Leica ASP300 S Kiváló mintaminőség, minden alkalommal!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Leica ASP300 S Kiváló mintaminőség, minden alkalommal!"

Átírás

1 Leica ASP300 S Kiváló mintaminőség, minden alkalommal! Automatizált vákuumos szövetprocesszor

2 A Leica ASP300 egy új feldolgozási standardot állít fel a minta minőségért és megbízhatóságért az automatizált szövet feldolgozásban. A folyamatos kutatással és fejlesztéssel létrejött eljárások és rendszerek most a legkorszerűbb technológiában tükrözik vissza a legújabb fejlesztést, az új ASP300 S automatát. Az új Leica ASP300 S A Leica ASP300 S, amelyet, a rutin klinikai és kutató histopathologia számára fejlesztettek, egy innovatív, jó processzor a szövetek minél jobb paraffin beszivárgásának biztosítása érdekében. Bizonyított és fejlesztett technológia és Leica intuitív felhasználói interfésze a márkajele az új ASP300 S-nek. Egyenletes rutin felhasználói működés és olyan okos jellemzők választéka, mint a Leica Reagent Management System (RMS) vagy az általában használt programok gyors indíthatósága javítják a minta minőséget és a laboratóriumi gazdaságosságot. Ismételten, a Leica ASP300 S egy új szabványt képvisel. A modern mérnöki munka és a gyártási technológia Leica Biosystems általi felhasználása, a csúcs minőségű összetevőkkel kombinálva, tovább viszi a kiválóbb laboratóriumi minta feldolgozást.

3 Könnyedén kiválasztja a kedvenc programjaidat. Gyakran használt programokat lehet a Kedvencek közé menteni. Az érintőképernyőn egyetlen érintéssel elindítható egy kedvenc program a Smart Start funkcióval. A Smart Start automatikussá teszi a legtöbb általában használt program indítását a technikusnak lehetőséget biztosítva az ütemezésre,mint például egy késleltetett záró idő meghatározása bizonyos program lépések kiterjesztése révén. A Smart Start funkció csökkenti a beavatkozások számát és így a hibázás lehetőségét is. A rapid protokollok lehetővé teszik pl. biopsziák gyors processzálását. Kiváló mintaminőség minden alkalommal. A berendezést úgy tervezték, hogy minden alkalommal kiváló minőséget biztosítson. Kiváló folyamat kontroll, funkcionális tervezés és a precíz hőmérséklet kontroll, csak néhány azon tulajdonságok közül, amelyek a legjobb minőséget eredményezik. A Leica ASP300 S egy jó beruházás a laboratóriumi hatékonyságért.

4 Teljes folyamatvezérlés A Leica ASP300 S és a technikus csapatként együtt dolgoznak. A technikusnak meg van az a szabadsága, hogy beállítson minden kritikus programparamétert a tökéletes eljárás érdekében, hogy a paraffin beszivárgás a legoptimálisabb legyen. A minimális reagens visszamaradás melyet a retorta szoftver által kontrolált 3 lépcsős csöves folyamata, és maga a retorta tervezése által elérhető szintén segít, hogy minden alkalommal kiváló minőségű mintát kapjon. A valós időjű eljárásadatok a készülék fő beállításairól, mint például az aktuális töltöttségi állapot, hőmérsékletet és nyomás értékek a retortán belül, paraffin fürdő hőmérséklete, úgy mint a paraffin fürdő státusza és a retorta fűtési rendszere, mindig elérhetők. Átfogó mintavédelem Egy átfogó, intelligens biztonsági rendszer megbízhatóan védi a mintákat. A rendszer ráadásul a legjobb vészhelyzeti tervet valósítja meg a sikeres szövetfeldolgozásért bármilyen váratlan eset történne. Például áramkimaradás vagy hiányzó, vagy alatta-töltött reagens tartályok. A rendszer legfontosabb célja a maximális védelem és a lehetségeses legkisebb mintaveszteség. Könnyű szoftver használhatóság A Leica ASP300 S szoftvert könnyű megtanulni és jellemzője egy értelmes, de könnyen működő felhasználói interfész. Különböző nyelveken, intuitív grafikákkal működik a Leica ASP300 S szoftver, amelyet egy oldószer-ellenálló színes érintőképernyőn keresztül a technikus biztonságosan tud vezérelni. Beépített minőségbiztosítás A Leica Reagent Management System-en keresztül minden adat követhető és nyomtatható a laboratóriumnak, hogy ezzel eleget tegyen a különböző akkreditált ügynökségi szabályozások és QC követelményeknek. Mindegyik eljáráslépés minden fontos adatát automatikusan naplóba írja a rendszer egy adatállományba és ez letölthető egy lemezre vagy ki lehet nyomtatni. A kétszintű jelszóbiztonsági rendszer biztosítja, hogy csak jogosult személyek működtethessék a Leica ASP300 S-l.

