RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA"

Átírás

1 RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA en továbbítva! Tárgy: Szállodai szolgáltatások biztosítása a Budapesten megrendezendő Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság résztvevői és szervezői számára" tárgyú, a közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. tv. (a továbbiakban: Kbt.) Második Része alapján, a Kbt. 98. (2) bekezdés e) pontja szerinti, hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárásban az 1. számú kiegészítő tájékoztatás megküldése. Tisztelt Érdeklődő Gazdasági Szereplők! Az Bp2017 Világbajnokság Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. (1138 Budapest, Hajós Alfréd sétány 1.), mint ajánlatkérő, Szállodai szolgáltatások biztosítása a Budapesten megrendezendő Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság résztvevői és szervezői számára" tárgyú közbeszerzési eljárás megindításaként ajánlattételi felkérést küldött ki az érdeklődő gazdasági szereplőknek december 01. napján. A beérkezett kérdésekre elsődlegesen általános tájékoztatásként szeretnénk a tisztelt ajánlattételre felkért gazdasági szereplők részére hozni az alábbiakat: Jelen közbeszerzési eljárás Magyarország költségvetéséből, a FINA Nemzetközi Úszószövetség által előírt szabályok biztosításával kerül finanszírozásra. Mindezeket figyelembe véve Ajánlatkérőnek számos hazai, uniós és nemzetközi jogszabálynak való megfelelést kell az eljárás bonyolítása során szem előtt tartania. Ebből kifolyólag a közbeszerzési eljárás másfél éves előkészítését követően, az eljárás jelen fázisában a beérkezett egyes kérdésekben a kiírás módosítására irányuló törekvéseknek Ajánlatkérő a számos jogszabályi kötelező megfelelés okán nem tud eleget tenni. Erre Ajánlatkérő csak a világrendezvény hazai megrendezésének kockáztatásával lenne képes, mely sem a hazai sem a nemzetközi szállodacsoportokhoz tartozó szállodáknak nem állhat érdekében. A világesemény sikertelen megrendezésének rendkívüli negatív nemzetközi sajtóvisszhangját és politikai kockázatát, Magyarország nemzetközi szintű degradálását és az ezzel járó számos jövőbeni hazai méltánytalan helyzetkezelést nem tarthatja szem előtt egyetlen hazai szálláskomplexum sem. A közbeszerzési eljárás ajánlattételi felhívásának első mondatában Ajánlatkérő tájékoztatta a felkért gazdasági szereplőket, hogy jelen eljárást a közbeszerzési törtvény a rendkívüli sürgősség okán minimális időkeret alatt engedi bonyolítani különösen azért, mert a közbeszerzési eljárás a világesemény sikeres megrendezésének csak az első lépcsője, így ezen eljárás

2 keretei között kiemelt tekintettel a jelen eljárás tárgyára a legrövidebb időkeret alatt szükség van a szerződések megkötésére. Ajánlatkérő valamennyi körülményt ezzel kapcsolatosan a felkért gazdasági szereplők tudomására hozott a kiírásban. Fentiekre tekintettel Ajánlatkérő nem tudja méltányolni azon kérdéseket, amelyek a piaci helyzetre ill. a kiírás azzal való összeegyeztethetetlenségre utalnak. Álláspontunk szerint a közbeszerzési piac egy speciális ám biztosan és korrektül megtérülő piac valamennyi hazai vállalkozás számára. A közbeszerzési tárgyú megrendelésekre valamennyi hazai vállalkozás méltán lehet büszke. A fenti körülményeket tekintve Ajánlatkérő csak és kizárólag a jogszabályi környezet adta keretek között tekinti elképzelhetőnek a kiegészítő tájékoztatás megadását, melynek elfogadását valamennyi tisztelt ajánlattételre felkért gazdasági szereplőtől méltánylást érdemlő körülményként kéri elfogadni. Kérjük, hogy valamennyi kérdésre adott választ szíveskedjenek áttanulmányozni! A beérkezett kiegészítő tájékoztatás-kérésekre az ajánlatkérő az alábbi válaszokat adja: 1. Kérdés: Jól értelmezzük az ajánlattételi dokumentációt, hogy amennyiben benyújtjuk az ajánlatunkat és ahhoz csatoljuk a 2. számú mellékletet a szerződéses feltételek elfogadásáról, arról a későbbiekben már nem lesz lehetőségünk tárgyalni? Van esetleg lehetőség az ajánlat benyújtását megelőzően módosítási javaslatokat tenni a szerződéstervezethez? Jól értelmezik. A szerződéstervezetről Ajánlatkérő csak a Felhívás XVI. pontjában megjelölt körben folytat tárgyalásokat, tekintettel a Kbt. 98. (2) e) pontjára is./rendkívüli sürgősség/ 2. Kérdés: Jól értelmezzük az ajánlattételi dokumentációban szereplő szerződéstervezet lemondási feltételeit, hogy a teljes megajánlott szobamennyiség lemondható 2 nappal a megérkezést megelőzően bánatpénz mentesen, illetve konferencia foglalások esetén 7 nappal az esemény kezdete előtt? Ezúton jeleznénk, hogy a jelenlegi lemondási feltételek rendkívül hátrányosak a szállodák számára, tekintetbe véve a kiemelt keresletet és a szállodai kapacitásnak a közbeszerzés általi nagymértékű lekötését. Véleményünk szerint a szerződéstervezetben szereplő feltételek ellentétesek a jelenlegi piaci gyakorlattal. Kérem legyenek szívesek teljeskörű tájékoztatást nyújtani részünkre az irányadó lemondási feltételekről.

3 Ajánlatkérő tisztában van azzal, hogy a közbeszerzési eljárás adta jogi keretek igen szigorú szabályozást, a rugalmasabb napi piaci helyzettől eltérő gazdasági és jogi gyakorlatot követelnek a közbeszerzési piac szereplőitől. Ennek okait a kiegészítő tájékoztatás bevezetőjében valamint a kiírás több pontjában ajánlatkérő rögzítette. Azon tényt is figyelembe kell venniük a T. ajánlattételre felkért gazdasági szereplőknek, hogy a világverseny kötelező kvalifikációs időszaka a hivatalos eseménykezdést megelőző 10. napig tart, azaz ezen időpontig ajánlatkérő is kockázatot vállal a mennyiségekre való bármely elköteleződéssel. Valamennyi körülményt mérlegelve és ezekre tekintettel ajánlatkérő a szerződéstervezet VI./1. és VI/2. pontjait az alábbiak szerint módosítja: 1. Szállás: A szállás lemondása az érkezés napjától visszafelé számított - 8 nap, vagy annál korábbi lemondás esetén bánatpénz-mentes, - 7 napon belüli lemondás, vagy meg nem érkezés esetén 100% a bánatpénz mértéke. A bánatpénz kiszámításának alapja a lemondott egy napi szállás Ajánlatban szereplő nettó ellenértéke. Ajánlatkérő az opcióval együtt megrendelt, teljes mennyiség maximum 10 %- os mértékéig jogosult a szállások lemondására. A szerződéstervezet VI/2. pontja törlésre kerül és a jelenlegi VI./3. pont számozása VI./2. pontra módosul. Lásd e körben továbbá az 5. pontra adott válaszunkat is. 3. Kérdés: Az Ajánlattételi Dokumentáció 13. oldalán jelzi az ajánlattevő, hogy eltekint az alkalmassági követelmények előírásától. Azt szeretnénk kérdezni, hogy milyen módon tudjuk az egyes szállodák által biztosított műszaki és alkalmassági feltételeket az ajánlattételi dokumentáció részévé tenni. Ajánlatkérő eltekint az alkalmassági követelmények előírásától. Ajánlattevő azonban ajánlatában elhelyezheti ezzel kapcsolatos iratait kizárólag a Közbeszerzési Dokumentumok VIII.4. pontjában előírtaknak megfelelően. 4. Kérdés:

