Árverési Hirdetmény. nyilvános árverés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Árverési Hirdetmény. nyilvános árverés"

Átírás

1 Árverési Hirdetmény A(z) Pro Alkusz Kft. (cégjegyzékszám: , székhely: 3535 Miskolc, Havas utca 24.., levelezési cím: 3535 Miskolc, Havas utca 24..), mint a(z) AGZA Kft f.a (cégjegyzékszám: , székhely: 4644 Mándok, Kossuth út 66..) Nyíregyházi Törvényszék 9.Fpk /4. sz. végzése által kijelölt felszámolója, a Cégközlönyben július 9. napján megjelent árverési hirdetménynek megfelelően nyilvános árverés útján, az alábbi feltételekkel értékesíti az adós ingóságát. Az árverés adatai: Az árverés helye: az Elektronikus Értékesítési Rendszer (EÉR) által biztosított online felület ( Az árverés kezdete: szeptember óra 00 perc Az árverés vége: szeptember óra 00 perc Kikiáltási ár (minimálár): forint. Licitlépcső: 1 millió forintig: forint 1 millió forint és 5 millió forint között: forint 5 millió forint és 20 millió forint között: forint 20 millió forint és 200 millió forint között: forint 200 millió forint és afelett: forint Árverési előleg összege: forint. Az árverési előleg megfizetésének módja, határideje: A járművek egy tételben kerülnek értékesítésre. A vagyontárgyakra az árverezhet, aki előlegként, a megvásárolni kívánt vagyontárgyak kikiáltási árának 5 %-át legkésőbb az árverés megkezdése előtt az Agza Kft Fa K&H Bank Zrt-nél vezetett számú számlájára utalással teljesíti oly módon, hogy az összeg az árverés kezdetéig a számlára megérkezzen. Az árveréssel kapcsolatos egyéb közlemény: Mindazoknak, akik előleget fizettek be, de nem nyertek, előlegüket a felszámoló 8 munkanapon belül visszautalja. Az árverésre kerülő vagyontárgy(ak): Járművek: IVECO 75 E 14 tgk., (frsz.: HEH-004, évjárat: 2000., diesel üzemű, 3908 cm3, 100 KW, futott km: , műszaki vizsga érv A jármű lefoglalva.) A gépkocsi fél éve nem üzemel. Akkumulátor hiba miatt nem indul. Fülke, hátsó lökhárító sérült. Mellső szélvédő repedt. A motor eszi az olajat, a hátsó fékek javítandók. Ponyva elernyedt, a plató 2 helyen sérült. Kuplungszerkezetet cserélni kell. Becsértéke: Ft (ÁFA-t tartalmaz) DAF FT 95 XF 480 nyerges vontató (frsz.: LSF-959, évjárat: 2000, cm3, 355 KW, diesel üzemű, futott km: , műszaki vizsga lejárt: A jármű lefoglalva és a forgalomból kivonva.)

2 A gépkocsi féléve nem üzemelt, akku probléma miatt nem indul. Korábban a műszerfal kigyulladt, átvezetékelendő. 6 db gumi, komplett kipufogórendszer cserélendő. Előkészítő nem működik, motor keresztmerevítő sérült. Karambol miatt a vezetőfülke jobb eleje elcsúszva, motor keresztmerevítő sérült. Fülke baloldali fellépő lóg. Fékező szelep cserélendő. Becsértéke: Ft (ÁFA-t tartalmaz) Schwarzmüller SPA 3/E félpótkocsi (frsz.: JVE-299, évjárat 1998, műszaki vizsga lejárt: A jármű lefoglalva és a forgalomból kivonva.) Egy éve nem üzemel. Emelhető tengely nem működik (valószínűleg elektromos probléma) Alváz korrodált, bal hátsó lámpa kiszerelve. Plató javítandó. Becsértéke: Ft (ÁFA-t tartalmaz) Schwarzmüller SPA 3/E félpótkocsi, (frsz.: XWN-863, évjárat: 1998, műszaki vizsga érvényessége: A jármű lefoglalva.) Fél éve nem üzemel. A plató javítandó, a ponyva beszakadva. 4 db gumiabroncs cserélendő. Az alvázon kezdeti korrózió. Becsértéke: Ft (ÁFA-t tartalmaz) Schwarzmüller SPA 3/E félpótkocsi, (frsz.: XUP-703, évjárat: 2000, műszaki vizsga lejárt: A jármű lefoglalva és a forgalomból kivonva.) Egy éve nem üzemel. Az alváz korrodált, a plató teljesen felújítandó. A gumiabroncsok 0-10 %-k, az egy tengelyen lévők különböző mintázatúak. Elhanyagolt, karbantartatlan jármű. Forgalomból kivonva. Ponyva cserélendő. Becsértéke: Ft (ÁFA-t tartalmaz) Schwarzmüller SPA 3/E félpótkocsi, (frsz.: FZM-618, évjárat: 1994, műszaki vizsga lejárt: A jármű lefoglalva és a forgalomból kivonva.) Négy éve nem üzemel. Az összes gumiabroncs cserélendő. Forgalomból kivonva, forgalmi engedély hiányzik. Becsértéke: Ft (ÁFA-t tartalmaz) KÖGEL SVKT 24 hűtős félpótkocsi, (frsz.: XUF-570, évjárat: 1999, műszaki vizsga lejárt: A jármű lefoglalva.) Féléve nem üzemel. Az alváz korrodált. A felépítmény szigetelése felújítandó. Gumiabroncsok cserélendőek. Becsértéke: Ft (ÁFA-t tartalmaz) KRÓNE SDP 27 félpótkocsi, (frsz.: XMW-863, évjárat: 1999, műszaki vizsga érvényessége: A jármű lefoglalva.) Féléve nem üzemel. Ponyva és 6 db gumi cserélendő. Fékszerkezet felújítandó. Becsértéke: Ft (ÁFA-t tartalmaz) A járművek egy tételben kerülnek értékesítése! Járművek becsértéke összesen: Ft (ÁFA-t tartalmaz) Kikiáltási ár: Ft (ÁFA-t tartalmaz) Licitlépcső: Ft Árverési előleg összege: Ft A vagyontárgy gyorsan romló / különleges kezelést igénylő / csekély értékű: nem. Az árverésre kerülő vagyontárgy(ak) becsértéke összesen: forint.