5 Növelt reagens menedzsmentrendszer A Leica átfogó Reagent Management System (RMS) lehetővé teszi, hogy a kritikus adatokat egy pillantásra fel lehessen becsülni. Az RMS biztosítja, hogy az összes reagenst és paraffint automatikusan az előírt tisztasággal lehessen használni. A felhasználó programozhatja be automatikusan azon küszöbértékeket, hogy mikor figyelmeztessen a reagensek cseréjére. A színkódos reagens üvegek töltéséhez vagy ürítéséhez a felhasználó egyszerűen csak kiválasztja a használni kívánt üveget a menüpontban és az RMS automatikusan elvégzi a töltési/ürítési folyamatot. A RMS biztosítja a jó minőségű mintákat és ezzel egyidejűleg csökken a reagens használaton keresztüli műszeroperáció költsége. Dokumentációért és értékelési célokért, a reagensminta adatokat exportálhatunk és menthetünk szövegszerkesztő vagy táblázati programokba és kinyomtathatóvá tehetjük. ÚJ! Mikrózható szövetkazetta kosarak A Leica új műanyag kazettakosarai alkalmasak mikrohullámú mintafikszációra. A kényelmes kosárhorgok egyszerre három kosár szállítását teszik lehetővé. Leica RemoteCare TM ÚJ! Valós idejű alkalmazás és szerviztámogatás A Szövet processzor üzemen kívül töltött ideje lényeges hatással van a laboratórium hatékonyságára és a szövetek minőségére. A Leica Biosystems most segít az üzemidőt és a folyamatok legkritikusabb lépéseinek hatékonyságát maximalizálni és újfajta valós idejű szervizzel és alkalmazással rendelkezésre állni. A Leica ASP300 S távirányítású szervizt ajánl fel (Leica Remote-Care). Ez egy olyan szabadalmaztatott, biztonságos szoftverprogram, amely gondoskodik a valós idejű alkalmazásról és szerviztámogatásról. Annak a lehetősége,hogy diagnosztizálni lehessen a rendszert és a problémát távolról ésszerű pontossággal meg lehessen oldani megakadályozza a felhasználót az üzemen kívül töltött idő és mintaveszteség lehetőségétől. A RemoteCare rendszer felügyeli az ASP300 S-t valós időben, eszközadatokat fogad, és kezdeményezően potenciális problémákat old meg. Ezt internetkapcsolaton keresztül tudja megvalósítani (direkt vagy proxy internet kapcsolat szükséges az ASP300 S-hez). A bizalmas adatokat mindig védi a RemoteCare szolgáltatás. A vevőadatokhoz nem lehet hozzáférni. Ezen szolgáltatás az installáláskor aktiválható, de bármikor upgrade-elhető egy szerviz mérnök által is.

6 Hosszú élettartam A Made in Germany felirat biztosíték arra, hogy a felhasználó a legjobb tartós anyagokból és összetevőkből készült Leica ASP300 S-t használhatja, és így tartós és a legkorszerűbb technológia birtokosa lesz. A megbízhatóság és hosszú távú költség-megtakarítások teszik a Leica ASP300 S-t az új standarddá az automatizált szövetfeldolgozásban. 1. Átfogó ellenőrzés és dokumentáció Az új Leica ASP300 S el van látva egy nyomtatókimenettel, ami lehetőséget ad dokumentálni minden futtatás eredményt és beállítást az újabb értékelésekhez és/vagy nyomtatáshoz. Ez az átfogó dokumentációrendszer mindenben megfelel a szigorú minőségellenőrzési standardoknak. 2. Aktív paraffintisztító-ciklus A képernyő egy egyszerű érintésével csökkenthető az oldószer koncentrációja a paraffinban. Egy aktív kivonási eljárás biztosítja a a hatékony paraffintisztítást, ami paraffin élettartamát növeli, javítja a szövetek minőségét, és csökkenti a működési költségeket. 3. Teljesen zárt elszívó rendszer Egy speciális belső levegőkezelési-rendszer lehetővá teszi, hogy a káros belső levegő az automatában maradjon. Minden káros gőzt sűrítenek és összegyűjtenek egy kijelölt tartályban. Egy aktivált, hosszú-életű szénszűrő pedig elnyel bármilyen megmaradó káros gőzt. Ez egy a Leica sok biztonsági törekvése közül a káros anyag mentes környezetért. 4. Fejlesztett reagens és belső kabinet tervezés A Leica egyedülálló reagens üveg kivitele lehetővé teszi, hogy a gépen belül feleslegesen a reagensek ne folyjanak ki. A reagens kabinet tervezése pedig a tartályok könnyű ki- és behelyezhetőségét biztosítják. Egy csepegést felfogó tálca pedig mindenféle oldószer kijutást megakadályoz és megóvja a laboratóriumi környezetet. 5. Az ergonomikus tervezés könnyű hozzáférhetőséget nyújt A bőséges felszíni tér lehetővé teszi a paraffinfürdőben és a retortban a paraffin vagy a kazettakosarak könnyű cseréjét. A retort biztonsági zárja egy kézzel biztonságosan nyitható és zártható. Minden felhasználói funkció, munkaterület és kapcsolat könnyen hozzáférhető (reagens és paraffin feltöltés, nyomtató port és a figyelmeztető rendszer). 6. Remote Fill és Drain technológia a felhasználói biztonságot növelik A Leica Remote Fill és Drain kapcsolatmentes reagens kezelést biztosítanak és így növelik a felhasználói biztonságot. A külső tömlőrendszerrel kényelmesen lehet a reagenseket és paraffint lecsapolni. A reagens tartályok feltöltése biztonságos és könnyű. A rendszer biztosítja, hogy a reagens tartályok mindig feltöltve legyenek, és ne legyen alul töltött tartály. Az eredmény maximális felhasználói és szöveti védelem minimális hibalehetőséggel.

