Szombatonként nem csak a START Klub kártya tulajdonosok, hanem plusz 1 fő is 50%-os kedvezményű jeggyel utazhat.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Szombatonként nem csak a START Klub kártya tulajdonosok, hanem plusz 1 fő is 50%-os kedvezményű jeggyel utazhat."

Átírás

1 Az ország több pontján is igénybe vehető kedvezmény Válasszon bárkit! Szombatonként Önnek és Társának is 50% kedvezmény! Szombatonként nem csak a START Klub kártya tulajdonosok, hanem plusz 1 fő is 50%-os kedvezményű jeggyel utazhat. A plusz egy főre szóló kedvezmény szombatonként 0 24 óráig vehető igénybe (munkanap áthelyezéstől függetlenül) a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén és a GySEV magyarországi vonalain. A kedvezményt két együtt utazó, azonos viszonylatra szóló jeggyel rendelkező utas veheti igénybe. Menettérti útnál mindkét utazásnak szombati napra kell esnie, más napokon ezt a kedvezményt a plusz egy fő nem veheti igénybe. Jegyvizsgálatkor az érvényes START Klub kártyát fel kell mutatni. Az akció feltételeinek nem megfelelő menetjegye(ke)t pótdíj fizetése mellett teljes árú díjra egészítjük ki. 25% kedvezmény a kerékpárjegy árából A START KLUB kártyával rendelkező utasok részére 25%-os kedvezményt biztosítunk a kerékpárjegy árából. A kedvezmény érvényes a START Klub 50%, START Klub Bónusz, a START Klub Prémium, START Klub VIP és a START Klub Társkártyákra. A kedvezményes kerékpárjegy a pénztárakban és az interneten megváltható, a jegykiadó automatákból nem váltható meg. A START Klub kártyával rendelkezők szombati díjmentes kerékpárszállításra vonatkozó szabályt nem érinti. Ezen ajánlatunk visszavonásig érvényes. Díjmentes kerékpárszállítás szombaton Az érvényes START Klub 50%, START Klub Társkártya, START Klub Bónusz és VIP kártyával rendelkező utasunk szombati napokon díjmentesen szállíthat 1 db kerékpárt az általános kerékpár szállítási szabályok szerint. A kedvezmény igénybe vételéhez díjmentes kerékpárjegyet kell váltani. A díjmentesség nem vonatkozik a kötelező kerékpárhely biztosítással közlekedő vonatokon a kerékpárhely díjára. A kedvezmény kizárólag szombati napon vehető igénybe (munkanap áthelyezéstől függetlenül) 0:00 órától 24:00 óráig. Vegyen részt a Vasutas Természetjárók Szövetségének nyílt, gyalogos és kerékpáros túráin! Ön is csatlakozhat akár családjával, barátaival együtt gyalogos, kerékpáros, vízi és magashegyi túrákhoz, melyet a Vasutas Természetjárók Szövetség (VTSZ) tagszervezeteinek túravezetői szerveznek és vezetnek le. A túrák helyszíne általában vonattal jól megközelíthető. A túrák listája az aktuális Hírlevélben olvasható. [1] Kedvezmények a Nosztalgia utazások árából A MÁV Nosztalgia Kft. [2] 10 % kedvezményt biztosít a saját szervezésű nosztalgia- és élményvonatos utazások áraiból a START Klub kártyacsalád tulajdonosa/felmutatója részére és szombati napokon a kártyatulajdonossal együtt utazó útitárs részére is. A kedvezményt kizárólag a vasúti részvételi jegy árából adják, szállás és egyéb opcionális programra nem érvényesíthető. 1. oldal (összes: 10)

2 Zsiga Henrik könyvei a Balatonról Balaton új utak, friss élmények című útikönyv Bebarangoltam a Balatont. Hol gyerekekkel, hol barátokkal. Betértünk patinás éttermekbe és időrágta büfékbe. Kóstoltunk sajtos lángost és harcsa mellett kacsamellet, kortyoltunk jóféle szörpöket és közeli dűlők borait. Feltérképeztük a régió erdeit, játszóterek ezreit, kalandpályákat, állatparkokat, múzeumokat számolatlanul. Napoztunk zsongó strandokon, barlangokba ereszkedtünk, és másztunk hegyre, dombra, lombra, tóra néző kilátóra. Utaztunk tavasszal, forró nyáron, derűs ősszel. Zötyögtünk kisvonattal, nagybusszal, kerékpárral, feltűrt szárral, kajakkal és csónakkal, máskor pedig kompon álltunk, rétek felett átrepültünk 53 település, 253 fotó, ötletek, átélt élmények és remek ajánlatok. Mindezeket itt találod. Vidd haza az útikönyvet, vidd haza a Balatont!" Balaton bringával - új utak, friss élmények című útikönyv 25 túra a Balatonnál - nem a tókerülő bringaúton, de azt érintve. Tekertünk a Keszthelyi-hegységnél, a Kálimedencében, a keletre eső kis falvakon át, Badacsony majrés lejtőin, a Somogy lankáin, a Kis-Balatonnál... Az érvényes START Klub kártyával rendelkezők a kártya számának megadásával extra kedvezményes áron vásárolhatják meg a Balaton [3], és a Balaton bringával [4] könyveket a kiadó honlapján. Cirkusz az egész világ - 25% kedvezmény a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira Élje át Ön is a cirkusz csodálatos világát és látogasson el családjával Budapest cirkuszának lélegzetelállító előadásaira! A Fővárosi Nagycirkusz 25% kedvezményt nyújt START Klub kártyás utasaink részére a teljesárú jegyek árából. Részletek a programokról. [5] Csak az adott idegenforgalmi régióban igénybe vehető kedvezmény Budapest Közép-Duna-vidék: Budapest, Pest megye, valamint Komárom-Esztergom és Nógrád megye Dunakanyar kiemelt üdülőkörzethez tartozó települései Világsikerek és sztárok, a Nyugatival szemben! - Ez a JÁTÉKSZÍN! Idén is folytatódik a Játékszín népszerű akciója, mely kifejezetten utasainknak szól. Vagyis ha a START Klub kártyacsalád valamelyik tagjával rendelkezik, az 10% kedvezményt jelent a Játékszínben! A színház a jegyek teljes árából, évente maximum 5 alkalommal, a saját előadásaira vonatkozóan kedvezményt biztosít: [6] 2. oldal (összes: 10)

3 Chazz Palminteri: A HŰTLENSÉG ÁRA [7] Neil Simon: A NAPSUGÁRFIÚK [8] Rejtő Jenő - Szente Vajk - Gulyás Levente: A SZŐKE CIKLON [9] Noël Coward: VIDÁM KÍSÉRTET [10] Daniel Keyes: VIRÁGOT ALGERNONNAK [11] Székely Csaba: BÁNYAVIRÁG [12] Ken Ludwig: PRIMADONNÁK [13] Nézze meg a további előadások ismertetőit [14] is. Mindez olyan népszerű színészekkel, mint Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Vári Éva, Szervét Tibor, Földes Eszter, Őze Áron, Lévay Viktória, Benedek Miklós, Hajdú Steve, Pikali Gerda, Csonka András, Németh Kristóf, Szerednyey Béla, Nagy Sándor és így tovább További információ: [15] Fergeteges darabok, felhőtlen szórakozás a Karinthy Színházban, Újbudán! A hosszú évek óta töretlen sikerrel működő Karinthy Színház [16] a 2018/2019-es évadban is sok meglepetéssel várja nézőit. A Karinthy Színház, Buda népszerű színháza 15% kedvezménnyel várja előadásaira START Klub kártyás utasainkat. Az aktuális előadásokról részletes információt találnak a Karinthy Színház/Előadásaink [17] oldalon. Autóbuszos városnézés Budapesten - 10% kedvezmény! A City Tour Hop On Hop Off [18] 10% kedvezményt biztosít áraiból a START Klub kártyacsalád bármely tagjának (START Klub 50%, Bónusz, VIP és Prémium kártya), és szombati napokon a vele utazó, vasúti menetjeggyel rendelkező útitársa részére. Csodák Palotája - 2 helyszínen, 2 féleképpen, 15% kedvezménnyel! A Csopa Campona mellett Óbudán már a Csopa Playbar is várja az érdeklődőket teljesen különböző szórakozási lehetőségekkel! [19] A Csopa Campona látogatás emlékezetes program a legkisebbeknek is, hisz a napijegy tartalmas, önfeledt szórakozási lehetőséget biztosít Budatétényen, a Campona Családi és Élményközpontban. A Csopa Campona izgalmas tudományos világa nemcsak a gyermekeket, hanem a felnőtteket is ámulatba ejti és elvarázsolja! 3. oldal (összes: 10)

