓZDINVEST

Részletesebben

Marcali Város Önkormányzatának Polgármestere 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/

Marcali Város Önkormányzatának Polgármestere 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/ Marcali Város Önkormányzatának Polgármestere 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 Ügyiratszám: 652/12/2017. Ügyintéző: Pápainé dr Káplár Orsolya Csilla Tel.: 85/501-044 Email: kaplar.orsolya@marcali.hu

Részletesebben

Feladat-ellátási szerződés a 48. számú háziorvosi körzet ellátásáról

Feladat-ellátási szerződés a 48. számú háziorvosi körzet ellátásáról Szám: 07-7/470-3/2012. Feladat-ellátási szerződés a 48. számú háziorvosi körzet ellátásáról amely létrejött egyrészről Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata (7621 Pécs, Széchenyi tér 1.) képviseletében

Részletesebben

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Klimon István alpolgármester Tárgy: Tájékoztató a házi gyermekorvosi ellátás ügyeleti keretek közötti működtetésének biztosítása érdekében tett lépésekről

Részletesebben

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 32/2015. (V.28.) KT. sz.

Részletesebben

Szitka Péter polgármester Dr. Perjési Zsolt EÜSZB. elnöke Tóth Kis Károly ingatlankezelési ügyintéző. Előterjesztő: Készítette:

Szitka Péter polgármester Dr. Perjési Zsolt EÜSZB. elnöke Tóth Kis Károly ingatlankezelési ügyintéző. Előterjesztő: Készítette: Előterjesztő: Készítette: Szitka Péter polgármester Dr. Perjési Zsolt EÜSZB. elnöke Tóth Kis Károly ingatlankezelési ügyintéző Tárgy: Beszámoló az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2013. január 1. és

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Képviselő-testület 2006. november 23-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Képviselő-testület 2006. november 23-i ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE E L Ő T E R J E S Z T É S Képviselő-testület 2006. november 23-i ülésére Tárgy: Javaslat a PEDALL Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társasággal kötendő szerződés

Részletesebben

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 0 K I V O N A T Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. január 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Ercsi Város Önkormányzat és

Részletesebben

Egyéb előterjesztés. Békés Város Képviselő-testülete 2013. szeptember 26-i ülésére. Sorszám: IV/13.

Egyéb előterjesztés. Békés Város Képviselő-testülete 2013. szeptember 26-i ülésére. Sorszám: IV/13. Tárgy: Házi gyermekorvosok feladat-ellátási szerződéseinek módosítása Előkészítette: Tárnok Lászlóné jegyző dr. Uhrin Anna aljegyző dr. Bimbó Mária osztályvezető Igazgatási Osztály Véleményező Ügyrendi,

Részletesebben

Előterjesztés. DUAL-HR Szolgáltató Bt. feladat-ellátási szerződés jóváhagyásáról

Előterjesztés. DUAL-HR Szolgáltató Bt. feladat-ellátási szerződés jóváhagyásáról Előterjesztés DUAL-HR Szolgáltató Bt. feladat-ellátási szerződés jóváhagyásáról 1. előterjesztés száma: 35/2018. 2. előterjesztést készítő személy neve: Bajtekné Halász Ildikó 3. előterjesztést készítésében

Részletesebben

Döntés a háziorvosi praxis betöltéséről

Döntés a háziorvosi praxis betöltéséről Az előterjesztés száma: 181/2015. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2015. szeptember 10-én 18-órakor megtartandó rendkívüli ülésére

Részletesebben

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület szeptember 12-i ülésére

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület szeptember 12-i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám: 1/205- /2013. E L Ő T E R J E SZ T É S A Képviselő-testület 2013. szeptember 12-i ülésére Tárgy: A járóbeteg szakellátásra

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság november 18-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság november 18-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-518/2015. ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság 2015. november 18-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette:

Részletesebben

2015. július 7-i rendkívüli ülésére

2015. július 7-i rendkívüli ülésére 2. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 7-i rendkívüli ülésére Tárgy: Az egészségügyi alapellátási feladatok ideiglenes biztosítása

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dr. Katona Ernő háziorvos (szerződés-tervezet

Részletesebben

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS fogorvosi feladat ellátására

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS fogorvosi feladat ellátására 300/2012. (XI.15.) számú Ökt. határozat melléklete FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS fogorvosi feladat ellátására amely létrejött egyrészről Kazincbarcika Város Önkormányzata (3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. )

Részletesebben

Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23

Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 www.biatorbagy.hu Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A Biatorbágyon működő egészségügyi

Részletesebben

Balatonberény Község Polgármesterétől M E G H Í V Ó

Balatonberény Község Polgármesterétől M E G H Í V Ó Balatonberény Község Polgármesterétől M E G H Í V Ó Balatonberény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 20-án (szerdán) 15.30 órai kezdettel tartandó, rendkívüli nyilvános ülésére

