06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések"

Átírás

1 06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések 2015/S Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427, Fényes Elek utca 7 13., Címzett: Szokolainé Papp Klára, Budapest 1024, MAGYARORSZÁG. Telefon: Fax: szokolaine.papp.klara@kozut.hu (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, , 2015/S ) Tárgy: CPV: , Útkarbantartási berendezések Útjelző berendezések A következő helyett: I. szakasz: Ajánlatkérő: Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: A fent említett kapcsolattartási pont(ok) III.2.3) Műszaki, illetve szakmai alkalmasság: Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: Valamennyi rész esetében: Az Ajánlattevőnek az ajánlatban csatolnia kell a 310/2011. (XII.23.) Korm. rendelet 15. (1) bekezdés a.) pontja alapján az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított 3 év szerződésszerűen teljesített, a jelen közbeszerzés tárgya szerinti legjelentősebb szállításainak ismertetését tartalmazó cégszerűen aláírt nyilatkozatát és adott esetben a referencia igazolást is. A 310/2011. (XII.23.) Korm. rendelet 16. (1) bekezdés szerinti nyilatkozatban vagy igazolásban legalább fel kell tüntetni a teljesítés idejét (kezdő és befejező időpont), a teljesítés helye a szerződést kötő másik fél adatait (név, cím, kapcsolattartó), a szállítás tárgyát, az ellenszolgáltatás nettó összegét, továbbá nyilatkozni kell, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e.). A referenciát a 310/2011. (XII. 23.) Korm. rendelet 16. (1)-(2) bekezdés szerint kell igazolni. Az alkalmasság igazolása tekintetében irányadóak a Kbt. 55. (5) (6) bekezdései, valamint a 310/2011. (XII. 23.) Korm. rendelet ai, minősített ajánlattevők vonatkozásában a kormányrendelet 17. (1) bekezdése. Közös ajánlattevők esetén irányadó a Kbt. 55. (4) bekezdésének rendelkezése. Az alkalmasság minimumkövetelménye(i): 1 rész esetében:

2 - nem rendelkezik legalább az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított 3 évben összesen legalább 10 db közbeszerzés tárgya szerinti áru szállítására vonatkozó (ütközési energia elnyelő nettó HUF-ot. A jelen pontban foglalt referenciakövetelmény több szerződésből is teljesíthető 2 rész esetében: nem rendelkezik legalább az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított 3 évben összesen legalább 8 db közbeszerzés tárgya szerinti (fénytechnikai berendezések), szerződésszerűen teljesített referenciával, valamint a referencia összértékében nem éri el a nettó HUF-ot. A jelen pontban foglalt referenciakövetelmény több szerződésből is teljesíthető. IV.3.3) A dokumentáció és a kiegészítő iratok vagy ismertetők beszerzésének feltételei: (13:00) IV.3.4) Ajánlattételi vagy részvételi határidő: (13:00) IV.3.8) Az ajánlatok felbontásának feltételei: Dátum: :00 Hely: 1024 Budapest, Fényes Elek u es tárgyaló. Az ajánlatok felbontásán jelenlétre jogosult személyek: igen További információk a jogosultakról és a bontási eljárásról: A Kbt. 62. (2) bekezdés szerint. VI.3) További információk: 16. Az ajánlattételi dokumentációt az ajánlatkérési dokumentációban meghatározott formában, a Kbt. 61. (1) bekezdése alapján 1 eredeti, és 1 db elektronikus adathordozón (CD, pendrive), a papír alapú példánnyal mindenben megegyező elektronikus másolati példányban kell benyújtani jelen felhívás I.1) pontjában meghatározott címen. Az ajánlattételi dokumentáció eredeti példányát zsinórral, lapozhatóan össze kell fűzni, a csomót matricával az ajánlattételi dokumentáció első vagy hátsó lapjához rögzíteni, a matricát le kell bélyegezni, vagy az ajánlattevő részéről erre jogosultnak alá kell írni, úgy hogy a bélyegző, illetőleg az aláírás legalább egy része a matricán legyen. Az ajánlattételi dokumentáció oldalszámozása eggyel kezdődjön és oldalanként növekedjen. Az ajánlati dokumentációnak az elején tartalomjegyzéket kell tartalmaznia, mely alapján az ajánlati dokumentációban szereplő dokumentumok oldalszám alapján megtalálhatóak. A csomagoláson kérjük feltüntetni: Ütközési energiaelnyelő berendezések és a hozzá kapcsolódó fénytechnikai eszközök beszerzése :00 óráig nem bontható fel..