3 1. tétel: Az árverésre kerülő vagyontárgy(ak) megnevezése: Schwarzmüller SPA 3/E félpótkocsi Gyártási idő: Becsérték: forint 2. tétel: Az árverésre kerülő vagyontárgy(ak) megnevezése: Schwarzmüller SPA 3/E félpótkocsi Gyártási idő: Becsérték: forint 3. tétel: Az árverésre kerülő vagyontárgy(ak) megnevezése: Schwarzmüller SPA 3/E félpótkocsi Gyártási idő: Tehermentes: nem Végrehajtó és NAV lefoglalta Becsérték: forint 4. tétel: Az árverésre kerülő vagyontárgy(ak) megnevezése: Schwarzmüller SPA 3/E félpótkocsi Gyártási idő: Becsérték: forint 5. tétel: Az árverésre kerülő vagyontárgy(ak) megnevezése: KÖGEL SVKT 24 hűtős félpótkocsi Gyártási idő: Állapot: Átlagos Becsérték: forint 6. tétel: Az árverésre kerülő vagyontárgy(ak) megnevezése: KRÓNE SDP 27 félpótkocsi Gyártási idő: Becsérték: forint 7. tétel: Az árverésre kerülő vagyontárgy(ak) megnevezése: IVECO 75 E 14 tgk

4 Gyártási idő: Tehermentes: nem Végrehajtó lefoglalta Becsérték: forint 8. tétel: Az árverésre kerülő vagyontárgy(ak) megnevezése: DAF FT 95 XF 480 nyerges vontató Gyártási idő: Tehermentes: nem Végrehajtó és a NAV lefoglalta Becsérték: forint Az ingóság megtekinthetőségének helye, ideje, egyéb közlemény: Érdeklődni: Dr. Bornemisza Lajos felszámolóbiztosnál a (42) , (20) számú telefonon, vagy személyesen 4400 Nyíregyháza, Hősök tere 12. fszt. 1. alatt. A járművek megtekinthetőek: Fehérgyarmat, Haladás tér 2 alatt, munkaidőben, a hívószámú telefonon előzetesen egyeztetett időpontban, közötti munkanapokon óra között. Vételár megfizetésének módja, határideje: A járművek esetében az adás-vételi szerződés aláírásával egyidejűleg a nyertesnek a teljes vételárat készpénzben meg kell fizetnie a felszámoló részére. A teljes vételár megfizetése az adás-vételi szerződés érvényessége. A korábban befizetett előleg a teljes vételárba beszámít. Ha a fizetési feltételt a vevő elmulasztja, az előlegét elveszti, ez esetben az előleg bánatpénzként funkcionál. Az adás-vételi szerződés megkötésének feltétele az is, hogy a licitáló az EÉR működtetőjét megillető jutalék megfizetését igazolja. Az ÁFA-körbe tartozó nyertes a felszámoló által megjelölt módon a nettó vételárat köteles megfizetni azzal, hogy az ÁFA-befizetési kötelezettség a nyertes vevőt terheli, míg az ÁFA-körbe nem tartozó nyertes vevő a teljes bruttó vételárat köteles a felszámoló által megjelölt módon megfizetni. Amennyiben a licitáló az árverésen más magánszemély vagy szervezet képviseletében vesz részt, az EÉR felületére feltöltött meghatalmazást a szerződéskötéskor eredetiben is be kell mutatnia a felszámolóbiztosnak. Részletfizetési lehetőség: nincs A szerződéskötés határideje: A nyertes ajánlatot a felszámolóbiztos az elővásárlási joggal rendelkezőknek bemutatja annak érdekében, hogy nyilatkozzanak, kívánnak-e élni elővásárlási jogukkal. A vagyontárgy elszállításának, átvételének módja, határideje: A vevő az adás-vételi szerződés aláírásával egyidejűleg kapja a járműveket tulajdonba és birtokba. A járműveket 3 napon belül kell elszállítania. Az ingatlanok tulajdonba és birtokbaadása a teljes vételár megfizetésével történik. A felszámoló hirdetménnyel kapcsolatos egyéb közleménye: A vagyontárgyak megtekintett állapotban kerülnek árverésre. A felszámoló a fel nem tüntetett, esetleges látható, vagy rejtett hibákért a felelősséget kizárja. Ha az árverésen érvényes ajánlat nincs, a felszámoló az árverést eredménytelennek nyilvánítja. A vagyontárgyakra a felszámoló újabb árverés tartásáról határoz, melynek során a vételárat legfeljebb a jelenlegi becsérték feléig leszállíthatja. A nyilvános árverésre az évi XLIX tv.

