Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai június

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai június"

Átírás

1 Iktatószám: SZIE-ETK /1164-1/ 2018 Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai június A Kari Tanács ülésén jelen volt a 20 állandó tanácstag közül 16 fő, a Kari Tanács határozatképes volt. A jelenlévő állandó tagok, állandó meghívottak névsorát a jelenléti ív tartalmazza. A Kari Tanács egyhangúlag elfogadta a dékán által előterjesztett napirendet. Napirend: 1. Szervezeti és személyi ügyek Előterjesztők: dr. Friedrich László mb. dékán és dr. Nguyen Duc Quang mb. dékánhelyettes. a) Előterjesztés és véleménynyilvánítás Dr. Kovács Zoltán Fizika-Automatika Tanszékre beadott docensi pályázatáról a bírálóbizottság véleményének ismeretében. b) Előterjesztés és véleménynyilvánítás Dr. Lakner Zoltán Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszékre benyújtott tanszékvezetői pályázatáról a bírálóbizottság véleményének ismeretében. c) Előterjesztés és véleménynyilvánítás az Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszékre kiírandó docensi pályázat bírálóbizottságának személyi összetételéről. d) Előterjesztés és véleménynyilvánítás a Kari Tanács Bizottságainak elkészült ügyrendjeiről. 2. Gazdasági ügyek Előterjesztők: dr. Friedrich László mb. dékán. a) Tájékoztatás a Kart érintő gazdasági kérdésekről. 3. Oktatási ügyek Előterjesztők: dr. Friedrich László mb. dékán és Pásztorné dr. Huszár Klára mb. dékánhelyettes. a) Előterjesztés és véleménynyilvánítás a Felülbírálati bizottság elnökének személyi változásáról. b) Tájékoztatás a Stipendium Hungaricum képzés kari beadott pályázatáról. c) Tájékoztatás az MSc felvételi helyzetéről. 4. Tudományos, kutatási és külügyi ügyek Előterjesztő: dr. Nguyen Duc Quang mb. dékánhelyettes. a) Tájékoztatás a FoodConf szervezésének helyzetéről. 5. Kommunikációs ügyek Előterjesztők: dr. Fehér Orsolya mb. dékánhelyettes és dr. Nguyen Duc Quang mb. dékánhelyettes. a) Tájékoztatás a VII. SZIE Sárkányhajó Regattáról, valamint a Kari kirándulásról.

2 Határozatok listája, illetve Kari Tanács összefoglaló 41/2018 (VI.20.) ÉTK sz. határozat: arány mellett elfogadja a Dékán Úr által javasolt szavazatszámláló bizottság személyi összetételét, melynek tagjai: Dr. Abrankó László, Klosz Katalin és Szunyog Bálint. Határozatképesség: 16/20 (80%). 42/2018 (VI.20.) ÉTK sz. határozat: arány mellett elfogadja Dr. Kovács Zoltán Fizika-Automatika Tanszékre beadott docensi pályázatát a bírálóbizottság véleményének ismertetése alapján és javaslatot tesz a docensi kinevezésre. Valamennyi leadott szavazat érvényes volt. Határozatképesség: 16/20 (80%). 43/2018 (VI.20.) ÉTK sz. határozat: arány mellett elfogadja Dr. Lakner Zoltán Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszékre beadott tanszékvezetői pályázatát a bírálóbizottság véleményének ismertetése alapján és javaslatot tesz a tanszékvezetői kinevezésre. Valamennyi leadott szavazat érvényes volt. Határozatképesség: 16/20 (80%) (VI.20.) ÉTK sz. határozat: arány mellett elfogadja az Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszékre kiírandó docensi pályázat Bírálóbizottságának Kari Tanács által delegált tagjait: Elnök: Dr. Lakner Zoltán egyetemi tanár, tagok: dr. Nguyen Duc Quang egyetemi tanár és Dr. Baranyai László egyetemi docens. Határozatképesség: 16/20 (80%) (VI.20.) ÉTK sz. határozat: arány mellett elfogadja a Kari Tanács Bizottságainak elkészült ügyrendjét. Határozatképesség: 16/20 (80%) (VI.20.) ÉTK sz. határozat: arány mellett elfogadja a Kari Hallgatói Felülbírálati Bizottság elnökének személyi változását. A korábbi elnököt Dr. Kun- Farkas Gabriella egyetemi adjunktust, aki elnöki feladatát augusztus 31-ig látja el, Stégerné Dr. Máté Mónika egyetemi docens váltja, aki a bizottság elnöki tisztségét december 31-ig tölti be. Határozatképesség: 13/20 (65%). Kari Tanács összefoglaló - Napirend előtt a Kari Tanács tagjai kérdéseket tehettek fel az ülésen jelen lévő Szalai Ferenc Tanulmányi Osztályvezetőnek. A legfontosabb feladatok közé tartozik a Neptunban található kreditértékek problémájának megoldása. Osztályvezető Úr elmondása szerint szintén jelentős gondokat jelent néhány tárgy esetében félreérthető elnevezésük, ezért kiemelt jelentőséggel bír a Neptun egységesítése. A félévi óraszámok hiányára is felhívta a Kari Tanács figyelmét, valamint elmondta, hogy a régi tantárgyak archiválásának folyamatára is sor kerül, de csupán a sürgetőbb problémák megoldását követően.