3 Helyesen: I. szakasz: Ajánlatkérő: Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani Egyéb Hivatalos név: Mezei és Vancsura Ügyvédi Iroda Postai cím: Alkotmány utca 4. I/2. Város: Budapest Postai irányítószám: 1054 Ország: HU Címzett: dr. Mezeiné dr. Nyitrai Beáta Telefon: mandva@mandva.hu Fax: III.2.3) Műszaki, illetve szakmai alkalmasság: Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: Valamennyi rész esetében: Az Ajánlattevőnek az ajánlatban csatolnia kell a 310/2011. (XII.23.) Korm. rendelet 15. (1) bekezdés a.) pontja alapján az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított 3 év szerződésszerűen teljesített, a jelen közbeszerzés tárgya szerinti legjelentősebb szállításainak ismertetését tartalmazó cégszerűen aláírt nyilatkozatát és adott esetben a referencia igazolást is. A 310/2011. (XII.23.) Korm. rendelet 16. (1) bekezdés szerinti nyilatkozatban vagy igazolásban legalább fel kell tüntetni a teljesítés idejét (kezdő és befejező időpont), a teljesítés helye a szerződést kötő másik fél adatait (név, cím, kapcsolattartó), a szállítás tárgyát, az ellenszolgáltatás nettó összegét, továbbá nyilatkozni kell, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e.). A referenciát a 310/2011. (XII. 23.) Korm. rendelet 16. (1) (2) bekezdés szerint kell igazolni. Az alkalmasság igazolása tekintetében irányadóak a Kbt. 55. (5) (6) bekezdései, valamint a 310/2011. (XII. 23.) Korm. rendelet ai, minősített ajánlattevők vonatkozásában a kormányrendelet 17. (1) bekezdése. Közös ajánlattevők esetén irányadó a Kbt. 55. (4) bekezdésének rendelkezése. Az alkalmasság minimumkövetelménye(i): 1 rész esetében:

4 nem rendelkezik legalább az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított 3 évben összesen legalább 10 db közbeszerzés tárgya szerinti áru szállítására vonatkozó (ütközési energia elnyelő nettó HUF-ot. A jelen pontban foglalt referenciakövetelmény több szerződésből is teljesíthető 2 rész esetében: nem rendelkezik legalább az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított 3 évben összesen legalább 8 db közbeszerzés tárgya szerinti áru szállítására vonatkozó (fénytechnikai nettó HUF-ot. A jelen pontban foglalt referenciakövetelmény több szerződésből is teljesíthető. IV.3.3) A dokumentáció és a kiegészítő iratok vagy ismertetők beszerzésének feltételei: (10:00) IV.3.4) Ajánlattételi vagy részvételi határidő: (10:00) IV.3.8) Az ajánlatok felbontásának feltételei: Dátum: :00 Hely: Mezei és Vancsura Ügyvédi Iroda, 1054 Budapest, Alkotmány utca 4. I/2. Az ajánlatok felbontásán jelenlétre jogosult személyek: igen További információk a jogosultakról és a bontási eljárásról: A Kbt. 62. (2) bekezdés szerint. VI.3) További információk: 16. Az ajánlattételi dokumentációt az ajánlatkérési dokumentációban meghatározott formában, a Kbt. 61. (1) bekezdése alapján 1 eredeti, és 1 db elektronikus adathordozón (CD, pendrive), a papír alapú példánnyal mindenben megegyező elektronikus másolati példányban kell benyújtani jelen felhívás I.1) pontjában meghatározott címen. Az ajánlattételi dokumentáció eredeti példányát zsinórral, lapozhatóan össze kell fűzni, a csomót matricával az ajánlattételi dokumentáció első vagy hátsó lapjához rögzíteni, a matricát le kell bélyegezni, vagy az ajánlattevő részéről erre jogosultnak alá kell írni, úgy hogy a bélyegző, illetőleg az aláírás legalább egy része a matricán legyen. Az ajánlattételi dokumentáció oldalszámozása eggyel kezdődjön és oldalanként növekedjen. Az ajánlati dokumentációnak az elején tartalomjegyzéket kell tartalmaznia, mely alapján az ajánlati dokumentációban szereplő dokumentumok oldalszám alapján megtalálhatóak. A csomagoláson kérjük feltüntetni: Ütközési energiaelnyelő berendezések és a hozzá kapcsolódó fénytechnikai eszközök beszerzése :00 óráig nem bontható fel.

5 Az ajánlatokat a Mezei és Vancsura Ügyvédi Irodába kell benyújtani munkanapokon 9:30 órától 16:00 óráig, pénteken 9:30 órától 13:00 óráig, az ajánlattételi határidő lejártának napján 9:00 órától 10:00 óráig lehet. A. melléklet Mezei és Vancsura Ügyvédi Iroda, Alkotmány utca 4. I/2., Címzett: dr. Mezeiné dr. Nyitrai Beáta, 1054 Budapest, HU. Telefon: mandva@mandva.hu. Fax: További információk Javítandó vagy hozzáfűzendő információ a megfelelő pályázati dokumentációban. A további információkat lásd a megfelelő pályázati dokumentációban. A módosítás az ajánlati dokumentációt is érinti. Az ajánlati dokumentáció módosítással érintett pontja I rész/i fejezet. 1 pont. Ajánlatkérő a módosított ajánlati felhívást és ajánlati dokumentációt közzéteszi a honlapon tárgyi eljárás elnevezése alatt. Ajánlatkérő a jelen módosítást tartalmazó hirdetmény honlapon történő közzétételéről a regisztrált gazdasági szereplőket külön, elektronikus úton tájékoztatja.

Nyomtatók és multifunkciós eszközök üzemeltetése tárgyú hirdetmény módosítása.