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/ Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz.: 22-27/2016. Tárgy: Dr. Gyergyóújfalvi-Lázár István fogszakorvos helyettesítési

Részletesebben

Tárgy: Javaslat a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ engedélyezett létszámának 190 főről 269 főre történő növelésére

Tárgy: Javaslat a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ engedélyezett létszámának 190 főről 269 főre történő növelésére Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: István Zsolt igazgató Tárgy: Javaslat a Szociális Szolgáltató Központ engedélyezett létszámának 190 főről 269 főre történő növelésére Tisztelt Képviselő

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28-i rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28-i rendes ülésére 2. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28-i rendes ülésére Tárgy: Az egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó feladat-ellátási

Részletesebben

4. NAPIREND Ügyiratszám: 1/ 379 /2007. E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület június 26-i ülésére. Rendkívüli támogatási kérelem

4. NAPIREND Ügyiratszám: 1/ 379 /2007. E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület június 26-i ülésére. Rendkívüli támogatási kérelem 4. NAPIREND Ügyiratszám: 1/ 379 /2007. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2007. június 26-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Rendkívüli támogatási kérelem Ács János polgármester

Részletesebben

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megvitatni és a határozati javaslatot elfogadni szíveskedjen!

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megvitatni és a határozati javaslatot elfogadni szíveskedjen! H ALIMB A K Ö ZS É G Ö N K O R MÁ N Y ZAT A P O L G Á R M E S T E R 8452 HALIMBA, Petőfi u. 16. (88) 503-420 fax:(88) 237-003 e-mail:halimba@vazsonykom.hu Ügyszám: 11/928/2014. Készítette: Bálint Attiláné

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS és elő zetes hatástanulmány az egészségügyi alapellátások körzeteiről szóló önkormányzati rendelet módosítására

ELŐ TERJESZTÉS és elő zetes hatástanulmány az egészségügyi alapellátások körzeteiről szóló önkormányzati rendelet módosítására 1. Napirend az egészségügyi alapellátások körzeteiről szóló önkormányzati rendelet módosítása 1. Napirend ELŐ TERJESZTÉS és elő zetes hatástanulmány az egészségügyi alapellátások körzeteiről szóló önkormányzati

Részletesebben

ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T. háziorvosi praxis működtetésével kapcsolatos döntésre. Csepeli Egészségügyi Szolgálat menedzser igazgató

ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T. háziorvosi praxis működtetésével kapcsolatos döntésre. Csepeli Egészségügyi Szolgálat menedzser igazgató BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T háziorvosi praxis működtetésével kapcsolatos döntésre Készítette: Viszkievicz Ferenc Csepeli Egészségügyi Szolgálat menedzser igazgató

Részletesebben

TÁRGY: Javaslat az önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatását célzó pályázaton való részvételre E L Ő T E R J E S Z T É S

TÁRGY: Javaslat az önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatását célzó pályázaton való részvételre E L Ő T E R J E S Z T É S AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 201. MELLÉKLET: - db TÁRGY: Javaslat az önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatását célzó pályázaton való részvételre E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD

Részletesebben

ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T. háziorvosi praxis működtetésével kapcsolatos döntésre. Csepeli Egészségügyi Szolgálat mb.

ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T. háziorvosi praxis működtetésével kapcsolatos döntésre. Csepeli Egészségügyi Szolgálat mb. BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T háziorvosi praxis működtetésével kapcsolatos döntésre Készítette: Viszkievicz Ferenc Csepeli Egészségügyi Szolgálat mb.intézményvezető

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/1077-1/2012/I. Tárgy: Háziorvosok, házi gyermekorvosok, Üi.: Csomor Ágnes fogorvosok feladatellátási szerződéseinek módosítása Melléklet: szerződés-tervezetek

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Herend Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 28-i nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Herend Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 28-i nyílt ülésére HEREND VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8440 Herend, Kossuth u.97. Tel: (88) 513-701 Fax: (88) 513-705 Ikt.sz.: 57-28/2016. Tárgy: Az egészségügyi alapellátási körzetekről szóló önkormányzati rendelet

Részletesebben

1. sz.melléklet az előterjesztéshez SZERZŐDÉS HÁZIORVOSI TEVÉKENYSÉG ELLÁTÁSÁRA

1. sz.melléklet az előterjesztéshez SZERZŐDÉS HÁZIORVOSI TEVÉKENYSÉG ELLÁTÁSÁRA 1. sz.melléklet az előterjesztéshez SZERZŐDÉS HÁZIORVOSI TEVÉKENYSÉG ELLÁTÁSÁRA amely létrejött egyrészről Várpalota Város Önkormányzata (8100 Várpalota, Gárdonyi G. u. 39., Képviseli: Campanari-Talabér

Részletesebben