4 Úgy vettük észre az ajánlattételi dokumentációból, hogy az ajánlat benyújtását követően van lehetőség arra, hogy a szerződéses mennyiség egyeztetésre kerüljön. Ez azt jelenti, hogy olyan részek tekintetében is pályázhatunk, melyek vonatkozásában csak részlegesen áll rendelkezésünkre a kiírt szobamennyiség? Ajánlat a részekben előírt teljes mennyiségre tehető. Abban az esetben, ha nem áll megfelelő mennyiségű szobamennyiség rendelkezésére az ajánlattevőnek, úgy közös ajánlatot tehet olyan másik gazdasági szereplővel, akinek ajánlatkérő nem küldött ajánlattételi felkérést. Lásd e körben a Közbeszerzési Dokumentumok(KD) VII. fejezetét, azon belül is különösen a VII./5 pontot. 5. Kérdés: Az ajánlattételi felhívás szerint ajánlat tehető egy vagy több részre az adott részben meghatározott mennyiségű szoba és ellátás biztosítására a műszaki leírásban található részletes szakmai követelmény szerint. Az egy főre eső vendégéjszaka kétágyas elhelyezéssel történő ellenértékének meghatározásakor az árnak a műszaki leírásban található konferenciaterem biztosítását is tartalmaznia kell, vagy ennek a szolgáltatásnak a tárgyában egy későbbi ajánlattételi felhívásban kerül sor? Ajánlattevőnek a konferenciaterem lehetőségének biztosítását kell vállalnia, azon igény felmerülésére, hogy az elszállásolt vendégek erre vonatkozó igényfelmerülése esetén azt biztosítania tudja. A konferenciaterem árának nem kell megjelennie az ajánlati árban. A konferenciaterem biztosítása FINA előírás, ezért ajánlattevőnek rendelkeznie kell vele a műszaki leírásban rögzítettek szerint. Lásd e körben a 2. pontra adott válaszunkat is. 6. Kérdés: Ugye jól értjük, hogy a rendezvény 18 éjszakás tartózkodást jelent az összes szobára vonatkozóan? A rendezvény az adott részekben meghatározott maximális darabszámú éjszakai tartózkodást jelenti, ez az egyes részeknél meghatározott mennyiségeknél megjelölésre került. Ajánlat ennek megfelelően adható. A végleges mennyiségek meghatározása a tárgyalások során történik. Az opció lehívásának jogával Ajánlatkérő a VB hivatalos kezdőnapját megelőző 30. napjáig élhet.

5 7. Kérdés: A vállalkozási szerződésmódosítását kéri ajánlattevő az alábbiak szerint: Kizárólagos igénybevételre kiajánlandó szállodák esetén: Lemondási feltételek: - A teljes szobablokk, illetve a kizárólagosan igénybe vett éjszakák számának véglegesítése kötbérmentesen lemondható január 13- ig január 13-tól a kizárólagos éjszakák számára és a szobaszámokra vonatkozó módosítást nem fogadunk el január 13. után lemondott szobamennyiséget vagy lemondott éjszakát a rendezvény teljes időszakára 100% -os kötbér terheli. Kötbér - A kötbérről a Szolgáltató szállodái kötelesek a Megrendelőt írásban értesíteni. - A kötbér alapja az adók nélküli szállásdíj teljes ellátással. Fizetési és előleg feltételek Megrendelő az általa megrendelt szállás-szolgáltatásokra (szoba + teljes ellátás/ + adók) előleget fizet a szállodáknak az alábbiak szerint: - A foglalásban tartott szobák (szoba + teljes ellátás / + adók) teljes értékének 50%-a január 31.- ig - A foglalásban tartott szobák (szoba + teljes ellátás / + adók) teljes értékének 30%-a március 31. ig - A foglalásban tartott szobák (szoba + teljes ellátás / + adók) teljes értékének 20%-a június 30. ig További.. szállodák kizárólagosság nélküli igénybevétele esetén: Lemondási - és kötbér feltételek: A szobaszámok véglegesítésének határideje: január január március 31 között, a fennmaradó szobák 10%- a kötbérmentesen lemondható (szállás+ teljes ellátás). A kötbér mértéke a 10%-on felüli szállásdíj teljes ellenértéke április 1. június 30. között, a fennmaradó szobák 1%-a kötbérmentesen lemondható (szállás+ teljes ellátás). A kötbér mértéke az 1 %-on felüli szállásdíj teljes ellenértéke június 30. után, no show, késői napon érkezés, illetve korábbi napon elutazás esetén a kötbér mértéke a szállásdíj teljes ellenértéke - A kötbér alapja az adók nélküli szállásdíj teljes ellátással. - A fentiekben meghatározott mértéken felüli lemondás esetén a lemondott szobamennyiséget a rendezvény teljes időszakára kötbér terheli.

6 Fizetési és előleg feltételek Csapatok esetében: Megrendelő az általa megrendelt szállás-szolgáltatásokra (szoba + teljes ellátás / + adók) előleget fizet a szállodáknak az alábbiak szerint: - A foglalásban tartott szobák (szoba + teljes ellátás / + adók) teljes értékének 50%-a január 31.- ig - A foglalásban tartott szobák (szoba + teljes ellátás / + adók) teljes értékének 30%-a március 31. ig - A foglalásban tartott szobák (szoba + teljes ellátás / + adók) teljes értékének 20%-a június 30. ig Media esetében: Megrendelő az általa megrendelt szállás-szolgáltatásokra (szoba + reggeli / + adók) előleget fizet a szállodáknak az alábbiak szerint: - A foglalásban tartott szobák (szoba + reggeli + adók) teljes értékének 50%-a január 31.-ig - A foglalásban tartott szobák (szoba + reggeli + adók) teljes értékének 30%-a március 31.-ig - A foglalásban tartott szobák (szoba + reggeli + adók) teljes értékének 20%-a június 30.-ig A szállás költségek (szoba + teljes ellátás / + adók vagy szoba + reggeli + adók) esetleg fennmaradó részének, illetve a helyszínen a rendezvény a szervező által jóváhagyott extra költségeinek kiegyenlítése a teljesítést követően átutalással történik, a végszámla kiállításától számított 10 napon belül. A kötbérről a Szolgáltató szállodái kötelesek a Megrendelőt írásban értesíteni. A kötbért a szállodák a Megrendelőtől csak egyeztetést követően, pontosan vezetett kimutatás alapján kérhetik be kötbér bekérő-levél formájában. A no-show-t a szálloda a végszámlán terhelésként szerepelteti, külön kötbérbekérő levél ebben az esetben nem készül. Amennyiben a kizárólagos és nem kizárólagos szállodákban biztosított szobamennyiségre nem lehetséges eltérő feltételeket megadni, abban az esetben a kizárólagos szállodáknál megadott fizetési-, lemondási-, kötbérezési feltételek lépnek életbe. Ajánlatkérő a kiadott szerződés-tervezet feltételeit tekinti irányadónak. E körben lásd a 2. sz. kérdésre adott választ is. 8. Kérdés: Milyen módon lehet a vállalkozói szerződésben szereplő konferenciák és egyéb rendezvényekre vonatkozó feltételeket a lentiek szerint módosítani?