Nyomtatók és multifunkciós eszközök üzemeltetése tárgyú hirdetmény módosítása. Nyomtatók és multifunkciós eszközök üzemeltetése tárgyú hirdetmény módosítása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76 Beszerzés tárgya: Szolgáltatási szerződés / Nyomtatók és multifunkciós eszközök üzemeltetése

Részletesebben

"OKJ gépkezelő tanfolyamok/2013" közbeszerzési eljárás részvételi felhívásának módosítása

OKJ gépkezelő tanfolyamok/2013 közbeszerzési eljárás részvételi felhívásának módosítása "OKJ gépkezelő tanfolyamok/2013" közbeszerzési eljárás részvételi felhívásának módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/34 Vállalkozási keretszerződés. Nyertes ajánlattevő feladata Ajánlatkérő kijelölt

Részletesebben

Agóra- Erkel Ferenc Multifunkcionális Közösségi Központ kialakítása építési beruházás kivitelezése

Agóra- Erkel Ferenc Multifunkcionális Közösségi Központ kialakítása építési beruházás kivitelezése Agóra- Erkel Ferenc Multifunkcionális Közösségi Központ kialakítása építési beruházás kivitelezése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/53 Vállalkozási szerződés keretében TIOP-1.2.1.A-15/1-2015-0006 Agóra-multifunkcionális

Részletesebben

Eljárást megindító felhívás módosítása - Szerverek beszerzése Úthálózat védelmi szoftverrendszer működéséhez tárgyban

Eljárást megindító felhívás módosítása - Szerverek beszerzése Úthálózat védelmi szoftverrendszer működéséhez tárgyban Eljárást megindító felhívás módosítása - Szerverek beszerzése Úthálózat védelmi szoftverrendszer működéséhez tárgyban Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/30 Beszerzés tárgya: Szállítási szerződés szerverek

Részletesebben

Munkaállomások és monitorok beszerzése/2015.

Munkaállomások és monitorok beszerzése/2015. Munkaállomások és monitorok beszerzése/2015. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/79 Szállítási szerződés. Nyertes ajánlattevő feladata az ajánlati felhívás II.1.2. pontja szerinti teljesítési helyekre a

Részletesebben

HU-Budapest: Közúti és egyéb járművek javítása, karbantartása és kapcsolódó szolgáltatások 2013/S 086-144988

HU-Budapest: Közúti és egyéb járművek javítása, karbantartása és kapcsolódó szolgáltatások 2013/S 086-144988 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:144988-2013:text:hu:html HU-Budapest: Közúti és egyéb járművek javítása, karbantartása és kapcsolódó szolgáltatások 2013/S

Részletesebben

Árubeszerzések

Árubeszerzések Árubeszerzések - 91875-2017 11/03/2017 S50 - - Árubeszerzések - További információ - Nyílt eljárás I. II. VI. VII. Magyarország-Jászberény: Orvosi felszerelések 2017/S 050-091875 Korrigendum Változásokat

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 7.1.2015, 2015/S 4-004429)

Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 7.1.2015, 2015/S 4-004429) 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:28895-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427,

Részletesebben

Budapest XVI. kerület, Szentmihályi Tanuszoda medencevíz felmelegítés és a használati melegvíz-termelés napkollektoros energia rásegítése

Budapest XVI. kerület, Szentmihályi Tanuszoda medencevíz felmelegítés és a használati melegvíz-termelés napkollektoros energia rásegítése Budapest XVI. kerület, Szentmihályi Tanuszoda medencevíz felmelegítés és a használati melegvíz-termelés napkollektoros energia rásegítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/54 Vállalkozási szerződés /

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Távbeszélő-hálózati berendezések 2013/S 174-300066

Magyarország-Budapest: Távbeszélő-hálózati berendezések 2013/S 174-300066 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:300066-2013:text:hu:html Magyarország-Budapest: Távbeszélő-hálózati berendezések 2013/S 174-300066 NISZ Nemzeti Infokommunikációs

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/9. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 513/2018 CPV Kód:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/9. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 513/2018 CPV Kód: Korrigendum_20. sz. Székesfehérvár - Szombathely vasútvonal Veszprém - Herend 562-567 hm. és Szentgál - Városlőd-Kislőd 687-691 hm. szelvények közötti alépítményhibás pályaszakaszainak helyreállítása_ajánlattételi

Részletesebben

Városházi Híradó című lap legyártása és leszállítása - módosítás

Városházi Híradó című lap legyártása és leszállítása - módosítás Városházi Híradó című lap legyártása és leszállítása - módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/129 Beszerzés tárgya: Szállítási szerződés a Városházi Híradó című lap nyomdai előállítása és leszállítása

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata 2014 Tisztelt Ajánlattevő! 1 Ajánlatkérő a Közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.)

Részletesebben

HU-Nyíregyháza: Villamos energia, fűtés, nap- és nukleáris energia 2012/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban.

HU-Nyíregyháza: Villamos energia, fűtés, nap- és nukleáris energia 2012/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:256073-2012:text:hu:html HU-Nyíregyháza: Villamos energia, fűtés, nap- és nukleáris energia 2012/S 153-256073 Ajánlati/részvételi

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Tartályok, víztárolók, konténerek és túlnyomásos edények 2016/S Korrigendum

Magyarország-Budapest: Tartályok, víztárolók, konténerek és túlnyomásos edények 2016/S Korrigendum 1 / 5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:441283-2016:text:hu:html Magyarország-Budapest: Tartályok, víztárolók, konténerek és túlnyomásos edények 2016/S 242-441283

Részletesebben

PPKE Vitéz János Kar Tanárképző Központ Esztergom, kollégium épület felújítása és átalakítása

PPKE Vitéz János Kar Tanárképző Központ Esztergom, kollégium épület felújítása és átalakítása PPKE Vitéz János Kar Tanárképző Központ Esztergom, kollégium épület felújítása és átalakítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/17 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Módosítás/helyesbítés/visszavonás/2015

Részletesebben

Módosító hirdetmény a Békák és egyéb kétéltűek átkelését segítő műszaki megoldás a 2 sz. főút Hont-Parassapuszta közötti szakaszon.