5 (Cstv.) és a felszámolási eljárásban az adós vagyontárgyainak elektronikus értékesítéséről szóló 17/2014(II.3.) Korm.rendelet előírásai szerint kerül sor. Elővásárlásra jogosultak jogaikat a véglegesen kialakult vételár ismeretében gyakorolhatják. Az elővásárlásra jogosultaknak a nyilatkozattételre a felszámolóbiztos 10 napot biztosít. A felszámoló az elővásárlási joggal élővel (több elővásárlási joggal élő esetén a törvényben megjelölttel) köt adás-vételi szerződést az utolsó elővásárlói nyilatkozattételi határidő lejártát követő 3 munkanapon belül. Elővásárló hiányában ugyanezen határidőn belül az árverési nyertessel köt a felszámoló adás-vételi szerződést. A fenti vagyontárgyról készített tender füzet az alábbi linken érhető el:

ÁRVERÉS. Járművek: 1 db nyerges vontató, 1 db tgk, 1 db hűtős félpótkocsi, 5 db félpótkocsi

ÁRVERÉS. Járművek: 1 db nyerges vontató, 1 db tgk, 1 db hűtős félpótkocsi, 5 db félpótkocsi ÁRVERÉS Járművek: 1 db nyerges vontató, 1 db tgk, 1 db hűtős félpótkocsi, 5 db félpótkocsi Kikiáltási ár: 3 605 000 Ft Eljárás ügyszáma: 9.Fpk.15-14-001054 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/arveres/a60881

Részletesebben

Árverési Hirdetmény. nyilvános árverés

Árverési Hirdetmény. nyilvános árverés Árverési Hirdetmény A(z) Alexander & Co Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-709122, székhely: 1042 Budapest, Árpád utca 57-59.., levelezési cím: 1042 Budapest, Árpád utca 57-59..), mint a(z) TRIS Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) GAUDIUM CAPITAL Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-171607, székhely: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 8-10.., levelezési cím: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 8-10..), mint a(z) Sky Realty

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) ALLEGO Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-695300, székhely: 1054 Budapest, Hold utca 21.., levelezési cím: 1054 Budapest, Hold utca 21..), mint a(z) MOVE2HUNGARY Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Modix Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-064045, székhely: 1027 Budapest, Vitéz utca 9.., levelezési cím: 1027 Budapest, Vitéz utca 9..), mint a(z) Révai Nyomda Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Mudis Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-920370, székhely: 1024 Budapest, Ady Endre út 19.., levelezési cím: 1024 Budapest, Ady Endre út 19..), mint a(z) OLIMPET Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Kossuth Holding Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-044789, székhely: 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15/B., levelezési cím: 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15/B.), mint a(z)

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) ÁZSIÓ Kft. (cégjegyzékszám: 15-09-060370, székhely: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. út 3.., levelezési cím: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. út 3..), mint a(z) Szántó 21 Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény

Pályázati Hirdetmény Pályázati Hirdetmény A(z) KERSZI Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-041640, székhely: 1143 Budapest, Besnyői utca 13.., levelezési cím: 1143 Budapest, Besnyői utca 13..), mint a(z) SVG-Hungary Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) ÁZSIÓ Kft. (cégjegyzékszám: 15-09-060370, székhely: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. út 3.., levelezési cím: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. út 3..), mint a(z) CUNAJ Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Dr. Felső Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-679649, székhely: 1072 Budapest,, Dob utca 52.., levelezési cím: 1072 Budapest,, Dob utca 52..), mint a(z) SZEGA-BAU Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Tizek Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-729062, székhely: 1211 Budapest,, Rézmű utca 2.-4.., levelezési cím: 1211 Budapest,, Rézmű utca 2.-4..), mint a(z) AUTÓ-BRILL Kereskedelmi és

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) SEDINA Kft. (cégjegyzékszám: 02-09-071721, székhely: 7623 Pécs, Rákóczi út 10.., levelezési cím: 7623 Pécs, Rákóczi út 10..), mint a(z) Kaposvári Nyomdaipari Szolgáltató Kft.

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Keszau-Solder-Serec-L Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-077793, székhely: 1125 Budapest, Istenhegyi út 58.., levelezési cím: 1125 Budapest, Istenhegyi út 58..), mint a(z) HU-CO Kft.