3 Dr. Nguyen Duc Quang dékánhelyettes hozzászólásában elmondta, hogy azon tantárgyak esetében, melyeket a magyar mellett angol nyelven is oktatnak, hivatalosan is megjelenhessen más-más tárgyfelelős, ne legyen kötelező egyetlen oktató neve alatt szerepelnie a két nyelven oktatott tárgyaknak. - Az oktatási oktatásszervezési kérdéseket követően dékán úr köszönetet mondott a Kari Tanács tagjainak a Szőlő-és borgazdasági szakmérnök és a szőlő-és borgazdasági szaktanácsadó szakirányú továbbképzések levelező munkarendben történő indításáról Budapest és Szarvas telephelyen, valamint Beregszász székhelyen kívüli képzési helyen tárgyában történt sikeres elektronikus kari tanácsi szavazás kapcsán. 1. Szervezeti és személyi ügyek Előterjesztők: dr. Friedrich László mb. dékán és dr. Nguyen Duc Quang mb. dékánhelyettes. a) Előterjesztés és véleménynyilvánítás Dr. Kovács Zoltán Fizika-Automatika Tanszékre beadott docensi pályázatáról a bírálóbizottság véleményének ismeretében. A Kari Tanács szavazását megelőzően röviden ismertetésre került Dr. Kovács Zoltán docensi pályázata. Méltatták kiemelkedő nyelvismeretét, publikációs tevékenységét, valamint komoly nemzetközi kapcsolatrendszerét. dr. Nguyen Duc Quang dékánhelyettes tájékoztatta róla a Kari Tanácsot, hogy Dr. Kovács Zoltán habilitációs eljárása sikeres volt, az Egyetemi Doktori és Habilitációs Tanács elfogadta. b) Előterjesztés és véleménynyilvánítás Dr. Lakner Zoltán Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszékre benyújtott tanszékvezetői pályázatáról a bírálóbizottság véleményének ismeretében. A Dr. Lakner Zoltán tanszékvezetői pályázatáról történő Kari Tanács szavazást megelőzően röviden bemutatásra került dékánhelyettes úr szakmai életútja. Rendkívül komoly tapasztalatokkal bír mind oktatási, mind pedig a kar fejlesztéséhez kapcsolódó területeken. Elhivatottsága a kar nemzetköziesedési folyamatának elősegítésében megkérdőjelezhetetlen. c) Előterjesztés és véleménynyilvánítás az Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszékre kiírandó docensi pályázat bírálóbizottságának személyi összetételéről. Dékán úr kiemelte az utánpótlásképzés jelentőségét. A tanszék számára kiemelten fontos, hogy a jövőben is a megszokott szakmai alapossággal segíthesse a kari képzés megújítását és magas szinten tartását, ehhez pedig szükség van vezető oktatókra. d) Előterjesztés és véleménynyilvánítás a Kari Tanács Bizottságainak elkészült ügyrendjeiről. A korábban a Kari Tanács által már elfogadott Bizottságok elkészült ügyrendjét dékán úr röviden ismertette a tanácstagokkal. 2. Gazdasági ügyek Előterjesztők: Dr. Friedrich László mb. dékán.

4 a) Tájékoztatás a Kart érintő gazdasági kérdésekről. A szenátus által elfogadott egyetemi költségvetés korábban már ismertetésre került. Fontosak az egyéb bevételek, illetve pályázatok a kar számára, valamint a szervezeti optimalizáció és a megfelelő humánerőforrás management. Magasak a bérköltségek, ezért gondoskodni kell a szükséges bevételekről is. Ennek megfelelően a jövőben szükségessé válhat a képzés átstrukturálása is, jobban előtérbe helyezve a magasabb bevételeket hozó képzési formákat. Át kell gondolni a szakmérnöki képzéseket, a két éves képzési forma helyett a rövidebb, de koncentráltabb (2-3 hetes, célzott rétegnek szóló), szak specifikusabb képzések szerepe fontosabbá válhat. Dr. Lakner Zoltán dékánhelyettes hozzászólásában megemlítette, hogy a képzésre eső fix költségek miatt látszólagos megoldást jelenthet a hallgatói létszám emelése, ugyanakkor ez nagyobb terhet is róna az oktatókra, valamint a karra is, tehát nem feltétlenül jelent járható utat. Ezzel szemben inkább a vállalkozói egyetem fogalmát kellene ismét behozni a köztudatba. Dr. Nguyen Duc Quang dékánhelyettes is egyetértett az elhangzottakkal: véleménye szerint nem az államilag támogatott hallgatók létszámát kell emelni. 3. Oktatási ügyek Előterjesztők: dr. Friedrich László mb. dékán, Pásztorné dr. Huszár Klára mb. dékánhelyettes. a) Előterjesztés és véleménynyilvánítás a Felülbírálati bizottság elnökének személyi változásáról. A Kari Hallgatói Felülbírálati Bizottságban a korábbi elnököt Dr. Kun-Farkas Gabriella egyetemi adjunktust Stégerné Dr. Máté Mónika egyetemi docens váltja. A jelenlegi elnök feladatát augusztus 31-ig látja el. Az új jelölt elfogadta a felkérést, elnöki tisztségét pedig december 31-ig tölti be. b) Tájékoztatás a Stipendium Hungaricum képzés kari beadott pályázatáról. Pásztorné Dr. Huszár Klára dékánhelyettes tájékoztatta a Kari Tanácsot a Stipendium Hungaricum képzés vonatkozásában beadott kari pályázatról, egyben köszönetet mondott valamennyi közreműködő kollégának. Az új képzések a 2019/2020-as tanévtől induló 3 éves időszakra vonatkoznak. 4 képzés valósul meg a pályázat keretében, angol nyelven: Élelmiszermérnök BSc (felvehető hallgatói létszám: fő), Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök (felvehető hallgatói létszám:20-30 fő), Élelmiszermérnök MSc ((felvehető hallgatói létszám: fő), Doktori képzés (felvehető hallgatói létszám: 6-12 fő). c) Tájékoztatás az MSc felvételi helyzetéről. A felvételi sikerrel lezajlott, azonban fontos a megfelelő jegyzetek elkészítése, illetve a digitális tananyagfejlesztés. A törzsanyagok terjedelme még szakmai egyeztetés tárgyát képezi. El kell kerülni annak a veszélyét, amit a hallgatók által az internetről letöltött anyagok jelentenek, amelyek sok esetben nem felelnek meg a Kar által támasztott követelményeknek, így a szakmailag megfelelő alaposságú anyagok elkészítése az oktatók feladata.