Módosító hirdetmény a Békák és egyéb kétéltűek átkelését segítő műszaki megoldás a 2 sz. főút Hont-Parassapuszta közötti szakaszon. Módosító hirdetmény a Békák és egyéb kétéltűek átkelését segítő műszaki megoldás a 2 sz. főút Hont-Parassapuszta közötti szakaszon. tárgyú eljárásban Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/55 Vállakozói szerződés.

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Hirdetmény módosítása a a NAV Központi Hivatala egyes ingatlanjaiban üzemelő felvonó berendezések és emelőgépek tervszerű megelőző karbantartása, gyorsszolgálati hibaelhárítása és eseti javítási munkák

Részletesebben

IRÁNYÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ" tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével

IRÁNYÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével HUNGAROCONTROL ZRT. 1185 BUDAPEST, IGLÓ U. 33-35. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM Részeként a Kbt. 114. (2) bekezdés alapján, a Kbt. 69. (4) bekezdés szerinti, ajánlatkérői felhívásra csatolandó nyilatkozatok

Részletesebben

Tisztítószer, tisztító eszközök, munkavédelmi szerek és tisztasági papíráru beszerzése

Tisztítószer, tisztító eszközök, munkavédelmi szerek és tisztasági papíráru beszerzése Tisztítószer, tisztító eszközök, munkavédelmi szerek és tisztasági papíráru beszerzése 2013-2014. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/25 Szállítási keretszerződés az ajánlatkérési dokumentáció részét képező

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. "A Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. kezelésében lévő felvonók, körülkerített emelők időszaki ellenőrzése, karbantartási munkái, kapcsolódó távfelügyelete és személymentési szolgálat" - módosítás

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Hulladékgyűjtő konténerek 2016/S Korrigendum. Változásokat vagy további információt tartalmazó hirdetmény

Magyarország-Budapest: Hulladékgyűjtő konténerek 2016/S Korrigendum. Változásokat vagy további információt tartalmazó hirdetmény 1 / 17 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:394949-2016:text:hu:html Magyarország-Budapest: Hulladékgyűjtő konténerek 2016/S 217-394949 Korrigendum Változásokat vagy

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. 5. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja TÁJÉKOZTATÓ A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI

Részletesebben

EM-567 elektronikai eszközök beszerzése AF módosítása

EM-567 elektronikai eszközök beszerzése AF módosítása EM-567 elektronikai eszközök beszerzése AF módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/53 Beszerzés tárgya: Szállítási szerződés elektronikai eszközök szállítása Hirdetmény típusa: Tájékoztató a hirdetmény

Részletesebben

KÖZÚT_melegaszfalt beszerzés 2016_Korr.

KÖZÚT_melegaszfalt beszerzés 2016_Korr. KÖZÚT_melegaszfalt beszerzés 2016_Korr. Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/75 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2016.07.04. Iktatószám:

Részletesebben

tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével induló kétszakaszos tárgyalásos közbeszerzési eljáráshoz

tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével induló kétszakaszos tárgyalásos közbeszerzési eljáráshoz HUNGAROCONTROL ZRT. 1185 BUDAPEST, IGLÓ U. 33-35. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM Részeként a Kbt. 114. (2) bekezdés alapján, a Kbt. 69. (4) bekezdés szerinti, ajánlatkérői felhívásra csatolandó nyilatkozatok

Részletesebben

Telefon: +36 66441536

Telefon: +36 66441536 13. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: ojs@publications.europa.eu

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Építészeti, mérnöki és tervezési szolgáltatások 2016/S

Magyarország-Budapest: Építészeti, mérnöki és tervezési szolgáltatások 2016/S 1 / 6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:71838-2016:text:hu:html Magyarország-Budapest: Építészeti, mérnöki és tervezési szolgáltatások 2016/S 043-071838 Budapesti

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Pótkocsik 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Pótkocsik 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/12 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:103340-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Pótkocsik 2015/S 059-103340 Ajánlati/részvételi felhívás Árubeszerzés 2004/18/EK

Részletesebben

korrigendum - Könyvvizsgálati feladatok ellátása az állami egészségügyi ellátó központ kiemelt projektjei keretében 13 részben?.

korrigendum - Könyvvizsgálati feladatok ellátása az állami egészségügyi ellátó központ kiemelt projektjei keretében 13 részben?. korrigendum - Könyvvizsgálati feladatok ellátása az állami egészségügyi ellátó központ kiemelt projektjei keretében 13 részben?. Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/56 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Kivitelezési munkák megrendelése vállalkozási szerződés keretében - TIOP-1.2.1.A-15/1 kódszámú, Agóra - multifunkcionális közösségi központok és területi közművelődési tanácsadó szolgálat infrastrukturális