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Kvantál Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-364827, székhely: 1122 Budapest, Városmajor utca 74.., levelezési cím: 1122 Budapest, Városmajor utca 74..), mint a(z) OKNOPLUSZ Kft f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Yplon Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-461424, székhely: 1025 Budapest, Csévi út 11.., levelezési cím: 1025 Budapest, Csévi út 11..), mint a(z) Terra Zebra Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Advoco Kft. (cégjegyzékszám: 08-09-003091, székhely: 9022 Győr, Liszt F. utca 37.., levelezési cím: 9022 Győr, Liszt F. utca 37..), mint a(z) Acélárugyár Zrt. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) ÁZSIÓ Kft. (cégjegyzékszám: 15-09-060370, székhely: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. út 3.., levelezési cím: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. út 3..), mint a(z) Szántó 21 Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) ÁFI Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-042854, székhely: 1055 Budapest, Szent István körút 1.., levelezési cím: 1055 Budapest, Szent István körút 1..), mint a(z) Dombori Agrárlogisztikai

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) ÁZSIÓ Kft. (cégjegyzékszám: 15-09-060370, székhely: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. út 3.., levelezési cím: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. út 3..), mint a(z) Szántó 21 Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Mudis Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-920370, székhely: 1024 Budapest, Ady Endre út 19.., levelezési cím: 1024 Budapest, Ady Endre út 19..), mint a(z) DEGA FB Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Első Magyar Önkormányzati VAK. Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-730411, székhely: 1055 Budapest, Balassi Bálint utca 9.., levelezési cím: 1055 Budapest, Balassi Bálint utca 9..), mint

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Krízis Kontroll Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-173701, székhely: 1111 Budapest, Bicskei utca 6.., levelezési cím: 1111 Budapest, Bicskei utca 6..), mint a(z) SZIK BT. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Insolvent Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-163235, székhely: 1115 Budapest, Ildikó utca 21.., levelezési cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 21..), mint a(z) Gyömrő-House Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Alexander & Co Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-709122, székhely: 1042 Budapest, Árpád utca 57-59.., levelezési cím: 1042 Budapest, Árpád utca 57-59..), mint a(z) TRIS Kft f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Yplon Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-461424, székhely: 1025 Budapest, Csévi út 11.., levelezési cím: 1025 Budapest, Csévi út 11..), mint a(z) ARABUS Kft. f.a (cégjegyzékszám: 13

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Vectigalis Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-044074, székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14..., levelezési cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14...), mint a(z) Sunshine

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Windup Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-047591, székhely: 1143 Budapest, Stefánia út 75.., levelezési cím: 1143 Budapest, Stefánia út 75..), mint a(z) MITRACOM Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Advoco Kft. (cégjegyzékszám: 08-09-003091, székhely: 9022 Győr, Liszt F. utca 37.., levelezési cím: 9022 Győr, Liszt F. utca 37..), mint a(z) Tóparti Lakópark Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Fregat Consult Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-680225, székhely: 1132 Budapest, Alig utca 14.., levelezési cím: 1132 Budapest, Alig utca 14..), mint a(z) MOÉP CARGO f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Válságmendzser Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-164088, székhely: 1039 Budapest, Petőfi utca 3.., levelezési cím: 1039 Budapest, Petőfi utca 3..), mint a(z) NOVUS TRIBULUS Kft f.a

Részletesebben

n y i l v á n o s á r v e r é s keretében meghirdeti az adós gazdálkodó szervezet alábbi,

n y i l v á n o s á r v e r é s keretében meghirdeti az adós gazdálkodó szervezet alábbi, A MÁTRAHOLDING Gazdasági és Tanácsadó Zrt. (1146 Budapest, Cházár András u. 9.) a Gizella-Malom Ingatlanforgalmazó és Szolgáltató Kft. f.a. (1146 Budapest, Thököly út 66., adószáma: 12805709-2-42, Cg.:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Prudens Profit Controll Kft. (cégjegyzékszám: 15-09-070938, székhely: 4625 Záhony, Szebecse út 4.., levelezési cím: 4625 Záhony, Szebecse út 4..), mint a(z) Zöld Udvar Biobaromfi

Részletesebben

Árverési Hirdetmény. n y i l v á n o s á r v e r é s

Árverési Hirdetmény. n y i l v á n o s á r v e r é s Árverési Hirdetmény A(z) Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-920128, székhely: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.., levelezési cím: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Concurs Zrt. (cégjegyzékszám: 20-10-040283, székhely: 8800 Nagykanizsa, Ady E. utca 4.., levelezési cím: 8800 Nagykanizsa, Ady E. utca 4..), mint a(z) AGRICULTURA Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Tax-Audit Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-067624, székhely: 1037 Budapest,, Kunigunda útja 18.., levelezési cím: 1037 Budapest,, Kunigunda útja 18..), mint a(z) "QUADRAT HÁZAK" Kft.