5 4. Tudományos, kutatási és külügyi ügyek Előterjesztő: dr. Nguyen Duc Quang mb. dékánhelyettes. a) Tájékoztatás a FoodConf szervezésének helyzetéről. Dékánhelyettes tájékoztatta a Kari Tanácsoz az idén november 29 és december 1 között megrendezésre kerülő FoodConf szervezésének helyzetéről. Rendezőként az ETK mellett a NÉBIH és az MTA Élelmiszertudományi Tudományos Bizottság vesz részt. Nagyon fontosak az ipari kapcsolatok és a komoly szakmai elismertségnek örvendő külföldi előadók bevonása, ebben minden tanszék közreműködésére és kapcsolataira számítanak. A legfontosabb hívószavak közé tartozik az ipar 4.0, a big data, valamint az okos csomagolás és címkézés. 5. Kommunikációs ügyek Előterjesztők: dr. Fehér Orsolya mb. dékánhelyettes és dr. Nguyen Duc Quang mb. dékánhelyettes. a) Tájékoztatás a VII. SZIE Sárkányhajó Regattáról. Dr. Friedrich László dékán úr, valamint Molnár Gergő tájékoztatta a Kari Tanács tagjait a Sárkányhajó Regatta és a kari kirándulás szervezésének helyzetéről. A Budai Campus 2 hajót indít, míg a Hök 3 hajóval is képviselteti magát a versenyen. Egyebek - Dékán Úr röviden tájékoztatta a Kari Tanácsot az ÚNKP egyeztetés eredményeiről. Fontos, hogy minél többen kaphassanak támogatást, ezért inkább az 5 hónapos pályázatok kerülnek előtérbe. A kari hallgatók TDK aktivitásától is függ a az ÚNKP támogatás mértéke, ezért kiemelten fontos a hallgatók megfelelő motiválása. - Pásztorné Dr. Huszár Klára dékánhelyettes felhívta a jelenlévő Hök tagok figyelmét arra, hogy az Unipoll rendszer június 30-ig van nyitva a hallgatók előtt. minél több hallgatónak kellene kitölteni ahhoz, hogy a rendszer értékelhető adatokat adjon. - A tanácsülés végén Dékán úr gratulált Dr. Palkovics László rektorhelyettes úrnak a Szenátusi szavazáson elért sikeréhez, Rektorjelöltté választásához. Budapest, június 20. Dr. Friedrich László egyetemi docens mb. dékán Molnár Gergő kari titkár

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai szeptember

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai szeptember DÉKÁNI TITKÁRSÁG ügyintéző: Molnár Gergő telefon: +36-1-305-7357 e-mail: molnar.gergo@etk.szie.hu dátum: 2018. szeptember 20. honlap: https://etk.szie.hu/ tárgy: ÉTK Kari Tanács 2018. szeptember 20. 15.

Részletesebben

1) Szervezeti és személyi ügyek Előterjesztők: Dr. Friedrich László mb. dékán, Dr. Nguyen Duc Quang mb. dékánhelyettes.

1) Szervezeti és személyi ügyek Előterjesztők: Dr. Friedrich László mb. dékán, Dr. Nguyen Duc Quang mb. dékánhelyettes. Jegyzőkönyvi kivonat ÉTK Kari Tájékoztatás és véleménynyilvánítás, az állami és egyetemi kitüntetésekre történő felterjesztésekről. 2018. szeptember 20. (15 00 ) ülése 1/a napirendi pontjáról Az ülést

Részletesebben

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai június

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai június Iktatószám: SZIE-ETK / 1047-1 / 2017 Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai 2017. június 6. 8 30 A Kari Tanács ülésén jelen volt a 27 állandó tanácstag közül 23

Részletesebben

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Jegyzőkönyvi kivonat az Élelmiszertudományi Kari Tanács november

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Jegyzőkönyvi kivonat az Élelmiszertudományi Kari Tanács november SzIE SzMSz I. kötet I/1. része, az SzMR 5. sz. mellékletének (ÉTK kari kiegészítés) módosítása (6. - A Kari Tanács összetétele), azaz az Élelmiszertudományi Kari Tanács létszámának pontosítása iktsz.:

Részletesebben

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai november

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai november Iktatószám: SZIE-ETK / 1875-1 / 2017 Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai 2017. november 17. 8 30 A Kari Tanács ülésén jelen volt a 27 állandó tanácstag közül

Részletesebben

Akkreditációs és Minőségügyi Bizottság

Akkreditációs és Minőségügyi Bizottság Akkreditációs és Minőségügyi Bizottság Elnök: Pásztorné Dr. Huszár Klára Dr. Kiskó Gabriella Badakné Dr. Kerti Katalin Stégerné Dr. Máté Mónika HÖK elnök: Szunyog Bálint Hallgatói tag: Gál János Diákjóléti

Részletesebben

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai szeptember

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai szeptember Iktatószám: SZIE-ETK / 1533-1 / 2017 Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai 2017. szeptember 15. 8 30 A Kari Tanács ülésén jelen volt a 27 állandó tanácstag közül

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2011. február 1-jei ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2011. (II.1.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2010/2011. tanév II. félévi ülés- és munkatervéről