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/16. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 1358/2017 CPV Kód:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/16. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 1358/2017 CPV Kód: Korrigendum: 21. sz. főút Nógrád megye V, szakaszán, a 41+500-48+100 km szelvények között négynyomúsítás építési munkáihoz kapcsolódó Mérnöki és műszaki ellenőri feladatok ellátása Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

korrigendum Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/78

korrigendum Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/78 korrigendum Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/78 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2016.07.11. Iktatószám: 7908/2016

Részletesebben

Magyarország-Nyíregyháza: Villamos energia 2017/S Ajánlati/részvételi felhívás Közszolgáltatások. Árubeszerzés

Magyarország-Nyíregyháza: Villamos energia 2017/S Ajánlati/részvételi felhívás Közszolgáltatások. Árubeszerzés 1 / 7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:237870-2017:text:hu:html Magyarország-Nyíregyháza: Villamos energia 2017/S 118-237870 Ajánlati/részvételi felhívás Közszolgáltatások

Részletesebben

VI (0:00) CET (24:00) CET

VI (0:00) CET (24:00) CET Villamos energia szállítása a Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata és Intézményei részére a 2016. január 1. (0:00) CET - 2016. december 31. (24:00) CET időszakra vonatkozóan - tájékoztató

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S

Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:39267-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S 024-039267 Fővárosi Közterület-fenntartó

Részletesebben

I. Fejezet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) bekezdése szerinti folytatott tárgyalásos eljárásban. Postai irányítószám: 2840

I. Fejezet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) bekezdése szerinti folytatott tárgyalásos eljárásban. Postai irányítószám: 2840 I. Fejezet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 112. (2) bekezdése szerinti folytatott tárgyalásos eljárásban 1.Ajánlatkérő neve: Vértesi Erőmű Zrt. Postai cím: külterület 0718/10 hrsz. Város/Község Oroszlány

Részletesebben

Digitális Fogyasztóvédelem projekt

Digitális Fogyasztóvédelem projekt Digitális Fogyasztóvédelem projekt Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/26 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2017.02.27.

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi Felhívást

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/70 A BDK Kft. által üzemeltetett közvilágítási fém Beszerzés tárgya:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/70 A BDK Kft. által üzemeltetett közvilágítási fém Beszerzés tárgya: A BDK Kft. által üzemeltetett közvilágítási fém oszlopok állapotvizsgálata vállalkozási szerződés keretében tárgyú eljárás ajánlattételi felhívásának módosítása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/70 A

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Megfigyelő és biztonsági rendszerek és eszközök 2014/S 039-064322. Ajánlati/részvételi felhívás.

Magyarország-Budapest: Megfigyelő és biztonsági rendszerek és eszközök 2014/S 039-064322. Ajánlati/részvételi felhívás. 1/10 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:64322-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Megfigyelő és biztonsági rendszerek és eszközök 2014/S 039-064322 Ajánlati/részvételi

Részletesebben

HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:261949-2010:text:hu:html HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2010/S 171-261949 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

Részletesebben

Város: Budapest Postai irányítószám: 1133 Ország: HU

Város: Budapest Postai irányítószám: 1133 Ország: HU 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez 32 KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Vasúti mozdonyok és villamos-motorkocsik, gördülőállomány és ezek alkatrészei 2017/S

Magyarország-Budapest: Vasúti mozdonyok és villamos-motorkocsik, gördülőállomány és ezek alkatrészei 2017/S 1 / 5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:42468-2017:text:hu:html Magyarország-Budapest: Vasúti mozdonyok és villamos-motorkocsik, gördülőállomány és ezek alkatrészei

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Vas-klorid 2013/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Vas-klorid 2013/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/8 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:307851-2013:text:hu:html Magyarország-Budapest: Vas-klorid 2013/S 178-307851 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Részletesebben

Módosítás-Tiszafüred,Poroszló

Módosítás-Tiszafüred,Poroszló Módosítás-Tiszafüred,Poroszló Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/85 Vállalkozási szerződés a Tiszafüred - Poroszló Beszerzés tárgya: vonalszakasz rézsűhelyreállítási és partvédelmi munkáinak megvalósítására

Részletesebben

FT-1180/SZTE/ /T/2018/SZTE - Komplett Hibrid műtő kialakítása és szállítása - részvételi felhívás 2. korrigendum

FT-1180/SZTE/ /T/2018/SZTE - Komplett Hibrid műtő kialakítása és szállítása - részvételi felhívás 2. korrigendum FT-1180/SZTE/2018-20/T/2018/SZTE - Komplett Hibrid műtő kialakítása és szállítása - részvételi felhívás 2. korrigendum Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/105 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:243907-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések 2014/S 136-243907 Ajánlati/részvételi felhívás

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS AZ AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL A

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS AZ AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL A 4. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Fő tárgy: tárgyak: III. SZAKASZ: ELJÁRÁS III.1) Adminisztratív információk

Fő tárgy: tárgyak: III. SZAKASZ: ELJÁRÁS III.1) Adminisztratív információk 4. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Közbeszerzési dokumentumok módosítása (CT és MR berendezés beszerzése, beépítéssel és üzembehelyezéssel)