7 Leica ASP 300 S Technikai adatok Feldolgozási válasz Fém kosár befogadóképessége: max. 300 kazetta Mikrohullámozható műanyag kosár befogadóképessége: 252 kazetta Kiürítő anyaga: rozsdamentes acél Szintérzékelés: optikai szenzorokkal Reagens térfogat: 4,3 l Hőmérséklet (paraffin): C Hőmérséklet (reagens): szobahőmérséklet, C Hőmérséklet pontosság: +/- 1 C Kiürítési idő: választható (80, 120, 140 másodperc), 3 lépésben Vákuum/nyomás beállítás: 4 (V/P, V, P, szobahőmérséklet) Vákuum: -70 kpa (g) Nyomás: +35 kpa (g) Keringetés (ki- és bepumpálás): KI/BE (a) az első ciklus előtti időtartam: 12 perc (b) két ciklus közti időtartam: 20 perc Inkubációs idő: 0-99 óra, 59 perc Késleltetetés: programozható, akár egy hétig is Paraffin fürdők Paraffin fürdők száma: 3, közvetlenül kapcsolódik a kiürítőhöz Befogadóképesség: 4,3 l tartónként Átlagos paraffin olvadási idő: kb. 10 óra Reagens tartályok Reagens tartályok száma: 10 Befogadóképesség: 4,3 l tartónként Tisztítófolyadék-tartó: 3, plusz 1 külső Egyebek Kijelző: színes érintőképernyő, oldószer ellenálló Reagens figyelő/irányító rendszer Távoli betöltési és elvezetési rendszer Távoli paraffin elvezetési rendszer Reagens leeresztő tartály 3.5 lemezolvasó Két külső riasztási kapcsolat Párhuzamos nyomtató port Soros port Megfelelősség A Leica ASP300 S t a CSA, c-csa és IEC követelményeknek megfelelően tervezték és gyártották. Méret & súly Általános méretek (Sz x H x M) 68 x 59 x 132 cm (27 x 24 x 52 inch) Súly (gép súlya) 140 kg (308.7 lbs) A műszaki adatok változhatnak. A tartozékok széles választéka kapható. State-of-the-art fejlesztés, gyártás és minőség-ellenőrzési eljárások a DI EN ISO 9001 szerint vannak tanúsítva, mely biztosítja a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot. Egyedi tulajdonságok könnyen használható, oldószer ellenálló színes érintőképernyő egyszerű szoftver, online segítségnyújtási lehetőséggel RemoteCare valós idejű szerviz szolgáltatás Átfogó biztonsági rendszer reagens kompatibilitási ellenőrzéssel Gépműködési kontroll Remote Fill és Drain technológia Megnövelt Reagens Management Rendszer Precíz hőmérséklet és reagens kontroll rövid protokollok esetén 4 tisztító program Aktív paraffin tisztító program Kétszintű jelszavas védelem Átfogó dokumentumkezelés Masszív szerkezet, amely csúcstechnológiát foglal magába

8 Teljes szövet feldolgozási megoldások Készítse elő és dolgozza fel hatékonyan a szöveteket egy jó-minőségű Rutin, Speciális és IHC/ISH festéshez. Leica CEREBRO és minta ID Címkézze fel egyértelműen kazettáit és diáit a Leica haladó nyomtatóival majd kövesse nyomon a mintákat, óvja pácienseit és monitorozza a laboratóriumi munkafolyamatot a Leica CEREBRO minta nyomkövető rendszerrel. Kazetták Érje el a legjobb eredményeket az ActiveFlo sorozatot tartalmazó Leica kazettákkal a maximális reagens csere érdekében Fixálók és folyamat reagensek Válasszon egy sorozat hagyományos és új fixáló, alkohol és más folyamat reagens közül Paraffin viasz A Leica Biosystems a jó minőségű paraffin viaszok széles skáláját ajánlja így megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbbet Beágyazás, metszés és festés Tartsa meg a minőséget és hatékonyságot a Leica hisztológiai készülékeinek és kapcsolódó reagenseinek és fogyóeszközeinek választékából LEICA BIOSYSTEMS A Leica Biosystems világvezető a munkafolyamat megoldások terén, melyek a laborok és kutatók számára a legmagasabb minőségű és átfogó termékskálával áll rendelkezésre az anatómiai patológia területén. Teljes szövettanrendszerekkel jellemző innovatív automatizálás és Novocastra reagensekkel a Leica Biosystems az ideális terméket ajánlja minden egyes hisztológiai lépéshez és nagyfokú produktív munkafolyamat megoldásokhoz a laboratóriumi munka teljes területén. A Leica Biosystems egyesíti a terméket, minőséget és támogatást.teljes megoldást kínál,hogy a munkafolyamatot fejleszthesse, növelje a diagnosztikai egyértelműséget és azt biztosítsa, ami valóban számít: jobb páciens gondozást. Leica Biosystems- Nemzetközi vállalat világszerte erős ügyfélszolgálati hálózattal:

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

A manuális rotációs mikrotóm: A kiváló tartósságért, precizitásért és kényelemért

A manuális rotációs mikrotóm: A kiváló tartósságért, precizitásért és kényelemért A manuális rotációs mikrotóm: A kiváló tartósságért, precizitásért és kényelemért Még mindig tartós, megnövelt precizitású és kényelmes, mint ezelőtt még soha: Leica RM2235 A tartósság alapvető fontosságú

Részletesebben

Leica Autostainer XL. Programozható rutin festő a nagyfokú rugalmasságért és megbízhatóságért. a hisztológia és citológia területén

Leica Autostainer XL. Programozható rutin festő a nagyfokú rugalmasságért és megbízhatóságért. a hisztológia és citológia területén Leica Autostainer XL Programozható rutin festő a nagyfokú rugalmasságért és megbízhatóságért a hisztológia és citológia területén Rugalmasság, nagy mintaszám és maximális minőség és biztonság A hisztopatológiai

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával.

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. Carestream DRX-1 Rendszer Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. A hagyományos 35x43 cm méretű röntgenkazettával megegyező méretével a DRX-1

Részletesebben

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés A Kongsberg XP Auto teljesen automatizált, kivágó szerszám nélkül működő kivágó asztal, amit a csomagoló és a POP display ipar számára fejlesztettek ki. A sikeres

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

A leggyorsabb beágyazó gép 24/7 használatra tervezve

A leggyorsabb beágyazó gép 24/7 használatra tervezve A leggyorsabb beágyazó gép 24/7 használatra tervezve A SimpliMet 4000 jellemzői Tartósság Megbízhatóság a folyamatos üzem alatt A SimpliMet 4000-ret extrém körülmények között tesztelték és működési ciklusát

Részletesebben

Leica BOND-MAX. Teljesen automatizált IHC és ISH. Minőség. Hatékonyság. Gyorsaság.

Leica BOND-MAX. Teljesen automatizált IHC és ISH. Minőség. Hatékonyság. Gyorsaság. Leica BOND-MAX Teljesen automatizált IHC és ISH Minőség. Hatékonyság. Gyorsaság. A nehéz kérdésekre pontos és világos választ kell adni. Amikor egy páciens aggódva várakozik, a teljesen automatizált immunhisztokémia

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer

Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer testo 315-3 Párhuzamos CO- és CO 2 mérés, az európai EN 50543 szabványnak megfelelően Párhuzamos és közvetlen CO-/CO 2 mérés C Megfelel az EN 50543 szabványnak Kényelmes

Részletesebben

KALANDEREK FI Ø 25 FI Ø 33 ENERGIA MEGTAKARÍTÁS ERGONÓMIA GAZDASÁGOSSÁG FELHASZNÁLÓ BARÁT

KALANDEREK FI Ø 25 FI Ø 33 ENERGIA MEGTAKARÍTÁS ERGONÓMIA GAZDASÁGOSSÁG FELHASZNÁLÓ BARÁT KALANDEREK FI 1000 1250 1500 Ø 25 FI 1500 1750 2000 Ø 33 ENERGIA MEGTAKARÍTÁS ERGONÓMIA GAZDASÁGOSSÁG FELHASZNÁLÓ BARÁT FI SOROZAT HATÉKONYSÁG TERMELÉKENYSÉG INNOVÁCIÓ Az IMESA kalanderek a legmagasabb

Részletesebben

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit!