7 - A konferenciák és rendezvények kötbérmentesen módosíthatók, lemondhatók június 13-ig június 14. és a rendezvény kezdetét megelőző 14 nap között a konferenciák és rendezvények 50%-a kötbérmentesen lemondhatók. A kötbér az 50%-on felüli rendezvény teljes ellenértéke. - A rendezvény kezdetét megelőző 14 napon belüli lemondás esetén a kötbér a rendezvény teljes ellenértéke. E körben lásd a 2. sz. és az 5. sz. kérdésekre adott választ. 9. Kérdés: Milyen módon lehetséges az alábbi feltételeket a szerződésben rögzíteni? - Szobalista: A Megrendelő köteles legkésőbb 14 nappal érkezés előtt a vendégek nevét tartalmazó szobalistát megadni (a vendégek neve írásban változtatható), valamint feltüntetni, hogy a Megrendelő részéről ki jogosult foglalást, illetve megrendelést módosítani. - Extrák fizetése: A szerződésben rögzített szolgáltatásokon felüli extra szolgáltatásokat (minibár, mosoda, telefonhasználat, egyéni étkezések, stb.) a vendégek a helyszínen kötelesek készpénzzel, vagy hitelkártyával megfizetni. Megrendelő vállalja, hogy e körülményre az általa lefoglalt szolgáltatásokat igénybe vevő vendégek figyelmét az érkezést megelőzően felhívja. Megrendelő köteles a szobalistával megadni, hogy vendég, illetve csoport részéről ki vállalja a fizetési garanciát az extra költségekért. - A teljes ellátás díjában a 3x-i étkezést és az étkezés ideje alatti alkoholmentes italcsomagot tudjuk biztosítani. További italfogyasztásnak az étkezések között külön díjazása van. A műszaki dokumentációban rögzítettek szerint a kiegészítő szolgáltatásoknak a lehetőségét kell biztosítania a szállodáknak. Ajánlatkérő a műszaki dokumentációban, az adott résznél konkrétan körülírt követelményeket téríti szerződés szerint. Egyéb kiegészítő szolgáltatást a szállóvendégek kötelesek megfizetni a szálloda számára. Lásd e körben az 5. pontra adott választ is. 10. Kérdés: A műszaki leírás általános részében szereplő +10% további opciós szobamennyiség biztosításáért kérnénk eltekinteni.

8 Alternatív megoldásként javasoljuk, hogy az aktuális szobablokkon felüli egyéb szállásigények foglaltság függvényében kerülnek visszaigazolásra az esemény szerződéses árán. Ajánlatkérő a +10% további opciós szobamennyiség biztosításától nem tud az eljárás jelen szakaszában eltekinteni. A tárgyalások során a mennyiségek pontosításra kerülnek, illetőleg az opciós megrendelések a rendezvény hivatalos kezdőnapját megelőző 30. napig hívhatóak le. Ajánlattevőnek lehetősége van megajánlásában közös ajánlattevőt vagy alvállalkozót (lásd e körben a 4. kérdésre adott választ is) bevonni az opciós mennyiségek megajánlására vonatkozóan. 11. Kérdés: Az egyes részajánlatokra vonatkozóan hol és hogyan tudjuk részletezni ajánlaton belül, hogy melyik szállodában mekkora blokkot tudunk biztosítani? A felolvasólap mögött benyújtott kereskedelmi ajánlatot követően részletezhető. 12. Kérdés: Teljes ajánlatot kell benyújtani abban az esetben is, ha az ajánlattevő több részajánlatot ad be, vagy egy példányt kell beadni, külön- külön felolvasó lappal és kereskedelmi ajánlattal? Az ajánlatnak valamennyi részre tett ajánlat esetén határozottan meg kell adni valamennyi dokumentumban, hogy az mely részre vonatkozik. A dokumentumminták ebben segítséget nyújtanak. Szerződést részenként köt ajánlatkérő. Az ajánlatnak részenként kell biztosítania annak teljességét, érvényességét. 13. Kérdés: Van lehetőség hiánypótlásra? Igen, a Kbt a szerint.

9 14. Kérdés: Kérjük az igények pontosítását a műszaki leírásban található italok folyamatos ellátásáról. Itt a lehetőséget kell biztosítatni, vagy az italokat kell folyamatosan biztosítani, mint egy all inclusive szállodában? Lásd a 9. kérdésre adott választ. 15. Kérdés: A kötelezően biztosítandó tételeket (pl. masszázsszék, konferenciaterem-igény, egészségügyi ellátás) kérjük pontosítani (pl. mennyiségi igény, méret, időtartam, stb) pl., mert ezeket külön díj ellenében tudjuk biztosítani. Lásd a 9. kérdésre adott választ. 16. Kérdés: A II. kötet 5. pontjában szereplő vállalkozási szerződés tervezettel (továbbiakban: szerződés) kapcsolatosan a következő kérdéseink merülnek fel. Kérjük szíveskedjenek a kérdésekre tisztázó választ küldeni, hogy az árajánlatunkat és pályázatunkat el tudjuk készíteni: 1. Számlázás módja A szerződés V./3. pontjában az szerepel, hogy a Felek a évi CXXVII. általános forgalmi adóról szóló törvény 58. -a alapján határozott időre szóló elszámolásban egyeznek meg. Véleményünk szerint ez nem ésszerű, hiszen a tényállásszerű megvalósulást és annak értékét e szerződés esetében egyértelműen meg lehet állapítani. A határozott időre szóló elszámolás ellentmond továbbá a szerződés következő, V./4. pontjában leírt számlázási metódusnak, mely szerint előleget, részszámlát, majd végszámlát kell kiállítani, teljesítésigazolás alapján. A szerződés V./4. pontja részletezi, hogy a szerződéskötés után a végleges megrendelések lezárultát követően, a szállások elfoglalásának napján benyújtandóan, a teljes ajánlati ár 20 %-a mértékben részszámla kerülhet kiállításra. A részszámla részteljesítést feltételez. Mivel a szállások elfoglalásának napján még nem valósulhat meg a teljes megrendelési érték 20%-a, ezért a számlázás a fent leírtak szerint nem végezhető el. 20%-os részszámlát, a szállások elfoglalását követően leghamarabb 3-5 nap múlva lehetne kiállítani.