4 Amivel várunk a Csopa Camponában: Izgalmas játéktér Több mint 100 interaktív eszköz Napi 4 fizika show az Öveges teremben 4d élményvetítés Randijegy héliumos ajándék lufival Két tematikus részleg Földönkívüli kalandok Mágneses világ És még sok izgalmas, felfedezésre váró játék, és program, amiről információt a [20] oldalon találhatnak. A START Klub kártyacsalád bármely tagjának (START Klub 50%, Bónusz, VIP és Prémium kártya) tulajdonosa 15% kedvezményre jogosult a teljes árú felnőtt, és gyermek belépőjegyek árából, melyeket a hét minden napján (H-P: 9:00-19:00 Szo-V: 10:00-20:00), maximum 2 felnőtt és 2 gyermek részére használhat fel. Dock 8A - Hajózás Budapesten 10%-os kedvezménnyel! Vegyen részt egy kellemes Hop on Hop off hajós városnézésen 10%-os kedvezménnyel. A kedvezmény érvényes a START Klub 50%, START Klub Bónusz, a START Klub Prémium, START Klub VIP és a START Klub Társkártyákra. A jegy 24 órára érvényes! A hajón angol és német nyelvű audio guide rendszer működik. Részletek, árak a Dock 8A [22] MINIVERSUM [23] - Közép-Európa leglátványosabb vasútmodell kiállítása Budapest szívében az Andrássy út 12. szám alatt, 300 nm-en várja a látogatókat. A hatalmas terepasztal Magyarország, Ausztria és Németország tájait és nevezetességeit mutatja be Önnek százszoros kicsinyítésben. A START Klub kártyacsalád bármely tagjának tulajdonosa 15 % kedvezményre jogosult a hétköznapi egyéni belépõjegyek áraiból. Szombaton és vasárnap a START Klub kártyacsalád bármely tagjának tulajdonosa és 1 fõ (vele együtt utazó) útitársa - az 50%-os vasúti menetjegy felmutatása ellenében egyéni MINIVERSUM belépõ váltása esetén 1 ingyenes italra jogosult. weboldalán [21]. Pihenjen a Dunakanyarban, a Silvanus Danubius Konferencia & Sport Hotelben! 4. oldal (összes: 10)

5 Kedvezményesen üdülhet Visegrádon a Silvanus Danubius Konferencia & Sport Hotelben. A mindenkor érvényben lévő Rack rate (portai/pulti) árakból 30 % kedvezményt, a csomagárakból 10 % kedvezményt biztosít a szálloda a START Klub kártya tulajdonosa és szombati napokon útitársa részére. Bővebb információ: [24] Kisvasúti kedvezmény A Kemencei Erdei Múzeumvasút menetrend szerint közlekedő járatain kedvezményes (33%) menetjegy váltását biztosítja a START Klub kártyacsalád tulajdonosa/felmutatója és az érvényes vasúti jeggyel rendelkezők részére. Bővebb információ: [25] Dél-Alföld: Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megye Önt is várja Ópusztaszer! A szeri pusztán, gyönyörű természeti környezetben létesült nemzeti emlékhelyünk több napra szóló élményt, látnivalót, programot kínál az egész családnak. A Nemzeti Történelmi Emlékparkban élményszerűen, kézzelfoghatóan tapasztalhatja meg történelmünket, gazdag hagyományainkat, miközben mindvégig a pihenésé, a kikapcsolódásé a főszerep. A START Klub kártya tulajdonosok 10 % kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjegyeiket. Bővebb információ: [26] (+36 62/ / 103-as, 104-es mellék) Szegedi vakáció a belvárosi Tisza Hotelben! Az elegáns belvárosi Tisza Hotelben, mely Szeged egyik legrégibb és legpatinásabb szállodája, 15 % kedvezményt szobaárainkból biztosítunk a START KLUB kártya tulajdonosok részére. Továbbá, egyedi kedvezményes csomagajánlattal kedveskedünk a kártya birtokosoknak, melyben egy felejthetetlen Szegedi vakációzásra invitáljuk leendő vendégeinket! A csomag árából további 15 % kedvezményt biztosítunk! Bővebb információ a csomagról ide kattintva [27]. Közép-Dunántúl: Fejér megye, Komárom-Esztergom megye a Dunakanyar kiemelt üdülőkörzethez, valamint Veszprém megye a Balaton kiemelt üdülőkörzethez tartozó települések kivételével Fedezze fel a Bakony igazi kalandját! Utazzon vonattal Városlőd-Kislőd állomásra, és szórakozzon kedvezményesen a Sobri Jóska Élmény és Kalandpark [28]ban! A legkisebbeket hatalmas játszóvár, az aktív élmények keresőit számtalan erőpróba, drótkötélpályák, quadok, hófánkok várják. A park természetes szórakozást nyújt akár egy, akár többnapos osztálykirándulás esetén is. A park a vasúton érkezők (egyéni utasok, családok, csoportok) részére 50% kedvezményt biztosít a belépőjegy árából a vasúti menetjegy felmutatója részére. Ugyancsak 50%-os kedvezményben részesülnek a START Klub kártyacsalád tulajdonosai, illetve szombati napokon a velük utazó 1 fő úti társ. Kedvezmény a tatabányai Gyémánt Fürdőbe Sok szeretettel várja a tatabányai Gyémánt Fürdő a csobbanni vágyókat! Az élményfürdő 15 %-os kedvezményt biztosít minden START Klub kártya tulajdonosnak, szombati napokon pedig az útitársnak is. Bővebb információ: [29] Múzeumi kedvezmény Tatabányán Tatabányán a városi múzeum 25 % kedvezményt biztosít az áraiból a START Klub kártya tulajdonosainak és szombati napokon egy fő velük együtt utazó útitársuknak. Bővebb információ: [30] Balaton: Somogy, Veszprém, Zala megye Balaton kiemelt üdülőkörzethez tartozó (partközeli és további) települései Hajózási kedvezmény a Balatonon 5. oldal (összes: 10)

6 A Balatoni Hajózási Zrt. 10% kedvezményt nyújt a teljes árú, program nélküli sétahajójegy (felnőtt) áraiból a START Klub kártyacsalád tulajdonosa/felmutatója részére és szombati napokon a START Klub kártya tulajdonos 1 fő (vele együtt utazó) útitársa részére is - az 50%-os vasúti menetjegy felmutatása ellenében 10%-os kedvezményt biztosít. (A Balatoni Hajózás Zrt. a vasúti menetjegy hátoldalát saját bélyegzővel ellátja/érvényesíti.) Menetrendi információ: [31] Kedvezmény a Balatonfenyvesi kisvasútra Fedezze fel Nagyberek vadregényes szépségeit a Balatonfenyvesi kisvasúttal! A START Klub kártyával rendelkező utasaink a kisvasútra is 50%-os kedvezményes jegyet válthatnak, szombatonként egy útitársuk is féláron utazhat. További információt ide kattintva [32] olvashatnak. 30%-os kedvezmény Gyenesdiás strandjaira Strandoljon a már négy alkalommal a Balaton legjobb strandjának választott* aktív Diási Játékstrandon és a meghitt hangulatú családias Gyenesi Lidóstrandon. A START Klub kártyával rendelkező utasok részére 30%-os kedvezményt biztosítunk a napi jegyek árából. További információ a strandokról. [33] * balatontipp.hu [34] felmérés alapján 2010/2011/2013/2014-ben. Ezen ajánlat visszavonásig érvényes. Dino park - Rezi Keszthely közelében, Reziben a Dinó- és Kalandparkban, négyzetméteres területen számos szórakozási lehetőséget találnak utasaink: [35] - két szinten található 51 különböző nehézségű feladattal ellátott kötélpálya, - mászófal (8 oldalas és 10.5 m magas) - játék-, ásványkincs kuckó - 7,5 méteres gumiköteles trambulin asztal - hidraulikus markológépek 6. oldal (összes: 10)

7 - mozgó, életnagyságú hangot adó dinoszauruszok - dinogolók, csontvázak, fosszíliák - csónakázó tó, lapátkerekes 1 személyes csónakokkal (50 kg-ig) - ugrálóvárak, kicsiknek és nagyoknak. A park a START Klub kártya (szombati napokon pedig az útitársnak is) felmutatója számára, Ft kedvezményt biztosít minden teljesárú belépőjegy árából. Tipp: utazzon Keszthelyre vonattal, vigye magával kerékpárját, és látogasson el a Keszthelytől 8 kilométerre, Reziben lévő Dino parkba. Balatoni vonatos eljutásról bővebb információt olvashatnak ide kattintva [36]. További információ: [37] illetve a kalandpark Facebook [38] oldalán. Balatoni Múzeum - Élmény az egész családnak Az Év Múzeuma 2011 kitüntető címmel büszkélkedő Balatoni Múzeum [39] 10% kedvezményt nyújt Önnek, ha a START Klub kártyacsalád bármely tagjával rendelkezik, illetve szombati napokon egy fő útitársa is ezen az alacsonyabb áron válthat jegyet. A múzeum egész évben változatos állandó- és időszaki kiállításokkal, játszótérrel, digitális játékokkal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Ha kerékpárral érkezik, a kamerával megfigyelt 30 férőhelyes biciklitároló díjmentesen igénybe vehető. Fogyatékkal élők számára a múzeumépület teljesen akadálymentes! További információért keresse fel a Múzeum Facebook [40] oldalát is! A Balatoni Múzeum neobarokk épülete csak pár perc sétára található a Keszthelyi vasútállomástól, így ideális látnivaló vonattal érkezőknek. Kedvezményes szállásfoglalás a Balaton déli partján - Szántódon A szálláshely 30% kedvezményt nyújt elő-, és utószezonban (május, június, és szeptember hónapokban), legalább 2 eltöltött éjszaka esetén, 10% kedvezményt pedig főszezonban (július, augusztus), legalább 6 eltöltött éjszaka esetén a szállásdíjból a START Klub kártyacsalád tulajdonosa/felmutatója, és a vele érkezők részére a honlapról történő foglalás esetén. Bővebb információ: [41] Dél-Dunántúl: Baranya és Tolna megye, valamint Somogy megye a Balaton kiemelt üdülőkörzethez tartozó települések kivételével Kedvezmény a Pannon Filharmonikusok pécsi koncertjein A 202 éves Pannon Filharmonikusok Zenekar [42] a 2003-ban történt szakmai megújulását követően Magyarország egyik meghatározó művészeti együttesévé vált. Számos egyedi hangversenyével, széleskörű, minden korosztályt kielégítő műsorstruktúrájával a dél-dunántúli régió kiemelt művészeti intézménye lett. A pécsi Kodály Központ rezidens zenekaraként a zenekar évi 42 produkciót állít színpadra Pécsett, ezen felül közel egy évtizede teltházzal futó koncertsorozatot tart fenn a Művészetek Palotájában Budapesten. A Pannon Filharmonikusok 50%-os kedvezményt nyújt belépőjegy áraiból Pécsett, a Kodály Központban tartott koncertjein a START Klub kártyacsalád felhasználóinak (Prémium, VIP és Bónusz kártyák). Pihenjen, gyógyuljon a harkányi Dráva Hotel Thermál Resortban**** vagy a Termál Kemping Apartmanházak egyikében! A harkányi Dráva Hotel Thermál Resort**** és a Termál Kemping Apartmanházak szeretettel és 15% kedvezménnyel várják a START Klub kártya tulajdonosait! Az ajánlat az érvényben lévő, aktuális napi és csomagárakra értendő. Szombaton a START Klub kártyabirtokos útitársa részére is él a kedvezmény, az 50%-os vasúti jegy felmutatása mellett. Bővebb információ: [43] Nyugat-Dunántúl: Győr-Moson-Sopron és Vas megye, valamint Zala megye a Balaton kiemelt üdülőkörzethez tartozó települések kivételével Használja a START Klub kártyáját a Hotel Sopron [44]ban is! 7. oldal (összes: 10)

8 Családbarát környezetben, páratlan kilátással igazi vendégszeretettel, aktív programokkal várja vendégeit a Hotel Sopron. A megújult szálloda 2013-ban ünnepelte megnyitásának 30. évfordulóját. A MÁV-START-tal kötött együttműködésnek köszönhetően a szálloda 20% kedvezményt biztosít a START Klub kártyával és társkártyával rendelkezők részére az adott időszakra, napra érvényes áraiból, a kihasználtság függvényében, előzetes foglalás esetén. A kedvezményt szombati napokon a START Klub kártya tulajdonos 1 fő (vele együtt utazó) útitársa is használhatja - az 50%-os vasúti menetjegy felmutatása ellenében. Kalandozás Győrben, a Xantus János Állatkertben Fedezze fel az állatkert gazdag élővilágát! Élményekkel és ismeretekkel gazdagon térhet haza. A győri Xantus János Állatkert és a Füles Bástya START Klub Kártyával rendelkező látogatói 10 % kedvezményt kapnak belépőjegyük árából. Továbbá szombati napokon a START Klub kártya tulajdonos 1 fő (vele együtt utazó) útitársa - az 50%-os vasúti menetjegy felmutatása ellenében az állatkertbe és a Füles Bástyába szintén 10 %- os jegykedvezménnyel válthat belépőt. Az állatkert honlapja elérhető ide kattintva [45]. Kemenes Vulkánpark Látogatóközpont Kemenesalja szívében, Celldömölk városában található az ország egyetlen vulkanológiai látogatóközpontja, a Kemenes Vulkánpark Látogatóközpont, mely közvetlenül az 5 és fél millió éves Ság hegy lábánál fekszik. Az épületben helyet foglaló látványos, interaktív kiállításanyag közel 1000 m2-en keresztül ismerteti a Föld vulkánosságát minden korosztály számára. ingyenes tárlatvezetés (csoportok számára előzetes bejelentkezés szükséges) vezetett geológiai, botanikai és bányászati túrák a Balaton-felvidék legnyugatibb tanúhegyére, a Ságra múzeumpedagógia foglakozások általános- és középiskolás tanulók részére múzeumi óra tartása (tanórák megtartása a látogatóközpont falai között, a kiállítás anyagát szemléltető eszközként felhasználva) terembérlet táborokon való részvételi lehetőség 8-14 éves diákok számára osztálykirándulások, egyetemi terepgyakorlatok, családi hétvégék ideális színhelye A Kemenes Vulkánpark Látogatóközpont 20% kedvezményt nyújt egyéni belépőjegyáraiból (felnőtt, diák és nyugdíjas belépőjegy) a START Klub kártyacsalád bármely tagjának tulajdonosa/felmutatója részére, 20% kedvezményt nyújt egyéni belépőjegyáraiból (felnőtt, diák és nyugdíjas belépőjegy) a vasúti dolgozók arcképes igazolványuk tulajdonosa/felmutatója részére, 20% kedvezmény nyújt szombati napokon a START Klub kártya tulajdonos 1 fő (vele együtt utazó) útitársa részére - az 50%-os vasúti menetjegy felmutatása ellenében - egyéni belépőjegyáraiból (felnőtt, diák és nyugdíjas belépőjegy). 8. oldal (összes: 10)

9 További információk: [46] Forrás: Hivatkozások [1] [2] [3] [4] [5] [6] rice [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] =lu55folh [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] 9. oldal (összes: 10)

10 10. oldal (összes: 10)

START Klub kártyák. Éljen az utazás szabadságával! Válassza az Ön igényeihez legelőnyösebb kedvezmény- vagy utazási kártyát!

START Klub kártyák. Éljen az utazás szabadságával! Válassza az Ön igényeihez legelőnyösebb kedvezmény- vagy utazási kártyát! START Klub kártyák Érvényes 2017. december 10-től visszavonásig 2018 MÁV-START / ÉI - 07/002/2018 Éljen az utazás szabadságával! Válassza az Ön igényeihez legelőnyösebb kedvezmény- vagy utazási kártyát!

Részletesebben

START Klub kártyacsalád

START Klub kártyacsalád START Klub kártyacsalád Érvényes 2015. július 1-jét l visszavonásig Éljen az utazás szabadságával! Válassza az Ön és családtagjai számára legel nyösebb, megújult külsej kártyát! MÁV-START / ÉKSZ - 07/026/2015

Részletesebben

Adjunk többet, mint amibe kerül! A Magyar Turizmus Kártya (Hungary Card), mint béren kívüli juttatás

Adjunk többet, mint amibe kerül! A Magyar Turizmus Kártya (Hungary Card), mint béren kívüli juttatás Adjunk többet, mint amibe kerül! A Magyar Turizmus Kártya (Hungary Card), mint béren kívüli juttatás Amiről szó lesz: Mit tud a Hungary Card? Hogyan lehet hozzájutni és mennyibe kerül? Miért kedvező a

Részletesebben

Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD. Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át!

Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD. Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át! Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át! Hungary Card 2011 1 x ingyenes 4 napos autópálya-matrica 2012. január 31-ig korlátlan alkalommal

Részletesebben

Standard Budapesten 2 felnôtt / 1 nap*

Standard Budapesten 2 felnôtt / 1 nap* Mit tudnak a HungaryCard csomagok? Standard Budapesten 2 felnôtt / 1 nap* Belépő a Fővárosi állat- és növénykertbe, 2 főre 25% S 1.250 Ft ebéd a Hotel Benczúr zsolnay éttermében 30% 2.400 Ft Bringóhintózás

Részletesebben

Interrail MÁV-START / ÜFM - 07/028/2017

Interrail MÁV-START / ÜFM - 07/028/2017 Interrail 2017 MÁV-START / ÜFM - 07/028/2017 Örömmel üdvözöljük Önt az Interrail tel utazók széles táborában! Reméljük, utazásai során sok nagyszerű élményben lesz része. Jó időt, kellemes útitársakat

Részletesebben

Távolsági vonatainkon is biztosítunk kerékpárszállítási lehetőséget a Tisza-tóhoz, a Dunántúlidombsághoz, a Balatonhoz.

Távolsági vonatainkon is biztosítunk kerékpárszállítási lehetőséget a Tisza-tóhoz, a Dunántúlidombsághoz, a Balatonhoz. Ha belföldi kirándulást tervez, nem kell otthon hagynia kerékpárját! Távolsági vonatainkon is biztosítunk kerékpárszállítási lehetőséget a Tisza-tóhoz, a Dunántúlidombsághoz, a Balatonhoz. BALATON-PART

Részletesebben

Interrail MÁV-START / ÜFM - 07/007/2017

Interrail MÁV-START / ÜFM - 07/007/2017 Interrail 2017 MÁV-START / ÜFM - 07/007/2017 Örömmel üdvözöljük Önt az Interrail tel utazók széles táborában! Reméljük, utazásai során sok nagyszerű élményben lesz része. Jó időt, kellemes útitársakat

Részletesebben

Interrail MÁV-START / ÉI - 07/013/2019

Interrail MÁV-START / ÉI - 07/013/2019 Interrail 2019 MÁV-START / ÉI - 07/013/2019 Az Interrail bérlettel, utazásai során sok nagyszerű élményben lehet része. Jó időt, kellemes útitársakat kívánunk! Engedje meg, hogy a bérlettel kapcsolatban

Részletesebben

Varázslatos napok Sárváron

Varázslatos napok Sárváron Varázslatos napok Sárváron Varázslatos napok Sárváron. Gyönyörködjön a színes őszi természetben,majd frissüljön fel a sárvári EUROPESPA-MED Minőség Díjas Gyógy és Wellness Fürdőben ahol gyógyvíz,élményelemek,csúszdák

Részletesebben

MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015. Interrail

MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015. Interrail MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015 Interrail Örömmel üdvözöljük Önt az Interrail tel utazók széles táborában! Reméljük, utazásai során sok nagyszerű élményben lesz része. Jó időt, kellemes útitársakat kívánunk!

Részletesebben

Vonali menetrend. Wien Budapest Debrecen/Beograd. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig

Vonali menetrend. Wien Budapest Debrecen/Beograd. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig Vonali menetrend Wien Budapest Debrecen/Beograd Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig Válasszon Ön is START Klub kártyát! Akár féláron vagy díjmentesen is utazhat vonatainkon a START Klub

Részletesebben

Interrail MÁV-START / ÉI - 07/006/2018

Interrail MÁV-START / ÉI - 07/006/2018 Interrail 2018 MÁV-START / ÉI - 07/006/2018 Az Interrail tel, utazásai során sok nagyszerű élményben lehet része. Jó időt, kellemes útitársakat kívánunk! Engedje meg, hogy a tel kapcsolatban néhány hasznos

Részletesebben

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak:

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak: Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció szállás 3 éjre fürdőszobás szobában Svédasztalos reggeli Wifi internet parkolás hotel zárt parkolójában a 3. éjszakát grátisz biztosítjuk! Csomagárak: 6.500.-Ft helyett

Részletesebben

SZEMÉLY- ÉS POGGYÁSZDÍJSZABÁS

SZEMÉLY- ÉS POGGYÁSZDÍJSZABÁS KISVASUTAK BARÁTI KÖRE EGYESÜLET KEMENCEI ERDEI MÚZEUMVASÚT SZEMÉLY- ÉS POGGYÁSZDÍJSZABÁS 1. Személydíjszabás Kedvezmények Menetjegy A Kemencei Erdei Múzeumvasúton (továbbiakban: vasút) a vasút munkatársaitól

Részletesebben

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít!

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít! VESZPRÉMI ÁLLATKERT BELÉPŐJEGY ÁRAK (Érvényes: 2018. március 14-től a visszavonásig)* Forrás: veszpzoo.hu EGYÉNI FT Gyermek (3-18 éves korig) Kisgyermek (3 éves kor alatt) Diák (18 éves kor felett) 2100Ft

Részletesebben

A Balatonra utazó magyar háztartások utazási szokásai

A Balatonra utazó magyar háztartások utazási szokásai A ra utazó magyar háztartások utazási szokásai Összeállította a Magyar Turizmus Rt. a A Magyar Turizmus Rt. megbízásából a M.Á.S.T. Piac- és Közvéleménykutató Társaság 2000 októberében vizsgálta a magyar

Részletesebben

2013/2. SZÁM TARTALOM

2013/2. SZÁM TARTALOM 2013/2. SZÁM TARTALOM Utasítások oldal 3/2013 (I. 09. MÁV-START Ért. 2.) sz. vezérigazgatói utasítás a 16/2012. (V. 07. MÁV-START Ért. 9.) sz. a Vasutas IC kártya használatáról szóló vezérigazgatói utasítás

Részletesebben

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Örömünkre szolgált, hogy az elmúlt évek során sok szakszervezeti tag és családja részére biztosítottuk szálláshelyünkön a

Részletesebben

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít! Iskolák csoportos bérletárai (10 fő felett) 4 alkalomra szóló

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít! Iskolák csoportos bérletárai (10 fő felett) 4 alkalomra szóló Veszprémi Állatkert Árak (2016. július 1-től) Forrás: www.veszpremzoo.hu ÁRAK EGYÉNI FT/FŐ Gyermek (3-18 éves korig) Kisgyermek (3 éves kor alatt) Diák (18 éves kor felett) Felnőtt Támogatói jegy Regisztrációs

Részletesebben

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEK. Nyilvános példány

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEK. Nyilvános példány 8963./ 2018. A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEK Nyilvános példány Érvényes: 2018. május 22-től 1 Előjegyzés az Üzletpolitikai

Részletesebben

KISVASUTAK BARÁTI KÖRE EGYESÜLET KEMENCEI ERDEI MÚZEUMVASÚT SZEMÉLY- ÉS POGGYÁSZDÍJSZABÁS

KISVASUTAK BARÁTI KÖRE EGYESÜLET KEMENCEI ERDEI MÚZEUMVASÚT SZEMÉLY- ÉS POGGYÁSZDÍJSZABÁS KISVASUTAK BARÁTI KÖRE EGYESÜLET KEMENCEI ERDEI MÚZEUMVASÚT SZEMÉLY- ÉS POGGYÁSZDÍJSZABÁS 2019 Kisvasutak Baráti Köre Egyesület Kemencei Erdei Múzeumvasút SZEMÉLY- ÉS POGGYÁSZDÍJSZABÁS Verzió: 1.2. 2019

Részletesebben

Tekintse meg a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. és a Vasi Volán Zrt. közös ajánlatait!

Tekintse meg a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. és a Vasi Volán Zrt. közös ajánlatait! Utazzunk együtt! Tekintse meg a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. és a Vasi Volán Zrt. közös ajánlatait! GYSEV Vasi Volán együttműködés Bemutatkozunk Kombinált félhavi és havi bérlet Kombinált kirándulóprogramok

Részletesebben

Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai

Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai Megnevezés 2004 Változás az előző Változás az előző évhez hónaphoz képest képest főben %-ban főben %-ban Regisztrált munkanélküli 368093

Részletesebben

Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai

Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai Megnevezés 2004 Változás az előző Változás az előző évhez hónaphoz képest képest főben %-ban főben %-ban Regisztrált munkanélküli 378737

Részletesebben

Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai

Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai Megnevezés 2004 Változás az előző Változás az előző évhez hónaphoz képest képest főben %-ban főben %-ban Regisztrált munkanélküli 364858

Részletesebben

Foglalkoztatási Hivatal ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT 2006 január

Foglalkoztatási Hivatal ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT 2006 január Foglalkoztatási Hivatal ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT Megnevezés 2006 január Változás az előző Változás az előző évhez hónaphoz képest képest főben %-ban főben %-ban Regisztrált munkanélküli és nyilvántartott

Részletesebben

Vonali menetrend. Budapest Pilisvörösvár Piliscsaba Esztergom S72 G72 Z május 20-tól december 8-ig

Vonali menetrend. Budapest Pilisvörösvár Piliscsaba Esztergom S72 G72 Z május 20-tól december 8-ig Vonali menetrend 2018. május 20-tól 2018. december 8-ig Budapest Pilisvörösvár Piliscsaba Esztergom S72 G72 Z72 Kedves Utasunk! Kiadványunk a Budapest Pilisvörösvár Piliscsaba Esztergom vasútvonalon 2018.

Részletesebben

Személyes ügyfélszolgálatok

Személyes ügyfélszolgálatok 2015. március 24. kedd, 10.38 / Utolsó módosítás: 2018. szeptember 10. hétfő, 15.51 Társaságunk utasaink személyes kiszolgálása érdekében több ügyfélszolgálati irodát is üzemeltet. Amennyiben személyesen

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

B A R L A N G J A I N K L Á T O G A T Á S I R E N D J E 2014. január 1. - 2014. március 31. között

B A R L A N G J A I N K L Á T O G A T Á S I R E N D J E 2014. január 1. - 2014. március 31. között B A R L A N G J A I N K L Á T O G A T Á S I R E N D J E 2014. január 1. - 2014. március 31. között Jegyváltás Nyitva tartás Jegykiadás (a feltüntetett árak bruttó árak,27% áfát tartalmaznak) A program

Részletesebben

Üzletpolitikai kedvezmények TARTALOMJEGYZÉK

Üzletpolitikai kedvezmények TARTALOMJEGYZÉK Üzletpolitikai kedvezmények Függelék TARTALOMJEGYZÉK 1. ALKALMI MENETTÉRTI JEGY... 2 2. CSALÁDI KEDVEZMÉNY... 4 3. CSOPORTOS UTAZÁSI KEDVEZMÉNY... 6 4. 26 ÉVEN ALULI FIATALOK KEDVEZMÉNYE... 9 5. KÉPZETT

Részletesebben

MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖR EN M KÖD RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. 3. sz. Módosítás 1. füzet. a 2013-2014. évi MENETRENDHEZ

MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖR EN M KÖD RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. 3. sz. Módosítás 1. füzet. a 2013-2014. évi MENETRENDHEZ MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖR EN M KÖD RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 3. sz. Módosítás 1. füzet a 2013-2014. évi MENETRENDHEZ ÉRVÉNYES: 2014. szeptember 1-jét l 47401-1/2014/START Jó ajánlatokban utazunk

Részletesebben

t flotta hajózási társaság

t flotta hajózási társaság t flotta hajózási társaság info@tflotta.hu +36 30 542 4547 bemutatkozó Az elmúlt 16 évben cégünk a Balatoni hajózás meghatározó szereplőjévé vált. Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően mára a térség legnagyobb

Részletesebben

Fellebbezési arányok a év során a helyi bíróságokon befejezett, és a évben a megyei másodfokú bíróságra érkezett perek mennyisége alapján

Fellebbezési arányok a év során a helyi bíróságokon befejezett, és a évben a megyei másodfokú bíróságra érkezett perek mennyisége alapján 1. sz. melléklet Fellebbezési arányok a 2010. év során a helyi bíróságokon befejezett, és a 2011. évben a megyei másodfokú bíróságra érkezett perek mennyisége alapján Büntető peres Gazdasági ebből Szabálysértési

Részletesebben

InterRail. MÁVDIREKT: 06 (40) (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám)

InterRail. MÁVDIREKT: 06 (40) (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám) InterRail MÁVDIREKT: 06 (40) 49 49 49 (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám) küldföldről: +36 (1) 444 44 99 E-MAIL: informaciókérés: informacio@mav-start.hu egy, különvonat, Diák-Charter,

Részletesebben

Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre

Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre kombinált jegyek Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre Egyetlen jegy, sok-sok közös élmény! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt.

Részletesebben

Üzletpolitikai kedvezmények TARTALOMJEGYZÉK

Üzletpolitikai kedvezmények TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK 1. ALKALMI MENETTÉRTI JEGY... 2 2. CSALÁDI KEDVEZMÉNY... 4 3. CSOPORTOS UTAZÁSI KEDVEZMÉNY... 6 4. 26 ÉVEN ALULI FIATALOK KEDVEZMÉNYE... 9 5. KÉPZETT MENETDÍJSZÁMÍTÁS... 11 6. KEDVEZMÉNYES

Részletesebben

Kedvezmények a MÁV ZRt. vonalszakaszain

Kedvezmények a MÁV ZRt. vonalszakaszain Kedvezmények a MÁV ZRt. vonalszakaszain A vasúti személyszállítási kedvezmények - a 6 év alatti gyermekek és a hadirokkantak, hadiözvegyek kivételével - csak 2. kocsiosztályon vehetőek igénybe. Az 1. kocsiosztály

Részletesebben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület Bányamérő Szakcsoportja, a Magyar Bányamérő Alapítvány és a Bányászati Szakosztály Tatabányai Helyi Szervezete nevében tisztelettel meghívjuk Önt és

Részletesebben

N A P O N T A I N D U L Ó B A R L A N G T Ú R Á K

N A P O N T A I N D U L Ó B A R L A N G T Ú R Á K BARLANGJAINK LÁTOGATÁSI RENDJE 2013. március 1. - 2013. március 31. között Nyitvatartás: Aggteleken, Vörös-tónál, Jósvafőn és Bódvarákón naponta 8.00 órától 16.00 óráig. Jegykiadás: Aggteleken és Bódvarákón

Részletesebben

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI 6637./ 2014. A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI Érvényes: 2014. április 1-től 1 Előjegyzés az Üzletpolitikai kedvezmények módosításairól

Részletesebben

Forrás:

Forrás: Forrás: http://cms.sulinet.hu/get/d/2d67b1e8-cfd4-4d3f-bb07-e1ad606f5f63/1/7/b/large/k0292.jpg Forrás: http://www.nsd.org/cms/lib08/wa01918953/centricity/domain/4547/handsglobe.jpg Forrás: http://www.nsd.org/cms/lib08/wa01918953/centricity/domain/4547/handsglobe.jpg

Részletesebben

Nyári menetrendi módosítások

Nyári menetrendi módosítások Nyári menetrendi módosítások Változások Budapest elővárosában 80 sz. Budapest Miskolc vasútvonal Kínálatbővítésként az 5108-as gyorsvonat megáll Pécel, Isaszeg és Tura állomásokon. Ezáltal az esti órákban

Részletesebben

93/2018 DR 62405/2018/STAR

93/2018 DR 62405/2018/STAR 93/2018 DR 62405/2018/STAR Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjegyek (SCIC-NRT) Helybiztosítást tartalmazó menetjegyek (SCIC-IRT) Bérletajánlatok (SCIC-RPT)

Részletesebben

A Dél-Alföld általános gazdasági helyzete és a mögötte meghúzódó EMBER

A Dél-Alföld általános gazdasági helyzete és a mögötte meghúzódó EMBER A Dél-Alföld általános gazdasági helyzete és a mögötte meghúzódó EMBER Központi Statisztikai Hivatal Szegedi főosztálya Kocsis-Nagy Zsolt főosztályvezető Bruttó hazai termék (GDP) 2012 Dél-Alföld gazdasági

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

KIVONAT A HÉV ÜZLETSZABÁLYZATÁBÓL ÉS A MÁV APPLIKÁCIÓBÓL VÁSÁROLT HÉV JEGY FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIBŐL

KIVONAT A HÉV ÜZLETSZABÁLYZATÁBÓL ÉS A MÁV APPLIKÁCIÓBÓL VÁSÁROLT HÉV JEGY FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIBŐL KIVONAT A HÉV ÜZLETSZABÁLYZATÁBÓL ÉS A MÁV APPLIKÁCIÓBÓL VÁSÁROLT HÉV JEGY FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIBŐL Érvényes: 2019. május 1-től MENETJEGYVÁLTÁS Az utazás megkezdésekor az utasnak érvényes menetjeggyel

Részletesebben

Miskolc Pass Turisztikai Kártya

Miskolc Pass Turisztikai Kártya Miskolc Pass Turisztikai Kártya Szerezzen felejthetetlen élményeket a Miskolc Pass turisztikai kártyával! Kényelmesen, külön jegy megvásárlása nélkül, ingyenesen élvezheti 15 attrakció szolgáltatását,

Részletesebben

Kiránduljon Bécsbe! Budapest - Bécs, távolsági vonatok. Odaúti menetrendek. Kiránduljon Bécsbe! MÁV-csoport (https://www.mavcsoport.

Kiránduljon Bécsbe! Budapest - Bécs, távolsági vonatok. Odaúti menetrendek. Kiránduljon Bécsbe! MÁV-csoport (https://www.mavcsoport. Budapest - Bécs, távolsági vonatok [1]A császárváros az év minden szakában kényelmesen érhető el az óránként-kétóránként légkondícionált kocsikkal közlekedő railjet [2] és EuroNight vonatokkal. Akár a

Részletesebben

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI 7094./ 2015. A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI Érvényes: 2015. április 20-tól 1 Előjegyzés az Üzletpolitikai kedvezmények módosításairól

Részletesebben

Campus Hotel Debrecen

Campus Hotel Debrecen Campus Hotel Debrecen Kedvezményes ajánlatunk hallgatók és felsőoktatási intézményekben dolgozók részére: Szállás 2 ágyas szobában 4.500 Ft/fő/éj Az ár tartalma: 1 éjszaka szállás, a parkoló használata,

Részletesebben

1.. Touring Hotel SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek

1.. Touring Hotel SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 17/2014. (XI.13.)önkormányzati rendelete a Fürdő és Gyógyászati Központ által üzemeltetett szálláshelyek évi díjtételeiről Cserkeszőlő Községi Önkormányzat

Részletesebben

SZENTESI ÜDÜLŐKÖZPONT ÁRLISTA - 2011.

SZENTESI ÜDÜLŐKÖZPONT ÁRLISTA - 2011. SZENTESI ÜDÜLŐKÖZPONT ÁRLISTA - 2011. Üdülőházak Utószezon Főszezon Megjegyzés 2 ágyas kőház 7 10 900 Ft 4 ágyas kőház 10 900 Ft 16 700 Ft 2 ágyas faház 4 900 Ft 7 4 ágyas faház 7 900 Ft 12 200 Ft 4 ágyas

Részletesebben

90/2016 DR 56283/2016/START

90/2016 DR 56283/2016/START 90/2016 DR 56283/2016/START Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjegyek (SCIC-NRT) Helybiztosítást tartalmazó menetjegyek (SCIC-IRT) Bérletajánlatok (SCIC-RPT)

Részletesebben

ÉRTESÍTŐ 2016/44. SZÁM TARTALOM

ÉRTESÍTŐ 2016/44. SZÁM TARTALOM 2016/44. SZÁM TARTALOM Utasítások oldal 61/2016. (XII. 22. MÁV-START Ért. 44.) sz. vezérigazgatói utasítás a MÁV-TRAKCIÓ Zrt. vezényelt utazói munkarendben foglalkoztatott munkavállalók utazási idő díjazásának

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben található.

Részletesebben

A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények

A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények 6/2019 DR 5844/2019/START A MÁV-START Zrt. által biztosított Érvényes: 2019. február 1-től MÓDOSÍTÁSOK JEGYZÉKE Módosítás Sorszáma Száma száma hatályba lépés 6/2019.DR. (5844/2019/START) MÁV-START Értesítő

Részletesebben

Tour de Délvidék Badacsonyi tavasz április 28.- május 1.

Tour de Délvidék Badacsonyi tavasz április 28.- május 1. Tour de Délvidék Badacsonyi tavasz 2018. április 28.- május 1. Nemrég a Keszthelyi hegységben túráztunk, az egyik kilátóból szépen látszott a 2018. évi Tour majális túra színtere, a Tapolcai medence a

Részletesebben

92/2017 DR 61894/2017/START

92/2017 DR 61894/2017/START 92/2017 DR 61894/2017/START Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjegyek (SCIC-NRT) Helybiztosítást tartalmazó menetjegyek (SCIC-IRT) Bérletajánlatok (SCIC-RPT)

Részletesebben

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ TAVASZVÁRÓ ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ Érvényes: 2016. február 01. június 15. között (kivéve: kiemelt-és ünnepi időszakok) Ár hétköznap: Ár hétvégén: 7.435 Ft / fő / éj 8.715 Ft / fő / éj Tartalom:

Részletesebben

Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján

Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján A kedvezmények mértéke kiterjed: - Hotel Lycium **** - Aquaticum Termál és Wellness Hotel **** - Aquaticum

Részletesebben

Hamburg, Hannover. Élmények éjjel-nappal. Menetrendek és árajánlatok. Berlinen át. Hamburg, Hannover MÁV-csoport (https://www.mavcsoport.

Hamburg, Hannover. Élmények éjjel-nappal. Menetrendek és árajánlatok. Berlinen át. Hamburg, Hannover MÁV-csoport (https://www.mavcsoport. Élmények éjjel-nappal Az ősi Hanza-város, Hamburg központjában a Michel, a Szent Mihály-templom tornya évek óta biztos tájékozódási pont a városba érkező utazóknak, akár hajóval futnak be Európa egyik

Részletesebben

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató 1. Bejelentkezés, csomagszoba A Thermal Hotel Visegrád****superior szobáit az érkezés napján 10.00-13.00 óra között lehet átvenni, távozás napján 10.00

Részletesebben

A legfrissebb foglalkoztatási és aktivitási adatok értékelése május

A legfrissebb foglalkoztatási és aktivitási adatok értékelése május A legfrissebb foglalkoztatási és aktivitási adatok értékelése - 2004. május A regisztrált munkanélküliek főbb adatai - 2004. május Megnevezés 2004 május Változás az előző hónaphoz képest Változás az előző

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. XII. Országos Gyermek és Ifjúsági Népi Kézműves Pályázat

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. XII. Országos Gyermek és Ifjúsági Népi Kézműves Pályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Debreceni Művelődési Központ, a Népművészeti Egyesületek Szövetsége, a Hagyományok Háza - együttműködve a Kézműves Alapítvánnyal - a népművészeti hagyományok továbbéltetése, a fiatalok

Részletesebben

Tájékoztató. A képzés célja:

Tájékoztató. A képzés célja: Tájékoztató A gyermekvédelmi jelzőrendszeri tagok együttműködésének elősegítése. A kapcsolati erőszak és az emberkereskedelem okozta ártalmak azonosítása és kezelése c. képzésről A képzést szervezi:, EFOP-1.2.4-VEKOP-16-2016-

Részletesebben

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN Bali az indonéz szigetvilág gyönyörű szigete, egyedi, színes, spirituális kultúrájáról ismert. Számos szertartása és szokása, ami több

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BARANYA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BARANYA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA Cím 1111 Budapest, Prielle Kornélia utca 4/a 896-21-74 237-48-80 E-mail isz.aso@bfkh.hu 13.00 18.00 13.00 16.00 8.30 13.00 8.30 12.30 BARANYA MEGYEI

Részletesebben

2007 DECEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS NŐTT A MUNKANÉLKÜLIEK SZÁMA

2007 DECEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS NŐTT A MUNKANÉLKÜLIEK SZÁMA 2007 DECEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS NŐTT A MUNKANÉLKÜLIEK SZÁMA A foglalkoztatás és a munkanélküliség jellemzően szezonális jelenségek. Az időjárásnak kitett ágazatok miatt és

Részletesebben

Indul a nyár a vasúton is Június 21-től életbe lép a nyári menetrend

Indul a nyár a vasúton is Június 21-től életbe lép a nyári menetrend Indul a nyár a vasúton is Június 21-től életbe lép a nyári menetrend 2014. június 20. péntek, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 19. kedd, 11.46 Siófok, 2014. június 20. Szombattól nyári menetrend

Részletesebben

MATEMATIKAI KOMPETENCIATERÜLET A

MATEMATIKAI KOMPETENCIATERÜLET A MATEMATIKAI KOMPETENCIATERÜLET A Matematika 4. évfolyam eszközök tanítók részére 1. félév 1. modul 7. melléklet 4. évfolyam tanítói karton 145 307 451 495 505 541 370 450 500 504 550 703 2. modul 2. melléklet

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK

KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK Bonnya: Somogy Kertje Üdülőfalu**** Nyári piknik csomag VIII.28-ig 21 800 Ft/fő 2 éjszaka szállás félpanzióval, üdvözlőital, pezsgős bekészítés a szobában, Somogy Kertje

Részletesebben

2008 DECEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS NÖVEKEDETT A MUNKANÉLKÜLIEK SZÁMA

2008 DECEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS NÖVEKEDETT A MUNKANÉLKÜLIEK SZÁMA 2008 DECEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS NÖVEKEDETT A MUNKANÉLKÜLIEK SZÁMA A foglalkoztatás és a munkanélküliség jellemzően szezonális jelenségek. Az időjárásnak kitett ágazatok miatt

Részletesebben

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás Együtt a család 1. nap Érkezés, délutáni program a Büki Gyógyfürdőben. 2. nap Délelőtt golfízelítő az egész család számára Zsirán, délután lutzmannsburgi fürdőprogram. 3. nap A szombathelyi Kalandváros

Részletesebben

(2) Átkelés csak érvényes bérlettel, menetjeggyel, szabadjeggyel lehetséges.

(2) Átkelés csak érvényes bérlettel, menetjeggyel, szabadjeggyel lehetséges. Kisoroszi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2004.(VIII.19.) számú rendelete A Kisoroszi Kismaros, valamint a Kisoroszi Szentgyörgypuszta révátkelőhelyek használatával kapcsolatos általános

Részletesebben

Tájékoztató. A képzés célja:

Tájékoztató. A képzés célja: Tájékoztató A gyermekvédelmi jelzőrendszeri tagok együttműködésének elősegítése. A kapcsolati erőszak és az emberkereskedelem okozta ártalmak azonosítása és kezelése c. képzésről A képzést szervezi:, EFOP-1.2.4-VEKOP-16-2016-

Részletesebben

A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények

A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények 11/2015 DR 11311/2015/START A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények Érvényes: 2015. március 1-jétől MÓDOSÍTÁSOK JEGYZÉKE Módosítás Sorszáma Száma száma hatályba lépés 11/2015.DR.

Részletesebben

Vágányzári információ

Vágányzári információ Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy 2. június 15-én Keszthely Vonyarcvashegy állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 26 Balatonszentgyörgy Ukk vasúton egyes vonatok módosított menetrend

Részletesebben

A GYSEV ZRT. ÉS AZ ÉNYKK ZRT. EGYÜTTMÜKŐDÉSÉBEN AZ ALÁGAZATOK KÖZÖTTI KÖZLEKEDÉSI RENDSZEREK ÖSSZEHANGOLÁSA ÉS FEJLESZTÉSE

A GYSEV ZRT. ÉS AZ ÉNYKK ZRT. EGYÜTTMÜKŐDÉSÉBEN AZ ALÁGAZATOK KÖZÖTTI KÖZLEKEDÉSI RENDSZEREK ÖSSZEHANGOLÁSA ÉS FEJLESZTÉSE A GYSEV ZRT. ÉS AZ ÉNYKK ZRT. EGYÜTTMÜKŐDÉSÉBEN AZ ALÁGAZATOK KÖZÖTTI KÖZLEKEDÉSI RENDSZEREK ÖSSZEHANGOLÁSA ÉS FEJLESZTÉSE KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI KONFERENCIA GYŐR, 2015. MÁRCIUS 2627. Derdák Miklós, üzemeltetési

Részletesebben

AJÁNLATAINK. iskolásoknak, kirándulóknak. Szervezett kirándulások. Kerékpárral a vonaton. Kombinált bérletek

AJÁNLATAINK. iskolásoknak, kirándulóknak. Szervezett kirándulások. Kerékpárral a vonaton. Kombinált bérletek AJÁNLATAINK iskolásoknak, kirándulóknak Szervezett kirándulások Hegyek Fesztivál kedvezmények között völgyek Fürdőjegyek között zakatol Balatoni a utazások vonat Kerékpárral a vonaton Győr Kombinált Sopron

Részletesebben

TAMP ÉS CO-TAMP KÖZÖS ÉS NEMZETI VONZÓKÉPESSÉGI PLATFORM

TAMP ÉS CO-TAMP KÖZÖS ÉS NEMZETI VONZÓKÉPESSÉGI PLATFORM TAMP ÉS CO-TAMP KÖZÖS ÉS NEMZETI VONZÓKÉPESSÉGI PLATFORM Nagy András PhD Lechner Nonprofit Kft. http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/attractive-danube Project co-founded by European Union funds

Részletesebben

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03.

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03. Árlista 2015 Szobaárak 2015 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon Hétközben Hétvégén * Kétágyas szoba 31 620 34 720 39 060 Egyágyas szoba 23 250 24 800 27 900 Lakosztály 42 470 45 570 49 910 Felnôtt pótágy 9 300

Részletesebben

BALATONI UTAZÁSOK JELLEMZŐI

BALATONI UTAZÁSOK JELLEMZŐI Fenntartható, intelligens és befogadó regionális és városi BALATONI UTAZÁSOK JELLEMZŐI DR. MADARÁSZ ESZTER Pannon Egyetem, Gazdaságtudományi Kar, Turizmus Intézeti Tanszék A SZABADIDŐS CÉLLAL UTAZÓK KÖRÉBEN

Részletesebben

Plus. Mit tudnak a HungaryCard csomagok? Budapest 2 felnôtt / 1 nap* Ft

Plus. Mit tudnak a HungaryCard csomagok? Budapest 2 felnôtt / 1 nap* Ft Mit tudnak a HungaryCard csomagok? Budapest 2 felnôtt / 1 nap* Belépő a széchenyi gyógyfürdőbe 50% % 4.900 Ft ebéd a zsolnay étteremben 30% 3.000 Ft Bringóhintózás a margitszigeten 60% B 2.208 Ft margitszigeti

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT Kiadó: TERMÉKMIX Kft Budapest, Mogyoródi út 32. Telefon: ;

MÉDIAAJÁNLAT Kiadó: TERMÉKMIX Kft Budapest, Mogyoródi út 32. Telefon: ; MÉDIAAJÁNLAT 2019 XXIII. ÉVF. 2018. OKTÓBER XXIII. ÉVF. 2018. SZEPTEMBER XXIII. ÉVF. 2018. MÁRCIUS 24 éves tapasztalat a HORECA szaklap piacon Pizza Mi a kedvenc? A Hawaii, a Gyrosos vagy a SonGoKu? Huszár

Részletesebben

Fedezze fel Európát vonattal! 2016

Fedezze fel Európát vonattal! 2016 Fedezze fel Európát vonattal! 2016 Ajánlataink CSEHORSZÁGBA és LENGYELORSZÁGBA MÁV-START / UMSZ - 07/012/2016 MÁVDIREKT: 06 (40) 49 49 49 (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám) küldföldről:

Részletesebben

A Debreceni Egyetem Intézményfejlesztési Terve

A Debreceni Egyetem Intézményfejlesztési Terve A Debreceni Egyetem Intézményfejlesztési Terve 2016 2020 HELYZETÉRTÉKELÉS HÁTTÉRTÁBLÁK I/2. melléklet 2016. március 1. Háttértábla száma Táblázat címe Forrás TABL_01 Az egy főre jutó GDP, 2008 2013 KSH

Részletesebben

1.. Touring Hotel. Ünnepnapokra főszezoni árak érvényesek. Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 év felett) SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek

1.. Touring Hotel. Ünnepnapokra főszezoni árak érvényesek. Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 év felett) SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 15/2018. (XI.13.) önkormányzati rendelete a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ és a Jurta tábor által üzemeltetett szálláshelyek 2019. évi díjtételeiről

Részletesebben

2011 SZEPTEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS CSÖKKENT A NYILVÁNTARTOTT ÁLLÁSKERESŐK SZÁMA

2011 SZEPTEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS CSÖKKENT A NYILVÁNTARTOTT ÁLLÁSKERESŐK SZÁMA 2011 SZEPTEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS CSÖKKENT A NYILVÁNTARTOTT ÁLLÁSKERESŐK SZÁMA A foglalkoztatás és a munkanélküliség jellemzően szezonális jelenségek. Az időjárásnak kitett

Részletesebben

XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó

XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó MEGYEI BEMUTATÓK BÁCS-KISKUN MEGYE Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. szervező: Józsa Kata telefon: +36 30 3657966, e-mail:

Részletesebben

magyarországi gyógyfürdő megyénkénti nyilvántartása gyógyfürdő Bács-Kiskun Kalocsa Kalocsa Csajda-Uszoda és Gyógyfürdő 426-3/Gyf/2007 I/68

magyarországi gyógyfürdő megyénkénti nyilvántartása gyógyfürdő Bács-Kiskun Kalocsa Kalocsa Csajda-Uszoda és Gyógyfürdő 426-3/Gyf/2007 I/68 gyógyfürdő Bács-Kiskun Kalocsa Kalocsa Csajda-Uszoda és Gyógyfürdő 426-3/Gyf/2007 I/68 Kiskunfélegyháza Kiskunfélegyháza Városi Kórház- Rendelőintézet Gyógyfürdő és Rehabilitációs Központ 365-5/Gyf/2007

Részletesebben

1. MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT KAPOTT SZEMÉLYEK ELŐZŐ ÁLLAMPOLGÁRSÁG ORSZÁGA SZERINT

1. MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT KAPOTT SZEMÉLYEK ELŐZŐ ÁLLAMPOLGÁRSÁG ORSZÁGA SZERINT Tartalom 1. MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT KAPOTT SZEMÉLYEK ELŐZŐ ÁLLAMPOLGÁRSÁG ORSZÁGA SZERINT 2. MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT KAPOTT SZEMÉLYEK MEGOSZLÁSA ELŐZŐ ÁLLAMPOLGÁRSÁG ORSZÁGA SZERINT 3. MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT

Részletesebben

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már HÚSVÉT A SZŐLŐSZEM TERMÁLBAN SZÉDÍTŐ KEDVEZMÉNNYEL! Érvényessége: 2013. március 29-április 01. Tartalma: - 3 éjszakai szállás kedvezményesen - elhelyezés szobában vagy apartmanban létszámtól függően -

Részletesebben

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható.

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények

A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények 15/2013 DR 3164/2013/START A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények Az 1-3. számú módosítással egységes szerkezetben Érvényes: 2013. március 1-jétől MÓDOSÍTÁSOK JEGYZÉKE Módosítás

Részletesebben

Országos törzskönyvi nyilvántartás a magyarországi gyógyfürdőkről

Országos törzskönyvi nyilvántartás a magyarországi gyógyfürdőkről Országos törzskönyvi nyilvántartás a magyarországi gyógyfürdőkről Sorszám Település Megye intézményneve 1. Debrecen Hajdú-Bihar Debreceni Minősítési ill. felülvizsgálati engedély száma 36.540/1958 209-1/2011

Részletesebben

A tárgyalások elhalasztásának adatai a helyi bíróságokon, büntető ügyszakban év

A tárgyalások elhalasztásának adatai a helyi bíróságokon, büntető ügyszakban év A tárgyalások elhalasztásának adatai a helyi bíróságokon, büntető ügyszakban 2011. év felmer. obj. ok együtt új határnap napolt Főváros 30527 8293-69 238 4451 96 308 4 395 7 195 70 217 657 1586 311 5501

Részletesebben

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900 Makár relax napok 3nap/2éj kétágyas 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 45 900 59 400 22 300 14 600 35 700 49 400 22 300 14 600 Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900

Részletesebben