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Caring for Life through Innovation S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Ergonómikus kialakítás Hordozható kivitel bárhol, bármikor használatra

Részletesebben

MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat

MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat ELITE J sorozat Általános tulajdonságok AISI 304 18/10-es kivitelezés Beépített fényesítõ adagoló Beépített rugók és lengéscsillapítók Automatikus töltés Inocoly ellenállás

Részletesebben

V7-0LABVIZ Scharlab ECO RO víztisztító berendezés, általános laboratóriumi felhasználásra

V7-0LABVIZ Scharlab ECO RO víztisztító berendezés, általános laboratóriumi felhasználásra 16/12 TISZTELT ÜGYFELÜNK! Decemberi hírlevelünk zászlós hajója egy új víztisztító rendszer, ami méltán lesz népszerű partnereink körében. Minden laborban szükség van desztillált víz minőségű vízre és ez

Részletesebben

ASonic ultrahangos tisztító

ASonic ultrahangos tisztító ASonic HOME ultrahangos tisztítók Az ASonic HOME sorozat készülékeit elsősorban háztartási használatra szánták, azonban bárhol felhasználhatók, ahol a kapacitásuk és teljesítményük elegendőnek bizonyul

Részletesebben

Az ÚJ Leica DISTO X-range

Az ÚJ Leica DISTO X-range Az ÚJ Leica DISTO X-range 2 Leica DISTO X3 és X4 Robusztus kialakítás a nehéz körülményekre Víz és por ellen védett ház IP 65 szabvány 2m ütésálló Tömör gumi ház Mit jelent ez a felhasználónak? Strapabíró

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

CSB rack. Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez. Sikerre programozva

CSB rack. Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez. Sikerre programozva Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez CSB rack Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez Sikerre programozva H ROBUSZTUS ÉS MEGBÍZHATÓ ONLINE ÜZEMI ADATRÖGZÍTÉSHEZ A CSB rack

Részletesebben

Sorsz. Készülék megnevezése Típus Gyártó Db Nettó ajánlati ár Ft/db

Sorsz. Készülék megnevezése Típus Gyártó Db Nettó ajánlati ár Ft/db Háziorvosok, gyermekorvosok részére Tárgy: eszközök beszerzése állami támogatással Ikt. szám: 12.03.12 Budapest, 2012. március 12. Tisztelt Partnerünk! Mellékelten küldjük a 2011. október 19-i rendelet

Részletesebben

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN CleanJar MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS A berendezést üveg, fém és műanyagkannák, üveg és más tartályok tisztítására és sterilizálására tervezték

Részletesebben

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot.

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot. Az ALPINION E-CUBE sorozat megváltoztatja a diagnosztikai ultrahang területét, egyedi és megbízható technológiai áttörései révén maximális eredményességet tesz lehetővé. Az E-CUBE 9 az integrált ALPINION

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Miért érdemes a Syen-t választania? Többszörös szűrőrendszer: Intelligens leolvasztás:

Részletesebben

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3678 vonalkód olvasó A Zebra LI3678 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old.

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. Fagor edények Egészséges ételek gyorsan és biztonságosan elkészítve. 10 L 8 8 L 6 6 L 4 4 L 2 Egészséges ételek A Fagor

Részletesebben

Elektromos gőz-légnedvesítő EL A VÍZKŐVEL! Gőz-légnedvesítő szabadalmaztatott vízkőkezeléssel. CONDAIR Mk5

Elektromos gőz-légnedvesítő EL A VÍZKŐVEL! Gőz-légnedvesítő szabadalmaztatott vízkőkezeléssel. CONDAIR Mk5 Elektromos gőz-légnedvesítő EL A VÍZKŐVEL! Gőz-légnedvesítő szabadalmaztatott vízkőkezeléssel CONDAIR Mk5 T A N Ú S D V E Defensor Mk5 innovatív megoldásokkal higiénikusan kifogástalan gőzminőség szabadalmaztatott

Részletesebben

Sterilization line E9 MED

Sterilization line E9 MED Sterilization line E9 MED E9 MED biztonság mindenkinek A minőségi sterilizálás biztonsága Az E9 Med használata rendkívül egyszerű: egy speciális folyamatvezérlővel van felszerelve, amely végigvezeti Önt

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LI4278 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LI4278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

Kompakt refraktométerek. Abbemat

Kompakt refraktométerek. Abbemat Kompakt refraktométerek Abbemat 3000 3100 3200 THE NEW REFRACTOMETER SERIES ABBEMAT 3X00 HIGH-TECH IN A NUTSHELL Az Abbemat refraktométerek ötvözik a hatékonyságot a sok évtizedes tapasztalattal a refraktív

Részletesebben

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronikus ajtózár Ujjlenyomat NFC kapcsolat PIN kód Ajtózár: biztonságosan és egyszerűen lehet okostelefonnal irányítani. Okostelefon Telefon applikáció www.burg.biz Minőség és

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben

MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben 2 Példaértékű kutatás A mérőhelyeken minden egyes MAGIC.SENS valamennyi funkciója ellenőrzésre kerül.

Részletesebben

ZEBRA LI3608 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3608 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3608 vonalkód olvasó A Zebra LI3608 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Bor alkohol és extraktmérő. Alex 500

Bor alkohol és extraktmérő. Alex 500 Bor alkohol és extraktmérő Alex 500 Borok - személyére szabva Ezentúl meghatározhatja borainak alkohol, és összes extrakt tartalmát, amikor csak akarja. Az Alex 500 alkohol és extraktmérővel mindig közeli

Részletesebben

Újdonságok. XII. Szigetelésdiagnosztikai Konferencia. Gárdony, 2012. X. 10-12. Bessenyei Gábor Maxicont Kft.