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Advoco Kft. (cégjegyzékszám: 08-09-003091, székhely: 9022 Győr, Liszt F. utca 37.., levelezési cím: 9022 Győr, Liszt F. utca 37..), mint a(z) KŐSZEGI ÚTI INVEST Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Likvid-B Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-064951, székhely: 1139 Budapest, Fáy utca 1.., levelezési cím: 1139 Budapest, Fáy utca 1..), mint a(z) Oakenland Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Cél-Org Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-886496, székhely: 1126 Budapest, Németvölgyi út 8.., levelezési cím: 1126 Budapest, Németvölgyi út 8..), mint a(z) DÁVID-KER PLUSZ Kft. f.a

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Cél-Org Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-886496, székhely: 1126 Budapest, Németvölgyi út 8.., levelezési cím: 1126 Budapest, Németvölgyi út 8..), mint a(z) KKR Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Havlin Tanácsadó Kft. (cégjegyzékszám: 13-09-164691, székhely: 2233 Ecser, Petőfi utca 23.., levelezési cím: 2233 Ecser, Petőfi utca 23..), mint a(z) Andalúzia- Építő Kft. f.a

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Vir Consult Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-992481, székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 20.., levelezési cím: 1061 Budapest, Andrássy út 20..), mint a(z) "PAPINVESZT" Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Havlin Tanácsadó Kft. (cégjegyzékszám: 13-09-164691, székhely: 2233 Ecser, Petőfi utca 23.., levelezési cím: 2233 Ecser, Petőfi utca 23..), mint a(z) Andalúzia Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-920128, székhely: 1071 Budapest, Damjanich utca 11-15.., levelezési cím: 1071 Budapest, Damjanich utca

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) "Hunyadi" Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043681, székhely: 1145 Budapest,, Uzsoki utca 48.., levelezési cím: 1145 Budapest,, Uzsoki utca 48..), mint a(z) VARIETAS 2000 Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

n y i l v á n o s p á l y á z a t

n y i l v á n o s p á l y á z a t A Pro Alkusz Gazdasági Szolgáltató és Tanácsadó Kft. (Cg. 05-09-002399, 3535 Miskolc, Havas u. 24.) felszámoló szervezet, mint a NYÍRSÉGI PÁLINKAHÁZ Gazdasági, Szolgáltató Egyszemélyes Kft. fa (Cg.: 05-09-016130,

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Sonten Kft. (cégjegyzékszám: 02-09-061086, székhely: 1036 Budapest, Perc utca 8.., levelezési cím: 1036 Budapest, Perc utca 8..), mint a(z) ASZKO HUNGÁRIA Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

ÁRVERÉSI KIÍRÁS. 1./ RÁBA 6x6 rakoncás tehergépkocsi KCR-70 hidraulikus daruval. Rendszám: GOZ-475 Gyárt. év: 1999.

ÁRVERÉSI KIÍRÁS. 1./ RÁBA 6x6 rakoncás tehergépkocsi KCR-70 hidraulikus daruval. Rendszám: GOZ-475 Gyárt. év: 1999. ÁRVERÉSI KIÍRÁS A Szombathelyi Erdészeti Zrt. (9700 Szombathely, Saághy István u. 15.) árverés útján történő értékesítésre meghirdeti a tulajdonában lévő alábbi eszközöket: 1./ RÁBA 6x6 rakoncás tehergépkocsi

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Datastep Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-887601, székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 80.., levelezési cím: 1103 Budapest, Gyömrői út 80..), mint a(z) FAFÉMTEK Bt. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) WIND UP Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-047591, székhely: 1143 Budapest, Stefánia út 75.., levelezési cím: 1143 Budapest, Stefánia út 75..), mint a(z) AGTR Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény

Pályázati Hirdetmény Pályázati Hirdetmény A(z) ALLEGO Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-695300, székhely: 1054 Budapest, Hold utca 21., levelezési cím: 1054 Budapest, Hold utca 21.), mint a(z) UJ STRIGON Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Modix Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-064045, székhely: 1027 Budapest, Vitéz utca 9.., levelezési cím: 1027 Budapest, Vitéz utca 9..), mint a(z) Bökényföldi Ipari Park 1 Kft. f.a

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) LQD Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-566001, székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 76.., levelezési cím: 1103 Budapest, Gyömrői út 76..), mint a(z) Terminál Kft f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Cél-Org Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-886496, székhely: 1126 Budapest, Németvölgyi út 8.., levelezési cím: 1126 Budapest, Németvölgyi út 8..), mint a(z) KKR Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Sonten Kft. (cégjegyzékszám: 02-09-061086, székhely: 1036 Budapest, Perc utca 8.., levelezési cím: 1036 Budapest, Perc utca 8..), mint a(z) Hosszúréti Tenisz Centrum Kft. f.a

Részletesebben

nyilvános pályázati felhívás

nyilvános pályázati felhívás A PRO ALKUSZ Gazdasági Szolgáltató és Tanácsadó Kft (székhely: 3535. Miskolc, Havas u. 24., Cg.: 05-09-002399) mint a CIVIS BAU MEISTER Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fa (Cg. 09-09-011053, székhelye:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Factor Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-269929, székhely: 1031 Budapest,, Kazal utca 65.., levelezési cím: 1031 Budapest,, Kazal utca 65..), mint a(z) KARAMELL-SNACK Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Advocatio Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-173976, székhely: 1118 Budapest, Frankhegy utca 6.., levelezési cím: 1118 Budapest, Frankhegy utca 6..), mint a(z) LAKÁS-INGATLAN P2 Kft.

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) PRE-ACTIVE Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-074651, székhely: 1054 Budapest, Aulich L utca 7.., levelezési cím: 1054 Budapest, Aulich L utca 7..), mint a(z) KÖ-MA Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

PÁLYÁZAT Cégközlöny 2010. július 01-jei szám

PÁLYÁZAT Cégközlöny 2010. július 01-jei szám PÁLYÁZAT Cégközlöny 2010. július 01-jei szám Cégközlöny 26/2010-i szám I. A MÁTRAHOLDING Gazdasági és Tanácsadó ZRt. (1146 Budapest, Cházár András u.9; Cg.sz.: 01-10-043926), mint a TIGA ÉPKER Kereskedelmi

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Windup Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-047591, székhely: 1143 Budapest, Stefánia út 75.., levelezési cím: 1143 Budapest, Stefánia út 75..), mint a(z) BUDAFER Zrt. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Pátria Consult Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-044933, székhely: 1132 Budapest, Alig utca 14.., levelezési cím: 1132 Budapest, Alig utca 14..), mint a(z) Mirhó-Kisfoki VGT f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

útján értékesíteni kívánja az adós cég tulajdonát képező alábbi ingatlant

útján értékesíteni kívánja az adós cég tulajdonát képező alábbi ingatlant Az ADÓAKTUÁL KFT. (székhelye: Nyíregyháza, Rákóczi u. 18-20., Cg.:15-09-060631), mint a Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Bíróság 10.Fpk.15-11-001681/6. számú végzésével kijelölt ELSŐ LÉPCSŐ Építőipari és

Részletesebben

PÁLYÁZAT. I/2. Sport eszközök Irányára: 400.000,-Ft. I/3. Sportcipők. Raktárdíj 2011.05.31-ig:

PÁLYÁZAT. I/2. Sport eszközök Irányára: 400.000,-Ft. I/3. Sportcipők. Raktárdíj 2011.05.31-ig: PÁLYÁZAT A Mátraholding Gazdasági Tanácsadó Zrt. (1146 Budapest XIV. ker., Cházár András utca 9.; Cg.sz.: 01-10-043926), mint a "KUTI-SPORT" Kereskedelmi Bt.. fa" (8000 Székesfehérvár,Tapolcsányi u. 9.,

Részletesebben

PÁLYÁZAT. n y i l v á n o s p á l y á z a t. útján értékesíti adós társaság kizárólagos tulajdonában lévő, alábbi vagyonelemeket:

PÁLYÁZAT. n y i l v á n o s p á l y á z a t. útján értékesíti adós társaság kizárólagos tulajdonában lévő, alábbi vagyonelemeket: PÁLYÁZAT A Mátraholding Gazdasági Tanácsadó Zrt. (1146 Budapest XIV. ker., Cházár András utca 9.; Cg.sz.: 01-10-043926), mint a Cydonia Kutatási és Botanikai Bt f.a. (8425 Zirc-Lókút, Bem u. 109. cégjegyzékszám:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Cégközlöny 2012.12.06-i számában

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Cégközlöny 2012.12.06-i számában PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Cégközlöny 2012.12.06-i számában A MÁTRAHOLDING Gazdasági és Tanácsadó Zrt. (1146 Budapest, Cházár András u.9; Cg.sz.: 01-10-043926), mint a REX-PONT Kereskedelmi Bt. fa (1068 Budapest,

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény

Pályázati Hirdetmény Pályázati Hirdetmény A(z) Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-920128, székhely: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.., levelezési cím: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) DUEL-CORP Zrt. (cégjegyzékszám: 06-10-000383, székhely: 6720 Szeged, Roosevelt tér 14.., levelezési cím: 6720 Szeged, Roosevelt tér 14..), mint a(z) Orosgáz-Plus Bt. "f.a." f.a

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Megjelenés a Cégközlöny 2011.02.10-i 6. számában

PÁLYÁZAT. Megjelenés a Cégközlöny 2011.02.10-i 6. számában PÁLYÁZAT Megjelenés a Cégközlöny 2011.02.10-i 6. számában A MÁTRAHOLDING Gazdasági és Tanácsadó ZRt. (1146 Budapest, Cházár András u.9; FALCOTRADE Rt. fa. (3200 Gyöngyös, Szurdokpart u.1., asz:11363806-2-10,

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) F1 Consulting Kft. (cégjegyzékszám: 13-09-160969, székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Napfény utca 1.., levelezési cím: 2310 Szigetszentmiklós, Napfény utca 1..), mint a(z) Vitamór

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Modulig Vagyonkezelő Kft. (cégjegyzékszám: 05-09-016783, székhely: 3530 Miskolc, Széchenyi utca 26., levelezési cím: 3530 Miskolc, Széchenyi utca 26.), mint a(z) "POWER" Kft.

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Cél-Org Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-886496, székhely: 1126 Budapest, Németvölgyi út 8.., levelezési cím: 1126 Budapest, Németvölgyi út 8..), mint a(z) Szekuritás-Ipari Kft. f.a

Részletesebben

PÁLYÁZAT. emelkedésének napja:2009.04.21., Cégközlönyi közzététel napja: 2009.04.27.)

PÁLYÁZAT. emelkedésének napja:2009.04.21., Cégközlönyi közzététel napja: 2009.04.27.) PÁLYÁZAT A Mátraholding Gazdasági Tanácsadó Zrt. (1146 Budapest XIV. ker., Cházár András utca 9.; Cg.sz.: 01-10-043926), mint az Energiahíd Kereskedelmi Kft f.a. 1097 Budapest, Kén u. 8., adószám:11163266-2-43,

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) DUEL-CORP Zrt. (cégjegyzékszám: 06-10-000383, székhely: 6720 Szeged, Roosevelt tér 14.., levelezési cím: 6720 Szeged, Roosevelt tér 14..), mint a(z) Orosgáz-Plus Bt. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Igazságügyi Minisztérium Cégközlöny Szerkesztősége

Igazságügyi Minisztérium Cégközlöny Szerkesztősége Igazságügyi Minisztérium Cégközlöny Szerkesztősége BUDAPEST Kossuth L. tér 4. 1055 Tisztelt Szerkesztőség! Kérjük az alábbi szövegezésű hirdetményünket a Cégközlöny Felszámolási árverések, pályázatok fejezetben

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) MININVEST Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-044328, székhely: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 5.., levelezési cím: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 5..), mint a(z) INW SYSTEMS KFT

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-994411, székhely: 1133 Budapest, Pozsonyi út 56.., levelezési cím: 1133 Budapest, Pozsonyi út 56..), mint a(z) MAL

Részletesebben

I. Bejelentkezés, belépés

I. Bejelentkezés, belépés TÁJÉKOZTATÓ A LICITÁLÓK, PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE A felszámolási eljárásban az adós vagyontárgyainak elektronikus értékesítéséről szóló 17/2014. (II. 3.) Korm. rendelet (a továbbiakban: EÉR rendelet) 1. -a szerint,

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS (a továbbiakban: Felhívás) 1 db UAZ mikroszerelvény (a továbbiakban: Jármű)

AJÁNLATI FELHÍVÁS (a továbbiakban: Felhívás) 1 db UAZ mikroszerelvény (a továbbiakban: Jármű) AJÁNLATI FELHÍVÁS (a továbbiakban: Felhívás) 1 db UAZ mikroszerelvény (a továbbiakban: Jármű) 1. Megvételre kínált Jármű A BKV Zrt. (székhely: 1980 Budapest, Akácfa u. 15.) mint ajánlatkérő (továbbiakban:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Auditinfo Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-266648, székhely: 1119 Budapest, Petzvál József utca 56.., levelezési cím: 1119 Budapest, Petzvál József utca 56..), mint a(z) KÓNYA KFT.

Részletesebben

R é s z l e t e s p á l y á z a t i f e l t é t e l e k

R é s z l e t e s p á l y á z a t i f e l t é t e l e k R é s z l e t e s p á l y á z a t i f e l t é t e l e k.az A + P Módszer Kft (1111 Budapest, Budafoki út 16., cégszám: 01-09-461769) mint a SHS. UNION Szerviz Szolgáltató Kft. fa székhely: 3300 Eger, Vörösmarty

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat a salgótarjáni 6225/14 és 6225/15 helyrajzi számú, Ipari Parkban lévő területek megszerzésére

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat a salgótarjáni 6225/14 és 6225/15 helyrajzi számú, Ipari Parkban lévő területek megszerzésére Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 13253/2013. Javaslat a salgótarjáni 6225/14 és 6225/15 helyrajzi számú, Ipari Parkban lévő területek megszerzésére Tisztelt Közgyűlés! A Salgó Vagyon Kft

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Help Kft. (cégjegyzékszám: 18-09-000505, székhely: 9700 Szombathely, Kiskar utca 1.., levelezési cím: 9700 Szombathely, Kiskar utca 1..), mint a(z) Backbär International Kft.

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Cél-Org Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-886496, székhely: 1126 Budapest, Németvölgyi út 8.., levelezési cím: 1126 Budapest, Németvölgyi út 8..), mint a(z) Mércse-Kacsa Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Regisztrációra csak az árverés kezdési időpontját megelőző egy órában van lehetőség. Kikiáltási ár /Ft/terület 1.

Regisztrációra csak az árverés kezdési időpontját megelőző egy órában van lehetőség. Kikiáltási ár /Ft/terület 1. B00066-0005/2018. Árverési hirdetmény A Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság (4025 Debrecen Hatvan u. 8-10.), mint kiíró (továbbiakban: Kiíró) nyilvános árverést hirdet vagyonkezelésében lévő területeken lévő

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Agro Alba Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-046981, székhely: 1027 Budapest, Frankel Leó út 11.., levelezési cím: 1027 Budapest, Frankel Leó út 11..), mint a(z) Bereg Thermál Kft. f.a

Részletesebben

Á R V E R É S I H I R D E T M É N Y INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE

Á R V E R É S I H I R D E T M É N Y INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE Á R V E R É S I H I R D E T M É N Y INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE A Tiszaújváros Polgármesteri Hivatala értékesítésre meghirdeti az önkormányzat tulajdonában lévő alábbi tehermentes ingatlanokat: Helyrajzi

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS (a továbbiakban: Felhívás) 4 db autóbusz (a továbbiakban: Járművek)

AJÁNLATI FELHÍVÁS (a továbbiakban: Felhívás) 4 db autóbusz (a továbbiakban: Járművek) AJÁNLATI FELHÍVÁS (a továbbiakban: Felhívás) 4 db autóbusz (a továbbiakban: Járművek) 1. Megvételre kínált Járművek A BKV Zrt. (székhely: 1980 Budapest, Akácfa u. 15.) mint ajánlatkérő (továbbiakban: Ajánlatkérő)

Részletesebben

Pályázati felhívás m ,- Ft ,- Ft. A pályázatokat 15465/9 hrsz jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani.

Pályázati felhívás m ,- Ft ,- Ft. A pályázatokat 15465/9 hrsz jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani. Pályázati felhívás 1. melléklet Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános pályáztatás útján építési telekként kívánja értékesíteni az alábbi ingatlant: Megnevezés a zalaegerszegi 15465/9 hrsz-ú,

Részletesebben

Árverési hirdetmény. Árverés helye, ideje: Pocsaj Védelmi Központ június óra. Árverésre bocsátott fűtermés helye: Árver ési sorszá m

Árverési hirdetmény. Árverés helye, ideje: Pocsaj Védelmi Központ június óra. Árverésre bocsátott fűtermés helye: Árver ési sorszá m Árverési hirdetmény A Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság (4025 Debrecen Hatvan u. 8-10.), mint kiíró (továbbiakban: Kiíró) nyilvános árverést hirdet vagyonkezelésében lévő területeken lévő fűtermés értékesítésére.

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS (a továbbiakban: Felhívás) 13 db autóbusz (a továbbiakban: Járművek)

AJÁNLATI FELHÍVÁS (a továbbiakban: Felhívás) 13 db autóbusz (a továbbiakban: Járművek) AJÁNLATI FELHÍVÁS (a továbbiakban: Felhívás) 13 db autóbusz (a továbbiakban: Járművek) 1. Megvételre kínált Járművek A BKV Zrt. (székhely: 1980 Budapest, Akácfa u. 15.) mint ajánlatkérő (továbbiakban:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) "Concur" Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-068182, székhely: 1066 Budapest,, Teréz krt. 6.., levelezési cím: 1066 Budapest,, Teréz krt. 6..), mint a(z) KREATÍV-INVEST f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Pre-Holding Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-993384, székhely: 1027 Budapest, Varsányi Irén utca 21.., levelezési cím: 1027 Budapest, Varsányi Irén utca 21..), mint a(z) MAGYAR TERMÉS

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Asset Insolvency Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-910627, székhely: 1064 Budapest, Podmaniczky utca 51.., levelezési cím: 1064 Budapest, Podmaniczky utca 51..), mint a(z) KOMSZÖV Kft.

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS (a továbbiakban: Felhívás) 21 db autóbusz (a továbbiakban: Járművek)

AJÁNLATI FELHÍVÁS (a továbbiakban: Felhívás) 21 db autóbusz (a továbbiakban: Járművek) 1. Megvételre kínált Járművek AJÁNLATI FELHÍVÁS (a továbbiakban: Felhívás) 21 db autóbusz (a továbbiakban: Járművek) A BKV Zrt. (székhely: Budapest, 1980 Akácfa u. 15.) mint ajánlatkérő (továbbiakban:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) SEDINA Kft. (cégjegyzékszám: 02-09-071721, székhely: 7623 Pécs, Rákóczi út 10.., levelezési cím: 7623 Pécs, Rákóczi út 10..), mint a(z) Kaposvári Nyomda Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Insolv-Controll Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-992889, székhely: 1222 Budapest, Toldi M. utca 7.., levelezési cím: 1222 Budapest, Toldi M. utca 7..), mint a(z) Heinczol-Bau Kft f.a

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Modulig Vagyonkezelő Kft. (cégjegyzékszám: 05-09-016783, székhely: 3530 Miskolc, Széchenyi utca 26., levelezési cím: 3530 Miskolc, Széchenyi utca 26.), mint a(z) Nagy Üzlet Kft.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó,

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó, 1. számú melléklet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Község Önkormányzata pályázatot hirdet a kizárólagos tulajdonában lévő, 6783 Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó, összesen 113 m 2 alapterületű

Részletesebben

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK. 7/1994.(IV.26.) számú R E N D E L E T E

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK. 7/1994.(IV.26.) számú R E N D E L E T E EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 7/1994.(IV.26.) számú R E N D E L E T E Az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítéséről. (A módosításokkal egységes szerkezetbe

Részletesebben