Részletesebben

3. Oktatási ügyek. Előterjesztő: Stégerné dr. Máté Mónika dékánhelyettes.

3. Oktatási ügyek. Előterjesztő: Stégerné dr. Máté Mónika dékánhelyettes. DÉKÁNI TITKÁRSÁG ügyintéző: Dr. Zsom Tamás, kari titkár telefon: +36-1-305-7662 e-mail: zsom.tamas@etk.szie.hu dátum: 2017. február 3. honlap: https://etk.szie.hu/ tárgy: Jegyzőkönyvi kivonat Csokoládé-,

Részletesebben

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai január

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai január Iktatószám: SZIE-ETK / 208-1 / 2017 Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai 2017. január 27. 8 30 A Kari Tanács ülésén jelen volt a 27 állandó tanácstag közül 25

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2013. január 28-ai üléséről OE-RH-221/2013 Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

A Kari Tanács február 26-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok

A Kari Tanács február 26-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok A 2013. február 26-i ülésének napirendjei és határozatai 1. A szakirányválasztás szabályzata 2. Oktatási kérdések 3. Egyebek RKK-KT-XXXIV/1/2013 A 13 igen 0 nem és 0 tartózkodó -elektronikus úton- leadott

Részletesebben

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai A PTE Művészeti Kar Kari Tanács 2019. évi határozatai 1/2019.sz. (2019.01.15.) KT határozat: A PTE MK Kari Tanácsa titkos szavazással az alábbiak szerint támogatja a Művészeti Kar által delegált oktatókat

Részletesebben

Határozatok a Szent István Egyetem Szenátusának 2011. október 19-én tartott üléséről

Határozatok a Szent István Egyetem Szenátusának 2011. október 19-én tartott üléséről Határozatok a Szent István Egyetem Szenátusának 2011. október 19-én tartott üléséről Napirend: 1. Javaslat Professor Emeritus/Emerita cím és SZIE Babérkoszorú arany fokozat kitüntetés adományozására Előterjesztő:

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 35/2014. (IX.16.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2014/2015. tanév I. félév ülés- és

Részletesebben

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 3/2011-es számú határozatával személyi kérdésben döntött.

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 3/2011-es számú határozatával személyi kérdésben döntött. 2011. március 2. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 1/2011-es számú határozatával elfogadta az Egészségügyi Kar Feladataira és Működési Rendjére vonatkozó Szabályzat A Miskolci Egyetem Egészségügyi

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2009. szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 30/2009. (IX.22.) KT. sz. határozat a 2009/2010. tanév I. félév ülés- és munkatervének

Részletesebben

A Kari Tanács január 13-i ülésének napirendjei és határozatai

A Kari Tanács január 13-i ülésének napirendjei és határozatai A Kari Tanács 2015. január 13-i ülésének napirendjei és határozatai 1. Tanársegédi pályázatok véleményezése 2. Kari képviselő választása a Szenátusba 3. 2015. februári záróvizsganaptár 4. Változások a

Részletesebben

A Kari Tanács a napirendi pontokat a módosító javaslatokkal együtt egyhangúlag elfogadta.

A Kari Tanács a napirendi pontokat a módosító javaslatokkal együtt egyhangúlag elfogadta. Jegyzőkönyv a 2008. november 26-ai Kari Tanács üléséről (PTE ETK Pécs, Vörösmarty u. 4. Kari Tanácsterem) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Köszöntötte a Kari Tanács ülésen megjelenteket.

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács május 10-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács május 10-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2016. május 10-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 9/2016. (V.10.) KT. sz. határozat Dr. Rozsnyai Krisztina Közigazgatási Jogi Tanszékre benyújtott

Részletesebben

Az ELTE TáTK Kari Tanácsa támogatja Dunay Pál határozatlan idejű adjunktusi

Az ELTE TáTK Kari Tanácsa támogatja Dunay Pál határozatlan idejű adjunktusi JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről Időpont: 2010. január 19. 14 00 Helyszín: ELTE Lágymányosi Épület, Északi Tömb 7.18-24. Kari Tanácsterem Elnök: JELEN VANNAK Kari Tanács:

Részletesebben

Élelmiszertudományi Kar Határozatok listája, 2017

Élelmiszertudományi Kar Határozatok listája, 2017 KT létszám: 27 fő Sorszám Dátum Határozat Igen Nem Tatózkodik Érvénytelen Határozatképesség 1/2017 2017.01.27 A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karának Tanácsa egyhangúlag, 25 igen (100 %) és

Részletesebben

a Kari Tanács határozatai a december 5-i ülésről 1

a Kari Tanács határozatai a december 5-i ülésről 1 BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTŐMÉRNÖKI KAR KARI TANÁCS a Kari Tanács határozatai a 2017. december 5-i ülésről 1 A Kari Tanács határozatképes (26 fő jelen, 2 fő távol 92,9 %) Napirendi

Részletesebben

Tájékoztató a Szent István Egyetem Szenátusának határozatairól. 2009/2010-es tanév negyedik rendes ülése december 16.

Tájékoztató a Szent István Egyetem Szenátusának határozatairól. 2009/2010-es tanév negyedik rendes ülése december 16. Tájékoztató a Szent István Egyetem Szenátusának határozatairól 2009/2010-es tanév negyedik rendes ülése 2009. december 16. Napirend: 1. Előterjesztés a Gödöllő belterület, 4938. helyrajzi számú étterem

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén október 17. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén október 17. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét. Ikt. szám: RK/1391-17/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén 2018. október 17. napján. Az ülés 10.00 órakor veszi kezdetét. Jelen vannak: a 31 fős testületből jelen

Részletesebben

A Műszaki Földtudományi Kar Tanácsának 2017-ben hozott határozatai

A Műszaki Földtudományi Kar Tanácsának 2017-ben hozott határozatai A Műszaki Földtudományi Kar Tanácsának 2017-ben hozott határozatai (1/2017. sz. határozat) 2017.01.24. A Kari Tanács 2017. január 24-i ülésén nyílt szavazás keretében egyhangúlag elfogadta a Kari Tanács

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2018. szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 42/2018. (IX.25.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2018/2019. tanév I.