Újdonságok. XII. Szigetelésdiagnosztikai Konferencia. Gárdony, 2012. X. 10-12. Bessenyei Gábor Maxicont Kft. Újdonságok XII. Szigetelésdiagnosztikai Konferencia Gárdony, 2012. X. 10-12. Bessenyei Gábor Maxicont Kft. új MIT 5kV és 10kV-os szigetelésvizsgáló család MIT515 jellemzői (belépő modell): IR, IR(t),

Részletesebben

p le r ol o r www.sonoscape-ultrahang.hu

p le r ol o r www.sonoscape-ultrahang.hu p le r Dop sra ol o r á iás C lkalmaz tegór Felso ka minden a készülék www.sonoscape-ultrahang.hu 2009 2008 Entrepreneurial Company Award Product Quality Leadership Award Vállalati profil A SonoScape a

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2208 VONALKÓD OLVASÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2208 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS2208 vonalkód olvasó A Zebra DS2208 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic Gryphon GD4100 vonalkód olvasó A Datalogic Gryphon GD4100 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

EuroTier Újdonságok, Fejlesztések. GEA Farm Technologies

EuroTier Újdonságok, Fejlesztések. GEA Farm Technologies EuroTier 2012 - Újdonságok, Fejlesztések GEA Farm Technologies Tartalom 1. GEA DairyProQ - Az intelligens fejőállás-modul A különböző állásszerkezeti típusok teljes- és félautomatizált változatai 2. GEA

Részletesebben

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic PowerScan PBT9530-DPM vonalkód olvasó A Datalogic PowerScan PBT9530-DPM mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót,

Részletesebben

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS8178 vonalkód olvasó A Zebra DS8718 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

PATOLÓGIAI ESZKÖZÖK BESZERZÉSE KÉ-22821/2011 nyilvántartási számú Egyszerű közbeszerzési eljárás

PATOLÓGIAI ESZKÖZÖK BESZERZÉSE KÉ-22821/2011 nyilvántartási számú Egyszerű közbeszerzési eljárás PATOLÓGIAI ESZKÖZÖK BESZERZÉSE KÉ-22821/2011 nyilvántartási számú Egyszerű közbeszerzési eljárás MŰSZAKI LEÍRÁS 3. Műszaki követelmények, az Intézet egyéb előírásai 3.1. A műszaki leírásban feltüntetett

Részletesebben

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015 WHIRLPOOL HŰÉS 01/2015 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL HŰÉS A Whirlpool professzionális hűtőberendezés termékválasztéka a kis és nagy üzemeetők igényeit egyaránt kielégíti. A termékkínálatunkban

Részletesebben

Soleoline, egy egész sor új lehetőség az Ön praxisa számára.

Soleoline, egy egész sor új lehetőség az Ön praxisa számára. HU Soleo Sono, egy egész sor új lehetőség az Ön praxisa számára. A legmodernebb technológia 40 év tapasztalatával összekötve, mely az elektro- és ultrahangterápiát új alapokra helyezi. A nagyméretű színes

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS2278 vonalkód olvasó A Zebra DS2278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

Biztonsági szekrények

Biztonsági szekrények Biztonsági szekrények Az igazi megoldás A biztonság a legfőbb szabály Egészségre és a környezetre ártalmas anyagok tárolása és készenlétben tartása a laboratóriumban vagy a tanteremben a legnagyobb gondosságot

Részletesebben

Porraloltó 6-12 kg.-os készülék

Porraloltó 6-12 kg.-os készülék Tűzoltó készülékek Porraloltó 6-12 kg.-os készülék Porraloltó 50 kg.-os készülék Porraloltó GLÓRAI készülék Habbaloltó IFEX készülékek Halonnal oltó készülék Széndioxiddal oltó készülék Japán gyártmányú

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere Building Technologies DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere A DESIGO PX mögött több éves tapasztalat áll. Világelsõk vagyunk az automatizálás és a HVAC irányítás

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

Hardver üzembe helyezési útmutató

Hardver üzembe helyezési útmutató Kicsomagolás lépés 1 Távolítsa el az összes védő elemet. A kézikönyvben található képek egy hasonló modellre vonatkoznak. Bár az ábrák eltérhetnek az aktuális modelltől, a használati módszer megegyezik.