10 Mivel a részteljesítés is teljesítésigazoláshoz kötött, ennek adminisztrációs időtartama hosszú, így javasoljuk a további 20%-ot szintén előlegként kezelni, melynek számlája az érkezés napján gond nélkül kiállítható. A teljesítést követően kiállított végszámlából pedig a két előlegszámla összege kerülne levonásra. A szerződés a részszámla benyújtásának legkorábbi időpontját rögzíti, ajánlatkérő azonban elfogadja a részszámla ezt követő (pl. a szállások elfoglalását követően leghamarabb 3-5 nap múlva történő) benyújtását is. A Kbt. és az Áht. szabályait szem előtt tartva a közbeszerzési dokumentumokban előírtakon túli, további előleg kifizetését ajánlatkérő nem tudja lehetővé tenni. A szerződés V./3. pontjában szereplő, a Felek a évi CXXVII. általános forgalmi adóról szóló törvény 58. -a alapján határozott időre szóló elszámolásban egyeznek meg. mondatot ajánlatkérő törli, azt kérjük az ajánlattétel során figyelmen kívül hagyni. 17. Kérdés: A II. kötet 5. pontjában szereplő vállalkozási szerződés tervezettel (továbbiakban: szerződés) kapcsolatosan a következő kérdéseink merülnek fel. Kérjük szíveskedjenek a kérdésekre tisztázó választ küldeni, hogy az árajánlatunkat és pályázatunkat el tudjuk készíteni: 1. Lemondási feltételek A szerződés VI. pontja rendelkezik a lemondásról, mely szerint szállás esetén az érkezést megelőző 2 nappal, vagy annál korábban lemondott szolgáltatás bánatpénz-mentes. Ez gyakorlatilag azt jelentené, hogy Megrendelő 2 nappal az érkezés előtt lemondhatja akár a teljes szerződött keretmennyiséget is, így ez a pont részünkről nem elfogadható. A szerződésben javasoljuk rögzíteni, hogy az adott részajánlat-kérésben szereplő megrendelési értéknek legfeljebb hány %-a mondható le. Nem egyértelmű továbbá a bánatpénz kiszámításának módja sem, mivel a szerződés meglepő módon egynapi szállás nettó ellenértékéről beszél. Jelenleg tehát ez a pont kezelhetetlenül nagy kockázatot hordoz számunkra. Fentiek feloldására javasoljuk például rögzíteni, hogy az ajánlat tárgyát képező vendégéjszakák 95%-a nem lemondható, ezért Vállalkozót minden körülmény között megilleti szolgáltatási díj és/vagy kötbér címén - a következőképpen számított összeg: A felhívás.részében rögzített szobamennyiség x éjszakák száma x nettó szobaár kétágyas elhelyezéssel x 95% Emellett a II./4. pont azt fogalmazza meg, hogy a keretmennyiségtől a felek +10%-ban térhetnek el. Kérjük annak tisztázását is, hogy mínusz százalékos eltérés történhet-e, pl. a kizárólag +10% -ban kifejezés használatával.

11 Lásd e körben a 2. pontra adott válaszunkat. 18. Kérdés: A II. kötet 5. pontjában szereplő vállalkozási szerződés tervezettel (továbbiakban: szerződés) kapcsolatosan a következő kérdéseink merülnek fel. Kérjük szíveskedjenek a kérdésekre tisztázó választ küldeni, hogy az árajánlatunkat és pályázatunkat el tudjuk készíteni: 1. Ellátás Amennyiben a felhívásban igényelt ellátás az adott vendégkörre vonatkozóan csak reggeli, a további étkezésekre (pl. ebéd, vacsora) felmerülhet-e a későbbiekben igény. Amennyiben igen, mi a megrendelés, illetve az elszámolás módja. (Pl. a vendégek egyénileg jelezhetik (mikor) és fizetik, vagy egyéb) Ez a kérdés az árra, valamint a személyzet e kiemelt időszakban történő foglalkoztatására jelentős befolyással bír, ezért várjuk megválaszolását. Ajánlatkérő részéről e körben további igény nem merülhet fel. Az elszállásolt vendégek részéről felmerülő igény esetén az igényfelmerülés és azok térítése is az elszállásolandók részéről történik. 19. Kérdés: A Közbeszerzési dokumentum áttekintésekor a következő aggályaink merültek fel: 1. Lemondási feltételek: A szállás lemondása az érkezés napjától visszafelé számított - 2 nap, vagy annál korábbi lemondás esetén bánatpénz-mentes, napig 50% a bánatpénz mértéke, - 1 napon belüli lemondás, vagy meg nem érkezés esetén 100% a bánatpénz mértéke. Szállodánk minden közvetítő csatornát lezárt a világbajnokság idejére, előre egyeztetett időpontok alapján. ( valamint ) Továbbá korábbi megkeresésekre hivatkozva nem jelentünk meg hirdetői oldalakon sem. Ezért kérjük, hogy az alábbi lemondási feltételeket elfogadni szíveskedjenek:

12 Szállodánk a következő lemondási feltételek alapján dolgozik partnereivel: 90 nappal érkezés előtt kötbérmentesen lemondható nappal érkezés előtt a megrendelt szolgáltatások 20%-a fizetendő kötbérként nappal érkezés előtt a megrendelt szolgáltatások 50%-a fizetendő kötbérként nappal érkezés előtt a megrendelt szolgáltatások 70%-a fizetendő kötbérként 14-2 nappal érkezés előtt a megrendelt szolgáltatások 80%-a fizetendő kötbérként 48 órán belüli lemondás, illetve no show esetén a megrendelt szolgáltatások 100%-a fizetendő kötbérként A közbeszerzési dokumentumban meghirdetett szobaszámon felüli +10%-ra vonatkozó kötbérmentes lemondhatóságot érkezés előtti 30. napig elfogadtuk. Lásd e körben a 2. pontra adott válaszunkat. 20. Kérdés: A Közbeszerzési dokumentum áttekintésekor a következő aggályaink merültek fel: 1. Fizetési kondíciók: (1) - a szerződéskötést követő 15. napig benyújtandóan a teljes ajánlati ár 30 %-a mértékben előlegszámla benyújtása a Kbt (8) bek. szerint; Az előleg összege a végszámlából levonásra kerül. (2) - a szerződéskötés után a végleges megrendelések lezárultát követően, a szállások elfoglalásának napján benyújtandóan, a teljes ajánlati ár 20 %-a mértékben részszámla. (3) - a teljesítést követően, a szerződésszerű teljesítés leigazolása alapján, végszámla benyújtása; Fenti 1. és 2. pont-t elfogadtuk. A végszámla kifizetésére az alábbi feltételeket szíveskedjenek elfogadni: A szállás összegének 2. 50%-nak kifizetésére szállodánk a következő irányelveket követi: 2017 júliusi esemény fennmaradó részének kifizetése ig 2017 augusztusi esemény fennmaradó részének kifizetése ig

13 Kérjük, szíveskedjenek a szerződés megkötést re tervezni, amely alapján ig a megrendelt szolgáltatások 30%-a, mint előleg kifizetésre kerülhet. Indoklás: Szállodánk, mint kisvállalkozás a pénzügyi likviditás szempontjából elengedhetetlennek tartja, hogy az igénye bevett szolgáltatások után kiállított számlák a tárgyhó utolsó napjáig kifizetésre kerüljenek. Ajánlatkérő a kiadott szerződés-tervezet feltételeit tekinti irányadónak. Kérjük a szerződéstervezet elfogadását. Lásd e körben a 16. pontra adott válaszunkat is. 21. Kérdés: A Közbeszerzési dokumentum áttekintésekor a következő aggályaink merültek fel: 1. Esemény időtartama Korábbi egyeztetésekre hivatkozva szállodánk a következő időpontokra tett opciós foglalást: valamint Amely alapján a közvetítői csatornákat is zárta: A köztes időpontok értékesítése azóta is folyamatos. Ezért kérjük, hogy a szerződés megküldését a fentiek alapján. A Felhívásban és a műszaki leírásban a 22. sz. részre vonatkozóan a szerződés időtartama megjelölésénél elírás történt, melyet ajánlatkérő az alábbiakban pontosít: 22. sz. rész: A szerződés teljesítési időtartama július július 22. Kérjük a tisztelt ajánlattételre felkért gazdasági szereplőket, hogy az ajánlattétel során a fenti időpontot vegyék figyelembe. Fenti kiegészítő tájékoztatás valamennyi érdeklődő gazdasági szereplőnek egyidejűleg, közvetlenül megküldésre kerül.

14 Budapest, december 13. Tisztelettel: dr. Vörös Katalin ügyvéd felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó Ajánlatkérő megbízásából

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA E-mailen továbbítva! Tárgy: A Tiszamenti Regionális Vízművek Zártkörűen működő Részvénytársaság ajánlatkérő által a TED 2016/S 148-268082 számon megjelent Szennyvíztisztítási

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA Eljárás megnevezése: Folyóirat beszerzés II. az Eszterházy Károly Egyetemen az EFOP- 3.6.1-16-2016-00001. sz.

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/9

Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/9 Bajnai Sándor-Metternich kastély turisztikai célú fejlesztése tárgyú, GINOP-7.1.1-15-2015-00004 azonosítószámú projekt megvalósításához szükséges építési és restaurátori tevékenység ellátása vállalkozási

Részletesebben

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása a.) Az ajánlatkérő neve és címe, telefon és faxszáma (email címe): Néprajzi Múzeum 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 12. Telefon: 473-2430 Fax: 473-2431 E-mail: hudakm@neprajz.hu

Részletesebben

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Száma: 10-5708/2005 Tárgy: Ajánlattételi felhívás Ügyintéző: dr. Ratkay Attila, Paksi Pauletta Melléklet: Felolvasólap minták AJÁNLATTÉTELI PÁLYÁZATI FELHIVÁS (HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

Részletesebben

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA E-mailen továbbítva! Tárgy: Az Univerzál Beszerző Kft. részére informatikai eszközök és hálózatfüggetlen mobiltelefonok szállítása tárgyú, közbeszerzésekről szóló 2015. CXLIII.

Részletesebben

Vállalkozási szerződés keretében a Győri Evangélikus Egyházközség Öregtemplomában lévő Angster orgona eredeti állapotának helyreállítása

Vállalkozási szerződés keretében a Győri Evangélikus Egyházközség Öregtemplomában lévő Angster orgona eredeti állapotának helyreállítása Vállalkozási szerződés keretében a Győri Evangélikus Egyházközség Öregtemplomában lévő Angster orgona eredeti állapotának helyreállítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/81 Vállalkozási szerződés keretében

Részletesebben

Pilis Város Polgármestere. Előterjesztés száma: 87/2016. NYÍLT ÜLÉSEN tárgyalandó! A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges.

Pilis Város Polgármestere. Előterjesztés száma: 87/2016. NYÍLT ÜLÉSEN tárgyalandó! A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges. ELŐTERJESZTŐ Pilis Város Polgármestere Előterjesztés száma: 87/2016. NYÍLT ÜLÉSEN tárgyalandó! A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges. Előterjesztés előkészítésében részt vett:

Részletesebben

CNC vezérlésű karusszel eszterga beszerzése

CNC vezérlésű karusszel eszterga beszerzése Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-001/1-VJSZ/2014 Eljárás címe: CNC vezérlésű karusszel eszterga beszerzése Budapest, 2014. február 26. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: BKV

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. október 13. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése Budapest, 2012. november 14. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: BKV Vasúti

Részletesebben

Korr 145 kv-os GIS berendezések

Korr 145 kv-os GIS berendezések Korr 145 kv-os GIS berendezések Közbeszerzési Értesítő száma: 2019/36 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2019.02.20. Iktatószám:

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkér Összegez az ajánlatok elbírálásáról I.1) Név címek 1 (jelölje meg az eljárásért felel s összes ajánlatkér

Részletesebben

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS Darázsfészek Utánpótlás Kosárlabda Kft. 1103 BUDAPEST, Kada utca 27-29. 1.) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám,

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkér 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez Összegez az ajánlatok elbírálásáról I.1) Név címek 1 (jelölje meg az eljárásért felel s összes ajánlatkér

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-285/11.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-285/11. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. augusztus 1. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő neve: Budapesti

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata 2014 Tisztelt Ajánlattevő! 1 Ajánlatkérő a Közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.)

Részletesebben

Tájékoztató a szerződés módosításáról - Kivitelezési keretmegállapodás burkolatjel-fenntartási munkálatok elvégzésére

Tájékoztató a szerződés módosításáról - Kivitelezési keretmegállapodás burkolatjel-fenntartási munkálatok elvégzésére Tájékoztató a szerződés módosításáról - Kivitelezési keretmegállapodás burkolatjel-fenntartási munkálatok elvégzésére Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/84 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény

Részletesebben

A január 05-én beérkezett kiegészítő tájékoztatás kérések és válaszok:

A január 05-én beérkezett kiegészítő tájékoztatás kérések és válaszok: 1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban Kbt. 56. alapján Ajánlatkérő: Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet (3300 Eger, Széchenyi út 27-29.) Közbeszerzési eljárás tárgya: Enoxaparine

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe:

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Ipari csuklós villamos járművek forgóváz alkatészeinek szállítása módosított felhívás Budapest, 2012. november 8.

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS D R. D A G O N Y A A N D R Á S BUDAPEST ügyvéd felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó európai uniós szakjogász 1137 Budapest XIII. kerület Újpesti rakpart 7. VI. emelet 34. Telefon: (+36) 30 431

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Hulladékgyűjtő konténerek 2016/S Korrigendum. Változásokat vagy további információt tartalmazó hirdetmény

Magyarország-Budapest: Hulladékgyűjtő konténerek 2016/S Korrigendum. Változásokat vagy további információt tartalmazó hirdetmény 1 / 17 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:394949-2016:text:hu:html Magyarország-Budapest: Hulladékgyűjtő konténerek 2016/S 217-394949 Korrigendum Változásokat vagy

Részletesebben

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám, elektronikus levelezési címe: Veresegyház Város Önkormányzata Címe: 2112 Veresegyház, Fő út 35. Tel: +36 28 588-629 E-mail:

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI zeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E40 - Ajánlattételi szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: BUDAPEST FŐVÁROS XX. KERÜLET PESTERZSÉBET ÖNKORMÁNYZATA Csili Művelődési Központ

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás egyszerű eljárás lefolytatására a Kbt. 299 (1) bekezdés b) pontja alapján tárgyalás tartásával I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Tel: 458-4500/4924

Részletesebben

Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16)

Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16) Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK I. KÖTET AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ajánlattételi szakasz 2016. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Villamos energia beszerzése

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. FIZETENDŐ ÖSSZESEN: Ft Ft

JELENTKEZÉSI LAP. FIZETENDŐ ÖSSZESEN: Ft Ft JELENTKEZÉSI LAP Egy jelentkezési lapon csak egy személy regisztrálhat. Kérjük, olvashatóan, NYOMTATOTT BETŰKKEL töltse ki. BEKÜLDENDŐ: Régió-10 Kft. 6701 Szeged, Pf.: 898. info@regio10.hu I. SZEMÉLYES

Részletesebben

Központosított közbeszerzés Keretmegállapodásos eljárás 2. része konzultációra szóló felhívás

Központosított közbeszerzés Keretmegállapodásos eljárás 2. része konzultációra szóló felhívás Központosított közbeszerzés Keretmegállapodásos eljárás 2. része konzultációra szóló felhívás SAP vagy azzal egyenértékű szoftverek, fejlesztőeszközeik szállítása, valamint kapcsolódó szolgáltatások nyújtása

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Kozármisleny Város Önkormányzata Képviselő-testülete (a továbbiakban: a Képviselőtestület) Kozármisleny Város Önkormányzata, a Polgármesteri Hivatal, valamint intézményei számára,

Részletesebben

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA E-mailen továbbítva! Tárgy: Az Univerzál Beszerző Kft. részére közösségi közlekedésben használt autóbuszokhoz lengéscsillapító szállítása. tárgyú, közbeszerzésekről szóló 2015.

Részletesebben

Magyarország-Szombathely: Építési munkák 2013/S 157-273228

Magyarország-Szombathely: Építési munkák 2013/S 157-273228 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:273228-2013:text:hu:html Magyarország-Szombathely: Építési munkák 2013/S 157-273228 Nyugat-dunántúli Regionális Hulladékgazdálkodási

Részletesebben

Táj.TED- Szállodai szolgáltatások-csapatok számára 4*-os szálláshelyen Balatonfüreden "

Táj.TED- Szállodai szolgáltatások-csapatok számára 4*-os szálláshelyen Balatonfüreden Táj.TED- Szállodai szolgáltatások-csapatok számára 4*-os szálláshelyen Balatonfüreden " Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/28 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Postai irányítószám 3700 Ország Magyarország Telefax 06 (48)

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Postai irányítószám 3700 Ország Magyarország Telefax 06 (48) AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Szervezet Kazincbarcika Város Önkormányzata Cím Fő tér 4. Város/Község Kazincbarcika Telefon 06 (48) 514-731

Részletesebben

Bp2017 Világbajnokság Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. Teljesítés helye: Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő:

Bp2017 Világbajnokság Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. Teljesítés helye: Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő: A Budapesten megrendezendő Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság megvalósításához szükséges szinkronúszás és felkészülési létesítmények tervezése és kivitelezése - 1.sz. módosítás

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalay u. 10-14. ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Megbízási keretszerződés feladatírói és nemzetközi

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail):

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): 1117 Budapest, Fehérvári út 12. Tel: (+36) 1-279-2180 Fax: (+36) 1-279-2176 e-mail:

Részletesebben

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és Intézményei részére földgáz beszerzése Ajánlatkérő: Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata Címzett:

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és Intézményei részére földgáz beszerzése Ajánlatkérő: Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata Címzett: Eljárás megnevezése: Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és Intézményei részére földgáz beszerzése Ajánlatkérő: Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata Címzett: Közbeszerzési dokumentumokat átvett gazdasági

Részletesebben

Tájékoztatás, nyilvánosság feladatok ellátására

Tájékoztatás, nyilvánosság feladatok ellátására AJÁNLATKÉRÉS Tájékoztatás, nyilvánosság feladatok ellátására Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

Gyöngyös Körzete Kistérség Többcélú Társulás. Közbeszerzési szabályzata. Társulási Tanácsa. a 20/2009. (V. 18.) számú határozattal. hagyott jóvá.

Gyöngyös Körzete Kistérség Többcélú Társulás. Közbeszerzési szabályzata. Társulási Tanácsa. a 20/2009. (V. 18.) számú határozattal. hagyott jóvá. Gyöngyös Körzete Kistérség Többcélú Társulása Közbeszerzési szabályzata Gyöngyös Körzete Kistérség Többcélú Társulás Társulási Tanácsa a 20/2009. (V. 18.) számú határozattal hagyott jóvá. Társulás elnöke

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

Táj.TED- Hiányzó szállodai szolgáltatások biztosítása"

Táj.TED- Hiányzó szállodai szolgáltatások biztosítása Táj.TED- Hiányzó szállodai szolgáltatások biztosítása" Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/36 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHL Eljárás

Részletesebben

A közbeszerzési eljárás elnevezése: Adásvételi szerződés keretében az FMSZGYEOK részére élelmezési anyagok beszerzése

A közbeszerzési eljárás elnevezése: Adásvételi szerződés keretében az FMSZGYEOK részére élelmezési anyagok beszerzése Tárgy: válasz előzetes vitarendezési kérelemre Tisztelt Ajánlattevők! A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház (8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 3.), mint ajánlatkérő a Kbt. Második Rész,

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS Amely létrejött egyrészről: Szociálpolitikai és Munkaügyi Intézet székhely: 1134 Budapest, Tüzér u.33-35. képviselő: Korinek Lívia szakmai vezető adószám: 15329884-2-41 számlavezető

Részletesebben

I. Ajánlattételi felhívás

I. Ajánlattételi felhívás I. Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), Beszerzési, Üzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály, 1139

Részletesebben

HÉV járművek átalakításának tervezése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013.

HÉV járművek átalakításának tervezése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013. HÉV járművek átalakításának tervezése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt V-455/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2015 Beszerzési Főosztály/Közbeszerzési Osztály/Minták versenyeztetési

Részletesebben

Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek:

Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek: BKV Zrt. 61-es villamos vonal Ördög-árok menti 1.sz. és 2.sz. támfal átépítésének és Riadó utcai KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS NYÚJTÁSA (4. sz.) Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek: 1.) Kérdés/észrevétel:

Részletesebben

Az új törvény alapján bevezetésre kerülő főbb változások a közbeszerzési eljárásokban

Az új törvény alapján bevezetésre kerülő főbb változások a közbeszerzési eljárásokban Az új törvény alapján bevezetésre kerülő főbb változások a közbeszerzési eljárásokban A bemutató témái: -2012. január 1-től hatályba lépő rendelkezések. Változik az ajánlattétel intézményes formája és

Részletesebben

Tárgy: Takarításhoz használandó. vegyszerek beszerzése az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet

Tárgy: Takarításhoz használandó. vegyszerek beszerzése az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Tárgy: Takarításhoz használandó vegyszerek beszerzése az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet részére Kbt. 71. -a szerinti hiánypótlási felhívás és felvilágosítás kérés Tisztelt Ajánlattevők!

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA Tisztelt Ajánlattevő! A ajánlat kiírója ezúton kéri fel ajánlat benyújtására a Tisztelt Ajánlattevőt (a továbbiakban: ajánlattevő) a jelen ajánlati

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ NYÍLT PÁLYÁZAT Ajánlatkérő: Budapest Főváros XV. kerületi

Részletesebben

A J Á N L A T T É T E L I F E L H Í V Á S E G Y S Z E R Ű E L J Á R Á S

A J Á N L A T T É T E L I F E L H Í V Á S E G Y S Z E R Ű E L J Á R Á S A J Á N L A T T É T E L I F E L H Í V Á S E G Y S Z E R Ű E L J Á R Á S 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma Szent István Egyetem 2103 Gödöllő, Páter K. u. 1. Telefon:28 522 967, Fax:

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalay u. 10-14. ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Vállalkozási keretszerződés catering és rendezvényszervezés

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S

Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:39267-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S 024-039267 Fővárosi Közterület-fenntartó

Részletesebben

Háztartási és irodai berendezések Javítása. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS

Háztartási és irodai berendezések Javítása. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS Háztartási és irodai berendezések Javítása Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. szeptember AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

Telefon: Telefax: PAKS ÉS KÖRNYÉKE HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI ÖNKORMÁNYZATI TÁRSULÁS Paks, Dózsa Gy. út

Telefon: Telefax: PAKS ÉS KÖRNYÉKE HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI ÖNKORMÁNYZATI TÁRSULÁS Paks, Dózsa Gy. út PAKS ÉS KÖRNYÉKE HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI ÖNKORMÁNYZATI TÁRSULÁS Paks, Dózsa Gy. út 55-61. Telefon: 500-512 Telefax: 500-562 E-mail: heva@paks.hu Szám: I/16289-5/2011. Ügyintéző: Hoffmanné Tárgy: KÉ- 27771/2011.

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI zeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Tiszasziget Község Önkormányzata Tiszasziget agrár-logisztikai

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT MELLÉKLETEK 1. sz. melléklet: FELOLVASÓLAP 2. sz. melléklet: AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT (KIZÁRÓ OKOK FENN NEM ÁLLÁSÁNAK ÉS AZ ALKALMASSÁGI FELTÉTELNEK VALÓ MEGFELELŐSÉGRŐL, EGYÉB NYILATKOZATOK) 3. sz. melléklet:

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/46

Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/46 Korrigendum - EFOP-2.2.2-17-2017-00002 azonosítószámú projekt keretében támogatott lakhatást biztosító lakások építése valamint szolgáltató központok kialakítása -dél-békési településeken Közbeszerzési

Részletesebben

Ajánlatkérő az alábbi munkák megrendelését opcionálisan írja elő:

Ajánlatkérő az alábbi munkák megrendelését opcionálisan írja elő: 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: Budapest I.

Részletesebben

HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜL INDULÓ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜL INDULÓ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜL INDULÓ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA 1. AJÁNLATKÉRŐ NEVE, CÍME ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONTOK Hivatalos név: Kazincbarcika Város Önkormányzata Postai cím: Fő tér 4. Város/Község:

Részletesebben

Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett. vagyonvédelem a 2014-2015. évben tárgyú. Ajánlattételi felhívás és dokumentáció

Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett. vagyonvédelem a 2014-2015. évben tárgyú. Ajánlattételi felhívás és dokumentáció Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett vagyonvédelem a 2014-2015. évben tárgyú Ajánlattételi felhívás és dokumentáció 2013. november Oldal: 1 / 7 AJÁNLATI FELHÍVÁS a. Adatok Ajánlatkérő

Részletesebben

Nyilatkozatok, nyomtatványok

Nyilatkozatok, nyomtatványok Nyilatkozatok, nyomtatványok Nyilatkozatok Ajánlattevők a nyilatkozatmintákat nem kötelesek alkalmazni ajánlatuk elkészítésekor. 1. 1 példány (papír alapú) + elektronikus adathordozó (nem bontható kötésben)

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜL INDULÓ TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE 1. AJÁNLATKÉRŐ NEVE, CÍME ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONTOK Hivatalos név: Barcika

Részletesebben

Az Ajánlatkérő elvárásait az 1., 2. számú mellékletben meghatározott műszaki leírás tartalmazza.

Az Ajánlatkérő elvárásait az 1., 2. számú mellékletben meghatározott műszaki leírás tartalmazza. 1. FELHÍVÁS ADATAI 1.1 Ajánlatkérés célja A Szegedi Közlekedési Kft., mint Ajánlatkérő ezúton felkéri Önt, tegyen írásos ajánlatot1 éves keretszerződésre vonatkozóan az 1-es és 2-es sz. mellékletben felsorolt

Részletesebben

Fő tárgy: További tárgyak:

Fő tárgy: További tárgyak: Tájékoztató a "Tervezési és kivitelezési szerződés - Abaújvár és Kechnec közötti Hernád folyón átívelő határátkelő híd és összekötő utak építési beruházásához kapcsolódó kiviteli tervkészítés és kivitelezés"

Részletesebben

Papkeszi Községi Önkormányzat KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA

Papkeszi Községi Önkormányzat KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA Papkeszi Községi Önkormányzat KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA Papkeszi, 2009 Papkeszi Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a közpénzek ésszerű felhasználása átláthatóságának és széles körű nyilvános ellenőrizhetőségének

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI zeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E40 - Ajánlattételi szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Budavári Önkormányzat Egészségügyi Szolgálata Maros u. 16/b. szakorvosi rendelő

Részletesebben

MÁV telep (Mézeskalács tér) végállomási komplexum teljes felújításának tervezése

MÁV telep (Mézeskalács tér) végállomási komplexum teljes felújításának tervezése MÁV telep (Mézeskalács tér) végállomási komplexum teljes felújításának tervezése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-316/17 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás (A Kbt (1)-(4), (6)-(7) bekezdései szerinti közbeszerzési eljáráshoz)

Ajánlattételi felhívás (A Kbt (1)-(4), (6)-(7) bekezdései szerinti közbeszerzési eljáráshoz) Ajánlattételi felhívás (A Kbt. 115. (1)-(4), (6)-(7) bekezdései szerinti közbeszerzési eljáráshoz) 1. Az ajánlatkérő neve: Marcali Város Önkormányzata Címe: 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefonszám: 85/501-001

Részletesebben

1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján

1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján 1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján Ajánlatkérő: Makó Város Önkormányzata Közbeszerzési eljárás tárgya: Villamos energia beszerzése

Részletesebben

Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás

Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás Eljárás száma:bkv Zrt. V-55/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. március AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11.

Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11. Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. szeptember hó 08. nap AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati

Részletesebben

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-161/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016.

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-161/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. BKV Zrt. MSZ EN ISO 50001:2012 szabvány szerint bevezetett energiairányítási rendszerének tanúsítói auditja, valamint kettő éven keresztüli felügyeleti auditja e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma:

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-497/14. Budapest, 2015.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-497/14. Budapest, 2015. BKV Zrt. energetikai folyamataira vonatkozó Minőségirányítási rendszer MSZ EN ISO 9001:2009. számú szabványnak megfelelő Tanúsító auditja, valamint kettő éven keresztüli felügyeleti auditja e-versenyeztetési

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 98. (2) bekezdés c) pontja szerint

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 98. (2) bekezdés c) pontja szerint Közbeszerzések és Szerződéses Kapcsolatok Főosztálya 1055 Budapest, Szalay utca 16. t. 06 1 354 4148 f. 06 1 373 0079 e. obh@obh.birosag.hu www.birosag.hu AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 98. (2) bekezdés

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 7.1.2015, 2015/S 4-004429)

Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 7.1.2015, 2015/S 4-004429) 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:28895-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427,

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó,

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó, 1. számú melléklet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Község Önkormányzata pályázatot hirdet a kizárólagos tulajdonában lévő, 6783 Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó, összesen 113 m 2 alapterületű

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 28. napján tartandó rendes testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 28. napján tartandó rendes testületi ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 28. napján tartandó rendes testületi ülésére Tárgy: Javaslat eljárást lezáró döntés meghozatalára a Balatonkenese,

Részletesebben

Érmek technológia előkészítése és előállítása a 17. FINA Világbajnokság megrendezéséhez kapcsolódóan

Érmek technológia előkészítése és előállítása a 17. FINA Világbajnokság megrendezéséhez kapcsolódóan A J ÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Érmek technológia előkészítése és előállítása a 17. FINA Világbajnokság megrendezéséhez kapcsolódóan 1) AZ AJÁNLATKÉRŐ NEVE, CÍME, TELEFON-, TELEFAX SZÁMA, E-MAIL CÍME ÉS HONLAP

Részletesebben

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás. HU-Budapest: Vesedializáló fogyóeszközök 2010/S 153-235747

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás. HU-Budapest: Vesedializáló fogyóeszközök 2010/S 153-235747 1/8 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:235747-2010:text:hu:html HU-Budapest: Vesedializáló fogyóeszközök 2010/S 153-235747 Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórháza

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI zeti, Kbt. 113. Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Közbeszerzés tárgya: Ajánlatkérő neve: EFOP153 - Rendezvények a Solti konzorciumban Solt Város Önkormányzat

Részletesebben

1. Az ajánlatkérő neve és címe: BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság; (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén

1. Az ajánlatkérő neve és címe: BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság; (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság; (1075 Budapest,

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 94. (2) bek. c) pontja szerinti eljárás lefolytatásához

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 94. (2) bek. c) pontja szerinti eljárás lefolytatásához AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 94. (2) bek. c) pontja szerinti eljárás lefolytatásához 1. AJÁNLATKÉRŐ ADATAI Hivatalos név: Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit ZRT. Cím: 1064 Budapest, Rózsa u. 81-83. Képviselő:

Részletesebben

3. a beszerzés tárgya, illetőleg mennyisége, továbbá a műszaki leírás, illetőleg a minőségi követelmények, teljesítménykövetelmények:

3. a beszerzés tárgya, illetőleg mennyisége, továbbá a műszaki leírás, illetőleg a minőségi követelmények, teljesítménykövetelmények: 15-JOGI/../2015. Ajánlattételi felhívás Rákóczi Ferenc úti Posta mögötti tömbbelső felújítása tárgyú, a Kbt. 122. (7) bekezdése szerinti hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljáráshoz 1. az ajánlatkérő

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve: Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság címe: 9941 Őriszentpéter, Siskaszer 26/A. telefonszám: +36/30/280-6877 faxszám: +36/94/428-791 kapcsolattartó: Dr. Németh

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - EKR000718912018 E50 - Bírálati szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Kunpeszér Község Önkormányzata Önkorm. Hivatal épülete energetikai

Részletesebben

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra.

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra. Szám: M/314/2018 Ügyintéző: Takács Péter Tárgy: MONOSTORAPÁTI 471 hrsz-ú (Monostorapáti, Petőfi u. 123. sz. alatti) orvosi rendelő bővítése, felújítása, akadálymentesítése árajánlat kérése műszaki ellenőri,

Részletesebben

Peronfigyelő monitorok beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012.

Peronfigyelő monitorok beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012. Peronfigyelő monitorok beszerzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. augusztus AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás 1. Ajánlatkérő neve: Budapesti

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési és Gazdasági Bizottságának 2005. március 31-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési és Gazdasági Bizottságának 2005. március 31-i ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke ELŐTERJESZTÉS a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési és Gazdasági Bizottságának 2005. március 31-i ülésére Tárgy: Baranya Megyei Önkormányzat

Részletesebben

A közbeszerzési eljárás elnevezése: Az ÉMI Nonprofit Kft. területén őrzés-védelmi feladatok ellátása

A közbeszerzési eljárás elnevezése: Az ÉMI Nonprofit Kft. területén őrzés-védelmi feladatok ellátása Tisztelt Ajánlattevők! Tárgy: Hiánypótlási felhívás, indokolás és felvilágosítás kérés Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. (2000 Szentendre, Dózsa György út 26.), mint ajánlatkérő

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-67/16. Budapest, 2016.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-67/16. Budapest, 2016. Közreműködés a BKV Zrt. által használt beszédcélú, vezetékes távközlési szolgáltatások és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások közbeszerzési eljárás keretében történő beszerzésében e-versenyeztetési eljárás

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ügyvéd felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó D R. D A G O N Y A A N D R Á S BUDAPEST európai uniós szakjogász 1137 Budapest XIII. kerület Újpesti rakpart 7. VI. emelet 34. Telefon: (+36) 30 431

Részletesebben

HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜL INDULÓ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜL INDULÓ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜL INDULÓ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA 1. AJÁNLATKÉRŐ NEVE, CÍME ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONTOK Hivatalos név: Kazincbarcika Város Önkormányzata Postai cím: Fő tér 4. Város/Község:

Részletesebben