Részletesebben

A Kari Tanács december hó 20. napján megtartott ülésének határozatai

A Kari Tanács december hó 20. napján megtartott ülésének határozatai Jog- és Államtudományi Kar A Kari Tanács 2011. december hó 20. napján megtartott ülésének határozatai Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar Kari Tanács 2011. december 20. (kedd) 14

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. október 21-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. október 21-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. október 21-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 50/2014. (X.21.) KT. sz. határozat a Kari Etikai Bizottság elnökének és tagjainak megválasztásáról

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTŐMÉRNÖKI KAR KARI TANÁCS

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTŐMÉRNÖKI KAR KARI TANÁCS BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTŐMÉRNÖKI KAR KARI TANÁCS a Kari Tanács határozatai a 2016. május 18-i ülésről 1 A Kari Tanács határozatképes (26 fő jelen, 2 fő távol 92,9 %) Napirendi

Részletesebben

Határozatok a Szent István Egyetem Szenátusának 2011. december 14-én tartott üléséről

Határozatok a Szent István Egyetem Szenátusának 2011. december 14-én tartott üléséről Határozatok a Szent István Egyetem Szenátusának 2011. december 14-én tartott üléséről Napirend: 1. Előterjesztés általános rektorhelyettesi megbízás betöltésére Előterjesztő: Dr. Solti László rektor 2.

Részletesebben

Tájékoztató. 1. Javaslat a Kari Ügyrend 189. pontjának módosítására /Hallgatói nívódíj/ Írásbeli előterjesztés Előterjesztő: Dr.

Tájékoztató. 1. Javaslat a Kari Ügyrend 189. pontjának módosítására /Hallgatói nívódíj/ Írásbeli előterjesztés Előterjesztő: Dr. Tájékoztató SZTE Mérnöki Kar Tanácsa 2018. január 23-án, 15.00 órakor megtartotta, a 2017/2018 tanév sorrendben a 3., ezen belül a 3. rendes ülését. A Tanácsülésen a jelenleg 14 szavazati jogú tanácstag

Részletesebben

BGK-KT/ LIX/1/2010 A keresztféléves MSc Biztonságtechnikai mérnök tantervét a Kari Tanács elfogadta. (13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás)

BGK-KT/ LIX/1/2010 A keresztféléves MSc Biztonságtechnikai mérnök tantervét a Kari Tanács elfogadta. (13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás) 2010 2010. január 20. BGK-KT/ LIX/1/2010 A keresztféléves MSc Biztonságtechnikai mérnök tantervét a Kari Tanács elfogadta. BGK-KT/ LIX/2/2010 A keresztféléves MSc Mechatronikai mérnök tantervét a Kari

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2015. szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 43/2015. (IX.22.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2015/2016. tanév I. félév ülés- és

Részletesebben

A Kari Tanács április 6-i ülésének határozatai

A Kari Tanács április 6-i ülésének határozatai Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar A Kari Tanács 2009. április 6-i ülésének határozatai Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar Kari Tanács 2009. április 6. (hétfő)

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának november 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának november 28-ai üléséről OE-RH-2424/2011 EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2011. november 28-ai üléséről Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 26-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 26-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2017. szeptember 26-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 70/2017. (IX.26.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2017/2018. tanév I.

Részletesebben

Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Kar. Kari Tanácsának évi határozatai

Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Kar. Kari Tanácsának évi határozatai Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Kar Kari Tanácsának 2010. évi határozatai Szombathely 2010 1/2010. (I. 20.) számú határozat igen szavazattal elfogadja Biológia BSc mintatantervével kapcsolatos

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM DÉKÁN BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR Előterjesztés a Kari Tanács 2018. szeptember hó 26. napi ülésére Előterjesztő: Alföldi György DLA dékán Szervezeti egység: Építészmérnöki

Részletesebben

A Kari Tanács 11/2012. KT (03.06.) számú határozata

A Kari Tanács 11/2012. KT (03.06.) számú határozata JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről Időpont 2011. március 6. 14 00 Helyszín ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb 7.18-24. Kari Tanácsterem Elnök JELEN VANNAK Kari Tanács:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK június 14. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE

ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK június 14. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK 2017. június 14. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE Tárgy: Javaslat a PTE TTK Kari Tanácsának 2017/2018. tanév munkaprogramjának elfogadására

Részletesebben

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv december 6. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv december 6. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről Időpont 2016. december 6. 14 00 Helyszín ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb 0.100C Kari Tanácsterem Elnök Juhász Gábor JELEN VANNAK

Részletesebben

A Kari Tanács január 23-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok

A Kari Tanács január 23-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok A Kari Tanács 2018. január 23-i ülésének napirendjei és határozatai 1. Egyetemi tanári pályázat véleményezése 2. Szenátusi képviselőválasztás 3. Kari ügyrend változása 4. Új szabadon választható tárgy

Részletesebben

HATÁROZATOK. az Erdőmérnöki Kar Tanácsa november 23-i ülésén. EMK Tanácsának 84/2010. (XI. 23.) sz. határozata

HATÁROZATOK. az Erdőmérnöki Kar Tanácsa november 23-i ülésén. EMK Tanácsának 84/2010. (XI. 23.) sz. határozata HATÁROZATOK az Erdőmérnöki Kar Tanácsa 2010. november 23-i ülésén EMK Tanácsának 84/2010. (XI. 23.) sz. határozata Az Erdőmérnöki Kar Kari Tanácsa a 2011 évi keresztféléves felvételi eljárás szóbeli felvételi

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács január 30-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács január 30-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2018. január 30-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2018. (I.30.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2017/2018. tanév II. félévi

Részletesebben

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb:

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület 1.A szerv neve: (a válasz aláhúzandó) Jegyzőkönyv a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: 2.Az ülés időpontja (év/hónap/nap/óra):

Részletesebben

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv február 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv február 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről Időpont 2017. február 21. 14 00 Helyszín ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb 0.100C Kari Tanácsterem Elnök Juhász Gábor JELEN VANNAK

Részletesebben

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv június 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv június 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről Időpont 2016. június 21. 14 00 Helyszín ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb 0.100C Kari Tanácsterem Elnök Juhász Gábor JELEN VANNAK

Részletesebben

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK 2013. ÉVI HATÁROZATAI SOPRON 2013 1/2013. (I.8.) SZ. HATÁROZAT A Nyugat-magyarországi Egyetem Szenátusa 36 igen egyhangú szavazattal

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai 1/2017.(2017.01.17.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 13 IGEN, 0 NEM szavazattal, 1 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

A március 28-i szenátusi ülésen hozott Határozatok

A március 28-i szenátusi ülésen hozott Határozatok A 2018. március 28-i szenátusi ülésen hozott Határozatok SZE 1668/3.2/2018.(III.28.) határozat: A Szenátus egyhangúlag támogatta a Család- és gyermekvédelem szakirányú továbbképzési szak székesfehérvári

Részletesebben

Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar. A Kari Tanács Működési Rendje

Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar. A Kari Tanács Működési Rendje Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar A Kari Tanács Működési Rendje A Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar Szervezeti és Működési Rendje 19/B. 2017 TÖRTÉNETISÉG A Kaposvári Egyetem 2004. július

Részletesebben

0 92,59% ,59%

0 92,59% ,59% 1/2017 2017.01.27 A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karának Tanácsa egyhangúlag, 25 igen (100 %) és 0 nem (0 %) szavazati arány mellett elfogadja a folyamatban lévő tanszékvezetői pályázati eljárásokról

Részletesebben

1. Általános rendelkezések

1. Általános rendelkezések 1. Általános rendelkezések (1) A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény, valamint a Magyar Képzőművészeti Egyetem (a továbbiakban: Egyetem) Szervezeti és Működési Rendjének (a továbbiakban:

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely,

Részletesebben

Élelmiszertudományi Kar Határozatok listája, 2017 KT létszám, fő: 27 Sorszám Dátum Határozat Igen Nem Tatózkodik Érvénytelen Határozatképesség

Élelmiszertudományi Kar Határozatok listája, 2017 KT létszám, fő: 27 Sorszám Dátum Határozat Igen Nem Tatózkodik Érvénytelen Határozatképesség 1/2017 2017.01.27 A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karának Tanácsa egyhangúlag, 25 igen (100 %) és 0 nem (0 %) szavazati arány mellett elfogadja a folyamatban lévő tanszékvezetői pályázati eljárásokról

Részletesebben

Oktatásfejlesztési Kabinet ÜGYREND

Oktatásfejlesztési Kabinet ÜGYREND Ügyiratszám: GTK/268/2014 Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Oktatásfejlesztési Kabinet ÜGYREND Gödöllő, 2014. Április 10. A SZIE Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Oktatásfejlesztési

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid (5p), Gulyás Eszter, Hernády Gergely,

Részletesebben

J E G Y Zİ K Ö NYV. az MTA IX. Osztály Hadtudományi Bizottsága 2013. október 01-én tartott üléséről

J E G Y Zİ K Ö NYV. az MTA IX. Osztály Hadtudományi Bizottsága 2013. október 01-én tartott üléséről MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA IX. Gazdaság- és Jogtudományok Osztálya Hadtudományi Bizottsága J E G Y Zİ K Ö NYV az MTA IX. Osztály Hadtudományi Bizottsága 2013. október 01-én tartott üléséről Az MTA IX.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV MOLNÁRI HORVÁT NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT. Molnári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. április 30 -ai ülése

JEGYZŐKÖNYV MOLNÁRI HORVÁT NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT. Molnári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. április 30 -ai ülése Szám: 6-4/2013. JEGYZŐKÖNYV MOLNÁRI HORVÁT NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. ÁPRILIS 30-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL Határozatok sorszáma Kódja 11 G8 12 G 2 13 G 2 14 G 2 15 G 2 JEGYZŐKÖNYV

Részletesebben

MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM

MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM RKH/333/5/2015. MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM MŰVÉSZETELMÉLETI TANSZÉK ÜGYRENDJE Elfogadva a Szenátus 27/2015. (VI. 1.) számú határozata alapján. 2015. június 1. 1. Általános rendelkezések (1) A nemzeti

Részletesebben

MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM

MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM RESTAURÁTOR TANSZÉK ÜGYRENDJE Elfogadva a Szenátus 54/2015. (IX.30.) számú határozata alapján. 2015. október 1. 1. Általános rendelkezések (1) A nemzeti felsőoktatásról szóló

Részletesebben

ÜGYRENDJE. Tartalomjegyzék. Első rész Az Ügyrend célja Az Ügyrend hatálya... 3

ÜGYRENDJE. Tartalomjegyzék. Első rész Az Ügyrend célja Az Ügyrend hatálya... 3 BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR 3/2016. (11. 22.) sz. DÉKÁNI UTASÍTÁS Az Építészmérnöki Kar által gondozott Építészmérnöki mesterképzési szak osztatlan képzésnek és annak

Részletesebben

PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR NEVELÉSTUDOMÁNYI INTÉZET BELSŐ MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA PÉCS, 2009.

PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR NEVELÉSTUDOMÁNYI INTÉZET BELSŐ MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA PÉCS, 2009. A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR NEVELÉSTUDOMÁNYI INTÉZET BELSŐ MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA PÉCS, 2009. TARTALOM I. AZ INTÉZETRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 3 1. AZ INTÉZET NEVE ÉS SZÉKHELYE

Részletesebben

A Kari Tanács határozatai év

A Kari Tanács határozatai év A Kari Tanács határozatai 2015. év 2015. január 14. BGK-KT- CV /1/2015 A Kari Tanács Filip Ferdinánd adjunktusi kinevezését egyhangúlag támogatja BGK-KT- CV /2/2015 A Kari Tanács Mosavi Amirhosein adjunktusi

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2016-os határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2016-os határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2016-os határozatai 1/2016 (2016.01.19.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 14 IGEN, 0 NEM szavazattal, 2 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

KÉPZÉSFEJLESZTÉS ALPROJEKT

KÉPZÉSFEJLESZTÉS ALPROJEKT TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004 Szeged. 2015. június 23 KÉPZÉSFEJLESZTÉS ALPROJEKT Homoki-Nagy Mária Varga Zsuzsanna PROJEKT ELEMEK 1. Oktatási együttműködés a mérnökiinformatika, a pedagógusképzés és

Részletesebben

A Kari Tanács 2006. június 30-i ülésének határozatai

A Kari Tanács 2006. június 30-i ülésének határozatai Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar A Kari Tanács 2006. június 30-i ülésének határozatai A Kari Tanács a napirendi pontokat egyhangúan elfogadta. Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Részletesebben

A Kari Tanács január 17-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok

A Kari Tanács január 17-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok A 2012. január 17-i ülésének napirendjei és határozatai 1. Egyetemi tanári pályázatok elbírálása 2. Tantervi változások 3. Záróvizsganaptár 4. Egyebek RKK-KT-XXVIII/1/2012 A dr. Takács Erzsébet határozatlan

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács június 19-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács június 19-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2018. június 19-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 18/2018. (VI.19.) KT. sz. határozat Dr. Gárdos-Orosz Fruzsina Alkotmányjogi

Részletesebben

NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE

NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE SOPRON 2013 A Nyugat-magyarországi Egyetem (a továbbiakban Egyetem) valamennyi oktatási, kutatási és egyéb tevékenységének, az oktatói-,

Részletesebben

PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai. 1/2009 ( ) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt

PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai. 1/2009 ( ) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai 1/2009 (2009.01.06.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt szavazással 11 IGEN, 0 NEM szavazattal, 0 TARTÓZKODÁS mellett támogatja

Részletesebben

A Kari Tanács január 12-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok

A Kari Tanács január 12-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok A 2010. január 12-i ülésének napirendjei és 1. Záróvizsga bizottságok elnökei 2. Tantervi módosítások, oktatásszervezési javaslatok 3. SZMSZ Kari kiegészítés módosítása 4. Egyebek RKK-KT-XXVI/1/10 A 15

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács december 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács december 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2015. december 1-jei ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 60/2015. (XII.1.) KT. sz. határozat tiszteletbeli doktor és professzor (Doctor et Professor

Részletesebben

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar. Külügyi Bizottságának Ügyrendje és Pályázati Eljárása. Szeged, március 2.

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar. Külügyi Bizottságának Ügyrendje és Pályázati Eljárása. Szeged, március 2. A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Külügyi Bizottságának Ügyrendje és Pályázati Eljárása Szeged, 2017. március 2. 1 A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar A Szegedi Tudományegyetem

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács június 23-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács június 23-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2015. június 23-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 24/2015. (VI.23.) KT. sz. határozat Dr. Fekete Balázs Jog- és Társadalomelméleti Tanszékre

Részletesebben

A Kari Tanács január hó 27. napján megtartott ülésének határozatai

A Kari Tanács január hó 27. napján megtartott ülésének határozatai Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar A Kari Tanács 2011. január hó 27. napján megtartott ülésének határozatai Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar Kari Tanács

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács február 2-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács február 2-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2012. február 2-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE kari tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt. 39.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv a június 1-ei Kari Tanács üléséről (PTE ETK Pécs, Vörösmarty u. 4. Kari Tanácsterem)

Jegyzőkönyv a június 1-ei Kari Tanács üléséről (PTE ETK Pécs, Vörösmarty u. 4. Kari Tanácsterem) Jegyzőkönyv a 2011. június 1-ei Kari Tanács üléséről (PTE ETK Pécs, Vörösmarty u. 4. Kari Tanácsterem) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Kérte, hogy egy perces néma csenddel emlékezzenek

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács október 25-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács október 25-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2011. október 25-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 51/2011. (X.25.) KT. sz. határozat tiszteletbeli doktor és professzor cím odaítéléséről

Részletesebben

Tudományszervezési Kabinet ÜGYREND

Tudományszervezési Kabinet ÜGYREND Ügyiratszám: KT-1232/2013. Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Tudományszervezési Kabinet ÜGYREND Gödöllő 2013. szeptember 1 BEVEZETÉS A SZIE Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar

Részletesebben

Határozatok

Határozatok 1./ 11-12 (10. 18.) KT. számú határozat: Határozatok 2011-2012 A Kari Tanács titkos szavazással 26 igen, 0 nem, 1 tartózkodás mellett támogatta Dr. Polyák Gábor, míg 26 igen, 0 nem, 1 tartózkodás mellett

Részletesebben

A ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM PÁLYÁZTATÁSI SZABÁLYZATA

A ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM PÁLYÁZTATÁSI SZABÁLYZATA ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM 6. sz. melléklet a 1164/115 ZMNE számhoz 1. sz. példány A ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM PÁLYÁZTATÁSI SZABÁLYZATA 2007 2 TARTALOMJEGYZÉK I. FEJEZET... 3 Általános

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai 1/2017.(2017.01.17.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 13 IGEN, 0 NEM szavazattal, 1 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

1/2004. sz. Határozat. A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának március 26-i ülésén

1/2004. sz. Határozat. A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának március 26-i ülésén 1/2004. sz. Határozat A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának 2004. március 26-i ülésén A 2004. évi, Semmelweis Egyetem Kiváló Oktatója címre érkezett javaslatokra az alábbi szavazati eredmények születtek

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 11-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 11-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. február 11-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2014. (II.11.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2013/2014. tanév II. félévi ülés- és munkatervéről

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 3488-R/2007-1. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2007. december 17-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. AZ ELŐTERJESZTÉSEK (MELLÉKLETEK) MEGTEKINTHETŐEK:

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács október 20-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács október 20-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2015. október 20-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 53/2015. (X.20.) KT. sz. határozat az Egyetem téri épület I. em. 118. terem Navratil Ákosról

Részletesebben

1 Bejelentések. Napirendi pont 14:15:34

1 Bejelentések. Napirendi pont 14:15:34 Építészmérnöki Kari Tanács Tanács neve 2014.02.26 Tanácsülés dátuma Építészmérnöki Kari Tanács ülése Tanácsülés neve Rektori tanácsterem Tanácsülés helyszíne 14:15:00 Tanácsülés kezdete Jelenlét ( / 6-91.7%)

Részletesebben

TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELTE TÓK HÖK Küldöttgyűlés jegyzőkönyve 2015. február 27. (ELTE TÓK, 123.) IDŐPONT: 2015. február 27. HELYSZÍN: ELTE Tanító- és Óvóképző Kar 123. terem AZ ÜLÉS KEZDETE: 16:30 A megjelent küldöttgyűlési

Részletesebben

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGIAI KAR. Tudományos Bizottságának Ügyrendje

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGIAI KAR. Tudományos Bizottságának Ügyrendje AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGIAI KAR Tudományos Bizottságának Ügyrendje (Jelen ügyrendet a Kari Tanács 1/2019. (I.15.) sz. határozatával elfogadta.) Készítette Ellenőrizte Jóváhagyta Dr. Ugrai János

Részletesebben

Határozatok

Határozatok 1/ 14-15 (10. 07.) KT. számú határozat: Határozatok 2014-2015 egyhangúlag elfogadta a Kar Jogtörténeti Tanszékének beszámolóját. 2/ 14-15 (10. 07.) KT. számú határozat: egyhangúlag, az ülésen elfogadott

Részletesebben

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei 2015. október 9-i nyilvános, együttes ülésének anyaga Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya

Részletesebben

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei 2014. augusztus 29-i nyilvános, együttes ülésének anyaga Városlőd Község Önkormányzat,

Részletesebben

Jegyzőkönyv I. NAPIREND ELŐTT

Jegyzőkönyv I. NAPIREND ELŐTT Jegyzőkönyv amely készült: Jánossy Ferenc Szakkollégium ülésén időpontja: 2017 február 02. 18:00 helyszíne: jelenlévők: 1081 Budapest Népszínház utca 8. N.2.225 terem csatolt jelenléti ív szerint: Dr.

Részletesebben

A Kari Tanács február 1-i elektronikus szavazása és a határozat

A Kari Tanács február 1-i elektronikus szavazása és a határozat A Kari Tanács 2017. február 1-i elektronikus szavazása és a határozat 1. Záróvizsga elnökök jóváhagyása Határozat RKK-KT-LV/1/2017 A Kari Tanács jóváhagyta a 2016/17. tanév februári záróvizsga elnökeinek

Részletesebben

A juttatási ügyekben eljáró EHÖK szakbizottságok ügyrendje. Preambulum

A juttatási ügyekben eljáró EHÖK szakbizottságok ügyrendje. Preambulum A juttatási ügyekben eljáró EHÖK szakbizottságok ügyrendje Preambulum A Pécsi Tudományegyetem (továbbiakban: PTE) Egyetemi Hallgatói Önkormányzata (továbbiakban: EHÖK) a PTE Térítési és Juttatási Szabályzatának

Részletesebben

Emlékeztető. A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről

Emlékeztető. A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről Emlékeztető A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről Késett/előbb Jelen volt Az ülés helye: távozott BME Wigner Jenő Angalét Marianna Kollégium, B201 Belső Benita Az ülés ideje: Farkas László Gácsig

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.)

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jegyzőkönyv Készült: 2015. május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint Tárgy: a Magyar Vízkútfúrók

Részletesebben

Dr. Adorján Gusztáv (a Gazdasági és Tulajdonosi Bizottság elnöke): Javaslatot tett a tervezett napirendben szereplő előterjesztések megtárgyalására.

Dr. Adorján Gusztáv (a Gazdasági és Tulajdonosi Bizottság elnöke): Javaslatot tett a tervezett napirendben szereplő előterjesztések megtárgyalására. Jegyzőkönyv amely készült a Gazdasági és Tulajdonosi Bizottság, a Jogi, Ügyrendi és Etikai Bizottság és az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2012. október 30-án tartott üléséről. Jelen vannak: a

Részletesebben