Részletesebben

DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic Heron HD3430 vonalkód olvasó A Datalogic Heron HD3430 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954

AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954 AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954 A svéd CTEK MULTI XT 14000 teljesítménye a gyors töltést igénylő, 24V-os rendszerben működő akkumulátoroknál mutatkozik meg igazán: teherautókban, buszokban, nagyobb

Részletesebben

Takarítógépek és tartozékaik

Takarítógépek és tartozékaik A TASKI -családot kiváló minôségû, sokoldalú, megbízható és biztonságos gépek alkotják, melyekkel minden padlótisztítási feladatot könnyen, gyorsan és hatékonyan lehet elvégezni. A TASKI gépeket a legújabb

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV)

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core M Processzor

Részletesebben

Dobozfelállítás Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők

Dobozfelállítás Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők www.socosystem.hu Tartalom Dobozfelállítás SOCO Pack ATS dobozfelállító gép ragasztószalagos zárással Dobozfelállítás, alsó oldali dobozzárás és a doboz

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Nagykereskedelem VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Faelgázosító kazánok Egy modern rendszerrel a Värmebaronen-től, mindig megfelelő hőmérsékletet és elegendő meleg vizet biztosíthat otthonában. Egy időtálló rendszer,

Részletesebben

Adagolószivattyúk. Process adagolószivattyúk. www.prominent.hu

Adagolószivattyúk. Process adagolószivattyúk. www.prominent.hu Adagolószivattyúk Process adagolószivattyúk A motoros- és process adagolószivattyúk felnőttek az extrém körülményekhez Az ipari alkalmazások a fluid adagolástechnika egész területén rendkívül sokoldalúak,

Részletesebben

A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele

A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele Igazán Bosch! A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele ÚJ! GLM 100 C Professional lézeres távolságmérő és alkalmazás Okos megoldás átviteli feladatokhoz és a mérési eredmények dokumentálásához.

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LS2208 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LS2208 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LS2208 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LS2208 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LS2208 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

A legjobb választás cége számára

A legjobb választás cége számára A legjobb választás cége számára A tökéletes asszisztens megtalálása Mivel több mint 1 000 laptop közül lehet választani, a cég igényeinek megfelelő funkciókkal rendelkező hordozható számítógép kiválasztása

Részletesebben

DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic QuickScan I QD2100 vonalkód olvasó A Datalogic QuickScan I QD2100 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót,

Részletesebben

Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR

Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR Food Processing Equipment Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR A tészta az ipari élelmiszertermelés egyik legnehezebb terméke, mivel hagyományosan a főzést követően néhány percen belül tálalni kell.

Részletesebben

Nagyszerű képminőség. Az SCI tisztább képet ad a többszögű összetett nyaláb kivetítés által növelt kontraszt felbontással.

Nagyszerű képminőség. Az SCI tisztább képet ad a többszögű összetett nyaláb kivetítés által növelt kontraszt felbontással. All- in-one Nagyszerű képminőség Az E-CUBE 7 jelenti a következő mérföldkövet az E-Cube sorozat fejlődésében, beépített képalkotó technológiája a képek egységességével, nagy felbontással és vizsgálati

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Megjelent a 2009-es modell, mely a legjobb minőséget egyesíti a legjobb árral.

Megjelent a 2009-es modell, mely a legjobb minőséget egyesíti a legjobb árral. Jupiter Venus Megjelent a 2009-es modell, mely a legjobb minőséget egyesíti a legjobb árral. VILÁGÚJDONSÁG! 2009-es modell Extrém strapabíró 2009-es fejlesztésű elektródák Érintőkijelzős kezelőfelület

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LS1203 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LS1203 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

Vállalati profil. Mérföldkövek a cég életében. Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! ISO 13485

Vállalati profil. Mérföldkövek a cég életében. Smart Color System Fedezze fel saját értékeit!   ISO 13485 Vállalati profil A SonoScape a megalapításától kezdve elkötelezte magát a magas minőségű orvostechnikai készülékek mellett az emberi egészségügy részére. Napjainkra az ultrahang készülékek és transducerek

Részletesebben

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS Bahnhofstraße 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 2899 Akkumulátoros orrfűrész 8,0 V RS 29 8.0 Rendelési szám 47.874 Üresjárati löketszám 0-300 /perc Löket 29 mm Akku feszültség 8 V Akkumulátor

Részletesebben

DATALOGIC QUICKSCAN QD2400 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC QUICKSCAN QD2400 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC QUICKSCAN QD2400 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic QuickScan QD2400 vonalkód olvasó A Datalogic QuickScan QD2400 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap

Részletesebben

SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ

SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ Innovatív dizájn, mindent felülmúló teljesítmény, fejlett és megbízható technológia mindennapi használatban. PROFESSZIONÁLIS JÁRMŰTISZTÍTÁS ERŐS. KÉNYELMES. EGYEDI. Kärcher

Részletesebben

hidraulikus váltóval megelőzhető a hidraulikai egyensúlytalanság

hidraulikus váltóval megelőzhető a hidraulikai egyensúlytalanság A FlexBalance (Plus) hidraulikus váltóval megelőzhető a hidraulikai egyensúlytalanság Megoldás a fűtési rends Egyre több fűtési rendszer épül több kazánnal. Ezáltal a hőszükséglettől függően egy kazán

Részletesebben

Padlótisztítók. A kisméretű vezetőüléses padlótisztító megduplázza a tisztítási eredményt - egy gyalogkíséretű modell áráért