Közbeszerzési dokumentumok módosítása (CT és MR berendezés beszerzése, beépítéssel és üzembehelyezéssel) Közbeszerzési dokumentumok módosítása (CT és MR berendezés beszerzése, beépítéssel és üzembehelyezéssel) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/96 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015

Részletesebben

Egerek agyi aktivitásának mérésére alkalmas 2-foton mikroszkópok beszerzése, felhívás módosítása

Egerek agyi aktivitásának mérésére alkalmas 2-foton mikroszkópok beszerzése, felhívás módosítása Egerek agyi aktivitásának mérésére alkalmas 2-foton mikroszkópok beszerzése, felhívás módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/64 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015

Részletesebben

HU-Budapest: Különböző szállítóeszközök és alkatrészeik 2013/S 045-072397. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

HU-Budapest: Különböző szállítóeszközök és alkatrészeik 2013/S 045-072397. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:72397-2013:text:hu:html HU-Budapest: Különböző szállítóeszközök és alkatrészeik 2013/S 045-072397 Ajánlati/részvételi felhívás

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Távközlési szolgáltatások 2015/S 202-366648. Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés

Magyarország-Budapest: Távközlési szolgáltatások 2015/S 202-366648. Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés 1/10 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:366648-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Távközlési szolgáltatások 2015/S 202-366648 Ajánlati/részvételi felhívás Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Postai irányítószám: 4032

Postai irányítószám: 4032 KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja TÁJÉKOZTATÓ A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL

Részletesebben

HU-Mátraháza: Őrzési szolgáltatások 2011/S 30-049829 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Szolgáltatás

HU-Mátraháza: Őrzési szolgáltatások 2011/S 30-049829 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Szolgáltatás 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:49829-2011:text:hu:html HU-Mátraháza: Őrzési szolgáltatások 2011/S 30-049829 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Szolgáltatás I. SZAKASZ:

Részletesebben

HU-Budapest: Számítógépes archiválási szolgáltatások 2010/S

HU-Budapest: Számítógépes archiválási szolgáltatások 2010/S 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:210071-2010:text:hu:html HU-Budapest: Számítógépes archiválási szolgáltatások 2010/S 137-210071 Országgyűlés Hivatala, Kossuth

Részletesebben

HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:127809-2010:text:hu:html HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S 85-127809 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés

Részletesebben

Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés

Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:85412-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Távközlési szolgáltatások a távbeszélő és adatátviteli szolgáltatások kivételével

Részletesebben

Burkolati jelek felújító festése-3/ számú módosítás

Burkolati jelek felújító festése-3/ számú módosítás Burkolati jelek felújító festése-3/2013. 1.számú módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/132 Vállalkozási keretszerződés az ajánlatkérő kezelésében lévő gyorsforgalmi úthálózaton útszakaszok burkolati

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS AZ AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL A

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS AZ AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL A Közbeszerzési Értesítő száma: 2012 / 7 Ajánlatkérő: Legfőbb Ügyészség Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: Beszerzés tárgya: Eljárás fajtája: Hirdetmény típusa: hirdetmény visszavonása, módosítása, ajánlattételi

Részletesebben

HU-Budapest: Nyomtató- és rajzológépek 2012/S 173-285975. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

HU-Budapest: Nyomtató- és rajzológépek 2012/S 173-285975. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:285975-2012:text:hu:html HU-Budapest: Nyomtató- és rajzológépek 2012/S 173-285975 Ajánlati/részvételi felhívás Árubeszerzés

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Forrókamrasori ütőmű műszerezésének rekonstrukciója - Hirdetmény módosítás

Forrókamrasori ütőmű műszerezésének rekonstrukciója - Hirdetmény módosítás Forrókamrasori ütőmű műszerezésének rekonstrukciója - Hirdetmény módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/28 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Módosítás/helyesbítés/visszavonás/2015

Részletesebben

Vasúti járművek és IC+ kocsik bevonatrendszereihez szükséges fényezési és zajgátló anyagok beszerzése

Vasúti járművek és IC+ kocsik bevonatrendszereihez szükséges fényezési és zajgátló anyagok beszerzése Vasúti járművek és IC+ kocsik bevonatrendszereihez szükséges fényezési és zajgátló anyagok beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/68 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015

Részletesebben

Módosítás - Pénzügyi vezető

Módosítás - Pénzügyi vezető Módosítás - Pénzügyi vezető Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/8 Megbízási szerződés alapján A Felső-Szabolcsi Kórház egészségügyi ellátórendszerének korszerűsítése, komplex fejlesztési program Beszerzés

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Építészeti, mérnöki és tervezési szolgáltatások 2014/S

Magyarország-Budapest: Építészeti, mérnöki és tervezési szolgáltatások 2014/S 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:292124-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Építészeti, mérnöki és tervezési szolgáltatások 2014/S 163-292124 Magyar Közút

Részletesebben

Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő: Nyertes ajánlattevő: Ajánlatkérő típusa: Ajánlatkérő fő tevényeségi köre:

Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő: Nyertes ajánlattevő: Ajánlatkérő típusa: Ajánlatkérő fő tevényeségi köre: Hirdetmény módosítás a NAV Központi Hivatala egyes ingatlanjainak átalánydíjas műszaki üzemeltetése, gyorsszolgálati hibajavítása, valamint kapcsolódó ingatlankezelési szolgáltatások teljesítése tárgyú

Részletesebben

HU-Miskolc: Különleges célú szerszámgép 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Különleges célú szerszámgép 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:261951-2010:text:hu:html HU-Miskolc: Különleges célú szerszámgép 2010/S 171-261951 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés

Részletesebben

Hálózati eszközök üzemeltetésének támogatása - módosítás

Hálózati eszközök üzemeltetésének támogatása - módosítás Hálózati eszközök üzemeltetésének támogatása - módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/3 Hálózati eszközök üzemeltetésének támogatása Az ajánlattételi felhívásban meghatározott telephelyeken üzemelő,

Részletesebben

11. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985

11. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 11. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int

Részletesebben

Ajánlattételi határidőt módosító hirdetmény - "NAV Szolnok, Pozsonyi u. 20. szám alatti ingatlan komplex felújításának tervezési munkái"

Ajánlattételi határidőt módosító hirdetmény - NAV Szolnok, Pozsonyi u. 20. szám alatti ingatlan komplex felújításának tervezési munkái Ajánlattételi határidőt módosító hirdetmény - "NAV Szolnok, Pozsonyi u. 20. szám alatti ingatlan komplex felújításának tervezési munkái" Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/97 A NAV Szolnok, Pozsonyi u.

Részletesebben

A 4838/2015 iktatószám alat megjelent hirdetmény módosítása. Az ajánlattételi határidő hosszabbítása.

A 4838/2015 iktatószám alat megjelent hirdetmény módosítása. Az ajánlattételi határidő hosszabbítása. A 4838/2015 iktatószám alat megjelent hirdetmény módosítása. Az ajánlattételi határidő hosszabbítása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/52 Építési szerződés, melynek tárgya a Don Bosco Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Az "Ütközési energiaelnyelő karbantartás/2013" tárgyú közbeszerzési eljárás ajánlati felhívásának módosítása.

Az Ütközési energiaelnyelő karbantartás/2013 tárgyú közbeszerzési eljárás ajánlati felhívásának módosítása. Az "Ütközési energiaelnyelő karbantartás/2013" tárgyú közbeszerzési eljárás ajánlati felhívásának módosítása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/19 Vállalkozási keretszerződés. Az Ajánlatkérő saját tulajdonú

Részletesebben

19/11/2009 S223 Európai Közösségek Szolgáltatás Nyílt eljárás. HU-Hódmezővásárhely: Marketingszolgáltatás 2009/S 223-320577

19/11/2009 S223 Európai Közösségek Szolgáltatás Nyílt eljárás. HU-Hódmezővásárhely: Marketingszolgáltatás 2009/S 223-320577 19/11/2009 S223 Európai Közösségek Szolgáltatás Nyílt eljárás I. II. III. IV. VI. I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ HU-Hódmezővásárhely: Marketingszolgáltatás 2009/S 223-320577 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Szolgáltatás

Részletesebben

Beton terelőfal és korlát építése, a fizikai elválasztás korszerűsítése az M3, M5 és M7 autópályákon - korrigendum

Beton terelőfal és korlát építése, a fizikai elválasztás korszerűsítése az M3, M5 és M7 autópályákon - korrigendum Beton terelőfal és korlát építése, a fizikai elválasztás korszerűsítése az M3, M5 és M7 autópályákon - korrigendum Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/48 1 Beszerzés tárgya: Építési engedélyezési eljárás

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Őrzés-védelmi szolgáltatás és tűzjelző valamint kamerás megfigyelő és riasztó/vagyonvédelmi rendszerek kezelése megrendelése a Budapest Főváros Kormányhivatala által használt ingatlanok közül 58 db ingatlanra

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk kell az ajánlatkérőt arról, hogy érdeklődnek az

Részletesebben

HU-Budapest: Citromlé 2012/S Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

HU-Budapest: Citromlé 2012/S Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:1401-2012:text:hu:html HU-Budapest: Citromlé 2012/S 1-001401 Ajánlati/részvételi felhívás Árubeszerzés 2004/18/EK irányelv

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ

KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A 61-es villamos vonal Ördög-árok menti 1. sz. és 2. sz. támfal átépítésének és Riadó utcai villamosvasúti teknőhíd bontásának kivitelezése és kiegészítő tervezése - TB-40/16 - Eljárást megindító felhívás

Részletesebben

11. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985

11. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 11. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Mozgólépcső alkatrészei 2013/S 153-267386. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Mozgólépcső alkatrészei 2013/S 153-267386. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:267386-2013:text:hu:html Magyarország-Budapest: Mozgólépcső alkatrészei 2013/S 153-267386 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS Második rész XV. fejezet. szerinti tárgyalásos eljárásban. Postai irányítószám: 2841

AJÁNLATI FELHÍVÁS Második rész XV. fejezet. szerinti tárgyalásos eljárásban. Postai irányítószám: 2841 AJÁNLATI FELHÍVÁS Második rész XV. fejezet. szerinti tárgyalásos eljárásban 1.Ajánlatkérő neve: Vértesi Erőmű Zrt. Postai cím: Pf.: 23 Város/Község Oroszlány Postai irányítószám: 2841 Ország: Magyarország

Részletesebben

További információ, befejezetlen eljárás vagy Hirdetmény típusa: korrigendum/eu/ EUHL

További információ, befejezetlen eljárás vagy Hirdetmény típusa: korrigendum/eu/ EUHL Részvételi felhívás módosítása - Az FGSZ Zrt. által működtetett egyedi fejlesztésű alkalmazásokhoz kapcsolódó támogatói és fejlesztési tevékenységek ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/137 1. A

Részletesebben

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám, elektronikus levelezési címe: Veresegyház Város Önkormányzata Címe: 2112 Veresegyház, Fő út 35. Tel: +36 28 588-629 E-mail:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

On-line értesítés: A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki

On-line értesítés:  A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki 1 of 7 2012.01.09. 18:36 4. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336

Részletesebben

KDOP-2.1.1/D-12-2012-0005

KDOP-2.1.1/D-12-2012-0005 Vállalkozási szerződés parti sétány, kerékpárút és kerékpáros turisztikai létesítmények, valamint napelemes térvilágítási rendszer kialakítására Balatonfűzfőn KDOP-2.1.1/D-12-2012-0005 azonosító számú

Részletesebben

Vállalkozási szerződés keretében a Győri Evangélikus Egyházközség Öregtemplomában lévő Angster orgona eredeti állapotának helyreállítása

Vállalkozási szerződés keretében a Győri Evangélikus Egyházközség Öregtemplomában lévő Angster orgona eredeti állapotának helyreállítása Vállalkozási szerződés keretében a Győri Evangélikus Egyházközség Öregtemplomában lévő Angster orgona eredeti állapotának helyreállítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/81 Vállalkozási szerződés keretében

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás egyszerű eljárás lefolytatására a Kbt. 299 (1) bekezdés b) pontja alapján tárgyalás tartásával I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Tel: 458-4500/4924

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Villamos energia 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Villamos energia 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:287430-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Villamos energia 2015/S 156-287430 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Részletesebben

a Magyar Nemzeti Múzeum épületeivel összefüggő épülettisztítási-takarítási szolgáltatások megrendelése (2017.) (ajánlati felhívás korrigenduma)

a Magyar Nemzeti Múzeum épületeivel összefüggő épülettisztítási-takarítási szolgáltatások megrendelése (2017.) (ajánlati felhívás korrigenduma) a Magyar Nemzeti Múzeum épületeivel összefüggő épülettisztítási-takarítási szolgáltatások megrendelése (2017.) (ajánlati felhívás korrigenduma) Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/13 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Karcag MÁV állomás felvételi épület utasforgalmi terek felújítása, akadálymentesítés, utas WC felújítás - Tájékoztató a hirdetmény módosításáról

Karcag MÁV állomás felvételi épület utasforgalmi terek felújítása, akadálymentesítés, utas WC felújítás - Tájékoztató a hirdetmény módosításáról Karcag MÁV állomás felvételi épület utasforgalmi terek felújítása, akadálymentesítés, utas WC felújítás - Tájékoztató a hirdetmény módosításáról Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/120 Vállalkozási szerződés

Részletesebben

Magyarország területére vonatkozó űrfelvételek beszerzése

Magyarország területére vonatkozó űrfelvételek beszerzése Magyarország területére vonatkozó űrfelvételek beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/120 Beszerzés tárgya: Magyarország területére vonatkozó űrfelvételek beszerzése Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

Szeged külterület, (volt Öthalmi Laktanya) II. kerület, HRSZ:01392/23 ingatlanon létesítendő Inkubátorház kiviteli- és engedélyes tervei elkészítésére

Szeged külterület, (volt Öthalmi Laktanya) II. kerület, HRSZ:01392/23 ingatlanon létesítendő Inkubátorház kiviteli- és engedélyes tervei elkészítésére Szeged külterület, (volt Öthalmi Laktanya) II. kerület, HRSZ:01392/23 ingatlanon létesítendő Inkubátorház kiviteli- és engedélyes tervei elkészítésére Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/152 Tervezési szerződés

Részletesebben

Nyomtatók és multifunkciós eszközök üzemeltetése

Nyomtatók és multifunkciós eszközök üzemeltetése Nyomtatók és multifunkciós eszközök üzemeltetése Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/69 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás megrendelés Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121. (1) bekezdés b) pontja/ké/2011.12.30

Részletesebben

HU-Budapest: Hitelnyújtási szolgáltatások 2013/S 068-113443. Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés

HU-Budapest: Hitelnyújtási szolgáltatások 2013/S 068-113443. Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés 1/8 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:113443-2013:text:hu:html HU-Budapest: Hitelnyújtási szolgáltatások 2013/S 068-113443 Ajánlati/részvételi felhívás Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Felhívás módosítása KDOP /f azonosító számú projekt keretében OKJ-és képzések szervezése tárgyában

Felhívás módosítása KDOP /f azonosító számú projekt keretében OKJ-és képzések szervezése tárgyában Felhívás módosítása KDOP-3.2.1-2/f-2009-0002 azonosító számú projekt keretében OKJ-és képzések szervezése tárgyában Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/28 Beszerzés tárgya: KDOP-3.2.1-2/f-2009-0002 azonosító

Részletesebben

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat Postai cím: Havashalom u. 43. Város/Község:

Részletesebben

HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2011/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2011/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:102252-2011:text:hu:html HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2011/S 63-102252 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés

Részletesebben