Padlótisztítók. A kisméretű vezetőüléses padlótisztító megduplázza a tisztítási eredményt - egy gyalogkíséretű modell áráért Kompakt méretének köszönhetően még a nehezen hozzáférhető helyeken is bravúrosan manőverezhető. Csendes üzemmódba állítható, így ultra alacsony zajszinten dolgozik, ami hozzásegít ahhoz, hogy a zajérzékeny

Részletesebben

Danfoss Elektronikus Akadémia. EvoFlat Lakáshőközpont 1

Danfoss Elektronikus Akadémia. EvoFlat Lakáshőközpont 1 EvoFlat lakás-hőközpontok Danfoss Elektronikus Akadémia EvoFlat Lakáshőközpont 1 Tartalom: Alkalmazás, EvoFlat készülékek Szabályozási elvek HMV termelés Az EvoFlat lakáshőközpontok fő egységei Kiegészítő

Részletesebben

A csoport 4 Tevékenység Energia megtakarítás. FIRST.SE Kiegészítők. Vevő szolgálat & Képzés

A csoport 4 Tevékenység Energia megtakarítás. FIRST.SE Kiegészítők. Vevő szolgálat & Képzés A csoport 4 Tevékenység Energia megtakarítás FIRST.SE Kiegészítők Vevő szolgálat & Képzés SERAP TEJHŰTŐK Minden típusban : Hőtartó berendezések: energia megtakarítás Erős anyagok hosszú élettertammal AISI

Részletesebben

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni DrivePro Life Cycle szolgáltatások Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni Optimális működés a legelső naptól drives.danfoss.hu/services/drivepro-services

Részletesebben

Minden egyben kompakt Szárazlevegős Szárító

Minden egyben kompakt Szárazlevegős Szárító CD Rozsgamentes acél munkafelülület ellenáll a víznek és egyéb más anyagoknak PID szabályzó lehetőséget ad hogy minden napra beállítsunk szárítási időt Szervízablak lehetőséget ad a fő tartály gyors tisztítására

Részletesebben

Raktározás és logisztika

Raktározás és logisztika Raktározás és logisztika Az általánosan használt szállítási címkeméretek elérhetők a TD-4000 és TD- 4100N modelleknél, továbbá a beépített vágóegység használatával egyéni címkék is készíthetők, így rengeteg

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Válassza a nyugalmat!

Válassza a nyugalmat! Válassza a nyugalmat! Kert- és garázskapuk automatizálása Válassza a nyugalmat! A kényelem, ami jár Önnek... A garázs- és kertkaput működtetheti egy falra szerelt vezérlőegységgel, vagy akár egy kis távirányítóval

Részletesebben

SONOPULS 490B ÚJ MODELL

SONOPULS 490B ÚJ MODELL SONOPULS 490B ÚJ MODELL A Sonopuls 490-es készülék a 4-es széria ultrahang készüléke. Kiválaszthatja segítségével a kórtanhoz illeszkedő helyes alkalmazást. Nagy és kis multifrekvenciás ultrahangfejei

Részletesebben

Felső kategóriás, hordozható Color Doppler ultrahang

Felső kategóriás, hordozható Color Doppler ultrahang S8 Felső kategóriás, hordozható Color Doppler ultrahang Caring for Life through Innovation Az S8-at mérnökeink hihetetlenül könnyűnek, de erőteljesnek alkották meg. Bár nagykapacitású beépített Li-ion

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

Adaptív Frekvenciaváltós hajtás Kiemelkedő hűtőteljesítmény

Adaptív Frekvenciaváltós hajtás Kiemelkedő hűtőteljesítmény Adaptív Frekvenciaváltós hajtás Kiemelkedő hűtőteljesítmény Adaptív frekvenciaváltó készletek érhetőek el a Trane léghűtéses és vízhűtéses folyadékhűtő berendezéseihez. Ha RTAC, RTAD, RTWD vagy RTWB hűtőberendezéssel

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít ÚJ! Professzionális kék sűrített levegős szegbelövők profiknak profiktól www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

ÁRA: 38.300 Euro MINŐSÉG.MEGBÍZHATÓSÁG.HATÉKONYSÁG

ÁRA: 38.300 Euro MINŐSÉG.MEGBÍZHATÓSÁG.HATÉKONYSÁG ÁRA: 38.300 Euro MINŐSÉG.MEGBÍZHATÓSÁG.HATÉKONYSÁG ECO sorozat... ECO 130-420 gép jellemzők Start-stop inverter rendszer 30-70% energia megtakarítást eredményez LG (Korea) PLC vezérlés 7.2-es vagy 8.4-es

Részletesebben

Ultrahangos hőmennyiségmérők fűtés távleolvasással

Ultrahangos hőmennyiségmérők fűtés távleolvasással Ultrahangos hőmennyiségmérők fűtés távleolvasással 10 Kompakt mérőórák 0,6-15 m 3 /h Áramlásmérők 0,6-1000 m 3 /h Rádiókommunikáció, wireless M-Bus (OMS), M-Bus Adatközpont az összes kommunikációs rendszerhez

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben